Sreda, 10.07.2019.

18:00

Partizan savladao Bordo u Austriji!

Fudbaleri Partizana su pobedili francuski Bordo u pripremnoj utakmici odigranoj u Austriji rezultatom 2:1 (1:0).

Izvor: SV

Partizan savladao Bordo u Austriji! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

155 Komentari

Sortiraj po:

pfc45zg

pre 4 godine

Rutinska pobeda.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 11. jul 2019 06:57)

Све је лако, док не дође Сурдулица.

Peđa

pre 4 godine

Svaka čast na pobedi protiv Bordoa ali ona ne donosi plasman u LE niti bodove na UEFA rang listi. Veću korist ima Zvezda od kiksa sa Suduvom nego vi sa ovom pobedom.

zvezdaš

pre 4 godine

(lebdim iznad rupe, a PSG?, 10. jul 2019 18:22)

Nije ni počelo prvenstvo, a već kukate...
I brini ti o Bušiktašu, mani se PSG.

zvezdaš

pre 4 godine

Panteri ne mogu da daju gol nekoj Suduvi a Partizan inace treceplasirani tim Superlige dade gol Bordou.
(Bodibond, 10. jul 2019 18:53)

Neko počeo sa takmičarskim utakmicama, a neko još igra pripremne.

Nikola

pre 4 godine

bravo majstori, tako se igra za dres voljenog kluba, a ne kao sinoc skupo placeni igraci rezimskog tima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (morem plovi, 10. jul 2019 20:26)

Gledas Zvezdu? Bravo.

Somi

pre 4 godine

Štoperi na ovom meču odlični Pavlović i Ostoja,levi bek Urosevic za divno čudo odigrao odlično ceo meč, desno nazad igrao celavi Miletić van ritma skroz, zadnji vezni Zdjelar i Scekic odlični, s tim što je Scekic imao jedan ozbiljan kiks nakon čega smo mogli da primimo gol,Zdjelar odigrao odlično, Suma vrlo dobar Tošić loš, Ivanović katastrofa ceo meč, špic Sadik odličan igrač, trči non stop, dodaje loptu nije sebičan. Drugo poluvreme nisam gledao celo,ono što sam video mali Pavlović odličan, Lutovac može mnogo dobar igrač, mali Stevanovic ogroman potencijal pravio je dar mar po levoj strani non stop je napad išao preko njega, odlično dribla, brz, prodoran. Sve u svemu odlično odigrana cela utakmica, imali smo posed i delovali bas dobro. Tačno je da je ovo Bordou prvi meč u pripremama ali bez obzira na to bitna je ova pobeda za samopouzdanje. Pozdrav za braću grobare

zex

pre 4 godine

(Cinik, 10. jul 2019 20:43)
Koju bre decu razvijate? Pa vi ste unistili repretentaciju sa tom vasom decom. godinama je Partizan davao najvise igraca u reprezentaciji a koliko su kvalitetni pokazali su rezultati. Za vreme Antica bilo je najmanje vasih skolovanih ali je uradjeno mnogo vise nego sa cuvenom vasom skolom. Neznam sta vi zamisljate? Mislite da ste jaki i da imate ekstra talentovanu decu? Decu ne prave grobari vec normalni ljudi to da vam bude jasno. Sve dok u Reprezentaciji igraju razne Rukavine, Ljajici, Tosici, Miletici crno nam se pise. Imacete vi decu za reprezentaciju ali za punjenje dzepova.

andrejka

pre 4 godine

Pratim francusku ligu, od ovih igraca iz postave Bordoa cuo sam samo za golmana. Bordo pustio neke anonimuse sto ima pod ugovorom, da vidi da li moze da se probere neki igrac.
(Ivan, 10. jul 2019 19:38)

E ovako, posto vidim kako pratis FR ligu. Costil jeste bio standardni golman prosle sezone. De Previl, Pondje, Briand, Oktavio i Pablo, bivsi brazilski reprezentativac takodje standardni citave sezone. Novajlije...Bajse standardan u Kaenu, Mancini u Okseru, Mekser u Renu, Kvateng u Nantu. Svi standardni citave sezone. Takodje, velika nada Milana na pozajmici, Belanova. Eto koliko ti pratis francuski fudbal. Botu.

Poz iz BG-a

pre 4 godine

Koje komplekse imaju ovi Zvezdaši, pa to je haos. Živite li vi jedan dan bez razmišljanja o Partizanu i bez istaknute mržnje prema istom?

Brane

pre 4 godine

Igra obećava,Sadik pravo pojačanje,podseća na Lukakua,a i Suma polako pokazuje klasu,za izvikanog Marina je Iniesta lično.
Ako sve bude regularno bićemo šampioni.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Čoban, 10. jul 2019 20:16)

Evo ja cu ti reci....necete biti sampioni

Toto-glup-kao-tocilo

pre 4 godine

Ni navijaci Bordoa nisu nikad culi za ove igrace sto su igrali...
(Dejan CZ, 10. jul 2019 20:29). Ali su zato čuli za Suduvu.

Marko

pre 4 godine

Odete na sajt Bordeaux FC Reserve squad i vidite da 80% njih igra danas 
(Paja Patak, 10. jul 2019 19:32) 

Odeš ti u Železnik pa drmaš koševe :)
(IvoLola, 10. jul 2019 20:18)


Hahhahaha komentar godine Lola. ?

sjfhj

pre 4 godine

Zasto nogometni klub partizan igra sa rezervama Bordoa.
(BodiBond, 10. jul 2019 19:06)Zato sto su klubovi iz Litvanske lige prejaki protivnici za ovaj deo priprema.Vidis kako zvezda iz tirane jedva izvukla nereseno proti velike Suduve.

zvezdoprc

pre 4 godine

(Paja Patak) Sledeću Partizan igra protiv Donje Mutnice kod Paraćina.
Ajde, molim te, pogledaj sajt Donja Mutnica FC, vidi koja im je prva postava.
Nema ništa gore od Pantera iz predgrađa.

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Pratim francusku ligu, od ovih igraca iz postave Bordoa cuo sam samo za golmana. Bordo pustio neke anonimuse sto ima pod ugovorom, da vidi da li moze da se probere neki igrac. 
(Ivan, 10. jul 2019 19:38) 

Al' su zato za Suduvu igrali sve vrhunski igrači!
(djoka iz NY, 10. jul 2019 20:23)

Svaka ti je na mestu. Ali dobro, necemo ni mi zbog toga pasti, a ni vama nije dobro da poletite. Treba opet Savo da pise o pogresnim protivnicima...

Moca NS

pre 4 godine

Iskreno, najviše sam sumnjao u Lolu i Sumu... kad ono! Ipak i dalje mislim da bi Lazara Pavlovića trebalo forsirati pre Sejdube. U svakom slučaju: Napred Crno-Bela Ljubavi!!!

ende

pre 4 godine

pustite ta poređanja nikad jača sudova - 3. postava bordoa.

pravo poređenje je - koliko je puta prošle godine zvezda pobedila partizan i da li ga je tad nadigrala?

sophrano

pre 4 godine

Lola Smiljanić zatresao mrežu!..veći šok nego kad je svojevremeno Predrag Spasić dao gol na centaršut Vujadina Stanojkovića.

igrajmo taj tango smrti

pre 4 godine

Ako ove godine ne uzmemo titulu necemo nikad, iz vise razloga, oni se raspadaju, velike pare su ulozene, dovode se skupa pojacanja i radi ego, a nemaju kvalitetnog trenera i psihologe da to rese, videli smo izvestaje da se tukao Borjan, Marin ne prica sa pola tima. Nemaju igru, imaju skupa pojacanja ali losi su to igraci.

Na drugoj strani Partizan igra srcem, muski, trci, svako za svakog radi, jeftina ali dobra pojacanja, proradice inat kod igraca sto ih svi novinari podcenjuju da bi se malom Aleku dodvorili... Savo odlican trener, tek cete se uveriti svi u to..

Problemi su: sudije, protivnici koji se sklanjaju mezimici, i nasi navijaci, frakcije remete klub.

samo jedan klub samo jedan grad

pre 4 godine

Izgleda da se Danilo Pantic vraca,tako bar rece komentator u prenosu, sto je vrh prica, decko je skolovan fudbaler, ne znam samo na koju foru ce doci, da li cemo dati za njega 2 miliona koliko trazi Celzi ili opet pozajmica u sta neverujem zato sto ga traze neki klubovi iz Spanije i Ceske... Bio bi dobar posao kada bi ga Partizan kupio, trebalo bi nekako sacuvati pare od transfera Markovica i Rikarda za sledece leto i otkup Sadika deluje mi da ce biti vrhunski centarfor i naravno vec sada ponuditi Sumi novi ugovor na 3 godine jer mu ovaj istice na leto pa da ga neko ne uzme u zimskom prelaznom roku za dz... Nema Partizan pare, mora pametno raditi, nema taj luksuz da baci 1 ili 2 miliona na jednog igraca, a pogotovo vise njih...Imamo srce, vrh trenera i odlicne igrace, i nikad bolju atmosferu u klubu...Navijaci ujedinite se, i to je put do titule.

disel

pre 4 godine

1611

Odete na sajt Bordeaux FC Reserve squad i vidite da 80% njih igra danas

Odete na sajt suduve i vidite da je 80 posto igrača pozajmljeni iz reala sa Črvenog mora

zvezda nek se spremi za Napoli,a za nas neka ne brine

pre 4 godine

navijači kluba policije i državne bezbednosti s nipodaštavanjem komentarišu Partizan.
Ko im osnivač, a tek krimos predsednik - "gospodski"klub, nema šta

zemunski kej

pre 4 godine

Ako se po jutru dan poznaje ,nece ovo da bude lose.Vidite nas bek Gajic sada u C.Z vezdi nije bio u kombinaciji ni za rezervni tim. Secate se kada je Bordo izbacio Zvezdu ,najbolji igrac bio Maksimovic sada u Napulju.

Bodibond

pre 4 godine

Ajde bre klinjo ne lozi se, treca postava Bordoa, videcu ih kad krene UEFA liga....
(tatatipanter, 10. jul 2019 18:57)

Klinjo, od kada Jimmy Briand igra u trecoj postavi Bordoa?

sjdjds

pre 4 godine

Partizan igrao u kombinovanom sastavu kao i Bordo,ne znam kako nekim ljudima to nije jasno !? ili ih možda ovo namerno boli,pa ne mogu da prihvate istinu te pišu da je ovo 3.tim Bordoa...

Мали Железник

pre 4 godine

Свака част играчима Партизана на победи. Утакмица је одиграна на припремама, оба тима играју у "комбинованим" саставима и нема места за коментаре ово је пети тим или осми или трећи. За француски тим играли су играчи са којима располаже, успут неистина је рећи да су неки анонимуси јер је већина чинила окосницу током претходне сезоне. Такође ово је тим који игра француску лигу и сигурно не доводи играче квалитета неке општинске лиге. Притом Партизан је у другом полувремену играо углавном са омладинцима и најновијим појачањима, па је чак и у том саставу био доминантнији од Бордоа. Напред Партизан!

Henk Mudi

pre 4 godine

Igramo odlicno ne znam cemu panika u komentarima. Sudija dosta navlaci za njih ali navikli smo da nas kradu... prolazimo ovo lagano 
(Bodibond, 10. jul 2019 18:46) 

Prijateljska brate, nemoj vise da nas sramotis ...
(Felix, 10. jul 2019 18:58)

Hahahahahah, komentar godine!

djoka iz NY

pre 4 godine

Pratim francusku ligu, od ovih igraca iz postave Bordoa cuo sam samo za golmana. Bordo pustio neke anonimuse sto ima pod ugovorom, da vidi da li moze da se probere neki igrac.
(Ivan, 10. jul 2019 19:38)

Al' su zato za Suduvu igrali sve vrhunski igrači!

....

pre 4 godine

Pratim francusku ligu, od ovih igraca iz postave Bordoa cuo sam samo za golmana. Bordo pustio neke anonimuse sto ima pod ugovorom, da vidi da li moze da se probere


a jel si cuo za Strazbur?

Lesser watch

pre 4 godine

Kako je dobar Igrač ovaj mali Lazar Pavlović. Dečko je stvarno izmislio fudbal. Prijem, pas, dribling, pregled igre, osećaj, mirnoća. Sve vrhunsko. Nadam se da će dobiti pristojnu šansu uvovom prvenstvu jer sam siguran da će je iskoristiti na najbolji mogući način kao nedavno u Nišu.

Cinik

pre 4 godine

Jedna sasvim obična prijateljska utakmica iz koje je Partizan najviše profitirao budući da su igrali Lazar Pavlović, Filip Stevanović i Strahinja pavlović i videlo se da deca znaju da igraju fudbal i što je najbitnije trče.Za Partizan je najbitnije da razvija svoju decu jer će to biti i dobrobit za našu reprezentaciju. Ostali koji bi da se podsmevaju neka gledaju gde će prodati Vujadina Savića, Filipa Stojkovića, Rodića i ostale svoje Zvezde i kako će knjigovodstveni dug da vrate.

Bodibond

pre 4 godine

Ovaj Sadik neuhranjen 100%.Deluje mi kada pipne loptu kao da igra sa “medicinkom”...Strasno!Gde samo ovo iskopaju?
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. jul 2019 18:55)

Ma samo kad su Faje, Odzo i Gist uhranjeni.

Vojnik o skracenju a zvezda o postenju

pre 4 godine

Odete na sajt Bordeaux FC Reserve squad i vidite da 80% njih igra danas


A kad vi igrate sa c timom arsenala to je smemirska igra protiv sjajnog oritivnike jel da licemercine?

borivoje surdilovic

pre 4 godine

Pa zar ne rece Vuletic da vam je godisnji budzet 15 miliona? logika vam nije jaca strana.
(Dexi, 10. jul 2019 18:58)

ni tebi citanje teksta....vuletic je rekao da je budzet 15 miliona....i da 10 ide na radnu zajednicu, plate igracima i stadion.

Čoban

pre 4 godine

Igra obećava,Sadik pravo pojačanje,podseća na Lukakua,a i Suma polako pokazuje klasu,za izvikanog Marina je Iniesta lično.
Ako sve bude regularno bićemo šampioni.

Bodibond

pre 4 godine

Tacno sam znao da ce smesni mali panteri da pisu kako je Bordo izveo rezervnu postavu,okej drugovi,onda su i vas eliminisali iz kvalifikacija pre par godina sa rezervnim i mladim igracima, Vujadin Vasiljevic i Uros Cosic vadili prosek ahahahaha.

Bard Živa

pre 4 godine

Na livescore ja pogledah sastav Bordoa, igrala dva omladinca, ostalo prvotimci, a pogledah sastav Sudve, tamo igraju igrači koji u našoj drugoj ligi ne bi mogli igrati...

IvoLola

pre 4 godine

Odete na sajt Bordeaux FC Reserve squad i vidite da 80% njih igra danas
(Paja Patak, 10. jul 2019 19:32)

Odeš ti u Železnik pa drmaš koševe :)

Bodibond

pre 4 godine

Pratim francusku ligu, od ovih igraca iz postave Bordoa cuo sam samo za golmana. Bordo pustio neke anonimuse sto ima pod ugovorom, da vidi da li moze da se probere neki igrac.
(Ivan, 10. jul 2019 19:38)

Ako nisi cuo za Dzimi Briana onda ne znam koju ti francusku ligu pratis, mozda treci rang takmicenja. Nema veze, zato si cuo za ekipe kao sto su Le Man, Dankerk, Rodez, Bulonj, Guegnon...

Bodibond

pre 4 godine

Da li neko u klubu,strucni stab,trener,ekonom....ma bilo ko vidi sta igra taj ivanovic,bas sam ga posmatrao svaku utakmicu,taj covek svaku kontru,loptu,priliku ma sve zivo unisti.pa samo pogledajte zadnji derbi sta je radio.da li je moguce da niko to nevidi majko mila koja rupetina.prosto je neverovatno koliko kida zivce meni kao navijacu a sta je sa trenerima ja stvarno ne znam,eto nisam pametan
(nesa80, 10. jul 2019 18:52)

Evo ja kao intelektualac i fudbalski laik da ti kazem, vide oni "kvalitete" Ivanovica ali nemamo budzet kao neki pa da mozemo da priustimo igrace poput Marina, Krsticica, Ivanica. Da imamo 5 miliona evra od sponzora a ne 500 HILJADA evra dolazili bi bolji igraci od Ivanovica. Jedna nula mnogo znaci u sportu i menja stvari, narocito kad je novac u pitanju.

navijac

pre 4 godine

Suma stvarno dobro igra, makar ono sto sam video. Ali sam isto tako sam video da saigraci ne znaju povratni pas da mu daju, par puta odigra loptu i otvori se, a saigrac pogresi pri dodavanju.

Ivan

pre 4 godine

Od simpatizera partizana je narealnije sada ocekivati komentare tipa, mi dobijamo Bordo, a vi ne mozete Suduvu. To je taj level. Kao Sahtjor sto su pobedili prosle sezone u pripremnoj utakmici, pa oni i njihovi mediji pisali o tome narednih 15 dana.

navijac

pre 4 godine

@Pa zar ne rece Vuletic da vam je godisnji budzet 15 miliona? logika vam nije jaca strana.
(Dexi, 10. jul 2019 18:58)

15 miliona stvarno nije puno u odnosu na vasih 51 milion koliko ste potrosili prosle godine.

Milan

pre 4 godine

Igramo odlicno ne znam cemu panika u komentarima. Sudija dosta navlaci za njih ali navikli smo da nas kradu... prolazimo ovo lagano
(Bodibond, 10. jul 2019 18:46)

Gde prolazite.Ovo je prijateljska.

Partizan ponos Srbije

pre 4 godine

Soumah kakav pas, ala Iniesta, Sadik je poceo, rekao sam je da ce nada Rome ove sezone dati preko 20 golova u smesnoj linglong ligi. Samo jako grobari, budimo uz Savu i ove momke, daju sve od sebe za nas Partizan, znaju i oni sa cime ce se boriti ove godine, zato treba da im budemo dodatna snaga.

Dexi

pre 4 godine

Koja sramota od sudjenja, nije proslo ni 10min a vec se izmisljaju faulovi za Francuze. Ne znam da li je sudije platio Klark Kent da skrene temu sa sinocne bruke ili je neki dogovor Makrona i vlasnika drzave/mezimice, ali Savo ako ima trunku obraza da izvede momke napolje.
(lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju šestice, 10. jul 2019 18:42)

Ludilo mozga.

Марко

pre 4 godine

Bilo bi dobro da ovde ostvarimo pobedu zbog samopouzdanja, nemamo pare, ali dovodimo igrace koji imaju srce i bice ovo teska sezone, borba protiv sudija i svega nefudbalskog. Partizan sampion.
(lebdim iznad rupe, a PSG?, 10. jul 2019 18:22) 

Видело се у Европи у претходној сезони колико вредите. Нисте ни јесен дочекали, а камоли да победите неку екипу као што је Ливерпул. Бешикташ вас је рутински избацио. У домаћем првенству, без помоћи судија, можда чак ни трећи не би били.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Sad odmah svi treba da se “palimo” da smo neko i nešto a obična prijateljska utamica protiv neke dečurlije...Mislim da ove godine nećemo ni Evropu igrati..Znam da će biti velikih negodovanja ali realnost je da ispadnemo od nekog tima sa Malte ili Farana...

Dr. Savo Milosevic

pre 4 godine

Sadik Umar, Sejduba Suma... titula, slavice se titula....Imamo top tim, svaka cast Savi na vodjenju tima i novim pojacanjima, Vujacic, Pesukic, Lutovac, Dinga.... Ozegovic, Tosic, Pavlovic, Brezancic, Stojke nepamtim generaciju u Partizanu koja je imala ovakav pristup, momci igraju za 10.

Bodibond

pre 4 godine

Bilo bi dobro da ovde ostvarimo pobedu zbog samopouzdanja, nemamo pare, ali dovodimo igrace koji imaju srce i bice ovo teska sezone, borba protiv sudija i svega nefudbalskog. Partizan sampion. 
(lebdim iznad rupe, a PSG?, 10. jul 2019 18:22) 

Bravo za komentar, u pravu je Zeljko Pantic kad kaze da su nam najveci problem ovi plasticni navijaci koji jedva cekaju da pljuju a ni ne gledaju mec, iako igramo odlicno. Mozda imamo manji budzet i od Cukarickog i Lucana, ali smo opet ispred njih, a ove godine i ispred Zvezde, koja mora da pusti Nis da ispadne da se operu. Momci su pokazali da vole Partizan, to je najvaznije, dok god imaju veru u sebe sudije im nece moci nista ni danas ni sledece nedelje u ligi
(Bodibond, 10. jul 2019 18:50)

pricam sam sa sobom.Mnogo mi je lepo

Čoban

pre 4 godine

Igra obećava,Sadik pravo pojačanje,podseća na Lukakua,a i Suma polako pokazuje klasu,za izvikanog Marina je Iniesta lično.
Ako sve bude regularno bićemo šampioni.

Borba protiv laznih diploma

pre 4 godine

Suma>>>Marin 
Sedik>>>Pavkov+Boaci!!!!
(Grobar, 10. jul 2019 18:52)

Zasto vredjas dr.Sejdubu i gol masinu Sadika?

Ivan

pre 4 godine

Pratim francusku ligu, od ovih igraca iz postave Bordoa cuo sam samo za golmana. Bordo pustio neke anonimuse sto ima pod ugovorom, da vidi da li moze da se probere neki igrac.

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Zašto nema postave Bordoa?Je l igra Bordo sa prvotimcima ili sa pionirima ovu utakmicu?
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. jul 2019 17:56)
Gledali smo sastav suduve.

Djole Triceps

pre 4 godine

Sigurno ce mo bolje odigrati nego komsinica protiv Sudve!!
(Grobar, 10. jul 2019 18:08)

Ć u, Će š, ć e
Će mo, Će te, Ć e!

lebdim iznad rupe, a PSG?

pre 4 godine

Bilo bi dobro da ovde ostvarimo pobedu zbog samopouzdanja, nemamo pare, ali dovodimo igrace koji imaju srce i bice ovo teska sezone, borba protiv sudija i svega nefudbalskog. Partizan sampion.

don't lie

pre 4 godine

Imate link prenosa, gledajte utakmicu pa onda komentarisite kako Partizan igra kao tim i pojedince, a ne napamet da ostavljate komentare kako smo losi itd.

Тони Старк

pre 4 godine

Ovaj Sadik kao roda jbt, covek nema elementarno kretanje. Kakve mi polupane fudbalere dovodimo, tuga sta rade
(Aleksej II, 10. jul 2019 18:22)

Хахах човек буквално даде гол на врхунско кретање и брзину уз то и дриблинг. Браво геније!

Gasa11

pre 4 godine

Slusam panticeve komentare na tv partizan uhvatio djordja ivanovica na zub za svaki potez ivanovicev naso je zamerku a to sto tosic nije ni jedan jedini pas dodo ili bilo sta dobro ili lose uradio nema veze

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ovaj Sadik neuhranjen 100%.Deluje mi kada pipne loptu kao da igra sa “medicinkom”...Strasno!Gde samo ovo iskopaju?

tatatipanter

pre 4 godine

Panteri ne mogu da daju gol nekoj Suduvi a Partizan inace treceplasirani tim Superlige dade gol Bordou.
(Bodibond, 10. jul 2019 18:53)

Ajde bre klinjo ne lozi se, treca postava Bordoa, videcu ih kad krene UEFA liga....

lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju šestice

pre 4 godine

Soumah Soumah, ljudi pisao sam vec ovde, gledao sam Sumu na prethodnim utakmicama, ovaj Suma nije onaj stari Suma, decko je kralj fudbala, ponudite mu novi ugovor ovaj mu istice za 1 god.uzece ga neko u zimskom prelaznom roku za dz. moramo ga zadrzati.

Bodibond

pre 4 godine

Bilo bi dobro da ovde ostvarimo pobedu zbog samopouzdanja, nemamo pare, ali dovodimo igrace koji imaju srce i bice ovo teska sezone, borba protiv sudija i svega nefudbalskog. Partizan sampion.
(lebdim iznad rupe, a PSG?, 10. jul 2019 18:22)

Bravo za komentar, u pravu je Zeljko Pantic kad kaze da su nam najveci problem ovi plasticni navijaci koji jedva cekaju da pljuju a ni ne gledaju mec, iako igramo odlicno. Mozda imamo manji budzet i od Cukarickog i Lucana, ali smo opet ispred njih, a ove godine i ispred Zvezde, koja mora da pusti Nis da ispadne da se operu. Momci su pokazali da vole Partizan, to je najvaznije, dok god imaju veru u sebe sudije im nece moci nista ni danas ni sledece nedelje u ligi

Bodibond

pre 4 godine

Zašto nema postave Bordoa?Je l igra Bordo sa prvotimcima ili sa pionirima ovu utakmicu?
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. jul 2019 17:56)

Igra ista ona postava sto je igrala sa Zvezdom pre par sezona, samo fali Vujadin Vasiljevic- Savic.

Samo dodajem

pre 4 godine

Da li je ovo neki trend kod Francuza pa im igraci nose brojeve 25, 29, 31, 45, 51, 76 ili su im ovo klinci? Nijedan igrac ne nosi 1-11 broj...

Čoban

pre 4 godine

Igra obećava,Sadik pravo pojačanje,podseća na Lukakua,a i Suma polako pokazuje klasu,za izvikanog Marina je Iniesta lično.
Ako sve bude regularno bićemo šampioni.

Doktor Satrap

pre 4 godine

Cim nije namesteno, odmah vodimo bez primljenog gola. Da su sudije normalne kao ranije sa ovakvim igracima ni bod ne bi ispustili u Linglong ligi.

nesa80

pre 4 godine

da li neko u klubu,strucni stab,trener,ekonom....ma bilo ko vidi sta igra taj ivanovic,bas sam ga posmatrao svaku utakmicu,taj covek svaku kontru,loptu,priliku ma sve zivo unisti.pa samo pogledajte zadnji derbi sta je radio.da li je moguce da niko to nevidi majko mila koja rupetina.prosto je neverovatno koliko kida zivce meni kao navijacu a sta je sa trenerima ja stvarno ne znam,eto nisam pametan

Dexi

pre 4 godine

Bilo bi dobro da ovde ostvarimo pobedu zbog samopouzdanja, nemamo pare, ali dovodimo igrace koji imaju srce i bice ovo teska sezone, borba protiv sudija i svega nefudbalskog. Partizan sampion.
(lebdim iznad rupe, a PSG?, 10. jul 2019 18:22)

Pa zar ne rece Vuletic da vam je godisnji budzet 15 miliona? logika vam nije jaca strana.

Dexi

pre 4 godine

Bilo bi dobro da ovde ostvarimo pobedu zbog samopouzdanja, nemamo pare, ali dovodimo igrace koji imaju srce i bice ovo teska sezone, borba protiv sudija i svega nefudbalskog. Partizan sampion. 
(lebdim iznad rupe, a PSG?, 10. jul 2019 18:22) 

Bravo za komentar, u pravu je Zeljko Pantic kad kaze da su nam najveci problem ovi plasticni navijaci koji jedva cekaju da pljuju a ni ne gledaju mec, iako igramo odlicno. Mozda imamo manji budzet i od Cukarickog i Lucana, ali smo opet ispred njih, a ove godine i ispred Zvezde, koja mora da pusti Nis da ispadne da se operu. Momci su pokazali da vole Partizan, to je najvaznije, dok god imaju veru u sebe sudije im nece moci nista ni danas ni sledece nedelje u ligi
(Bodibond, 10. jul 2019 18:50)

Krstim se...

"Dijagnosticar" Nis

pre 4 godine

Zašto nema postave Bordoa?Je l igra Bordo sa prvotimcima ili sa pionirima ovu utakmicu?
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. jul 2019 17:56)

,,, pa zar ne vidis da igraju pioniri.

lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju šestice

pre 4 godine

Koja sramota od sudjenja, nije proslo ni 10min a vec se izmisljaju faulovi za Francuze. Ne znam da li je sudije platio Klark Kent da skrene temu sa sinocne bruke ili je neki dogovor Makrona i vlasnika drzave/mezimice, ali Savo ako ima trunku obraza da izvede momke napolje.

veliki strumf

pre 4 godine

Pojma nemam ko su ovi igraci Bordoa jer ovde nema cini mi se nijednog ko je igrao zadnji mec u prvenstvu protiv Kaena. Uz to, njima ovo prvi pripremni mec, tako da se ne palite mnogo.

Felix

pre 4 godine

Igramo odlicno ne znam cemu panika u komentarima. Sudija dosta navlaci za njih ali navikli smo da nas kradu... prolazimo ovo lagano
(Bodibond, 10. jul 2019 18:46)

Prijateljska brate, nemoj vise da nas sramotis ...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Sadik prvo da ga šalju po restoranima na “tešku” hranu da ga podgoje.Neuhranjen ne može se baviti profesionalnim sportom.Mislim da ne bude debeo već da ima gradju.Ovo je tužno kao za vreme holokausta.Pa gde ga isčupaše?!

Doktor Satrap

pre 4 godine

Dajte im tri boda, da ne gledamo ovu pljacku. Dno od takmicenja, ne znam cime smo zasluzili da nas kradu svaki mec, nedaj boze da se svira i neki faul za Partizan propasce svet!!!

Felix

pre 4 godine

Igramo odlicno ne znam cemu panika u komentarima. Sudija dosta navlaci za njih ali navikli smo da nas kradu... prolazimo ovo lagano
(Bodibond, 10. jul 2019 18:46)

Prijateljska brate, nemoj vise da nas sramotis ...

Тони Старк

pre 4 godine

Ovaj Sadik kao roda jbt, covek nema elementarno kretanje. Kakve mi polupane fudbalere dovodimo, tuga sta rade
(Aleksej II, 10. jul 2019 18:22)

Хахах човек буквално даде гол на врхунско кретање и брзину уз то и дриблинг. Браво геније!

djoka iz NY

pre 4 godine

Pratim francusku ligu, od ovih igraca iz postave Bordoa cuo sam samo za golmana. Bordo pustio neke anonimuse sto ima pod ugovorom, da vidi da li moze da se probere neki igrac.
(Ivan, 10. jul 2019 19:38)

Al' su zato za Suduvu igrali sve vrhunski igrači!

IvoLola

pre 4 godine

Odete na sajt Bordeaux FC Reserve squad i vidite da 80% njih igra danas
(Paja Patak, 10. jul 2019 19:32)

Odeš ti u Železnik pa drmaš koševe :)

andrejka

pre 4 godine

Pratim francusku ligu, od ovih igraca iz postave Bordoa cuo sam samo za golmana. Bordo pustio neke anonimuse sto ima pod ugovorom, da vidi da li moze da se probere neki igrac.
(Ivan, 10. jul 2019 19:38)

E ovako, posto vidim kako pratis FR ligu. Costil jeste bio standardni golman prosle sezone. De Previl, Pondje, Briand, Oktavio i Pablo, bivsi brazilski reprezentativac takodje standardni citave sezone. Novajlije...Bajse standardan u Kaenu, Mancini u Okseru, Mekser u Renu, Kvateng u Nantu. Svi standardni citave sezone. Takodje, velika nada Milana na pozajmici, Belanova. Eto koliko ti pratis francuski fudbal. Botu.

Cinik

pre 4 godine

Jedna sasvim obična prijateljska utakmica iz koje je Partizan najviše profitirao budući da su igrali Lazar Pavlović, Filip Stevanović i Strahinja pavlović i videlo se da deca znaju da igraju fudbal i što je najbitnije trče.Za Partizan je najbitnije da razvija svoju decu jer će to biti i dobrobit za našu reprezentaciju. Ostali koji bi da se podsmevaju neka gledaju gde će prodati Vujadina Savića, Filipa Stojkovića, Rodića i ostale svoje Zvezde i kako će knjigovodstveni dug da vrate.

lebdim iznad rupe, a PSG?

pre 4 godine

Bilo bi dobro da ovde ostvarimo pobedu zbog samopouzdanja, nemamo pare, ali dovodimo igrace koji imaju srce i bice ovo teska sezone, borba protiv sudija i svega nefudbalskog. Partizan sampion.

Мали Железник

pre 4 godine

Свака част играчима Партизана на победи. Утакмица је одиграна на припремама, оба тима играју у "комбинованим" саставима и нема места за коментаре ово је пети тим или осми или трећи. За француски тим играли су играчи са којима располаже, успут неистина је рећи да су неки анонимуси јер је већина чинила окосницу током претходне сезоне. Такође ово је тим који игра француску лигу и сигурно не доводи играче квалитета неке општинске лиге. Притом Партизан је у другом полувремену играо углавном са омладинцима и најновијим појачањима, па је чак и у том саставу био доминантнији од Бордоа. Напред Партизан!

tatatipanter

pre 4 godine

Panteri ne mogu da daju gol nekoj Suduvi a Partizan inace treceplasirani tim Superlige dade gol Bordou.
(Bodibond, 10. jul 2019 18:53)

Ajde bre klinjo ne lozi se, treca postava Bordoa, videcu ih kad krene UEFA liga....

Bodibond

pre 4 godine

Zašto nema postave Bordoa?Je l igra Bordo sa prvotimcima ili sa pionirima ovu utakmicu?
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. jul 2019 17:56)

Igra ista ona postava sto je igrala sa Zvezdom pre par sezona, samo fali Vujadin Vasiljevic- Savic.

disel

pre 4 godine

1611

Odete na sajt Bordeaux FC Reserve squad i vidite da 80% njih igra danas

Odete na sajt suduve i vidite da je 80 posto igrača pozajmljeni iz reala sa Črvenog mora

Dexi

pre 4 godine

Bilo bi dobro da ovde ostvarimo pobedu zbog samopouzdanja, nemamo pare, ali dovodimo igrace koji imaju srce i bice ovo teska sezone, borba protiv sudija i svega nefudbalskog. Partizan sampion.
(lebdim iznad rupe, a PSG?, 10. jul 2019 18:22)

Pa zar ne rece Vuletic da vam je godisnji budzet 15 miliona? logika vam nije jaca strana.

Somi

pre 4 godine

Štoperi na ovom meču odlični Pavlović i Ostoja,levi bek Urosevic za divno čudo odigrao odlično ceo meč, desno nazad igrao celavi Miletić van ritma skroz, zadnji vezni Zdjelar i Scekic odlični, s tim što je Scekic imao jedan ozbiljan kiks nakon čega smo mogli da primimo gol,Zdjelar odigrao odlično, Suma vrlo dobar Tošić loš, Ivanović katastrofa ceo meč, špic Sadik odličan igrač, trči non stop, dodaje loptu nije sebičan. Drugo poluvreme nisam gledao celo,ono što sam video mali Pavlović odličan, Lutovac može mnogo dobar igrač, mali Stevanovic ogroman potencijal pravio je dar mar po levoj strani non stop je napad išao preko njega, odlično dribla, brz, prodoran. Sve u svemu odlično odigrana cela utakmica, imali smo posed i delovali bas dobro. Tačno je da je ovo Bordou prvi meč u pripremama ali bez obzira na to bitna je ova pobeda za samopouzdanje. Pozdrav za braću grobare

navijac

pre 4 godine

Suma stvarno dobro igra, makar ono sto sam video. Ali sam isto tako sam video da saigraci ne znaju povratni pas da mu daju, par puta odigra loptu i otvori se, a saigrac pogresi pri dodavanju.

Gasa11

pre 4 godine

Slusam panticeve komentare na tv partizan uhvatio djordja ivanovica na zub za svaki potez ivanovicev naso je zamerku a to sto tosic nije ni jedan jedini pas dodo ili bilo sta dobro ili lose uradio nema veze

don't lie

pre 4 godine

Imate link prenosa, gledajte utakmicu pa onda komentarisite kako Partizan igra kao tim i pojedince, a ne napamet da ostavljate komentare kako smo losi itd.

Poz iz BG-a

pre 4 godine

Koje komplekse imaju ovi Zvezdaši, pa to je haos. Živite li vi jedan dan bez razmišljanja o Partizanu i bez istaknute mržnje prema istom?

Čoban

pre 4 godine

Igra obećava,Sadik pravo pojačanje,podseća na Lukakua,a i Suma polako pokazuje klasu,za izvikanog Marina je Iniesta lično.
Ako sve bude regularno bićemo šampioni.

Brane

pre 4 godine

Igra obećava,Sadik pravo pojačanje,podseća na Lukakua,a i Suma polako pokazuje klasu,za izvikanog Marina je Iniesta lično.
Ako sve bude regularno bićemo šampioni.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Čoban, 10. jul 2019 20:16)

Evo ja cu ti reci....necete biti sampioni

Lesser watch

pre 4 godine

Kako je dobar Igrač ovaj mali Lazar Pavlović. Dečko je stvarno izmislio fudbal. Prijem, pas, dribling, pregled igre, osećaj, mirnoća. Sve vrhunsko. Nadam se da će dobiti pristojnu šansu uvovom prvenstvu jer sam siguran da će je iskoristiti na najbolji mogući način kao nedavno u Nišu.

"Dijagnosticar" Nis

pre 4 godine

Zašto nema postave Bordoa?Je l igra Bordo sa prvotimcima ili sa pionirima ovu utakmicu?
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. jul 2019 17:56)

,,, pa zar ne vidis da igraju pioniri.

Vojnik o skracenju a zvezda o postenju

pre 4 godine

Odete na sajt Bordeaux FC Reserve squad i vidite da 80% njih igra danas


A kad vi igrate sa c timom arsenala to je smemirska igra protiv sjajnog oritivnike jel da licemercine?

sjdjds

pre 4 godine

Partizan igrao u kombinovanom sastavu kao i Bordo,ne znam kako nekim ljudima to nije jasno !? ili ih možda ovo namerno boli,pa ne mogu da prihvate istinu te pišu da je ovo 3.tim Bordoa...

....

pre 4 godine

Pratim francusku ligu, od ovih igraca iz postave Bordoa cuo sam samo za golmana. Bordo pustio neke anonimuse sto ima pod ugovorom, da vidi da li moze da se probere


a jel si cuo za Strazbur?

Toto-glup-kao-tocilo

pre 4 godine

Ni navijaci Bordoa nisu nikad culi za ove igrace sto su igrali...
(Dejan CZ, 10. jul 2019 20:29). Ali su zato čuli za Suduvu.

Ivan

pre 4 godine

Pratim francusku ligu, od ovih igraca iz postave Bordoa cuo sam samo za golmana. Bordo pustio neke anonimuse sto ima pod ugovorom, da vidi da li moze da se probere neki igrac.

veliki strumf

pre 4 godine

Pojma nemam ko su ovi igraci Bordoa jer ovde nema cini mi se nijednog ko je igrao zadnji mec u prvenstvu protiv Kaena. Uz to, njima ovo prvi pripremni mec, tako da se ne palite mnogo.

nesa80

pre 4 godine

da li neko u klubu,strucni stab,trener,ekonom....ma bilo ko vidi sta igra taj ivanovic,bas sam ga posmatrao svaku utakmicu,taj covek svaku kontru,loptu,priliku ma sve zivo unisti.pa samo pogledajte zadnji derbi sta je radio.da li je moguce da niko to nevidi majko mila koja rupetina.prosto je neverovatno koliko kida zivce meni kao navijacu a sta je sa trenerima ja stvarno ne znam,eto nisam pametan

Bodibond

pre 4 godine

Ajde bre klinjo ne lozi se, treca postava Bordoa, videcu ih kad krene UEFA liga....
(tatatipanter, 10. jul 2019 18:57)

Klinjo, od kada Jimmy Briand igra u trecoj postavi Bordoa?

zvezdoprc

pre 4 godine

(Paja Patak) Sledeću Partizan igra protiv Donje Mutnice kod Paraćina.
Ajde, molim te, pogledaj sajt Donja Mutnica FC, vidi koja im je prva postava.
Nema ništa gore od Pantera iz predgrađa.

Nikola

pre 4 godine

bravo majstori, tako se igra za dres voljenog kluba, a ne kao sinoc skupo placeni igraci rezimskog tima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (morem plovi, 10. jul 2019 20:26)

Gledas Zvezdu? Bravo.

Henk Mudi

pre 4 godine

Igramo odlicno ne znam cemu panika u komentarima. Sudija dosta navlaci za njih ali navikli smo da nas kradu... prolazimo ovo lagano 
(Bodibond, 10. jul 2019 18:46) 

Prijateljska brate, nemoj vise da nas sramotis ...
(Felix, 10. jul 2019 18:58)

Hahahahahah, komentar godine!

Bodibond

pre 4 godine

Tacno sam znao da ce smesni mali panteri da pisu kako je Bordo izveo rezervnu postavu,okej drugovi,onda su i vas eliminisali iz kvalifikacija pre par godina sa rezervnim i mladim igracima, Vujadin Vasiljevic i Uros Cosic vadili prosek ahahahaha.

Bodibond

pre 4 godine

Da li neko u klubu,strucni stab,trener,ekonom....ma bilo ko vidi sta igra taj ivanovic,bas sam ga posmatrao svaku utakmicu,taj covek svaku kontru,loptu,priliku ma sve zivo unisti.pa samo pogledajte zadnji derbi sta je radio.da li je moguce da niko to nevidi majko mila koja rupetina.prosto je neverovatno koliko kida zivce meni kao navijacu a sta je sa trenerima ja stvarno ne znam,eto nisam pametan
(nesa80, 10. jul 2019 18:52)

Evo ja kao intelektualac i fudbalski laik da ti kazem, vide oni "kvalitete" Ivanovica ali nemamo budzet kao neki pa da mozemo da priustimo igrace poput Marina, Krsticica, Ivanica. Da imamo 5 miliona evra od sponzora a ne 500 HILJADA evra dolazili bi bolji igraci od Ivanovica. Jedna nula mnogo znaci u sportu i menja stvari, narocito kad je novac u pitanju.

Marko

pre 4 godine

Odete na sajt Bordeaux FC Reserve squad i vidite da 80% njih igra danas 
(Paja Patak, 10. jul 2019 19:32) 

Odeš ti u Železnik pa drmaš koševe :)
(IvoLola, 10. jul 2019 20:18)


Hahhahaha komentar godine Lola. ?

samo jedan klub samo jedan grad

pre 4 godine

Izgleda da se Danilo Pantic vraca,tako bar rece komentator u prenosu, sto je vrh prica, decko je skolovan fudbaler, ne znam samo na koju foru ce doci, da li cemo dati za njega 2 miliona koliko trazi Celzi ili opet pozajmica u sta neverujem zato sto ga traze neki klubovi iz Spanije i Ceske... Bio bi dobar posao kada bi ga Partizan kupio, trebalo bi nekako sacuvati pare od transfera Markovica i Rikarda za sledece leto i otkup Sadika deluje mi da ce biti vrhunski centarfor i naravno vec sada ponuditi Sumi novi ugovor na 3 godine jer mu ovaj istice na leto pa da ga neko ne uzme u zimskom prelaznom roku za dz... Nema Partizan pare, mora pametno raditi, nema taj luksuz da baci 1 ili 2 miliona na jednog igraca, a pogotovo vise njih...Imamo srce, vrh trenera i odlicne igrace, i nikad bolju atmosferu u klubu...Navijaci ujedinite se, i to je put do titule.

Doktor Satrap

pre 4 godine

Cim nije namesteno, odmah vodimo bez primljenog gola. Da su sudije normalne kao ranije sa ovakvim igracima ni bod ne bi ispustili u Linglong ligi.

igrajmo taj tango smrti

pre 4 godine

Ako ove godine ne uzmemo titulu necemo nikad, iz vise razloga, oni se raspadaju, velike pare su ulozene, dovode se skupa pojacanja i radi ego, a nemaju kvalitetnog trenera i psihologe da to rese, videli smo izvestaje da se tukao Borjan, Marin ne prica sa pola tima. Nemaju igru, imaju skupa pojacanja ali losi su to igraci.

Na drugoj strani Partizan igra srcem, muski, trci, svako za svakog radi, jeftina ali dobra pojacanja, proradice inat kod igraca sto ih svi novinari podcenjuju da bi se malom Aleku dodvorili... Savo odlican trener, tek cete se uveriti svi u to..

Problemi su: sudije, protivnici koji se sklanjaju mezimici, i nasi navijaci, frakcije remete klub.

ende

pre 4 godine

pustite ta poređanja nikad jača sudova - 3. postava bordoa.

pravo poređenje je - koliko je puta prošle godine zvezda pobedila partizan i da li ga je tad nadigrala?

Bodibond

pre 4 godine

Pratim francusku ligu, od ovih igraca iz postave Bordoa cuo sam samo za golmana. Bordo pustio neke anonimuse sto ima pod ugovorom, da vidi da li moze da se probere neki igrac.
(Ivan, 10. jul 2019 19:38)

Ako nisi cuo za Dzimi Briana onda ne znam koju ti francusku ligu pratis, mozda treci rang takmicenja. Nema veze, zato si cuo za ekipe kao sto su Le Man, Dankerk, Rodez, Bulonj, Guegnon...

Bodibond

pre 4 godine

Ovaj Sadik neuhranjen 100%.Deluje mi kada pipne loptu kao da igra sa “medicinkom”...Strasno!Gde samo ovo iskopaju?
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. jul 2019 18:55)

Ma samo kad su Faje, Odzo i Gist uhranjeni.

sophrano

pre 4 godine

Lola Smiljanić zatresao mrežu!..veći šok nego kad je svojevremeno Predrag Spasić dao gol na centaršut Vujadina Stanojkovića.

borivoje surdilovic

pre 4 godine

Pa zar ne rece Vuletic da vam je godisnji budzet 15 miliona? logika vam nije jaca strana.
(Dexi, 10. jul 2019 18:58)

ni tebi citanje teksta....vuletic je rekao da je budzet 15 miliona....i da 10 ide na radnu zajednicu, plate igracima i stadion.

sjfhj

pre 4 godine

Zasto nogometni klub partizan igra sa rezervama Bordoa.
(BodiBond, 10. jul 2019 19:06)Zato sto su klubovi iz Litvanske lige prejaki protivnici za ovaj deo priprema.Vidis kako zvezda iz tirane jedva izvukla nereseno proti velike Suduve.

Samo dodajem

pre 4 godine

Da li je ovo neki trend kod Francuza pa im igraci nose brojeve 25, 29, 31, 45, 51, 76 ili su im ovo klinci? Nijedan igrac ne nosi 1-11 broj...

zemunski kej

pre 4 godine

Ako se po jutru dan poznaje ,nece ovo da bude lose.Vidite nas bek Gajic sada u C.Z vezdi nije bio u kombinaciji ni za rezervni tim. Secate se kada je Bordo izbacio Zvezdu ,najbolji igrac bio Maksimovic sada u Napulju.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ovaj Sadik neuhranjen 100%.Deluje mi kada pipne loptu kao da igra sa “medicinkom”...Strasno!Gde samo ovo iskopaju?

Bodibond

pre 4 godine

Bilo bi dobro da ovde ostvarimo pobedu zbog samopouzdanja, nemamo pare, ali dovodimo igrace koji imaju srce i bice ovo teska sezone, borba protiv sudija i svega nefudbalskog. Partizan sampion.
(lebdim iznad rupe, a PSG?, 10. jul 2019 18:22)

Bravo za komentar, u pravu je Zeljko Pantic kad kaze da su nam najveci problem ovi plasticni navijaci koji jedva cekaju da pljuju a ni ne gledaju mec, iako igramo odlicno. Mozda imamo manji budzet i od Cukarickog i Lucana, ali smo opet ispred njih, a ove godine i ispred Zvezde, koja mora da pusti Nis da ispadne da se operu. Momci su pokazali da vole Partizan, to je najvaznije, dok god imaju veru u sebe sudije im nece moci nista ni danas ni sledece nedelje u ligi

Bodibond

pre 4 godine

Bilo bi dobro da ovde ostvarimo pobedu zbog samopouzdanja, nemamo pare, ali dovodimo igrace koji imaju srce i bice ovo teska sezone, borba protiv sudija i svega nefudbalskog. Partizan sampion. 
(lebdim iznad rupe, a PSG?, 10. jul 2019 18:22) 

Bravo za komentar, u pravu je Zeljko Pantic kad kaze da su nam najveci problem ovi plasticni navijaci koji jedva cekaju da pljuju a ni ne gledaju mec, iako igramo odlicno. Mozda imamo manji budzet i od Cukarickog i Lucana, ali smo opet ispred njih, a ove godine i ispred Zvezde, koja mora da pusti Nis da ispadne da se operu. Momci su pokazali da vole Partizan, to je najvaznije, dok god imaju veru u sebe sudije im nece moci nista ni danas ni sledece nedelje u ligi
(Bodibond, 10. jul 2019 18:50)

pricam sam sa sobom.Mnogo mi je lepo

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Sadik prvo da ga šalju po restoranima na “tešku” hranu da ga podgoje.Neuhranjen ne može se baviti profesionalnim sportom.Mislim da ne bude debeo već da ima gradju.Ovo je tužno kao za vreme holokausta.Pa gde ga isčupaše?!

Bard Živa

pre 4 godine

Na livescore ja pogledah sastav Bordoa, igrala dva omladinca, ostalo prvotimci, a pogledah sastav Sudve, tamo igraju igrači koji u našoj drugoj ligi ne bi mogli igrati...

Borba protiv laznih diploma

pre 4 godine

Suma>>>Marin 
Sedik>>>Pavkov+Boaci!!!!
(Grobar, 10. jul 2019 18:52)

Zasto vredjas dr.Sejdubu i gol masinu Sadika?

zvezda nek se spremi za Napoli,a za nas neka ne brine

pre 4 godine

navijači kluba policije i državne bezbednosti s nipodaštavanjem komentarišu Partizan.
Ko im osnivač, a tek krimos predsednik - "gospodski"klub, nema šta

Partizan ponos Srbije

pre 4 godine

Soumah kakav pas, ala Iniesta, Sadik je poceo, rekao sam je da ce nada Rome ove sezone dati preko 20 golova u smesnoj linglong ligi. Samo jako grobari, budimo uz Savu i ove momke, daju sve od sebe za nas Partizan, znaju i oni sa cime ce se boriti ove godine, zato treba da im budemo dodatna snaga.

Dr. Savo Milosevic

pre 4 godine

Sadik Umar, Sejduba Suma... titula, slavice se titula....Imamo top tim, svaka cast Savi na vodjenju tima i novim pojacanjima, Vujacic, Pesukic, Lutovac, Dinga.... Ozegovic, Tosic, Pavlovic, Brezancic, Stojke nepamtim generaciju u Partizanu koja je imala ovakav pristup, momci igraju za 10.

zex

pre 4 godine

(Cinik, 10. jul 2019 20:43)
Koju bre decu razvijate? Pa vi ste unistili repretentaciju sa tom vasom decom. godinama je Partizan davao najvise igraca u reprezentaciji a koliko su kvalitetni pokazali su rezultati. Za vreme Antica bilo je najmanje vasih skolovanih ali je uradjeno mnogo vise nego sa cuvenom vasom skolom. Neznam sta vi zamisljate? Mislite da ste jaki i da imate ekstra talentovanu decu? Decu ne prave grobari vec normalni ljudi to da vam bude jasno. Sve dok u Reprezentaciji igraju razne Rukavine, Ljajici, Tosici, Miletici crno nam se pise. Imacete vi decu za reprezentaciju ali za punjenje dzepova.

zvezdaš

pre 4 godine

Panteri ne mogu da daju gol nekoj Suduvi a Partizan inace treceplasirani tim Superlige dade gol Bordou.
(Bodibond, 10. jul 2019 18:53)

Neko počeo sa takmičarskim utakmicama, a neko još igra pripremne.

Moca NS

pre 4 godine

Iskreno, najviše sam sumnjao u Lolu i Sumu... kad ono! Ipak i dalje mislim da bi Lazara Pavlovića trebalo forsirati pre Sejdube. U svakom slučaju: Napred Crno-Bela Ljubavi!!!

Čoban

pre 4 godine

Igra obećava,Sadik pravo pojačanje,podseća na Lukakua,a i Suma polako pokazuje klasu,za izvikanog Marina je Iniesta lično.
Ako sve bude regularno bićemo šampioni.

lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju šestice

pre 4 godine

Soumah Soumah, ljudi pisao sam vec ovde, gledao sam Sumu na prethodnim utakmicama, ovaj Suma nije onaj stari Suma, decko je kralj fudbala, ponudite mu novi ugovor ovaj mu istice za 1 god.uzece ga neko u zimskom prelaznom roku za dz. moramo ga zadrzati.

Milan

pre 4 godine

Igramo odlicno ne znam cemu panika u komentarima. Sudija dosta navlaci za njih ali navikli smo da nas kradu... prolazimo ovo lagano
(Bodibond, 10. jul 2019 18:46)

Gde prolazite.Ovo je prijateljska.

Марко

pre 4 godine

Bilo bi dobro da ovde ostvarimo pobedu zbog samopouzdanja, nemamo pare, ali dovodimo igrace koji imaju srce i bice ovo teska sezone, borba protiv sudija i svega nefudbalskog. Partizan sampion.
(lebdim iznad rupe, a PSG?, 10. jul 2019 18:22) 

Видело се у Европи у претходној сезони колико вредите. Нисте ни јесен дочекали, а камоли да победите неку екипу као што је Ливерпул. Бешикташ вас је рутински избацио. У домаћем првенству, без помоћи судија, можда чак ни трећи не би били.

zvezdaš

pre 4 godine

(lebdim iznad rupe, a PSG?, 10. jul 2019 18:22)

Nije ni počelo prvenstvo, a već kukate...
I brini ti o Bušiktašu, mani se PSG.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Sad odmah svi treba da se “palimo” da smo neko i nešto a obična prijateljska utamica protiv neke dečurlije...Mislim da ove godine nećemo ni Evropu igrati..Znam da će biti velikih negodovanja ali realnost je da ispadnemo od nekog tima sa Malte ili Farana...

Ivan

pre 4 godine

Od simpatizera partizana je narealnije sada ocekivati komentare tipa, mi dobijamo Bordo, a vi ne mozete Suduvu. To je taj level. Kao Sahtjor sto su pobedili prosle sezone u pripremnoj utakmici, pa oni i njihovi mediji pisali o tome narednih 15 dana.

Čoban

pre 4 godine

Igra obećava,Sadik pravo pojačanje,podseća na Lukakua,a i Suma polako pokazuje klasu,za izvikanog Marina je Iniesta lično.
Ako sve bude regularno bićemo šampioni.

Dexi

pre 4 godine

Bilo bi dobro da ovde ostvarimo pobedu zbog samopouzdanja, nemamo pare, ali dovodimo igrace koji imaju srce i bice ovo teska sezone, borba protiv sudija i svega nefudbalskog. Partizan sampion. 
(lebdim iznad rupe, a PSG?, 10. jul 2019 18:22) 

Bravo za komentar, u pravu je Zeljko Pantic kad kaze da su nam najveci problem ovi plasticni navijaci koji jedva cekaju da pljuju a ni ne gledaju mec, iako igramo odlicno. Mozda imamo manji budzet i od Cukarickog i Lucana, ali smo opet ispred njih, a ove godine i ispred Zvezde, koja mora da pusti Nis da ispadne da se operu. Momci su pokazali da vole Partizan, to je najvaznije, dok god imaju veru u sebe sudije im nece moci nista ni danas ni sledece nedelje u ligi
(Bodibond, 10. jul 2019 18:50)

Krstim se...

lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju šestice

pre 4 godine

Koja sramota od sudjenja, nije proslo ni 10min a vec se izmisljaju faulovi za Francuze. Ne znam da li je sudije platio Klark Kent da skrene temu sa sinocne bruke ili je neki dogovor Makrona i vlasnika drzave/mezimice, ali Savo ako ima trunku obraza da izvede momke napolje.

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Pratim francusku ligu, od ovih igraca iz postave Bordoa cuo sam samo za golmana. Bordo pustio neke anonimuse sto ima pod ugovorom, da vidi da li moze da se probere neki igrac. 
(Ivan, 10. jul 2019 19:38) 

Al' su zato za Suduvu igrali sve vrhunski igrači!
(djoka iz NY, 10. jul 2019 20:23)

Svaka ti je na mestu. Ali dobro, necemo ni mi zbog toga pasti, a ni vama nije dobro da poletite. Treba opet Savo da pise o pogresnim protivnicima...

Dexi

pre 4 godine

Koja sramota od sudjenja, nije proslo ni 10min a vec se izmisljaju faulovi za Francuze. Ne znam da li je sudije platio Klark Kent da skrene temu sa sinocne bruke ili je neki dogovor Makrona i vlasnika drzave/mezimice, ali Savo ako ima trunku obraza da izvede momke napolje.
(lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju šestice, 10. jul 2019 18:42)

Ludilo mozga.

Djole Triceps

pre 4 godine

Sigurno ce mo bolje odigrati nego komsinica protiv Sudve!!
(Grobar, 10. jul 2019 18:08)

Ć u, Će š, ć e
Će mo, Će te, Ć e!

pfc45zg

pre 4 godine

Rutinska pobeda.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 11. jul 2019 06:57)

Све је лако, док не дође Сурдулица.

Doktor Satrap

pre 4 godine

Dajte im tri boda, da ne gledamo ovu pljacku. Dno od takmicenja, ne znam cime smo zasluzili da nas kradu svaki mec, nedaj boze da se svira i neki faul za Partizan propasce svet!!!

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Zašto nema postave Bordoa?Je l igra Bordo sa prvotimcima ili sa pionirima ovu utakmicu?
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. jul 2019 17:56)
Gledali smo sastav suduve.

navijac

pre 4 godine

@Pa zar ne rece Vuletic da vam je godisnji budzet 15 miliona? logika vam nije jaca strana.
(Dexi, 10. jul 2019 18:58)

15 miliona stvarno nije puno u odnosu na vasih 51 milion koliko ste potrosili prosle godine.

Peđa

pre 4 godine

Svaka čast na pobedi protiv Bordoa ali ona ne donosi plasman u LE niti bodove na UEFA rang listi. Veću korist ima Zvezda od kiksa sa Suduvom nego vi sa ovom pobedom.

tatatipanter

pre 4 godine

Panteri ne mogu da daju gol nekoj Suduvi a Partizan inace treceplasirani tim Superlige dade gol Bordou.
(Bodibond, 10. jul 2019 18:53)

Ajde bre klinjo ne lozi se, treca postava Bordoa, videcu ih kad krene UEFA liga....

Dexi

pre 4 godine

Bilo bi dobro da ovde ostvarimo pobedu zbog samopouzdanja, nemamo pare, ali dovodimo igrace koji imaju srce i bice ovo teska sezone, borba protiv sudija i svega nefudbalskog. Partizan sampion.
(lebdim iznad rupe, a PSG?, 10. jul 2019 18:22)

Pa zar ne rece Vuletic da vam je godisnji budzet 15 miliona? logika vam nije jaca strana.

Ivan

pre 4 godine

Pratim francusku ligu, od ovih igraca iz postave Bordoa cuo sam samo za golmana. Bordo pustio neke anonimuse sto ima pod ugovorom, da vidi da li moze da se probere neki igrac.

Brane

pre 4 godine

Igra obećava,Sadik pravo pojačanje,podseća na Lukakua,a i Suma polako pokazuje klasu,za izvikanog Marina je Iniesta lično.
Ako sve bude regularno bićemo šampioni.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Čoban, 10. jul 2019 20:16)

Evo ja cu ti reci....necete biti sampioni

lebdim iznad rupe, a PSG?

pre 4 godine

Bilo bi dobro da ovde ostvarimo pobedu zbog samopouzdanja, nemamo pare, ali dovodimo igrace koji imaju srce i bice ovo teska sezone, borba protiv sudija i svega nefudbalskog. Partizan sampion.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ovaj Sadik neuhranjen 100%.Deluje mi kada pipne loptu kao da igra sa “medicinkom”...Strasno!Gde samo ovo iskopaju?

IvoLola

pre 4 godine

Odete na sajt Bordeaux FC Reserve squad i vidite da 80% njih igra danas
(Paja Patak, 10. jul 2019 19:32)

Odeš ti u Železnik pa drmaš koševe :)

zex

pre 4 godine

(Cinik, 10. jul 2019 20:43)
Koju bre decu razvijate? Pa vi ste unistili repretentaciju sa tom vasom decom. godinama je Partizan davao najvise igraca u reprezentaciji a koliko su kvalitetni pokazali su rezultati. Za vreme Antica bilo je najmanje vasih skolovanih ali je uradjeno mnogo vise nego sa cuvenom vasom skolom. Neznam sta vi zamisljate? Mislite da ste jaki i da imate ekstra talentovanu decu? Decu ne prave grobari vec normalni ljudi to da vam bude jasno. Sve dok u Reprezentaciji igraju razne Rukavine, Ljajici, Tosici, Miletici crno nam se pise. Imacete vi decu za reprezentaciju ali za punjenje dzepova.

veliki strumf

pre 4 godine

Pojma nemam ko su ovi igraci Bordoa jer ovde nema cini mi se nijednog ko je igrao zadnji mec u prvenstvu protiv Kaena. Uz to, njima ovo prvi pripremni mec, tako da se ne palite mnogo.

djoka iz NY

pre 4 godine

Pratim francusku ligu, od ovih igraca iz postave Bordoa cuo sam samo za golmana. Bordo pustio neke anonimuse sto ima pod ugovorom, da vidi da li moze da se probere neki igrac.
(Ivan, 10. jul 2019 19:38)

Al' su zato za Suduvu igrali sve vrhunski igrači!

Nikola

pre 4 godine

bravo majstori, tako se igra za dres voljenog kluba, a ne kao sinoc skupo placeni igraci rezimskog tima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (morem plovi, 10. jul 2019 20:26)

Gledas Zvezdu? Bravo.

Bodibond

pre 4 godine

Zašto nema postave Bordoa?Je l igra Bordo sa prvotimcima ili sa pionirima ovu utakmicu?
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. jul 2019 17:56)

Igra ista ona postava sto je igrala sa Zvezdom pre par sezona, samo fali Vujadin Vasiljevic- Savic.

Felix

pre 4 godine

Igramo odlicno ne znam cemu panika u komentarima. Sudija dosta navlaci za njih ali navikli smo da nas kradu... prolazimo ovo lagano
(Bodibond, 10. jul 2019 18:46)

Prijateljska brate, nemoj vise da nas sramotis ...

Doktor Satrap

pre 4 godine

Cim nije namesteno, odmah vodimo bez primljenog gola. Da su sudije normalne kao ranije sa ovakvim igracima ni bod ne bi ispustili u Linglong ligi.

Doktor Satrap

pre 4 godine

Dajte im tri boda, da ne gledamo ovu pljacku. Dno od takmicenja, ne znam cime smo zasluzili da nas kradu svaki mec, nedaj boze da se svira i neki faul za Partizan propasce svet!!!

Cinik

pre 4 godine

Jedna sasvim obična prijateljska utakmica iz koje je Partizan najviše profitirao budući da su igrali Lazar Pavlović, Filip Stevanović i Strahinja pavlović i videlo se da deca znaju da igraju fudbal i što je najbitnije trče.Za Partizan je najbitnije da razvija svoju decu jer će to biti i dobrobit za našu reprezentaciju. Ostali koji bi da se podsmevaju neka gledaju gde će prodati Vujadina Savića, Filipa Stojkovića, Rodića i ostale svoje Zvezde i kako će knjigovodstveni dug da vrate.

lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju šestice

pre 4 godine

Koja sramota od sudjenja, nije proslo ni 10min a vec se izmisljaju faulovi za Francuze. Ne znam da li je sudije platio Klark Kent da skrene temu sa sinocne bruke ili je neki dogovor Makrona i vlasnika drzave/mezimice, ali Savo ako ima trunku obraza da izvede momke napolje.

Bodibond

pre 4 godine

Bilo bi dobro da ovde ostvarimo pobedu zbog samopouzdanja, nemamo pare, ali dovodimo igrace koji imaju srce i bice ovo teska sezone, borba protiv sudija i svega nefudbalskog. Partizan sampion.
(lebdim iznad rupe, a PSG?, 10. jul 2019 18:22)

Bravo za komentar, u pravu je Zeljko Pantic kad kaze da su nam najveci problem ovi plasticni navijaci koji jedva cekaju da pljuju a ni ne gledaju mec, iako igramo odlicno. Mozda imamo manji budzet i od Cukarickog i Lucana, ali smo opet ispred njih, a ove godine i ispred Zvezde, koja mora da pusti Nis da ispadne da se operu. Momci su pokazali da vole Partizan, to je najvaznije, dok god imaju veru u sebe sudije im nece moci nista ni danas ni sledece nedelje u ligi

Čoban

pre 4 godine

Igra obećava,Sadik pravo pojačanje,podseća na Lukakua,a i Suma polako pokazuje klasu,za izvikanog Marina je Iniesta lično.
Ako sve bude regularno bićemo šampioni.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Sadik prvo da ga šalju po restoranima na “tešku” hranu da ga podgoje.Neuhranjen ne može se baviti profesionalnim sportom.Mislim da ne bude debeo već da ima gradju.Ovo je tužno kao za vreme holokausta.Pa gde ga isčupaše?!

Марко

pre 4 godine

Bilo bi dobro da ovde ostvarimo pobedu zbog samopouzdanja, nemamo pare, ali dovodimo igrace koji imaju srce i bice ovo teska sezone, borba protiv sudija i svega nefudbalskog. Partizan sampion.
(lebdim iznad rupe, a PSG?, 10. jul 2019 18:22) 

Видело се у Европи у претходној сезони колико вредите. Нисте ни јесен дочекали, а камоли да победите неку екипу као што је Ливерпул. Бешикташ вас је рутински избацио. У домаћем првенству, без помоћи судија, можда чак ни трећи не би били.

disel

pre 4 godine

1611

Odete na sajt Bordeaux FC Reserve squad i vidite da 80% njih igra danas

Odete na sajt suduve i vidite da je 80 posto igrača pozajmljeni iz reala sa Črvenog mora

andrejka

pre 4 godine

Pratim francusku ligu, od ovih igraca iz postave Bordoa cuo sam samo za golmana. Bordo pustio neke anonimuse sto ima pod ugovorom, da vidi da li moze da se probere neki igrac.
(Ivan, 10. jul 2019 19:38)

E ovako, posto vidim kako pratis FR ligu. Costil jeste bio standardni golman prosle sezone. De Previl, Pondje, Briand, Oktavio i Pablo, bivsi brazilski reprezentativac takodje standardni citave sezone. Novajlije...Bajse standardan u Kaenu, Mancini u Okseru, Mekser u Renu, Kvateng u Nantu. Svi standardni citave sezone. Takodje, velika nada Milana na pozajmici, Belanova. Eto koliko ti pratis francuski fudbal. Botu.

Ivan

pre 4 godine

Od simpatizera partizana je narealnije sada ocekivati komentare tipa, mi dobijamo Bordo, a vi ne mozete Suduvu. To je taj level. Kao Sahtjor sto su pobedili prosle sezone u pripremnoj utakmici, pa oni i njihovi mediji pisali o tome narednih 15 dana.

Poz iz BG-a

pre 4 godine

Koje komplekse imaju ovi Zvezdaši, pa to je haos. Živite li vi jedan dan bez razmišljanja o Partizanu i bez istaknute mržnje prema istom?

Samo dodajem

pre 4 godine

Da li je ovo neki trend kod Francuza pa im igraci nose brojeve 25, 29, 31, 45, 51, 76 ili su im ovo klinci? Nijedan igrac ne nosi 1-11 broj...

Bodibond

pre 4 godine

Ajde bre klinjo ne lozi se, treca postava Bordoa, videcu ih kad krene UEFA liga....
(tatatipanter, 10. jul 2019 18:57)

Klinjo, od kada Jimmy Briand igra u trecoj postavi Bordoa?

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Sad odmah svi treba da se “palimo” da smo neko i nešto a obična prijateljska utamica protiv neke dečurlije...Mislim da ove godine nećemo ni Evropu igrati..Znam da će biti velikih negodovanja ali realnost je da ispadnemo od nekog tima sa Malte ili Farana...

"Dijagnosticar" Nis

pre 4 godine

Zašto nema postave Bordoa?Je l igra Bordo sa prvotimcima ili sa pionirima ovu utakmicu?
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. jul 2019 17:56)

,,, pa zar ne vidis da igraju pioniri.

Мали Железник

pre 4 godine

Свака част играчима Партизана на победи. Утакмица је одиграна на припремама, оба тима играју у "комбинованим" саставима и нема места за коментаре ово је пети тим или осми или трећи. За француски тим играли су играчи са којима располаже, успут неистина је рећи да су неки анонимуси јер је већина чинила окосницу током претходне сезоне. Такође ово је тим који игра француску лигу и сигурно не доводи играче квалитета неке општинске лиге. Притом Партизан је у другом полувремену играо углавном са омладинцима и најновијим појачањима, па је чак и у том саставу био доминантнији од Бордоа. Напред Партизан!

....

pre 4 godine

Pratim francusku ligu, od ovih igraca iz postave Bordoa cuo sam samo za golmana. Bordo pustio neke anonimuse sto ima pod ugovorom, da vidi da li moze da se probere


a jel si cuo za Strazbur?

Bodibond

pre 4 godine

Ovaj Sadik neuhranjen 100%.Deluje mi kada pipne loptu kao da igra sa “medicinkom”...Strasno!Gde samo ovo iskopaju?
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. jul 2019 18:55)

Ma samo kad su Faje, Odzo i Gist uhranjeni.

Bodibond

pre 4 godine

Da li neko u klubu,strucni stab,trener,ekonom....ma bilo ko vidi sta igra taj ivanovic,bas sam ga posmatrao svaku utakmicu,taj covek svaku kontru,loptu,priliku ma sve zivo unisti.pa samo pogledajte zadnji derbi sta je radio.da li je moguce da niko to nevidi majko mila koja rupetina.prosto je neverovatno koliko kida zivce meni kao navijacu a sta je sa trenerima ja stvarno ne znam,eto nisam pametan
(nesa80, 10. jul 2019 18:52)

Evo ja kao intelektualac i fudbalski laik da ti kazem, vide oni "kvalitete" Ivanovica ali nemamo budzet kao neki pa da mozemo da priustimo igrace poput Marina, Krsticica, Ivanica. Da imamo 5 miliona evra od sponzora a ne 500 HILJADA evra dolazili bi bolji igraci od Ivanovica. Jedna nula mnogo znaci u sportu i menja stvari, narocito kad je novac u pitanju.

zvezdoprc

pre 4 godine

(Paja Patak) Sledeću Partizan igra protiv Donje Mutnice kod Paraćina.
Ajde, molim te, pogledaj sajt Donja Mutnica FC, vidi koja im je prva postava.
Nema ništa gore od Pantera iz predgrađa.

Bodibond

pre 4 godine

Pratim francusku ligu, od ovih igraca iz postave Bordoa cuo sam samo za golmana. Bordo pustio neke anonimuse sto ima pod ugovorom, da vidi da li moze da se probere neki igrac.
(Ivan, 10. jul 2019 19:38)

Ako nisi cuo za Dzimi Briana onda ne znam koju ti francusku ligu pratis, mozda treci rang takmicenja. Nema veze, zato si cuo za ekipe kao sto su Le Man, Dankerk, Rodez, Bulonj, Guegnon...

Bodibond

pre 4 godine

Tacno sam znao da ce smesni mali panteri da pisu kako je Bordo izveo rezervnu postavu,okej drugovi,onda su i vas eliminisali iz kvalifikacija pre par godina sa rezervnim i mladim igracima, Vujadin Vasiljevic i Uros Cosic vadili prosek ahahahaha.

Vojnik o skracenju a zvezda o postenju

pre 4 godine

Odete na sajt Bordeaux FC Reserve squad i vidite da 80% njih igra danas


A kad vi igrate sa c timom arsenala to je smemirska igra protiv sjajnog oritivnike jel da licemercine?

sjdjds

pre 4 godine

Partizan igrao u kombinovanom sastavu kao i Bordo,ne znam kako nekim ljudima to nije jasno !? ili ih možda ovo namerno boli,pa ne mogu da prihvate istinu te pišu da je ovo 3.tim Bordoa...

Тони Старк

pre 4 godine

Ovaj Sadik kao roda jbt, covek nema elementarno kretanje. Kakve mi polupane fudbalere dovodimo, tuga sta rade
(Aleksej II, 10. jul 2019 18:22)

Хахах човек буквално даде гол на врхунско кретање и брзину уз то и дриблинг. Браво геније!

zemunski kej

pre 4 godine

Ako se po jutru dan poznaje ,nece ovo da bude lose.Vidite nas bek Gajic sada u C.Z vezdi nije bio u kombinaciji ni za rezervni tim. Secate se kada je Bordo izbacio Zvezdu ,najbolji igrac bio Maksimovic sada u Napulju.

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Pratim francusku ligu, od ovih igraca iz postave Bordoa cuo sam samo za golmana. Bordo pustio neke anonimuse sto ima pod ugovorom, da vidi da li moze da se probere neki igrac. 
(Ivan, 10. jul 2019 19:38) 

Al' su zato za Suduvu igrali sve vrhunski igrači!
(djoka iz NY, 10. jul 2019 20:23)

Svaka ti je na mestu. Ali dobro, necemo ni mi zbog toga pasti, a ni vama nije dobro da poletite. Treba opet Savo da pise o pogresnim protivnicima...

nesa80

pre 4 godine

da li neko u klubu,strucni stab,trener,ekonom....ma bilo ko vidi sta igra taj ivanovic,bas sam ga posmatrao svaku utakmicu,taj covek svaku kontru,loptu,priliku ma sve zivo unisti.pa samo pogledajte zadnji derbi sta je radio.da li je moguce da niko to nevidi majko mila koja rupetina.prosto je neverovatno koliko kida zivce meni kao navijacu a sta je sa trenerima ja stvarno ne znam,eto nisam pametan

Gasa11

pre 4 godine

Slusam panticeve komentare na tv partizan uhvatio djordja ivanovica na zub za svaki potez ivanovicev naso je zamerku a to sto tosic nije ni jedan jedini pas dodo ili bilo sta dobro ili lose uradio nema veze

samo jedan klub samo jedan grad

pre 4 godine

Izgleda da se Danilo Pantic vraca,tako bar rece komentator u prenosu, sto je vrh prica, decko je skolovan fudbaler, ne znam samo na koju foru ce doci, da li cemo dati za njega 2 miliona koliko trazi Celzi ili opet pozajmica u sta neverujem zato sto ga traze neki klubovi iz Spanije i Ceske... Bio bi dobar posao kada bi ga Partizan kupio, trebalo bi nekako sacuvati pare od transfera Markovica i Rikarda za sledece leto i otkup Sadika deluje mi da ce biti vrhunski centarfor i naravno vec sada ponuditi Sumi novi ugovor na 3 godine jer mu ovaj istice na leto pa da ga neko ne uzme u zimskom prelaznom roku za dz... Nema Partizan pare, mora pametno raditi, nema taj luksuz da baci 1 ili 2 miliona na jednog igraca, a pogotovo vise njih...Imamo srce, vrh trenera i odlicne igrace, i nikad bolju atmosferu u klubu...Navijaci ujedinite se, i to je put do titule.

borivoje surdilovic

pre 4 godine

Pa zar ne rece Vuletic da vam je godisnji budzet 15 miliona? logika vam nije jaca strana.
(Dexi, 10. jul 2019 18:58)

ni tebi citanje teksta....vuletic je rekao da je budzet 15 miliona....i da 10 ide na radnu zajednicu, plate igracima i stadion.

navijac

pre 4 godine

Suma stvarno dobro igra, makar ono sto sam video. Ali sam isto tako sam video da saigraci ne znaju povratni pas da mu daju, par puta odigra loptu i otvori se, a saigrac pogresi pri dodavanju.

igrajmo taj tango smrti

pre 4 godine

Ako ove godine ne uzmemo titulu necemo nikad, iz vise razloga, oni se raspadaju, velike pare su ulozene, dovode se skupa pojacanja i radi ego, a nemaju kvalitetnog trenera i psihologe da to rese, videli smo izvestaje da se tukao Borjan, Marin ne prica sa pola tima. Nemaju igru, imaju skupa pojacanja ali losi su to igraci.

Na drugoj strani Partizan igra srcem, muski, trci, svako za svakog radi, jeftina ali dobra pojacanja, proradice inat kod igraca sto ih svi novinari podcenjuju da bi se malom Aleku dodvorili... Savo odlican trener, tek cete se uveriti svi u to..

Problemi su: sudije, protivnici koji se sklanjaju mezimici, i nasi navijaci, frakcije remete klub.

sjfhj

pre 4 godine

Zasto nogometni klub partizan igra sa rezervama Bordoa.
(BodiBond, 10. jul 2019 19:06)Zato sto su klubovi iz Litvanske lige prejaki protivnici za ovaj deo priprema.Vidis kako zvezda iz tirane jedva izvukla nereseno proti velike Suduve.

Toto-glup-kao-tocilo

pre 4 godine

Ni navijaci Bordoa nisu nikad culi za ove igrace sto su igrali...
(Dejan CZ, 10. jul 2019 20:29). Ali su zato čuli za Suduvu.

Dr. Savo Milosevic

pre 4 godine

Sadik Umar, Sejduba Suma... titula, slavice se titula....Imamo top tim, svaka cast Savi na vodjenju tima i novim pojacanjima, Vujacic, Pesukic, Lutovac, Dinga.... Ozegovic, Tosic, Pavlovic, Brezancic, Stojke nepamtim generaciju u Partizanu koja je imala ovakav pristup, momci igraju za 10.

Moca NS

pre 4 godine

Iskreno, najviše sam sumnjao u Lolu i Sumu... kad ono! Ipak i dalje mislim da bi Lazara Pavlovića trebalo forsirati pre Sejdube. U svakom slučaju: Napred Crno-Bela Ljubavi!!!

Somi

pre 4 godine

Štoperi na ovom meču odlični Pavlović i Ostoja,levi bek Urosevic za divno čudo odigrao odlično ceo meč, desno nazad igrao celavi Miletić van ritma skroz, zadnji vezni Zdjelar i Scekic odlični, s tim što je Scekic imao jedan ozbiljan kiks nakon čega smo mogli da primimo gol,Zdjelar odigrao odlično, Suma vrlo dobar Tošić loš, Ivanović katastrofa ceo meč, špic Sadik odličan igrač, trči non stop, dodaje loptu nije sebičan. Drugo poluvreme nisam gledao celo,ono što sam video mali Pavlović odličan, Lutovac može mnogo dobar igrač, mali Stevanovic ogroman potencijal pravio je dar mar po levoj strani non stop je napad išao preko njega, odlično dribla, brz, prodoran. Sve u svemu odlično odigrana cela utakmica, imali smo posed i delovali bas dobro. Tačno je da je ovo Bordou prvi meč u pripremama ali bez obzira na to bitna je ova pobeda za samopouzdanje. Pozdrav za braću grobare

Čoban

pre 4 godine

Igra obećava,Sadik pravo pojačanje,podseća na Lukakua,a i Suma polako pokazuje klasu,za izvikanog Marina je Iniesta lično.
Ako sve bude regularno bićemo šampioni.

Milan

pre 4 godine

Igramo odlicno ne znam cemu panika u komentarima. Sudija dosta navlaci za njih ali navikli smo da nas kradu... prolazimo ovo lagano
(Bodibond, 10. jul 2019 18:46)

Gde prolazite.Ovo je prijateljska.

Marko

pre 4 godine

Odete na sajt Bordeaux FC Reserve squad i vidite da 80% njih igra danas 
(Paja Patak, 10. jul 2019 19:32) 

Odeš ti u Železnik pa drmaš koševe :)
(IvoLola, 10. jul 2019 20:18)


Hahhahaha komentar godine Lola. ?

Peđa

pre 4 godine

Svaka čast na pobedi protiv Bordoa ali ona ne donosi plasman u LE niti bodove na UEFA rang listi. Veću korist ima Zvezda od kiksa sa Suduvom nego vi sa ovom pobedom.

Čoban

pre 4 godine

Igra obećava,Sadik pravo pojačanje,podseća na Lukakua,a i Suma polako pokazuje klasu,za izvikanog Marina je Iniesta lično.
Ako sve bude regularno bićemo šampioni.

Lesser watch

pre 4 godine

Kako je dobar Igrač ovaj mali Lazar Pavlović. Dečko je stvarno izmislio fudbal. Prijem, pas, dribling, pregled igre, osećaj, mirnoća. Sve vrhunsko. Nadam se da će dobiti pristojnu šansu uvovom prvenstvu jer sam siguran da će je iskoristiti na najbolji mogući način kao nedavno u Nišu.

Henk Mudi

pre 4 godine

Igramo odlicno ne znam cemu panika u komentarima. Sudija dosta navlaci za njih ali navikli smo da nas kradu... prolazimo ovo lagano 
(Bodibond, 10. jul 2019 18:46) 

Prijateljska brate, nemoj vise da nas sramotis ...
(Felix, 10. jul 2019 18:58)

Hahahahahah, komentar godine!

ende

pre 4 godine

pustite ta poređanja nikad jača sudova - 3. postava bordoa.

pravo poređenje je - koliko je puta prošle godine zvezda pobedila partizan i da li ga je tad nadigrala?

don't lie

pre 4 godine

Imate link prenosa, gledajte utakmicu pa onda komentarisite kako Partizan igra kao tim i pojedince, a ne napamet da ostavljate komentare kako smo losi itd.

zvezda nek se spremi za Napoli,a za nas neka ne brine

pre 4 godine

navijači kluba policije i državne bezbednosti s nipodaštavanjem komentarišu Partizan.
Ko im osnivač, a tek krimos predsednik - "gospodski"klub, nema šta

zvezdaš

pre 4 godine

Panteri ne mogu da daju gol nekoj Suduvi a Partizan inace treceplasirani tim Superlige dade gol Bordou.
(Bodibond, 10. jul 2019 18:53)

Neko počeo sa takmičarskim utakmicama, a neko još igra pripremne.

lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju šestice

pre 4 godine

Soumah Soumah, ljudi pisao sam vec ovde, gledao sam Sumu na prethodnim utakmicama, ovaj Suma nije onaj stari Suma, decko je kralj fudbala, ponudite mu novi ugovor ovaj mu istice za 1 god.uzece ga neko u zimskom prelaznom roku za dz. moramo ga zadrzati.

Dexi

pre 4 godine

Koja sramota od sudjenja, nije proslo ni 10min a vec se izmisljaju faulovi za Francuze. Ne znam da li je sudije platio Klark Kent da skrene temu sa sinocne bruke ili je neki dogovor Makrona i vlasnika drzave/mezimice, ali Savo ako ima trunku obraza da izvede momke napolje.
(lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju šestice, 10. jul 2019 18:42)

Ludilo mozga.

Borba protiv laznih diploma

pre 4 godine

Suma>>>Marin 
Sedik>>>Pavkov+Boaci!!!!
(Grobar, 10. jul 2019 18:52)

Zasto vredjas dr.Sejdubu i gol masinu Sadika?

Bard Živa

pre 4 godine

Na livescore ja pogledah sastav Bordoa, igrala dva omladinca, ostalo prvotimci, a pogledah sastav Sudve, tamo igraju igrači koji u našoj drugoj ligi ne bi mogli igrati...

zvezdaš

pre 4 godine

(lebdim iznad rupe, a PSG?, 10. jul 2019 18:22)

Nije ni počelo prvenstvo, a već kukate...
I brini ti o Bušiktašu, mani se PSG.

pfc45zg

pre 4 godine

Rutinska pobeda.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 11. jul 2019 06:57)

Све је лако, док не дође Сурдулица.

Bodibond

pre 4 godine

Bilo bi dobro da ovde ostvarimo pobedu zbog samopouzdanja, nemamo pare, ali dovodimo igrace koji imaju srce i bice ovo teska sezone, borba protiv sudija i svega nefudbalskog. Partizan sampion. 
(lebdim iznad rupe, a PSG?, 10. jul 2019 18:22) 

Bravo za komentar, u pravu je Zeljko Pantic kad kaze da su nam najveci problem ovi plasticni navijaci koji jedva cekaju da pljuju a ni ne gledaju mec, iako igramo odlicno. Mozda imamo manji budzet i od Cukarickog i Lucana, ali smo opet ispred njih, a ove godine i ispred Zvezde, koja mora da pusti Nis da ispadne da se operu. Momci su pokazali da vole Partizan, to je najvaznije, dok god imaju veru u sebe sudije im nece moci nista ni danas ni sledece nedelje u ligi
(Bodibond, 10. jul 2019 18:50)

pricam sam sa sobom.Mnogo mi je lepo

Partizan ponos Srbije

pre 4 godine

Soumah kakav pas, ala Iniesta, Sadik je poceo, rekao sam je da ce nada Rome ove sezone dati preko 20 golova u smesnoj linglong ligi. Samo jako grobari, budimo uz Savu i ove momke, daju sve od sebe za nas Partizan, znaju i oni sa cime ce se boriti ove godine, zato treba da im budemo dodatna snaga.

Dexi

pre 4 godine

Bilo bi dobro da ovde ostvarimo pobedu zbog samopouzdanja, nemamo pare, ali dovodimo igrace koji imaju srce i bice ovo teska sezone, borba protiv sudija i svega nefudbalskog. Partizan sampion. 
(lebdim iznad rupe, a PSG?, 10. jul 2019 18:22) 

Bravo za komentar, u pravu je Zeljko Pantic kad kaze da su nam najveci problem ovi plasticni navijaci koji jedva cekaju da pljuju a ni ne gledaju mec, iako igramo odlicno. Mozda imamo manji budzet i od Cukarickog i Lucana, ali smo opet ispred njih, a ove godine i ispred Zvezde, koja mora da pusti Nis da ispadne da se operu. Momci su pokazali da vole Partizan, to je najvaznije, dok god imaju veru u sebe sudije im nece moci nista ni danas ni sledece nedelje u ligi
(Bodibond, 10. jul 2019 18:50)

Krstim se...

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Zašto nema postave Bordoa?Je l igra Bordo sa prvotimcima ili sa pionirima ovu utakmicu?
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. jul 2019 17:56)
Gledali smo sastav suduve.

navijac

pre 4 godine

@Pa zar ne rece Vuletic da vam je godisnji budzet 15 miliona? logika vam nije jaca strana.
(Dexi, 10. jul 2019 18:58)

15 miliona stvarno nije puno u odnosu na vasih 51 milion koliko ste potrosili prosle godine.

sophrano

pre 4 godine

Lola Smiljanić zatresao mrežu!..veći šok nego kad je svojevremeno Predrag Spasić dao gol na centaršut Vujadina Stanojkovića.

Djole Triceps

pre 4 godine

Sigurno ce mo bolje odigrati nego komsinica protiv Sudve!!
(Grobar, 10. jul 2019 18:08)

Ć u, Će š, ć e
Će mo, Će te, Ć e!