1. Pa ne najbolje da ce oni da ga pljuju i da pricaju da bi bilo najbolje da ga se rese a on da cuti i da gine za klub, svaka mu cast, doneo im je dve lige sampiona u finalima bio najbolji igrac a oni mu vratili kao najveci licemeri, sada neka placaju i neka cute
  (marko, 21. novembar 2019 16:56)
  Druze, gledas to veoma jednostrano, kao prvo on nije bio najbolji igrac Reala u tim ovajanjima LS, zablistao bi samo na trenutak, uglavnom povredjen.
  Druga stvar, njega je Real digao na jedan novi nivo, osvojio je zahvaljujuci Realu 4 LS, i jos dosta superkupova.
  Trece, dolaskom u Real dobio je nevidjeno povecanje plate, plus jace sponzorske ugovore, na vecoj popularnosti. Njega je Real podigao na visi nivo i za 18mil godisnju platu, treba svom poslodavcu da ljubi noge i da pita treba li jos nesto da ucinim za vas.
  Razumem da je rekao da mu je Vels na prvom mestu, pa i nekako ali golf i da se cesto povredjuje igrajuci golf, pa tako propusta meceve za koje je placen da igra to nema opravdanja i treba Real debelo da ga kazni, da ga zakuje za klupu do kraja ugovora za primer, cak i treninge da mu da iskljucivo bez lopte, trcanje i teretana, pa da vidimo kako ce igrati i za taj Vels. Nezahvalnik jedan.
   (Zizu, 21. novembar 2019 22:10)

  # Link komentara

 2. Kako može neko da se povredi na golfu, majke ti?
  I ja sam se jednom povredio na šahu kad sam izgubio i od tad sam indisponiran.
   (katalonac, 21. novembar 2019 17:54)

  # Link komentara

 3. Pa ne najbolje da ce oni da ga pljuju i da pricaju da bi bilo najbolje da ga se rese a on da cuti i da gine za klub, svaka mu cast, doneo im je dve lige sampiona u finalima bio najbolji igrac a oni mu vratili kao najveci licemeri, sada neka placaju i neka cute
  (marko, 21. novembar 2019 16:56)
  Cetiri Lige sampiona ima Bale sa Realom nije da branim Real ali da nije presao kod njih ne bi zna kako izgleda ni finale a ne cetiri puta da osvoji.
   (Back in Black, 21. novembar 2019 17:38)

  # Link komentara

 4. Kapiram da je reprezentacija ispred kluba, ali da je golf ispred kluba na ovako ozbiljnom nivou fudvala? To je smijesno..
  (sijalica, 21. novembar 2019 17:10)

  # Link komentara

 5. Pa ne najbolje da ce oni da ga pljuju i da pricaju da bi bilo najbolje da ga se rese a on da cuti i da gine za klub, svaka mu cast, doneo im je dve lige sampiona u finalima bio najbolji igrac a oni mu vratili kao najveci licemeri, sada neka placaju i neka cute
   (marko, 21. novembar 2019 16:56)

  # Link komentara