Utorak, 05.11.2019.

12:45

Milojević: Ovo nije plejstejšn, Liga šampiona se igra na drugačijim brzinama

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić" igraju meč B grupe Lige šampiona sa Totenhemom.

Izvor: Z.K.

Milojeviæ: Ovo nije plejstejšn, Liga šampiona se igra na drugaèijim brzinama IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

NikolaSrb

pre 4 godine

Nije ovo plejstejšn, ovo je realna igra, toliko velike brzine, velikog prostora. Onda morate da kompenzujete, jednu rupu otvori, drugu zatvori. Svako priča ono što želi, što ste se otvorili, što niste. Onda se otvorite pa primite pet, ali to je javnost", zaključio je Milojević."

Miloje, bolje reci: Nije ovo nasa liga, ne sude nase sudije, da sude bilo bi i u Londonu i kuci bar 2:0 za Zvezdu.
U nasoj ligi da igra Bajern bio bi ubedljivo drugi, da ne spominjem PSG koji bi se borio sa Bajernom za drugo mesto.
(Bolje biti prvi u selu, nego poslednji u gradu, 05. novembar 2019 15:31)

Uvek su vam isti komentari ali uvek isti...vucelini botici smislite nesto drugo a ne da spominjete sudije kao sumanuti.

maSi

pre 4 godine

Sve se svodi na to–liči li ti igra tima koji vodiš,na nešto,ili ni na šta.
A,ti izrazi za medije–nije ovo plejstejšn,ovo je realna igra,igrali smo visoko,oni nisko,bili su ispred lopte,mi nismo–to su priče za ujne i strine,dok peku ajvar.
Ta taktika–nabijemo se ispred svog šesnaesterca,a u napadu šta nam Bog da, dovela nas je do svih ovih blamiranja,i ako nastavimo ovako da igramo, blamaže nas tek očekuju,i to u sezoni kupanja.
Dobra igra se svodi na veliki broj tačnih dodavanja,dupli pas,duplu loptu,i pojavljivanje minimum 4-5 naših igrača u protivničkom šesnaestercu,ukoliko želimo da postignemo gol.Protivnika treba lomiti velikim posedom lopte, stalnom promenom strane i težišta igre,izbegavanjem nabijanja lopte u deo terena gde te očekuje presing na malom prostoru.U nižerazrednim klubovima možeš da igraš ciketanski,sa alibi izjavama posle utakmice,sa nekakvom pričom - da treba prihvatiti „realnost“.Šta je naša realnost-da sastavljamo tim sa igračima koji ne znaju niti da dodaju loptu,niti da oduzmu,da ne znaju da stoje pored igrača koga treba da čuvaju,da ne znamo niti da kupimo,niti da obučimo mlade igrače,koji bez blama gube sa 9-2,da od kupljenih krila, pravimo defanziva krila- duple bekove?
Srbija je prepuna talentovanih igrača,u svim ekipnim sportovima spadamo u velesile svetskog sporta,ali dokle god nam selektori i treneri budu uslužne stjuardese raznih menadžerki i polusveta,dotle ćemo slušati budalaštine tipa-„moramo prihvatiti realnost-nije ovo plejstejšn“...

blinkibile

pre 4 godine

Ja sam pobornik defanzivne igre,ako je defanziva dobra sve je moguce,Grci su tako osvojili EP. Ako se ne primi gol neces izgubiti,a ukoliko das 3 mozes izgubiti. Samo disciplina

Remo

pre 4 godine

I kako partizan da ikada bude ozbiljan klub kad su mu navijaci tako jadni?

Zauvek u kanalu, mali Šamrok :-))

I mozemo mi da puknemo i 5:0 opet od finaliste LŠ u toj LŠ ... vi i dalje ostajete tuzni Šamrok... a mi smo u eliti.

Setite se Snajdera na žrebu, to je naša Zvezda.

sale

pre 4 godine

Kad vidim ove i ovakve komentare od strane raznih interesnih grupa i FK Ofsajd simpatizera razbucanim u frakcijama - srce mi je puno!! Na dobrom smo putu!!

Pozdrav iz Podgorice

STRUČNI KONSULTANT

pre 4 godine

Ako Crvena Zvezda bude nametnula svoju igru i ne dozvoli protivniku da diktira poene, bude agresivnija i ne dozvoli protivniku da je udalji od terena ima velike šanse. Važno je u ključnim poenima zadržati prisebnost i koncentraciju, jer jedna lopta može da odluči. Ne bih imao ništa protiv da taj brejk odluči pobednika, jer nisu igrači Totenhem Hotspursa navikli na ovakve reflektore i može im smetati to prilikom izvođenja penala. Nesumnjivo da je vrlo važno ući hladne glave u meč jer svaka nervoza može doneti pad koncentracije. Voleo bi da pobedi Crvena Zvezda jer je to lepo.

devilhimself

pre 4 godine

Svaka cast miloje na rezultatima poslednje 3 sezone, SVAKA CAST MAJSTORE!!! Nijednom se za to vreme zvezda nije obrukala, nece ni sutra! Samo nerealan covek Ili neko ko ne navija za zvezdu moze da stavi tekme sa PSG LIVERPULOM NAPOLIJEM BAJERNOM TOTENHEMOM u kontekst BRUKANJA, gde svaki od navedenih timova imaju po najmanje jednog igraca koji vredi vise od cele LINGLONG lige. Mi vec tri sezone udaramo LOPATOM NA najjace evropske i svetske BULDOZERE i jos nam je casno glava na ramenima, kako, to nikome nije jasno!!!E sada, zasto smo mi jos uvek sa lopatom u rukama, kako nismo dosli bar do nekog BAGERCICA, to je druga tema!pravi zvezdasi sanjaju da se ponovi liverpul, ipak svesni da se cuda ne desavaju svaki dan, PONOSNI NA SVOJ TIM!!! NAPRED ZVEZDA!!!!!!!

Kralj

pre 4 godine

@(devilhimself, 05. novembar 2019 16:12)

U Ling Long cirkusu vaša lopata je podržana sudijama pa nisu svesni navijači kako je ta lopata trula..

nenad

pre 4 godine

Vidim komsije likuju vec.
Pa znamo mi gde smo i koliko vredimo. Ali Zvezda uvek moze da sine. A mi zivimo za te dane. Za velike utakmice. U svome zivotu gledao sam na toj slavnoj travi maradonu, Henesa, Milera, Rimenigea, Simonsena...Dzaju, Pizona, Piksija, Deju...
3 polufinala Kupa sampiona
Finale kupa UEFA
Polufinale Kupa pobednika kupova.
Radovao se kao dete 91. Pa sad.... Moze da bude i 0:10. Bas me briga...
Jer znam da vi komsije svoju nemoc krijete nasladjuvanjem nasim porazima u LS.
Uzecete 0 bodova protiv MU i AZ i time sebi zapecatiti wild kard za Ligu konferencija
Jer vi titule uzimate ne osvajate. Kao sto stalno pominjete ne mozete dobiti skoro nikoga (da da osim nas) jer se niko ne sklanja. Milosevic place u 1. trecini sampionata da odustajete od titlule jer su uslovi nemoguci. Jer ste pukli u nekoj utakmici koja veza nema sa nama
Ukljucit TV sutra i gledajte spektakl. kakav god ishod bio, kada Zvezda igra to je praznik i spektakl

doctor46

pre 4 godine

...još samo kada bi uprava dala korektne cene karata, a ne samo da sponzori i poslovni partneri, koje baš briga za Zvezdu, idu na utakmicu...

Bolje biti prvi u selu, nego poslednji u gradu

pre 4 godine

"Nije ovo plejstejšn, ovo je realna igra, toliko velike brzine, velikog prostora. Onda morate da kompenzujete, jednu rupu otvori, drugu zatvori. Svako priča ono što želi, što ste se otvorili, što niste. Onda se otvorite pa primite pet, ali to je javnost", zaključio je Milojević."

Miloje, bolje reci: Nije ovo nasa liga, ne sude nase sudije, da sude bilo bi i u Londonu i kuci bar 2:0 za Zvezdu.
U nasoj ligi da igra Bajern bio bi ubedljivo drugi, da ne spominjem PSG koji bi se borio sa Bajernom za drugo mesto.

Kosjan

pre 4 godine

Aj nemojte bar kuci da se obrukate, ali nije liga sampiona za ovaj tim Zvezde, nikako ali nikako. Ovde imaju povlascene uslove i tretman, penale, avione kamione i onda ih u Ligi otresu sa 5 komada i jos 5 sansi sa maltene loptom u mrezi. Mislim da ce biti jos jedno treznjenje u nizu. Za debakl sa preakupim kartama nebih da pricam uopste, jeli moguce da stadion bude 20% prazan zbog toga a liga sampiona. Puno stvari tu ne stima a u samoreklami ste zmajevi, slicno kao vladajuca stranka.
Aj pa sa srecom, sve ispod 0:3 je super
(Boris, 05. novembar 2019 13:18)

A zato su i usli u LS 2x za redom? jel sude domace sudije jel?? upravo je suprotno sudije cesto ostete zvezdu ali to u nasim medijima necete procitati.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Aj nemojte bar kuci da se obrukate, ali nije liga sampiona za ovaj tim Zvezde, nikako ali nikako. Ovde imaju povlascene uslove i tretman, penale, avione kamione i onda ih u Ligi otresu sa 5 komada i jos 5 sansi sa maltene loptom u mrezi. Mislim da ce biti jos jedno treznjenje u nizu. Za debakl sa preakupim kartama nebih da pricam uopste, jeli moguce da stadion bude 20% prazan zbog toga a liga sampiona. Puno stvari tu ne stima a u samoreklami ste zmajevi, slicno kao vladajuca stranka. Aj pa sa srecom, sve ispod 0:3 je super
(Boris, 05. novembar 2019 13:18)
A karte za LŠ kao da igraju u Minhenu a srpski narod da ima standard nemačkog naroda...

milan

pre 4 godine

Samo borba! Grizi, trci, skaci... I slobodno dobijte neki zuti karton. Nije ovo prijateljska utakmica. Ako uzmemo bod mozda bude proleca!

C i n i k

pre 4 godine

Svaki poraz do 3:0 je ok,podnosljivo.
Mada,msm da CZ cak mozda i moze neki pogodak da ubaci jer igra kod kuce i bice ipak malo euforije,ali svakako CZ gubi,ogromna je stvarno razlika u kvalitetu tih igraca.
A o ligama koje se igraju u ENG i ovde tek ne treba polemisati,i sve je to razlog zasto bi poraz do 3 razlike bio sasvim ok.
Bio bi ok jer je realna razlika 10 komada!

stefan cerak

pre 4 godine

Jaci su fizicki, to je to. Na terenu, kao protiv petlica je bilo.. Mozda neka sreca poput crvenog ili penala ili gol iz kornera donese neki pozitivan rezultat, ali jako tesko, oni su fizicki deceniju jaci nego nas najjaci igrac. Uzdamo se u adrenalnisku gurku sa tribina i srecu i hrabrost na terenu! Samo muski, pa nek pukne opet i 5 ako treba! Napred zvezdo!

Sub013

pre 4 godine

Hvala ti dokrote do neba, nikad necu da ti zaboravim prvo izbacivanje Krasnodara i onaj povratak na evropsku scenu i odmah prolaz grupe, a zatim ni ove dve vezane, kontinuirane LS gde je vec pao evropski prvak. Da mi je neko pre dve i po godine, pre nego sto si seo na klupu pricao da je to moguce mislio bih da me sprda. Hvala ti i sto si za razliku od nekih drugih trenera ( da ih ne imenujemo ) veliki gospodin, sto o drugim klubovima uvek govoris samo kad moras i to u superlativu iako to neki nikako ne zasluzuju. Hvala ti sto si izabrao srce umesto para i sto si ostao i ove godine da igramo LS. Hvala sto si covek i sto nam predstavljas Zvezdu u najboljem mogucem svetlu, ovo je sve tvoja zasluga, ziv bio i bog neka te cuva! Idemo u sredu po novu istoriju, po novu pobedu u LS, idemo dalje! ZVEZDA!

Slobodan

pre 4 godine

Normalni ljubitelji sporta i razonode gledaju fudbal utorkom i sredom a kosarku cetvrtkom i petkom ...
Ostatak koji navija za cipiripi klubove isfrustriran sedi za tastaturom ...

delija

pre 4 godine

Mi kao drzava nemamo para za stadion oni napravili stadion milijardu evra vrednost celog stadiona tako da svaki rezultat je dobar protiv takvih klubova

Pedja J7

pre 4 godine

Momci, samo hrabro!
Jesu nas dobili 5-0 ali da su sutnuli autobus usao bi u gol.
Na Mari, ludacka energija, huk s tribina, da ostavite zadnji atom snage na terenu, mozete do pobede!
Meni nesto u glavi 2:1 za Zvezdu...

Boris

pre 4 godine

Aj nemojte bar kuci da se obrukate, ali nije liga sampiona za ovaj tim Zvezde, nikako ali nikako. Ovde imaju povlascene uslove i tretman, penale, avione kamione i onda ih u Ligi otresu sa 5 komada i jos 5 sansi sa maltene loptom u mrezi. Mislim da ce biti jos jedno treznjenje u nizu. Za debakl sa preakupim kartama nebih da pricam uopste, jeli moguce da stadion bude 20% prazan zbog toga a liga sampiona. Puno stvari tu ne stima a u samoreklami ste zmajevi, slicno kao vladajuca stranka.
Aj pa sa srecom, sve ispod 0:3 je super

Sub013

pre 4 godine

Hvala ti dokrote do neba, nikad necu da ti zaboravim prvo izbacivanje Krasnodara i onaj povratak na evropsku scenu i odmah prolaz grupe, a zatim ni ove dve vezane, kontinuirane LS gde je vec pao evropski prvak. Da mi je neko pre dve i po godine, pre nego sto si seo na klupu pricao da je to moguce mislio bih da me sprda. Hvala ti i sto si za razliku od nekih drugih trenera ( da ih ne imenujemo ) veliki gospodin, sto o drugim klubovima uvek govoris samo kad moras i to u superlativu iako to neki nikako ne zasluzuju. Hvala ti sto si izabrao srce umesto para i sto si ostao i ove godine da igramo LS. Hvala sto si covek i sto nam predstavljas Zvezdu u najboljem mogucem svetlu, ovo je sve tvoja zasluga, ziv bio i bog neka te cuva! Idemo u sredu po novu istoriju, po novu pobedu u LS, idemo dalje! ZVEZDA!

Boris

pre 4 godine

Aj nemojte bar kuci da se obrukate, ali nije liga sampiona za ovaj tim Zvezde, nikako ali nikako. Ovde imaju povlascene uslove i tretman, penale, avione kamione i onda ih u Ligi otresu sa 5 komada i jos 5 sansi sa maltene loptom u mrezi. Mislim da ce biti jos jedno treznjenje u nizu. Za debakl sa preakupim kartama nebih da pricam uopste, jeli moguce da stadion bude 20% prazan zbog toga a liga sampiona. Puno stvari tu ne stima a u samoreklami ste zmajevi, slicno kao vladajuca stranka.
Aj pa sa srecom, sve ispod 0:3 je super

milan

pre 4 godine

Samo borba! Grizi, trci, skaci... I slobodno dobijte neki zuti karton. Nije ovo prijateljska utakmica. Ako uzmemo bod mozda bude proleca!

Kosjan

pre 4 godine

Aj nemojte bar kuci da se obrukate, ali nije liga sampiona za ovaj tim Zvezde, nikako ali nikako. Ovde imaju povlascene uslove i tretman, penale, avione kamione i onda ih u Ligi otresu sa 5 komada i jos 5 sansi sa maltene loptom u mrezi. Mislim da ce biti jos jedno treznjenje u nizu. Za debakl sa preakupim kartama nebih da pricam uopste, jeli moguce da stadion bude 20% prazan zbog toga a liga sampiona. Puno stvari tu ne stima a u samoreklami ste zmajevi, slicno kao vladajuca stranka.
Aj pa sa srecom, sve ispod 0:3 je super
(Boris, 05. novembar 2019 13:18)

A zato su i usli u LS 2x za redom? jel sude domace sudije jel?? upravo je suprotno sudije cesto ostete zvezdu ali to u nasim medijima necete procitati.

devilhimself

pre 4 godine

Svaka cast miloje na rezultatima poslednje 3 sezone, SVAKA CAST MAJSTORE!!! Nijednom se za to vreme zvezda nije obrukala, nece ni sutra! Samo nerealan covek Ili neko ko ne navija za zvezdu moze da stavi tekme sa PSG LIVERPULOM NAPOLIJEM BAJERNOM TOTENHEMOM u kontekst BRUKANJA, gde svaki od navedenih timova imaju po najmanje jednog igraca koji vredi vise od cele LINGLONG lige. Mi vec tri sezone udaramo LOPATOM NA najjace evropske i svetske BULDOZERE i jos nam je casno glava na ramenima, kako, to nikome nije jasno!!!E sada, zasto smo mi jos uvek sa lopatom u rukama, kako nismo dosli bar do nekog BAGERCICA, to je druga tema!pravi zvezdasi sanjaju da se ponovi liverpul, ipak svesni da se cuda ne desavaju svaki dan, PONOSNI NA SVOJ TIM!!! NAPRED ZVEZDA!!!!!!!

stefan cerak

pre 4 godine

Jaci su fizicki, to je to. Na terenu, kao protiv petlica je bilo.. Mozda neka sreca poput crvenog ili penala ili gol iz kornera donese neki pozitivan rezultat, ali jako tesko, oni su fizicki deceniju jaci nego nas najjaci igrac. Uzdamo se u adrenalnisku gurku sa tribina i srecu i hrabrost na terenu! Samo muski, pa nek pukne opet i 5 ako treba! Napred zvezdo!

Bolje biti prvi u selu, nego poslednji u gradu

pre 4 godine

"Nije ovo plejstejšn, ovo je realna igra, toliko velike brzine, velikog prostora. Onda morate da kompenzujete, jednu rupu otvori, drugu zatvori. Svako priča ono što želi, što ste se otvorili, što niste. Onda se otvorite pa primite pet, ali to je javnost", zaključio je Milojević."

Miloje, bolje reci: Nije ovo nasa liga, ne sude nase sudije, da sude bilo bi i u Londonu i kuci bar 2:0 za Zvezdu.
U nasoj ligi da igra Bajern bio bi ubedljivo drugi, da ne spominjem PSG koji bi se borio sa Bajernom za drugo mesto.

doctor46

pre 4 godine

...još samo kada bi uprava dala korektne cene karata, a ne samo da sponzori i poslovni partneri, koje baš briga za Zvezdu, idu na utakmicu...

nenad

pre 4 godine

Vidim komsije likuju vec.
Pa znamo mi gde smo i koliko vredimo. Ali Zvezda uvek moze da sine. A mi zivimo za te dane. Za velike utakmice. U svome zivotu gledao sam na toj slavnoj travi maradonu, Henesa, Milera, Rimenigea, Simonsena...Dzaju, Pizona, Piksija, Deju...
3 polufinala Kupa sampiona
Finale kupa UEFA
Polufinale Kupa pobednika kupova.
Radovao se kao dete 91. Pa sad.... Moze da bude i 0:10. Bas me briga...
Jer znam da vi komsije svoju nemoc krijete nasladjuvanjem nasim porazima u LS.
Uzecete 0 bodova protiv MU i AZ i time sebi zapecatiti wild kard za Ligu konferencija
Jer vi titule uzimate ne osvajate. Kao sto stalno pominjete ne mozete dobiti skoro nikoga (da da osim nas) jer se niko ne sklanja. Milosevic place u 1. trecini sampionata da odustajete od titlule jer su uslovi nemoguci. Jer ste pukli u nekoj utakmici koja veza nema sa nama
Ukljucit TV sutra i gledajte spektakl. kakav god ishod bio, kada Zvezda igra to je praznik i spektakl

Pedja J7

pre 4 godine

Momci, samo hrabro!
Jesu nas dobili 5-0 ali da su sutnuli autobus usao bi u gol.
Na Mari, ludacka energija, huk s tribina, da ostavite zadnji atom snage na terenu, mozete do pobede!
Meni nesto u glavi 2:1 za Zvezdu...

Slobodan

pre 4 godine

Normalni ljubitelji sporta i razonode gledaju fudbal utorkom i sredom a kosarku cetvrtkom i petkom ...
Ostatak koji navija za cipiripi klubove isfrustriran sedi za tastaturom ...

Remo

pre 4 godine

I kako partizan da ikada bude ozbiljan klub kad su mu navijaci tako jadni?

Zauvek u kanalu, mali Šamrok :-))

I mozemo mi da puknemo i 5:0 opet od finaliste LŠ u toj LŠ ... vi i dalje ostajete tuzni Šamrok... a mi smo u eliti.

Setite se Snajdera na žrebu, to je naša Zvezda.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Aj nemojte bar kuci da se obrukate, ali nije liga sampiona za ovaj tim Zvezde, nikako ali nikako. Ovde imaju povlascene uslove i tretman, penale, avione kamione i onda ih u Ligi otresu sa 5 komada i jos 5 sansi sa maltene loptom u mrezi. Mislim da ce biti jos jedno treznjenje u nizu. Za debakl sa preakupim kartama nebih da pricam uopste, jeli moguce da stadion bude 20% prazan zbog toga a liga sampiona. Puno stvari tu ne stima a u samoreklami ste zmajevi, slicno kao vladajuca stranka. Aj pa sa srecom, sve ispod 0:3 je super
(Boris, 05. novembar 2019 13:18)
A karte za LŠ kao da igraju u Minhenu a srpski narod da ima standard nemačkog naroda...

sale

pre 4 godine

Kad vidim ove i ovakve komentare od strane raznih interesnih grupa i FK Ofsajd simpatizera razbucanim u frakcijama - srce mi je puno!! Na dobrom smo putu!!

Pozdrav iz Podgorice

NikolaSrb

pre 4 godine

Nije ovo plejstejšn, ovo je realna igra, toliko velike brzine, velikog prostora. Onda morate da kompenzujete, jednu rupu otvori, drugu zatvori. Svako priča ono što želi, što ste se otvorili, što niste. Onda se otvorite pa primite pet, ali to je javnost", zaključio je Milojević."

Miloje, bolje reci: Nije ovo nasa liga, ne sude nase sudije, da sude bilo bi i u Londonu i kuci bar 2:0 za Zvezdu.
U nasoj ligi da igra Bajern bio bi ubedljivo drugi, da ne spominjem PSG koji bi se borio sa Bajernom za drugo mesto.
(Bolje biti prvi u selu, nego poslednji u gradu, 05. novembar 2019 15:31)

Uvek su vam isti komentari ali uvek isti...vucelini botici smislite nesto drugo a ne da spominjete sudije kao sumanuti.

C i n i k

pre 4 godine

Svaki poraz do 3:0 je ok,podnosljivo.
Mada,msm da CZ cak mozda i moze neki pogodak da ubaci jer igra kod kuce i bice ipak malo euforije,ali svakako CZ gubi,ogromna je stvarno razlika u kvalitetu tih igraca.
A o ligama koje se igraju u ENG i ovde tek ne treba polemisati,i sve je to razlog zasto bi poraz do 3 razlike bio sasvim ok.
Bio bi ok jer je realna razlika 10 komada!

delija

pre 4 godine

Mi kao drzava nemamo para za stadion oni napravili stadion milijardu evra vrednost celog stadiona tako da svaki rezultat je dobar protiv takvih klubova

Kralj

pre 4 godine

@(devilhimself, 05. novembar 2019 16:12)

U Ling Long cirkusu vaša lopata je podržana sudijama pa nisu svesni navijači kako je ta lopata trula..

STRUČNI KONSULTANT

pre 4 godine

Ako Crvena Zvezda bude nametnula svoju igru i ne dozvoli protivniku da diktira poene, bude agresivnija i ne dozvoli protivniku da je udalji od terena ima velike šanse. Važno je u ključnim poenima zadržati prisebnost i koncentraciju, jer jedna lopta može da odluči. Ne bih imao ništa protiv da taj brejk odluči pobednika, jer nisu igrači Totenhem Hotspursa navikli na ovakve reflektore i može im smetati to prilikom izvođenja penala. Nesumnjivo da je vrlo važno ući hladne glave u meč jer svaka nervoza može doneti pad koncentracije. Voleo bi da pobedi Crvena Zvezda jer je to lepo.

blinkibile

pre 4 godine

Ja sam pobornik defanzivne igre,ako je defanziva dobra sve je moguce,Grci su tako osvojili EP. Ako se ne primi gol neces izgubiti,a ukoliko das 3 mozes izgubiti. Samo disciplina

maSi

pre 4 godine

Sve se svodi na to–liči li ti igra tima koji vodiš,na nešto,ili ni na šta.
A,ti izrazi za medije–nije ovo plejstejšn,ovo je realna igra,igrali smo visoko,oni nisko,bili su ispred lopte,mi nismo–to su priče za ujne i strine,dok peku ajvar.
Ta taktika–nabijemo se ispred svog šesnaesterca,a u napadu šta nam Bog da, dovela nas je do svih ovih blamiranja,i ako nastavimo ovako da igramo, blamaže nas tek očekuju,i to u sezoni kupanja.
Dobra igra se svodi na veliki broj tačnih dodavanja,dupli pas,duplu loptu,i pojavljivanje minimum 4-5 naših igrača u protivničkom šesnaestercu,ukoliko želimo da postignemo gol.Protivnika treba lomiti velikim posedom lopte, stalnom promenom strane i težišta igre,izbegavanjem nabijanja lopte u deo terena gde te očekuje presing na malom prostoru.U nižerazrednim klubovima možeš da igraš ciketanski,sa alibi izjavama posle utakmice,sa nekakvom pričom - da treba prihvatiti „realnost“.Šta je naša realnost-da sastavljamo tim sa igračima koji ne znaju niti da dodaju loptu,niti da oduzmu,da ne znaju da stoje pored igrača koga treba da čuvaju,da ne znamo niti da kupimo,niti da obučimo mlade igrače,koji bez blama gube sa 9-2,da od kupljenih krila, pravimo defanziva krila- duple bekove?
Srbija je prepuna talentovanih igrača,u svim ekipnim sportovima spadamo u velesile svetskog sporta,ali dokle god nam selektori i treneri budu uslužne stjuardese raznih menadžerki i polusveta,dotle ćemo slušati budalaštine tipa-„moramo prihvatiti realnost-nije ovo plejstejšn“...

Boris

pre 4 godine

Aj nemojte bar kuci da se obrukate, ali nije liga sampiona za ovaj tim Zvezde, nikako ali nikako. Ovde imaju povlascene uslove i tretman, penale, avione kamione i onda ih u Ligi otresu sa 5 komada i jos 5 sansi sa maltene loptom u mrezi. Mislim da ce biti jos jedno treznjenje u nizu. Za debakl sa preakupim kartama nebih da pricam uopste, jeli moguce da stadion bude 20% prazan zbog toga a liga sampiona. Puno stvari tu ne stima a u samoreklami ste zmajevi, slicno kao vladajuca stranka.
Aj pa sa srecom, sve ispod 0:3 je super

Bolje biti prvi u selu, nego poslednji u gradu

pre 4 godine

"Nije ovo plejstejšn, ovo je realna igra, toliko velike brzine, velikog prostora. Onda morate da kompenzujete, jednu rupu otvori, drugu zatvori. Svako priča ono što želi, što ste se otvorili, što niste. Onda se otvorite pa primite pet, ali to je javnost", zaključio je Milojević."

Miloje, bolje reci: Nije ovo nasa liga, ne sude nase sudije, da sude bilo bi i u Londonu i kuci bar 2:0 za Zvezdu.
U nasoj ligi da igra Bajern bio bi ubedljivo drugi, da ne spominjem PSG koji bi se borio sa Bajernom za drugo mesto.

Sub013

pre 4 godine

Hvala ti dokrote do neba, nikad necu da ti zaboravim prvo izbacivanje Krasnodara i onaj povratak na evropsku scenu i odmah prolaz grupe, a zatim ni ove dve vezane, kontinuirane LS gde je vec pao evropski prvak. Da mi je neko pre dve i po godine, pre nego sto si seo na klupu pricao da je to moguce mislio bih da me sprda. Hvala ti i sto si za razliku od nekih drugih trenera ( da ih ne imenujemo ) veliki gospodin, sto o drugim klubovima uvek govoris samo kad moras i to u superlativu iako to neki nikako ne zasluzuju. Hvala ti sto si izabrao srce umesto para i sto si ostao i ove godine da igramo LS. Hvala sto si covek i sto nam predstavljas Zvezdu u najboljem mogucem svetlu, ovo je sve tvoja zasluga, ziv bio i bog neka te cuva! Idemo u sredu po novu istoriju, po novu pobedu u LS, idemo dalje! ZVEZDA!

Kosjan

pre 4 godine

Aj nemojte bar kuci da se obrukate, ali nije liga sampiona za ovaj tim Zvezde, nikako ali nikako. Ovde imaju povlascene uslove i tretman, penale, avione kamione i onda ih u Ligi otresu sa 5 komada i jos 5 sansi sa maltene loptom u mrezi. Mislim da ce biti jos jedno treznjenje u nizu. Za debakl sa preakupim kartama nebih da pricam uopste, jeli moguce da stadion bude 20% prazan zbog toga a liga sampiona. Puno stvari tu ne stima a u samoreklami ste zmajevi, slicno kao vladajuca stranka.
Aj pa sa srecom, sve ispod 0:3 je super
(Boris, 05. novembar 2019 13:18)

A zato su i usli u LS 2x za redom? jel sude domace sudije jel?? upravo je suprotno sudije cesto ostete zvezdu ali to u nasim medijima necete procitati.

sale

pre 4 godine

Kad vidim ove i ovakve komentare od strane raznih interesnih grupa i FK Ofsajd simpatizera razbucanim u frakcijama - srce mi je puno!! Na dobrom smo putu!!

Pozdrav iz Podgorice

Kralj

pre 4 godine

@(devilhimself, 05. novembar 2019 16:12)

U Ling Long cirkusu vaša lopata je podržana sudijama pa nisu svesni navijači kako je ta lopata trula..

C i n i k

pre 4 godine

Svaki poraz do 3:0 je ok,podnosljivo.
Mada,msm da CZ cak mozda i moze neki pogodak da ubaci jer igra kod kuce i bice ipak malo euforije,ali svakako CZ gubi,ogromna je stvarno razlika u kvalitetu tih igraca.
A o ligama koje se igraju u ENG i ovde tek ne treba polemisati,i sve je to razlog zasto bi poraz do 3 razlike bio sasvim ok.
Bio bi ok jer je realna razlika 10 komada!

Slobodan

pre 4 godine

Normalni ljubitelji sporta i razonode gledaju fudbal utorkom i sredom a kosarku cetvrtkom i petkom ...
Ostatak koji navija za cipiripi klubove isfrustriran sedi za tastaturom ...

Remo

pre 4 godine

I kako partizan da ikada bude ozbiljan klub kad su mu navijaci tako jadni?

Zauvek u kanalu, mali Šamrok :-))

I mozemo mi da puknemo i 5:0 opet od finaliste LŠ u toj LŠ ... vi i dalje ostajete tuzni Šamrok... a mi smo u eliti.

Setite se Snajdera na žrebu, to je naša Zvezda.

nenad

pre 4 godine

Vidim komsije likuju vec.
Pa znamo mi gde smo i koliko vredimo. Ali Zvezda uvek moze da sine. A mi zivimo za te dane. Za velike utakmice. U svome zivotu gledao sam na toj slavnoj travi maradonu, Henesa, Milera, Rimenigea, Simonsena...Dzaju, Pizona, Piksija, Deju...
3 polufinala Kupa sampiona
Finale kupa UEFA
Polufinale Kupa pobednika kupova.
Radovao se kao dete 91. Pa sad.... Moze da bude i 0:10. Bas me briga...
Jer znam da vi komsije svoju nemoc krijete nasladjuvanjem nasim porazima u LS.
Uzecete 0 bodova protiv MU i AZ i time sebi zapecatiti wild kard za Ligu konferencija
Jer vi titule uzimate ne osvajate. Kao sto stalno pominjete ne mozete dobiti skoro nikoga (da da osim nas) jer se niko ne sklanja. Milosevic place u 1. trecini sampionata da odustajete od titlule jer su uslovi nemoguci. Jer ste pukli u nekoj utakmici koja veza nema sa nama
Ukljucit TV sutra i gledajte spektakl. kakav god ishod bio, kada Zvezda igra to je praznik i spektakl

devilhimself

pre 4 godine

Svaka cast miloje na rezultatima poslednje 3 sezone, SVAKA CAST MAJSTORE!!! Nijednom se za to vreme zvezda nije obrukala, nece ni sutra! Samo nerealan covek Ili neko ko ne navija za zvezdu moze da stavi tekme sa PSG LIVERPULOM NAPOLIJEM BAJERNOM TOTENHEMOM u kontekst BRUKANJA, gde svaki od navedenih timova imaju po najmanje jednog igraca koji vredi vise od cele LINGLONG lige. Mi vec tri sezone udaramo LOPATOM NA najjace evropske i svetske BULDOZERE i jos nam je casno glava na ramenima, kako, to nikome nije jasno!!!E sada, zasto smo mi jos uvek sa lopatom u rukama, kako nismo dosli bar do nekog BAGERCICA, to je druga tema!pravi zvezdasi sanjaju da se ponovi liverpul, ipak svesni da se cuda ne desavaju svaki dan, PONOSNI NA SVOJ TIM!!! NAPRED ZVEZDA!!!!!!!

STRUČNI KONSULTANT

pre 4 godine

Ako Crvena Zvezda bude nametnula svoju igru i ne dozvoli protivniku da diktira poene, bude agresivnija i ne dozvoli protivniku da je udalji od terena ima velike šanse. Važno je u ključnim poenima zadržati prisebnost i koncentraciju, jer jedna lopta može da odluči. Ne bih imao ništa protiv da taj brejk odluči pobednika, jer nisu igrači Totenhem Hotspursa navikli na ovakve reflektore i može im smetati to prilikom izvođenja penala. Nesumnjivo da je vrlo važno ući hladne glave u meč jer svaka nervoza može doneti pad koncentracije. Voleo bi da pobedi Crvena Zvezda jer je to lepo.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Aj nemojte bar kuci da se obrukate, ali nije liga sampiona za ovaj tim Zvezde, nikako ali nikako. Ovde imaju povlascene uslove i tretman, penale, avione kamione i onda ih u Ligi otresu sa 5 komada i jos 5 sansi sa maltene loptom u mrezi. Mislim da ce biti jos jedno treznjenje u nizu. Za debakl sa preakupim kartama nebih da pricam uopste, jeli moguce da stadion bude 20% prazan zbog toga a liga sampiona. Puno stvari tu ne stima a u samoreklami ste zmajevi, slicno kao vladajuca stranka. Aj pa sa srecom, sve ispod 0:3 je super
(Boris, 05. novembar 2019 13:18)
A karte za LŠ kao da igraju u Minhenu a srpski narod da ima standard nemačkog naroda...

Pedja J7

pre 4 godine

Momci, samo hrabro!
Jesu nas dobili 5-0 ali da su sutnuli autobus usao bi u gol.
Na Mari, ludacka energija, huk s tribina, da ostavite zadnji atom snage na terenu, mozete do pobede!
Meni nesto u glavi 2:1 za Zvezdu...

milan

pre 4 godine

Samo borba! Grizi, trci, skaci... I slobodno dobijte neki zuti karton. Nije ovo prijateljska utakmica. Ako uzmemo bod mozda bude proleca!

NikolaSrb

pre 4 godine

Nije ovo plejstejšn, ovo je realna igra, toliko velike brzine, velikog prostora. Onda morate da kompenzujete, jednu rupu otvori, drugu zatvori. Svako priča ono što želi, što ste se otvorili, što niste. Onda se otvorite pa primite pet, ali to je javnost", zaključio je Milojević."

Miloje, bolje reci: Nije ovo nasa liga, ne sude nase sudije, da sude bilo bi i u Londonu i kuci bar 2:0 za Zvezdu.
U nasoj ligi da igra Bajern bio bi ubedljivo drugi, da ne spominjem PSG koji bi se borio sa Bajernom za drugo mesto.
(Bolje biti prvi u selu, nego poslednji u gradu, 05. novembar 2019 15:31)

Uvek su vam isti komentari ali uvek isti...vucelini botici smislite nesto drugo a ne da spominjete sudije kao sumanuti.

stefan cerak

pre 4 godine

Jaci su fizicki, to je to. Na terenu, kao protiv petlica je bilo.. Mozda neka sreca poput crvenog ili penala ili gol iz kornera donese neki pozitivan rezultat, ali jako tesko, oni su fizicki deceniju jaci nego nas najjaci igrac. Uzdamo se u adrenalnisku gurku sa tribina i srecu i hrabrost na terenu! Samo muski, pa nek pukne opet i 5 ako treba! Napred zvezdo!

doctor46

pre 4 godine

...još samo kada bi uprava dala korektne cene karata, a ne samo da sponzori i poslovni partneri, koje baš briga za Zvezdu, idu na utakmicu...

maSi

pre 4 godine

Sve se svodi na to–liči li ti igra tima koji vodiš,na nešto,ili ni na šta.
A,ti izrazi za medije–nije ovo plejstejšn,ovo je realna igra,igrali smo visoko,oni nisko,bili su ispred lopte,mi nismo–to su priče za ujne i strine,dok peku ajvar.
Ta taktika–nabijemo se ispred svog šesnaesterca,a u napadu šta nam Bog da, dovela nas je do svih ovih blamiranja,i ako nastavimo ovako da igramo, blamaže nas tek očekuju,i to u sezoni kupanja.
Dobra igra se svodi na veliki broj tačnih dodavanja,dupli pas,duplu loptu,i pojavljivanje minimum 4-5 naših igrača u protivničkom šesnaestercu,ukoliko želimo da postignemo gol.Protivnika treba lomiti velikim posedom lopte, stalnom promenom strane i težišta igre,izbegavanjem nabijanja lopte u deo terena gde te očekuje presing na malom prostoru.U nižerazrednim klubovima možeš da igraš ciketanski,sa alibi izjavama posle utakmice,sa nekakvom pričom - da treba prihvatiti „realnost“.Šta je naša realnost-da sastavljamo tim sa igračima koji ne znaju niti da dodaju loptu,niti da oduzmu,da ne znaju da stoje pored igrača koga treba da čuvaju,da ne znamo niti da kupimo,niti da obučimo mlade igrače,koji bez blama gube sa 9-2,da od kupljenih krila, pravimo defanziva krila- duple bekove?
Srbija je prepuna talentovanih igrača,u svim ekipnim sportovima spadamo u velesile svetskog sporta,ali dokle god nam selektori i treneri budu uslužne stjuardese raznih menadžerki i polusveta,dotle ćemo slušati budalaštine tipa-„moramo prihvatiti realnost-nije ovo plejstejšn“...

blinkibile

pre 4 godine

Ja sam pobornik defanzivne igre,ako je defanziva dobra sve je moguce,Grci su tako osvojili EP. Ako se ne primi gol neces izgubiti,a ukoliko das 3 mozes izgubiti. Samo disciplina

delija

pre 4 godine

Mi kao drzava nemamo para za stadion oni napravili stadion milijardu evra vrednost celog stadiona tako da svaki rezultat je dobar protiv takvih klubova