1. Zasto je ovo dobro? Momak talentovan napustio srpsku ligu za sicu.
   (bojan, 12. septembar 2019 19:06)

  # Link komentara

 2. Nije čast, nego propast... Nažalost, mora da se spinuje, kako bi se ovo predstavilo kao "rezultat", jer drugih rezultata nema.

  Tedić je veliki talenat, koji je, možda, mogao da dominira u našoj reprezentaciji i u evropskom fudbalu, za nekoliko godina. A ovako - Čukarički je dobio neku siću, a Siti novog konja za ergelu.

  Izgubio je taj momak, a i srpski fudbal, zato što će on sada da provede najbolje godine života, kad se najviše napreduje, na Sitijevoj akademiji, umesto da igra utakmice, jer mora tamo da presedi 3 godine, kako bi dobio status club-grown ili home-grown igrača (UEFA propisuje da mora da se registruje najmanje 4 igrača treniranih u klubu i, mislim, 16 treniranih u zemlji i to je jedini razlog zašto veliki klubovi prave ovakve "ergele" - dovedu na stotine klinaca, unapred računajući da će dobiti 3-4 solidna igrača i oni su rešili UEFA zahteve, a to što njih na stotine propadne, to je kolateralna šteta).

  Tek nakon 21-22. godine, kad stekne status koji im je potreban, će krenuti da ga šalju u Holandiju ili Portugal da tamo naprave igrača od njega - ako uspeju, Siti dobija gotovog igrača, a ako ne uspeju (u 99% slučajeva), onda sledi fudbalska penzija sa 23 godine i žaljenje za propuštenim šansama ili dokazivanje po Maleziji, Tajlandu, 3. srpskoj ligi i tsl...
   (ja, 12. septembar 2019 17:53)

  # Link komentara

 3. Cim sam ga video kako igra odmah sam znao da ce zavrsiti u Sitiju, bas sam pricao mom komsi ovaj mali ide u Siti 100%
  (dnevna doza prosecnog Srbende, 12. septembar 2019 17:23)

  # Link komentara