Razišli se Marselinjo i Valensija

Fudbalski klub Valensija saopštio je da Marselino Garsija Toral više nije trener ekipe, posle samo tri utakmice u novoj sezoni.

PT Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
 1. to je ta dobra stara valensija, tako cesto hirovita i neuracunjiva. trenera koji ih je najzad vratio u top 4 nisu mogli ni elementarno da ispostuju kupovinom ne suvise skupih igraca koje je snimio, nego ce sad njemu da uruce raskid ugovora. i nije to njima prvi put, i takva politika ih na kraju cesto dovodi u svakojake krize. koliko ih volim toliko me cesto nerviraju.
   (neutralni felsh, 13. septembar 2019 00:36)

  # Link komentara

 2. Sada je pravo vreme za dobrog i kvalitetnog stručnjaka koji će ih odvesti do LŠ, a možda i titule. Tu pre svega mislim na Maradonu iz Brzog Broda i njegov stručni štab sa Svetom, Legendom, Magistrom, braćom Tasković, Mauzerom, Pepijem i Mijom. Ovim aganžmanom Valensija bi dobila i odličan trening kompleks sa spornom ćoškom u Taskoviću.
  VAMOS VALENSIA !!!!
   (sekula kovač, 12. septembar 2019 10:45)

  # Link komentara

 3. Bili su 16. u prvom delu sezone, ali su uspeli da dodju do 4. mesta i LS, i plus pobedili Barsu u finalu Kupa, i oni ga otpuste sada.. Ovo je jedan od najglupljih dogadjaja koje sam video u fudbalu.
   (Milan, 12. septembar 2019 00:55)

  # Link komentara

 4. Greska "slepih miseva".
   (Licanin, 12. septembar 2019 00:11)

  # Link komentara