Utorak, 09.07.2019.

12:52

Dabovićeva ponovo o medalji i Maljkovićevoj

Bivša kapitenka košarkaške reprezentacije Srbije Milica Dabović se ponovo oglasila na društvenim mrežama.

Izvor: SV

Daboviæeva ponovo o medalji i Maljkoviæevoj IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

144 Komentari

Sortiraj po:

Manzanita

pre 4 godine

Skroz je bezveze da se Ana okrivljuje za gubitak Srbije. Realno, Španija je bila bolje tokom cele utakmice, a i na celom prvenstvu je dominirala. Da je devojka pogrešila, pogrešila je, svako greši ponekad, a ona je itekako zaslužna za mnoge uspehe naše reprezentacije. Nekako je cela ta priča oko svaljivanja krivice na nju klasična srpska priča i manir.

Dusan

pre 4 godine

Da je brbljiva, jeste, ali imam osecas da je u pravu sto se tice osobina Maljkoviceve...imam osecas da je jako prepotentna i sujetna i iritira kao pojava

Naša stvarnost

pre 4 godine

Ušla sam u knjižaru da kupim knjige od Singera i Saramaga.Odmah na ulazu su bile poređane najčitanije knjige: 1.Drašković, 2.Kija ....., prolazila sam kroz špalire knjiga i pokušala da pronađem ono što sam namerila da kupim, ali nije ih bilo u mom vidokrugu. Obratila sam se mladiću koji je tu radio i upitala za te pisce. Mladić je uzeo metdevine i sa vrha neke police mi skinuo nekoliko knjiga. Nisam ostala ravnodušna već sam prokomentarisala kako je moguće da knjigu od Kije odmah zapaziš na ulazu, a za vredne pisce ti trebaju merdevine. Samo me je tužno pogledao i rekao to je naredba izdavača.Eto kako to ide.Tako će i Milicina knjiga biti odmah na ulazu jer to nameću izdavači našoj deci.

Boss..po trnju..

pre 4 godine

Ja iskreno žalim ovu ženu. Očigledno da niko više u realnom životu ne može da je podnese pa traži utehu u Instagramima i sličnim virtualnim internet mrežama gde se okuplja polusvet i traži utehu za gubitak pažnje za koji su sami krivi. Očigledno je i ogledalce..ogledalce..zaćutalo i sada se sveti svima. Tužno...zaista...

Гера

pre 4 godine

Престаните више да кривите Ану! Анина неспортска нас је коштала само 1 поен из бацања, потом Шпанкиње изгубиле лопту. Два слободна су пре тога за обичан фаул, а не за неспортску. Боље да се запитамо шта се десило са нашим нападом. 3 промашаја и једна изгубљена лопта у завршници, Марина не тражи тајм аут, Станковићева на клупи...Је л' и за то крива Ана? Наша несрећа је била што је то Анина пета лична и што Соњи није био дан. А Милицу оставите на миру. Она сигурно боље зна од нас шта се ту дешавало и има права да каже шта јој је на души и срамота је да тако вређате нашег капитена, жену која је гинула за репрезентацију и предводила ове дивне девојке 6 година. Марини свака част, уздигла је женску кошарку, али по питању Милице није испала коректна. Милица је играла последњу сезону, била у форми, кад је могла Јелена да игра после паузе, кад је могла Бутулија да се врати, нема оправдања за изостанак позива. Личне сукобе са Милицом је морала Марина оставити по страни. Милица је срце овог тима. Али и бронза је велики успех. Остаће жал за златом, али док играју Ана, Соња, Јелена, биће још медаља сигурно.

ggmu

pre 4 godine

TO što imamo na klupi je podiglo našu žensku košarku na najviše grane! Nije ti smetalo dok si redovno dobijala pozive?
Časno si se povukla, i sad ti je ponovo zinulo du*e za još jednom medaljom koju, ako ćemo biti realni, bez Marine ne bi bilo. Uživaj u penziji i ćuti.

Dusan Kecman

pre 4 godine

Velika, jaka srpska vojska nije bila u elementu! Nije bas ni proradio onaj cuveni srpski inat! A bez tog cuvenog inata mi smo puno slabiji... Uvek mora biti taj cuveni srpski inat prisutan!
(Jumko, 9. jul 2019 13:56)
ide trojka, sta se ovo desilo!!! jel se secas toga?

111

pre 4 godine

Pre pljuvanja gde se i ja slazem oko nekih stvari, treba malo razmisliti sada kada je sve zavrseno. Nekoliko utakmica smo dobili na jednu loptu gde je lako moglo i da izgubimo. Jednu utakmicu smo razbili jer je ocigledna razlika u klasi. Protiv Spanije smo gubili celu utakmicu a onda poveli na samom kraju sa pola kosa. Tu trener treba da vodi tim. Umesto toga, pravi se glupa tehnicka i Spanija postize 3 kosa i privodi utakmicu kraju i pobedjuje. Realno smo bolji od Francuske jer smo videli kako ih je Spanija razbila. Siguran sam da do tehnicke ne bi doslo da je bio tajm aut i da je trener predocio igracicama kako igrati do kraja. U takvim situacijama, u zavrsnici trener ima najvecu ulogu. Licno mi se ne svidja sto svi pljuju ovu devojku koja je mnogo dala nasoj reprezentaciji a svi obozavaju Maljkovicku? Zasto, da nije neka trenercina? Pa zasto to onda nije dokazala na ovom prvenstvu jos je odrzano u nasoj zemlji? Malo mucnite glavom..ali vidim da je lakse da pljujes i omalovazavas. Za muckanje glavom treba nesto vise..

boki

pre 4 godine

Svaka cast tvojoj sestri na hrabrosti i pozrtvovanju, ali sta je Marina mogla da ucini da spreci onaj nepotrebni faul gde smo primili 5 poena i kad su Španjolke prelomile utakmicu
(iggy, 9. jul 2019 13:46)

Nismo primili 5 nego 3. A Marina je mogla da povede pleja koji moze da igra polufinale, a ne da Ana igra pleja sa jednom rukom, a dva pleja sede na klupi celu utakmicu kao slepi putnici. Mica je sasvim slobodno mogla da ide na EP. Zena je fit i mogla je da odigra bar poslednju cetvrtinu kad nam je trebao iskusan plej.

SumLJivo lice

pre 4 godine

A da nije Marina prekinula sa njom romanticnu vezu? Pa se sad starleta u pokusaju malo buni i pravi neukusne incidente. Ona je jos jedan turbo folk proizvod.

djurexx

pre 4 godine

Ova starleta ovo sve radi da bi reklamirala i prodala svoju knjigu, to se vidi iz aviona. Ako je znala za sve ono šta je i kakva je Marina zašto to nije rekla prije a ne baš kad je počelo evropsko. Solidna je bila igracica i ništa više a nula od čovjeka. Kakva god Marina bila i neću da ulazim u to, žena nam je donela jedine tri medalje u ženskoj košarci i tu prestaje svaka diskusija

chikano

pre 4 godine

Ajde,bre ne sramoti se vise.Realno,mislio sam da je to jako tasko,posle prebijanja,dilovanja droge,rijaliti zivota,ali si me ubedila u suprotno.Sram te bilo.Bruko!!

mcvc

pre 4 godine

Mozda bi zlato i doslo da Milica Dabovic nije svojim istupima unosila nemir u tim. A mogla bi da se ugleda na Kalinica i Nedovica koji su ispali gospoda sa svojim izjavama kada ih je Djordjevic izostavio sa spiska reprezentacije, ovako svojim izjavama vise prilici za Zadrugu i ostale realitije...

pacimirovic

pre 4 godine

Ova zena je klasicna starleta. Posto nema paznje za kojom tezi ide na najnizi moguci nacin.
Prvo, hoc3 da igra za reprezentaviju a 3 godine ne igra nigde, dok je spomenula Butuliju koja se vratila u reprrzrntaciju al takodjr i daljr igra profesionalnu kosarku.
Da nije bilo Marine doticna Milica nikad nr bi videla bilo koju medalju , tako da bi normalna osoba Selektorki zahvalila za stecenu Penziju i cast a ne ovako joj vracala. Milica je u tim uspesima bila manje visr nebitan sraf.,jako lako zamenljiv sto se vidi i ove godine.
Al upravo ova doticna gospodja treba da de ignorise jer joj se samo daje na vaznosti koju ona hoce.
Mediji treba da pisu o istinskim herojima ove reprezentacije a izmedju njih Jeleni Milovanovic Bruks koja se pre 3 meseca porodila i prosla sve pripreme i bila nasa najbolja igracica, sto je u domenu naucne fantastike.
Al dok god se paznja daje kvazi igracicama i starletama one ce palamuditi o svemu i svacemu bez i malo srama jer im se dozvoljava.

Тони Старк

pre 4 godine

Била ми је готивна са коликом је жељом играла за Србију, али ово је... Јадно је минијатурна реч.

Немам појма о односима унутар репрезентације, нити пратим сад нешто женску кошарку (која ми је искрено један од најружнијих спортова на свету), па заиста не могу да улазим у квалитете Марине Маљковић, али пљување и дизање себе у небо је прејадно.

Особа која од свог живота прави ријалити и ужива у њему ми је све само не компетентна. Додуше, ако је ово кампања за улазак у Задругу, онда ок, легитимно.

зоркаптил

pre 4 godine

Породица са самог дна каце овог друштва. Још увек не могу да провалим како их у старту неко није сасекао и спустио на земљу, па сада и ова и читава та фамилија сваки други дан причају некакве измишљене, бизарне, порнографске животне приче по српским медијима.

Raul Gonzalez Blanco

pre 4 godine

Nisi sama donela trofej 2015. Zna se ko je uvek bio nosilac tima i ulazio u najbolju petorku šampionata. Pravi kapiten ne ruši tim kad se povuče iz njega, pa čak ni kad je nepravedno oteran poput Baneta Ivanovića. Možeš nešto i naučiti od njega.

Kosarkasice

pre 4 godine

Ono kad nemas apsolutno nikakvu granicu srama.Ova zena sad vec,ne mogu da kazem vise devojka,ima neki teski problem u zivotu.Da li je on porodicne prirode (imajuci u vidu dogadjaj vezan za brata od pre 3 godine ili javne istupe i price najstarije sestre u javnosti,pa i sopstvene licne probleme vezane za emotivnog partnera,takodje forsirane u javnosti) ili neke druge,u to ne treba posebno ulaziti.Ali da ih ima,ima.Ovolika potreba za sopstvenim isticanjem prethodnih nekoliko dana je ocigledno enormna potreba da se izazove osecaj bitnosti i stavi u centar paznje u medijima.Istina je da je doticna ceo zivot bila mozda nesto malo vise iznad prosecne kosarkasice,da je ako cemo o licnom ucinku i znacaju,ponajmanje doprinela,cisto sportski i igracki gledano,medaljama na EP 2015. i OI 2016.,pa otuda mozda i dodatan kompleks zbog cinjenice da jednostavno je nece niko posebno pamtiti po kosarkaskom umecu vec po nekim drugim stvarima.Neka joj na cast

СОС

pre 4 godine

Добро девојко,сујета те уби...помири се са тим да ниси играла сада и то је то.

iggy

pre 4 godine

Svaka cast tvojoj sestri na hrabrosti i pozrtvovanju, ali sta je Marina mogla da ucini da spreci onaj nepotrebni faul gde smo primili 5 poena i kad su Španjolke prelomile utakmicu

Mile

pre 4 godine

aaaaahhaaaaa Dabovicka bi selektor da bude hehe draga moja mnogi dobri igraci su mislili da mogu najbolji treneri da postanu ali mucak to su dva razlicita sveta

Mikloš Salamander

pre 4 godine

Naknadna pamet Milice Dabovic,izgubljena u prostoru i vremenu,,kapa dole Maljkovic kao selektor te 2015 godine smo uzeli zlato i bronzu na OI 2016 godine i sada bronza!.sve cestitke nasim kosarkasicama!.

gospodin Popara

pre 4 godine

ima ljudi kojima stvarno treba zabraniti pristup internetu.
Lepo mačko odeš do saveza, sedneš sa njima i razjasniš sve sa njima.

baobab

pre 4 godine

Sad je vec preterala!! Ako si bez dlake na jeziku onda priznaj da smo polufinale izgubili zbog Aninog glupog faula i nepromisljene tehnicke greske u momentima kada je sve bilo na nasoj strani, publika, samopouzdanje, rezultat, nervoza kod Spankinja... Posle te tehnicke sve se preokrenulo tj vratilo u tok kojim je isla utakmica od pocetka!! Tako da, da, mogli smo da dobijemo, ali su one svakako vise zasluzile i to je sasvim ok! I ovako smo svi prezadovoljni i ovo je veliki uspeh! A Milici je bilo bolje da ostane u kosarci ali kao pravi sportista, jer smo je svi voleli... Ako joj vec ide prica od ruke tu su predavanja, seminari, kampovi, treninzi... A ne tralala knjige i twiter tracarenje!! Svaki put pada sve nize...

01010101

pre 4 godine

Dok Maljkovic nije dosla na mesto trenera, koliko se secam nismo imali nikakvih uspeha. To sto si ti frustrirana, dzabe ti je, jer je Maljkoviceva dokazana i u klupskoj kosarci. Sportski pozdrav

Mirko

pre 4 godine

Jaooo, evo sa nestrpljenjem čekam tvoju knjigu.Prosto ne znam kako ću da spavam dok je ne pročitam.Sigurno će biti zanimljiva kao ona što ju je napisala Kija

Jumko

pre 4 godine

Velika, jaka srpska vojska nije bila u elementu! Nije bas ni proradio onaj cuveni srpski inat! A bez tog cuvenog inata mi smo puno slabiji... Uvek mora biti taj cuveni srpski inat prisutan!

novikorisnik

pre 4 godine

U pravu je, mogli smo da dobijemo Španiju, jeste jedan od krivaca i Marina, mislim da je mogla time oute da trazi ranije i da smiri igru i organizuje napad, a ne 30 sekundi pre kraja, ali isto tako je krivac i njena sestra zbog nesmotrene reakcije kojom je Španiji omogućila da se odvoji u poslednjim sekundama. Medjutim, isto tako mislim i da je ta Marina zaslužna što uopšte znam da Srbija ima žensku košarkašku reprezentaciju i da Milica uopšte nema prava da se javlja sa ovakvim objavama bilo gde, na Instagramu, novinama ili bilo gde po medijima...

Felix

pre 4 godine

Gospodjo ili gospodjice ne mogu da se setim sta ste ali vi ste se penzionisali u dresu reprezentacije. Vase ponasanje je razlog zbog koga vi nezasluzujete da igrate za Srbiju. Od 2016 vise ste starleta nego sportiskinja... jos pise knjigu tipa Zorannah, Kia, Rija, i slicne

Goran

pre 4 godine

Žena smor težak,čuj kjihga.zemljo otvori se ko danas piše i drži moralne govore,sve se okrenulo.Nekada se žene nisu ni po zatvorima tetovirale a ova morali se.

neverica

pre 4 godine

aaa to li je...jos jedna spisateljica. i proveren i jeftin marketing u zemlji srbiji za knjigu. po sto nerece mici odmah da je to u pitanju...citaoci zorrane, kije kockar, sanje marinkovic sa nestrpljenjem cekaju tvoj best scellers

kosta

pre 4 godine

Sto ne kaze da je pred sam kraj meca kada smo napravi preokret i poveli 64:62 njena sestra napravila nameran prekrsaj udarajuci protivnicku igracicu sa ledja i da smo iz te tehnicke primili 5 poena. Da je posle te njene bahatosti sve krenulo lose i da smo zbog toga izgubili mec u polufinalu!

Marina Maljkovic je daleko najbolji trener kojeg smo imali u zenskoj kosarci i osoba poput Milice Dabovic ima najmanje prava da nekome drzi moralne lekcije.

Nekada je i Maradona bio najbolji fudbaler sveta, a danas je bankrotirani narkoman!

zasosno

pre 4 godine

Svi hoce da steknu poene preko tudjih ledja. Danas - sutra, mozda postane trener pa cemo onda da vidimo njene rezultate. Do tada skrati jezik. Pun nam je k... takvih pametnjakovica a narocito u fudbalu. Svi dele savete, kao nesto znaju, a kad treba to znanje da pokazu onda su krivi oni pre njih.

anonimus

pre 4 godine

ne razumem se u kosarku dovoljno dobro da bih komentarisao trenera,zenu ne znam tako ni o ljudskim kvalitetima ne mogu da pricam,ali ljudi moji Milica Dabovic kosarkasica koje je poznata po skandalima,pise knjigu!?Ponasa se kao straleta i puca je zavist i ljubomora sto nije deo ekipe.. Mnogi sportisti nisu deo ekipe iako su ocekivali da budu al da neko ovako nisko padne i da u sred prevenstva minira reprezentaciju sa svojim izjavama,to je jadno.

Nikola

pre 4 godine

Kad ti covek pogleda instagram, prvo sto mu padne na pamet je da se bavis sportom i da si uzorna i primerna osoba. Apsolutno je nejasno otkud Marini ideja da te poveze s prostitucijom.

gogibreee

pre 4 godine

Multitalenat! Od Kosarkasice do Instagram blogerke do knjige! Koja karijera! Vidim da sve ona sve zna samo nezna da pomogne bratu...

boxrc

pre 4 godine

maljkovicka na 2 min do kraja ne zna gde udara,ne zove time out,ne vidi da igracice jedva trce,nemamo akciju,pet napada bez kosa... riba ne zove time out. moglo je i moralo je bolje.

aki

pre 4 godine

Stefanova mama slusa EKV, ali po svom starom obicaju cuje i vidi pogresno. Tekst ide ovako:

U svakom porazu
ja sam video deo slobode
i kad je gotovo za mene
znaj, tek tad je pocelo

A sad ce ona da napise i knjigu...

Kanidja PG

pre 4 godine

Evo je nova spisateljica na ovim prostorima ,po ugledu na najstariju sestru.Knjizevnost dobija novo remember djelo.Milice,Milice iz greske u gresku...

kosta

pre 4 godine

Sto ne kaze da je pred sam kraj meca kada smo napravi preokret i poveli 64:62 njena sestra napravila nameran prekrsaj udarajuci protivnicku igracicu sa ledja i da smo iz te tehnicke primili 5 poena. Da je posle te njene bahatosti sve krenulo lose i da smo zbog toga izgubili mec u polufinalu!

Marina Maljkovic je daleko najbolji trener kojeg smo imali u zenskoj kosarci i osoba poput Milice Dabovic ima najmanje prava da nekome drzi moralne lekcije.

Nekada je i Maradona bio najbolji fudbaler sveta, a danas je bankrotirani narkoman!

Raul Gonzalez Blanco

pre 4 godine

Nisi sama donela trofej 2015. Zna se ko je uvek bio nosilac tima i ulazio u najbolju petorku šampionata. Pravi kapiten ne ruši tim kad se povuče iz njega, pa čak ni kad je nepravedno oteran poput Baneta Ivanovića. Možeš nešto i naučiti od njega.

djurexx

pre 4 godine

Ova starleta ovo sve radi da bi reklamirala i prodala svoju knjigu, to se vidi iz aviona. Ako je znala za sve ono šta je i kakva je Marina zašto to nije rekla prije a ne baš kad je počelo evropsko. Solidna je bila igracica i ništa više a nula od čovjeka. Kakva god Marina bila i neću da ulazim u to, žena nam je donela jedine tri medalje u ženskoj košarci i tu prestaje svaka diskusija

зоркаптил

pre 4 godine

Породица са самог дна каце овог друштва. Још увек не могу да провалим како их у старту неко није сасекао и спустио на земљу, па сада и ова и читава та фамилија сваки други дан причају некакве измишљене, бизарне, порнографске животне приче по српским медијима.

pacimirovic

pre 4 godine

Ova zena je klasicna starleta. Posto nema paznje za kojom tezi ide na najnizi moguci nacin.
Prvo, hoc3 da igra za reprezentaviju a 3 godine ne igra nigde, dok je spomenula Butuliju koja se vratila u reprrzrntaciju al takodjr i daljr igra profesionalnu kosarku.
Da nije bilo Marine doticna Milica nikad nr bi videla bilo koju medalju , tako da bi normalna osoba Selektorki zahvalila za stecenu Penziju i cast a ne ovako joj vracala. Milica je u tim uspesima bila manje visr nebitan sraf.,jako lako zamenljiv sto se vidi i ove godine.
Al upravo ova doticna gospodja treba da de ignorise jer joj se samo daje na vaznosti koju ona hoce.
Mediji treba da pisu o istinskim herojima ove reprezentacije a izmedju njih Jeleni Milovanovic Bruks koja se pre 3 meseca porodila i prosla sve pripreme i bila nasa najbolja igracica, sto je u domenu naucne fantastike.
Al dok god se paznja daje kvazi igracicama i starletama one ce palamuditi o svemu i svacemu bez i malo srama jer im se dozvoljava.

Naša stvarnost

pre 4 godine

Ušla sam u knjižaru da kupim knjige od Singera i Saramaga.Odmah na ulazu su bile poređane najčitanije knjige: 1.Drašković, 2.Kija ....., prolazila sam kroz špalire knjiga i pokušala da pronađem ono što sam namerila da kupim, ali nije ih bilo u mom vidokrugu. Obratila sam se mladiću koji je tu radio i upitala za te pisce. Mladić je uzeo metdevine i sa vrha neke police mi skinuo nekoliko knjiga. Nisam ostala ravnodušna već sam prokomentarisala kako je moguće da knjigu od Kije odmah zapaziš na ulazu, a za vredne pisce ti trebaju merdevine. Samo me je tužno pogledao i rekao to je naredba izdavača.Eto kako to ide.Tako će i Milicina knjiga biti odmah na ulazu jer to nameću izdavači našoj deci.

baobab

pre 4 godine

Sad je vec preterala!! Ako si bez dlake na jeziku onda priznaj da smo polufinale izgubili zbog Aninog glupog faula i nepromisljene tehnicke greske u momentima kada je sve bilo na nasoj strani, publika, samopouzdanje, rezultat, nervoza kod Spankinja... Posle te tehnicke sve se preokrenulo tj vratilo u tok kojim je isla utakmica od pocetka!! Tako da, da, mogli smo da dobijemo, ali su one svakako vise zasluzile i to je sasvim ok! I ovako smo svi prezadovoljni i ovo je veliki uspeh! A Milici je bilo bolje da ostane u kosarci ali kao pravi sportista, jer smo je svi voleli... Ako joj vec ide prica od ruke tu su predavanja, seminari, kampovi, treninzi... A ne tralala knjige i twiter tracarenje!! Svaki put pada sve nize...

novikorisnik

pre 4 godine

U pravu je, mogli smo da dobijemo Španiju, jeste jedan od krivaca i Marina, mislim da je mogla time oute da trazi ranije i da smiri igru i organizuje napad, a ne 30 sekundi pre kraja, ali isto tako je krivac i njena sestra zbog nesmotrene reakcije kojom je Španiji omogućila da se odvoji u poslednjim sekundama. Medjutim, isto tako mislim i da je ta Marina zaslužna što uopšte znam da Srbija ima žensku košarkašku reprezentaciju i da Milica uopšte nema prava da se javlja sa ovakvim objavama bilo gde, na Instagramu, novinama ili bilo gde po medijima...

neverica

pre 4 godine

aaa to li je...jos jedna spisateljica. i proveren i jeftin marketing u zemlji srbiji za knjigu. po sto nerece mici odmah da je to u pitanju...citaoci zorrane, kije kockar, sanje marinkovic sa nestrpljenjem cekaju tvoj best scellers

Boss..po trnju..

pre 4 godine

Ja iskreno žalim ovu ženu. Očigledno da niko više u realnom životu ne može da je podnese pa traži utehu u Instagramima i sličnim virtualnim internet mrežama gde se okuplja polusvet i traži utehu za gubitak pažnje za koji su sami krivi. Očigledno je i ogledalce..ogledalce..zaćutalo i sada se sveti svima. Tužno...zaista...

Mile

pre 4 godine

aaaaahhaaaaa Dabovicka bi selektor da bude hehe draga moja mnogi dobri igraci su mislili da mogu najbolji treneri da postanu ali mucak to su dva razlicita sveta

ggmu

pre 4 godine

TO što imamo na klupi je podiglo našu žensku košarku na najviše grane! Nije ti smetalo dok si redovno dobijala pozive?
Časno si se povukla, i sad ti je ponovo zinulo du*e za još jednom medaljom koju, ako ćemo biti realni, bez Marine ne bi bilo. Uživaj u penziji i ćuti.

mcvc

pre 4 godine

Mozda bi zlato i doslo da Milica Dabovic nije svojim istupima unosila nemir u tim. A mogla bi da se ugleda na Kalinica i Nedovica koji su ispali gospoda sa svojim izjavama kada ih je Djordjevic izostavio sa spiska reprezentacije, ovako svojim izjavama vise prilici za Zadrugu i ostale realitije...

01010101

pre 4 godine

Dok Maljkovic nije dosla na mesto trenera, koliko se secam nismo imali nikakvih uspeha. To sto si ti frustrirana, dzabe ti je, jer je Maljkoviceva dokazana i u klupskoj kosarci. Sportski pozdrav

zasosno

pre 4 godine

Svi hoce da steknu poene preko tudjih ledja. Danas - sutra, mozda postane trener pa cemo onda da vidimo njene rezultate. Do tada skrati jezik. Pun nam je k... takvih pametnjakovica a narocito u fudbalu. Svi dele savete, kao nesto znaju, a kad treba to znanje da pokazu onda su krivi oni pre njih.

Nikola

pre 4 godine

Kad ti covek pogleda instagram, prvo sto mu padne na pamet je da se bavis sportom i da si uzorna i primerna osoba. Apsolutno je nejasno otkud Marini ideja da te poveze s prostitucijom.

Mikloš Salamander

pre 4 godine

Naknadna pamet Milice Dabovic,izgubljena u prostoru i vremenu,,kapa dole Maljkovic kao selektor te 2015 godine smo uzeli zlato i bronzu na OI 2016 godine i sada bronza!.sve cestitke nasim kosarkasicama!.

Manzanita

pre 4 godine

Skroz je bezveze da se Ana okrivljuje za gubitak Srbije. Realno, Španija je bila bolje tokom cele utakmice, a i na celom prvenstvu je dominirala. Da je devojka pogrešila, pogrešila je, svako greši ponekad, a ona je itekako zaslužna za mnoge uspehe naše reprezentacije. Nekako je cela ta priča oko svaljivanja krivice na nju klasična srpska priča i manir.

iggy

pre 4 godine

Svaka cast tvojoj sestri na hrabrosti i pozrtvovanju, ali sta je Marina mogla da ucini da spreci onaj nepotrebni faul gde smo primili 5 poena i kad su Španjolke prelomile utakmicu

anonimus

pre 4 godine

ne razumem se u kosarku dovoljno dobro da bih komentarisao trenera,zenu ne znam tako ni o ljudskim kvalitetima ne mogu da pricam,ali ljudi moji Milica Dabovic kosarkasica koje je poznata po skandalima,pise knjigu!?Ponasa se kao straleta i puca je zavist i ljubomora sto nije deo ekipe.. Mnogi sportisti nisu deo ekipe iako su ocekivali da budu al da neko ovako nisko padne i da u sred prevenstva minira reprezentaciju sa svojim izjavama,to je jadno.

Goran

pre 4 godine

Žena smor težak,čuj kjihga.zemljo otvori se ko danas piše i drži moralne govore,sve se okrenulo.Nekada se žene nisu ni po zatvorima tetovirale a ova morali se.

gospodin Popara

pre 4 godine

ima ljudi kojima stvarno treba zabraniti pristup internetu.
Lepo mačko odeš do saveza, sedneš sa njima i razjasniš sve sa njima.

СОС

pre 4 godine

Добро девојко,сујета те уби...помири се са тим да ниси играла сада и то је то.

boxrc

pre 4 godine

maljkovicka na 2 min do kraja ne zna gde udara,ne zove time out,ne vidi da igracice jedva trce,nemamo akciju,pet napada bez kosa... riba ne zove time out. moglo je i moralo je bolje.

Kosarkasice

pre 4 godine

Ono kad nemas apsolutno nikakvu granicu srama.Ova zena sad vec,ne mogu da kazem vise devojka,ima neki teski problem u zivotu.Da li je on porodicne prirode (imajuci u vidu dogadjaj vezan za brata od pre 3 godine ili javne istupe i price najstarije sestre u javnosti,pa i sopstvene licne probleme vezane za emotivnog partnera,takodje forsirane u javnosti) ili neke druge,u to ne treba posebno ulaziti.Ali da ih ima,ima.Ovolika potreba za sopstvenim isticanjem prethodnih nekoliko dana je ocigledno enormna potreba da se izazove osecaj bitnosti i stavi u centar paznje u medijima.Istina je da je doticna ceo zivot bila mozda nesto malo vise iznad prosecne kosarkasice,da je ako cemo o licnom ucinku i znacaju,ponajmanje doprinela,cisto sportski i igracki gledano,medaljama na EP 2015. i OI 2016.,pa otuda mozda i dodatan kompleks zbog cinjenice da jednostavno je nece niko posebno pamtiti po kosarkaskom umecu vec po nekim drugim stvarima.Neka joj na cast

chikano

pre 4 godine

Ajde,bre ne sramoti se vise.Realno,mislio sam da je to jako tasko,posle prebijanja,dilovanja droge,rijaliti zivota,ali si me ubedila u suprotno.Sram te bilo.Bruko!!

SumLJivo lice

pre 4 godine

A da nije Marina prekinula sa njom romanticnu vezu? Pa se sad starleta u pokusaju malo buni i pravi neukusne incidente. Ona je jos jedan turbo folk proizvod.

Felix

pre 4 godine

Gospodjo ili gospodjice ne mogu da se setim sta ste ali vi ste se penzionisali u dresu reprezentacije. Vase ponasanje je razlog zbog koga vi nezasluzujete da igrate za Srbiju. Od 2016 vise ste starleta nego sportiskinja... jos pise knjigu tipa Zorannah, Kia, Rija, i slicne

Kanidja PG

pre 4 godine

Evo je nova spisateljica na ovim prostorima ,po ugledu na najstariju sestru.Knjizevnost dobija novo remember djelo.Milice,Milice iz greske u gresku...

gogibreee

pre 4 godine

Multitalenat! Od Kosarkasice do Instagram blogerke do knjige! Koja karijera! Vidim da sve ona sve zna samo nezna da pomogne bratu...

Тони Старк

pre 4 godine

Била ми је готивна са коликом је жељом играла за Србију, али ово је... Јадно је минијатурна реч.

Немам појма о односима унутар репрезентације, нити пратим сад нешто женску кошарку (која ми је искрено један од најружнијих спортова на свету), па заиста не могу да улазим у квалитете Марине Маљковић, али пљување и дизање себе у небо је прејадно.

Особа која од свог живота прави ријалити и ужива у њему ми је све само не компетентна. Додуше, ако је ово кампања за улазак у Задругу, онда ок, легитимно.

Гера

pre 4 godine

Престаните више да кривите Ану! Анина неспортска нас је коштала само 1 поен из бацања, потом Шпанкиње изгубиле лопту. Два слободна су пре тога за обичан фаул, а не за неспортску. Боље да се запитамо шта се десило са нашим нападом. 3 промашаја и једна изгубљена лопта у завршници, Марина не тражи тајм аут, Станковићева на клупи...Је л' и за то крива Ана? Наша несрећа је била што је то Анина пета лична и што Соњи није био дан. А Милицу оставите на миру. Она сигурно боље зна од нас шта се ту дешавало и има права да каже шта јој је на души и срамота је да тако вређате нашег капитена, жену која је гинула за репрезентацију и предводила ове дивне девојке 6 година. Марини свака част, уздигла је женску кошарку, али по питању Милице није испала коректна. Милица је играла последњу сезону, била у форми, кад је могла Јелена да игра после паузе, кад је могла Бутулија да се врати, нема оправдања за изостанак позива. Личне сукобе са Милицом је морала Марина оставити по страни. Милица је срце овог тима. Али и бронза је велики успех. Остаће жал за златом, али док играју Ана, Соња, Јелена, биће још медаља сигурно.

Dusan

pre 4 godine

Da je brbljiva, jeste, ali imam osecas da je u pravu sto se tice osobina Maljkoviceve...imam osecas da je jako prepotentna i sujetna i iritira kao pojava

aki

pre 4 godine

Stefanova mama slusa EKV, ali po svom starom obicaju cuje i vidi pogresno. Tekst ide ovako:

U svakom porazu
ja sam video deo slobode
i kad je gotovo za mene
znaj, tek tad je pocelo

A sad ce ona da napise i knjigu...

boki

pre 4 godine

Svaka cast tvojoj sestri na hrabrosti i pozrtvovanju, ali sta je Marina mogla da ucini da spreci onaj nepotrebni faul gde smo primili 5 poena i kad su Španjolke prelomile utakmicu
(iggy, 9. jul 2019 13:46)

Nismo primili 5 nego 3. A Marina je mogla da povede pleja koji moze da igra polufinale, a ne da Ana igra pleja sa jednom rukom, a dva pleja sede na klupi celu utakmicu kao slepi putnici. Mica je sasvim slobodno mogla da ide na EP. Zena je fit i mogla je da odigra bar poslednju cetvrtinu kad nam je trebao iskusan plej.

Mirko

pre 4 godine

Jaooo, evo sa nestrpljenjem čekam tvoju knjigu.Prosto ne znam kako ću da spavam dok je ne pročitam.Sigurno će biti zanimljiva kao ona što ju je napisala Kija

111

pre 4 godine

Pre pljuvanja gde se i ja slazem oko nekih stvari, treba malo razmisliti sada kada je sve zavrseno. Nekoliko utakmica smo dobili na jednu loptu gde je lako moglo i da izgubimo. Jednu utakmicu smo razbili jer je ocigledna razlika u klasi. Protiv Spanije smo gubili celu utakmicu a onda poveli na samom kraju sa pola kosa. Tu trener treba da vodi tim. Umesto toga, pravi se glupa tehnicka i Spanija postize 3 kosa i privodi utakmicu kraju i pobedjuje. Realno smo bolji od Francuske jer smo videli kako ih je Spanija razbila. Siguran sam da do tehnicke ne bi doslo da je bio tajm aut i da je trener predocio igracicama kako igrati do kraja. U takvim situacijama, u zavrsnici trener ima najvecu ulogu. Licno mi se ne svidja sto svi pljuju ovu devojku koja je mnogo dala nasoj reprezentaciji a svi obozavaju Maljkovicku? Zasto, da nije neka trenercina? Pa zasto to onda nije dokazala na ovom prvenstvu jos je odrzano u nasoj zemlji? Malo mucnite glavom..ali vidim da je lakse da pljujes i omalovazavas. Za muckanje glavom treba nesto vise..

Dusan Kecman

pre 4 godine

Velika, jaka srpska vojska nije bila u elementu! Nije bas ni proradio onaj cuveni srpski inat! A bez tog cuvenog inata mi smo puno slabiji... Uvek mora biti taj cuveni srpski inat prisutan!
(Jumko, 9. jul 2019 13:56)
ide trojka, sta se ovo desilo!!! jel se secas toga?

Jumko

pre 4 godine

Velika, jaka srpska vojska nije bila u elementu! Nije bas ni proradio onaj cuveni srpski inat! A bez tog cuvenog inata mi smo puno slabiji... Uvek mora biti taj cuveni srpski inat prisutan!

boki

pre 4 godine

Svaka cast tvojoj sestri na hrabrosti i pozrtvovanju, ali sta je Marina mogla da ucini da spreci onaj nepotrebni faul gde smo primili 5 poena i kad su Španjolke prelomile utakmicu
(iggy, 9. jul 2019 13:46)

Nismo primili 5 nego 3. A Marina je mogla da povede pleja koji moze da igra polufinale, a ne da Ana igra pleja sa jednom rukom, a dva pleja sede na klupi celu utakmicu kao slepi putnici. Mica je sasvim slobodno mogla da ide na EP. Zena je fit i mogla je da odigra bar poslednju cetvrtinu kad nam je trebao iskusan plej.

boxrc

pre 4 godine

maljkovicka na 2 min do kraja ne zna gde udara,ne zove time out,ne vidi da igracice jedva trce,nemamo akciju,pet napada bez kosa... riba ne zove time out. moglo je i moralo je bolje.

Dusan

pre 4 godine

Da je brbljiva, jeste, ali imam osecas da je u pravu sto se tice osobina Maljkoviceve...imam osecas da je jako prepotentna i sujetna i iritira kao pojava

Jumko

pre 4 godine

Velika, jaka srpska vojska nije bila u elementu! Nije bas ni proradio onaj cuveni srpski inat! A bez tog cuvenog inata mi smo puno slabiji... Uvek mora biti taj cuveni srpski inat prisutan!

Гера

pre 4 godine

Престаните више да кривите Ану! Анина неспортска нас је коштала само 1 поен из бацања, потом Шпанкиње изгубиле лопту. Два слободна су пре тога за обичан фаул, а не за неспортску. Боље да се запитамо шта се десило са нашим нападом. 3 промашаја и једна изгубљена лопта у завршници, Марина не тражи тајм аут, Станковићева на клупи...Је л' и за то крива Ана? Наша несрећа је била што је то Анина пета лична и што Соњи није био дан. А Милицу оставите на миру. Она сигурно боље зна од нас шта се ту дешавало и има права да каже шта јој је на души и срамота је да тако вређате нашег капитена, жену која је гинула за репрезентацију и предводила ове дивне девојке 6 година. Марини свака част, уздигла је женску кошарку, али по питању Милице није испала коректна. Милица је играла последњу сезону, била у форми, кад је могла Јелена да игра после паузе, кад је могла Бутулија да се врати, нема оправдања за изостанак позива. Личне сукобе са Милицом је морала Марина оставити по страни. Милица је срце овог тима. Али и бронза је велики успех. Остаће жал за златом, али док играју Ана, Соња, Јелена, биће још медаља сигурно.

111

pre 4 godine

Pre pljuvanja gde se i ja slazem oko nekih stvari, treba malo razmisliti sada kada je sve zavrseno. Nekoliko utakmica smo dobili na jednu loptu gde je lako moglo i da izgubimo. Jednu utakmicu smo razbili jer je ocigledna razlika u klasi. Protiv Spanije smo gubili celu utakmicu a onda poveli na samom kraju sa pola kosa. Tu trener treba da vodi tim. Umesto toga, pravi se glupa tehnicka i Spanija postize 3 kosa i privodi utakmicu kraju i pobedjuje. Realno smo bolji od Francuske jer smo videli kako ih je Spanija razbila. Siguran sam da do tehnicke ne bi doslo da je bio tajm aut i da je trener predocio igracicama kako igrati do kraja. U takvim situacijama, u zavrsnici trener ima najvecu ulogu. Licno mi se ne svidja sto svi pljuju ovu devojku koja je mnogo dala nasoj reprezentaciji a svi obozavaju Maljkovicku? Zasto, da nije neka trenercina? Pa zasto to onda nije dokazala na ovom prvenstvu jos je odrzano u nasoj zemlji? Malo mucnite glavom..ali vidim da je lakse da pljujes i omalovazavas. Za muckanje glavom treba nesto vise..

kosta

pre 4 godine

Sto ne kaze da je pred sam kraj meca kada smo napravi preokret i poveli 64:62 njena sestra napravila nameran prekrsaj udarajuci protivnicku igracicu sa ledja i da smo iz te tehnicke primili 5 poena. Da je posle te njene bahatosti sve krenulo lose i da smo zbog toga izgubili mec u polufinalu!

Marina Maljkovic je daleko najbolji trener kojeg smo imali u zenskoj kosarci i osoba poput Milice Dabovic ima najmanje prava da nekome drzi moralne lekcije.

Nekada je i Maradona bio najbolji fudbaler sveta, a danas je bankrotirani narkoman!

зоркаптил

pre 4 godine

Породица са самог дна каце овог друштва. Још увек не могу да провалим како их у старту неко није сасекао и спустио на земљу, па сада и ова и читава та фамилија сваки други дан причају некакве измишљене, бизарне, порнографске животне приче по српским медијима.

pacimirovic

pre 4 godine

Ova zena je klasicna starleta. Posto nema paznje za kojom tezi ide na najnizi moguci nacin.
Prvo, hoc3 da igra za reprezentaviju a 3 godine ne igra nigde, dok je spomenula Butuliju koja se vratila u reprrzrntaciju al takodjr i daljr igra profesionalnu kosarku.
Da nije bilo Marine doticna Milica nikad nr bi videla bilo koju medalju , tako da bi normalna osoba Selektorki zahvalila za stecenu Penziju i cast a ne ovako joj vracala. Milica je u tim uspesima bila manje visr nebitan sraf.,jako lako zamenljiv sto se vidi i ove godine.
Al upravo ova doticna gospodja treba da de ignorise jer joj se samo daje na vaznosti koju ona hoce.
Mediji treba da pisu o istinskim herojima ove reprezentacije a izmedju njih Jeleni Milovanovic Bruks koja se pre 3 meseca porodila i prosla sve pripreme i bila nasa najbolja igracica, sto je u domenu naucne fantastike.
Al dok god se paznja daje kvazi igracicama i starletama one ce palamuditi o svemu i svacemu bez i malo srama jer im se dozvoljava.

iggy

pre 4 godine

Svaka cast tvojoj sestri na hrabrosti i pozrtvovanju, ali sta je Marina mogla da ucini da spreci onaj nepotrebni faul gde smo primili 5 poena i kad su Španjolke prelomile utakmicu

djurexx

pre 4 godine

Ova starleta ovo sve radi da bi reklamirala i prodala svoju knjigu, to se vidi iz aviona. Ako je znala za sve ono šta je i kakva je Marina zašto to nije rekla prije a ne baš kad je počelo evropsko. Solidna je bila igracica i ništa više a nula od čovjeka. Kakva god Marina bila i neću da ulazim u to, žena nam je donela jedine tri medalje u ženskoj košarci i tu prestaje svaka diskusija

Boss..po trnju..

pre 4 godine

Ja iskreno žalim ovu ženu. Očigledno da niko više u realnom životu ne može da je podnese pa traži utehu u Instagramima i sličnim virtualnim internet mrežama gde se okuplja polusvet i traži utehu za gubitak pažnje za koji su sami krivi. Očigledno je i ogledalce..ogledalce..zaćutalo i sada se sveti svima. Tužno...zaista...

Manzanita

pre 4 godine

Skroz je bezveze da se Ana okrivljuje za gubitak Srbije. Realno, Španija je bila bolje tokom cele utakmice, a i na celom prvenstvu je dominirala. Da je devojka pogrešila, pogrešila je, svako greši ponekad, a ona je itekako zaslužna za mnoge uspehe naše reprezentacije. Nekako je cela ta priča oko svaljivanja krivice na nju klasična srpska priča i manir.

Goran

pre 4 godine

Žena smor težak,čuj kjihga.zemljo otvori se ko danas piše i drži moralne govore,sve se okrenulo.Nekada se žene nisu ni po zatvorima tetovirale a ova morali se.

Dusan Kecman

pre 4 godine

Velika, jaka srpska vojska nije bila u elementu! Nije bas ni proradio onaj cuveni srpski inat! A bez tog cuvenog inata mi smo puno slabiji... Uvek mora biti taj cuveni srpski inat prisutan!
(Jumko, 9. jul 2019 13:56)
ide trojka, sta se ovo desilo!!! jel se secas toga?

Naša stvarnost

pre 4 godine

Ušla sam u knjižaru da kupim knjige od Singera i Saramaga.Odmah na ulazu su bile poređane najčitanije knjige: 1.Drašković, 2.Kija ....., prolazila sam kroz špalire knjiga i pokušala da pronađem ono što sam namerila da kupim, ali nije ih bilo u mom vidokrugu. Obratila sam se mladiću koji je tu radio i upitala za te pisce. Mladić je uzeo metdevine i sa vrha neke police mi skinuo nekoliko knjiga. Nisam ostala ravnodušna već sam prokomentarisala kako je moguće da knjigu od Kije odmah zapaziš na ulazu, a za vredne pisce ti trebaju merdevine. Samo me je tužno pogledao i rekao to je naredba izdavača.Eto kako to ide.Tako će i Milicina knjiga biti odmah na ulazu jer to nameću izdavači našoj deci.

Raul Gonzalez Blanco

pre 4 godine

Nisi sama donela trofej 2015. Zna se ko je uvek bio nosilac tima i ulazio u najbolju petorku šampionata. Pravi kapiten ne ruši tim kad se povuče iz njega, pa čak ni kad je nepravedno oteran poput Baneta Ivanovića. Možeš nešto i naučiti od njega.

Mile

pre 4 godine

aaaaahhaaaaa Dabovicka bi selektor da bude hehe draga moja mnogi dobri igraci su mislili da mogu najbolji treneri da postanu ali mucak to su dva razlicita sveta

novikorisnik

pre 4 godine

U pravu je, mogli smo da dobijemo Španiju, jeste jedan od krivaca i Marina, mislim da je mogla time oute da trazi ranije i da smiri igru i organizuje napad, a ne 30 sekundi pre kraja, ali isto tako je krivac i njena sestra zbog nesmotrene reakcije kojom je Španiji omogućila da se odvoji u poslednjim sekundama. Medjutim, isto tako mislim i da je ta Marina zaslužna što uopšte znam da Srbija ima žensku košarkašku reprezentaciju i da Milica uopšte nema prava da se javlja sa ovakvim objavama bilo gde, na Instagramu, novinama ili bilo gde po medijima...

ggmu

pre 4 godine

TO što imamo na klupi je podiglo našu žensku košarku na najviše grane! Nije ti smetalo dok si redovno dobijala pozive?
Časno si se povukla, i sad ti je ponovo zinulo du*e za još jednom medaljom koju, ako ćemo biti realni, bez Marine ne bi bilo. Uživaj u penziji i ćuti.

mcvc

pre 4 godine

Mozda bi zlato i doslo da Milica Dabovic nije svojim istupima unosila nemir u tim. A mogla bi da se ugleda na Kalinica i Nedovica koji su ispali gospoda sa svojim izjavama kada ih je Djordjevic izostavio sa spiska reprezentacije, ovako svojim izjavama vise prilici za Zadrugu i ostale realitije...

baobab

pre 4 godine

Sad je vec preterala!! Ako si bez dlake na jeziku onda priznaj da smo polufinale izgubili zbog Aninog glupog faula i nepromisljene tehnicke greske u momentima kada je sve bilo na nasoj strani, publika, samopouzdanje, rezultat, nervoza kod Spankinja... Posle te tehnicke sve se preokrenulo tj vratilo u tok kojim je isla utakmica od pocetka!! Tako da, da, mogli smo da dobijemo, ali su one svakako vise zasluzile i to je sasvim ok! I ovako smo svi prezadovoljni i ovo je veliki uspeh! A Milici je bilo bolje da ostane u kosarci ali kao pravi sportista, jer smo je svi voleli... Ako joj vec ide prica od ruke tu su predavanja, seminari, kampovi, treninzi... A ne tralala knjige i twiter tracarenje!! Svaki put pada sve nize...

gospodin Popara

pre 4 godine

ima ljudi kojima stvarno treba zabraniti pristup internetu.
Lepo mačko odeš do saveza, sedneš sa njima i razjasniš sve sa njima.

neverica

pre 4 godine

aaa to li je...jos jedna spisateljica. i proveren i jeftin marketing u zemlji srbiji za knjigu. po sto nerece mici odmah da je to u pitanju...citaoci zorrane, kije kockar, sanje marinkovic sa nestrpljenjem cekaju tvoj best scellers

01010101

pre 4 godine

Dok Maljkovic nije dosla na mesto trenera, koliko se secam nismo imali nikakvih uspeha. To sto si ti frustrirana, dzabe ti je, jer je Maljkoviceva dokazana i u klupskoj kosarci. Sportski pozdrav

Nikola

pre 4 godine

Kad ti covek pogleda instagram, prvo sto mu padne na pamet je da se bavis sportom i da si uzorna i primerna osoba. Apsolutno je nejasno otkud Marini ideja da te poveze s prostitucijom.

Kosarkasice

pre 4 godine

Ono kad nemas apsolutno nikakvu granicu srama.Ova zena sad vec,ne mogu da kazem vise devojka,ima neki teski problem u zivotu.Da li je on porodicne prirode (imajuci u vidu dogadjaj vezan za brata od pre 3 godine ili javne istupe i price najstarije sestre u javnosti,pa i sopstvene licne probleme vezane za emotivnog partnera,takodje forsirane u javnosti) ili neke druge,u to ne treba posebno ulaziti.Ali da ih ima,ima.Ovolika potreba za sopstvenim isticanjem prethodnih nekoliko dana je ocigledno enormna potreba da se izazove osecaj bitnosti i stavi u centar paznje u medijima.Istina je da je doticna ceo zivot bila mozda nesto malo vise iznad prosecne kosarkasice,da je ako cemo o licnom ucinku i znacaju,ponajmanje doprinela,cisto sportski i igracki gledano,medaljama na EP 2015. i OI 2016.,pa otuda mozda i dodatan kompleks zbog cinjenice da jednostavno je nece niko posebno pamtiti po kosarkaskom umecu vec po nekim drugim stvarima.Neka joj na cast

Тони Старк

pre 4 godine

Била ми је готивна са коликом је жељом играла за Србију, али ово је... Јадно је минијатурна реч.

Немам појма о односима унутар репрезентације, нити пратим сад нешто женску кошарку (која ми је искрено један од најружнијих спортова на свету), па заиста не могу да улазим у квалитете Марине Маљковић, али пљување и дизање себе у небо је прејадно.

Особа која од свог живота прави ријалити и ужива у њему ми је све само не компетентна. Додуше, ако је ово кампања за улазак у Задругу, онда ок, легитимно.

aki

pre 4 godine

Stefanova mama slusa EKV, ali po svom starom obicaju cuje i vidi pogresno. Tekst ide ovako:

U svakom porazu
ja sam video deo slobode
i kad je gotovo za mene
znaj, tek tad je pocelo

A sad ce ona da napise i knjigu...

zasosno

pre 4 godine

Svi hoce da steknu poene preko tudjih ledja. Danas - sutra, mozda postane trener pa cemo onda da vidimo njene rezultate. Do tada skrati jezik. Pun nam je k... takvih pametnjakovica a narocito u fudbalu. Svi dele savete, kao nesto znaju, a kad treba to znanje da pokazu onda su krivi oni pre njih.

chikano

pre 4 godine

Ajde,bre ne sramoti se vise.Realno,mislio sam da je to jako tasko,posle prebijanja,dilovanja droge,rijaliti zivota,ali si me ubedila u suprotno.Sram te bilo.Bruko!!

gogibreee

pre 4 godine

Multitalenat! Od Kosarkasice do Instagram blogerke do knjige! Koja karijera! Vidim da sve ona sve zna samo nezna da pomogne bratu...

Mikloš Salamander

pre 4 godine

Naknadna pamet Milice Dabovic,izgubljena u prostoru i vremenu,,kapa dole Maljkovic kao selektor te 2015 godine smo uzeli zlato i bronzu na OI 2016 godine i sada bronza!.sve cestitke nasim kosarkasicama!.

SumLJivo lice

pre 4 godine

A da nije Marina prekinula sa njom romanticnu vezu? Pa se sad starleta u pokusaju malo buni i pravi neukusne incidente. Ona je jos jedan turbo folk proizvod.

Kanidja PG

pre 4 godine

Evo je nova spisateljica na ovim prostorima ,po ugledu na najstariju sestru.Knjizevnost dobija novo remember djelo.Milice,Milice iz greske u gresku...

Mirko

pre 4 godine

Jaooo, evo sa nestrpljenjem čekam tvoju knjigu.Prosto ne znam kako ću da spavam dok je ne pročitam.Sigurno će biti zanimljiva kao ona što ju je napisala Kija

Felix

pre 4 godine

Gospodjo ili gospodjice ne mogu da se setim sta ste ali vi ste se penzionisali u dresu reprezentacije. Vase ponasanje je razlog zbog koga vi nezasluzujete da igrate za Srbiju. Od 2016 vise ste starleta nego sportiskinja... jos pise knjigu tipa Zorannah, Kia, Rija, i slicne

anonimus

pre 4 godine

ne razumem se u kosarku dovoljno dobro da bih komentarisao trenera,zenu ne znam tako ni o ljudskim kvalitetima ne mogu da pricam,ali ljudi moji Milica Dabovic kosarkasica koje je poznata po skandalima,pise knjigu!?Ponasa se kao straleta i puca je zavist i ljubomora sto nije deo ekipe.. Mnogi sportisti nisu deo ekipe iako su ocekivali da budu al da neko ovako nisko padne i da u sred prevenstva minira reprezentaciju sa svojim izjavama,to je jadno.

СОС

pre 4 godine

Добро девојко,сујета те уби...помири се са тим да ниси играла сада и то је то.