Petak, 12.07.2019.

09:41

Vestbruk otišao kod Hardena!

Jedan od najboljih košarkaša današnjice Rasel Vestbruk će karijeru nastaviti u Hjuston Roketsima.

Izvor: SV

Vestbruk otišao kod Hardena! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

130 Komentari

Sortiraj po:

Powerslave

pre 4 godine

Hjuston je dao mnogo više nego što je postao bolji.

Razumem ja i godine Pola, mada ni Vestbruk nije mnogo mlađi, i da je u sukobu (navodno) sa Hardenom i da ima očajan ugovor (ni Vestbrukov nije mnogo bolji) i da je Pol sklon povredama (i biće sve više) te da nešto mora da se uradi kako bi se situacija promenila jer ovako očigledno ne ide, ali... 2+2 pika... mnogo.

Da Vestbruk ima 27 godina pa i nekako, ali on ima uskoro 31. i već je operisao koleno nekoliko puta, te dve činjenice uz njegov stil igre mogu da dovedu do toga da on naglo postane mnogo lošiji nego sad. U šut ne može da se uzda jer ga realno ni nema. Kao što je neko rekao, Pol je bolji defanzivac, kreativac, asistent (ko slepo gleda statistiku reći će da je Vestbruk bez premca) i šuter.

Ostaje činjenica da u principu niko ne želi Pola zbog godina, povreda i ugovora i da su ga se oni otarasili čim su naišli na prvu priliku. Ako ovo sa Vestbrukom ne uspe za njega će se poneko i zainteresovati i verovatno bi mogli da ga uvaljaju, sa Polom bi bilo piši propalo, sad nek se OKC pati sa tim kome će da ga utrape.

Kako će njih dvojica igrati zajedno - nemam pojma. Verovatno će Vestbruk morati da prestane da juri TDove jer ovo više nije njegova ekipa da svi igraju za njega. Ne znam ni kako će da funkcioniše u sistemu gde svi šutiraju trojke. Baš se lik ne uklapa u filozofiju Hjustona gde Harden drži loptu 20 sekundi i onda neko šutne za 3, najčešće on sam.

Alija Sirotanović

pre 4 godine

Najbolji šuter, dobija najboljeg asistenta! Na stranu ego. Šta ako kliknu? Nisu više klinci, valjda su i oni svesni da dosadašnjim stilom igre ne mogu napraviti ništa. Sigurno ih nisu spojili, sa namerom da obojica jure statistiku... Ras je imao skoro 2,5 asistencije više od Tre Janga... Ovo može biti svemirski Run' n' gun!

јд123

pre 4 godine

Odlican potez Hjustona mozda Ras bude prevaga i odvede s Hardenom Hjuston do finala..
(Aleksej, 12. jul 2019 15:41)

Ха, ха, ха, можда. А можда због два себичњака ни не уђу у плеј-оф.

gegi4+

pre 4 godine

Westbruk je realno slabiji defanzivac od Pola, šut za 3 na nivou Drejmonda Grina i to iz prethodne sezone jer u karijeri Grin ima 32.3% a Westbruk 30.8%, niti blizu Polove kreativnosti i jedino je atletski domnantniji ali i to može samo ka dole da ide sa 31 godinom koju puni za par meseci.

Ne vidim kako je Hjuston postao bolji tim ovim trejdom, a nema ni igrača koji mogu da se dovedu jer je od free agenata pokupljeno šta valja + igrači poput Takera i Džeralda Grina već imaju 34 godine i nije za očekivati da budu spremni cele sezone da giljaju ozbilje minute, jedino ako Erik Gordon bude imao top sezonu ali teško pored Westbruka da će biti bolji nego pored pleja kao što je Kris Pol.

Paspalj chandler

pre 4 godine

(NastyB, 12. jul 2019 13:26)
Jedini koji je tu ispao lud je Presti, rasturiti ekipu koja je igrala finale zbog 4, 5 miliona je ludost. Ja ne verujem da je pre 7 godina max bio 60 miliona ili 15 po sezoni, sad kad pogledam ko uzima te pare nije mi dobro.

M23

pre 4 godine

"Koliko je Kawhi pogresio sto nije ostao u Torontu"
Mozes postati najbolji jedino ako igras protiv najboljih. Jedino tako mozes unaprediti svoju igru.
Zato i nasa liga propada.

GM

pre 4 godine

Ako budu igrali timski i sloze se medjusobno da je dosta vise individualnih priznanja i da je vreme da se napadne prsten... sve je moguce.

Imaju odlicne skakace Kapelu i Farida.

Imaju odlicna 2 sutera dodatno Gordona i Grina.

Imaju 2 dobra defanzivca Takera i Samperta.

Nema razloga da ne igraju finale Zapada, ukoliko ne bude neke lose atmosfere medju njima... ako se gleda realno, prtiom se otarasili Pola sa tolikom platom u toliko godina, koji se ocigledno nije slagao sa Hardenom.

aca

pre 4 godine

koliko bi NBA bio jaci da strucnjaci koji ovde ostavljaju komentare vode i sastavljaju timove! Ovako se plasim da je prekasno i da je NBA skroz propao...

NastyB

pre 4 godine

Možda budemo svedoci istorijskog momenta kada budu svirali mrtvu loptu među igračima istog tima.
(Johny, 12. jul 2019 10:18)

Odavno se nisam ovako slatko nasmejao pročitavši jedan komentar.
Svi pišu o tome šta je sve mogla Oklahoma sa Rasom, Hardenom i Durantom, a zaboravljaju šta se dešavalo tada. Durant, Rasel i Ibaka (najbolji bloker i defanzivac u NBA tada) su imali velike ugovore i Hardenu je ponuđen "skoro-pa-max" ugovor (čini mi se 16-17 od maksimalnih 24, ako se ne varam). Ali stavite se na njegovo mesto - igrati za solidnu kintu i biti "treća violina" i MOŽDA osvojiti prsten ili otići u drugi tim za max ugovor, biti prva zvezda tima i samim tim MNOGO više zaraditi od reklama. Samo budaletina bi izabrala ovo prvo.
A to da li će im trebati 2, 3 ili više lopti je prilično glupo. Harden je igrao za reprezentaciju SAD 2014 kada su nas on i Kajri napunili do vrha. Kada je Pol u plejofu pre dve godine bio povređen, a Brada igrao pleja, bio je jedan od najboljih asistenata u ligi (zar se toga niko ne seća??). Ja samo mislim da će se njih dvojica sjajno uklopiti, jer odbrane će zbog Rasove brzine i prodornosti morati više da se "skupljaju" i udvajaju što će ostaviti više prostora šuterima. Biće oni jako, jako zeznuta ekipa, videćete.

Naše ime

pre 4 godine

I sad C3Pija u Detroit kod Blejka, Lob City reunion sa Dramondom umesto Džordana. Mislim finansijski bi se ugrobarili i bili bi najgori tim u ligi 2022, ali to ih ionako čeka jer nemaju nijednog mlađeg igrača koji iole vredi. Mislim da je pravo vreme za all-in potez, istok je otvoren, nikad se ne zna...

Alek

pre 4 godine

Kako god ali ovo oznacava kraj ere megatimova sa velikim trojkama pa cak i cetrorkama (kao GSW) vec se vracamo na stariji model dva all stara po timu na vise mesta.

Shaf

pre 4 godine

Najvise ce me zanimati procenat svih ostalih igraca u odnosu uzeti/ukupni sutevi.

Bice zanimljiv NBA sledece godine jer mnostvo superstarova se udruzilo po raznim klubovima; Klipersi, Lejkersi, GSW, Bruklin, Filadelfija, Roketsi a tu su i Boston, Milvoki, Denver, Portland, Juta i Kingsi koji ce biti jos bolji i neugodniji, Sparsi koji su uvek makar solidni. Ostali ce verovatno biti vreca za busenje.

boaz

pre 4 godine

dogovoriće se oni vrlo lako sa jednom loptom... bez brige.
biće vrlo kompetetivna ekipa.
NBA je ponovo dokazao i pokazao zašto ima najbolju košarku na svetu.
promešali su karte na vrlo neočekivan način i napravili možda i najuzbudljiviju predstojeću sezonu u istoriji.
na žalost SK više neće prenositi utakmice a arene nema na sbb

Miroslav

pre 4 godine

Za mene je Hjuston prvi kandidat za naslov.Jedino oni imaju kostur ekipe sacuvan.Sve druge ekipe su dosta menjale.Mnogi ostavljaju komentar da ce im trebati dve lopte.Ne mora to da bude tako.To su dva iskusna igraca,koja uz to i ne igraju prvi put u istoj ekipi.Sto se tice Oklahome,oni su sa ovim trejdom zakasnili par godina.Vestbruka su trebali trejdovati kada ih je Durent napustio.Dobili bi sigurno dosta vise.

јд123

pre 4 godine

Мени је ово супер. Два најомраженија лика међу звездама, што се видело на ол-стару. Леброн ”трејдовао” Вестбрука а Харден одабран као један од последњих.

Сад имају шансу да докажу да им је тим на првом месту а не лична статистика. Мислим, ваљда Харден није толико ограничен, видео је да и поред 30+ поена није постао МВП. Исто као и Вестбрук са трипл-дабл просеком.

Крива је ту и НБА што су њих уопште бирали за МВП-е у прошлости, па је донекле и разумљиво да су њих двојица умислили да је лична статистика најважнија. По мени, за МВП-а би требало да се бира искључиво играч из екипе која је била прва на западу или истоку. Доведи твоју екипу до првог места, па ћеш бити награђен.

Биће интересантно видети да ли су способни свој его подредити екипи. Себичност се пребацивала и Вилту Чемберлејну, после чега је он почео више да асистира. Иако још увек држи многе рекорде, опет није у причи за најбољег свих времена, јер је освојио ”само” два прстена.

bozza

pre 4 godine

ajde sto ce da se pobiju oko lopte, nego sto ce takva promaja da siba u odbrani na spoljnoj liniji, da ce im trebati 6ti igrac na terenu da to pokrpi.

MPP

pre 4 godine

Ala se ZAKUVALO na ZAPADU.....
Skoro svi koji su nešto vredeli će se preseliti tamo!?! Od kad pamtim NBA ovakva izjednačenost i to kvalitetna nikad nije bila . Nema izrazitog favorita a gomila izuzetnih pretendenata ! Harden/Vestbruk konbinacija još više diže NEIZVESNOST. Možda nisu za prsten dorasli ali će i najjačima biti velika prepreka ! Rekao bih da se sad stvarno ništa ne zna i ovo obara sve one "stručne" komentare kako je sve namešteno u NBA i da je sve vidjeno i da je DOSADNO(izjava jednog potpuno nepoznatog bivšeg igrača NBA).....OZVESNOST i DOSADA su isključeni u opticaju ove 2019/2020 god.gospodnje ...bar što se tiče NBA lige .....

exo

pre 4 godine

Otkad je majami napravio svoju "trojku" krenulo je s tojkama. Sad da bi se borio za titulu tim mora da ima super "cetvprku", tj. ono sto je do skora i glupih povreda, imao GS. To je dobro za pranje mega kolicina novca, a za navijace, videcemo.
(Oliver Nedeljkovic, zapamtite to ime, 12. jul 2019 10:21)

Tipičan Srpski komentar, u svemu je neka zavjera i sve se vrti oko paretina. Dobro da nisi uključio Masone i ljude reptile. Znaš li ti uopšte kako funkcioniše finansijski sistem u NBA? Nije mi jasno u čemu je problem da neki tim ima super "četvorku" ili super "peticu"? Ako je uprava sposobna da to napravi, i ako su mega zvijezde spremne da zarade manje novca zarad osvajanja prstena ja u tome ne vidim nikakav problem. U NBA trenutno postoji 20-ak igrača koji se kvalitetom izdvajaju od ostalih, nositelji franšiza, ali nikad niko, pa čak ni njegovo veličanstvo Jordan nije uspio sam da donese prsten ekipi. Samo što je sad kvalitet ostalih igrača puno veći, tako da ti ni dva ekstra talentovana igrača možda nisu dovoljna.

goran

pre 4 godine

Gomila loših komentara jer ljudi baš i ne vole Hardena i Vestbruka,ali Hjuston bi mogao da bude prvi favorit za titulu nakon ovog trejda,ma koliko oni nekome bili antipaticni.Vestbruk je postao "siledžija" tek kada je Durant otišao u GSW,do tada nije imao problem da bude "druga violina",zašto to ne bi i sada uradio,podredio se timu i Hardenu naravno i konačno kreneo po prsten.Bolji je defanzivac od matorog Pola,nije sklon povredama,stvoren je za "trči i šutiraj" košarku koju igra Hjuston,ako se "poveže" kako treba sa moćnom spoljnom linijom Hjustona biće jako,jako opasni.

Miki

pre 4 godine

Preterujete sa komentarima o dve, tri ili pet lopti za njih dvojicu. Ljudi su profesionalci i prilagodice svoju igru jer im je u zajednickom interesu. Igrao je Russ i prosle godine sa zvezdom (Georgom) pa su obojica imali sjajnu statistiku. I sta ste vise skocili na njega, covek igra srcem i preuzima na sebe sav teret, vrsna je klasa, sportista kakav se retko vidja. Ko ga i malo prati zna sta mu se sve izdesavalo i kako je tesko dosao tu gde jeste, igra sa besom i srdzbom koja se samo pojacala kako je KD otisao. Po meni je Bradin ego veci problem od Russovog, a porediti Russa i onog malog kepeca koji je lajabiliti za svaki tim i po odbrani i po ponasanju je jako neozbiljno. Ako rasporede minutazu i uigraju se, i ako obojica malo popuste bice to jako zanimljiva ekipa sledece godine. Brada neka puca trojke, Russov prodor i pozrtvovanost uz Capelu, uf, bice to sjajno za gledati. Jos nesto, nije Russu cena mala kao sto citam i nije propao da ga niko nece upravo suprotno, lik ima maks ugovor kakav malo ko u ligi nema trenutno i nema niko cap space da ga preuzme, a verujte, vecina bi htela. Da je bio free agency a ne trade (neocekivano) pomama bi bila za njim. I dalje nisam fan Hustona, ali da ce biti zanimljivi za gledanje, bice. Zato dosta s otrcanim forama - ali bolje i da komentarisete 2, 3, 5 lopti za njih dvojicu nego Jokaru kako valja gume kad vec nesto morate...

stefan

pre 4 godine

Koliko je Kawhi pogresio sto nije ostao u Torontu. Uz izuzetak Greek Freak-a i ekipe, imao je otvoren put ka finalu, gde bi se sastao koja bi bila izmorena igranjem 3 playoff serije protiv ekipa od kojih svaka sebe vidi u finalu. 

Na Zapadu ce mu ozbiljna konkurencija biti Lakers-i, Portland, Utah, Huston, Denver zasigurno, a mozda i Golden State, San Antonio i Dallas. Dovoljno da im svaka utakmica u playoff-u bude pakao.
(Marko, 12. jul 2019 10:24)
Pa nije on lebron ds se celu karijeru takmici bez konkurencije sve do finala...

"koju posluku porati"

pre 4 godine

Upravo tako kako ste napisali u tekstu- i Pol i Vestbruk su problemi za svoje timove. Ne znam sta planiraju u Hjustonu i sta im to donosi Vestbruk u odnosu na Pola. Vise atraktivnosti svakako, ali njima treba igrac drugacijeg profila. Vestbruka sam ocekivao u Majamiju, on i Batler bi bili interesantan spoj, a taman bi Istok bio zanimljiviji.

Hoces Iskreno ?!

pre 4 godine

Durent - Harden - Vestbruk , ta tojica u jednoj ekipi i nisu uspeli da osvoje prsten, pa to samo govori koliko su Harden i Vesbruk ocajni igraci,jer ipak je Durent osvojio prsten. ;)

Dachazvezda

pre 4 godine

Uh, uh, uh...
Jel im drzava daje neke zvanicne uniforme??? Posto su to DVA NAJVECA CARINIKA koja postoje!!
Ko pipne loptu pored njih, celava mu mama!!! :))))))

petarczv

pre 4 godine

Ova sezona ce biti najgledanija u poslednjih 10-15 godina... Odavno nije bilo ovoliko ujednacenih ekipa i pre svega zanimljivih. Harden i rasel, dzordz i lenard, lebron i dejvis, irwing i durent, lilard i McCollum, jokic i marej,atentokupo i Middleton, doncic i prozingis, Mitchell i gober,tatum i kemba, fila krcata +san antonio koji je uvek kao ekipa jak bice show

Valjevska podvala

pre 4 godine

Žali se da je Pol držao mnogo loptu u rukama, i onda mu dovedu Vestbruka? Hahaha
(sket, 12. jul 2019 10:18)

Žalio se Pol na Hardena, ne obrnuto

vince carter

pre 4 godine

Ovaj @Lebron-supreme svojim komentarima zapravo ce samo jos vise ogaditi Lebrona i uzdignuti Jordana medju ljudima :))) koliko lupanja u svim komentarima :D Jordan i Pipen su defanzivno za hardena i westbruka..Maldini i Nesta :D i naravno da Westbruk nije bolji skakac od Pipena,ovo je smesna era za skokove,zato svi i imaju tripl dablove medju praznim reketima. Na primer Pipenu su opali skokovi kada je dosao Rodman,normalno :)) a Atleticizam Jordana u odnosu na Hardena i kosarkaski IQ je nemerljiv.

petarczv

pre 4 godine

Koliko god da je westbrook sebican i juri statistiku bolji je od pola i mladji. Možda ce sad konacno doci sebi i krenuti da juri prstenje a ne statistiku a huston svakako ima ekipu za tako nesto. Westbrook, harden, gordon, PJ tucker i capela je opasna petorka i mozda atletski najjaca u nba...

Прљави Хари

pre 4 godine

Свако ко мисли и каже да ће им требати 2 лопте, греше. Исто су људи говорили и кад је Дурент прешао у Голден Стејт па на крају узеше 2 титуле са једном лоптом.

Stanislav

pre 4 godine

Film neki da se snimi sta radi menadžment Oklahome, kakvi luzeri majko mila.
Čuj uzeli pikove??? 3 nova Džordana da izvuku opet bi ih menjali za nekog Džeremi Lamba

Aca86

pre 4 godine

Los posao. U pucakoj ekipi kakav je Hjuston dovodis igraca koji ima los sut, plus mora da drzi loptu, a vec imaju Hardena za to. Realno bas je pala cena Westbruku, slabo su prosli za njega. K. Pol ce u Majami, a dobijajau Dragica, Vinsloua i treceg uz pikove. I opet Oklahoma nece moci lagano da tankuje ako se neko ne povredi jer imaju petorku Dragic-Aleksander-Robertson-Galinari-Adams. Naravno, mozda nekoga i trejduju, to cemo tek da vidimo.

DeanJ35

pre 4 godine

I svi pričaju o tome kako su Knick-si najveći gubitnik letnje pijace. Samo razmislite o ovome OKC je u jednom trenutku imao tri buduća MVP-ja na svom rosteru. Dva su izgubili za ništa, a jednog za mamutski ugovor nekada sjajnog pleja koji ima 34 godine... Plus naravno osvoji su tačno, ništa... Svi pričaju hvalospeve na to kako je Sem Presti dobio "osam" pikova u ovim transakcijama...Bravo!!! 2030 OKC će MOŽDA ponovo biti dobar. Hej llk je dozvolio trojici MVP-jeva da odu za ništa i oni ga hvale na sva vrata, a pride ponoviću osvojili su tačno NIŠTA.

Stojakovic11

pre 4 godine

Hjuston je odradio vrhunski posao, samo ce neznalice reci da je ovo minus i nazadovanje za njih. Istina, i Russ i Harden igraju slicnu kosarku, ali ce sigurno pronaci i nacin da sve to regulisu. Mimo toga Hjuston ima vrhunski i ostatak ekipe. A da ne pominjem ono glavno, da se CP3 i Harden nisu podnosili, da je Westbrook mladji 4-5 godina od Paula, fizicki mnogo jaci i najbitnije, nije podlozan povredama svake sezone. Westbrook ce vjerovatno smanjiti broj suteva, dok ce Harden morati da se odrekne skokova i asistencija, tako sa se to moze uklopiti. Russ-Harden-Gordon-PJ-Capela, i na klupi Rivers, Green i vjerovtno ce dodati jos jednog ili dva solidna igraca za klupu, tako da ih, eto mozda nw bih stavio sa Lejkersima i Klipersima, ali tik ispod njih, kao favorite za osvajanje zapada.

aham

pre 4 godine

pa on ako nije nista uradio sa pg13 bas ce sa hardenom fali im jos neko posto kapela izgleda ide mada ce i u tom trejdu dobiti nesto ali mislim da ovim trejdom huston nije dobio nista

Eksperto

pre 4 godine

Ovo je za hardena idealno, on sada vise nece morati da stepbackuje ili da divlja nego da ceka na trojci, westbrook ce sve da preuzme divljanje, i samo mu vracati na trojku. Za hardena, sto manje da se krece, on zna da je za njega bolje, jedino eto u zadnjoj cetvrtini ko ce da preuzima odgovornost.

stefan cerak

pre 4 godine

Ovo ce mozda biti i najodvratnija ekipa za gledanje, vec vidjeni, koraci, bacakanja, 37 slobodnih bacanja za Hardena + 27 bacanja za Vestbruka, navlacenje rezultata od sudija.. uzas.. voleo bih da me demantuju, ali tesko.

Lebron Supreme

pre 4 godine

Ovo će sad biti kao Pipen i Jordan, samo što je Harden bolji šuter za tri poena od Jordana, a Ras bolji skakač od Pipena i Jordana, i pritom nije sklon alkoholu i kockanju pa da mora da napusti ligu. Russell, što dolazi, inače od Ras, je srpskog porekla - preci su mu iz Raške. Ras, Raška, Rašani.

Macijauskas

pre 4 godine

Znaci, minimum 3 lopte moraju biti na terenu u utakmicama Hjustona naredne sezone, po jedna za ovu dvojicu i treca da se ostala djeca igraju...

Lamelaš

pre 4 godine

Menjaj pravila, kao gospoda iz Evrolige, pa možda da uvedete da se igra sa 3 lopte. Mnogo stvari se u NBA ligi menja, franšize trejduju do iznemoglosti, a to doprinosi gledanosti i komercijalizaciji. Iako košarka, prava košarka, polako gubi draž, Ameri uspevaju, prije svega novcem, da učine NBA ligu aktraktivnijom, iz dana u dan, sviđalo se to nekom ili ne.

nbaCirkus

pre 4 godine

Koje ce to ludilo da bude....2 najveca sebicnjaka u istoriji NBA, u istom timu...Uzece ekipi 90 posto suteva, saigraci ce da im zevaju i cekaju pokoju loptu koja se odbije posle promasenih suteva..

Marko

pre 4 godine

Koliko je Kawhi pogresio sto nije ostao u Torontu. Uz izuzetak Greek Freak-a i ekipe, imao je otvoren put ka finalu, gde bi se sastao koja bi bila izmorena igranjem 3 playoff serije protiv ekipa od kojih svaka sebe vidi u finalu.

Na Zapadu ce mu ozbiljna konkurencija biti Lakers-i, Portland, Utah, Huston, Denver zasigurno, a mozda i Golden State, San Antonio i Dallas. Dovoljno da im svaka utakmica u playoff-u bude pakao.

Oliver Nedeljkovic, zapamtite to ime

pre 4 godine

Otkad je majami napravio svoju "trojku" krenulo je s tojkama. Sad da bi se borio za titulu tim mora da ima super "cetvprku", tj. ono sto je do skora i glupih povreda, imao GS. To je dobro za pranje mega kolicina novca, a za navijace, videcemo.

basketball reference

pre 4 godine

Odličan posao za Hjuston, biće interesantni za gledanje. Ako zadrže i Kapelu postaju jedan od top 3 kandidata za titulu.
Vestbruk je igračina ma koliko ga mnogi ovde pljuvali...

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Šta je sve tužna i čemerna Oklahoma trejdovala i bacila za pikove 2024. i 2026. Silvere daj gasi to više i vraćaj Sijetl Supersonikse poštenom narodu.

S

pre 4 godine

Ala je Lilard onom trojkom razbucao ekipu, haha.

Inače pomalo tužno kada pogledate koliko je talentovanih igrača prošlo kroz Oklahomu, i opet nisu osvojili ništa. Valjda pokazuje koliko je teško doći do prstena. I koliko god je ovo šaflovanje igrača doseglo ludačke razmjere, ovaj put ne možemo kritikovati ni Vestbruka, ni Oklahomu. Bio im je lojalan, oni su pokušali na sve načine da ostanu kompetitivni, ali se naprosto vidjelo da samo džaba bacaju pare. Vjerujem da bi od Majamija dobili bolji paket, ali ok je što su ispoštovali njegovu želju.

Sad pitanje naravno kako će ovo funkcionisati u Hjustonu. Činjenica je da Vestbruk prvi put posle 100 godina neće biti lice franšize. Biće zanimljivo gledati kako će se uklopiti, da li će Dantoni uraditi svoje i napraviti čudo, ili se sprema katastrofa.

WillyWonka

pre 4 godine

Ne znam kako će se dogovoriti oko carinjenja lopte, ukoliko žele uspjeh, neko će se morati odreći dosadašnjeg stila igre. U svakom slučaju, jedva čekam da vidim na šta će ovo ličiti. Upravu OKC treba poslati na doživotnu robiju, imati takva tri igrača u jednom periodu, a ne uraditi ništa i na kraju sve raspustiti - diletantizam. Šta sad da očekuje jedan navijač OKC-a? Može samo da traži povrat novca ukoliko je kupio godišnju kartu. Kakva debilana, mila majko.

Memfis

pre 4 godine

Претерано је рећи да је Вестбрук један од најбољих играча данашњице, реално је у топ 15-20. Харден, колико год га пљували спада у ту категорију (топ 5).

reggiemillerthegoat

pre 4 godine

Biće ih veoma zanimljivo opet gledati zajedno,kao i novu NBA sezonu u kojoj imamo nikad više timova za titulu.U Oklahomi su imali totalno drugačije uloge,gdje je Rasel bio prvi plej ekipe,Harden igrač koji donosi poene sa klupe,a Durent lider.Sada će biti zanimljivo viditi ih jer je poznato da Harden u nekim napadima želi da lopta bude cijeli napad kod njega a šta će Rasel onda čekati na trojci koje ne zna sutati a i on je navikao da je lopta kod njega,ali ako se uklope ako Rasel bude igrao fino kako zna i ako ne bude gledao statistiku i ako se budu opet slagali on i Harden sa petorkom Rasel,Harden,Gordon,Pi Dzej Taker,Kapela postaju jedni od glavnih kandidata za titulu.Sve u svemu,jedva čekam da krene novo NBA ludilo!!!

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Oklahoma pokupila pikova da može komotno da organizuje svoj draft. Šou.

Nekako mučan trejd za obe strane. Majstorčina Pol definitivno odustao od titule, a kornjača bačena da se druži sa likom iz ogledala. Nema tu 'leba.

Nbalive

pre 4 godine

Dva igraca za koje sam siguran da nece nikad nista osvojiti kao glavni igraci neke ekipe,sad se udruzili,bit ce smijeha,mislim da ce se pohvatati za vratove nakon 5 tekmi

WillyWonka

pre 4 godine

Ne znam kako će se dogovoriti oko carinjenja lopte, ukoliko žele uspjeh, neko će se morati odreći dosadašnjeg stila igre. U svakom slučaju, jedva čekam da vidim na šta će ovo ličiti. Upravu OKC treba poslati na doživotnu robiju, imati takva tri igrača u jednom periodu, a ne uraditi ništa i na kraju sve raspustiti - diletantizam. Šta sad da očekuje jedan navijač OKC-a? Može samo da traži povrat novca ukoliko je kupio godišnju kartu. Kakva debilana, mila majko.

stefan cerak

pre 4 godine

Ovo ce mozda biti i najodvratnija ekipa za gledanje, vec vidjeni, koraci, bacakanja, 37 slobodnih bacanja za Hardena + 27 bacanja za Vestbruka, navlacenje rezultata od sudija.. uzas.. voleo bih da me demantuju, ali tesko.

S

pre 4 godine

Ala je Lilard onom trojkom razbucao ekipu, haha.

Inače pomalo tužno kada pogledate koliko je talentovanih igrača prošlo kroz Oklahomu, i opet nisu osvojili ništa. Valjda pokazuje koliko je teško doći do prstena. I koliko god je ovo šaflovanje igrača doseglo ludačke razmjere, ovaj put ne možemo kritikovati ni Vestbruka, ni Oklahomu. Bio im je lojalan, oni su pokušali na sve načine da ostanu kompetitivni, ali se naprosto vidjelo da samo džaba bacaju pare. Vjerujem da bi od Majamija dobili bolji paket, ali ok je što su ispoštovali njegovu želju.

Sad pitanje naravno kako će ovo funkcionisati u Hjustonu. Činjenica je da Vestbruk prvi put posle 100 godina neće biti lice franšize. Biće zanimljivo gledati kako će se uklopiti, da li će Dantoni uraditi svoje i napraviti čudo, ili se sprema katastrofa.

Marko

pre 4 godine

Koliko je Kawhi pogresio sto nije ostao u Torontu. Uz izuzetak Greek Freak-a i ekipe, imao je otvoren put ka finalu, gde bi se sastao koja bi bila izmorena igranjem 3 playoff serije protiv ekipa od kojih svaka sebe vidi u finalu.

Na Zapadu ce mu ozbiljna konkurencija biti Lakers-i, Portland, Utah, Huston, Denver zasigurno, a mozda i Golden State, San Antonio i Dallas. Dovoljno da im svaka utakmica u playoff-u bude pakao.

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Oklahoma pokupila pikova da može komotno da organizuje svoj draft. Šou.

Nekako mučan trejd za obe strane. Majstorčina Pol definitivno odustao od titule, a kornjača bačena da se druži sa likom iz ogledala. Nema tu 'leba.

Nbalive

pre 4 godine

Dva igraca za koje sam siguran da nece nikad nista osvojiti kao glavni igraci neke ekipe,sad se udruzili,bit ce smijeha,mislim da ce se pohvatati za vratove nakon 5 tekmi

Lebron Supreme

pre 4 godine

Ovo će sad biti kao Pipen i Jordan, samo što je Harden bolji šuter za tri poena od Jordana, a Ras bolji skakač od Pipena i Jordana, i pritom nije sklon alkoholu i kockanju pa da mora da napusti ligu. Russell, što dolazi, inače od Ras, je srpskog porekla - preci su mu iz Raške. Ras, Raška, Rašani.

nbaCirkus

pre 4 godine

Koje ce to ludilo da bude....2 najveca sebicnjaka u istoriji NBA, u istom timu...Uzece ekipi 90 posto suteva, saigraci ce da im zevaju i cekaju pokoju loptu koja se odbije posle promasenih suteva..

NastyB

pre 4 godine

Možda budemo svedoci istorijskog momenta kada budu svirali mrtvu loptu među igračima istog tima.
(Johny, 12. jul 2019 10:18)

Odavno se nisam ovako slatko nasmejao pročitavši jedan komentar.
Svi pišu o tome šta je sve mogla Oklahoma sa Rasom, Hardenom i Durantom, a zaboravljaju šta se dešavalo tada. Durant, Rasel i Ibaka (najbolji bloker i defanzivac u NBA tada) su imali velike ugovore i Hardenu je ponuđen "skoro-pa-max" ugovor (čini mi se 16-17 od maksimalnih 24, ako se ne varam). Ali stavite se na njegovo mesto - igrati za solidnu kintu i biti "treća violina" i MOŽDA osvojiti prsten ili otići u drugi tim za max ugovor, biti prva zvezda tima i samim tim MNOGO više zaraditi od reklama. Samo budaletina bi izabrala ovo prvo.
A to da li će im trebati 2, 3 ili više lopti je prilično glupo. Harden je igrao za reprezentaciju SAD 2014 kada su nas on i Kajri napunili do vrha. Kada je Pol u plejofu pre dve godine bio povređen, a Brada igrao pleja, bio je jedan od najboljih asistenata u ligi (zar se toga niko ne seća??). Ja samo mislim da će se njih dvojica sjajno uklopiti, jer odbrane će zbog Rasove brzine i prodornosti morati više da se "skupljaju" i udvajaju što će ostaviti više prostora šuterima. Biće oni jako, jako zeznuta ekipa, videćete.

Lamelaš

pre 4 godine

Menjaj pravila, kao gospoda iz Evrolige, pa možda da uvedete da se igra sa 3 lopte. Mnogo stvari se u NBA ligi menja, franšize trejduju do iznemoglosti, a to doprinosi gledanosti i komercijalizaciji. Iako košarka, prava košarka, polako gubi draž, Ameri uspevaju, prije svega novcem, da učine NBA ligu aktraktivnijom, iz dana u dan, sviđalo se to nekom ili ne.

Прљави Хари

pre 4 godine

Свако ко мисли и каже да ће им требати 2 лопте, греше. Исто су људи говорили и кад је Дурент прешао у Голден Стејт па на крају узеше 2 титуле са једном лоптом.

јд123

pre 4 godine

Мени је ово супер. Два најомраженија лика међу звездама, што се видело на ол-стару. Леброн ”трејдовао” Вестбрука а Харден одабран као један од последњих.

Сад имају шансу да докажу да им је тим на првом месту а не лична статистика. Мислим, ваљда Харден није толико ограничен, видео је да и поред 30+ поена није постао МВП. Исто као и Вестбрук са трипл-дабл просеком.

Крива је ту и НБА што су њих уопште бирали за МВП-е у прошлости, па је донекле и разумљиво да су њих двојица умислили да је лична статистика најважнија. По мени, за МВП-а би требало да се бира искључиво играч из екипе која је била прва на западу или истоку. Доведи твоју екипу до првог места, па ћеш бити награђен.

Биће интересантно видети да ли су способни свој его подредити екипи. Себичност се пребацивала и Вилту Чемберлејну, после чега је он почео више да асистира. Иако још увек држи многе рекорде, опет није у причи за најбољег свих времена, јер је освојио ”само” два прстена.

reggiemillerthegoat

pre 4 godine

Biće ih veoma zanimljivo opet gledati zajedno,kao i novu NBA sezonu u kojoj imamo nikad više timova za titulu.U Oklahomi su imali totalno drugačije uloge,gdje je Rasel bio prvi plej ekipe,Harden igrač koji donosi poene sa klupe,a Durent lider.Sada će biti zanimljivo viditi ih jer je poznato da Harden u nekim napadima želi da lopta bude cijeli napad kod njega a šta će Rasel onda čekati na trojci koje ne zna sutati a i on je navikao da je lopta kod njega,ali ako se uklope ako Rasel bude igrao fino kako zna i ako ne bude gledao statistiku i ako se budu opet slagali on i Harden sa petorkom Rasel,Harden,Gordon,Pi Dzej Taker,Kapela postaju jedni od glavnih kandidata za titulu.Sve u svemu,jedva čekam da krene novo NBA ludilo!!!

boaz

pre 4 godine

dogovoriće se oni vrlo lako sa jednom loptom... bez brige.
biće vrlo kompetetivna ekipa.
NBA je ponovo dokazao i pokazao zašto ima najbolju košarku na svetu.
promešali su karte na vrlo neočekivan način i napravili možda i najuzbudljiviju predstojeću sezonu u istoriji.
na žalost SK više neće prenositi utakmice a arene nema na sbb

GM

pre 4 godine

Ako budu igrali timski i sloze se medjusobno da je dosta vise individualnih priznanja i da je vreme da se napadne prsten... sve je moguce.

Imaju odlicne skakace Kapelu i Farida.

Imaju odlicna 2 sutera dodatno Gordona i Grina.

Imaju 2 dobra defanzivca Takera i Samperta.

Nema razloga da ne igraju finale Zapada, ukoliko ne bude neke lose atmosfere medju njima... ako se gleda realno, prtiom se otarasili Pola sa tolikom platom u toliko godina, koji se ocigledno nije slagao sa Hardenom.

aca

pre 4 godine

koliko bi NBA bio jaci da strucnjaci koji ovde ostavljaju komentare vode i sastavljaju timove! Ovako se plasim da je prekasno i da je NBA skroz propao...

Eksperto

pre 4 godine

Ovo je za hardena idealno, on sada vise nece morati da stepbackuje ili da divlja nego da ceka na trojci, westbrook ce sve da preuzme divljanje, i samo mu vracati na trojku. Za hardena, sto manje da se krece, on zna da je za njega bolje, jedino eto u zadnjoj cetvrtini ko ce da preuzima odgovornost.

Aca86

pre 4 godine

Los posao. U pucakoj ekipi kakav je Hjuston dovodis igraca koji ima los sut, plus mora da drzi loptu, a vec imaju Hardena za to. Realno bas je pala cena Westbruku, slabo su prosli za njega. K. Pol ce u Majami, a dobijajau Dragica, Vinsloua i treceg uz pikove. I opet Oklahoma nece moci lagano da tankuje ako se neko ne povredi jer imaju petorku Dragic-Aleksander-Robertson-Galinari-Adams. Naravno, mozda nekoga i trejduju, to cemo tek da vidimo.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Šta je sve tužna i čemerna Oklahoma trejdovala i bacila za pikove 2024. i 2026. Silvere daj gasi to više i vraćaj Sijetl Supersonikse poštenom narodu.

goran

pre 4 godine

Gomila loših komentara jer ljudi baš i ne vole Hardena i Vestbruka,ali Hjuston bi mogao da bude prvi favorit za titulu nakon ovog trejda,ma koliko oni nekome bili antipaticni.Vestbruk je postao "siledžija" tek kada je Durant otišao u GSW,do tada nije imao problem da bude "druga violina",zašto to ne bi i sada uradio,podredio se timu i Hardenu naravno i konačno kreneo po prsten.Bolji je defanzivac od matorog Pola,nije sklon povredama,stvoren je za "trči i šutiraj" košarku koju igra Hjuston,ako se "poveže" kako treba sa moćnom spoljnom linijom Hjustona biće jako,jako opasni.

Valjevska podvala

pre 4 godine

Žali se da je Pol držao mnogo loptu u rukama, i onda mu dovedu Vestbruka? Hahaha
(sket, 12. jul 2019 10:18)

Žalio se Pol na Hardena, ne obrnuto

Naše ime

pre 4 godine

I sad C3Pija u Detroit kod Blejka, Lob City reunion sa Dramondom umesto Džordana. Mislim finansijski bi se ugrobarili i bili bi najgori tim u ligi 2022, ali to ih ionako čeka jer nemaju nijednog mlađeg igrača koji iole vredi. Mislim da je pravo vreme za all-in potez, istok je otvoren, nikad se ne zna...

exo

pre 4 godine

Otkad je majami napravio svoju "trojku" krenulo je s tojkama. Sad da bi se borio za titulu tim mora da ima super "cetvprku", tj. ono sto je do skora i glupih povreda, imao GS. To je dobro za pranje mega kolicina novca, a za navijace, videcemo.
(Oliver Nedeljkovic, zapamtite to ime, 12. jul 2019 10:21)

Tipičan Srpski komentar, u svemu je neka zavjera i sve se vrti oko paretina. Dobro da nisi uključio Masone i ljude reptile. Znaš li ti uopšte kako funkcioniše finansijski sistem u NBA? Nije mi jasno u čemu je problem da neki tim ima super "četvorku" ili super "peticu"? Ako je uprava sposobna da to napravi, i ako su mega zvijezde spremne da zarade manje novca zarad osvajanja prstena ja u tome ne vidim nikakav problem. U NBA trenutno postoji 20-ak igrača koji se kvalitetom izdvajaju od ostalih, nositelji franšiza, ali nikad niko, pa čak ni njegovo veličanstvo Jordan nije uspio sam da donese prsten ekipi. Samo što je sad kvalitet ostalih igrača puno veći, tako da ti ni dva ekstra talentovana igrača možda nisu dovoljna.

јд123

pre 4 godine

Odlican potez Hjustona mozda Ras bude prevaga i odvede s Hardenom Hjuston do finala..
(Aleksej, 12. jul 2019 15:41)

Ха, ха, ха, можда. А можда због два себичњака ни не уђу у плеј-оф.

vince carter

pre 4 godine

Ovaj @Lebron-supreme svojim komentarima zapravo ce samo jos vise ogaditi Lebrona i uzdignuti Jordana medju ljudima :))) koliko lupanja u svim komentarima :D Jordan i Pipen su defanzivno za hardena i westbruka..Maldini i Nesta :D i naravno da Westbruk nije bolji skakac od Pipena,ovo je smesna era za skokove,zato svi i imaju tripl dablove medju praznim reketima. Na primer Pipenu su opali skokovi kada je dosao Rodman,normalno :)) a Atleticizam Jordana u odnosu na Hardena i kosarkaski IQ je nemerljiv.

Oliver Nedeljkovic, zapamtite to ime

pre 4 godine

Otkad je majami napravio svoju "trojku" krenulo je s tojkama. Sad da bi se borio za titulu tim mora da ima super "cetvprku", tj. ono sto je do skora i glupih povreda, imao GS. To je dobro za pranje mega kolicina novca, a za navijace, videcemo.

Miki

pre 4 godine

Preterujete sa komentarima o dve, tri ili pet lopti za njih dvojicu. Ljudi su profesionalci i prilagodice svoju igru jer im je u zajednickom interesu. Igrao je Russ i prosle godine sa zvezdom (Georgom) pa su obojica imali sjajnu statistiku. I sta ste vise skocili na njega, covek igra srcem i preuzima na sebe sav teret, vrsna je klasa, sportista kakav se retko vidja. Ko ga i malo prati zna sta mu se sve izdesavalo i kako je tesko dosao tu gde jeste, igra sa besom i srdzbom koja se samo pojacala kako je KD otisao. Po meni je Bradin ego veci problem od Russovog, a porediti Russa i onog malog kepeca koji je lajabiliti za svaki tim i po odbrani i po ponasanju je jako neozbiljno. Ako rasporede minutazu i uigraju se, i ako obojica malo popuste bice to jako zanimljiva ekipa sledece godine. Brada neka puca trojke, Russov prodor i pozrtvovanost uz Capelu, uf, bice to sjajno za gledati. Jos nesto, nije Russu cena mala kao sto citam i nije propao da ga niko nece upravo suprotno, lik ima maks ugovor kakav malo ko u ligi nema trenutno i nema niko cap space da ga preuzme, a verujte, vecina bi htela. Da je bio free agency a ne trade (neocekivano) pomama bi bila za njim. I dalje nisam fan Hustona, ali da ce biti zanimljivi za gledanje, bice. Zato dosta s otrcanim forama - ali bolje i da komentarisete 2, 3, 5 lopti za njih dvojicu nego Jokaru kako valja gume kad vec nesto morate...

DeanJ35

pre 4 godine

I svi pričaju o tome kako su Knick-si najveći gubitnik letnje pijace. Samo razmislite o ovome OKC je u jednom trenutku imao tri buduća MVP-ja na svom rosteru. Dva su izgubili za ništa, a jednog za mamutski ugovor nekada sjajnog pleja koji ima 34 godine... Plus naravno osvoji su tačno, ništa... Svi pričaju hvalospeve na to kako je Sem Presti dobio "osam" pikova u ovim transakcijama...Bravo!!! 2030 OKC će MOŽDA ponovo biti dobar. Hej llk je dozvolio trojici MVP-jeva da odu za ništa i oni ga hvale na sva vrata, a pride ponoviću osvojili su tačno NIŠTA.

Macijauskas

pre 4 godine

Znaci, minimum 3 lopte moraju biti na terenu u utakmicama Hjustona naredne sezone, po jedna za ovu dvojicu i treca da se ostala djeca igraju...

Dachazvezda

pre 4 godine

Uh, uh, uh...
Jel im drzava daje neke zvanicne uniforme??? Posto su to DVA NAJVECA CARINIKA koja postoje!!
Ko pipne loptu pored njih, celava mu mama!!! :))))))

bozza

pre 4 godine

ajde sto ce da se pobiju oko lopte, nego sto ce takva promaja da siba u odbrani na spoljnoj liniji, da ce im trebati 6ti igrac na terenu da to pokrpi.

basketball reference

pre 4 godine

Odličan posao za Hjuston, biće interesantni za gledanje. Ako zadrže i Kapelu postaju jedan od top 3 kandidata za titulu.
Vestbruk je igračina ma koliko ga mnogi ovde pljuvali...

Alek

pre 4 godine

Kako god ali ovo oznacava kraj ere megatimova sa velikim trojkama pa cak i cetrorkama (kao GSW) vec se vracamo na stariji model dva all stara po timu na vise mesta.

stefan

pre 4 godine

Koliko je Kawhi pogresio sto nije ostao u Torontu. Uz izuzetak Greek Freak-a i ekipe, imao je otvoren put ka finalu, gde bi se sastao koja bi bila izmorena igranjem 3 playoff serije protiv ekipa od kojih svaka sebe vidi u finalu. 

Na Zapadu ce mu ozbiljna konkurencija biti Lakers-i, Portland, Utah, Huston, Denver zasigurno, a mozda i Golden State, San Antonio i Dallas. Dovoljno da im svaka utakmica u playoff-u bude pakao.
(Marko, 12. jul 2019 10:24)
Pa nije on lebron ds se celu karijeru takmici bez konkurencije sve do finala...

Stanislav

pre 4 godine

Film neki da se snimi sta radi menadžment Oklahome, kakvi luzeri majko mila.
Čuj uzeli pikove??? 3 nova Džordana da izvuku opet bi ih menjali za nekog Džeremi Lamba

petarczv

pre 4 godine

Ova sezona ce biti najgledanija u poslednjih 10-15 godina... Odavno nije bilo ovoliko ujednacenih ekipa i pre svega zanimljivih. Harden i rasel, dzordz i lenard, lebron i dejvis, irwing i durent, lilard i McCollum, jokic i marej,atentokupo i Middleton, doncic i prozingis, Mitchell i gober,tatum i kemba, fila krcata +san antonio koji je uvek kao ekipa jak bice show

"koju posluku porati"

pre 4 godine

Upravo tako kako ste napisali u tekstu- i Pol i Vestbruk su problemi za svoje timove. Ne znam sta planiraju u Hjustonu i sta im to donosi Vestbruk u odnosu na Pola. Vise atraktivnosti svakako, ali njima treba igrac drugacijeg profila. Vestbruka sam ocekivao u Majamiju, on i Batler bi bili interesantan spoj, a taman bi Istok bio zanimljiviji.

gegi4+

pre 4 godine

Westbruk je realno slabiji defanzivac od Pola, šut za 3 na nivou Drejmonda Grina i to iz prethodne sezone jer u karijeri Grin ima 32.3% a Westbruk 30.8%, niti blizu Polove kreativnosti i jedino je atletski domnantniji ali i to može samo ka dole da ide sa 31 godinom koju puni za par meseci.

Ne vidim kako je Hjuston postao bolji tim ovim trejdom, a nema ni igrača koji mogu da se dovedu jer je od free agenata pokupljeno šta valja + igrači poput Takera i Džeralda Grina već imaju 34 godine i nije za očekivati da budu spremni cele sezone da giljaju ozbilje minute, jedino ako Erik Gordon bude imao top sezonu ali teško pored Westbruka da će biti bolji nego pored pleja kao što je Kris Pol.

Memfis

pre 4 godine

Претерано је рећи да је Вестбрук један од најбољих играча данашњице, реално је у топ 15-20. Харден, колико год га пљували спада у ту категорију (топ 5).

petarczv

pre 4 godine

Koliko god da je westbrook sebican i juri statistiku bolji je od pola i mladji. Možda ce sad konacno doci sebi i krenuti da juri prstenje a ne statistiku a huston svakako ima ekipu za tako nesto. Westbrook, harden, gordon, PJ tucker i capela je opasna petorka i mozda atletski najjaca u nba...

Miroslav

pre 4 godine

Za mene je Hjuston prvi kandidat za naslov.Jedino oni imaju kostur ekipe sacuvan.Sve druge ekipe su dosta menjale.Mnogi ostavljaju komentar da ce im trebati dve lopte.Ne mora to da bude tako.To su dva iskusna igraca,koja uz to i ne igraju prvi put u istoj ekipi.Sto se tice Oklahome,oni su sa ovim trejdom zakasnili par godina.Vestbruka su trebali trejdovati kada ih je Durent napustio.Dobili bi sigurno dosta vise.

Shaf

pre 4 godine

Najvise ce me zanimati procenat svih ostalih igraca u odnosu uzeti/ukupni sutevi.

Bice zanimljiv NBA sledece godine jer mnostvo superstarova se udruzilo po raznim klubovima; Klipersi, Lejkersi, GSW, Bruklin, Filadelfija, Roketsi a tu su i Boston, Milvoki, Denver, Portland, Juta i Kingsi koji ce biti jos bolji i neugodniji, Sparsi koji su uvek makar solidni. Ostali ce verovatno biti vreca za busenje.

Paspalj chandler

pre 4 godine

(NastyB, 12. jul 2019 13:26)
Jedini koji je tu ispao lud je Presti, rasturiti ekipu koja je igrala finale zbog 4, 5 miliona je ludost. Ja ne verujem da je pre 7 godina max bio 60 miliona ili 15 po sezoni, sad kad pogledam ko uzima te pare nije mi dobro.

Stojakovic11

pre 4 godine

Hjuston je odradio vrhunski posao, samo ce neznalice reci da je ovo minus i nazadovanje za njih. Istina, i Russ i Harden igraju slicnu kosarku, ali ce sigurno pronaci i nacin da sve to regulisu. Mimo toga Hjuston ima vrhunski i ostatak ekipe. A da ne pominjem ono glavno, da se CP3 i Harden nisu podnosili, da je Westbrook mladji 4-5 godina od Paula, fizicki mnogo jaci i najbitnije, nije podlozan povredama svake sezone. Westbrook ce vjerovatno smanjiti broj suteva, dok ce Harden morati da se odrekne skokova i asistencija, tako sa se to moze uklopiti. Russ-Harden-Gordon-PJ-Capela, i na klupi Rivers, Green i vjerovtno ce dodati jos jednog ili dva solidna igraca za klupu, tako da ih, eto mozda nw bih stavio sa Lejkersima i Klipersima, ali tik ispod njih, kao favorite za osvajanje zapada.

MPP

pre 4 godine

Ala se ZAKUVALO na ZAPADU.....
Skoro svi koji su nešto vredeli će se preseliti tamo!?! Od kad pamtim NBA ovakva izjednačenost i to kvalitetna nikad nije bila . Nema izrazitog favorita a gomila izuzetnih pretendenata ! Harden/Vestbruk konbinacija još više diže NEIZVESNOST. Možda nisu za prsten dorasli ali će i najjačima biti velika prepreka ! Rekao bih da se sad stvarno ništa ne zna i ovo obara sve one "stručne" komentare kako je sve namešteno u NBA i da je sve vidjeno i da je DOSADNO(izjava jednog potpuno nepoznatog bivšeg igrača NBA).....OZVESNOST i DOSADA su isključeni u opticaju ove 2019/2020 god.gospodnje ...bar što se tiče NBA lige .....

Powerslave

pre 4 godine

Hjuston je dao mnogo više nego što je postao bolji.

Razumem ja i godine Pola, mada ni Vestbruk nije mnogo mlađi, i da je u sukobu (navodno) sa Hardenom i da ima očajan ugovor (ni Vestbrukov nije mnogo bolji) i da je Pol sklon povredama (i biće sve više) te da nešto mora da se uradi kako bi se situacija promenila jer ovako očigledno ne ide, ali... 2+2 pika... mnogo.

Da Vestbruk ima 27 godina pa i nekako, ali on ima uskoro 31. i već je operisao koleno nekoliko puta, te dve činjenice uz njegov stil igre mogu da dovedu do toga da on naglo postane mnogo lošiji nego sad. U šut ne može da se uzda jer ga realno ni nema. Kao što je neko rekao, Pol je bolji defanzivac, kreativac, asistent (ko slepo gleda statistiku reći će da je Vestbruk bez premca) i šuter.

Ostaje činjenica da u principu niko ne želi Pola zbog godina, povreda i ugovora i da su ga se oni otarasili čim su naišli na prvu priliku. Ako ovo sa Vestbrukom ne uspe za njega će se poneko i zainteresovati i verovatno bi mogli da ga uvaljaju, sa Polom bi bilo piši propalo, sad nek se OKC pati sa tim kome će da ga utrape.

Kako će njih dvojica igrati zajedno - nemam pojma. Verovatno će Vestbruk morati da prestane da juri TDove jer ovo više nije njegova ekipa da svi igraju za njega. Ne znam ni kako će da funkcioniše u sistemu gde svi šutiraju trojke. Baš se lik ne uklapa u filozofiju Hjustona gde Harden drži loptu 20 sekundi i onda neko šutne za 3, najčešće on sam.

Hoces Iskreno ?!

pre 4 godine

Durent - Harden - Vestbruk , ta tojica u jednoj ekipi i nisu uspeli da osvoje prsten, pa to samo govori koliko su Harden i Vesbruk ocajni igraci,jer ipak je Durent osvojio prsten. ;)

Alija Sirotanović

pre 4 godine

Najbolji šuter, dobija najboljeg asistenta! Na stranu ego. Šta ako kliknu? Nisu više klinci, valjda su i oni svesni da dosadašnjim stilom igre ne mogu napraviti ništa. Sigurno ih nisu spojili, sa namerom da obojica jure statistiku... Ras je imao skoro 2,5 asistencije više od Tre Janga... Ovo može biti svemirski Run' n' gun!

M23

pre 4 godine

"Koliko je Kawhi pogresio sto nije ostao u Torontu"
Mozes postati najbolji jedino ako igras protiv najboljih. Jedino tako mozes unaprediti svoju igru.
Zato i nasa liga propada.

aham

pre 4 godine

pa on ako nije nista uradio sa pg13 bas ce sa hardenom fali im jos neko posto kapela izgleda ide mada ce i u tom trejdu dobiti nesto ali mislim da ovim trejdom huston nije dobio nista

Lebron Supreme

pre 4 godine

Ovo će sad biti kao Pipen i Jordan, samo što je Harden bolji šuter za tri poena od Jordana, a Ras bolji skakač od Pipena i Jordana, i pritom nije sklon alkoholu i kockanju pa da mora da napusti ligu. Russell, što dolazi, inače od Ras, je srpskog porekla - preci su mu iz Raške. Ras, Raška, Rašani.

Прљави Хари

pre 4 godine

Свако ко мисли и каже да ће им требати 2 лопте, греше. Исто су људи говорили и кад је Дурент прешао у Голден Стејт па на крају узеше 2 титуле са једном лоптом.

Hoces Iskreno ?!

pre 4 godine

Durent - Harden - Vestbruk , ta tojica u jednoj ekipi i nisu uspeli da osvoje prsten, pa to samo govori koliko su Harden i Vesbruk ocajni igraci,jer ipak je Durent osvojio prsten. ;)

basketball reference

pre 4 godine

Odličan posao za Hjuston, biće interesantni za gledanje. Ako zadrže i Kapelu postaju jedan od top 3 kandidata za titulu.
Vestbruk je igračina ma koliko ga mnogi ovde pljuvali...

Oliver Nedeljkovic, zapamtite to ime

pre 4 godine

Otkad je majami napravio svoju "trojku" krenulo je s tojkama. Sad da bi se borio za titulu tim mora da ima super "cetvprku", tj. ono sto je do skora i glupih povreda, imao GS. To je dobro za pranje mega kolicina novca, a za navijace, videcemo.

WillyWonka

pre 4 godine

Ne znam kako će se dogovoriti oko carinjenja lopte, ukoliko žele uspjeh, neko će se morati odreći dosadašnjeg stila igre. U svakom slučaju, jedva čekam da vidim na šta će ovo ličiti. Upravu OKC treba poslati na doživotnu robiju, imati takva tri igrača u jednom periodu, a ne uraditi ništa i na kraju sve raspustiti - diletantizam. Šta sad da očekuje jedan navijač OKC-a? Može samo da traži povrat novca ukoliko je kupio godišnju kartu. Kakva debilana, mila majko.

stefan cerak

pre 4 godine

Ovo ce mozda biti i najodvratnija ekipa za gledanje, vec vidjeni, koraci, bacakanja, 37 slobodnih bacanja za Hardena + 27 bacanja za Vestbruka, navlacenje rezultata od sudija.. uzas.. voleo bih da me demantuju, ali tesko.

gegi4+

pre 4 godine

Westbruk je realno slabiji defanzivac od Pola, šut za 3 na nivou Drejmonda Grina i to iz prethodne sezone jer u karijeri Grin ima 32.3% a Westbruk 30.8%, niti blizu Polove kreativnosti i jedino je atletski domnantniji ali i to može samo ka dole da ide sa 31 godinom koju puni za par meseci.

Ne vidim kako je Hjuston postao bolji tim ovim trejdom, a nema ni igrača koji mogu da se dovedu jer je od free agenata pokupljeno šta valja + igrači poput Takera i Džeralda Grina već imaju 34 godine i nije za očekivati da budu spremni cele sezone da giljaju ozbilje minute, jedino ako Erik Gordon bude imao top sezonu ali teško pored Westbruka da će biti bolji nego pored pleja kao što je Kris Pol.

NastyB

pre 4 godine

Možda budemo svedoci istorijskog momenta kada budu svirali mrtvu loptu među igračima istog tima.
(Johny, 12. jul 2019 10:18)

Odavno se nisam ovako slatko nasmejao pročitavši jedan komentar.
Svi pišu o tome šta je sve mogla Oklahoma sa Rasom, Hardenom i Durantom, a zaboravljaju šta se dešavalo tada. Durant, Rasel i Ibaka (najbolji bloker i defanzivac u NBA tada) su imali velike ugovore i Hardenu je ponuđen "skoro-pa-max" ugovor (čini mi se 16-17 od maksimalnih 24, ako se ne varam). Ali stavite se na njegovo mesto - igrati za solidnu kintu i biti "treća violina" i MOŽDA osvojiti prsten ili otići u drugi tim za max ugovor, biti prva zvezda tima i samim tim MNOGO više zaraditi od reklama. Samo budaletina bi izabrala ovo prvo.
A to da li će im trebati 2, 3 ili više lopti je prilično glupo. Harden je igrao za reprezentaciju SAD 2014 kada su nas on i Kajri napunili do vrha. Kada je Pol u plejofu pre dve godine bio povređen, a Brada igrao pleja, bio je jedan od najboljih asistenata u ligi (zar se toga niko ne seća??). Ja samo mislim da će se njih dvojica sjajno uklopiti, jer odbrane će zbog Rasove brzine i prodornosti morati više da se "skupljaju" i udvajaju što će ostaviti više prostora šuterima. Biće oni jako, jako zeznuta ekipa, videćete.

M23

pre 4 godine

"Koliko je Kawhi pogresio sto nije ostao u Torontu"
Mozes postati najbolji jedino ako igras protiv najboljih. Jedino tako mozes unaprediti svoju igru.
Zato i nasa liga propada.

goran

pre 4 godine

Gomila loših komentara jer ljudi baš i ne vole Hardena i Vestbruka,ali Hjuston bi mogao da bude prvi favorit za titulu nakon ovog trejda,ma koliko oni nekome bili antipaticni.Vestbruk je postao "siledžija" tek kada je Durant otišao u GSW,do tada nije imao problem da bude "druga violina",zašto to ne bi i sada uradio,podredio se timu i Hardenu naravno i konačno kreneo po prsten.Bolji je defanzivac od matorog Pola,nije sklon povredama,stvoren je za "trči i šutiraj" košarku koju igra Hjuston,ako se "poveže" kako treba sa moćnom spoljnom linijom Hjustona biće jako,jako opasni.

exo

pre 4 godine

Otkad je majami napravio svoju "trojku" krenulo je s tojkama. Sad da bi se borio za titulu tim mora da ima super "cetvprku", tj. ono sto je do skora i glupih povreda, imao GS. To je dobro za pranje mega kolicina novca, a za navijace, videcemo.
(Oliver Nedeljkovic, zapamtite to ime, 12. jul 2019 10:21)

Tipičan Srpski komentar, u svemu je neka zavjera i sve se vrti oko paretina. Dobro da nisi uključio Masone i ljude reptile. Znaš li ti uopšte kako funkcioniše finansijski sistem u NBA? Nije mi jasno u čemu je problem da neki tim ima super "četvorku" ili super "peticu"? Ako je uprava sposobna da to napravi, i ako su mega zvijezde spremne da zarade manje novca zarad osvajanja prstena ja u tome ne vidim nikakav problem. U NBA trenutno postoji 20-ak igrača koji se kvalitetom izdvajaju od ostalih, nositelji franšiza, ali nikad niko, pa čak ni njegovo veličanstvo Jordan nije uspio sam da donese prsten ekipi. Samo što je sad kvalitet ostalih igrača puno veći, tako da ti ni dva ekstra talentovana igrača možda nisu dovoljna.

Lamelaš

pre 4 godine

Menjaj pravila, kao gospoda iz Evrolige, pa možda da uvedete da se igra sa 3 lopte. Mnogo stvari se u NBA ligi menja, franšize trejduju do iznemoglosti, a to doprinosi gledanosti i komercijalizaciji. Iako košarka, prava košarka, polako gubi draž, Ameri uspevaju, prije svega novcem, da učine NBA ligu aktraktivnijom, iz dana u dan, sviđalo se to nekom ili ne.

Nbalive

pre 4 godine

Dva igraca za koje sam siguran da nece nikad nista osvojiti kao glavni igraci neke ekipe,sad se udruzili,bit ce smijeha,mislim da ce se pohvatati za vratove nakon 5 tekmi

reggiemillerthegoat

pre 4 godine

Biće ih veoma zanimljivo opet gledati zajedno,kao i novu NBA sezonu u kojoj imamo nikad više timova za titulu.U Oklahomi su imali totalno drugačije uloge,gdje je Rasel bio prvi plej ekipe,Harden igrač koji donosi poene sa klupe,a Durent lider.Sada će biti zanimljivo viditi ih jer je poznato da Harden u nekim napadima želi da lopta bude cijeli napad kod njega a šta će Rasel onda čekati na trojci koje ne zna sutati a i on je navikao da je lopta kod njega,ali ako se uklope ako Rasel bude igrao fino kako zna i ako ne bude gledao statistiku i ako se budu opet slagali on i Harden sa petorkom Rasel,Harden,Gordon,Pi Dzej Taker,Kapela postaju jedni od glavnih kandidata za titulu.Sve u svemu,jedva čekam da krene novo NBA ludilo!!!

Marko

pre 4 godine

Koliko je Kawhi pogresio sto nije ostao u Torontu. Uz izuzetak Greek Freak-a i ekipe, imao je otvoren put ka finalu, gde bi se sastao koja bi bila izmorena igranjem 3 playoff serije protiv ekipa od kojih svaka sebe vidi u finalu.

Na Zapadu ce mu ozbiljna konkurencija biti Lakers-i, Portland, Utah, Huston, Denver zasigurno, a mozda i Golden State, San Antonio i Dallas. Dovoljno da im svaka utakmica u playoff-u bude pakao.

stefan

pre 4 godine

Koliko je Kawhi pogresio sto nije ostao u Torontu. Uz izuzetak Greek Freak-a i ekipe, imao je otvoren put ka finalu, gde bi se sastao koja bi bila izmorena igranjem 3 playoff serije protiv ekipa od kojih svaka sebe vidi u finalu. 

Na Zapadu ce mu ozbiljna konkurencija biti Lakers-i, Portland, Utah, Huston, Denver zasigurno, a mozda i Golden State, San Antonio i Dallas. Dovoljno da im svaka utakmica u playoff-u bude pakao.
(Marko, 12. jul 2019 10:24)
Pa nije on lebron ds se celu karijeru takmici bez konkurencije sve do finala...

Alija Sirotanović

pre 4 godine

Najbolji šuter, dobija najboljeg asistenta! Na stranu ego. Šta ako kliknu? Nisu više klinci, valjda su i oni svesni da dosadašnjim stilom igre ne mogu napraviti ništa. Sigurno ih nisu spojili, sa namerom da obojica jure statistiku... Ras je imao skoro 2,5 asistencije više od Tre Janga... Ovo može biti svemirski Run' n' gun!

Eksperto

pre 4 godine

Ovo je za hardena idealno, on sada vise nece morati da stepbackuje ili da divlja nego da ceka na trojci, westbrook ce sve da preuzme divljanje, i samo mu vracati na trojku. Za hardena, sto manje da se krece, on zna da je za njega bolje, jedino eto u zadnjoj cetvrtini ko ce da preuzima odgovornost.

Aca86

pre 4 godine

Los posao. U pucakoj ekipi kakav je Hjuston dovodis igraca koji ima los sut, plus mora da drzi loptu, a vec imaju Hardena za to. Realno bas je pala cena Westbruku, slabo su prosli za njega. K. Pol ce u Majami, a dobijajau Dragica, Vinsloua i treceg uz pikove. I opet Oklahoma nece moci lagano da tankuje ako se neko ne povredi jer imaju petorku Dragic-Aleksander-Robertson-Galinari-Adams. Naravno, mozda nekoga i trejduju, to cemo tek da vidimo.

Dachazvezda

pre 4 godine

Uh, uh, uh...
Jel im drzava daje neke zvanicne uniforme??? Posto su to DVA NAJVECA CARINIKA koja postoje!!
Ko pipne loptu pored njih, celava mu mama!!! :))))))

Miroslav

pre 4 godine

Za mene je Hjuston prvi kandidat za naslov.Jedino oni imaju kostur ekipe sacuvan.Sve druge ekipe su dosta menjale.Mnogi ostavljaju komentar da ce im trebati dve lopte.Ne mora to da bude tako.To su dva iskusna igraca,koja uz to i ne igraju prvi put u istoj ekipi.Sto se tice Oklahome,oni su sa ovim trejdom zakasnili par godina.Vestbruka su trebali trejdovati kada ih je Durent napustio.Dobili bi sigurno dosta vise.

nbaCirkus

pre 4 godine

Koje ce to ludilo da bude....2 najveca sebicnjaka u istoriji NBA, u istom timu...Uzece ekipi 90 posto suteva, saigraci ce da im zevaju i cekaju pokoju loptu koja se odbije posle promasenih suteva..

јд123

pre 4 godine

Odlican potez Hjustona mozda Ras bude prevaga i odvede s Hardenom Hjuston do finala..
(Aleksej, 12. jul 2019 15:41)

Ха, ха, ха, можда. А можда због два себичњака ни не уђу у плеј-оф.

јд123

pre 4 godine

Мени је ово супер. Два најомраженија лика међу звездама, што се видело на ол-стару. Леброн ”трејдовао” Вестбрука а Харден одабран као један од последњих.

Сад имају шансу да докажу да им је тим на првом месту а не лична статистика. Мислим, ваљда Харден није толико ограничен, видео је да и поред 30+ поена није постао МВП. Исто као и Вестбрук са трипл-дабл просеком.

Крива је ту и НБА што су њих уопште бирали за МВП-е у прошлости, па је донекле и разумљиво да су њих двојица умислили да је лична статистика најважнија. По мени, за МВП-а би требало да се бира искључиво играч из екипе која је била прва на западу или истоку. Доведи твоју екипу до првог места, па ћеш бити награђен.

Биће интересантно видети да ли су способни свој его подредити екипи. Себичност се пребацивала и Вилту Чемберлејну, после чега је он почео више да асистира. Иако још увек држи многе рекорде, опет није у причи за најбољег свих времена, јер је освојио ”само” два прстена.

MPP

pre 4 godine

Ala se ZAKUVALO na ZAPADU.....
Skoro svi koji su nešto vredeli će se preseliti tamo!?! Od kad pamtim NBA ovakva izjednačenost i to kvalitetna nikad nije bila . Nema izrazitog favorita a gomila izuzetnih pretendenata ! Harden/Vestbruk konbinacija još više diže NEIZVESNOST. Možda nisu za prsten dorasli ali će i najjačima biti velika prepreka ! Rekao bih da se sad stvarno ništa ne zna i ovo obara sve one "stručne" komentare kako je sve namešteno u NBA i da je sve vidjeno i da je DOSADNO(izjava jednog potpuno nepoznatog bivšeg igrača NBA).....OZVESNOST i DOSADA su isključeni u opticaju ove 2019/2020 god.gospodnje ...bar što se tiče NBA lige .....

aham

pre 4 godine

pa on ako nije nista uradio sa pg13 bas ce sa hardenom fali im jos neko posto kapela izgleda ide mada ce i u tom trejdu dobiti nesto ali mislim da ovim trejdom huston nije dobio nista

Macijauskas

pre 4 godine

Znaci, minimum 3 lopte moraju biti na terenu u utakmicama Hjustona naredne sezone, po jedna za ovu dvojicu i treca da se ostala djeca igraju...

S

pre 4 godine

Ala je Lilard onom trojkom razbucao ekipu, haha.

Inače pomalo tužno kada pogledate koliko je talentovanih igrača prošlo kroz Oklahomu, i opet nisu osvojili ništa. Valjda pokazuje koliko je teško doći do prstena. I koliko god je ovo šaflovanje igrača doseglo ludačke razmjere, ovaj put ne možemo kritikovati ni Vestbruka, ni Oklahomu. Bio im je lojalan, oni su pokušali na sve načine da ostanu kompetitivni, ali se naprosto vidjelo da samo džaba bacaju pare. Vjerujem da bi od Majamija dobili bolji paket, ali ok je što su ispoštovali njegovu želju.

Sad pitanje naravno kako će ovo funkcionisati u Hjustonu. Činjenica je da Vestbruk prvi put posle 100 godina neće biti lice franšize. Biće zanimljivo gledati kako će se uklopiti, da li će Dantoni uraditi svoje i napraviti čudo, ili se sprema katastrofa.

Miki

pre 4 godine

Preterujete sa komentarima o dve, tri ili pet lopti za njih dvojicu. Ljudi su profesionalci i prilagodice svoju igru jer im je u zajednickom interesu. Igrao je Russ i prosle godine sa zvezdom (Georgom) pa su obojica imali sjajnu statistiku. I sta ste vise skocili na njega, covek igra srcem i preuzima na sebe sav teret, vrsna je klasa, sportista kakav se retko vidja. Ko ga i malo prati zna sta mu se sve izdesavalo i kako je tesko dosao tu gde jeste, igra sa besom i srdzbom koja se samo pojacala kako je KD otisao. Po meni je Bradin ego veci problem od Russovog, a porediti Russa i onog malog kepeca koji je lajabiliti za svaki tim i po odbrani i po ponasanju je jako neozbiljno. Ako rasporede minutazu i uigraju se, i ako obojica malo popuste bice to jako zanimljiva ekipa sledece godine. Brada neka puca trojke, Russov prodor i pozrtvovanost uz Capelu, uf, bice to sjajno za gledati. Jos nesto, nije Russu cena mala kao sto citam i nije propao da ga niko nece upravo suprotno, lik ima maks ugovor kakav malo ko u ligi nema trenutno i nema niko cap space da ga preuzme, a verujte, vecina bi htela. Da je bio free agency a ne trade (neocekivano) pomama bi bila za njim. I dalje nisam fan Hustona, ali da ce biti zanimljivi za gledanje, bice. Zato dosta s otrcanim forama - ali bolje i da komentarisete 2, 3, 5 lopti za njih dvojicu nego Jokaru kako valja gume kad vec nesto morate...

"koju posluku porati"

pre 4 godine

Upravo tako kako ste napisali u tekstu- i Pol i Vestbruk su problemi za svoje timove. Ne znam sta planiraju u Hjustonu i sta im to donosi Vestbruk u odnosu na Pola. Vise atraktivnosti svakako, ali njima treba igrac drugacijeg profila. Vestbruka sam ocekivao u Majamiju, on i Batler bi bili interesantan spoj, a taman bi Istok bio zanimljiviji.

bozza

pre 4 godine

ajde sto ce da se pobiju oko lopte, nego sto ce takva promaja da siba u odbrani na spoljnoj liniji, da ce im trebati 6ti igrac na terenu da to pokrpi.

GM

pre 4 godine

Ako budu igrali timski i sloze se medjusobno da je dosta vise individualnih priznanja i da je vreme da se napadne prsten... sve je moguce.

Imaju odlicne skakace Kapelu i Farida.

Imaju odlicna 2 sutera dodatno Gordona i Grina.

Imaju 2 dobra defanzivca Takera i Samperta.

Nema razloga da ne igraju finale Zapada, ukoliko ne bude neke lose atmosfere medju njima... ako se gleda realno, prtiom se otarasili Pola sa tolikom platom u toliko godina, koji se ocigledno nije slagao sa Hardenom.

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Oklahoma pokupila pikova da može komotno da organizuje svoj draft. Šou.

Nekako mučan trejd za obe strane. Majstorčina Pol definitivno odustao od titule, a kornjača bačena da se druži sa likom iz ogledala. Nema tu 'leba.

Stojakovic11

pre 4 godine

Hjuston je odradio vrhunski posao, samo ce neznalice reci da je ovo minus i nazadovanje za njih. Istina, i Russ i Harden igraju slicnu kosarku, ali ce sigurno pronaci i nacin da sve to regulisu. Mimo toga Hjuston ima vrhunski i ostatak ekipe. A da ne pominjem ono glavno, da se CP3 i Harden nisu podnosili, da je Westbrook mladji 4-5 godina od Paula, fizicki mnogo jaci i najbitnije, nije podlozan povredama svake sezone. Westbrook ce vjerovatno smanjiti broj suteva, dok ce Harden morati da se odrekne skokova i asistencija, tako sa se to moze uklopiti. Russ-Harden-Gordon-PJ-Capela, i na klupi Rivers, Green i vjerovtno ce dodati jos jednog ili dva solidna igraca za klupu, tako da ih, eto mozda nw bih stavio sa Lejkersima i Klipersima, ali tik ispod njih, kao favorite za osvajanje zapada.

Memfis

pre 4 godine

Претерано је рећи да је Вестбрук један од најбољих играча данашњице, реално је у топ 15-20. Харден, колико год га пљували спада у ту категорију (топ 5).

aca

pre 4 godine

koliko bi NBA bio jaci da strucnjaci koji ovde ostavljaju komentare vode i sastavljaju timove! Ovako se plasim da je prekasno i da je NBA skroz propao...

Paspalj chandler

pre 4 godine

(NastyB, 12. jul 2019 13:26)
Jedini koji je tu ispao lud je Presti, rasturiti ekipu koja je igrala finale zbog 4, 5 miliona je ludost. Ja ne verujem da je pre 7 godina max bio 60 miliona ili 15 po sezoni, sad kad pogledam ko uzima te pare nije mi dobro.

Stanislav

pre 4 godine

Film neki da se snimi sta radi menadžment Oklahome, kakvi luzeri majko mila.
Čuj uzeli pikove??? 3 nova Džordana da izvuku opet bi ih menjali za nekog Džeremi Lamba

vince carter

pre 4 godine

Ovaj @Lebron-supreme svojim komentarima zapravo ce samo jos vise ogaditi Lebrona i uzdignuti Jordana medju ljudima :))) koliko lupanja u svim komentarima :D Jordan i Pipen su defanzivno za hardena i westbruka..Maldini i Nesta :D i naravno da Westbruk nije bolji skakac od Pipena,ovo je smesna era za skokove,zato svi i imaju tripl dablove medju praznim reketima. Na primer Pipenu su opali skokovi kada je dosao Rodman,normalno :)) a Atleticizam Jordana u odnosu na Hardena i kosarkaski IQ je nemerljiv.

DeanJ35

pre 4 godine

I svi pričaju o tome kako su Knick-si najveći gubitnik letnje pijace. Samo razmislite o ovome OKC je u jednom trenutku imao tri buduća MVP-ja na svom rosteru. Dva su izgubili za ništa, a jednog za mamutski ugovor nekada sjajnog pleja koji ima 34 godine... Plus naravno osvoji su tačno, ništa... Svi pričaju hvalospeve na to kako je Sem Presti dobio "osam" pikova u ovim transakcijama...Bravo!!! 2030 OKC će MOŽDA ponovo biti dobar. Hej llk je dozvolio trojici MVP-jeva da odu za ništa i oni ga hvale na sva vrata, a pride ponoviću osvojili su tačno NIŠTA.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Šta je sve tužna i čemerna Oklahoma trejdovala i bacila za pikove 2024. i 2026. Silvere daj gasi to više i vraćaj Sijetl Supersonikse poštenom narodu.

boaz

pre 4 godine

dogovoriće se oni vrlo lako sa jednom loptom... bez brige.
biće vrlo kompetetivna ekipa.
NBA je ponovo dokazao i pokazao zašto ima najbolju košarku na svetu.
promešali su karte na vrlo neočekivan način i napravili možda i najuzbudljiviju predstojeću sezonu u istoriji.
na žalost SK više neće prenositi utakmice a arene nema na sbb

Shaf

pre 4 godine

Najvise ce me zanimati procenat svih ostalih igraca u odnosu uzeti/ukupni sutevi.

Bice zanimljiv NBA sledece godine jer mnostvo superstarova se udruzilo po raznim klubovima; Klipersi, Lejkersi, GSW, Bruklin, Filadelfija, Roketsi a tu su i Boston, Milvoki, Denver, Portland, Juta i Kingsi koji ce biti jos bolji i neugodniji, Sparsi koji su uvek makar solidni. Ostali ce verovatno biti vreca za busenje.

Powerslave

pre 4 godine

Hjuston je dao mnogo više nego što je postao bolji.

Razumem ja i godine Pola, mada ni Vestbruk nije mnogo mlađi, i da je u sukobu (navodno) sa Hardenom i da ima očajan ugovor (ni Vestbrukov nije mnogo bolji) i da je Pol sklon povredama (i biće sve više) te da nešto mora da se uradi kako bi se situacija promenila jer ovako očigledno ne ide, ali... 2+2 pika... mnogo.

Da Vestbruk ima 27 godina pa i nekako, ali on ima uskoro 31. i već je operisao koleno nekoliko puta, te dve činjenice uz njegov stil igre mogu da dovedu do toga da on naglo postane mnogo lošiji nego sad. U šut ne može da se uzda jer ga realno ni nema. Kao što je neko rekao, Pol je bolji defanzivac, kreativac, asistent (ko slepo gleda statistiku reći će da je Vestbruk bez premca) i šuter.

Ostaje činjenica da u principu niko ne želi Pola zbog godina, povreda i ugovora i da su ga se oni otarasili čim su naišli na prvu priliku. Ako ovo sa Vestbrukom ne uspe za njega će se poneko i zainteresovati i verovatno bi mogli da ga uvaljaju, sa Polom bi bilo piši propalo, sad nek se OKC pati sa tim kome će da ga utrape.

Kako će njih dvojica igrati zajedno - nemam pojma. Verovatno će Vestbruk morati da prestane da juri TDove jer ovo više nije njegova ekipa da svi igraju za njega. Ne znam ni kako će da funkcioniše u sistemu gde svi šutiraju trojke. Baš se lik ne uklapa u filozofiju Hjustona gde Harden drži loptu 20 sekundi i onda neko šutne za 3, najčešće on sam.

petarczv

pre 4 godine

Koliko god da je westbrook sebican i juri statistiku bolji je od pola i mladji. Možda ce sad konacno doci sebi i krenuti da juri prstenje a ne statistiku a huston svakako ima ekipu za tako nesto. Westbrook, harden, gordon, PJ tucker i capela je opasna petorka i mozda atletski najjaca u nba...

Valjevska podvala

pre 4 godine

Žali se da je Pol držao mnogo loptu u rukama, i onda mu dovedu Vestbruka? Hahaha
(sket, 12. jul 2019 10:18)

Žalio se Pol na Hardena, ne obrnuto

Naše ime

pre 4 godine

I sad C3Pija u Detroit kod Blejka, Lob City reunion sa Dramondom umesto Džordana. Mislim finansijski bi se ugrobarili i bili bi najgori tim u ligi 2022, ali to ih ionako čeka jer nemaju nijednog mlađeg igrača koji iole vredi. Mislim da je pravo vreme za all-in potez, istok je otvoren, nikad se ne zna...

Alek

pre 4 godine

Kako god ali ovo oznacava kraj ere megatimova sa velikim trojkama pa cak i cetrorkama (kao GSW) vec se vracamo na stariji model dva all stara po timu na vise mesta.

petarczv

pre 4 godine

Ova sezona ce biti najgledanija u poslednjih 10-15 godina... Odavno nije bilo ovoliko ujednacenih ekipa i pre svega zanimljivih. Harden i rasel, dzordz i lenard, lebron i dejvis, irwing i durent, lilard i McCollum, jokic i marej,atentokupo i Middleton, doncic i prozingis, Mitchell i gober,tatum i kemba, fila krcata +san antonio koji je uvek kao ekipa jak bice show