Sreda, 11.09.2019.

21:00

Endru Gaudlok sve bliže Partizanu

Endru Gaudlok, iskusni američki košarkaš, nalazi se blizu dogovora s Partizanom, prenose beogradski mediji.

Izvor: PT

Endru Gaudlok sve bliže Partizanu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

95 Komentari

Sortiraj po:

nebitan srbin

pre 4 godine

juce sam gledao utakmicu protiv makabija u pocetku je to bio rastimovani orkestar svi trce ko besni nema tu neke prave taktike nema rezona nema ko da odigra piken rol dodavanje pritivniku u ruke. posle jedno osam minuta pocela dodavanja pocela odbrana da radi. ameri poceli da sipaju. u drugoj cetvrtini petorka. jaramaz zagor novica gordic i jankovic.cisto da se ne kaze nema domacih igraca.onaj novi plaej ima kliker mekana dodavanja krilni centar tomas uopste nije los lepo se gradi.isprasise makabi sa manje znoja i neizvesnosti nego 2010. verujem beskrajno u ovaj tim.nema halavljenja prava sinfonija. jedino mi velickovic ne uliva nikakvo poverenje.

SuzeTecite

pre 4 godine

Dok se dva nasa kluba pune strancima, nasi talenti odlaze tj. beze iz zemlje bilo gde da igraju i onda propadnu. Savez mirno gleda sta se desava, mlade selekcije propadaju na velikim takmicenjima zbog takve politike. Kako da se nasi talenti razvijaju? Kako su Djordjevic, Obradovic, Danilivic, Paspalj i ostali igraci postali igraci. Razvijali su u domacoj ligi bez stranaca
(Fhkk, 11. septembar 2019 21:28)
Obozavam ove jadikovke o nasim mladim kosarkasima.Pa druze,zar da igraju uskokovic,paunovic,simanic,rebic u ligi sampina protiv legija stranaca iz reala,cska,fenerbahcea,bajerna,olija,pao,himkija i ostalih 14tak kluba koji igraju euroleague. Imas prijatelju tok kosarkasa,nema tu mlad,star,kosarkas sazreva u 25toj. Do dvadesete uspe jedan od 50 bilo kod nas ili u svetu. Ti ako u domacoj ligi i aba II budes dobar i dajes 20-25 kosa,lako ces ti doci u zvezdu i partizan.

KliftonToni

pre 4 godine

hours of love, o cemu pricas? Pa prosecna plata za vreme Kostunice je bila €650. Kakav prosek od 500 prvi put u istoriji? Ajde sve, ali nemoj o ekonomiji kad ocigledno nisi upucen. Da ne govorim o trenutnom dugu od 24 milijarde eur, a za vreme Kostunice bio 7.Nemamo ovde bas svi amneziju.
(Gossa placa Zeljko, 12. septembar 2019 02:38)

и да није била, гориво је било 70 центи литар, просечна потрошачка корпа 240 еура....сад је гориво 1.45 а корпа 500....а дуг расте

алекса

pre 4 godine

Написао сам да ће овима требати 5 лопти. Извињавам се, лупио сам глупост.
Неће им требати 5 лопти, требаће им 6. Хахахахаххахаааа......:)))))

Gorstak

pre 4 godine

Greska, slusao sam Ostoju na nekoj emisiji pre 5 dana, kaze da je povredjen do Novembra. To znači dok se vrati u formu fizičku, kraj decemra počezak januara 2020. Mnogo veliki rizik je ovaj momak. Ako bi sa druge strane ta povreda bila lečena na pravi način onda ok možda i može da izgura sezonu do kraja na nivou od 15ak pts.

Mirko

pre 4 godine

Partizan ima više Amerikanaca nego Američka ambasada u Beogradu.
(ArtuDitu, 11. septembar 2019 21:11)

Koliko ih ima Zvezda?
(flash, 11. septembar 2019 22:32)

Ja sam navijač Mege, i to me ne zanima. Pričamo o broju stranaca u Partizanu.

Bojan.

pre 4 godine

Pitanje za navijace Partizana:Da li Zeljko Pantic laze ili govori istinu.Covek proziva fk Crvena Zvezda i kk Partizan.Pa me zanima da li laze,ako laze sto ga pidrzavate kad prica o Fk Partizan,a kad Prica o Kk Partizan onda ga ne podrzavate.

stefan

pre 4 godine

Gaudlok kao najbolji evropski košgeter ikada nije pojacanje,jer je imao povredu i nije igrao par meseci,al zato zverine poput Braun-a i Kuzmica koji ni pre povreda i pauze od godinu dana nikad nisu igrali neku vanserisku kosarku su bombetine za osvajanje EL...Kakva logika gospode sa one strane brda.Plus Gist je vanzemaljac,a od njega ocekujem pucanje tetive negde na pola sezone...

Metropola

pre 4 godine

Vas Danilovic je uspeo i kosraku da upropasti.Dok je Djilas bio predsednik KSS mi smo postizali rezultate od klinaca do seniora.
(Aleksandra, 11. septembar 2019 23:05)... a tada je Partizan dominirao u svim takmicenjima.

Rajko

pre 4 godine

Endru je blek mamba, ako ga Trinkijeri uštopuje on može svaku da ubaci 20-30 lagano...!!!
(gremlin, 11. septembar 2019 21:06)Jesi ti procitao vijest???Rastiman je kao golf1 ,ti pricas da ga neko ustimava..ja samo ne znam da li ste toliko ludi da ljuljnete u njega lijepe pare sa nadom da ce njegovo ime zaigrati kosarku!Kad njega Kinez nije htio sta dalje ima da se prica!Ali ima se izgleda nekih parica,da mi je samo znati odakle kad za 6 godina imate 2 kupa.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

hours of love, o cemu pricas? Pa prosecna plata za vreme Kostunice je bila €650. Kakav prosek od 500 prvi put u istoriji? Ajde sve, ali nemoj o ekonomiji kad ocigledno nisi upucen. Da ne govorim o trenutnom dugu od 24 milijarde eur, a za vreme Kostunice bio 7.Nemamo ovde bas svi amneziju.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Batica koji ni uzeo titulu ni u Izraelu.
Sa Makabijem.

Blago onom koji se loži na Gaudloka. Sigurno nije pratio košarku od '74e.

SaleBG

pre 4 godine

Umesto da budemo centar za razvoj mladih igraca, mi cemo postati centar za rehabilitaciju potrosenih i povredjenih igraca.

Onda cemo da se pitamo gde je problem u reprezentaciji i slicno.

http://www.worldofbasketball.org

ej

pre 4 godine

Jedno od najdebilskijih pitanja realno je kada se neko pita za pare...koliko glup moras da budes da se pitas odakle pare Zvezdi i Partizanu za pojacanja...ti sto se pitaju nikad nisu vise od 100€ obrnuli (zaradili)...sto ne pitaju mamu i tatu odakle im za dzeparac...

flash

pre 4 godine

Ovaj da je nešto vredi Zvezda bi ga dovela.
(Duka, 11. septembar 2019 23:36)

Ovako razmislja svaki navijac Zvezde a kada igrac potpise za Partizan onda pitaju odakle pare...

Liman

pre 4 godine

Samo mi jedno nije jasno odakle pare,kad godinama nisu prodali igraca za neke ozbiljne pare,a tu su i ogromni dugovi koji se vracaju!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (iz naroda, 11. septembar 2019 23:10)

Samo malo pojasnjenje. Ako si citao izvestaje revizorske kuce za proslu sezonu, mogao si da vidis da je Partizanov dug oko 2 miliona evra, a Zvezdin oko 7 miliona evra. Partizan je 2-3 sezone igrao sa vrlo jeftinim igracima, dok se Zvezda razbacivala parama. Makar je igrala i Evroligu, u kosarci nema zarade, a kad si na nivou igraca Evrolige normalno je da ces napraviti dug kao Zvezda. Znaci, logicnije je pitanje kako je to Zvezda dovele silne skupe igrace ove sezone i pored tolikog duga.

rock star

pre 4 godine

Dobrodosao u levi dzep Branka Lazica
(Nemanja, 11. septembar 2019 21:10)

Branko Lazic ne moze vise ni dve bele ovce da sacuva. Doduse ima onaj sut za tri kad je 5 sekundi slobodan, i onaj ulaz jos nevidjen u svetu kosarke. I zaboravio si vrlo bitnu stvar. Nije Gaudlok tu sam. Tu su i Volden i Jaramaz, ima Lazic da lipse dok ih bude cuvao. Ovim transferom, Partizan se znacajno priblizio Zvezdi i bice vrlo , vrlo gusta ABA. Ova dva tima su najveci favoriti.

carafrikeiazije

pre 4 godine

nije jasno odakle zvezdi da se isčupa iz duga od 16 milona i još pravi pozamašne budžete za EL, a decenijama pre toga nikog nije prodala...
(MarcoPolo, 11. septembar 2019 23:43

to si trebao da pitaš pre 10 godina , tad je bio dug.
vraćano polako.
a partizan sad duguje 16 miliona.
odakle pare za ovoga?

IVANCE_LFC

pre 4 godine

Ovo je ocajnicki potez da se dovodi ovakva macka u dzaku i nadanje da ce on sam da prelomi sezonu kad bude trebalo . Klasican privatnik kog ni Obradovic nije mogao da uklopi , a sad ce Trinkijeri da ga vrati u formu od pre 5 godina , sarmicama Bogdanove mame i kikirijem ... Sjajan igrac za kinesku ligu gde nema odbrana , u evropskim takmicenjima i pojacanoj Aba bice neupotrebljiv . Slicno se kocka i PAO sa Fredetom, videcemo ko ce imati vise srece .

klopp

pre 4 godine

Au pa dokle će ovaj aparthejd...Zvezda dovodi proverena strana evroligaška pojačanja za Evroligu, a partizani za cipiripi kup moraju sa ovim mladim i neiskusnim domaćim igračima da se snalaze...

Poštovalac igre

pre 4 godine

Gaudlok je igrač koji je zagorčavao međusobnom duelu sa Zvezdom u dresu Uniks svako se to seća. Igrač koga kad krene šut nema ko da ga zaustavi al" može da mu zataji. Sjajan košgeter!" Samo u kom stanju je samo zdrastveno..

hours of love

pre 4 godine

Plata 500 eura?

Gde? Reci mi?

Idem da nadjem posao odmah i manem ovo privatno, a SNS dobije glas od mene odmah!
(Partizanovac, 11. septembar 2019 22:23)

Ja radim za 800 u uzicu.

Dvorska budala

pre 4 godine

Samo mi jedno nije jasno odakle pare,kad godinama nisu prodali igraca za neke ozbiljne pare,a tu su i ogromni dugovi koji se vracaju!!!
(iz naroda, 11. septembar 2019 23:10)

Prijavi ih poreskoj upravi.

MarcoPolo

pre 4 godine

Samo mi jedno nije jasno odakle pare,kad godinama nisu prodali igraca za neke ozbiljne pare,a tu su i ogromni dugovi koji se vracaju!!!
(iz naroda, 11. septembar 2019 23:10)

Ni meni nije jasno odakle zvezdi da se isčupa iz duga od 16 milona i još pravi pozamašne budžete za EL, a decenijama pre toga nikog nije prodala...

majstor

pre 4 godine

Eh da je u top formi ovaj bi bio u rotaciji u NBA negde...strasan igrac...ali i velika kocka jer je na kraju karijere i stalno je povredjen.

hours of love

pre 4 godine

Ne...ali su ljudi koji ovde komentarisu i citaju komentare odavno primetili da si sns bot na sportskim vestima.
(ganja, 11. septembar 2019 22:15)


Glasac i simpatizer da, bot ne.

delboj

pre 4 godine

Ko prati kosarku, zna da je ovo velika kocka... Gaudlok sigurno nije preskup, jer mu je karijera otisla dosta dolje. I sto rece svako privatnik. Zeljko je to odmah proslijedio dalje iz Fenerbahcea... E sad, sigurno se u Evropi u zadnjih 10 godina, a mozda i vise, nije pojavljivao poenter kao sto je Gaudlok. Takodje, suguran sa da u Partizanu sve ovo isto znaju i pitanje kakvu su mu ulogu namijenili. Ako ga uklope u tim, sto je po meni cista utopija, moze biti svasta. Sigurno je da ce se dovesti covjek koji zna da igra kosarku, ali ce Trinkijeri imati mnogo tezak posao da to iskoristi.

dj max

pre 4 godine

I nasim medijima je sasvim normalno da Gaudluk potpise za partizan nista da se zapitaju kolika je plata, dal je iko primetio da partizan igra evrokup a ne Evroligu, sta bi bilo da igra evroligu mogu da zamislim...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kosjan, 11. septembar 2019 21:13)

Kakve to veze ima da li igra EC ili El.Da li timovi iz EC moraju obavezno imati slabiji tim od ovih iz EL..je li to neko pravilo...kao da je EL neko,"bogzna" kako profitabilno takmičenje .Partizan je godinama igrao EL, a imao jeftiniji tim i manje stranaca nego C.Zv ili kakp se već zove, i nikom to nije bilo čudno, niti se oko toga neko nešto posebno uzbuđivao,pa ne vidim razlog ni da to sad rade....Gaudlokova plata je na nivou godišnje plate Milka Bjelice i Peđe Samardžijskog dok du igrali za C.zv....350 000 dolara...za igrača tog imena i takve reputacije, ali sa određenim fizičkim problemima (duža pauza zbog povrede kolena, iako dosta ktraća nego Derika Brauna), to i nisu neke pare...

partizai=gepekovanje,davljenje i samaranje

pre 4 godine

Ovo je "bomba" kao sto je Ivica dovodio u FK partizai, ocekivao sam da ce sa ovoliko ulozenih drzavnih para napraviti iole ozbiljan tim koji moze Zvezdi da se suprostavi....

Partizanovac

pre 4 godine

(hours of love, 11. septembar 2019 21:42)

Plata 500 eura?

Gde? Reci mi?

Idem da nadjem posao odmah i manem ovo privatno, a SNS dobije glas od mene odmah!

ganja

pre 4 godine

(hours of love, 11. septembar 2019 21:42)

Ne...ali su ljudi koji ovde komentarisu i citaju komentare odavno primetili da si sns bot na sportskim vestima.

Jugram Haschwalth

pre 4 godine

I nasim medijima je sasvim normalno da Gaudluk potpise za partizan nista da se zapitaju kolika je plata, dal je iko primetio da partizan igra evrokup a ne Evroligu, sta bi bilo da igra evroligu mogu da zamislim...
(Kosjan, 11. septembar 2019 21:13)

Sta bi bilo, dovodio bi zdrave evroligaske igrace.

dinko

pre 4 godine

Nema mesta za V. Marinkovica, ali ima mesta za ovog privatnika
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ne razumem, 11. septembar 2019 21:41)

'Ajde što nema mesta za Vanju, nego nema mesta ni za Bogdana Bogdanovićs.

Vanja je prodat Valensiji za solidno obeštećenje, kao što su prodavani igrači i ranije, unazad 30 godina. Ovo leto je bila poslednja šansa da se za Marinkovića dobije obeštećenje.

petarczv

pre 4 godine

Činjenica je da je imao tu povredu, sreća pa nije ona najgora bila, ali Partizan Gaudloka ne bi mogao ni da sanja da se ovaj nije povredio, zbog toga mu je i pala cena, a sa njim se mora rizikovati. Partizan sa pravim Gaudlokom, uz trenutni tim postaje favorit za titulu, tvrdim!
(alealealeo, 11. septembar 2019 21:12)

Ali zato brown koji nije igrao cele sezone zbog povrede po vama vredi 2miliona...a ovo sto ti tvrdis Hahahahahahaha

MilanChe...Ge...

pre 4 godine

Sjajan timski igrac, izuzetan pregled igre, neprelazan u odbrani...
Secate se onog vica...Sto mi nisi dodo, sto mi nisi dodo? Paaa, dodo sam...Goudelock

keys 5 rotciv

pre 4 godine

Mila majko zar nam i ovaj povredjeni igrac treba. Dovedite pravog beka koji moze na svakoj utakmici da ubaci 15-20 poena, i onda imamo realne sanse za titulu ABA lige.

111

pre 4 godine

Ajde sada sa komentarima, odakle pare? A isti ti koji gledaju u tudje dvoriste, treba da pogledaju u svoje i pitaju sami sebe, odakle nam pare??

Звездин весник

pre 4 godine

Endru je blek mamba, ako ga Trinkijeri uštopuje on može svaku da ubaci 20-30 lagano...!!!
(gremlin, 11. septembar 2019 21:06)

Не коментариши ако не знаш. Гаудлок је Мини мамба...

Kosjan

pre 4 godine

I nasim medijima je sasvim normalno da Gaudluk potpise za partizan nista da se zapitaju kolika je plata, dal je iko primetio da partizan igra evrokup a ne Evroligu, sta bi bilo da igra evroligu mogu da zamislim...

Dejan CZ

pre 4 godine

Novi Akonjon stize,samo malo ga muce povrede...Uplata ide da ce u partizanu ostati krace od Kvinsi Milera u Ciboni...doduse partizan vec drzi rekord sa onim crncem sto je bio 36 secundi u partizanu...ostavio dubok trag pa sam mu zaboravio ime...naravno pare nisu problem,putarina Velikog Milosa vec donosi rezultate.

jon bon jovi

pre 4 godine

Bravo svaka cast ostojo tako se to radi jos paunic, jorovic i da vratimo ratkovicu bana za back playmakera i ako bi vlada jovanovica za rad sa centrima da dovedes pa da vratimo besovica nzm

Невен

pre 4 godine

Ово ће нам јако значити за репрезентативну кошарку... развијамо таленте као што су комшије увек радиле... додуше, сад нам је исти поглавица, вероватно зато је и иста методологија рада...

Fhkk

pre 4 godine

Dok se dva nasa kluba pune strancima, nasi talenti odlaze tj. beze iz zemlje bilo gde da igraju i onda propadnu. Savez mirno gleda sta se desava, mlade selekcije propadaju na velikim takmicenjima zbog takve politike. Kako da se nasi talenti razvijaju? Kako su Djordjevic, Obradovic, Danilivic, Paspalj i ostali igraci postali igraci. Razvijali su u domacoj ligi bez stranaca

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ima dosta godina.Zenit karijere prošao uveliko.Ako nije skup.Ok.Ako je skup a ne donosi ništa konkretno manite se toga...

hours of love

pre 4 godine

Malo u Zvezdu, malo u Partizan..da se narod animira sportom i da ne razmislja o realnim zivotnim problemima i sve vecem siromastvu.
(mudrataktika, 11. septembar 2019 21:05)


Jeste primetili da kruze ovih dana ovakvi botovski komentari gde se uglavnom pominje "nikad gore ekonomsko stanje" i "sve vece siromastvo" iako je minimalac u zemlji Srbiji zapravo najveci u njenoj istoriji, a prosecna plata je 500 evra za razliku od 2012 kada je bila 200 ?!

alealealeo

pre 4 godine

Činjenica je da je imao tu povredu, sreća pa nije ona najgora bila, ali Partizan Gaudloka ne bi mogao ni da sanja da se ovaj nije povredio, zbog toga mu je i pala cena, a sa njim se mora rizikovati. Partizan sa pravim Gaudlokom, uz trenutni tim postaje favorit za titulu, tvrdim!

Kosjan

pre 4 godine

I nasim medijima je sasvim normalno da Gaudluk potpise za partizan nista da se zapitaju kolika je plata, dal je iko primetio da partizan igra evrokup a ne Evroligu, sta bi bilo da igra evroligu mogu da zamislim...

Звездин весник

pre 4 godine

Endru je blek mamba, ako ga Trinkijeri uštopuje on može svaku da ubaci 20-30 lagano...!!!
(gremlin, 11. septembar 2019 21:06)

Не коментариши ако не знаш. Гаудлок је Мини мамба...

MarcoPolo

pre 4 godine

Samo mi jedno nije jasno odakle pare,kad godinama nisu prodali igraca za neke ozbiljne pare,a tu su i ogromni dugovi koji se vracaju!!!
(iz naroda, 11. septembar 2019 23:10)

Ni meni nije jasno odakle zvezdi da se isčupa iz duga od 16 milona i još pravi pozamašne budžete za EL, a decenijama pre toga nikog nije prodala...

Невен

pre 4 godine

Ово ће нам јако значити за репрезентативну кошарку... развијамо таленте као што су комшије увек радиле... додуше, сад нам је исти поглавица, вероватно зато је и иста методологија рада...

Dvorska budala

pre 4 godine

Samo mi jedno nije jasno odakle pare,kad godinama nisu prodali igraca za neke ozbiljne pare,a tu su i ogromni dugovi koji se vracaju!!!
(iz naroda, 11. septembar 2019 23:10)

Prijavi ih poreskoj upravi.

majstor

pre 4 godine

Eh da je u top formi ovaj bi bio u rotaciji u NBA negde...strasan igrac...ali i velika kocka jer je na kraju karijere i stalno je povredjen.

delboj

pre 4 godine

Ko prati kosarku, zna da je ovo velika kocka... Gaudlok sigurno nije preskup, jer mu je karijera otisla dosta dolje. I sto rece svako privatnik. Zeljko je to odmah proslijedio dalje iz Fenerbahcea... E sad, sigurno se u Evropi u zadnjih 10 godina, a mozda i vise, nije pojavljivao poenter kao sto je Gaudlok. Takodje, suguran sa da u Partizanu sve ovo isto znaju i pitanje kakvu su mu ulogu namijenili. Ako ga uklope u tim, sto je po meni cista utopija, moze biti svasta. Sigurno je da ce se dovesti covjek koji zna da igra kosarku, ali ce Trinkijeri imati mnogo tezak posao da to iskoristi.

Jugram Haschwalth

pre 4 godine

I nasim medijima je sasvim normalno da Gaudluk potpise za partizan nista da se zapitaju kolika je plata, dal je iko primetio da partizan igra evrokup a ne Evroligu, sta bi bilo da igra evroligu mogu da zamislim...
(Kosjan, 11. septembar 2019 21:13)

Sta bi bilo, dovodio bi zdrave evroligaske igrace.

petarczv

pre 4 godine

Činjenica je da je imao tu povredu, sreća pa nije ona najgora bila, ali Partizan Gaudloka ne bi mogao ni da sanja da se ovaj nije povredio, zbog toga mu je i pala cena, a sa njim se mora rizikovati. Partizan sa pravim Gaudlokom, uz trenutni tim postaje favorit za titulu, tvrdim!
(alealealeo, 11. septembar 2019 21:12)

Ali zato brown koji nije igrao cele sezone zbog povrede po vama vredi 2miliona...a ovo sto ti tvrdis Hahahahahahaha

dinko

pre 4 godine

Nema mesta za V. Marinkovica, ali ima mesta za ovog privatnika
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ne razumem, 11. septembar 2019 21:41)

'Ajde što nema mesta za Vanju, nego nema mesta ni za Bogdana Bogdanovićs.

Vanja je prodat Valensiji za solidno obeštećenje, kao što su prodavani igrači i ranije, unazad 30 godina. Ovo leto je bila poslednja šansa da se za Marinkovića dobije obeštećenje.

Fhkk

pre 4 godine

Dok se dva nasa kluba pune strancima, nasi talenti odlaze tj. beze iz zemlje bilo gde da igraju i onda propadnu. Savez mirno gleda sta se desava, mlade selekcije propadaju na velikim takmicenjima zbog takve politike. Kako da se nasi talenti razvijaju? Kako su Djordjevic, Obradovic, Danilivic, Paspalj i ostali igraci postali igraci. Razvijali su u domacoj ligi bez stranaca

alealealeo

pre 4 godine

Činjenica je da je imao tu povredu, sreća pa nije ona najgora bila, ali Partizan Gaudloka ne bi mogao ni da sanja da se ovaj nije povredio, zbog toga mu je i pala cena, a sa njim se mora rizikovati. Partizan sa pravim Gaudlokom, uz trenutni tim postaje favorit za titulu, tvrdim!

111

pre 4 godine

Ajde sada sa komentarima, odakle pare? A isti ti koji gledaju u tudje dvoriste, treba da pogledaju u svoje i pitaju sami sebe, odakle nam pare??

MilanChe...Ge...

pre 4 godine

Sjajan timski igrac, izuzetan pregled igre, neprelazan u odbrani...
Secate se onog vica...Sto mi nisi dodo, sto mi nisi dodo? Paaa, dodo sam...Goudelock

Dejan CZ

pre 4 godine

Novi Akonjon stize,samo malo ga muce povrede...Uplata ide da ce u partizanu ostati krace od Kvinsi Milera u Ciboni...doduse partizan vec drzi rekord sa onim crncem sto je bio 36 secundi u partizanu...ostavio dubok trag pa sam mu zaboravio ime...naravno pare nisu problem,putarina Velikog Milosa vec donosi rezultate.

dj max

pre 4 godine

I nasim medijima je sasvim normalno da Gaudluk potpise za partizan nista da se zapitaju kolika je plata, dal je iko primetio da partizan igra evrokup a ne Evroligu, sta bi bilo da igra evroligu mogu da zamislim...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kosjan, 11. septembar 2019 21:13)

Kakve to veze ima da li igra EC ili El.Da li timovi iz EC moraju obavezno imati slabiji tim od ovih iz EL..je li to neko pravilo...kao da je EL neko,"bogzna" kako profitabilno takmičenje .Partizan je godinama igrao EL, a imao jeftiniji tim i manje stranaca nego C.Zv ili kakp se već zove, i nikom to nije bilo čudno, niti se oko toga neko nešto posebno uzbuđivao,pa ne vidim razlog ni da to sad rade....Gaudlokova plata je na nivou godišnje plate Milka Bjelice i Peđe Samardžijskog dok du igrali za C.zv....350 000 dolara...za igrača tog imena i takve reputacije, ali sa određenim fizičkim problemima (duža pauza zbog povrede kolena, iako dosta ktraća nego Derika Brauna), to i nisu neke pare...

Partizanovac

pre 4 godine

(hours of love, 11. septembar 2019 21:42)

Plata 500 eura?

Gde? Reci mi?

Idem da nadjem posao odmah i manem ovo privatno, a SNS dobije glas od mene odmah!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ima dosta godina.Zenit karijere prošao uveliko.Ako nije skup.Ok.Ako je skup a ne donosi ništa konkretno manite se toga...

jon bon jovi

pre 4 godine

Bravo svaka cast ostojo tako se to radi jos paunic, jorovic i da vratimo ratkovicu bana za back playmakera i ako bi vlada jovanovica za rad sa centrima da dovedes pa da vratimo besovica nzm

ganja

pre 4 godine

(hours of love, 11. septembar 2019 21:42)

Ne...ali su ljudi koji ovde komentarisu i citaju komentare odavno primetili da si sns bot na sportskim vestima.

hours of love

pre 4 godine

Malo u Zvezdu, malo u Partizan..da se narod animira sportom i da ne razmislja o realnim zivotnim problemima i sve vecem siromastvu.
(mudrataktika, 11. septembar 2019 21:05)


Jeste primetili da kruze ovih dana ovakvi botovski komentari gde se uglavnom pominje "nikad gore ekonomsko stanje" i "sve vece siromastvo" iako je minimalac u zemlji Srbiji zapravo najveci u njenoj istoriji, a prosecna plata je 500 evra za razliku od 2012 kada je bila 200 ?!

partizai=gepekovanje,davljenje i samaranje

pre 4 godine

Ovo je "bomba" kao sto je Ivica dovodio u FK partizai, ocekivao sam da ce sa ovoliko ulozenih drzavnih para napraviti iole ozbiljan tim koji moze Zvezdi da se suprostavi....

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

hours of love, o cemu pricas? Pa prosecna plata za vreme Kostunice je bila €650. Kakav prosek od 500 prvi put u istoriji? Ajde sve, ali nemoj o ekonomiji kad ocigledno nisi upucen. Da ne govorim o trenutnom dugu od 24 milijarde eur, a za vreme Kostunice bio 7.Nemamo ovde bas svi amneziju.

keys 5 rotciv

pre 4 godine

Mila majko zar nam i ovaj povredjeni igrac treba. Dovedite pravog beka koji moze na svakoj utakmici da ubaci 15-20 poena, i onda imamo realne sanse za titulu ABA lige.

hours of love

pre 4 godine

Plata 500 eura?

Gde? Reci mi?

Idem da nadjem posao odmah i manem ovo privatno, a SNS dobije glas od mene odmah!
(Partizanovac, 11. septembar 2019 22:23)

Ja radim za 800 u uzicu.

stefan

pre 4 godine

Gaudlok kao najbolji evropski košgeter ikada nije pojacanje,jer je imao povredu i nije igrao par meseci,al zato zverine poput Braun-a i Kuzmica koji ni pre povreda i pauze od godinu dana nikad nisu igrali neku vanserisku kosarku su bombetine za osvajanje EL...Kakva logika gospode sa one strane brda.Plus Gist je vanzemaljac,a od njega ocekujem pucanje tetive negde na pola sezone...

Mirko

pre 4 godine

Partizan ima više Amerikanaca nego Američka ambasada u Beogradu.
(ArtuDitu, 11. septembar 2019 21:11)

Koliko ih ima Zvezda?
(flash, 11. septembar 2019 22:32)

Ja sam navijač Mege, i to me ne zanima. Pričamo o broju stranaca u Partizanu.

rock star

pre 4 godine

Dobrodosao u levi dzep Branka Lazica
(Nemanja, 11. septembar 2019 21:10)

Branko Lazic ne moze vise ni dve bele ovce da sacuva. Doduse ima onaj sut za tri kad je 5 sekundi slobodan, i onaj ulaz jos nevidjen u svetu kosarke. I zaboravio si vrlo bitnu stvar. Nije Gaudlok tu sam. Tu su i Volden i Jaramaz, ima Lazic da lipse dok ih bude cuvao. Ovim transferom, Partizan se znacajno priblizio Zvezdi i bice vrlo , vrlo gusta ABA. Ova dva tima su najveci favoriti.

KliftonToni

pre 4 godine

hours of love, o cemu pricas? Pa prosecna plata za vreme Kostunice je bila €650. Kakav prosek od 500 prvi put u istoriji? Ajde sve, ali nemoj o ekonomiji kad ocigledno nisi upucen. Da ne govorim o trenutnom dugu od 24 milijarde eur, a za vreme Kostunice bio 7.Nemamo ovde bas svi amneziju.
(Gossa placa Zeljko, 12. septembar 2019 02:38)

и да није била, гориво је било 70 центи литар, просечна потрошачка корпа 240 еура....сад је гориво 1.45 а корпа 500....а дуг расте

hours of love

pre 4 godine

Ne...ali su ljudi koji ovde komentarisu i citaju komentare odavno primetili da si sns bot na sportskim vestima.
(ganja, 11. septembar 2019 22:15)


Glasac i simpatizer da, bot ne.

Metropola

pre 4 godine

Vas Danilovic je uspeo i kosraku da upropasti.Dok je Djilas bio predsednik KSS mi smo postizali rezultate od klinaca do seniora.
(Aleksandra, 11. septembar 2019 23:05)... a tada je Partizan dominirao u svim takmicenjima.

klopp

pre 4 godine

Au pa dokle će ovaj aparthejd...Zvezda dovodi proverena strana evroligaška pojačanja za Evroligu, a partizani za cipiripi kup moraju sa ovim mladim i neiskusnim domaćim igračima da se snalaze...

Bojan.

pre 4 godine

Pitanje za navijace Partizana:Da li Zeljko Pantic laze ili govori istinu.Covek proziva fk Crvena Zvezda i kk Partizan.Pa me zanima da li laze,ako laze sto ga pidrzavate kad prica o Fk Partizan,a kad Prica o Kk Partizan onda ga ne podrzavate.

Liman

pre 4 godine

Samo mi jedno nije jasno odakle pare,kad godinama nisu prodali igraca za neke ozbiljne pare,a tu su i ogromni dugovi koji se vracaju!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (iz naroda, 11. septembar 2019 23:10)

Samo malo pojasnjenje. Ako si citao izvestaje revizorske kuce za proslu sezonu, mogao si da vidis da je Partizanov dug oko 2 miliona evra, a Zvezdin oko 7 miliona evra. Partizan je 2-3 sezone igrao sa vrlo jeftinim igracima, dok se Zvezda razbacivala parama. Makar je igrala i Evroligu, u kosarci nema zarade, a kad si na nivou igraca Evrolige normalno je da ces napraviti dug kao Zvezda. Znaci, logicnije je pitanje kako je to Zvezda dovele silne skupe igrace ove sezone i pored tolikog duga.

flash

pre 4 godine

Ovaj da je nešto vredi Zvezda bi ga dovela.
(Duka, 11. septembar 2019 23:36)

Ovako razmislja svaki navijac Zvezde a kada igrac potpise za Partizan onda pitaju odakle pare...

carafrikeiazije

pre 4 godine

nije jasno odakle zvezdi da se isčupa iz duga od 16 milona i još pravi pozamašne budžete za EL, a decenijama pre toga nikog nije prodala...
(MarcoPolo, 11. septembar 2019 23:43

to si trebao da pitaš pre 10 godina , tad je bio dug.
vraćano polako.
a partizan sad duguje 16 miliona.
odakle pare za ovoga?

Poštovalac igre

pre 4 godine

Gaudlok je igrač koji je zagorčavao međusobnom duelu sa Zvezdom u dresu Uniks svako se to seća. Igrač koga kad krene šut nema ko da ga zaustavi al" može da mu zataji. Sjajan košgeter!" Samo u kom stanju je samo zdrastveno..

IVANCE_LFC

pre 4 godine

Ovo je ocajnicki potez da se dovodi ovakva macka u dzaku i nadanje da ce on sam da prelomi sezonu kad bude trebalo . Klasican privatnik kog ni Obradovic nije mogao da uklopi , a sad ce Trinkijeri da ga vrati u formu od pre 5 godina , sarmicama Bogdanove mame i kikirijem ... Sjajan igrac za kinesku ligu gde nema odbrana , u evropskim takmicenjima i pojacanoj Aba bice neupotrebljiv . Slicno se kocka i PAO sa Fredetom, videcemo ko ce imati vise srece .

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Batica koji ni uzeo titulu ni u Izraelu.
Sa Makabijem.

Blago onom koji se loži na Gaudloka. Sigurno nije pratio košarku od '74e.

Rajko

pre 4 godine

Endru je blek mamba, ako ga Trinkijeri uštopuje on može svaku da ubaci 20-30 lagano...!!!
(gremlin, 11. septembar 2019 21:06)Jesi ti procitao vijest???Rastiman je kao golf1 ,ti pricas da ga neko ustimava..ja samo ne znam da li ste toliko ludi da ljuljnete u njega lijepe pare sa nadom da ce njegovo ime zaigrati kosarku!Kad njega Kinez nije htio sta dalje ima da se prica!Ali ima se izgleda nekih parica,da mi je samo znati odakle kad za 6 godina imate 2 kupa.

алекса

pre 4 godine

Написао сам да ће овима требати 5 лопти. Извињавам се, лупио сам глупост.
Неће им требати 5 лопти, требаће им 6. Хахахахаххахаааа......:)))))

SuzeTecite

pre 4 godine

Dok se dva nasa kluba pune strancima, nasi talenti odlaze tj. beze iz zemlje bilo gde da igraju i onda propadnu. Savez mirno gleda sta se desava, mlade selekcije propadaju na velikim takmicenjima zbog takve politike. Kako da se nasi talenti razvijaju? Kako su Djordjevic, Obradovic, Danilivic, Paspalj i ostali igraci postali igraci. Razvijali su u domacoj ligi bez stranaca
(Fhkk, 11. septembar 2019 21:28)
Obozavam ove jadikovke o nasim mladim kosarkasima.Pa druze,zar da igraju uskokovic,paunovic,simanic,rebic u ligi sampina protiv legija stranaca iz reala,cska,fenerbahcea,bajerna,olija,pao,himkija i ostalih 14tak kluba koji igraju euroleague. Imas prijatelju tok kosarkasa,nema tu mlad,star,kosarkas sazreva u 25toj. Do dvadesete uspe jedan od 50 bilo kod nas ili u svetu. Ti ako u domacoj ligi i aba II budes dobar i dajes 20-25 kosa,lako ces ti doci u zvezdu i partizan.

ej

pre 4 godine

Jedno od najdebilskijih pitanja realno je kada se neko pita za pare...koliko glup moras da budes da se pitas odakle pare Zvezdi i Partizanu za pojacanja...ti sto se pitaju nikad nisu vise od 100€ obrnuli (zaradili)...sto ne pitaju mamu i tatu odakle im za dzeparac...

SaleBG

pre 4 godine

Umesto da budemo centar za razvoj mladih igraca, mi cemo postati centar za rehabilitaciju potrosenih i povredjenih igraca.

Onda cemo da se pitamo gde je problem u reprezentaciji i slicno.

http://www.worldofbasketball.org

Gorstak

pre 4 godine

Greska, slusao sam Ostoju na nekoj emisiji pre 5 dana, kaze da je povredjen do Novembra. To znači dok se vrati u formu fizičku, kraj decemra počezak januara 2020. Mnogo veliki rizik je ovaj momak. Ako bi sa druge strane ta povreda bila lečena na pravi način onda ok možda i može da izgura sezonu do kraja na nivou od 15ak pts.

nebitan srbin

pre 4 godine

juce sam gledao utakmicu protiv makabija u pocetku je to bio rastimovani orkestar svi trce ko besni nema tu neke prave taktike nema rezona nema ko da odigra piken rol dodavanje pritivniku u ruke. posle jedno osam minuta pocela dodavanja pocela odbrana da radi. ameri poceli da sipaju. u drugoj cetvrtini petorka. jaramaz zagor novica gordic i jankovic.cisto da se ne kaze nema domacih igraca.onaj novi plaej ima kliker mekana dodavanja krilni centar tomas uopste nije los lepo se gradi.isprasise makabi sa manje znoja i neizvesnosti nego 2010. verujem beskrajno u ovaj tim.nema halavljenja prava sinfonija. jedino mi velickovic ne uliva nikakvo poverenje.

hours of love

pre 4 godine

Malo u Zvezdu, malo u Partizan..da se narod animira sportom i da ne razmislja o realnim zivotnim problemima i sve vecem siromastvu.
(mudrataktika, 11. septembar 2019 21:05)


Jeste primetili da kruze ovih dana ovakvi botovski komentari gde se uglavnom pominje "nikad gore ekonomsko stanje" i "sve vece siromastvo" iako je minimalac u zemlji Srbiji zapravo najveci u njenoj istoriji, a prosecna plata je 500 evra za razliku od 2012 kada je bila 200 ?!

Kosjan

pre 4 godine

I nasim medijima je sasvim normalno da Gaudluk potpise za partizan nista da se zapitaju kolika je plata, dal je iko primetio da partizan igra evrokup a ne Evroligu, sta bi bilo da igra evroligu mogu da zamislim...

hours of love

pre 4 godine

Ne...ali su ljudi koji ovde komentarisu i citaju komentare odavno primetili da si sns bot na sportskim vestima.
(ganja, 11. septembar 2019 22:15)


Glasac i simpatizer da, bot ne.

alealealeo

pre 4 godine

Činjenica je da je imao tu povredu, sreća pa nije ona najgora bila, ali Partizan Gaudloka ne bi mogao ni da sanja da se ovaj nije povredio, zbog toga mu je i pala cena, a sa njim se mora rizikovati. Partizan sa pravim Gaudlokom, uz trenutni tim postaje favorit za titulu, tvrdim!

hours of love

pre 4 godine

Plata 500 eura?

Gde? Reci mi?

Idem da nadjem posao odmah i manem ovo privatno, a SNS dobije glas od mene odmah!
(Partizanovac, 11. septembar 2019 22:23)

Ja radim za 800 u uzicu.

jon bon jovi

pre 4 godine

Bravo svaka cast ostojo tako se to radi jos paunic, jorovic i da vratimo ratkovicu bana za back playmakera i ako bi vlada jovanovica za rad sa centrima da dovedes pa da vratimo besovica nzm

MarcoPolo

pre 4 godine

Samo mi jedno nije jasno odakle pare,kad godinama nisu prodali igraca za neke ozbiljne pare,a tu su i ogromni dugovi koji se vracaju!!!
(iz naroda, 11. septembar 2019 23:10)

Ni meni nije jasno odakle zvezdi da se isčupa iz duga od 16 milona i još pravi pozamašne budžete za EL, a decenijama pre toga nikog nije prodala...

Dejan CZ

pre 4 godine

Novi Akonjon stize,samo malo ga muce povrede...Uplata ide da ce u partizanu ostati krace od Kvinsi Milera u Ciboni...doduse partizan vec drzi rekord sa onim crncem sto je bio 36 secundi u partizanu...ostavio dubok trag pa sam mu zaboravio ime...naravno pare nisu problem,putarina Velikog Milosa vec donosi rezultate.

111

pre 4 godine

Ajde sada sa komentarima, odakle pare? A isti ti koji gledaju u tudje dvoriste, treba da pogledaju u svoje i pitaju sami sebe, odakle nam pare??

partizai=gepekovanje,davljenje i samaranje

pre 4 godine

Ovo je "bomba" kao sto je Ivica dovodio u FK partizai, ocekivao sam da ce sa ovoliko ulozenih drzavnih para napraviti iole ozbiljan tim koji moze Zvezdi da se suprostavi....

dj max

pre 4 godine

I nasim medijima je sasvim normalno da Gaudluk potpise za partizan nista da se zapitaju kolika je plata, dal je iko primetio da partizan igra evrokup a ne Evroligu, sta bi bilo da igra evroligu mogu da zamislim...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kosjan, 11. septembar 2019 21:13)

Kakve to veze ima da li igra EC ili El.Da li timovi iz EC moraju obavezno imati slabiji tim od ovih iz EL..je li to neko pravilo...kao da je EL neko,"bogzna" kako profitabilno takmičenje .Partizan je godinama igrao EL, a imao jeftiniji tim i manje stranaca nego C.Zv ili kakp se već zove, i nikom to nije bilo čudno, niti se oko toga neko nešto posebno uzbuđivao,pa ne vidim razlog ni da to sad rade....Gaudlokova plata je na nivou godišnje plate Milka Bjelice i Peđe Samardžijskog dok du igrali za C.zv....350 000 dolara...za igrača tog imena i takve reputacije, ali sa određenim fizičkim problemima (duža pauza zbog povrede kolena, iako dosta ktraća nego Derika Brauna), to i nisu neke pare...

Невен

pre 4 godine

Ово ће нам јако значити за репрезентативну кошарку... развијамо таленте као што су комшије увек радиле... додуше, сад нам је исти поглавица, вероватно зато је и иста методологија рада...

Jugram Haschwalth

pre 4 godine

I nasim medijima je sasvim normalno da Gaudluk potpise za partizan nista da se zapitaju kolika je plata, dal je iko primetio da partizan igra evrokup a ne Evroligu, sta bi bilo da igra evroligu mogu da zamislim...
(Kosjan, 11. septembar 2019 21:13)

Sta bi bilo, dovodio bi zdrave evroligaske igrace.

petarczv

pre 4 godine

Činjenica je da je imao tu povredu, sreća pa nije ona najgora bila, ali Partizan Gaudloka ne bi mogao ni da sanja da se ovaj nije povredio, zbog toga mu je i pala cena, a sa njim se mora rizikovati. Partizan sa pravim Gaudlokom, uz trenutni tim postaje favorit za titulu, tvrdim!
(alealealeo, 11. septembar 2019 21:12)

Ali zato brown koji nije igrao cele sezone zbog povrede po vama vredi 2miliona...a ovo sto ti tvrdis Hahahahahahaha

Dvorska budala

pre 4 godine

Samo mi jedno nije jasno odakle pare,kad godinama nisu prodali igraca za neke ozbiljne pare,a tu su i ogromni dugovi koji se vracaju!!!
(iz naroda, 11. septembar 2019 23:10)

Prijavi ih poreskoj upravi.

Fhkk

pre 4 godine

Dok se dva nasa kluba pune strancima, nasi talenti odlaze tj. beze iz zemlje bilo gde da igraju i onda propadnu. Savez mirno gleda sta se desava, mlade selekcije propadaju na velikim takmicenjima zbog takve politike. Kako da se nasi talenti razvijaju? Kako su Djordjevic, Obradovic, Danilivic, Paspalj i ostali igraci postali igraci. Razvijali su u domacoj ligi bez stranaca

Звездин весник

pre 4 godine

Endru je blek mamba, ako ga Trinkijeri uštopuje on može svaku da ubaci 20-30 lagano...!!!
(gremlin, 11. septembar 2019 21:06)

Не коментариши ако не знаш. Гаудлок је Мини мамба...

Mirko

pre 4 godine

Partizan ima više Amerikanaca nego Američka ambasada u Beogradu.
(ArtuDitu, 11. septembar 2019 21:11)

Koliko ih ima Zvezda?
(flash, 11. septembar 2019 22:32)

Ja sam navijač Mege, i to me ne zanima. Pričamo o broju stranaca u Partizanu.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ima dosta godina.Zenit karijere prošao uveliko.Ako nije skup.Ok.Ako je skup a ne donosi ništa konkretno manite se toga...

MilanChe...Ge...

pre 4 godine

Sjajan timski igrac, izuzetan pregled igre, neprelazan u odbrani...
Secate se onog vica...Sto mi nisi dodo, sto mi nisi dodo? Paaa, dodo sam...Goudelock

Rajko

pre 4 godine

Endru je blek mamba, ako ga Trinkijeri uštopuje on može svaku da ubaci 20-30 lagano...!!!
(gremlin, 11. septembar 2019 21:06)Jesi ti procitao vijest???Rastiman je kao golf1 ,ti pricas da ga neko ustimava..ja samo ne znam da li ste toliko ludi da ljuljnete u njega lijepe pare sa nadom da ce njegovo ime zaigrati kosarku!Kad njega Kinez nije htio sta dalje ima da se prica!Ali ima se izgleda nekih parica,da mi je samo znati odakle kad za 6 godina imate 2 kupa.

keys 5 rotciv

pre 4 godine

Mila majko zar nam i ovaj povredjeni igrac treba. Dovedite pravog beka koji moze na svakoj utakmici da ubaci 15-20 poena, i onda imamo realne sanse za titulu ABA lige.

delboj

pre 4 godine

Ko prati kosarku, zna da je ovo velika kocka... Gaudlok sigurno nije preskup, jer mu je karijera otisla dosta dolje. I sto rece svako privatnik. Zeljko je to odmah proslijedio dalje iz Fenerbahcea... E sad, sigurno se u Evropi u zadnjih 10 godina, a mozda i vise, nije pojavljivao poenter kao sto je Gaudlok. Takodje, suguran sa da u Partizanu sve ovo isto znaju i pitanje kakvu su mu ulogu namijenili. Ako ga uklope u tim, sto je po meni cista utopija, moze biti svasta. Sigurno je da ce se dovesti covjek koji zna da igra kosarku, ali ce Trinkijeri imati mnogo tezak posao da to iskoristi.

Liman

pre 4 godine

Samo mi jedno nije jasno odakle pare,kad godinama nisu prodali igraca za neke ozbiljne pare,a tu su i ogromni dugovi koji se vracaju!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (iz naroda, 11. septembar 2019 23:10)

Samo malo pojasnjenje. Ako si citao izvestaje revizorske kuce za proslu sezonu, mogao si da vidis da je Partizanov dug oko 2 miliona evra, a Zvezdin oko 7 miliona evra. Partizan je 2-3 sezone igrao sa vrlo jeftinim igracima, dok se Zvezda razbacivala parama. Makar je igrala i Evroligu, u kosarci nema zarade, a kad si na nivou igraca Evrolige normalno je da ces napraviti dug kao Zvezda. Znaci, logicnije je pitanje kako je to Zvezda dovele silne skupe igrace ove sezone i pored tolikog duga.

carafrikeiazije

pre 4 godine

nije jasno odakle zvezdi da se isčupa iz duga od 16 milona i još pravi pozamašne budžete za EL, a decenijama pre toga nikog nije prodala...
(MarcoPolo, 11. septembar 2019 23:43

to si trebao da pitaš pre 10 godina , tad je bio dug.
vraćano polako.
a partizan sad duguje 16 miliona.
odakle pare za ovoga?

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Batica koji ni uzeo titulu ni u Izraelu.
Sa Makabijem.

Blago onom koji se loži na Gaudloka. Sigurno nije pratio košarku od '74e.

dinko

pre 4 godine

Nema mesta za V. Marinkovica, ali ima mesta za ovog privatnika
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ne razumem, 11. septembar 2019 21:41)

'Ajde što nema mesta za Vanju, nego nema mesta ni za Bogdana Bogdanovićs.

Vanja je prodat Valensiji za solidno obeštećenje, kao što su prodavani igrači i ranije, unazad 30 godina. Ovo leto je bila poslednja šansa da se za Marinkovića dobije obeštećenje.

stefan

pre 4 godine

Gaudlok kao najbolji evropski košgeter ikada nije pojacanje,jer je imao povredu i nije igrao par meseci,al zato zverine poput Braun-a i Kuzmica koji ni pre povreda i pauze od godinu dana nikad nisu igrali neku vanserisku kosarku su bombetine za osvajanje EL...Kakva logika gospode sa one strane brda.Plus Gist je vanzemaljac,a od njega ocekujem pucanje tetive negde na pola sezone...

алекса

pre 4 godine

Написао сам да ће овима требати 5 лопти. Извињавам се, лупио сам глупост.
Неће им требати 5 лопти, требаће им 6. Хахахахаххахаааа......:)))))

majstor

pre 4 godine

Eh da je u top formi ovaj bi bio u rotaciji u NBA negde...strasan igrac...ali i velika kocka jer je na kraju karijere i stalno je povredjen.

rock star

pre 4 godine

Dobrodosao u levi dzep Branka Lazica
(Nemanja, 11. septembar 2019 21:10)

Branko Lazic ne moze vise ni dve bele ovce da sacuva. Doduse ima onaj sut za tri kad je 5 sekundi slobodan, i onaj ulaz jos nevidjen u svetu kosarke. I zaboravio si vrlo bitnu stvar. Nije Gaudlok tu sam. Tu su i Volden i Jaramaz, ima Lazic da lipse dok ih bude cuvao. Ovim transferom, Partizan se znacajno priblizio Zvezdi i bice vrlo , vrlo gusta ABA. Ova dva tima su najveci favoriti.

ganja

pre 4 godine

(hours of love, 11. septembar 2019 21:42)

Ne...ali su ljudi koji ovde komentarisu i citaju komentare odavno primetili da si sns bot na sportskim vestima.

Partizanovac

pre 4 godine

(hours of love, 11. septembar 2019 21:42)

Plata 500 eura?

Gde? Reci mi?

Idem da nadjem posao odmah i manem ovo privatno, a SNS dobije glas od mene odmah!

IVANCE_LFC

pre 4 godine

Ovo je ocajnicki potez da se dovodi ovakva macka u dzaku i nadanje da ce on sam da prelomi sezonu kad bude trebalo . Klasican privatnik kog ni Obradovic nije mogao da uklopi , a sad ce Trinkijeri da ga vrati u formu od pre 5 godina , sarmicama Bogdanove mame i kikirijem ... Sjajan igrac za kinesku ligu gde nema odbrana , u evropskim takmicenjima i pojacanoj Aba bice neupotrebljiv . Slicno se kocka i PAO sa Fredetom, videcemo ko ce imati vise srece .

Metropola

pre 4 godine

Vas Danilovic je uspeo i kosraku da upropasti.Dok je Djilas bio predsednik KSS mi smo postizali rezultate od klinaca do seniora.
(Aleksandra, 11. septembar 2019 23:05)... a tada je Partizan dominirao u svim takmicenjima.

flash

pre 4 godine

Ovaj da je nešto vredi Zvezda bi ga dovela.
(Duka, 11. septembar 2019 23:36)

Ovako razmislja svaki navijac Zvezde a kada igrac potpise za Partizan onda pitaju odakle pare...

klopp

pre 4 godine

Au pa dokle će ovaj aparthejd...Zvezda dovodi proverena strana evroligaška pojačanja za Evroligu, a partizani za cipiripi kup moraju sa ovim mladim i neiskusnim domaćim igračima da se snalaze...

Poštovalac igre

pre 4 godine

Gaudlok je igrač koji je zagorčavao međusobnom duelu sa Zvezdom u dresu Uniks svako se to seća. Igrač koga kad krene šut nema ko da ga zaustavi al" može da mu zataji. Sjajan košgeter!" Samo u kom stanju je samo zdrastveno..

nebitan srbin

pre 4 godine

juce sam gledao utakmicu protiv makabija u pocetku je to bio rastimovani orkestar svi trce ko besni nema tu neke prave taktike nema rezona nema ko da odigra piken rol dodavanje pritivniku u ruke. posle jedno osam minuta pocela dodavanja pocela odbrana da radi. ameri poceli da sipaju. u drugoj cetvrtini petorka. jaramaz zagor novica gordic i jankovic.cisto da se ne kaze nema domacih igraca.onaj novi plaej ima kliker mekana dodavanja krilni centar tomas uopste nije los lepo se gradi.isprasise makabi sa manje znoja i neizvesnosti nego 2010. verujem beskrajno u ovaj tim.nema halavljenja prava sinfonija. jedino mi velickovic ne uliva nikakvo poverenje.

Gorstak

pre 4 godine

Greska, slusao sam Ostoju na nekoj emisiji pre 5 dana, kaze da je povredjen do Novembra. To znači dok se vrati u formu fizičku, kraj decemra počezak januara 2020. Mnogo veliki rizik je ovaj momak. Ako bi sa druge strane ta povreda bila lečena na pravi način onda ok možda i može da izgura sezonu do kraja na nivou od 15ak pts.

SaleBG

pre 4 godine

Umesto da budemo centar za razvoj mladih igraca, mi cemo postati centar za rehabilitaciju potrosenih i povredjenih igraca.

Onda cemo da se pitamo gde je problem u reprezentaciji i slicno.

http://www.worldofbasketball.org

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

hours of love, o cemu pricas? Pa prosecna plata za vreme Kostunice je bila €650. Kakav prosek od 500 prvi put u istoriji? Ajde sve, ali nemoj o ekonomiji kad ocigledno nisi upucen. Da ne govorim o trenutnom dugu od 24 milijarde eur, a za vreme Kostunice bio 7.Nemamo ovde bas svi amneziju.

ej

pre 4 godine

Jedno od najdebilskijih pitanja realno je kada se neko pita za pare...koliko glup moras da budes da se pitas odakle pare Zvezdi i Partizanu za pojacanja...ti sto se pitaju nikad nisu vise od 100€ obrnuli (zaradili)...sto ne pitaju mamu i tatu odakle im za dzeparac...

Bojan.

pre 4 godine

Pitanje za navijace Partizana:Da li Zeljko Pantic laze ili govori istinu.Covek proziva fk Crvena Zvezda i kk Partizan.Pa me zanima da li laze,ako laze sto ga pidrzavate kad prica o Fk Partizan,a kad Prica o Kk Partizan onda ga ne podrzavate.

KliftonToni

pre 4 godine

hours of love, o cemu pricas? Pa prosecna plata za vreme Kostunice je bila €650. Kakav prosek od 500 prvi put u istoriji? Ajde sve, ali nemoj o ekonomiji kad ocigledno nisi upucen. Da ne govorim o trenutnom dugu od 24 milijarde eur, a za vreme Kostunice bio 7.Nemamo ovde bas svi amneziju.
(Gossa placa Zeljko, 12. septembar 2019 02:38)

и да није била, гориво је било 70 центи литар, просечна потрошачка корпа 240 еура....сад је гориво 1.45 а корпа 500....а дуг расте

SuzeTecite

pre 4 godine

Dok se dva nasa kluba pune strancima, nasi talenti odlaze tj. beze iz zemlje bilo gde da igraju i onda propadnu. Savez mirno gleda sta se desava, mlade selekcije propadaju na velikim takmicenjima zbog takve politike. Kako da se nasi talenti razvijaju? Kako su Djordjevic, Obradovic, Danilivic, Paspalj i ostali igraci postali igraci. Razvijali su u domacoj ligi bez stranaca
(Fhkk, 11. septembar 2019 21:28)
Obozavam ove jadikovke o nasim mladim kosarkasima.Pa druze,zar da igraju uskokovic,paunovic,simanic,rebic u ligi sampina protiv legija stranaca iz reala,cska,fenerbahcea,bajerna,olija,pao,himkija i ostalih 14tak kluba koji igraju euroleague. Imas prijatelju tok kosarkasa,nema tu mlad,star,kosarkas sazreva u 25toj. Do dvadesete uspe jedan od 50 bilo kod nas ili u svetu. Ti ako u domacoj ligi i aba II budes dobar i dajes 20-25 kosa,lako ces ti doci u zvezdu i partizan.