1. ''....pre finalne trke u Australiji...''.
  Reli nije trka već ocensko takmičenje gde svakog minuta startuje po jedan takmičar. Vozi se po etapama koje takmičari moraju da prođu za određeno vreme pa se na kraju etapa nalaze vremenske kontrole. Uobičajeno posle VK ide brdsko brzinski ispit. Postignuto vreme na BBI se računa kao kazneni poeni pa je pobednik onaj koji ima najmanje kaznenih poena. Ukoliko takmičar kasni na VK dodaju mu se kazneni poeni po principu 1 minut 60 poena.
  (WRC, 29. oktobar 2019 23:08)

  # Link komentara

 2. @Cuprija

  Za gledanost nije bitan kvalitet vec sou. Nije sou vrhunska voznja po teskim uslovima, sou je glamur i prestiz formule gde se svi osecaju bitno i vidjeno. Vecina publike u bilo kom sportu ne dolazi da prati desavanje vec da se prikaze njihov status dolaskom na dogadjaj. Osim u reliju!

  Svaka cast za Tanaka, vrhunski vozac!
  (cakaralo, 27. oktobar 2019 23:53)

  # Link komentara

 3. svaka čast
  prošle godine nije imao sreće
   (Jamie Vardy, 27. oktobar 2019 19:47)

  # Link komentara

 4. Svaka cast... tehnicki najzahtevniji auto sport
   (perikle, 27. oktobar 2019 18:53)

  # Link komentara

 5. Gledam formulu,motore i reli.Kad gledas ove majstore relija za volanom sve ti bude jasno.Ljudi voze na suvom,vlaznom,snegu,zemlji...Stalno se menjaju staze i menjaju se reliji.Vrlo kratko imaju odmor u toku godine.Bravo za Otoa.Ove godine je bio ubedljivo najbolji.Motori zbog zastite vozaca kad je kisa i preskoce trku kao u engleskoj prosle godine.Ovi iz formule, su mi najgori.Ne voze ni na jacoj kisi a najzasticeniji su,takmicenje je najneuzbudljivije godinama.A najvise gledalaca i para ima u formuli.Nista mi nije jasno.U svdeskoj po snegu reli vozaci lete po 70 metara,upadaju u jezera,jendeke,mozes da se slupas na svakom cosku a najmanje je pracen sport.
  (CUPRIJA TOWN, 27. oktobar 2019 18:40)

  # Link komentara