Nedelja, 22.09.2019.

20:30

Zvezda na skeneru B92: Anemična igra i zaslužen poraz

Fudbaleri Crvene zvezde potpuno su podbacili i razočarali u derbiju protiv Partizana.

Izvor: LN

Zvezda na skeneru B92: Anemièna igra i zaslužen poraz IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

ninana

pre 4 godine

Gobeljic u životu nije izveo centaršut da valja. I sve mi je manje jasna odluka protiv Žuleta, koji, koliko god da se ugojio i usporio, bar zna da doda. I da ponekad da centrira.
Jovančića drži danas onako katastrofalnog 90minuta pored Ivanića na klupi. Pored tehničara Garsije, koji nije bio ni na klupi, ulazi drvosječa Vukanovic.
Ne znam šta bih rekao. Milojevicu zbog svih uspjeha vjerujem, ali te tri tačke ne mogu da shvatim.
A da je Vulić bio loš, niste u pravu. Dečko bar forsira pas igru. Koja nam trenutno fali. Toliko da sam jako zabrinut. Zašto je Ivanic sklonjen? Koliko god da nije udovoljio, momak je fudbaler. Za razliku od Vukana i Simića, na koje, neko lijepo reče, na kraju spadosmo da nas vade. Prosto nedopustivo.

Vagabond

pre 4 godine

Nije skromno mišljenje je da ekipa izgleda ovako anemicno kao posledica konstantih defanzivnih postavki. Razumem da u Evropi nemamo materijal da napadamo, ali kada predugo igraš na takav način to ubija borbenost i naboj nadmetanja u timu. Možda lupam gluposti, ali mislim da su nam evropske utakmice u kojima smo konstantni bunker nanele više štete nego koristi jer su potpuno ugušile ikakav žar za napadanjem protivnika. Sportski pozdrav

milto i korupcija

pre 4 godine

Očigledna je kriza našeg najvećeg, najslavnijeg i najboljeg fudbalskog klub svih vremena. Sa Indjijom poklonjeno, sa Bajernom ispod očekivanja, sa ovima očajno. Proći će kriza.... podrška... iiiiidemoooo Zvezdaaaa !!!!!!

Dragan VG

pre 4 godine

Pricali smo posle Bajerna da Zvezdi fale izbiljne utakmice u prvenstvu, da tim treba da se navikne na jace utakmice. Evo jedne, nadam se da cemo se trgnuti, jer ovo vec neko vreme nije dobro. Drugo, gde je kog djavola Mateo Garsija!!? Decko je klasa za nase uslove na desnom krilu. Gobeljic je trebao na beka, Garsija desno na krilo..a Pavkov umesto Boacija, uz eventualno Vukanovica u spic ako zatreba izmena. I eto...problem sa brojem stranaca u ekipi resen. Apsolutno mi nije bilo jasno ovo danas...kao ni ova formacija. Stoji i to da nam je Kanjas falio, jer Jovancic je decko vec duze vreme ocajan. Pankov bre Milunovica definitivno.Nadam se da ce ovaj poraz da razmrda Zvezdu...

OutlanderQ

pre 4 godine

Razumem da se pravi mesto za Pankova koji je Belodedic što se tiče igre sa loptom za većinu igrača , i da čak imamo igrače za 3-4-3 ili 3-6-1,ali u toj igri zadnji vezni mora biti visok, jak, a igrač pored njega pismen i tehničar, a mi se oslanjamo na Jovancica. Danas je ponovo plesao valcer i bio igrač manje, čak i solidni Vulic koji je za njega Inijesta se utopio u sivilo. Garsija je naš najbolji igrač i treba mu dati više slobode. Oba krila su jaka, i treba igru bazirati na njima i Marinu. Tomane ili Boaci u špic da isprate krila. Kanjas I Donald bi bili jak tandem, i tu leži nas problem,nemamo zadnjeg veznog. U svakom slučaju Kanjas i Vulic ili Ivanic. Nemamo više opcija. Čestitke Partizanu na pobedi.

Arthas

pre 4 godine

Kako igramo i anemicno je prevelik kompliment, ovo je strasno. Niko nije branio Milojevica vise od mene ali ako ce ovako i naredne meceve sa Partizanom bolje da odmah predaju pa nek dobiju 3-0 nego da nas sramote. Covece 2 lige sampiona, bruka ulozenih para i ne mozemo SUT U OKVIR GOLA drugi mec za redom, kako vas nije sramota?

Sta treba da se dogodi da se nadje zamena za Jovancica i Gobeljica, ovo sto ljudi igraju je presmesno, Zander jos i zna nesto ali je lik takav rekrativac da je to jezivo, nije se JEDNOM vratio u odbranu, NI JEDNOM! A utisak meca je ovima ulazi Suma sa klupe, daje gol (hvala Milunovicu smotanom), Tosic i on, a nama Pavkov koji je potpuno beskoristan dok neko ne nauci da centrira i Simic, e reko bravo Miloje ako ti on ne resi mec nece niko!

Dragan

pre 4 godine

Problem je selekcija igraca, ekipa je previsoka i teska pa samim tim i spora + tehnicki jako losa, tim je napravljen da se brani i igra na kontre i prekide tako da ne mozete ocekivati od njih napadacku igru kad nemaju napadacke karakteristike. Brzina i koliko toliko pristojnija tehnika su neophodne, danas je bilo strasno gledati nemogucnost da predaju preciznu loptu cak i najblizem igracu do sebe, a kad i uspeju lopta se odbija kao od kamena, kad na sve do dodate i poljuljano samopouzdanje rezultat je takav kakav jeste.

Sasa

pre 4 godine

Nema šta polupali su nas i to dobro, svaka im čast, mi smo baš loši, i to traje već godinu dana, bojim se da će nam i ta sreća jednom okrenuti ledja, koliko god da volim Milojevića, naša igra je katastrofa, previše, isuviše defanzivno, 2 šuta na gol, baš sramota, moramo početi malo da igramo fudbal, a za početak Jovančić na klupu, Gobeljić i Milinović na trebine, pod hitno igrači na njohovim pozicijama, inače crno nam se piše, nećemo ni boda uzeti u grupi...

sts

pre 4 godine

nije zvezda odigrala lose samo derbi zvezda nema igru od starta sezone a sa ovim igracima tesko dacese nesto promeniti .koje selektirao i doveo ova nazovimo pojacanja njemu na cast mnogi igraci nose dres crvene zvezde ada nisu ni za srpsku ligu .nema ko da poveze igru marin je fizicki slab dase nosi sa jakimigracima odbrane protivnika i ako ne pronadje novu kombinaciju igraca i dodje do kakvi takvu igru zvezda ove sezone nista nece uraditi ni u ligi sampiona niti u prvenstvu srbije igra sporo i nepovezano trazi sebe a dokle tako sa ovim igracima nema kraja

pssssst,It is I,Leclerc !

pre 4 godine

Нисам за оставку Милојевића јер нема смисла тражити нешто након што нас је по други пут увео у ЛШ.Но да га критикујем могу јер разлога за то има.Прво форсирање Јованчића по сваку цијену.И птицама на грани је јасно да је у дебелом паду форме.За прошлогодишњих 6 мјесеци у којим је био сјајан му скидам капу али ово што ради од почетка ове сезоне је брутално криминално.Нисмо ми изгубили зато што је Милуновић киксара,нити зато што су Боаћи и Павков бескорисни у нападу.Не,изгубили смо јер немамо средину терена...Сви хвале Кањаса али ни он није претјерано одушевио својом игром.Навикли смо на Јовичића који не умије да дода па нам је након њега Кањас био Модрић лично,но тврдим да је много кориснији Јовичић у одбрани него ли Кањас у нападу.Овај ван Ла Пара је тренутно бескористан.Види се да има квалитет али потпуно неукомпонован са остатком тима.Марин се у задња два дербија није видјео на терену.Искрено забринут сам.Превише га саиграчи траже па се не одиграју друге акције које би биле опасније по противника.Остале не бих да коментаришем,сви су се уклопили у неко сивило...

Mare

pre 4 godine

Pre svega me je sramota ljudi, koji teraju Miloja-koji je naš najbolji trener možda ikada i to samo zbog derbija. Svaka čast Partizanu na zasluženoj pobedi, ne znam zašto svaki derbi idemo na 0:0, ne sme da bude izgovor broj stranaca ali nisu igrali Garsia i Kanjas, koji su klasa, ponavljam to ne sme da bude izgovor. Pad forme Jovančića i Gobeljića u Minhenu i na JNA je doprinela ovakvoj slici.

Saleo

pre 4 godine

E moja Zvezdo. Ne mogu se samo pobeđivati Mačva i ostala boranija, mora se dobiti derbi! Zaista loša, da ne kažem katastrofalna igra! Nešto se mora menjati, pod hitno!

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Totalni derbi fijasko, ovakva igra se proteže već celu godinu. Imamo kamion igrača, a na kraju spadnemo da nas vade Simić i Vukanović. Dobro Jevtović nije upao da upotpunimo cirkus.

Tomane dečko dobar igrač iz dobre lige, nigde ga nema, Garsija ni u protokolu, Žanderica koji nije profi igrač, ono je žongler sa Kipra, za balon i termin. Šou.

Prvi otkaz koji očekujem je Mrkelin. Užasna transfer politika, prodaju se pogrešni, gomilaju suvišni, klinaca nigde oko 18 bar a imamo ih i dalje prilično.

Neko mora da preuzme odgovornost.

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Jedno je igrati odgovorno i taktički, gde praktično ne dozvoljavaš da to pucaju po golu više od 10ak puta. Ovo što sada igramo je alibi za defanzivu. Borjanu spomenik šta preživljava. Tzv durisanje, klasik superligaška varijanta. Horor.

Sa 3x jeftinijim timom, osovinom
LeTalek-Donald-Kanga-Boćko sa Srnićem i ostalima kao pouzdanim šrafovima je imalo smisla i jasne ideje. Ovo sada, uf.

Miloje vreme je da se pogleda u ogledalo, sam sebe, bez foliranja i guranja činjenica pod tepih. Niko nema pravo da te smenjuje još uvek ali ćeš sam sebe oterati i minirati u paramparčad.

Analiza, odgovornost i rad! 0 šuteva u gol, bez krvi i smisla nije Zvezda!

Čestitke Partizanu i navijačima.

Todor

pre 4 godine

Tužno je bilo gledati Zvezdu danas, ako smo prihvatili igru bez igre zarad rezultata protiv jačih klubova u Evropi mislim da nije to očekivano u našem prvenstvu čak ni protiv Partizana (kod koga postpji jasan plan igre). Zvezda ima rezultate, ali nema igru. Uz dužno poštovanje prema Milojevićevom doprinosu oporavku Zvezde plaća se danak njegovom oslanjanju na isključivo Marinovu genijalnost i veliki broj stranaca u Evropi tako da kada moraju domaći igrači da "uskoče" oni nemaju rutinu. Frapantna je količina tehničkih grešaka na nivou škole fudbala (prijem lopte i pas prvom do) Gobeljića, Jovančića, Pankova, Vulića, Degeneka...
Vezni red je danas bio jeziv,drugo, kada je Marin zatvoren (a svi su to do sada isskautirali) kao danas, Zvezda nema plan "b".

ArtuDitu

pre 4 godine

Milojevićev poraz. Sve je uradio pogrešno. A najviše na dušu mu ide ziheraška igra koja ništa ne donosi i činjenica da mu je ekipa potpuno bezvoljna na terenu. Moguće da su on i Zvezda dostigli svoj maksimum i da je vreme za promene.

branko

pre 4 godine

Ја спадам вероватно у најстарије живе симпатизере Звезде. Не кажем да памтим Рајка Митића, али Шекуларва памтим одлично. Мало Звездних утакмица сам пропустио за сво то време.Звезда је увек играла неки фудбал, некад бољи а некад гори. Ова Звезда се разликује по томе што НЕ ИГРА НИКАКАВ ФУДБАЛ, ни добар ни лош. Није страшно изгубити од Партизана ни на свом терену али јесте страшно кад за 100 минута не упутиш ни један једини ударац на гол противника. Додуше, данас то више није ни битно јер је Звезда у суштини Трговинско предуеће на великп и мало и једино су битне паре. Данас више ни новинари не анализирају фудбал него је срж њиховог писања к за колико пара је нек0 купљен а за колико неко продат и по томе се мери успех, што је и нормално за једно трговинско предузеће. А ако неко баш хоће да гледа фудбал - има лепо ТВ а тамо меч нпр. Сасуоло - Кротоне. У односу на оно што се нама представља као фудбал - то су два Ман честера. Ко не верује у ово што ја пишем нека верује својим рођеним очима.

TIGER

pre 4 godine

Ajd da vam ja objasnim bez skenera...
odavno sam prestao da pratim ovaj domaci fudbal, osim zbog kladionice ako ime nekog meca koji mogu da stavim na tiket.
Problem je u sledecem. Za ovih 40 godina zivota ja ne pamtim da je Zvezda bila bez igraca iz svog omladinskog pogona. Nema ga NI NA KLUPI!!! U Partizanu ih je dvojica sa nepunih 18 godina.
E to je razlika!!!

wve

pre 4 godine

Sada kada krene nepravedna hajka na Miloja setite se šta je sve urađeno u CZ otkada je on došao i da je on bukvalno izvukao i spasao klub odličnim rezultatima i svojom odbrambenom taktikom. Krenuo je od dna prvog kola kvalifikacija i jednom prezimio, dva puta ušao u KŠ i uzeo tri titule, za mene premnogo. Još ako sada prođemo grupu i opet uzmemo titulu njemu bista da se postavi ispred Marakane.

branko

pre 4 godine

Ја спадам вероватно у најстарије живе симпатизере Звезде. Не кажем да памтим Рајка Митића, али Шекуларва памтим одлично. Мало Звездних утакмица сам пропустио за сво то време.Звезда је увек играла неки фудбал, некад бољи а некад гори. Ова Звезда се разликује по томе што НЕ ИГРА НИКАКАВ ФУДБАЛ, ни добар ни лош. Није страшно изгубити од Партизана ни на свом терену али јесте страшно кад за 100 минута не упутиш ни један једини ударац на гол противника. Додуше, данас то више није ни битно јер је Звезда у суштини Трговинско предуеће на великп и мало и једино су битне паре. Данас више ни новинари не анализирају фудбал него је срж њиховог писања к за колико пара је нек0 купљен а за колико неко продат и по томе се мери успех, што је и нормално за једно трговинско предузеће. А ако неко баш хоће да гледа фудбал - има лепо ТВ а тамо меч нпр. Сасуоло - Кротоне. У односу на оно што се нама представља као фудбал - то су два Ман честера. Ко не верује у ово што ја пишем нека верује својим рођеним очима.

TIGER

pre 4 godine

Ajd da vam ja objasnim bez skenera...
odavno sam prestao da pratim ovaj domaci fudbal, osim zbog kladionice ako ime nekog meca koji mogu da stavim na tiket.
Problem je u sledecem. Za ovih 40 godina zivota ja ne pamtim da je Zvezda bila bez igraca iz svog omladinskog pogona. Nema ga NI NA KLUPI!!! U Partizanu ih je dvojica sa nepunih 18 godina.
E to je razlika!!!

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Jedno je igrati odgovorno i taktički, gde praktično ne dozvoljavaš da to pucaju po golu više od 10ak puta. Ovo što sada igramo je alibi za defanzivu. Borjanu spomenik šta preživljava. Tzv durisanje, klasik superligaška varijanta. Horor.

Sa 3x jeftinijim timom, osovinom
LeTalek-Donald-Kanga-Boćko sa Srnićem i ostalima kao pouzdanim šrafovima je imalo smisla i jasne ideje. Ovo sada, uf.

Miloje vreme je da se pogleda u ogledalo, sam sebe, bez foliranja i guranja činjenica pod tepih. Niko nema pravo da te smenjuje još uvek ali ćeš sam sebe oterati i minirati u paramparčad.

Analiza, odgovornost i rad! 0 šuteva u gol, bez krvi i smisla nije Zvezda!

Čestitke Partizanu i navijačima.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Totalni derbi fijasko, ovakva igra se proteže već celu godinu. Imamo kamion igrača, a na kraju spadnemo da nas vade Simić i Vukanović. Dobro Jevtović nije upao da upotpunimo cirkus.

Tomane dečko dobar igrač iz dobre lige, nigde ga nema, Garsija ni u protokolu, Žanderica koji nije profi igrač, ono je žongler sa Kipra, za balon i termin. Šou.

Prvi otkaz koji očekujem je Mrkelin. Užasna transfer politika, prodaju se pogrešni, gomilaju suvišni, klinaca nigde oko 18 bar a imamo ih i dalje prilično.

Neko mora da preuzme odgovornost.

ArtuDitu

pre 4 godine

Milojevićev poraz. Sve je uradio pogrešno. A najviše na dušu mu ide ziheraška igra koja ništa ne donosi i činjenica da mu je ekipa potpuno bezvoljna na terenu. Moguće da su on i Zvezda dostigli svoj maksimum i da je vreme za promene.

Arthas

pre 4 godine

Kako igramo i anemicno je prevelik kompliment, ovo je strasno. Niko nije branio Milojevica vise od mene ali ako ce ovako i naredne meceve sa Partizanom bolje da odmah predaju pa nek dobiju 3-0 nego da nas sramote. Covece 2 lige sampiona, bruka ulozenih para i ne mozemo SUT U OKVIR GOLA drugi mec za redom, kako vas nije sramota?

Sta treba da se dogodi da se nadje zamena za Jovancica i Gobeljica, ovo sto ljudi igraju je presmesno, Zander jos i zna nesto ali je lik takav rekrativac da je to jezivo, nije se JEDNOM vratio u odbranu, NI JEDNOM! A utisak meca je ovima ulazi Suma sa klupe, daje gol (hvala Milunovicu smotanom), Tosic i on, a nama Pavkov koji je potpuno beskoristan dok neko ne nauci da centrira i Simic, e reko bravo Miloje ako ti on ne resi mec nece niko!

Saleo

pre 4 godine

E moja Zvezdo. Ne mogu se samo pobeđivati Mačva i ostala boranija, mora se dobiti derbi! Zaista loša, da ne kažem katastrofalna igra! Nešto se mora menjati, pod hitno!

Dragan

pre 4 godine

Problem je selekcija igraca, ekipa je previsoka i teska pa samim tim i spora + tehnicki jako losa, tim je napravljen da se brani i igra na kontre i prekide tako da ne mozete ocekivati od njih napadacku igru kad nemaju napadacke karakteristike. Brzina i koliko toliko pristojnija tehnika su neophodne, danas je bilo strasno gledati nemogucnost da predaju preciznu loptu cak i najblizem igracu do sebe, a kad i uspeju lopta se odbija kao od kamena, kad na sve do dodate i poljuljano samopouzdanje rezultat je takav kakav jeste.

pssssst,It is I,Leclerc !

pre 4 godine

Нисам за оставку Милојевића јер нема смисла тражити нешто након што нас је по други пут увео у ЛШ.Но да га критикујем могу јер разлога за то има.Прво форсирање Јованчића по сваку цијену.И птицама на грани је јасно да је у дебелом паду форме.За прошлогодишњих 6 мјесеци у којим је био сјајан му скидам капу али ово што ради од почетка ове сезоне је брутално криминално.Нисмо ми изгубили зато што је Милуновић киксара,нити зато што су Боаћи и Павков бескорисни у нападу.Не,изгубили смо јер немамо средину терена...Сви хвале Кањаса али ни он није претјерано одушевио својом игром.Навикли смо на Јовичића који не умије да дода па нам је након њега Кањас био Модрић лично,но тврдим да је много кориснији Јовичић у одбрани него ли Кањас у нападу.Овај ван Ла Пара је тренутно бескористан.Види се да има квалитет али потпуно неукомпонован са остатком тима.Марин се у задња два дербија није видјео на терену.Искрено забринут сам.Превише га саиграчи траже па се не одиграју друге акције које би биле опасније по противника.Остале не бих да коментаришем,сви су се уклопили у неко сивило...

Todor

pre 4 godine

Tužno je bilo gledati Zvezdu danas, ako smo prihvatili igru bez igre zarad rezultata protiv jačih klubova u Evropi mislim da nije to očekivano u našem prvenstvu čak ni protiv Partizana (kod koga postpji jasan plan igre). Zvezda ima rezultate, ali nema igru. Uz dužno poštovanje prema Milojevićevom doprinosu oporavku Zvezde plaća se danak njegovom oslanjanju na isključivo Marinovu genijalnost i veliki broj stranaca u Evropi tako da kada moraju domaći igrači da "uskoče" oni nemaju rutinu. Frapantna je količina tehničkih grešaka na nivou škole fudbala (prijem lopte i pas prvom do) Gobeljića, Jovančića, Pankova, Vulića, Degeneka...
Vezni red je danas bio jeziv,drugo, kada je Marin zatvoren (a svi su to do sada isskautirali) kao danas, Zvezda nema plan "b".

sts

pre 4 godine

nije zvezda odigrala lose samo derbi zvezda nema igru od starta sezone a sa ovim igracima tesko dacese nesto promeniti .koje selektirao i doveo ova nazovimo pojacanja njemu na cast mnogi igraci nose dres crvene zvezde ada nisu ni za srpsku ligu .nema ko da poveze igru marin je fizicki slab dase nosi sa jakimigracima odbrane protivnika i ako ne pronadje novu kombinaciju igraca i dodje do kakvi takvu igru zvezda ove sezone nista nece uraditi ni u ligi sampiona niti u prvenstvu srbije igra sporo i nepovezano trazi sebe a dokle tako sa ovim igracima nema kraja

Vagabond

pre 4 godine

Nije skromno mišljenje je da ekipa izgleda ovako anemicno kao posledica konstantih defanzivnih postavki. Razumem da u Evropi nemamo materijal da napadamo, ali kada predugo igraš na takav način to ubija borbenost i naboj nadmetanja u timu. Možda lupam gluposti, ali mislim da su nam evropske utakmice u kojima smo konstantni bunker nanele više štete nego koristi jer su potpuno ugušile ikakav žar za napadanjem protivnika. Sportski pozdrav

Sasa

pre 4 godine

Nema šta polupali su nas i to dobro, svaka im čast, mi smo baš loši, i to traje već godinu dana, bojim se da će nam i ta sreća jednom okrenuti ledja, koliko god da volim Milojevića, naša igra je katastrofa, previše, isuviše defanzivno, 2 šuta na gol, baš sramota, moramo početi malo da igramo fudbal, a za početak Jovančić na klupu, Gobeljić i Milinović na trebine, pod hitno igrači na njohovim pozicijama, inače crno nam se piše, nećemo ni boda uzeti u grupi...

OutlanderQ

pre 4 godine

Razumem da se pravi mesto za Pankova koji je Belodedic što se tiče igre sa loptom za većinu igrača , i da čak imamo igrače za 3-4-3 ili 3-6-1,ali u toj igri zadnji vezni mora biti visok, jak, a igrač pored njega pismen i tehničar, a mi se oslanjamo na Jovancica. Danas je ponovo plesao valcer i bio igrač manje, čak i solidni Vulic koji je za njega Inijesta se utopio u sivilo. Garsija je naš najbolji igrač i treba mu dati više slobode. Oba krila su jaka, i treba igru bazirati na njima i Marinu. Tomane ili Boaci u špic da isprate krila. Kanjas I Donald bi bili jak tandem, i tu leži nas problem,nemamo zadnjeg veznog. U svakom slučaju Kanjas i Vulic ili Ivanic. Nemamo više opcija. Čestitke Partizanu na pobedi.

wve

pre 4 godine

Sada kada krene nepravedna hajka na Miloja setite se šta je sve urađeno u CZ otkada je on došao i da je on bukvalno izvukao i spasao klub odličnim rezultatima i svojom odbrambenom taktikom. Krenuo je od dna prvog kola kvalifikacija i jednom prezimio, dva puta ušao u KŠ i uzeo tri titule, za mene premnogo. Još ako sada prođemo grupu i opet uzmemo titulu njemu bista da se postavi ispred Marakane.

Dragan VG

pre 4 godine

Pricali smo posle Bajerna da Zvezdi fale izbiljne utakmice u prvenstvu, da tim treba da se navikne na jace utakmice. Evo jedne, nadam se da cemo se trgnuti, jer ovo vec neko vreme nije dobro. Drugo, gde je kog djavola Mateo Garsija!!? Decko je klasa za nase uslove na desnom krilu. Gobeljic je trebao na beka, Garsija desno na krilo..a Pavkov umesto Boacija, uz eventualno Vukanovica u spic ako zatreba izmena. I eto...problem sa brojem stranaca u ekipi resen. Apsolutno mi nije bilo jasno ovo danas...kao ni ova formacija. Stoji i to da nam je Kanjas falio, jer Jovancic je decko vec duze vreme ocajan. Pankov bre Milunovica definitivno.Nadam se da ce ovaj poraz da razmrda Zvezdu...

ninana

pre 4 godine

Gobeljic u životu nije izveo centaršut da valja. I sve mi je manje jasna odluka protiv Žuleta, koji, koliko god da se ugojio i usporio, bar zna da doda. I da ponekad da centrira.
Jovančića drži danas onako katastrofalnog 90minuta pored Ivanića na klupi. Pored tehničara Garsije, koji nije bio ni na klupi, ulazi drvosječa Vukanovic.
Ne znam šta bih rekao. Milojevicu zbog svih uspjeha vjerujem, ali te tri tačke ne mogu da shvatim.
A da je Vulić bio loš, niste u pravu. Dečko bar forsira pas igru. Koja nam trenutno fali. Toliko da sam jako zabrinut. Zašto je Ivanic sklonjen? Koliko god da nije udovoljio, momak je fudbaler. Za razliku od Vukana i Simića, na koje, neko lijepo reče, na kraju spadosmo da nas vade. Prosto nedopustivo.

Mare

pre 4 godine

Pre svega me je sramota ljudi, koji teraju Miloja-koji je naš najbolji trener možda ikada i to samo zbog derbija. Svaka čast Partizanu na zasluženoj pobedi, ne znam zašto svaki derbi idemo na 0:0, ne sme da bude izgovor broj stranaca ali nisu igrali Garsia i Kanjas, koji su klasa, ponavljam to ne sme da bude izgovor. Pad forme Jovančića i Gobeljića u Minhenu i na JNA je doprinela ovakvoj slici.

milto i korupcija

pre 4 godine

Očigledna je kriza našeg najvećeg, najslavnijeg i najboljeg fudbalskog klub svih vremena. Sa Indjijom poklonjeno, sa Bajernom ispod očekivanja, sa ovima očajno. Proći će kriza.... podrška... iiiiidemoooo Zvezdaaaa !!!!!!

wve

pre 4 godine

Sada kada krene nepravedna hajka na Miloja setite se šta je sve urađeno u CZ otkada je on došao i da je on bukvalno izvukao i spasao klub odličnim rezultatima i svojom odbrambenom taktikom. Krenuo je od dna prvog kola kvalifikacija i jednom prezimio, dva puta ušao u KŠ i uzeo tri titule, za mene premnogo. Još ako sada prođemo grupu i opet uzmemo titulu njemu bista da se postavi ispred Marakane.

Mare

pre 4 godine

Pre svega me je sramota ljudi, koji teraju Miloja-koji je naš najbolji trener možda ikada i to samo zbog derbija. Svaka čast Partizanu na zasluženoj pobedi, ne znam zašto svaki derbi idemo na 0:0, ne sme da bude izgovor broj stranaca ali nisu igrali Garsia i Kanjas, koji su klasa, ponavljam to ne sme da bude izgovor. Pad forme Jovančića i Gobeljića u Minhenu i na JNA je doprinela ovakvoj slici.

milto i korupcija

pre 4 godine

Očigledna je kriza našeg najvećeg, najslavnijeg i najboljeg fudbalskog klub svih vremena. Sa Indjijom poklonjeno, sa Bajernom ispod očekivanja, sa ovima očajno. Proći će kriza.... podrška... iiiiidemoooo Zvezdaaaa !!!!!!

TIGER

pre 4 godine

Ajd da vam ja objasnim bez skenera...
odavno sam prestao da pratim ovaj domaci fudbal, osim zbog kladionice ako ime nekog meca koji mogu da stavim na tiket.
Problem je u sledecem. Za ovih 40 godina zivota ja ne pamtim da je Zvezda bila bez igraca iz svog omladinskog pogona. Nema ga NI NA KLUPI!!! U Partizanu ih je dvojica sa nepunih 18 godina.
E to je razlika!!!

ArtuDitu

pre 4 godine

Milojevićev poraz. Sve je uradio pogrešno. A najviše na dušu mu ide ziheraška igra koja ništa ne donosi i činjenica da mu je ekipa potpuno bezvoljna na terenu. Moguće da su on i Zvezda dostigli svoj maksimum i da je vreme za promene.

branko

pre 4 godine

Ја спадам вероватно у најстарије живе симпатизере Звезде. Не кажем да памтим Рајка Митића, али Шекуларва памтим одлично. Мало Звездних утакмица сам пропустио за сво то време.Звезда је увек играла неки фудбал, некад бољи а некад гори. Ова Звезда се разликује по томе што НЕ ИГРА НИКАКАВ ФУДБАЛ, ни добар ни лош. Није страшно изгубити од Партизана ни на свом терену али јесте страшно кад за 100 минута не упутиш ни један једини ударац на гол противника. Додуше, данас то више није ни битно јер је Звезда у суштини Трговинско предуеће на великп и мало и једино су битне паре. Данас више ни новинари не анализирају фудбал него је срж њиховог писања к за колико пара је нек0 купљен а за колико неко продат и по томе се мери успех, што је и нормално за једно трговинско предузеће. А ако неко баш хоће да гледа фудбал - има лепо ТВ а тамо меч нпр. Сасуоло - Кротоне. У односу на оно што се нама представља као фудбал - то су два Ман честера. Ко не верује у ово што ја пишем нека верује својим рођеним очима.

OutlanderQ

pre 4 godine

Razumem da se pravi mesto za Pankova koji je Belodedic što se tiče igre sa loptom za većinu igrača , i da čak imamo igrače za 3-4-3 ili 3-6-1,ali u toj igri zadnji vezni mora biti visok, jak, a igrač pored njega pismen i tehničar, a mi se oslanjamo na Jovancica. Danas je ponovo plesao valcer i bio igrač manje, čak i solidni Vulic koji je za njega Inijesta se utopio u sivilo. Garsija je naš najbolji igrač i treba mu dati više slobode. Oba krila su jaka, i treba igru bazirati na njima i Marinu. Tomane ili Boaci u špic da isprate krila. Kanjas I Donald bi bili jak tandem, i tu leži nas problem,nemamo zadnjeg veznog. U svakom slučaju Kanjas i Vulic ili Ivanic. Nemamo više opcija. Čestitke Partizanu na pobedi.

pssssst,It is I,Leclerc !

pre 4 godine

Нисам за оставку Милојевића јер нема смисла тражити нешто након што нас је по други пут увео у ЛШ.Но да га критикујем могу јер разлога за то има.Прво форсирање Јованчића по сваку цијену.И птицама на грани је јасно да је у дебелом паду форме.За прошлогодишњих 6 мјесеци у којим је био сјајан му скидам капу али ово што ради од почетка ове сезоне је брутално криминално.Нисмо ми изгубили зато што је Милуновић киксара,нити зато што су Боаћи и Павков бескорисни у нападу.Не,изгубили смо јер немамо средину терена...Сви хвале Кањаса али ни он није претјерано одушевио својом игром.Навикли смо на Јовичића који не умије да дода па нам је након њега Кањас био Модрић лично,но тврдим да је много кориснији Јовичић у одбрани него ли Кањас у нападу.Овај ван Ла Пара је тренутно бескористан.Види се да има квалитет али потпуно неукомпонован са остатком тима.Марин се у задња два дербија није видјео на терену.Искрено забринут сам.Превише га саиграчи траже па се не одиграју друге акције које би биле опасније по противника.Остале не бих да коментаришем,сви су се уклопили у неко сивило...

Vagabond

pre 4 godine

Nije skromno mišljenje je da ekipa izgleda ovako anemicno kao posledica konstantih defanzivnih postavki. Razumem da u Evropi nemamo materijal da napadamo, ali kada predugo igraš na takav način to ubija borbenost i naboj nadmetanja u timu. Možda lupam gluposti, ali mislim da su nam evropske utakmice u kojima smo konstantni bunker nanele više štete nego koristi jer su potpuno ugušile ikakav žar za napadanjem protivnika. Sportski pozdrav

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Totalni derbi fijasko, ovakva igra se proteže već celu godinu. Imamo kamion igrača, a na kraju spadnemo da nas vade Simić i Vukanović. Dobro Jevtović nije upao da upotpunimo cirkus.

Tomane dečko dobar igrač iz dobre lige, nigde ga nema, Garsija ni u protokolu, Žanderica koji nije profi igrač, ono je žongler sa Kipra, za balon i termin. Šou.

Prvi otkaz koji očekujem je Mrkelin. Užasna transfer politika, prodaju se pogrešni, gomilaju suvišni, klinaca nigde oko 18 bar a imamo ih i dalje prilično.

Neko mora da preuzme odgovornost.

Saleo

pre 4 godine

E moja Zvezdo. Ne mogu se samo pobeđivati Mačva i ostala boranija, mora se dobiti derbi! Zaista loša, da ne kažem katastrofalna igra! Nešto se mora menjati, pod hitno!

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Jedno je igrati odgovorno i taktički, gde praktično ne dozvoljavaš da to pucaju po golu više od 10ak puta. Ovo što sada igramo je alibi za defanzivu. Borjanu spomenik šta preživljava. Tzv durisanje, klasik superligaška varijanta. Horor.

Sa 3x jeftinijim timom, osovinom
LeTalek-Donald-Kanga-Boćko sa Srnićem i ostalima kao pouzdanim šrafovima je imalo smisla i jasne ideje. Ovo sada, uf.

Miloje vreme je da se pogleda u ogledalo, sam sebe, bez foliranja i guranja činjenica pod tepih. Niko nema pravo da te smenjuje još uvek ali ćeš sam sebe oterati i minirati u paramparčad.

Analiza, odgovornost i rad! 0 šuteva u gol, bez krvi i smisla nije Zvezda!

Čestitke Partizanu i navijačima.

Todor

pre 4 godine

Tužno je bilo gledati Zvezdu danas, ako smo prihvatili igru bez igre zarad rezultata protiv jačih klubova u Evropi mislim da nije to očekivano u našem prvenstvu čak ni protiv Partizana (kod koga postpji jasan plan igre). Zvezda ima rezultate, ali nema igru. Uz dužno poštovanje prema Milojevićevom doprinosu oporavku Zvezde plaća se danak njegovom oslanjanju na isključivo Marinovu genijalnost i veliki broj stranaca u Evropi tako da kada moraju domaći igrači da "uskoče" oni nemaju rutinu. Frapantna je količina tehničkih grešaka na nivou škole fudbala (prijem lopte i pas prvom do) Gobeljića, Jovančića, Pankova, Vulića, Degeneka...
Vezni red je danas bio jeziv,drugo, kada je Marin zatvoren (a svi su to do sada isskautirali) kao danas, Zvezda nema plan "b".

Arthas

pre 4 godine

Kako igramo i anemicno je prevelik kompliment, ovo je strasno. Niko nije branio Milojevica vise od mene ali ako ce ovako i naredne meceve sa Partizanom bolje da odmah predaju pa nek dobiju 3-0 nego da nas sramote. Covece 2 lige sampiona, bruka ulozenih para i ne mozemo SUT U OKVIR GOLA drugi mec za redom, kako vas nije sramota?

Sta treba da se dogodi da se nadje zamena za Jovancica i Gobeljica, ovo sto ljudi igraju je presmesno, Zander jos i zna nesto ali je lik takav rekrativac da je to jezivo, nije se JEDNOM vratio u odbranu, NI JEDNOM! A utisak meca je ovima ulazi Suma sa klupe, daje gol (hvala Milunovicu smotanom), Tosic i on, a nama Pavkov koji je potpuno beskoristan dok neko ne nauci da centrira i Simic, e reko bravo Miloje ako ti on ne resi mec nece niko!

Dragan VG

pre 4 godine

Pricali smo posle Bajerna da Zvezdi fale izbiljne utakmice u prvenstvu, da tim treba da se navikne na jace utakmice. Evo jedne, nadam se da cemo se trgnuti, jer ovo vec neko vreme nije dobro. Drugo, gde je kog djavola Mateo Garsija!!? Decko je klasa za nase uslove na desnom krilu. Gobeljic je trebao na beka, Garsija desno na krilo..a Pavkov umesto Boacija, uz eventualno Vukanovica u spic ako zatreba izmena. I eto...problem sa brojem stranaca u ekipi resen. Apsolutno mi nije bilo jasno ovo danas...kao ni ova formacija. Stoji i to da nam je Kanjas falio, jer Jovancic je decko vec duze vreme ocajan. Pankov bre Milunovica definitivno.Nadam se da ce ovaj poraz da razmrda Zvezdu...

Dragan

pre 4 godine

Problem je selekcija igraca, ekipa je previsoka i teska pa samim tim i spora + tehnicki jako losa, tim je napravljen da se brani i igra na kontre i prekide tako da ne mozete ocekivati od njih napadacku igru kad nemaju napadacke karakteristike. Brzina i koliko toliko pristojnija tehnika su neophodne, danas je bilo strasno gledati nemogucnost da predaju preciznu loptu cak i najblizem igracu do sebe, a kad i uspeju lopta se odbija kao od kamena, kad na sve do dodate i poljuljano samopouzdanje rezultat je takav kakav jeste.

sts

pre 4 godine

nije zvezda odigrala lose samo derbi zvezda nema igru od starta sezone a sa ovim igracima tesko dacese nesto promeniti .koje selektirao i doveo ova nazovimo pojacanja njemu na cast mnogi igraci nose dres crvene zvezde ada nisu ni za srpsku ligu .nema ko da poveze igru marin je fizicki slab dase nosi sa jakimigracima odbrane protivnika i ako ne pronadje novu kombinaciju igraca i dodje do kakvi takvu igru zvezda ove sezone nista nece uraditi ni u ligi sampiona niti u prvenstvu srbije igra sporo i nepovezano trazi sebe a dokle tako sa ovim igracima nema kraja

Sasa

pre 4 godine

Nema šta polupali su nas i to dobro, svaka im čast, mi smo baš loši, i to traje već godinu dana, bojim se da će nam i ta sreća jednom okrenuti ledja, koliko god da volim Milojevića, naša igra je katastrofa, previše, isuviše defanzivno, 2 šuta na gol, baš sramota, moramo početi malo da igramo fudbal, a za početak Jovančić na klupu, Gobeljić i Milinović na trebine, pod hitno igrači na njohovim pozicijama, inače crno nam se piše, nećemo ni boda uzeti u grupi...

ninana

pre 4 godine

Gobeljic u životu nije izveo centaršut da valja. I sve mi je manje jasna odluka protiv Žuleta, koji, koliko god da se ugojio i usporio, bar zna da doda. I da ponekad da centrira.
Jovančića drži danas onako katastrofalnog 90minuta pored Ivanića na klupi. Pored tehničara Garsije, koji nije bio ni na klupi, ulazi drvosječa Vukanovic.
Ne znam šta bih rekao. Milojevicu zbog svih uspjeha vjerujem, ali te tri tačke ne mogu da shvatim.
A da je Vulić bio loš, niste u pravu. Dečko bar forsira pas igru. Koja nam trenutno fali. Toliko da sam jako zabrinut. Zašto je Ivanic sklonjen? Koliko god da nije udovoljio, momak je fudbaler. Za razliku od Vukana i Simića, na koje, neko lijepo reče, na kraju spadosmo da nas vade. Prosto nedopustivo.