Četvrtak, 07.11.2019.

08:07

Odlična partija Bogdanovića u porazu Kingsa od šampiona VIDEO

Reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović je ubacio 22 poena u porazu Sakramenta od Toronta rezultatom 124:120.

Izvor: SV

Odlièna partija Bogdanoviæa u porazu Kingsa od šampiona VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

јд123

pre 4 godine

Osim toga, iskusni igraci koje je divac preplatio (ne pretplatio), su dobili dvogodisnje ugovore, sto znaci da kad stigne Begli na naplatu, njima ce ugovori vec isteci.
(rosa u podne, 7. novembar 2019 13:54)

Омакло ми се, мислим да су сви разумели да нисам говорио о никаквој претплати, него о преплати. Као што сам написао, велики уговори за Беглија и Фокса су урачунати, али неће имати за Богдановића а и за Џајлса је питање. Вероватно се нада да им нико други неће понудити велике уговоре. За Џајлса је стварно питање шта ће бити, јер је опет повређен.

Aleks

pre 4 godine

(Dragan-Borca, 7. novembar 2019 13:20)

Slažem se sa svime što si napisao, osim da nema psihološkog efekta. Nema treme i straha, ali teško je kad se gubi, pogotovo ako si ambiciozan kao Bogdan. Seti se koliko teško mu je palo srebro na EP, maltene se rasplakao na postolju. Za razliku od većeg dela ekipe Kingsa, njega strašno frustrira što gube toliko i na neko vreme je utopljen u sivilo tima.

Možda Volton skonta sad, jer sa Bogdanom u igri umalo da stignu Raptorse. :) Nema se šta reći na igru cele klupe Kingsa, Arize pogotovo, mislim da je drška od metle korisnija pod košem od njega. Divac se grdno zeznuo, klupa im ne može biti tanja, a i startna postava je upitna sa Foksovim glupiranjem.

Karaburac

pre 4 godine

Bogi briljantan. Pored divljaka, privatnika Foksa i Hilda da odigras ovako sjajnu utakmicu onda znas o kakvom igracu se radi. Siguran sam da Bogi odlazi u tim u kojem ce biti lider i taj tim ce on licno da vodi u plejof pa cak i do titule. Bogi to kvalitetom ume i zasluzuje.
(Milojko, 07. novembar 2019 08:27


FMP?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (matriks u srba, 7. novembar 2019 09:27) # Link komentara

Koji FMP?

Dragan-Borca

pre 4 godine

Ono što su mnogi ranije pomenuli, Bogdanoviću je potreban trener-psiholog. 
Ranije u Evropi je imao trenere koji uteruju strah u kosti, navikavao se na to, iako je njegov karakter takav da mu treba trener sa razumevanjem. 
U skoli imate djake kojima se vredi ljutiti da bi bili bolji, ali kod nekih treba raditi sa razumevanjem.
(Santana, 7. novembar 2019 09:37) 

# Link komentara

Preporučujem (+30)

Ne preporučujem (

Kakav psiholog, a i kakvo samopouzdanje, koje vidim mnogi spominju. Decko je igrao toliko vaznih utakmica. Nema kod njega ni treme ni nekakvog psiholoskog efekta. Pobogu zar je toliko tesko shvatiti da se najvise radi o minutazi. Bogdan je vecinu utakmica ove sezone igrao oko 20-ak minuta i to sa rezervistima. Ni Dzordan se ne bi na 20 minuta naigrao sa rezervistima Sakramenta raspalim Arizom, dudukom Dedmondom, smesnim Korijem itd. Bogdan na preko 30 min skoro uvek ce imati lepu statistiku i dosta dobrih poteza. Dedmond i Ariza su staticni, a onaj Kori vodi loptu a ne zna ni sam gde ce, sa njima je jako tesko igrati, pa cesto Bogdan mora iz teskih pozicija sutirati. Druga prica je kad igra i sa starterima i kad ima preko 30 min. Da ga je ovu isto na 20 sveo oni bi pukli mnogo pre kraja. Volton je tupan koji ne konta da mu je Bogdan bolji od vezare Barnsa, kome daje nekad i po 35,40 min. Divac je nasa legenda ali je prosto neverovatno na sta je on spucao pare za pojacanja. 45 miliona za Arizu, Dedmonda i Dzozefa je tragedija, ne vrede zajedno 20.

Миле

pre 4 godine

Roki,

Освежење на овим дискусијама је твој покушај да будеш објективан и коректан: ...od mene samo postovanje za obojicu..., (реч је о поређењу
Богдановића и Гудурића).
А онда пишеш ово: ...NEMERLJIVO bolji je bio Bogdan u Par nego Guduric u Czv, NEUPOREDIVO bolji u Feneru,...
Заборавимо на тренутак Богдановића и Гудурића, зар заиста мислиш да је у Фенеру нпр.било који играч НЕМЕРЉИВО и НЕУПОРЕДИВО бољи од оног који можда има најнижи рејтинг?
А, да ли је Богдановић до данашњег дана бољи на кошаркашким ранг листама,
мислим да тешко има било ко би тврдио супротно. Гудурић засигурно не би то тврдио.

železničar

pre 4 godine

Trojke 6 od 11 tj 55%. A ovde pišu ispromašivao se u šutu za 3.
Džaba, bolest ne bira. A ni mržnja.
(Vlad Rad, 07. novembar 2019 09:02)

A u sezoni 26%...E kad bi bio malo realan
(petarczv, 07. novembar 2019 09:55)

E kad bi prvo ti bio malo realan, pa rekao koliko stvarno ima prosek, to bi tek bio hit. Jer opšte je poznato koliko ste vi čovićevci realni...

rosa u podne

pre 4 godine

jd123, dao sam ti minus posto ne razlikujes pretplatio od preplatio. Osim toga, iskusni igraci koje je divac preplatio (ne pretplatio), su dobili dvogodisnje ugovore, sto znaci da kad stigne Begli na naplatu, njima ce ugovori vec isteci.

Peruzzi

pre 4 godine

Moj utisak dok gledam hajlajtse je da Bogdan nema ovde s kim da igra. On i prenosi loptu, i skace i sutira. Dosta promasuje, dosta i gresi, al hteli vi to da priznate ili ne, on je nas najbolji kosarkas. Ima dobru minutazu, starter je, ima svu slobodu u igri, ostaje na njemu da pokaze sve sto zna. Bjelica po meni treba da se vrati u Evropu, nije se snasao u nba. Imao je neverovatne fizicke predispozicije, igrao pleja u Zvezdi, mogao da pokriva sve pozicije od 1 do 4. Zeljko ga je "ugojio" nabacio mu nepotrebne kilograme, nabio ga na cetvorku....Brine samo jedna stvar, ko posle Bogdana, Bjelice Teodosica i Jokica? Bili Beron, Wolden,Tomas, Odzo, Faje Gist, Pejners, ma ne mogu sve da ih nabrojim. Kosarka nam polako tone!!!

јд123

pre 4 godine

I da, ko pušta ovog Arizu da igra više?!
(Aleks, 7. novembar 2019 09:58)

То и јесте највећи проблем Кингса, односно Дивца, јер је претплатио резерве као и Барнса. Проблем није велики уговор за Хилда, него што је Аризи и сличнима дао превелике уговоре, па сада нема новца за Богдана, јер ускоро долазе високи уговори за Беглија и Фокса. За Џајлса, који је можда и највећи таленат код Кингса, само што су га повреде спречиле да буде високи пик, изгледа неће бити новца и следеће сезоне постаје ограничено слободан.

Уместо да жртвује још једну сезону ако треба и гради екипу око младих нада, Дивац довео ветеране и претплатио их. Ваљда надајући се да би већ ове сезоне могли у плеј-оф после изненађујући добре прошле сезоне. Није ни толики проблем што их је претплатио, јер је тешко Сакраменту довести добре играче за њихову реалну вредност. Проблем је што ће тешко наћи екипу за неки трејд, ако су играчи претплаћени и тако ослободити селери-кеп за нове уговоре младим играчима.

Roki

pre 4 godine

Fascinantno je koliko klupska opredeljenost moze ljudima da iskrivi poimanje realnosti. Posebna prica je kako neki mogu da vredjaju ovog momka samo zato sto je igrao za Partizan. Ili obrnuto. Bogdan je vrhunski kosarkas koji ce samo da napreduje. Trenutno je u losoj formi zbog potrosnje na SP, ali je najbitnije da je klasa od igraca. Ili je nabijac statistike, sto bi rekli neki strucnjaci. I malo realnosti za Zvezdase koji tvrde da je Guduric bolji (da se razumemo, od mene samo postovanje za obojicu), to jednostavno nije tacno. Da ne ulazim u detalje, nemerljivo bolji je bio Bogdan u Par nego Guduric u Czv, neuporedivo bolji u Feneru, a o reprezentaciji ne vredi ni pricati. Za NBA je jos rano da se poredi.

cole

pre 4 godine

@peruzzi
On i prenosi loptu, i skace i sutira

Mora prenositi loptu kad je bek nece valjda holms prenositi loptu,bogdan skace a ima 2 skoka po utakmici i nije starter kako si napisao

Jokic je nas najbolji kosarkas ipak je proglasen za najboljeg centra na svjetu a pokazuje i igrama da je najbolji

al

pre 4 godine

Loše brojke ima Bogi u ovoj sezoni, FG oko 33- 35% trojke isto jako slabo, po proseku poena je tu nede 120 igrač u ligi. I njemu je malo 50 miliona $?
Kingsi imaju problem da nemaju vodju jednu zvezdu već svi divljaju i nemaju mnogo postavljenih napada.
Njima je centar Holms a oterali Koli Staina, doveli Kori Džozefa za drugog PG, Bjelica starter, doveli istros
šenog Arizu i privatnika Barnsa.
Nema od njih ništa.

Vuki

pre 4 godine

Gde li bi mu kraj bio da igra u bilo koji drugi tim. Hild i Fox su dve najveće štetočine u celoj ligi. Harden i Westbtuk su manje sebični od njih. I sad će neko reći Fox je imao 9 asistencija. Imao je jer sve što su šutnuli spolja, pogodili su. I jer je lopta kod njega 18 sekundi u svakom napadu, a u kontrama ide i jedan na pet. A oni koji ne veruju u Bogdana, njima ništa ne treba govoriti. Treba ih pustiti da sami vremenom vide i shvate sve.

Paja

pre 4 godine

Bravo Bogdane. Ali ako bi mogao mnogo gore da igraš, bilo bi dobro za bolji život u Srbiji, puno je hejtera koji jedva čekaju loše sutersko veče

Aleks

pre 4 godine

Guduric odlicna partija za 16min 7p 4 skokova i 4ass iako je igrao duplo manje od solidnog imao je vise skokova i ass kao i bolji procenat suta...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 7. novembar 2019 09:29)

Ma Gudurić novi Kari. U tvom imaginarnom univerzumu je verovatno naslednik Džordana. Prestani da koristiš dečka kako bi ispoljavao očiglednu mržnju prema Bogdanu, Marko to nije zaslužio.

Неко123

pre 4 godine

Какви комплекси ово је стварно болесно. Он крив што смо изгубили од Литваније а он нас одвео у полуфинале. Крив за Словенију а он нас одвео у финале. Крив на светском и "набија статистику" а једини је добро одиграо ово првенство, шта треба намерно да промашује да не би "набијао статистику"?? За Фенер нпр је исто сам разбио Пао и одиграо одлично Ф4 само што је Удо одиграо још боље на Ф4 и зато заслужено био МВП. Не вреди, некима је Гудирић бољи.. а буквално је свугде био лошији - у АБА, у Фенеру, а и у репрезентацији. Не сећам се да су му спречавали да шутира, и шутирао је, па погледајте његове проценте и коментаре људи после утакмица. А да, он "не набија статистику", тако се то зове.

323

pre 4 godine

Interesantno je da vidite samo promasaje a ne vidite pogotke? Ali moram da vas razocaram, mnogo vise pogodaka nego promasaja i to je realnost. A promasiti je normalna stvar. To je sport. Ali ja nisam iznenadjen jer kada je BB u pitanju vasi komentari su isti i kada postigne 9 koseva i kada postigne 22. Isto bi bilo i kada bi postigao 30, 40 ista prica. Onda bi pisali kako je sebican i samo je on sutirao..nadjete vi razloge, pa Srbi su u tome nenadmasni. Ja BB zelim da ovako "promasuje" do kraja sezone i ode u kvalitetniji tim.

znanje-imanje

pre 4 godine

NBA olakšava noćna dežurstva, nije neki kvalitetu ali nadoknađuje zabavom.
Najbolji igrač NBA svaki put mora prvo slobodno da podbaci; na 72:63 je ne-dobacio do obruča za više od prečnika lopte. Tek onda se seti gde je koš i durgi put ga da. Ali nakon minut već je opet zaboravio...
Lu Vilijams mi je bio jedan od omiljenih igrača, i najboljih u ligi. Dok je, dok su živeli u troje. Sada kada ih je dvoje - to više nije isti igrač. Pogotovu kako je kurvinski umalo laktom izbio oko Hilu. Eto šta učini žena od čoveka... Što se tiče ima-nema Lenarda deluje da je on malo challenged malo psihijatrijski slučaj, negde u Forrest Gump pravcu.
Pobednik večeri je bio ne Bledso već Gordon, koji je u dva zadnja poseda dva puta mogao da pobedi Dalas. I dvaput je napravio isti faul u napadu levom rukom. Retko se to viđa.
Ovi sa "Bogdan u Denver" su isto sve komendijaši jaki. Od tuce mečeva da sam ga gledao u NBA ovo je Bogdanu jedan od najboljih; ali - poraz. Bojan je odigrao ne baš nešto ali je presudio, doneo pobedu Juti.
Ali je tu bio još veći pobednik večeri: Ingliš. Ulazi Korkmaz i zagrli saigrača da mu tiho, potajno prenese uputstva sa klupe. Pa zagrli sledećeg. I onda i sledećeg. U tom trenutku Ingliš uđe u njega, zagrli Korkmaza - i ovaj i Inglišu prenese tajna uputstva sa klupe...

Saša

pre 4 godine

Iako vidim da ljudi ne cene trenera Sakramenta, ipak Luk Volton od divlje ekipe koja igra brzo i srlja postepeno pravi tim koji igra. Čak i Foks, kao organizator napada, sve manje divlja i trudi se da asistira, ali njemu ipak ta vrsta igre ne leži.

cole

pre 4 godine

Ide vracanje u realnost ovo je bila slucajna utakmica sa ovakvim procentima,nemojte se navikavati brzo ce bogi u realnost i svom sutu 3/13 i 20% za tri

petarczv

pre 4 godine

Trojke 6 od 11 tj 55%. A ovde pišu ispromašivao se u šutu za 3.
Džaba, bolest ne bira. A ni mržnja.
(Vlad Rad, 07. novembar 2019 09:02)

A u sezoni 26%...E kad bi bio malo realan

Keynes

pre 4 godine

Nikada ne treba zaboraviti kako je 2015. Bogdan izgubio meč protiv Litvanije u polufinalu EP, i ostavio nas bez zlata. Da ima obraza, tad bi otišao u penziju, ionako imamo neuporedivo boljih igrača na toj poziciji, poput Gudurića, Kalinića, Dobrića, Lazića, Davidovca, Nenadića i Dženkinsa.
(zvezdale, 07. novembar 2019 08:37)

Nadam se da trolujes! :-)

Aleks

pre 4 godine

Bogdanovi hejteri na aparatima, pre doručka pišu ironične komentare i opet spominju Gudurića. Nemojte na prazan stomak da gledate Bogdanove trojke :D Odlična partija za Bogija, može još mnogo bolje ali važno je da se izađe iz rupe nesamopouzdanja, korak po korak. Bogdanu je zaista potreban dobar sportski psiholog, kao što neko napisa dole on je igrač koji zavisi od svog samopouzdanja. Ja bih volela da više koristi ulaz i poentiranje iz reketa i u ovoj sezoni, ali doći će to valjda kako budu prolazile utakmice.

Inače, interesantno da i ovakvi Kingsi mogu da se nose sa svakom ekipom, ali prospu svaku pobedu ili dostizanje prednosti na kraju. Praktično sami sebe pobede. Napadi u poslednjih par minuta kad je gusto idu sigurnom igraču, ne Foksu koji se po ko zna koji put zabija u 2-3 igrača pod košem. Ni on ni Badi nisu klač igrači. Sa boljim plejmejkerom bi sve to izgledalo mnogo bolje. I da, ko pušta ovog Arizu da igra više?!

JPR24

pre 4 godine

Guduric odlicna partija za 16min 7p 4 skokova i 4ass iako je igrao duplo manje od solidnog imao je vise skokova i ass kao i bolji procenat suta...
(petarczv, 07. novembar 2019 09:29)

Za razliku od Sakramenta, Memfis je Ekipa ! A za procenat šuta, ne lupaj, od početka sezone, za tri je Gudura imao 8% ... Promei prismu pa nauci da analiziraš, a ne trolovanje i lupetanje.

petarczv

pre 4 godine

Guduric odlicna partija za 16min 7p 4 skokova i 4ass iako je igrao duplo manje od solidnog imao je vise skokova i ass kao i bolji procenat suta...

JPR24

pre 4 godine

Gledajuci highlights jako losa partija Bogdana a vidi se ogroman potencijal u njemu. Cini mi se da je psihicki stegnut plus sto se nikada ali nikada nece prilagoditi filozofiji divljih Kingsa. Par izgubljenih lopti jer nema ni jednog utrcavanja, krenuo pod kos ostali stoje kazu to je to njegov napad samo opusteno kao deca na ulici. Kada bi trejdovali Bogdana u Denver za Bartona i jedni i drugi bi dobili svoje.
(Slobodan, 07. novembar 2019 08:56)

Tu vidiš razliku između ekipe i divljaka. Nekoliko izgubljenih lopti, umesto da utrcavaju, imaju otvoren prostor, oni bleje i trče na suprotnu stranu. Obican cirkus od košarke. Tu se pitam šta uopšte radi trener ?!? Čemu on služi uopšte !

cole

pre 4 godine

E sad krece lozenje nakon sto je bogdan odigrao jednu dobru utakmicu,sad je on najbolji igrac kingsa treba igrati startera treba sto vise lopti na njega,i onda se u iducoj utakmici stvari vrate u realnost i bogdan svom sutu 2/11

petarczv

pre 4 godine

Bogi briljantan. Pored divljaka, privatnika Foksa i Hilda da odigras ovako sjajnu utakmicu onda znas o kakvom igracu se radi. Siguran sam da Bogi odlazi u tim u kojem ce biti lider i taj tim ce on licno da vodi u plejof pa cak i do titule. Bogi to kvalitetom ume i zasluzuje.
(Milojko, 07. novembar 2019 08:27)

Fox umalo tripl dabl, hild bolji procenat od bogdana za 3. A priča da odlazi u ekipu u kojoj ce biti lider pa jos ima da ih vodi u playoff i do titule je realna isto kao i da cu ja da vodim neki nba tim do titule...

matriks u srba

pre 4 godine

Bogi briljantan. Pored divljaka, privatnika Foksa i Hilda da odigras ovako sjajnu utakmicu onda znas o kakvom igracu se radi. Siguran sam da Bogi odlazi u tim u kojem ce biti lider i taj tim ce on licno da vodi u plejof pa cak i do titule. Bogi to kvalitetom ume i zasluzuje.
(Milojko, 07. novembar 2019 08:27


FMP?

neki veliki dr

pre 4 godine

Jedna mala analiza za Coviceve i Ostojine botove. U svakom sportu postoji jedna bitna stvar a to je FORMA. Bogdan je slabim pocetkom sezone platio Svetsko Prvenstvo, isto kao i Jokic. A narocito kada se uzme u obzir da Djordjevic nije dobro tempirao formu ove godine, sto se videlo. Bogdanova forma ce sada samo rasti, barem ja tako ocekujem, tako da se nadam da ce ovakve partije postati standardne za njega. Tako da ljudi, polako, ovde se posle jedne dobre partije igraci kuju u zvezde, posle losije se salju u evrolige, evrokupove, i tako

Santana

pre 4 godine

Ono što su mnogi ranije pomenuli, Bogdanoviću je potreban trener-psiholog.
Ranije u Evropi je imao trenere koji uteruju strah u kosti, navikavao se na to, iako je njegov karakter takav da mu treba trener sa razumevanjem.
U skoli imate djake kojima se vredi ljutiti da bi bili bolji, ali kod nekih treba raditi sa razumevanjem.

Milojko

pre 4 godine

Bogi briljantan. Pored divljaka, privatnika Foksa i Hilda da odigras ovako sjajnu utakmicu onda znas o kakvom igracu se radi. Siguran sam da Bogi odlazi u tim u kojem ce biti lider i taj tim ce on licno da vodi u plejof pa cak i do titule. Bogi to kvalitetom ume i zasluzuje.

hmmm, stjupid tajger

pre 4 godine

ako Bogdan sastavi sada u narednih 5 utakmica ovakve 3-4 utakmice on je izasao iz krize i pruzace dobre partije, on je igrac koji jako zavisi od svog samopouzdanja i mala iskra mu treba da se izvuce iz lose serije

веверица

pre 4 godine

коначно.
сакраменто је био почео да прави лепу причу, а онда су довели моћног волтрона.
мута николић је озбиљнији тренер иако се задњих 15 година није трезнио нити је читао ишта о кошарци

Slobodan

pre 4 godine

Gledajuci highlights jako losa partija Bogdana a vidi se ogroman potencijal u njemu. Cini mi se da je psihicki stegnut plus sto se nikada ali nikada nece prilagoditi filozofiji divljih Kingsa. Par izgubljenih lopti jer nema ni jednog utrcavanja, krenuo pod kos ostali stoje kazu to je to njegov napad samo opusteno kao deca na ulici. Kada bi trejdovali Bogdana u Denver za Bartona i jedni i drugi bi dobili svoje.

delije2006

pre 4 godine

Da Gudurić ima ovoliko slobode kao ovaj prevarant imao bi 15 poena veći prosek. Ej šutira 11 trojke a od početka sezone ima prosek od 20%. Da nema divca igrao bi za igokeu

zvezdale

pre 4 godine

Nikada ne treba zaboraviti kako je 2015. Bogdan izgubio meč protiv Litvanije u polufinalu EP, i ostavio nas bez zlata. Da ima obraza, tad bi otišao u penziju, ionako imamo neuporedivo boljih igrača na toj poziciji, poput Gudurića, Kalinića, Dobrića, Lazića, Davidovca, Nenadića i Dženkinsa.

Boki

pre 4 godine

Uh koji naslov!
Pa dečko se ispromašivao za medalju i to sve iz čistih pozicija. Jeste da se radi o trojkama ali on te trojke na treninzima pogadja u nizu.
Uz to pogrešno dodavao loptu, opet čisto...

веверица

pre 4 godine

коначно.
сакраменто је био почео да прави лепу причу, а онда су довели моћног волтрона.
мута николић је озбиљнији тренер иако се задњих 15 година није трезнио нити је читао ишта о кошарци

Slobodan

pre 4 godine

Gledajuci highlights jako losa partija Bogdana a vidi se ogroman potencijal u njemu. Cini mi se da je psihicki stegnut plus sto se nikada ali nikada nece prilagoditi filozofiji divljih Kingsa. Par izgubljenih lopti jer nema ni jednog utrcavanja, krenuo pod kos ostali stoje kazu to je to njegov napad samo opusteno kao deca na ulici. Kada bi trejdovali Bogdana u Denver za Bartona i jedni i drugi bi dobili svoje.

hmmm, stjupid tajger

pre 4 godine

ako Bogdan sastavi sada u narednih 5 utakmica ovakve 3-4 utakmice on je izasao iz krize i pruzace dobre partije, on je igrac koji jako zavisi od svog samopouzdanja i mala iskra mu treba da se izvuce iz lose serije

neki veliki dr

pre 4 godine

Jedna mala analiza za Coviceve i Ostojine botove. U svakom sportu postoji jedna bitna stvar a to je FORMA. Bogdan je slabim pocetkom sezone platio Svetsko Prvenstvo, isto kao i Jokic. A narocito kada se uzme u obzir da Djordjevic nije dobro tempirao formu ove godine, sto se videlo. Bogdanova forma ce sada samo rasti, barem ja tako ocekujem, tako da se nadam da ce ovakve partije postati standardne za njega. Tako da ljudi, polako, ovde se posle jedne dobre partije igraci kuju u zvezde, posle losije se salju u evrolige, evrokupove, i tako

Milojko

pre 4 godine

Bogi briljantan. Pored divljaka, privatnika Foksa i Hilda da odigras ovako sjajnu utakmicu onda znas o kakvom igracu se radi. Siguran sam da Bogi odlazi u tim u kojem ce biti lider i taj tim ce on licno da vodi u plejof pa cak i do titule. Bogi to kvalitetom ume i zasluzuje.

Aleks

pre 4 godine

Guduric odlicna partija za 16min 7p 4 skokova i 4ass iako je igrao duplo manje od solidnog imao je vise skokova i ass kao i bolji procenat suta...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 7. novembar 2019 09:29)

Ma Gudurić novi Kari. U tvom imaginarnom univerzumu je verovatno naslednik Džordana. Prestani da koristiš dečka kako bi ispoljavao očiglednu mržnju prema Bogdanu, Marko to nije zaslužio.

323

pre 4 godine

Interesantno je da vidite samo promasaje a ne vidite pogotke? Ali moram da vas razocaram, mnogo vise pogodaka nego promasaja i to je realnost. A promasiti je normalna stvar. To je sport. Ali ja nisam iznenadjen jer kada je BB u pitanju vasi komentari su isti i kada postigne 9 koseva i kada postigne 22. Isto bi bilo i kada bi postigao 30, 40 ista prica. Onda bi pisali kako je sebican i samo je on sutirao..nadjete vi razloge, pa Srbi su u tome nenadmasni. Ja BB zelim da ovako "promasuje" do kraja sezone i ode u kvalitetniji tim.

Paja

pre 4 godine

Bravo Bogdane. Ali ako bi mogao mnogo gore da igraš, bilo bi dobro za bolji život u Srbiji, puno je hejtera koji jedva čekaju loše sutersko veče

Неко123

pre 4 godine

Какви комплекси ово је стварно болесно. Он крив што смо изгубили од Литваније а он нас одвео у полуфинале. Крив за Словенију а он нас одвео у финале. Крив на светском и "набија статистику" а једини је добро одиграо ово првенство, шта треба намерно да промашује да не би "набијао статистику"?? За Фенер нпр је исто сам разбио Пао и одиграо одлично Ф4 само што је Удо одиграо још боље на Ф4 и зато заслужено био МВП. Не вреди, некима је Гудирић бољи.. а буквално је свугде био лошији - у АБА, у Фенеру, а и у репрезентацији. Не сећам се да су му спречавали да шутира, и шутирао је, па погледајте његове проценте и коментаре људи после утакмица. А да, он "не набија статистику", тако се то зове.

Keynes

pre 4 godine

Nikada ne treba zaboraviti kako je 2015. Bogdan izgubio meč protiv Litvanije u polufinalu EP, i ostavio nas bez zlata. Da ima obraza, tad bi otišao u penziju, ionako imamo neuporedivo boljih igrača na toj poziciji, poput Gudurića, Kalinića, Dobrića, Lazića, Davidovca, Nenadića i Dženkinsa.
(zvezdale, 07. novembar 2019 08:37)

Nadam se da trolujes! :-)

Vuki

pre 4 godine

Gde li bi mu kraj bio da igra u bilo koji drugi tim. Hild i Fox su dve najveće štetočine u celoj ligi. Harden i Westbtuk su manje sebični od njih. I sad će neko reći Fox je imao 9 asistencija. Imao je jer sve što su šutnuli spolja, pogodili su. I jer je lopta kod njega 18 sekundi u svakom napadu, a u kontrama ide i jedan na pet. A oni koji ne veruju u Bogdana, njima ništa ne treba govoriti. Treba ih pustiti da sami vremenom vide i shvate sve.

Boki

pre 4 godine

Uh koji naslov!
Pa dečko se ispromašivao za medalju i to sve iz čistih pozicija. Jeste da se radi o trojkama ali on te trojke na treninzima pogadja u nizu.
Uz to pogrešno dodavao loptu, opet čisto...

delije2006

pre 4 godine

Da Gudurić ima ovoliko slobode kao ovaj prevarant imao bi 15 poena veći prosek. Ej šutira 11 trojke a od početka sezone ima prosek od 20%. Da nema divca igrao bi za igokeu

Santana

pre 4 godine

Ono što su mnogi ranije pomenuli, Bogdanoviću je potreban trener-psiholog.
Ranije u Evropi je imao trenere koji uteruju strah u kosti, navikavao se na to, iako je njegov karakter takav da mu treba trener sa razumevanjem.
U skoli imate djake kojima se vredi ljutiti da bi bili bolji, ali kod nekih treba raditi sa razumevanjem.

Aleks

pre 4 godine

Bogdanovi hejteri na aparatima, pre doručka pišu ironične komentare i opet spominju Gudurića. Nemojte na prazan stomak da gledate Bogdanove trojke :D Odlična partija za Bogija, može još mnogo bolje ali važno je da se izađe iz rupe nesamopouzdanja, korak po korak. Bogdanu je zaista potreban dobar sportski psiholog, kao što neko napisa dole on je igrač koji zavisi od svog samopouzdanja. Ja bih volela da više koristi ulaz i poentiranje iz reketa i u ovoj sezoni, ali doći će to valjda kako budu prolazile utakmice.

Inače, interesantno da i ovakvi Kingsi mogu da se nose sa svakom ekipom, ali prospu svaku pobedu ili dostizanje prednosti na kraju. Praktično sami sebe pobede. Napadi u poslednjih par minuta kad je gusto idu sigurnom igraču, ne Foksu koji se po ko zna koji put zabija u 2-3 igrača pod košem. Ni on ni Badi nisu klač igrači. Sa boljim plejmejkerom bi sve to izgledalo mnogo bolje. I da, ko pušta ovog Arizu da igra više?!

zvezdale

pre 4 godine

Nikada ne treba zaboraviti kako je 2015. Bogdan izgubio meč protiv Litvanije u polufinalu EP, i ostavio nas bez zlata. Da ima obraza, tad bi otišao u penziju, ionako imamo neuporedivo boljih igrača na toj poziciji, poput Gudurića, Kalinića, Dobrića, Lazića, Davidovca, Nenadića i Dženkinsa.

JPR24

pre 4 godine

Gledajuci highlights jako losa partija Bogdana a vidi se ogroman potencijal u njemu. Cini mi se da je psihicki stegnut plus sto se nikada ali nikada nece prilagoditi filozofiji divljih Kingsa. Par izgubljenih lopti jer nema ni jednog utrcavanja, krenuo pod kos ostali stoje kazu to je to njegov napad samo opusteno kao deca na ulici. Kada bi trejdovali Bogdana u Denver za Bartona i jedni i drugi bi dobili svoje.
(Slobodan, 07. novembar 2019 08:56)

Tu vidiš razliku između ekipe i divljaka. Nekoliko izgubljenih lopti, umesto da utrcavaju, imaju otvoren prostor, oni bleje i trče na suprotnu stranu. Obican cirkus od košarke. Tu se pitam šta uopšte radi trener ?!? Čemu on služi uopšte !

JPR24

pre 4 godine

Guduric odlicna partija za 16min 7p 4 skokova i 4ass iako je igrao duplo manje od solidnog imao je vise skokova i ass kao i bolji procenat suta...
(petarczv, 07. novembar 2019 09:29)

Za razliku od Sakramenta, Memfis je Ekipa ! A za procenat šuta, ne lupaj, od početka sezone, za tri je Gudura imao 8% ... Promei prismu pa nauci da analiziraš, a ne trolovanje i lupetanje.

Roki

pre 4 godine

Fascinantno je koliko klupska opredeljenost moze ljudima da iskrivi poimanje realnosti. Posebna prica je kako neki mogu da vredjaju ovog momka samo zato sto je igrao za Partizan. Ili obrnuto. Bogdan je vrhunski kosarkas koji ce samo da napreduje. Trenutno je u losoj formi zbog potrosnje na SP, ali je najbitnije da je klasa od igraca. Ili je nabijac statistike, sto bi rekli neki strucnjaci. I malo realnosti za Zvezdase koji tvrde da je Guduric bolji (da se razumemo, od mene samo postovanje za obojicu), to jednostavno nije tacno. Da ne ulazim u detalje, nemerljivo bolji je bio Bogdan u Par nego Guduric u Czv, neuporedivo bolji u Feneru, a o reprezentaciji ne vredi ni pricati. Za NBA je jos rano da se poredi.

petarczv

pre 4 godine

Bogi briljantan. Pored divljaka, privatnika Foksa i Hilda da odigras ovako sjajnu utakmicu onda znas o kakvom igracu se radi. Siguran sam da Bogi odlazi u tim u kojem ce biti lider i taj tim ce on licno da vodi u plejof pa cak i do titule. Bogi to kvalitetom ume i zasluzuje.
(Milojko, 07. novembar 2019 08:27)

Fox umalo tripl dabl, hild bolji procenat od bogdana za 3. A priča da odlazi u ekipu u kojoj ce biti lider pa jos ima da ih vodi u playoff i do titule je realna isto kao i da cu ja da vodim neki nba tim do titule...

Saša

pre 4 godine

Iako vidim da ljudi ne cene trenera Sakramenta, ipak Luk Volton od divlje ekipe koja igra brzo i srlja postepeno pravi tim koji igra. Čak i Foks, kao organizator napada, sve manje divlja i trudi se da asistira, ali njemu ipak ta vrsta igre ne leži.

petarczv

pre 4 godine

Guduric odlicna partija za 16min 7p 4 skokova i 4ass iako je igrao duplo manje od solidnog imao je vise skokova i ass kao i bolji procenat suta...

Peruzzi

pre 4 godine

Moj utisak dok gledam hajlajtse je da Bogdan nema ovde s kim da igra. On i prenosi loptu, i skace i sutira. Dosta promasuje, dosta i gresi, al hteli vi to da priznate ili ne, on je nas najbolji kosarkas. Ima dobru minutazu, starter je, ima svu slobodu u igri, ostaje na njemu da pokaze sve sto zna. Bjelica po meni treba da se vrati u Evropu, nije se snasao u nba. Imao je neverovatne fizicke predispozicije, igrao pleja u Zvezdi, mogao da pokriva sve pozicije od 1 do 4. Zeljko ga je "ugojio" nabacio mu nepotrebne kilograme, nabio ga na cetvorku....Brine samo jedna stvar, ko posle Bogdana, Bjelice Teodosica i Jokica? Bili Beron, Wolden,Tomas, Odzo, Faje Gist, Pejners, ma ne mogu sve da ih nabrojim. Kosarka nam polako tone!!!

јд123

pre 4 godine

I da, ko pušta ovog Arizu da igra više?!
(Aleks, 7. novembar 2019 09:58)

То и јесте највећи проблем Кингса, односно Дивца, јер је претплатио резерве као и Барнса. Проблем није велики уговор за Хилда, него што је Аризи и сличнима дао превелике уговоре, па сада нема новца за Богдана, јер ускоро долазе високи уговори за Беглија и Фокса. За Џајлса, који је можда и највећи таленат код Кингса, само што су га повреде спречиле да буде високи пик, изгледа неће бити новца и следеће сезоне постаје ограничено слободан.

Уместо да жртвује још једну сезону ако треба и гради екипу око младих нада, Дивац довео ветеране и претплатио их. Ваљда надајући се да би већ ове сезоне могли у плеј-оф после изненађујући добре прошле сезоне. Није ни толики проблем што их је претплатио, јер је тешко Сакраменту довести добре играче за њихову реалну вредност. Проблем је што ће тешко наћи екипу за неки трејд, ако су играчи претплаћени и тако ослободити селери-кеп за нове уговоре младим играчима.

cole

pre 4 godine

E sad krece lozenje nakon sto je bogdan odigrao jednu dobru utakmicu,sad je on najbolji igrac kingsa treba igrati startera treba sto vise lopti na njega,i onda se u iducoj utakmici stvari vrate u realnost i bogdan svom sutu 2/11

al

pre 4 godine

Loše brojke ima Bogi u ovoj sezoni, FG oko 33- 35% trojke isto jako slabo, po proseku poena je tu nede 120 igrač u ligi. I njemu je malo 50 miliona $?
Kingsi imaju problem da nemaju vodju jednu zvezdu već svi divljaju i nemaju mnogo postavljenih napada.
Njima je centar Holms a oterali Koli Staina, doveli Kori Džozefa za drugog PG, Bjelica starter, doveli istros
šenog Arizu i privatnika Barnsa.
Nema od njih ništa.

cole

pre 4 godine

@peruzzi
On i prenosi loptu, i skace i sutira

Mora prenositi loptu kad je bek nece valjda holms prenositi loptu,bogdan skace a ima 2 skoka po utakmici i nije starter kako si napisao

Jokic je nas najbolji kosarkas ipak je proglasen za najboljeg centra na svjetu a pokazuje i igrama da je najbolji

matriks u srba

pre 4 godine

Bogi briljantan. Pored divljaka, privatnika Foksa i Hilda da odigras ovako sjajnu utakmicu onda znas o kakvom igracu se radi. Siguran sam da Bogi odlazi u tim u kojem ce biti lider i taj tim ce on licno da vodi u plejof pa cak i do titule. Bogi to kvalitetom ume i zasluzuje.
(Milojko, 07. novembar 2019 08:27


FMP?

znanje-imanje

pre 4 godine

NBA olakšava noćna dežurstva, nije neki kvalitetu ali nadoknađuje zabavom.
Najbolji igrač NBA svaki put mora prvo slobodno da podbaci; na 72:63 je ne-dobacio do obruča za više od prečnika lopte. Tek onda se seti gde je koš i durgi put ga da. Ali nakon minut već je opet zaboravio...
Lu Vilijams mi je bio jedan od omiljenih igrača, i najboljih u ligi. Dok je, dok su živeli u troje. Sada kada ih je dvoje - to više nije isti igrač. Pogotovu kako je kurvinski umalo laktom izbio oko Hilu. Eto šta učini žena od čoveka... Što se tiče ima-nema Lenarda deluje da je on malo challenged malo psihijatrijski slučaj, negde u Forrest Gump pravcu.
Pobednik večeri je bio ne Bledso već Gordon, koji je u dva zadnja poseda dva puta mogao da pobedi Dalas. I dvaput je napravio isti faul u napadu levom rukom. Retko se to viđa.
Ovi sa "Bogdan u Denver" su isto sve komendijaši jaki. Od tuce mečeva da sam ga gledao u NBA ovo je Bogdanu jedan od najboljih; ali - poraz. Bojan je odigrao ne baš nešto ali je presudio, doneo pobedu Juti.
Ali je tu bio još veći pobednik večeri: Ingliš. Ulazi Korkmaz i zagrli saigrača da mu tiho, potajno prenese uputstva sa klupe. Pa zagrli sledećeg. I onda i sledećeg. U tom trenutku Ingliš uđe u njega, zagrli Korkmaza - i ovaj i Inglišu prenese tajna uputstva sa klupe...

rosa u podne

pre 4 godine

jd123, dao sam ti minus posto ne razlikujes pretplatio od preplatio. Osim toga, iskusni igraci koje je divac preplatio (ne pretplatio), su dobili dvogodisnje ugovore, sto znaci da kad stigne Begli na naplatu, njima ce ugovori vec isteci.

železničar

pre 4 godine

Trojke 6 od 11 tj 55%. A ovde pišu ispromašivao se u šutu za 3.
Džaba, bolest ne bira. A ni mržnja.
(Vlad Rad, 07. novembar 2019 09:02)

A u sezoni 26%...E kad bi bio malo realan
(petarczv, 07. novembar 2019 09:55)

E kad bi prvo ti bio malo realan, pa rekao koliko stvarno ima prosek, to bi tek bio hit. Jer opšte je poznato koliko ste vi čovićevci realni...

petarczv

pre 4 godine

Trojke 6 od 11 tj 55%. A ovde pišu ispromašivao se u šutu za 3.
Džaba, bolest ne bira. A ni mržnja.
(Vlad Rad, 07. novembar 2019 09:02)

A u sezoni 26%...E kad bi bio malo realan

cole

pre 4 godine

Ide vracanje u realnost ovo je bila slucajna utakmica sa ovakvim procentima,nemojte se navikavati brzo ce bogi u realnost i svom sutu 3/13 i 20% za tri

Aleks

pre 4 godine

(Dragan-Borca, 7. novembar 2019 13:20)

Slažem se sa svime što si napisao, osim da nema psihološkog efekta. Nema treme i straha, ali teško je kad se gubi, pogotovo ako si ambiciozan kao Bogdan. Seti se koliko teško mu je palo srebro na EP, maltene se rasplakao na postolju. Za razliku od većeg dela ekipe Kingsa, njega strašno frustrira što gube toliko i na neko vreme je utopljen u sivilo tima.

Možda Volton skonta sad, jer sa Bogdanom u igri umalo da stignu Raptorse. :) Nema se šta reći na igru cele klupe Kingsa, Arize pogotovo, mislim da je drška od metle korisnija pod košem od njega. Divac se grdno zeznuo, klupa im ne može biti tanja, a i startna postava je upitna sa Foksovim glupiranjem.

Dragan-Borca

pre 4 godine

Ono što su mnogi ranije pomenuli, Bogdanoviću je potreban trener-psiholog. 
Ranije u Evropi je imao trenere koji uteruju strah u kosti, navikavao se na to, iako je njegov karakter takav da mu treba trener sa razumevanjem. 
U skoli imate djake kojima se vredi ljutiti da bi bili bolji, ali kod nekih treba raditi sa razumevanjem.
(Santana, 7. novembar 2019 09:37) 

# Link komentara

Preporučujem (+30)

Ne preporučujem (

Kakav psiholog, a i kakvo samopouzdanje, koje vidim mnogi spominju. Decko je igrao toliko vaznih utakmica. Nema kod njega ni treme ni nekakvog psiholoskog efekta. Pobogu zar je toliko tesko shvatiti da se najvise radi o minutazi. Bogdan je vecinu utakmica ove sezone igrao oko 20-ak minuta i to sa rezervistima. Ni Dzordan se ne bi na 20 minuta naigrao sa rezervistima Sakramenta raspalim Arizom, dudukom Dedmondom, smesnim Korijem itd. Bogdan na preko 30 min skoro uvek ce imati lepu statistiku i dosta dobrih poteza. Dedmond i Ariza su staticni, a onaj Kori vodi loptu a ne zna ni sam gde ce, sa njima je jako tesko igrati, pa cesto Bogdan mora iz teskih pozicija sutirati. Druga prica je kad igra i sa starterima i kad ima preko 30 min. Da ga je ovu isto na 20 sveo oni bi pukli mnogo pre kraja. Volton je tupan koji ne konta da mu je Bogdan bolji od vezare Barnsa, kome daje nekad i po 35,40 min. Divac je nasa legenda ali je prosto neverovatno na sta je on spucao pare za pojacanja. 45 miliona za Arizu, Dedmonda i Dzozefa je tragedija, ne vrede zajedno 20.

Миле

pre 4 godine

Roki,

Освежење на овим дискусијама је твој покушај да будеш објективан и коректан: ...od mene samo postovanje za obojicu..., (реч је о поређењу
Богдановића и Гудурића).
А онда пишеш ово: ...NEMERLJIVO bolji je bio Bogdan u Par nego Guduric u Czv, NEUPOREDIVO bolji u Feneru,...
Заборавимо на тренутак Богдановића и Гудурића, зар заиста мислиш да је у Фенеру нпр.било који играч НЕМЕРЉИВО и НЕУПОРЕДИВО бољи од оног који можда има најнижи рејтинг?
А, да ли је Богдановић до данашњег дана бољи на кошаркашким ранг листама,
мислим да тешко има било ко би тврдио супротно. Гудурић засигурно не би то тврдио.

Karaburac

pre 4 godine

Bogi briljantan. Pored divljaka, privatnika Foksa i Hilda da odigras ovako sjajnu utakmicu onda znas o kakvom igracu se radi. Siguran sam da Bogi odlazi u tim u kojem ce biti lider i taj tim ce on licno da vodi u plejof pa cak i do titule. Bogi to kvalitetom ume i zasluzuje.
(Milojko, 07. novembar 2019 08:27


FMP?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (matriks u srba, 7. novembar 2019 09:27) # Link komentara

Koji FMP?

јд123

pre 4 godine

Osim toga, iskusni igraci koje je divac preplatio (ne pretplatio), su dobili dvogodisnje ugovore, sto znaci da kad stigne Begli na naplatu, njima ce ugovori vec isteci.
(rosa u podne, 7. novembar 2019 13:54)

Омакло ми се, мислим да су сви разумели да нисам говорио о никаквој претплати, него о преплати. Као што сам написао, велики уговори за Беглија и Фокса су урачунати, али неће имати за Богдановића а и за Џајлса је питање. Вероватно се нада да им нико други неће понудити велике уговоре. За Џајлса је стварно питање шта ће бити, јер је опет повређен.

delije2006

pre 4 godine

Da Gudurić ima ovoliko slobode kao ovaj prevarant imao bi 15 poena veći prosek. Ej šutira 11 trojke a od početka sezone ima prosek od 20%. Da nema divca igrao bi za igokeu

zvezdale

pre 4 godine

Nikada ne treba zaboraviti kako je 2015. Bogdan izgubio meč protiv Litvanije u polufinalu EP, i ostavio nas bez zlata. Da ima obraza, tad bi otišao u penziju, ionako imamo neuporedivo boljih igrača na toj poziciji, poput Gudurića, Kalinića, Dobrića, Lazića, Davidovca, Nenadića i Dženkinsa.

Boki

pre 4 godine

Uh koji naslov!
Pa dečko se ispromašivao za medalju i to sve iz čistih pozicija. Jeste da se radi o trojkama ali on te trojke na treninzima pogadja u nizu.
Uz to pogrešno dodavao loptu, opet čisto...

Milojko

pre 4 godine

Bogi briljantan. Pored divljaka, privatnika Foksa i Hilda da odigras ovako sjajnu utakmicu onda znas o kakvom igracu se radi. Siguran sam da Bogi odlazi u tim u kojem ce biti lider i taj tim ce on licno da vodi u plejof pa cak i do titule. Bogi to kvalitetom ume i zasluzuje.

petarczv

pre 4 godine

Guduric odlicna partija za 16min 7p 4 skokova i 4ass iako je igrao duplo manje od solidnog imao je vise skokova i ass kao i bolji procenat suta...

petarczv

pre 4 godine

Trojke 6 od 11 tj 55%. A ovde pišu ispromašivao se u šutu za 3.
Džaba, bolest ne bira. A ni mržnja.
(Vlad Rad, 07. novembar 2019 09:02)

A u sezoni 26%...E kad bi bio malo realan

cole

pre 4 godine

E sad krece lozenje nakon sto je bogdan odigrao jednu dobru utakmicu,sad je on najbolji igrac kingsa treba igrati startera treba sto vise lopti na njega,i onda se u iducoj utakmici stvari vrate u realnost i bogdan svom sutu 2/11

Slobodan

pre 4 godine

Gledajuci highlights jako losa partija Bogdana a vidi se ogroman potencijal u njemu. Cini mi se da je psihicki stegnut plus sto se nikada ali nikada nece prilagoditi filozofiji divljih Kingsa. Par izgubljenih lopti jer nema ni jednog utrcavanja, krenuo pod kos ostali stoje kazu to je to njegov napad samo opusteno kao deca na ulici. Kada bi trejdovali Bogdana u Denver za Bartona i jedni i drugi bi dobili svoje.

petarczv

pre 4 godine

Bogi briljantan. Pored divljaka, privatnika Foksa i Hilda da odigras ovako sjajnu utakmicu onda znas o kakvom igracu se radi. Siguran sam da Bogi odlazi u tim u kojem ce biti lider i taj tim ce on licno da vodi u plejof pa cak i do titule. Bogi to kvalitetom ume i zasluzuje.
(Milojko, 07. novembar 2019 08:27)

Fox umalo tripl dabl, hild bolji procenat od bogdana za 3. A priča da odlazi u ekipu u kojoj ce biti lider pa jos ima da ih vodi u playoff i do titule je realna isto kao i da cu ja da vodim neki nba tim do titule...

cole

pre 4 godine

Ide vracanje u realnost ovo je bila slucajna utakmica sa ovakvim procentima,nemojte se navikavati brzo ce bogi u realnost i svom sutu 3/13 i 20% za tri

matriks u srba

pre 4 godine

Bogi briljantan. Pored divljaka, privatnika Foksa i Hilda da odigras ovako sjajnu utakmicu onda znas o kakvom igracu se radi. Siguran sam da Bogi odlazi u tim u kojem ce biti lider i taj tim ce on licno da vodi u plejof pa cak i do titule. Bogi to kvalitetom ume i zasluzuje.
(Milojko, 07. novembar 2019 08:27


FMP?

Peruzzi

pre 4 godine

Moj utisak dok gledam hajlajtse je da Bogdan nema ovde s kim da igra. On i prenosi loptu, i skace i sutira. Dosta promasuje, dosta i gresi, al hteli vi to da priznate ili ne, on je nas najbolji kosarkas. Ima dobru minutazu, starter je, ima svu slobodu u igri, ostaje na njemu da pokaze sve sto zna. Bjelica po meni treba da se vrati u Evropu, nije se snasao u nba. Imao je neverovatne fizicke predispozicije, igrao pleja u Zvezdi, mogao da pokriva sve pozicije od 1 do 4. Zeljko ga je "ugojio" nabacio mu nepotrebne kilograme, nabio ga na cetvorku....Brine samo jedna stvar, ko posle Bogdana, Bjelice Teodosica i Jokica? Bili Beron, Wolden,Tomas, Odzo, Faje Gist, Pejners, ma ne mogu sve da ih nabrojim. Kosarka nam polako tone!!!

веверица

pre 4 godine

коначно.
сакраменто је био почео да прави лепу причу, а онда су довели моћног волтрона.
мута николић је озбиљнији тренер иако се задњих 15 година није трезнио нити је читао ишта о кошарци

hmmm, stjupid tajger

pre 4 godine

ako Bogdan sastavi sada u narednih 5 utakmica ovakve 3-4 utakmice on je izasao iz krize i pruzace dobre partije, on je igrac koji jako zavisi od svog samopouzdanja i mala iskra mu treba da se izvuce iz lose serije

Vuki

pre 4 godine

Gde li bi mu kraj bio da igra u bilo koji drugi tim. Hild i Fox su dve najveće štetočine u celoj ligi. Harden i Westbtuk su manje sebični od njih. I sad će neko reći Fox je imao 9 asistencija. Imao je jer sve što su šutnuli spolja, pogodili su. I jer je lopta kod njega 18 sekundi u svakom napadu, a u kontrama ide i jedan na pet. A oni koji ne veruju u Bogdana, njima ništa ne treba govoriti. Treba ih pustiti da sami vremenom vide i shvate sve.

al

pre 4 godine

Loše brojke ima Bogi u ovoj sezoni, FG oko 33- 35% trojke isto jako slabo, po proseku poena je tu nede 120 igrač u ligi. I njemu je malo 50 miliona $?
Kingsi imaju problem da nemaju vodju jednu zvezdu već svi divljaju i nemaju mnogo postavljenih napada.
Njima je centar Holms a oterali Koli Staina, doveli Kori Džozefa za drugog PG, Bjelica starter, doveli istros
šenog Arizu i privatnika Barnsa.
Nema od njih ništa.

Keynes

pre 4 godine

Nikada ne treba zaboraviti kako je 2015. Bogdan izgubio meč protiv Litvanije u polufinalu EP, i ostavio nas bez zlata. Da ima obraza, tad bi otišao u penziju, ionako imamo neuporedivo boljih igrača na toj poziciji, poput Gudurića, Kalinića, Dobrića, Lazića, Davidovca, Nenadića i Dženkinsa.
(zvezdale, 07. novembar 2019 08:37)

Nadam se da trolujes! :-)

Неко123

pre 4 godine

Какви комплекси ово је стварно болесно. Он крив што смо изгубили од Литваније а он нас одвео у полуфинале. Крив за Словенију а он нас одвео у финале. Крив на светском и "набија статистику" а једини је добро одиграо ово првенство, шта треба намерно да промашује да не би "набијао статистику"?? За Фенер нпр је исто сам разбио Пао и одиграо одлично Ф4 само што је Удо одиграо још боље на Ф4 и зато заслужено био МВП. Не вреди, некима је Гудирић бољи.. а буквално је свугде био лошији - у АБА, у Фенеру, а и у репрезентацији. Не сећам се да су му спречавали да шутира, и шутирао је, па погледајте његове проценте и коментаре људи после утакмица. А да, он "не набија статистику", тако се то зове.

Миле

pre 4 godine

Roki,

Освежење на овим дискусијама је твој покушај да будеш објективан и коректан: ...od mene samo postovanje za obojicu..., (реч је о поређењу
Богдановића и Гудурића).
А онда пишеш ово: ...NEMERLJIVO bolji je bio Bogdan u Par nego Guduric u Czv, NEUPOREDIVO bolji u Feneru,...
Заборавимо на тренутак Богдановића и Гудурића, зар заиста мислиш да је у Фенеру нпр.било који играч НЕМЕРЉИВО и НЕУПОРЕДИВО бољи од оног који можда има најнижи рејтинг?
А, да ли је Богдановић до данашњег дана бољи на кошаркашким ранг листама,
мислим да тешко има било ко би тврдио супротно. Гудурић засигурно не би то тврдио.

Paja

pre 4 godine

Bravo Bogdane. Ali ako bi mogao mnogo gore da igraš, bilo bi dobro za bolji život u Srbiji, puno je hejtera koji jedva čekaju loše sutersko veče

323

pre 4 godine

Interesantno je da vidite samo promasaje a ne vidite pogotke? Ali moram da vas razocaram, mnogo vise pogodaka nego promasaja i to je realnost. A promasiti je normalna stvar. To je sport. Ali ja nisam iznenadjen jer kada je BB u pitanju vasi komentari su isti i kada postigne 9 koseva i kada postigne 22. Isto bi bilo i kada bi postigao 30, 40 ista prica. Onda bi pisali kako je sebican i samo je on sutirao..nadjete vi razloge, pa Srbi su u tome nenadmasni. Ja BB zelim da ovako "promasuje" do kraja sezone i ode u kvalitetniji tim.

neki veliki dr

pre 4 godine

Jedna mala analiza za Coviceve i Ostojine botove. U svakom sportu postoji jedna bitna stvar a to je FORMA. Bogdan je slabim pocetkom sezone platio Svetsko Prvenstvo, isto kao i Jokic. A narocito kada se uzme u obzir da Djordjevic nije dobro tempirao formu ove godine, sto se videlo. Bogdanova forma ce sada samo rasti, barem ja tako ocekujem, tako da se nadam da ce ovakve partije postati standardne za njega. Tako da ljudi, polako, ovde se posle jedne dobre partije igraci kuju u zvezde, posle losije se salju u evrolige, evrokupove, i tako

Santana

pre 4 godine

Ono što su mnogi ranije pomenuli, Bogdanoviću je potreban trener-psiholog.
Ranije u Evropi je imao trenere koji uteruju strah u kosti, navikavao se na to, iako je njegov karakter takav da mu treba trener sa razumevanjem.
U skoli imate djake kojima se vredi ljutiti da bi bili bolji, ali kod nekih treba raditi sa razumevanjem.

Aleks

pre 4 godine

Guduric odlicna partija za 16min 7p 4 skokova i 4ass iako je igrao duplo manje od solidnog imao je vise skokova i ass kao i bolji procenat suta...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 7. novembar 2019 09:29)

Ma Gudurić novi Kari. U tvom imaginarnom univerzumu je verovatno naslednik Džordana. Prestani da koristiš dečka kako bi ispoljavao očiglednu mržnju prema Bogdanu, Marko to nije zaslužio.

Roki

pre 4 godine

Fascinantno je koliko klupska opredeljenost moze ljudima da iskrivi poimanje realnosti. Posebna prica je kako neki mogu da vredjaju ovog momka samo zato sto je igrao za Partizan. Ili obrnuto. Bogdan je vrhunski kosarkas koji ce samo da napreduje. Trenutno je u losoj formi zbog potrosnje na SP, ali je najbitnije da je klasa od igraca. Ili je nabijac statistike, sto bi rekli neki strucnjaci. I malo realnosti za Zvezdase koji tvrde da je Guduric bolji (da se razumemo, od mene samo postovanje za obojicu), to jednostavno nije tacno. Da ne ulazim u detalje, nemerljivo bolji je bio Bogdan u Par nego Guduric u Czv, neuporedivo bolji u Feneru, a o reprezentaciji ne vredi ni pricati. Za NBA je jos rano da se poredi.

znanje-imanje

pre 4 godine

NBA olakšava noćna dežurstva, nije neki kvalitetu ali nadoknađuje zabavom.
Najbolji igrač NBA svaki put mora prvo slobodno da podbaci; na 72:63 je ne-dobacio do obruča za više od prečnika lopte. Tek onda se seti gde je koš i durgi put ga da. Ali nakon minut već je opet zaboravio...
Lu Vilijams mi je bio jedan od omiljenih igrača, i najboljih u ligi. Dok je, dok su živeli u troje. Sada kada ih je dvoje - to više nije isti igrač. Pogotovu kako je kurvinski umalo laktom izbio oko Hilu. Eto šta učini žena od čoveka... Što se tiče ima-nema Lenarda deluje da je on malo challenged malo psihijatrijski slučaj, negde u Forrest Gump pravcu.
Pobednik večeri je bio ne Bledso već Gordon, koji je u dva zadnja poseda dva puta mogao da pobedi Dalas. I dvaput je napravio isti faul u napadu levom rukom. Retko se to viđa.
Ovi sa "Bogdan u Denver" su isto sve komendijaši jaki. Od tuce mečeva da sam ga gledao u NBA ovo je Bogdanu jedan od najboljih; ali - poraz. Bojan je odigrao ne baš nešto ali je presudio, doneo pobedu Juti.
Ali je tu bio još veći pobednik večeri: Ingliš. Ulazi Korkmaz i zagrli saigrača da mu tiho, potajno prenese uputstva sa klupe. Pa zagrli sledećeg. I onda i sledećeg. U tom trenutku Ingliš uđe u njega, zagrli Korkmaza - i ovaj i Inglišu prenese tajna uputstva sa klupe...

cole

pre 4 godine

@peruzzi
On i prenosi loptu, i skace i sutira

Mora prenositi loptu kad je bek nece valjda holms prenositi loptu,bogdan skace a ima 2 skoka po utakmici i nije starter kako si napisao

Jokic je nas najbolji kosarkas ipak je proglasen za najboljeg centra na svjetu a pokazuje i igrama da je najbolji

železničar

pre 4 godine

Trojke 6 od 11 tj 55%. A ovde pišu ispromašivao se u šutu za 3.
Džaba, bolest ne bira. A ni mržnja.
(Vlad Rad, 07. novembar 2019 09:02)

A u sezoni 26%...E kad bi bio malo realan
(petarczv, 07. novembar 2019 09:55)

E kad bi prvo ti bio malo realan, pa rekao koliko stvarno ima prosek, to bi tek bio hit. Jer opšte je poznato koliko ste vi čovićevci realni...

Aleks

pre 4 godine

Bogdanovi hejteri na aparatima, pre doručka pišu ironične komentare i opet spominju Gudurića. Nemojte na prazan stomak da gledate Bogdanove trojke :D Odlična partija za Bogija, može još mnogo bolje ali važno je da se izađe iz rupe nesamopouzdanja, korak po korak. Bogdanu je zaista potreban dobar sportski psiholog, kao što neko napisa dole on je igrač koji zavisi od svog samopouzdanja. Ja bih volela da više koristi ulaz i poentiranje iz reketa i u ovoj sezoni, ali doći će to valjda kako budu prolazile utakmice.

Inače, interesantno da i ovakvi Kingsi mogu da se nose sa svakom ekipom, ali prospu svaku pobedu ili dostizanje prednosti na kraju. Praktično sami sebe pobede. Napadi u poslednjih par minuta kad je gusto idu sigurnom igraču, ne Foksu koji se po ko zna koji put zabija u 2-3 igrača pod košem. Ni on ni Badi nisu klač igrači. Sa boljim plejmejkerom bi sve to izgledalo mnogo bolje. I da, ko pušta ovog Arizu da igra više?!

Dragan-Borca

pre 4 godine

Ono što su mnogi ranije pomenuli, Bogdanoviću je potreban trener-psiholog. 
Ranije u Evropi je imao trenere koji uteruju strah u kosti, navikavao se na to, iako je njegov karakter takav da mu treba trener sa razumevanjem. 
U skoli imate djake kojima se vredi ljutiti da bi bili bolji, ali kod nekih treba raditi sa razumevanjem.
(Santana, 7. novembar 2019 09:37) 

# Link komentara

Preporučujem (+30)

Ne preporučujem (

Kakav psiholog, a i kakvo samopouzdanje, koje vidim mnogi spominju. Decko je igrao toliko vaznih utakmica. Nema kod njega ni treme ni nekakvog psiholoskog efekta. Pobogu zar je toliko tesko shvatiti da se najvise radi o minutazi. Bogdan je vecinu utakmica ove sezone igrao oko 20-ak minuta i to sa rezervistima. Ni Dzordan se ne bi na 20 minuta naigrao sa rezervistima Sakramenta raspalim Arizom, dudukom Dedmondom, smesnim Korijem itd. Bogdan na preko 30 min skoro uvek ce imati lepu statistiku i dosta dobrih poteza. Dedmond i Ariza su staticni, a onaj Kori vodi loptu a ne zna ni sam gde ce, sa njima je jako tesko igrati, pa cesto Bogdan mora iz teskih pozicija sutirati. Druga prica je kad igra i sa starterima i kad ima preko 30 min. Da ga je ovu isto na 20 sveo oni bi pukli mnogo pre kraja. Volton je tupan koji ne konta da mu je Bogdan bolji od vezare Barnsa, kome daje nekad i po 35,40 min. Divac je nasa legenda ali je prosto neverovatno na sta je on spucao pare za pojacanja. 45 miliona za Arizu, Dedmonda i Dzozefa je tragedija, ne vrede zajedno 20.

Aleks

pre 4 godine

(Dragan-Borca, 7. novembar 2019 13:20)

Slažem se sa svime što si napisao, osim da nema psihološkog efekta. Nema treme i straha, ali teško je kad se gubi, pogotovo ako si ambiciozan kao Bogdan. Seti se koliko teško mu je palo srebro na EP, maltene se rasplakao na postolju. Za razliku od većeg dela ekipe Kingsa, njega strašno frustrira što gube toliko i na neko vreme je utopljen u sivilo tima.

Možda Volton skonta sad, jer sa Bogdanom u igri umalo da stignu Raptorse. :) Nema se šta reći na igru cele klupe Kingsa, Arize pogotovo, mislim da je drška od metle korisnija pod košem od njega. Divac se grdno zeznuo, klupa im ne može biti tanja, a i startna postava je upitna sa Foksovim glupiranjem.

JPR24

pre 4 godine

Guduric odlicna partija za 16min 7p 4 skokova i 4ass iako je igrao duplo manje od solidnog imao je vise skokova i ass kao i bolji procenat suta...
(petarczv, 07. novembar 2019 09:29)

Za razliku od Sakramenta, Memfis je Ekipa ! A za procenat šuta, ne lupaj, od početka sezone, za tri je Gudura imao 8% ... Promei prismu pa nauci da analiziraš, a ne trolovanje i lupetanje.

јд123

pre 4 godine

I da, ko pušta ovog Arizu da igra više?!
(Aleks, 7. novembar 2019 09:58)

То и јесте највећи проблем Кингса, односно Дивца, јер је претплатио резерве као и Барнса. Проблем није велики уговор за Хилда, него што је Аризи и сличнима дао превелике уговоре, па сада нема новца за Богдана, јер ускоро долазе високи уговори за Беглија и Фокса. За Џајлса, који је можда и највећи таленат код Кингса, само што су га повреде спречиле да буде високи пик, изгледа неће бити новца и следеће сезоне постаје ограничено слободан.

Уместо да жртвује још једну сезону ако треба и гради екипу око младих нада, Дивац довео ветеране и претплатио их. Ваљда надајући се да би већ ове сезоне могли у плеј-оф после изненађујући добре прошле сезоне. Није ни толики проблем што их је претплатио, јер је тешко Сакраменту довести добре играче за њихову реалну вредност. Проблем је што ће тешко наћи екипу за неки трејд, ако су играчи претплаћени и тако ослободити селери-кеп за нове уговоре младим играчима.

Karaburac

pre 4 godine

Bogi briljantan. Pored divljaka, privatnika Foksa i Hilda da odigras ovako sjajnu utakmicu onda znas o kakvom igracu se radi. Siguran sam da Bogi odlazi u tim u kojem ce biti lider i taj tim ce on licno da vodi u plejof pa cak i do titule. Bogi to kvalitetom ume i zasluzuje.
(Milojko, 07. novembar 2019 08:27


FMP?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (matriks u srba, 7. novembar 2019 09:27) # Link komentara

Koji FMP?

rosa u podne

pre 4 godine

jd123, dao sam ti minus posto ne razlikujes pretplatio od preplatio. Osim toga, iskusni igraci koje je divac preplatio (ne pretplatio), su dobili dvogodisnje ugovore, sto znaci da kad stigne Begli na naplatu, njima ce ugovori vec isteci.

JPR24

pre 4 godine

Gledajuci highlights jako losa partija Bogdana a vidi se ogroman potencijal u njemu. Cini mi se da je psihicki stegnut plus sto se nikada ali nikada nece prilagoditi filozofiji divljih Kingsa. Par izgubljenih lopti jer nema ni jednog utrcavanja, krenuo pod kos ostali stoje kazu to je to njegov napad samo opusteno kao deca na ulici. Kada bi trejdovali Bogdana u Denver za Bartona i jedni i drugi bi dobili svoje.
(Slobodan, 07. novembar 2019 08:56)

Tu vidiš razliku između ekipe i divljaka. Nekoliko izgubljenih lopti, umesto da utrcavaju, imaju otvoren prostor, oni bleje i trče na suprotnu stranu. Obican cirkus od košarke. Tu se pitam šta uopšte radi trener ?!? Čemu on služi uopšte !

јд123

pre 4 godine

Osim toga, iskusni igraci koje je divac preplatio (ne pretplatio), su dobili dvogodisnje ugovore, sto znaci da kad stigne Begli na naplatu, njima ce ugovori vec isteci.
(rosa u podne, 7. novembar 2019 13:54)

Омакло ми се, мислим да су сви разумели да нисам говорио о никаквој претплати, него о преплати. Као што сам написао, велики уговори за Беглија и Фокса су урачунати, али неће имати за Богдановића а и за Џајлса је питање. Вероватно се нада да им нико други неће понудити велике уговоре. За Џајлса је стварно питање шта ће бити, јер је опет повређен.

Saša

pre 4 godine

Iako vidim da ljudi ne cene trenera Sakramenta, ipak Luk Volton od divlje ekipe koja igra brzo i srlja postepeno pravi tim koji igra. Čak i Foks, kao organizator napada, sve manje divlja i trudi se da asistira, ali njemu ipak ta vrsta igre ne leži.