Četvrtak, 07.11.2019.

22:08

Meloun ljutito napustio konferenciju zbog pitanja o Jokiću

Majk Meloun, trener Denver Nagetsa, prekinuo je sâm konferenciju za medije nakon što su ga novinari ponovo pitali za Jokićevu agresivnost.

Izvor: PT

Meloun ljutito napustio konferenciju zbog pitanja o Jokiæu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

tocka

pre 4 godine

@boki
Jokić i belo hahahah evo sad ću se us...ti.
Sve i da je istina, sigurno se ne bi jos udebljao da je tako. A za slaninu to verujem, mozda si na onu sapunjaru belu mislio.

Dragan-Borca

pre 4 godine

Jokic ce uskoro zavrsiti karijeru do 25.najvise novi Darko Milicic cak i gori. Decko je poceo da pije previse a ne bi iskljucio ni da uzima belo jer je vec 6 meseci po raznim kafanama diskotekama. Nedostaju mu BG splavovi, slanina i brine se za Buraza koji je ogroman balvan i koga ce proterati iz USA. Nalupajte mi minuse ali cujemo se za godinu dana. Setite se mog tweeta.
(Boki, 8. novembar 2019 10:05) 

# Link komentara

Jokic je prosle godine u ovo vreme bio jos gori. 2,4,6 i 8.novembar 4 zaredom partije sa ispod 10 poena. Pa posle opet jos 3 sa ispod 10. Protiv Memfisa je samo jedan sut uputio. Ali to za vas "strucnjake" kvazi trolove ne znaci nista, jer je vazno samo da se nalupetate. Njegov metabolizam je takav, treba mu 2 meseca da udje u ritam koji NBA trazi. Takav je vec godinama u novembru i decembru toplo-hladno sa malo kondicije. Obicno explodira pred kraj decembra.

boaz

pre 4 godine

dečkonja se tek zagreva ...
sutra će da veže jedno 35 uz tripl-dabl pa će' svi zajedno da imate vlažne snove...

ps
deco, škola na prvom mestu. manite priču sa starijima...
ovi bez škole, jbg... nikad na prvom mestu ali zato žuljevi na rukama.

јд123

pre 4 godine

zapad prejak, ne znam kako ce sa ekipama iz LA, harden im ne lezi, juta jos jaca.. videcemo..
Pant.LA, 8. novembar 2019 01:14)

Не само Харден, генерално им не леже екипе које играју брзу, нападачку кошарку, што се видело и у утакмици са Њу Орлинсом. Пре две године и Денвер је играо слично, док нису отпустили тренера, који је сада у Њу Орлинсу. Тада су им и шутери имали боље проценте, прштало је на све стране, надигравали су се са Хјустоном и Голден Стејтом.

Онда је Денвер отпустио тог помоћног тренера, вероватно на захтев Мелоуна, који од Денвера хоће да направи дефанзивну екипу. Мелоун верује да је то једини начин да се освоји титула. Ко је у праву, видећемо, али једно је очигледно. Какав год тренинг Мелоун форсира, шутери су покварили шут.

bskfan

је све добро описао. Мелоун покушава да креира игру без Јокића, да не зависе вишт толико од њега. То је вероватно разлог Јокићевог дурења. У првим утакмицама то није функционисало, иако су добијали, било је неизвесно. Тек у последњој то је уродило плодом. Опет су имали доста асистенција. Али једно је остало: Јокић има пуно мање додира са лоптом. Иако је играо мање због проблема са фауловима и када је био на терену, напад није увек ишао преко њега као у прошлости.

Ostin A

pre 4 godine

pa trener je kriv što više ne forsira akcije za Jokića.. prosto rečeno..
(vlade, 7. novembar 2019 22:38)

Naprotiv, bukvalno svaka akcija ide na Jokića ili Mareja. Ono što Jokiću se zamera što kada je sam kao duh, on to ne koristi, ne šutira... Bukvalno polovina šuteva mu je iz očaja zbog isticanja napada ili nemogućnosti da doda nekom. Zato je i lošiji prosek.

Igra kao Zaza Pačulija u Golden Stejtu. Nećeš da šutiraš jer su tu Kari, Tompson i Durent. Jokić treba da je Denverov Durent, a ne Zaza. Pogotovo jer je Jokić rupa u odbrani, mora da se istakne u tom napadu.

B@t@

pre 4 godine

Sebe smatram prosečnim tipom koji svaki dan udje bar jednom na portal i prelista vesti...ali kad god vidim ovaj nik, uglavnom još i sa prvim komentarom, pa i da je napisao najpametniju stvar na svetu ona na mene deluje toliko iritantno da nemam reči. Aman bre više čoveče mislim da si dosadio svima živima, gde samo nalaziš motivaciju u ovome...

Mada kad sad malo razmislim posle ovoga što napisah možda ovo i jeste cilj, iziritirati prosečnog tipa kao što sam ja...
(Nem, 07. novembar 2019 22:41)


Potpuno se slazem sa tobom!

Boki

pre 4 godine

Jokic ce uskoro zavrsiti karijeru do 25.najvise novi Darko Milicic cak i gori. Decko je poceo da pije previse a ne bi iskljucio ni da uzima belo jer je vec 6 meseci po raznim kafanama diskotekama. Nedostaju mu BG splavovi, slanina i brine se za Buraza koji je ogroman balvan i koga ce proterati iz USA. Nalupajte mi minuse ali cujemo se za godinu dana. Setite se mog tweeta.

laki

pre 4 godine

moze biti da jednostavno igra koliko mu se hoce a ima i oroblema u porodici
sad kad mogu sebi sve da priuste i zive ko carevi brat pravi srxxa zesce

Goran

pre 4 godine

Ekipa ima skor 5:2 i na drugom je mjestu u konferenciji. Sta je tu lose? On je vec dobio veliki ugovor. Dokazao da je veliki igrac. Sada je najvaznije da ekipa pobjedjuje. Ovdje svi kritikuju NBA igrace da samo nabijaju licnu statistiku. Kada to Jokic ne radi iako ekipa pobjedjuje nije dobro,kriza!

Goran

pre 4 godine

Nije denveru lako sa jokicem uopste, kao da su dobili al stara tinejdzera.
(ivan, 8. novembar 2019 07:12)

On nije kroz svoju decacku karijeru nikada guran i projektovan kroz psihu da bude vodja tima, da bude lider, on je bukvalno nebruseni dijamant, za razliku od recimo Doncica, koga bruse od malena, ulazu i guraju kroz karijeru, govore mu svaki dan da ce jednog dana biti veliki.

On nema taj karakter, sto je potpuno normalno, plus je verovatno skroman, dobrica, to sto Denver zeli da on bude lider, da preuzme odgovornost moraju da porade na njegovom psiholoskom planu, naravno ako sam Jokic dozvoli, a ocigledno se "koprca".

I da, ovo meni takodje izgleda kao novi bunt, moze on da natrpa 20pts kada hoce, a za ove sto pricaju da se ugojio, ljudi, on stomak ima oduvek, bucko je, pa sta...on valjda najbolje zna kako se oseca najkomotnije u svojoj kozi, bitno je da ima kondicije.

bellamy

pre 4 godine

Problem Denvera nije Jokić, što se pokazalo u plej-ofu. Meni se čini da je namera da se razigra što više ostatak tima da ne zavisi toliko od Jokića, jer se verovatno računa da se uvek mogu vratiti na igru na Jokića kad zapne.

WillyWonka

pre 4 godine

Sve je jednostavno, Jokić nije trenirao, totalno je nespreman i nepripremljen i dodatno se udebljao. I tu je kraj svim analizama i filozofijama.

don tom

pre 4 godine

Na SP mi je delovao kao neko ko bi se i za najmanju kritiku od strane trenera ili saigrača pokupio sa SP i otišao kući?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Džoni, 7. novembar 2019 23:17)

Postao je prepotentan od kraja prosle sezone. To u Americi ne prolazi.

Bla

pre 4 godine

Koliko je ovo sve nerealno. Koji su oni na tabeli? Kakve su im sanse za playoff? Sezona je duga i treba tempirati formu za ono najbitnije. Sve dok oni pobedjuju sve je ok. A sada je sezona cvaraka i rakije a nikola ima sva prava da uziva u svemu sto mu zivot donosi

ivan

pre 4 godine

Kod jokica sve ima neku dublju poruku , ovo mi lici na neki tihi bunt, e sad zbog cega, ko ce ga znati. Da je sve u redu, verujem da mu nije problem da natrpa u kos 30+ poena.
Nije denveru lako sa jokicem uopste, kao da su dobili al stara tinejdzera.

Dawkins

pre 4 godine

Bojim se da Jokić neće više napredovati. Bez ozbiljnog rada u teretani nema ni agresivnosti.
Kompenzacijom mišića umesto sala dobio bi na eksplozivnosti, imao bi više energije i, jednostavno rečeno, duže će trajati kao košarkaš.
Jeste košarka samo igra, ali debelo plaćena. Ne sme se ponašati kao razmaženo derište jer je ona njegov posao.

bradina

pre 4 godine

Novinari od komarca uvek naprave slona!Decko je igrao SP jer su patriote zahtevale inace bi postao izdajnik i neznam sta jos!Odigrati preko 90 utakmica non stop bez pauze cak i u plejofu sa enormnom minutazom,, pa jos nekih 10 SP normalno da dolazi do zasicenja.A onda dodje ovaj cirkus NBA svaki drugi-treci dan utakmica i ja bih bio nezainteresovan.Stvarno stanje stvari je - umaran!Pored toga kad je Jokic na parketu Denver izgleda dobro a za neku krizu rano je govoriti tek su 7 utakmica odigrane,jedino ,e nervira sto plamli ima istu minutazu ali valjda Meloun zna zasto,prosto dugacko je prvenstvo.Proradice opet Nikola ne brinem,ali mislim da je Denver mali klub jer prakticno nije kupio nista izuzev sto je Mariju,potrosacu lopti da maksimalan ugovor pa sad zele da opravdaju ulozeno,ali niko ne proziva njega!Strasno!?Koliki je njegov ucinak ili Bartona,Morisa i ostalih!Za Plamlija izuzev skokova necu ni da spominjem.Pored toga donekle je promenjena igra prva postava se vise odmara jer se tankuju za plej of to i budala vidi.

Locutus

pre 4 godine

Jokic je jedva prosecan igrac kome se posrecilo kao nikome u istoriji kosarke.
Pazi, igras basket , a ne mozes da se odlepis od poda..zamislite odbojkasa koji ne moze da skoci..!!???? Taj ni vodu ne bi mogao da nosi za klupu...
(Marko, 7. novembar 2019 23:37)

Zamisli vaterpolistu koji može da skače. Al bi se taj nadavao golova...

Petar

pre 4 godine

Mani je Jokic bio simpatican dok ga nisam vidio kako se ljbi sa Nurkicem nakon sto je Nukric nosio majcu sa imanima "gazija" koji su zavili u crno mnoge srpske porodice u BiH.

Pant.LA

pre 4 godine

realno nezainteresovan, nece da sutira kad je sam i ostalo.. ali on i takav nikakav ima 15/10/6 ludak.. nema potrebe da se exponira, imaju solidan skor, regularna sezona je predugacka (82 utakmice ej), pa tek onda dolazi po, e tad je bitno i tad se vidi ko je ko.. ovako da igraju malo i bez njegovih poena, da prodube ekipu, skupljaju skilove i sacuvaju od umora i povreda, da budu spremni za korak dalje u po.. mada zapad prejak, ne znam kako ce sa ekipama iz LA, harden im ne lezi, juta jos jaca.. videcemo..

bskfan

pre 4 godine

Na sajtu Stiffsa se dugo pricalo na tu temu i zakljucak je bio da ta "agresivnost" o kojoj stalno prica Malone nikako ne bi trebalo da znaci veci broj susteva Jokica, niti forsiranje Jokica kao strelca, vec sasvim suprotno, da mu se dozvoli da igra njegovu igru a to je da je lopta sto cesce u njegovim rukama, da razigrava saigrace, da hvata lopte, asistira i tek na kraju da postize poene. Samim tim sto ga je to pitanje iznerviralo, Malone indirektno priznaje da je uzrok slabijih Jokicevih partija izmenjena igra u odnosu na proslu godinu. Broj lopti koje idu ka Jokicu su se skoro prepolovile, broj dodavanja po utakmici je manji za 50 u odnosu na proslu godinu, umesto u vrhu lige sada su ispod proseka po asistencijama, po efikasnosti suta su medju poslednjima a pokvarili su i broj uhvacenih lopti dok su prosle godine bili u samom vrhu.

Osim toga, Malone je pre sezone nagovestio smanjenu ulogu Jokica uz opravdanje da tim ne sme da zavisi od jednog igraca. Kada se sve sabere jasno je zasto ove godine Denver igra losu kosarku, zasto je sve vise iso akcija umesto dodavanja i jasno je zasto Denver igra najsporiju kosarku u NBA. Uvek je samo jedan problem a to je Malone. Sa tako talentovanim timom dobar trener bi imao najbolji napad u ligi a Malone od talenata zeli da napravi robote jer je umislio da je defanzivni trener. To je kao da vozacu traktora date da vozi Ferari.

The answer

pre 4 godine

@nem
Nisi ti jos upoznao coveka koji 3 puta do sad obecao da ce se skloniti sa sajta(naravno jos je tu) , lik koji je neretko znao da ostavi i 10kom za 15min o jednom coveku(drugom najvecem u istoriji kosarke), tj i dan danas to radi, e to kad vidis, i kad on krene da te iritira, e tad ces se def povuci, kao i dosta ljudi sa ovog sajta koji su prestali da kom.zbog njega, ukljucujuci i mene. ovaj srbenda je lik, sali se, a retarczv stvarno misli da je u pravu i zivi za lose vece lebrona, taj dan mu je praznik. Objavite mi kom da nisam pisao sve ovo dzabe. Pozdrav

steva

pre 4 godine

1.Jokic obicno sezonu pocinje slabije , ni ova sezona nije izuzetak . 2. Poslednju utakmicu , protiv Majamija , je igrao 23 min (zato malo manje suteva na kos) . 3. Na nekim utakicama se dalo primetiti to da se i ne forsira bas ta igra 2 na 2 , pikenrol sa Murrayem ...igralo su malo slobodnije , malo divlje ...tuche po kosu ko stigne .4 .Treba pogledati statistiku "sutera" , Jokicevi procenti , asistencije , kaliraju kad ti suteri promasuju otvorene suteve . Kad pogledas realno , nije samo Jokic taj koji igra slabije od ocekivanog , desava se to i jos nekim igracima iz prve postave , to je pravi problem .

15 dana do nas

pre 4 godine

(da, 7. novembar 2019 23:24)
Jedno je agresivnost prema devojci (davljenje i sl.) a drugo agresivnost na terenu (zelja za pobedom, mrdanje umesto razvlacenja, itd.).

Manjak treninga i zrelosti a visak para znaju da naprave ozbiljan problem

flex

pre 4 godine

Nikola je evropski igrac kome je vaznija pobeda od svog ucinka. Meloun mu mora objasniti da je NBA sasvim suprotna prica. Najaci si Jokara

da

pre 4 godine

Brat uhapšen zbog kako navode mediji agresivnosti,Nikola samo stavlja do znanja apsurd pojma agresivnosti,iz inata,odlučite se hoćete ili ne,agresivnost,ona skupo košta

Marko

pre 4 godine

Jokic je jedva prosecan igrac kome se posrecilo kao nikome u istoriji kosarke.
Pazi, igras basket , a ne mozes da se odlepis od poda..zamislite odbojkasa koji ne moze da skoci..!!???? Taj ni vodu ne bi mogao da nosi za klupu...

Džoni

pre 4 godine

Tako je nezainteresovano igrao i SP. Jokić meni deluje kao neko razmaženo dete kada mu nešto nije po volji pa se duri i neće da igra a kad ga pitaš on kaže kao sve je ok? Na SP mi je delovao kao neko ko bi se i za najmanju kritiku od strane trenera ili saigrača pokupio sa SP i otišao kući?

MPP

pre 4 godine

KAD SU NOVINARI U PITANJU
100% sam na NIKOLINOJ STRANI.
IMA LI NEKOGA KO JOŠ VERUJE NOVINARIMA ?
NIKOLA JE BAREM ISKREN...MOŽDA I PREVIŠE AKO MENE PITATE !

Nem

pre 4 godine

Sebe smatram prosečnim tipom koji svaki dan udje bar jednom na portal i prelista vesti...ali kad god vidim ovaj nik, uglavnom još i sa prvim komentarom, pa i da je napisao najpametniju stvar na svetu ona na mene deluje toliko iritantno da nemam reči. Aman bre više čoveče mislim da si dosadio svima živima, gde samo nalaziš motivaciju u ovome...

Mada kad sad malo razmislim posle ovoga što napisah možda ovo i jeste cilj, iziritirati prosečnog tipa kao što sam ja...

MPP

pre 4 godine

KAD SU NOVINARI U PITANJU
100% sam na NIKOLINOJ STRANI.
IMA LI NEKOGA KO JOŠ VERUJE NOVINARIMA ?
NIKOLA JE BAREM ISKREN...MOŽDA I PREVIŠE AKO MENE PITATE !

Nem

pre 4 godine

Sebe smatram prosečnim tipom koji svaki dan udje bar jednom na portal i prelista vesti...ali kad god vidim ovaj nik, uglavnom još i sa prvim komentarom, pa i da je napisao najpametniju stvar na svetu ona na mene deluje toliko iritantno da nemam reči. Aman bre više čoveče mislim da si dosadio svima živima, gde samo nalaziš motivaciju u ovome...

Mada kad sad malo razmislim posle ovoga što napisah možda ovo i jeste cilj, iziritirati prosečnog tipa kao što sam ja...

Džoni

pre 4 godine

Tako je nezainteresovano igrao i SP. Jokić meni deluje kao neko razmaženo dete kada mu nešto nije po volji pa se duri i neće da igra a kad ga pitaš on kaže kao sve je ok? Na SP mi je delovao kao neko ko bi se i za najmanju kritiku od strane trenera ili saigrača pokupio sa SP i otišao kući?

da

pre 4 godine

Brat uhapšen zbog kako navode mediji agresivnosti,Nikola samo stavlja do znanja apsurd pojma agresivnosti,iz inata,odlučite se hoćete ili ne,agresivnost,ona skupo košta

WillyWonka

pre 4 godine

Sve je jednostavno, Jokić nije trenirao, totalno je nespreman i nepripremljen i dodatno se udebljao. I tu je kraj svim analizama i filozofijama.

ivan

pre 4 godine

Kod jokica sve ima neku dublju poruku , ovo mi lici na neki tihi bunt, e sad zbog cega, ko ce ga znati. Da je sve u redu, verujem da mu nije problem da natrpa u kos 30+ poena.
Nije denveru lako sa jokicem uopste, kao da su dobili al stara tinejdzera.

Locutus

pre 4 godine

Jokic je jedva prosecan igrac kome se posrecilo kao nikome u istoriji kosarke.
Pazi, igras basket , a ne mozes da se odlepis od poda..zamislite odbojkasa koji ne moze da skoci..!!???? Taj ni vodu ne bi mogao da nosi za klupu...
(Marko, 7. novembar 2019 23:37)

Zamisli vaterpolistu koji može da skače. Al bi se taj nadavao golova...

bellamy

pre 4 godine

Problem Denvera nije Jokić, što se pokazalo u plej-ofu. Meni se čini da je namera da se razigra što više ostatak tima da ne zavisi toliko od Jokića, jer se verovatno računa da se uvek mogu vratiti na igru na Jokića kad zapne.

Goran

pre 4 godine

Ekipa ima skor 5:2 i na drugom je mjestu u konferenciji. Sta je tu lose? On je vec dobio veliki ugovor. Dokazao da je veliki igrac. Sada je najvaznije da ekipa pobjedjuje. Ovdje svi kritikuju NBA igrace da samo nabijaju licnu statistiku. Kada to Jokic ne radi iako ekipa pobjedjuje nije dobro,kriza!

Marko

pre 4 godine

Jokic je jedva prosecan igrac kome se posrecilo kao nikome u istoriji kosarke.
Pazi, igras basket , a ne mozes da se odlepis od poda..zamislite odbojkasa koji ne moze da skoci..!!???? Taj ni vodu ne bi mogao da nosi za klupu...

Dawkins

pre 4 godine

Bojim se da Jokić neće više napredovati. Bez ozbiljnog rada u teretani nema ni agresivnosti.
Kompenzacijom mišića umesto sala dobio bi na eksplozivnosti, imao bi više energije i, jednostavno rečeno, duže će trajati kao košarkaš.
Jeste košarka samo igra, ali debelo plaćena. Ne sme se ponašati kao razmaženo derište jer je ona njegov posao.

Bla

pre 4 godine

Koliko je ovo sve nerealno. Koji su oni na tabeli? Kakve su im sanse za playoff? Sezona je duga i treba tempirati formu za ono najbitnije. Sve dok oni pobedjuju sve je ok. A sada je sezona cvaraka i rakije a nikola ima sva prava da uziva u svemu sto mu zivot donosi

bskfan

pre 4 godine

Na sajtu Stiffsa se dugo pricalo na tu temu i zakljucak je bio da ta "agresivnost" o kojoj stalno prica Malone nikako ne bi trebalo da znaci veci broj susteva Jokica, niti forsiranje Jokica kao strelca, vec sasvim suprotno, da mu se dozvoli da igra njegovu igru a to je da je lopta sto cesce u njegovim rukama, da razigrava saigrace, da hvata lopte, asistira i tek na kraju da postize poene. Samim tim sto ga je to pitanje iznerviralo, Malone indirektno priznaje da je uzrok slabijih Jokicevih partija izmenjena igra u odnosu na proslu godinu. Broj lopti koje idu ka Jokicu su se skoro prepolovile, broj dodavanja po utakmici je manji za 50 u odnosu na proslu godinu, umesto u vrhu lige sada su ispod proseka po asistencijama, po efikasnosti suta su medju poslednjima a pokvarili su i broj uhvacenih lopti dok su prosle godine bili u samom vrhu.

Osim toga, Malone je pre sezone nagovestio smanjenu ulogu Jokica uz opravdanje da tim ne sme da zavisi od jednog igraca. Kada se sve sabere jasno je zasto ove godine Denver igra losu kosarku, zasto je sve vise iso akcija umesto dodavanja i jasno je zasto Denver igra najsporiju kosarku u NBA. Uvek je samo jedan problem a to je Malone. Sa tako talentovanim timom dobar trener bi imao najbolji napad u ligi a Malone od talenata zeli da napravi robote jer je umislio da je defanzivni trener. To je kao da vozacu traktora date da vozi Ferari.

Goran

pre 4 godine

Nije denveru lako sa jokicem uopste, kao da su dobili al stara tinejdzera.
(ivan, 8. novembar 2019 07:12)

On nije kroz svoju decacku karijeru nikada guran i projektovan kroz psihu da bude vodja tima, da bude lider, on je bukvalno nebruseni dijamant, za razliku od recimo Doncica, koga bruse od malena, ulazu i guraju kroz karijeru, govore mu svaki dan da ce jednog dana biti veliki.

On nema taj karakter, sto je potpuno normalno, plus je verovatno skroman, dobrica, to sto Denver zeli da on bude lider, da preuzme odgovornost moraju da porade na njegovom psiholoskom planu, naravno ako sam Jokic dozvoli, a ocigledno se "koprca".

I da, ovo meni takodje izgleda kao novi bunt, moze on da natrpa 20pts kada hoce, a za ove sto pricaju da se ugojio, ljudi, on stomak ima oduvek, bucko je, pa sta...on valjda najbolje zna kako se oseca najkomotnije u svojoj kozi, bitno je da ima kondicije.

flex

pre 4 godine

Nikola je evropski igrac kome je vaznija pobeda od svog ucinka. Meloun mu mora objasniti da je NBA sasvim suprotna prica. Najaci si Jokara

15 dana do nas

pre 4 godine

(da, 7. novembar 2019 23:24)
Jedno je agresivnost prema devojci (davljenje i sl.) a drugo agresivnost na terenu (zelja za pobedom, mrdanje umesto razvlacenja, itd.).

Manjak treninga i zrelosti a visak para znaju da naprave ozbiljan problem

steva

pre 4 godine

1.Jokic obicno sezonu pocinje slabije , ni ova sezona nije izuzetak . 2. Poslednju utakmicu , protiv Majamija , je igrao 23 min (zato malo manje suteva na kos) . 3. Na nekim utakicama se dalo primetiti to da se i ne forsira bas ta igra 2 na 2 , pikenrol sa Murrayem ...igralo su malo slobodnije , malo divlje ...tuche po kosu ko stigne .4 .Treba pogledati statistiku "sutera" , Jokicevi procenti , asistencije , kaliraju kad ti suteri promasuju otvorene suteve . Kad pogledas realno , nije samo Jokic taj koji igra slabije od ocekivanog , desava se to i jos nekim igracima iz prve postave , to je pravi problem .

bradina

pre 4 godine

Novinari od komarca uvek naprave slona!Decko je igrao SP jer su patriote zahtevale inace bi postao izdajnik i neznam sta jos!Odigrati preko 90 utakmica non stop bez pauze cak i u plejofu sa enormnom minutazom,, pa jos nekih 10 SP normalno da dolazi do zasicenja.A onda dodje ovaj cirkus NBA svaki drugi-treci dan utakmica i ja bih bio nezainteresovan.Stvarno stanje stvari je - umaran!Pored toga kad je Jokic na parketu Denver izgleda dobro a za neku krizu rano je govoriti tek su 7 utakmica odigrane,jedino ,e nervira sto plamli ima istu minutazu ali valjda Meloun zna zasto,prosto dugacko je prvenstvo.Proradice opet Nikola ne brinem,ali mislim da je Denver mali klub jer prakticno nije kupio nista izuzev sto je Mariju,potrosacu lopti da maksimalan ugovor pa sad zele da opravdaju ulozeno,ali niko ne proziva njega!Strasno!?Koliki je njegov ucinak ili Bartona,Morisa i ostalih!Za Plamlija izuzev skokova necu ni da spominjem.Pored toga donekle je promenjena igra prva postava se vise odmara jer se tankuju za plej of to i budala vidi.

don tom

pre 4 godine

Na SP mi je delovao kao neko ko bi se i za najmanju kritiku od strane trenera ili saigrača pokupio sa SP i otišao kući?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Džoni, 7. novembar 2019 23:17)

Postao je prepotentan od kraja prosle sezone. To u Americi ne prolazi.

laki

pre 4 godine

moze biti da jednostavno igra koliko mu se hoce a ima i oroblema u porodici
sad kad mogu sebi sve da priuste i zive ko carevi brat pravi srxxa zesce

Boki

pre 4 godine

Jokic ce uskoro zavrsiti karijeru do 25.najvise novi Darko Milicic cak i gori. Decko je poceo da pije previse a ne bi iskljucio ni da uzima belo jer je vec 6 meseci po raznim kafanama diskotekama. Nedostaju mu BG splavovi, slanina i brine se za Buraza koji je ogroman balvan i koga ce proterati iz USA. Nalupajte mi minuse ali cujemo se za godinu dana. Setite se mog tweeta.

Pant.LA

pre 4 godine

realno nezainteresovan, nece da sutira kad je sam i ostalo.. ali on i takav nikakav ima 15/10/6 ludak.. nema potrebe da se exponira, imaju solidan skor, regularna sezona je predugacka (82 utakmice ej), pa tek onda dolazi po, e tad je bitno i tad se vidi ko je ko.. ovako da igraju malo i bez njegovih poena, da prodube ekipu, skupljaju skilove i sacuvaju od umora i povreda, da budu spremni za korak dalje u po.. mada zapad prejak, ne znam kako ce sa ekipama iz LA, harden im ne lezi, juta jos jaca.. videcemo..

Petar

pre 4 godine

Mani je Jokic bio simpatican dok ga nisam vidio kako se ljbi sa Nurkicem nakon sto je Nukric nosio majcu sa imanima "gazija" koji su zavili u crno mnoge srpske porodice u BiH.

Ostin A

pre 4 godine

pa trener je kriv što više ne forsira akcije za Jokića.. prosto rečeno..
(vlade, 7. novembar 2019 22:38)

Naprotiv, bukvalno svaka akcija ide na Jokića ili Mareja. Ono što Jokiću se zamera što kada je sam kao duh, on to ne koristi, ne šutira... Bukvalno polovina šuteva mu je iz očaja zbog isticanja napada ili nemogućnosti da doda nekom. Zato je i lošiji prosek.

Igra kao Zaza Pačulija u Golden Stejtu. Nećeš da šutiraš jer su tu Kari, Tompson i Durent. Jokić treba da je Denverov Durent, a ne Zaza. Pogotovo jer je Jokić rupa u odbrani, mora da se istakne u tom napadu.

Dragan-Borca

pre 4 godine

Jokic ce uskoro zavrsiti karijeru do 25.najvise novi Darko Milicic cak i gori. Decko je poceo da pije previse a ne bi iskljucio ni da uzima belo jer je vec 6 meseci po raznim kafanama diskotekama. Nedostaju mu BG splavovi, slanina i brine se za Buraza koji je ogroman balvan i koga ce proterati iz USA. Nalupajte mi minuse ali cujemo se za godinu dana. Setite se mog tweeta.
(Boki, 8. novembar 2019 10:05) 

# Link komentara

Jokic je prosle godine u ovo vreme bio jos gori. 2,4,6 i 8.novembar 4 zaredom partije sa ispod 10 poena. Pa posle opet jos 3 sa ispod 10. Protiv Memfisa je samo jedan sut uputio. Ali to za vas "strucnjake" kvazi trolove ne znaci nista, jer je vazno samo da se nalupetate. Njegov metabolizam je takav, treba mu 2 meseca da udje u ritam koji NBA trazi. Takav je vec godinama u novembru i decembru toplo-hladno sa malo kondicije. Obicno explodira pred kraj decembra.

The answer

pre 4 godine

@nem
Nisi ti jos upoznao coveka koji 3 puta do sad obecao da ce se skloniti sa sajta(naravno jos je tu) , lik koji je neretko znao da ostavi i 10kom za 15min o jednom coveku(drugom najvecem u istoriji kosarke), tj i dan danas to radi, e to kad vidis, i kad on krene da te iritira, e tad ces se def povuci, kao i dosta ljudi sa ovog sajta koji su prestali da kom.zbog njega, ukljucujuci i mene. ovaj srbenda je lik, sali se, a retarczv stvarno misli da je u pravu i zivi za lose vece lebrona, taj dan mu je praznik. Objavite mi kom da nisam pisao sve ovo dzabe. Pozdrav

јд123

pre 4 godine

zapad prejak, ne znam kako ce sa ekipama iz LA, harden im ne lezi, juta jos jaca.. videcemo..
Pant.LA, 8. novembar 2019 01:14)

Не само Харден, генерално им не леже екипе које играју брзу, нападачку кошарку, што се видело и у утакмици са Њу Орлинсом. Пре две године и Денвер је играо слично, док нису отпустили тренера, који је сада у Њу Орлинсу. Тада су им и шутери имали боље проценте, прштало је на све стране, надигравали су се са Хјустоном и Голден Стејтом.

Онда је Денвер отпустио тог помоћног тренера, вероватно на захтев Мелоуна, који од Денвера хоће да направи дефанзивну екипу. Мелоун верује да је то једини начин да се освоји титула. Ко је у праву, видећемо, али једно је очигледно. Какав год тренинг Мелоун форсира, шутери су покварили шут.

bskfan

је све добро описао. Мелоун покушава да креира игру без Јокића, да не зависе вишт толико од њега. То је вероватно разлог Јокићевог дурења. У првим утакмицама то није функционисало, иако су добијали, било је неизвесно. Тек у последњој то је уродило плодом. Опет су имали доста асистенција. Али једно је остало: Јокић има пуно мање додира са лоптом. Иако је играо мање због проблема са фауловима и када је био на терену, напад није увек ишао преко њега као у прошлости.

boaz

pre 4 godine

dečkonja se tek zagreva ...
sutra će da veže jedno 35 uz tripl-dabl pa će' svi zajedno da imate vlažne snove...

ps
deco, škola na prvom mestu. manite priču sa starijima...
ovi bez škole, jbg... nikad na prvom mestu ali zato žuljevi na rukama.

B@t@

pre 4 godine

Sebe smatram prosečnim tipom koji svaki dan udje bar jednom na portal i prelista vesti...ali kad god vidim ovaj nik, uglavnom još i sa prvim komentarom, pa i da je napisao najpametniju stvar na svetu ona na mene deluje toliko iritantno da nemam reči. Aman bre više čoveče mislim da si dosadio svima živima, gde samo nalaziš motivaciju u ovome...

Mada kad sad malo razmislim posle ovoga što napisah možda ovo i jeste cilj, iziritirati prosečnog tipa kao što sam ja...
(Nem, 07. novembar 2019 22:41)


Potpuno se slazem sa tobom!

tocka

pre 4 godine

@boki
Jokić i belo hahahah evo sad ću se us...ti.
Sve i da je istina, sigurno se ne bi jos udebljao da je tako. A za slaninu to verujem, mozda si na onu sapunjaru belu mislio.

Marko

pre 4 godine

Jokic je jedva prosecan igrac kome se posrecilo kao nikome u istoriji kosarke.
Pazi, igras basket , a ne mozes da se odlepis od poda..zamislite odbojkasa koji ne moze da skoci..!!???? Taj ni vodu ne bi mogao da nosi za klupu...

Džoni

pre 4 godine

Tako je nezainteresovano igrao i SP. Jokić meni deluje kao neko razmaženo dete kada mu nešto nije po volji pa se duri i neće da igra a kad ga pitaš on kaže kao sve je ok? Na SP mi je delovao kao neko ko bi se i za najmanju kritiku od strane trenera ili saigrača pokupio sa SP i otišao kući?

Petar

pre 4 godine

Mani je Jokic bio simpatican dok ga nisam vidio kako se ljbi sa Nurkicem nakon sto je Nukric nosio majcu sa imanima "gazija" koji su zavili u crno mnoge srpske porodice u BiH.

MPP

pre 4 godine

KAD SU NOVINARI U PITANJU
100% sam na NIKOLINOJ STRANI.
IMA LI NEKOGA KO JOŠ VERUJE NOVINARIMA ?
NIKOLA JE BAREM ISKREN...MOŽDA I PREVIŠE AKO MENE PITATE !

Boki

pre 4 godine

Jokic ce uskoro zavrsiti karijeru do 25.najvise novi Darko Milicic cak i gori. Decko je poceo da pije previse a ne bi iskljucio ni da uzima belo jer je vec 6 meseci po raznim kafanama diskotekama. Nedostaju mu BG splavovi, slanina i brine se za Buraza koji je ogroman balvan i koga ce proterati iz USA. Nalupajte mi minuse ali cujemo se za godinu dana. Setite se mog tweeta.

Dawkins

pre 4 godine

Bojim se da Jokić neće više napredovati. Bez ozbiljnog rada u teretani nema ni agresivnosti.
Kompenzacijom mišića umesto sala dobio bi na eksplozivnosti, imao bi više energije i, jednostavno rečeno, duže će trajati kao košarkaš.
Jeste košarka samo igra, ali debelo plaćena. Ne sme se ponašati kao razmaženo derište jer je ona njegov posao.

Nem

pre 4 godine

Sebe smatram prosečnim tipom koji svaki dan udje bar jednom na portal i prelista vesti...ali kad god vidim ovaj nik, uglavnom još i sa prvim komentarom, pa i da je napisao najpametniju stvar na svetu ona na mene deluje toliko iritantno da nemam reči. Aman bre više čoveče mislim da si dosadio svima živima, gde samo nalaziš motivaciju u ovome...

Mada kad sad malo razmislim posle ovoga što napisah možda ovo i jeste cilj, iziritirati prosečnog tipa kao što sam ja...

da

pre 4 godine

Brat uhapšen zbog kako navode mediji agresivnosti,Nikola samo stavlja do znanja apsurd pojma agresivnosti,iz inata,odlučite se hoćete ili ne,agresivnost,ona skupo košta

don tom

pre 4 godine

Na SP mi je delovao kao neko ko bi se i za najmanju kritiku od strane trenera ili saigrača pokupio sa SP i otišao kući?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Džoni, 7. novembar 2019 23:17)

Postao je prepotentan od kraja prosle sezone. To u Americi ne prolazi.

WillyWonka

pre 4 godine

Sve je jednostavno, Jokić nije trenirao, totalno je nespreman i nepripremljen i dodatno se udebljao. I tu je kraj svim analizama i filozofijama.

bradina

pre 4 godine

Novinari od komarca uvek naprave slona!Decko je igrao SP jer su patriote zahtevale inace bi postao izdajnik i neznam sta jos!Odigrati preko 90 utakmica non stop bez pauze cak i u plejofu sa enormnom minutazom,, pa jos nekih 10 SP normalno da dolazi do zasicenja.A onda dodje ovaj cirkus NBA svaki drugi-treci dan utakmica i ja bih bio nezainteresovan.Stvarno stanje stvari je - umaran!Pored toga kad je Jokic na parketu Denver izgleda dobro a za neku krizu rano je govoriti tek su 7 utakmica odigrane,jedino ,e nervira sto plamli ima istu minutazu ali valjda Meloun zna zasto,prosto dugacko je prvenstvo.Proradice opet Nikola ne brinem,ali mislim da je Denver mali klub jer prakticno nije kupio nista izuzev sto je Mariju,potrosacu lopti da maksimalan ugovor pa sad zele da opravdaju ulozeno,ali niko ne proziva njega!Strasno!?Koliki je njegov ucinak ili Bartona,Morisa i ostalih!Za Plamlija izuzev skokova necu ni da spominjem.Pored toga donekle je promenjena igra prva postava se vise odmara jer se tankuju za plej of to i budala vidi.

The answer

pre 4 godine

@nem
Nisi ti jos upoznao coveka koji 3 puta do sad obecao da ce se skloniti sa sajta(naravno jos je tu) , lik koji je neretko znao da ostavi i 10kom za 15min o jednom coveku(drugom najvecem u istoriji kosarke), tj i dan danas to radi, e to kad vidis, i kad on krene da te iritira, e tad ces se def povuci, kao i dosta ljudi sa ovog sajta koji su prestali da kom.zbog njega, ukljucujuci i mene. ovaj srbenda je lik, sali se, a retarczv stvarno misli da je u pravu i zivi za lose vece lebrona, taj dan mu je praznik. Objavite mi kom da nisam pisao sve ovo dzabe. Pozdrav

bellamy

pre 4 godine

Problem Denvera nije Jokić, što se pokazalo u plej-ofu. Meni se čini da je namera da se razigra što više ostatak tima da ne zavisi toliko od Jokića, jer se verovatno računa da se uvek mogu vratiti na igru na Jokića kad zapne.

ivan

pre 4 godine

Kod jokica sve ima neku dublju poruku , ovo mi lici na neki tihi bunt, e sad zbog cega, ko ce ga znati. Da je sve u redu, verujem da mu nije problem da natrpa u kos 30+ poena.
Nije denveru lako sa jokicem uopste, kao da su dobili al stara tinejdzera.

bskfan

pre 4 godine

Na sajtu Stiffsa se dugo pricalo na tu temu i zakljucak je bio da ta "agresivnost" o kojoj stalno prica Malone nikako ne bi trebalo da znaci veci broj susteva Jokica, niti forsiranje Jokica kao strelca, vec sasvim suprotno, da mu se dozvoli da igra njegovu igru a to je da je lopta sto cesce u njegovim rukama, da razigrava saigrace, da hvata lopte, asistira i tek na kraju da postize poene. Samim tim sto ga je to pitanje iznerviralo, Malone indirektno priznaje da je uzrok slabijih Jokicevih partija izmenjena igra u odnosu na proslu godinu. Broj lopti koje idu ka Jokicu su se skoro prepolovile, broj dodavanja po utakmici je manji za 50 u odnosu na proslu godinu, umesto u vrhu lige sada su ispod proseka po asistencijama, po efikasnosti suta su medju poslednjima a pokvarili su i broj uhvacenih lopti dok su prosle godine bili u samom vrhu.

Osim toga, Malone je pre sezone nagovestio smanjenu ulogu Jokica uz opravdanje da tim ne sme da zavisi od jednog igraca. Kada se sve sabere jasno je zasto ove godine Denver igra losu kosarku, zasto je sve vise iso akcija umesto dodavanja i jasno je zasto Denver igra najsporiju kosarku u NBA. Uvek je samo jedan problem a to je Malone. Sa tako talentovanim timom dobar trener bi imao najbolji napad u ligi a Malone od talenata zeli da napravi robote jer je umislio da je defanzivni trener. To je kao da vozacu traktora date da vozi Ferari.

Locutus

pre 4 godine

Jokic je jedva prosecan igrac kome se posrecilo kao nikome u istoriji kosarke.
Pazi, igras basket , a ne mozes da se odlepis od poda..zamislite odbojkasa koji ne moze da skoci..!!???? Taj ni vodu ne bi mogao da nosi za klupu...
(Marko, 7. novembar 2019 23:37)

Zamisli vaterpolistu koji može da skače. Al bi se taj nadavao golova...

Bla

pre 4 godine

Koliko je ovo sve nerealno. Koji su oni na tabeli? Kakve su im sanse za playoff? Sezona je duga i treba tempirati formu za ono najbitnije. Sve dok oni pobedjuju sve je ok. A sada je sezona cvaraka i rakije a nikola ima sva prava da uziva u svemu sto mu zivot donosi

flex

pre 4 godine

Nikola je evropski igrac kome je vaznija pobeda od svog ucinka. Meloun mu mora objasniti da je NBA sasvim suprotna prica. Najaci si Jokara

Pant.LA

pre 4 godine

realno nezainteresovan, nece da sutira kad je sam i ostalo.. ali on i takav nikakav ima 15/10/6 ludak.. nema potrebe da se exponira, imaju solidan skor, regularna sezona je predugacka (82 utakmice ej), pa tek onda dolazi po, e tad je bitno i tad se vidi ko je ko.. ovako da igraju malo i bez njegovih poena, da prodube ekipu, skupljaju skilove i sacuvaju od umora i povreda, da budu spremni za korak dalje u po.. mada zapad prejak, ne znam kako ce sa ekipama iz LA, harden im ne lezi, juta jos jaca.. videcemo..

Ostin A

pre 4 godine

pa trener je kriv što više ne forsira akcije za Jokića.. prosto rečeno..
(vlade, 7. novembar 2019 22:38)

Naprotiv, bukvalno svaka akcija ide na Jokića ili Mareja. Ono što Jokiću se zamera što kada je sam kao duh, on to ne koristi, ne šutira... Bukvalno polovina šuteva mu je iz očaja zbog isticanja napada ili nemogućnosti da doda nekom. Zato je i lošiji prosek.

Igra kao Zaza Pačulija u Golden Stejtu. Nećeš da šutiraš jer su tu Kari, Tompson i Durent. Jokić treba da je Denverov Durent, a ne Zaza. Pogotovo jer je Jokić rupa u odbrani, mora da se istakne u tom napadu.

boaz

pre 4 godine

dečkonja se tek zagreva ...
sutra će da veže jedno 35 uz tripl-dabl pa će' svi zajedno da imate vlažne snove...

ps
deco, škola na prvom mestu. manite priču sa starijima...
ovi bez škole, jbg... nikad na prvom mestu ali zato žuljevi na rukama.

15 dana do nas

pre 4 godine

(da, 7. novembar 2019 23:24)
Jedno je agresivnost prema devojci (davljenje i sl.) a drugo agresivnost na terenu (zelja za pobedom, mrdanje umesto razvlacenja, itd.).

Manjak treninga i zrelosti a visak para znaju da naprave ozbiljan problem

Goran

pre 4 godine

Nije denveru lako sa jokicem uopste, kao da su dobili al stara tinejdzera.
(ivan, 8. novembar 2019 07:12)

On nije kroz svoju decacku karijeru nikada guran i projektovan kroz psihu da bude vodja tima, da bude lider, on je bukvalno nebruseni dijamant, za razliku od recimo Doncica, koga bruse od malena, ulazu i guraju kroz karijeru, govore mu svaki dan da ce jednog dana biti veliki.

On nema taj karakter, sto je potpuno normalno, plus je verovatno skroman, dobrica, to sto Denver zeli da on bude lider, da preuzme odgovornost moraju da porade na njegovom psiholoskom planu, naravno ako sam Jokic dozvoli, a ocigledno se "koprca".

I da, ovo meni takodje izgleda kao novi bunt, moze on da natrpa 20pts kada hoce, a za ove sto pricaju da se ugojio, ljudi, on stomak ima oduvek, bucko je, pa sta...on valjda najbolje zna kako se oseca najkomotnije u svojoj kozi, bitno je da ima kondicije.

laki

pre 4 godine

moze biti da jednostavno igra koliko mu se hoce a ima i oroblema u porodici
sad kad mogu sebi sve da priuste i zive ko carevi brat pravi srxxa zesce

B@t@

pre 4 godine

Sebe smatram prosečnim tipom koji svaki dan udje bar jednom na portal i prelista vesti...ali kad god vidim ovaj nik, uglavnom još i sa prvim komentarom, pa i da je napisao najpametniju stvar na svetu ona na mene deluje toliko iritantno da nemam reči. Aman bre više čoveče mislim da si dosadio svima živima, gde samo nalaziš motivaciju u ovome...

Mada kad sad malo razmislim posle ovoga što napisah možda ovo i jeste cilj, iziritirati prosečnog tipa kao što sam ja...
(Nem, 07. novembar 2019 22:41)


Potpuno se slazem sa tobom!

steva

pre 4 godine

1.Jokic obicno sezonu pocinje slabije , ni ova sezona nije izuzetak . 2. Poslednju utakmicu , protiv Majamija , je igrao 23 min (zato malo manje suteva na kos) . 3. Na nekim utakicama se dalo primetiti to da se i ne forsira bas ta igra 2 na 2 , pikenrol sa Murrayem ...igralo su malo slobodnije , malo divlje ...tuche po kosu ko stigne .4 .Treba pogledati statistiku "sutera" , Jokicevi procenti , asistencije , kaliraju kad ti suteri promasuju otvorene suteve . Kad pogledas realno , nije samo Jokic taj koji igra slabije od ocekivanog , desava se to i jos nekim igracima iz prve postave , to je pravi problem .

Dragan-Borca

pre 4 godine

Jokic ce uskoro zavrsiti karijeru do 25.najvise novi Darko Milicic cak i gori. Decko je poceo da pije previse a ne bi iskljucio ni da uzima belo jer je vec 6 meseci po raznim kafanama diskotekama. Nedostaju mu BG splavovi, slanina i brine se za Buraza koji je ogroman balvan i koga ce proterati iz USA. Nalupajte mi minuse ali cujemo se za godinu dana. Setite se mog tweeta.
(Boki, 8. novembar 2019 10:05) 

# Link komentara

Jokic je prosle godine u ovo vreme bio jos gori. 2,4,6 i 8.novembar 4 zaredom partije sa ispod 10 poena. Pa posle opet jos 3 sa ispod 10. Protiv Memfisa je samo jedan sut uputio. Ali to za vas "strucnjake" kvazi trolove ne znaci nista, jer je vazno samo da se nalupetate. Njegov metabolizam je takav, treba mu 2 meseca da udje u ritam koji NBA trazi. Takav je vec godinama u novembru i decembru toplo-hladno sa malo kondicije. Obicno explodira pred kraj decembra.

Goran

pre 4 godine

Ekipa ima skor 5:2 i na drugom je mjestu u konferenciji. Sta je tu lose? On je vec dobio veliki ugovor. Dokazao da je veliki igrac. Sada je najvaznije da ekipa pobjedjuje. Ovdje svi kritikuju NBA igrace da samo nabijaju licnu statistiku. Kada to Jokic ne radi iako ekipa pobjedjuje nije dobro,kriza!

јд123

pre 4 godine

zapad prejak, ne znam kako ce sa ekipama iz LA, harden im ne lezi, juta jos jaca.. videcemo..
Pant.LA, 8. novembar 2019 01:14)

Не само Харден, генерално им не леже екипе које играју брзу, нападачку кошарку, што се видело и у утакмици са Њу Орлинсом. Пре две године и Денвер је играо слично, док нису отпустили тренера, који је сада у Њу Орлинсу. Тада су им и шутери имали боље проценте, прштало је на све стране, надигравали су се са Хјустоном и Голден Стејтом.

Онда је Денвер отпустио тог помоћног тренера, вероватно на захтев Мелоуна, који од Денвера хоће да направи дефанзивну екипу. Мелоун верује да је то једини начин да се освоји титула. Ко је у праву, видећемо, али једно је очигледно. Какав год тренинг Мелоун форсира, шутери су покварили шут.

bskfan

је све добро описао. Мелоун покушава да креира игру без Јокића, да не зависе вишт толико од њега. То је вероватно разлог Јокићевог дурења. У првим утакмицама то није функционисало, иако су добијали, било је неизвесно. Тек у последњој то је уродило плодом. Опет су имали доста асистенција. Али једно је остало: Јокић има пуно мање додира са лоптом. Иако је играо мање због проблема са фауловима и када је био на терену, напад није увек ишао преко њега као у прошлости.

tocka

pre 4 godine

@boki
Jokić i belo hahahah evo sad ću se us...ti.
Sve i da je istina, sigurno se ne bi jos udebljao da je tako. A za slaninu to verujem, mozda si na onu sapunjaru belu mislio.