Sreda, 14.08.2019.

13:05

Poznat termin meča Jang Bojs – Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde prvi meč protiv Jang Bojsa u Bernu, u plej-ofu za Ligu šampiona, odigraće u sredu 21. avgusta.

Izvor: MT

Poznat termin meèa Jang Bojs – Crvena zvezda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

45 Komentari

Sortiraj po:

Aleksandar

pre 4 godine

Svajcarci nisu uopste naivni,prosle su godine izbacili Dinamo i to pobedom u Zagrebu a Zagrebcani su bas skockana ekipa za Balkanske uslove.

fox vox vivax

pre 4 godine

A sta ce ovde navijaci malog i nebitnog kluba partizan? Ajde lepo u svoje dvoriste pa tamo komentarisite nikad slabiji Kopen, nikad slabiji Liverpul, nikad slabiji Salzburg, svi dosli sa desetim timom, dosli petlici itd itd. Manite nas sekto tih vasih fora.

dm

pre 4 godine

Nas 7ca 40+ ali jos uvek mladih vec smo kupili karte za Zurich...a u Bernu skuplja se ekipa prekaljenih...bice festa i nadam se gusta...

zvezdaš

pre 4 godine

Jeste posto ih je Partizan tukao, eliminisao pre dve godine, zato su tada bili slabi kao i Auzburg kad je izgubio od PFCa kao domacin, ali zato poslednje plasirani Keln, koga ste jedva dobili u BG iako su dosli sa drugim timom je bio opasan protivnik, klub iz Nemacke.
(sta reci, 14. avgust 2019 17:32)

Mislim da ti je poznato čiji je običaj da piše "ovi će vas razbiti", a posle "nikad slabiji, krš ekipa, mi bi ove...".

A Keln... njih smo dobili i tamo i ovde. Nije baš bilo davno, pa da se vadiš da si tad bio u vrtiću.
Da te podsetim: Boaći, i ne, nije iz penala.

bitno je

pre 4 godine

Vidim vec ste prosli Svajcarce,tipa lakse cemo sa njima nego sa Dancima. Samo Nemoj o glavu da vam se obije sve,I do sada ste imali brdo srece,ali I hrabrosti,nedosudjen cist penal I nepostojeci ofsajd.
Zv sve odgovara Ali napadacka igra protivnika nikako,zivi bili pa videli. Veoma je interesantno kolika vas sreca prati,Nzm cime ste to zasluzili stvarno. Izgleda da ste klub koji oslikava stanje Zemlje Srbije,Gde olos profitira,a normalan narod jedva sastavlja kraj sa krajem. Pitanje je vremena kada ce svemu doci kraj,a kada dodje Zvezde ce nestati pre nego Partizana,ne sto je Partizan nesto posebno bolji u celoj prici,vec sto ima razradjen sistem od koga zivi,skolu I svoju u svetu nadaleko poznatu decu I tradiciju.

cole

pre 4 godine

lakse ce zvezda sa njima nego sa kopenhagenom. ubedjen sam u to, jer svajcarci i u gostima igraju isto kao kod kuce. napadaju non-stop, nemaju dobru odbranu, ako im se odsece sredina, a za to imamo dobre igrace, ostaju pogubljeni. nije to jang bojs od pre par sezona, kad su po evropi igrali sjajno, prodali su par dobrih igraca, a sa novima uigravanje tek predstoji. vise sam se bojao dosadnih i upornih skandinavaca koji su i fizicki spremniji od nas, nego ovih svajcaraca. uostalom, videcete...mozda se neko i seti ovog mog pisanija na veliku Gospojinu, posle revansa. srecno, zvezdo moja!

Ledeci Dux

pre 4 godine

Jedva sa Dancima.....Pata karte ste ekipe bili.....Ovi su bolji od Danaca ....Ne dave loptu,brzi su.....Nije losa ekipica.....Videcemo.

zvezdaš

pre 4 godine

Ne znam dal je istina al jos uvek ne mogu da iscupaju autobus iz zvezdinog gola u Kopenhagenu.
(radoslav, 14. avgust 2019 15:29)

Neka ga zadrže za uspomenu, odradio je posao.

Вук

pre 4 godine

Јаки су, добијали су велике тимове, спустимо еуфорију на земљу. Биће изузетно тешко обуздати их. Само стрпљиво и мирно, без срљања. Не ложите се превише.

Ljubisa

pre 4 godine

Bice dobra podrska sa tribina samo ako svajcarci nesto promene jer se trenutno jako tesko dolazi do karata!Trenutno mogu kupiti karte samo vlasnici sezonskih karata a to su u 90-95% slucajeva svajcarci a mogu kupiti najvise 6 karti!

sta reci

pre 4 godine

Jang Bojs vise nije ista ekipa od pre 2 godine. U medjuvremenu su se dosta pojacali, njihova vrednost je sada preko 60 miliona, pre 2 godine nisu vredeli ni 20. U svakom slucaju i vrednost Zvezde je skocila, tim je iskusniji, jaci, tako da mislim da ce Zvezda proci bez problema.
(Pedja, 14. avgust 2019 15:06)

Jeste posto ih je Partizan tukao, eliminisao pre dve godine, zato su tada bili slabi kao i Auzburg kad je izgubio od PFCa kao domacin, ali zato poslednje plasirani Keln, koga ste jedva dobili u BG iako su dosli sa drugim timom je bio opasan protivnik, klub iz Nemacke.

NoName

pre 4 godine

Ne znam dal je istina al jos uvek ne mogu da iscupaju autobus iz zvezdinog gola u Kopenhagenu.
(radoslav, 14. avgust 2019 15:29)

Što će im bus? Da l ne traže kartu za plej of?

maki1982

pre 4 godine

bice neizvesno. od kada su ukinute sankcije i od kada igramo kvalifikacije za ligu sampiona, a to je 22 godine, u zadnjem kolu doigravanja ili plejofa imamo ukupno 3 pobede.od ta tri slucaja kada smo pobedjivali, dva puta smo ispali. zvezda od psv-a i partizan od bate borisova. tri puta smo ucestvovali, i u sva tri puta je bila prava drama, i prolazili smo iako smo posle prve utakmice imali nepovoljan rezultat. ovo je maltene za ne poverovati.

Laik

pre 4 godine

Treba voditi racuna o 2 stvari- da marin ne dobije zuti, i da nasi navijaci ne naprave neku glupost pa da revans igramo pred praznim tribinama. Poz

Gavez

pre 4 godine

Presrećan sam sto je Zvezda prosla dalje,nadam se i da ćemo stići do LŠ. Ali ljudi,obratite pažnju kako vozite,previše ljudi je poginulo u saobraćajkama ove godine! Znam da nema veze sa fudbalom,ali hvala opet!

Fact Police

pre 4 godine

(veliki strumf, 14. avgust 2019 14:29)
Bazel ide direktno u LE posto su ispali u 3. kolu "league path" (tj. kvalifikacije za LS za ekipe iz jacih liga koje nisu bile sampioni svoje lige), a svi timovi iz league patha koji prodju u 3. kolo i plej-of imaju obezbedjenu Evropu. Jedino oni koji ispadnu u 2. kolu league patha (Ove godine PSV i Viktorija Plzen) idu u kvalifikacije za LE.

polusvet

pre 4 godine

Sve sami strucnjaci. I Seltik je otisao u Kluz da ne izgubi, pa je dobio u Glazgovu 4 komada od Rumuna. Sto bi rekao nas seljak ne srljaj pred rudu.

Ko su ovi Boysi i dakle dolaze? Njih je sramota da se plasimo.

pre 4 godine

@ Kakva bi bila atrakcija da u grupi budu Barcelona, Juventus, Chelsea, Crvena zvezda. Ladno iako ne pratim bas nesto fudbal, za grupnu kartu za sve meceve bi dao i 300 evra..
(Bane, 14. avgust 2019 15:31)

Nemoj, prosli put smo isto tako prizivali pa primali po 5, 6 golova. Bolje neka slabija grupa pa da se malo nadmecjemo realno.

Millennium

pre 4 godine

Najbitnije ostati neporažen tamo. Ako uspemo da damo gol, još bolje. Revanš na Marakani nije mala stvar. Mislim da momci treba da igraju bez pritiska. Već je veliki posao urađen time što smo obezbedili igranje u Evropi.

Svuda grmi okolo

pre 4 godine

Idemo jako Zvezdo ! Imacemo tamo veliku podrsku a mogu zamisliti kakav pakao ceka Boyse u revansu.Odavno nismo igrali revans u Beogradu kv za ls poslednje kolo.

Negativni

pre 4 godine

Nisu oni nikakav bauk. Razumem i Milojevića, da voli da igra sa timom u koji ima poverenja i koji, kako - tako, prolazi dalje, ali mora bar dva brža igrača da stavi u prvih jedanaest. Ne znam da li uopšte imamo zamene za Rodića, Gobeljića ili Jovančića? Makar smo dobili Pankova, koji je mnogo bolji od Milunovića. Ben, u kakvoj god da je formi, za Vukanovića je izmislio fudbal. Mislim da Jang Bojs nije ništa jači od Kopenhagena, a i teren im nije blatište.Zato, samo hrabro, a posle dajte Siti, Barsu i Juve, pa da grobari mogu da leče baritis brojeći golove u našoj mreži.:)

kladzom do bola

pre 4 godine

ja tad porodicno Grcka u Stavrosu gledacu ga sa prijateljem Grkom navijacem Paoka . Vec sam mu kupio poklon , dres Ajaksa , Tadic ;)

Pedja

pre 4 godine

Jang Bojs vise nije ista ekipa od pre 2 godine. U medjuvremenu su se dosta pojacali, njihova vrednost je sada preko 60 miliona, pre 2 godine nisu vredeli ni 20. U svakom slucaju i vrednost Zvezde je skocila, tim je iskusniji, jaci, tako da mislim da ce Zvezda proci bez problema. U svakom slucaju, Zvezda ako hoce da bude redovan ucesnik, mora ovakve timove da dobija rutinski. I stvarno se nadam napokon nekom fer sudjenju. Protiv Suduve u oba meca nisu svirana 2 penala zbog ruke, protiv Danaca u Beogradu za njih lagani penal, za Bena nije sudjeno, Zeki oprosten crveni. Juce u Danskoj penal za Zvezdu koji je bez dileme nije sviran, Milunovic iskljucen za razliku od Zeke, a ponisten gol zbog ofsajda od desetak santimetara. Zaista mi je neverovatno da je sudija to mogao da uoci, mislim da je svirao vise preventivno, da ne bude kriv ako je pogresio.

Bane

pre 4 godine

Kakva bi bila atrakcija da u grupi budu Barcelona, Juventus, Chelsea, Crvena zvezda. Ladno iako ne pratim bas nesto fudbal, za grupnu kartu za sve meceve bi dao i 300 evra..

veliki strumf

pre 4 godine

Ono sto je vrlo važno znati: Jang Bojs jeste ekipa koja je dominirala prošle godine u Svajcarskoj, bila izuzetno efikasna (doduše, slaba je to liga, svi su ispali ili će ispasti (Bazel će doduše kao Kopenhagen u doigravanje za LE), ali TO VIŠE NIJE ISTI TIM!!! Pre svega, čak 4 igrača iz prve postave su napustili klub, a od preostalih gotovo svi prvotimci su povredjeni, uključujući Sulejmanija i matorog, ali i dalje najboljeg strelca Oroa. Stiglo je par igrača, ali oni ne predstavljaju ne znam kakav kvalitet. Niti su Bojsi tako efikasni sada u napadu (na 4 utakmice u prvenstvu protiv i za Švajcarsku prosečnih timova dali su 7 golova, od toga 3 u poslednjem meču), niti im je odbrana previše čvrsta i uigrana. Zvezda sigurno nije autsajder, čak i kada bi se oporavili neki igrači iz prve postave. Najviše pažnje treba obratiti na Kamerunca Nsamea koji je u odličnoj golgeterskoj formi. Ključ će biti prva utakmica u Bernu i tu treba izvuci sto povoljniji rezultat. U grotlu prepune Marakane oni sigurno neće imati šanse - zato je važno da u prvom meču dodjemo do sto povoljnijeg rezultata. Druga vrlo važna stvar je da se Narin, Ben i Boaci sačuvaju od 3. žutog kartona, koji bi ih eliminisao iz revanša!

vlada

pre 4 godine

E sad', prva utakmica u gostima. Treba Marin da se sacuva od zutih kartona, jer ce Zvezda u Beogradu morati da napadne, a bez njega je to skoro nemoguce. Tamo je nereseno extra rezultat, a u BG ih Zvezda dobija ako se ispuni gore navedeni uslov.

Mare

pre 4 godine

Samo smiriti temperament i mentalitet.Mi smo sami sebi najveci protivnici, kad dobijamo kartone bez potrebe, kao i glupe crvene.Marin vec ima dva vezana, sledeci zuti ako dobije, znaci i jedan mec pauze.Treba dati gol ili vise u gostima, za miran revans.

vlada

pre 4 godine

E sad', prva utakmica u gostima. Treba Marin da se sacuva od zutih kartona, jer ce Zvezda u Beogradu morati da napadne, a bez njega je to skoro nemoguce. Tamo je nereseno extra rezultat, a u BG ih Zvezda dobija ako se ispuni gore navedeni uslov.

veliki strumf

pre 4 godine

Ono sto je vrlo važno znati: Jang Bojs jeste ekipa koja je dominirala prošle godine u Svajcarskoj, bila izuzetno efikasna (doduše, slaba je to liga, svi su ispali ili će ispasti (Bazel će doduše kao Kopenhagen u doigravanje za LE), ali TO VIŠE NIJE ISTI TIM!!! Pre svega, čak 4 igrača iz prve postave su napustili klub, a od preostalih gotovo svi prvotimci su povredjeni, uključujući Sulejmanija i matorog, ali i dalje najboljeg strelca Oroa. Stiglo je par igrača, ali oni ne predstavljaju ne znam kakav kvalitet. Niti su Bojsi tako efikasni sada u napadu (na 4 utakmice u prvenstvu protiv i za Švajcarsku prosečnih timova dali su 7 golova, od toga 3 u poslednjem meču), niti im je odbrana previše čvrsta i uigrana. Zvezda sigurno nije autsajder, čak i kada bi se oporavili neki igrači iz prve postave. Najviše pažnje treba obratiti na Kamerunca Nsamea koji je u odličnoj golgeterskoj formi. Ključ će biti prva utakmica u Bernu i tu treba izvuci sto povoljniji rezultat. U grotlu prepune Marakane oni sigurno neće imati šanse - zato je važno da u prvom meču dodjemo do sto povoljnijeg rezultata. Druga vrlo važna stvar je da se Narin, Ben i Boaci sačuvaju od 3. žutog kartona, koji bi ih eliminisao iz revanša!

Mare

pre 4 godine

Samo smiriti temperament i mentalitet.Mi smo sami sebi najveci protivnici, kad dobijamo kartone bez potrebe, kao i glupe crvene.Marin vec ima dva vezana, sledeci zuti ako dobije, znaci i jedan mec pauze.Treba dati gol ili vise u gostima, za miran revans.

Pedja

pre 4 godine

Jang Bojs vise nije ista ekipa od pre 2 godine. U medjuvremenu su se dosta pojacali, njihova vrednost je sada preko 60 miliona, pre 2 godine nisu vredeli ni 20. U svakom slucaju i vrednost Zvezde je skocila, tim je iskusniji, jaci, tako da mislim da ce Zvezda proci bez problema. U svakom slucaju, Zvezda ako hoce da bude redovan ucesnik, mora ovakve timove da dobija rutinski. I stvarno se nadam napokon nekom fer sudjenju. Protiv Suduve u oba meca nisu svirana 2 penala zbog ruke, protiv Danaca u Beogradu za njih lagani penal, za Bena nije sudjeno, Zeki oprosten crveni. Juce u Danskoj penal za Zvezdu koji je bez dileme nije sviran, Milunovic iskljucen za razliku od Zeke, a ponisten gol zbog ofsajda od desetak santimetara. Zaista mi je neverovatno da je sudija to mogao da uoci, mislim da je svirao vise preventivno, da ne bude kriv ako je pogresio.

Negativni

pre 4 godine

Nisu oni nikakav bauk. Razumem i Milojevića, da voli da igra sa timom u koji ima poverenja i koji, kako - tako, prolazi dalje, ali mora bar dva brža igrača da stavi u prvih jedanaest. Ne znam da li uopšte imamo zamene za Rodića, Gobeljića ili Jovančića? Makar smo dobili Pankova, koji je mnogo bolji od Milunovića. Ben, u kakvoj god da je formi, za Vukanovića je izmislio fudbal. Mislim da Jang Bojs nije ništa jači od Kopenhagena, a i teren im nije blatište.Zato, samo hrabro, a posle dajte Siti, Barsu i Juve, pa da grobari mogu da leče baritis brojeći golove u našoj mreži.:)

Svuda grmi okolo

pre 4 godine

Idemo jako Zvezdo ! Imacemo tamo veliku podrsku a mogu zamisliti kakav pakao ceka Boyse u revansu.Odavno nismo igrali revans u Beogradu kv za ls poslednje kolo.

Ko su ovi Boysi i dakle dolaze? Njih je sramota da se plasimo.

pre 4 godine

@ Kakva bi bila atrakcija da u grupi budu Barcelona, Juventus, Chelsea, Crvena zvezda. Ladno iako ne pratim bas nesto fudbal, za grupnu kartu za sve meceve bi dao i 300 evra..
(Bane, 14. avgust 2019 15:31)

Nemoj, prosli put smo isto tako prizivali pa primali po 5, 6 golova. Bolje neka slabija grupa pa da se malo nadmecjemo realno.

polusvet

pre 4 godine

Sve sami strucnjaci. I Seltik je otisao u Kluz da ne izgubi, pa je dobio u Glazgovu 4 komada od Rumuna. Sto bi rekao nas seljak ne srljaj pred rudu.

kladzom do bola

pre 4 godine

ja tad porodicno Grcka u Stavrosu gledacu ga sa prijateljem Grkom navijacem Paoka . Vec sam mu kupio poklon , dres Ajaksa , Tadic ;)

zvezdaš

pre 4 godine

Ne znam dal je istina al jos uvek ne mogu da iscupaju autobus iz zvezdinog gola u Kopenhagenu.
(radoslav, 14. avgust 2019 15:29)

Neka ga zadrže za uspomenu, odradio je posao.

Gavez

pre 4 godine

Presrećan sam sto je Zvezda prosla dalje,nadam se i da ćemo stići do LŠ. Ali ljudi,obratite pažnju kako vozite,previše ljudi je poginulo u saobraćajkama ove godine! Znam da nema veze sa fudbalom,ali hvala opet!

cole

pre 4 godine

lakse ce zvezda sa njima nego sa kopenhagenom. ubedjen sam u to, jer svajcarci i u gostima igraju isto kao kod kuce. napadaju non-stop, nemaju dobru odbranu, ako im se odsece sredina, a za to imamo dobre igrace, ostaju pogubljeni. nije to jang bojs od pre par sezona, kad su po evropi igrali sjajno, prodali su par dobrih igraca, a sa novima uigravanje tek predstoji. vise sam se bojao dosadnih i upornih skandinavaca koji su i fizicki spremniji od nas, nego ovih svajcaraca. uostalom, videcete...mozda se neko i seti ovog mog pisanija na veliku Gospojinu, posle revansa. srecno, zvezdo moja!

Laik

pre 4 godine

Treba voditi racuna o 2 stvari- da marin ne dobije zuti, i da nasi navijaci ne naprave neku glupost pa da revans igramo pred praznim tribinama. Poz

NoName

pre 4 godine

Ne znam dal je istina al jos uvek ne mogu da iscupaju autobus iz zvezdinog gola u Kopenhagenu.
(radoslav, 14. avgust 2019 15:29)

Što će im bus? Da l ne traže kartu za plej of?

maki1982

pre 4 godine

bice neizvesno. od kada su ukinute sankcije i od kada igramo kvalifikacije za ligu sampiona, a to je 22 godine, u zadnjem kolu doigravanja ili plejofa imamo ukupno 3 pobede.od ta tri slucaja kada smo pobedjivali, dva puta smo ispali. zvezda od psv-a i partizan od bate borisova. tri puta smo ucestvovali, i u sva tri puta je bila prava drama, i prolazili smo iako smo posle prve utakmice imali nepovoljan rezultat. ovo je maltene za ne poverovati.

fox vox vivax

pre 4 godine

A sta ce ovde navijaci malog i nebitnog kluba partizan? Ajde lepo u svoje dvoriste pa tamo komentarisite nikad slabiji Kopen, nikad slabiji Liverpul, nikad slabiji Salzburg, svi dosli sa desetim timom, dosli petlici itd itd. Manite nas sekto tih vasih fora.

Ljubisa

pre 4 godine

Bice dobra podrska sa tribina samo ako svajcarci nesto promene jer se trenutno jako tesko dolazi do karata!Trenutno mogu kupiti karte samo vlasnici sezonskih karata a to su u 90-95% slucajeva svajcarci a mogu kupiti najvise 6 karti!

zvezdaš

pre 4 godine

Jeste posto ih je Partizan tukao, eliminisao pre dve godine, zato su tada bili slabi kao i Auzburg kad je izgubio od PFCa kao domacin, ali zato poslednje plasirani Keln, koga ste jedva dobili u BG iako su dosli sa drugim timom je bio opasan protivnik, klub iz Nemacke.
(sta reci, 14. avgust 2019 17:32)

Mislim da ti je poznato čiji je običaj da piše "ovi će vas razbiti", a posle "nikad slabiji, krš ekipa, mi bi ove...".

A Keln... njih smo dobili i tamo i ovde. Nije baš bilo davno, pa da se vadiš da si tad bio u vrtiću.
Da te podsetim: Boaći, i ne, nije iz penala.

Millennium

pre 4 godine

Najbitnije ostati neporažen tamo. Ako uspemo da damo gol, još bolje. Revanš na Marakani nije mala stvar. Mislim da momci treba da igraju bez pritiska. Već je veliki posao urađen time što smo obezbedili igranje u Evropi.

Bane

pre 4 godine

Kakva bi bila atrakcija da u grupi budu Barcelona, Juventus, Chelsea, Crvena zvezda. Ladno iako ne pratim bas nesto fudbal, za grupnu kartu za sve meceve bi dao i 300 evra..

Fact Police

pre 4 godine

(veliki strumf, 14. avgust 2019 14:29)
Bazel ide direktno u LE posto su ispali u 3. kolu "league path" (tj. kvalifikacije za LS za ekipe iz jacih liga koje nisu bile sampioni svoje lige), a svi timovi iz league patha koji prodju u 3. kolo i plej-of imaju obezbedjenu Evropu. Jedino oni koji ispadnu u 2. kolu league patha (Ove godine PSV i Viktorija Plzen) idu u kvalifikacije za LE.

Вук

pre 4 godine

Јаки су, добијали су велике тимове, спустимо еуфорију на земљу. Биће изузетно тешко обуздати их. Само стрпљиво и мирно, без срљања. Не ложите се превише.

sta reci

pre 4 godine

Jang Bojs vise nije ista ekipa od pre 2 godine. U medjuvremenu su se dosta pojacali, njihova vrednost je sada preko 60 miliona, pre 2 godine nisu vredeli ni 20. U svakom slucaju i vrednost Zvezde je skocila, tim je iskusniji, jaci, tako da mislim da ce Zvezda proci bez problema.
(Pedja, 14. avgust 2019 15:06)

Jeste posto ih je Partizan tukao, eliminisao pre dve godine, zato su tada bili slabi kao i Auzburg kad je izgubio od PFCa kao domacin, ali zato poslednje plasirani Keln, koga ste jedva dobili u BG iako su dosli sa drugim timom je bio opasan protivnik, klub iz Nemacke.

Ledeci Dux

pre 4 godine

Jedva sa Dancima.....Pata karte ste ekipe bili.....Ovi su bolji od Danaca ....Ne dave loptu,brzi su.....Nije losa ekipica.....Videcemo.

dm

pre 4 godine

Nas 7ca 40+ ali jos uvek mladih vec smo kupili karte za Zurich...a u Bernu skuplja se ekipa prekaljenih...bice festa i nadam se gusta...

bitno je

pre 4 godine

Vidim vec ste prosli Svajcarce,tipa lakse cemo sa njima nego sa Dancima. Samo Nemoj o glavu da vam se obije sve,I do sada ste imali brdo srece,ali I hrabrosti,nedosudjen cist penal I nepostojeci ofsajd.
Zv sve odgovara Ali napadacka igra protivnika nikako,zivi bili pa videli. Veoma je interesantno kolika vas sreca prati,Nzm cime ste to zasluzili stvarno. Izgleda da ste klub koji oslikava stanje Zemlje Srbije,Gde olos profitira,a normalan narod jedva sastavlja kraj sa krajem. Pitanje je vremena kada ce svemu doci kraj,a kada dodje Zvezde ce nestati pre nego Partizana,ne sto je Partizan nesto posebno bolji u celoj prici,vec sto ima razradjen sistem od koga zivi,skolu I svoju u svetu nadaleko poznatu decu I tradiciju.

Aleksandar

pre 4 godine

Svajcarci nisu uopste naivni,prosle su godine izbacili Dinamo i to pobedom u Zagrebu a Zagrebcani su bas skockana ekipa za Balkanske uslove.

Bane

pre 4 godine

Kakva bi bila atrakcija da u grupi budu Barcelona, Juventus, Chelsea, Crvena zvezda. Ladno iako ne pratim bas nesto fudbal, za grupnu kartu za sve meceve bi dao i 300 evra..

sta reci

pre 4 godine

Jang Bojs vise nije ista ekipa od pre 2 godine. U medjuvremenu su se dosta pojacali, njihova vrednost je sada preko 60 miliona, pre 2 godine nisu vredeli ni 20. U svakom slucaju i vrednost Zvezde je skocila, tim je iskusniji, jaci, tako da mislim da ce Zvezda proci bez problema.
(Pedja, 14. avgust 2019 15:06)

Jeste posto ih je Partizan tukao, eliminisao pre dve godine, zato su tada bili slabi kao i Auzburg kad je izgubio od PFCa kao domacin, ali zato poslednje plasirani Keln, koga ste jedva dobili u BG iako su dosli sa drugim timom je bio opasan protivnik, klub iz Nemacke.

bitno je

pre 4 godine

Vidim vec ste prosli Svajcarce,tipa lakse cemo sa njima nego sa Dancima. Samo Nemoj o glavu da vam se obije sve,I do sada ste imali brdo srece,ali I hrabrosti,nedosudjen cist penal I nepostojeci ofsajd.
Zv sve odgovara Ali napadacka igra protivnika nikako,zivi bili pa videli. Veoma je interesantno kolika vas sreca prati,Nzm cime ste to zasluzili stvarno. Izgleda da ste klub koji oslikava stanje Zemlje Srbije,Gde olos profitira,a normalan narod jedva sastavlja kraj sa krajem. Pitanje je vremena kada ce svemu doci kraj,a kada dodje Zvezde ce nestati pre nego Partizana,ne sto je Partizan nesto posebno bolji u celoj prici,vec sto ima razradjen sistem od koga zivi,skolu I svoju u svetu nadaleko poznatu decu I tradiciju.

Ledeci Dux

pre 4 godine

Jedva sa Dancima.....Pata karte ste ekipe bili.....Ovi su bolji od Danaca ....Ne dave loptu,brzi su.....Nije losa ekipica.....Videcemo.

Вук

pre 4 godine

Јаки су, добијали су велике тимове, спустимо еуфорију на земљу. Биће изузетно тешко обуздати их. Само стрпљиво и мирно, без срљања. Не ложите се превише.

Fact Police

pre 4 godine

(veliki strumf, 14. avgust 2019 14:29)
Bazel ide direktno u LE posto su ispali u 3. kolu "league path" (tj. kvalifikacije za LS za ekipe iz jacih liga koje nisu bile sampioni svoje lige), a svi timovi iz league patha koji prodju u 3. kolo i plej-of imaju obezbedjenu Evropu. Jedino oni koji ispadnu u 2. kolu league patha (Ove godine PSV i Viktorija Plzen) idu u kvalifikacije za LE.

Pedja

pre 4 godine

Jang Bojs vise nije ista ekipa od pre 2 godine. U medjuvremenu su se dosta pojacali, njihova vrednost je sada preko 60 miliona, pre 2 godine nisu vredeli ni 20. U svakom slucaju i vrednost Zvezde je skocila, tim je iskusniji, jaci, tako da mislim da ce Zvezda proci bez problema. U svakom slucaju, Zvezda ako hoce da bude redovan ucesnik, mora ovakve timove da dobija rutinski. I stvarno se nadam napokon nekom fer sudjenju. Protiv Suduve u oba meca nisu svirana 2 penala zbog ruke, protiv Danaca u Beogradu za njih lagani penal, za Bena nije sudjeno, Zeki oprosten crveni. Juce u Danskoj penal za Zvezdu koji je bez dileme nije sviran, Milunovic iskljucen za razliku od Zeke, a ponisten gol zbog ofsajda od desetak santimetara. Zaista mi je neverovatno da je sudija to mogao da uoci, mislim da je svirao vise preventivno, da ne bude kriv ako je pogresio.

Negativni

pre 4 godine

Nisu oni nikakav bauk. Razumem i Milojevića, da voli da igra sa timom u koji ima poverenja i koji, kako - tako, prolazi dalje, ali mora bar dva brža igrača da stavi u prvih jedanaest. Ne znam da li uopšte imamo zamene za Rodića, Gobeljića ili Jovančića? Makar smo dobili Pankova, koji je mnogo bolji od Milunovića. Ben, u kakvoj god da je formi, za Vukanovića je izmislio fudbal. Mislim da Jang Bojs nije ništa jači od Kopenhagena, a i teren im nije blatište.Zato, samo hrabro, a posle dajte Siti, Barsu i Juve, pa da grobari mogu da leče baritis brojeći golove u našoj mreži.:)

vlada

pre 4 godine

E sad', prva utakmica u gostima. Treba Marin da se sacuva od zutih kartona, jer ce Zvezda u Beogradu morati da napadne, a bez njega je to skoro nemoguce. Tamo je nereseno extra rezultat, a u BG ih Zvezda dobija ako se ispuni gore navedeni uslov.

Ko su ovi Boysi i dakle dolaze? Njih je sramota da se plasimo.

pre 4 godine

@ Kakva bi bila atrakcija da u grupi budu Barcelona, Juventus, Chelsea, Crvena zvezda. Ladno iako ne pratim bas nesto fudbal, za grupnu kartu za sve meceve bi dao i 300 evra..
(Bane, 14. avgust 2019 15:31)

Nemoj, prosli put smo isto tako prizivali pa primali po 5, 6 golova. Bolje neka slabija grupa pa da se malo nadmecjemo realno.

veliki strumf

pre 4 godine

Ono sto je vrlo važno znati: Jang Bojs jeste ekipa koja je dominirala prošle godine u Svajcarskoj, bila izuzetno efikasna (doduše, slaba je to liga, svi su ispali ili će ispasti (Bazel će doduše kao Kopenhagen u doigravanje za LE), ali TO VIŠE NIJE ISTI TIM!!! Pre svega, čak 4 igrača iz prve postave su napustili klub, a od preostalih gotovo svi prvotimci su povredjeni, uključujući Sulejmanija i matorog, ali i dalje najboljeg strelca Oroa. Stiglo je par igrača, ali oni ne predstavljaju ne znam kakav kvalitet. Niti su Bojsi tako efikasni sada u napadu (na 4 utakmice u prvenstvu protiv i za Švajcarsku prosečnih timova dali su 7 golova, od toga 3 u poslednjem meču), niti im je odbrana previše čvrsta i uigrana. Zvezda sigurno nije autsajder, čak i kada bi se oporavili neki igrači iz prve postave. Najviše pažnje treba obratiti na Kamerunca Nsamea koji je u odličnoj golgeterskoj formi. Ključ će biti prva utakmica u Bernu i tu treba izvuci sto povoljniji rezultat. U grotlu prepune Marakane oni sigurno neće imati šanse - zato je važno da u prvom meču dodjemo do sto povoljnijeg rezultata. Druga vrlo važna stvar je da se Narin, Ben i Boaci sačuvaju od 3. žutog kartona, koji bi ih eliminisao iz revanša!

Svuda grmi okolo

pre 4 godine

Idemo jako Zvezdo ! Imacemo tamo veliku podrsku a mogu zamisliti kakav pakao ceka Boyse u revansu.Odavno nismo igrali revans u Beogradu kv za ls poslednje kolo.

Mare

pre 4 godine

Samo smiriti temperament i mentalitet.Mi smo sami sebi najveci protivnici, kad dobijamo kartone bez potrebe, kao i glupe crvene.Marin vec ima dva vezana, sledeci zuti ako dobije, znaci i jedan mec pauze.Treba dati gol ili vise u gostima, za miran revans.

kladzom do bola

pre 4 godine

ja tad porodicno Grcka u Stavrosu gledacu ga sa prijateljem Grkom navijacem Paoka . Vec sam mu kupio poklon , dres Ajaksa , Tadic ;)

NoName

pre 4 godine

Ne znam dal je istina al jos uvek ne mogu da iscupaju autobus iz zvezdinog gola u Kopenhagenu.
(radoslav, 14. avgust 2019 15:29)

Što će im bus? Da l ne traže kartu za plej of?

maki1982

pre 4 godine

bice neizvesno. od kada su ukinute sankcije i od kada igramo kvalifikacije za ligu sampiona, a to je 22 godine, u zadnjem kolu doigravanja ili plejofa imamo ukupno 3 pobede.od ta tri slucaja kada smo pobedjivali, dva puta smo ispali. zvezda od psv-a i partizan od bate borisova. tri puta smo ucestvovali, i u sva tri puta je bila prava drama, i prolazili smo iako smo posle prve utakmice imali nepovoljan rezultat. ovo je maltene za ne poverovati.

dm

pre 4 godine

Nas 7ca 40+ ali jos uvek mladih vec smo kupili karte za Zurich...a u Bernu skuplja se ekipa prekaljenih...bice festa i nadam se gusta...

Aleksandar

pre 4 godine

Svajcarci nisu uopste naivni,prosle su godine izbacili Dinamo i to pobedom u Zagrebu a Zagrebcani su bas skockana ekipa za Balkanske uslove.

Millennium

pre 4 godine

Najbitnije ostati neporažen tamo. Ako uspemo da damo gol, još bolje. Revanš na Marakani nije mala stvar. Mislim da momci treba da igraju bez pritiska. Već je veliki posao urađen time što smo obezbedili igranje u Evropi.

Laik

pre 4 godine

Treba voditi racuna o 2 stvari- da marin ne dobije zuti, i da nasi navijaci ne naprave neku glupost pa da revans igramo pred praznim tribinama. Poz

zvezdaš

pre 4 godine

Ne znam dal je istina al jos uvek ne mogu da iscupaju autobus iz zvezdinog gola u Kopenhagenu.
(radoslav, 14. avgust 2019 15:29)

Neka ga zadrže za uspomenu, odradio je posao.

polusvet

pre 4 godine

Sve sami strucnjaci. I Seltik je otisao u Kluz da ne izgubi, pa je dobio u Glazgovu 4 komada od Rumuna. Sto bi rekao nas seljak ne srljaj pred rudu.

Gavez

pre 4 godine

Presrećan sam sto je Zvezda prosla dalje,nadam se i da ćemo stići do LŠ. Ali ljudi,obratite pažnju kako vozite,previše ljudi je poginulo u saobraćajkama ove godine! Znam da nema veze sa fudbalom,ali hvala opet!

cole

pre 4 godine

lakse ce zvezda sa njima nego sa kopenhagenom. ubedjen sam u to, jer svajcarci i u gostima igraju isto kao kod kuce. napadaju non-stop, nemaju dobru odbranu, ako im se odsece sredina, a za to imamo dobre igrace, ostaju pogubljeni. nije to jang bojs od pre par sezona, kad su po evropi igrali sjajno, prodali su par dobrih igraca, a sa novima uigravanje tek predstoji. vise sam se bojao dosadnih i upornih skandinavaca koji su i fizicki spremniji od nas, nego ovih svajcaraca. uostalom, videcete...mozda se neko i seti ovog mog pisanija na veliku Gospojinu, posle revansa. srecno, zvezdo moja!

fox vox vivax

pre 4 godine

A sta ce ovde navijaci malog i nebitnog kluba partizan? Ajde lepo u svoje dvoriste pa tamo komentarisite nikad slabiji Kopen, nikad slabiji Liverpul, nikad slabiji Salzburg, svi dosli sa desetim timom, dosli petlici itd itd. Manite nas sekto tih vasih fora.

Ljubisa

pre 4 godine

Bice dobra podrska sa tribina samo ako svajcarci nesto promene jer se trenutno jako tesko dolazi do karata!Trenutno mogu kupiti karte samo vlasnici sezonskih karata a to su u 90-95% slucajeva svajcarci a mogu kupiti najvise 6 karti!

zvezdaš

pre 4 godine

Jeste posto ih je Partizan tukao, eliminisao pre dve godine, zato su tada bili slabi kao i Auzburg kad je izgubio od PFCa kao domacin, ali zato poslednje plasirani Keln, koga ste jedva dobili u BG iako su dosli sa drugim timom je bio opasan protivnik, klub iz Nemacke.
(sta reci, 14. avgust 2019 17:32)

Mislim da ti je poznato čiji je običaj da piše "ovi će vas razbiti", a posle "nikad slabiji, krš ekipa, mi bi ove...".

A Keln... njih smo dobili i tamo i ovde. Nije baš bilo davno, pa da se vadiš da si tad bio u vrtiću.
Da te podsetim: Boaći, i ne, nije iz penala.