1. Čitam kako je Kuzmić juče bio dobar? Verovatno je bio najgori na terenu ako izuzmemo mučenog Nedovića.
  (Nes, 8. novembar 2019 10:17)

  Najgori je bio Nedović pogotovo što uopšte i ne igra u Zvezdi. E svakojakih ovde ima...
  (pivljanin, 8. novembar 2019 10:35)

  Ma igraju i Nedovic i Cibers, sta se sada ti bunis? A Covic je bio najgori.
  (123, 8. novembar 2019 11:51)

  # Link komentara

 2. Mnogo mi je krivo sto imamo bas dobru ekipu a Nebojsa Covic nam glumi trenera ! Da li ste vi svesni da mi sem individualnih poteza i pogodjenih trojki nismo imali jendnu akciju na utakmici, ali jednu akciju da smo znali sta igramo ! Poslednja cetvrtina 5 minuta ne postizemo kos , ovaj sportski radnik kraj aut linije ne trazi tajm aut jer NE ZNA sta da im nacrta ! Nisam verovao da cu ovo reci ali cak i sa mucenim Alimpijem smo igrali smisleniju i uigraniju kosarku od ovoga !!!
  (Cigani Ludaci, 08. novembar 2019 08:29). Kada ste vi videli Brauna ili Covica kada krenu u napad da signaliziraju akciju koja će se igrati? Da pokažu akcija 1 ili 2 ili da povuku dres, udare se po glavi... Bilo šta? Kada ste videli da odigramo smislenu akciju podle tajm auta? To kod nas ne postoji jer mi nemamo trenera.
  (veliki strumf, 8. novembar 2019 11:44)

  # Link komentara

 3. Čitam kako je Kuzmić juče bio dobar? Verovatno je bio najgori na terenu ako izuzmemo mučenog Nedovića.
  (Nes, 8. novembar 2019 10:17)

  Najgori je bio Nedović pogotovo što uopšte i ne igra u Zvezdi. E svakojakih ovde ima...
  (pivljanin, 8. novembar 2019 10:35)

  # Link komentara

 4. Čitam kako je Kuzmić juče bio dobar? Verovatno je bio najgori na terenu ako izuzmemo mučenog Nedovića. Osim visine ništa nije pokazao. Brdo koševa su bekovi dali preko njega, i to svaki napad na isti način. Uopšte nije branio pik. I on je toga sam svestan, samo nisu svesni oni koji pišu komentare. Moja najveća zamerka treneru na jučerašnje vođenje ekipe je što bar nije pokušao sa Odžom, neka se malo potuče sa Tavesom, nije imao šta da izgubi. Druga i greška zbog koje smo verovatno juče izgubili je poterka sa kojom je počeo 4/4 i zakasnela reakcija na seriju Reala. Ostale mane su već toliko očigledne da je to smešno, a to je slab protok lopte, uručuje se iz ruke u ruku i traži Beron da igra 1:1. Suviše siromašno, stvarno nam fale i trener i jedinica. Pozdrav svima.
  (Nes, 8. novembar 2019 10:17)

  # Link komentara

 5. Realno da je taj kalibar ostao bi u realu ili nekom ozbiljnom klubu.
   (moralni gmizavac, 8. novembar 2019 08:42)

  # Link komentara

 6. Mnogo mi je krivo sto imamo bas dobru ekipu a Nebojsa Covic nam glumi trenera ! Da li ste vi svesni da mi sem individualnih poteza i pogodjenih trojki nismo imali jendnu akciju na utakmici, ali jednu akciju da smo znali sta igramo ! Poslednja cetvrtina 5 minuta ne postizemo kos , ovaj sportski radnik kraj aut linije ne trazi tajm aut jer NE ZNA sta da im nacrta ! Nisam verovao da cu ovo reci ali cak i sa mucenim Alimpijem smo igrali smisleniju i uigraniju kosarku od ovoga !!!
  (Cigani Ludaci, 8. novembar 2019 08:29)

  # Link komentara

 7. ovaj je prikriveni genije!
  cuj ga - ako das vise poena od pobednika - pobedices.
  bravo!
   (zoom, 8. novembar 2019 08:26)

  # Link komentara

 8. Ako želiš pobediti, ne smeš izgubiti.
   (Nego kako, 8. novembar 2019 08:19)

  # Link komentara

 9. Bio je solidan Kuzma sinoć, jedino je on gradio Tavaresa i koliko-toliko smo imali kontrolu skoka! Bolji je od Gista, timski je igrač za razliku od njega koji "divlja" na terenu! Niko nije verovao da će Ognjen tako brzo na teren posle nezgode, samo napred i biće još bolji!
  (komentator, 8. novembar 2019 08:16)

  # Link komentara