Ponedeljak, 08.07.2019.

13:00

"Zvezda ima najveći budžet u istoriji, Partizan veći nego u vreme Vujoševića"

Predsednik KK Budućnost Dragan Bokan govorio je o budžetima ekipa koje će naredne sezone nastupati u ABA ligi.

Izvor: LN

"Zvezda ima najveæi budžet u istoriji, Partizan veæi nego u vreme Vujoševiæa" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

231 Komentari

Sortiraj po:

slobinator

pre 4 godine

(Partizan, stvar zdravih principa., 9. jul 2019 00:50)
vidiš ja sam ubeđen da je vama zvezda dala kup dve godine uzastopno radi 'mira u kući'zvezda je prošle godine uoči finala kupa razmontirala olimpijakos u evro-ligi,a onda je fol doživela debakl od novice and co.to je međutim poremetilo atmosferu u ekipi.došlo je i do nekih sukoba među igračima.pero antić nije više ni zaigrao do kraja sezone i izgubljena je i aba liga.zvezda ni prošle godine uopšte nije imala loš tim i bila je duplo bolja od partizana.i ove godine je posle finala kupa došlo do određenih turbulencija.videli smo da regland više nije ni igrao za ekipu.beron i perperoglu su igrali u turskoj i grčkoj pa su i navikli na razne nameštaljke i zakulisne radnje pa je sve prošlo bezbolnije

srdjan

pre 4 godine

Dule nikad nije imao budžet preko 3 miliona eura. Zato su nam na klupi i bili Djekic i Milošević, Vlada Jovanović je one sezone kad su igrali Gist i Jerrels posle F4 imao oko 4 miliona budžet, ono kad je bilo +41.Zvezda sada ničim izazvano ima preko 10 miliona budžet to se vidi iz aviona (samo Teodosiću nude 1.2 miliona za sezonu). Vidi se da je cilj države da napadnu EL, ali teška priča pored Barse, Reala, Fenera i CSKA da ima šta da traže. Samo džabe troše budžet ove siromašne zemlje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Luke Babbitt gravedigger, 8. jul 2019 18:47)
Ovo je vec bolest! Decko ti imas ozbiljan problem sa realnoscu. Potrazi pomoc, nije sramota. Hej preko 10 miliona budzet!!!

Fox Mulder

pre 4 godine

(sole, 8. jul 2019 22:21)

Nešto slično sam ponekad čitao od 2002. do 2011. kada su tako ponekad pisali Zvezdaši. Plus što ste se tada naslađivali kada su Zvezdi nosili koševe i kada je igrala sa juniorima, a vi sada imate najskupljeg trenera u istoriji, dobili ste Arenu da igrate besplatno, stranci se menjaju kao na traci i pričate o aparthejdu. Šta bi bilo da proživljavate ono što su vaši radili Zvezdi, pa to bi bilo tek tragedija za vaše intitucionalizovane umove.

Lodrani11

pre 4 godine

Partizan je tek 2011 sa Gistom i ostalima, V.Jovanovicem napravio skuplji tim.. taj sistem Zvezda ima vec godinama, od kada je dovela Vilijamsa, tada milionski placenog od strane L.Kubanj, da ne nabrajam sve igrace koje je Zvezda dovela a koji su igrali po EL. Partizan sa Vujosevicem to nije radio, zato se i tako dugo cekao 16, Avdalovic, Djuro Ostojic, Kamings, Braun itd igraci koji su daleko od dansnjih pojacanja i igraca Zvezde..Ali i normalno s obzirom sta je EL postala i sta im je bitno samo-lova.
Ovo sto prica Bokan je istina,koliko god on bio ista prica sa Voliem. Partizan mozda dobija i vise nego svih tih godina u EL, za Zvezdu takodje. Jednostavno Sns politika je u oba kluba i guraju lovu da pokusaju usreciti narod kad vec ne mogu drugacije.Sportski pozdrav

sasa the red baron

pre 4 godine

BUDZET SE NABUDZIO:

Evo ih, prebrojavaju evre.
Koliko sam put napisao, da je Zvezda podigla lestvicu, da se ne moze vise nazad, ili ces pratiti, ili neces...
A sad se svi zale, i treba da se zale..Oduvala ih Zvezda sa terena, oduvala ih i pored terena.Trenerska sskcija, soutska sluzba, organizacija i rukovodtsvo, sve je na strani Zvezde..
A vi se zalite koliko hocete, ali nije da ne mozete i vi, nego ne znate...

carafrikeiazije

pre 4 godine

andrej se tek otvara,za andreu prošle godine,sad tek kreće lova.
ova zvezdina pojačanja su od sponzora,a partizasns nema limit.

Partizan, stvar zdravih principa.

pre 4 godine

Sve vise sam ubjedjen da Partizan nije ni igrao 3. utakmicu 1/2 finalne serije ABA lige.
Ova epska ulaganja fmp a 2 nisu se smjela dovesti u pitanje.
Inace sve utakmice izmedju Partizana i fmpa 2 od kad je Partizan kompletirao tim zavrsene su na jednu, dvije lopte jedino ta 20+.

sole

pre 4 godine

normalno kada Vucic gura sve i CZ, ali nicija nije sjala do zore,doci ce neki novi ljudi koji ce debelo da vrate za sva vredjanja,ponizavanja,omalovazavanja drugih klubova a zvezdo pitacemo te onda sta bi.Coki,Terza ce da pokradu sto mogu i adio,bojim se da ce proci kao OFK to je Terzina politika a Vucko ce biti bojkotovan sa svih strana,prvo od svojih saboraca iz SNS-a,koji mjedva cekaju da mu zariju noz u ledja,o amerima i rusima da ne govorimo................

Billy iz trokoraka

pre 4 godine

Vujosevic bi sa ovim Zvezdinim budzetom bar 2 puta uzeo evro ligu..
(Vl, 08. jul 2019 17:49)

Naravno da bi, naročito nakon uspeha sa CSKA u kom je imao bar duplo veći budžet i to je bio jedini put u skorije vreme da se isti taj CSKA nije plasirao u PO...

nz

pre 4 godine

Šta priča ovaj Bokan, pa svaki zvezdaš zna da je Partizanov budžet 9 miliona i to sve od državnih para, Partizan ima najveći budžet u regionu, samo Trinkijeri ima platu od 1,5 miliona, pojačanja su im provereni evroligaški igrači poput Gordića i...dobro, Gordića. A Zvezda dovodi za siću nekog Gista, Brauna, i to samo na ime i brend, niko od nije plaćen mnogo, svi igraju iz čiste želje. A Zvezda se finansira samo od prodatih ulaznica pa vi vidite ima li istine u Bokanovim rečima.

8.000.000 evra...

pre 4 godine

GODIŠNJE PLATE KOŠARKAŠA CRVENE ZVEZDE

Džejms Gist 490+premije
Derik Braun 450
Ognjen Kuzmić 450
Čarls Dženkins 400
Bili Beron 350
Stratos Perperoglu 340
Branko Lazić 200
Mohamed Faje 200
Boriša Simanić 170
Majkl Odžo 150
Filip Čović 135
Dejan Davidovac 135
Ognjen Dobrić 135
*sume su u 1000 dolara


Za sada 3.700.000...samo za plate igraca.
Sobzirom da su ponudili Teodosicu 1.200.000 i da planiraju jos jednog ograca dolazimo da je bužet oko 8.000.000 evra.

Zemlja Srbija...zemlja čuda...

Billy iz trokoraka

pre 4 godine

Ne izmisljaj, imate 5 (PET) drzavnih sponzora i sve ih mozes videti na sajtu KKCZ. MTS, Komercijalna banka, Aerodrom Beograd, Dunav osiguranje i Drzavna lutrija Srbije. 
KKP ima dva, NIS i MTS. 
Pusti me tih bisera da je Komercijalna banka poludrzavna, onda je i NIS poludrzavni.
(prpa, 08. jul 2019 20:26)

Neka je i tako kako kažeš, apropo čitave ove priče oko sponzora ne vidim kako ikom, čak i da ima pola mozga, može biti čudno to što bilo koji sponzor bira da sponzoriše u datom momentu uspešniji klub gde će biti vidljiviji i gde je veća mogućnost da mu se uloženo vrati kroz plasiranje proizvoda ili na neki drugi način. Da je bilo ko od vas na čelu neke firme, ako ostavimo klubaštvo sa strane, da li bi zdravorazumski odabrao da sponzoriše tim koji igra EL ili sa druge strane mnogo manje atraktivniji EC, da ne pričamo o nekoj tamo Ligi šampiona?

Miodrag

pre 4 godine

Stvarno me čudi da većina zvezdaša koja se javlja,potpuno nerealno interpretira neke situacije.
Ja kao navijač KKP mogu da se saglasim da je KKP ima neku podrsku malo veću nego KKCZ u nekom periodu od 2005 do 2013…ali ne preko političara direktno. Tu su glavnu ulogu odigrale partizanove kosarkaske legende,mnogo ih je da ne nabrajam,oni su ti koji su tu malu prednost ostvarili. KKCZ je ulaskom ?ovića u UO kluba izgurao Kaponju Koovačevića,zajedno sa Vesićem,Andjelkovićem i ostalim,da ne kopamo. Ali aritmetika vam daje sve:2011-12g dug 16 mil€. samo dug.+ ono sto je plaćeno pa igrače da ne nabrajam koji su dovodjeni. znaci zvezda je za 10-ak godina imala na raspolaganju 30mil€
3m godisnje.. To je aritmetika,a sta se unutra desavalo,muljanje,kradje i ostalo.... sami istrazujte.
?ović je 3-4 g pokusavao da preuzme klub i nije uspevao.pa mu je bankrot dobro dosao.
Sada zvezda ima realno zadnjih nekoliko godina prilicno veci budzet ali nijedne zvezdine legende u klubu ni oko njega nema. Osim ako neracunate Čovića i ženu u legende.
Znači pare direktno od drzave.. A N? nemojte prerano da ocenjujete.
DZajić nije jedini kojeg je šamarao.
Ako je Vama legenda čovek koji je šamarao najveću legendu zvezde,svaka čast.
Za mene da se razumemo DV nije legenda KKP.

prpa

pre 4 godine

Zvezda ima budzet jer ima sponzore.Samo jedan drzavni Mts i poludrzavni Komercijalna banka.Nike, Idea i jos petnaestak nemaju veze sa drzavom.To je dokaz da je Zvezda kao ime magnet za sponzore.Najveci broj navijaca.Brend na ovim prostorima.CG je mala drzava i glavni sponzor Voli.Cudi me da Cibona i Olimpija nemaju vece budzete.Da li zbog toga sto kosarka nije magnet.
(Johny Walker, 08. jul 2019 14:05)

Ne izmisljaj, imate 5 (PET) drzavnih sponzora i sve ih mozes videti na sajtu KKCZ. MTS, Komercijalna banka, Aerodrom Beograd, Dunav osiguranje i Drzavna lutrija Srbije.
KKP ima dva, NIS i MTS.
Pusti me tih bisera da je Komercijalna banka poludrzavna, onda je i NIS poludrzavni.

CUPRIJA TOWN

pre 4 godine

pa kad ga dizete kao boga,sto ne svratiste do kuce da ga obidete kad je bio bolestan ili u bolnicu.Da se bar slikate sa njim.Sitne duse....da mu platite dozivotno vip lozu....licemeri jedni...

stefan prvovencani

pre 4 godine

ККП има МОЖДА већи буџет него у време ДВ"Тај буџет је мистерија већа од Бермудског троугла, више је ту милиона потопљено него бродова и авиона на "троуглу"! 
(Црвена звезда 1913, 08. jul 2019 13:35) 
Pogledaj tim sa kojim je Dule otisao na F4 i uporedi broj stranaca sa ovim danasnjim timom petokrake pa ce ti biti jasnije.
(Toto-ko-tunjo, 08. jul 2019 18:36)

Pogledaj timove sa kojima je Paetizan igrao do tog F4 i uporedi sa danasnjim sistemom EL, pa ce ti biti jasnije.

Baki

pre 4 godine

Dolazi Teo sigurno,sada je pitanje da li će još stići i Jović kao rezervni plej za EL.Ako se to zaista desi,F4 u Atini je vrlo realna opcija.I treba uložiti još koji milion kada već imaš tim koji realno može na krov Evrope.Za one koji ne veruju u ovo,vidimo se u maju sledeće godine u Atini.Skoro sigurno.

zlopamtilo

pre 4 godine

@Vujosevic bi sa ovim Zvezdinim budzetom bar 2 puta uzeo evro ligu.. 
(Vl, 8. jul 2019 17:49)
Pa imao je najveći budžet u Evroligi dok je vodio CSKA, pa šta bi?

ja

pre 4 godine

Rece covek iza koga stoji Milo Djukanovic i cela CG...Da nije tužno bilo bi smesno!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 08. jul 2019 13:07)

Pa iza Čovića stoji Aleksandar Vučić i cela Srbija. Jel Crna Gora veća od Srbije?

UKBT

pre 4 godine

Dragi moj Bokane, fransiza iz Zeleznika je jedini klub na svetu koji nema budzet nego se iz drzavnog budzeta sipa koliko im volja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Simce, 8. jul 2019 19:25) # Link komentara

Uvek kontra Bajkovoj torti.

555333

pre 4 godine

Partizan nikako nema veći budžet sad nego što je imao u ona crna i tužna vremena za srpsku košarku!
Oni tada uopšte nisu brinuli za pare jer koliko god da im je trebalo dobijali su od države, ucenjivanjem srpskih firmi za sponzorstva...
Domaće igrače (bar one koji valjaju), su takođe ucenjivali pa otimali.
Dakle, tu priču pričaj Bokane tamo svojim milogorcima, mi koji smo tada bili tu i svojim očima gledali sav taj bahati kriminal, više nego dobro znamo kako se i šta radilo!
Njihovo posrnuće se desilo paralelno sa smenom vlasti i uticaja kriminalne politike i žutih političara, slučajno, jel da?!
Na kraju, da se dotaknem i vas, novopečenih kriminalaca a sve po ugledu na ove, gore pomenute.
Samo što vi i niste baš toliko vešti u tim mutnim radnjama kao D.V, na čelu sa tadašnjom garniturom vlasti.
Takođe, pominješ budžete Zvezde, Partizana, kao da si sam radio presek stanja i imao uvid u papirologiju a o svom ličnom budžetu se nešto i nisi raspisao.
Kad ćeš da počneš da shvataš da si postao samo ružna istorija ovog prelepog sporta i da je upravo ta činjenica tvoj vrhunac?!

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Najveći Duletov budžet bio je jedne godine 4 miliona eura. Dule Vujošević sa 6 miliona u Partizanu i danas bi bio u 4 najbolja Evropska kluba.
(Dragan Lo, 08. jul 2019 15:30)

Dule nikad nije imao budžet preko 3 miliona eura. Zato su nam na klupi i bili Djekic i Milošević, Vlada Jovanović je one sezone kad su igrali Gist i Jerrels posle F4 imao oko 4 miliona budžet, ono kad je bilo +41.Zvezda sada ničim izazvano ima preko 10 miliona budžet to se vidi iz aviona (samo Teodosiću nude 1.2 miliona za sezonu). Vidi se da je cilj države da napadnu EL, ali teška priča pored Barse, Reala, Fenera i CSKA da ima šta da traže. Samo džabe troše budžet ove siromašne zemlje.

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

"ККП има МОЖДА већи буџет него у време ДВ"Тај буџет је мистерија већа од Бермудског троугла, више је ту милиона потопљено него бродова и авиона на "троуглу"!
(Црвена звезда 1913, 08. jul 2019 13:35)
Pogledaj tim sa kojim je Dule otisao na F4 i uporedi broj stranaca sa ovim danasnjim timom petokrake pa ce ti biti jasnije.

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Danas pantrri ponudili Teodosiću 1.2 miliona eura za sezonu. Odakle tolike pare za klub koji igra neprofitabilan sport? Sramota šta se radi.

kgkg

pre 4 godine

Zvezda dala ponudu Teodosicu.Teo se i dalje necka,ima verovatno par dana da razmisli sa dogovorom vodecih ljudi iz kluba.Na jednu stranu duplo manje pa i vise para,na drugoj Bg(kuci,cerka,zena),obecanje i Zvezdin dres.Šta činiti?

nikola bozic

pre 4 godine

Ali kada zvezdasi napisu da je Dule imao neogranicen budzet a on igrao sa 6-7 igraca u rosteru(uglavnom jedan amer na pleju koji se nije zadrzao duze of godine,1-2 domaca talenta,1-2 mlada stranca anonimusa,jedan domaci povratnik plus Kecman i Bozic),ostalo razni Milosevici.Djekici,Besovici...pritom covek godinama igrao EL,afirmisao nepoznate igrace i prodavao ih i tek u negde osmoj sezoni imao malo veci budzet posle f4.Zvezda otkad je ON tu,prve sezone tim sa Kalinicem,Bobijem,Nelsonom,Dzenkinsom,Cirbesom,Jovicem,Simonovicem,takav tim sastavljen a nikakve zarade ranijih godina i jedno igranje u LS im dovoljno da ekspresno vrate 16 miliona i da svake godine imaju tim komplet sastavljen od reprezentativaca i evroligaskih stranaca.U fudbalu da ne govorim,od one nocne sednice krece renesansa,kupljeno barem dvadesetak ozbiljnih stranaca i jos pedesetak domacih i vraceno 40 miliona,sa jednim ucescem u LS i LE i jednim prodatim igracem uz svoje skole za nesto vece pare.Sa druge strane takodje jedno ucesce u LS ali 6-7 igranja u LE,mnogo vise prodatih igraca iz podmlatka i daaaleko manje kupovine sa strane i dug samo raste.Pa zar je moguce da je uprava jednih(i to onih za koje ON navija)sastavljena od magova genijalaca i postenjacina,a drugi su lopovi i nesposobnjakovici kakve svet nije video.Bukvalno Terzic i Covic momentalno da se zaposle u ministarstvu finansija jer steta sto takvi carobnjaci trunu u sportu umesto da njihov genij iskoristimo na pravi nacin i da nam konacno svane

Zvezda Sampion

pre 4 godine

Vujosevic bi sa ovim Zvezdinim budzetom bar 2 puta uzeo evro ligu..
(Vl, 8. jul 2019 17:49)

Ko nema argumente, ko ne barata cinjenicama...ostane mu samo sta bi bilo, kad bi bilo, da vraca, da nagadja...

PredragDrobnjak

pre 4 godine

Vujosevic bi sa ovim Zvezdinim budzetom bar 2 puta uzeo evro ligu..
(Vl, 8. jul 2019 17:49)

Ne bi sigurno ali bi imao vise uspeha nego Zvezda.Partizan je maksimum imao 3-4 stranca godisnje i nikada nije dovodio proverene EL igrace.One godine kada smo bili na f4(2009/10) su nam stranci bili Maric(3,4 poena po utakmici u Spaniji), Vranjes(svi znamo ko je), Roberts(dosao iz Zv) i Bo Mekejleb kao najbolji skorer Turske lige, jedini koji je bio vredeo.Ostatak tima:Sinovec,Mitrovic,Strahinja Milosevic, Sava Lesic, Pera Bozic, Kecman, Rasic, Lucic( 19 god)..
Usudio bih se da kazem da je Partizan prosle godine imao veci budzet nego 2009/10...Zvezda ove godine ima na raspolaganju mnogo para, ne znam zasto se navijaci vredjaju kada im se to spomene.Kao sto ni Trinkijeri u Partizanu ne radi za dzabe.Dakle, Vujosevic bi sa parama koje ima Zvezde definitivno bio redovni ucesnik top8 i f4, ali eto.Sada ce Covicevi botovi da nalupaju minuse ali to nece promeniti istinu.

Demar Derosan

pre 4 godine

Ovde se radi o bacanju ogromnog novca u bunar, a dobijete zabavu za publiku u kojoj potroseni stranci vode glavnu rec. Neprofitabilan je kosarka sport, ali bi imalo nekog smisla kada bi domaci igraci igrali glavne role. Ovako ce se zavrsiti, sa skupljanjem bivsih igraca u Zvezdi koji nigde van nisu mogli da ostave bilo kakav trag. Rezultati ce biti ispod proseka, uglavnom domace titule koje ne vrede, a koje donose stranci na privremenom radu. Sindrom siromasnih zemalja sa periferije periferije Evrope.

pr

pre 4 godine

Вероватно је читав буџет Звезде заправо само трећина оног чиме је располагао некад ККП и ДВ у свакој сезони!
(Црвена звезда 1913, 08. jul 2019 16:49)

ti si izgleda ostao u 1913?! Verovatno znaci da nemas pojma.

neko

pre 4 godine

ma, vi ste zavrsili svoju pricu.. ugasio vas je DR.MR. SPEC. PRIMARIJUS GOSPODIN COVIC NEBOJSA kao i vas bratski klub "partizan"!
(nikola, 08. jul 2019 13:03)

Razumem (nekako) da si srecan zbog doticnog 'gospodina' i njegovog doprinosa zvezdi, ali ovo je vec za neko strucno proucavanje. Uzdizanje kriminalaca u nebesa.

istina ziva

pre 4 godine

Moze li ko normalan da povjeruje u ova primanja igraca Zvezde.Na ovo treba dodati nekoliko desetina hiljada eura po igracu i to je to.Mislim da ni najzagrizeniji zvezdasi ne vjeruju ove objavljene cifre.

Derik Braun 450.000

Ognjen Kuzmić 450.000

Čarls Dženkins 400.000

Bili Beron 350.000

Stratos Perperoglu 340.000

Branko Lazić 200.000

Mohamed Faje 200.000

Boriša Simanić 170.000

Majkl Odžo 150.000

Filip Čović 135.000

Dejan Davidovac 135

Ognjen Dobrić 135

nista o nicemu

pre 4 godine

Doneo vam Kup kojim se jako dičite valjda ste zadovoljni. 
(onako, 08. jul 2019 14:29) 

Zasto lazes? Bas ce da plate obestecenje za igraca i da onda potpisu ugovor sa njim samo do kraja sezone.
(stavka, 08. jul 2019 16:43)

Jedino ti ovde lazes druze

Drug Marko

pre 4 godine

Znaci da je Partizan imao barem trecinu budzet kao danas zvezdana.Osvojio bi EL.Zvezda bi morala sa ovakvim pojacanjima da igra barem u top-8.Sve ostalo je promasaj veka.

анђео Земун

pre 4 godine

Драги мој Бокане никако да схватиш једну крајње просту ствар а то је да ККЦЗ и ККП појединачно имају више навијача него ви становника!!! Било лепо док је трајало, ти и твој мило опрасте брдо новца у ЕЛ али шта вас брига што сте се спортски обрукали важни су ваши новчаници! За протеклу сезону ЕЛ незваничне процене, неког ко не излази у јавност али може му се веровати, је да сте за халу и тим потрошили 15+ милиона евра а чијих пара то само вас двојица знате! ККЦЗ и ККП о тој цифри могу само да сањају а руководство ЕЛ се жестоко опекло што вас је уопште пустило у ЕЛ јер сте супер заступали АБА лигу којој следеће сезоне истиче уговор са УЛЕБ и ако ККЦЗ не направи нешто јаче ове сезоне АБА неће имати место у ЕЛ следеће сезоне гарантовано! Да не говоримо о томе што сте ви халу "морачу" једва испуњавали у ЕЛ (најпунија била у финалима са ККЦЗ) а ККЦЗ и ККП могу да у зависности противника напуне 10000+ навијача у Арени у једној утакмици зашта је вама потребно 3-4 утакмице! Зато не пореди се са неким ко је навијачки јачи од вас и неким ко не мора да своје навијаче доводи по политичкој линији или их плаћа да дођу и сеире! Поздрав из Земуна!

Goran

pre 4 godine

100 razlike u finalu smo bukvalno uništili
najskuplji tim u istoriji ABA lige.
E sad sto si ti piljar pa ne znas da kupujes košarkaše pa jos na kraju dovede i Repesu.
Hvala ti!

pr

pre 4 godine

Najjaci su ovi sto znaju sve plate igraca kao da su im oni sastavljali ugovore... Ajde ne s....e vise nego pogledajte u svoje novcanike. Za koliko vi para igrate? Beda obicna, samo da se prave pametni i da prozivaju druge po netu.
(Nemanja, 08. jul 2019 15:45)

To su racunovodje iz predgradja.

Paja Patak

pre 4 godine

zvezda neće postojati kada padne vučić, ovo šta se radi zarad malo političkih poena je van svake pameti. neko će morati da plati ove milione, teško da će se moći exscel listama pokriti ovo. 
(centralna otadžbinska samouprava, 08. jul 2019 13:11) 

A vi? Kome pripada Ostoja? Kome se Pekovic zahvaljivao? Tvoj klub pliva u svim vlastima.SPS/JUL DSS, pa podrska Dinkica, Tadica i sada SNS.Zar vam Vucic nije pokazao i dokazao da ste primali vise od Zvezde. Sada ste jednaki.Ko vam dovede dva drzavna preduzeca.Zasto se nikada nije videlo koliki je budzet prhodi rashodi.Krije se ko zmija noge.Jedino sto je vidljivo to je dug prema drzavi a to je 75 miliona dinara

Sub013

pre 4 godine

Ocekuvao sam da ce grobari da budu u teskoj depresiji zbog Zvezdinog “najveceg” budzeta, al ipak je to ovaj srbomrzitelj i leva milova ruka....
(Sta to uradi Berone Bili ?, 8. jul 2019 12:59)

Ma nije zbog toga, cacnuo im Vujosevica i pare o kojima ne sme da se prica jer su tad oni igrali iz ljubavi, inace da to nije spomenuo da vidis kakve bi komentare podrske dobio Bokan iako je srbomrzitelj i Milova ruka, ali sad nemaju gde.

delija

pre 4 godine

Citam razlicite komentare ljudi koji nisu simpatizeri zvezde i divim se budalastinama istih. Prvo sta vas briga koliki je budzet zvezde . Jel to ona seljacka malogradjanska prica da zavirim iza plota kod komsije i daj da oplevim po njemu. To sto ste vi nesposobni i neznate da navucete pare i zaradite ih to samo govori o vama koliko ste nesposobni Ko je vama kriv sto neznate. Kad nesto neide onda se menja a ne samo pljujete po drugome i drzite pridika. Da STE TAKO DOBRI SADA BI SE TAKMICILI SA NAMA NE SAMO U KOSARCI ALI NE VI STE NAVIKLI DA PLACETE I TRAZITE MILOSTINJU Pocnite da radite i za par godina cete biti i vi u vrhu a ako nastavite ovako nikada necete nista postici

Đorđe

pre 4 godine

Ko hoće da se bori za ABA ligu mora da ima skup tim. Zamlaćivanje je da igrači dolaze da igraju za male pare. Po tržišnom principu posluje možda samo Cedevita ili sad Olimpija kako li se već zovu. Koji je interes vlasnika da ulaže u košarku, verovatno on sam zna. Partizan, Budućnost, CZ tj. FMP koriste političke veze za i da zakoni tržišta važe za njih morali bi biti ugašeni. U dogodišnjoj dominaciji Partizana, zvezdaši se samo sećaju odnošenja koševa, a koliko para je uneo Vesić, kad je trener bio Sagadin, pa Šakota. Čoviću su trebale godine da sruši Partizan, Pešić je bio trener. To je sve koštalo. Budžet nije presudan, Budućnost je imala skuplji tim od Zvezde i izgubila. Mora trener da složi kockice, napravi tim i igru. Navijači sa tribina da poguraju kad je teško. Da su Partizanovci složni i da je uprava od autoriteta ne bi sudije smele da previde korake Berona. U krajnjem slučaju svirale mu tehničku jer je napustio teren pre vremena. Mora da ima pritiska i van terena

...

pre 4 godine

Cuj ovog Buducnost imala 3x veci budzet od CZ. 
Panteri...
(Lord, 08. jul 2019 15:47)

mitomanija opet na delu...nego kad Covic gostuje na Pinku? Dobio je pristanak od zna se vec koga.

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Cekaj bre,pa jel niste vi i Partizan istupili iz ABA lige ?
(Ajde Ostoja, 08. jul 2019 13:27)

Nisu, prijatelju. Jedni iz inata, zbog "izadji, mala", drugi zakasnili na sastanak iako ih podsecali na to. Mada, i na sopstvene utakmice kasne...

as

pre 4 godine

Tesi se, lobotomisana zebrice, dok Trinki uzima vise od bilo kog jednog naseg igraca i Tomica zajedno.
(Sabre, 08. jul 2019 14:13)

Zasto u svakom tvom komentaru mora da vredjas ljude?

Kapiras li da pokazuje kakva si licnos?

free man

pre 4 godine

Nas je mozda stigla karma za ono sto smo radili ali vas ce tek za ono sto sad radite.Kada se to desi bice mnogo bolnije nego ovo sto je sad budite sigurni.

Sir Oliver

pre 4 godine

Ovom igleda nije bilo dosta onih 100 razlike. Ajde covece, ousti Zvezdu na miru. Kad god si se čačkao, dobio si po nosu pa si kukao

mohikanac

pre 4 godine

Zvezda je napravila takav markentiški dar mar da ovo neće da se smiri do 2025.
Da ima para ima, ok je to ali ne bio u koži Milana Tomića. Što je najgore nisu se samo deca pomamila nego i stariji. Sa druge strane komšije hoće da prebace, izgubili su se totalno.
Ja dok ne vidim tim kako igra na zemlji sam čvrsto, raduju me Dobrić, Davidovac, Lazić... ti naši koji neće baš da popuste kao Budućnost, imaju herca pa neće biti brukanja a za više ne znam gde ovi ljudi vide taj optimizam toliki. Gist ok, ovi drugi kupuju Mirotića, Tavareša... i tako po svim pozicijama.
Ovim je Zvezda tako ublatnjavela i Trinkija i Budućnost iz prošle i ostale ovakve akcije, ovo je čudo kako to mizerno izgleda u odnosu na ovo. Kažem popalio se narod samo tako. Tomiću da li mirno spavaš?

mr čović i dr terzić

pre 4 godine

Navijači čovićevog kluba imaju uvek drugačiji sistem računanja zarada od svih ostalih klubova.
Na primer, Čović sam kaže da je budžet kluba 6,5 - 7 miliona, ali poznavaoci prilika kažu da im je budžet duplo manji od Budućnosti (zvanično 5,4 miliona prošle godine) i Partizana (između 2,5 i 3 miliona). Čak su i čelnici Cedevite jednom izjavili da im je budžet oko 7 miliona,blizu budžeta kluba iz Železnika.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Cestitamo gazdi privatnog kluba iz Zeleznika Nebojsi Covicu na najvecem budzetu u istoriji
(Pojedinci nemaju blama, 08. jul 2019 16:37)

Вероватно је читав буџет Звезде заправо само трећина оног чиме је располагао некад ККП и ДВ у свакој сезони!

delboj

pre 4 godine

Da smo bacili atomsku bombu na njih,lakse bi podneli od onih -100 u finalu.Nije im lako....
(Bokanizam, 8. jul 2019 13:03)

Atomsku bacili niste, ali jeste palicama i ostalim rekvizitima fizicki napadali i udarali igrace Buducnosti. Prvi put u istoriji na ovim prostorima je vidjen onakav skandal. Sto vama i dolikuje. Ali polako, sve ce doci na svoje. Vi ste postali "velik" klub dolaskom Vucica na vlasti. Do tad u rangu Rabotnickog.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Ne lupetaj ti i tebi slicni koji jos uvek veruju da je Marakana gradjena kupovanjem ciglica. 
Majko moja koji narod zivi na ovim prostorima, prosto je za ne poveroavti. Pa vama bolji od Milosevica, Vucica, Vulina, Seselja i ne treba. Dobili ste sto zasluzujete. 
Pozdrav iz Eu...
(Marko, 08. jul 2019 14:57)

Ostani EU...

stavka

pre 4 godine

@cinjenice 
Plaćeno je obeštećenje od 200 000 i uzeo je 300 000 za polusezonu. 
Šta je tu sporno? Eurohoops i Sportando su preneli izjavu iz Španije. 
Renfro je bio u tom trenutku najbolje ocenjeni igrač EndesaLige. 
Doneo vam Kup kojim se jako dičite valjda ste zadovoljni.
(onako, 08. jul 2019 14:29)

Zasto lazes? Bas ce da plate obestecenje za igraca i da onda potpisu ugovor sa njim samo do kraja sezone.

Nele

pre 4 godine

Ne razumem bas najbolje. Hajde kad Covic objavi cifre pa mu grobari ne veruju, to mogu da razumem. Ali, EL objavi budzet Zvezde kad je igrala EL, grobari ne veruju. Podgoricke novine objave plate igraca Buducnosti i ukupan budzet Zvezde za igrace (sa ciframa za par najskupljih igraca) grobari opet ne veruju. Strane novine objave platu Gista u Zvezdi-opet ne veruju. U Srbiji svi osim Grobara znaju da je Trikijeri sa svojim timom 800k evra, grobari ne veruju. Muta javno izjavi da Partian nudi 20k evra mesecno a Zagorac trazi 30k. Sad je verovanje da je dosao za stipendiju
Veruju da u se u Partizanu igra iz ljubavi i za stipendije. Onda dodje BAT sa Dulom od 30k evra mesecno, Milutinov sa 450k godisnje, Klobucar, Muric i jos gomila "stipendista" sa po 25k+ evra mesecno...
Pekovic izadje i u intervjuu kaze da su mu dali blanko ugovor da sam upise cifru.. Jel vi to verujete samo ono sto vam odgovara ili kako to ide??

santa justa

pre 4 godine

Najveći Duletov budžet bio je jedne godine 4 miliona eura. Dule Vujošević sa 6 miliona u Partizanu i danas bi bio u 4 najbolja Evropska kluba.
(Dragan Lo, 08. jul 2019 15:30)
Tesko. Pola bi otislo na slike :)

as

pre 4 godine

(ValterNBG, 08. jul 2019 15:30)

Tvoje razmisljanje je na nivou deteta tesko da imas godine za glasanje.
Cuj kome ce njegov glas odredjuje za koga navija onaj na vlasti,vecu budalastinu nisam cuo.Ako tako glasa vecina nije ni cudo ko nam je na vlasti.

as

pre 4 godine

Tu je Partizan, koji će imati možda još veći budžet nego u vremenu kada je ekipu vodio Duško Vujošević.) 


Toliko o stipendijama, kikirikiju, ustipcima kod Bocine mame i kartama za pozoriste...
(One night in May, 08. jul 2019 13:21)

Genije,bas cudno da ima veci budzet nego pre 7,8,9 godina.
Trebalo je stvarno mozak odmoriti da bi se smislio taj komentar tvoj.

rajko

pre 4 godine

Mnogi ovde pominju platu Trinkijerija kao neko čudo.Objavljeno jke da je njegova plata 792000 za tri godine,znači 260 000 za godinu..Nisam siguran da Tomić radi za manju platu a iako radi to je vrlo malo manje.Ne znam kako se ovde može podvesti formulacija-trener od milion dolara.

Bg

pre 4 godine

Zvezda je u UPPR usla 2011 kada je na vlasti bio DS. A komsija sto hoce da bude opozicija a da mu predsednik clan GO SNS pa to ne ide jedno sa drugim... Vodje navijaca i jednih i drugih slusaju vlast. Ja znam stotine Zvezdasa velika vecina misli o vlasti kao i ja.

Mića

pre 4 godine

Gospodine Bokane, da sam na čelu nekog kluba (kao vi) koga je rastavio na sastavne delove tim u kome je jedini plej Filip Čović, ćutao bih bar pet godina a verovatno se uopšte i ne bih pojavljivao u javnosti.

Walldorf

pre 4 godine

Prvo,nepristojno je govoriti o tudjem novcaniku. Nije gospodski. Kao ni viriti u tudji tanjir,g.Bokan. No,kako je jedini nacin razgovora sa ovim covekom bas takav,onda se jednostavno moras spustiti na taj nivo.Da bi te razumeo i shvatio.Pa evo malo cenjenica. Hajmo se prisetiti proslog leta,nekako bas Jul,Avgust mesec.Drzava CG je KK Buducnost prepoznala kao prioritet. Rekonstrukcija hale(Eksterijer i enterijer). Dovodjenje vrhunskih igraca na kilo. Promena trenera usred sezone. Sve nabrojano nije moglo biti izvedeno bez rekordne sume novaca ikada ulozenih u jedan kosarkaski klub na teritoriji ex-Yu, KK Buducnost Pg. A onda, kada se ceo projekat srusio kao "kula od karata", sada cemo druge da prozivamo. Pa,nije to lepo, g.Bokan,nije...Buducnost je protekle sezone u sastavu imala vrhunske strance u najboljim godinama.Vredne po 700,800 000. Evra po sezoni. Po sezoni,ponavljam! Mi dovedemo Gista, na dve sezone, za milion DOLARA.Kao slobodnog igraca,bez obestecenja,znaci. I ceo region skoci kao oparen!Milion USD je nesto manje od 900 000.Evra. Dakle,Gist u Zvezdi za cca 450 000.Evra po sezoni. Nesto nejasno? Ubedljivo najvise u sastavu KK Crvena zvezda.Dok je samo jedan igrac KK Buducnost,za jednu sezonu imao nesto manje od 800 000.Evra,ponavljam.Sto se tice budzeta KK Partizan,ne bih o tome.Jer me ne zanima.Neka Grobari sami brane svoju kucu. Sportski pozdrav!

dragiša

pre 4 godine

@dragiša i slični
@ Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (onako, 8. jul 2019 15:08)

Ma čoveče ja se slažem sa tobom u svemu. Poenta moje priče je u tome da se ne govori da nije stvar u parama i da se stalno prebacuje KKP da koristi državni bankomat, a eto Zvezda ne znam kako je došla do sponzora i da država nema veze s njom, i da ima manje budžete od drugih. Prosto ne shvatam čemu to jer nije istina.
A da npr Trinkijeri košta, naravno da košta i to velike pare.

Aca

pre 4 godine

zato sto je Vujosevic ni od cega pravio nesto, a ovi ni sa svim parama sveta ne bi mogli da naprave ista.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zappex, 8. jul 2019 14:49)

Kad je tako, kako ste vi uspeli u to vreme da uletite u minus? I uoppšte pitanje za sve naviječe Partizana, koliki je njihov budžet, i odakle? Znate samo da spomuinjete zvezdin i šta god piše ne verujete, ali o vašem niko ništa.

dragiša

pre 4 godine

zvezda neće postojati kada padne vučić, ovo šta se radi zarad malo političkih poena je van svake pameti. neko će morati da plati ove milione, teško da će se moći exscel listama pokriti ovo.
(centralna otadžbinska samouprava, 08. jul 2019 13:11)

Misliš kao što vi nepostojite od kad je pao Tadić...a zašto je to tako, zato što ste bili državni projekat prošle vlasti. Samo nemojte vi o državnom projektu, i vlasti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Duka, 8. jul 2019 14:35)

Porediti prethodnu vlast i ovu danas je blasfemija. Prošla je bila loša, ali ne diktatorska. A diktatorska je ta koja kontroliše sve aspekte života, od vojske do hortikulture. Naravno i sport.
Šta god mislio o Tadiću, daj čoveče, njega porediti s Vučićem? Uporedi koliko se koji pojavljivao na TV i sve će ti biti jasno.

slobinator

pre 4 godine

(dragiša, 8. jul 2019 14:56)
dženkins je neko ime i stekao u zvezdi.ovo mu je treći put da dolazi,praktično mu je ovo druga kuća,plus nije preskup igrač i ima srpsko državljanstvo.gist je po meni već islužen igrač.nimalo ne volim što su ga doveli,prvo zbog toga što je igrao za grobare,a drugo jer znamo da je imao problema i sa korišćenjem opojnih sredstava.više bih voleo da je ostao cirbes.doveo bi se on u red ,nego je imao neki problem sa trenerom očito.teodosić sigurno neće doći jer evo već se javlja makabi koji mu nudi 3 miliona.on realno posle 2 godine neigranja ne vredi ni pola tog novca.osim toga zvezda za 700-800 hiljada može da dovede neku zver od pleja koji će za razliku od tea igrati i odbranu

AndrijaS

pre 4 godine

walldorf@
Ala si obavesten... Svaka čast nasmejao si me... Ti znas kako su igrači Bud.700-800 po sezoni iz italijanske i vtb,Čak ni EC nisu igrali Noris Kol, Koti Klark, Erl iz Besiktasa..
A Gist EL igra 10 godina jedan od osnovnih igrača Pao... Ti i tvoji koji te lazu ste smešni..
Pa bonus Gista je koliko i plata.
Za koliko iz ljubavi hoćete Tea koji ima ponudu od 3 ili Jovića koji ima NBA ponude???
Ko koga ovde za koliko laže????

ValterNBG

pre 4 godine

Stvarno ne znam sta tu ima nenormalno.Zvezda ima ubedljivo najvise navijaca na ovim prostorima,to je cinjenica,jel tako?Ti isti navijaci u zemlji u kojoj bas nema nekog ekonomskog uzitka,na glasanju se odlucuju ako ni po cemu a ono po Zvezdi I Partizanu.Jedino se Tadic pravio pametan pa je javno iskazivao opredeljenost na utakmicama.Budite realni,da li mu je to bilo pametno?Mislim da je ovaj,ako nista,bar po tom pitanju pametniji.Zamislite situaciju,bas vas briga za izbore,izgubili nadu u politicare,I onda treba da glasate za lika koji sa zavrnutim rukavima navija za vas omrazeni klub!Pa naravno da necete,posteno.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

iza koga je rukovodstvo srbije stajalo pre 10-15 godina? malo czv, malo partizan. ne budi naivan.
(minea, 08. jul 2019

Mала исправка, УВЕК иза ккп стоји државни врх!

Bodibond

pre 4 godine

Glavno pitanje je kako je Zvezda stvorila toliki budzet, niti je igrala F4 Evrolige, niti je razvila i prodala Milutinova, Lovernja, Bertansa, Vestermana, Veselog, Bogdanovica...

Džoni

pre 4 godine

Niko ne zna koliki su budžeti, govori se o velikim ili malim budžetima, ali cifre se ne znaju niti u fudbalu niti u košarci. 
Važi i za Zvezdu i za Partizan. 
Dušu dalo za malverzacije i muljanje sa parama
(krajisnik, 08. jul 2019 14:13)

U Zvezdi se zna. Sve odluke donosi Čović i to tako i treba. Nema muljanja a i kako da mulja sam sebe? Zašto bi to radio? Da prebacuje iz jednog džepa u drugi? U partizanu već ima malo više likova koji se "pitaju"!

Sabre

pre 4 godine

Pričamo o Dženkinsu DANAS, Braunu, Gistu i eventualno Teu! Ne pričam o Beronu, Fajeu ili Lovernju i Bertansu onomad. Ovo su sada ostvareni i igrači na ceni danas. Jesmo doveli Veselog kada smo ga doveli, ali danas da ga dovedemo trebali bi nam veeeeliki novci. Ne izvrći ono o čemu sam govorio.
(dragiša, 8. jul 2019 14:56)

Liche, upravo si sam sebi upao u usta ovim komentarom. Rec koju trazis nije ostvareni (mada je tacna) vec bogami polako potroseni. Jer, koliko god da su to i dalje zverski igraci, sigurno je da je Gist bio mnogo bolji (i skuplji.. ne racunajuci OPSTU inflaciju cena od tada.. u poredjenju standarda tog vremena i ovog sad) igrac kada je bio kod vas nego sada kod nas. Pogledajte mu brojke iz prosle sezone.. krajnje prosecne. NARAVNO, ne kazem, to je i dalje brutalan i ne-jeftin igrac, ali prestanite da spinujete aman... mi i dalje nismo doveli nikoga u svom prajmu od evropskih superstarova, kao sto ste vi to znali da radite.

Plate KKCZ

pre 4 godine

Ovo je izaslo u informeru pre neki dan, e sad da vidimo partizan za bilo koju sezonu. Plate su u hiljadama dolara.

Džejms Gist 490 + premije
Derik Braun 450
Ognjen Kuzmić 450
Čarls Dženkins 400
Bili Beron 350
Stratos Perperoglu 340
Branko Lazić 200
Mohamed Faje 200
Boriša Simanić 170
Majkl Odžo 150
Filip Čović 135
Dejan Davidovac 135
Ognjen Dobrić 135

onako

pre 4 godine

@dragiša i slični
Kolton Ajverson koji vas je odjavio je u platnom razredu Džejms Gista. Kako li je KKP pregovarao sa EL centrom bez para?

Mene lično zabavlja vaš psihološki profil.
Posebni su to ljudi koji veruju da ste konkurisali bez para za EL a eto Zenit dao.
Jeste Zenit dao ALI VIŠE OD ONOGA ŠTO STE PONUDILI VI.

Košarka na ovom nivou na kome su Zvezda i Partizan je skupa. Normalno da i jedni i drugi imaju novac. Ne mislite valjda da Pejdž, Lendejl, Gos igraju za džabe, pa oni u nižim USA ligama imaju po 200-300 hiljada u razvojnim timovima.
A da, znam došli su da naprave ime kod Čanka tada. To su te priče za decu i ometene u razvoju. Da ne pričamo o Zagorcu, Gagiću... to što ne znaju ništa to je problem uprave, ali oni uredno uzimaju novac sa blagajne. Za koliko vas tužio Braun? 120k stoji zahtev na BAT, pa jel to normalno?
Od kada je došao Ostoja kroz KKP je prošlo 50 igrača, 22 stranca. Pa ljudi još migrante niste potpisivali samo.
Da ne bude zabune isto mislim za Zvezdaše koji prosipaju baljezgarije kako nisu skupi igrači, đavola nisu. Samo zatucani misle da Čović pravi magiju. Jedino što bolje trenutno kupuje i ima poziciju te EL pa mu je lakše. Sve ovo košta.
Pa jel normalno da od toliko domaćih trenera se dovode Sito Alonso, Trinkijeri...
Pa košta to i to papreno.
Ali ne, vama je lakše da verujete da vas neko voli.

analiza

pre 4 godine

"...Boriša Simanić 170
Majkl Odžo 150
Filip Čović 135
Dejan Davidovac 135
Ognjen Dobrić 135"
(Plate KKCZ)
Filip vredi koliko Davidovac?Odžo bolji od Davidovca?Simanić bolji od Davidovca?U kom to univerzumu?Davidovac je perspektivan i na njemu se može zaraditi i on vredi isto kao Filip?Pri čemu mladi Čović ima manju platu od Lazića,200?!Čemu Lazić služi u zadnjih dve godine-Čović je definitivno doneo titulu CZ,on,Beron i Davidovac.Naravno,ovo su informer vesti,pa im baš i ne verujem.

Dragan Lo

pre 4 godine

Najveći Duletov budžet bio je jedne godine 4 miliona eura. Dule Vujošević sa 6 miliona u Partizanu i danas bi bio u 4 najbolja Evropska kluba.

Bodibond

pre 4 godine

zato sto je Vujosevic ni od cega pravio nesto, a ovi ni sa svim parama sveta ne bi mogli da naprave ista.
(Zappex, 08. jul 2019 14:49)

Tako je.

dragiša

pre 4 godine

mi i dalje nismo doveli nikoga u svom prajmu od evropskih superstarova, kao sto ste vi to znali da radite.
(Sabre, 8. jul 2019 15:07)

preterah sa komentarima, ali me samo zanima na koga si mislio? Tomešević se ne računa.

Nenaks

pre 4 godine

Kakve gluposti citam.Da li vi mislite da ce ako ode Vucic nestati zvezdinih navijaca i simpatizera kojig je daleko vise.Doci ce neko drugi koji je mozda veci zvezdas.U svakom slucaju zvezdasa ima daleko vise.U kriznim vremenima posebno na ovim prostorima ne moze postojati visr od jedne ekipe koja ce konkurisati na ovako visokom nivou.Bice ovo duga vladavina Zvezde i marginalizacija Partizana

Nemanja

pre 4 godine

Najjaci su ovi sto znaju sve plate igraca kao da su im oni sastavljali ugovore... Ajde ne s....e vise nego pogledajte u svoje novcanike. Za koliko vi para igrate? Beda obicna, samo da se prave pametni i da prozivaju druge po netu.

Konstatacija

pre 4 godine

Uglavnom si u pravu,za sve,osim za partizan.U vreme Vujosevica on je ima neogranicen budzet,uzimao je igrace odakle je heo,uglavnom ih otimao iz drugih klubova,nudeci im status reprezentativca i koristeci slabiju finansijsku stranu ostlih klubova a to ce najcesce kasnjenje neke plate.U vise slucajeva su igraci upisivali cifre na blanko ugovorima,ko je koliko hteo.Imali smo prilike pre neki dan da vidimo ugovor Milutinova,zahvaljujuci BAT-u,da je igrac na pocetku karijere,mozda je bio i maloletan kad je potpisivao,imao 450 000e u poslednjoj godini...koliko li su tek imali oni zvucniji od njega a takvih je bilo vise od polovine ekipe.Zvezda sad daje samo 50 000e vise od toga prekaljenom igracu sa visegodisnjim,mozda i decenijskim iskustvom u EL pa pojedini kukaju.

Surreal

pre 4 godine

zvezdas-rajvosa
Nije Beron bio nepoznat igrac pre nego sto je dosao u czv. Svako ko prati kosarku je cuo za njega i gledao ga u ek u dresu ritasa i sarloa i imao je odlicne brojke. Meni je posebno zapao za oko prosle godine u Turskoj posto to prvenstvo pratim preko sport kluba. A za Fajea je cuo svako ko prati Sp u kosarci, dok je Odzo jedan od onih igraca sto dovedes sa koledza pa ako uspe super a ako ne nista.

Petar

pre 4 godine

(Mirko, 8. jul 2019 13:59) # Link komentara

Tacno ali u vreme kad je partizan igrao najveci budzet evrolige je bio 15 miliona evra, dok smo prosle godine videli mega budzet fenera od 40+ miliona evra a u stopu ih je u stopu pratio cska, barsa i real. Ove godine vidimo ugovor od neto 70 miliona evra za Mirotica sto je nepojmljivo za evropsku kosarku a bogami je mnogo i za nba, to je vise novca nego sto je vrednost svih el igraca iz vremena f4 partizana. Tako da je potrebno malo odmerenosti u komentarima. Ne znam koliki je budzet zvezde ali znam da mora minimum 8 miliona da bude, sa sve novcem za igrace, rentiranje hala, prevoz i smestaj. Plate igraca su izasle pre dva dana, ima spisak, najnize su placeni nasi klinci oko 170k evra po sezoni. Sa druge strane, od kako pratim kosarku nikada se nije znalo koliko partizan placa igrace ili trenere, sve je to u domenu spekulacija i nagadjanja, kao da je to drzavna tajna a drzava tj. svi mi finansiramo i jedne i druge.

bvb

pre 4 godine

Pa dobro, Zvezda ima najveci budzet u poslednjih ko zna koliko godina ali to ne znaci da je budzet ne znam koliki je. I dalje je medju najlslabijim u EL. Pritom ne treba zaboraviti da je Zvezda u prethodnih nekoliko goinda prodala igraca za 4 miliona ako ne i vise. KKP isto ima solidan budzet samo jos uvek ne dovode igrace.

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 4 godine

Bokane već si završio na Tegijevom Instagram profilu !! Mnogo mu se svidja tvoja izjava, pogotovu ovaj prvi deo ...

ernesto che

pre 4 godine

Zvezda ima neograniceni budzet u svim sportovima, to je jedino tacno.
(dok, 8. jul 2019 13:01)
Ovi koji su udarili "minus" su isti oni zbog kojih pametna Srbija odlazi zauvek sa ovih prostora...Nazovimo stvari pravim imenom već jednom!To su vam ti napredni,oni i penzioneri "drže" Srbiju kao taoca!
(neko bitan., 08. jul 2019 13:47)

U pravu si, samo si "zaboravio" da napises da se ta pametna Srbija iseljavala i u vreme vladavine tadica, dacica ruzica, mirka marjanovica i duhovnog gurua duloa vujosevica a isti ovakvi su i tad lupali minuse, ali ovaj narod nikako da se opameti, leba, igara i vodenica da melje na moju stranu.

krajisnik

pre 4 godine

Niko ne zna koliki su budžeti, govori se o velikim ili malim budžetima, ali cifre se ne znaju niti u fudbalu niti u košarci.
Važi i za Zvezdu i za Partizan.
Dušu dalo za malverzacije i muljanje sa parama

Millennium

pre 4 godine

Sunovrat je krenuo kad se otpustili pravog trenera koji vas je odveo u Evroligu i doveli prevaru od trenera. Zvezda i Partizan nemaju nikakve veze sa tim.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bgdmangup, 8. jul 2019 13:00)

Svestan je on toga, zato i maže oči navijačima na ovaj način. Ne pominje da su prošle sezone posle svakog poraza dovodili po igrača.

Stručnjak

pre 4 godine

Od kad je Dule krenuo sa kuknjavom kako mu je zavrnuta slavina a gura se u Zvezdu, od tog trenutka svi više pričaju i napadaju se međusobno u vezi budžeta a sporta sve manje. Jel kriv neko Bokanu što sa najvećim budžetom nije osvojio Aba i brukao se u EL? Ko je kriv Partizanu što trenutno, po Ostojinim podacima, plaća 5 trenera od čega se ne zna dal je skuplji trenutni ili onaj što ih je tužio za časove ljubavi? To se zove loše poslovanje Todorića i Danilovića gde niko ne gleda u budžet dok SPS toči već samo dovodi i obećavaj plate, a danas tužbe samo pljušte... Nije ni Zvezdi niko kriv što su imali lošu upravu godinama i ništa nisu znali da naprave osim par kupova osvojenih, danas su u prednosti jer nemaju dug i sve što država pošalje može da ide na plate.
A drugo budžeti i plate rastu, glupo je porediti sa stanjem od pre 10 godina, kao što danas jedan prosečni talentovani SMS u fudbalu vredi više nego ceo tim Milana sa Nestom i Pirlom...

minea

pre 4 godine

Rece covek iza koga stoji Milo Djukanovic i cela CG...Da nije tužno bilo bi smesno!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 8. jul 2019 13:07) # Link komentara
Preporučujem (+347)Ne preporučujem (-24

a izvini pametni, trenutno rukovodstvo srbije danas stoji iza koga?
iza koga je rukovodstvo srbije stajalo pre 10-15 godina? malo czv, malo partizan. ne budi naivan.

zvezdas-rajvoSa

pre 4 godine

Vidim strah u konkurenciji. Spinovanje, spinovanje. Nisu problem pare, problem je vase neznanje i nemoc i tebe i Ostoje i Tedeskog u odnosu na Čovića. Dzabe ti pare u kosarci ako nemas sistem. Čović ima prekopirani sistem Zdravka Mamića u fudbalu.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Svi znamo da je Fmp privatni klub koji se finansira od drzavnog novca.
(ata od zvedasa 1913, 08. jul 2019 13:50)

Znači sledece sezone vas šuri Fmp ?!

MOE

pre 4 godine

Ja ne razumem zasto navijacima Zvezde smeta sto se prica da imaju najveci budzet? Pa zar novi ugovori za strance i ova nova imena koja dolaze ne govore bas to? To je cinjenica ljudi, imate najveci budzet.

Toplica

pre 4 godine

1. Zvezda pravi dobar tim i bice najveci favorit za osvajanje ABA lige ali ne samo zbog budzeta vec zbog razradjenog sistema koji se gradi vec godinama.
2. Mislim da je Partizan u prednosti u odnosu na Cedevita Olimpiju bez obzira na budzet. Poceli su da grade tim i sistem, imaju dobrog trenera i sigurno ce dovesti bolje igrace nego prosle sezone. Politicka podrska takodje nije zanemarljiv faktor.
3. I jednima i drugima moze da pomrsi racune Mornar. Ozbiljno rade, doveli su neverovatno dovre igrace za tako malu sredinu i ne bi me iznenadilo cak ni da ih vidim u finalu protiv jednog od dva Beogradska velikana.
4. U svakom slucaju, razlika izmedju prvih 4-5 timova i ostatka lige ce biti veca nego ikada.

Bob Rock

pre 4 godine

Jasno je da ova situacija sa dovodjenjem igrača ima političku pozadinu... bliže se izbori, a država pokušava da "kupi" socijalni mir tako što će da obraduje veliki deo populacije. Ovde ne mislim samo na Zvezdu, setite se da je predsednik Srbije direktno urgirao kod Bartomeu-a za dodeljivanje wild card-a Partizanu, i malo je falilo da uspe... s druge strane, Čović će opet da kaže kako od države, tj. Telekoma, dobija 1M godišnje, ali kako onda dobija ostalih 5-6 miliona (ne računajući prodaju igrača i ulaznice)? Pa od privatnih firmi koje su sponzori, ali te firme su uslovljene od države jer od nje dobijaju poslove, tendere i ostale beneficije... sve je to jedan krug

dragiša

pre 4 godine

... Nike, Idea i jos petnaestak nemaju veze sa drzavom.Nike, Idea i jos petnaestak nemaju veze sa drzavom.To je dokaz da je Zvezda kao ime magnet za sponzore.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Johny Walker, 8. jul 2019 14:05)

Njihovo sponzorstvo CZ nema veze sa "preporukama" države? Nisu dobili ponude koje nisu mogli da odbiju? Stvarno veruješ u to što si napisao?

Johny Walker

pre 4 godine

Zvezda ima budzet jer ima sponzore.Samo jedan drzavni Mts i poludrzavni Komercijalna banka.Nike, Idea i jos petnaestak nemaju veze sa drzavom.To je dokaz da je Zvezda kao ime magnet za sponzore.Najveci broj navijaca.Brend na ovim prostorima.CG je mala drzava i glavni sponzor Voli.Cudi me da Cibona i Olimpija nemaju vece budzete.Da li zbog toga sto kosarka nije magnet.

ccc?

pre 4 godine

Daj više ta prepucavanja budžet pa budžet, mora veliki budžet ako hoćeš da se nosiš sa najboljima, ako nećeš onda ti ne treba ni budžet, ni tim ali neće biti ni rezultata. Sve ovo je jasno kao dan. Da bi doveo kvalitetne igrače moraš da ih platiš i da napraviš tim da bi ti igrači hteli da dođu, da bi napunio hale, opet ti trebaju kvalitetni igrači i konkurentan tim, tako da se sve u principu vrti oko para i kome to danas nije jasno taj je u velikom problemu?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Džoni, 8. jul 2019 13:46)

Dao sam ti 28. plus. A zasto se onda pljuje Zeljko Obradovic da ima najveci budzet a nema, jer Real i CSKA imaju veci?? I to godinama?

Партибрејкер

pre 4 godine

Prosle godine zvezda dovela perperoglua,reglenda,kejsi riversa,cirbesa a nije igrala evroligu,sta mislite dal ce u partizan ove godine doci takvi igraci,pametnom dovoljno. 
(Akademik, 08. jul 2019 13:1


Akademice :), kako ti nije palo na pamet da je to mozda zbog toga sto je Zvezda sezonu pre toga igrala Evroligu u kojoj je ostvarila 11 pobeda, pored toga zaradila i od ulaznica a, kako li si samo pa to uspeo da zaboravis akademice, i raspordala celu ekipu koja je ouz dva pojacanja imala potencijal da ode na F4. Samo za Gudurica smo uzeli milionce, pametni
(Aca, 08. jul 2019 13:24)

Е супер си му објснио порекло ваших пара. Евролига а? И продаја Гудурића? Би ли био ,онда љубазан да Академику и мени објасниш одакле толико пара за ову годину, без Евролиге и без продаје било кога?

Sabre

pre 4 godine

Zvezda ima neograniceni budzet u svim sportovima, to je jedino tacno.
(dok, 8. jul 2019 13:01)
Ovi koji su udarili "minus" su isti oni zbog kojih pametna Srbija odlazi zauvek sa ovih prostora...Nazovimo stvari pravim imenom već jednom!To su vam ti napredni,oni i penzioneri "drže" Srbiju kao taoca!
(neko bitan., 8. jul 2019 13:47)

Tesi se, lobotomisana zebrice, dok Trinki uzima vise od bilo kog jednog naseg igraca i Tomica zajedno.

Duka

pre 4 godine

zvezda neće postojati kada padne vučić, ovo šta se radi zarad malo političkih poena je van svake pameti. neko će morati da plati ove milione, teško da će se moći exscel listama pokriti ovo.
(centralna otadžbinska samouprava, 08. jul 2019 13:11)

Misliš kao što vi nepostojite od kad je pao Tadić...a zašto je to tako, zato što ste bili državni projekat prošle vlasti. Samo nemojte vi o državnom projektu, i vlasti.

dragiša

pre 4 godine

Zvezda još da dovede i Teodosića na primer njeni navijači bi i dalje tvrdili da je to zbog genijalnosti Čovića i sjajnog skautinga, a da Partizan, Budućnost i sada verovatno i Olimpija/Cedevita imaju tri puta veći budžet od njih!
(dragiša, 08. jul 2019 13:40)
Zasto vi niste doveli Berona iz Eskisehirspora, Fajea iz Promiteusa ili Odza iz ne znam ni ja odakle. Kada se dovede Mekejleb iz Mersina onda je to čarobnjaštvo i skauting, a kada se dovede Beron iz Eskisehirspora onda je to drzavni projekat. Nece da moze tako, drugovi partizani.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezdas-rajvoSa, 8. jul 2019 13:53)

Pričamo o Dženkinsu DANAS, Braunu, Gistu i eventualno Teu! Ne pričam o Beronu, Fajeu ili Lovernju i Bertansu onomad. Ovo su sada ostvareni i igrači na ceni danas. Jesmo doveli Veselog kada smo ga doveli, ali danas da ga dovedemo trebali bi nam veeeeliki novci. Ne izvrći ono o čemu sam govorio.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Ovi koji su udarili "minus" su isti oni zbog kojih pametna Srbija odlazi zauvek sa ovih prostora...Nazovimo stvari pravim imenom već jednom!To su vam ti napredni,oni i penzioneri "drže" Srbiju kao taoca!
(neko bitan., 08. jul 2019 13:47)

A ti si pametan ???
Gde ?! U tvom paralelnom svetu ?!

Iskreno

pre 4 godine

Pa istinu je rekao, Zvezda je povecala.budzet za milion eur vise. Ranije je bio budzet za plate 2.5 sad je 3.5 mill. Ukupan budzet je oko 4.5-5 mill. Za milion eur veći budzet nego pretprosle sezone tjs poslednje koju smo igrali u EL. Zvezda i ove ubedljivo najmanji budzet u EL.

Marko

pre 4 godine

Zvezda ima budzet jer ima sponzore.Samo jedan drzavni Mts i poludrzavni Komercijalna banka.Nike, Idea i jos petnaestak nemaju veze sa drzavom.To je dokaz da je Zvezda kao ime magnet za sponzore.Najveci broj navijaca.Brend na ovim prostorima.CG je mala drzava i glavni sponzor Voli.Cudi me da Cibona i Olimpija nemaju vece budzete.Da li zbog toga sto kosarka nije magnet.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Johny Walker, 8. jul 2019 14:05)

Ne lupetaj ti i tebi slicni koji jos uvek veruju da je Marakana gradjena kupovanjem ciglica.
Majko moja koji narod zivi na ovim prostorima, prosto je za ne poveroavti. Pa vama bolji od Milosevica, Vucica, Vulina, Seselja i ne treba. Dobili ste sto zasluzujete.
Pozdrav iz Eu...

cole

pre 4 godine

zvezda ima najveci budzet. da, i? mozete samo da nas mrzite jer ste bili, sada ste i zauvek cete ostati mizerni i mali. i vi milogorci koji ste prosle godine kupili aba titulu i vi grobari koji ste godinama otimali, pretili, stipali...i tako osvajali titule. karma je cudo! vratilo vam se samo malo, tek cete da patite zbog toga. logicno je da najveci klub na balkanu, u svim sportovima, sa najvise trofeja i navijaca, pleni i najvecu paznju medija i sponzora, a samim tim i da ima najveci budzet. srecno, zvezdo moja!

....

pre 4 godine

KEJSI RIVERS U MORNAR
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ogicg, 8. jul 2019 14:11)
Ti si jos ziv?

asr

pre 4 godine

Ne brini se Bokane... Jos Teo da stigne, pa ima da vas nema... A o budzetu ti da nam pricas, sa onakvim igracima kakve si imao prosle sezone?! Obraza bez!!!

Dušan

pre 4 godine

Zvezda je samo od 2 igrača Fenera uzela 2 miliona i 200 hiljada,a gde su ovi plus što su odlazili za nekoliko stotina hiljada....A koga je Budućnost prodala? Partizan nešto sitno,daleko od onoga što je nekada radio!I ne znam šta se ovaj Bokan uznemirio,tek cemo da vas deremo...

onako

pre 4 godine

@cinjenice
Plaćeno je obeštećenje od 200 000 i uzeo je 300 000 za polusezonu.
Šta je tu sporno? Eurohoops i Sportando su preneli izjavu iz Španije.
Renfro je bio u tom trenutku najbolje ocenjeni igrač EndesaLige.
Doneo vam Kup kojim se jako dičite valjda ste zadovoljni.

zvezda nek se spremi za Napoli,a za nas neka ne brine

pre 4 godine

B92

Ma ni partizan ni buducnost na znaju da raspolazu sa parama koji dobijaju od drzave.Propali klubovi koji sluze samo za sprdnju
(Djenka snima film grobari statisti, 08. jul 2019 13:48)

pa bolji su od ovih tvojih što su postojali do 2013 kad prevališe dugove na budžet i postaše nov klub

Sale

pre 4 godine

Odakle budzet Zvezdi ? Iz dzepova jadnog naroda. Sve ce to osetiti na svojoj kozi i navijaci rezimskog projekta, ali to nema previse svesti. Njima je vazno da uzimaju domace titule, makar i kradjom, pa im se njihova sopstvena beda nekako cini laksom. Sejanje fatalnih iluzija.

One night in May

pre 4 godine

(Tu je Partizan, koji će imati možda još veći budžet nego u vremenu kada je ekipu vodio Duško Vujošević.)


Toliko o stipendijama, kikirikiju, ustipcima kod Bocine mame i kartama za pozoriste...

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

"ККП има МОЖДА већи буџет него у време ДВ"

Тај буџет је мистерија већа од Бермудског троугла, више је ту милиона потопљено него бродова и авиона на "троуглу"!

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Milogorcima je skandiranje ''Šiptari'' pogrdno samo kad treba se ode u Beograd, a kada se sa istima priznaje i šuruje, dobija nezavisnost, ukida ćirilica, prava i sl, onda su braća najrođenija. Izrodi, bićete dočekani svaki put isto. Nema tog zakonika. Žigosani ste večno.

Džoni

pre 4 godine

Daj više ta prepucavanja budžet pa budžet, mora veliki budžet ako hoćeš da se nosiš sa najboljima, ako nećeš onda ti ne treba ni budžet, ni tim ali neće biti ni rezultata. Sve ovo je jasno kao dan. Da bi doveo kvalitetne igrače moraš da ih platiš i da napraviš tim da bi ti igrači hteli da dođu, da bi napunio hale, opet ti trebaju kvalitetni igrači i konkurentan tim, tako da se sve u principu vrti oko para i kome to danas nije jasno taj je u velikom problemu?

Borky

pre 4 godine

Budzet Zvezde za igrace i strucni stab ove sezone nece preci 4.5 miliona eura (racunam i pleja od 700k)a budzet Buducnosti prosle godine je bio 6.5+- miliona eura za plate igraca i strucni stab. Sto se tice Partizana tu naravno ne mozemo ni pogadjati budzet ni prije a ni koliko je danas (prije bi se saznalo da li vanzemaljci postoje) al po bat presudama to su bile bahanalije koje niko ovjde ne moze ni da zamisli.
Za sve ovo sto sam napisao postoje podatci sto novinarski sto klupski pa ako oni lazu i ja lazem. Jedino o ovom klubu iz "zone sumraka" se nista ne moze procitati.

pssssst,It is I,Leclerc !

pre 4 godine

Највећа плата у овогодишњој Звезди до сада : Џејмс Гист 500 000 ДОЛАРА за сезону
Највећа Плата у Будућности прошле сезоне: Коти Кларк (650 000 долара,мада неки спомињу да су у питању еври)

Ту су такође у Будућности : Норис Кол 60 000 мјесечно,Ерл Кларк 500 000 годишње,Едвин Џексон 450 000,Џејмс Бел 350 000 итд.
Имали сте већи буџет,то види свако ко зна да рачуна,али чињеница је да нисте имали избора.Морали сте да преплаћујете играче јер се ником није играло у неком инстант клубу у некој "забити".Онда сте нудили и више него што треба само да би неко дошао...У овом саставу тренутно осим Гиста само Браун има више од 400 000 тј 450 000.

Mirko

pre 4 godine

U vreme Vujosevica Partizan nije imao ni blizu ovakav budzet, pa je igrao F4, tako da nije sve u novcu, ali sta drugo zna sns uprava osim da ulupava novac poreskih obveznika bez ikakvog sistema i dugorocnog plana .....

bgdmangup

pre 4 godine

Sunovrat je krenuo kad se otpustili pravog trenera koji vas je odveo u Evroligu i doveli prevaru od trenera. Zvezda i Partizan nemaju nikakve veze sa tim.

Mile

pre 4 godine

Veci budzet nego kod Dula ok ali novi trener nam je duplo skuplji od njega, Trikineri je preskup trener i strah me je da ce ugusiti klub, nije mi se svidela prica oko Lendla jer se oko njega trebala graditi ekipa ....

Mirko

pre 4 godine

Budžet ne znači da ćeš automatski nešto i osvojiti. Budućnost je recimo imala manji budžet kad je osvojila ABA ligu nego godinu dana kasnije. A naravno, znala je da lepo rasporedi, a najbitnija stavka je bila za sudije - e zato su pobedili.

Ove godine su pokušali ali nisu uspeli i eto.

nebaCar

pre 4 godine

Prosle godine zvezda dovela perperoglua,reglenda,kejsi riversa,cirbesa a nije igrala evroligu,sta mislite dal ce u partizan ove godine doci takvi igraci,pametnom dovoljno.
(Akademik, 08. jul 2019 13:12)

Neće, zna se ko je evropski brend

BODIBOND

pre 4 godine

Uvezao Bokan par kamiona banana ( sto su mu neki drugi omogucili ) i sada misli da se razume u sve zivo, pocevsi od kosarke pa nadalje.

Djenka snima film grobari statisti

pre 4 godine

Ma ni partizan ni buducnost na znaju da raspolazu sa parama koji dobijaju od drzave.Propali klubovi koji sluze samo za sprdnju

mikac678

pre 4 godine

A iza vas ceo državni budžet CG!
(dnevna doza prosecnog Srbende

A iza vas ceo državni budžet Srbije, mada je i to malo. Sipali i pre toga Žika pauk, Vesić...u projekat Evropska Zvezda pa ništa

dragiša

pre 4 godine

Zvezda još da dovede i Teodosića na primer njeni navijači bi i dalje tvrdili da je to zbog genijalnosti Čovića i sjajnog skautinga, a da Partizan, Budućnost i sada verovatno i Olimpija/Cedevita imaju tri puta veći budžet od njih!

Beogradjanin

pre 4 godine

Pa dobro to je tačno... Za vreme vujoševića imali smo budjet za sarmice, zagrljaje i pozorište...a ove godine će da izadje i za kikiriki... Mada samo od proleća kad se bude upalila mašina, za kikiriki

Nek grmi jako zvezda sampion

pre 4 godine

Zvezda je vas opeglala u prosloj sezoni iako ste imali skoro tri puta veci budzet nego Zvezda.Ne igra budzet nego pravilna selekcija igraca Bokane

severac

pre 4 godine

Sve je ispricao/ iskukao samo nije spomenuo da je Buducnost prosle godine imala veci budzet nego ijedan klub sa ovih prostora ikada, ali s obzirom na postignuti "uspeh" nije ni cudo. Posle onih desavanja u proslogodisnjem i ovogodisnjem finalu Buducnost vise nikada nece u Beogradu pobediti ni Zvezdu ni Partizan.

Akademik

pre 4 godine

Prosle godine zvezda dovela perperoglua,reglenda,kejsi riversa,cirbesa a nije igrala evroligu,sta mislite dal ce u partizan ove godine doci takvi igraci,pametnom dovoljno.

centralna otadžbinska samouprava

pre 4 godine

zvezda neće postojati kada padne vučić, ovo šta se radi zarad malo političkih poena je van svake pameti. neko će morati da plati ove milione, teško da će se moći exscel listama pokriti ovo.

ogicg

pre 4 godine

Sevetac-mislis li da ce zvezda ikad vise pobjediti u moraci?Nece vjeruj mi.Buducnost je pobjedila zvezdu u zadnje dve sezone aba lige 8 puta od 13 meceva samo da znas

Aca

pre 4 godine

Prosle godine zvezda dovela perperoglua,reglenda,kejsi riversa,cirbesa a nije igrala evroligu,sta mislite dal ce u partizan ove godine doci takvi igraci,pametnom dovoljno.
(Akademik, 08. jul 2019 13:1 Akademice :), kako ti nije palo na pamet da je to mozda zbog toga sto je Zvezda sezonu pre toga igrala Evroligu u kojoj je ostvarila 11 pobeda, pored toga zaradila i od ulaznica a, kako li si samo pa to uspeo da zaboravis akademice, i raspordala celu ekipu koja je uz dva pojacanja imala potencijal da ode na F4. Samo za Gudurica smo uzeli milionce, pametni

Smeh

pre 4 godine

@ ogicg
Biće zanimljivo videti kako će nečiji sin uspeti da se uzdrži da ne kroči na teren niti da se unosi u lice igračima Zvezde zajedno sa svojim pajtosima. Kao i da navijači future ne prozivaju, da ne kažem vredjaju Srbe. Kod vas te 2 reči imaju isto značenje

neko bitan.

pre 4 godine

Zvezda ima neograniceni budzet u svim sportovima, to je jedino tacno.
(dok, 8. jul 2019 13:01)
Ovi koji su udarili "minus" su isti oni zbog kojih pametna Srbija odlazi zauvek sa ovih prostora...Nazovimo stvari pravim imenom već jednom!To su vam ti napredni,oni i penzioneri "drže" Srbiju kao taoca!

Henk Bezmudi

pre 4 godine

"ККП има МОЖДА већи буџет него у време ДВ" 

Тај буџет је мистерија већа од Бермудског троугла, више је ту милиона потопљено него бродова и авиона на "троуглу"!
(Црвена звезда 1913, 08. jul 2019 13:35). 16 miliona evra.

misa

pre 4 godine

Čisto sumnjam da su budžeti Budućnosti i Mornara u prošloj sezoni bili slični ili uopšte uporedivi. Ako su ove godine slični to znači da je učešće u Evroligi ostavilo traga jer Mornar nije finansijski nešto ojačao, a do sad je svake sezone Budućnost imala mnogo veći budžet

as

pre 4 godine

Тај буџет је мистерија већа од Бермудског троугла, више је ту милиона потопљено него бродова и авиона на "троуглу"!
(Црвена звезда 1913, 08. jul 2019 13:35)

A sta bi ti znacilo da sutra neko od njih izadje i kaze koliki je budzet.Kazu na primer 5 miliona.Dzaba to kada bi ti isti dan u mozgu stvorio sliku da lazu i pisao ovde da je budzet 25 miliona.

Burke

pre 4 godine

Da je u "soldima" sve... onda se ne bi ni trebalo igrati....
Psg... je u nogometu (fudbalu) primjer za to.. ni Neymar ni Mbabane ni Buffon.... I još puno drugih... Pa nije dovoljno ni da među 8 uđu u Ligi prvaka...
A evo u košarci.... Cedevita - Cibona...
Ovdje..
Raspon budžeta ogroman a finale 4-0... za Cibonu.. Nigdje veze, jedan igrač Cedevite vrijedi kao cijela Cibona...
Tako da gospodin iz Budućnosti bi ipak treba se baviti svojim klubom a ne isticati..... Čiji je veći... Budžet normalno.. :)

ostoja i bokan na aparatim

pre 4 godine

Kako se sad javljaju svi:))) A kada je Bokan skucao tolike milione u roster prosle godine, svi su cutali?! I sa takvim rosterom bio je predmet sprdnje u EL...

Naivan

pre 4 godine

Puno mi je srce sto klubovi sa ovih prostora jacaju. Toliko talentovanih igraca, a menadzment klubova to ne moze da isprati vec prodaje mlade igrace. Korak po korak i nas region ce se ukljuciti u borbu za vrh.

ogicg

pre 4 godine

Rekao je ‚i da treba tenzije izmedju zvezde i buducnosti da se spuste i bice novi rigoroznu pravilnik.Bice strogo kaznjivo svako pogrdno skandiranje i nema vise ni milimetar ulaska u teren.Zanimljivo da vidimo kako ce izdrzati navijaci zvezde da ne vrijedjaju igrace Buducnosti

CzBg1989!

pre 4 godine

Zvezda nijednog igrača neće plaćati kao Buducnost Kola prošle godine, čak smem da potpissm da su dva tri stranca nasa kao Kol prošle godine.

zvezdas-rajvoSa

pre 4 godine

Zvezda još da dovede i Teodosića na primer njeni navijači bi i dalje tvrdili da je to zbog genijalnosti Čovića i sjajnog skautinga, a da Partizan, Budućnost i sada verovatno i Olimpija/Cedevita imaju tri puta veći budžet od njih!
(dragiša, 08. jul 2019 13:40)
Zasto vi niste doveli Berona iz Eskisehirspora, Fajea iz Promiteusa ili Odza iz ne znam ni ja odakle. Kada se dovede Mekejleb iz Mersina onda je to čarobnjaštvo i skauting, a kada se dovede Beron iz Eskisehirspora onda je to drzavni projekat. Nece da moze tako, drugovi partizani.

Nele

pre 4 godine

"Prosle godine zvezda dovela perperoglua,reglenda,kejsi riversa,cirbesa a nije igrala evroligu,sta mislite dal ce u partizan ove godine doci takvi igraci,pametnom dovoljno.
@Akademik"
Inace u Partizan je prosle sezone dosao Trinkijeri za koga Zvezda nije imala para a koji je sa svojim timom skuplji nego bilo koja tri od navedenih igraca. Inace KC je dosao posle prodaje Apica za 300k evra..
Odakle vam jos pare i za Renfroa (600k), Zagorca(300k+), Jankovica, Jaramaza?

severac

pre 4 godine

@(centralna otadžbinska samouprava, 8. jul 2019 13:11)
Da, Zvezda je inace osnovana kada je Vucic dosao na vlast... pre toga nije postojala, ni bila sampion u svim mogucim sportovima i svim mogucim takmicenjima, a nece postojatibni posle Vucica. Strpite se jos malo da svemocni Vucic ode sa vlasti i da se Zvezda ugasi pa cete, mozda, onda i vi biti sampioni.

Milan

pre 4 godine

Koji spin. Budcnost je na plate igraca davala bar 50 posto vise nego sto ce Zvezda naredne sezone. A to sto su trpalw crnce bez ikakvog smisla, to je vec stvar njegovog neznanja

Mirko

pre 4 godine

Rekao je ‚i da treba tenzije izmedju zvezde i buducnosti da se spuste i bice novi rigoroznu pravilnik.Bice strogo kaznjivo svako pogrdno skandiranje i nema vise ni milimetar ulaska u teren.Zanimljivo da vidimo kako ce izdrzati navijaci zvezde da ne vrijedjaju igrace Buducnosti
(ogicg, 8. jul 2019 13:02)

Pa sad mož' da spušta kol'ko oće jer smo mu spustili +100 u finalu

A mi smo za gospodu - još veća gospoda, a za barabe smo takođe još gori.
Tako da će vam biti onako kako zaslužite, a Nebojša neka plati ako zaslužite pogrde.

Sta to uradi Berone Bili ?

pre 4 godine

Ocekuvao sam da ce grobari da budu u teskoj depresiji zbog Zvezdinog “najveceg” budzeta, al ipak je to ovaj srbomrzitelj i leva milova ruka....

bgdmangup

pre 4 godine

Sunovrat je krenuo kad se otpustili pravog trenera koji vas je odveo u Evroligu i doveli prevaru od trenera. Zvezda i Partizan nemaju nikakve veze sa tim.

Nek grmi jako zvezda sampion

pre 4 godine

Zvezda je vas opeglala u prosloj sezoni iako ste imali skoro tri puta veci budzet nego Zvezda.Ne igra budzet nego pravilna selekcija igraca Bokane

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

"ККП има МОЖДА већи буџет него у време ДВ"

Тај буџет је мистерија већа од Бермудског троугла, више је ту милиона потопљено него бродова и авиона на "троуглу"!

CzBg1989!

pre 4 godine

Zvezda nijednog igrača neće plaćati kao Buducnost Kola prošle godine, čak smem da potpissm da su dva tri stranca nasa kao Kol prošle godine.

Sta to uradi Berone Bili ?

pre 4 godine

Ocekuvao sam da ce grobari da budu u teskoj depresiji zbog Zvezdinog “najveceg” budzeta, al ipak je to ovaj srbomrzitelj i leva milova ruka....

pssssst,It is I,Leclerc !

pre 4 godine

Највећа плата у овогодишњој Звезди до сада : Џејмс Гист 500 000 ДОЛАРА за сезону
Највећа Плата у Будућности прошле сезоне: Коти Кларк (650 000 долара,мада неки спомињу да су у питању еври)

Ту су такође у Будућности : Норис Кол 60 000 мјесечно,Ерл Кларк 500 000 годишње,Едвин Џексон 450 000,Џејмс Бел 350 000 итд.
Имали сте већи буџет,то види свако ко зна да рачуна,али чињеница је да нисте имали избора.Морали сте да преплаћујете играче јер се ником није играло у неком инстант клубу у некој "забити".Онда сте нудили и више него што треба само да би неко дошао...У овом саставу тренутно осим Гиста само Браун има више од 400 000 тј 450 000.

Beogradjanin

pre 4 godine

Pa dobro to je tačno... Za vreme vujoševića imali smo budjet za sarmice, zagrljaje i pozorište...a ove godine će da izadje i za kikiriki... Mada samo od proleća kad se bude upalila mašina, za kikiriki

Mirko

pre 4 godine

Budžet ne znači da ćeš automatski nešto i osvojiti. Budućnost je recimo imala manji budžet kad je osvojila ABA ligu nego godinu dana kasnije. A naravno, znala je da lepo rasporedi, a najbitnija stavka je bila za sudije - e zato su pobedili.

Ove godine su pokušali ali nisu uspeli i eto.

Milan

pre 4 godine

Koji spin. Budcnost je na plate igraca davala bar 50 posto vise nego sto ce Zvezda naredne sezone. A to sto su trpalw crnce bez ikakvog smisla, to je vec stvar njegovog neznanja

nebaCar

pre 4 godine

Prosle godine zvezda dovela perperoglua,reglenda,kejsi riversa,cirbesa a nije igrala evroligu,sta mislite dal ce u partizan ove godine doci takvi igraci,pametnom dovoljno.
(Akademik, 08. jul 2019 13:12)

Neće, zna se ko je evropski brend

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Milogorcima je skandiranje ''Šiptari'' pogrdno samo kad treba se ode u Beograd, a kada se sa istima priznaje i šuruje, dobija nezavisnost, ukida ćirilica, prava i sl, onda su braća najrođenija. Izrodi, bićete dočekani svaki put isto. Nema tog zakonika. Žigosani ste večno.

Nele

pre 4 godine

Ne razumem bas najbolje. Hajde kad Covic objavi cifre pa mu grobari ne veruju, to mogu da razumem. Ali, EL objavi budzet Zvezde kad je igrala EL, grobari ne veruju. Podgoricke novine objave plate igraca Buducnosti i ukupan budzet Zvezde za igrace (sa ciframa za par najskupljih igraca) grobari opet ne veruju. Strane novine objave platu Gista u Zvezdi-opet ne veruju. U Srbiji svi osim Grobara znaju da je Trikijeri sa svojim timom 800k evra, grobari ne veruju. Muta javno izjavi da Partian nudi 20k evra mesecno a Zagorac trazi 30k. Sad je verovanje da je dosao za stipendiju
Veruju da u se u Partizanu igra iz ljubavi i za stipendije. Onda dodje BAT sa Dulom od 30k evra mesecno, Milutinov sa 450k godisnje, Klobucar, Muric i jos gomila "stipendista" sa po 25k+ evra mesecno...
Pekovic izadje i u intervjuu kaze da su mu dali blanko ugovor da sam upise cifru.. Jel vi to verujete samo ono sto vam odgovara ili kako to ide??

dragiša

pre 4 godine

Zvezda još da dovede i Teodosića na primer njeni navijači bi i dalje tvrdili da je to zbog genijalnosti Čovića i sjajnog skautinga, a da Partizan, Budućnost i sada verovatno i Olimpija/Cedevita imaju tri puta veći budžet od njih!

zlopamtilo

pre 4 godine

@Vujosevic bi sa ovim Zvezdinim budzetom bar 2 puta uzeo evro ligu.. 
(Vl, 8. jul 2019 17:49)
Pa imao je najveći budžet u Evroligi dok je vodio CSKA, pa šta bi?

Nele

pre 4 godine

"Prosle godine zvezda dovela perperoglua,reglenda,kejsi riversa,cirbesa a nije igrala evroligu,sta mislite dal ce u partizan ove godine doci takvi igraci,pametnom dovoljno.
@Akademik"
Inace u Partizan je prosle sezone dosao Trinkijeri za koga Zvezda nije imala para a koji je sa svojim timom skuplji nego bilo koja tri od navedenih igraca. Inace KC je dosao posle prodaje Apica za 300k evra..
Odakle vam jos pare i za Renfroa (600k), Zagorca(300k+), Jankovica, Jaramaza?

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Cestitamo gazdi privatnog kluba iz Zeleznika Nebojsi Covicu na najvecem budzetu u istoriji
(Pojedinci nemaju blama, 08. jul 2019 16:37)

Вероватно је читав буџет Звезде заправо само трећина оног чиме је располагао некад ККП и ДВ у свакој сезони!

анђео Земун

pre 4 godine

Драги мој Бокане никако да схватиш једну крајње просту ствар а то је да ККЦЗ и ККП појединачно имају више навијача него ви становника!!! Било лепо док је трајало, ти и твој мило опрасте брдо новца у ЕЛ али шта вас брига што сте се спортски обрукали важни су ваши новчаници! За протеклу сезону ЕЛ незваничне процене, неког ко не излази у јавност али може му се веровати, је да сте за халу и тим потрошили 15+ милиона евра а чијих пара то само вас двојица знате! ККЦЗ и ККП о тој цифри могу само да сањају а руководство ЕЛ се жестоко опекло што вас је уопште пустило у ЕЛ јер сте супер заступали АБА лигу којој следеће сезоне истиче уговор са УЛЕБ и ако ККЦЗ не направи нешто јаче ове сезоне АБА неће имати место у ЕЛ следеће сезоне гарантовано! Да не говоримо о томе што сте ви халу "морачу" једва испуњавали у ЕЛ (најпунија била у финалима са ККЦЗ) а ККЦЗ и ККП могу да у зависности противника напуне 10000+ навијача у Арени у једној утакмици зашта је вама потребно 3-4 утакмице! Зато не пореди се са неким ко је навијачки јачи од вас и неким ко не мора да своје навијаче доводи по политичкој линији или их плаћа да дођу и сеире! Поздрав из Земуна!

centralna otadžbinska samouprava

pre 4 godine

zvezda neće postojati kada padne vučić, ovo šta se radi zarad malo političkih poena je van svake pameti. neko će morati da plati ove milione, teško da će se moći exscel listama pokriti ovo.

Billy iz trokoraka

pre 4 godine

Vujosevic bi sa ovim Zvezdinim budzetom bar 2 puta uzeo evro ligu..
(Vl, 08. jul 2019 17:49)

Naravno da bi, naročito nakon uspeha sa CSKA u kom je imao bar duplo veći budžet i to je bio jedini put u skorije vreme da se isti taj CSKA nije plasirao u PO...

misa

pre 4 godine

Čisto sumnjam da su budžeti Budućnosti i Mornara u prošloj sezoni bili slični ili uopšte uporedivi. Ako su ove godine slični to znači da je učešće u Evroligi ostavilo traga jer Mornar nije finansijski nešto ojačao, a do sad je svake sezone Budućnost imala mnogo veći budžet

Burke

pre 4 godine

Da je u "soldima" sve... onda se ne bi ni trebalo igrati....
Psg... je u nogometu (fudbalu) primjer za to.. ni Neymar ni Mbabane ni Buffon.... I još puno drugih... Pa nije dovoljno ni da među 8 uđu u Ligi prvaka...
A evo u košarci.... Cedevita - Cibona...
Ovdje..
Raspon budžeta ogroman a finale 4-0... za Cibonu.. Nigdje veze, jedan igrač Cedevite vrijedi kao cijela Cibona...
Tako da gospodin iz Budućnosti bi ipak treba se baviti svojim klubom a ne isticati..... Čiji je veći... Budžet normalno.. :)

Aca

pre 4 godine

Prosle godine zvezda dovela perperoglua,reglenda,kejsi riversa,cirbesa a nije igrala evroligu,sta mislite dal ce u partizan ove godine doci takvi igraci,pametnom dovoljno.
(Akademik, 08. jul 2019 13:1 Akademice :), kako ti nije palo na pamet da je to mozda zbog toga sto je Zvezda sezonu pre toga igrala Evroligu u kojoj je ostvarila 11 pobeda, pored toga zaradila i od ulaznica a, kako li si samo pa to uspeo da zaboravis akademice, i raspordala celu ekipu koja je uz dva pojacanja imala potencijal da ode na F4. Samo za Gudurica smo uzeli milionce, pametni

severac

pre 4 godine

Sve je ispricao/ iskukao samo nije spomenuo da je Buducnost prosle godine imala veci budzet nego ijedan klub sa ovih prostora ikada, ali s obzirom na postignuti "uspeh" nije ni cudo. Posle onih desavanja u proslogodisnjem i ovogodisnjem finalu Buducnost vise nikada nece u Beogradu pobediti ni Zvezdu ni Partizan.

BODIBOND

pre 4 godine

Uvezao Bokan par kamiona banana ( sto su mu neki drugi omogucili ) i sada misli da se razume u sve zivo, pocevsi od kosarke pa nadalje.

onako

pre 4 godine

@dragiša i slični
Kolton Ajverson koji vas je odjavio je u platnom razredu Džejms Gista. Kako li je KKP pregovarao sa EL centrom bez para?

Mene lično zabavlja vaš psihološki profil.
Posebni su to ljudi koji veruju da ste konkurisali bez para za EL a eto Zenit dao.
Jeste Zenit dao ALI VIŠE OD ONOGA ŠTO STE PONUDILI VI.

Košarka na ovom nivou na kome su Zvezda i Partizan je skupa. Normalno da i jedni i drugi imaju novac. Ne mislite valjda da Pejdž, Lendejl, Gos igraju za džabe, pa oni u nižim USA ligama imaju po 200-300 hiljada u razvojnim timovima.
A da, znam došli su da naprave ime kod Čanka tada. To su te priče za decu i ometene u razvoju. Da ne pričamo o Zagorcu, Gagiću... to što ne znaju ništa to je problem uprave, ali oni uredno uzimaju novac sa blagajne. Za koliko vas tužio Braun? 120k stoji zahtev na BAT, pa jel to normalno?
Od kada je došao Ostoja kroz KKP je prošlo 50 igrača, 22 stranca. Pa ljudi još migrante niste potpisivali samo.
Da ne bude zabune isto mislim za Zvezdaše koji prosipaju baljezgarije kako nisu skupi igrači, đavola nisu. Samo zatucani misle da Čović pravi magiju. Jedino što bolje trenutno kupuje i ima poziciju te EL pa mu je lakše. Sve ovo košta.
Pa jel normalno da od toliko domaćih trenera se dovode Sito Alonso, Trinkijeri...
Pa košta to i to papreno.
Ali ne, vama je lakše da verujete da vas neko voli.

Smeh

pre 4 godine

@ ogicg
Biće zanimljivo videti kako će nečiji sin uspeti da se uzdrži da ne kroči na teren niti da se unosi u lice igračima Zvezde zajedno sa svojim pajtosima. Kao i da navijači future ne prozivaju, da ne kažem vredjaju Srbe. Kod vas te 2 reči imaju isto značenje

stefan prvovencani

pre 4 godine

ККП има МОЖДА већи буџет него у време ДВ"Тај буџет је мистерија већа од Бермудског троугла, више је ту милиона потопљено него бродова и авиона на "троуглу"! 
(Црвена звезда 1913, 08. jul 2019 13:35) 
Pogledaj tim sa kojim je Dule otisao na F4 i uporedi broj stranaca sa ovim danasnjim timom petokrake pa ce ti biti jasnije.
(Toto-ko-tunjo, 08. jul 2019 18:36)

Pogledaj timove sa kojima je Paetizan igrao do tog F4 i uporedi sa danasnjim sistemom EL, pa ce ti biti jasnije.

delija

pre 4 godine

Citam razlicite komentare ljudi koji nisu simpatizeri zvezde i divim se budalastinama istih. Prvo sta vas briga koliki je budzet zvezde . Jel to ona seljacka malogradjanska prica da zavirim iza plota kod komsije i daj da oplevim po njemu. To sto ste vi nesposobni i neznate da navucete pare i zaradite ih to samo govori o vama koliko ste nesposobni Ko je vama kriv sto neznate. Kad nesto neide onda se menja a ne samo pljujete po drugome i drzite pridika. Da STE TAKO DOBRI SADA BI SE TAKMICILI SA NAMA NE SAMO U KOSARCI ALI NE VI STE NAVIKLI DA PLACETE I TRAZITE MILOSTINJU Pocnite da radite i za par godina cete biti i vi u vrhu a ako nastavite ovako nikada necete nista postici

santa justa

pre 4 godine

Najveći Duletov budžet bio je jedne godine 4 miliona eura. Dule Vujošević sa 6 miliona u Partizanu i danas bi bio u 4 najbolja Evropska kluba.
(Dragan Lo, 08. jul 2019 15:30)
Tesko. Pola bi otislo na slike :)

Goran

pre 4 godine

100 razlike u finalu smo bukvalno uništili
najskuplji tim u istoriji ABA lige.
E sad sto si ti piljar pa ne znas da kupujes košarkaše pa jos na kraju dovede i Repesu.
Hvala ti!

Djenka snima film grobari statisti

pre 4 godine

Ma ni partizan ni buducnost na znaju da raspolazu sa parama koji dobijaju od drzave.Propali klubovi koji sluze samo za sprdnju

Džoni

pre 4 godine

Daj više ta prepucavanja budžet pa budžet, mora veliki budžet ako hoćeš da se nosiš sa najboljima, ako nećeš onda ti ne treba ni budžet, ni tim ali neće biti ni rezultata. Sve ovo je jasno kao dan. Da bi doveo kvalitetne igrače moraš da ih platiš i da napraviš tim da bi ti igrači hteli da dođu, da bi napunio hale, opet ti trebaju kvalitetni igrači i konkurentan tim, tako da se sve u principu vrti oko para i kome to danas nije jasno taj je u velikom problemu?

Konstatacija

pre 4 godine

Uglavnom si u pravu,za sve,osim za partizan.U vreme Vujosevica on je ima neogranicen budzet,uzimao je igrace odakle je heo,uglavnom ih otimao iz drugih klubova,nudeci im status reprezentativca i koristeci slabiju finansijsku stranu ostlih klubova a to ce najcesce kasnjenje neke plate.U vise slucajeva su igraci upisivali cifre na blanko ugovorima,ko je koliko hteo.Imali smo prilike pre neki dan da vidimo ugovor Milutinova,zahvaljujuci BAT-u,da je igrac na pocetku karijere,mozda je bio i maloletan kad je potpisivao,imao 450 000e u poslednjoj godini...koliko li su tek imali oni zvucniji od njega a takvih je bilo vise od polovine ekipe.Zvezda sad daje samo 50 000e vise od toga prekaljenom igracu sa visegodisnjim,mozda i decenijskim iskustvom u EL pa pojedini kukaju.

Petar

pre 4 godine

(Mirko, 8. jul 2019 13:59) # Link komentara

Tacno ali u vreme kad je partizan igrao najveci budzet evrolige je bio 15 miliona evra, dok smo prosle godine videli mega budzet fenera od 40+ miliona evra a u stopu ih je u stopu pratio cska, barsa i real. Ove godine vidimo ugovor od neto 70 miliona evra za Mirotica sto je nepojmljivo za evropsku kosarku a bogami je mnogo i za nba, to je vise novca nego sto je vrednost svih el igraca iz vremena f4 partizana. Tako da je potrebno malo odmerenosti u komentarima. Ne znam koliki je budzet zvezde ali znam da mora minimum 8 miliona da bude, sa sve novcem za igrace, rentiranje hala, prevoz i smestaj. Plate igraca su izasle pre dva dana, ima spisak, najnize su placeni nasi klinci oko 170k evra po sezoni. Sa druge strane, od kako pratim kosarku nikada se nije znalo koliko partizan placa igrace ili trenere, sve je to u domenu spekulacija i nagadjanja, kao da je to drzavna tajna a drzava tj. svi mi finansiramo i jedne i druge.

Walldorf

pre 4 godine

Prvo,nepristojno je govoriti o tudjem novcaniku. Nije gospodski. Kao ni viriti u tudji tanjir,g.Bokan. No,kako je jedini nacin razgovora sa ovim covekom bas takav,onda se jednostavno moras spustiti na taj nivo.Da bi te razumeo i shvatio.Pa evo malo cenjenica. Hajmo se prisetiti proslog leta,nekako bas Jul,Avgust mesec.Drzava CG je KK Buducnost prepoznala kao prioritet. Rekonstrukcija hale(Eksterijer i enterijer). Dovodjenje vrhunskih igraca na kilo. Promena trenera usred sezone. Sve nabrojano nije moglo biti izvedeno bez rekordne sume novaca ikada ulozenih u jedan kosarkaski klub na teritoriji ex-Yu, KK Buducnost Pg. A onda, kada se ceo projekat srusio kao "kula od karata", sada cemo druge da prozivamo. Pa,nije to lepo, g.Bokan,nije...Buducnost je protekle sezone u sastavu imala vrhunske strance u najboljim godinama.Vredne po 700,800 000. Evra po sezoni. Po sezoni,ponavljam! Mi dovedemo Gista, na dve sezone, za milion DOLARA.Kao slobodnog igraca,bez obestecenja,znaci. I ceo region skoci kao oparen!Milion USD je nesto manje od 900 000.Evra. Dakle,Gist u Zvezdi za cca 450 000.Evra po sezoni. Nesto nejasno? Ubedljivo najvise u sastavu KK Crvena zvezda.Dok je samo jedan igrac KK Buducnost,za jednu sezonu imao nesto manje od 800 000.Evra,ponavljam.Sto se tice budzeta KK Partizan,ne bih o tome.Jer me ne zanima.Neka Grobari sami brane svoju kucu. Sportski pozdrav!

One night in May

pre 4 godine

(Tu je Partizan, koji će imati možda još veći budžet nego u vremenu kada je ekipu vodio Duško Vujošević.)


Toliko o stipendijama, kikirikiju, ustipcima kod Bocine mame i kartama za pozoriste...

kgkg

pre 4 godine

Zvezda dala ponudu Teodosicu.Teo se i dalje necka,ima verovatno par dana da razmisli sa dogovorom vodecih ljudi iz kluba.Na jednu stranu duplo manje pa i vise para,na drugoj Bg(kuci,cerka,zena),obecanje i Zvezdin dres.Šta činiti?

zvezdas-rajvoSa

pre 4 godine

Zvezda još da dovede i Teodosića na primer njeni navijači bi i dalje tvrdili da je to zbog genijalnosti Čovića i sjajnog skautinga, a da Partizan, Budućnost i sada verovatno i Olimpija/Cedevita imaju tri puta veći budžet od njih!
(dragiša, 08. jul 2019 13:40)
Zasto vi niste doveli Berona iz Eskisehirspora, Fajea iz Promiteusa ili Odza iz ne znam ni ja odakle. Kada se dovede Mekejleb iz Mersina onda je to čarobnjaštvo i skauting, a kada se dovede Beron iz Eskisehirspora onda je to drzavni projekat. Nece da moze tako, drugovi partizani.

neko bitan.

pre 4 godine

Zvezda ima neograniceni budzet u svim sportovima, to je jedino tacno.
(dok, 8. jul 2019 13:01)
Ovi koji su udarili "minus" su isti oni zbog kojih pametna Srbija odlazi zauvek sa ovih prostora...Nazovimo stvari pravim imenom već jednom!To su vam ti napredni,oni i penzioneri "drže" Srbiju kao taoca!

Stručnjak

pre 4 godine

Od kad je Dule krenuo sa kuknjavom kako mu je zavrnuta slavina a gura se u Zvezdu, od tog trenutka svi više pričaju i napadaju se međusobno u vezi budžeta a sporta sve manje. Jel kriv neko Bokanu što sa najvećim budžetom nije osvojio Aba i brukao se u EL? Ko je kriv Partizanu što trenutno, po Ostojinim podacima, plaća 5 trenera od čega se ne zna dal je skuplji trenutni ili onaj što ih je tužio za časove ljubavi? To se zove loše poslovanje Todorića i Danilovića gde niko ne gleda u budžet dok SPS toči već samo dovodi i obećavaj plate, a danas tužbe samo pljušte... Nije ni Zvezdi niko kriv što su imali lošu upravu godinama i ništa nisu znali da naprave osim par kupova osvojenih, danas su u prednosti jer nemaju dug i sve što država pošalje može da ide na plate.
A drugo budžeti i plate rastu, glupo je porediti sa stanjem od pre 10 godina, kao što danas jedan prosečni talentovani SMS u fudbalu vredi više nego ceo tim Milana sa Nestom i Pirlom...

Nemanja

pre 4 godine

Najjaci su ovi sto znaju sve plate igraca kao da su im oni sastavljali ugovore... Ajde ne s....e vise nego pogledajte u svoje novcanike. Za koliko vi para igrate? Beda obicna, samo da se prave pametni i da prozivaju druge po netu.

Akademik

pre 4 godine

Prosle godine zvezda dovela perperoglua,reglenda,kejsi riversa,cirbesa a nije igrala evroligu,sta mislite dal ce u partizan ove godine doci takvi igraci,pametnom dovoljno.

dragiša

pre 4 godine

zvezda neće postojati kada padne vučić, ovo šta se radi zarad malo političkih poena je van svake pameti. neko će morati da plati ove milione, teško da će se moći exscel listama pokriti ovo.
(centralna otadžbinska samouprava, 08. jul 2019 13:11)

Misliš kao što vi nepostojite od kad je pao Tadić...a zašto je to tako, zato što ste bili državni projekat prošle vlasti. Samo nemojte vi o državnom projektu, i vlasti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Duka, 8. jul 2019 14:35)

Porediti prethodnu vlast i ovu danas je blasfemija. Prošla je bila loša, ali ne diktatorska. A diktatorska je ta koja kontroliše sve aspekte života, od vojske do hortikulture. Naravno i sport.
Šta god mislio o Tadiću, daj čoveče, njega porediti s Vučićem? Uporedi koliko se koji pojavljivao na TV i sve će ti biti jasno.

Sir Oliver

pre 4 godine

Ovom igleda nije bilo dosta onih 100 razlike. Ajde covece, ousti Zvezdu na miru. Kad god si se čačkao, dobio si po nosu pa si kukao

Mile

pre 4 godine

Veci budzet nego kod Dula ok ali novi trener nam je duplo skuplji od njega, Trikineri je preskup trener i strah me je da ce ugusiti klub, nije mi se svidela prica oko Lendla jer se oko njega trebala graditi ekipa ....

555333

pre 4 godine

Partizan nikako nema veći budžet sad nego što je imao u ona crna i tužna vremena za srpsku košarku!
Oni tada uopšte nisu brinuli za pare jer koliko god da im je trebalo dobijali su od države, ucenjivanjem srpskih firmi za sponzorstva...
Domaće igrače (bar one koji valjaju), su takođe ucenjivali pa otimali.
Dakle, tu priču pričaj Bokane tamo svojim milogorcima, mi koji smo tada bili tu i svojim očima gledali sav taj bahati kriminal, više nego dobro znamo kako se i šta radilo!
Njihovo posrnuće se desilo paralelno sa smenom vlasti i uticaja kriminalne politike i žutih političara, slučajno, jel da?!
Na kraju, da se dotaknem i vas, novopečenih kriminalaca a sve po ugledu na ove, gore pomenute.
Samo što vi i niste baš toliko vešti u tim mutnim radnjama kao D.V, na čelu sa tadašnjom garniturom vlasti.
Takođe, pominješ budžete Zvezde, Partizana, kao da si sam radio presek stanja i imao uvid u papirologiju a o svom ličnom budžetu se nešto i nisi raspisao.
Kad ćeš da počneš da shvataš da si postao samo ružna istorija ovog prelepog sporta i da je upravo ta činjenica tvoj vrhunac?!

Mića

pre 4 godine

Gospodine Bokane, da sam na čelu nekog kluba (kao vi) koga je rastavio na sastavne delove tim u kome je jedini plej Filip Čović, ćutao bih bar pet godina a verovatno se uopšte i ne bih pojavljivao u javnosti.

Sub013

pre 4 godine

Ocekuvao sam da ce grobari da budu u teskoj depresiji zbog Zvezdinog “najveceg” budzeta, al ipak je to ovaj srbomrzitelj i leva milova ruka....
(Sta to uradi Berone Bili ?, 8. jul 2019 12:59)

Ma nije zbog toga, cacnuo im Vujosevica i pare o kojima ne sme da se prica jer su tad oni igrali iz ljubavi, inace da to nije spomenuo da vidis kakve bi komentare podrske dobio Bokan iako je srbomrzitelj i Milova ruka, ali sad nemaju gde.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Svi znamo da je Fmp privatni klub koji se finansira od drzavnog novca.
(ata od zvedasa 1913, 08. jul 2019 13:50)

Znači sledece sezone vas šuri Fmp ?!

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Cekaj bre,pa jel niste vi i Partizan istupili iz ABA lige ?
(Ajde Ostoja, 08. jul 2019 13:27)

Nisu, prijatelju. Jedni iz inata, zbog "izadji, mala", drugi zakasnili na sastanak iako ih podsecali na to. Mada, i na sopstvene utakmice kasne...

UKBT

pre 4 godine

Dragi moj Bokane, fransiza iz Zeleznika je jedini klub na svetu koji nema budzet nego se iz drzavnog budzeta sipa koliko im volja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Simce, 8. jul 2019 19:25) # Link komentara

Uvek kontra Bajkovoj torti.

8.000.000 evra...

pre 4 godine

GODIŠNJE PLATE KOŠARKAŠA CRVENE ZVEZDE

Džejms Gist 490+premije
Derik Braun 450
Ognjen Kuzmić 450
Čarls Dženkins 400
Bili Beron 350
Stratos Perperoglu 340
Branko Lazić 200
Mohamed Faje 200
Boriša Simanić 170
Majkl Odžo 150
Filip Čović 135
Dejan Davidovac 135
Ognjen Dobrić 135
*sume su u 1000 dolara


Za sada 3.700.000...samo za plate igraca.
Sobzirom da su ponudili Teodosicu 1.200.000 i da planiraju jos jednog ograca dolazimo da je bužet oko 8.000.000 evra.

Zemlja Srbija...zemlja čuda...

PredragDrobnjak

pre 4 godine

Vujosevic bi sa ovim Zvezdinim budzetom bar 2 puta uzeo evro ligu..
(Vl, 8. jul 2019 17:49)

Ne bi sigurno ali bi imao vise uspeha nego Zvezda.Partizan je maksimum imao 3-4 stranca godisnje i nikada nije dovodio proverene EL igrace.One godine kada smo bili na f4(2009/10) su nam stranci bili Maric(3,4 poena po utakmici u Spaniji), Vranjes(svi znamo ko je), Roberts(dosao iz Zv) i Bo Mekejleb kao najbolji skorer Turske lige, jedini koji je bio vredeo.Ostatak tima:Sinovec,Mitrovic,Strahinja Milosevic, Sava Lesic, Pera Bozic, Kecman, Rasic, Lucic( 19 god)..
Usudio bih se da kazem da je Partizan prosle godine imao veci budzet nego 2009/10...Zvezda ove godine ima na raspolaganju mnogo para, ne znam zasto se navijaci vredjaju kada im se to spomene.Kao sto ni Trinkijeri u Partizanu ne radi za dzabe.Dakle, Vujosevic bi sa parama koje ima Zvezde definitivno bio redovni ucesnik top8 i f4, ali eto.Sada ce Covicevi botovi da nalupaju minuse ali to nece promeniti istinu.

asr

pre 4 godine

Ne brini se Bokane... Jos Teo da stigne, pa ima da vas nema... A o budzetu ti da nam pricas, sa onakvim igracima kakve si imao prosle sezone?! Obraza bez!!!

Drug Marko

pre 4 godine

Znaci da je Partizan imao barem trecinu budzet kao danas zvezdana.Osvojio bi EL.Zvezda bi morala sa ovakvim pojacanjima da igra barem u top-8.Sve ostalo je promasaj veka.

Baki

pre 4 godine

Dolazi Teo sigurno,sada je pitanje da li će još stići i Jović kao rezervni plej za EL.Ako se to zaista desi,F4 u Atini je vrlo realna opcija.I treba uložiti još koji milion kada već imaš tim koji realno može na krov Evrope.Za one koji ne veruju u ovo,vidimo se u maju sledeće godine u Atini.Skoro sigurno.

nz

pre 4 godine

Šta priča ovaj Bokan, pa svaki zvezdaš zna da je Partizanov budžet 9 miliona i to sve od državnih para, Partizan ima najveći budžet u regionu, samo Trinkijeri ima platu od 1,5 miliona, pojačanja su im provereni evroligaški igrači poput Gordića i...dobro, Gordića. A Zvezda dovodi za siću nekog Gista, Brauna, i to samo na ime i brend, niko od nije plaćen mnogo, svi igraju iz čiste želje. A Zvezda se finansira samo od prodatih ulaznica pa vi vidite ima li istine u Bokanovim rečima.

Plate KKCZ

pre 4 godine

Ovo je izaslo u informeru pre neki dan, e sad da vidimo partizan za bilo koju sezonu. Plate su u hiljadama dolara.

Džejms Gist 490 + premije
Derik Braun 450
Ognjen Kuzmić 450
Čarls Dženkins 400
Bili Beron 350
Stratos Perperoglu 340
Branko Lazić 200
Mohamed Faje 200
Boriša Simanić 170
Majkl Odžo 150
Filip Čović 135
Dejan Davidovac 135
Ognjen Dobrić 135

....

pre 4 godine

KEJSI RIVERS U MORNAR
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ogicg, 8. jul 2019 14:11)
Ti si jos ziv?

Zvezda Sampion

pre 4 godine

Vujosevic bi sa ovim Zvezdinim budzetom bar 2 puta uzeo evro ligu..
(Vl, 8. jul 2019 17:49)

Ko nema argumente, ko ne barata cinjenicama...ostane mu samo sta bi bilo, kad bi bilo, da vraca, da nagadja...

Iskreno

pre 4 godine

Pa istinu je rekao, Zvezda je povecala.budzet za milion eur vise. Ranije je bio budzet za plate 2.5 sad je 3.5 mill. Ukupan budzet je oko 4.5-5 mill. Za milion eur veći budzet nego pretprosle sezone tjs poslednje koju smo igrali u EL. Zvezda i ove ubedljivo najmanji budzet u EL.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

iza koga je rukovodstvo srbije stajalo pre 10-15 godina? malo czv, malo partizan. ne budi naivan.
(minea, 08. jul 2019

Mала исправка, УВЕК иза ккп стоји државни врх!

ja

pre 4 godine

Rece covek iza koga stoji Milo Djukanovic i cela CG...Da nije tužno bilo bi smesno!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 08. jul 2019 13:07)

Pa iza Čovića stoji Aleksandar Vučić i cela Srbija. Jel Crna Gora veća od Srbije?

ostoja i bokan na aparatim

pre 4 godine

Kako se sad javljaju svi:))) A kada je Bokan skucao tolike milione u roster prosle godine, svi su cutali?! I sa takvim rosterom bio je predmet sprdnje u EL...

Sabre

pre 4 godine

Pričamo o Dženkinsu DANAS, Braunu, Gistu i eventualno Teu! Ne pričam o Beronu, Fajeu ili Lovernju i Bertansu onomad. Ovo su sada ostvareni i igrači na ceni danas. Jesmo doveli Veselog kada smo ga doveli, ali danas da ga dovedemo trebali bi nam veeeeliki novci. Ne izvrći ono o čemu sam govorio.
(dragiša, 8. jul 2019 14:56)

Liche, upravo si sam sebi upao u usta ovim komentarom. Rec koju trazis nije ostvareni (mada je tacna) vec bogami polako potroseni. Jer, koliko god da su to i dalje zverski igraci, sigurno je da je Gist bio mnogo bolji (i skuplji.. ne racunajuci OPSTU inflaciju cena od tada.. u poredjenju standarda tog vremena i ovog sad) igrac kada je bio kod vas nego sada kod nas. Pogledajte mu brojke iz prosle sezone.. krajnje prosecne. NARAVNO, ne kazem, to je i dalje brutalan i ne-jeftin igrac, ali prestanite da spinujete aman... mi i dalje nismo doveli nikoga u svom prajmu od evropskih superstarova, kao sto ste vi to znali da radite.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Ne lupetaj ti i tebi slicni koji jos uvek veruju da je Marakana gradjena kupovanjem ciglica. 
Majko moja koji narod zivi na ovim prostorima, prosto je za ne poveroavti. Pa vama bolji od Milosevica, Vucica, Vulina, Seselja i ne treba. Dobili ste sto zasluzujete. 
Pozdrav iz Eu...
(Marko, 08. jul 2019 14:57)

Ostani EU...

onako

pre 4 godine

@cinjenice
Plaćeno je obeštećenje od 200 000 i uzeo je 300 000 za polusezonu.
Šta je tu sporno? Eurohoops i Sportando su preneli izjavu iz Španije.
Renfro je bio u tom trenutku najbolje ocenjeni igrač EndesaLige.
Doneo vam Kup kojim se jako dičite valjda ste zadovoljni.

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 4 godine

Bokane već si završio na Tegijevom Instagram profilu !! Mnogo mu se svidja tvoja izjava, pogotovu ovaj prvi deo ...

Bg

pre 4 godine

Zvezda je u UPPR usla 2011 kada je na vlasti bio DS. A komsija sto hoce da bude opozicija a da mu predsednik clan GO SNS pa to ne ide jedno sa drugim... Vodje navijaca i jednih i drugih slusaju vlast. Ja znam stotine Zvezdasa velika vecina misli o vlasti kao i ja.

slobinator

pre 4 godine

(dragiša, 8. jul 2019 14:56)
dženkins je neko ime i stekao u zvezdi.ovo mu je treći put da dolazi,praktično mu je ovo druga kuća,plus nije preskup igrač i ima srpsko državljanstvo.gist je po meni već islužen igrač.nimalo ne volim što su ga doveli,prvo zbog toga što je igrao za grobare,a drugo jer znamo da je imao problema i sa korišćenjem opojnih sredstava.više bih voleo da je ostao cirbes.doveo bi se on u red ,nego je imao neki problem sa trenerom očito.teodosić sigurno neće doći jer evo već se javlja makabi koji mu nudi 3 miliona.on realno posle 2 godine neigranja ne vredi ni pola tog novca.osim toga zvezda za 700-800 hiljada može da dovede neku zver od pleja koji će za razliku od tea igrati i odbranu

pr

pre 4 godine

Вероватно је читав буџет Звезде заправо само трећина оног чиме је располагао некад ККП и ДВ у свакој сезони!
(Црвена звезда 1913, 08. jul 2019 16:49)

ti si izgleda ostao u 1913?! Verovatno znaci da nemas pojma.

Borky

pre 4 godine

Budzet Zvezde za igrace i strucni stab ove sezone nece preci 4.5 miliona eura (racunam i pleja od 700k)a budzet Buducnosti prosle godine je bio 6.5+- miliona eura za plate igraca i strucni stab. Sto se tice Partizana tu naravno ne mozemo ni pogadjati budzet ni prije a ni koliko je danas (prije bi se saznalo da li vanzemaljci postoje) al po bat presudama to su bile bahanalije koje niko ovjde ne moze ni da zamisli.
Za sve ovo sto sam napisao postoje podatci sto novinarski sto klupski pa ako oni lazu i ja lazem. Jedino o ovom klubu iz "zone sumraka" se nista ne moze procitati.

ernesto che

pre 4 godine

Zvezda ima neograniceni budzet u svim sportovima, to je jedino tacno.
(dok, 8. jul 2019 13:01)
Ovi koji su udarili "minus" su isti oni zbog kojih pametna Srbija odlazi zauvek sa ovih prostora...Nazovimo stvari pravim imenom već jednom!To su vam ti napredni,oni i penzioneri "drže" Srbiju kao taoca!
(neko bitan., 08. jul 2019 13:47)

U pravu si, samo si "zaboravio" da napises da se ta pametna Srbija iseljavala i u vreme vladavine tadica, dacica ruzica, mirka marjanovica i duhovnog gurua duloa vujosevica a isti ovakvi su i tad lupali minuse, ali ovaj narod nikako da se opameti, leba, igara i vodenica da melje na moju stranu.

rajko

pre 4 godine

Mnogi ovde pominju platu Trinkijerija kao neko čudo.Objavljeno jke da je njegova plata 792000 za tri godine,znači 260 000 za godinu..Nisam siguran da Tomić radi za manju platu a iako radi to je vrlo malo manje.Ne znam kako se ovde može podvesti formulacija-trener od milion dolara.

mr čović i dr terzić

pre 4 godine

Navijači čovićevog kluba imaju uvek drugačiji sistem računanja zarada od svih ostalih klubova.
Na primer, Čović sam kaže da je budžet kluba 6,5 - 7 miliona, ali poznavaoci prilika kažu da im je budžet duplo manji od Budućnosti (zvanično 5,4 miliona prošle godine) i Partizana (između 2,5 i 3 miliona). Čak su i čelnici Cedevite jednom izjavili da im je budžet oko 7 miliona,blizu budžeta kluba iz Železnika.

Paja Patak

pre 4 godine

zvezda neće postojati kada padne vučić, ovo šta se radi zarad malo političkih poena je van svake pameti. neko će morati da plati ove milione, teško da će se moći exscel listama pokriti ovo. 
(centralna otadžbinska samouprava, 08. jul 2019 13:11) 

A vi? Kome pripada Ostoja? Kome se Pekovic zahvaljivao? Tvoj klub pliva u svim vlastima.SPS/JUL DSS, pa podrska Dinkica, Tadica i sada SNS.Zar vam Vucic nije pokazao i dokazao da ste primali vise od Zvezde. Sada ste jednaki.Ko vam dovede dva drzavna preduzeca.Zasto se nikada nije videlo koliki je budzet prhodi rashodi.Krije se ko zmija noge.Jedino sto je vidljivo to je dug prema drzavi a to je 75 miliona dinara

as

pre 4 godine

Tu je Partizan, koji će imati možda još veći budžet nego u vremenu kada je ekipu vodio Duško Vujošević.) 


Toliko o stipendijama, kikirikiju, ustipcima kod Bocine mame i kartama za pozoriste...
(One night in May, 08. jul 2019 13:21)

Genije,bas cudno da ima veci budzet nego pre 7,8,9 godina.
Trebalo je stvarno mozak odmoriti da bi se smislio taj komentar tvoj.

Duka

pre 4 godine

zvezda neće postojati kada padne vučić, ovo šta se radi zarad malo političkih poena je van svake pameti. neko će morati da plati ove milione, teško da će se moći exscel listama pokriti ovo.
(centralna otadžbinska samouprava, 08. jul 2019 13:11)

Misliš kao što vi nepostojite od kad je pao Tadić...a zašto je to tako, zato što ste bili državni projekat prošle vlasti. Samo nemojte vi o državnom projektu, i vlasti.

Nenaks

pre 4 godine

Kakve gluposti citam.Da li vi mislite da ce ako ode Vucic nestati zvezdinih navijaca i simpatizera kojig je daleko vise.Doci ce neko drugi koji je mozda veci zvezdas.U svakom slucaju zvezdasa ima daleko vise.U kriznim vremenima posebno na ovim prostorima ne moze postojati visr od jedne ekipe koja ce konkurisati na ovako visokom nivou.Bice ovo duga vladavina Zvezde i marginalizacija Partizana

nikola bozic

pre 4 godine

Ali kada zvezdasi napisu da je Dule imao neogranicen budzet a on igrao sa 6-7 igraca u rosteru(uglavnom jedan amer na pleju koji se nije zadrzao duze of godine,1-2 domaca talenta,1-2 mlada stranca anonimusa,jedan domaci povratnik plus Kecman i Bozic),ostalo razni Milosevici.Djekici,Besovici...pritom covek godinama igrao EL,afirmisao nepoznate igrace i prodavao ih i tek u negde osmoj sezoni imao malo veci budzet posle f4.Zvezda otkad je ON tu,prve sezone tim sa Kalinicem,Bobijem,Nelsonom,Dzenkinsom,Cirbesom,Jovicem,Simonovicem,takav tim sastavljen a nikakve zarade ranijih godina i jedno igranje u LS im dovoljno da ekspresno vrate 16 miliona i da svake godine imaju tim komplet sastavljen od reprezentativaca i evroligaskih stranaca.U fudbalu da ne govorim,od one nocne sednice krece renesansa,kupljeno barem dvadesetak ozbiljnih stranaca i jos pedesetak domacih i vraceno 40 miliona,sa jednim ucescem u LS i LE i jednim prodatim igracem uz svoje skole za nesto vece pare.Sa druge strane takodje jedno ucesce u LS ali 6-7 igranja u LE,mnogo vise prodatih igraca iz podmlatka i daaaleko manje kupovine sa strane i dug samo raste.Pa zar je moguce da je uprava jednih(i to onih za koje ON navija)sastavljena od magova genijalaca i postenjacina,a drugi su lopovi i nesposobnjakovici kakve svet nije video.Bukvalno Terzic i Covic momentalno da se zaposle u ministarstvu finansija jer steta sto takvi carobnjaci trunu u sportu umesto da njihov genij iskoristimo na pravi nacin i da nam konacno svane

mohikanac

pre 4 godine

Zvezda je napravila takav markentiški dar mar da ovo neće da se smiri do 2025.
Da ima para ima, ok je to ali ne bio u koži Milana Tomića. Što je najgore nisu se samo deca pomamila nego i stariji. Sa druge strane komšije hoće da prebace, izgubili su se totalno.
Ja dok ne vidim tim kako igra na zemlji sam čvrsto, raduju me Dobrić, Davidovac, Lazić... ti naši koji neće baš da popuste kao Budućnost, imaju herca pa neće biti brukanja a za više ne znam gde ovi ljudi vide taj optimizam toliki. Gist ok, ovi drugi kupuju Mirotića, Tavareša... i tako po svim pozicijama.
Ovim je Zvezda tako ublatnjavela i Trinkija i Budućnost iz prošle i ostale ovakve akcije, ovo je čudo kako to mizerno izgleda u odnosu na ovo. Kažem popalio se narod samo tako. Tomiću da li mirno spavaš?

ogicg

pre 4 godine

Rekao je ‚i da treba tenzije izmedju zvezde i buducnosti da se spuste i bice novi rigoroznu pravilnik.Bice strogo kaznjivo svako pogrdno skandiranje i nema vise ni milimetar ulaska u teren.Zanimljivo da vidimo kako ce izdrzati navijaci zvezde da ne vrijedjaju igrace Buducnosti

cole

pre 4 godine

zvezda ima najveci budzet. da, i? mozete samo da nas mrzite jer ste bili, sada ste i zauvek cete ostati mizerni i mali. i vi milogorci koji ste prosle godine kupili aba titulu i vi grobari koji ste godinama otimali, pretili, stipali...i tako osvajali titule. karma je cudo! vratilo vam se samo malo, tek cete da patite zbog toga. logicno je da najveci klub na balkanu, u svim sportovima, sa najvise trofeja i navijaca, pleni i najvecu paznju medija i sponzora, a samim tim i da ima najveci budzet. srecno, zvezdo moja!

bvb

pre 4 godine

Pa dobro, Zvezda ima najveci budzet u poslednjih ko zna koliko godina ali to ne znaci da je budzet ne znam koliki je. I dalje je medju najlslabijim u EL. Pritom ne treba zaboraviti da je Zvezda u prethodnih nekoliko goinda prodala igraca za 4 miliona ako ne i vise. KKP isto ima solidan budzet samo jos uvek ne dovode igrace.

Aca

pre 4 godine

zato sto je Vujosevic ni od cega pravio nesto, a ovi ni sa svim parama sveta ne bi mogli da naprave ista.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zappex, 8. jul 2019 14:49)

Kad je tako, kako ste vi uspeli u to vreme da uletite u minus? I uoppšte pitanje za sve naviječe Partizana, koliki je njihov budžet, i odakle? Znate samo da spomuinjete zvezdin i šta god piše ne verujete, ali o vašem niko ništa.

ValterNBG

pre 4 godine

Stvarno ne znam sta tu ima nenormalno.Zvezda ima ubedljivo najvise navijaca na ovim prostorima,to je cinjenica,jel tako?Ti isti navijaci u zemlji u kojoj bas nema nekog ekonomskog uzitka,na glasanju se odlucuju ako ni po cemu a ono po Zvezdi I Partizanu.Jedino se Tadic pravio pametan pa je javno iskazivao opredeljenost na utakmicama.Budite realni,da li mu je to bilo pametno?Mislim da je ovaj,ako nista,bar po tom pitanju pametniji.Zamislite situaciju,bas vas briga za izbore,izgubili nadu u politicare,I onda treba da glasate za lika koji sa zavrnutim rukavima navija za vas omrazeni klub!Pa naravno da necete,posteno.

neko

pre 4 godine

ma, vi ste zavrsili svoju pricu.. ugasio vas je DR.MR. SPEC. PRIMARIJUS GOSPODIN COVIC NEBOJSA kao i vas bratski klub "partizan"!
(nikola, 08. jul 2019 13:03)

Razumem (nekako) da si srecan zbog doticnog 'gospodina' i njegovog doprinosa zvezdi, ali ovo je vec za neko strucno proucavanje. Uzdizanje kriminalaca u nebesa.

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Danas pantrri ponudili Teodosiću 1.2 miliona eura za sezonu. Odakle tolike pare za klub koji igra neprofitabilan sport? Sramota šta se radi.

CUPRIJA TOWN

pre 4 godine

pa kad ga dizete kao boga,sto ne svratiste do kuce da ga obidete kad je bio bolestan ili u bolnicu.Da se bar slikate sa njim.Sitne duse....da mu platite dozivotno vip lozu....licemeri jedni...

Bob Rock

pre 4 godine

Jasno je da ova situacija sa dovodjenjem igrača ima političku pozadinu... bliže se izbori, a država pokušava da "kupi" socijalni mir tako što će da obraduje veliki deo populacije. Ovde ne mislim samo na Zvezdu, setite se da je predsednik Srbije direktno urgirao kod Bartomeu-a za dodeljivanje wild card-a Partizanu, i malo je falilo da uspe... s druge strane, Čović će opet da kaže kako od države, tj. Telekoma, dobija 1M godišnje, ali kako onda dobija ostalih 5-6 miliona (ne računajući prodaju igrača i ulaznice)? Pa od privatnih firmi koje su sponzori, ali te firme su uslovljene od države jer od nje dobijaju poslove, tendere i ostale beneficije... sve je to jedan krug

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Najveći Duletov budžet bio je jedne godine 4 miliona eura. Dule Vujošević sa 6 miliona u Partizanu i danas bi bio u 4 najbolja Evropska kluba.
(Dragan Lo, 08. jul 2019 15:30)

Dule nikad nije imao budžet preko 3 miliona eura. Zato su nam na klupi i bili Djekic i Milošević, Vlada Jovanović je one sezone kad su igrali Gist i Jerrels posle F4 imao oko 4 miliona budžet, ono kad je bilo +41.Zvezda sada ničim izazvano ima preko 10 miliona budžet to se vidi iz aviona (samo Teodosiću nude 1.2 miliona za sezonu). Vidi se da je cilj države da napadnu EL, ali teška priča pored Barse, Reala, Fenera i CSKA da ima šta da traže. Samo džabe troše budžet ove siromašne zemlje.

Billy iz trokoraka

pre 4 godine

Ne izmisljaj, imate 5 (PET) drzavnih sponzora i sve ih mozes videti na sajtu KKCZ. MTS, Komercijalna banka, Aerodrom Beograd, Dunav osiguranje i Drzavna lutrija Srbije. 
KKP ima dva, NIS i MTS. 
Pusti me tih bisera da je Komercijalna banka poludrzavna, onda je i NIS poludrzavni.
(prpa, 08. jul 2019 20:26)

Neka je i tako kako kažeš, apropo čitave ove priče oko sponzora ne vidim kako ikom, čak i da ima pola mozga, može biti čudno to što bilo koji sponzor bira da sponzoriše u datom momentu uspešniji klub gde će biti vidljiviji i gde je veća mogućnost da mu se uloženo vrati kroz plasiranje proizvoda ili na neki drugi način. Da je bilo ko od vas na čelu neke firme, ako ostavimo klubaštvo sa strane, da li bi zdravorazumski odabrao da sponzoriše tim koji igra EL ili sa druge strane mnogo manje atraktivniji EC, da ne pričamo o nekoj tamo Ligi šampiona?

Toplica

pre 4 godine

1. Zvezda pravi dobar tim i bice najveci favorit za osvajanje ABA lige ali ne samo zbog budzeta vec zbog razradjenog sistema koji se gradi vec godinama.
2. Mislim da je Partizan u prednosti u odnosu na Cedevita Olimpiju bez obzira na budzet. Poceli su da grade tim i sistem, imaju dobrog trenera i sigurno ce dovesti bolje igrace nego prosle sezone. Politicka podrska takodje nije zanemarljiv faktor.
3. I jednima i drugima moze da pomrsi racune Mornar. Ozbiljno rade, doveli su neverovatno dovre igrace za tako malu sredinu i ne bi me iznenadilo cak ni da ih vidim u finalu protiv jednog od dva Beogradska velikana.
4. U svakom slucaju, razlika izmedju prvih 4-5 timova i ostatka lige ce biti veca nego ikada.

prpa

pre 4 godine

Zvezda ima budzet jer ima sponzore.Samo jedan drzavni Mts i poludrzavni Komercijalna banka.Nike, Idea i jos petnaestak nemaju veze sa drzavom.To je dokaz da je Zvezda kao ime magnet za sponzore.Najveci broj navijaca.Brend na ovim prostorima.CG je mala drzava i glavni sponzor Voli.Cudi me da Cibona i Olimpija nemaju vece budzete.Da li zbog toga sto kosarka nije magnet.
(Johny Walker, 08. jul 2019 14:05)

Ne izmisljaj, imate 5 (PET) drzavnih sponzora i sve ih mozes videti na sajtu KKCZ. MTS, Komercijalna banka, Aerodrom Beograd, Dunav osiguranje i Drzavna lutrija Srbije.
KKP ima dva, NIS i MTS.
Pusti me tih bisera da je Komercijalna banka poludrzavna, onda je i NIS poludrzavni.

nista o nicemu

pre 4 godine

Doneo vam Kup kojim se jako dičite valjda ste zadovoljni. 
(onako, 08. jul 2019 14:29) 

Zasto lazes? Bas ce da plate obestecenje za igraca i da onda potpisu ugovor sa njim samo do kraja sezone.
(stavka, 08. jul 2019 16:43)

Jedino ti ovde lazes druze

Sabre

pre 4 godine

Zvezda ima neograniceni budzet u svim sportovima, to je jedino tacno.
(dok, 8. jul 2019 13:01)
Ovi koji su udarili "minus" su isti oni zbog kojih pametna Srbija odlazi zauvek sa ovih prostora...Nazovimo stvari pravim imenom već jednom!To su vam ti napredni,oni i penzioneri "drže" Srbiju kao taoca!
(neko bitan., 8. jul 2019 13:47)

Tesi se, lobotomisana zebrice, dok Trinki uzima vise od bilo kog jednog naseg igraca i Tomica zajedno.

zvezdas-rajvoSa

pre 4 godine

Vidim strah u konkurenciji. Spinovanje, spinovanje. Nisu problem pare, problem je vase neznanje i nemoc i tebe i Ostoje i Tedeskog u odnosu na Čovića. Dzabe ti pare u kosarci ako nemas sistem. Čović ima prekopirani sistem Zdravka Mamića u fudbalu.

krajisnik

pre 4 godine

Niko ne zna koliki su budžeti, govori se o velikim ili malim budžetima, ali cifre se ne znaju niti u fudbalu niti u košarci.
Važi i za Zvezdu i za Partizan.
Dušu dalo za malverzacije i muljanje sa parama

severac

pre 4 godine

@(centralna otadžbinska samouprava, 8. jul 2019 13:11)
Da, Zvezda je inace osnovana kada je Vucic dosao na vlast... pre toga nije postojala, ni bila sampion u svim mogucim sportovima i svim mogucim takmicenjima, a nece postojatibni posle Vucica. Strpite se jos malo da svemocni Vucic ode sa vlasti i da se Zvezda ugasi pa cete, mozda, onda i vi biti sampioni.

Millennium

pre 4 godine

Sunovrat je krenuo kad se otpustili pravog trenera koji vas je odveo u Evroligu i doveli prevaru od trenera. Zvezda i Partizan nemaju nikakve veze sa tim.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bgdmangup, 8. jul 2019 13:00)

Svestan je on toga, zato i maže oči navijačima na ovaj način. Ne pominje da su prošle sezone posle svakog poraza dovodili po igrača.

Marko

pre 4 godine

Zvezda ima budzet jer ima sponzore.Samo jedan drzavni Mts i poludrzavni Komercijalna banka.Nike, Idea i jos petnaestak nemaju veze sa drzavom.To je dokaz da je Zvezda kao ime magnet za sponzore.Najveci broj navijaca.Brend na ovim prostorima.CG je mala drzava i glavni sponzor Voli.Cudi me da Cibona i Olimpija nemaju vece budzete.Da li zbog toga sto kosarka nije magnet.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Johny Walker, 8. jul 2019 14:05)

Ne lupetaj ti i tebi slicni koji jos uvek veruju da je Marakana gradjena kupovanjem ciglica.
Majko moja koji narod zivi na ovim prostorima, prosto je za ne poveroavti. Pa vama bolji od Milosevica, Vucica, Vulina, Seselja i ne treba. Dobili ste sto zasluzujete.
Pozdrav iz Eu...

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Ovi koji su udarili "minus" su isti oni zbog kojih pametna Srbija odlazi zauvek sa ovih prostora...Nazovimo stvari pravim imenom već jednom!To su vam ti napredni,oni i penzioneri "drže" Srbiju kao taoca!
(neko bitan., 08. jul 2019 13:47)

A ti si pametan ???
Gde ?! U tvom paralelnom svetu ?!

dragiša

pre 4 godine

... Nike, Idea i jos petnaestak nemaju veze sa drzavom.Nike, Idea i jos petnaestak nemaju veze sa drzavom.To je dokaz da je Zvezda kao ime magnet za sponzore.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Johny Walker, 8. jul 2019 14:05)

Njihovo sponzorstvo CZ nema veze sa "preporukama" države? Nisu dobili ponude koje nisu mogli da odbiju? Stvarno veruješ u to što si napisao?

Bodibond

pre 4 godine

zato sto je Vujosevic ni od cega pravio nesto, a ovi ni sa svim parama sveta ne bi mogli da naprave ista.
(Zappex, 08. jul 2019 14:49)

Tako je.

Dragan Lo

pre 4 godine

Najveći Duletov budžet bio je jedne godine 4 miliona eura. Dule Vujošević sa 6 miliona u Partizanu i danas bi bio u 4 najbolja Evropska kluba.

Džoni

pre 4 godine

Niko ne zna koliki su budžeti, govori se o velikim ili malim budžetima, ali cifre se ne znaju niti u fudbalu niti u košarci. 
Važi i za Zvezdu i za Partizan. 
Dušu dalo za malverzacije i muljanje sa parama
(krajisnik, 08. jul 2019 14:13)

U Zvezdi se zna. Sve odluke donosi Čović i to tako i treba. Nema muljanja a i kako da mulja sam sebe? Zašto bi to radio? Da prebacuje iz jednog džepa u drugi? U partizanu već ima malo više likova koji se "pitaju"!

Dušan

pre 4 godine

Zvezda je samo od 2 igrača Fenera uzela 2 miliona i 200 hiljada,a gde su ovi plus što su odlazili za nekoliko stotina hiljada....A koga je Budućnost prodala? Partizan nešto sitno,daleko od onoga što je nekada radio!I ne znam šta se ovaj Bokan uznemirio,tek cemo da vas deremo...

Bodibond

pre 4 godine

Glavno pitanje je kako je Zvezda stvorila toliki budzet, niti je igrala F4 Evrolige, niti je razvila i prodala Milutinova, Lovernja, Bertansa, Vestermana, Veselog, Bogdanovica...

sole

pre 4 godine

normalno kada Vucic gura sve i CZ, ali nicija nije sjala do zore,doci ce neki novi ljudi koji ce debelo da vrate za sva vredjanja,ponizavanja,omalovazavanja drugih klubova a zvezdo pitacemo te onda sta bi.Coki,Terza ce da pokradu sto mogu i adio,bojim se da ce proci kao OFK to je Terzina politika a Vucko ce biti bojkotovan sa svih strana,prvo od svojih saboraca iz SNS-a,koji mjedva cekaju da mu zariju noz u ledja,o amerima i rusima da ne govorimo................

MOE

pre 4 godine

Ja ne razumem zasto navijacima Zvezde smeta sto se prica da imaju najveci budzet? Pa zar novi ugovori za strance i ova nova imena koja dolaze ne govore bas to? To je cinjenica ljudi, imate najveci budzet.

Johny Walker

pre 4 godine

Zvezda ima budzet jer ima sponzore.Samo jedan drzavni Mts i poludrzavni Komercijalna banka.Nike, Idea i jos petnaestak nemaju veze sa drzavom.To je dokaz da je Zvezda kao ime magnet za sponzore.Najveci broj navijaca.Brend na ovim prostorima.CG je mala drzava i glavni sponzor Voli.Cudi me da Cibona i Olimpija nemaju vece budzete.Da li zbog toga sto kosarka nije magnet.

dragiša

pre 4 godine

Zvezda još da dovede i Teodosića na primer njeni navijači bi i dalje tvrdili da je to zbog genijalnosti Čovića i sjajnog skautinga, a da Partizan, Budućnost i sada verovatno i Olimpija/Cedevita imaju tri puta veći budžet od njih!
(dragiša, 08. jul 2019 13:40)
Zasto vi niste doveli Berona iz Eskisehirspora, Fajea iz Promiteusa ili Odza iz ne znam ni ja odakle. Kada se dovede Mekejleb iz Mersina onda je to čarobnjaštvo i skauting, a kada se dovede Beron iz Eskisehirspora onda je to drzavni projekat. Nece da moze tako, drugovi partizani.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezdas-rajvoSa, 8. jul 2019 13:53)

Pričamo o Dženkinsu DANAS, Braunu, Gistu i eventualno Teu! Ne pričam o Beronu, Fajeu ili Lovernju i Bertansu onomad. Ovo su sada ostvareni i igrači na ceni danas. Jesmo doveli Veselog kada smo ga doveli, ali danas da ga dovedemo trebali bi nam veeeeliki novci. Ne izvrći ono o čemu sam govorio.

Miodrag

pre 4 godine

Stvarno me čudi da većina zvezdaša koja se javlja,potpuno nerealno interpretira neke situacije.
Ja kao navijač KKP mogu da se saglasim da je KKP ima neku podrsku malo veću nego KKCZ u nekom periodu od 2005 do 2013…ali ne preko političara direktno. Tu su glavnu ulogu odigrale partizanove kosarkaske legende,mnogo ih je da ne nabrajam,oni su ti koji su tu malu prednost ostvarili. KKCZ je ulaskom ?ovića u UO kluba izgurao Kaponju Koovačevića,zajedno sa Vesićem,Andjelkovićem i ostalim,da ne kopamo. Ali aritmetika vam daje sve:2011-12g dug 16 mil€. samo dug.+ ono sto je plaćeno pa igrače da ne nabrajam koji su dovodjeni. znaci zvezda je za 10-ak godina imala na raspolaganju 30mil€
3m godisnje.. To je aritmetika,a sta se unutra desavalo,muljanje,kradje i ostalo.... sami istrazujte.
?ović je 3-4 g pokusavao da preuzme klub i nije uspevao.pa mu je bankrot dobro dosao.
Sada zvezda ima realno zadnjih nekoliko godina prilicno veci budzet ali nijedne zvezdine legende u klubu ni oko njega nema. Osim ako neracunate Čovića i ženu u legende.
Znači pare direktno od drzave.. A N? nemojte prerano da ocenjujete.
DZajić nije jedini kojeg je šamarao.
Ako je Vama legenda čovek koji je šamarao najveću legendu zvezde,svaka čast.
Za mene da se razumemo DV nije legenda KKP.

Fox Mulder

pre 4 godine

(sole, 8. jul 2019 22:21)

Nešto slično sam ponekad čitao od 2002. do 2011. kada su tako ponekad pisali Zvezdaši. Plus što ste se tada naslađivali kada su Zvezdi nosili koševe i kada je igrala sa juniorima, a vi sada imate najskupljeg trenera u istoriji, dobili ste Arenu da igrate besplatno, stranci se menjaju kao na traci i pričate o aparthejdu. Šta bi bilo da proživljavate ono što su vaši radili Zvezdi, pa to bi bilo tek tragedija za vaše intitucionalizovane umove.

Mirko

pre 4 godine

Rekao je ‚i da treba tenzije izmedju zvezde i buducnosti da se spuste i bice novi rigoroznu pravilnik.Bice strogo kaznjivo svako pogrdno skandiranje i nema vise ni milimetar ulaska u teren.Zanimljivo da vidimo kako ce izdrzati navijaci zvezde da ne vrijedjaju igrace Buducnosti
(ogicg, 8. jul 2019 13:02)

Pa sad mož' da spušta kol'ko oće jer smo mu spustili +100 u finalu

A mi smo za gospodu - još veća gospoda, a za barabe smo takođe još gori.
Tako da će vam biti onako kako zaslužite, a Nebojša neka plati ako zaslužite pogrde.

zvezda nek se spremi za Napoli,a za nas neka ne brine

pre 4 godine

B92

Ma ni partizan ni buducnost na znaju da raspolazu sa parama koji dobijaju od drzave.Propali klubovi koji sluze samo za sprdnju
(Djenka snima film grobari statisti, 08. jul 2019 13:48)

pa bolji su od ovih tvojih što su postojali do 2013 kad prevališe dugove na budžet i postaše nov klub

istina ziva

pre 4 godine

Moze li ko normalan da povjeruje u ova primanja igraca Zvezde.Na ovo treba dodati nekoliko desetina hiljada eura po igracu i to je to.Mislim da ni najzagrizeniji zvezdasi ne vjeruju ove objavljene cifre.

Derik Braun 450.000

Ognjen Kuzmić 450.000

Čarls Dženkins 400.000

Bili Beron 350.000

Stratos Perperoglu 340.000

Branko Lazić 200.000

Mohamed Faje 200.000

Boriša Simanić 170.000

Majkl Odžo 150.000

Filip Čović 135.000

Dejan Davidovac 135

Ognjen Dobrić 135

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

"ККП има МОЖДА већи буџет него у време ДВ"Тај буџет је мистерија већа од Бермудског троугла, више је ту милиона потопљено него бродова и авиона на "троуглу"!
(Црвена звезда 1913, 08. jul 2019 13:35)
Pogledaj tim sa kojim je Dule otisao na F4 i uporedi broj stranaca sa ovim danasnjim timom petokrake pa ce ti biti jasnije.

Naivan

pre 4 godine

Puno mi je srce sto klubovi sa ovih prostora jacaju. Toliko talentovanih igraca, a menadzment klubova to ne moze da isprati vec prodaje mlade igrace. Korak po korak i nas region ce se ukljuciti u borbu za vrh.

AndrijaS

pre 4 godine

walldorf@
Ala si obavesten... Svaka čast nasmejao si me... Ti znas kako su igrači Bud.700-800 po sezoni iz italijanske i vtb,Čak ni EC nisu igrali Noris Kol, Koti Klark, Erl iz Besiktasa..
A Gist EL igra 10 godina jedan od osnovnih igrača Pao... Ti i tvoji koji te lazu ste smešni..
Pa bonus Gista je koliko i plata.
Za koliko iz ljubavi hoćete Tea koji ima ponudu od 3 ili Jovića koji ima NBA ponude???
Ko koga ovde za koliko laže????

Mirko

pre 4 godine

U vreme Vujosevica Partizan nije imao ni blizu ovakav budzet, pa je igrao F4, tako da nije sve u novcu, ali sta drugo zna sns uprava osim da ulupava novac poreskih obveznika bez ikakvog sistema i dugorocnog plana .....

Партибрејкер

pre 4 godine

Prosle godine zvezda dovela perperoglua,reglenda,kejsi riversa,cirbesa a nije igrala evroligu,sta mislite dal ce u partizan ove godine doci takvi igraci,pametnom dovoljno. 
(Akademik, 08. jul 2019 13:1


Akademice :), kako ti nije palo na pamet da je to mozda zbog toga sto je Zvezda sezonu pre toga igrala Evroligu u kojoj je ostvarila 11 pobeda, pored toga zaradila i od ulaznica a, kako li si samo pa to uspeo da zaboravis akademice, i raspordala celu ekipu koja je ouz dva pojacanja imala potencijal da ode na F4. Samo za Gudurica smo uzeli milionce, pametni
(Aca, 08. jul 2019 13:24)

Е супер си му објснио порекло ваших пара. Евролига а? И продаја Гудурића? Би ли био ,онда љубазан да Академику и мени објасниш одакле толико пара за ову годину, без Евролиге и без продаје било кога?

dragiša

pre 4 godine

@dragiša i slični
@ Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (onako, 8. jul 2019 15:08)

Ma čoveče ja se slažem sa tobom u svemu. Poenta moje priče je u tome da se ne govori da nije stvar u parama i da se stalno prebacuje KKP da koristi državni bankomat, a eto Zvezda ne znam kako je došla do sponzora i da država nema veze s njom, i da ima manje budžete od drugih. Prosto ne shvatam čemu to jer nije istina.
A da npr Trinkijeri košta, naravno da košta i to velike pare.

Lodrani11

pre 4 godine

Partizan je tek 2011 sa Gistom i ostalima, V.Jovanovicem napravio skuplji tim.. taj sistem Zvezda ima vec godinama, od kada je dovela Vilijamsa, tada milionski placenog od strane L.Kubanj, da ne nabrajam sve igrace koje je Zvezda dovela a koji su igrali po EL. Partizan sa Vujosevicem to nije radio, zato se i tako dugo cekao 16, Avdalovic, Djuro Ostojic, Kamings, Braun itd igraci koji su daleko od dansnjih pojacanja i igraca Zvezde..Ali i normalno s obzirom sta je EL postala i sta im je bitno samo-lova.
Ovo sto prica Bokan je istina,koliko god on bio ista prica sa Voliem. Partizan mozda dobija i vise nego svih tih godina u EL, za Zvezdu takodje. Jednostavno Sns politika je u oba kluba i guraju lovu da pokusaju usreciti narod kad vec ne mogu drugacije.Sportski pozdrav

sasa the red baron

pre 4 godine

BUDZET SE NABUDZIO:

Evo ih, prebrojavaju evre.
Koliko sam put napisao, da je Zvezda podigla lestvicu, da se ne moze vise nazad, ili ces pratiti, ili neces...
A sad se svi zale, i treba da se zale..Oduvala ih Zvezda sa terena, oduvala ih i pored terena.Trenerska sskcija, soutska sluzba, organizacija i rukovodtsvo, sve je na strani Zvezde..
A vi se zalite koliko hocete, ali nije da ne mozete i vi, nego ne znate...

as

pre 4 godine

Tesi se, lobotomisana zebrice, dok Trinki uzima vise od bilo kog jednog naseg igraca i Tomica zajedno.
(Sabre, 08. jul 2019 14:13)

Zasto u svakom tvom komentaru mora da vredjas ljude?

Kapiras li da pokazuje kakva si licnos?

Demar Derosan

pre 4 godine

Ovde se radi o bacanju ogromnog novca u bunar, a dobijete zabavu za publiku u kojoj potroseni stranci vode glavnu rec. Neprofitabilan je kosarka sport, ali bi imalo nekog smisla kada bi domaci igraci igrali glavne role. Ovako ce se zavrsiti, sa skupljanjem bivsih igraca u Zvezdi koji nigde van nisu mogli da ostave bilo kakav trag. Rezultati ce biti ispod proseka, uglavnom domace titule koje ne vrede, a koje donose stranci na privremenom radu. Sindrom siromasnih zemalja sa periferije periferije Evrope.

stavka

pre 4 godine

@cinjenice 
Plaćeno je obeštećenje od 200 000 i uzeo je 300 000 za polusezonu. 
Šta je tu sporno? Eurohoops i Sportando su preneli izjavu iz Španije. 
Renfro je bio u tom trenutku najbolje ocenjeni igrač EndesaLige. 
Doneo vam Kup kojim se jako dičite valjda ste zadovoljni.
(onako, 08. jul 2019 14:29)

Zasto lazes? Bas ce da plate obestecenje za igraca i da onda potpisu ugovor sa njim samo do kraja sezone.

as

pre 4 godine

(ValterNBG, 08. jul 2019 15:30)

Tvoje razmisljanje je na nivou deteta tesko da imas godine za glasanje.
Cuj kome ce njegov glas odredjuje za koga navija onaj na vlasti,vecu budalastinu nisam cuo.Ako tako glasa vecina nije ni cudo ko nam je na vlasti.

as

pre 4 godine

Тај буџет је мистерија већа од Бермудског троугла, више је ту милиона потопљено него бродова и авиона на "троуглу"!
(Црвена звезда 1913, 08. jul 2019 13:35)

A sta bi ti znacilo da sutra neko od njih izadje i kaze koliki je budzet.Kazu na primer 5 miliona.Dzaba to kada bi ti isti dan u mozgu stvorio sliku da lazu i pisao ovde da je budzet 25 miliona.

delboj

pre 4 godine

Da smo bacili atomsku bombu na njih,lakse bi podneli od onih -100 u finalu.Nije im lako....
(Bokanizam, 8. jul 2019 13:03)

Atomsku bacili niste, ali jeste palicama i ostalim rekvizitima fizicki napadali i udarali igrace Buducnosti. Prvi put u istoriji na ovim prostorima je vidjen onakav skandal. Sto vama i dolikuje. Ali polako, sve ce doci na svoje. Vi ste postali "velik" klub dolaskom Vucica na vlasti. Do tad u rangu Rabotnickog.

ccc?

pre 4 godine

Daj više ta prepucavanja budžet pa budžet, mora veliki budžet ako hoćeš da se nosiš sa najboljima, ako nećeš onda ti ne treba ni budžet, ni tim ali neće biti ni rezultata. Sve ovo je jasno kao dan. Da bi doveo kvalitetne igrače moraš da ih platiš i da napraviš tim da bi ti igrači hteli da dođu, da bi napunio hale, opet ti trebaju kvalitetni igrači i konkurentan tim, tako da se sve u principu vrti oko para i kome to danas nije jasno taj je u velikom problemu?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Džoni, 8. jul 2019 13:46)

Dao sam ti 28. plus. A zasto se onda pljuje Zeljko Obradovic da ima najveci budzet a nema, jer Real i CSKA imaju veci?? I to godinama?

Henk Bezmudi

pre 4 godine

"ККП има МОЖДА већи буџет него у време ДВ" 

Тај буџет је мистерија већа од Бермудског троугла, више је ту милиона потопљено него бродова и авиона на "троуглу"!
(Црвена звезда 1913, 08. jul 2019 13:35). 16 miliona evra.

Sale

pre 4 godine

Odakle budzet Zvezdi ? Iz dzepova jadnog naroda. Sve ce to osetiti na svojoj kozi i navijaci rezimskog projekta, ali to nema previse svesti. Njima je vazno da uzimaju domace titule, makar i kradjom, pa im se njihova sopstvena beda nekako cini laksom. Sejanje fatalnih iluzija.

minea

pre 4 godine

Rece covek iza koga stoji Milo Djukanovic i cela CG...Da nije tužno bilo bi smesno!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 8. jul 2019 13:07) # Link komentara
Preporučujem (+347)Ne preporučujem (-24

a izvini pametni, trenutno rukovodstvo srbije danas stoji iza koga?
iza koga je rukovodstvo srbije stajalo pre 10-15 godina? malo czv, malo partizan. ne budi naivan.

srdjan

pre 4 godine

Dule nikad nije imao budžet preko 3 miliona eura. Zato su nam na klupi i bili Djekic i Milošević, Vlada Jovanović je one sezone kad su igrali Gist i Jerrels posle F4 imao oko 4 miliona budžet, ono kad je bilo +41.Zvezda sada ničim izazvano ima preko 10 miliona budžet to se vidi iz aviona (samo Teodosiću nude 1.2 miliona za sezonu). Vidi se da je cilj države da napadnu EL, ali teška priča pored Barse, Reala, Fenera i CSKA da ima šta da traže. Samo džabe troše budžet ove siromašne zemlje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Luke Babbitt gravedigger, 8. jul 2019 18:47)
Ovo je vec bolest! Decko ti imas ozbiljan problem sa realnoscu. Potrazi pomoc, nije sramota. Hej preko 10 miliona budzet!!!

analiza

pre 4 godine

"...Boriša Simanić 170
Majkl Odžo 150
Filip Čović 135
Dejan Davidovac 135
Ognjen Dobrić 135"
(Plate KKCZ)
Filip vredi koliko Davidovac?Odžo bolji od Davidovca?Simanić bolji od Davidovca?U kom to univerzumu?Davidovac je perspektivan i na njemu se može zaraditi i on vredi isto kao Filip?Pri čemu mladi Čović ima manju platu od Lazića,200?!Čemu Lazić služi u zadnjih dve godine-Čović je definitivno doneo titulu CZ,on,Beron i Davidovac.Naravno,ovo su informer vesti,pa im baš i ne verujem.

...

pre 4 godine

Cuj ovog Buducnost imala 3x veci budzet od CZ. 
Panteri...
(Lord, 08. jul 2019 15:47)

mitomanija opet na delu...nego kad Covic gostuje na Pinku? Dobio je pristanak od zna se vec koga.

Surreal

pre 4 godine

zvezdas-rajvosa
Nije Beron bio nepoznat igrac pre nego sto je dosao u czv. Svako ko prati kosarku je cuo za njega i gledao ga u ek u dresu ritasa i sarloa i imao je odlicne brojke. Meni je posebno zapao za oko prosle godine u Turskoj posto to prvenstvo pratim preko sport kluba. A za Fajea je cuo svako ko prati Sp u kosarci, dok je Odzo jedan od onih igraca sto dovedes sa koledza pa ako uspe super a ako ne nista.

Partizan, stvar zdravih principa.

pre 4 godine

Sve vise sam ubjedjen da Partizan nije ni igrao 3. utakmicu 1/2 finalne serije ABA lige.
Ova epska ulaganja fmp a 2 nisu se smjela dovesti u pitanje.
Inace sve utakmice izmedju Partizana i fmpa 2 od kad je Partizan kompletirao tim zavrsene su na jednu, dvije lopte jedino ta 20+.

Đorđe

pre 4 godine

Ko hoće da se bori za ABA ligu mora da ima skup tim. Zamlaćivanje je da igrači dolaze da igraju za male pare. Po tržišnom principu posluje možda samo Cedevita ili sad Olimpija kako li se već zovu. Koji je interes vlasnika da ulaže u košarku, verovatno on sam zna. Partizan, Budućnost, CZ tj. FMP koriste političke veze za i da zakoni tržišta važe za njih morali bi biti ugašeni. U dogodišnjoj dominaciji Partizana, zvezdaši se samo sećaju odnošenja koševa, a koliko para je uneo Vesić, kad je trener bio Sagadin, pa Šakota. Čoviću su trebale godine da sruši Partizan, Pešić je bio trener. To je sve koštalo. Budžet nije presudan, Budućnost je imala skuplji tim od Zvezde i izgubila. Mora trener da složi kockice, napravi tim i igru. Navijači sa tribina da poguraju kad je teško. Da su Partizanovci složni i da je uprava od autoriteta ne bi sudije smele da previde korake Berona. U krajnjem slučaju svirale mu tehničku jer je napustio teren pre vremena. Mora da ima pritiska i van terena

carafrikeiazije

pre 4 godine

andrej se tek otvara,za andreu prošle godine,sad tek kreće lova.
ova zvezdina pojačanja su od sponzora,a partizasns nema limit.

mikac678

pre 4 godine

A iza vas ceo državni budžet CG!
(dnevna doza prosecnog Srbende

A iza vas ceo državni budžet Srbije, mada je i to malo. Sipali i pre toga Žika pauk, Vesić...u projekat Evropska Zvezda pa ništa

ogicg

pre 4 godine

Sevetac-mislis li da ce zvezda ikad vise pobjediti u moraci?Nece vjeruj mi.Buducnost je pobjedila zvezdu u zadnje dve sezone aba lige 8 puta od 13 meceva samo da znas

free man

pre 4 godine

Nas je mozda stigla karma za ono sto smo radili ali vas ce tek za ono sto sad radite.Kada se to desi bice mnogo bolnije nego ovo sto je sad budite sigurni.

pr

pre 4 godine

Najjaci su ovi sto znaju sve plate igraca kao da su im oni sastavljali ugovore... Ajde ne s....e vise nego pogledajte u svoje novcanike. Za koliko vi para igrate? Beda obicna, samo da se prave pametni i da prozivaju druge po netu.
(Nemanja, 08. jul 2019 15:45)

To su racunovodje iz predgradja.

dragiša

pre 4 godine

mi i dalje nismo doveli nikoga u svom prajmu od evropskih superstarova, kao sto ste vi to znali da radite.
(Sabre, 8. jul 2019 15:07)

preterah sa komentarima, ali me samo zanima na koga si mislio? Tomešević se ne računa.

slobinator

pre 4 godine

(Partizan, stvar zdravih principa., 9. jul 2019 00:50)
vidiš ja sam ubeđen da je vama zvezda dala kup dve godine uzastopno radi 'mira u kući'zvezda je prošle godine uoči finala kupa razmontirala olimpijakos u evro-ligi,a onda je fol doživela debakl od novice and co.to je međutim poremetilo atmosferu u ekipi.došlo je i do nekih sukoba među igračima.pero antić nije više ni zaigrao do kraja sezone i izgubljena je i aba liga.zvezda ni prošle godine uopšte nije imala loš tim i bila je duplo bolja od partizana.i ove godine je posle finala kupa došlo do određenih turbulencija.videli smo da regland više nije ni igrao za ekipu.beron i perperoglu su igrali u turskoj i grčkoj pa su i navikli na razne nameštaljke i zakulisne radnje pa je sve prošlo bezbolnije

centralna otadžbinska samouprava

pre 4 godine

zvezda neće postojati kada padne vučić, ovo šta se radi zarad malo političkih poena je van svake pameti. neko će morati da plati ove milione, teško da će se moći exscel listama pokriti ovo.

ogicg

pre 4 godine

Rekao je ‚i da treba tenzije izmedju zvezde i buducnosti da se spuste i bice novi rigoroznu pravilnik.Bice strogo kaznjivo svako pogrdno skandiranje i nema vise ni milimetar ulaska u teren.Zanimljivo da vidimo kako ce izdrzati navijaci zvezde da ne vrijedjaju igrace Buducnosti

dragiša

pre 4 godine

Zvezda još da dovede i Teodosića na primer njeni navijači bi i dalje tvrdili da je to zbog genijalnosti Čovića i sjajnog skautinga, a da Partizan, Budućnost i sada verovatno i Olimpija/Cedevita imaju tri puta veći budžet od njih!

Akademik

pre 4 godine

Prosle godine zvezda dovela perperoglua,reglenda,kejsi riversa,cirbesa a nije igrala evroligu,sta mislite dal ce u partizan ove godine doci takvi igraci,pametnom dovoljno.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

"ККП има МОЖДА већи буџет него у време ДВ"

Тај буџет је мистерија већа од Бермудског троугла, више је ту милиона потопљено него бродова и авиона на "троуглу"!

CzBg1989!

pre 4 godine

Zvezda nijednog igrača neće plaćati kao Buducnost Kola prošle godine, čak smem da potpissm da su dva tri stranca nasa kao Kol prošle godine.

PredragDrobnjak

pre 4 godine

Vujosevic bi sa ovim Zvezdinim budzetom bar 2 puta uzeo evro ligu..
(Vl, 8. jul 2019 17:49)

Ne bi sigurno ali bi imao vise uspeha nego Zvezda.Partizan je maksimum imao 3-4 stranca godisnje i nikada nije dovodio proverene EL igrace.One godine kada smo bili na f4(2009/10) su nam stranci bili Maric(3,4 poena po utakmici u Spaniji), Vranjes(svi znamo ko je), Roberts(dosao iz Zv) i Bo Mekejleb kao najbolji skorer Turske lige, jedini koji je bio vredeo.Ostatak tima:Sinovec,Mitrovic,Strahinja Milosevic, Sava Lesic, Pera Bozic, Kecman, Rasic, Lucic( 19 god)..
Usudio bih se da kazem da je Partizan prosle godine imao veci budzet nego 2009/10...Zvezda ove godine ima na raspolaganju mnogo para, ne znam zasto se navijaci vredjaju kada im se to spomene.Kao sto ni Trinkijeri u Partizanu ne radi za dzabe.Dakle, Vujosevic bi sa parama koje ima Zvezde definitivno bio redovni ucesnik top8 i f4, ali eto.Sada ce Covicevi botovi da nalupaju minuse ali to nece promeniti istinu.

ja

pre 4 godine

Rece covek iza koga stoji Milo Djukanovic i cela CG...Da nije tužno bilo bi smesno!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 08. jul 2019 13:07)

Pa iza Čovića stoji Aleksandar Vučić i cela Srbija. Jel Crna Gora veća od Srbije?

neko bitan.

pre 4 godine

Zvezda ima neograniceni budzet u svim sportovima, to je jedino tacno.
(dok, 8. jul 2019 13:01)
Ovi koji su udarili "minus" su isti oni zbog kojih pametna Srbija odlazi zauvek sa ovih prostora...Nazovimo stvari pravim imenom već jednom!To su vam ti napredni,oni i penzioneri "drže" Srbiju kao taoca!

Drug Marko

pre 4 godine

Znaci da je Partizan imao barem trecinu budzet kao danas zvezdana.Osvojio bi EL.Zvezda bi morala sa ovakvim pojacanjima da igra barem u top-8.Sve ostalo je promasaj veka.

mr čović i dr terzić

pre 4 godine

Navijači čovićevog kluba imaju uvek drugačiji sistem računanja zarada od svih ostalih klubova.
Na primer, Čović sam kaže da je budžet kluba 6,5 - 7 miliona, ali poznavaoci prilika kažu da im je budžet duplo manji od Budućnosti (zvanično 5,4 miliona prošle godine) i Partizana (između 2,5 i 3 miliona). Čak su i čelnici Cedevite jednom izjavili da im je budžet oko 7 miliona,blizu budžeta kluba iz Železnika.

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Najveći Duletov budžet bio je jedne godine 4 miliona eura. Dule Vujošević sa 6 miliona u Partizanu i danas bi bio u 4 najbolja Evropska kluba.
(Dragan Lo, 08. jul 2019 15:30)

Dule nikad nije imao budžet preko 3 miliona eura. Zato su nam na klupi i bili Djekic i Milošević, Vlada Jovanović je one sezone kad su igrali Gist i Jerrels posle F4 imao oko 4 miliona budžet, ono kad je bilo +41.Zvezda sada ničim izazvano ima preko 10 miliona budžet to se vidi iz aviona (samo Teodosiću nude 1.2 miliona za sezonu). Vidi se da je cilj države da napadnu EL, ali teška priča pored Barse, Reala, Fenera i CSKA da ima šta da traže. Samo džabe troše budžet ove siromašne zemlje.

rajko

pre 4 godine

Mnogi ovde pominju platu Trinkijerija kao neko čudo.Objavljeno jke da je njegova plata 792000 za tri godine,znači 260 000 za godinu..Nisam siguran da Tomić radi za manju platu a iako radi to je vrlo malo manje.Ne znam kako se ovde može podvesti formulacija-trener od milion dolara.

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Danas pantrri ponudili Teodosiću 1.2 miliona eura za sezonu. Odakle tolike pare za klub koji igra neprofitabilan sport? Sramota šta se radi.

Nek grmi jako zvezda sampion

pre 4 godine

Zvezda je vas opeglala u prosloj sezoni iako ste imali skoro tri puta veci budzet nego Zvezda.Ne igra budzet nego pravilna selekcija igraca Bokane

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Cestitamo gazdi privatnog kluba iz Zeleznika Nebojsi Covicu na najvecem budzetu u istoriji
(Pojedinci nemaju blama, 08. jul 2019 16:37)

Вероватно је читав буџет Звезде заправо само трећина оног чиме је располагао некад ККП и ДВ у свакој сезони!

istina ziva

pre 4 godine

Moze li ko normalan da povjeruje u ova primanja igraca Zvezde.Na ovo treba dodati nekoliko desetina hiljada eura po igracu i to je to.Mislim da ni najzagrizeniji zvezdasi ne vjeruju ove objavljene cifre.

Derik Braun 450.000

Ognjen Kuzmić 450.000

Čarls Dženkins 400.000

Bili Beron 350.000

Stratos Perperoglu 340.000

Branko Lazić 200.000

Mohamed Faje 200.000

Boriša Simanić 170.000

Majkl Odžo 150.000

Filip Čović 135.000

Dejan Davidovac 135

Ognjen Dobrić 135

Demar Derosan

pre 4 godine

Ovde se radi o bacanju ogromnog novca u bunar, a dobijete zabavu za publiku u kojoj potroseni stranci vode glavnu rec. Neprofitabilan je kosarka sport, ali bi imalo nekog smisla kada bi domaci igraci igrali glavne role. Ovako ce se zavrsiti, sa skupljanjem bivsih igraca u Zvezdi koji nigde van nisu mogli da ostave bilo kakav trag. Rezultati ce biti ispod proseka, uglavnom domace titule koje ne vrede, a koje donose stranci na privremenom radu. Sindrom siromasnih zemalja sa periferije periferije Evrope.

Dragan Lo

pre 4 godine

Najveći Duletov budžet bio je jedne godine 4 miliona eura. Dule Vujošević sa 6 miliona u Partizanu i danas bi bio u 4 najbolja Evropska kluba.

Bodibond

pre 4 godine

Glavno pitanje je kako je Zvezda stvorila toliki budzet, niti je igrala F4 Evrolige, niti je razvila i prodala Milutinova, Lovernja, Bertansa, Vestermana, Veselog, Bogdanovica...

stavka

pre 4 godine

@cinjenice 
Plaćeno je obeštećenje od 200 000 i uzeo je 300 000 za polusezonu. 
Šta je tu sporno? Eurohoops i Sportando su preneli izjavu iz Španije. 
Renfro je bio u tom trenutku najbolje ocenjeni igrač EndesaLige. 
Doneo vam Kup kojim se jako dičite valjda ste zadovoljni.
(onako, 08. jul 2019 14:29)

Zasto lazes? Bas ce da plate obestecenje za igraca i da onda potpisu ugovor sa njim samo do kraja sezone.

dragiša

pre 4 godine

zvezda neće postojati kada padne vučić, ovo šta se radi zarad malo političkih poena je van svake pameti. neko će morati da plati ove milione, teško da će se moći exscel listama pokriti ovo.
(centralna otadžbinska samouprava, 08. jul 2019 13:11)

Misliš kao što vi nepostojite od kad je pao Tadić...a zašto je to tako, zato što ste bili državni projekat prošle vlasti. Samo nemojte vi o državnom projektu, i vlasti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Duka, 8. jul 2019 14:35)

Porediti prethodnu vlast i ovu danas je blasfemija. Prošla je bila loša, ali ne diktatorska. A diktatorska je ta koja kontroliše sve aspekte života, od vojske do hortikulture. Naravno i sport.
Šta god mislio o Tadiću, daj čoveče, njega porediti s Vučićem? Uporedi koliko se koji pojavljivao na TV i sve će ti biti jasno.

delboj

pre 4 godine

Da smo bacili atomsku bombu na njih,lakse bi podneli od onih -100 u finalu.Nije im lako....
(Bokanizam, 8. jul 2019 13:03)

Atomsku bacili niste, ali jeste palicama i ostalim rekvizitima fizicki napadali i udarali igrace Buducnosti. Prvi put u istoriji na ovim prostorima je vidjen onakav skandal. Sto vama i dolikuje. Ali polako, sve ce doci na svoje. Vi ste postali "velik" klub dolaskom Vucica na vlasti. Do tad u rangu Rabotnickog.

Bodibond

pre 4 godine

zato sto je Vujosevic ni od cega pravio nesto, a ovi ni sa svim parama sveta ne bi mogli da naprave ista.
(Zappex, 08. jul 2019 14:49)

Tako je.

Miodrag

pre 4 godine

Stvarno me čudi da većina zvezdaša koja se javlja,potpuno nerealno interpretira neke situacije.
Ja kao navijač KKP mogu da se saglasim da je KKP ima neku podrsku malo veću nego KKCZ u nekom periodu od 2005 do 2013…ali ne preko političara direktno. Tu su glavnu ulogu odigrale partizanove kosarkaske legende,mnogo ih je da ne nabrajam,oni su ti koji su tu malu prednost ostvarili. KKCZ je ulaskom ?ovića u UO kluba izgurao Kaponju Koovačevića,zajedno sa Vesićem,Andjelkovićem i ostalim,da ne kopamo. Ali aritmetika vam daje sve:2011-12g dug 16 mil€. samo dug.+ ono sto je plaćeno pa igrače da ne nabrajam koji su dovodjeni. znaci zvezda je za 10-ak godina imala na raspolaganju 30mil€
3m godisnje.. To je aritmetika,a sta se unutra desavalo,muljanje,kradje i ostalo.... sami istrazujte.
?ović je 3-4 g pokusavao da preuzme klub i nije uspevao.pa mu je bankrot dobro dosao.
Sada zvezda ima realno zadnjih nekoliko godina prilicno veci budzet ali nijedne zvezdine legende u klubu ni oko njega nema. Osim ako neracunate Čovića i ženu u legende.
Znači pare direktno od drzave.. A N? nemojte prerano da ocenjujete.
DZajić nije jedini kojeg je šamarao.
Ako je Vama legenda čovek koji je šamarao najveću legendu zvezde,svaka čast.
Za mene da se razumemo DV nije legenda KKP.

neko

pre 4 godine

ma, vi ste zavrsili svoju pricu.. ugasio vas je DR.MR. SPEC. PRIMARIJUS GOSPODIN COVIC NEBOJSA kao i vas bratski klub "partizan"!
(nikola, 08. jul 2019 13:03)

Razumem (nekako) da si srecan zbog doticnog 'gospodina' i njegovog doprinosa zvezdi, ali ovo je vec za neko strucno proucavanje. Uzdizanje kriminalaca u nebesa.

nz

pre 4 godine

Šta priča ovaj Bokan, pa svaki zvezdaš zna da je Partizanov budžet 9 miliona i to sve od državnih para, Partizan ima najveći budžet u regionu, samo Trinkijeri ima platu od 1,5 miliona, pojačanja su im provereni evroligaški igrači poput Gordića i...dobro, Gordića. A Zvezda dovodi za siću nekog Gista, Brauna, i to samo na ime i brend, niko od nije plaćen mnogo, svi igraju iz čiste želje. A Zvezda se finansira samo od prodatih ulaznica pa vi vidite ima li istine u Bokanovim rečima.

sole

pre 4 godine

normalno kada Vucic gura sve i CZ, ali nicija nije sjala do zore,doci ce neki novi ljudi koji ce debelo da vrate za sva vredjanja,ponizavanja,omalovazavanja drugih klubova a zvezdo pitacemo te onda sta bi.Coki,Terza ce da pokradu sto mogu i adio,bojim se da ce proci kao OFK to je Terzina politika a Vucko ce biti bojkotovan sa svih strana,prvo od svojih saboraca iz SNS-a,koji mjedva cekaju da mu zariju noz u ledja,o amerima i rusima da ne govorimo................

Nele

pre 4 godine

"Prosle godine zvezda dovela perperoglua,reglenda,kejsi riversa,cirbesa a nije igrala evroligu,sta mislite dal ce u partizan ove godine doci takvi igraci,pametnom dovoljno.
@Akademik"
Inace u Partizan je prosle sezone dosao Trinkijeri za koga Zvezda nije imala para a koji je sa svojim timom skuplji nego bilo koja tri od navedenih igraca. Inace KC je dosao posle prodaje Apica za 300k evra..
Odakle vam jos pare i za Renfroa (600k), Zagorca(300k+), Jankovica, Jaramaza?

Konstatacija

pre 4 godine

Uglavnom si u pravu,za sve,osim za partizan.U vreme Vujosevica on je ima neogranicen budzet,uzimao je igrace odakle je heo,uglavnom ih otimao iz drugih klubova,nudeci im status reprezentativca i koristeci slabiju finansijsku stranu ostlih klubova a to ce najcesce kasnjenje neke plate.U vise slucajeva su igraci upisivali cifre na blanko ugovorima,ko je koliko hteo.Imali smo prilike pre neki dan da vidimo ugovor Milutinova,zahvaljujuci BAT-u,da je igrac na pocetku karijere,mozda je bio i maloletan kad je potpisivao,imao 450 000e u poslednjoj godini...koliko li su tek imali oni zvucniji od njega a takvih je bilo vise od polovine ekipe.Zvezda sad daje samo 50 000e vise od toga prekaljenom igracu sa visegodisnjim,mozda i decenijskim iskustvom u EL pa pojedini kukaju.

nebaCar

pre 4 godine

Prosle godine zvezda dovela perperoglua,reglenda,kejsi riversa,cirbesa a nije igrala evroligu,sta mislite dal ce u partizan ove godine doci takvi igraci,pametnom dovoljno.
(Akademik, 08. jul 2019 13:12)

Neće, zna se ko je evropski brend

nikola bozic

pre 4 godine

Ali kada zvezdasi napisu da je Dule imao neogranicen budzet a on igrao sa 6-7 igraca u rosteru(uglavnom jedan amer na pleju koji se nije zadrzao duze of godine,1-2 domaca talenta,1-2 mlada stranca anonimusa,jedan domaci povratnik plus Kecman i Bozic),ostalo razni Milosevici.Djekici,Besovici...pritom covek godinama igrao EL,afirmisao nepoznate igrace i prodavao ih i tek u negde osmoj sezoni imao malo veci budzet posle f4.Zvezda otkad je ON tu,prve sezone tim sa Kalinicem,Bobijem,Nelsonom,Dzenkinsom,Cirbesom,Jovicem,Simonovicem,takav tim sastavljen a nikakve zarade ranijih godina i jedno igranje u LS im dovoljno da ekspresno vrate 16 miliona i da svake godine imaju tim komplet sastavljen od reprezentativaca i evroligaskih stranaca.U fudbalu da ne govorim,od one nocne sednice krece renesansa,kupljeno barem dvadesetak ozbiljnih stranaca i jos pedesetak domacih i vraceno 40 miliona,sa jednim ucescem u LS i LE i jednim prodatim igracem uz svoje skole za nesto vece pare.Sa druge strane takodje jedno ucesce u LS ali 6-7 igranja u LE,mnogo vise prodatih igraca iz podmlatka i daaaleko manje kupovine sa strane i dug samo raste.Pa zar je moguce da je uprava jednih(i to onih za koje ON navija)sastavljena od magova genijalaca i postenjacina,a drugi su lopovi i nesposobnjakovici kakve svet nije video.Bukvalno Terzic i Covic momentalno da se zaposle u ministarstvu finansija jer steta sto takvi carobnjaci trunu u sportu umesto da njihov genij iskoristimo na pravi nacin i da nam konacno svane

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

"ККП има МОЖДА већи буџет него у време ДВ"Тај буџет је мистерија већа од Бермудског троугла, више је ту милиона потопљено него бродова и авиона на "троуглу"!
(Црвена звезда 1913, 08. jul 2019 13:35)
Pogledaj tim sa kojim je Dule otisao na F4 i uporedi broj stranaca sa ovim danasnjim timom petokrake pa ce ti biti jasnije.

Sta to uradi Berone Bili ?

pre 4 godine

Ocekuvao sam da ce grobari da budu u teskoj depresiji zbog Zvezdinog “najveceg” budzeta, al ipak je to ovaj srbomrzitelj i leva milova ruka....

Beogradjanin

pre 4 godine

Pa dobro to je tačno... Za vreme vujoševića imali smo budjet za sarmice, zagrljaje i pozorište...a ove godine će da izadje i za kikiriki... Mada samo od proleća kad se bude upalila mašina, za kikiriki

dragiša

pre 4 godine

Zvezda još da dovede i Teodosića na primer njeni navijači bi i dalje tvrdili da je to zbog genijalnosti Čovića i sjajnog skautinga, a da Partizan, Budućnost i sada verovatno i Olimpija/Cedevita imaju tri puta veći budžet od njih!
(dragiša, 08. jul 2019 13:40)
Zasto vi niste doveli Berona iz Eskisehirspora, Fajea iz Promiteusa ili Odza iz ne znam ni ja odakle. Kada se dovede Mekejleb iz Mersina onda je to čarobnjaštvo i skauting, a kada se dovede Beron iz Eskisehirspora onda je to drzavni projekat. Nece da moze tako, drugovi partizani.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezdas-rajvoSa, 8. jul 2019 13:53)

Pričamo o Dženkinsu DANAS, Braunu, Gistu i eventualno Teu! Ne pričam o Beronu, Fajeu ili Lovernju i Bertansu onomad. Ovo su sada ostvareni i igrači na ceni danas. Jesmo doveli Veselog kada smo ga doveli, ali danas da ga dovedemo trebali bi nam veeeeliki novci. Ne izvrći ono o čemu sam govorio.

Marko

pre 4 godine

Zvezda ima budzet jer ima sponzore.Samo jedan drzavni Mts i poludrzavni Komercijalna banka.Nike, Idea i jos petnaestak nemaju veze sa drzavom.To je dokaz da je Zvezda kao ime magnet za sponzore.Najveci broj navijaca.Brend na ovim prostorima.CG je mala drzava i glavni sponzor Voli.Cudi me da Cibona i Olimpija nemaju vece budzete.Da li zbog toga sto kosarka nije magnet.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Johny Walker, 8. jul 2019 14:05)

Ne lupetaj ti i tebi slicni koji jos uvek veruju da je Marakana gradjena kupovanjem ciglica.
Majko moja koji narod zivi na ovim prostorima, prosto je za ne poveroavti. Pa vama bolji od Milosevica, Vucica, Vulina, Seselja i ne treba. Dobili ste sto zasluzujete.
Pozdrav iz Eu...

AndrijaS

pre 4 godine

walldorf@
Ala si obavesten... Svaka čast nasmejao si me... Ti znas kako su igrači Bud.700-800 po sezoni iz italijanske i vtb,Čak ni EC nisu igrali Noris Kol, Koti Klark, Erl iz Besiktasa..
A Gist EL igra 10 godina jedan od osnovnih igrača Pao... Ti i tvoji koji te lazu ste smešni..
Pa bonus Gista je koliko i plata.
Za koliko iz ljubavi hoćete Tea koji ima ponudu od 3 ili Jovića koji ima NBA ponude???
Ko koga ovde za koliko laže????

prpa

pre 4 godine

Zvezda ima budzet jer ima sponzore.Samo jedan drzavni Mts i poludrzavni Komercijalna banka.Nike, Idea i jos petnaestak nemaju veze sa drzavom.To je dokaz da je Zvezda kao ime magnet za sponzore.Najveci broj navijaca.Brend na ovim prostorima.CG je mala drzava i glavni sponzor Voli.Cudi me da Cibona i Olimpija nemaju vece budzete.Da li zbog toga sto kosarka nije magnet.
(Johny Walker, 08. jul 2019 14:05)

Ne izmisljaj, imate 5 (PET) drzavnih sponzora i sve ih mozes videti na sajtu KKCZ. MTS, Komercijalna banka, Aerodrom Beograd, Dunav osiguranje i Drzavna lutrija Srbije.
KKP ima dva, NIS i MTS.
Pusti me tih bisera da je Komercijalna banka poludrzavna, onda je i NIS poludrzavni.

ogicg

pre 4 godine

Sevetac-mislis li da ce zvezda ikad vise pobjediti u moraci?Nece vjeruj mi.Buducnost je pobjedila zvezdu u zadnje dve sezone aba lige 8 puta od 13 meceva samo da znas

Djenka snima film grobari statisti

pre 4 godine

Ma ni partizan ni buducnost na znaju da raspolazu sa parama koji dobijaju od drzave.Propali klubovi koji sluze samo za sprdnju

Sale

pre 4 godine

Odakle budzet Zvezdi ? Iz dzepova jadnog naroda. Sve ce to osetiti na svojoj kozi i navijaci rezimskog projekta, ali to nema previse svesti. Njima je vazno da uzimaju domace titule, makar i kradjom, pa im se njihova sopstvena beda nekako cini laksom. Sejanje fatalnih iluzija.

555333

pre 4 godine

Partizan nikako nema veći budžet sad nego što je imao u ona crna i tužna vremena za srpsku košarku!
Oni tada uopšte nisu brinuli za pare jer koliko god da im je trebalo dobijali su od države, ucenjivanjem srpskih firmi za sponzorstva...
Domaće igrače (bar one koji valjaju), su takođe ucenjivali pa otimali.
Dakle, tu priču pričaj Bokane tamo svojim milogorcima, mi koji smo tada bili tu i svojim očima gledali sav taj bahati kriminal, više nego dobro znamo kako se i šta radilo!
Njihovo posrnuće se desilo paralelno sa smenom vlasti i uticaja kriminalne politike i žutih političara, slučajno, jel da?!
Na kraju, da se dotaknem i vas, novopečenih kriminalaca a sve po ugledu na ove, gore pomenute.
Samo što vi i niste baš toliko vešti u tim mutnim radnjama kao D.V, na čelu sa tadašnjom garniturom vlasti.
Takođe, pominješ budžete Zvezde, Partizana, kao da si sam radio presek stanja i imao uvid u papirologiju a o svom ličnom budžetu se nešto i nisi raspisao.
Kad ćeš da počneš da shvataš da si postao samo ružna istorija ovog prelepog sporta i da je upravo ta činjenica tvoj vrhunac?!

pssssst,It is I,Leclerc !

pre 4 godine

Највећа плата у овогодишњој Звезди до сада : Џејмс Гист 500 000 ДОЛАРА за сезону
Највећа Плата у Будућности прошле сезоне: Коти Кларк (650 000 долара,мада неки спомињу да су у питању еври)

Ту су такође у Будућности : Норис Кол 60 000 мјесечно,Ерл Кларк 500 000 годишње,Едвин Џексон 450 000,Џејмс Бел 350 000 итд.
Имали сте већи буџет,то види свако ко зна да рачуна,али чињеница је да нисте имали избора.Морали сте да преплаћујете играче јер се ником није играло у неком инстант клубу у некој "забити".Онда сте нудили и више него што треба само да би неко дошао...У овом саставу тренутно осим Гиста само Браун има више од 400 000 тј 450 000.

pr

pre 4 godine

Вероватно је читав буџет Звезде заправо само трећина оног чиме је располагао некад ККП и ДВ у свакој сезони!
(Црвена звезда 1913, 08. jul 2019 16:49)

ti si izgleda ostao u 1913?! Verovatno znaci da nemas pojma.

free man

pre 4 godine

Nas je mozda stigla karma za ono sto smo radili ali vas ce tek za ono sto sad radite.Kada se to desi bice mnogo bolnije nego ovo sto je sad budite sigurni.

8.000.000 evra...

pre 4 godine

GODIŠNJE PLATE KOŠARKAŠA CRVENE ZVEZDE

Džejms Gist 490+premije
Derik Braun 450
Ognjen Kuzmić 450
Čarls Dženkins 400
Bili Beron 350
Stratos Perperoglu 340
Branko Lazić 200
Mohamed Faje 200
Boriša Simanić 170
Majkl Odžo 150
Filip Čović 135
Dejan Davidovac 135
Ognjen Dobrić 135
*sume su u 1000 dolara


Za sada 3.700.000...samo za plate igraca.
Sobzirom da su ponudili Teodosicu 1.200.000 i da planiraju jos jednog ograca dolazimo da je bužet oko 8.000.000 evra.

Zemlja Srbija...zemlja čuda...

Aca

pre 4 godine

Prosle godine zvezda dovela perperoglua,reglenda,kejsi riversa,cirbesa a nije igrala evroligu,sta mislite dal ce u partizan ove godine doci takvi igraci,pametnom dovoljno.
(Akademik, 08. jul 2019 13:1 Akademice :), kako ti nije palo na pamet da je to mozda zbog toga sto je Zvezda sezonu pre toga igrala Evroligu u kojoj je ostvarila 11 pobeda, pored toga zaradila i od ulaznica a, kako li si samo pa to uspeo da zaboravis akademice, i raspordala celu ekipu koja je uz dva pojacanja imala potencijal da ode na F4. Samo za Gudurica smo uzeli milionce, pametni

Mirko

pre 4 godine

U vreme Vujosevica Partizan nije imao ni blizu ovakav budzet, pa je igrao F4, tako da nije sve u novcu, ali sta drugo zna sns uprava osim da ulupava novac poreskih obveznika bez ikakvog sistema i dugorocnog plana .....

Surreal

pre 4 godine

zvezdas-rajvosa
Nije Beron bio nepoznat igrac pre nego sto je dosao u czv. Svako ko prati kosarku je cuo za njega i gledao ga u ek u dresu ritasa i sarloa i imao je odlicne brojke. Meni je posebno zapao za oko prosle godine u Turskoj posto to prvenstvo pratim preko sport kluba. A za Fajea je cuo svako ko prati Sp u kosarci, dok je Odzo jedan od onih igraca sto dovedes sa koledza pa ako uspe super a ako ne nista.

zvezda nek se spremi za Napoli,a za nas neka ne brine

pre 4 godine

B92

Ma ni partizan ni buducnost na znaju da raspolazu sa parama koji dobijaju od drzave.Propali klubovi koji sluze samo za sprdnju
(Djenka snima film grobari statisti, 08. jul 2019 13:48)

pa bolji su od ovih tvojih što su postojali do 2013 kad prevališe dugove na budžet i postaše nov klub

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Ne lupetaj ti i tebi slicni koji jos uvek veruju da je Marakana gradjena kupovanjem ciglica. 
Majko moja koji narod zivi na ovim prostorima, prosto je za ne poveroavti. Pa vama bolji od Milosevica, Vucica, Vulina, Seselja i ne treba. Dobili ste sto zasluzujete. 
Pozdrav iz Eu...
(Marko, 08. jul 2019 14:57)

Ostani EU...

Milan

pre 4 godine

Koji spin. Budcnost je na plate igraca davala bar 50 posto vise nego sto ce Zvezda naredne sezone. A to sto su trpalw crnce bez ikakvog smisla, to je vec stvar njegovog neznanja

Партибрејкер

pre 4 godine

Prosle godine zvezda dovela perperoglua,reglenda,kejsi riversa,cirbesa a nije igrala evroligu,sta mislite dal ce u partizan ove godine doci takvi igraci,pametnom dovoljno. 
(Akademik, 08. jul 2019 13:1


Akademice :), kako ti nije palo na pamet da je to mozda zbog toga sto je Zvezda sezonu pre toga igrala Evroligu u kojoj je ostvarila 11 pobeda, pored toga zaradila i od ulaznica a, kako li si samo pa to uspeo da zaboravis akademice, i raspordala celu ekipu koja je ouz dva pojacanja imala potencijal da ode na F4. Samo za Gudurica smo uzeli milionce, pametni
(Aca, 08. jul 2019 13:24)

Е супер си му објснио порекло ваших пара. Евролига а? И продаја Гудурића? Би ли био ,онда љубазан да Академику и мени објасниш одакле толико пара за ову годину, без Евролиге и без продаје било кога?

Đorđe

pre 4 godine

Ko hoće da se bori za ABA ligu mora da ima skup tim. Zamlaćivanje je da igrači dolaze da igraju za male pare. Po tržišnom principu posluje možda samo Cedevita ili sad Olimpija kako li se već zovu. Koji je interes vlasnika da ulaže u košarku, verovatno on sam zna. Partizan, Budućnost, CZ tj. FMP koriste političke veze za i da zakoni tržišta važe za njih morali bi biti ugašeni. U dogodišnjoj dominaciji Partizana, zvezdaši se samo sećaju odnošenja koševa, a koliko para je uneo Vesić, kad je trener bio Sagadin, pa Šakota. Čoviću su trebale godine da sruši Partizan, Pešić je bio trener. To je sve koštalo. Budžet nije presudan, Budućnost je imala skuplji tim od Zvezde i izgubila. Mora trener da složi kockice, napravi tim i igru. Navijači sa tribina da poguraju kad je teško. Da su Partizanovci složni i da je uprava od autoriteta ne bi sudije smele da previde korake Berona. U krajnjem slučaju svirale mu tehničku jer je napustio teren pre vremena. Mora da ima pritiska i van terena

Billy iz trokoraka

pre 4 godine

Vujosevic bi sa ovim Zvezdinim budzetom bar 2 puta uzeo evro ligu..
(Vl, 08. jul 2019 17:49)

Naravno da bi, naročito nakon uspeha sa CSKA u kom je imao bar duplo veći budžet i to je bio jedini put u skorije vreme da se isti taj CSKA nije plasirao u PO...

Mile

pre 4 godine

Veci budzet nego kod Dula ok ali novi trener nam je duplo skuplji od njega, Trikineri je preskup trener i strah me je da ce ugusiti klub, nije mi se svidela prica oko Lendla jer se oko njega trebala graditi ekipa ....

minea

pre 4 godine

Rece covek iza koga stoji Milo Djukanovic i cela CG...Da nije tužno bilo bi smesno!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 8. jul 2019 13:07) # Link komentara
Preporučujem (+347)Ne preporučujem (-24

a izvini pametni, trenutno rukovodstvo srbije danas stoji iza koga?
iza koga je rukovodstvo srbije stajalo pre 10-15 godina? malo czv, malo partizan. ne budi naivan.

One night in May

pre 4 godine

(Tu je Partizan, koji će imati možda još veći budžet nego u vremenu kada je ekipu vodio Duško Vujošević.)


Toliko o stipendijama, kikirikiju, ustipcima kod Bocine mame i kartama za pozoriste...

Mirko

pre 4 godine

Budžet ne znači da ćeš automatski nešto i osvojiti. Budućnost je recimo imala manji budžet kad je osvojila ABA ligu nego godinu dana kasnije. A naravno, znala je da lepo rasporedi, a najbitnija stavka je bila za sudije - e zato su pobedili.

Ove godine su pokušali ali nisu uspeli i eto.

delija

pre 4 godine

Citam razlicite komentare ljudi koji nisu simpatizeri zvezde i divim se budalastinama istih. Prvo sta vas briga koliki je budzet zvezde . Jel to ona seljacka malogradjanska prica da zavirim iza plota kod komsije i daj da oplevim po njemu. To sto ste vi nesposobni i neznate da navucete pare i zaradite ih to samo govori o vama koliko ste nesposobni Ko je vama kriv sto neznate. Kad nesto neide onda se menja a ne samo pljujete po drugome i drzite pridika. Da STE TAKO DOBRI SADA BI SE TAKMICILI SA NAMA NE SAMO U KOSARCI ALI NE VI STE NAVIKLI DA PLACETE I TRAZITE MILOSTINJU Pocnite da radite i za par godina cete biti i vi u vrhu a ako nastavite ovako nikada necete nista postici

analiza

pre 4 godine

"...Boriša Simanić 170
Majkl Odžo 150
Filip Čović 135
Dejan Davidovac 135
Ognjen Dobrić 135"
(Plate KKCZ)
Filip vredi koliko Davidovac?Odžo bolji od Davidovca?Simanić bolji od Davidovca?U kom to univerzumu?Davidovac je perspektivan i na njemu se može zaraditi i on vredi isto kao Filip?Pri čemu mladi Čović ima manju platu od Lazića,200?!Čemu Lazić služi u zadnjih dve godine-Čović je definitivno doneo titulu CZ,on,Beron i Davidovac.Naravno,ovo su informer vesti,pa im baš i ne verujem.

as

pre 4 godine

Tesi se, lobotomisana zebrice, dok Trinki uzima vise od bilo kog jednog naseg igraca i Tomica zajedno.
(Sabre, 08. jul 2019 14:13)

Zasto u svakom tvom komentaru mora da vredjas ljude?

Kapiras li da pokazuje kakva si licnos?

mikac678

pre 4 godine

A iza vas ceo državni budžet CG!
(dnevna doza prosecnog Srbende

A iza vas ceo državni budžet Srbije, mada je i to malo. Sipali i pre toga Žika pauk, Vesić...u projekat Evropska Zvezda pa ništa

dragiša

pre 4 godine

... Nike, Idea i jos petnaestak nemaju veze sa drzavom.Nike, Idea i jos petnaestak nemaju veze sa drzavom.To je dokaz da je Zvezda kao ime magnet za sponzore.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Johny Walker, 8. jul 2019 14:05)

Njihovo sponzorstvo CZ nema veze sa "preporukama" države? Nisu dobili ponude koje nisu mogli da odbiju? Stvarno veruješ u to što si napisao?

pr

pre 4 godine

Najjaci su ovi sto znaju sve plate igraca kao da su im oni sastavljali ugovore... Ajde ne s....e vise nego pogledajte u svoje novcanike. Za koliko vi para igrate? Beda obicna, samo da se prave pametni i da prozivaju druge po netu.
(Nemanja, 08. jul 2019 15:45)

To su racunovodje iz predgradja.

zlopamtilo

pre 4 godine

@Vujosevic bi sa ovim Zvezdinim budzetom bar 2 puta uzeo evro ligu.. 
(Vl, 8. jul 2019 17:49)
Pa imao je najveći budžet u Evroligi dok je vodio CSKA, pa šta bi?

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

iza koga je rukovodstvo srbije stajalo pre 10-15 godina? malo czv, malo partizan. ne budi naivan.
(minea, 08. jul 2019

Mала исправка, УВЕК иза ккп стоји државни врх!

stefan prvovencani

pre 4 godine

ККП има МОЖДА већи буџет него у време ДВ"Тај буџет је мистерија већа од Бермудског троугла, више је ту милиона потопљено него бродова и авиона на "троуглу"! 
(Црвена звезда 1913, 08. jul 2019 13:35) 
Pogledaj tim sa kojim je Dule otisao na F4 i uporedi broj stranaca sa ovim danasnjim timom petokrake pa ce ti biti jasnije.
(Toto-ko-tunjo, 08. jul 2019 18:36)

Pogledaj timove sa kojima je Paetizan igrao do tog F4 i uporedi sa danasnjim sistemom EL, pa ce ti biti jasnije.

bgdmangup

pre 4 godine

Sunovrat je krenuo kad se otpustili pravog trenera koji vas je odveo u Evroligu i doveli prevaru od trenera. Zvezda i Partizan nemaju nikakve veze sa tim.

ValterNBG

pre 4 godine

Stvarno ne znam sta tu ima nenormalno.Zvezda ima ubedljivo najvise navijaca na ovim prostorima,to je cinjenica,jel tako?Ti isti navijaci u zemlji u kojoj bas nema nekog ekonomskog uzitka,na glasanju se odlucuju ako ni po cemu a ono po Zvezdi I Partizanu.Jedino se Tadic pravio pametan pa je javno iskazivao opredeljenost na utakmicama.Budite realni,da li mu je to bilo pametno?Mislim da je ovaj,ako nista,bar po tom pitanju pametniji.Zamislite situaciju,bas vas briga za izbore,izgubili nadu u politicare,I onda treba da glasate za lika koji sa zavrnutim rukavima navija za vas omrazeni klub!Pa naravno da necete,posteno.

Baki

pre 4 godine

Dolazi Teo sigurno,sada je pitanje da li će još stići i Jović kao rezervni plej za EL.Ako se to zaista desi,F4 u Atini je vrlo realna opcija.I treba uložiti još koji milion kada već imaš tim koji realno može na krov Evrope.Za one koji ne veruju u ovo,vidimo se u maju sledeće godine u Atini.Skoro sigurno.

Billy iz trokoraka

pre 4 godine

Ne izmisljaj, imate 5 (PET) drzavnih sponzora i sve ih mozes videti na sajtu KKCZ. MTS, Komercijalna banka, Aerodrom Beograd, Dunav osiguranje i Drzavna lutrija Srbije. 
KKP ima dva, NIS i MTS. 
Pusti me tih bisera da je Komercijalna banka poludrzavna, onda je i NIS poludrzavni.
(prpa, 08. jul 2019 20:26)

Neka je i tako kako kažeš, apropo čitave ove priče oko sponzora ne vidim kako ikom, čak i da ima pola mozga, može biti čudno to što bilo koji sponzor bira da sponzoriše u datom momentu uspešniji klub gde će biti vidljiviji i gde je veća mogućnost da mu se uloženo vrati kroz plasiranje proizvoda ili na neki drugi način. Da je bilo ko od vas na čelu neke firme, ako ostavimo klubaštvo sa strane, da li bi zdravorazumski odabrao da sponzoriše tim koji igra EL ili sa druge strane mnogo manje atraktivniji EC, da ne pričamo o nekoj tamo Ligi šampiona?

Partizan, stvar zdravih principa.

pre 4 godine

Sve vise sam ubjedjen da Partizan nije ni igrao 3. utakmicu 1/2 finalne serije ABA lige.
Ova epska ulaganja fmp a 2 nisu se smjela dovesti u pitanje.
Inace sve utakmice izmedju Partizana i fmpa 2 od kad je Partizan kompletirao tim zavrsene su na jednu, dvije lopte jedino ta 20+.

Sabre

pre 4 godine

Pričamo o Dženkinsu DANAS, Braunu, Gistu i eventualno Teu! Ne pričam o Beronu, Fajeu ili Lovernju i Bertansu onomad. Ovo su sada ostvareni i igrači na ceni danas. Jesmo doveli Veselog kada smo ga doveli, ali danas da ga dovedemo trebali bi nam veeeeliki novci. Ne izvrći ono o čemu sam govorio.
(dragiša, 8. jul 2019 14:56)

Liche, upravo si sam sebi upao u usta ovim komentarom. Rec koju trazis nije ostvareni (mada je tacna) vec bogami polako potroseni. Jer, koliko god da su to i dalje zverski igraci, sigurno je da je Gist bio mnogo bolji (i skuplji.. ne racunajuci OPSTU inflaciju cena od tada.. u poredjenju standarda tog vremena i ovog sad) igrac kada je bio kod vas nego sada kod nas. Pogledajte mu brojke iz prosle sezone.. krajnje prosecne. NARAVNO, ne kazem, to je i dalje brutalan i ne-jeftin igrac, ali prestanite da spinujete aman... mi i dalje nismo doveli nikoga u svom prajmu od evropskih superstarova, kao sto ste vi to znali da radite.

...

pre 4 godine

Cuj ovog Buducnost imala 3x veci budzet od CZ. 
Panteri...
(Lord, 08. jul 2019 15:47)

mitomanija opet na delu...nego kad Covic gostuje na Pinku? Dobio je pristanak od zna se vec koga.

Plate KKCZ

pre 4 godine

Ovo je izaslo u informeru pre neki dan, e sad da vidimo partizan za bilo koju sezonu. Plate su u hiljadama dolara.

Džejms Gist 490 + premije
Derik Braun 450
Ognjen Kuzmić 450
Čarls Dženkins 400
Bili Beron 350
Stratos Perperoglu 340
Branko Lazić 200
Mohamed Faje 200
Boriša Simanić 170
Majkl Odžo 150
Filip Čović 135
Dejan Davidovac 135
Ognjen Dobrić 135

slobinator

pre 4 godine

(dragiša, 8. jul 2019 14:56)
dženkins je neko ime i stekao u zvezdi.ovo mu je treći put da dolazi,praktično mu je ovo druga kuća,plus nije preskup igrač i ima srpsko državljanstvo.gist je po meni već islužen igrač.nimalo ne volim što su ga doveli,prvo zbog toga što je igrao za grobare,a drugo jer znamo da je imao problema i sa korišćenjem opojnih sredstava.više bih voleo da je ostao cirbes.doveo bi se on u red ,nego je imao neki problem sa trenerom očito.teodosić sigurno neće doći jer evo već se javlja makabi koji mu nudi 3 miliona.on realno posle 2 godine neigranja ne vredi ni pola tog novca.osim toga zvezda za 700-800 hiljada može da dovede neku zver od pleja koji će za razliku od tea igrati i odbranu

as

pre 4 godine

Tu je Partizan, koji će imati možda još veći budžet nego u vremenu kada je ekipu vodio Duško Vujošević.) 


Toliko o stipendijama, kikirikiju, ustipcima kod Bocine mame i kartama za pozoriste...
(One night in May, 08. jul 2019 13:21)

Genije,bas cudno da ima veci budzet nego pre 7,8,9 godina.
Trebalo je stvarno mozak odmoriti da bi se smislio taj komentar tvoj.

Henk Bezmudi

pre 4 godine

"ККП има МОЖДА већи буџет него у време ДВ" 

Тај буџет је мистерија већа од Бермудског троугла, више је ту милиона потопљено него бродова и авиона на "троуглу"!
(Црвена звезда 1913, 08. jul 2019 13:35). 16 miliona evra.

Naivan

pre 4 godine

Puno mi je srce sto klubovi sa ovih prostora jacaju. Toliko talentovanih igraca, a menadzment klubova to ne moze da isprati vec prodaje mlade igrace. Korak po korak i nas region ce se ukljuciti u borbu za vrh.

onako

pre 4 godine

@dragiša i slični
Kolton Ajverson koji vas je odjavio je u platnom razredu Džejms Gista. Kako li je KKP pregovarao sa EL centrom bez para?

Mene lično zabavlja vaš psihološki profil.
Posebni su to ljudi koji veruju da ste konkurisali bez para za EL a eto Zenit dao.
Jeste Zenit dao ALI VIŠE OD ONOGA ŠTO STE PONUDILI VI.

Košarka na ovom nivou na kome su Zvezda i Partizan je skupa. Normalno da i jedni i drugi imaju novac. Ne mislite valjda da Pejdž, Lendejl, Gos igraju za džabe, pa oni u nižim USA ligama imaju po 200-300 hiljada u razvojnim timovima.
A da, znam došli su da naprave ime kod Čanka tada. To su te priče za decu i ometene u razvoju. Da ne pričamo o Zagorcu, Gagiću... to što ne znaju ništa to je problem uprave, ali oni uredno uzimaju novac sa blagajne. Za koliko vas tužio Braun? 120k stoji zahtev na BAT, pa jel to normalno?
Od kada je došao Ostoja kroz KKP je prošlo 50 igrača, 22 stranca. Pa ljudi još migrante niste potpisivali samo.
Da ne bude zabune isto mislim za Zvezdaše koji prosipaju baljezgarije kako nisu skupi igrači, đavola nisu. Samo zatucani misle da Čović pravi magiju. Jedino što bolje trenutno kupuje i ima poziciju te EL pa mu je lakše. Sve ovo košta.
Pa jel normalno da od toliko domaćih trenera se dovode Sito Alonso, Trinkijeri...
Pa košta to i to papreno.
Ali ne, vama je lakše da verujete da vas neko voli.

Nele

pre 4 godine

Ne razumem bas najbolje. Hajde kad Covic objavi cifre pa mu grobari ne veruju, to mogu da razumem. Ali, EL objavi budzet Zvezde kad je igrala EL, grobari ne veruju. Podgoricke novine objave plate igraca Buducnosti i ukupan budzet Zvezde za igrace (sa ciframa za par najskupljih igraca) grobari opet ne veruju. Strane novine objave platu Gista u Zvezdi-opet ne veruju. U Srbiji svi osim Grobara znaju da je Trikijeri sa svojim timom 800k evra, grobari ne veruju. Muta javno izjavi da Partian nudi 20k evra mesecno a Zagorac trazi 30k. Sad je verovanje da je dosao za stipendiju
Veruju da u se u Partizanu igra iz ljubavi i za stipendije. Onda dodje BAT sa Dulom od 30k evra mesecno, Milutinov sa 450k godisnje, Klobucar, Muric i jos gomila "stipendista" sa po 25k+ evra mesecno...
Pekovic izadje i u intervjuu kaze da su mu dali blanko ugovor da sam upise cifru.. Jel vi to verujete samo ono sto vam odgovara ili kako to ide??

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Svi znamo da je Fmp privatni klub koji se finansira od drzavnog novca.
(ata od zvedasa 1913, 08. jul 2019 13:50)

Znači sledece sezone vas šuri Fmp ?!

ernesto che

pre 4 godine

Zvezda ima neograniceni budzet u svim sportovima, to je jedino tacno.
(dok, 8. jul 2019 13:01)
Ovi koji su udarili "minus" su isti oni zbog kojih pametna Srbija odlazi zauvek sa ovih prostora...Nazovimo stvari pravim imenom već jednom!To su vam ti napredni,oni i penzioneri "drže" Srbiju kao taoca!
(neko bitan., 08. jul 2019 13:47)

U pravu si, samo si "zaboravio" da napises da se ta pametna Srbija iseljavala i u vreme vladavine tadica, dacica ruzica, mirka marjanovica i duhovnog gurua duloa vujosevica a isti ovakvi su i tad lupali minuse, ali ovaj narod nikako da se opameti, leba, igara i vodenica da melje na moju stranu.

santa justa

pre 4 godine

Najveći Duletov budžet bio je jedne godine 4 miliona eura. Dule Vujošević sa 6 miliona u Partizanu i danas bi bio u 4 najbolja Evropska kluba.
(Dragan Lo, 08. jul 2019 15:30)
Tesko. Pola bi otislo na slike :)

as

pre 4 godine

Тај буџет је мистерија већа од Бермудског троугла, више је ту милиона потопљено него бродова и авиона на "троуглу"!
(Црвена звезда 1913, 08. jul 2019 13:35)

A sta bi ti znacilo da sutra neko od njih izadje i kaze koliki je budzet.Kazu na primer 5 miliona.Dzaba to kada bi ti isti dan u mozgu stvorio sliku da lazu i pisao ovde da je budzet 25 miliona.

cole

pre 4 godine

zvezda ima najveci budzet. da, i? mozete samo da nas mrzite jer ste bili, sada ste i zauvek cete ostati mizerni i mali. i vi milogorci koji ste prosle godine kupili aba titulu i vi grobari koji ste godinama otimali, pretili, stipali...i tako osvajali titule. karma je cudo! vratilo vam se samo malo, tek cete da patite zbog toga. logicno je da najveci klub na balkanu, u svim sportovima, sa najvise trofeja i navijaca, pleni i najvecu paznju medija i sponzora, a samim tim i da ima najveci budzet. srecno, zvezdo moja!

MOE

pre 4 godine

Ja ne razumem zasto navijacima Zvezde smeta sto se prica da imaju najveci budzet? Pa zar novi ugovori za strance i ova nova imena koja dolaze ne govore bas to? To je cinjenica ljudi, imate najveci budzet.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Milogorcima je skandiranje ''Šiptari'' pogrdno samo kad treba se ode u Beograd, a kada se sa istima priznaje i šuruje, dobija nezavisnost, ukida ćirilica, prava i sl, onda su braća najrođenija. Izrodi, bićete dočekani svaki put isto. Nema tog zakonika. Žigosani ste večno.

BODIBOND

pre 4 godine

Uvezao Bokan par kamiona banana ( sto su mu neki drugi omogucili ) i sada misli da se razume u sve zivo, pocevsi od kosarke pa nadalje.

Borky

pre 4 godine

Budzet Zvezde za igrace i strucni stab ove sezone nece preci 4.5 miliona eura (racunam i pleja od 700k)a budzet Buducnosti prosle godine je bio 6.5+- miliona eura za plate igraca i strucni stab. Sto se tice Partizana tu naravno ne mozemo ni pogadjati budzet ni prije a ni koliko je danas (prije bi se saznalo da li vanzemaljci postoje) al po bat presudama to su bile bahanalije koje niko ovjde ne moze ni da zamisli.
Za sve ovo sto sam napisao postoje podatci sto novinarski sto klupski pa ako oni lazu i ja lazem. Jedino o ovom klubu iz "zone sumraka" se nista ne moze procitati.

Sabre

pre 4 godine

Zvezda ima neograniceni budzet u svim sportovima, to je jedino tacno.
(dok, 8. jul 2019 13:01)
Ovi koji su udarili "minus" su isti oni zbog kojih pametna Srbija odlazi zauvek sa ovih prostora...Nazovimo stvari pravim imenom već jednom!To su vam ti napredni,oni i penzioneri "drže" Srbiju kao taoca!
(neko bitan., 8. jul 2019 13:47)

Tesi se, lobotomisana zebrice, dok Trinki uzima vise od bilo kog jednog naseg igraca i Tomica zajedno.

Duka

pre 4 godine

zvezda neće postojati kada padne vučić, ovo šta se radi zarad malo političkih poena je van svake pameti. neko će morati da plati ove milione, teško da će se moći exscel listama pokriti ovo.
(centralna otadžbinska samouprava, 08. jul 2019 13:11)

Misliš kao što vi nepostojite od kad je pao Tadić...a zašto je to tako, zato što ste bili državni projekat prošle vlasti. Samo nemojte vi o državnom projektu, i vlasti.

Walldorf

pre 4 godine

Prvo,nepristojno je govoriti o tudjem novcaniku. Nije gospodski. Kao ni viriti u tudji tanjir,g.Bokan. No,kako je jedini nacin razgovora sa ovim covekom bas takav,onda se jednostavno moras spustiti na taj nivo.Da bi te razumeo i shvatio.Pa evo malo cenjenica. Hajmo se prisetiti proslog leta,nekako bas Jul,Avgust mesec.Drzava CG je KK Buducnost prepoznala kao prioritet. Rekonstrukcija hale(Eksterijer i enterijer). Dovodjenje vrhunskih igraca na kilo. Promena trenera usred sezone. Sve nabrojano nije moglo biti izvedeno bez rekordne sume novaca ikada ulozenih u jedan kosarkaski klub na teritoriji ex-Yu, KK Buducnost Pg. A onda, kada se ceo projekat srusio kao "kula od karata", sada cemo druge da prozivamo. Pa,nije to lepo, g.Bokan,nije...Buducnost je protekle sezone u sastavu imala vrhunske strance u najboljim godinama.Vredne po 700,800 000. Evra po sezoni. Po sezoni,ponavljam! Mi dovedemo Gista, na dve sezone, za milion DOLARA.Kao slobodnog igraca,bez obestecenja,znaci. I ceo region skoci kao oparen!Milion USD je nesto manje od 900 000.Evra. Dakle,Gist u Zvezdi za cca 450 000.Evra po sezoni. Nesto nejasno? Ubedljivo najvise u sastavu KK Crvena zvezda.Dok je samo jedan igrac KK Buducnost,za jednu sezonu imao nesto manje od 800 000.Evra,ponavljam.Sto se tice budzeta KK Partizan,ne bih o tome.Jer me ne zanima.Neka Grobari sami brane svoju kucu. Sportski pozdrav!

Petar

pre 4 godine

(Mirko, 8. jul 2019 13:59) # Link komentara

Tacno ali u vreme kad je partizan igrao najveci budzet evrolige je bio 15 miliona evra, dok smo prosle godine videli mega budzet fenera od 40+ miliona evra a u stopu ih je u stopu pratio cska, barsa i real. Ove godine vidimo ugovor od neto 70 miliona evra za Mirotica sto je nepojmljivo za evropsku kosarku a bogami je mnogo i za nba, to je vise novca nego sto je vrednost svih el igraca iz vremena f4 partizana. Tako da je potrebno malo odmerenosti u komentarima. Ne znam koliki je budzet zvezde ali znam da mora minimum 8 miliona da bude, sa sve novcem za igrace, rentiranje hala, prevoz i smestaj. Plate igraca su izasle pre dva dana, ima spisak, najnize su placeni nasi klinci oko 170k evra po sezoni. Sa druge strane, od kako pratim kosarku nikada se nije znalo koliko partizan placa igrace ili trenere, sve je to u domenu spekulacija i nagadjanja, kao da je to drzavna tajna a drzava tj. svi mi finansiramo i jedne i druge.

carafrikeiazije

pre 4 godine

andrej se tek otvara,za andreu prošle godine,sad tek kreće lova.
ova zvezdina pojačanja su od sponzora,a partizasns nema limit.

srdjan

pre 4 godine

Dule nikad nije imao budžet preko 3 miliona eura. Zato su nam na klupi i bili Djekic i Milošević, Vlada Jovanović je one sezone kad su igrali Gist i Jerrels posle F4 imao oko 4 miliona budžet, ono kad je bilo +41.Zvezda sada ničim izazvano ima preko 10 miliona budžet to se vidi iz aviona (samo Teodosiću nude 1.2 miliona za sezonu). Vidi se da je cilj države da napadnu EL, ali teška priča pored Barse, Reala, Fenera i CSKA da ima šta da traže. Samo džabe troše budžet ove siromašne zemlje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Luke Babbitt gravedigger, 8. jul 2019 18:47)
Ovo je vec bolest! Decko ti imas ozbiljan problem sa realnoscu. Potrazi pomoc, nije sramota. Hej preko 10 miliona budzet!!!

Johny Walker

pre 4 godine

Zvezda ima budzet jer ima sponzore.Samo jedan drzavni Mts i poludrzavni Komercijalna banka.Nike, Idea i jos petnaestak nemaju veze sa drzavom.To je dokaz da je Zvezda kao ime magnet za sponzore.Najveci broj navijaca.Brend na ovim prostorima.CG je mala drzava i glavni sponzor Voli.Cudi me da Cibona i Olimpija nemaju vece budzete.Da li zbog toga sto kosarka nije magnet.

Aca

pre 4 godine

zato sto je Vujosevic ni od cega pravio nesto, a ovi ni sa svim parama sveta ne bi mogli da naprave ista.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zappex, 8. jul 2019 14:49)

Kad je tako, kako ste vi uspeli u to vreme da uletite u minus? I uoppšte pitanje za sve naviječe Partizana, koliki je njihov budžet, i odakle? Znate samo da spomuinjete zvezdin i šta god piše ne verujete, ali o vašem niko ništa.

Fox Mulder

pre 4 godine

(sole, 8. jul 2019 22:21)

Nešto slično sam ponekad čitao od 2002. do 2011. kada su tako ponekad pisali Zvezdaši. Plus što ste se tada naslađivali kada su Zvezdi nosili koševe i kada je igrala sa juniorima, a vi sada imate najskupljeg trenera u istoriji, dobili ste Arenu da igrate besplatno, stranci se menjaju kao na traci i pričate o aparthejdu. Šta bi bilo da proživljavate ono što su vaši radili Zvezdi, pa to bi bilo tek tragedija za vaše intitucionalizovane umove.

bvb

pre 4 godine

Pa dobro, Zvezda ima najveci budzet u poslednjih ko zna koliko godina ali to ne znaci da je budzet ne znam koliki je. I dalje je medju najlslabijim u EL. Pritom ne treba zaboraviti da je Zvezda u prethodnih nekoliko goinda prodala igraca za 4 miliona ako ne i vise. KKP isto ima solidan budzet samo jos uvek ne dovode igrace.

Iskreno

pre 4 godine

Pa istinu je rekao, Zvezda je povecala.budzet za milion eur vise. Ranije je bio budzet za plate 2.5 sad je 3.5 mill. Ukupan budzet je oko 4.5-5 mill. Za milion eur veći budzet nego pretprosle sezone tjs poslednje koju smo igrali u EL. Zvezda i ove ubedljivo najmanji budzet u EL.

Sub013

pre 4 godine

Ocekuvao sam da ce grobari da budu u teskoj depresiji zbog Zvezdinog “najveceg” budzeta, al ipak je to ovaj srbomrzitelj i leva milova ruka....
(Sta to uradi Berone Bili ?, 8. jul 2019 12:59)

Ma nije zbog toga, cacnuo im Vujosevica i pare o kojima ne sme da se prica jer su tad oni igrali iz ljubavi, inace da to nije spomenuo da vidis kakve bi komentare podrske dobio Bokan iako je srbomrzitelj i Milova ruka, ali sad nemaju gde.

Zvezda Sampion

pre 4 godine

Vujosevic bi sa ovim Zvezdinim budzetom bar 2 puta uzeo evro ligu..
(Vl, 8. jul 2019 17:49)

Ko nema argumente, ko ne barata cinjenicama...ostane mu samo sta bi bilo, kad bi bilo, da vraca, da nagadja...

sasa the red baron

pre 4 godine

BUDZET SE NABUDZIO:

Evo ih, prebrojavaju evre.
Koliko sam put napisao, da je Zvezda podigla lestvicu, da se ne moze vise nazad, ili ces pratiti, ili neces...
A sad se svi zale, i treba da se zale..Oduvala ih Zvezda sa terena, oduvala ih i pored terena.Trenerska sskcija, soutska sluzba, organizacija i rukovodtsvo, sve je na strani Zvezde..
A vi se zalite koliko hocete, ali nije da ne mozete i vi, nego ne znate...

UKBT

pre 4 godine

Dragi moj Bokane, fransiza iz Zeleznika je jedini klub na svetu koji nema budzet nego se iz drzavnog budzeta sipa koliko im volja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Simce, 8. jul 2019 19:25) # Link komentara

Uvek kontra Bajkovoj torti.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Ovi koji su udarili "minus" su isti oni zbog kojih pametna Srbija odlazi zauvek sa ovih prostora...Nazovimo stvari pravim imenom već jednom!To su vam ti napredni,oni i penzioneri "drže" Srbiju kao taoca!
(neko bitan., 08. jul 2019 13:47)

A ti si pametan ???
Gde ?! U tvom paralelnom svetu ?!

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Cekaj bre,pa jel niste vi i Partizan istupili iz ABA lige ?
(Ajde Ostoja, 08. jul 2019 13:27)

Nisu, prijatelju. Jedni iz inata, zbog "izadji, mala", drugi zakasnili na sastanak iako ih podsecali na to. Mada, i na sopstvene utakmice kasne...

Smeh

pre 4 godine

@ ogicg
Biće zanimljivo videti kako će nečiji sin uspeti da se uzdrži da ne kroči na teren niti da se unosi u lice igračima Zvezde zajedno sa svojim pajtosima. Kao i da navijači future ne prozivaju, da ne kažem vredjaju Srbe. Kod vas te 2 reči imaju isto značenje

asr

pre 4 godine

Ne brini se Bokane... Jos Teo da stigne, pa ima da vas nema... A o budzetu ti da nam pricas, sa onakvim igracima kakve si imao prosle sezone?! Obraza bez!!!

Stručnjak

pre 4 godine

Od kad je Dule krenuo sa kuknjavom kako mu je zavrnuta slavina a gura se u Zvezdu, od tog trenutka svi više pričaju i napadaju se međusobno u vezi budžeta a sporta sve manje. Jel kriv neko Bokanu što sa najvećim budžetom nije osvojio Aba i brukao se u EL? Ko je kriv Partizanu što trenutno, po Ostojinim podacima, plaća 5 trenera od čega se ne zna dal je skuplji trenutni ili onaj što ih je tužio za časove ljubavi? To se zove loše poslovanje Todorića i Danilovića gde niko ne gleda u budžet dok SPS toči već samo dovodi i obećavaj plate, a danas tužbe samo pljušte... Nije ni Zvezdi niko kriv što su imali lošu upravu godinama i ništa nisu znali da naprave osim par kupova osvojenih, danas su u prednosti jer nemaju dug i sve što država pošalje može da ide na plate.
A drugo budžeti i plate rastu, glupo je porediti sa stanjem od pre 10 godina, kao što danas jedan prosečni talentovani SMS u fudbalu vredi više nego ceo tim Milana sa Nestom i Pirlom...

ccc?

pre 4 godine

Daj više ta prepucavanja budžet pa budžet, mora veliki budžet ako hoćeš da se nosiš sa najboljima, ako nećeš onda ti ne treba ni budžet, ni tim ali neće biti ni rezultata. Sve ovo je jasno kao dan. Da bi doveo kvalitetne igrače moraš da ih platiš i da napraviš tim da bi ti igrači hteli da dođu, da bi napunio hale, opet ti trebaju kvalitetni igrači i konkurentan tim, tako da se sve u principu vrti oko para i kome to danas nije jasno taj je u velikom problemu?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Džoni, 8. jul 2019 13:46)

Dao sam ti 28. plus. A zasto se onda pljuje Zeljko Obradovic da ima najveci budzet a nema, jer Real i CSKA imaju veci?? I to godinama?

severac

pre 4 godine

Sve je ispricao/ iskukao samo nije spomenuo da je Buducnost prosle godine imala veci budzet nego ijedan klub sa ovih prostora ikada, ali s obzirom na postignuti "uspeh" nije ni cudo. Posle onih desavanja u proslogodisnjem i ovogodisnjem finalu Buducnost vise nikada nece u Beogradu pobediti ni Zvezdu ni Partizan.

zvezdas-rajvoSa

pre 4 godine

Zvezda još da dovede i Teodosića na primer njeni navijači bi i dalje tvrdili da je to zbog genijalnosti Čovića i sjajnog skautinga, a da Partizan, Budućnost i sada verovatno i Olimpija/Cedevita imaju tri puta veći budžet od njih!
(dragiša, 08. jul 2019 13:40)
Zasto vi niste doveli Berona iz Eskisehirspora, Fajea iz Promiteusa ili Odza iz ne znam ni ja odakle. Kada se dovede Mekejleb iz Mersina onda je to čarobnjaštvo i skauting, a kada se dovede Beron iz Eskisehirspora onda je to drzavni projekat. Nece da moze tako, drugovi partizani.

Bob Rock

pre 4 godine

Jasno je da ova situacija sa dovodjenjem igrača ima političku pozadinu... bliže se izbori, a država pokušava da "kupi" socijalni mir tako što će da obraduje veliki deo populacije. Ovde ne mislim samo na Zvezdu, setite se da je predsednik Srbije direktno urgirao kod Bartomeu-a za dodeljivanje wild card-a Partizanu, i malo je falilo da uspe... s druge strane, Čović će opet da kaže kako od države, tj. Telekoma, dobija 1M godišnje, ali kako onda dobija ostalih 5-6 miliona (ne računajući prodaju igrača i ulaznice)? Pa od privatnih firmi koje su sponzori, ali te firme su uslovljene od države jer od nje dobijaju poslove, tendere i ostale beneficije... sve je to jedan krug

onako

pre 4 godine

@cinjenice
Plaćeno je obeštećenje od 200 000 i uzeo je 300 000 za polusezonu.
Šta je tu sporno? Eurohoops i Sportando su preneli izjavu iz Španije.
Renfro je bio u tom trenutku najbolje ocenjeni igrač EndesaLige.
Doneo vam Kup kojim se jako dičite valjda ste zadovoljni.

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 4 godine

Bokane već si završio na Tegijevom Instagram profilu !! Mnogo mu se svidja tvoja izjava, pogotovu ovaj prvi deo ...

Bg

pre 4 godine

Zvezda je u UPPR usla 2011 kada je na vlasti bio DS. A komsija sto hoce da bude opozicija a da mu predsednik clan GO SNS pa to ne ide jedno sa drugim... Vodje navijaca i jednih i drugih slusaju vlast. Ja znam stotine Zvezdasa velika vecina misli o vlasti kao i ja.

Sir Oliver

pre 4 godine

Ovom igleda nije bilo dosta onih 100 razlike. Ajde covece, ousti Zvezdu na miru. Kad god si se čačkao, dobio si po nosu pa si kukao

mohikanac

pre 4 godine

Zvezda je napravila takav markentiški dar mar da ovo neće da se smiri do 2025.
Da ima para ima, ok je to ali ne bio u koži Milana Tomića. Što je najgore nisu se samo deca pomamila nego i stariji. Sa druge strane komšije hoće da prebace, izgubili su se totalno.
Ja dok ne vidim tim kako igra na zemlji sam čvrsto, raduju me Dobrić, Davidovac, Lazić... ti naši koji neće baš da popuste kao Budućnost, imaju herca pa neće biti brukanja a za više ne znam gde ovi ljudi vide taj optimizam toliki. Gist ok, ovi drugi kupuju Mirotića, Tavareša... i tako po svim pozicijama.
Ovim je Zvezda tako ublatnjavela i Trinkija i Budućnost iz prošle i ostale ovakve akcije, ovo je čudo kako to mizerno izgleda u odnosu na ovo. Kažem popalio se narod samo tako. Tomiću da li mirno spavaš?

Goran

pre 4 godine

100 razlike u finalu smo bukvalno uništili
najskuplji tim u istoriji ABA lige.
E sad sto si ti piljar pa ne znas da kupujes košarkaše pa jos na kraju dovede i Repesu.
Hvala ti!

nista o nicemu

pre 4 godine

Doneo vam Kup kojim se jako dičite valjda ste zadovoljni. 
(onako, 08. jul 2019 14:29) 

Zasto lazes? Bas ce da plate obestecenje za igraca i da onda potpisu ugovor sa njim samo do kraja sezone.
(stavka, 08. jul 2019 16:43)

Jedino ti ovde lazes druze

Dušan

pre 4 godine

Zvezda je samo od 2 igrača Fenera uzela 2 miliona i 200 hiljada,a gde su ovi plus što su odlazili za nekoliko stotina hiljada....A koga je Budućnost prodala? Partizan nešto sitno,daleko od onoga što je nekada radio!I ne znam šta se ovaj Bokan uznemirio,tek cemo da vas deremo...

Mića

pre 4 godine

Gospodine Bokane, da sam na čelu nekog kluba (kao vi) koga je rastavio na sastavne delove tim u kome je jedini plej Filip Čović, ćutao bih bar pet godina a verovatno se uopšte i ne bih pojavljivao u javnosti.

Nenaks

pre 4 godine

Kakve gluposti citam.Da li vi mislite da ce ako ode Vucic nestati zvezdinih navijaca i simpatizera kojig je daleko vise.Doci ce neko drugi koji je mozda veci zvezdas.U svakom slucaju zvezdasa ima daleko vise.U kriznim vremenima posebno na ovim prostorima ne moze postojati visr od jedne ekipe koja ce konkurisati na ovako visokom nivou.Bice ovo duga vladavina Zvezde i marginalizacija Partizana

Lodrani11

pre 4 godine

Partizan je tek 2011 sa Gistom i ostalima, V.Jovanovicem napravio skuplji tim.. taj sistem Zvezda ima vec godinama, od kada je dovela Vilijamsa, tada milionski placenog od strane L.Kubanj, da ne nabrajam sve igrace koje je Zvezda dovela a koji su igrali po EL. Partizan sa Vujosevicem to nije radio, zato se i tako dugo cekao 16, Avdalovic, Djuro Ostojic, Kamings, Braun itd igraci koji su daleko od dansnjih pojacanja i igraca Zvezde..Ali i normalno s obzirom sta je EL postala i sta im je bitno samo-lova.
Ovo sto prica Bokan je istina,koliko god on bio ista prica sa Voliem. Partizan mozda dobija i vise nego svih tih godina u EL, za Zvezdu takodje. Jednostavno Sns politika je u oba kluba i guraju lovu da pokusaju usreciti narod kad vec ne mogu drugacije.Sportski pozdrav

misa

pre 4 godine

Čisto sumnjam da su budžeti Budućnosti i Mornara u prošloj sezoni bili slični ili uopšte uporedivi. Ako su ove godine slični to znači da je učešće u Evroligi ostavilo traga jer Mornar nije finansijski nešto ojačao, a do sad je svake sezone Budućnost imala mnogo veći budžet

zvezdas-rajvoSa

pre 4 godine

Vidim strah u konkurenciji. Spinovanje, spinovanje. Nisu problem pare, problem je vase neznanje i nemoc i tebe i Ostoje i Tedeskog u odnosu na Čovića. Dzabe ti pare u kosarci ako nemas sistem. Čović ima prekopirani sistem Zdravka Mamića u fudbalu.

Paja Patak

pre 4 godine

zvezda neće postojati kada padne vučić, ovo šta se radi zarad malo političkih poena je van svake pameti. neko će morati da plati ove milione, teško da će se moći exscel listama pokriti ovo. 
(centralna otadžbinska samouprava, 08. jul 2019 13:11) 

A vi? Kome pripada Ostoja? Kome se Pekovic zahvaljivao? Tvoj klub pliva u svim vlastima.SPS/JUL DSS, pa podrska Dinkica, Tadica i sada SNS.Zar vam Vucic nije pokazao i dokazao da ste primali vise od Zvezde. Sada ste jednaki.Ko vam dovede dva drzavna preduzeca.Zasto se nikada nije videlo koliki je budzet prhodi rashodi.Krije se ko zmija noge.Jedino sto je vidljivo to je dug prema drzavi a to je 75 miliona dinara

CUPRIJA TOWN

pre 4 godine

pa kad ga dizete kao boga,sto ne svratiste do kuce da ga obidete kad je bio bolestan ili u bolnicu.Da se bar slikate sa njim.Sitne duse....da mu platite dozivotno vip lozu....licemeri jedni...

Džoni

pre 4 godine

Daj više ta prepucavanja budžet pa budžet, mora veliki budžet ako hoćeš da se nosiš sa najboljima, ako nećeš onda ti ne treba ni budžet, ni tim ali neće biti ni rezultata. Sve ovo je jasno kao dan. Da bi doveo kvalitetne igrače moraš da ih platiš i da napraviš tim da bi ti igrači hteli da dođu, da bi napunio hale, opet ti trebaju kvalitetni igrači i konkurentan tim, tako da se sve u principu vrti oko para i kome to danas nije jasno taj je u velikom problemu?

severac

pre 4 godine

@(centralna otadžbinska samouprava, 8. jul 2019 13:11)
Da, Zvezda je inace osnovana kada je Vucic dosao na vlast... pre toga nije postojala, ni bila sampion u svim mogucim sportovima i svim mogucim takmicenjima, a nece postojatibni posle Vucica. Strpite se jos malo da svemocni Vucic ode sa vlasti i da se Zvezda ugasi pa cete, mozda, onda i vi biti sampioni.

....

pre 4 godine

KEJSI RIVERS U MORNAR
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ogicg, 8. jul 2019 14:11)
Ti si jos ziv?

dragiša

pre 4 godine

mi i dalje nismo doveli nikoga u svom prajmu od evropskih superstarova, kao sto ste vi to znali da radite.
(Sabre, 8. jul 2019 15:07)

preterah sa komentarima, ali me samo zanima na koga si mislio? Tomešević se ne računa.

анђео Земун

pre 4 godine

Драги мој Бокане никако да схватиш једну крајње просту ствар а то је да ККЦЗ и ККП појединачно имају више навијача него ви становника!!! Било лепо док је трајало, ти и твој мило опрасте брдо новца у ЕЛ али шта вас брига што сте се спортски обрукали важни су ваши новчаници! За протеклу сезону ЕЛ незваничне процене, неког ко не излази у јавност али може му се веровати, је да сте за халу и тим потрошили 15+ милиона евра а чијих пара то само вас двојица знате! ККЦЗ и ККП о тој цифри могу само да сањају а руководство ЕЛ се жестоко опекло што вас је уопште пустило у ЕЛ јер сте супер заступали АБА лигу којој следеће сезоне истиче уговор са УЛЕБ и ако ККЦЗ не направи нешто јаче ове сезоне АБА неће имати место у ЕЛ следеће сезоне гарантовано! Да не говоримо о томе што сте ви халу "морачу" једва испуњавали у ЕЛ (најпунија била у финалима са ККЦЗ) а ККЦЗ и ККП могу да у зависности противника напуне 10000+ навијача у Арени у једној утакмици зашта је вама потребно 3-4 утакмице! Зато не пореди се са неким ко је навијачки јачи од вас и неким ко не мора да своје навијаче доводи по политичкој линији или их плаћа да дођу и сеире! Поздрав из Земуна!

kgkg

pre 4 godine

Zvezda dala ponudu Teodosicu.Teo se i dalje necka,ima verovatno par dana da razmisli sa dogovorom vodecih ljudi iz kluba.Na jednu stranu duplo manje pa i vise para,na drugoj Bg(kuci,cerka,zena),obecanje i Zvezdin dres.Šta činiti?

Burke

pre 4 godine

Da je u "soldima" sve... onda se ne bi ni trebalo igrati....
Psg... je u nogometu (fudbalu) primjer za to.. ni Neymar ni Mbabane ni Buffon.... I još puno drugih... Pa nije dovoljno ni da među 8 uđu u Ligi prvaka...
A evo u košarci.... Cedevita - Cibona...
Ovdje..
Raspon budžeta ogroman a finale 4-0... za Cibonu.. Nigdje veze, jedan igrač Cedevite vrijedi kao cijela Cibona...
Tako da gospodin iz Budućnosti bi ipak treba se baviti svojim klubom a ne isticati..... Čiji je veći... Budžet normalno.. :)

Džoni

pre 4 godine

Niko ne zna koliki su budžeti, govori se o velikim ili malim budžetima, ali cifre se ne znaju niti u fudbalu niti u košarci. 
Važi i za Zvezdu i za Partizan. 
Dušu dalo za malverzacije i muljanje sa parama
(krajisnik, 08. jul 2019 14:13)

U Zvezdi se zna. Sve odluke donosi Čović i to tako i treba. Nema muljanja a i kako da mulja sam sebe? Zašto bi to radio? Da prebacuje iz jednog džepa u drugi? U partizanu već ima malo više likova koji se "pitaju"!

ostoja i bokan na aparatim

pre 4 godine

Kako se sad javljaju svi:))) A kada je Bokan skucao tolike milione u roster prosle godine, svi su cutali?! I sa takvim rosterom bio je predmet sprdnje u EL...

dragiša

pre 4 godine

@dragiša i slični
@ Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (onako, 8. jul 2019 15:08)

Ma čoveče ja se slažem sa tobom u svemu. Poenta moje priče je u tome da se ne govori da nije stvar u parama i da se stalno prebacuje KKP da koristi državni bankomat, a eto Zvezda ne znam kako je došla do sponzora i da država nema veze s njom, i da ima manje budžete od drugih. Prosto ne shvatam čemu to jer nije istina.
A da npr Trinkijeri košta, naravno da košta i to velike pare.

Nemanja

pre 4 godine

Najjaci su ovi sto znaju sve plate igraca kao da su im oni sastavljali ugovore... Ajde ne s....e vise nego pogledajte u svoje novcanike. Za koliko vi para igrate? Beda obicna, samo da se prave pametni i da prozivaju druge po netu.

Toplica

pre 4 godine

1. Zvezda pravi dobar tim i bice najveci favorit za osvajanje ABA lige ali ne samo zbog budzeta vec zbog razradjenog sistema koji se gradi vec godinama.
2. Mislim da je Partizan u prednosti u odnosu na Cedevita Olimpiju bez obzira na budzet. Poceli su da grade tim i sistem, imaju dobrog trenera i sigurno ce dovesti bolje igrace nego prosle sezone. Politicka podrska takodje nije zanemarljiv faktor.
3. I jednima i drugima moze da pomrsi racune Mornar. Ozbiljno rade, doveli su neverovatno dovre igrace za tako malu sredinu i ne bi me iznenadilo cak ni da ih vidim u finalu protiv jednog od dva Beogradska velikana.
4. U svakom slucaju, razlika izmedju prvih 4-5 timova i ostatka lige ce biti veca nego ikada.

krajisnik

pre 4 godine

Niko ne zna koliki su budžeti, govori se o velikim ili malim budžetima, ali cifre se ne znaju niti u fudbalu niti u košarci.
Važi i za Zvezdu i za Partizan.
Dušu dalo za malverzacije i muljanje sa parama

as

pre 4 godine

(ValterNBG, 08. jul 2019 15:30)

Tvoje razmisljanje je na nivou deteta tesko da imas godine za glasanje.
Cuj kome ce njegov glas odredjuje za koga navija onaj na vlasti,vecu budalastinu nisam cuo.Ako tako glasa vecina nije ni cudo ko nam je na vlasti.

Mirko

pre 4 godine

Rekao je ‚i da treba tenzije izmedju zvezde i buducnosti da se spuste i bice novi rigoroznu pravilnik.Bice strogo kaznjivo svako pogrdno skandiranje i nema vise ni milimetar ulaska u teren.Zanimljivo da vidimo kako ce izdrzati navijaci zvezde da ne vrijedjaju igrace Buducnosti
(ogicg, 8. jul 2019 13:02)

Pa sad mož' da spušta kol'ko oće jer smo mu spustili +100 u finalu

A mi smo za gospodu - još veća gospoda, a za barabe smo takođe još gori.
Tako da će vam biti onako kako zaslužite, a Nebojša neka plati ako zaslužite pogrde.

slobinator

pre 4 godine

(Partizan, stvar zdravih principa., 9. jul 2019 00:50)
vidiš ja sam ubeđen da je vama zvezda dala kup dve godine uzastopno radi 'mira u kući'zvezda je prošle godine uoči finala kupa razmontirala olimpijakos u evro-ligi,a onda je fol doživela debakl od novice and co.to je međutim poremetilo atmosferu u ekipi.došlo je i do nekih sukoba među igračima.pero antić nije više ni zaigrao do kraja sezone i izgubljena je i aba liga.zvezda ni prošle godine uopšte nije imala loš tim i bila je duplo bolja od partizana.i ove godine je posle finala kupa došlo do određenih turbulencija.videli smo da regland više nije ni igrao za ekipu.beron i perperoglu su igrali u turskoj i grčkoj pa su i navikli na razne nameštaljke i zakulisne radnje pa je sve prošlo bezbolnije

Millennium

pre 4 godine

Sunovrat je krenuo kad se otpustili pravog trenera koji vas je odveo u Evroligu i doveli prevaru od trenera. Zvezda i Partizan nemaju nikakve veze sa tim.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bgdmangup, 8. jul 2019 13:00)

Svestan je on toga, zato i maže oči navijačima na ovaj način. Ne pominje da su prošle sezone posle svakog poraza dovodili po igrača.