Ponedeljak, 04.11.2019.

11:55

Bogdanović: Šta bude biće, ovde se svašta dešava VIDEO

Bogdan Bogdanović bio je zvezda proteklog leta tokom Svetskog prvenstva u košarci.

Izvor: AK

Bogdanoviæ: Šta bude biæe, ovde se svašta dešava VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

45 Komentari

Sortiraj po:

bskfan

pre 4 godine

Dovoljno je samo pogledati statistiku i sve je jasno. Bogi je odigrao 7 utakmica po 23.4 minuta, a ucinak je sledeci:

Ukupan sut 31.4%
Sut za tri poena 30.2%
Slobodna bacanja 60%

Za nekoga ko igra na poziciji sutera ovi procenti su cista katastrofa. Kada se pogleda napredna on/off court statistika 9 igraca iz rotacije, NETRTG je sledeci:

Holms +4.1
Bjelica -1.3
Fox -4.9
Buddy -8.0
Barnes -8.3
Ariza -9.0
Cory -16.9
Dedmon -21.0
Bogi -22.4

Tacno je da su Kinsi losi, zato su skoro svi u minusu, ali je problem u tome sto je po toj statistici Bogi najlosiji. Uostalom, po naprednoj statistici Bogi je uvek medju najlosijima, gori od njega je samo najveci Divcev promasaj - Bagley.

Aleks

pre 4 godine

ako je tacno da ga traze Niksi treba da ode. Iako je slabiji klub moze da igra a ne da gleda Foxa koji loptu nosi kuci. Ovde se ne radi o tome da ja stitim BB vec je to realna igra Kingsa. Ona je po meni katastrofalna i za to je zasluzan trener.
(www.com, 4. novembar 2019 19:46)

U početku nisam mislila kao ti. Pomislih: neeee u raspale Nikse, neeee. Ništa neće osvojiti, pošto je rekao da bi voleo da osvoji sad kad je došao. Ali da bi osvojio mora da igra. Niksi su onako tim, po mom rezonu, neukomponovan, ne znaju gde udaraju. Bogdan tamo možda dobije odrešene ruke, ili bar mnogo veću slobodu nego što ima u Kingsima, veću minutažu. Da se naigra, raspuca, nabije tu čuvenu statistiku, a posle mu je nebo granica. Ima radne navike i moći će dugo da igra, neće mu karijera biti kao plamen sveće. Luka je tu dobro prošao, isto manji tim ali koji je bio spreman da ga pusti i dečko je pokazao kakve talente ima. Verujem da ni za Bogdana nije kasno... neka se oproba malo na tom Istoku za koji svi misle da je "dosadan" ali imaju šta da pokažu.
A što jeste jeste, za igru Kingsa kriv je trener. Otpustili su Jegera koji je s njima nešto uradio, Bogdanova prva sezona bila mu je najbolja, tad je praktično bio ponajbolji njihov igrač. Prošle sezone ga je omela povreda ali opet je bio na tom nekom nivou. Primetno je da ceo tim igra lošije, ne samo BB, ali kod njega je još izraženije jer je fizički i emotivno iscrpljen posle SP.

www.com

pre 4 godine

Prvo, Kingsi igraju OCAJNO. Sa takvom igrom nemaju sanse da se plasiraju u plej of. Ja mogu da se kladim. Cemu sluzi trener, to mi nije jasno, za izmene? Ne postoji uigrana akcija, lopta se ne dodaje slobodnim igracima. Fox vodi loptu i znam da ce sam da probija kroz reket ili sutira. Druga mogucnost ne postoji. I to ce da radi u trenucima kada treba da se stigne prednost ili odrzi vodjstvo i obavezno izgubi loptu u guzvi u reketu ili promasuje. Obratite paznju. Bogdan igra slabo, to je cinjenica ali mogu da ga razumem. Mnogo odigranih utakmica, putovanja u Indiju gde se vec videlo da Kinsi ima da igraju ocajno sa novim trenerom. Nema loptu u rukama i kada je dobije treba da sutira i pogadja..Igrace on bolje u to sam siguran ali ovde nema sta da trazi. Neka se Fox i Badi naigraju ali nece doneti Kingsima bolju igru a ako je tacno da ga traze Niksi treba da ode. Iako je slabiji klub moze da igra a ne da gleda Foxa koji loptu nosi kuci. Ovde se ne radi o tome da ja stitim BB vec je to realna igra Kingsa. Ona je po meni katastrofalna i za to je zasluzan trener.

Almighty

pre 4 godine

@PetarCZV

Citam komentare svakog dana, vezano za kosarku i mogu slobodno reci, da veceg fanatika od tebe skoro nisam video.
Prosto je fascinantno koliko si zaslepljen nekom mrznjom, sta li je vec...
Prvo, Bogdan nije krenuo kako smo ocekivali, ali dobro, tek je pocetak sezone. Ne ide ga sut, ali verujem da ce se i to promeniti i da ce u jednom trenutku poceti da pogadja, pitanje je vremena...
Drugo, sto se njegove igre u NBA ligi tice, covek je dovoljno pokazao, da za njega nema zime. Prosle sezone je bio zvanicno cetvrta najbolja izmena u ligi. Cisto da te podsetim da neka od imena koja su mu konkurencija su Lu Vilijams i Derik Rouz...
Trece, tvoje poimanje kosarke je daleko napredovalo od onog kada si se pojavio na portalu, ali je jos uvek miljama daleko od onog na kom se zapravo predstavljas..!
Nipodostavanjem svega sto je Bogdan do sada postigao, samo pokazujes koliko se u istu ne razumes.
Isto vazi i za one mozgove koji govore da je on izgubio polufinale '15, ili jos
gore finale '17?!

Aleks

pre 4 godine

Kostao nas zlata protiv Slovenije, a onaj potez protiv Litvanije bolje da ne komentarisem.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kukatilo, 4. novembar 2019 16:40)

Koje to "nas"? Ako je nekog koštao zlata ili bilo koje druge medalje, koštao je samog sebe i eventualno svoje saigrače. Sigurno nije tebi više krivo nego njemu. Zato će on jednog dana i osvojiti zlatnu medalju, ali neće je tebi doneti na vrata nego će je on čuvati. A ti ako si čovek biće ti drago što je zajedno sa drugim reprezentativcima ostvario takav uspeh i predstavio svoju zemlju. No sumnjam, koliko živiš u prošlosti da ćeš i tada kao papagaj trućati o tom meču protiv Litvanije... Patetičan si.

Locutus

pre 4 godine

Zato što ostali reprezentativci nisu pljuvani tako kao on. Čak ni Gudurić, Jokić, Birčević... Istina, tome doprinose ovi pompezni naslovi novina i portala čak i kad Bogdan igra loše, ali je l' on to traži? Ne.
Da je dao najviše reprezentaciji od svih njih - dao je.
A ti nemoj o objektivnosti, molim te, poslednji si tu :D
(Aleks, 4. novembar 2019 16:26)

Sad ću ti objasnim...

"Čašu meda jošt niko ne popi, što je čašom žuči ne zagrči; čaša žuči ište čašu meda, smiješane najlakše se piju."

Bogdan nije toliko dobar koliko ga hvale niti je toliko loš koliko ga kude.
Kada vi koji ga dižete u nebesa prestanete sa hvalospevima, prestaće i ovi što ga pljuju i obrnuto. Jedni drugima održavate balans...

cole

pre 4 godine

Vuki druze dzaba sto imas 37 godina i sto si trenirao kosarku kad slabo o njoj znas

Pisi mail gm denvera da pravi prostor za bogdana i nek trejduje sve bekove i dovede samo bogdana i nek samo bogdan igra

Laik

pre 4 godine

Ne kapirate da je decko igrao na svetskom, da sezona ima 80 i kusur utakmica? Ajde sacekajte all star pa cemo da pricamo. Ne kazem ni da ste u pravu ni da niste u pravu, samo kazem da je rano pricati, sezona je duga. Poz

Vuki

pre 4 godine

Većina ovde su zaista klinci. Ja imam 37 godina, igrao sam neko vreme košarku i gledam realno. Porter jr. može da igra na poziciji 3,ali je po prirodi četvorka. Isto važi za Bol Bola. Bol Bol nije teže povređen, ali u ovom rosteru, on nema priliku. Zato će igrati u razvojnoj ligi, inače je kao i Porter jr. projektovano trebao da bude među prvih 5 pikova, Porter jr. je trebao biti prvi. Bekovi koji igraju u Denveru nisu za startnu petorku nigde, ne računam Marray i Harrisa. Bogdan bi im tu savršeno došao. Ili Bojan Bogdanović. Takav tip igrača. Jer u Denveru se zna ko su lideri, i njima treba igrač sa tačno određenom ulogom i dobrom defanzivom. Bogdan bi bio pun pogodak, a ako ne planiraju razvoj nekog od četvorki koji imaju po 20 godina, neka ih puste negde gde bi imali šansu da kroz igru i minute steknu iskustvo.

Kukatilo

pre 4 godine

Zato što ostali reprezentativci nisu pljuvani tako kao on. Čak ni Gudurić, Jokić, Birčević... Istina, tome doprinose ovi pompezni naslovi novina i portala čak i kad Bogdan igra loše, ali je l' on to traži? Ne.
Da je dao najviše reprezentaciji od svih njih - dao je.
A ti nemoj o objektivnosti, molim te, poslednji si tu :D
(Aleks, 04. novembar 2019 16:26)

Kostao nas zlata protiv Slovenije, a onaj potez protiv Litvanije bolje da ne komentarisem.

Aleks

pre 4 godine

Ti si smesna sa komentarima jao bogdan je fin, place, igra za reprezentaciju svi ga guše u sacramentu, jadnicak, evo i turci ga podržavaju a mi srbi ne. Opet kazem sto ne podrazavas tako i ostale srpske reprezentativce nego samo bogdana?! Tako da nisi objektivna ni malo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 4. novembar 2019 14:55

Zato što ostali reprezentativci nisu pljuvani tako kao on. Čak ni Gudurić, Jokić, Birčević... Istina, tome doprinose ovi pompezni naslovi novina i portala čak i kad Bogdan igra loše, ali je l' on to traži? Ne.
Da je dao najviše reprezentaciji od svih njih - dao je.
A ti nemoj o objektivnosti, molim te, poslednji si tu :D

statuskan

pre 4 godine

Ju, ju, ju, ala se ovi limeni utrkuju u nipodaštavanju Bogdana. Šta bi dao da je sada u Partizanu pa da vas teroriše još par sezona. Pa ovoj ekipi FMP-a bi trpao po 40 poena u proseku.

Locutus

pre 4 godine

Neki su me nazvali nacionslistom kad sam rekao da Bogdan i Bjelica jedini igraju za tim. Sakramento je neverovatno loše selektirana ekipa i kamo te sreće da naprave neki trejd. Denver je prepun igrača na poziciji 4, pored Milsapa, tu su Grant, Porter jr.,Huancho,Bol Bol. Porteru i Bolu su potrebni minuti, bar po 15 - 20 po utakmici, a u Denveru to nije moguće. Ali zato Denver vapi za izrazitim šuterom, i garantujem da bi se i jednima i drugima isplatila trampa. U Kingsima bi Hild, Fox i Barns mogli da soliraju koliko hoće, a sad su ionako najtanji pod košem. Centar im je potrebniji, ali i dobra četvorka bi im značila. Bogdan uz Hilda, Foxa, Barnsa nema mogućnost za napredak.
(Vuki, 4. novembar 2019 13:41)

Denver na poziciji 4 ima samo 2 krštena igrača Milsapa i Granta od kojih je ovaj prvi već polako za penziju. MPJ je krilo i sa 90kg i slabom kičmom i nije za poziciju 4. Bol-Bol je povređen i neće biti za takmičenje najmanje godinu dana, Vanderbilt je zelen, Huančo je trojka. Baš na poziciji bekova su prepuni (Haris, Moris, Mari, Barton, Bizli, Dozir i delimično Krejg) i moraće da otpuste bar jednog možda i dvojicu jer neće moći sve da ih plate. Samo im fali još jedan ego manijak tipa Bogdanovića.

Иван

pre 4 godine

Шта мислити после свега о СП у Кини (јер већину нас ове НБА утакмице и занимају због доприноса репрезентативаца)?
Има неки проблем са Богдановићем. Он када игра, остали слабо играју. Гледам га и синоћ: добар проток лопте, брз, а онда она дође до њега и он увек секунд-два стоји и мисли се шта ће. Па без имало маште одигра, опали и - промаши. Проблем је у глави, не психолошки, не самопоуздање (мада је и оно сада сигурно пољуљано), него у самом схватању игре. Мали Фокс солира, али он у сваком моменту зна шта ће урадити с лоптом. Богдан као да увек премишља. Мора брже да делује, шта год да чини, да шутира, продире, додаје, мора то много брже.
Неминовно је поређење са Дончићем. И код Луке никад не знаш хоће ли погодити или промашити, није он врхунски шутер, али он такође зна шта чинити с лоптом у сваком моменту. Богдану дефинитивно фали продорност, брзина у првом кораку. Шут му је врло лабилан у НБА. На шта би могао да игра онда тамо? Има пример Бјелице, који такође нема брзину, али је баш у Америци побољшао шут и брже мисли, не кочи тај брзи проток Кингса као Богдановић. Нико у НБА, ниједан тим, неће играти "за њега", неће му правити милион блокова и слично, како се играло под Ђорђевићем у репрезентацији. Игре у Кини само су га заварале. Он би што пре морао да схвати да је то прошлост и да убудуће мора нешто да мења (нема ни тако пуно времена), или ће већ ове године у Европу, слутим Фенербахче. Штета би било. Има он шта да понуди и у Америци.

petarczv

pre 4 godine

Neki su me nazvali nacionslistom kad sam rekao da Bogdan i Bjelica jedini igraju za tim. Sakramento je neverovatno loše selektirana ekipa i kamo te sreće da naprave neki trejd. Denver je prepun igrača na poziciji 4, pored Milsapa, tu su Grant, Porter jr.,Huancho,Bol Bol. Porteru i Bolu su potrebni minuti, bar po 15 - 20 po utakmici, a u Denveru to nije moguće. Ali zato Denver vapi za izrazitim šuterom, i garantujem da bi se i jednima i drugima isplatila trampa. U Kingsima bi Hild, Fox i Barns mogli da soliraju koliko hoće, a sad su ionako najtanji pod košem. Centar im je potrebniji, ali i dobra četvorka bi im značila. Bogdan uz Hilda, Foxa, Barnsa nema mogućnost za napredak.
(Vuki, 04. novembar 2019 13:41)

Dokle vise suluda ideja da denveru treba bek a pogotovo bek od 7p po meču?! Denver na bekovskim pozicijama ima igraca za dve ekipe marej, heris, burton, bizli, craig, moris... I stvarno ne vidim potrebu za bogdanovicem... U denveru ne bi dobijao vise od desetak min. Istina je da u sacramentu dobija najvecu minutazu i da je šesti igrac ali dzabe kad to ne ume da iskoristi...

petarczv

pre 4 godine

Nesto te nisam video da podržavas jokica, Gudurica ili bobija?! Oni nisu srbi? Vise nego ocigledno je da si zaljubljena u bogdana sto je malo glupo za odraslu osobu da ima imaginarnu zaljubljenost...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 4. novembar 2019 13:51)

Smešan si sa tim jeftinim provokacijama. Jesi li ti zaljubljen u Dončića onda tom logikom? Bobija nikad nigde nisam potcenjivala, uvredila, pa ni Jokića i Gudurića. Jedno je konstatovati kad neko ima loš period i loše igra, a drugo poricati njegove sposobnosti. A sad - pali.
(Aleks, 04. novembar 2019 14:21)

Ti si smesna sa komentarima jao bogdan je fin, place, igra za reprezentaciju svi ga guše u sacramentu, jadnicak, evo i turci ga podržavaju a mi srbi ne. Opet kazem sto ne podrazavas tako i ostale srpske reprezentativce nego samo bogdana?! Tako da nisi objektivna ni malo...

Aleks

pre 4 godine

Nesto te nisam video da podržavas jokica, Gudurica ili bobija?! Oni nisu srbi? Vise nego ocigledno je da si zaljubljena u bogdana sto je malo glupo za odraslu osobu da ima imaginarnu zaljubljenost...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 4. novembar 2019 13:51)

Smešan si sa tim jeftinim provokacijama. Jesi li ti zaljubljen u Dončića onda tom logikom? Bobija nikad nigde nisam potcenjivala, uvredila, pa ni Jokića i Gudurića. Jedno je konstatovati kad neko ima loš period i loše igra, a drugo poricati njegove sposobnosti. A sad - pali.

petarczv

pre 4 godine

Oni koji za Bogija kazu da je prosecan, neka navijaju slobodno za neku drugu reprezentaciju, ne znam sta drugo da kazem.
(Dule, 04. novembar 2019 11:54)

Pa sta je ako nije prosečan. 7p u nba ke ispod proseka

ccc?

pre 4 godine

Prizeman dečko, uvek radi na sebi i zrači neverovatno pozitivnom energijom. Trenutno igra loše, i? Da li to znači da je zaslužio komentare kakve ljudi svakodnevno ostavljaju ovde i na drugim portalima - da je ispodprosečan, da nije za NBA itd? Ali bez brige, čim on bude ponovo zaigrao za reprezentaciju a ostali ispalili, kao po starom običaju, Bogi će opet biti najbolji. Jer smo takav narod.

Savet svima koji svakodnevno troše vreme da blate Bogdana (ili bilo kog drugog vrhunskog sportistu) je da pogledaju poslednji Bogdanov tvit i komentare koje mu ostavljaju navijači Fenerbahčea. Došli smo dotle da Turci više poštuju našeg igrača, bodre ga i podržavaju uvek. Bravo, Srbi.
(Aleks, 4. novembar 2019 12:21)

Nije to nista novo da drugi vise postuju nase igrace nego mi. Zato mnogi beze iz ove zemlje, rade, zaradjuju i zive srecno. U karijeri svakog igraca dodje do pada u igri. Bogdan ce to da prevazidje jer je na zemlji, to razume i veliki je radnik. Uvek sam pisao..ja se ne brinem za BB a pljuvaci..to su izgubljene duse koji nikada nece uraditi nista u zivotu, ni 1 procenat onoga sto je BB uradio. Decko, samo mirno i napred, bice sve to ok.

Vuki

pre 4 godine

Neki su me nazvali nacionslistom kad sam rekao da Bogdan i Bjelica jedini igraju za tim. Sakramento je neverovatno loše selektirana ekipa i kamo te sreće da naprave neki trejd. Denver je prepun igrača na poziciji 4, pored Milsapa, tu su Grant, Porter jr.,Huancho,Bol Bol. Porteru i Bolu su potrebni minuti, bar po 15 - 20 po utakmici, a u Denveru to nije moguće. Ali zato Denver vapi za izrazitim šuterom, i garantujem da bi se i jednima i drugima isplatila trampa. U Kingsima bi Hild, Fox i Barns mogli da soliraju koliko hoće, a sad su ionako najtanji pod košem. Centar im je potrebniji, ali i dobra četvorka bi im značila. Bogdan uz Hilda, Foxa, Barnsa nema mogućnost za napredak.

Miladin

pre 4 godine

Volim Bogdana, ali mislim da je greska sto ne uze taj 51 milion. Ne verujem da ce mu neko drugi ponuditi toliko, konkurencija na njegovoj poziciji je paklena u NBA, a prostor za napredovanje i nije toliki. On je vec u nekim najboljim godinama

petarczv

pre 4 godine

Savet svima koji svakodnevno troše vreme da blate Bogdana (ili bilo kog drugog vrhunskog sportistu) je da pogledaju poslednji Bogdanov tvit i komentare koje mu ostavljaju navijači Fenerbahčea. Došli smo dotle da Turci više poštuju našeg igrača, bodre ga i podržavaju uvek. Bravo, Srbi.
(Aleks, 04. novembar 2019 12:21)

Nesto te nisam video da podržavas jokica, Gudurica ili bobija?! Oni nisu srbi? Vise nego ocigledno je da si zaljubljena u bogdana sto je malo glupo za odraslu osobu da ima imaginarnu zaljubljenost...

Sasa

pre 4 godine

Bogdanu ocito jos treba vremenaa da se navikne, pre svega mislim suterski na NBA. Nevjerojatna je razlika u procentima dok je igrao u Europi i generalno po FIBA pravilima. Usporedno, Bojan Bogdanovic je u prve dve sezone u Brookynu imao oko 36% za 3, sto je cak jako dobro i solidno kada se pogledaju Bogdanove brojke. No zadnje 4 sezone Bojan ima oko 42% za 3, izuzetan napredak i konstantan rast iz godine u godinu. Prosle godine 44%. I zato su nepotrebne i poredbe njih dvojice, Bojan je puno zreliji i kompletniji igrac trenutno i dokazan NBA startni igrac. Bogdaan je talentiran i svakako je pred njim vrijeme da radi na sebi i poboljsa najprije sut kao primarno oruzje, a onda da radi i na ostalim segmentima igre. Kada se pogleda ulaz u sezonu, realno je da je trebao uzeti pare koje su mu Kingsi nudili, a sa dajnjim nadam se napretkom, kroz 3-4 godine svakako da moze da uzme jos bolje pare.

Raša

pre 4 godine

secam se dobro, Bogdan je plakao posle nekog prvenstva ne znam kog i gde, valjda nije mu islo u finalu i bio je tuzan..prodje od tad evo koliko godina poslednji put da sam i ja plakao gledajuci njega..naseg BOGija..decko Bogi zelim ti sve najbolje u karijeri

Aleks

pre 4 godine

Prizeman dečko, uvek radi na sebi i zrači neverovatno pozitivnom energijom. Trenutno igra loše, i? Da li to znači da je zaslužio komentare kakve ljudi svakodnevno ostavljaju ovde i na drugim portalima - da je ispodprosečan, da nije za NBA itd? Ali bez brige, čim on bude ponovo zaigrao za reprezentaciju a ostali ispalili, kao po starom običaju, Bogi će opet biti najbolji. Jer smo takav narod.

Savet svima koji svakodnevno troše vreme da blate Bogdana (ili bilo kog drugog vrhunskog sportistu) je da pogledaju poslednji Bogdanov tvit i komentare koje mu ostavljaju navijači Fenerbahčea. Došli smo dotle da Turci više poštuju našeg igrača, bodre ga i podržavaju uvek. Bravo, Srbi.

svet

pre 4 godine

Sta se tek pise u Sloveniji koja ima igracinu Doncicu!Jel neko od vas cuo mozda za Stojakovica?Igrao na tri utakmice istok-zapad,pobedio na 2 sutiranja trojki,osvojio NBA prsten,prvi u istoriji koji je dao 20 poena -prvih za svoju ekipu.Prvi po procentu bacanja i jos mnogo toga.I nikada nema clanak o ovom majstoru

znanje-imanje

pre 4 godine

Dedmon je još jedno "otkriće" genija Divca - a ko će prepoznati centra ako ne centar? Ne čudi što su ljudi počeli da razvijaju teorije o ugradnji Divca u velike ugovore apsurdnih igrača. Nije istina, verovatno, bolje imati puno miliona i biti miran nego imati i duplo a strahovati. Ali da, mozak pokušava da skonta ono što smisla nema nikakvog. Smeštanjem njega na klupu ostvarena je osnovna pretpostavka da se dobiju slabašni Niksi. Ali ništa dok se ne uoči osnovno pravilo: ako je Bogdan jednu utakmicu bio nebitan a jednu ajde-de solidan onda ide treća utakmica. Ona u kojoj je Bogdan štetan. Ona u kojoj je broj njegovih poena izvesno manji od broja šuteva. Pa i njega ne treba previše, i nikako kad se odlučuje. Ako se to zove "još uvek namešta ruku" e pa dobro onda. Kako bilo skloni li ga na vreme trener - a ovde je za obojicu to uradio pretpostavljam Kokoškov, Volton deluje kao da je na sedativima - Kingsi i mogu protiv slabijih timova...
Bogdanu sve najbolje. Ali taj ritam redovno loših utakmica, isto kao i doslednost u promašivanju otvorenih šuteva - to je neki teško shvatljiv slučaj rupe u glavi. Moji antifarmakološki prijatelji objašnjavaju misteriozni nestanak vrhunskih boksera, vrhunskih centara i ovakve mlađe generacije kao posledicu mnogovakcinisanosti...

Poz iz Zg

pre 4 godine

Bogdan nije u formi,mislim da mu ne prija NBA. Postotci suta jako losi,fizikalije takodjer. Volio bih da me razuvjeri,ali nekako to nije to. Bjelica bio super nocas i da uzme vise suteva bio bi najbolji igrac a Bogi totalno razocarenje.Ako su stvarno Djordjevic i Danilovic rekli da je on najbolji igrac sa ovih prostora,onda ta dvojica nisu kompetentni da pricaju o kosarci jer Bogdan nije ni bolji od Bojana a kamoli od Doncica. Ovakav Bogi ne bi bio ni u jednoj momcadi koristan. Mislim da Divac ga na silu zadrzava u Sacramentu zbog porijekla,a da je neki drugi americki GM,sigurno bi ga trejdovali. Znam sigurno da Bogdan zeli da statistiku nabije zbog novog ugovora,ali ovo sto on radi jednostavno nije dobro.

Aleks

pre 4 godine

Prizeman dečko, uvek radi na sebi, voli da se takmiči i da sve od sebe. Trenutno igra loše, i? To znači da je zaslužio komentare koji se svakodnevno ostavljaju ovde - da je ispodprosečan, nije za NBA itd? Ali ne brinem se, kad se ponovo bude odazvao reprezentaciji a ostali koji se željno iščekuju ispalili, kao po starom običaju, opet će Bogi biti car, najbolji. Takav smo narod.

Savet svima koji troše vreme da blate Bogdana (ili nekog drugog vrhunskog sportistu, imamo i Novaka kao primer) je da pogledaju Bogdanov poslednji tvit i komentare navijača Fenerbahčea koje mu ostavljaju. Došli smo dotle da našeg igrača više poštuju, podržavaju i kad je loše i bodre Turci. Nijedan neukusan komentar se ne može naći tamo, nikakva gadost ili glupost kakvih ovde ima koliko 'oćeš.

mp

pre 4 godine

I Bogi neće da prihvati 51 miliona?
Ni senka onog igrača od prošle sezone skroz je pao u drugi plan Volton ga "hladi" na klupi samo tako.
A šut mu nije konstantan ispucava se i maši.

Kukatilo

pre 4 godine

Oni koji za Bogija kazu da je prosecan, neka navijaju slobodno za neku drugu reprezentaciju, ne znam sta drugo da kazem.
(Dule, 04. novembar 2019 11:54)

Pa bolje da nisi nista rekao. U reprezentaciji igra jos 11 momaka pored njega. Eto, meni je, recimo, najbolji Bircevic, a odmah posle njega Raduljica.

železničar

pre 4 godine

Iz kog razloga se ovoliko pise o prosecnom igracu?
(Kukatilo, 04. novembar 2019 11:47)

E, da si bar i ti prosečan u glavi... Ali ni blizu.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

“Ja sam srećan što imam šansu da igram i takmičim se ovde svaku noć. Dolaze ljudi sa idejama, ja se trudim da budem fokusiran na tim. Šta bude biće, to se nikad zna”.
Prizemna i normalna izjava.Voleo bih da eksplodiraš ove sezone.Tek je početak sezone...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

“Ja sam srećan što imam šansu da igram i takmičim se ovde svaku noć. Dolaze ljudi sa idejama, ja se trudim da budem fokusiran na tim. Šta bude biće, to se nikad zna”.
Prizemna i normalna izjava.Voleo bih da eksplodiraš ove sezone.Tek je početak sezone...

železničar

pre 4 godine

Iz kog razloga se ovoliko pise o prosecnom igracu?
(Kukatilo, 04. novembar 2019 11:47)

E, da si bar i ti prosečan u glavi... Ali ni blizu.

Aleks

pre 4 godine

Prizeman dečko, uvek radi na sebi i zrači neverovatno pozitivnom energijom. Trenutno igra loše, i? Da li to znači da je zaslužio komentare kakve ljudi svakodnevno ostavljaju ovde i na drugim portalima - da je ispodprosečan, da nije za NBA itd? Ali bez brige, čim on bude ponovo zaigrao za reprezentaciju a ostali ispalili, kao po starom običaju, Bogi će opet biti najbolji. Jer smo takav narod.

Savet svima koji svakodnevno troše vreme da blate Bogdana (ili bilo kog drugog vrhunskog sportistu) je da pogledaju poslednji Bogdanov tvit i komentare koje mu ostavljaju navijači Fenerbahčea. Došli smo dotle da Turci više poštuju našeg igrača, bodre ga i podržavaju uvek. Bravo, Srbi.

svet

pre 4 godine

Sta se tek pise u Sloveniji koja ima igracinu Doncicu!Jel neko od vas cuo mozda za Stojakovica?Igrao na tri utakmice istok-zapad,pobedio na 2 sutiranja trojki,osvojio NBA prsten,prvi u istoriji koji je dao 20 poena -prvih za svoju ekipu.Prvi po procentu bacanja i jos mnogo toga.I nikada nema clanak o ovom majstoru

mp

pre 4 godine

I Bogi neće da prihvati 51 miliona?
Ni senka onog igrača od prošle sezone skroz je pao u drugi plan Volton ga "hladi" na klupi samo tako.
A šut mu nije konstantan ispucava se i maši.

Kukatilo

pre 4 godine

Oni koji za Bogija kazu da je prosecan, neka navijaju slobodno za neku drugu reprezentaciju, ne znam sta drugo da kazem.
(Dule, 04. novembar 2019 11:54)

Pa bolje da nisi nista rekao. U reprezentaciji igra jos 11 momaka pored njega. Eto, meni je, recimo, najbolji Bircevic, a odmah posle njega Raduljica.

Иван

pre 4 godine

Шта мислити после свега о СП у Кини (јер већину нас ове НБА утакмице и занимају због доприноса репрезентативаца)?
Има неки проблем са Богдановићем. Он када игра, остали слабо играју. Гледам га и синоћ: добар проток лопте, брз, а онда она дође до њега и он увек секунд-два стоји и мисли се шта ће. Па без имало маште одигра, опали и - промаши. Проблем је у глави, не психолошки, не самопоуздање (мада је и оно сада сигурно пољуљано), него у самом схватању игре. Мали Фокс солира, али он у сваком моменту зна шта ће урадити с лоптом. Богдан као да увек премишља. Мора брже да делује, шта год да чини, да шутира, продире, додаје, мора то много брже.
Неминовно је поређење са Дончићем. И код Луке никад не знаш хоће ли погодити или промашити, није он врхунски шутер, али он такође зна шта чинити с лоптом у сваком моменту. Богдану дефинитивно фали продорност, брзина у првом кораку. Шут му је врло лабилан у НБА. На шта би могао да игра онда тамо? Има пример Бјелице, који такође нема брзину, али је баш у Америци побољшао шут и брже мисли, не кочи тај брзи проток Кингса као Богдановић. Нико у НБА, ниједан тим, неће играти "за њега", неће му правити милион блокова и слично, како се играло под Ђорђевићем у репрезентацији. Игре у Кини само су га заварале. Он би што пре морао да схвати да је то прошлост и да убудуће мора нешто да мења (нема ни тако пуно времена), или ће већ ове године у Европу, слутим Фенербахче. Штета би било. Има он шта да понуди и у Америци.

petarczv

pre 4 godine

Oni koji za Bogija kazu da je prosecan, neka navijaju slobodno za neku drugu reprezentaciju, ne znam sta drugo da kazem.
(Dule, 04. novembar 2019 11:54)

Pa sta je ako nije prosečan. 7p u nba ke ispod proseka

ccc?

pre 4 godine

Prizeman dečko, uvek radi na sebi i zrači neverovatno pozitivnom energijom. Trenutno igra loše, i? Da li to znači da je zaslužio komentare kakve ljudi svakodnevno ostavljaju ovde i na drugim portalima - da je ispodprosečan, da nije za NBA itd? Ali bez brige, čim on bude ponovo zaigrao za reprezentaciju a ostali ispalili, kao po starom običaju, Bogi će opet biti najbolji. Jer smo takav narod.

Savet svima koji svakodnevno troše vreme da blate Bogdana (ili bilo kog drugog vrhunskog sportistu) je da pogledaju poslednji Bogdanov tvit i komentare koje mu ostavljaju navijači Fenerbahčea. Došli smo dotle da Turci više poštuju našeg igrača, bodre ga i podržavaju uvek. Bravo, Srbi.
(Aleks, 4. novembar 2019 12:21)

Nije to nista novo da drugi vise postuju nase igrace nego mi. Zato mnogi beze iz ove zemlje, rade, zaradjuju i zive srecno. U karijeri svakog igraca dodje do pada u igri. Bogdan ce to da prevazidje jer je na zemlji, to razume i veliki je radnik. Uvek sam pisao..ja se ne brinem za BB a pljuvaci..to su izgubljene duse koji nikada nece uraditi nista u zivotu, ni 1 procenat onoga sto je BB uradio. Decko, samo mirno i napred, bice sve to ok.

Poz iz Zg

pre 4 godine

Bogdan nije u formi,mislim da mu ne prija NBA. Postotci suta jako losi,fizikalije takodjer. Volio bih da me razuvjeri,ali nekako to nije to. Bjelica bio super nocas i da uzme vise suteva bio bi najbolji igrac a Bogi totalno razocarenje.Ako su stvarno Djordjevic i Danilovic rekli da je on najbolji igrac sa ovih prostora,onda ta dvojica nisu kompetentni da pricaju o kosarci jer Bogdan nije ni bolji od Bojana a kamoli od Doncica. Ovakav Bogi ne bi bio ni u jednoj momcadi koristan. Mislim da Divac ga na silu zadrzava u Sacramentu zbog porijekla,a da je neki drugi americki GM,sigurno bi ga trejdovali. Znam sigurno da Bogdan zeli da statistiku nabije zbog novog ugovora,ali ovo sto on radi jednostavno nije dobro.

statuskan

pre 4 godine

Ju, ju, ju, ala se ovi limeni utrkuju u nipodaštavanju Bogdana. Šta bi dao da je sada u Partizanu pa da vas teroriše još par sezona. Pa ovoj ekipi FMP-a bi trpao po 40 poena u proseku.

petarczv

pre 4 godine

Savet svima koji svakodnevno troše vreme da blate Bogdana (ili bilo kog drugog vrhunskog sportistu) je da pogledaju poslednji Bogdanov tvit i komentare koje mu ostavljaju navijači Fenerbahčea. Došli smo dotle da Turci više poštuju našeg igrača, bodre ga i podržavaju uvek. Bravo, Srbi.
(Aleks, 04. novembar 2019 12:21)

Nesto te nisam video da podržavas jokica, Gudurica ili bobija?! Oni nisu srbi? Vise nego ocigledno je da si zaljubljena u bogdana sto je malo glupo za odraslu osobu da ima imaginarnu zaljubljenost...

Aleks

pre 4 godine

Nesto te nisam video da podržavas jokica, Gudurica ili bobija?! Oni nisu srbi? Vise nego ocigledno je da si zaljubljena u bogdana sto je malo glupo za odraslu osobu da ima imaginarnu zaljubljenost...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 4. novembar 2019 13:51)

Smešan si sa tim jeftinim provokacijama. Jesi li ti zaljubljen u Dončića onda tom logikom? Bobija nikad nigde nisam potcenjivala, uvredila, pa ni Jokića i Gudurića. Jedno je konstatovati kad neko ima loš period i loše igra, a drugo poricati njegove sposobnosti. A sad - pali.

petarczv

pre 4 godine

Neki su me nazvali nacionslistom kad sam rekao da Bogdan i Bjelica jedini igraju za tim. Sakramento je neverovatno loše selektirana ekipa i kamo te sreće da naprave neki trejd. Denver je prepun igrača na poziciji 4, pored Milsapa, tu su Grant, Porter jr.,Huancho,Bol Bol. Porteru i Bolu su potrebni minuti, bar po 15 - 20 po utakmici, a u Denveru to nije moguće. Ali zato Denver vapi za izrazitim šuterom, i garantujem da bi se i jednima i drugima isplatila trampa. U Kingsima bi Hild, Fox i Barns mogli da soliraju koliko hoće, a sad su ionako najtanji pod košem. Centar im je potrebniji, ali i dobra četvorka bi im značila. Bogdan uz Hilda, Foxa, Barnsa nema mogućnost za napredak.
(Vuki, 04. novembar 2019 13:41)

Dokle vise suluda ideja da denveru treba bek a pogotovo bek od 7p po meču?! Denver na bekovskim pozicijama ima igraca za dve ekipe marej, heris, burton, bizli, craig, moris... I stvarno ne vidim potrebu za bogdanovicem... U denveru ne bi dobijao vise od desetak min. Istina je da u sacramentu dobija najvecu minutazu i da je šesti igrac ali dzabe kad to ne ume da iskoristi...

Sasa

pre 4 godine

Bogdanu ocito jos treba vremenaa da se navikne, pre svega mislim suterski na NBA. Nevjerojatna je razlika u procentima dok je igrao u Europi i generalno po FIBA pravilima. Usporedno, Bojan Bogdanovic je u prve dve sezone u Brookynu imao oko 36% za 3, sto je cak jako dobro i solidno kada se pogledaju Bogdanove brojke. No zadnje 4 sezone Bojan ima oko 42% za 3, izuzetan napredak i konstantan rast iz godine u godinu. Prosle godine 44%. I zato su nepotrebne i poredbe njih dvojice, Bojan je puno zreliji i kompletniji igrac trenutno i dokazan NBA startni igrac. Bogdaan je talentiran i svakako je pred njim vrijeme da radi na sebi i poboljsa najprije sut kao primarno oruzje, a onda da radi i na ostalim segmentima igre. Kada se pogleda ulaz u sezonu, realno je da je trebao uzeti pare koje su mu Kingsi nudili, a sa dajnjim nadam se napretkom, kroz 3-4 godine svakako da moze da uzme jos bolje pare.

Miladin

pre 4 godine

Volim Bogdana, ali mislim da je greska sto ne uze taj 51 milion. Ne verujem da ce mu neko drugi ponuditi toliko, konkurencija na njegovoj poziciji je paklena u NBA, a prostor za napredovanje i nije toliki. On je vec u nekim najboljim godinama

Laik

pre 4 godine

Ne kapirate da je decko igrao na svetskom, da sezona ima 80 i kusur utakmica? Ajde sacekajte all star pa cemo da pricamo. Ne kazem ni da ste u pravu ni da niste u pravu, samo kazem da je rano pricati, sezona je duga. Poz

znanje-imanje

pre 4 godine

Dedmon je još jedno "otkriće" genija Divca - a ko će prepoznati centra ako ne centar? Ne čudi što su ljudi počeli da razvijaju teorije o ugradnji Divca u velike ugovore apsurdnih igrača. Nije istina, verovatno, bolje imati puno miliona i biti miran nego imati i duplo a strahovati. Ali da, mozak pokušava da skonta ono što smisla nema nikakvog. Smeštanjem njega na klupu ostvarena je osnovna pretpostavka da se dobiju slabašni Niksi. Ali ništa dok se ne uoči osnovno pravilo: ako je Bogdan jednu utakmicu bio nebitan a jednu ajde-de solidan onda ide treća utakmica. Ona u kojoj je Bogdan štetan. Ona u kojoj je broj njegovih poena izvesno manji od broja šuteva. Pa i njega ne treba previše, i nikako kad se odlučuje. Ako se to zove "još uvek namešta ruku" e pa dobro onda. Kako bilo skloni li ga na vreme trener - a ovde je za obojicu to uradio pretpostavljam Kokoškov, Volton deluje kao da je na sedativima - Kingsi i mogu protiv slabijih timova...
Bogdanu sve najbolje. Ali taj ritam redovno loših utakmica, isto kao i doslednost u promašivanju otvorenih šuteva - to je neki teško shvatljiv slučaj rupe u glavi. Moji antifarmakološki prijatelji objašnjavaju misteriozni nestanak vrhunskih boksera, vrhunskih centara i ovakve mlađe generacije kao posledicu mnogovakcinisanosti...

Aleks

pre 4 godine

Prizeman dečko, uvek radi na sebi, voli da se takmiči i da sve od sebe. Trenutno igra loše, i? To znači da je zaslužio komentare koji se svakodnevno ostavljaju ovde - da je ispodprosečan, nije za NBA itd? Ali ne brinem se, kad se ponovo bude odazvao reprezentaciji a ostali koji se željno iščekuju ispalili, kao po starom običaju, opet će Bogi biti car, najbolji. Takav smo narod.

Savet svima koji troše vreme da blate Bogdana (ili nekog drugog vrhunskog sportistu, imamo i Novaka kao primer) je da pogledaju Bogdanov poslednji tvit i komentare navijača Fenerbahčea koje mu ostavljaju. Došli smo dotle da našeg igrača više poštuju, podržavaju i kad je loše i bodre Turci. Nijedan neukusan komentar se ne može naći tamo, nikakva gadost ili glupost kakvih ovde ima koliko 'oćeš.

Locutus

pre 4 godine

Neki su me nazvali nacionslistom kad sam rekao da Bogdan i Bjelica jedini igraju za tim. Sakramento je neverovatno loše selektirana ekipa i kamo te sreće da naprave neki trejd. Denver je prepun igrača na poziciji 4, pored Milsapa, tu su Grant, Porter jr.,Huancho,Bol Bol. Porteru i Bolu su potrebni minuti, bar po 15 - 20 po utakmici, a u Denveru to nije moguće. Ali zato Denver vapi za izrazitim šuterom, i garantujem da bi se i jednima i drugima isplatila trampa. U Kingsima bi Hild, Fox i Barns mogli da soliraju koliko hoće, a sad su ionako najtanji pod košem. Centar im je potrebniji, ali i dobra četvorka bi im značila. Bogdan uz Hilda, Foxa, Barnsa nema mogućnost za napredak.
(Vuki, 4. novembar 2019 13:41)

Denver na poziciji 4 ima samo 2 krštena igrača Milsapa i Granta od kojih je ovaj prvi već polako za penziju. MPJ je krilo i sa 90kg i slabom kičmom i nije za poziciju 4. Bol-Bol je povređen i neće biti za takmičenje najmanje godinu dana, Vanderbilt je zelen, Huančo je trojka. Baš na poziciji bekova su prepuni (Haris, Moris, Mari, Barton, Bizli, Dozir i delimično Krejg) i moraće da otpuste bar jednog možda i dvojicu jer neće moći sve da ih plate. Samo im fali još jedan ego manijak tipa Bogdanovića.

Aleks

pre 4 godine

Ti si smesna sa komentarima jao bogdan je fin, place, igra za reprezentaciju svi ga guše u sacramentu, jadnicak, evo i turci ga podržavaju a mi srbi ne. Opet kazem sto ne podrazavas tako i ostale srpske reprezentativce nego samo bogdana?! Tako da nisi objektivna ni malo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 4. novembar 2019 14:55

Zato što ostali reprezentativci nisu pljuvani tako kao on. Čak ni Gudurić, Jokić, Birčević... Istina, tome doprinose ovi pompezni naslovi novina i portala čak i kad Bogdan igra loše, ali je l' on to traži? Ne.
Da je dao najviše reprezentaciji od svih njih - dao je.
A ti nemoj o objektivnosti, molim te, poslednji si tu :D

Raša

pre 4 godine

secam se dobro, Bogdan je plakao posle nekog prvenstva ne znam kog i gde, valjda nije mu islo u finalu i bio je tuzan..prodje od tad evo koliko godina poslednji put da sam i ja plakao gledajuci njega..naseg BOGija..decko Bogi zelim ti sve najbolje u karijeri

Aleks

pre 4 godine

Kostao nas zlata protiv Slovenije, a onaj potez protiv Litvanije bolje da ne komentarisem.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kukatilo, 4. novembar 2019 16:40)

Koje to "nas"? Ako je nekog koštao zlata ili bilo koje druge medalje, koštao je samog sebe i eventualno svoje saigrače. Sigurno nije tebi više krivo nego njemu. Zato će on jednog dana i osvojiti zlatnu medalju, ali neće je tebi doneti na vrata nego će je on čuvati. A ti ako si čovek biće ti drago što je zajedno sa drugim reprezentativcima ostvario takav uspeh i predstavio svoju zemlju. No sumnjam, koliko živiš u prošlosti da ćeš i tada kao papagaj trućati o tom meču protiv Litvanije... Patetičan si.

Kukatilo

pre 4 godine

Zato što ostali reprezentativci nisu pljuvani tako kao on. Čak ni Gudurić, Jokić, Birčević... Istina, tome doprinose ovi pompezni naslovi novina i portala čak i kad Bogdan igra loše, ali je l' on to traži? Ne.
Da je dao najviše reprezentaciji od svih njih - dao je.
A ti nemoj o objektivnosti, molim te, poslednji si tu :D
(Aleks, 04. novembar 2019 16:26)

Kostao nas zlata protiv Slovenije, a onaj potez protiv Litvanije bolje da ne komentarisem.

Vuki

pre 4 godine

Neki su me nazvali nacionslistom kad sam rekao da Bogdan i Bjelica jedini igraju za tim. Sakramento je neverovatno loše selektirana ekipa i kamo te sreće da naprave neki trejd. Denver je prepun igrača na poziciji 4, pored Milsapa, tu su Grant, Porter jr.,Huancho,Bol Bol. Porteru i Bolu su potrebni minuti, bar po 15 - 20 po utakmici, a u Denveru to nije moguće. Ali zato Denver vapi za izrazitim šuterom, i garantujem da bi se i jednima i drugima isplatila trampa. U Kingsima bi Hild, Fox i Barns mogli da soliraju koliko hoće, a sad su ionako najtanji pod košem. Centar im je potrebniji, ali i dobra četvorka bi im značila. Bogdan uz Hilda, Foxa, Barnsa nema mogućnost za napredak.

petarczv

pre 4 godine

Nesto te nisam video da podržavas jokica, Gudurica ili bobija?! Oni nisu srbi? Vise nego ocigledno je da si zaljubljena u bogdana sto je malo glupo za odraslu osobu da ima imaginarnu zaljubljenost...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 4. novembar 2019 13:51)

Smešan si sa tim jeftinim provokacijama. Jesi li ti zaljubljen u Dončića onda tom logikom? Bobija nikad nigde nisam potcenjivala, uvredila, pa ni Jokića i Gudurića. Jedno je konstatovati kad neko ima loš period i loše igra, a drugo poricati njegove sposobnosti. A sad - pali.
(Aleks, 04. novembar 2019 14:21)

Ti si smesna sa komentarima jao bogdan je fin, place, igra za reprezentaciju svi ga guše u sacramentu, jadnicak, evo i turci ga podržavaju a mi srbi ne. Opet kazem sto ne podrazavas tako i ostale srpske reprezentativce nego samo bogdana?! Tako da nisi objektivna ni malo...

Almighty

pre 4 godine

@PetarCZV

Citam komentare svakog dana, vezano za kosarku i mogu slobodno reci, da veceg fanatika od tebe skoro nisam video.
Prosto je fascinantno koliko si zaslepljen nekom mrznjom, sta li je vec...
Prvo, Bogdan nije krenuo kako smo ocekivali, ali dobro, tek je pocetak sezone. Ne ide ga sut, ali verujem da ce se i to promeniti i da ce u jednom trenutku poceti da pogadja, pitanje je vremena...
Drugo, sto se njegove igre u NBA ligi tice, covek je dovoljno pokazao, da za njega nema zime. Prosle sezone je bio zvanicno cetvrta najbolja izmena u ligi. Cisto da te podsetim da neka od imena koja su mu konkurencija su Lu Vilijams i Derik Rouz...
Trece, tvoje poimanje kosarke je daleko napredovalo od onog kada si se pojavio na portalu, ali je jos uvek miljama daleko od onog na kom se zapravo predstavljas..!
Nipodostavanjem svega sto je Bogdan do sada postigao, samo pokazujes koliko se u istu ne razumes.
Isto vazi i za one mozgove koji govore da je on izgubio polufinale '15, ili jos
gore finale '17?!

Vuki

pre 4 godine

Većina ovde su zaista klinci. Ja imam 37 godina, igrao sam neko vreme košarku i gledam realno. Porter jr. može da igra na poziciji 3,ali je po prirodi četvorka. Isto važi za Bol Bola. Bol Bol nije teže povređen, ali u ovom rosteru, on nema priliku. Zato će igrati u razvojnoj ligi, inače je kao i Porter jr. projektovano trebao da bude među prvih 5 pikova, Porter jr. je trebao biti prvi. Bekovi koji igraju u Denveru nisu za startnu petorku nigde, ne računam Marray i Harrisa. Bogdan bi im tu savršeno došao. Ili Bojan Bogdanović. Takav tip igrača. Jer u Denveru se zna ko su lideri, i njima treba igrač sa tačno određenom ulogom i dobrom defanzivom. Bogdan bi bio pun pogodak, a ako ne planiraju razvoj nekog od četvorki koji imaju po 20 godina, neka ih puste negde gde bi imali šansu da kroz igru i minute steknu iskustvo.

bskfan

pre 4 godine

Dovoljno je samo pogledati statistiku i sve je jasno. Bogi je odigrao 7 utakmica po 23.4 minuta, a ucinak je sledeci:

Ukupan sut 31.4%
Sut za tri poena 30.2%
Slobodna bacanja 60%

Za nekoga ko igra na poziciji sutera ovi procenti su cista katastrofa. Kada se pogleda napredna on/off court statistika 9 igraca iz rotacije, NETRTG je sledeci:

Holms +4.1
Bjelica -1.3
Fox -4.9
Buddy -8.0
Barnes -8.3
Ariza -9.0
Cory -16.9
Dedmon -21.0
Bogi -22.4

Tacno je da su Kinsi losi, zato su skoro svi u minusu, ali je problem u tome sto je po toj statistici Bogi najlosiji. Uostalom, po naprednoj statistici Bogi je uvek medju najlosijima, gori od njega je samo najveci Divcev promasaj - Bagley.

cole

pre 4 godine

Vuki druze dzaba sto imas 37 godina i sto si trenirao kosarku kad slabo o njoj znas

Pisi mail gm denvera da pravi prostor za bogdana i nek trejduje sve bekove i dovede samo bogdana i nek samo bogdan igra

Locutus

pre 4 godine

Zato što ostali reprezentativci nisu pljuvani tako kao on. Čak ni Gudurić, Jokić, Birčević... Istina, tome doprinose ovi pompezni naslovi novina i portala čak i kad Bogdan igra loše, ali je l' on to traži? Ne.
Da je dao najviše reprezentaciji od svih njih - dao je.
A ti nemoj o objektivnosti, molim te, poslednji si tu :D
(Aleks, 4. novembar 2019 16:26)

Sad ću ti objasnim...

"Čašu meda jošt niko ne popi, što je čašom žuči ne zagrči; čaša žuči ište čašu meda, smiješane najlakše se piju."

Bogdan nije toliko dobar koliko ga hvale niti je toliko loš koliko ga kude.
Kada vi koji ga dižete u nebesa prestanete sa hvalospevima, prestaće i ovi što ga pljuju i obrnuto. Jedni drugima održavate balans...

Aleks

pre 4 godine

ako je tacno da ga traze Niksi treba da ode. Iako je slabiji klub moze da igra a ne da gleda Foxa koji loptu nosi kuci. Ovde se ne radi o tome da ja stitim BB vec je to realna igra Kingsa. Ona je po meni katastrofalna i za to je zasluzan trener.
(www.com, 4. novembar 2019 19:46)

U početku nisam mislila kao ti. Pomislih: neeee u raspale Nikse, neeee. Ništa neće osvojiti, pošto je rekao da bi voleo da osvoji sad kad je došao. Ali da bi osvojio mora da igra. Niksi su onako tim, po mom rezonu, neukomponovan, ne znaju gde udaraju. Bogdan tamo možda dobije odrešene ruke, ili bar mnogo veću slobodu nego što ima u Kingsima, veću minutažu. Da se naigra, raspuca, nabije tu čuvenu statistiku, a posle mu je nebo granica. Ima radne navike i moći će dugo da igra, neće mu karijera biti kao plamen sveće. Luka je tu dobro prošao, isto manji tim ali koji je bio spreman da ga pusti i dečko je pokazao kakve talente ima. Verujem da ni za Bogdana nije kasno... neka se oproba malo na tom Istoku za koji svi misle da je "dosadan" ali imaju šta da pokažu.
A što jeste jeste, za igru Kingsa kriv je trener. Otpustili su Jegera koji je s njima nešto uradio, Bogdanova prva sezona bila mu je najbolja, tad je praktično bio ponajbolji njihov igrač. Prošle sezone ga je omela povreda ali opet je bio na tom nekom nivou. Primetno je da ceo tim igra lošije, ne samo BB, ali kod njega je još izraženije jer je fizički i emotivno iscrpljen posle SP.

www.com

pre 4 godine

Prvo, Kingsi igraju OCAJNO. Sa takvom igrom nemaju sanse da se plasiraju u plej of. Ja mogu da se kladim. Cemu sluzi trener, to mi nije jasno, za izmene? Ne postoji uigrana akcija, lopta se ne dodaje slobodnim igracima. Fox vodi loptu i znam da ce sam da probija kroz reket ili sutira. Druga mogucnost ne postoji. I to ce da radi u trenucima kada treba da se stigne prednost ili odrzi vodjstvo i obavezno izgubi loptu u guzvi u reketu ili promasuje. Obratite paznju. Bogdan igra slabo, to je cinjenica ali mogu da ga razumem. Mnogo odigranih utakmica, putovanja u Indiju gde se vec videlo da Kinsi ima da igraju ocajno sa novim trenerom. Nema loptu u rukama i kada je dobije treba da sutira i pogadja..Igrace on bolje u to sam siguran ali ovde nema sta da trazi. Neka se Fox i Badi naigraju ali nece doneti Kingsima bolju igru a ako je tacno da ga traze Niksi treba da ode. Iako je slabiji klub moze da igra a ne da gleda Foxa koji loptu nosi kuci. Ovde se ne radi o tome da ja stitim BB vec je to realna igra Kingsa. Ona je po meni katastrofalna i za to je zasluzan trener.

Kukatilo

pre 4 godine

Oni koji za Bogija kazu da je prosecan, neka navijaju slobodno za neku drugu reprezentaciju, ne znam sta drugo da kazem.
(Dule, 04. novembar 2019 11:54)

Pa bolje da nisi nista rekao. U reprezentaciji igra jos 11 momaka pored njega. Eto, meni je, recimo, najbolji Bircevic, a odmah posle njega Raduljica.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

“Ja sam srećan što imam šansu da igram i takmičim se ovde svaku noć. Dolaze ljudi sa idejama, ja se trudim da budem fokusiran na tim. Šta bude biće, to se nikad zna”.
Prizemna i normalna izjava.Voleo bih da eksplodiraš ove sezone.Tek je početak sezone...

železničar

pre 4 godine

Iz kog razloga se ovoliko pise o prosecnom igracu?
(Kukatilo, 04. novembar 2019 11:47)

E, da si bar i ti prosečan u glavi... Ali ni blizu.

petarczv

pre 4 godine

Oni koji za Bogija kazu da je prosecan, neka navijaju slobodno za neku drugu reprezentaciju, ne znam sta drugo da kazem.
(Dule, 04. novembar 2019 11:54)

Pa sta je ako nije prosečan. 7p u nba ke ispod proseka

Kukatilo

pre 4 godine

Zato što ostali reprezentativci nisu pljuvani tako kao on. Čak ni Gudurić, Jokić, Birčević... Istina, tome doprinose ovi pompezni naslovi novina i portala čak i kad Bogdan igra loše, ali je l' on to traži? Ne.
Da je dao najviše reprezentaciji od svih njih - dao je.
A ti nemoj o objektivnosti, molim te, poslednji si tu :D
(Aleks, 04. novembar 2019 16:26)

Kostao nas zlata protiv Slovenije, a onaj potez protiv Litvanije bolje da ne komentarisem.

znanje-imanje

pre 4 godine

Dedmon je još jedno "otkriće" genija Divca - a ko će prepoznati centra ako ne centar? Ne čudi što su ljudi počeli da razvijaju teorije o ugradnji Divca u velike ugovore apsurdnih igrača. Nije istina, verovatno, bolje imati puno miliona i biti miran nego imati i duplo a strahovati. Ali da, mozak pokušava da skonta ono što smisla nema nikakvog. Smeštanjem njega na klupu ostvarena je osnovna pretpostavka da se dobiju slabašni Niksi. Ali ništa dok se ne uoči osnovno pravilo: ako je Bogdan jednu utakmicu bio nebitan a jednu ajde-de solidan onda ide treća utakmica. Ona u kojoj je Bogdan štetan. Ona u kojoj je broj njegovih poena izvesno manji od broja šuteva. Pa i njega ne treba previše, i nikako kad se odlučuje. Ako se to zove "još uvek namešta ruku" e pa dobro onda. Kako bilo skloni li ga na vreme trener - a ovde je za obojicu to uradio pretpostavljam Kokoškov, Volton deluje kao da je na sedativima - Kingsi i mogu protiv slabijih timova...
Bogdanu sve najbolje. Ali taj ritam redovno loših utakmica, isto kao i doslednost u promašivanju otvorenih šuteva - to je neki teško shvatljiv slučaj rupe u glavi. Moji antifarmakološki prijatelji objašnjavaju misteriozni nestanak vrhunskih boksera, vrhunskih centara i ovakve mlađe generacije kao posledicu mnogovakcinisanosti...

petarczv

pre 4 godine

Savet svima koji svakodnevno troše vreme da blate Bogdana (ili bilo kog drugog vrhunskog sportistu) je da pogledaju poslednji Bogdanov tvit i komentare koje mu ostavljaju navijači Fenerbahčea. Došli smo dotle da Turci više poštuju našeg igrača, bodre ga i podržavaju uvek. Bravo, Srbi.
(Aleks, 04. novembar 2019 12:21)

Nesto te nisam video da podržavas jokica, Gudurica ili bobija?! Oni nisu srbi? Vise nego ocigledno je da si zaljubljena u bogdana sto je malo glupo za odraslu osobu da ima imaginarnu zaljubljenost...

mp

pre 4 godine

I Bogi neće da prihvati 51 miliona?
Ni senka onog igrača od prošle sezone skroz je pao u drugi plan Volton ga "hladi" na klupi samo tako.
A šut mu nije konstantan ispucava se i maši.

Aleks

pre 4 godine

Prizeman dečko, uvek radi na sebi i zrači neverovatno pozitivnom energijom. Trenutno igra loše, i? Da li to znači da je zaslužio komentare kakve ljudi svakodnevno ostavljaju ovde i na drugim portalima - da je ispodprosečan, da nije za NBA itd? Ali bez brige, čim on bude ponovo zaigrao za reprezentaciju a ostali ispalili, kao po starom običaju, Bogi će opet biti najbolji. Jer smo takav narod.

Savet svima koji svakodnevno troše vreme da blate Bogdana (ili bilo kog drugog vrhunskog sportistu) je da pogledaju poslednji Bogdanov tvit i komentare koje mu ostavljaju navijači Fenerbahčea. Došli smo dotle da Turci više poštuju našeg igrača, bodre ga i podržavaju uvek. Bravo, Srbi.

Raša

pre 4 godine

secam se dobro, Bogdan je plakao posle nekog prvenstva ne znam kog i gde, valjda nije mu islo u finalu i bio je tuzan..prodje od tad evo koliko godina poslednji put da sam i ja plakao gledajuci njega..naseg BOGija..decko Bogi zelim ti sve najbolje u karijeri

Vuki

pre 4 godine

Neki su me nazvali nacionslistom kad sam rekao da Bogdan i Bjelica jedini igraju za tim. Sakramento je neverovatno loše selektirana ekipa i kamo te sreće da naprave neki trejd. Denver je prepun igrača na poziciji 4, pored Milsapa, tu su Grant, Porter jr.,Huancho,Bol Bol. Porteru i Bolu su potrebni minuti, bar po 15 - 20 po utakmici, a u Denveru to nije moguće. Ali zato Denver vapi za izrazitim šuterom, i garantujem da bi se i jednima i drugima isplatila trampa. U Kingsima bi Hild, Fox i Barns mogli da soliraju koliko hoće, a sad su ionako najtanji pod košem. Centar im je potrebniji, ali i dobra četvorka bi im značila. Bogdan uz Hilda, Foxa, Barnsa nema mogućnost za napredak.

ccc?

pre 4 godine

Prizeman dečko, uvek radi na sebi i zrači neverovatno pozitivnom energijom. Trenutno igra loše, i? Da li to znači da je zaslužio komentare kakve ljudi svakodnevno ostavljaju ovde i na drugim portalima - da je ispodprosečan, da nije za NBA itd? Ali bez brige, čim on bude ponovo zaigrao za reprezentaciju a ostali ispalili, kao po starom običaju, Bogi će opet biti najbolji. Jer smo takav narod.

Savet svima koji svakodnevno troše vreme da blate Bogdana (ili bilo kog drugog vrhunskog sportistu) je da pogledaju poslednji Bogdanov tvit i komentare koje mu ostavljaju navijači Fenerbahčea. Došli smo dotle da Turci više poštuju našeg igrača, bodre ga i podržavaju uvek. Bravo, Srbi.
(Aleks, 4. novembar 2019 12:21)

Nije to nista novo da drugi vise postuju nase igrace nego mi. Zato mnogi beze iz ove zemlje, rade, zaradjuju i zive srecno. U karijeri svakog igraca dodje do pada u igri. Bogdan ce to da prevazidje jer je na zemlji, to razume i veliki je radnik. Uvek sam pisao..ja se ne brinem za BB a pljuvaci..to su izgubljene duse koji nikada nece uraditi nista u zivotu, ni 1 procenat onoga sto je BB uradio. Decko, samo mirno i napred, bice sve to ok.

Иван

pre 4 godine

Шта мислити после свега о СП у Кини (јер већину нас ове НБА утакмице и занимају због доприноса репрезентативаца)?
Има неки проблем са Богдановићем. Он када игра, остали слабо играју. Гледам га и синоћ: добар проток лопте, брз, а онда она дође до њега и он увек секунд-два стоји и мисли се шта ће. Па без имало маште одигра, опали и - промаши. Проблем је у глави, не психолошки, не самопоуздање (мада је и оно сада сигурно пољуљано), него у самом схватању игре. Мали Фокс солира, али он у сваком моменту зна шта ће урадити с лоптом. Богдан као да увек премишља. Мора брже да делује, шта год да чини, да шутира, продире, додаје, мора то много брже.
Неминовно је поређење са Дончићем. И код Луке никад не знаш хоће ли погодити или промашити, није он врхунски шутер, али он такође зна шта чинити с лоптом у сваком моменту. Богдану дефинитивно фали продорност, брзина у првом кораку. Шут му је врло лабилан у НБА. На шта би могао да игра онда тамо? Има пример Бјелице, који такође нема брзину, али је баш у Америци побољшао шут и брже мисли, не кочи тај брзи проток Кингса као Богдановић. Нико у НБА, ниједан тим, неће играти "за њега", неће му правити милион блокова и слично, како се играло под Ђорђевићем у репрезентацији. Игре у Кини само су га заварале. Он би што пре морао да схвати да је то прошлост и да убудуће мора нешто да мења (нема ни тако пуно времена), или ће већ ове године у Европу, слутим Фенербахче. Штета би било. Има он шта да понуди и у Америци.

Aleks

pre 4 godine

Prizeman dečko, uvek radi na sebi, voli da se takmiči i da sve od sebe. Trenutno igra loše, i? To znači da je zaslužio komentare koji se svakodnevno ostavljaju ovde - da je ispodprosečan, nije za NBA itd? Ali ne brinem se, kad se ponovo bude odazvao reprezentaciji a ostali koji se željno iščekuju ispalili, kao po starom običaju, opet će Bogi biti car, najbolji. Takav smo narod.

Savet svima koji troše vreme da blate Bogdana (ili nekog drugog vrhunskog sportistu, imamo i Novaka kao primer) je da pogledaju Bogdanov poslednji tvit i komentare navijača Fenerbahčea koje mu ostavljaju. Došli smo dotle da našeg igrača više poštuju, podržavaju i kad je loše i bodre Turci. Nijedan neukusan komentar se ne može naći tamo, nikakva gadost ili glupost kakvih ovde ima koliko 'oćeš.

Sasa

pre 4 godine

Bogdanu ocito jos treba vremenaa da se navikne, pre svega mislim suterski na NBA. Nevjerojatna je razlika u procentima dok je igrao u Europi i generalno po FIBA pravilima. Usporedno, Bojan Bogdanovic je u prve dve sezone u Brookynu imao oko 36% za 3, sto je cak jako dobro i solidno kada se pogledaju Bogdanove brojke. No zadnje 4 sezone Bojan ima oko 42% za 3, izuzetan napredak i konstantan rast iz godine u godinu. Prosle godine 44%. I zato su nepotrebne i poredbe njih dvojice, Bojan je puno zreliji i kompletniji igrac trenutno i dokazan NBA startni igrac. Bogdaan je talentiran i svakako je pred njim vrijeme da radi na sebi i poboljsa najprije sut kao primarno oruzje, a onda da radi i na ostalim segmentima igre. Kada se pogleda ulaz u sezonu, realno je da je trebao uzeti pare koje su mu Kingsi nudili, a sa dajnjim nadam se napretkom, kroz 3-4 godine svakako da moze da uzme jos bolje pare.

Aleks

pre 4 godine

Nesto te nisam video da podržavas jokica, Gudurica ili bobija?! Oni nisu srbi? Vise nego ocigledno je da si zaljubljena u bogdana sto je malo glupo za odraslu osobu da ima imaginarnu zaljubljenost...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 4. novembar 2019 13:51)

Smešan si sa tim jeftinim provokacijama. Jesi li ti zaljubljen u Dončića onda tom logikom? Bobija nikad nigde nisam potcenjivala, uvredila, pa ni Jokića i Gudurića. Jedno je konstatovati kad neko ima loš period i loše igra, a drugo poricati njegove sposobnosti. A sad - pali.

petarczv

pre 4 godine

Neki su me nazvali nacionslistom kad sam rekao da Bogdan i Bjelica jedini igraju za tim. Sakramento je neverovatno loše selektirana ekipa i kamo te sreće da naprave neki trejd. Denver je prepun igrača na poziciji 4, pored Milsapa, tu su Grant, Porter jr.,Huancho,Bol Bol. Porteru i Bolu su potrebni minuti, bar po 15 - 20 po utakmici, a u Denveru to nije moguće. Ali zato Denver vapi za izrazitim šuterom, i garantujem da bi se i jednima i drugima isplatila trampa. U Kingsima bi Hild, Fox i Barns mogli da soliraju koliko hoće, a sad su ionako najtanji pod košem. Centar im je potrebniji, ali i dobra četvorka bi im značila. Bogdan uz Hilda, Foxa, Barnsa nema mogućnost za napredak.
(Vuki, 04. novembar 2019 13:41)

Dokle vise suluda ideja da denveru treba bek a pogotovo bek od 7p po meču?! Denver na bekovskim pozicijama ima igraca za dve ekipe marej, heris, burton, bizli, craig, moris... I stvarno ne vidim potrebu za bogdanovicem... U denveru ne bi dobijao vise od desetak min. Istina je da u sacramentu dobija najvecu minutazu i da je šesti igrac ali dzabe kad to ne ume da iskoristi...

petarczv

pre 4 godine

Nesto te nisam video da podržavas jokica, Gudurica ili bobija?! Oni nisu srbi? Vise nego ocigledno je da si zaljubljena u bogdana sto je malo glupo za odraslu osobu da ima imaginarnu zaljubljenost...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 4. novembar 2019 13:51)

Smešan si sa tim jeftinim provokacijama. Jesi li ti zaljubljen u Dončića onda tom logikom? Bobija nikad nigde nisam potcenjivala, uvredila, pa ni Jokića i Gudurića. Jedno je konstatovati kad neko ima loš period i loše igra, a drugo poricati njegove sposobnosti. A sad - pali.
(Aleks, 04. novembar 2019 14:21)

Ti si smesna sa komentarima jao bogdan je fin, place, igra za reprezentaciju svi ga guše u sacramentu, jadnicak, evo i turci ga podržavaju a mi srbi ne. Opet kazem sto ne podrazavas tako i ostale srpske reprezentativce nego samo bogdana?! Tako da nisi objektivna ni malo...

Poz iz Zg

pre 4 godine

Bogdan nije u formi,mislim da mu ne prija NBA. Postotci suta jako losi,fizikalije takodjer. Volio bih da me razuvjeri,ali nekako to nije to. Bjelica bio super nocas i da uzme vise suteva bio bi najbolji igrac a Bogi totalno razocarenje.Ako su stvarno Djordjevic i Danilovic rekli da je on najbolji igrac sa ovih prostora,onda ta dvojica nisu kompetentni da pricaju o kosarci jer Bogdan nije ni bolji od Bojana a kamoli od Doncica. Ovakav Bogi ne bi bio ni u jednoj momcadi koristan. Mislim da Divac ga na silu zadrzava u Sacramentu zbog porijekla,a da je neki drugi americki GM,sigurno bi ga trejdovali. Znam sigurno da Bogdan zeli da statistiku nabije zbog novog ugovora,ali ovo sto on radi jednostavno nije dobro.

Aleks

pre 4 godine

Ti si smesna sa komentarima jao bogdan je fin, place, igra za reprezentaciju svi ga guše u sacramentu, jadnicak, evo i turci ga podržavaju a mi srbi ne. Opet kazem sto ne podrazavas tako i ostale srpske reprezentativce nego samo bogdana?! Tako da nisi objektivna ni malo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 4. novembar 2019 14:55

Zato što ostali reprezentativci nisu pljuvani tako kao on. Čak ni Gudurić, Jokić, Birčević... Istina, tome doprinose ovi pompezni naslovi novina i portala čak i kad Bogdan igra loše, ali je l' on to traži? Ne.
Da je dao najviše reprezentaciji od svih njih - dao je.
A ti nemoj o objektivnosti, molim te, poslednji si tu :D

Vuki

pre 4 godine

Većina ovde su zaista klinci. Ja imam 37 godina, igrao sam neko vreme košarku i gledam realno. Porter jr. može da igra na poziciji 3,ali je po prirodi četvorka. Isto važi za Bol Bola. Bol Bol nije teže povređen, ali u ovom rosteru, on nema priliku. Zato će igrati u razvojnoj ligi, inače je kao i Porter jr. projektovano trebao da bude među prvih 5 pikova, Porter jr. je trebao biti prvi. Bekovi koji igraju u Denveru nisu za startnu petorku nigde, ne računam Marray i Harrisa. Bogdan bi im tu savršeno došao. Ili Bojan Bogdanović. Takav tip igrača. Jer u Denveru se zna ko su lideri, i njima treba igrač sa tačno određenom ulogom i dobrom defanzivom. Bogdan bi bio pun pogodak, a ako ne planiraju razvoj nekog od četvorki koji imaju po 20 godina, neka ih puste negde gde bi imali šansu da kroz igru i minute steknu iskustvo.

Locutus

pre 4 godine

Neki su me nazvali nacionslistom kad sam rekao da Bogdan i Bjelica jedini igraju za tim. Sakramento je neverovatno loše selektirana ekipa i kamo te sreće da naprave neki trejd. Denver je prepun igrača na poziciji 4, pored Milsapa, tu su Grant, Porter jr.,Huancho,Bol Bol. Porteru i Bolu su potrebni minuti, bar po 15 - 20 po utakmici, a u Denveru to nije moguće. Ali zato Denver vapi za izrazitim šuterom, i garantujem da bi se i jednima i drugima isplatila trampa. U Kingsima bi Hild, Fox i Barns mogli da soliraju koliko hoće, a sad su ionako najtanji pod košem. Centar im je potrebniji, ali i dobra četvorka bi im značila. Bogdan uz Hilda, Foxa, Barnsa nema mogućnost za napredak.
(Vuki, 4. novembar 2019 13:41)

Denver na poziciji 4 ima samo 2 krštena igrača Milsapa i Granta od kojih je ovaj prvi već polako za penziju. MPJ je krilo i sa 90kg i slabom kičmom i nije za poziciju 4. Bol-Bol je povređen i neće biti za takmičenje najmanje godinu dana, Vanderbilt je zelen, Huančo je trojka. Baš na poziciji bekova su prepuni (Haris, Moris, Mari, Barton, Bizli, Dozir i delimično Krejg) i moraće da otpuste bar jednog možda i dvojicu jer neće moći sve da ih plate. Samo im fali još jedan ego manijak tipa Bogdanovića.

Locutus

pre 4 godine

Zato što ostali reprezentativci nisu pljuvani tako kao on. Čak ni Gudurić, Jokić, Birčević... Istina, tome doprinose ovi pompezni naslovi novina i portala čak i kad Bogdan igra loše, ali je l' on to traži? Ne.
Da je dao najviše reprezentaciji od svih njih - dao je.
A ti nemoj o objektivnosti, molim te, poslednji si tu :D
(Aleks, 4. novembar 2019 16:26)

Sad ću ti objasnim...

"Čašu meda jošt niko ne popi, što je čašom žuči ne zagrči; čaša žuči ište čašu meda, smiješane najlakše se piju."

Bogdan nije toliko dobar koliko ga hvale niti je toliko loš koliko ga kude.
Kada vi koji ga dižete u nebesa prestanete sa hvalospevima, prestaće i ovi što ga pljuju i obrnuto. Jedni drugima održavate balans...

Miladin

pre 4 godine

Volim Bogdana, ali mislim da je greska sto ne uze taj 51 milion. Ne verujem da ce mu neko drugi ponuditi toliko, konkurencija na njegovoj poziciji je paklena u NBA, a prostor za napredovanje i nije toliki. On je vec u nekim najboljim godinama

Laik

pre 4 godine

Ne kapirate da je decko igrao na svetskom, da sezona ima 80 i kusur utakmica? Ajde sacekajte all star pa cemo da pricamo. Ne kazem ni da ste u pravu ni da niste u pravu, samo kazem da je rano pricati, sezona je duga. Poz

cole

pre 4 godine

Vuki druze dzaba sto imas 37 godina i sto si trenirao kosarku kad slabo o njoj znas

Pisi mail gm denvera da pravi prostor za bogdana i nek trejduje sve bekove i dovede samo bogdana i nek samo bogdan igra

svet

pre 4 godine

Sta se tek pise u Sloveniji koja ima igracinu Doncicu!Jel neko od vas cuo mozda za Stojakovica?Igrao na tri utakmice istok-zapad,pobedio na 2 sutiranja trojki,osvojio NBA prsten,prvi u istoriji koji je dao 20 poena -prvih za svoju ekipu.Prvi po procentu bacanja i jos mnogo toga.I nikada nema clanak o ovom majstoru

statuskan

pre 4 godine

Ju, ju, ju, ala se ovi limeni utrkuju u nipodaštavanju Bogdana. Šta bi dao da je sada u Partizanu pa da vas teroriše još par sezona. Pa ovoj ekipi FMP-a bi trpao po 40 poena u proseku.

bskfan

pre 4 godine

Dovoljno je samo pogledati statistiku i sve je jasno. Bogi je odigrao 7 utakmica po 23.4 minuta, a ucinak je sledeci:

Ukupan sut 31.4%
Sut za tri poena 30.2%
Slobodna bacanja 60%

Za nekoga ko igra na poziciji sutera ovi procenti su cista katastrofa. Kada se pogleda napredna on/off court statistika 9 igraca iz rotacije, NETRTG je sledeci:

Holms +4.1
Bjelica -1.3
Fox -4.9
Buddy -8.0
Barnes -8.3
Ariza -9.0
Cory -16.9
Dedmon -21.0
Bogi -22.4

Tacno je da su Kinsi losi, zato su skoro svi u minusu, ali je problem u tome sto je po toj statistici Bogi najlosiji. Uostalom, po naprednoj statistici Bogi je uvek medju najlosijima, gori od njega je samo najveci Divcev promasaj - Bagley.

Almighty

pre 4 godine

@PetarCZV

Citam komentare svakog dana, vezano za kosarku i mogu slobodno reci, da veceg fanatika od tebe skoro nisam video.
Prosto je fascinantno koliko si zaslepljen nekom mrznjom, sta li je vec...
Prvo, Bogdan nije krenuo kako smo ocekivali, ali dobro, tek je pocetak sezone. Ne ide ga sut, ali verujem da ce se i to promeniti i da ce u jednom trenutku poceti da pogadja, pitanje je vremena...
Drugo, sto se njegove igre u NBA ligi tice, covek je dovoljno pokazao, da za njega nema zime. Prosle sezone je bio zvanicno cetvrta najbolja izmena u ligi. Cisto da te podsetim da neka od imena koja su mu konkurencija su Lu Vilijams i Derik Rouz...
Trece, tvoje poimanje kosarke je daleko napredovalo od onog kada si se pojavio na portalu, ali je jos uvek miljama daleko od onog na kom se zapravo predstavljas..!
Nipodostavanjem svega sto je Bogdan do sada postigao, samo pokazujes koliko se u istu ne razumes.
Isto vazi i za one mozgove koji govore da je on izgubio polufinale '15, ili jos
gore finale '17?!

Aleks

pre 4 godine

ako je tacno da ga traze Niksi treba da ode. Iako je slabiji klub moze da igra a ne da gleda Foxa koji loptu nosi kuci. Ovde se ne radi o tome da ja stitim BB vec je to realna igra Kingsa. Ona je po meni katastrofalna i za to je zasluzan trener.
(www.com, 4. novembar 2019 19:46)

U početku nisam mislila kao ti. Pomislih: neeee u raspale Nikse, neeee. Ništa neće osvojiti, pošto je rekao da bi voleo da osvoji sad kad je došao. Ali da bi osvojio mora da igra. Niksi su onako tim, po mom rezonu, neukomponovan, ne znaju gde udaraju. Bogdan tamo možda dobije odrešene ruke, ili bar mnogo veću slobodu nego što ima u Kingsima, veću minutažu. Da se naigra, raspuca, nabije tu čuvenu statistiku, a posle mu je nebo granica. Ima radne navike i moći će dugo da igra, neće mu karijera biti kao plamen sveće. Luka je tu dobro prošao, isto manji tim ali koji je bio spreman da ga pusti i dečko je pokazao kakve talente ima. Verujem da ni za Bogdana nije kasno... neka se oproba malo na tom Istoku za koji svi misle da je "dosadan" ali imaju šta da pokažu.
A što jeste jeste, za igru Kingsa kriv je trener. Otpustili su Jegera koji je s njima nešto uradio, Bogdanova prva sezona bila mu je najbolja, tad je praktično bio ponajbolji njihov igrač. Prošle sezone ga je omela povreda ali opet je bio na tom nekom nivou. Primetno je da ceo tim igra lošije, ne samo BB, ali kod njega je još izraženije jer je fizički i emotivno iscrpljen posle SP.

Aleks

pre 4 godine

Kostao nas zlata protiv Slovenije, a onaj potez protiv Litvanije bolje da ne komentarisem.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kukatilo, 4. novembar 2019 16:40)

Koje to "nas"? Ako je nekog koštao zlata ili bilo koje druge medalje, koštao je samog sebe i eventualno svoje saigrače. Sigurno nije tebi više krivo nego njemu. Zato će on jednog dana i osvojiti zlatnu medalju, ali neće je tebi doneti na vrata nego će je on čuvati. A ti ako si čovek biće ti drago što je zajedno sa drugim reprezentativcima ostvario takav uspeh i predstavio svoju zemlju. No sumnjam, koliko živiš u prošlosti da ćeš i tada kao papagaj trućati o tom meču protiv Litvanije... Patetičan si.

www.com

pre 4 godine

Prvo, Kingsi igraju OCAJNO. Sa takvom igrom nemaju sanse da se plasiraju u plej of. Ja mogu da se kladim. Cemu sluzi trener, to mi nije jasno, za izmene? Ne postoji uigrana akcija, lopta se ne dodaje slobodnim igracima. Fox vodi loptu i znam da ce sam da probija kroz reket ili sutira. Druga mogucnost ne postoji. I to ce da radi u trenucima kada treba da se stigne prednost ili odrzi vodjstvo i obavezno izgubi loptu u guzvi u reketu ili promasuje. Obratite paznju. Bogdan igra slabo, to je cinjenica ali mogu da ga razumem. Mnogo odigranih utakmica, putovanja u Indiju gde se vec videlo da Kinsi ima da igraju ocajno sa novim trenerom. Nema loptu u rukama i kada je dobije treba da sutira i pogadja..Igrace on bolje u to sam siguran ali ovde nema sta da trazi. Neka se Fox i Badi naigraju ali nece doneti Kingsima bolju igru a ako je tacno da ga traze Niksi treba da ode. Iako je slabiji klub moze da igra a ne da gleda Foxa koji loptu nosi kuci. Ovde se ne radi o tome da ja stitim BB vec je to realna igra Kingsa. Ona je po meni katastrofalna i za to je zasluzan trener.