1. I? I mi smo kod mene za svinjokolj lako savladali prase...jbga nismo isti rang...
  Protiv Holandije,Norveške i Slovenije će se videti da li ima tu materijala za nešto ozbiljnije ili smo samo tu da bi zabeležili jošjedno učešće na SP.
  (Nebuloza kolektiv, 2. decembar 2019 18:10)

  # Link komentara

 2. Srbija imaa sansu protiv Holandjanki i Slovenki. To su pobedive ekipe. Sutra protiv Norvezanki sledi poraz, jer su one prvi favorit za zlato. sSamo en smeju da izgube sa prevelikom razlikom. Protiv Holandije i Sovenije se odlucje sve za Srbiju - i dali ce proci dalje kao trece i da li ce mozda biti druge i preneti koji bod.
  (mladen, 02. decembar 2019 09:50)

  Prvi favorit za zlato nakon 2 kiksa Francuske je Rusija. Norveska se na racun stare slave previse velica ovde. Svakako kvalitetna ekipa, ali nikako neko protiv koga se ne moze igrati i protiv koga treba upisati poraz unapred. Nije iskljuceno da bas sutra bude nasa sansa, a da protiv Holandjanki i Slovenki bude teze.
   (my way, 2. decembar 2019 12:49)

  # Link komentara

 3. Ovo je sve super. Bice medju 7 sto je dovoljno za OL. Idemo
  (starac, 2. decembar 2019 10:37)

  # Link komentara

 4. Ove dve pobede protiv autsajdera nece znaciti nista ako u naredna tri kola ne zabeleze bar jos dve pobede,jer ce samo tako ostati u konkurenciji za polufinale.U suprotnom,s jednom pobedom imale bi samo prolaz u drugu rundu ali s malim sansama za polufinale...
  (Nisam optimista, 2. decembar 2019 10:33)

  # Link komentara

 5. Ja gledo Kubanke
  (Kiza, 2. decembar 2019 10:08)

  # Link komentara

 6. Srbija imaa sansu protiv Holandjanki i Slovenki. To su pobedive ekipe. Sutra protiv Norvezanki sledi poraz, jer su one prvi favorit za zlato. sSamo en smeju da izgube sa prevelikom razlikom. Protiv Holandije i Sovenije se odlucje sve za Srbiju - i dali ce proci dalje kao trece i da li ce mozda biti druge i preneti koji bod.
  (mladen, 2. decembar 2019 09:50)

  # Link komentara

 7. prve dve utakmice,jaci trening,narocito ova poslednja,sledi gazenje od Norveske i Holandije pa mozda i Slovenije,daj boze da gresim i da me demantuju mada ne vidim da su napravile neki iskorak predhodnih godina u odnosu na njihove muske kolege,isti su,luzeri,najgori od svih nasih ekipnih selekcija ubedljivooo!.
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikloš Salamander, 2. decembar 2019 08:46)

  Dakle, luzeru, ovo je Svetsko prvenstvo. Nije sramota tu ni izgubiti. Ocigledno ne pratis sve nase ekipne sportove. Ima onaj sport 11 na 11. e pa oni su "ubedljivoooo" najjadniji predstavnici naseg sporta oduvek. Oduvekkkkk
  Tako da, neka ih gazi ko hoce do kraja, igraju najbolje sto mogu i redovno su ucesnici velikih smotri.
  (Nikola, 2. decembar 2019 09:34)

  # Link komentara

 8. prve dve utakmice,jaci trening,narocito ova poslednja,sledi gazenje od Norveske i Holandije pa mozda i Slovenije,daj boze da gresim i da me demantuju mada ne vidim da su napravile neki iskorak predhodnih godina u odnosu na njihove muske kolege,isti su,luzeri,najgori od svih nasih ekipnih selekcija ubedljivooo!.
   (Mikloš Salamander, 2. decembar 2019 08:46)

  # Link komentara

 9. Opet ne znam sta da mislim. Primile su 27 komada od Kube, pritom im je golmanka imala 13 intervencija. KUBA. Sta ce biti kad dodju Norveska, Holandija, Slovenija? Nadam se da je to bilo upravo zato sto je u pitanju Kuba, i da nisu htele da se trose previse. Navijamo sutra. Srecno! :)
  (231, 2. decembar 2019 08:06)

  # Link komentara

 10. Imali smo veoma lak raspored na startu prvenstva.Sad kreću prave utakmice.Već u sledećem kolu videće se pravi dometi ove selekcije...
  (dnevna doza prosecnog Srbende, 2. decembar 2019 07:58)

  # Link komentara