Sreda, 22.12.2004.

12:58

Milan Gurović: "I robot bi pukao!"

Izvor: B92

Milan Guroviæ: "I robot bi pukao!" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

Немања, Нови Сад

pre 19 godina

Слажем се са коментаром да ви са Б-92 не треба да пуштате коментаре искомплексираних усташа који вређају све живо. Али сами смо криви јер не желимо да се одрекнемо латинице. Видите како може лепо да се пише а пургери немају појма о чему се ради. Буди Србин пиши ћирилицом!!! Један је Гуровић Милан, ГУРОВИЋ МИЛАН...

Ivan

pre 19 godina

Ti si LEGENDA i sam znas da je ovo politicka situacija i da smo mi dosta omrzeni u svetu tako da ti je sve jasno. Zelim ti da nadjes novi klub uskoro i da igras jos bolje, kao i to da sa reprezentacijom ponovo osvojis Evropu. Pozdrav KRALJU

Macura-Srbija

pre 19 godina

Jos jedan dokaz da smo izgubili pravog coveka.Glupo bi bilo optuzivati upravu jer svi znamo koje struje vladaju FIBOM I ULEBOM.Jednostavno smo kao drzava nemocni i tolko ocrnjeni da svako moze da ostri onu stvar na nama.No,nema veze,vremena se menjaju i ne treba zaboraviti komsijama Hrvatima za sve ove podlosti,treba im vratiti na sportskom terenu,onako muski.Milan je previ covek i nije tacno da sad kuka i cmizdri,naprotiv,ne krivi nikoga iz kluba i najvise seb krivi sto je bio nespreman i sto su svakakvi mafijasi nakacili na nas kao narod.Komsijama Hrvatima porucujem da ne dolaze na nase sajtove ako nemaju sta pametno da kazu a kako vidim njih vise pece sto je taj isti Gurovic razbio Amere i osvojio sve sto se moze osvojiti nego sto ih raduje pobeda Cibone u Beogradu.Mi,Srbi smo taj poraz smo ubrzo taj poraz anulirali pobedom Refleksa u ZG i sad neka neko kaze da oni nemaju kompleks zvani SRBIJA.Mislim da im je to rec koja ih onako dobro strecne kada se izgovori.Milane ,hvala ti za sve sto si uradio za Srpsku kosarku i neka to ne bude jedino,imas ti snage i pameti da se vratis kao heroj kao OBILIC!!!

ioklio

pre 19 godina

Profesionalni igrac nije potrcao tri meseca !? A onda posle dva meseca treninga vuce se ko baba po terenu a odraz nula. Kako sejes tako zanjes.

Војводић, Приједор

pre 19 godina

Има један клуб који такође има лошу клупску политику и који је испод нивоа његових навијача, али те никад на би шутнуо због тетоваже-ЗВЕЗДА.

Milan Gurovic

pre 19 godina

Ljudi. moze li neko da mi prevede sta je napisao onaj "cibona - zagreb"??? Nista ga nisam razumeo! Na kom jeziku on pise?

Stevan

pre 19 godina

Kakva tuzna prica???? Da se rasplaces! Sport je biznis. Gurovic se nije uklapao u planove Partizana i ovi su ga oterali. Bravo za Partizan!!!

Dragan, Banjaluka

pre 19 godina

Alo papci? Ne valja vam Gurovic? Ajde se malo vratite u proshlost? Pokushajte se sjetiti bar onih trojki protiv amera. Da chujem ima li neko od vas da se nije radovao? Da nije urlao od srece? Da nije tu noc slavio?
Da se nije napio? Ima li? IMA LI? Nema...
I tad vam je valjao Milan Gurovic, tad je bio junak, heroj... faca i po... covjek bez mane...
Ajde bre papci zashutite vec jednom,
brukate se bre...
Nego, ja bi da kazem,
Hvala ti Milane Gurovicu za jednu od najljepshih noci u zivotu, i hvala za zlata koja si nam donio kuci. A dace Bog, donosicesh ih i ubuduce.
Veliki pozdrav svjetska faco!

mare

pre 19 godina

Idi u Zvezdu pa neka te trpe tamo.... ovi sto te hvale po forumima, najgori si igrac koji je igrao u poslednjih 10 godina u crno-belom klubu! Gde je sada Mica Beric?!?!

chicha

pre 19 godina

Milane srbine nemoj se brinuti, ti si igracina i velika ljudina i igraces ti u evropi a ne u nekoj goodyear ligi i u nekoj tuznoj ljepoj njihovom. Svi koji su pravi srbi oni su uz tebe a noji koji nisu oni ni ne znaju sta znaci biti srbin. Bog ti pomogo' Milane srbine.

FONTANA

pre 19 godina

Zlani decko srpskog basketa,nikada te necemo zaboraviti,trpeli bi te i 100 godina da ponovo budes onaj stari(da smo se mi pitali).Zar je sramota biti SRBIN i to glasno reci?VOLIMO TE MILANE!!!!!!!!!!!!!!!

Don Quijote

pre 19 godina

Gurovic je totalno van forme i to je ocigledno. Partizan i srpski klubovi ga nisu podrzali i to je bruka samo tako. Covek je toga svestan i time pokazuje da je na zemlji sa obe noge. Gurovic je momak i po. Svaka mu cast.
Hrvati godinama ocajnicki dokazuju i sebi i svetu da je hrvatski jezik nesto drugo i da sa srpskim nema nikakve veze i stvarno ne razumem zasto je Milan Gurovic "arogantan" kada to kao prvi Srbin otvoreno kaze i trazi prevodioca za hrvatski jezik? Ponekad mi se cini da Hrvati ni sami ne znaju sta u stvari hoce.

kobrapn

pre 19 godina

Sva podrska Gurovicu , bez osvrta na politicku dimenziju cele price (o cemu bi moglo o-ho-ho da se pise)!!! Ps. Sto se mene tice , posle Indijanapolisa ima kredit za ceo zivot!!!

Дејан

pre 19 godina

Милане, човече са образом и ставом! Ништа се не брини, проћи ће овај кратки период у коме су пси залајали на караван, који је игром случаја прошао кроз њихово мало мисто. Залајали су уствари на онога кога си ти извадио из титиних историјских читанки и ставио храбро на своје раме! Залајали су сви они лево од Дрине који Га у својим небулозним фикцијама изједначавају задњих 50 година са: Антом, Максом, Јуром, Милетом, Андријом и сличнима. Залајали су и неки наши заблудели десно од Дрине, који и даље слепо верују у историјске фалсификате вишеструког међународног шпијуна који је од 45-те до 80-те диктаторски владао нашом напаћеном земљом (а у нечијим главама тај и даље влада)!
Не бринем ја за тебе Милане. Ти си владајући светски првак, до прошле године и европски, а даће Бог од следеће године опет. Даће Бог и олимпијски кроз 3 године, само ти још то злато фали! Даће Ти Бог здравља и среће, као и свим Твојима! Бићеш опет ти у јаким клубовима, Бог чува храбре! А можда је и боље што ти нису дозволили да играш по гуменим вукојебинама у бившој нашој. Што би се један светски првак замлаћивао са аматерским групама грађана које попуњавају задња гумена места? Бабе и жабе не треба мешати, веруј ми боље што ниси дошао у додир са псетима што лају на твоје слике!
А то што теби нису дали подршку на више од 2 месеца, теби светском и европском прваку?! А дали су оном што већ 4 године неуспешно води тај клуб. Па то мене много не изненађује, ти што воде тај клуб вероватно много више воле оног што је на смрт осудио и погубио Мученика са твога рамена. Жив нам и здрав био Милане Гуровићу, Србине! Не бој се пашчади што лају на тебе, нишпта ти не могу...

Shurda

pre 19 godina

Nadam se da ce ova Guroviceva izjava,zacepiti usta svim onim "grobarima" koji su orkestrirano zajedno sa Zikinom kompanijom i ciganima pljuvali po Partizanu i likovali nad Partizanovom krizom u poslednje vreme.
Pametnome nije bila potrebna Milanova izjava da bi shvatio da je Partizan ucinio sve sto je mogao da stane iza Gurovica.Ali verovatno ce se i pored toga javiti neki koji ce tvrditi da oni bolje znaju od samog Gurovica koliko je klub stao iza njega.Dakle neproduzavanje ugovora je posledica Guroviceve lose forme i losih rezultata u Euroligi i nema veze sa GY ligom i tetovazom.
Vidim namnozili se Hrvati na ovom forumu pa likuju i pokusavaju da nam dele neke lekcije,a time samo pokazuju svoju ogromnu iskompleksiranost kada svoju srecu grade na trenutnoj krizi kosarkasa koji je dao ogroman doprinos u osvajanju svetskog zlata koje oni mogu samo da gledaju na posterima nase reprezentacije.
Pomamili se od VELIKE pobede Cibone nad nasim klincima od velikih 3 razlike.A sustina je u tome da kod nas ono sto vredi se ne moze zadrzati dugo i ide preko u finansijski jace klubove,a klinci ostaju da igraju protiv vasih "mladica" (Longin,Stimac,Krstic,Vrankovic...).Nasi klinci imaju fore minimum 6 godina da stignu vase mladice.A euforija koja ne prestaje zbog te pobede ni posle 2 nedelje je jos jedna potvrda vasih kompleksa.
A o tome da Gurovic cmizdri i pravda se Hrvatima moze da bude samo produkt tvog bolesno-iskompleksiranog uma.Ne postoji nijedan dobar razlog za to.Da se pravda vama,cuvenim antifastima iz II sv.rata,koji i dan danas u Sibeniku pred pocetak utakmice pustate Tompsona preko razglasa.Da nije tuzno bilo bi smesno.
Za kraj veliki pozdrav za Gurovica,puno srece u daljoj karijeri i da sto pre majstore izadjes iz krize.

Radovan, Bar

pre 19 godina

Hvala ti Milane za sve sto si radio i sto ces raditi za ovu zemlju.
Zamolio bih ovu papinu djecu da gledaju svoja posla.
Zvezda Srbija nikad Jugoslavija

Analiticar

pre 19 godina

Tako se ne radi sa velikanima. Trebalo ga je istrpeti. Pre njega nego Nostru Perovica, jer to je kriminal kako on igra.
Partizan je dobio Zvezdu samo na njegovo pojavljivanje.

madrileño

pre 19 godina

sada barem covek moze od skupstine da trazi i penziju. a i moze i tita da istetovira na drugoj ruci, pa onda dve. mislim penzije.

svi smo mi po malo...smesni.
a skupstina po najvise.

buba

pre 19 godina

Baš sam se rastužila kad sam pročitala ovaj njegov intervju.Samo što ne zaplačem.Što se tiče novog kluba, ima jedan na Rasvnoj gori pa neka igra za njega!!!

CIBONA - ZAGREB

pre 19 godina

Ej stari kaj briješ. Očajan si kao i tvoja tetovaža, sada kukaš ko mala curica, svi su kao krivi što ti pojma nisi imao ove sezone. Kaj ti je. Nitko tebi nije kriv.Svojom bahatošću (kao npr. izjava da ne razumiješ hrvatski jezik) i inat s četničkom tetovažom iako znaš da to neće proći u Hrvatskoj, doveo si klub u lošu situaciju. Vidjeli smo te protiv Cibone u Beogradu, truba živa. Prema tome, budi muško, ne cvili ko curica, ne priznaj - kriv sam zajebo sam. Ali nisi ti taj tip...

x man

pre 19 godina

Milane izdrzi, sve ce ovo proci. Bices ti onaj stari na koga smo svi ponosni.
Preziveo si pakao u Partizanu a imao bi istu sudbinu i da si potpisao za Zvezdu ili bilo koji drugi jaci klub iz Srbije.
Zelim ti puno srece i da nas i dalje usrecujes donoseci zlatne medalje.

ravnogorav

pre 19 godina

Ne krivim hrvate, krivam ovu kompaniju iz partizana i kosarkaskog saveza sto nisu stali iza Gurovica... Kad jednom popustis stalno cete maltretirati... Zvezda, Srbija nikad jugoslavija

Goran

pre 19 godina

Sta Milan ima u srcu - ja stvarno ne znam. Sta ima medju nogama - ne interesuje me, za razliku od nekih, ali sta ima (ili nema) u glavi pokazao je, na zalost svih nas koji smo to mogli da cujemo i vidimo (ako nigde drugde, onda bar u "klopki", na BKTV, kada je uspeo da izgovori gomilu nepovezanih i nezavrsenih recenica). Nacin na koji je sebi upropastio karijeru i kako je sebi uopste dozvolio toliki period neaktivnosti, genijalni angazmani u ruskim nedodjijama i zanimljive slicice po telu nisu svojstveni ljudima koji imaju bar prosecan IQ. Ipak, ima nade ... kaze nas narod - "Bog cuva decu i budale, ostali se sami cuvaju". Izgleda da se Milan kvalifikovao za boziju pomoc.

Ratko

pre 19 godina

Gospodine Milane Gurovicu – Svaka Cast!

Milan Gurovic se pokazao kao iskren i na kraju i gospodin covek. Nikoga nije kritikovao za teskoce u kojima se nasao. Umesto toga zahvalio se na korektnost onima koji su se korektno ponasali. Nije covek kako sam kaze bio fizicki spreman posle letnje povrede i tri meseca nije ni potrcao. Kada se pomisli da se reprezentacija uigrava 2 meseca, i to sa potpuno zdravim igracima, onda je jasno da se od Gurovica, u za njega novom timu, nije smelo previse ocekivati u takvom kratkom roku. Cisto politicki pritisak vrsen na njega licno je bio tezak ali pratio sam sve njegove izjave. Kada je covek u dusi iskren sam sa sobom onda se i taj pritisak moze izdrzati kao sto je to Gurovic uradio. Pritom sam mu licno zahvalan da se zahvaljujuci njemu dobar deo Srba najzad upoznao sa odlikovanjima koje je general Draza Mihailovic dobio od francuskog generala De Gola (orden Croix de Guerre) kao i najvece moguce priznanje koje USA moze da pruzi jednom stranom drzavljaninu, sto je posthumno uradio predsednik Truman 1948 sa ordenom Legion of Merit za Srpskog generala.

Svetskom i Evropskom Sampionu Milanu Gurovicu hvala za sve ovo i nadam se da je pokazao nacin i drugim mladima da se nemora prihvatati samo komunisticka i Titova istorija. A pritom se i kranje korektno poneo i nigde nije bilo ni trunke vredjanja nekog drugog sa njegove strane.

CIBONA - ZAGREB

pre 19 godina

Ej stari kaj briješ. Očajan si kao i tvoja tetovaža, sada kukaš ko mala curica, svi su kao krivi što ti pojma nisi imao ove sezone. Kaj ti je. Nitko tebi nije kriv.Svojom bahatošću (kao npr. izjava da ne razumiješ hrvatski jezik) i inat s četničkom tetovažom iako znaš da to neće proći u Hrvatskoj, doveo si klub u lošu situaciju. Vidjeli smo te protiv Cibone u Beogradu, truba živa. Prema tome, budi muško, ne cvili ko curica, ne priznaj - kriv sam zajebo sam. Ali nisi ti taj tip...

kobrapn

pre 19 godina

Sva podrska Gurovicu , bez osvrta na politicku dimenziju cele price (o cemu bi moglo o-ho-ho da se pise)!!! Ps. Sto se mene tice , posle Indijanapolisa ima kredit za ceo zivot!!!

Војводић, Приједор

pre 19 godina

Има један клуб који такође има лошу клупску политику и који је испод нивоа његових навијача, али те никад на би шутнуо због тетоваже-ЗВЕЗДА.

x man

pre 19 godina

Milane izdrzi, sve ce ovo proci. Bices ti onaj stari na koga smo svi ponosni.
Preziveo si pakao u Partizanu a imao bi istu sudbinu i da si potpisao za Zvezdu ili bilo koji drugi jaci klub iz Srbije.
Zelim ti puno srece i da nas i dalje usrecujes donoseci zlatne medalje.

Goran

pre 19 godina

Sta Milan ima u srcu - ja stvarno ne znam. Sta ima medju nogama - ne interesuje me, za razliku od nekih, ali sta ima (ili nema) u glavi pokazao je, na zalost svih nas koji smo to mogli da cujemo i vidimo (ako nigde drugde, onda bar u "klopki", na BKTV, kada je uspeo da izgovori gomilu nepovezanih i nezavrsenih recenica). Nacin na koji je sebi upropastio karijeru i kako je sebi uopste dozvolio toliki period neaktivnosti, genijalni angazmani u ruskim nedodjijama i zanimljive slicice po telu nisu svojstveni ljudima koji imaju bar prosecan IQ. Ipak, ima nade ... kaze nas narod - "Bog cuva decu i budale, ostali se sami cuvaju". Izgleda da se Milan kvalifikovao za boziju pomoc.

ravnogorav

pre 19 godina

Ne krivim hrvate, krivam ovu kompaniju iz partizana i kosarkaskog saveza sto nisu stali iza Gurovica... Kad jednom popustis stalno cete maltretirati... Zvezda, Srbija nikad jugoslavija

Ratko

pre 19 godina

Gospodine Milane Gurovicu – Svaka Cast!

Milan Gurovic se pokazao kao iskren i na kraju i gospodin covek. Nikoga nije kritikovao za teskoce u kojima se nasao. Umesto toga zahvalio se na korektnost onima koji su se korektno ponasali. Nije covek kako sam kaze bio fizicki spreman posle letnje povrede i tri meseca nije ni potrcao. Kada se pomisli da se reprezentacija uigrava 2 meseca, i to sa potpuno zdravim igracima, onda je jasno da se od Gurovica, u za njega novom timu, nije smelo previse ocekivati u takvom kratkom roku. Cisto politicki pritisak vrsen na njega licno je bio tezak ali pratio sam sve njegove izjave. Kada je covek u dusi iskren sam sa sobom onda se i taj pritisak moze izdrzati kao sto je to Gurovic uradio. Pritom sam mu licno zahvalan da se zahvaljujuci njemu dobar deo Srba najzad upoznao sa odlikovanjima koje je general Draza Mihailovic dobio od francuskog generala De Gola (orden Croix de Guerre) kao i najvece moguce priznanje koje USA moze da pruzi jednom stranom drzavljaninu, sto je posthumno uradio predsednik Truman 1948 sa ordenom Legion of Merit za Srpskog generala.

Svetskom i Evropskom Sampionu Milanu Gurovicu hvala za sve ovo i nadam se da je pokazao nacin i drugim mladima da se nemora prihvatati samo komunisticka i Titova istorija. A pritom se i kranje korektno poneo i nigde nije bilo ni trunke vredjanja nekog drugog sa njegove strane.

buba

pre 19 godina

Baš sam se rastužila kad sam pročitala ovaj njegov intervju.Samo što ne zaplačem.Što se tiče novog kluba, ima jedan na Rasvnoj gori pa neka igra za njega!!!

madrileño

pre 19 godina

sada barem covek moze od skupstine da trazi i penziju. a i moze i tita da istetovira na drugoj ruci, pa onda dve. mislim penzije.

svi smo mi po malo...smesni.
a skupstina po najvise.

Analiticar

pre 19 godina

Tako se ne radi sa velikanima. Trebalo ga je istrpeti. Pre njega nego Nostru Perovica, jer to je kriminal kako on igra.
Partizan je dobio Zvezdu samo na njegovo pojavljivanje.

Дејан

pre 19 godina

Милане, човече са образом и ставом! Ништа се не брини, проћи ће овај кратки период у коме су пси залајали на караван, који је игром случаја прошао кроз њихово мало мисто. Залајали су уствари на онога кога си ти извадио из титиних историјских читанки и ставио храбро на своје раме! Залајали су сви они лево од Дрине који Га у својим небулозним фикцијама изједначавају задњих 50 година са: Антом, Максом, Јуром, Милетом, Андријом и сличнима. Залајали су и неки наши заблудели десно од Дрине, који и даље слепо верују у историјске фалсификате вишеструког међународног шпијуна који је од 45-те до 80-те диктаторски владао нашом напаћеном земљом (а у нечијим главама тај и даље влада)!
Не бринем ја за тебе Милане. Ти си владајући светски првак, до прошле године и европски, а даће Бог од следеће године опет. Даће Бог и олимпијски кроз 3 године, само ти још то злато фали! Даће Ти Бог здравља и среће, као и свим Твојима! Бићеш опет ти у јаким клубовима, Бог чува храбре! А можда је и боље што ти нису дозволили да играш по гуменим вукојебинама у бившој нашој. Што би се један светски првак замлаћивао са аматерским групама грађана које попуњавају задња гумена места? Бабе и жабе не треба мешати, веруј ми боље што ниси дошао у додир са псетима што лају на твоје слике!
А то што теби нису дали подршку на више од 2 месеца, теби светском и европском прваку?! А дали су оном што већ 4 године неуспешно води тај клуб. Па то мене много не изненађује, ти што воде тај клуб вероватно много више воле оног што је на смрт осудио и погубио Мученика са твога рамена. Жив нам и здрав био Милане Гуровићу, Србине! Не бој се пашчади што лају на тебе, нишпта ти не могу...

Shurda

pre 19 godina

Nadam se da ce ova Guroviceva izjava,zacepiti usta svim onim "grobarima" koji su orkestrirano zajedno sa Zikinom kompanijom i ciganima pljuvali po Partizanu i likovali nad Partizanovom krizom u poslednje vreme.
Pametnome nije bila potrebna Milanova izjava da bi shvatio da je Partizan ucinio sve sto je mogao da stane iza Gurovica.Ali verovatno ce se i pored toga javiti neki koji ce tvrditi da oni bolje znaju od samog Gurovica koliko je klub stao iza njega.Dakle neproduzavanje ugovora je posledica Guroviceve lose forme i losih rezultata u Euroligi i nema veze sa GY ligom i tetovazom.
Vidim namnozili se Hrvati na ovom forumu pa likuju i pokusavaju da nam dele neke lekcije,a time samo pokazuju svoju ogromnu iskompleksiranost kada svoju srecu grade na trenutnoj krizi kosarkasa koji je dao ogroman doprinos u osvajanju svetskog zlata koje oni mogu samo da gledaju na posterima nase reprezentacije.
Pomamili se od VELIKE pobede Cibone nad nasim klincima od velikih 3 razlike.A sustina je u tome da kod nas ono sto vredi se ne moze zadrzati dugo i ide preko u finansijski jace klubove,a klinci ostaju da igraju protiv vasih "mladica" (Longin,Stimac,Krstic,Vrankovic...).Nasi klinci imaju fore minimum 6 godina da stignu vase mladice.A euforija koja ne prestaje zbog te pobede ni posle 2 nedelje je jos jedna potvrda vasih kompleksa.
A o tome da Gurovic cmizdri i pravda se Hrvatima moze da bude samo produkt tvog bolesno-iskompleksiranog uma.Ne postoji nijedan dobar razlog za to.Da se pravda vama,cuvenim antifastima iz II sv.rata,koji i dan danas u Sibeniku pred pocetak utakmice pustate Tompsona preko razglasa.Da nije tuzno bilo bi smesno.
Za kraj veliki pozdrav za Gurovica,puno srece u daljoj karijeri i da sto pre majstore izadjes iz krize.

Radovan, Bar

pre 19 godina

Hvala ti Milane za sve sto si radio i sto ces raditi za ovu zemlju.
Zamolio bih ovu papinu djecu da gledaju svoja posla.
Zvezda Srbija nikad Jugoslavija

Don Quijote

pre 19 godina

Gurovic je totalno van forme i to je ocigledno. Partizan i srpski klubovi ga nisu podrzali i to je bruka samo tako. Covek je toga svestan i time pokazuje da je na zemlji sa obe noge. Gurovic je momak i po. Svaka mu cast.
Hrvati godinama ocajnicki dokazuju i sebi i svetu da je hrvatski jezik nesto drugo i da sa srpskim nema nikakve veze i stvarno ne razumem zasto je Milan Gurovic "arogantan" kada to kao prvi Srbin otvoreno kaze i trazi prevodioca za hrvatski jezik? Ponekad mi se cini da Hrvati ni sami ne znaju sta u stvari hoce.

FONTANA

pre 19 godina

Zlani decko srpskog basketa,nikada te necemo zaboraviti,trpeli bi te i 100 godina da ponovo budes onaj stari(da smo se mi pitali).Zar je sramota biti SRBIN i to glasno reci?VOLIMO TE MILANE!!!!!!!!!!!!!!!

chicha

pre 19 godina

Milane srbine nemoj se brinuti, ti si igracina i velika ljudina i igraces ti u evropi a ne u nekoj goodyear ligi i u nekoj tuznoj ljepoj njihovom. Svi koji su pravi srbi oni su uz tebe a noji koji nisu oni ni ne znaju sta znaci biti srbin. Bog ti pomogo' Milane srbine.

mare

pre 19 godina

Idi u Zvezdu pa neka te trpe tamo.... ovi sto te hvale po forumima, najgori si igrac koji je igrao u poslednjih 10 godina u crno-belom klubu! Gde je sada Mica Beric?!?!

Dragan, Banjaluka

pre 19 godina

Alo papci? Ne valja vam Gurovic? Ajde se malo vratite u proshlost? Pokushajte se sjetiti bar onih trojki protiv amera. Da chujem ima li neko od vas da se nije radovao? Da nije urlao od srece? Da nije tu noc slavio?
Da se nije napio? Ima li? IMA LI? Nema...
I tad vam je valjao Milan Gurovic, tad je bio junak, heroj... faca i po... covjek bez mane...
Ajde bre papci zashutite vec jednom,
brukate se bre...
Nego, ja bi da kazem,
Hvala ti Milane Gurovicu za jednu od najljepshih noci u zivotu, i hvala za zlata koja si nam donio kuci. A dace Bog, donosicesh ih i ubuduce.
Veliki pozdrav svjetska faco!

Milan Gurovic

pre 19 godina

Ljudi. moze li neko da mi prevede sta je napisao onaj "cibona - zagreb"??? Nista ga nisam razumeo! Na kom jeziku on pise?

Stevan

pre 19 godina

Kakva tuzna prica???? Da se rasplaces! Sport je biznis. Gurovic se nije uklapao u planove Partizana i ovi su ga oterali. Bravo za Partizan!!!

ioklio

pre 19 godina

Profesionalni igrac nije potrcao tri meseca !? A onda posle dva meseca treninga vuce se ko baba po terenu a odraz nula. Kako sejes tako zanjes.

Macura-Srbija

pre 19 godina

Jos jedan dokaz da smo izgubili pravog coveka.Glupo bi bilo optuzivati upravu jer svi znamo koje struje vladaju FIBOM I ULEBOM.Jednostavno smo kao drzava nemocni i tolko ocrnjeni da svako moze da ostri onu stvar na nama.No,nema veze,vremena se menjaju i ne treba zaboraviti komsijama Hrvatima za sve ove podlosti,treba im vratiti na sportskom terenu,onako muski.Milan je previ covek i nije tacno da sad kuka i cmizdri,naprotiv,ne krivi nikoga iz kluba i najvise seb krivi sto je bio nespreman i sto su svakakvi mafijasi nakacili na nas kao narod.Komsijama Hrvatima porucujem da ne dolaze na nase sajtove ako nemaju sta pametno da kazu a kako vidim njih vise pece sto je taj isti Gurovic razbio Amere i osvojio sve sto se moze osvojiti nego sto ih raduje pobeda Cibone u Beogradu.Mi,Srbi smo taj poraz smo ubrzo taj poraz anulirali pobedom Refleksa u ZG i sad neka neko kaze da oni nemaju kompleks zvani SRBIJA.Mislim da im je to rec koja ih onako dobro strecne kada se izgovori.Milane ,hvala ti za sve sto si uradio za Srpsku kosarku i neka to ne bude jedino,imas ti snage i pameti da se vratis kao heroj kao OBILIC!!!

Ivan

pre 19 godina

Ti si LEGENDA i sam znas da je ovo politicka situacija i da smo mi dosta omrzeni u svetu tako da ti je sve jasno. Zelim ti da nadjes novi klub uskoro i da igras jos bolje, kao i to da sa reprezentacijom ponovo osvojis Evropu. Pozdrav KRALJU

Немања, Нови Сад

pre 19 godina

Слажем се са коментаром да ви са Б-92 не треба да пуштате коментаре искомплексираних усташа који вређају све живо. Али сами смо криви јер не желимо да се одрекнемо латинице. Видите како може лепо да се пише а пургери немају појма о чему се ради. Буди Србин пиши ћирилицом!!! Један је Гуровић Милан, ГУРОВИЋ МИЛАН...

Војводић, Приједор

pre 19 godina

Има један клуб који такође има лошу клупску политику и који је испод нивоа његових навијача, али те никад на би шутнуо због тетоваже-ЗВЕЗДА.

CIBONA - ZAGREB

pre 19 godina

Ej stari kaj briješ. Očajan si kao i tvoja tetovaža, sada kukaš ko mala curica, svi su kao krivi što ti pojma nisi imao ove sezone. Kaj ti je. Nitko tebi nije kriv.Svojom bahatošću (kao npr. izjava da ne razumiješ hrvatski jezik) i inat s četničkom tetovažom iako znaš da to neće proći u Hrvatskoj, doveo si klub u lošu situaciju. Vidjeli smo te protiv Cibone u Beogradu, truba živa. Prema tome, budi muško, ne cvili ko curica, ne priznaj - kriv sam zajebo sam. Ali nisi ti taj tip...

x man

pre 19 godina

Milane izdrzi, sve ce ovo proci. Bices ti onaj stari na koga smo svi ponosni.
Preziveo si pakao u Partizanu a imao bi istu sudbinu i da si potpisao za Zvezdu ili bilo koji drugi jaci klub iz Srbije.
Zelim ti puno srece i da nas i dalje usrecujes donoseci zlatne medalje.

Goran

pre 19 godina

Sta Milan ima u srcu - ja stvarno ne znam. Sta ima medju nogama - ne interesuje me, za razliku od nekih, ali sta ima (ili nema) u glavi pokazao je, na zalost svih nas koji smo to mogli da cujemo i vidimo (ako nigde drugde, onda bar u "klopki", na BKTV, kada je uspeo da izgovori gomilu nepovezanih i nezavrsenih recenica). Nacin na koji je sebi upropastio karijeru i kako je sebi uopste dozvolio toliki period neaktivnosti, genijalni angazmani u ruskim nedodjijama i zanimljive slicice po telu nisu svojstveni ljudima koji imaju bar prosecan IQ. Ipak, ima nade ... kaze nas narod - "Bog cuva decu i budale, ostali se sami cuvaju". Izgleda da se Milan kvalifikovao za boziju pomoc.

ravnogorav

pre 19 godina

Ne krivim hrvate, krivam ovu kompaniju iz partizana i kosarkaskog saveza sto nisu stali iza Gurovica... Kad jednom popustis stalno cete maltretirati... Zvezda, Srbija nikad jugoslavija

Ratko

pre 19 godina

Gospodine Milane Gurovicu – Svaka Cast!

Milan Gurovic se pokazao kao iskren i na kraju i gospodin covek. Nikoga nije kritikovao za teskoce u kojima se nasao. Umesto toga zahvalio se na korektnost onima koji su se korektno ponasali. Nije covek kako sam kaze bio fizicki spreman posle letnje povrede i tri meseca nije ni potrcao. Kada se pomisli da se reprezentacija uigrava 2 meseca, i to sa potpuno zdravim igracima, onda je jasno da se od Gurovica, u za njega novom timu, nije smelo previse ocekivati u takvom kratkom roku. Cisto politicki pritisak vrsen na njega licno je bio tezak ali pratio sam sve njegove izjave. Kada je covek u dusi iskren sam sa sobom onda se i taj pritisak moze izdrzati kao sto je to Gurovic uradio. Pritom sam mu licno zahvalan da se zahvaljujuci njemu dobar deo Srba najzad upoznao sa odlikovanjima koje je general Draza Mihailovic dobio od francuskog generala De Gola (orden Croix de Guerre) kao i najvece moguce priznanje koje USA moze da pruzi jednom stranom drzavljaninu, sto je posthumno uradio predsednik Truman 1948 sa ordenom Legion of Merit za Srpskog generala.

Svetskom i Evropskom Sampionu Milanu Gurovicu hvala za sve ovo i nadam se da je pokazao nacin i drugim mladima da se nemora prihvatati samo komunisticka i Titova istorija. A pritom se i kranje korektno poneo i nigde nije bilo ni trunke vredjanja nekog drugog sa njegove strane.

buba

pre 19 godina

Baš sam se rastužila kad sam pročitala ovaj njegov intervju.Samo što ne zaplačem.Što se tiče novog kluba, ima jedan na Rasvnoj gori pa neka igra za njega!!!

madrileño

pre 19 godina

sada barem covek moze od skupstine da trazi i penziju. a i moze i tita da istetovira na drugoj ruci, pa onda dve. mislim penzije.

svi smo mi po malo...smesni.
a skupstina po najvise.

Analiticar

pre 19 godina

Tako se ne radi sa velikanima. Trebalo ga je istrpeti. Pre njega nego Nostru Perovica, jer to je kriminal kako on igra.
Partizan je dobio Zvezdu samo na njegovo pojavljivanje.

Дејан

pre 19 godina

Милане, човече са образом и ставом! Ништа се не брини, проћи ће овај кратки период у коме су пси залајали на караван, који је игром случаја прошао кроз њихово мало мисто. Залајали су уствари на онога кога си ти извадио из титиних историјских читанки и ставио храбро на своје раме! Залајали су сви они лево од Дрине који Га у својим небулозним фикцијама изједначавају задњих 50 година са: Антом, Максом, Јуром, Милетом, Андријом и сличнима. Залајали су и неки наши заблудели десно од Дрине, који и даље слепо верују у историјске фалсификате вишеструког међународног шпијуна који је од 45-те до 80-те диктаторски владао нашом напаћеном земљом (а у нечијим главама тај и даље влада)!
Не бринем ја за тебе Милане. Ти си владајући светски првак, до прошле године и европски, а даће Бог од следеће године опет. Даће Бог и олимпијски кроз 3 године, само ти још то злато фали! Даће Ти Бог здравља и среће, као и свим Твојима! Бићеш опет ти у јаким клубовима, Бог чува храбре! А можда је и боље што ти нису дозволили да играш по гуменим вукојебинама у бившој нашој. Што би се један светски првак замлаћивао са аматерским групама грађана које попуњавају задња гумена места? Бабе и жабе не треба мешати, веруј ми боље што ниси дошао у додир са псетима што лају на твоје слике!
А то што теби нису дали подршку на више од 2 месеца, теби светском и европском прваку?! А дали су оном што већ 4 године неуспешно води тај клуб. Па то мене много не изненађује, ти што воде тај клуб вероватно много више воле оног што је на смрт осудио и погубио Мученика са твога рамена. Жив нам и здрав био Милане Гуровићу, Србине! Не бој се пашчади што лају на тебе, нишпта ти не могу...

Shurda

pre 19 godina

Nadam se da ce ova Guroviceva izjava,zacepiti usta svim onim "grobarima" koji su orkestrirano zajedno sa Zikinom kompanijom i ciganima pljuvali po Partizanu i likovali nad Partizanovom krizom u poslednje vreme.
Pametnome nije bila potrebna Milanova izjava da bi shvatio da je Partizan ucinio sve sto je mogao da stane iza Gurovica.Ali verovatno ce se i pored toga javiti neki koji ce tvrditi da oni bolje znaju od samog Gurovica koliko je klub stao iza njega.Dakle neproduzavanje ugovora je posledica Guroviceve lose forme i losih rezultata u Euroligi i nema veze sa GY ligom i tetovazom.
Vidim namnozili se Hrvati na ovom forumu pa likuju i pokusavaju da nam dele neke lekcije,a time samo pokazuju svoju ogromnu iskompleksiranost kada svoju srecu grade na trenutnoj krizi kosarkasa koji je dao ogroman doprinos u osvajanju svetskog zlata koje oni mogu samo da gledaju na posterima nase reprezentacije.
Pomamili se od VELIKE pobede Cibone nad nasim klincima od velikih 3 razlike.A sustina je u tome da kod nas ono sto vredi se ne moze zadrzati dugo i ide preko u finansijski jace klubove,a klinci ostaju da igraju protiv vasih "mladica" (Longin,Stimac,Krstic,Vrankovic...).Nasi klinci imaju fore minimum 6 godina da stignu vase mladice.A euforija koja ne prestaje zbog te pobede ni posle 2 nedelje je jos jedna potvrda vasih kompleksa.
A o tome da Gurovic cmizdri i pravda se Hrvatima moze da bude samo produkt tvog bolesno-iskompleksiranog uma.Ne postoji nijedan dobar razlog za to.Da se pravda vama,cuvenim antifastima iz II sv.rata,koji i dan danas u Sibeniku pred pocetak utakmice pustate Tompsona preko razglasa.Da nije tuzno bilo bi smesno.
Za kraj veliki pozdrav za Gurovica,puno srece u daljoj karijeri i da sto pre majstore izadjes iz krize.

Radovan, Bar

pre 19 godina

Hvala ti Milane za sve sto si radio i sto ces raditi za ovu zemlju.
Zamolio bih ovu papinu djecu da gledaju svoja posla.
Zvezda Srbija nikad Jugoslavija

kobrapn

pre 19 godina

Sva podrska Gurovicu , bez osvrta na politicku dimenziju cele price (o cemu bi moglo o-ho-ho da se pise)!!! Ps. Sto se mene tice , posle Indijanapolisa ima kredit za ceo zivot!!!

Don Quijote

pre 19 godina

Gurovic je totalno van forme i to je ocigledno. Partizan i srpski klubovi ga nisu podrzali i to je bruka samo tako. Covek je toga svestan i time pokazuje da je na zemlji sa obe noge. Gurovic je momak i po. Svaka mu cast.
Hrvati godinama ocajnicki dokazuju i sebi i svetu da je hrvatski jezik nesto drugo i da sa srpskim nema nikakve veze i stvarno ne razumem zasto je Milan Gurovic "arogantan" kada to kao prvi Srbin otvoreno kaze i trazi prevodioca za hrvatski jezik? Ponekad mi se cini da Hrvati ni sami ne znaju sta u stvari hoce.

FONTANA

pre 19 godina

Zlani decko srpskog basketa,nikada te necemo zaboraviti,trpeli bi te i 100 godina da ponovo budes onaj stari(da smo se mi pitali).Zar je sramota biti SRBIN i to glasno reci?VOLIMO TE MILANE!!!!!!!!!!!!!!!

chicha

pre 19 godina

Milane srbine nemoj se brinuti, ti si igracina i velika ljudina i igraces ti u evropi a ne u nekoj goodyear ligi i u nekoj tuznoj ljepoj njihovom. Svi koji su pravi srbi oni su uz tebe a noji koji nisu oni ni ne znaju sta znaci biti srbin. Bog ti pomogo' Milane srbine.

mare

pre 19 godina

Idi u Zvezdu pa neka te trpe tamo.... ovi sto te hvale po forumima, najgori si igrac koji je igrao u poslednjih 10 godina u crno-belom klubu! Gde je sada Mica Beric?!?!

Dragan, Banjaluka

pre 19 godina

Alo papci? Ne valja vam Gurovic? Ajde se malo vratite u proshlost? Pokushajte se sjetiti bar onih trojki protiv amera. Da chujem ima li neko od vas da se nije radovao? Da nije urlao od srece? Da nije tu noc slavio?
Da se nije napio? Ima li? IMA LI? Nema...
I tad vam je valjao Milan Gurovic, tad je bio junak, heroj... faca i po... covjek bez mane...
Ajde bre papci zashutite vec jednom,
brukate se bre...
Nego, ja bi da kazem,
Hvala ti Milane Gurovicu za jednu od najljepshih noci u zivotu, i hvala za zlata koja si nam donio kuci. A dace Bog, donosicesh ih i ubuduce.
Veliki pozdrav svjetska faco!

Milan Gurovic

pre 19 godina

Ljudi. moze li neko da mi prevede sta je napisao onaj "cibona - zagreb"??? Nista ga nisam razumeo! Na kom jeziku on pise?

Stevan

pre 19 godina

Kakva tuzna prica???? Da se rasplaces! Sport je biznis. Gurovic se nije uklapao u planove Partizana i ovi su ga oterali. Bravo za Partizan!!!

ioklio

pre 19 godina

Profesionalni igrac nije potrcao tri meseca !? A onda posle dva meseca treninga vuce se ko baba po terenu a odraz nula. Kako sejes tako zanjes.

Macura-Srbija

pre 19 godina

Jos jedan dokaz da smo izgubili pravog coveka.Glupo bi bilo optuzivati upravu jer svi znamo koje struje vladaju FIBOM I ULEBOM.Jednostavno smo kao drzava nemocni i tolko ocrnjeni da svako moze da ostri onu stvar na nama.No,nema veze,vremena se menjaju i ne treba zaboraviti komsijama Hrvatima za sve ove podlosti,treba im vratiti na sportskom terenu,onako muski.Milan je previ covek i nije tacno da sad kuka i cmizdri,naprotiv,ne krivi nikoga iz kluba i najvise seb krivi sto je bio nespreman i sto su svakakvi mafijasi nakacili na nas kao narod.Komsijama Hrvatima porucujem da ne dolaze na nase sajtove ako nemaju sta pametno da kazu a kako vidim njih vise pece sto je taj isti Gurovic razbio Amere i osvojio sve sto se moze osvojiti nego sto ih raduje pobeda Cibone u Beogradu.Mi,Srbi smo taj poraz smo ubrzo taj poraz anulirali pobedom Refleksa u ZG i sad neka neko kaze da oni nemaju kompleks zvani SRBIJA.Mislim da im je to rec koja ih onako dobro strecne kada se izgovori.Milane ,hvala ti za sve sto si uradio za Srpsku kosarku i neka to ne bude jedino,imas ti snage i pameti da se vratis kao heroj kao OBILIC!!!

Ivan

pre 19 godina

Ti si LEGENDA i sam znas da je ovo politicka situacija i da smo mi dosta omrzeni u svetu tako da ti je sve jasno. Zelim ti da nadjes novi klub uskoro i da igras jos bolje, kao i to da sa reprezentacijom ponovo osvojis Evropu. Pozdrav KRALJU

Немања, Нови Сад

pre 19 godina

Слажем се са коментаром да ви са Б-92 не треба да пуштате коментаре искомплексираних усташа који вређају све живо. Али сами смо криви јер не желимо да се одрекнемо латинице. Видите како може лепо да се пише а пургери немају појма о чему се ради. Буди Србин пиши ћирилицом!!! Један је Гуровић Милан, ГУРОВИЋ МИЛАН...