Subota, 06.07.2019.

20:00

Španija nerešiva enigma – Srbija bez finala EP u Beogradu

Košarkašice Srbije izgubile su od Španije 71:66 u polufinalu Evropskog prvenstva u Beogradu.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Španija nerešiva enigma – Srbija bez finala EP u Beogradu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

323 Komentari

Sortiraj po:

Milos

pre 4 godine

jedan rece ovde jednu glupost kako zene nemaju pravilan sut smesno pa kako bi ti druze sutirao sa pola terena npr jednostavno neke ne mogu da dobace ali svakako sutiraju pravilno samo kod ramena izbace loptu takva im je mehanika suta a ima ih vise neki igraci u NBA cak imaju tkzv zenski sut jednostavno takva mehanika suta im odgovara nemaju svi isti sut neko sutira levim neko desno R.Korac kako je on sutirao a bio najbolji nas igrac o cemu ti pricas druze svako ima svoj stil smesno znaci najbitnije je da lopta udje u kos pa kako god

Иван-Ниш

pre 4 godine

Реално су Шпанкиње боље. Оно вођство при крају је било дело велике пожртвованости, али реално током целог меча, Шпанкиње су лакше одигравле нападе, биле уиграније. Од три наше главне играчице, једној поломљена рука, друга можда тренира 2-3 месеца после порођаја, трећа као да има проблема са ногама и стабилношћу шута... Физички су Шпанкиње спремније.

Poštovalac igre

pre 4 godine

Jel igrala njihova najbolja igračica Alba Torres!?! Inače što se tiče nas niko nije očekivao da možemo daleko dogurat tj ponovit rezultat imajući u vidu koliko ženska košarka se slabo plasira u javnosti odnosno populariše na ovim prostorima. Ovo je odličan uspeh !! Bronza je tu jer sa Britankama je izgledno.

Realno

pre 4 godine

Realno Spanjolke su bile bolje. Imale su naše šansu pred kraj ali i da nije bilo nesportske Dabovicke pitanje je da li bi pobedili. Mene više brine ovoliki broj komentara onih koji se bune protiv nacionalnog priznanja (penzije) od 40-e godine. Moja ćerka je isto osvajač medalje i od 40-e za 2 godine će primati 166567 dinara svakog meseca do kraja života što mene kao roditelja ispunjava radošću jer se materijalno obezbedila. Skoro mi kaže komšija to je nepravda. To je malo ko gledao a sad se niko i ne seća ali svi moramo da radimo za njih. Pa jel ti branio neko da gledaš, uzivaš i budeš ponosan? Kaže ja od sporta gledam fudbal i košarku što ja da plaćam pa bar da je od 60-e godine? Oćeš, oćeš i oni što nemaju tv plaćaju pretplatu. Tako da samo mogu da pohvalim državu za ovako divnu odluku.

Suki

pre 4 godine

Nasa najbolja i najuspesnija zenska reprezentacija je odbojkaska. Kosarkasicama fali jedna Maja Ognjenovic, motor ekipe, vodja, igracina u svakom smislu.

my way

pre 4 godine

(kozak, 6. jul 2019 23:08)
Тако ти испљува девојке најстрашније и рече како не заслужују критике у једном коментару??? Није тачно да су све осим триа Петровић-Дабовић-Брукс просек, напротив. Па и данас су Бутулија и Станковић уз Брукс биле најбоље наше играчице и ти нађеш сада баш Драгану именом да прозиваш???? Све су то сјајне играчице и то су показале на овом првенству и на претходним такмичењима. Осим на прошлом ЕП-у на које су отишле повређене и неспремне девојке су годинама у врху. Ниједан од тих турнира се није играо у Србији, тако да је рећи да би испале у групи да нису играле на домаћем терену бесмислено и јадно. Што се тиче смене генерација не бери бригу, јер долази сјајна генерација млађих девојака попут Раце, Катанић, Турудић, Наумчев, Ногић, Ђорђевић и осталих. Толико о реалности на коју позиваш.

Danilo

pre 4 godine

Ne palite se devojkama svaka čast borba za medalju je uspeh to se ne prati nigde osim u par zemalja koje su došle do kraja ovog takmičenja.

zoran ivkovic

pre 4 godine

Dabovićka nasa najbolja igračica godinama , mnogo je donela Srbiji i godinama je pogonski motor reprezentacije ....desio se ispad i njoj i sta sad ,pogresila i sama zna i bilo sta je bilo idemo dalje . - licno mislim da bi spanija dobila utakmicu i da Ana nije to uradila ....kontrolisale su utakmicu veliki deo meca ....cak i posle nesportske Dabovicke imala je srbija sansu ali ta zadnja 3 minuta odigrali smo katastrofa ....Sonja Petrovic nerezonski sutira a Burks blokirju ....kako god treba biti posten i fer reci da ipak bolja ekipa ide u finale .....raspolazu sa vecim brojem kvalitetnih igracica ,jaca klupa ....cestitke nasim devojkama ,ocekujem danas medalju .....Eh da nam je privreda u evropi gde su nase kosarkasice u vrhu e gde bi nam bio kraj ...bravo devojke

pedja

pre 4 godine

Utakmicu smo izgubili u prvoj cetvrtini jer smo sve vreme jurili da stignemo rezultat koji je bio u korist Spanije.Kada smo stigli,bez obzira na Aninu gresku, morale su da igraju Stankovic i Crvendakic i da se lopta spusta pod kos gde su nase koasraksice bile bolje i lako resavale situacije kosem ili postizale poene iz slobodnih bacanja.
Posle 64:62 imsle smo tri ulaza (isilovana) i tri suta (nerezonska) ali ni jednu loptu pod kos.
Bez obzira sa poraz sve devojke zasluzuju cestitke na volji,zalaganju i zelji da pobede (u ovom slucaju bolju ekipu od sebe) i na tome im treba cestitati.
Sudjenje na stetu Srbije (cudi me da to niko ne pominje), nesportska licna nad Draganom Stankovic nije sudjena iako je bila.Bilo je jos situacija, cak i koraci u jednoj kontri dve Spanjolke na nebranjen kos,ali se ni to nije sudilo. Cudi me da Marina ni jednom nije protestovala kod sudija, pa makar zaradila tehnicku.
I na kraju,sguran sam da cemo osvojiti bronzu, ali umesto da imamo najbolje igarce u reprezentaciji, nas najbolji play daje izjave po novinama a na terenu nema ko da prenese loptu na protivncku polovinu.Selektori srpskih reprezentacija treba da ostave sujetu po strani jer ne biraju igrace za svoju ekipu nego za ekipu koja predstavlja nasu drzavu i svakog od nas navijaca.

Helena

pre 4 godine

Dugo sam igrala košarku, čak i sa Milicom Dabović. Sećam je se kao pionirke, jer smo generacija.
U jednom od prethodnih komentara, pročitala sam da neko kaže da svakonkomigracsmislenu košarku, ne može da gleda žene dok igraju istu. Istina, mi možda nemamo fizičke predispozocije da ovaj sport učinimo atraktivni, ali ženska košarka se odlikuje velikom borbenošću. To kako žene ostave i srce i dušu na terenu, nikad nisam videla kod muškaraca.Muškarci igraju hladne glave, dok kod žena sve pršti od emocija. Košarka je za muškarce sport, igra, a za žene pitanje života i smrti.

N-E-O

pre 4 godine

Ne znam sto se toliko ložite na ovu vest, izgubile izgubile pa šta, i onako to niko ne prati... Koliko ima gledalaca na utakmici nase prve lige u ž. košarci??Sto bi rekao jedan pametan čovek''ženska košarka to je deveti ešalon sporta''i nista nije pogrešio....

Comy SB

pre 4 godine

o cemu se ovde prica....spanjolke bolje ....odigrale vrhunski.....nase devojjke po meni dale svoj maksimum u ovom trenutku...glava gore ...idemo dalje

Pedja

pre 4 godine

Za mene je neresiva enigma bila Sonja Petrovic. Ubedljivo najlosija od pocetka utakmice, kada smo stizali Spaniju, tada bi krenula da sutira i promasuje ili ispusta loptu i tako je daje protivniku. I pred kraj na 1 ili 2 za njih, takodje kljucna lopta, Sonja se ponovo raspomamila i naravno opet promasila, nakon cega ide razlika na 4 poena. U sledecem napadu cujem na tajm-autu idemo na siguran kos i opet se Sonja zalece i opet promasuje po ne znam koji put. Ostale igracice se menjale, ali Sonja mora da igra, ne znam zbog cega. Ako se trazi razlog, ona je iskljucivi razlog.

remax

pre 4 godine

Deveti ešalon ozbiljnog sporta...
(zvezdas-rajvoSa, 06. jul 2019 23:09)

Dok se jednom Bosna ne plasira na evropsko, tesnim pobedama nad Jermenijom, Irskom i Luksemburgom?
Onda će i kod vas postati ozbiljan sport.
Do tad je sedeća odbojka zakon.

Dragana

pre 4 godine

Potez Ane Dabović svakako nije bio sportski ali to nas nije puno koštalo. Izgubili smo zbog lošeg šuta i lošeg skoka tokom cele utakmice. Sonja Petrović nije bila na visini zadatka, ono nije bila igra za polufinale. Idemo dalje po bronzu.

veder

pre 4 godine

Vas sto prozivate Dabovicku neka je sramota.Devojka je igrala povredjena.
(Zvezdasica, 6. jul 2019 22:57

Nije nas sramota. Povređena igračica se ne stavlja u tim pored drugih koje su zdrave i spremne za igru. To što ona glumata heroinu koštalo nas je finala. Osim toga, seljački faul 'čuvene' Ane je prekretnica na utakmici u korist Španije.

Kuki

pre 4 godine

Nekoliko mojih utisaka:

Ovo je cetvrta triler zavrsnica koju su odigrale nase devojke na ovom prvenstvu. Nazalosst ova nije zavrsena onako kako smo svi mi ocekivali.
Devojke su dosta nervozno usle mec. Napravljen je ogroman broj gresaka. Lose smo zatvarali i skok na pocetku. Sve to je uzrokovalo da celu utakmicu jurimo rezlutat.
Na krajuvsmo ih i stigli, ali devojkevnisu uspele da prelome mec.
Neinteligentan potez Ane je verovatno doprineo porazu. Ali smo i pored sega toga imali nekoliko prilika da povedemo u zadnja dva minuta. Nazalost nismo u tome uspeli. Nekad ti protivnik jednostavno ne dopusta.
U ovakvoj utakmici svaka izgubljena lopta i greska moze da bude presudna, a neko moracda pobedi. Na nasu zalost, to je bila Spanija.

Sada bih se jos osvrnuo na paljbu po nasim devojkama.

Prvo, mogli smo videti da devojke tokom intervjua samo sto ne zaplacu.
Drugo Marina Maljkovic je ozbiljan trener sa kojom smo igrali polufinale EP 2013.,osvojili 2015. i sada opet polufinale. Uz to imamo i brobzu na OI. Videli smo kako smo se proveli na EP bez nje.

I sto se tice Ane Dabovic, to je sigurno nasa najbolja igracica. Potez jee svakako bio glup. Ali ljudi vrlo brzo zaborave koliko je toga donela reprezentaciji ova kosarkasica.Ona nas je dovela do polufinala, a takodje zaboravljajy 25poena protiv Francuske u finalu.

gadni

pre 4 godine

Predlazem da odigrate 1:1 protiv Butulije, Dabovic, Petrovic itt. Verovatno bi bilo dosadno za gledanje, razlog pogodite sami.
Za zenski tenis, necu cak ni da vam predlozim tako nesto, ne bi imalo smisla ni da pokusavate protive Jelene Jankovic npr.
(kada govorimo o dosadi, 06. jul 2019 22:31)

Davno bjese neka oklada, 1 na 1 s reprezentativkom jugoslavije, vise se ne sjecam kako se zvala, znam da sam kratko s njom i mutio nesto. Na 3 dobijene do 21, ni jednom nije presla malu. Da sam bio jos cvrsci ostala bi na nuli. A nisam bio ni utreniran. Ne moze zena nista polupismenom kosarkasu, za tenis ne znam.

besan ker

pre 4 godine

‘Ajmo cuvena srpska vojsko,zainati se,pa da slusamo cuveni Mars na Drinu posle utakmice...Neka proradi taj cuveni srpski inat,svima poznati srpski inat!Nista bez tog inata...A onda ,boj neka krenu junaci svi!To je Srbija!
(Jumko,06.jul 2019 20:05)

Molim vas, neka neko pomogne ovom čoveku...

Dragan

pre 4 godine

"nisam gledao utakmicu ali gledam tok meca i vidim da je posle 64 64 Spanija DO KRAJA MECA davala koseve sve po jedan, sto znaci da je imala 7 slobodnih bacanja i da je sve koseve tako dala do kraja? da li je tako bilo ili ja gresim?"
Zasto dobih i minuse na ovo pitanje pojma nemam, ali ajd.. A utakmicu smo izgubili, kad se pogled statistika, vec u prvoj cetvrtini...tako ispada

sempervivum

pre 4 godine

Људи...
Наше кошаркашице су заслужиле сребро на овом првенству, али жреб је био овакав, ово је финале пре финала.
Наше су се одлично бориле и свака им част...
Имале су шансу и зато пораз боли, можемо да жалимо, али Шпанкиње су реално још увек боље...
Ако се наше психички опораве, освојиће бронзу.

MilanSpanac

pre 4 godine

Nemas boljeg?? pa vrv u tvojoj glavi.. jer ove iz spanije da su malo jace konstitucije mogu da igraju sa muskarcima kosarku jer je i igraju.. a ove nase igraju sve sem kosarke, jer je bila muka gledati ovo neumece..

my way

pre 4 godine

Ма можемо сада причати шта нас је коштало финала. Анин потез (а како је девојка одиграла утакмицу са повредом, поготово нас на почетку држала), то што Марина није тражила тајмаут у завршних пар минута на поен разлике, што је Драгану држала на клупи, судијске грешке... али суштина је да смо ми одиграли егал меч са у Европи супериорном Шпанијом и да су те нијансе донеле пораз. Свака част свим девојкама! Ово је било право финале пре финала што ће се сутра и видети. Никакве шансе Францускиње немају, а наше морају да дигну главе, преболе ово, одиграју са Британкама како знају и бронза ће доћи. Медаља би то била, људи, леп успех! Нека се врати ово на Олимпијским играма и да Шпанкиње у Токију падну ако дође до тог меча! И даље су мало испред, признаћемо им то, али ћераћемо се још! Ви сте наш понос, девојке, пример како се игра за дрес Србије! Уз вас смо увек! Све најбоље!

hahaha

pre 4 godine

Za vas koji pljujete što Beograđani nisu napunili arenu. Ja sam po partijskoj dužnosti išao na vaterpolo nebitne i dosadne utakmice. A onda sam u finalu dobio upalu pluća po onoj provali oblaka plus vetar. Idite vi malo iz opozicije ne možemo mi svuda da stignemo.
(Relja, 6. jul 2019 23:12)

Isli bi oni , ali danas imali preca posla. Bio protest 1 od 5 miliona i sva trojica su morala da budu tamo.

Relja

pre 4 godine

Za vas koji pljujete što Beograđani nisu napunili arenu. Ja sam po partijskoj dužnosti išao na vaterpolo nebitne i dosadne utakmice. A onda sam u finalu dobio upalu pluća po onoj provali oblaka plus vetar. Idite vi malo iz opozicije ne možemo mi svuda da stignemo.

greta van glit

pre 4 godine

@Ivan
To je krivica Marinina,nije imala plan B a obe povredjene,Ana taze a Sonja hronicno,nije pripremila zamene,ispadose njih 2 krivci sto se trude,plus se Sonja strasno trosi u odbrani.Inace sve 3 najbolje imaju 30,naslednica ni na vidiku sem Stankovic i mozda sestre Luke Mitrovica,2001-godiste a najdominantnija igracica lige,ima preko 2 metra a skolovan igrac,Crvendakic veliko razocarenje,Stanacev stagnira

jox

pre 4 godine

Sad gledam prvi meč na prvenstvu i mogu reći da smo kriminalni,ne želim da pljujem ali ovo ni na šta ne liči... 
(Dušan, 06. jul 2019 20:51) 

Prvi mec na prvenstvu je bio davno, druze.. 
(VoX, 06. jul 2019 20:58) 

prvi mec koji citaoc gleda 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Goran, 6. jul 2019 21:18) 

Citalac, ne citaoc. 
(SV, 06. jul 2019 21:32) 

Čitalac, ne citalac. 
(ISPRSKANA TEGLA, 06. jul 2019 21:51) 

hahahaha... 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (djole, 6. jul 2019 22:35) 

Genijalno!AHAHAHAHAHAAHAHAHAHA!
(Mile, 06. jul 2019 23:00)

jos genijalnije !! ahahahahahaha !!!

kozak

pre 4 godine

Ajmo malo realnosti.Mi smo ekipa koja ima 3 vrhunske igracice,jedna igrala sa jednom rukom,druga odlozila operaciju,treca se taze porodila.Ostale prosek,Miljkovic nekad bila dobra(a iz nekog razloga nije pozivana tada),Stankoviceva jos uvek vazi za talenta a vec 24 ima,i da se ne lazemo,verovatno bi da se ne igra u Srbiji ispali u prvom kolu u onakvoj grupi,a tezina grupe nas je i ukanalila jer su se devojke dosta potrosile u grupnoj fazi,imale su srece sa protivnikom u cetvrtfinalu,i nekako je bilo logicno da nam se vrati po zlu protiv prvog favorita.I opet se doslo do prilike da ih pobedimo ali jedna skupa Anina greska i ocajan sut za 3 a reprezentacija protiv Spanije to ne prasta.Ipak igracice ne zasluzuju ni mrvu kritike,narocito Ana i Sonja,devojke koje bi trebalo da budu srpske ikone ali nekako se ovde cene neke druge stvari.I ne treba biti razocaran,mislim da bronza ne bi trebalo da dodje u pitanje,idemo na kvalifikacioni turnir za OI sa velikom sansom da prodjemo,a to je i prvobitni cilj,ipak je zlato od pre 4 godine nestvaran uspeh,a danas smo slabiji u odnosu na tad bez Pejdz pre svega,pa cak i Milice koja je onakva opaljena ipak bila dusa tima.Inace nakon Olimpijade sledi velika smena generacija,ostace samo Stankovic,Crvendakic,Milic i Stanacev,koje nista posebno ne igraju,i zato treba da se radujemo eventualnoj bronzi jer tesko da cemo u buducnosti imati priliku da se borimo za vrh.

Sir Oliver

pre 4 godine

Срам вас било, мало ко би играо са поломљеном шаком, ... да није ње било не би ни дошле до полуфинала...

Dragan

pre 4 godine

Auuuu koji smo mi narod j....e. Kad su ove nase u prosloj utakmici razbile Svedjanke dizali smo ih u nebesa, pa i ovu Dabovicku. A sada ih pljujemo. Dabovicka pogresila, pa? Ajde da je streljamo. Sve je to normalno, desava se. Ovo je sport, nije ovo borba na zivot i smrt brate mili. Los sut je normalna stvar posle onakvog procenta suta na prosloj utakmici. Ja sam posle te utakmice i rekao da ce nase da puknu ko izduvan balon protiv Spanije, posle onakvog, moram reci, bespotrebnog forsiranja. Ali i u profesionalnom sportu se gresi ko i svakom drugom poslu.
Ako sada pljujemo ove nase nista dobro necemo uraditi. Ako zelimo dobro nasoj reprezentaciji dajmo im sada podrsku, jer sada im je i najpotrebnija. Ako osvoje bronzu i to je veliki uspeh.

bobi

pre 4 godine

Ipak je na kraju Mica bila u pravu. Marina je povela 2 pleja na EP koja sede na klupi celu utakmicu, jer nisu za polufinale. Mora Ana da igra pleja bez jedne ruke. Zbog glupih sukoba smo otisli na EP bez iskusnog pleja koji bi mogao da promeni ovakvu utakmicu.

Walldorf

pre 4 godine

Mogu da prihvatim samo analize ljudi koji su se bavili sportom.Duze od deset godina.Svima ostalima jednostavno ne mozes da objasnis sta je pritisak,sportska drskost ali i hladna glava.Tu kombinaciju je najteze dostici.I retko ko je dosegne.Veceras cure nisu pokazale igru u napadu iz prethodnih utakmica.Sto se odbrane tice, uglavnom je to bilo onako kako treba.Ako bih sada pricao o tome,zasto nisu igrale kako treba u napadu,potrajalo bi.Zato, cestitke nasim igracicama, uz nadu da ce Marina uspeti da ih primiri pred sutrasnju borbu za srebrnu medalju.Sto se tice nacionalnih penzija koje se dodeljuju istaknutim sportistima, slazem se sa onima koji misle da je to preterivanje.Tu bi trebalo napraviti sistematizaciju.Ne zaradjuju svi sportisti milione.Onima koji zaradjuju milione,odrediti adekvatnu,jednokratnu nagradu.Onima koji milione mogu samo da sanjaju,a donose nam medalje sa najvecih takmicenja,treba biti dodeljena nacionalna penzija.U skladu sa finansijskim stanjem u drzavi.Na kraju, stotine hiljada boraca iz ratova devedesetih,jedva sastavlja kraj sa krajem!Oni su prioritet,i sve dok ti ljudi ne budu finansijski obezbedjeni,bicemo neozbiljna drzava.Sve u svemu, jos jednom cestitke nasim kosarkasicama i hvala im na vremenu koje odvajaju za pripreme,umesto da budu sa svojim najblizima.Idemo po bronzu,casno.Nisu nadigrane i ponizene od fantasticne reprezentacije Spanije,borile su se hrabro i uz malo vise discipline i mudrosti,mogle su u finale.Napred SRBIJA!!!

mladen

pre 4 godine

Nemamo mi boljeg za klupu od Marine Maljkovic, to zna svako ko je igrao ili voli kosarku, ali veceras...Bez tajm auta u 4 četvrtini do zadnjih 30 sekundi? Ostavljanje na klupi Stankvicke koja je bez problema ledjima prolazila jedan na jedan, a trebao nam je ili kos ili faul. NIsmo dali kosa skoro zadnje tri minute!Jovanovic, bez suta celu utakmicu, od zadnjih pet zavrsava, cini mi se, tri napada? Čadjo?Ok borbenost, ali jos jedna igracica koja ni bazen ne moze da pogodi..Spankinje zatvore Petrovic i Briks i bog te veselio...Cak je i Crvendakic mogla pod kos. Nasa jedina sansa da zabijemo ili dobijemo faul bilo je guranje pod kos, a mi smo uporno isli na igru jedna na pet preko Sonje ili na akcije Jovanovic..Ne shvatam zasto? Pogotovo sto Daboviceve vise nije bilo da odigra to 1:1. A i njena glupost ce ostati dugo nakon ovog prvestva....Ne znam sta se desilo sa Marinom. Veceras je izgubila sve konce. Steta.

box

pre 4 godine

@Ovo sto si izgovorio je individualna stvar..neko voli da gleda upravo supotno ili sa podjednakim zarom navija i za jedno i za drugo. Tebi je recimo cinjenica da su dosadne sestre Vilijams za gledanje kako igraju a meni su one sjajne i voleo sam da ih gledam pogotovo kad igraju medjusobno. Isto tako zenska kosarka mozda nema atraktivnih poteza kao sto su zakucavanja ili "poletanja a la Veseli" ali car i jeste u tome da se gleda malo i drugacije nesto jer jedno te isto dosadi.

Ko god je ikada igrao smislenu kosarku makar ispred zgrade ne moze da gleda zenske meceve. Ja sam ovu utakmicu gledao iz navijackih razloga jer volim i nase devojke i ovu zemlju ali je mucno gledati igru kao takvu. biologija je biologija i protiv nje se ne moze, zene pokusavaju da urade isto sto i muskarci ali nemaju brzinu, snagu, skocnost i to iz pespektive igre na koju smo navikli deluje otuzno. Nijedna nema pravilan sut sa trojke jer im je daleko i nemaju snage pa podbacuju loptu sa ramena ili grudi i jednostavno vidi se da im fali kontrola nad udaljenijim sutevima. Kod skoka u odbrani sve se svede na zagradjivanje ali niti jedna devojka ne moze da se odlepi od parketa vise od 5cm, blokade se udaraju iskljuivo sa zemlje visa igracica nizoj, dribling bez prave promene i svede se na pretrcavanje protivnice...deluju nevesto i nekako nesigurno kao npr. devetogodisnjaci u skoli kosarke. Ne zelim da omalovazim trud, ne zameram im ista niti bilo sta impliciram jenostavno iznosim cinjenice.

Mile

pre 4 godine

Sad gledam prvi meč na prvenstvu i mogu reći da smo kriminalni,ne želim da pljujem ali ovo ni na šta ne liči...
(Dušan, 06. jul 2019 20:51)

Prvi mec na prvenstvu je bio davno, druze..
(VoX, 06. jul 2019 20:58)

prvi mec koji citaoc gleda
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Goran, 6. jul 2019 21:18)

Citalac, ne citaoc.
(SV, 06. jul 2019 21:32)

Čitalac, ne citalac.
(ISPRSKANA TEGLA, 06. jul 2019 21:51)

hahahaha...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (djole, 6. jul 2019 22:35)

Genijalno!AHAHAHAHAHAAHAHAHAHA!

Publiko eve me!

pre 4 godine

Kad igras 40 minuta bez publike, protiv bolje ekipe na domacem terenu ne mozes ni da pobedis.Sramotna atmosfera stvarno, selfi publika!

Smeh

pre 4 godine

Tako blizu a tako daleko. Šteta jer su mogle da ponove rezultat od pre 4 godine. I ovako je sjajan rezultat i čestitke devojkama na borbi, zalaganju, želji. Najviše bravo za Dabovićku koja je igrala sa prelomom šake. I da osvoje bronzu. A neka je sramota svakoga koje imao šta da zameri devojkama. Dokaz ličnog nevaspitanja.

dijagnostičar

pre 4 godine

Mnogi svoja nezadovoljstva i neuspehe leče uspesima sportista. Pogrešna terapija sa lošim ishodom. Anu ostavite na miru. Njoj je najteže.

mladen

pre 4 godine

Nemamo mi boljeg za klupu od Marine Maljkovic, to zna svako ko je igrao ili voli kosarku, ali veceras...Bez tajm auta u 4 četvrtini do zadnjih 30 sekundi? Ostavljanje na klupi Stankvicke koja je bez problema ledjima prolazila jedan na jedan, a trebao nam je ili kos ili faul. NIsmo dali kosa skoro zadnje tri minute!Jovanovic, bez suta celu utakmicu, od zadnjih pet zavrsava, cini mi se, tri napada? Čadjo?Ok borbenost, ali jos jedna igracica koja ni bazen ne moze da pogodi..Spankinje zatvore Petrovic i Briks i bog te veselio...Cak je i Crvendakic mogla pod kos. Nasa jedina sansa da zabijemo ili dobijemo faul bilo je guranje pod kos, a mi smo uporno isli na igru jedna na pet preko Sonje ili na akcije Jovanovic..Ne shvatam zasto? Pogotovo sto Daboviceve vise nije bilo da odigra to 1:1. A i njena glupost ce ostati dugo nakon ovog prvestva....Ne znam sta se desilo sa Marinom. Veceras je izgubila sve konce. Steta.

Воип

pre 4 godine

Дабовићка, Петровићка, Бутулија и најзаслужнија за пораз Маљковићка седите 1. А требало би да су управо оне повукле кад оно моша.

Petar

pre 4 godine

Pa sta ako bi ga Dabovic, Petrovic, Butulija pobedile u basketu, a Jankovic u tenisu...? To ne menja cinjenicu da su zenska kosarka i zenski tenis dosadni i glupi za gledanje.
(ddd, 06. jul 2019 22:56)

Ovo sto si izgovorio je individualna stvar..neko voli da gleda upravo supotno ili sa podjednakim zarom navija i za jedno i za drugo. Tebi je recimo cinjenica da su dosadne sestre Vilijams za gledanje kako igraju a meni su one sjajne i voleo sam da ih gledam pogotovo kad igraju medjusobno. Isto tako zenska kosarka mozda nema atraktivnih poteza kao sto su zakucavanja ili "poletanja a la Veseli" ali car i jeste u tome da se gleda malo i drugacije nesto jer jedno te isto dosadi.

Deki

pre 4 godine

Gledao uživo spankinje bolje ali šteta sto naše nisu iskoristile momentum preokreta na 64:62.Sudije nam bas nisu bile naklonjene tokom celog meča sve sumnjive odluke odoše na stranu španije. Borbenost na nivou ali sut daleko od utakmice protiv Svedske. Navijanje solidno šteta sto nije bilo više ljudi. I na kraju cestitke našima i želja da osvoje bronzu.

lignjoslav

pre 4 godine

Steta,
Mada i ocekivano.
Uglavnom kada juris rezultat celu utakmicu, cak i ako stignes i prestignes, uvek se desi pad od 2,3 minuta.
Nismo uspeli da odigramo postenu akciju pposlednjih par minuta, ali ne treba nikoga kriviti.
To je nesto sto se desava skoro svakom.
Recimo da nam je tajming bio los, jer smo ih prestigli upravo na 3,4 minuta do kraja. Malo ranije ili neki minut kasnije i verujem da bi ovo dobili, jer je Spanjolkama usla voda usi.
Ovako bolji ide dalje,nama ostaje zal da smo naleteli na Spance koji su realno bolja ekipa u polufinalu. Nekako verujem da Francuskinje imaju vise sanse protiv njih a mi vise protiv Francuza, pa bi nam repriza rasporeda polufinala proslog EP verovatno mnogo vise odgovarala.
A sto se tice poredjenja zenskog i muskog sporta, zaista ne vidim smisao u tome.
Naravno da bi bilo koji nizerazredni muski tim dobio najjacu zensku ekipu, cak i USA (pa neki dan je bila vest da su neki kadeti u16 pobedili zensku repku Australije 7:0 u fudbalu), ali meni to ne znaci da je zenski sport dosadan.
Ako je nekome ova utakmica bila dosadna ja zaista ne znam sta on ocekuje.

mile

pre 4 godine

Njih ce da isprase moji Grci, Slukas, Princezis, Papalukas, Dijamantidis i braca Adetotokototumbo.
(Bodibond, 06. jul 2019 22:49)
Zar ti nisi Monakovljanin, pardon, Monacanin hahaha

kiza

pre 4 godine

Bolji ide u finale... Naše su bile sjajne...Završnicu smo odigrali bez akcije, individualno...Sonja nije imala energije......Malo nam je falilo da prelomimo protiv ekipe koja je ipak realno bolja...

Dušan

pre 4 godine

molim hejtere da ne prozivaju Anu Dabović. jeste veliku glupost napravila, ali ona je naša heroina. u žaru borbe je to uradila, devojka je igrala sa polomljenim šakom. ejjjjj!!!!

Ana hvala ti!

podrška i Sonji Petrović, naš Bodiroga, večeras je nije išlo, sutra će biti najbolja. potpisujem.

Dragana Petrović odlična.

bravo devojke!!!!!

Lars

pre 4 godine

Pa i nije nam bas neka igra... nema akcija, staticni u napadu, pik ili individualni prodori... ogra svega 6 ili 7 igracica..plasim se da je do vodjenja.
(Simic, 06. jul 2019 22:18)

Nije do vodjenja, veruj. Samo...u pitanju su zene, to je sve. Zene i sport...

gru

pre 4 godine

Spanjolke zasluzeno pobedile.
Moze li mi neko objasniti odluku trenera da na -4 i 20 pa 10 sek. do kraja trazi od igracica da ne idu na 3 poena nego na 2?

JPR24

pre 4 godine

Dabovic ? Onakav faul napraviti i upropastiti sav uloženi trud kad su uspele da preokrenu ? Završnica, užasno loše i odbrana i vodjena. Uza malo pameti u glavu, ovo su trebale dobiti...

kada govorimo o dosadi

pre 4 godine

da ne bude da imam nesto protiv zenskog roda, najdosadnije za gledanje: broj 3: zenski tenis, broj 2: zenska kosaarka, i mesto broj 1: muska fudbalska reprezentacija Srbije
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (aca, 6. jul 2019 22:13

Predlazem da odigrate 1:1 protiv Butulije, Dabovic, Petrovic itt. Verovatno bi bilo dosadno za gledanje, razlog pogodite sami.
Za zenski tenis, necu cak ni da vam predlozim tako nesto, ne bi imalo smisla ni da pokusavate protive Jelene Jankovic npr.
Sto se tice muskog srpskog fudbala to se slazem.
Inace, nemam srca da krivim Anu, devojka je tokom prvenstva a i danas dala sve od sebe, ali zaist glupa greska u odsudnom trenutku. Glavni razlog zbog cega ju je Maljkoviceva uvela povredjenu je bilo njeno iskustvo a bas ona postupi neiskusno. Sudije ispod proseka u velikom broju slucajeva na nasu stetu (na primer, nesviranje nesportske greske nad Stankovicevom a zena je vuce za ruku iz sve anage)... gresile su par puta i na stetu Spankinja, alu u 80% na nasu stetu, sto je u ovakvoj utakmici znacajn faktor.

goran

pre 4 godine

Anu Dabovic je trebalo odmah poslati u svlacionicu, napravila je ono sto niko da sada nije i upropastila sve ono sto su devojke uradile. I ne samo to, nego je udaljiti iz tima, na tribine. Ne moze se neko tek tako neodgovorno ponasati u tako znacajnom trenutku. njen glupi potez je odlucio utakmicu i poslao Spaniju u finale.

defekt

pre 4 godine

Pre bi gledao u plafon sat I po vremena,nego gledao žensku košarku.
(marek hamšiković, 06. jul 2019 20:12)

Ahahahahah koji si ti car

roten

pre 4 godine

Bronza je realnost,za nešto više nam je trebala bolja Sonja Petrović,celo prvenstvo se muči u napadu,možda su druge igračice trebale preuzeti odgovornost na kraju meča."Potez" Ane Dabovic je nešto što se zaista ne vidja u ženskoj košarci.Mislim da ne bi bilo loše da Marina Maljković nekada i ustane sa stolice dok traje utakmica,makar pritisak na sudije da izvrši ponekad.

Ivan

pre 4 godine

Jel bre ljudi jel sam ja ovde jedini koji veruje da nas je ona Dabovicka kostala finala....Ne bi zaigrala vise nikada. Nemojte samo ono tipa "Ne zaboravi sta je ona uradila u proslosti bla bla...", znaci zabranio bi joj da uzme loptu u ruke u Srbiji....Odvratan karakter!!!!!

Simic

pre 4 godine

Pa i nije nam bas neka igra... nema akcija, staticni u napadu, pik ili individualni prodori... ogra svega 6 ili 7 igracica..plasim se da je do vodjenja.

krastavčević

pre 4 godine

Maljkovićka suviše držala na terenu nemoćnu Sonju Perović, a najbolja Stanković ogledala zadnje minute sa klupe. Moj mozak ovo ne može da prihvati!

lol

pre 4 godine

prvi mec koji citaoc gleda 
(Goran, 6. jul 2019 21:18) 

CITALAC! 

Kakve "intelektualne gromade" se ovde javljaju!
(90% nepismeno u svakom smislu, 06. jul 2019 21:29)
-----

Ako gleda, onda je gledaoc, ne čitaoc!

HanSolo

pre 4 godine

To je ta inteligencije Ane.. Glupača živa! Ona je upropastila ovo!! Odvratna! Misli da je zvezda.. A Sonja je totalna enigma i trebala je da bude izvedena iz igre.. Da košarkašića promaši ceo koš više puta je nenormalno!

tv reporter

pre 4 godine

dobra borba, ali izdvajam 2 top komentara za večeras by Denda :

1. 37:30 za španiju - samo tri poena prednosti
2. sada naći snage za bronzu sutra protiv bronzane medalje

Nenad

pre 4 godine

Dosla nam je glave lose vodjena utakmica protiv Svedske. Dobro odigrana, ali lose vodjena! Umesto da stanu na +20, devojke su ginule da dodju do + 40. Kao posledica toga u ovu utakmicu su usle kao ispumpan balon, narocito se to videlo u sutu za 3 poena. Milica je za neke stvari u pravu! Sve cestitke, idemo po bronzu, napred Srbija!

zoran

pre 4 godine

MARINA IZGUBILA UTAKMICU ..SVOJOM NERAZUMNOM ODLUKOM DA NE UZME TAJMAUT ,,POSLE 3

PROMASAJA NA +1 ZA SPANJOLKE.I SMIRI EKIPU..""STRASNO **DILETANSKI
POTEZ .MALJKOVICEVE ...

ikac klisa

pre 4 godine

Bravo za borbenost, devojke objasnile ovim nasim fudbalskim manekenima kako se bori za Srbiju. Ono sto nije smelo da se desi je tehnicka Ane Dabovic u presudnim momentima. Iskusan igrac kao sto je ona to ne sme sebi da dozvoli. Potpuno nepotrebno i verovatno nas je to kostalo utakmice...

Maxi

pre 4 godine

Sonja Petrović je odigrala celo prvenstvo u kontra ritmu. Dala je odlučujući koš u, čini mi se, prvoj utakmici i to je to. Biće bolje sledeći put.

sasa

pre 4 godine

Ovu utakmicu je izgubila Marina Maljkovic, sa zakasnelim tajm autom. Butulija je morala da izadje mnogo ranije jer je izgubila ili prodala tri cetri napada kada se rezultat lomio. Prosto!

slola

pre 4 godine

5 razlike, sonja dzordan petrovic se na 2 sekjnde napada zalece i ne pogadja, kontra i 7 razlike, nadam se da nije odlucujuci momenat ali ona devojka ne zna gde se nalazi

Milos Mitrovic

pre 4 godine

Spanija jednostavno igra timski, imaju dobre i iskusne plejeve, ove ostale odradjuju svaka svoj posao,atletski su jake i to je to.
Mi pravog pleja i nemamo,loptu prenose Ana, Sonja i Jelena, one moraju i da organizuju i da zavrsavaju, nema se snage za sve to, zato i treba da imas pleja u ekipi da rastereti igrace od kojih se ocekuju kosevi.

Ljubiša

pre 4 godine

Da li se svako jutro kad posjete Na posao setite radosti koje su vam priredile košarkašice, borci, strelci...Trebali bi. Jer vi svaki radni dan i njima zaradjujete nacionalno priznanje (pemzije) koje je od 58-118 hiljada. A vi koliko imate pemziju od 40-e? Šta kažete imate još 25 godina rada do penzije koja će biti 3-5 puta manje od njihovih koji su jednom osvojili medalju. Nepravda ali baš vas niko ne pita. Takva je naša demokratija.
(Gile zvani šampion, 6. jul 2019 22:10)

Da li ti je neko branio da se bavis sportom? Nije! Nisi talentovan, mogao si da ucis skolu imao bi bolji posao i bolju platu. Tako da ne lupaj.
(Ivann21, 6. jul 2019 22:17)

Za naš novac mi bi trebali da se pitamo! Nacionalne penzije od 40-e su bezobrazluk! U svega dve razvijene zemlje se dodeljuju ali tek od 60-e godine. Jednokratna nagrada u vrednosti stana u Beogradu ili 2-3 u nekim drugim gradovima jel malo?

Legionar

pre 4 godine

"Svi vi koji sada glumite generale posle bitke, treba da se setite da je Ana igrala sa slomljenom šakom. Koliko bi vas učinilo slično? Niko.
Drugo, jeste uradila to što je uradila, u žaru borbe, jer je i španjolka nju verovatno potkačila.
Devojke su odigrale fenomenalno i svaka im čast na tome.
(Lala iz Banata, 6. jul 2019 22:35)"
Izreka kaže: "Želje su jedno, mogućnosti nešto sasvim drugo", to je Marina kao selektor trebalo da zna, nju više krivim od Ane koja je, uzgred rečeno, napravila kiks karijere, ali bukvalno!

hellboy

pre 4 godine

Cekaj bre, 4 slobodna bacanja i lopta sa strane? Po kojim je to pravilima, jel zna neko da objasni?
(Bradonja, 06. jul 2019 22:12)
Обичан фаул+неспортски фаул значи 2+2+посед
Пријатно!

NeLePFC

pre 4 godine

Da li je realno da Ana Dabovic napravi onakvu nesportsku? Citav mec jurimo zaostatak,napokon dodjemo do prednosti i ona jednom ovakvom gluposcu sve upropasti. Vec tad je bilo prilicno izvesno da cemo izgubiti,iako smo bili u igri...

Mikoli

pre 4 godine

Cekaj bre, 4 slobodna bacanja i lopta sa strane? Po kojim je to pravilima, jel zna neko da objasni?
(Bradonja, 06. jul 2019 22:12)

Faul, izasli smo iz bonusa, 2 slobodna bacanja, nesportska licna greska, 2 slobodna bacanja i lopta sa strane. Dabovicka je imala 3 faula, sa ovim je dobila 4 obican faul, i 5 se racuna nesportska posebno.

Neko

pre 4 godine

Ana Dabovic je bukvalno izgubila utakmicu sa onim namernim faulom nakon kog nismo dali ni jedan kos.
To ti je tako kad ne znas da iskuliras i zbog tvog ponasanja ispasta cela ekipa divnih devojaka koje su izginule veceras.

Šta to uradi Billy Berone!?

pre 4 godine

Sve dobro što je Dabovićka odradila, zasrala je jednim neverovatno glupim potezom i možda poklonila pobedu Španiji...

Rozenkranc

pre 4 godine

Imale šansu, ali od nesportske Ane, ni jedan kršten napad nisu imale niti dale koš...
Kakva glupost u toj odbrani, em crnkinja uhvati svoj promašaj, em Ana izađe, 4 bacanja I napad, I stali smo... E mozgu...

miroslavmld

pre 4 godine

Imamo plus 2, u naletu smo i Ana Dabivic pravi nesporski faul i Španija ubacuje 3 slobodna. Gubimo zbog Ane, koja je vodila neku svoju bitku u ovom meču. Samo se pitam da l je zbog Djilasa morala da bude u sastavu i da divlja kako god želi!

Мишо

pre 4 godine

од како је Дабовић направила намерну, Шпанија 6 поена са линије бацања,ми 0. Штета,а таман смо преокренули

SAŠA FRANKFURT

pre 4 godine

Čestitke na borbenosti, ali Sonja Petrović je sve uprskala! Ne treba je sad razapeti, ali bolje da je Stanković odigrala do kraja! Sutra osvojite bronzu, i to je super! Bravo na prikazanom!

KOSTA1703

pre 4 godine

Ono kako je Maljkovićeva vodila ekipu u ovoj utakmici je za pitanje da li je prodala utakmicu.
Pošto je u pitanju najosnovnija stvar, koju vidi svako ko je jendom uzero loptu u ruke..
Četiri napada ekipa nema nikakvu akciju, ti imaš dva tajmauta i ne tražiš nijedan.
A tražiš ga na minus 4 trideset sekundi do kraja?????
Na kraju ispade Milica Dabović u pravu........

ddd

pre 4 godine

Predlazem da odigrate 1:1 protiv Butulije, Dabovic, Petrovic itt. Verovatno bi bilo dosadno za gledanje, razlog pogodite sami. 
Za zenski tenis, necu cak ni da vam predlozim tako nesto, ne bi imalo smisla ni da pokusavate protive Jelene Jankovic npr. 
Sto se tice muskog srpskog fudbala to se slazem. 
Inace, nemam srca da krivim Anu, devojka je tokom prvenstva a i danas dala sve od sebe, ali zaist glupa greska u odsudnom trenutku. Glavni razlog zbog cega ju je Maljkoviceva uvela povredjenu je bilo njeno iskustvo a bas ona postupi neiskusno. Sudije ispod proseka u velikom broju slucajeva na nasu stetu (na primer, nesviranje nesportske greske nad Stankovicevom a zena je vuce za ruku iz sve anage)... gresile su par puta i na stetu Spankinja, alu u 80% na nasu stetu, sto je u ovakvoj utakmici znacajn faktor.
(kada govorimo o dosadi, 06. jul 2019 22:31)

Pa sta ako bi ga Dabovic, Petrovic, Butulija pobedile u basketu, a Jankovic u tenisu...? To ne menja cinjenicu da su zenska kosarka i zenski tenis dosadni i glupi za gledanje. Odmah licni obracuni sa pojedincem koji kaze istinu i ponizavanje. Uzgred, bilo koja trojka iz muske beton lige bi obrisala patos sa trojkom Dabovic, Butulija, Petrovic, kao i sto bi 250.-i na atp listi obrisao teren sa Serenom. Jednostavno, muski tenis i kosarka su svetlosnim godina ispred, i onda je ljudima dosadno da gledaju losu kopiju, punu nebuloznih poteza.

nenad

pre 4 godine

Da se razumemo, niko ne spori rezutate Marine Maljkovic, ali ja moram da pitam zasto su zadnjih pet/sest napada kada se lomi utakmica u igri bile Jovanovic i Butulija i cini mi se Čadjo? Pa nam je trebao kos ili bar faul. Stankovic i Brusks su morale stati pod obruc i odigrati ledjima, mogu to i znaju. Stankovic je to pokazala. Umesto toga imali smo svih pet igracica van obruca. Petrovic je povredjena i van forme i to je jasno od pocetka prvenstva, a Bruks je bila umorna, pa je na kraju Jovanovic zavrsavala napade?! Neobicno.. I na kraju da kazem - ovo sto je Ana Dabovic uradila na plus dva kada je udarila nakon faula igracu Španije je NEVEROVATNO.Španija je dobila 4 bacanja i loptu, ona je izbacena, a mi se vise nismo sastavili sa kosem.. Dabovicke u zaista lutajuci metak. Tesko je ostetila sopstveni tim.Steta, ovo je bila zadnja velika sansa ove generacije za finale.Imale su snasu, ali taktika selektora i cinjenica da su neke igracuce van forme i povredjene nisu dozvolile da se to i ostvari.

Crni gruja

pre 4 godine

Sonja Petrovic, kao i uvek isfrustrirana, ima 1 na 1 umesto trojke ona silazi ispod 6.75 i promasuje jos malo pa celu konstrukciju. Kakva budala, a za Djilasovu tutku nemam reci, devojke poginuse na terenu a ona nesportsku, sacuvaj me boze

Gile zvani šampion

pre 4 godine

Da li se svako jutro kad posjete Na posao setite radosti koje su vam priredile košarkašice, borci, strelci...Trebali bi. Jer vi svaki radni dan i njima zaradjujete nacionalno priznanje (pemzije) koje je od 58-118 hiljada. A vi koliko imate pemziju od 40-e? Šta kažete imate još 25 godina rada do penzije koja će biti 3-5 puta manje od njihovih koji su jednom osvojili medalju. Nepravda ali baš vas niko ne pita. Takva je naša demokratija.

Ivann21

pre 4 godine

Da li se svako jutro kad posjete Na posao setite radosti koje su vam priredile košarkašice, borci, strelci...Trebali bi. Jer vi svaki radni dan i njima zaradjujete nacionalno priznanje (pemzije) koje je od 58-118 hiljada. A vi koliko imate pemziju od 40-e? Šta kažete imate još 25 godina rada do penzije koja će biti 3-5 puta manje od njihovih koji su jednom osvojili medalju. Nepravda ali baš vas niko ne pita. Takva je naša demokratija.
(Gile zvani šampion, 6. jul 2019 22:10)

Da li ti je neko branio da se bavis sportom? Nije! Nisi talentovan, mogao si da ucis skolu imao bi bolji posao i bolju platu. Tako da ne lupaj.

nebaCar

pre 4 godine

Pre bi gledao u plafon sat I po vremena,nego gledao žensku košarku. 
(marek hamšiković, 06. jul 2019 20:12) 

Pošto si odgledao sad ti je na redu plafon

Maršal

pre 4 godine

Deveti ešalon ozbiljnog sporta.
(Kupac diplome, 6. jul 2019 22:24)

Deveti ili ne nije bitno. U ponedeljak svi na posao jer moramo da zaradio abnormalno velike nacionalne penzije koje idu i do 118000 za zlato na OI. Zato pucajte, budite borci, ohrabren badminton ili bezite u inostranstvo.

Bodibond

pre 4 godine

Jedva cekam musku reprezentaciju da gledam nase zveri
(dragan, 06. jul 2019 22:31)

Njih ce da isprase moji Grci, Slukas, Princezis, Papalukas, Dijamantidis i braca Adetotokototumbo.

sanja

pre 4 godine

treba u kosarkaskom savezu da zaposle uciteljicu iz matematike!

da li je moguce da je trener toliki strucnjak da tim koji sutira trojke 1 od 11 uopste pusta da sutiraju trojke? ajde da je pola lopti obruc barem pogodilo, ali ovo je sramota mozak. alo zeno, zabrani trojke ako je sut ispod 20%, a kamoli 10%.

aca

pre 4 godine

a ja mislio zenski tenis nesto najdosadnije za gledanje.
(aca, 06. jul 2019 22:05)
da ne bude da imam nesto protiv zenskog roda, najdosadnije za gledanje: broj 3: zenski tenis, broj 2: zenska kosaarka, i mesto broj 1: muska fudbalska reprezentacija Srbije

neko

pre 4 godine

mnogo,mnogo promasaja kosa od table,ne mogu da razumem da ne znaju kos od table da pogode,u svakom slucaju svaka im cast na borbi,borile su se koliko su mogle...

Ex faca

pre 4 godine

Na 1:30 pred kraj prvog polkuvremena i pri rezultatu 37:30 komentator nas laže kao da je radio prenos da je prednost špankinja samo 3 poena pa na 16 sec pred kraj ponavlja laž. Ili je polupismen i nezna da računa.

remax

pre 4 godine

Eto, to je Španija, nema šta.
Lavice naše, nismo uspele da pobedimo ali još kako smo se trudile.
Biće bolje sutra protiv Britanki, valjda će konačno i trojkica da nam proradi.
Pa da pobedimo recimo 8 razlike, po Dendi, 77:65.

Milan

pre 4 godine

Zašto Maljkovicka nije trazila tajm-aut sve do 30 sekundi pre kraja, kada su vec bile na -4? Pre toga su se vec par minuta mucile u napadu. Ne razumem.

veliki strumf

pre 4 godine

Od 66-64 kos nisu dale! Skoro 5 minuta!!! Šut iz igre u 4/4 6/23. Pa to je za ne poverovati! Sa takvim sutem Švedsku ne bi dobile, a ne Španiju koja se nudila kao nikada do sada. Ali strah od pobede i kompleks od Spankolki su ucinili svoje. Velika šteta i milion gluposti.

zorz

pre 4 godine

zadnja 3 min kos da daju sanse nema a trener ne menja nista. ona crta neke akcije a peteovic istrci sama i nabije loptu na obruc. a na skoku nikad nikog.

miki

pre 4 godine

Nezrele, uplasene, mentalno nespremne za pobedu... trebalo bi da ubace nekog psihologa u ovu reprezentaciju da im podigne samopouzdanje. Ne znaju da igraju pod pritiskom.
Svaka cast za Brooks koja je povukla tim do preokreta, a onda fijasko sa namernom. Nisu mogle da se sastave do kraja.
Sve u svemu pobedile su same sebe.

Publiko eve me!

pre 4 godine

Kad igras 40 minuta bez publike, protiv bolje ekipe na domacem terenu ne mozes ni da pobedis.Sramotna atmosfera stvarno, selfi publika!

cvetak zanovetak

pre 4 godine

Pre svega cestitke devojkama i srecno do bronze, svaka medalja je uspeh. Ovo prvenstvo neka bude uvod u zlato na Olimpijadi sledece godine, jer ipak je to ono najvece i najvrednije. Mozete vi to!
Svaka cast jos jednom, samo napred!

djole

pre 4 godine

Sad gledam prvi meč na prvenstvu i mogu reći da smo kriminalni,ne želim da pljujem ali ovo ni na šta ne liči...  
(Dušan, 06. jul 2019 20:51)  

Prvi mec na prvenstvu je bio davno, druze..  
(VoX, 06. jul 2019 20:58)  

prvi mec koji citaoc gleda  
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Goran, 6. jul 2019 21:18)  

Citalac, ne citaoc. 
(SV, 06. jul 2019 21:32) 

Čitalac, ne citalac.
(ISPRSKANA TEGLA, 06. jul 2019 21:51)

hahahaha...

miki maus

pre 4 godine

Idemo!Svim srcem uz vas.Oduševila me Ana Dabović koja kaže da će igrati i sa slomljenom šakom.Definitivno uz vaterpoliste muška i ženska košarka je nešto najbolje što dolazi sa ovih prostora. P.S vidite li ovo fudbalerčići?!Nadam se puna arena!Srećno!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. jul 2019 20:05)
Uz duzno postovanje popularnijoj kosarci gde smo u muskoj jedni od najboljih na svetu sigurno posle amerikanaca, u zenskoj odbojci smo najbolji na svetu .
Brzo se to zaboravilo svaka cast svima i kosarkasima i kosarkasicama i svim ostalim nasim
sportistima, odbojkasice su svetske, evropske sampionke i olimpijske vice sampionke od sledece godine nadam se i sampionke i prve na rang listi cisto da se ne zaboravi. Vaterpolisti naravno svojim kontinuitetom i dugogodisnjoj dominaciji ne mogu se porediti sa ostalim timovima.

amater

pre 4 godine

Spolja ništa ne ulazi a protiv švedske nismo mogli da promasimo.
(Alpa Ćino, 06. jul 2019 21:56)

jedno je svedska a drugo spanija

Mire

pre 4 godine

Kakvi smo ljudi..
Sve je super dok pobedjujemo, igracice kraljice selektor boginja, a sad krece talas strucnih komentara i omalovazavanja ocekujem predlog M Dabovic za selektora.
Pa polufinale je veliki uspeh i kontinuitet nase kosarke, nije smak sveta, dajmo im podrsku

Dragan

pre 4 godine

nisam gledao utakmicu ali gledam tok meca i vidim da je posle 64 64 Spanija DO KRAJA MECA davala koseve sve po jedan, sto znaci da je imala 7 slobodnih bacanja i da je sve koseve tako dala do kraja? da li je tako bilo ili ja gresim?

g4

pre 4 godine

Otkako smo poveli, svi nasi napadi su se svodili na neke individualne akcije. Maljkoviceva je trebalo da trazi tajm-aut mnogo ranije, da nacrta napad i sl.

svetlana

pre 4 godine

Ana Dabovic je upropastila seljackim potezom - udaranjem bez razloga protivnicke.igracice,celu utakmicu i glavni je krivac za.poraz, posto su nase u tom trenutlu imale +2 i bile.u naletu,a nakon toga nisu mogle do kraja da se sastave i daju kos.iz.igre.
Zbog.tog.faula.ne treba joj dati da igra.sutra i treba joj se zahvaliti za sva vremena

VoX

pre 4 godine

Ukopa Srbiju Ana Dabovic! Kosa nijesu mogli dati od onog njenog maestralnog poteza- prvo promasaj za dva, pa faul ispod kosa i plus nesportska licna... sramota! Onaj trenutak je prelomio utakmicu...

Lala iz Banata

pre 4 godine

Svi vi koji sada glumite generale posle bitke, treba da se setite da je Ana igrala sa slomljenom šakom. Koliko bi vas učinilo slično? Niko.
Drugo, jeste uradila to što je uradila, u žaru borbe, jer je i španjolka nju verovatno potkačila.
Devojke su odigrale fenomenalno i svaka im čast na tome.

D

pre 4 godine

Ladno je Marina imala dva time outa, trosi ih sad na 4 razlike i 20 sekundi, a kad se lomilo zadnja 2-3 min i kada nismo dali nijedan kos nije trazila time out. Jos posle time outa uporno ide na dvojku umesto na 3. Jos ce Milica Dabovic da bude u pravu za nju

Ivan

pre 4 godine

Neshvatljivo losa zavrsnica posle preokreta, gde po logici tim koji dolazi iz minusa treba da ima mnogo vise samopouzdanja da resi utakmicu u svoju korist. Mislim da je Ana Dabovic previse sebi dala za pravo imajuci u vidu u kakvom je stanju igrala. Mozete mi dati minusa koliko hocete, ali da je imala malo vise razumevanja za tim, a ne za sebe, mogli smo dobiti utakmicu. Htela je da bude heroj sa polomljenom sakom, nista bolje ne mogu ni da kazem za Sonju petrovic. Nepotrebni pokusaji da bude match winner iz vrlo neizgradjenih pozicija. Sve u svemu, nije smak sveta izgubiti od Spanije, ali ako ih nismo sada dobili, tesko cemo u buducnosti...

Mig Mig

pre 4 godine

Doceka i Milica Dabovic svoje vece.
Najgori zenski kolektivni sport je kosarka.Odbojka,rukomet,atletika cak I fudbal to je za zene,kosarka svakako ne.

aca

pre 4 godine

Predlazem da odigrate 1:1 protiv Butulije, Dabovic, Petrovic itt. Verovatno bi bilo dosadno za gledanje, razlog pogodite sami. 
Za zenski tenis, necu cak ni da vam predlozim tako nesto, ne bi imalo smisla ni da pokusavate protive Jelene Jankovic npr...
(kada govorimo o dosadi, 06. jul 2019 22:31)
ako se potrefi da igramo "onog dana u mesecu" i ako je tek raskinula sa deckom mislim da imam dobre sanse...

Gde ja živim

pre 4 godine

Šteta, velika šteta. Obožavam ovu generaciju još od 2013. godine zbog borbenosti i fanatičnosti i uvek mi bude baš krivo. Tada su izgubile 20-ak razlike od Španije, ali su sve bliže. Pašće jednom Španija, gotovo sigurno. Prva četvrtina, odnosno druga polovina prve četvrtine je dosta koštala. Nismo branili Domingez, dozvolili smo previše lakih šuteva i odlepile su se. Naš šut prilično loš, te šunjave trojke ni od korova. Milić ušla u minus fazu iako je imala lepih prilika. Dragana fenomenalna večeras. Ani hvala što je uopšte igrala i to dobro, ali ono na kraju joj nije trebalo. Jeste Ndour krenula šakom prema licu, ali morala je da se savlada. Trebala nam je do kraja. Međutim, Sonja je baš podbacila napadački večeras. Troši se dosta u odbrani, igra iako je trebala na operaciju, ali neke jako loše odluke i selekcija šuta užasna. Ono što meni pak nije jasno je šta se desilo sa šutom Nevene Jovanović i Čađo. Ne može da pogode, a obe imaju prelepu mehaniku za žensku košarku. Butuliji svaka čast za energiju i trojku, samo da nije bilo par nerezonskih probijanja i zabijanja bila bi perfektna.

Devojke, srećno u borbi za bronzu, bolje ste od Britanki i zaslužile ste je. Idemo dalje, puna podrška.

trn

pre 4 godine

zadnje tri minute utakmice nismo ubacili poena, niti spustili kome loptu pod koš, već forsirali neka soliranja, koja su propadala jedno za drugim!
celo to vreme, na klupi zakucana sedi Dragana Stanković, koja je večeras odigrala najbolju utakmicu na prvenstvu!

svaka čast Maljkovićki na tome što je Srbija došla do polufinala, ali večeras je katastrofalno vodila završnicu meča!!!

Mig Mig

pre 4 godine

Za zensku kosarku treba spustiti Kos za 10-15cm,smanjiti daljinu suta a tri poena,manja lopta e onda bi vec sve dobilo neki smisao.Bilo bi cak I kucanja,atraktivnije igre ovo ovako tuga velika.

Beoman

pre 4 godine

@Dosla nam je glave lose vodjena utakmica protiv Svedske. Dobro odigrana, ali lose vodjena! Umesto da stanu na +20, devojke su ginule da dodju do + 40. Kao posledica toga u ovu utakmicu su usle kao ispumpan balon, narocito se to videlo u sutu za 3 poena. Milica je za neke stvari u pravu! Sve cestitke, idemo po bronzu, napred Srbija!
(Nenad, 6. jul 2019 22:29
gresis, pustiti svedanke na +20 se moze izgubiti partia jer tubi kruzio rezultat izmedju +10 do +24 a kad si samo na deset moze biti opasno a narocito kad igras protiv Armanda Zauwi. Srbija je trebala da stisne zube i pobedi svedjanke sa +50 i tu bi spanjolska bila presirana jer su svedsku pobedile samo 62:29 u priateljskom mecu pre prvenstva! Ali treba jesti dobro, piti troduplo vise krteatina i spanija bi pala, ali Maljkoviceva nie zrela biti trenerica u BiH klubovima-- a vodi nas nacionalni tim.

Danilo

pre 4 godine

Daj bre ostavite Anu na miru! Zaslužuje spomenik kao i sve devojke za ovaj meč. Ova Španija je svemir za sve, a mi je gotovo pobedili.

А Петров

pre 4 godine

А зашто Марина Маљковић никад не даје коментар за телевизију после утакмице?

Andrijana

pre 4 godine

Ne bih se ja zamerila Ani Dabovic. Dragana Stanković i Dejana Butulija su po meni iznele ovu utakmicu, a ostale upropastile. Steta.

Dušan

pre 4 godine

moje dve omiljene igračice odgovorne za poraz. Sonja Petrović večeras ništa, bolje da nije ni igrala, a Ana Dabović sa onom nesportskom.

šteta, mogli smo da dobijemo.

svaka čast za borbenost i do sada prikazano.

Paskval

pre 4 godine

Ona namerna lična baš je upropastila! Radujte se vi koji ne želite da im zaradjujete nacionalne penzije. Ipak možda bi im oprostili da uzmu bronzu? Ti je iznos penzije manji. Bravo devojke niste se obrukale!

Cccccc

pre 4 godine

Volim Sonju ali danas je bila vrlo losa, bolje da je odsedela na klupi. Anu ne krivim, njoj svaka cast kako je odigrala sa povredjenom rukom. Idemo sutra na bronzu.

Stefan

pre 4 godine

Citam i ne verujem! Kakvi smo mi ljudi koji pljujemo po igracicama koje su osvojile zlato, bronzu? Sve te devojke su žarko zelele pobedu! Ovo je sport, neko mora da pobedi, a pobedila je Spanija. Ali ja sa ponosom mogu da izgovorim ime i prezime i da aplaudiram svakoj devojci iz tima, one su heroji, lavice i ljudine. A VI? Sram vas bilo. Do pre dva dana kada su redom pobedjivale , tada ste ih podržavali, a sada kada je najteze? Lako je iz fotelje pljuvati po velikom imenima!!

moto GP

pre 4 godine

Jel ova Nevena Jovanovic imala makar jedan uspesan ulaz koji je rezultirao poenom. Koliko sam video njeni prodori se zavrsavaju ili tako sto se zavuce pa onda frljne loptu i nije ni blizu da pogodi ili baci neki pas koji samo pukom srecom moze da uhvate nase igracice.
Ana Dabovic nemam reci jednom glup potez.

gigatrend

pre 4 godine

Džabe crtanje akcija kada nema ko da pogodi. Kako igraju "obične" košarkašice ako reprezentativke ne umeju da organizuju akciju i pogode zicere i poneku trojku?

Gajbex23

pre 4 godine

Kao prvo svaka cast devojkama na borbi i pozrtvovanju tokom celog sampionata.
Sto se vecerasnjeg meca tice moramo se sloziti da su Spankinje bolje ali mi ja bas krivo jel bile su blizu da preokrenu mec i da ga dobija.Na kraju ipak su nas nase brzoplete greske i sranje na kraju odvele u poraz...Steta bas ali sta je tu je.Treba skupiti snage i ici sutra na medalju...Sigurno je devojkama mnogo teze nego nama koji samo gledamo preko tv-a...Srecno devojke

Divac

pre 4 godine

Kakva glupost Ane Dabovic, prosto neverovatno da najiskusnija i najbolja igracica napravi takvu glupost. Naravno da joj je oprosteno, ali u ovakvoj utakmici, gde smo u 38. minutu konacno okrenuli momentum na nasu stranu, gde je trebalo u naredna 2 napada da zavrsimo utakmicu, ona onako odalami spankinju. Inace neko je pitao zasto 4 bacanja i lopta sa strane. Zato sto je prvo sviran faul od Ane na sutu, pa nakon toga onaj udarac koji je okarakterisan kao namerna, tj 2 bacanja za faul i 2 za namernu + lopta sa strane. Inace vodili smo 66:64 i posle Aninog izlaska iz igre vise nismo dali kos. Bas steta, imali smo ih, da Ana nije izasla, 99% bismo dobili utakmicu, jer ni spankinje nisu mogle nista da ubace, sve su dale sa bacanja.

Jumko

pre 4 godine

Ove nas kao i njihove kolege vracaju na fabricka podesavanja... Valjda ce opet oni na Sp u Kini igrati u polufinalu sa Sad, kao na Oi u Riu, pa da likujemo za drugo mesto, koje inace ne priznajemo!

Falcao

pre 4 godine

beogradjani,kao da ste u pozorištu,navijajte malo,dajte devojkama podršku.
(Zoran LFC, 06. jul 2019 21:11)
Idi pa navijaj.Lako je iz fotelje pametovati.

SV

pre 4 godine

Sad gledam prvi meč na prvenstvu i mogu reći da smo kriminalni,ne želim da pljujem ali ovo ni na šta ne liči...
(Dušan, 06. jul 2019 20:51)

Prvi mec na prvenstvu je bio davno, druze..
(VoX, 06. jul 2019 20:58)

prvi mec koji citaoc gleda
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Goran, 6. jul 2019 21:18)

Citalac, ne citaoc.

Goran

pre 4 godine

Sad gledam prvi meč na prvenstvu i mogu reći da smo kriminalni,ne želim da pljujem ali ovo ni na šta ne liči... 
(Dušan, 06. jul 2019 20:51) 

Prvi mec na prvenstvu je bio davno, druze..
(VoX, 06. jul 2019 20:58)

prvi mec koji citaoc gleda

Neko ko voli svoju zemlju, ali od ljubavi se ne živi

pre 4 godine

Ako nas dobije Španija, to će biti samo zato što imaju duplo više snage, 100 puta su brže od naših. Nase se bore kao lavice, skidam kapu! Ovde neko piše da ce biti 40 poena u najavi, a na poluvremenu smo samo 7 poena u minusu?! Napred devojke!

90% nepismeno u svakom smislu

pre 4 godine

Sad gledam prvi meč na prvenstvu i mogu reći da smo kriminalni,ne želim da pljujem ali ovo ni na šta ne liči...
(Dušan, 06. jul 2019 20:51)

Prvi mec na prvenstvu je bio davno, druze..
(VoX, 06. jul 2019 20:58)

prvi mec koji citaoc gleda
(Goran, 6. jul 2019 21:18)

CITALAC!

Kakve "intelektualne gromade" se ovde javljaju!

Tractor__qb

pre 4 godine

Pre bi gledao u plafon sat I po vremena,nego gledao žensku košarku.
(marek hamšiković

Pre bih gledao u plafon nego komentarisao nešto što neću da gledam.

Još kako, nema šta

pre 4 godine

Molim vas da zabranite Dendi da prenosi utakmice. Pravi toliko gafova, da ne može više da se trpi.

Samo "auuuu" i "aiiiii" i "još kako". Kovinaljo je za njega Edin Avdić lično.

veliki strumf

pre 4 godine

Koštaće nas očajna prva četvrtina u kojoj su naše šutirale 4/17 iz igre. Ne gledam meč, na moru sam, pratim ovde i na livescore i neverovatno mi je da naše kada se približe na 5 ne mogu da odbrane taj napad Spankinja. Koliko puta... I da ne mogu jednu trojku da ubodu ceo meč. Kad bi vezale dve... Cela 3/4 razlika 5-9 se kretala, ni gore ni dole.

StefanBg

pre 4 godine

Idemo devojke!!! Sramota za stanovnike VAŠEG GRADA BEOGRADA, a ima vas 2.000.000 da ne napunite halu!!!
(Miloš, 6. jul 2019 20:33)

Pucaju kompleksi iz svake reci ove poruke...a priznaj voleo bi i ti da se doselis u nas Beograd da osetis malo cari glavnog grada?

Rozenkranc

pre 4 godine

Realno, bolje Špankinje, ne umemo da branimo njihovu poludistancu, a mi smo malo statični u napadu plus imamo dosta promašenih zicera i smotanih izgubljenih lopti, i to je to.
Malo nam fali, ali uvek tako valjda...
Svejedno, dosta je i ovo ako se uzme bronza...

nikolabg

pre 4 godine

Ne znam čemu pojedini komentari prozivanja i lupetanja.
Nismo najbolja reprezentacija na turniru, ali imamo domaći teren, odličnog trenera, igramo srcem, neke devojke i iznad granica mogućnosti i sposobnosti.
Šta god uradili večeras svaka čast svima nadamo se onom največem odličju, a ako ga i ne bude uopšte Bože moj.

Bgd

pre 4 godine

Idemo devojke!!! Sramota za stanovnike VAŠEG GRADA BEOGRADA, a ima vas 2.000.000 da ne napunite halu!!!
(Miloš, 6. jul 2019 20:33)

Ima sasvim dovoljno ljudi. Zamisli nekog ugostitelja koji krivi goste što mu ne dolaze u restoran. Ovo je sport, zabava, nekoga zanima, nekoga ne...nije obaveza da se ide na utakmicu.

Dekigrobar'67

pre 4 godine

Nemojte Draganu Stanković u igru!
Veliki treneru fale nam tvoja Sonja Petrović i Crvendakić za rekordan poraz...
Svako je trener danas nažalost

dtb_pro

pre 4 godine

Biće sramota ako izgubimo od ekipe čiji prvi plej ima 40 i kusur godina!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. jul 2019 21:00)

Ako se dobro sjećam, mnogo moćnija muška reprezentacija je svojevremeno izgubila od selekcije Novog Zelanda sa sve Perom Kameronom na mjestu pleja, tako da: Šuti i navijaj u djevojke koje se bore koliko mogu i znaju.

ISPRSKANA TEGLA

pre 4 godine

Sad gledam prvi meč na prvenstvu i mogu reći da smo kriminalni,ne želim da pljujem ali ovo ni na šta ne liči... 
(Dušan, 06. jul 2019 20:51) 

Prvi mec na prvenstvu je bio davno, druze.. 
(VoX, 06. jul 2019 20:58) 

prvi mec koji citaoc gleda 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Goran, 6. jul 2019 21:18) 

Citalac, ne citaoc.
(SV, 06. jul 2019 21:32)

Čitalac, ne citalac.

Jumko

pre 4 godine

'Ajmo cuvena srpska vojsko, zainati se, pa da slusamo cuveni Mars na Drinu posle utakmice... Neka proradi taj cuveni srpski inat, svima poznati inat! Nista bez tog inata... A onda, u boj neka krenu junaci svi! To je Srbija!

VoX

pre 4 godine

Sad gledam prvi meč na prvenstvu i mogu reći da smo kriminalni,ne želim da pljujem ali ovo ni na šta ne liči...
(Dušan, 06. jul 2019 20:51)

Prvi mec na prvenstvu je bio davno, druze..

Milos Mitrovic

pre 4 godine

Marina je totalno promasila na poziciji pleja, ne znam cemu sluze Stanacev i Maja Miljkovic?! Sta je sa Radocaj, Sanjom Mandic...?

Markioni

pre 4 godine

Za Spaniju ne igra njihova najbolja igracica Alba Torens a za Srbiju ne igra nasa najbolja igracica Milica Dabovic....... zezam se za Milicu naravno :)

hihihi

pre 4 godine

Pre bi gledao u plafon sat I po vremena,nego gledao žensku košarku.
(marek hamšiković, 06. jul 2019 20:12)

Zar ne vidiš svi svetski mediji ceo dan izveštavaju o ovoj utakmici.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

‘Ajmo cuvena srpska vojsko,zainati se,pa da slusamo cuveni Mars na Drinu posle utakmice...Neka proradi taj cuveni srpski inat,svima poznati srpski inat!Nista bez tog inata...A onda ,boj neka krenu junaci svi!To je Srbija!
(Jumko,06.jul 2019 20:05)
Jumko brate ko ti drma kavez?

Janko

pre 4 godine

Idemo!Svim srcem uz vas.Oduševila me Ana Dabović koja kaže da će igrati i sa slomljenom šakom.Definitivno uz vaterpoliste muška i ženska košarka je nešto najbolje što dolazi sa ovih prostora. P.S vidite li ovo fudbalerčići?!Nadam se puna arena!Srećno!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. jul 2019 20:05)

Ana Dabovic? To bese ona Djilasova tutka?

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ana Dabovic?To bese ona Djilasova tutka?
(Janko,06.jul 2019 20:51)
Ne razumem komentar?Pa 21 vek može biti sa kim god hoće.Njena stvar..

.

pre 4 godine

Idemo!Svim srcem uz vas.Oduševila me Ana Dabović koja kaže da će igrati i sa slomljenom šakom.Definitivno uz vaterpoliste muška i ženska košarka je nešto najbolje što dolazi sa ovih prostora. P.S vidite li ovo fudbalerčići?!Nadam se puna arena!Srećno!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. jul 2019 20:05)

Kad shvatite da nogomet nije vaterpolo ni muška i ženska košarka lakšr će vam biti.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Idemo!Svim srcem uz vas.Oduševila me Ana Dabović koja kaže da će igrati i sa slomljenom šakom.Definitivno uz vaterpoliste muška i ženska košarka je nešto najbolje što dolazi sa ovih prostora. P.S vidite li ovo fudbalerčići?!Nadam se puna arena!Srećno!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ana Dabovic?To bese ona Djilasova tutka?
(Janko,06.jul 2019 20:51)
Ne razumem komentar?Pa 21 vek može biti sa kim god hoće.Njena stvar..

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Idemo!Svim srcem uz vas.Oduševila me Ana Dabović koja kaže da će igrati i sa slomljenom šakom.Definitivno uz vaterpoliste muška i ženska košarka je nešto najbolje što dolazi sa ovih prostora. P.S vidite li ovo fudbalerčići?!Nadam se puna arena!Srećno!

aca

pre 4 godine

a ja mislio zenski tenis nesto najdosadnije za gledanje.
(aca, 06. jul 2019 22:05)
da ne bude da imam nesto protiv zenskog roda, najdosadnije za gledanje: broj 3: zenski tenis, broj 2: zenska kosaarka, i mesto broj 1: muska fudbalska reprezentacija Srbije

Kuki

pre 4 godine

Nekoliko mojih utisaka:

Ovo je cetvrta triler zavrsnica koju su odigrale nase devojke na ovom prvenstvu. Nazalosst ova nije zavrsena onako kako smo svi mi ocekivali.
Devojke su dosta nervozno usle mec. Napravljen je ogroman broj gresaka. Lose smo zatvarali i skok na pocetku. Sve to je uzrokovalo da celu utakmicu jurimo rezlutat.
Na krajuvsmo ih i stigli, ali devojkevnisu uspele da prelome mec.
Neinteligentan potez Ane je verovatno doprineo porazu. Ali smo i pored sega toga imali nekoliko prilika da povedemo u zadnja dva minuta. Nazalost nismo u tome uspeli. Nekad ti protivnik jednostavno ne dopusta.
U ovakvoj utakmici svaka izgubljena lopta i greska moze da bude presudna, a neko moracda pobedi. Na nasu zalost, to je bila Spanija.

Sada bih se jos osvrnuo na paljbu po nasim devojkama.

Prvo, mogli smo videti da devojke tokom intervjua samo sto ne zaplacu.
Drugo Marina Maljkovic je ozbiljan trener sa kojom smo igrali polufinale EP 2013.,osvojili 2015. i sada opet polufinale. Uz to imamo i brobzu na OI. Videli smo kako smo se proveli na EP bez nje.

I sto se tice Ane Dabovic, to je sigurno nasa najbolja igracica. Potez jee svakako bio glup. Ali ljudi vrlo brzo zaborave koliko je toga donela reprezentaciji ova kosarkasica.Ona nas je dovela do polufinala, a takodje zaboravljajy 25poena protiv Francuske u finalu.

goran

pre 4 godine

Anu Dabovic je trebalo odmah poslati u svlacionicu, napravila je ono sto niko da sada nije i upropastila sve ono sto su devojke uradile. I ne samo to, nego je udaljiti iz tima, na tribine. Ne moze se neko tek tako neodgovorno ponasati u tako znacajnom trenutku. njen glupi potez je odlucio utakmicu i poslao Spaniju u finale.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

‘Ajmo cuvena srpska vojsko,zainati se,pa da slusamo cuveni Mars na Drinu posle utakmice...Neka proradi taj cuveni srpski inat,svima poznati srpski inat!Nista bez tog inata...A onda ,boj neka krenu junaci svi!To je Srbija!
(Jumko,06.jul 2019 20:05)
Jumko brate ko ti drma kavez?

NeLePFC

pre 4 godine

Da li je realno da Ana Dabovic napravi onakvu nesportsku? Citav mec jurimo zaostatak,napokon dodjemo do prednosti i ona jednom ovakvom gluposcu sve upropasti. Vec tad je bilo prilicno izvesno da cemo izgubiti,iako smo bili u igri...

Dragan

pre 4 godine

Auuuu koji smo mi narod j....e. Kad su ove nase u prosloj utakmici razbile Svedjanke dizali smo ih u nebesa, pa i ovu Dabovicku. A sada ih pljujemo. Dabovicka pogresila, pa? Ajde da je streljamo. Sve je to normalno, desava se. Ovo je sport, nije ovo borba na zivot i smrt brate mili. Los sut je normalna stvar posle onakvog procenta suta na prosloj utakmici. Ja sam posle te utakmice i rekao da ce nase da puknu ko izduvan balon protiv Spanije, posle onakvog, moram reci, bespotrebnog forsiranja. Ali i u profesionalnom sportu se gresi ko i svakom drugom poslu.
Ako sada pljujemo ove nase nista dobro necemo uraditi. Ako zelimo dobro nasoj reprezentaciji dajmo im sada podrsku, jer sada im je i najpotrebnija. Ako osvoje bronzu i to je veliki uspeh.

box

pre 4 godine

@Ovo sto si izgovorio je individualna stvar..neko voli da gleda upravo supotno ili sa podjednakim zarom navija i za jedno i za drugo. Tebi je recimo cinjenica da su dosadne sestre Vilijams za gledanje kako igraju a meni su one sjajne i voleo sam da ih gledam pogotovo kad igraju medjusobno. Isto tako zenska kosarka mozda nema atraktivnih poteza kao sto su zakucavanja ili "poletanja a la Veseli" ali car i jeste u tome da se gleda malo i drugacije nesto jer jedno te isto dosadi.

Ko god je ikada igrao smislenu kosarku makar ispred zgrade ne moze da gleda zenske meceve. Ja sam ovu utakmicu gledao iz navijackih razloga jer volim i nase devojke i ovu zemlju ali je mucno gledati igru kao takvu. biologija je biologija i protiv nje se ne moze, zene pokusavaju da urade isto sto i muskarci ali nemaju brzinu, snagu, skocnost i to iz pespektive igre na koju smo navikli deluje otuzno. Nijedna nema pravilan sut sa trojke jer im je daleko i nemaju snage pa podbacuju loptu sa ramena ili grudi i jednostavno vidi se da im fali kontrola nad udaljenijim sutevima. Kod skoka u odbrani sve se svede na zagradjivanje ali niti jedna devojka ne moze da se odlepi od parketa vise od 5cm, blokade se udaraju iskljuivo sa zemlje visa igracica nizoj, dribling bez prave promene i svede se na pretrcavanje protivnice...deluju nevesto i nekako nesigurno kao npr. devetogodisnjaci u skoli kosarke. Ne zelim da omalovazim trud, ne zameram im ista niti bilo sta impliciram jenostavno iznosim cinjenice.

tv reporter

pre 4 godine

dobra borba, ali izdvajam 2 top komentara za večeras by Denda :

1. 37:30 za španiju - samo tri poena prednosti
2. sada naći snage za bronzu sutra protiv bronzane medalje

Smeh

pre 4 godine

Tako blizu a tako daleko. Šteta jer su mogle da ponove rezultat od pre 4 godine. I ovako je sjajan rezultat i čestitke devojkama na borbi, zalaganju, želji. Najviše bravo za Dabovićku koja je igrala sa prelomom šake. I da osvoje bronzu. A neka je sramota svakoga koje imao šta da zameri devojkama. Dokaz ličnog nevaspitanja.

mladen

pre 4 godine

Nemamo mi boljeg za klupu od Marine Maljkovic, to zna svako ko je igrao ili voli kosarku, ali veceras...Bez tajm auta u 4 četvrtini do zadnjih 30 sekundi? Ostavljanje na klupi Stankvicke koja je bez problema ledjima prolazila jedan na jedan, a trebao nam je ili kos ili faul. NIsmo dali kosa skoro zadnje tri minute!Jovanovic, bez suta celu utakmicu, od zadnjih pet zavrsava, cini mi se, tri napada? Čadjo?Ok borbenost, ali jos jedna igracica koja ni bazen ne moze da pogodi..Spankinje zatvore Petrovic i Briks i bog te veselio...Cak je i Crvendakic mogla pod kos. Nasa jedina sansa da zabijemo ili dobijemo faul bilo je guranje pod kos, a mi smo uporno isli na igru jedna na pet preko Sonje ili na akcije Jovanovic..Ne shvatam zasto? Pogotovo sto Daboviceve vise nije bilo da odigra to 1:1. A i njena glupost ce ostati dugo nakon ovog prvestva....Ne znam sta se desilo sa Marinom. Veceras je izgubila sve konce. Steta.

VoX

pre 4 godine

Ukopa Srbiju Ana Dabovic! Kosa nijesu mogli dati od onog njenog maestralnog poteza- prvo promasaj za dva, pa faul ispod kosa i plus nesportska licna... sramota! Onaj trenutak je prelomio utakmicu...

Dušan

pre 4 godine

moje dve omiljene igračice odgovorne za poraz. Sonja Petrović večeras ništa, bolje da nije ni igrala, a Ana Dabović sa onom nesportskom.

šteta, mogli smo da dobijemo.

svaka čast za borbenost i do sada prikazano.

Šta to uradi Billy Berone!?

pre 4 godine

Sve dobro što je Dabovićka odradila, zasrala je jednim neverovatno glupim potezom i možda poklonila pobedu Španiji...

VoX

pre 4 godine

Sad gledam prvi meč na prvenstvu i mogu reći da smo kriminalni,ne želim da pljujem ali ovo ni na šta ne liči...
(Dušan, 06. jul 2019 20:51)

Prvi mec na prvenstvu je bio davno, druze..

Neko

pre 4 godine

Ana Dabovic je bukvalno izgubila utakmicu sa onim namernim faulom nakon kog nismo dali ni jedan kos.
To ti je tako kad ne znas da iskuliras i zbog tvog ponasanja ispasta cela ekipa divnih devojaka koje su izginule veceras.

HanSolo

pre 4 godine

To je ta inteligencije Ane.. Glupača živa! Ona je upropastila ovo!! Odvratna! Misli da je zvezda.. A Sonja je totalna enigma i trebala je da bude izvedena iz igre.. Da košarkašića promaši ceo koš više puta je nenormalno!

my way

pre 4 godine

Ма можемо сада причати шта нас је коштало финала. Анин потез (а како је девојка одиграла утакмицу са повредом, поготово нас на почетку држала), то што Марина није тражила тајмаут у завршних пар минута на поен разлике, што је Драгану држала на клупи, судијске грешке... али суштина је да смо ми одиграли егал меч са у Европи супериорном Шпанијом и да су те нијансе донеле пораз. Свака част свим девојкама! Ово је било право финале пре финала што ће се сутра и видети. Никакве шансе Францускиње немају, а наше морају да дигну главе, преболе ово, одиграју са Британкама како знају и бронза ће доћи. Медаља би то била, људи, леп успех! Нека се врати ово на Олимпијским играма и да Шпанкиње у Токију падну ако дође до тог меча! И даље су мало испред, признаћемо им то, али ћераћемо се још! Ви сте наш понос, девојке, пример како се игра за дрес Србије! Уз вас смо увек! Све најбоље!

Tractor__qb

pre 4 godine

Pre bi gledao u plafon sat I po vremena,nego gledao žensku košarku.
(marek hamšiković

Pre bih gledao u plafon nego komentarisao nešto što neću da gledam.

besan ker

pre 4 godine

‘Ajmo cuvena srpska vojsko,zainati se,pa da slusamo cuveni Mars na Drinu posle utakmice...Neka proradi taj cuveni srpski inat,svima poznati srpski inat!Nista bez tog inata...A onda ,boj neka krenu junaci svi!To je Srbija!
(Jumko,06.jul 2019 20:05)

Molim vas, neka neko pomogne ovom čoveku...

Stefan

pre 4 godine

Citam i ne verujem! Kakvi smo mi ljudi koji pljujemo po igracicama koje su osvojile zlato, bronzu? Sve te devojke su žarko zelele pobedu! Ovo je sport, neko mora da pobedi, a pobedila je Spanija. Ali ja sa ponosom mogu da izgovorim ime i prezime i da aplaudiram svakoj devojci iz tima, one su heroji, lavice i ljudine. A VI? Sram vas bilo. Do pre dva dana kada su redom pobedjivale , tada ste ih podržavali, a sada kada je najteze? Lako je iz fotelje pljuvati po velikom imenima!!

Rozenkranc

pre 4 godine

Imale šansu, ali od nesportske Ane, ni jedan kršten napad nisu imale niti dale koš...
Kakva glupost u toj odbrani, em crnkinja uhvati svoj promašaj, em Ana izađe, 4 bacanja I napad, I stali smo... E mozgu...

hahaha

pre 4 godine

Za vas koji pljujete što Beograđani nisu napunili arenu. Ja sam po partijskoj dužnosti išao na vaterpolo nebitne i dosadne utakmice. A onda sam u finalu dobio upalu pluća po onoj provali oblaka plus vetar. Idite vi malo iz opozicije ne možemo mi svuda da stignemo.
(Relja, 6. jul 2019 23:12)

Isli bi oni , ali danas imali preca posla. Bio protest 1 od 5 miliona i sva trojica su morala da budu tamo.

Мишо

pre 4 godine

од како је Дабовић направила намерну, Шпанија 6 поена са линије бацања,ми 0. Штета,а таман смо преокренули

zoran

pre 4 godine

MARINA IZGUBILA UTAKMICU ..SVOJOM NERAZUMNOM ODLUKOM DA NE UZME TAJMAUT ,,POSLE 3

PROMASAJA NA +1 ZA SPANJOLKE.I SMIRI EKIPU..""STRASNO **DILETANSKI
POTEZ .MALJKOVICEVE ...

trn

pre 4 godine

zadnje tri minute utakmice nismo ubacili poena, niti spustili kome loptu pod koš, već forsirali neka soliranja, koja su propadala jedno za drugim!
celo to vreme, na klupi zakucana sedi Dragana Stanković, koja je večeras odigrala najbolju utakmicu na prvenstvu!

svaka čast Maljkovićki na tome što je Srbija došla do polufinala, ali večeras je katastrofalno vodila završnicu meča!!!

D

pre 4 godine

Ladno je Marina imala dva time outa, trosi ih sad na 4 razlike i 20 sekundi, a kad se lomilo zadnja 2-3 min i kada nismo dali nijedan kos nije trazila time out. Jos posle time outa uporno ide na dvojku umesto na 3. Jos ce Milica Dabovic da bude u pravu za nju

Deki

pre 4 godine

Gledao uživo spankinje bolje ali šteta sto naše nisu iskoristile momentum preokreta na 64:62.Sudije nam bas nisu bile naklonjene tokom celog meča sve sumnjive odluke odoše na stranu španije. Borbenost na nivou ali sut daleko od utakmice protiv Svedske. Navijanje solidno šteta sto nije bilo više ljudi. I na kraju cestitke našima i želja da osvoje bronzu.

lignjoslav

pre 4 godine

Steta,
Mada i ocekivano.
Uglavnom kada juris rezultat celu utakmicu, cak i ako stignes i prestignes, uvek se desi pad od 2,3 minuta.
Nismo uspeli da odigramo postenu akciju pposlednjih par minuta, ali ne treba nikoga kriviti.
To je nesto sto se desava skoro svakom.
Recimo da nam je tajming bio los, jer smo ih prestigli upravo na 3,4 minuta do kraja. Malo ranije ili neki minut kasnije i verujem da bi ovo dobili, jer je Spanjolkama usla voda usi.
Ovako bolji ide dalje,nama ostaje zal da smo naleteli na Spance koji su realno bolja ekipa u polufinalu. Nekako verujem da Francuskinje imaju vise sanse protiv njih a mi vise protiv Francuza, pa bi nam repriza rasporeda polufinala proslog EP verovatno mnogo vise odgovarala.
A sto se tice poredjenja zenskog i muskog sporta, zaista ne vidim smisao u tome.
Naravno da bi bilo koji nizerazredni muski tim dobio najjacu zensku ekipu, cak i USA (pa neki dan je bila vest da su neki kadeti u16 pobedili zensku repku Australije 7:0 u fudbalu), ali meni to ne znaci da je zenski sport dosadan.
Ako je nekome ova utakmica bila dosadna ja zaista ne znam sta on ocekuje.

Helena

pre 4 godine

Dugo sam igrala košarku, čak i sa Milicom Dabović. Sećam je se kao pionirke, jer smo generacija.
U jednom od prethodnih komentara, pročitala sam da neko kaže da svakonkomigracsmislenu košarku, ne može da gleda žene dok igraju istu. Istina, mi možda nemamo fizičke predispozocije da ovaj sport učinimo atraktivni, ali ženska košarka se odlikuje velikom borbenošću. To kako žene ostave i srce i dušu na terenu, nikad nisam videla kod muškaraca.Muškarci igraju hladne glave, dok kod žena sve pršti od emocija. Košarka je za muškarce sport, igra, a za žene pitanje života i smrti.

zoran ivkovic

pre 4 godine

Dabovićka nasa najbolja igračica godinama , mnogo je donela Srbiji i godinama je pogonski motor reprezentacije ....desio se ispad i njoj i sta sad ,pogresila i sama zna i bilo sta je bilo idemo dalje . - licno mislim da bi spanija dobila utakmicu i da Ana nije to uradila ....kontrolisale su utakmicu veliki deo meca ....cak i posle nesportske Dabovicke imala je srbija sansu ali ta zadnja 3 minuta odigrali smo katastrofa ....Sonja Petrovic nerezonski sutira a Burks blokirju ....kako god treba biti posten i fer reci da ipak bolja ekipa ide u finale .....raspolazu sa vecim brojem kvalitetnih igracica ,jaca klupa ....cestitke nasim devojkama ,ocekujem danas medalju .....Eh da nam je privreda u evropi gde su nase kosarkasice u vrhu e gde bi nam bio kraj ...bravo devojke

Publiko eve me!

pre 4 godine

Kad igras 40 minuta bez publike, protiv bolje ekipe na domacem terenu ne mozes ni da pobedis.Sramotna atmosfera stvarno, selfi publika!

JPR24

pre 4 godine

Dabovic ? Onakav faul napraviti i upropastiti sav uloženi trud kad su uspele da preokrenu ? Završnica, užasno loše i odbrana i vodjena. Uza malo pameti u glavu, ovo su trebale dobiti...

hellboy

pre 4 godine

Cekaj bre, 4 slobodna bacanja i lopta sa strane? Po kojim je to pravilima, jel zna neko da objasni?
(Bradonja, 06. jul 2019 22:12)
Обичан фаул+неспортски фаул значи 2+2+посед
Пријатно!

nebaCar

pre 4 godine

Pre bi gledao u plafon sat I po vremena,nego gledao žensku košarku. 
(marek hamšiković, 06. jul 2019 20:12) 

Pošto si odgledao sad ti je na redu plafon

veder

pre 4 godine

Vas sto prozivate Dabovicku neka je sramota.Devojka je igrala povredjena.
(Zvezdasica, 6. jul 2019 22:57

Nije nas sramota. Povređena igračica se ne stavlja u tim pored drugih koje su zdrave i spremne za igru. To što ona glumata heroinu koštalo nas je finala. Osim toga, seljački faul 'čuvene' Ane je prekretnica na utakmici u korist Španije.

Divac

pre 4 godine

Kakva glupost Ane Dabovic, prosto neverovatno da najiskusnija i najbolja igracica napravi takvu glupost. Naravno da joj je oprosteno, ali u ovakvoj utakmici, gde smo u 38. minutu konacno okrenuli momentum na nasu stranu, gde je trebalo u naredna 2 napada da zavrsimo utakmicu, ona onako odalami spankinju. Inace neko je pitao zasto 4 bacanja i lopta sa strane. Zato sto je prvo sviran faul od Ane na sutu, pa nakon toga onaj udarac koji je okarakterisan kao namerna, tj 2 bacanja za faul i 2 za namernu + lopta sa strane. Inace vodili smo 66:64 i posle Aninog izlaska iz igre vise nismo dali kos. Bas steta, imali smo ih, da Ana nije izasla, 99% bismo dobili utakmicu, jer ni spankinje nisu mogle nista da ubace, sve su dale sa bacanja.

kiza

pre 4 godine

Bolji ide u finale... Naše su bile sjajne...Završnicu smo odigrali bez akcije, individualno...Sonja nije imala energije......Malo nam je falilo da prelomimo protiv ekipe koja je ipak realno bolja...

sempervivum

pre 4 godine

Људи...
Наше кошаркашице су заслужиле сребро на овом првенству, али жреб је био овакав, ово је финале пре финала.
Наше су се одлично бориле и свака им част...
Имале су шансу и зато пораз боли, можемо да жалимо, али Шпанкиње су реално још увек боље...
Ако се наше психички опораве, освојиће бронзу.

Ivan

pre 4 godine

Jel bre ljudi jel sam ja ovde jedini koji veruje da nas je ona Dabovicka kostala finala....Ne bi zaigrala vise nikada. Nemojte samo ono tipa "Ne zaboravi sta je ona uradila u proslosti bla bla...", znaci zabranio bi joj da uzme loptu u ruke u Srbiji....Odvratan karakter!!!!!

svetlana

pre 4 godine

Ana Dabovic je upropastila seljackim potezom - udaranjem bez razloga protivnicke.igracice,celu utakmicu i glavni je krivac za.poraz, posto su nase u tom trenutlu imale +2 i bile.u naletu,a nakon toga nisu mogle do kraja da se sastave i daju kos.iz.igre.
Zbog.tog.faula.ne treba joj dati da igra.sutra i treba joj se zahvaliti za sva vremena

Dragana

pre 4 godine

Potez Ane Dabović svakako nije bio sportski ali to nas nije puno koštalo. Izgubili smo zbog lošeg šuta i lošeg skoka tokom cele utakmice. Sonja Petrović nije bila na visini zadatka, ono nije bila igra za polufinale. Idemo dalje po bronzu.

krastavčević

pre 4 godine

Maljkovićka suviše držala na terenu nemoćnu Sonju Perović, a najbolja Stanković ogledala zadnje minute sa klupe. Moj mozak ovo ne može da prihvati!

KOSTA1703

pre 4 godine

Ono kako je Maljkovićeva vodila ekipu u ovoj utakmici je za pitanje da li je prodala utakmicu.
Pošto je u pitanju najosnovnija stvar, koju vidi svako ko je jendom uzero loptu u ruke..
Četiri napada ekipa nema nikakvu akciju, ti imaš dva tajmauta i ne tražiš nijedan.
A tražiš ga na minus 4 trideset sekundi do kraja?????
Na kraju ispade Milica Dabović u pravu........

Sir Oliver

pre 4 godine

Срам вас било, мало ко би играо са поломљеном шаком, ... да није ње било не би ни дошле до полуфинала...

moto GP

pre 4 godine

Jel ova Nevena Jovanovic imala makar jedan uspesan ulaz koji je rezultirao poenom. Koliko sam video njeni prodori se zavrsavaju ili tako sto se zavuce pa onda frljne loptu i nije ni blizu da pogodi ili baci neki pas koji samo pukom srecom moze da uhvate nase igracice.
Ana Dabovic nemam reci jednom glup potez.

Gajbex23

pre 4 godine

Kao prvo svaka cast devojkama na borbi i pozrtvovanju tokom celog sampionata.
Sto se vecerasnjeg meca tice moramo se sloziti da su Spankinje bolje ali mi ja bas krivo jel bile su blizu da preokrenu mec i da ga dobija.Na kraju ipak su nas nase brzoplete greske i sranje na kraju odvele u poraz...Steta bas ali sta je tu je.Treba skupiti snage i ici sutra na medalju...Sigurno je devojkama mnogo teze nego nama koji samo gledamo preko tv-a...Srecno devojke

Mire

pre 4 godine

Kakvi smo ljudi..
Sve je super dok pobedjujemo, igracice kraljice selektor boginja, a sad krece talas strucnih komentara i omalovazavanja ocekujem predlog M Dabovic za selektora.
Pa polufinale je veliki uspeh i kontinuitet nase kosarke, nije smak sveta, dajmo im podrsku

Gde ja živim

pre 4 godine

Šteta, velika šteta. Obožavam ovu generaciju još od 2013. godine zbog borbenosti i fanatičnosti i uvek mi bude baš krivo. Tada su izgubile 20-ak razlike od Španije, ali su sve bliže. Pašće jednom Španija, gotovo sigurno. Prva četvrtina, odnosno druga polovina prve četvrtine je dosta koštala. Nismo branili Domingez, dozvolili smo previše lakih šuteva i odlepile su se. Naš šut prilično loš, te šunjave trojke ni od korova. Milić ušla u minus fazu iako je imala lepih prilika. Dragana fenomenalna večeras. Ani hvala što je uopšte igrala i to dobro, ali ono na kraju joj nije trebalo. Jeste Ndour krenula šakom prema licu, ali morala je da se savlada. Trebala nam je do kraja. Međutim, Sonja je baš podbacila napadački večeras. Troši se dosta u odbrani, igra iako je trebala na operaciju, ali neke jako loše odluke i selekcija šuta užasna. Ono što meni pak nije jasno je šta se desilo sa šutom Nevene Jovanović i Čađo. Ne može da pogode, a obe imaju prelepu mehaniku za žensku košarku. Butuliji svaka čast za energiju i trojku, samo da nije bilo par nerezonskih probijanja i zabijanja bila bi perfektna.

Devojke, srećno u borbi za bronzu, bolje ste od Britanki i zaslužile ste je. Idemo dalje, puna podrška.

Maxi

pre 4 godine

Sonja Petrović je odigrala celo prvenstvo u kontra ritmu. Dala je odlučujući koš u, čini mi se, prvoj utakmici i to je to. Biće bolje sledeći put.

А Петров

pre 4 godine

А зашто Марина Маљковић никад не даје коментар за телевизију после утакмице?

Još kako, nema šta

pre 4 godine

Molim vas da zabranite Dendi da prenosi utakmice. Pravi toliko gafova, da ne može više da se trpi.

Samo "auuuu" i "aiiiii" i "još kako". Kovinaljo je za njega Edin Avdić lično.

sasa

pre 4 godine

Ovu utakmicu je izgubila Marina Maljkovic, sa zakasnelim tajm autom. Butulija je morala da izadje mnogo ranije jer je izgubila ili prodala tri cetri napada kada se rezultat lomio. Prosto!

gadni

pre 4 godine

Predlazem da odigrate 1:1 protiv Butulije, Dabovic, Petrovic itt. Verovatno bi bilo dosadno za gledanje, razlog pogodite sami.
Za zenski tenis, necu cak ni da vam predlozim tako nesto, ne bi imalo smisla ni da pokusavate protive Jelene Jankovic npr.
(kada govorimo o dosadi, 06. jul 2019 22:31)

Davno bjese neka oklada, 1 na 1 s reprezentativkom jugoslavije, vise se ne sjecam kako se zvala, znam da sam kratko s njom i mutio nesto. Na 3 dobijene do 21, ni jednom nije presla malu. Da sam bio jos cvrsci ostala bi na nuli. A nisam bio ni utreniran. Ne moze zena nista polupismenom kosarkasu, za tenis ne znam.

Milan

pre 4 godine

Zašto Maljkovicka nije trazila tajm-aut sve do 30 sekundi pre kraja, kada su vec bile na -4? Pre toga su se vec par minuta mucile u napadu. Ne razumem.

Dragan

pre 4 godine

"nisam gledao utakmicu ali gledam tok meca i vidim da je posle 64 64 Spanija DO KRAJA MECA davala koseve sve po jedan, sto znaci da je imala 7 slobodnih bacanja i da je sve koseve tako dala do kraja? da li je tako bilo ili ja gresim?"
Zasto dobih i minuse na ovo pitanje pojma nemam, ali ajd.. A utakmicu smo izgubili, kad se pogled statistika, vec u prvoj cetvrtini...tako ispada

miroslavmld

pre 4 godine

Imamo plus 2, u naletu smo i Ana Dabivic pravi nesporski faul i Španija ubacuje 3 slobodna. Gubimo zbog Ane, koja je vodila neku svoju bitku u ovom meču. Samo se pitam da l je zbog Djilasa morala da bude u sastavu i da divlja kako god želi!

Ivan

pre 4 godine

Neshvatljivo losa zavrsnica posle preokreta, gde po logici tim koji dolazi iz minusa treba da ima mnogo vise samopouzdanja da resi utakmicu u svoju korist. Mislim da je Ana Dabovic previse sebi dala za pravo imajuci u vidu u kakvom je stanju igrala. Mozete mi dati minusa koliko hocete, ali da je imala malo vise razumevanja za tim, a ne za sebe, mogli smo dobiti utakmicu. Htela je da bude heroj sa polomljenom sakom, nista bolje ne mogu ni da kazem za Sonju petrovic. Nepotrebni pokusaji da bude match winner iz vrlo neizgradjenih pozicija. Sve u svemu, nije smak sveta izgubiti od Spanije, ali ako ih nismo sada dobili, tesko cemo u buducnosti...

neko

pre 4 godine

mnogo,mnogo promasaja kosa od table,ne mogu da razumem da ne znaju kos od table da pogode,u svakom slucaju svaka im cast na borbi,borile su se koliko su mogle...

dijagnostičar

pre 4 godine

Mnogi svoja nezadovoljstva i neuspehe leče uspesima sportista. Pogrešna terapija sa lošim ishodom. Anu ostavite na miru. Njoj je najteže.

Crni gruja

pre 4 godine

Sonja Petrovic, kao i uvek isfrustrirana, ima 1 na 1 umesto trojke ona silazi ispod 6.75 i promasuje jos malo pa celu konstrukciju. Kakva budala, a za Djilasovu tutku nemam reci, devojke poginuse na terenu a ona nesportsku, sacuvaj me boze

miki

pre 4 godine

Nezrele, uplasene, mentalno nespremne za pobedu... trebalo bi da ubace nekog psihologa u ovu reprezentaciju da im podigne samopouzdanje. Ne znaju da igraju pod pritiskom.
Svaka cast za Brooks koja je povukla tim do preokreta, a onda fijasko sa namernom. Nisu mogle da se sastave do kraja.
Sve u svemu pobedile su same sebe.

remax

pre 4 godine

Deveti ešalon ozbiljnog sporta...
(zvezdas-rajvoSa, 06. jul 2019 23:09)

Dok se jednom Bosna ne plasira na evropsko, tesnim pobedama nad Jermenijom, Irskom i Luksemburgom?
Onda će i kod vas postati ozbiljan sport.
Do tad je sedeća odbojka zakon.

mladen

pre 4 godine

Nemamo mi boljeg za klupu od Marine Maljkovic, to zna svako ko je igrao ili voli kosarku, ali veceras...Bez tajm auta u 4 četvrtini do zadnjih 30 sekundi? Ostavljanje na klupi Stankvicke koja je bez problema ledjima prolazila jedan na jedan, a trebao nam je ili kos ili faul. NIsmo dali kosa skoro zadnje tri minute!Jovanovic, bez suta celu utakmicu, od zadnjih pet zavrsava, cini mi se, tri napada? Čadjo?Ok borbenost, ali jos jedna igracica koja ni bazen ne moze da pogodi..Spankinje zatvore Petrovic i Briks i bog te veselio...Cak je i Crvendakic mogla pod kos. Nasa jedina sansa da zabijemo ili dobijemo faul bilo je guranje pod kos, a mi smo uporno isli na igru jedna na pet preko Sonje ili na akcije Jovanovic..Ne shvatam zasto? Pogotovo sto Daboviceve vise nije bilo da odigra to 1:1. A i njena glupost ce ostati dugo nakon ovog prvestva....Ne znam sta se desilo sa Marinom. Veceras je izgubila sve konce. Steta.

Ex faca

pre 4 godine

Na 1:30 pred kraj prvog polkuvremena i pri rezultatu 37:30 komentator nas laže kao da je radio prenos da je prednost špankinja samo 3 poena pa na 16 sec pred kraj ponavlja laž. Ili je polupismen i nezna da računa.

bobi

pre 4 godine

Ipak je na kraju Mica bila u pravu. Marina je povela 2 pleja na EP koja sede na klupi celu utakmicu, jer nisu za polufinale. Mora Ana da igra pleja bez jedne ruke. Zbog glupih sukoba smo otisli na EP bez iskusnog pleja koji bi mogao da promeni ovakvu utakmicu.

Dušan

pre 4 godine

molim hejtere da ne prozivaju Anu Dabović. jeste veliku glupost napravila, ali ona je naša heroina. u žaru borbe je to uradila, devojka je igrala sa polomljenim šakom. ejjjjj!!!!

Ana hvala ti!

podrška i Sonji Petrović, naš Bodiroga, večeras je nije išlo, sutra će biti najbolja. potpisujem.

Dragana Petrović odlična.

bravo devojke!!!!!

Walldorf

pre 4 godine

Mogu da prihvatim samo analize ljudi koji su se bavili sportom.Duze od deset godina.Svima ostalima jednostavno ne mozes da objasnis sta je pritisak,sportska drskost ali i hladna glava.Tu kombinaciju je najteze dostici.I retko ko je dosegne.Veceras cure nisu pokazale igru u napadu iz prethodnih utakmica.Sto se odbrane tice, uglavnom je to bilo onako kako treba.Ako bih sada pricao o tome,zasto nisu igrale kako treba u napadu,potrajalo bi.Zato, cestitke nasim igracicama, uz nadu da ce Marina uspeti da ih primiri pred sutrasnju borbu za srebrnu medalju.Sto se tice nacionalnih penzija koje se dodeljuju istaknutim sportistima, slazem se sa onima koji misle da je to preterivanje.Tu bi trebalo napraviti sistematizaciju.Ne zaradjuju svi sportisti milione.Onima koji zaradjuju milione,odrediti adekvatnu,jednokratnu nagradu.Onima koji milione mogu samo da sanjaju,a donose nam medalje sa najvecih takmicenja,treba biti dodeljena nacionalna penzija.U skladu sa finansijskim stanjem u drzavi.Na kraju, stotine hiljada boraca iz ratova devedesetih,jedva sastavlja kraj sa krajem!Oni su prioritet,i sve dok ti ljudi ne budu finansijski obezbedjeni,bicemo neozbiljna drzava.Sve u svemu, jos jednom cestitke nasim kosarkasicama i hvala im na vremenu koje odvajaju za pripreme,umesto da budu sa svojim najblizima.Idemo po bronzu,casno.Nisu nadigrane i ponizene od fantasticne reprezentacije Spanije,borile su se hrabro i uz malo vise discipline i mudrosti,mogle su u finale.Napred SRBIJA!!!

Mig Mig

pre 4 godine

Za zensku kosarku treba spustiti Kos za 10-15cm,smanjiti daljinu suta a tri poena,manja lopta e onda bi vec sve dobilo neki smisao.Bilo bi cak I kucanja,atraktivnije igre ovo ovako tuga velika.

Cccccc

pre 4 godine

Volim Sonju ali danas je bila vrlo losa, bolje da je odsedela na klupi. Anu ne krivim, njoj svaka cast kako je odigrala sa povredjenom rukom. Idemo sutra na bronzu.

veliki strumf

pre 4 godine

Od 66-64 kos nisu dale! Skoro 5 minuta!!! Šut iz igre u 4/4 6/23. Pa to je za ne poverovati! Sa takvim sutem Švedsku ne bi dobile, a ne Španiju koja se nudila kao nikada do sada. Ali strah od pobede i kompleks od Spankolki su ucinili svoje. Velika šteta i milion gluposti.

Ljubiša

pre 4 godine

Da li se svako jutro kad posjete Na posao setite radosti koje su vam priredile košarkašice, borci, strelci...Trebali bi. Jer vi svaki radni dan i njima zaradjujete nacionalno priznanje (pemzije) koje je od 58-118 hiljada. A vi koliko imate pemziju od 40-e? Šta kažete imate još 25 godina rada do penzije koja će biti 3-5 puta manje od njihovih koji su jednom osvojili medalju. Nepravda ali baš vas niko ne pita. Takva je naša demokratija.
(Gile zvani šampion, 6. jul 2019 22:10)

Da li ti je neko branio da se bavis sportom? Nije! Nisi talentovan, mogao si da ucis skolu imao bi bolji posao i bolju platu. Tako da ne lupaj.
(Ivann21, 6. jul 2019 22:17)

Za naš novac mi bi trebali da se pitamo! Nacionalne penzije od 40-e su bezobrazluk! U svega dve razvijene zemlje se dodeljuju ali tek od 60-e godine. Jednokratna nagrada u vrednosti stana u Beogradu ili 2-3 u nekim drugim gradovima jel malo?

kozak

pre 4 godine

Ajmo malo realnosti.Mi smo ekipa koja ima 3 vrhunske igracice,jedna igrala sa jednom rukom,druga odlozila operaciju,treca se taze porodila.Ostale prosek,Miljkovic nekad bila dobra(a iz nekog razloga nije pozivana tada),Stankoviceva jos uvek vazi za talenta a vec 24 ima,i da se ne lazemo,verovatno bi da se ne igra u Srbiji ispali u prvom kolu u onakvoj grupi,a tezina grupe nas je i ukanalila jer su se devojke dosta potrosile u grupnoj fazi,imale su srece sa protivnikom u cetvrtfinalu,i nekako je bilo logicno da nam se vrati po zlu protiv prvog favorita.I opet se doslo do prilike da ih pobedimo ali jedna skupa Anina greska i ocajan sut za 3 a reprezentacija protiv Spanije to ne prasta.Ipak igracice ne zasluzuju ni mrvu kritike,narocito Ana i Sonja,devojke koje bi trebalo da budu srpske ikone ali nekako se ovde cene neke druge stvari.I ne treba biti razocaran,mislim da bronza ne bi trebalo da dodje u pitanje,idemo na kvalifikacioni turnir za OI sa velikom sansom da prodjemo,a to je i prvobitni cilj,ipak je zlato od pre 4 godine nestvaran uspeh,a danas smo slabiji u odnosu na tad bez Pejdz pre svega,pa cak i Milice koja je onakva opaljena ipak bila dusa tima.Inace nakon Olimpijade sledi velika smena generacija,ostace samo Stankovic,Crvendakic,Milic i Stanacev,koje nista posebno ne igraju,i zato treba da se radujemo eventualnoj bronzi jer tesko da cemo u buducnosti imati priliku da se borimo za vrh.

nikolabg

pre 4 godine

Ne znam čemu pojedini komentari prozivanja i lupetanja.
Nismo najbolja reprezentacija na turniru, ali imamo domaći teren, odličnog trenera, igramo srcem, neke devojke i iznad granica mogućnosti i sposobnosti.
Šta god uradili večeras svaka čast svima nadamo se onom največem odličju, a ako ga i ne bude uopšte Bože moj.

Nenad

pre 4 godine

Dosla nam je glave lose vodjena utakmica protiv Svedske. Dobro odigrana, ali lose vodjena! Umesto da stanu na +20, devojke su ginule da dodju do + 40. Kao posledica toga u ovu utakmicu su usle kao ispumpan balon, narocito se to videlo u sutu za 3 poena. Milica je za neke stvari u pravu! Sve cestitke, idemo po bronzu, napred Srbija!

nenad

pre 4 godine

Da se razumemo, niko ne spori rezutate Marine Maljkovic, ali ja moram da pitam zasto su zadnjih pet/sest napada kada se lomi utakmica u igri bile Jovanovic i Butulija i cini mi se Čadjo? Pa nam je trebao kos ili bar faul. Stankovic i Brusks su morale stati pod obruc i odigrati ledjima, mogu to i znaju. Stankovic je to pokazala. Umesto toga imali smo svih pet igracica van obruca. Petrovic je povredjena i van forme i to je jasno od pocetka prvenstva, a Bruks je bila umorna, pa je na kraju Jovanovic zavrsavala napade?! Neobicno.. I na kraju da kazem - ovo sto je Ana Dabovic uradila na plus dva kada je udarila nakon faula igracu Španije je NEVEROVATNO.Španija je dobila 4 bacanja i loptu, ona je izbacena, a mi se vise nismo sastavili sa kosem.. Dabovicke u zaista lutajuci metak. Tesko je ostetila sopstveni tim.Steta, ovo je bila zadnja velika sansa ove generacije za finale.Imale su snasu, ali taktika selektora i cinjenica da su neke igracuce van forme i povredjene nisu dozvolile da se to i ostvari.

Relja

pre 4 godine

Za vas koji pljujete što Beograđani nisu napunili arenu. Ja sam po partijskoj dužnosti išao na vaterpolo nebitne i dosadne utakmice. A onda sam u finalu dobio upalu pluća po onoj provali oblaka plus vetar. Idite vi malo iz opozicije ne možemo mi svuda da stignemo.

Neko ko voli svoju zemlju, ali od ljubavi se ne živi

pre 4 godine

Ako nas dobije Španija, to će biti samo zato što imaju duplo više snage, 100 puta su brže od naših. Nase se bore kao lavice, skidam kapu! Ovde neko piše da ce biti 40 poena u najavi, a na poluvremenu smo samo 7 poena u minusu?! Napred devojke!

mile

pre 4 godine

Njih ce da isprase moji Grci, Slukas, Princezis, Papalukas, Dijamantidis i braca Adetotokototumbo.
(Bodibond, 06. jul 2019 22:49)
Zar ti nisi Monakovljanin, pardon, Monacanin hahaha

jox

pre 4 godine

Sad gledam prvi meč na prvenstvu i mogu reći da smo kriminalni,ne želim da pljujem ali ovo ni na šta ne liči... 
(Dušan, 06. jul 2019 20:51) 

Prvi mec na prvenstvu je bio davno, druze.. 
(VoX, 06. jul 2019 20:58) 

prvi mec koji citaoc gleda 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Goran, 6. jul 2019 21:18) 

Citalac, ne citaoc. 
(SV, 06. jul 2019 21:32) 

Čitalac, ne citalac. 
(ISPRSKANA TEGLA, 06. jul 2019 21:51) 

hahahaha... 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (djole, 6. jul 2019 22:35) 

Genijalno!AHAHAHAHAHAAHAHAHAHA!
(Mile, 06. jul 2019 23:00)

jos genijalnije !! ahahahahahaha !!!

slola

pre 4 godine

5 razlike, sonja dzordan petrovic se na 2 sekjnde napada zalece i ne pogadja, kontra i 7 razlike, nadam se da nije odlucujuci momenat ali ona devojka ne zna gde se nalazi

defekt

pre 4 godine

Pre bi gledao u plafon sat I po vremena,nego gledao žensku košarku.
(marek hamšiković, 06. jul 2019 20:12)

Ahahahahah koji si ti car

Воип

pre 4 godine

Дабовићка, Петровићка, Бутулија и најзаслужнија за пораз Маљковићка седите 1. А требало би да су управо оне повукле кад оно моша.

hihihi

pre 4 godine

Pre bi gledao u plafon sat I po vremena,nego gledao žensku košarku.
(marek hamšiković, 06. jul 2019 20:12)

Zar ne vidiš svi svetski mediji ceo dan izveštavaju o ovoj utakmici.

Mig Mig

pre 4 godine

Doceka i Milica Dabovic svoje vece.
Najgori zenski kolektivni sport je kosarka.Odbojka,rukomet,atletika cak I fudbal to je za zene,kosarka svakako ne.

Lala iz Banata

pre 4 godine

Svi vi koji sada glumite generale posle bitke, treba da se setite da je Ana igrala sa slomljenom šakom. Koliko bi vas učinilo slično? Niko.
Drugo, jeste uradila to što je uradila, u žaru borbe, jer je i španjolka nju verovatno potkačila.
Devojke su odigrale fenomenalno i svaka im čast na tome.

cvetak zanovetak

pre 4 godine

Pre svega cestitke devojkama i srecno do bronze, svaka medalja je uspeh. Ovo prvenstvo neka bude uvod u zlato na Olimpijadi sledece godine, jer ipak je to ono najvece i najvrednije. Mozete vi to!
Svaka cast jos jednom, samo napred!

Milos Mitrovic

pre 4 godine

Spanija jednostavno igra timski, imaju dobre i iskusne plejeve, ove ostale odradjuju svaka svoj posao,atletski su jake i to je to.
Mi pravog pleja i nemamo,loptu prenose Ana, Sonja i Jelena, one moraju i da organizuju i da zavrsavaju, nema se snage za sve to, zato i treba da imas pleja u ekipi da rastereti igrace od kojih se ocekuju kosevi.

g4

pre 4 godine

Otkako smo poveli, svi nasi napadi su se svodili na neke individualne akcije. Maljkoviceva je trebalo da trazi tajm-aut mnogo ranije, da nacrta napad i sl.

Danilo

pre 4 godine

Daj bre ostavite Anu na miru! Zaslužuje spomenik kao i sve devojke za ovaj meč. Ova Španija je svemir za sve, a mi je gotovo pobedili.

ikac klisa

pre 4 godine

Bravo za borbenost, devojke objasnile ovim nasim fudbalskim manekenima kako se bori za Srbiju. Ono sto nije smelo da se desi je tehnicka Ane Dabovic u presudnim momentima. Iskusan igrac kao sto je ona to ne sme sebi da dozvoli. Potpuno nepotrebno i verovatno nas je to kostalo utakmice...

roten

pre 4 godine

Bronza je realnost,za nešto više nam je trebala bolja Sonja Petrović,celo prvenstvo se muči u napadu,možda su druge igračice trebale preuzeti odgovornost na kraju meča."Potez" Ane Dabovic je nešto što se zaista ne vidja u ženskoj košarci.Mislim da ne bi bilo loše da Marina Maljković nekada i ustane sa stolice dok traje utakmica,makar pritisak na sudije da izvrši ponekad.

amater

pre 4 godine

Spolja ništa ne ulazi a protiv švedske nismo mogli da promasimo.
(Alpa Ćino, 06. jul 2019 21:56)

jedno je svedska a drugo spanija

djole

pre 4 godine

Sad gledam prvi meč na prvenstvu i mogu reći da smo kriminalni,ne želim da pljujem ali ovo ni na šta ne liči...  
(Dušan, 06. jul 2019 20:51)  

Prvi mec na prvenstvu je bio davno, druze..  
(VoX, 06. jul 2019 20:58)  

prvi mec koji citaoc gleda  
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Goran, 6. jul 2019 21:18)  

Citalac, ne citaoc. 
(SV, 06. jul 2019 21:32) 

Čitalac, ne citalac.
(ISPRSKANA TEGLA, 06. jul 2019 21:51)

hahahaha...

remax

pre 4 godine

Eto, to je Španija, nema šta.
Lavice naše, nismo uspele da pobedimo ali još kako smo se trudile.
Biće bolje sutra protiv Britanki, valjda će konačno i trojkica da nam proradi.
Pa da pobedimo recimo 8 razlike, po Dendi, 77:65.

gigatrend

pre 4 godine

Džabe crtanje akcija kada nema ko da pogodi. Kako igraju "obične" košarkašice ako reprezentativke ne umeju da organizuju akciju i pogode zicere i poneku trojku?

Legionar

pre 4 godine

"Svi vi koji sada glumite generale posle bitke, treba da se setite da je Ana igrala sa slomljenom šakom. Koliko bi vas učinilo slično? Niko.
Drugo, jeste uradila to što je uradila, u žaru borbe, jer je i španjolka nju verovatno potkačila.
Devojke su odigrale fenomenalno i svaka im čast na tome.
(Lala iz Banata, 6. jul 2019 22:35)"
Izreka kaže: "Želje su jedno, mogućnosti nešto sasvim drugo", to je Marina kao selektor trebalo da zna, nju više krivim od Ane koja je, uzgred rečeno, napravila kiks karijere, ali bukvalno!

dtb_pro

pre 4 godine

Biće sramota ako izgubimo od ekipe čiji prvi plej ima 40 i kusur godina!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. jul 2019 21:00)

Ako se dobro sjećam, mnogo moćnija muška reprezentacija je svojevremeno izgubila od selekcije Novog Zelanda sa sve Perom Kameronom na mjestu pleja, tako da: Šuti i navijaj u djevojke koje se bore koliko mogu i znaju.

Lars

pre 4 godine

Pa i nije nam bas neka igra... nema akcija, staticni u napadu, pik ili individualni prodori... ogra svega 6 ili 7 igracica..plasim se da je do vodjenja.
(Simic, 06. jul 2019 22:18)

Nije do vodjenja, veruj. Samo...u pitanju su zene, to je sve. Zene i sport...

SAŠA FRANKFURT

pre 4 godine

Čestitke na borbenosti, ali Sonja Petrović je sve uprskala! Ne treba je sad razapeti, ali bolje da je Stanković odigrala do kraja! Sutra osvojite bronzu, i to je super! Bravo na prikazanom!

veliki strumf

pre 4 godine

Koštaće nas očajna prva četvrtina u kojoj su naše šutirale 4/17 iz igre. Ne gledam meč, na moru sam, pratim ovde i na livescore i neverovatno mi je da naše kada se približe na 5 ne mogu da odbrane taj napad Spankinja. Koliko puta... I da ne mogu jednu trojku da ubodu ceo meč. Kad bi vezale dve... Cela 3/4 razlika 5-9 se kretala, ni gore ni dole.

Gile zvani šampion

pre 4 godine

Da li se svako jutro kad posjete Na posao setite radosti koje su vam priredile košarkašice, borci, strelci...Trebali bi. Jer vi svaki radni dan i njima zaradjujete nacionalno priznanje (pemzije) koje je od 58-118 hiljada. A vi koliko imate pemziju od 40-e? Šta kažete imate još 25 godina rada do penzije koja će biti 3-5 puta manje od njihovih koji su jednom osvojili medalju. Nepravda ali baš vas niko ne pita. Takva je naša demokratija.

ddd

pre 4 godine

Predlazem da odigrate 1:1 protiv Butulije, Dabovic, Petrovic itt. Verovatno bi bilo dosadno za gledanje, razlog pogodite sami. 
Za zenski tenis, necu cak ni da vam predlozim tako nesto, ne bi imalo smisla ni da pokusavate protive Jelene Jankovic npr. 
Sto se tice muskog srpskog fudbala to se slazem. 
Inace, nemam srca da krivim Anu, devojka je tokom prvenstva a i danas dala sve od sebe, ali zaist glupa greska u odsudnom trenutku. Glavni razlog zbog cega ju je Maljkoviceva uvela povredjenu je bilo njeno iskustvo a bas ona postupi neiskusno. Sudije ispod proseka u velikom broju slucajeva na nasu stetu (na primer, nesviranje nesportske greske nad Stankovicevom a zena je vuce za ruku iz sve anage)... gresile su par puta i na stetu Spankinja, alu u 80% na nasu stetu, sto je u ovakvoj utakmici znacajn faktor.
(kada govorimo o dosadi, 06. jul 2019 22:31)

Pa sta ako bi ga Dabovic, Petrovic, Butulija pobedile u basketu, a Jankovic u tenisu...? To ne menja cinjenicu da su zenska kosarka i zenski tenis dosadni i glupi za gledanje. Odmah licni obracuni sa pojedincem koji kaze istinu i ponizavanje. Uzgred, bilo koja trojka iz muske beton lige bi obrisala patos sa trojkom Dabovic, Butulija, Petrovic, kao i sto bi 250.-i na atp listi obrisao teren sa Serenom. Jednostavno, muski tenis i kosarka su svetlosnim godina ispred, i onda je ljudima dosadno da gledaju losu kopiju, punu nebuloznih poteza.

MilanSpanac

pre 4 godine

Nemas boljeg?? pa vrv u tvojoj glavi.. jer ove iz spanije da su malo jace konstitucije mogu da igraju sa muskarcima kosarku jer je i igraju.. a ove nase igraju sve sem kosarke, jer je bila muka gledati ovo neumece..

Danilo

pre 4 godine

Ne palite se devojkama svaka čast borba za medalju je uspeh to se ne prati nigde osim u par zemalja koje su došle do kraja ovog takmičenja.

Jumko

pre 4 godine

'Ajmo cuvena srpska vojsko, zainati se, pa da slusamo cuveni Mars na Drinu posle utakmice... Neka proradi taj cuveni srpski inat, svima poznati inat! Nista bez tog inata... A onda, u boj neka krenu junaci svi! To je Srbija!

Bgd

pre 4 godine

Idemo devojke!!! Sramota za stanovnike VAŠEG GRADA BEOGRADA, a ima vas 2.000.000 da ne napunite halu!!!
(Miloš, 6. jul 2019 20:33)

Ima sasvim dovoljno ljudi. Zamisli nekog ugostitelja koji krivi goste što mu ne dolaze u restoran. Ovo je sport, zabava, nekoga zanima, nekoga ne...nije obaveza da se ide na utakmicu.

zorz

pre 4 godine

zadnja 3 min kos da daju sanse nema a trener ne menja nista. ona crta neke akcije a peteovic istrci sama i nabije loptu na obruc. a na skoku nikad nikog.

Falcao

pre 4 godine

beogradjani,kao da ste u pozorištu,navijajte malo,dajte devojkama podršku.
(Zoran LFC, 06. jul 2019 21:11)
Idi pa navijaj.Lako je iz fotelje pametovati.

SV

pre 4 godine

Sad gledam prvi meč na prvenstvu i mogu reći da smo kriminalni,ne želim da pljujem ali ovo ni na šta ne liči...
(Dušan, 06. jul 2019 20:51)

Prvi mec na prvenstvu je bio davno, druze..
(VoX, 06. jul 2019 20:58)

prvi mec koji citaoc gleda
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Goran, 6. jul 2019 21:18)

Citalac, ne citaoc.

sanja

pre 4 godine

treba u kosarkaskom savezu da zaposle uciteljicu iz matematike!

da li je moguce da je trener toliki strucnjak da tim koji sutira trojke 1 od 11 uopste pusta da sutiraju trojke? ajde da je pola lopti obruc barem pogodilo, ali ovo je sramota mozak. alo zeno, zabrani trojke ako je sut ispod 20%, a kamoli 10%.

Paskval

pre 4 godine

Ona namerna lična baš je upropastila! Radujte se vi koji ne želite da im zaradjujete nacionalne penzije. Ipak možda bi im oprostili da uzmu bronzu? Ti je iznos penzije manji. Bravo devojke niste se obrukale!

Markioni

pre 4 godine

Za Spaniju ne igra njihova najbolja igracica Alba Torens a za Srbiju ne igra nasa najbolja igracica Milica Dabovic....... zezam se za Milicu naravno :)

Mikoli

pre 4 godine

Cekaj bre, 4 slobodna bacanja i lopta sa strane? Po kojim je to pravilima, jel zna neko da objasni?
(Bradonja, 06. jul 2019 22:12)

Faul, izasli smo iz bonusa, 2 slobodna bacanja, nesportska licna greska, 2 slobodna bacanja i lopta sa strane. Dabovicka je imala 3 faula, sa ovim je dobila 4 obican faul, i 5 se racuna nesportska posebno.

Pedja

pre 4 godine

Za mene je neresiva enigma bila Sonja Petrovic. Ubedljivo najlosija od pocetka utakmice, kada smo stizali Spaniju, tada bi krenula da sutira i promasuje ili ispusta loptu i tako je daje protivniku. I pred kraj na 1 ili 2 za njih, takodje kljucna lopta, Sonja se ponovo raspomamila i naravno opet promasila, nakon cega ide razlika na 4 poena. U sledecem napadu cujem na tajm-autu idemo na siguran kos i opet se Sonja zalece i opet promasuje po ne znam koji put. Ostale igracice se menjale, ali Sonja mora da igra, ne znam zbog cega. Ako se trazi razlog, ona je iskljucivi razlog.

Comy SB

pre 4 godine

o cemu se ovde prica....spanjolke bolje ....odigrale vrhunski.....nase devojjke po meni dale svoj maksimum u ovom trenutku...glava gore ...idemo dalje

StefanBg

pre 4 godine

Idemo devojke!!! Sramota za stanovnike VAŠEG GRADA BEOGRADA, a ima vas 2.000.000 da ne napunite halu!!!
(Miloš, 6. jul 2019 20:33)

Pucaju kompleksi iz svake reci ove poruke...a priznaj voleo bi i ti da se doselis u nas Beograd da osetis malo cari glavnog grada?

90% nepismeno u svakom smislu

pre 4 godine

Sad gledam prvi meč na prvenstvu i mogu reći da smo kriminalni,ne želim da pljujem ali ovo ni na šta ne liči...
(Dušan, 06. jul 2019 20:51)

Prvi mec na prvenstvu je bio davno, druze..
(VoX, 06. jul 2019 20:58)

prvi mec koji citaoc gleda
(Goran, 6. jul 2019 21:18)

CITALAC!

Kakve "intelektualne gromade" se ovde javljaju!

Rozenkranc

pre 4 godine

Realno, bolje Špankinje, ne umemo da branimo njihovu poludistancu, a mi smo malo statični u napadu plus imamo dosta promašenih zicera i smotanih izgubljenih lopti, i to je to.
Malo nam fali, ali uvek tako valjda...
Svejedno, dosta je i ovo ako se uzme bronza...

Ivann21

pre 4 godine

Da li se svako jutro kad posjete Na posao setite radosti koje su vam priredile košarkašice, borci, strelci...Trebali bi. Jer vi svaki radni dan i njima zaradjujete nacionalno priznanje (pemzije) koje je od 58-118 hiljada. A vi koliko imate pemziju od 40-e? Šta kažete imate još 25 godina rada do penzije koja će biti 3-5 puta manje od njihovih koji su jednom osvojili medalju. Nepravda ali baš vas niko ne pita. Takva je naša demokratija.
(Gile zvani šampion, 6. jul 2019 22:10)

Da li ti je neko branio da se bavis sportom? Nije! Nisi talentovan, mogao si da ucis skolu imao bi bolji posao i bolju platu. Tako da ne lupaj.

greta van glit

pre 4 godine

@Ivan
To je krivica Marinina,nije imala plan B a obe povredjene,Ana taze a Sonja hronicno,nije pripremila zamene,ispadose njih 2 krivci sto se trude,plus se Sonja strasno trosi u odbrani.Inace sve 3 najbolje imaju 30,naslednica ni na vidiku sem Stankovic i mozda sestre Luke Mitrovica,2001-godiste a najdominantnija igracica lige,ima preko 2 metra a skolovan igrac,Crvendakic veliko razocarenje,Stanacev stagnira

pedja

pre 4 godine

Utakmicu smo izgubili u prvoj cetvrtini jer smo sve vreme jurili da stignemo rezultat koji je bio u korist Spanije.Kada smo stigli,bez obzira na Aninu gresku, morale su da igraju Stankovic i Crvendakic i da se lopta spusta pod kos gde su nase koasraksice bile bolje i lako resavale situacije kosem ili postizale poene iz slobodnih bacanja.
Posle 64:62 imsle smo tri ulaza (isilovana) i tri suta (nerezonska) ali ni jednu loptu pod kos.
Bez obzira sa poraz sve devojke zasluzuju cestitke na volji,zalaganju i zelji da pobede (u ovom slucaju bolju ekipu od sebe) i na tome im treba cestitati.
Sudjenje na stetu Srbije (cudi me da to niko ne pominje), nesportska licna nad Draganom Stankovic nije sudjena iako je bila.Bilo je jos situacija, cak i koraci u jednoj kontri dve Spanjolke na nebranjen kos,ali se ni to nije sudilo. Cudi me da Marina ni jednom nije protestovala kod sudija, pa makar zaradila tehnicku.
I na kraju,sguran sam da cemo osvojiti bronzu, ali umesto da imamo najbolje igarce u reprezentaciji, nas najbolji play daje izjave po novinama a na terenu nema ko da prenese loptu na protivncku polovinu.Selektori srpskih reprezentacija treba da ostave sujetu po strani jer ne biraju igrace za svoju ekipu nego za ekipu koja predstavlja nasu drzavu i svakog od nas navijaca.

miki maus

pre 4 godine

Idemo!Svim srcem uz vas.Oduševila me Ana Dabović koja kaže da će igrati i sa slomljenom šakom.Definitivno uz vaterpoliste muška i ženska košarka je nešto najbolje što dolazi sa ovih prostora. P.S vidite li ovo fudbalerčići?!Nadam se puna arena!Srećno!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. jul 2019 20:05)
Uz duzno postovanje popularnijoj kosarci gde smo u muskoj jedni od najboljih na svetu sigurno posle amerikanaca, u zenskoj odbojci smo najbolji na svetu .
Brzo se to zaboravilo svaka cast svima i kosarkasima i kosarkasicama i svim ostalim nasim
sportistima, odbojkasice su svetske, evropske sampionke i olimpijske vice sampionke od sledece godine nadam se i sampionke i prve na rang listi cisto da se ne zaboravi. Vaterpolisti naravno svojim kontinuitetom i dugogodisnjoj dominaciji ne mogu se porediti sa ostalim timovima.

aca

pre 4 godine

Predlazem da odigrate 1:1 protiv Butulije, Dabovic, Petrovic itt. Verovatno bi bilo dosadno za gledanje, razlog pogodite sami. 
Za zenski tenis, necu cak ni da vam predlozim tako nesto, ne bi imalo smisla ni da pokusavate protive Jelene Jankovic npr...
(kada govorimo o dosadi, 06. jul 2019 22:31)
ako se potrefi da igramo "onog dana u mesecu" i ako je tek raskinula sa deckom mislim da imam dobre sanse...

Mile

pre 4 godine

Sad gledam prvi meč na prvenstvu i mogu reći da smo kriminalni,ne želim da pljujem ali ovo ni na šta ne liči...
(Dušan, 06. jul 2019 20:51)

Prvi mec na prvenstvu je bio davno, druze..
(VoX, 06. jul 2019 20:58)

prvi mec koji citaoc gleda
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Goran, 6. jul 2019 21:18)

Citalac, ne citaoc.
(SV, 06. jul 2019 21:32)

Čitalac, ne citalac.
(ISPRSKANA TEGLA, 06. jul 2019 21:51)

hahahaha...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (djole, 6. jul 2019 22:35)

Genijalno!AHAHAHAHAHAAHAHAHAHA!

my way

pre 4 godine

(kozak, 6. jul 2019 23:08)
Тако ти испљува девојке најстрашније и рече како не заслужују критике у једном коментару??? Није тачно да су све осим триа Петровић-Дабовић-Брукс просек, напротив. Па и данас су Бутулија и Станковић уз Брукс биле најбоље наше играчице и ти нађеш сада баш Драгану именом да прозиваш???? Све су то сјајне играчице и то су показале на овом првенству и на претходним такмичењима. Осим на прошлом ЕП-у на које су отишле повређене и неспремне девојке су годинама у врху. Ниједан од тих турнира се није играо у Србији, тако да је рећи да би испале у групи да нису играле на домаћем терену бесмислено и јадно. Што се тиче смене генерација не бери бригу, јер долази сјајна генерација млађих девојака попут Раце, Катанић, Турудић, Наумчев, Ногић, Ђорђевић и осталих. Толико о реалности на коју позиваш.

Иван-Ниш

pre 4 godine

Реално су Шпанкиње боље. Оно вођство при крају је било дело велике пожртвованости, али реално током целог меча, Шпанкиње су лакше одигравле нападе, биле уиграније. Од три наше главне играчице, једној поломљена рука, друга можда тренира 2-3 месеца после порођаја, трећа као да има проблема са ногама и стабилношћу шута... Физички су Шпанкиње спремније.

Publiko eve me!

pre 4 godine

Kad igras 40 minuta bez publike, protiv bolje ekipe na domacem terenu ne mozes ni da pobedis.Sramotna atmosfera stvarno, selfi publika!

Andrijana

pre 4 godine

Ne bih se ja zamerila Ani Dabovic. Dragana Stanković i Dejana Butulija su po meni iznele ovu utakmicu, a ostale upropastile. Steta.

kada govorimo o dosadi

pre 4 godine

da ne bude da imam nesto protiv zenskog roda, najdosadnije za gledanje: broj 3: zenski tenis, broj 2: zenska kosaarka, i mesto broj 1: muska fudbalska reprezentacija Srbije
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (aca, 6. jul 2019 22:13

Predlazem da odigrate 1:1 protiv Butulije, Dabovic, Petrovic itt. Verovatno bi bilo dosadno za gledanje, razlog pogodite sami.
Za zenski tenis, necu cak ni da vam predlozim tako nesto, ne bi imalo smisla ni da pokusavate protive Jelene Jankovic npr.
Sto se tice muskog srpskog fudbala to se slazem.
Inace, nemam srca da krivim Anu, devojka je tokom prvenstva a i danas dala sve od sebe, ali zaist glupa greska u odsudnom trenutku. Glavni razlog zbog cega ju je Maljkoviceva uvela povredjenu je bilo njeno iskustvo a bas ona postupi neiskusno. Sudije ispod proseka u velikom broju slucajeva na nasu stetu (na primer, nesviranje nesportske greske nad Stankovicevom a zena je vuce za ruku iz sve anage)... gresile su par puta i na stetu Spankinja, alu u 80% na nasu stetu, sto je u ovakvoj utakmici znacajn faktor.

Maršal

pre 4 godine

Deveti ešalon ozbiljnog sporta.
(Kupac diplome, 6. jul 2019 22:24)

Deveti ili ne nije bitno. U ponedeljak svi na posao jer moramo da zaradio abnormalno velike nacionalne penzije koje idu i do 118000 za zlato na OI. Zato pucajte, budite borci, ohrabren badminton ili bezite u inostranstvo.

.

pre 4 godine

Idemo!Svim srcem uz vas.Oduševila me Ana Dabović koja kaže da će igrati i sa slomljenom šakom.Definitivno uz vaterpoliste muška i ženska košarka je nešto najbolje što dolazi sa ovih prostora. P.S vidite li ovo fudbalerčići?!Nadam se puna arena!Srećno!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. jul 2019 20:05)

Kad shvatite da nogomet nije vaterpolo ni muška i ženska košarka lakšr će vam biti.

Janko

pre 4 godine

Idemo!Svim srcem uz vas.Oduševila me Ana Dabović koja kaže da će igrati i sa slomljenom šakom.Definitivno uz vaterpoliste muška i ženska košarka je nešto najbolje što dolazi sa ovih prostora. P.S vidite li ovo fudbalerčići?!Nadam se puna arena!Srećno!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. jul 2019 20:05)

Ana Dabovic? To bese ona Djilasova tutka?

Goran

pre 4 godine

Sad gledam prvi meč na prvenstvu i mogu reći da smo kriminalni,ne želim da pljujem ali ovo ni na šta ne liči... 
(Dušan, 06. jul 2019 20:51) 

Prvi mec na prvenstvu je bio davno, druze..
(VoX, 06. jul 2019 20:58)

prvi mec koji citaoc gleda

ISPRSKANA TEGLA

pre 4 godine

Sad gledam prvi meč na prvenstvu i mogu reći da smo kriminalni,ne želim da pljujem ali ovo ni na šta ne liči... 
(Dušan, 06. jul 2019 20:51) 

Prvi mec na prvenstvu je bio davno, druze.. 
(VoX, 06. jul 2019 20:58) 

prvi mec koji citaoc gleda 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Goran, 6. jul 2019 21:18) 

Citalac, ne citaoc.
(SV, 06. jul 2019 21:32)

Čitalac, ne citalac.

Petar

pre 4 godine

Pa sta ako bi ga Dabovic, Petrovic, Butulija pobedile u basketu, a Jankovic u tenisu...? To ne menja cinjenicu da su zenska kosarka i zenski tenis dosadni i glupi za gledanje.
(ddd, 06. jul 2019 22:56)

Ovo sto si izgovorio je individualna stvar..neko voli da gleda upravo supotno ili sa podjednakim zarom navija i za jedno i za drugo. Tebi je recimo cinjenica da su dosadne sestre Vilijams za gledanje kako igraju a meni su one sjajne i voleo sam da ih gledam pogotovo kad igraju medjusobno. Isto tako zenska kosarka mozda nema atraktivnih poteza kao sto su zakucavanja ili "poletanja a la Veseli" ali car i jeste u tome da se gleda malo i drugacije nesto jer jedno te isto dosadi.

gru

pre 4 godine

Spanjolke zasluzeno pobedile.
Moze li mi neko objasniti odluku trenera da na -4 i 20 pa 10 sek. do kraja trazi od igracica da ne idu na 3 poena nego na 2?

Jumko

pre 4 godine

Ove nas kao i njihove kolege vracaju na fabricka podesavanja... Valjda ce opet oni na Sp u Kini igrati u polufinalu sa Sad, kao na Oi u Riu, pa da likujemo za drugo mesto, koje inace ne priznajemo!

Bodibond

pre 4 godine

Jedva cekam musku reprezentaciju da gledam nase zveri
(dragan, 06. jul 2019 22:31)

Njih ce da isprase moji Grci, Slukas, Princezis, Papalukas, Dijamantidis i braca Adetotokototumbo.

Milos Mitrovic

pre 4 godine

Marina je totalno promasila na poziciji pleja, ne znam cemu sluze Stanacev i Maja Miljkovic?! Sta je sa Radocaj, Sanjom Mandic...?

lol

pre 4 godine

prvi mec koji citaoc gleda 
(Goran, 6. jul 2019 21:18) 

CITALAC! 

Kakve "intelektualne gromade" se ovde javljaju!
(90% nepismeno u svakom smislu, 06. jul 2019 21:29)
-----

Ako gleda, onda je gledaoc, ne čitaoc!

Simic

pre 4 godine

Pa i nije nam bas neka igra... nema akcija, staticni u napadu, pik ili individualni prodori... ogra svega 6 ili 7 igracica..plasim se da je do vodjenja.

Dekigrobar'67

pre 4 godine

Nemojte Draganu Stanković u igru!
Veliki treneru fale nam tvoja Sonja Petrović i Crvendakić za rekordan poraz...
Svako je trener danas nažalost

Dragan

pre 4 godine

nisam gledao utakmicu ali gledam tok meca i vidim da je posle 64 64 Spanija DO KRAJA MECA davala koseve sve po jedan, sto znaci da je imala 7 slobodnih bacanja i da je sve koseve tako dala do kraja? da li je tako bilo ili ja gresim?

Beoman

pre 4 godine

@Dosla nam je glave lose vodjena utakmica protiv Svedske. Dobro odigrana, ali lose vodjena! Umesto da stanu na +20, devojke su ginule da dodju do + 40. Kao posledica toga u ovu utakmicu su usle kao ispumpan balon, narocito se to videlo u sutu za 3 poena. Milica je za neke stvari u pravu! Sve cestitke, idemo po bronzu, napred Srbija!
(Nenad, 6. jul 2019 22:29
gresis, pustiti svedanke na +20 se moze izgubiti partia jer tubi kruzio rezultat izmedju +10 do +24 a kad si samo na deset moze biti opasno a narocito kad igras protiv Armanda Zauwi. Srbija je trebala da stisne zube i pobedi svedjanke sa +50 i tu bi spanjolska bila presirana jer su svedsku pobedile samo 62:29 u priateljskom mecu pre prvenstva! Ali treba jesti dobro, piti troduplo vise krteatina i spanija bi pala, ali Maljkoviceva nie zrela biti trenerica u BiH klubovima-- a vodi nas nacionalni tim.

Suki

pre 4 godine

Nasa najbolja i najuspesnija zenska reprezentacija je odbojkaska. Kosarkasicama fali jedna Maja Ognjenovic, motor ekipe, vodja, igracina u svakom smislu.

Poštovalac igre

pre 4 godine

Jel igrala njihova najbolja igračica Alba Torres!?! Inače što se tiče nas niko nije očekivao da možemo daleko dogurat tj ponovit rezultat imajući u vidu koliko ženska košarka se slabo plasira u javnosti odnosno populariše na ovim prostorima. Ovo je odličan uspeh !! Bronza je tu jer sa Britankama je izgledno.

N-E-O

pre 4 godine

Ne znam sto se toliko ložite na ovu vest, izgubile izgubile pa šta, i onako to niko ne prati... Koliko ima gledalaca na utakmici nase prve lige u ž. košarci??Sto bi rekao jedan pametan čovek''ženska košarka to je deveti ešalon sporta''i nista nije pogrešio....

Realno

pre 4 godine

Realno Spanjolke su bile bolje. Imale su naše šansu pred kraj ali i da nije bilo nesportske Dabovicke pitanje je da li bi pobedili. Mene više brine ovoliki broj komentara onih koji se bune protiv nacionalnog priznanja (penzije) od 40-e godine. Moja ćerka je isto osvajač medalje i od 40-e za 2 godine će primati 166567 dinara svakog meseca do kraja života što mene kao roditelja ispunjava radošću jer se materijalno obezbedila. Skoro mi kaže komšija to je nepravda. To je malo ko gledao a sad se niko i ne seća ali svi moramo da radimo za njih. Pa jel ti branio neko da gledaš, uzivaš i budeš ponosan? Kaže ja od sporta gledam fudbal i košarku što ja da plaćam pa bar da je od 60-e godine? Oćeš, oćeš i oni što nemaju tv plaćaju pretplatu. Tako da samo mogu da pohvalim državu za ovako divnu odluku.

Milos

pre 4 godine

jedan rece ovde jednu glupost kako zene nemaju pravilan sut smesno pa kako bi ti druze sutirao sa pola terena npr jednostavno neke ne mogu da dobace ali svakako sutiraju pravilno samo kod ramena izbace loptu takva im je mehanika suta a ima ih vise neki igraci u NBA cak imaju tkzv zenski sut jednostavno takva mehanika suta im odgovara nemaju svi isti sut neko sutira levim neko desno R.Korac kako je on sutirao a bio najbolji nas igrac o cemu ti pricas druze svako ima svoj stil smesno znaci najbitnije je da lopta udje u kos pa kako god

hahaha

pre 4 godine

Za vas koji pljujete što Beograđani nisu napunili arenu. Ja sam po partijskoj dužnosti išao na vaterpolo nebitne i dosadne utakmice. A onda sam u finalu dobio upalu pluća po onoj provali oblaka plus vetar. Idite vi malo iz opozicije ne možemo mi svuda da stignemo.
(Relja, 6. jul 2019 23:12)

Isli bi oni , ali danas imali preca posla. Bio protest 1 od 5 miliona i sva trojica su morala da budu tamo.

Janko

pre 4 godine

Idemo!Svim srcem uz vas.Oduševila me Ana Dabović koja kaže da će igrati i sa slomljenom šakom.Definitivno uz vaterpoliste muška i ženska košarka je nešto najbolje što dolazi sa ovih prostora. P.S vidite li ovo fudbalerčići?!Nadam se puna arena!Srećno!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. jul 2019 20:05)

Ana Dabovic? To bese ona Djilasova tutka?

Bodibond

pre 4 godine

Jedva cekam musku reprezentaciju da gledam nase zveri
(dragan, 06. jul 2019 22:31)

Njih ce da isprase moji Grci, Slukas, Princezis, Papalukas, Dijamantidis i braca Adetotokototumbo.

goran

pre 4 godine

Anu Dabovic je trebalo odmah poslati u svlacionicu, napravila je ono sto niko da sada nije i upropastila sve ono sto su devojke uradile. I ne samo to, nego je udaljiti iz tima, na tribine. Ne moze se neko tek tako neodgovorno ponasati u tako znacajnom trenutku. njen glupi potez je odlucio utakmicu i poslao Spaniju u finale.

MilanSpanac

pre 4 godine

Nemas boljeg?? pa vrv u tvojoj glavi.. jer ove iz spanije da su malo jace konstitucije mogu da igraju sa muskarcima kosarku jer je i igraju.. a ove nase igraju sve sem kosarke, jer je bila muka gledati ovo neumece..

Ivan

pre 4 godine

Jel bre ljudi jel sam ja ovde jedini koji veruje da nas je ona Dabovicka kostala finala....Ne bi zaigrala vise nikada. Nemojte samo ono tipa "Ne zaboravi sta je ona uradila u proslosti bla bla...", znaci zabranio bi joj da uzme loptu u ruke u Srbiji....Odvratan karakter!!!!!

bobi

pre 4 godine

Ipak je na kraju Mica bila u pravu. Marina je povela 2 pleja na EP koja sede na klupi celu utakmicu, jer nisu za polufinale. Mora Ana da igra pleja bez jedne ruke. Zbog glupih sukoba smo otisli na EP bez iskusnog pleja koji bi mogao da promeni ovakvu utakmicu.

Jumko

pre 4 godine

'Ajmo cuvena srpska vojsko, zainati se, pa da slusamo cuveni Mars na Drinu posle utakmice... Neka proradi taj cuveni srpski inat, svima poznati inat! Nista bez tog inata... A onda, u boj neka krenu junaci svi! To je Srbija!

StefanBg

pre 4 godine

Idemo devojke!!! Sramota za stanovnike VAŠEG GRADA BEOGRADA, a ima vas 2.000.000 da ne napunite halu!!!
(Miloš, 6. jul 2019 20:33)

Pucaju kompleksi iz svake reci ove poruke...a priznaj voleo bi i ti da se doselis u nas Beograd da osetis malo cari glavnog grada?

.

pre 4 godine

Idemo!Svim srcem uz vas.Oduševila me Ana Dabović koja kaže da će igrati i sa slomljenom šakom.Definitivno uz vaterpoliste muška i ženska košarka je nešto najbolje što dolazi sa ovih prostora. P.S vidite li ovo fudbalerčići?!Nadam se puna arena!Srećno!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. jul 2019 20:05)

Kad shvatite da nogomet nije vaterpolo ni muška i ženska košarka lakšr će vam biti.

Воип

pre 4 godine

Дабовићка, Петровићка, Бутулија и најзаслужнија за пораз Маљковићка седите 1. А требало би да су управо оне повукле кад оно моша.

box

pre 4 godine

@Ovo sto si izgovorio je individualna stvar..neko voli da gleda upravo supotno ili sa podjednakim zarom navija i za jedno i za drugo. Tebi je recimo cinjenica da su dosadne sestre Vilijams za gledanje kako igraju a meni su one sjajne i voleo sam da ih gledam pogotovo kad igraju medjusobno. Isto tako zenska kosarka mozda nema atraktivnih poteza kao sto su zakucavanja ili "poletanja a la Veseli" ali car i jeste u tome da se gleda malo i drugacije nesto jer jedno te isto dosadi.

Ko god je ikada igrao smislenu kosarku makar ispred zgrade ne moze da gleda zenske meceve. Ja sam ovu utakmicu gledao iz navijackih razloga jer volim i nase devojke i ovu zemlju ali je mucno gledati igru kao takvu. biologija je biologija i protiv nje se ne moze, zene pokusavaju da urade isto sto i muskarci ali nemaju brzinu, snagu, skocnost i to iz pespektive igre na koju smo navikli deluje otuzno. Nijedna nema pravilan sut sa trojke jer im je daleko i nemaju snage pa podbacuju loptu sa ramena ili grudi i jednostavno vidi se da im fali kontrola nad udaljenijim sutevima. Kod skoka u odbrani sve se svede na zagradjivanje ali niti jedna devojka ne moze da se odlepi od parketa vise od 5cm, blokade se udaraju iskljuivo sa zemlje visa igracica nizoj, dribling bez prave promene i svede se na pretrcavanje protivnice...deluju nevesto i nekako nesigurno kao npr. devetogodisnjaci u skoli kosarke. Ne zelim da omalovazim trud, ne zameram im ista niti bilo sta impliciram jenostavno iznosim cinjenice.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ana Dabovic?To bese ona Djilasova tutka?
(Janko,06.jul 2019 20:51)
Ne razumem komentar?Pa 21 vek može biti sa kim god hoće.Njena stvar..

Relja

pre 4 godine

Za vas koji pljujete što Beograđani nisu napunili arenu. Ja sam po partijskoj dužnosti išao na vaterpolo nebitne i dosadne utakmice. A onda sam u finalu dobio upalu pluća po onoj provali oblaka plus vetar. Idite vi malo iz opozicije ne možemo mi svuda da stignemo.

HanSolo

pre 4 godine

To je ta inteligencije Ane.. Glupača živa! Ona je upropastila ovo!! Odvratna! Misli da je zvezda.. A Sonja je totalna enigma i trebala je da bude izvedena iz igre.. Da košarkašića promaši ceo koš više puta je nenormalno!

svetlana

pre 4 godine

Ana Dabovic je upropastila seljackim potezom - udaranjem bez razloga protivnicke.igracice,celu utakmicu i glavni je krivac za.poraz, posto su nase u tom trenutlu imale +2 i bile.u naletu,a nakon toga nisu mogle do kraja da se sastave i daju kos.iz.igre.
Zbog.tog.faula.ne treba joj dati da igra.sutra i treba joj se zahvaliti za sva vremena

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Idemo!Svim srcem uz vas.Oduševila me Ana Dabović koja kaže da će igrati i sa slomljenom šakom.Definitivno uz vaterpoliste muška i ženska košarka je nešto najbolje što dolazi sa ovih prostora. P.S vidite li ovo fudbalerčići?!Nadam se puna arena!Srećno!

Mig Mig

pre 4 godine

Doceka i Milica Dabovic svoje vece.
Najgori zenski kolektivni sport je kosarka.Odbojka,rukomet,atletika cak I fudbal to je za zene,kosarka svakako ne.

N-E-O

pre 4 godine

Ne znam sto se toliko ložite na ovu vest, izgubile izgubile pa šta, i onako to niko ne prati... Koliko ima gledalaca na utakmici nase prve lige u ž. košarci??Sto bi rekao jedan pametan čovek''ženska košarka to je deveti ešalon sporta''i nista nije pogrešio....

Realno

pre 4 godine

Realno Spanjolke su bile bolje. Imale su naše šansu pred kraj ali i da nije bilo nesportske Dabovicke pitanje je da li bi pobedili. Mene više brine ovoliki broj komentara onih koji se bune protiv nacionalnog priznanja (penzije) od 40-e godine. Moja ćerka je isto osvajač medalje i od 40-e za 2 godine će primati 166567 dinara svakog meseca do kraja života što mene kao roditelja ispunjava radošću jer se materijalno obezbedila. Skoro mi kaže komšija to je nepravda. To je malo ko gledao a sad se niko i ne seća ali svi moramo da radimo za njih. Pa jel ti branio neko da gledaš, uzivaš i budeš ponosan? Kaže ja od sporta gledam fudbal i košarku što ja da plaćam pa bar da je od 60-e godine? Oćeš, oćeš i oni što nemaju tv plaćaju pretplatu. Tako da samo mogu da pohvalim državu za ovako divnu odluku.

Danilo

pre 4 godine

Daj bre ostavite Anu na miru! Zaslužuje spomenik kao i sve devojke za ovaj meč. Ova Španija je svemir za sve, a mi je gotovo pobedili.

gadni

pre 4 godine

Predlazem da odigrate 1:1 protiv Butulije, Dabovic, Petrovic itt. Verovatno bi bilo dosadno za gledanje, razlog pogodite sami.
Za zenski tenis, necu cak ni da vam predlozim tako nesto, ne bi imalo smisla ni da pokusavate protive Jelene Jankovic npr.
(kada govorimo o dosadi, 06. jul 2019 22:31)

Davno bjese neka oklada, 1 na 1 s reprezentativkom jugoslavije, vise se ne sjecam kako se zvala, znam da sam kratko s njom i mutio nesto. Na 3 dobijene do 21, ni jednom nije presla malu. Da sam bio jos cvrsci ostala bi na nuli. A nisam bio ni utreniran. Ne moze zena nista polupismenom kosarkasu, za tenis ne znam.

Dekigrobar'67

pre 4 godine

Nemojte Draganu Stanković u igru!
Veliki treneru fale nam tvoja Sonja Petrović i Crvendakić za rekordan poraz...
Svako je trener danas nažalost

miki

pre 4 godine

Nezrele, uplasene, mentalno nespremne za pobedu... trebalo bi da ubace nekog psihologa u ovu reprezentaciju da im podigne samopouzdanje. Ne znaju da igraju pod pritiskom.
Svaka cast za Brooks koja je povukla tim do preokreta, a onda fijasko sa namernom. Nisu mogle da se sastave do kraja.
Sve u svemu pobedile su same sebe.

Publiko eve me!

pre 4 godine

Kad igras 40 minuta bez publike, protiv bolje ekipe na domacem terenu ne mozes ni da pobedis.Sramotna atmosfera stvarno, selfi publika!

VoX

pre 4 godine

Sad gledam prvi meč na prvenstvu i mogu reći da smo kriminalni,ne želim da pljujem ali ovo ni na šta ne liči...
(Dušan, 06. jul 2019 20:51)

Prvi mec na prvenstvu je bio davno, druze..

veder

pre 4 godine

Vas sto prozivate Dabovicku neka je sramota.Devojka je igrala povredjena.
(Zvezdasica, 6. jul 2019 22:57

Nije nas sramota. Povređena igračica se ne stavlja u tim pored drugih koje su zdrave i spremne za igru. To što ona glumata heroinu koštalo nas je finala. Osim toga, seljački faul 'čuvene' Ane je prekretnica na utakmici u korist Španije.

hihihi

pre 4 godine

Pre bi gledao u plafon sat I po vremena,nego gledao žensku košarku.
(marek hamšiković, 06. jul 2019 20:12)

Zar ne vidiš svi svetski mediji ceo dan izveštavaju o ovoj utakmici.

Jumko

pre 4 godine

Ove nas kao i njihove kolege vracaju na fabricka podesavanja... Valjda ce opet oni na Sp u Kini igrati u polufinalu sa Sad, kao na Oi u Riu, pa da likujemo za drugo mesto, koje inace ne priznajemo!

Dušan

pre 4 godine

molim hejtere da ne prozivaju Anu Dabović. jeste veliku glupost napravila, ali ona je naša heroina. u žaru borbe je to uradila, devojka je igrala sa polomljenim šakom. ejjjjj!!!!

Ana hvala ti!

podrška i Sonji Petrović, naš Bodiroga, večeras je nije išlo, sutra će biti najbolja. potpisujem.

Dragana Petrović odlična.

bravo devojke!!!!!

ddd

pre 4 godine

Predlazem da odigrate 1:1 protiv Butulije, Dabovic, Petrovic itt. Verovatno bi bilo dosadno za gledanje, razlog pogodite sami. 
Za zenski tenis, necu cak ni da vam predlozim tako nesto, ne bi imalo smisla ni da pokusavate protive Jelene Jankovic npr. 
Sto se tice muskog srpskog fudbala to se slazem. 
Inace, nemam srca da krivim Anu, devojka je tokom prvenstva a i danas dala sve od sebe, ali zaist glupa greska u odsudnom trenutku. Glavni razlog zbog cega ju je Maljkoviceva uvela povredjenu je bilo njeno iskustvo a bas ona postupi neiskusno. Sudije ispod proseka u velikom broju slucajeva na nasu stetu (na primer, nesviranje nesportske greske nad Stankovicevom a zena je vuce za ruku iz sve anage)... gresile su par puta i na stetu Spankinja, alu u 80% na nasu stetu, sto je u ovakvoj utakmici znacajn faktor.
(kada govorimo o dosadi, 06. jul 2019 22:31)

Pa sta ako bi ga Dabovic, Petrovic, Butulija pobedile u basketu, a Jankovic u tenisu...? To ne menja cinjenicu da su zenska kosarka i zenski tenis dosadni i glupi za gledanje. Odmah licni obracuni sa pojedincem koji kaze istinu i ponizavanje. Uzgred, bilo koja trojka iz muske beton lige bi obrisala patos sa trojkom Dabovic, Butulija, Petrovic, kao i sto bi 250.-i na atp listi obrisao teren sa Serenom. Jednostavno, muski tenis i kosarka su svetlosnim godina ispred, i onda je ljudima dosadno da gledaju losu kopiju, punu nebuloznih poteza.

KOSTA1703

pre 4 godine

Ono kako je Maljkovićeva vodila ekipu u ovoj utakmici je za pitanje da li je prodala utakmicu.
Pošto je u pitanju najosnovnija stvar, koju vidi svako ko je jendom uzero loptu u ruke..
Četiri napada ekipa nema nikakvu akciju, ti imaš dva tajmauta i ne tražiš nijedan.
A tražiš ga na minus 4 trideset sekundi do kraja?????
Na kraju ispade Milica Dabović u pravu........

kada govorimo o dosadi

pre 4 godine

da ne bude da imam nesto protiv zenskog roda, najdosadnije za gledanje: broj 3: zenski tenis, broj 2: zenska kosaarka, i mesto broj 1: muska fudbalska reprezentacija Srbije
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (aca, 6. jul 2019 22:13

Predlazem da odigrate 1:1 protiv Butulije, Dabovic, Petrovic itt. Verovatno bi bilo dosadno za gledanje, razlog pogodite sami.
Za zenski tenis, necu cak ni da vam predlozim tako nesto, ne bi imalo smisla ni da pokusavate protive Jelene Jankovic npr.
Sto se tice muskog srpskog fudbala to se slazem.
Inace, nemam srca da krivim Anu, devojka je tokom prvenstva a i danas dala sve od sebe, ali zaist glupa greska u odsudnom trenutku. Glavni razlog zbog cega ju je Maljkoviceva uvela povredjenu je bilo njeno iskustvo a bas ona postupi neiskusno. Sudije ispod proseka u velikom broju slucajeva na nasu stetu (na primer, nesviranje nesportske greske nad Stankovicevom a zena je vuce za ruku iz sve anage)... gresile su par puta i na stetu Spankinja, alu u 80% na nasu stetu, sto je u ovakvoj utakmici znacajn faktor.

zoran

pre 4 godine

MARINA IZGUBILA UTAKMICU ..SVOJOM NERAZUMNOM ODLUKOM DA NE UZME TAJMAUT ,,POSLE 3

PROMASAJA NA +1 ZA SPANJOLKE.I SMIRI EKIPU..""STRASNO **DILETANSKI
POTEZ .MALJKOVICEVE ...

Lala iz Banata

pre 4 godine

Svi vi koji sada glumite generale posle bitke, treba da se setite da je Ana igrala sa slomljenom šakom. Koliko bi vas učinilo slično? Niko.
Drugo, jeste uradila to što je uradila, u žaru borbe, jer je i španjolka nju verovatno potkačila.
Devojke su odigrale fenomenalno i svaka im čast na tome.

Gile zvani šampion

pre 4 godine

Da li se svako jutro kad posjete Na posao setite radosti koje su vam priredile košarkašice, borci, strelci...Trebali bi. Jer vi svaki radni dan i njima zaradjujete nacionalno priznanje (pemzije) koje je od 58-118 hiljada. A vi koliko imate pemziju od 40-e? Šta kažete imate još 25 godina rada do penzije koja će biti 3-5 puta manje od njihovih koji su jednom osvojili medalju. Nepravda ali baš vas niko ne pita. Takva je naša demokratija.

aca

pre 4 godine

a ja mislio zenski tenis nesto najdosadnije za gledanje.
(aca, 06. jul 2019 22:05)
da ne bude da imam nesto protiv zenskog roda, najdosadnije za gledanje: broj 3: zenski tenis, broj 2: zenska kosaarka, i mesto broj 1: muska fudbalska reprezentacija Srbije

Stefan

pre 4 godine

Citam i ne verujem! Kakvi smo mi ljudi koji pljujemo po igracicama koje su osvojile zlato, bronzu? Sve te devojke su žarko zelele pobedu! Ovo je sport, neko mora da pobedi, a pobedila je Spanija. Ali ja sa ponosom mogu da izgovorim ime i prezime i da aplaudiram svakoj devojci iz tima, one su heroji, lavice i ljudine. A VI? Sram vas bilo. Do pre dva dana kada su redom pobedjivale , tada ste ih podržavali, a sada kada je najteze? Lako je iz fotelje pljuvati po velikom imenima!!

Sir Oliver

pre 4 godine

Срам вас било, мало ко би играо са поломљеном шаком, ... да није ње било не би ни дошле до полуфинала...

Goran

pre 4 godine

Sad gledam prvi meč na prvenstvu i mogu reći da smo kriminalni,ne želim da pljujem ali ovo ni na šta ne liči... 
(Dušan, 06. jul 2019 20:51) 

Prvi mec na prvenstvu je bio davno, druze..
(VoX, 06. jul 2019 20:58)

prvi mec koji citaoc gleda

Legionar

pre 4 godine

"Svi vi koji sada glumite generale posle bitke, treba da se setite da je Ana igrala sa slomljenom šakom. Koliko bi vas učinilo slično? Niko.
Drugo, jeste uradila to što je uradila, u žaru borbe, jer je i španjolka nju verovatno potkačila.
Devojke su odigrale fenomenalno i svaka im čast na tome.
(Lala iz Banata, 6. jul 2019 22:35)"
Izreka kaže: "Želje su jedno, mogućnosti nešto sasvim drugo", to je Marina kao selektor trebalo da zna, nju više krivim od Ane koja je, uzgred rečeno, napravila kiks karijere, ali bukvalno!

Kuki

pre 4 godine

Nekoliko mojih utisaka:

Ovo je cetvrta triler zavrsnica koju su odigrale nase devojke na ovom prvenstvu. Nazalosst ova nije zavrsena onako kako smo svi mi ocekivali.
Devojke su dosta nervozno usle mec. Napravljen je ogroman broj gresaka. Lose smo zatvarali i skok na pocetku. Sve to je uzrokovalo da celu utakmicu jurimo rezlutat.
Na krajuvsmo ih i stigli, ali devojkevnisu uspele da prelome mec.
Neinteligentan potez Ane je verovatno doprineo porazu. Ali smo i pored sega toga imali nekoliko prilika da povedemo u zadnja dva minuta. Nazalost nismo u tome uspeli. Nekad ti protivnik jednostavno ne dopusta.
U ovakvoj utakmici svaka izgubljena lopta i greska moze da bude presudna, a neko moracda pobedi. Na nasu zalost, to je bila Spanija.

Sada bih se jos osvrnuo na paljbu po nasim devojkama.

Prvo, mogli smo videti da devojke tokom intervjua samo sto ne zaplacu.
Drugo Marina Maljkovic je ozbiljan trener sa kojom smo igrali polufinale EP 2013.,osvojili 2015. i sada opet polufinale. Uz to imamo i brobzu na OI. Videli smo kako smo se proveli na EP bez nje.

I sto se tice Ane Dabovic, to je sigurno nasa najbolja igracica. Potez jee svakako bio glup. Ali ljudi vrlo brzo zaborave koliko je toga donela reprezentaciji ova kosarkasica.Ona nas je dovela do polufinala, a takodje zaboravljajy 25poena protiv Francuske u finalu.

miroslavmld

pre 4 godine

Imamo plus 2, u naletu smo i Ana Dabivic pravi nesporski faul i Španija ubacuje 3 slobodna. Gubimo zbog Ane, koja je vodila neku svoju bitku u ovom meču. Samo se pitam da l je zbog Djilasa morala da bude u sastavu i da divlja kako god želi!

Smeh

pre 4 godine

Tako blizu a tako daleko. Šteta jer su mogle da ponove rezultat od pre 4 godine. I ovako je sjajan rezultat i čestitke devojkama na borbi, zalaganju, želji. Najviše bravo za Dabovićku koja je igrala sa prelomom šake. I da osvoje bronzu. A neka je sramota svakoga koje imao šta da zameri devojkama. Dokaz ličnog nevaspitanja.

Milos Mitrovic

pre 4 godine

Marina je totalno promasila na poziciji pleja, ne znam cemu sluze Stanacev i Maja Miljkovic?! Sta je sa Radocaj, Sanjom Mandic...?

Lars

pre 4 godine

Pa i nije nam bas neka igra... nema akcija, staticni u napadu, pik ili individualni prodori... ogra svega 6 ili 7 igracica..plasim se da je do vodjenja.
(Simic, 06. jul 2019 22:18)

Nije do vodjenja, veruj. Samo...u pitanju su zene, to je sve. Zene i sport...

Markioni

pre 4 godine

Za Spaniju ne igra njihova najbolja igracica Alba Torens a za Srbiju ne igra nasa najbolja igracica Milica Dabovic....... zezam se za Milicu naravno :)

D

pre 4 godine

Ladno je Marina imala dva time outa, trosi ih sad na 4 razlike i 20 sekundi, a kad se lomilo zadnja 2-3 min i kada nismo dali nijedan kos nije trazila time out. Jos posle time outa uporno ide na dvojku umesto na 3. Jos ce Milica Dabovic da bude u pravu za nju

Beoman

pre 4 godine

@Dosla nam je glave lose vodjena utakmica protiv Svedske. Dobro odigrana, ali lose vodjena! Umesto da stanu na +20, devojke su ginule da dodju do + 40. Kao posledica toga u ovu utakmicu su usle kao ispumpan balon, narocito se to videlo u sutu za 3 poena. Milica je za neke stvari u pravu! Sve cestitke, idemo po bronzu, napred Srbija!
(Nenad, 6. jul 2019 22:29
gresis, pustiti svedanke na +20 se moze izgubiti partia jer tubi kruzio rezultat izmedju +10 do +24 a kad si samo na deset moze biti opasno a narocito kad igras protiv Armanda Zauwi. Srbija je trebala da stisne zube i pobedi svedjanke sa +50 i tu bi spanjolska bila presirana jer su svedsku pobedile samo 62:29 u priateljskom mecu pre prvenstva! Ali treba jesti dobro, piti troduplo vise krteatina i spanija bi pala, ali Maljkoviceva nie zrela biti trenerica u BiH klubovima-- a vodi nas nacionalni tim.

Paskval

pre 4 godine

Ona namerna lična baš je upropastila! Radujte se vi koji ne želite da im zaradjujete nacionalne penzije. Ipak možda bi im oprostili da uzmu bronzu? Ti je iznos penzije manji. Bravo devojke niste se obrukale!

defekt

pre 4 godine

Pre bi gledao u plafon sat I po vremena,nego gledao žensku košarku.
(marek hamšiković, 06. jul 2019 20:12)

Ahahahahah koji si ti car

Ljubiša

pre 4 godine

Da li se svako jutro kad posjete Na posao setite radosti koje su vam priredile košarkašice, borci, strelci...Trebali bi. Jer vi svaki radni dan i njima zaradjujete nacionalno priznanje (pemzije) koje je od 58-118 hiljada. A vi koliko imate pemziju od 40-e? Šta kažete imate još 25 godina rada do penzije koja će biti 3-5 puta manje od njihovih koji su jednom osvojili medalju. Nepravda ali baš vas niko ne pita. Takva je naša demokratija.
(Gile zvani šampion, 6. jul 2019 22:10)

Da li ti je neko branio da se bavis sportom? Nije! Nisi talentovan, mogao si da ucis skolu imao bi bolji posao i bolju platu. Tako da ne lupaj.
(Ivann21, 6. jul 2019 22:17)

Za naš novac mi bi trebali da se pitamo! Nacionalne penzije od 40-e su bezobrazluk! U svega dve razvijene zemlje se dodeljuju ali tek od 60-e godine. Jednokratna nagrada u vrednosti stana u Beogradu ili 2-3 u nekim drugim gradovima jel malo?

aca

pre 4 godine

Predlazem da odigrate 1:1 protiv Butulije, Dabovic, Petrovic itt. Verovatno bi bilo dosadno za gledanje, razlog pogodite sami. 
Za zenski tenis, necu cak ni da vam predlozim tako nesto, ne bi imalo smisla ni da pokusavate protive Jelene Jankovic npr...
(kada govorimo o dosadi, 06. jul 2019 22:31)
ako se potrefi da igramo "onog dana u mesecu" i ako je tek raskinula sa deckom mislim da imam dobre sanse...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

‘Ajmo cuvena srpska vojsko,zainati se,pa da slusamo cuveni Mars na Drinu posle utakmice...Neka proradi taj cuveni srpski inat,svima poznati srpski inat!Nista bez tog inata...A onda ,boj neka krenu junaci svi!To je Srbija!
(Jumko,06.jul 2019 20:05)
Jumko brate ko ti drma kavez?

Maršal

pre 4 godine

Deveti ešalon ozbiljnog sporta.
(Kupac diplome, 6. jul 2019 22:24)

Deveti ili ne nije bitno. U ponedeljak svi na posao jer moramo da zaradio abnormalno velike nacionalne penzije koje idu i do 118000 za zlato na OI. Zato pucajte, budite borci, ohrabren badminton ili bezite u inostranstvo.

mladen

pre 4 godine

Nemamo mi boljeg za klupu od Marine Maljkovic, to zna svako ko je igrao ili voli kosarku, ali veceras...Bez tajm auta u 4 četvrtini do zadnjih 30 sekundi? Ostavljanje na klupi Stankvicke koja je bez problema ledjima prolazila jedan na jedan, a trebao nam je ili kos ili faul. NIsmo dali kosa skoro zadnje tri minute!Jovanovic, bez suta celu utakmicu, od zadnjih pet zavrsava, cini mi se, tri napada? Čadjo?Ok borbenost, ali jos jedna igracica koja ni bazen ne moze da pogodi..Spankinje zatvore Petrovic i Briks i bog te veselio...Cak je i Crvendakic mogla pod kos. Nasa jedina sansa da zabijemo ili dobijemo faul bilo je guranje pod kos, a mi smo uporno isli na igru jedna na pet preko Sonje ili na akcije Jovanovic..Ne shvatam zasto? Pogotovo sto Daboviceve vise nije bilo da odigra to 1:1. A i njena glupost ce ostati dugo nakon ovog prvestva....Ne znam sta se desilo sa Marinom. Veceras je izgubila sve konce. Steta.

JPR24

pre 4 godine

Dabovic ? Onakav faul napraviti i upropastiti sav uloženi trud kad su uspele da preokrenu ? Završnica, užasno loše i odbrana i vodjena. Uza malo pameti u glavu, ovo su trebale dobiti...

Dragana

pre 4 godine

Potez Ane Dabović svakako nije bio sportski ali to nas nije puno koštalo. Izgubili smo zbog lošeg šuta i lošeg skoka tokom cele utakmice. Sonja Petrović nije bila na visini zadatka, ono nije bila igra za polufinale. Idemo dalje po bronzu.

Dragan

pre 4 godine

Auuuu koji smo mi narod j....e. Kad su ove nase u prosloj utakmici razbile Svedjanke dizali smo ih u nebesa, pa i ovu Dabovicku. A sada ih pljujemo. Dabovicka pogresila, pa? Ajde da je streljamo. Sve je to normalno, desava se. Ovo je sport, nije ovo borba na zivot i smrt brate mili. Los sut je normalna stvar posle onakvog procenta suta na prosloj utakmici. Ja sam posle te utakmice i rekao da ce nase da puknu ko izduvan balon protiv Spanije, posle onakvog, moram reci, bespotrebnog forsiranja. Ali i u profesionalnom sportu se gresi ko i svakom drugom poslu.
Ako sada pljujemo ove nase nista dobro necemo uraditi. Ako zelimo dobro nasoj reprezentaciji dajmo im sada podrsku, jer sada im je i najpotrebnija. Ako osvoje bronzu i to je veliki uspeh.

Danilo

pre 4 godine

Ne palite se devojkama svaka čast borba za medalju je uspeh to se ne prati nigde osim u par zemalja koje su došle do kraja ovog takmičenja.

Tractor__qb

pre 4 godine

Pre bi gledao u plafon sat I po vremena,nego gledao žensku košarku.
(marek hamšiković

Pre bih gledao u plafon nego komentarisao nešto što neću da gledam.

Nenad

pre 4 godine

Dosla nam je glave lose vodjena utakmica protiv Svedske. Dobro odigrana, ali lose vodjena! Umesto da stanu na +20, devojke su ginule da dodju do + 40. Kao posledica toga u ovu utakmicu su usle kao ispumpan balon, narocito se to videlo u sutu za 3 poena. Milica je za neke stvari u pravu! Sve cestitke, idemo po bronzu, napred Srbija!

nebaCar

pre 4 godine

Pre bi gledao u plafon sat I po vremena,nego gledao žensku košarku. 
(marek hamšiković, 06. jul 2019 20:12) 

Pošto si odgledao sad ti je na redu plafon

jox

pre 4 godine

Sad gledam prvi meč na prvenstvu i mogu reći da smo kriminalni,ne želim da pljujem ali ovo ni na šta ne liči... 
(Dušan, 06. jul 2019 20:51) 

Prvi mec na prvenstvu je bio davno, druze.. 
(VoX, 06. jul 2019 20:58) 

prvi mec koji citaoc gleda 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Goran, 6. jul 2019 21:18) 

Citalac, ne citaoc. 
(SV, 06. jul 2019 21:32) 

Čitalac, ne citalac. 
(ISPRSKANA TEGLA, 06. jul 2019 21:51) 

hahahaha... 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (djole, 6. jul 2019 22:35) 

Genijalno!AHAHAHAHAHAAHAHAHAHA!
(Mile, 06. jul 2019 23:00)

jos genijalnije !! ahahahahahaha !!!

VoX

pre 4 godine

Ukopa Srbiju Ana Dabovic! Kosa nijesu mogli dati od onog njenog maestralnog poteza- prvo promasaj za dva, pa faul ispod kosa i plus nesportska licna... sramota! Onaj trenutak je prelomio utakmicu...

Divac

pre 4 godine

Kakva glupost Ane Dabovic, prosto neverovatno da najiskusnija i najbolja igracica napravi takvu glupost. Naravno da joj je oprosteno, ali u ovakvoj utakmici, gde smo u 38. minutu konacno okrenuli momentum na nasu stranu, gde je trebalo u naredna 2 napada da zavrsimo utakmicu, ona onako odalami spankinju. Inace neko je pitao zasto 4 bacanja i lopta sa strane. Zato sto je prvo sviran faul od Ane na sutu, pa nakon toga onaj udarac koji je okarakterisan kao namerna, tj 2 bacanja za faul i 2 za namernu + lopta sa strane. Inace vodili smo 66:64 i posle Aninog izlaska iz igre vise nismo dali kos. Bas steta, imali smo ih, da Ana nije izasla, 99% bismo dobili utakmicu, jer ni spankinje nisu mogle nista da ubace, sve su dale sa bacanja.

А Петров

pre 4 godine

А зашто Марина Маљковић никад не даје коментар за телевизију после утакмице?

dtb_pro

pre 4 godine

Biće sramota ako izgubimo od ekipe čiji prvi plej ima 40 i kusur godina!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. jul 2019 21:00)

Ako se dobro sjećam, mnogo moćnija muška reprezentacija je svojevremeno izgubila od selekcije Novog Zelanda sa sve Perom Kameronom na mjestu pleja, tako da: Šuti i navijaj u djevojke koje se bore koliko mogu i znaju.

Bgd

pre 4 godine

Idemo devojke!!! Sramota za stanovnike VAŠEG GRADA BEOGRADA, a ima vas 2.000.000 da ne napunite halu!!!
(Miloš, 6. jul 2019 20:33)

Ima sasvim dovoljno ljudi. Zamisli nekog ugostitelja koji krivi goste što mu ne dolaze u restoran. Ovo je sport, zabava, nekoga zanima, nekoga ne...nije obaveza da se ide na utakmicu.

Ivann21

pre 4 godine

Da li se svako jutro kad posjete Na posao setite radosti koje su vam priredile košarkašice, borci, strelci...Trebali bi. Jer vi svaki radni dan i njima zaradjujete nacionalno priznanje (pemzije) koje je od 58-118 hiljada. A vi koliko imate pemziju od 40-e? Šta kažete imate još 25 godina rada do penzije koja će biti 3-5 puta manje od njihovih koji su jednom osvojili medalju. Nepravda ali baš vas niko ne pita. Takva je naša demokratija.
(Gile zvani šampion, 6. jul 2019 22:10)

Da li ti je neko branio da se bavis sportom? Nije! Nisi talentovan, mogao si da ucis skolu imao bi bolji posao i bolju platu. Tako da ne lupaj.

Publiko eve me!

pre 4 godine

Kad igras 40 minuta bez publike, protiv bolje ekipe na domacem terenu ne mozes ni da pobedis.Sramotna atmosfera stvarno, selfi publika!

Mire

pre 4 godine

Kakvi smo ljudi..
Sve je super dok pobedjujemo, igracice kraljice selektor boginja, a sad krece talas strucnih komentara i omalovazavanja ocekujem predlog M Dabovic za selektora.
Pa polufinale je veliki uspeh i kontinuitet nase kosarke, nije smak sveta, dajmo im podrsku

sasa

pre 4 godine

Ovu utakmicu je izgubila Marina Maljkovic, sa zakasnelim tajm autom. Butulija je morala da izadje mnogo ranije jer je izgubila ili prodala tri cetri napada kada se rezultat lomio. Prosto!

dijagnostičar

pre 4 godine

Mnogi svoja nezadovoljstva i neuspehe leče uspesima sportista. Pogrešna terapija sa lošim ishodom. Anu ostavite na miru. Njoj je najteže.

my way

pre 4 godine

Ма можемо сада причати шта нас је коштало финала. Анин потез (а како је девојка одиграла утакмицу са повредом, поготово нас на почетку држала), то што Марина није тражила тајмаут у завршних пар минута на поен разлике, што је Драгану држала на клупи, судијске грешке... али суштина је да смо ми одиграли егал меч са у Европи супериорном Шпанијом и да су те нијансе донеле пораз. Свака част свим девојкама! Ово је било право финале пре финала што ће се сутра и видети. Никакве шансе Францускиње немају, а наше морају да дигну главе, преболе ово, одиграју са Британкама како знају и бронза ће доћи. Медаља би то била, људи, леп успех! Нека се врати ово на Олимпијским играма и да Шпанкиње у Токију падну ако дође до тог меча! И даље су мало испред, признаћемо им то, али ћераћемо се још! Ви сте наш понос, девојке, пример како се игра за дрес Србије! Уз вас смо увек! Све најбоље!

Crni gruja

pre 4 godine

Sonja Petrovic, kao i uvek isfrustrirana, ima 1 na 1 umesto trojke ona silazi ispod 6.75 i promasuje jos malo pa celu konstrukciju. Kakva budala, a za Djilasovu tutku nemam reci, devojke poginuse na terenu a ona nesportsku, sacuvaj me boze

cvetak zanovetak

pre 4 godine

Pre svega cestitke devojkama i srecno do bronze, svaka medalja je uspeh. Ovo prvenstvo neka bude uvod u zlato na Olimpijadi sledece godine, jer ipak je to ono najvece i najvrednije. Mozete vi to!
Svaka cast jos jednom, samo napred!

Cccccc

pre 4 godine

Volim Sonju ali danas je bila vrlo losa, bolje da je odsedela na klupi. Anu ne krivim, njoj svaka cast kako je odigrala sa povredjenom rukom. Idemo sutra na bronzu.

Ex faca

pre 4 godine

Na 1:30 pred kraj prvog polkuvremena i pri rezultatu 37:30 komentator nas laže kao da je radio prenos da je prednost špankinja samo 3 poena pa na 16 sec pred kraj ponavlja laž. Ili je polupismen i nezna da računa.

kozak

pre 4 godine

Ajmo malo realnosti.Mi smo ekipa koja ima 3 vrhunske igracice,jedna igrala sa jednom rukom,druga odlozila operaciju,treca se taze porodila.Ostale prosek,Miljkovic nekad bila dobra(a iz nekog razloga nije pozivana tada),Stankoviceva jos uvek vazi za talenta a vec 24 ima,i da se ne lazemo,verovatno bi da se ne igra u Srbiji ispali u prvom kolu u onakvoj grupi,a tezina grupe nas je i ukanalila jer su se devojke dosta potrosile u grupnoj fazi,imale su srece sa protivnikom u cetvrtfinalu,i nekako je bilo logicno da nam se vrati po zlu protiv prvog favorita.I opet se doslo do prilike da ih pobedimo ali jedna skupa Anina greska i ocajan sut za 3 a reprezentacija protiv Spanije to ne prasta.Ipak igracice ne zasluzuju ni mrvu kritike,narocito Ana i Sonja,devojke koje bi trebalo da budu srpske ikone ali nekako se ovde cene neke druge stvari.I ne treba biti razocaran,mislim da bronza ne bi trebalo da dodje u pitanje,idemo na kvalifikacioni turnir za OI sa velikom sansom da prodjemo,a to je i prvobitni cilj,ipak je zlato od pre 4 godine nestvaran uspeh,a danas smo slabiji u odnosu na tad bez Pejdz pre svega,pa cak i Milice koja je onakva opaljena ipak bila dusa tima.Inace nakon Olimpijade sledi velika smena generacija,ostace samo Stankovic,Crvendakic,Milic i Stanacev,koje nista posebno ne igraju,i zato treba da se radujemo eventualnoj bronzi jer tesko da cemo u buducnosti imati priliku da se borimo za vrh.

Petar

pre 4 godine

Pa sta ako bi ga Dabovic, Petrovic, Butulija pobedile u basketu, a Jankovic u tenisu...? To ne menja cinjenicu da su zenska kosarka i zenski tenis dosadni i glupi za gledanje.
(ddd, 06. jul 2019 22:56)

Ovo sto si izgovorio je individualna stvar..neko voli da gleda upravo supotno ili sa podjednakim zarom navija i za jedno i za drugo. Tebi je recimo cinjenica da su dosadne sestre Vilijams za gledanje kako igraju a meni su one sjajne i voleo sam da ih gledam pogotovo kad igraju medjusobno. Isto tako zenska kosarka mozda nema atraktivnih poteza kao sto su zakucavanja ili "poletanja a la Veseli" ali car i jeste u tome da se gleda malo i drugacije nesto jer jedno te isto dosadi.

sempervivum

pre 4 godine

Људи...
Наше кошаркашице су заслужиле сребро на овом првенству, али жреб је био овакав, ово је финале пре финала.
Наше су се одлично бориле и свака им част...
Имале су шансу и зато пораз боли, можемо да жалимо, али Шпанкиње су реално још увек боље...
Ако се наше психички опораве, освојиће бронзу.

remax

pre 4 godine

Deveti ešalon ozbiljnog sporta...
(zvezdas-rajvoSa, 06. jul 2019 23:09)

Dok se jednom Bosna ne plasira na evropsko, tesnim pobedama nad Jermenijom, Irskom i Luksemburgom?
Onda će i kod vas postati ozbiljan sport.
Do tad je sedeća odbojka zakon.

mladen

pre 4 godine

Nemamo mi boljeg za klupu od Marine Maljkovic, to zna svako ko je igrao ili voli kosarku, ali veceras...Bez tajm auta u 4 četvrtini do zadnjih 30 sekundi? Ostavljanje na klupi Stankvicke koja je bez problema ledjima prolazila jedan na jedan, a trebao nam je ili kos ili faul. NIsmo dali kosa skoro zadnje tri minute!Jovanovic, bez suta celu utakmicu, od zadnjih pet zavrsava, cini mi se, tri napada? Čadjo?Ok borbenost, ali jos jedna igracica koja ni bazen ne moze da pogodi..Spankinje zatvore Petrovic i Briks i bog te veselio...Cak je i Crvendakic mogla pod kos. Nasa jedina sansa da zabijemo ili dobijemo faul bilo je guranje pod kos, a mi smo uporno isli na igru jedna na pet preko Sonje ili na akcije Jovanovic..Ne shvatam zasto? Pogotovo sto Daboviceve vise nije bilo da odigra to 1:1. A i njena glupost ce ostati dugo nakon ovog prvestva....Ne znam sta se desilo sa Marinom. Veceras je izgubila sve konce. Steta.

90% nepismeno u svakom smislu

pre 4 godine

Sad gledam prvi meč na prvenstvu i mogu reći da smo kriminalni,ne želim da pljujem ali ovo ni na šta ne liči...
(Dušan, 06. jul 2019 20:51)

Prvi mec na prvenstvu je bio davno, druze..
(VoX, 06. jul 2019 20:58)

prvi mec koji citaoc gleda
(Goran, 6. jul 2019 21:18)

CITALAC!

Kakve "intelektualne gromade" se ovde javljaju!

trn

pre 4 godine

zadnje tri minute utakmice nismo ubacili poena, niti spustili kome loptu pod koš, već forsirali neka soliranja, koja su propadala jedno za drugim!
celo to vreme, na klupi zakucana sedi Dragana Stanković, koja je večeras odigrala najbolju utakmicu na prvenstvu!

svaka čast Maljkovićki na tome što je Srbija došla do polufinala, ali večeras je katastrofalno vodila završnicu meča!!!

remax

pre 4 godine

Eto, to je Španija, nema šta.
Lavice naše, nismo uspele da pobedimo ali još kako smo se trudile.
Biće bolje sutra protiv Britanki, valjda će konačno i trojkica da nam proradi.
Pa da pobedimo recimo 8 razlike, po Dendi, 77:65.

Helena

pre 4 godine

Dugo sam igrala košarku, čak i sa Milicom Dabović. Sećam je se kao pionirke, jer smo generacija.
U jednom od prethodnih komentara, pročitala sam da neko kaže da svakonkomigracsmislenu košarku, ne može da gleda žene dok igraju istu. Istina, mi možda nemamo fizičke predispozocije da ovaj sport učinimo atraktivni, ali ženska košarka se odlikuje velikom borbenošću. To kako žene ostave i srce i dušu na terenu, nikad nisam videla kod muškaraca.Muškarci igraju hladne glave, dok kod žena sve pršti od emocija. Košarka je za muškarce sport, igra, a za žene pitanje života i smrti.

SV

pre 4 godine

Sad gledam prvi meč na prvenstvu i mogu reći da smo kriminalni,ne želim da pljujem ali ovo ni na šta ne liči...
(Dušan, 06. jul 2019 20:51)

Prvi mec na prvenstvu je bio davno, druze..
(VoX, 06. jul 2019 20:58)

prvi mec koji citaoc gleda
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Goran, 6. jul 2019 21:18)

Citalac, ne citaoc.

Walldorf

pre 4 godine

Mogu da prihvatim samo analize ljudi koji su se bavili sportom.Duze od deset godina.Svima ostalima jednostavno ne mozes da objasnis sta je pritisak,sportska drskost ali i hladna glava.Tu kombinaciju je najteze dostici.I retko ko je dosegne.Veceras cure nisu pokazale igru u napadu iz prethodnih utakmica.Sto se odbrane tice, uglavnom je to bilo onako kako treba.Ako bih sada pricao o tome,zasto nisu igrale kako treba u napadu,potrajalo bi.Zato, cestitke nasim igracicama, uz nadu da ce Marina uspeti da ih primiri pred sutrasnju borbu za srebrnu medalju.Sto se tice nacionalnih penzija koje se dodeljuju istaknutim sportistima, slazem se sa onima koji misle da je to preterivanje.Tu bi trebalo napraviti sistematizaciju.Ne zaradjuju svi sportisti milione.Onima koji zaradjuju milione,odrediti adekvatnu,jednokratnu nagradu.Onima koji milione mogu samo da sanjaju,a donose nam medalje sa najvecih takmicenja,treba biti dodeljena nacionalna penzija.U skladu sa finansijskim stanjem u drzavi.Na kraju, stotine hiljada boraca iz ratova devedesetih,jedva sastavlja kraj sa krajem!Oni su prioritet,i sve dok ti ljudi ne budu finansijski obezbedjeni,bicemo neozbiljna drzava.Sve u svemu, jos jednom cestitke nasim kosarkasicama i hvala im na vremenu koje odvajaju za pripreme,umesto da budu sa svojim najblizima.Idemo po bronzu,casno.Nisu nadigrane i ponizene od fantasticne reprezentacije Spanije,borile su se hrabro i uz malo vise discipline i mudrosti,mogle su u finale.Napred SRBIJA!!!

Suki

pre 4 godine

Nasa najbolja i najuspesnija zenska reprezentacija je odbojkaska. Kosarkasicama fali jedna Maja Ognjenovic, motor ekipe, vodja, igracina u svakom smislu.

NeLePFC

pre 4 godine

Da li je realno da Ana Dabovic napravi onakvu nesportsku? Citav mec jurimo zaostatak,napokon dodjemo do prednosti i ona jednom ovakvom gluposcu sve upropasti. Vec tad je bilo prilicno izvesno da cemo izgubiti,iako smo bili u igri...

Mig Mig

pre 4 godine

Za zensku kosarku treba spustiti Kos za 10-15cm,smanjiti daljinu suta a tri poena,manja lopta e onda bi vec sve dobilo neki smisao.Bilo bi cak I kucanja,atraktivnije igre ovo ovako tuga velika.

neko

pre 4 godine

mnogo,mnogo promasaja kosa od table,ne mogu da razumem da ne znaju kos od table da pogode,u svakom slucaju svaka im cast na borbi,borile su se koliko su mogle...

Dragan

pre 4 godine

"nisam gledao utakmicu ali gledam tok meca i vidim da je posle 64 64 Spanija DO KRAJA MECA davala koseve sve po jedan, sto znaci da je imala 7 slobodnih bacanja i da je sve koseve tako dala do kraja? da li je tako bilo ili ja gresim?"
Zasto dobih i minuse na ovo pitanje pojma nemam, ali ajd.. A utakmicu smo izgubili, kad se pogled statistika, vec u prvoj cetvrtini...tako ispada

slola

pre 4 godine

5 razlike, sonja dzordan petrovic se na 2 sekjnde napada zalece i ne pogadja, kontra i 7 razlike, nadam se da nije odlucujuci momenat ali ona devojka ne zna gde se nalazi

Šta to uradi Billy Berone!?

pre 4 godine

Sve dobro što je Dabovićka odradila, zasrala je jednim neverovatno glupim potezom i možda poklonila pobedu Španiji...

lol

pre 4 godine

prvi mec koji citaoc gleda 
(Goran, 6. jul 2019 21:18) 

CITALAC! 

Kakve "intelektualne gromade" se ovde javljaju!
(90% nepismeno u svakom smislu, 06. jul 2019 21:29)
-----

Ako gleda, onda je gledaoc, ne čitaoc!

miki maus

pre 4 godine

Idemo!Svim srcem uz vas.Oduševila me Ana Dabović koja kaže da će igrati i sa slomljenom šakom.Definitivno uz vaterpoliste muška i ženska košarka je nešto najbolje što dolazi sa ovih prostora. P.S vidite li ovo fudbalerčići?!Nadam se puna arena!Srećno!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. jul 2019 20:05)
Uz duzno postovanje popularnijoj kosarci gde smo u muskoj jedni od najboljih na svetu sigurno posle amerikanaca, u zenskoj odbojci smo najbolji na svetu .
Brzo se to zaboravilo svaka cast svima i kosarkasima i kosarkasicama i svim ostalim nasim
sportistima, odbojkasice su svetske, evropske sampionke i olimpijske vice sampionke od sledece godine nadam se i sampionke i prve na rang listi cisto da se ne zaboravi. Vaterpolisti naravno svojim kontinuitetom i dugogodisnjoj dominaciji ne mogu se porediti sa ostalim timovima.

sanja

pre 4 godine

treba u kosarkaskom savezu da zaposle uciteljicu iz matematike!

da li je moguce da je trener toliki strucnjak da tim koji sutira trojke 1 od 11 uopste pusta da sutiraju trojke? ajde da je pola lopti obruc barem pogodilo, ali ovo je sramota mozak. alo zeno, zabrani trojke ako je sut ispod 20%, a kamoli 10%.

Milan

pre 4 godine

Zašto Maljkovicka nije trazila tajm-aut sve do 30 sekundi pre kraja, kada su vec bile na -4? Pre toga su se vec par minuta mucile u napadu. Ne razumem.

besan ker

pre 4 godine

‘Ajmo cuvena srpska vojsko,zainati se,pa da slusamo cuveni Mars na Drinu posle utakmice...Neka proradi taj cuveni srpski inat,svima poznati srpski inat!Nista bez tog inata...A onda ,boj neka krenu junaci svi!To je Srbija!
(Jumko,06.jul 2019 20:05)

Molim vas, neka neko pomogne ovom čoveku...

Falcao

pre 4 godine

beogradjani,kao da ste u pozorištu,navijajte malo,dajte devojkama podršku.
(Zoran LFC, 06. jul 2019 21:11)
Idi pa navijaj.Lako je iz fotelje pametovati.

SAŠA FRANKFURT

pre 4 godine

Čestitke na borbenosti, ali Sonja Petrović je sve uprskala! Ne treba je sad razapeti, ali bolje da je Stanković odigrala do kraja! Sutra osvojite bronzu, i to je super! Bravo na prikazanom!

tv reporter

pre 4 godine

dobra borba, ali izdvajam 2 top komentara za večeras by Denda :

1. 37:30 za španiju - samo tri poena prednosti
2. sada naći snage za bronzu sutra protiv bronzane medalje

roten

pre 4 godine

Bronza je realnost,za nešto više nam je trebala bolja Sonja Petrović,celo prvenstvo se muči u napadu,možda su druge igračice trebale preuzeti odgovornost na kraju meča."Potez" Ane Dabovic je nešto što se zaista ne vidja u ženskoj košarci.Mislim da ne bi bilo loše da Marina Maljković nekada i ustane sa stolice dok traje utakmica,makar pritisak na sudije da izvrši ponekad.

Andrijana

pre 4 godine

Ne bih se ja zamerila Ani Dabovic. Dragana Stanković i Dejana Butulija su po meni iznele ovu utakmicu, a ostale upropastile. Steta.

greta van glit

pre 4 godine

@Ivan
To je krivica Marinina,nije imala plan B a obe povredjene,Ana taze a Sonja hronicno,nije pripremila zamene,ispadose njih 2 krivci sto se trude,plus se Sonja strasno trosi u odbrani.Inace sve 3 najbolje imaju 30,naslednica ni na vidiku sem Stankovic i mozda sestre Luke Mitrovica,2001-godiste a najdominantnija igracica lige,ima preko 2 metra a skolovan igrac,Crvendakic veliko razocarenje,Stanacev stagnira

mile

pre 4 godine

Njih ce da isprase moji Grci, Slukas, Princezis, Papalukas, Dijamantidis i braca Adetotokototumbo.
(Bodibond, 06. jul 2019 22:49)
Zar ti nisi Monakovljanin, pardon, Monacanin hahaha

Pedja

pre 4 godine

Za mene je neresiva enigma bila Sonja Petrovic. Ubedljivo najlosija od pocetka utakmice, kada smo stizali Spaniju, tada bi krenula da sutira i promasuje ili ispusta loptu i tako je daje protivniku. I pred kraj na 1 ili 2 za njih, takodje kljucna lopta, Sonja se ponovo raspomamila i naravno opet promasila, nakon cega ide razlika na 4 poena. U sledecem napadu cujem na tajm-autu idemo na siguran kos i opet se Sonja zalece i opet promasuje po ne znam koji put. Ostale igracice se menjale, ali Sonja mora da igra, ne znam zbog cega. Ako se trazi razlog, ona je iskljucivi razlog.

pedja

pre 4 godine

Utakmicu smo izgubili u prvoj cetvrtini jer smo sve vreme jurili da stignemo rezultat koji je bio u korist Spanije.Kada smo stigli,bez obzira na Aninu gresku, morale su da igraju Stankovic i Crvendakic i da se lopta spusta pod kos gde su nase koasraksice bile bolje i lako resavale situacije kosem ili postizale poene iz slobodnih bacanja.
Posle 64:62 imsle smo tri ulaza (isilovana) i tri suta (nerezonska) ali ni jednu loptu pod kos.
Bez obzira sa poraz sve devojke zasluzuju cestitke na volji,zalaganju i zelji da pobede (u ovom slucaju bolju ekipu od sebe) i na tome im treba cestitati.
Sudjenje na stetu Srbije (cudi me da to niko ne pominje), nesportska licna nad Draganom Stankovic nije sudjena iako je bila.Bilo je jos situacija, cak i koraci u jednoj kontri dve Spanjolke na nebranjen kos,ali se ni to nije sudilo. Cudi me da Marina ni jednom nije protestovala kod sudija, pa makar zaradila tehnicku.
I na kraju,sguran sam da cemo osvojiti bronzu, ali umesto da imamo najbolje igarce u reprezentaciji, nas najbolji play daje izjave po novinama a na terenu nema ko da prenese loptu na protivncku polovinu.Selektori srpskih reprezentacija treba da ostave sujetu po strani jer ne biraju igrace za svoju ekipu nego za ekipu koja predstavlja nasu drzavu i svakog od nas navijaca.

zoran ivkovic

pre 4 godine

Dabovićka nasa najbolja igračica godinama , mnogo je donela Srbiji i godinama je pogonski motor reprezentacije ....desio se ispad i njoj i sta sad ,pogresila i sama zna i bilo sta je bilo idemo dalje . - licno mislim da bi spanija dobila utakmicu i da Ana nije to uradila ....kontrolisale su utakmicu veliki deo meca ....cak i posle nesportske Dabovicke imala je srbija sansu ali ta zadnja 3 minuta odigrali smo katastrofa ....Sonja Petrovic nerezonski sutira a Burks blokirju ....kako god treba biti posten i fer reci da ipak bolja ekipa ide u finale .....raspolazu sa vecim brojem kvalitetnih igracica ,jaca klupa ....cestitke nasim devojkama ,ocekujem danas medalju .....Eh da nam je privreda u evropi gde su nase kosarkasice u vrhu e gde bi nam bio kraj ...bravo devojke

nikolabg

pre 4 godine

Ne znam čemu pojedini komentari prozivanja i lupetanja.
Nismo najbolja reprezentacija na turniru, ali imamo domaći teren, odličnog trenera, igramo srcem, neke devojke i iznad granica mogućnosti i sposobnosti.
Šta god uradili večeras svaka čast svima nadamo se onom največem odličju, a ako ga i ne bude uopšte Bože moj.

Još kako, nema šta

pre 4 godine

Molim vas da zabranite Dendi da prenosi utakmice. Pravi toliko gafova, da ne može više da se trpi.

Samo "auuuu" i "aiiiii" i "još kako". Kovinaljo je za njega Edin Avdić lično.

Gde ja živim

pre 4 godine

Šteta, velika šteta. Obožavam ovu generaciju još od 2013. godine zbog borbenosti i fanatičnosti i uvek mi bude baš krivo. Tada su izgubile 20-ak razlike od Španije, ali su sve bliže. Pašće jednom Španija, gotovo sigurno. Prva četvrtina, odnosno druga polovina prve četvrtine je dosta koštala. Nismo branili Domingez, dozvolili smo previše lakih šuteva i odlepile su se. Naš šut prilično loš, te šunjave trojke ni od korova. Milić ušla u minus fazu iako je imala lepih prilika. Dragana fenomenalna večeras. Ani hvala što je uopšte igrala i to dobro, ali ono na kraju joj nije trebalo. Jeste Ndour krenula šakom prema licu, ali morala je da se savlada. Trebala nam je do kraja. Međutim, Sonja je baš podbacila napadački večeras. Troši se dosta u odbrani, igra iako je trebala na operaciju, ali neke jako loše odluke i selekcija šuta užasna. Ono što meni pak nije jasno je šta se desilo sa šutom Nevene Jovanović i Čađo. Ne može da pogode, a obe imaju prelepu mehaniku za žensku košarku. Butuliji svaka čast za energiju i trojku, samo da nije bilo par nerezonskih probijanja i zabijanja bila bi perfektna.

Devojke, srećno u borbi za bronzu, bolje ste od Britanki i zaslužile ste je. Idemo dalje, puna podrška.

Dragan

pre 4 godine

nisam gledao utakmicu ali gledam tok meca i vidim da je posle 64 64 Spanija DO KRAJA MECA davala koseve sve po jedan, sto znaci da je imala 7 slobodnih bacanja i da je sve koseve tako dala do kraja? da li je tako bilo ili ja gresim?

Mile

pre 4 godine

Sad gledam prvi meč na prvenstvu i mogu reći da smo kriminalni,ne želim da pljujem ali ovo ni na šta ne liči...
(Dušan, 06. jul 2019 20:51)

Prvi mec na prvenstvu je bio davno, druze..
(VoX, 06. jul 2019 20:58)

prvi mec koji citaoc gleda
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Goran, 6. jul 2019 21:18)

Citalac, ne citaoc.
(SV, 06. jul 2019 21:32)

Čitalac, ne citalac.
(ISPRSKANA TEGLA, 06. jul 2019 21:51)

hahahaha...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (djole, 6. jul 2019 22:35)

Genijalno!AHAHAHAHAHAAHAHAHAHA!

veliki strumf

pre 4 godine

Koštaće nas očajna prva četvrtina u kojoj su naše šutirale 4/17 iz igre. Ne gledam meč, na moru sam, pratim ovde i na livescore i neverovatno mi je da naše kada se približe na 5 ne mogu da odbrane taj napad Spankinja. Koliko puta... I da ne mogu jednu trojku da ubodu ceo meč. Kad bi vezale dve... Cela 3/4 razlika 5-9 se kretala, ni gore ni dole.

hellboy

pre 4 godine

Cekaj bre, 4 slobodna bacanja i lopta sa strane? Po kojim je to pravilima, jel zna neko da objasni?
(Bradonja, 06. jul 2019 22:12)
Обичан фаул+неспортски фаул значи 2+2+посед
Пријатно!

djole

pre 4 godine

Sad gledam prvi meč na prvenstvu i mogu reći da smo kriminalni,ne želim da pljujem ali ovo ni na šta ne liči...  
(Dušan, 06. jul 2019 20:51)  

Prvi mec na prvenstvu je bio davno, druze..  
(VoX, 06. jul 2019 20:58)  

prvi mec koji citaoc gleda  
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Goran, 6. jul 2019 21:18)  

Citalac, ne citaoc. 
(SV, 06. jul 2019 21:32) 

Čitalac, ne citalac.
(ISPRSKANA TEGLA, 06. jul 2019 21:51)

hahahaha...

krastavčević

pre 4 godine

Maljkovićka suviše držala na terenu nemoćnu Sonju Perović, a najbolja Stanković ogledala zadnje minute sa klupe. Moj mozak ovo ne može da prihvati!

amater

pre 4 godine

Spolja ništa ne ulazi a protiv švedske nismo mogli da promasimo.
(Alpa Ćino, 06. jul 2019 21:56)

jedno je svedska a drugo spanija

Ivan

pre 4 godine

Neshvatljivo losa zavrsnica posle preokreta, gde po logici tim koji dolazi iz minusa treba da ima mnogo vise samopouzdanja da resi utakmicu u svoju korist. Mislim da je Ana Dabovic previse sebi dala za pravo imajuci u vidu u kakvom je stanju igrala. Mozete mi dati minusa koliko hocete, ali da je imala malo vise razumevanja za tim, a ne za sebe, mogli smo dobiti utakmicu. Htela je da bude heroj sa polomljenom sakom, nista bolje ne mogu ni da kazem za Sonju petrovic. Nepotrebni pokusaji da bude match winner iz vrlo neizgradjenih pozicija. Sve u svemu, nije smak sveta izgubiti od Spanije, ali ako ih nismo sada dobili, tesko cemo u buducnosti...

Deki

pre 4 godine

Gledao uživo spankinje bolje ali šteta sto naše nisu iskoristile momentum preokreta na 64:62.Sudije nam bas nisu bile naklonjene tokom celog meča sve sumnjive odluke odoše na stranu španije. Borbenost na nivou ali sut daleko od utakmice protiv Svedske. Navijanje solidno šteta sto nije bilo više ljudi. I na kraju cestitke našima i želja da osvoje bronzu.

my way

pre 4 godine

(kozak, 6. jul 2019 23:08)
Тако ти испљува девојке најстрашније и рече како не заслужују критике у једном коментару??? Није тачно да су све осим триа Петровић-Дабовић-Брукс просек, напротив. Па и данас су Бутулија и Станковић уз Брукс биле најбоље наше играчице и ти нађеш сада баш Драгану именом да прозиваш???? Све су то сјајне играчице и то су показале на овом првенству и на претходним такмичењима. Осим на прошлом ЕП-у на које су отишле повређене и неспремне девојке су годинама у врху. Ниједан од тих турнира се није играо у Србији, тако да је рећи да би испале у групи да нису играле на домаћем терену бесмислено и јадно. Што се тиче смене генерација не бери бригу, јер долази сјајна генерација млађих девојака попут Раце, Катанић, Турудић, Наумчев, Ногић, Ђорђевић и осталих. Толико о реалности на коју позиваш.

Neko ko voli svoju zemlju, ali od ljubavi se ne živi

pre 4 godine

Ako nas dobije Španija, to će biti samo zato što imaju duplo više snage, 100 puta su brže od naših. Nase se bore kao lavice, skidam kapu! Ovde neko piše da ce biti 40 poena u najavi, a na poluvremenu smo samo 7 poena u minusu?! Napred devojke!

Neko

pre 4 godine

Ana Dabovic je bukvalno izgubila utakmicu sa onim namernim faulom nakon kog nismo dali ni jedan kos.
To ti je tako kad ne znas da iskuliras i zbog tvog ponasanja ispasta cela ekipa divnih devojaka koje su izginule veceras.

Simic

pre 4 godine

Pa i nije nam bas neka igra... nema akcija, staticni u napadu, pik ili individualni prodori... ogra svega 6 ili 7 igracica..plasim se da je do vodjenja.

moto GP

pre 4 godine

Jel ova Nevena Jovanovic imala makar jedan uspesan ulaz koji je rezultirao poenom. Koliko sam video njeni prodori se zavrsavaju ili tako sto se zavuce pa onda frljne loptu i nije ni blizu da pogodi ili baci neki pas koji samo pukom srecom moze da uhvate nase igracice.
Ana Dabovic nemam reci jednom glup potez.

ikac klisa

pre 4 godine

Bravo za borbenost, devojke objasnile ovim nasim fudbalskim manekenima kako se bori za Srbiju. Ono sto nije smelo da se desi je tehnicka Ane Dabovic u presudnim momentima. Iskusan igrac kao sto je ona to ne sme sebi da dozvoli. Potpuno nepotrebno i verovatno nas je to kostalo utakmice...

g4

pre 4 godine

Otkako smo poveli, svi nasi napadi su se svodili na neke individualne akcije. Maljkoviceva je trebalo da trazi tajm-aut mnogo ranije, da nacrta napad i sl.

lignjoslav

pre 4 godine

Steta,
Mada i ocekivano.
Uglavnom kada juris rezultat celu utakmicu, cak i ako stignes i prestignes, uvek se desi pad od 2,3 minuta.
Nismo uspeli da odigramo postenu akciju pposlednjih par minuta, ali ne treba nikoga kriviti.
To je nesto sto se desava skoro svakom.
Recimo da nam je tajming bio los, jer smo ih prestigli upravo na 3,4 minuta do kraja. Malo ranije ili neki minut kasnije i verujem da bi ovo dobili, jer je Spanjolkama usla voda usi.
Ovako bolji ide dalje,nama ostaje zal da smo naleteli na Spance koji su realno bolja ekipa u polufinalu. Nekako verujem da Francuskinje imaju vise sanse protiv njih a mi vise protiv Francuza, pa bi nam repriza rasporeda polufinala proslog EP verovatno mnogo vise odgovarala.
A sto se tice poredjenja zenskog i muskog sporta, zaista ne vidim smisao u tome.
Naravno da bi bilo koji nizerazredni muski tim dobio najjacu zensku ekipu, cak i USA (pa neki dan je bila vest da su neki kadeti u16 pobedili zensku repku Australije 7:0 u fudbalu), ali meni to ne znaci da je zenski sport dosadan.
Ako je nekome ova utakmica bila dosadna ja zaista ne znam sta on ocekuje.

Milos Mitrovic

pre 4 godine

Spanija jednostavno igra timski, imaju dobre i iskusne plejeve, ove ostale odradjuju svaka svoj posao,atletski su jake i to je to.
Mi pravog pleja i nemamo,loptu prenose Ana, Sonja i Jelena, one moraju i da organizuju i da zavrsavaju, nema se snage za sve to, zato i treba da imas pleja u ekipi da rastereti igrace od kojih se ocekuju kosevi.

Dušan

pre 4 godine

moje dve omiljene igračice odgovorne za poraz. Sonja Petrović večeras ništa, bolje da nije ni igrala, a Ana Dabović sa onom nesportskom.

šteta, mogli smo da dobijemo.

svaka čast za borbenost i do sada prikazano.

Mikoli

pre 4 godine

Cekaj bre, 4 slobodna bacanja i lopta sa strane? Po kojim je to pravilima, jel zna neko da objasni?
(Bradonja, 06. jul 2019 22:12)

Faul, izasli smo iz bonusa, 2 slobodna bacanja, nesportska licna greska, 2 slobodna bacanja i lopta sa strane. Dabovicka je imala 3 faula, sa ovim je dobila 4 obican faul, i 5 se racuna nesportska posebno.

gigatrend

pre 4 godine

Džabe crtanje akcija kada nema ko da pogodi. Kako igraju "obične" košarkašice ako reprezentativke ne umeju da organizuju akciju i pogode zicere i poneku trojku?

Gajbex23

pre 4 godine

Kao prvo svaka cast devojkama na borbi i pozrtvovanju tokom celog sampionata.
Sto se vecerasnjeg meca tice moramo se sloziti da su Spankinje bolje ali mi ja bas krivo jel bile su blizu da preokrenu mec i da ga dobija.Na kraju ipak su nas nase brzoplete greske i sranje na kraju odvele u poraz...Steta bas ali sta je tu je.Treba skupiti snage i ici sutra na medalju...Sigurno je devojkama mnogo teze nego nama koji samo gledamo preko tv-a...Srecno devojke

Maxi

pre 4 godine

Sonja Petrović je odigrala celo prvenstvo u kontra ritmu. Dala je odlučujući koš u, čini mi se, prvoj utakmici i to je to. Biće bolje sledeći put.

kiza

pre 4 godine

Bolji ide u finale... Naše su bile sjajne...Završnicu smo odigrali bez akcije, individualno...Sonja nije imala energije......Malo nam je falilo da prelomimo protiv ekipe koja je ipak realno bolja...

Comy SB

pre 4 godine

o cemu se ovde prica....spanjolke bolje ....odigrale vrhunski.....nase devojjke po meni dale svoj maksimum u ovom trenutku...glava gore ...idemo dalje

Rozenkranc

pre 4 godine

Imale šansu, ali od nesportske Ane, ni jedan kršten napad nisu imale niti dale koš...
Kakva glupost u toj odbrani, em crnkinja uhvati svoj promašaj, em Ana izađe, 4 bacanja I napad, I stali smo... E mozgu...

Мишо

pre 4 godine

од како је Дабовић направила намерну, Шпанија 6 поена са линије бацања,ми 0. Штета,а таман смо преокренули

gru

pre 4 godine

Spanjolke zasluzeno pobedile.
Moze li mi neko objasniti odluku trenera da na -4 i 20 pa 10 sek. do kraja trazi od igracica da ne idu na 3 poena nego na 2?

zorz

pre 4 godine

zadnja 3 min kos da daju sanse nema a trener ne menja nista. ona crta neke akcije a peteovic istrci sama i nabije loptu na obruc. a na skoku nikad nikog.

veliki strumf

pre 4 godine

Od 66-64 kos nisu dale! Skoro 5 minuta!!! Šut iz igre u 4/4 6/23. Pa to je za ne poverovati! Sa takvim sutem Švedsku ne bi dobile, a ne Španiju koja se nudila kao nikada do sada. Ali strah od pobede i kompleks od Spankolki su ucinili svoje. Velika šteta i milion gluposti.

nenad

pre 4 godine

Da se razumemo, niko ne spori rezutate Marine Maljkovic, ali ja moram da pitam zasto su zadnjih pet/sest napada kada se lomi utakmica u igri bile Jovanovic i Butulija i cini mi se Čadjo? Pa nam je trebao kos ili bar faul. Stankovic i Brusks su morale stati pod obruc i odigrati ledjima, mogu to i znaju. Stankovic je to pokazala. Umesto toga imali smo svih pet igracica van obruca. Petrovic je povredjena i van forme i to je jasno od pocetka prvenstva, a Bruks je bila umorna, pa je na kraju Jovanovic zavrsavala napade?! Neobicno.. I na kraju da kazem - ovo sto je Ana Dabovic uradila na plus dva kada je udarila nakon faula igracu Španije je NEVEROVATNO.Španija je dobila 4 bacanja i loptu, ona je izbacena, a mi se vise nismo sastavili sa kosem.. Dabovicke u zaista lutajuci metak. Tesko je ostetila sopstveni tim.Steta, ovo je bila zadnja velika sansa ove generacije za finale.Imale su snasu, ali taktika selektora i cinjenica da su neke igracuce van forme i povredjene nisu dozvolile da se to i ostvari.

Poštovalac igre

pre 4 godine

Jel igrala njihova najbolja igračica Alba Torres!?! Inače što se tiče nas niko nije očekivao da možemo daleko dogurat tj ponovit rezultat imajući u vidu koliko ženska košarka se slabo plasira u javnosti odnosno populariše na ovim prostorima. Ovo je odličan uspeh !! Bronza je tu jer sa Britankama je izgledno.

Rozenkranc

pre 4 godine

Realno, bolje Špankinje, ne umemo da branimo njihovu poludistancu, a mi smo malo statični u napadu plus imamo dosta promašenih zicera i smotanih izgubljenih lopti, i to je to.
Malo nam fali, ali uvek tako valjda...
Svejedno, dosta je i ovo ako se uzme bronza...

Milos

pre 4 godine

jedan rece ovde jednu glupost kako zene nemaju pravilan sut smesno pa kako bi ti druze sutirao sa pola terena npr jednostavno neke ne mogu da dobace ali svakako sutiraju pravilno samo kod ramena izbace loptu takva im je mehanika suta a ima ih vise neki igraci u NBA cak imaju tkzv zenski sut jednostavno takva mehanika suta im odgovara nemaju svi isti sut neko sutira levim neko desno R.Korac kako je on sutirao a bio najbolji nas igrac o cemu ti pricas druze svako ima svoj stil smesno znaci najbitnije je da lopta udje u kos pa kako god

ISPRSKANA TEGLA

pre 4 godine

Sad gledam prvi meč na prvenstvu i mogu reći da smo kriminalni,ne želim da pljujem ali ovo ni na šta ne liči... 
(Dušan, 06. jul 2019 20:51) 

Prvi mec na prvenstvu je bio davno, druze.. 
(VoX, 06. jul 2019 20:58) 

prvi mec koji citaoc gleda 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Goran, 6. jul 2019 21:18) 

Citalac, ne citaoc.
(SV, 06. jul 2019 21:32)

Čitalac, ne citalac.

Иван-Ниш

pre 4 godine

Реално су Шпанкиње боље. Оно вођство при крају је било дело велике пожртвованости, али реално током целог меча, Шпанкиње су лакше одигравле нападе, биле уиграније. Од три наше главне играчице, једној поломљена рука, друга можда тренира 2-3 месеца после порођаја, трећа као да има проблема са ногама и стабилношћу шута... Физички су Шпанкиње спремније.