Nedelja, 30.06.2019.

14:50

Ferstapen briljantnim povratkom prekinuo dominaciju Mercedesa!

Vozač Red Bula Maks Ferstapen osvojio je trku za Veliku nagradu Austrije.

Izvor: SN

Ferstapen briljantnim povratkom prekinuo dominaciju Mercedesa! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

107 Komentari

Sortiraj po:

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ Драган - Наравно да постоји услов, зависи до кладионице. Синглирао сам Макса и нису ми прихватили окладу овде у Републици Српској, па сам додао одбојку Ирана и Француску и пао Ирана. Никад немој бити тако сигуран. Играм ја кладионицу 15-ак година, вјеруј да ти говорим истину. 🙌

Dragan

pre 4 godine

Погодио сам да Макс осваја ал падох одбојку, морао сам је додати због услова (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 30. jun 2019 18:26)

Nigde ne postoji uslov za kladjenje , zato ne lupetaj.

F1

pre 4 godine

Навијач сам Мекларена још од средине осамдесетих и задовољан сам трком. У овом тренутку, овакав пласман је сасвим прихватљив, поготово после последњих пар година лутања.

Верштапен је брз и агресиван возач. За мој укус је мало превише ... дрзак (да не кажем нешто друго због чега ми не бисте објавили коментар :) ). Није ми драго због његове победе, али, да је била моја одлука, исто би било - ово је тркање, ништа више, бар је тако било у последњих 30 година. С те стране, свака част, нека ужива у победи! Мекларен може само да се чеше по глави, да се пита шта то није ваљало са Хондом и кад ће они да победе.

С друге стране, на снимку се јасно види како Верштапен помера точкове у лево, удара у точкове Шарла Леклера и избацује га са стазе. Ако погледамо инцидент у Канади између Фетела и Хамилтона, мање је ту било основа за казну него овде. Друга је ствар што се у данашње време казне деле за свакакве глупости, али ако неко жели да буде доследан, требало је да казни Верштапена и призна победу Леклеру!

Каква се порука шаље? Верштапен може да ради шта хоће и извуче се без казне! Сетите се трке у Бакуу прошле године: мењао је правац док га је Рикардо обилазио и избацио обојицу из трке. И ништа, нема казне, плус добио је нови уговор и истерао Рикарда из екипе. Младом и помало умишљеном возачу константно гледати кроз прсте и стављати га у аутомобил којим може да уништи и себе и друге свакако није прави пут ни за спорт, ни за возача. Ма чији он син био.

NY

pre 4 godine

Prljavi Hamilton je loš vozač i ima najbolji bolid brži duplo brži od svih ostalih,da bilo ko drugi ima takav bolid imao bi 164 pob.i 9 titula,nepravedna FIA navija sada za redbul. 
A sada Hamilton nije na tapetu,da vidimo ko je sada negativac,Verstapen,sutra Lando Noris,Gasli... 
Kada bi ferari dominirao kao od 2000 do 2008 bilo bi mnogo zanimljivije,u nekim sezonama od 18 trka 16 pob.i brzi sekundu od ostalih,to je mnogo bolje i zanimljivije nego dominacija Mercedesa i Redbula zadnjih godina.
(serhio, 30. jun 2019 17:56)

Sto Ferari ne dominira? U cemu je problem.Znaci kada Ferari dominira to je OK a kada Mercedes dominira eto problema

MARKO

pre 4 godine

Neznam da li je neko primetio i da jel to normalno al zadnjih 20 krugova do kraja na Red Bulu Ferstapena skoro non stop otvoren DRS, samo na krivinama zatvoren ...

serhio

pre 4 godine

Mislim da sudije treba da malo puste momke da se trkaju,svaki kontakt plaču vozači,previše su ih razmazili,zbog sudija raznih glupih izmena pravila je formula i postala dosadna.
Realno ovo je isto onoliko za kaznu koliko i Vetelovo u Kanadi.
Možda da nisu ferarijevci toliko plakali mozda bi kaznili Verstapena,kojeg lično nešto ne gotivim,neću reći da je loš vozač kao što bi neki rekli kad razmišljaju navijački.
U ovoj borbi navijao sam za Čarlsa,Verstapen previše agresivan i nije ostavio prostor za Leklerov bolid,treba da ima 2/3 bolida ispred da bi birao putanju,jednostavno bio je pored njega i izgurao ga,sudije neka,odluče ali su se opekli jednom dobro i mislim da se neće ovaj put usuditi da nešto menjaju

Bodibond

pre 4 godine

Wow ovde se izgleda vise prati Formula 1 nego mitski srpski sport, fudbal?
(C i n i k, 30. jun 2019 18:06)

Botovi svasta znaju i sve prate.

Saša

pre 4 godine

Ljudi kakvo kaznjavanje Verstapena, pa dečko je vozio kao nikad do sad i sad da ga kazne i upropaste trku. pa to je trka naravno da je branio svoju poziciju na izlasku iz krivine a i da nije obisao Leklera to bi se desilo u sledecem krugu. jednostavno momak je bio brži od ferarija. isto kao u kanadi, nije trebalo kazniti Fetela da izgubi prvo mesto, kazni ga ali ne pomeranjem sa prve pozicije.

Gari

pre 4 godine

A zašto LH44 nije vozio danas?Da ne zna neko?
(Hulio, 30. jun 2019 17:50)
Luis je već na godišnjem odmoru,čeka da mu fetel pridje na -3trke zaostatka pa da nastavi trkanje,nema smisla da već u septembru overi titulu,ionako ferarijevci zadnjih deset godina posle svakog debakla od trke kukaju da više neće da gledaju a na forumu ih je iz dana u dan sve više,nešto mi se tu ne uklapa!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Погодио сам да Макс осваја ал падох одбојку, морао сам је додати због услова. 🙄

употписумалина

pre 4 godine

@kezza
само особа која има површно знање о аутомобилизму може изјавити да “макс има сенин стил”
толико ми непријатно било док сам читао..

santa justa

pre 4 godine

Mogao je Verstapen da ostavi prostor, ali sa namerom nije. Uzmite u obzir sve njegove incidente prethodnih sezona. Tako da Lecleru ostaje samo jedno. Pamti, pa vrati.

The Wolf

pre 4 godine

Ovo je treća trka u sezoni gde Mercedes nema najbrži bolid. Prva je bila Bahrein (pobeda Hamiltona), druga Kanada (pobeda Hamiltona), treća Austrija (pobeda Max-a). Toliko o potpunoj dominaciji Mercedesa!
Posle deset trka u kojima je završavao kao prvi ili drugi, šampion je dao sebi oduška završivši peti. I prošle godine najgori vikend u sezoni za Mercedes bila je Austrija (odustajanje oba bolida).
Hamilton da vozi za Ferari, Ferari bi bio šampion!

serhio

pre 4 godine

Prljavi Hamilton je loš vozač i ima najbolji bolid brži duplo brži od svih ostalih,da bilo ko drugi ima takav bolid imao bi 164 pob.i 9 titula,nepravedna FIA navija sada za redbul.
A sada Hamilton nije na tapetu,da vidimo ko je sada negativac,Verstapen,sutra Lando Noris,Gasli...
Kada bi ferari dominirao kao od 2000 do 2008 bilo bi mnogo zanimljivije,u nekim sezonama od 18 trka 16 pob.i brzi sekundu od ostalih,to je mnogo bolje i zanimljivije nego dominacija Mercedesa i Redbula zadnjih godina.

F1 fan

pre 4 godine

I hajdemo sad - je li Ferstapen zasluzio pobedu? Jeste, nema spora, sve ih je oflekao na stazi, brilijantno je vozio drugi deo trke... je li ju osvojio na pravilan nacin? E pa nije, i sam je kriv za to... sad ga slusam kako kaze, to je trkanje, i uvek tako kada on napravi neko s..nje...

vaše ime

pre 4 godine

Hoće li ovog Ferstapena neko kazniti ili za njega ne važe ista pravila? Namerno izgurao sa staze Leklera, a imao mesta da normalno prođe.

comi

pre 4 godine

Ako ovo šta je mali tatin sin uradio Lekleru nije za kaznu Ferrari treba da bojkotuje sledeću trku!
(Sky, 30. jun 2019 16:42)

Nije problem što je Max tatin sin, već što je Lekler izgledao kao mamina maza :)))

Vlad

pre 4 godine

Pre koju godinu na ovo stazi, na istom mestu doslo je do duela izmedju Hamiltona i Rozberga, bilo je i kontakta/guranja. I nije bilo kazne. A i zasto bi?

kezza

pre 4 godine

Nezasluzena pobeda Maxa.. Mozda jeste najbolje vozio danas, ali imao je vise ozbora pri preticanju Leklera.. Fia ovo treba sankcionisati.. Izgurao ga je sa staze pobogu..
(dipsi, 30. jun 2019 16:47) Svi vi koji ovako mislite, te Max prljav vozac, te nepravda za Ferrari i tome slicno, pa sta bi vi muslili o Seni? Max ima Senin stil, losiji auto ali heabro srce. Pa presao je i svog kolegu iz Red Bulla za celi krug.
Ako mu oduzmu prvo mesto, F1 gubi svaki smisao.

Jo

pre 4 godine

"It is I, Max!" :)
Ne secam se kad sam poslednji put video ovakav oporavak jednog vozaca i obilazenje za pobedu u poslednjim krugovima. Neverovatno, sa sedmog mesta do prvog. Ako mu oduzmu pobedu onda stvarno trkanje vise nema smisla. Lekler je bio kao devojcica, umesto da brani poziciju pre napada, da ide desno, Maks ga je pokrio i drzao se trkacke linije, gde je uopste mogao da ide?

haha

pre 4 godine

Recimo ovako: posle nekoliko uspesnih zatvaranja prema Verstapenu, leclercu je ponestalo asfalta, i to je to. To se zove Race Incident, i ne treba da se kazni. Zasto? Zato sto kad budes pretecen nemozes da se uporedo guras sa protivnikom nego moras da popustis i propustis onoga kojem je Nos auta ispred tvojega.nije ga namerno izgurao i to se i vidi, jednostavno mu je i auto proklizao malo jer su gume vec bile pri kraju, tako da anlizirajte snimak pa cete se uveriti da je OK kako se odigralo. Ne navijam za Verstapena, Leclerc je jako dobar Pilot, ali ovo nije za kaznu

FK2

pre 4 godine

Tako je bre MAX, to je trkanje konacno, ostavi te strine da se voze samostalno oko staze. Cujes nema guranja, ne nego ce na stopericu da voze, ne moraju ni da se vide?!
RBR Honda FTW bejbe!

Guromir

pre 4 godine

@ sah 88
Rekoh ja juce na tvoj komentar da je kazna za Hamiltona mnogo olaksala posao Le Cleru, da si pogresio i da ce Max pbediti.

dalaBu

pre 4 godine

Konačno jedna trka u kojoj ima preticanja, tempa, drugačijeg rasporeda, trka u kojoj Mercedes ne dominira, grešaka timova, vozača, mehaničara ali i to je automoto sport. Sve u svemu ova trka zaslužuje prelaznu ocjenu.

Aco

pre 4 godine

I šta je sad? Gde je kazna za Ferštapena za guranje van staze Leklera? Da se razumemo, nisam navijač ni jednog ni drugog i mnogo više volim da gledam MotoGP, ali ako je ona situacija sa Fetelom završena kaznom, morala je i ova..

presheva

pre 4 godine

jedna super trka.. ovaj lecler zasluzuje prvo mesto.. al docice mu i to.. a ovaj max verstapen je prljav vozac. i zato cini ga super vozacem. moze bit kaznice ga za ono guranje sa leceler.. al ako to cinu formula gubi smisao.. prosle nedelje vetela kaznila sad ako i verstapen onda nema smisao trka bez vakve borbe i malo prljavo vozenje

Mirko

pre 4 godine

Bravo Lekler bravo majstore prva pobeda u karijeri i to protiv superjakog i premoćnog Mercedesa!
(sah 88, 30. jun 2019 16:19)
Hahahaha...ziv si,hahaha

употписумалина

pre 4 godine

Да је Леклер или неко други урадио оно што је Макс, севале би казне, али овако нажалост....

Nenad

pre 4 godine

Kakva trka kakvo uživanje, ne znam da li više uživam u odličnoj trci punoj uzbuđenha ili prvoj pobedi Leklera!
(wve, 30. jun 2019 16:20)

Bravo Lekler bravo majstore prva pobeda u karijeri i to protiv superjakog i premoćnog Mercedesa!
(sah 88, 30. jun 2019 16:19)

buahahahahahahaha
maks nije mislio tako

CJC

pre 4 godine

Max će biti kažnjen sigurno.
Odlična trka posle dugo vremena.
Šteta za Fetela, i zbog greske tima a i zbog toga što ga je krug delio od podijuma.

transparentni

pre 4 godine

Bravo Lekler bravo majstore prva pobeda u karijeri i to protiv superjakog i premoćnog Mercedesa!
(sah 88, 30. jun 2019 16:19)
Reci mi kakav si to "stručnjak",na svaku vest o F1,ostaviš minimum deset komentara pod različitim nickom,pri tom nob stop pljuješ Luisa i Mercedes uništili su ti detinjstvo,pri tom još nisi ni obavešten da je Max pobednik.A tvoje tvrdnje da je Mercedes super jak ne piju vodu,inače bi danas završili ispred šofera iz ferarija,pre će biti da je ipak do vozača i uigranosti tima.Godinama si uzdizao Fetela,sada Leklera a vide li kako je Max obrisao pod s njim,treba mali Lekler još pure da pokusa da bi se uopšte poredio sa pravim trkačima.Od današnjih klinaca jedino vrede Noris i Rasel,to su budući svetski šampioni!

dipsi

pre 4 godine

Nezasluzena pobeda Maxa.. Mozda jeste najbolje vozio danas, ali imao je vise ozbora pri preticanju Leklera.. Fia ovo treba sankcionisati.. Izgurao ga je sa staze pobogu..

moka

pre 4 godine

Kakva trka kakvo uživanje, ne znam da li više uživam u odličnoj trci punoj uzbuđenha ili prvoj pobedi Leklera!
(wve, 30. jun 2019 16:20)

Max!

jcw

pre 4 godine

Kakva trka kakvo uživanje, ne znam da li više uživam u odličnoj trci punoj uzbuđenha ili prvoj pobedi Leklera!
(wve, 30. jun 2019 16:20)

A na kojem programu je pobedio taj Lekler?

Zivota

pre 4 godine

Evo Fetel sa desetog mesta na 3 sekunde od Hamiltona, kladim se da Hamilton vozi Ferari a Fetel Marcedes, Hamilton nijednu trku ne bi zavrsio u top 5

sah 88

pre 4 godine

Ajmo supertalentovani Lekleru do prve pibede u karijeru, samo napred. Crni Fetel ne može da prestigne Norisa u Meklarenu četiri kruga a forsiraju ga za prvog vozača Ferrarija.

Doca

pre 4 godine

Hamilton ne startuje kao 5. vec kao 4. U F1 2+3 nije 5, ako je u pitanju njihov ljubimac. Kakva nepravda za mladog Norisa.
(HARIS, 30. jun 2019 15:02)
Hvala vam na glasu.
Uzmi terapiju,pičeo si da baguješ!

ferari

pre 4 godine

Zivo me interesuje da li ce Ferari, tj. Lekler uspeti da sacuva prvo mesto?! Ne verujem da ce to uraditi iako bih to voleo jer sam fan Ferarija.. Licno mislim da Hamilton iako je pet,i nece imati problema da vec u prvih desetak krugova dodje u poziciju da napadne prvo-drugo mesto !!!! A Fetel?! Ako dodje do cetvrtog mesta bice puna kapa za njega.

Cipula

pre 4 godine

Evo Fetel sa desetog mesta na 3 sekunde od Hamiltona, kladim se da Hamilton vozi Ferari a Fetel Marcedes, Hamilton nijednu trku ne bi zavrsio u top 5
(Zivota, 30. jun 2019 15:33)

Potpisujem, sad ce klinci koji se loze na Hamiltona da ti lupaju minuse, Nejmar, Hamilton, ima li razlike?

ave

pre 4 godine

Za one koji pitaju ko ovo gleda prepune tribine igla nema gde da padne, čak buljuk gledalaca po travi/livadama! Ubedljivo najpopularniji i najgledaniji automoto sport F1!

Brus Li

pre 4 godine

Hamilton ne startuje kao 5. vec kao 4. U F1 2+3 nije 5, ako je u pitanju njihov ljubimac. Kakva nepravda za mladog Norisa.
(HARIS, 30. jun 2019 15:02)

Polako, prika... Hamilton je dobio kaznu +3 pozicije ali je kažnjen i jedan od vozača koji je trebao startovati ispred njega s +5 pozicija, tako da je Hamilton zauzeo 4 mesto.

dalaBu

pre 4 godine

Konačno jedna trka u kojoj ima preticanja, tempa, drugačijeg rasporeda, trka u kojoj Mercedes ne dominira, grešaka timova, vozača, mehaničara ali i to je automoto sport. Sve u svemu ova trka zaslužuje prelaznu ocjenu.

Cipula

pre 4 godine

Evo Fetel sa desetog mesta na 3 sekunde od Hamiltona, kladim se da Hamilton vozi Ferari a Fetel Marcedes, Hamilton nijednu trku ne bi zavrsio u top 5
(Zivota, 30. jun 2019 15:33)

Potpisujem, sad ce klinci koji se loze na Hamiltona da ti lupaju minuse, Nejmar, Hamilton, ima li razlike?

ave

pre 4 godine

Za one koji pitaju ko ovo gleda prepune tribine igla nema gde da padne, čak buljuk gledalaca po travi/livadama! Ubedljivo najpopularniji i najgledaniji automoto sport F1!

Brus Li

pre 4 godine

Hamilton ne startuje kao 5. vec kao 4. U F1 2+3 nije 5, ako je u pitanju njihov ljubimac. Kakva nepravda za mladog Norisa.
(HARIS, 30. jun 2019 15:02)

Polako, prika... Hamilton je dobio kaznu +3 pozicije ali je kažnjen i jedan od vozača koji je trebao startovati ispred njega s +5 pozicija, tako da je Hamilton zauzeo 4 mesto.

dipsi

pre 4 godine

Nezasluzena pobeda Maxa.. Mozda jeste najbolje vozio danas, ali imao je vise ozbora pri preticanju Leklera.. Fia ovo treba sankcionisati.. Izgurao ga je sa staze pobogu..

jcw

pre 4 godine

Kakva trka kakvo uživanje, ne znam da li više uživam u odličnoj trci punoj uzbuđenha ili prvoj pobedi Leklera!
(wve, 30. jun 2019 16:20)

A na kojem programu je pobedio taj Lekler?

Nenad

pre 4 godine

Kakva trka kakvo uživanje, ne znam da li više uživam u odličnoj trci punoj uzbuđenha ili prvoj pobedi Leklera!
(wve, 30. jun 2019 16:20)

Bravo Lekler bravo majstore prva pobeda u karijeri i to protiv superjakog i premoćnog Mercedesa!
(sah 88, 30. jun 2019 16:19)

buahahahahahahaha
maks nije mislio tako

presheva

pre 4 godine

jedna super trka.. ovaj lecler zasluzuje prvo mesto.. al docice mu i to.. a ovaj max verstapen je prljav vozac. i zato cini ga super vozacem. moze bit kaznice ga za ono guranje sa leceler.. al ako to cinu formula gubi smisao.. prosle nedelje vetela kaznila sad ako i verstapen onda nema smisao trka bez vakve borbe i malo prljavo vozenje

haha

pre 4 godine

Recimo ovako: posle nekoliko uspesnih zatvaranja prema Verstapenu, leclercu je ponestalo asfalta, i to je to. To se zove Race Incident, i ne treba da se kazni. Zasto? Zato sto kad budes pretecen nemozes da se uporedo guras sa protivnikom nego moras da popustis i propustis onoga kojem je Nos auta ispred tvojega.nije ga namerno izgurao i to se i vidi, jednostavno mu je i auto proklizao malo jer su gume vec bile pri kraju, tako da anlizirajte snimak pa cete se uveriti da je OK kako se odigralo. Ne navijam za Verstapena, Leclerc je jako dobar Pilot, ali ovo nije za kaznu

Aco

pre 4 godine

I šta je sad? Gde je kazna za Ferštapena za guranje van staze Leklera? Da se razumemo, nisam navijač ni jednog ni drugog i mnogo više volim da gledam MotoGP, ali ako je ona situacija sa Fetelom završena kaznom, morala je i ova..

comi

pre 4 godine

Ako ovo šta je mali tatin sin uradio Lekleru nije za kaznu Ferrari treba da bojkotuje sledeću trku!
(Sky, 30. jun 2019 16:42)

Nije problem što je Max tatin sin, već što je Lekler izgledao kao mamina maza :)))

Jo

pre 4 godine

"It is I, Max!" :)
Ne secam se kad sam poslednji put video ovakav oporavak jednog vozaca i obilazenje za pobedu u poslednjim krugovima. Neverovatno, sa sedmog mesta do prvog. Ako mu oduzmu pobedu onda stvarno trkanje vise nema smisla. Lekler je bio kao devojcica, umesto da brani poziciju pre napada, da ide desno, Maks ga je pokrio i drzao se trkacke linije, gde je uopste mogao da ide?

Zivota

pre 4 godine

Evo Fetel sa desetog mesta na 3 sekunde od Hamiltona, kladim se da Hamilton vozi Ferari a Fetel Marcedes, Hamilton nijednu trku ne bi zavrsio u top 5

F1 fan

pre 4 godine

I hajdemo sad - je li Ferstapen zasluzio pobedu? Jeste, nema spora, sve ih je oflekao na stazi, brilijantno je vozio drugi deo trke... je li ju osvojio na pravilan nacin? E pa nije, i sam je kriv za to... sad ga slusam kako kaze, to je trkanje, i uvek tako kada on napravi neko s..nje...

kezza

pre 4 godine

Nezasluzena pobeda Maxa.. Mozda jeste najbolje vozio danas, ali imao je vise ozbora pri preticanju Leklera.. Fia ovo treba sankcionisati.. Izgurao ga je sa staze pobogu..
(dipsi, 30. jun 2019 16:47) Svi vi koji ovako mislite, te Max prljav vozac, te nepravda za Ferrari i tome slicno, pa sta bi vi muslili o Seni? Max ima Senin stil, losiji auto ali heabro srce. Pa presao je i svog kolegu iz Red Bulla za celi krug.
Ako mu oduzmu prvo mesto, F1 gubi svaki smisao.

FK2

pre 4 godine

Tako je bre MAX, to je trkanje konacno, ostavi te strine da se voze samostalno oko staze. Cujes nema guranja, ne nego ce na stopericu da voze, ne moraju ni da se vide?!
RBR Honda FTW bejbe!

Gari

pre 4 godine

A zašto LH44 nije vozio danas?Da ne zna neko?
(Hulio, 30. jun 2019 17:50)
Luis je već na godišnjem odmoru,čeka da mu fetel pridje na -3trke zaostatka pa da nastavi trkanje,nema smisla da već u septembru overi titulu,ionako ferarijevci zadnjih deset godina posle svakog debakla od trke kukaju da više neće da gledaju a na forumu ih je iz dana u dan sve više,nešto mi se tu ne uklapa!

vaše ime

pre 4 godine

Hoće li ovog Ferstapena neko kazniti ili za njega ne važe ista pravila? Namerno izgurao sa staze Leklera, a imao mesta da normalno prođe.

Mirko

pre 4 godine

Bravo Lekler bravo majstore prva pobeda u karijeri i to protiv superjakog i premoćnog Mercedesa!
(sah 88, 30. jun 2019 16:19)
Hahahaha...ziv si,hahaha

CJC

pre 4 godine

Max će biti kažnjen sigurno.
Odlična trka posle dugo vremena.
Šteta za Fetela, i zbog greske tima a i zbog toga što ga je krug delio od podijuma.

sah 88

pre 4 godine

Ajmo supertalentovani Lekleru do prve pibede u karijeru, samo napred. Crni Fetel ne može da prestigne Norisa u Meklarenu četiri kruga a forsiraju ga za prvog vozača Ferrarija.

употписумалина

pre 4 godine

Да је Леклер или неко други урадио оно што је Макс, севале би казне, али овако нажалост....

Vlad

pre 4 godine

Pre koju godinu na ovo stazi, na istom mestu doslo je do duela izmedju Hamiltona i Rozberga, bilo je i kontakta/guranja. I nije bilo kazne. A i zasto bi?

Doca

pre 4 godine

Hamilton ne startuje kao 5. vec kao 4. U F1 2+3 nije 5, ako je u pitanju njihov ljubimac. Kakva nepravda za mladog Norisa.
(HARIS, 30. jun 2019 15:02)
Hvala vam na glasu.
Uzmi terapiju,pičeo si da baguješ!

transparentni

pre 4 godine

Bravo Lekler bravo majstore prva pobeda u karijeri i to protiv superjakog i premoćnog Mercedesa!
(sah 88, 30. jun 2019 16:19)
Reci mi kakav si to "stručnjak",na svaku vest o F1,ostaviš minimum deset komentara pod različitim nickom,pri tom nob stop pljuješ Luisa i Mercedes uništili su ti detinjstvo,pri tom još nisi ni obavešten da je Max pobednik.A tvoje tvrdnje da je Mercedes super jak ne piju vodu,inače bi danas završili ispred šofera iz ferarija,pre će biti da je ipak do vozača i uigranosti tima.Godinama si uzdizao Fetela,sada Leklera a vide li kako je Max obrisao pod s njim,treba mali Lekler još pure da pokusa da bi se uopšte poredio sa pravim trkačima.Od današnjih klinaca jedino vrede Noris i Rasel,to su budući svetski šampioni!

употписумалина

pre 4 godine

@kezza
само особа која има површно знање о аутомобилизму може изјавити да “макс има сенин стил”
толико ми непријатно било док сам читао..

moka

pre 4 godine

Kakva trka kakvo uživanje, ne znam da li više uživam u odličnoj trci punoj uzbuđenha ili prvoj pobedi Leklera!
(wve, 30. jun 2019 16:20)

Max!

serhio

pre 4 godine

Prljavi Hamilton je loš vozač i ima najbolji bolid brži duplo brži od svih ostalih,da bilo ko drugi ima takav bolid imao bi 164 pob.i 9 titula,nepravedna FIA navija sada za redbul.
A sada Hamilton nije na tapetu,da vidimo ko je sada negativac,Verstapen,sutra Lando Noris,Gasli...
Kada bi ferari dominirao kao od 2000 do 2008 bilo bi mnogo zanimljivije,u nekim sezonama od 18 trka 16 pob.i brzi sekundu od ostalih,to je mnogo bolje i zanimljivije nego dominacija Mercedesa i Redbula zadnjih godina.

F1

pre 4 godine

Навијач сам Мекларена још од средине осамдесетих и задовољан сам трком. У овом тренутку, овакав пласман је сасвим прихватљив, поготово после последњих пар година лутања.

Верштапен је брз и агресиван возач. За мој укус је мало превише ... дрзак (да не кажем нешто друго због чега ми не бисте објавили коментар :) ). Није ми драго због његове победе, али, да је била моја одлука, исто би било - ово је тркање, ништа више, бар је тако било у последњих 30 година. С те стране, свака част, нека ужива у победи! Мекларен може само да се чеше по глави, да се пита шта то није ваљало са Хондом и кад ће они да победе.

С друге стране, на снимку се јасно види како Верштапен помера точкове у лево, удара у точкове Шарла Леклера и избацује га са стазе. Ако погледамо инцидент у Канади између Фетела и Хамилтона, мање је ту било основа за казну него овде. Друга је ствар што се у данашње време казне деле за свакакве глупости, али ако неко жели да буде доследан, требало је да казни Верштапена и призна победу Леклеру!

Каква се порука шаље? Верштапен може да ради шта хоће и извуче се без казне! Сетите се трке у Бакуу прошле године: мењао је правац док га је Рикардо обилазио и избацио обојицу из трке. И ништа, нема казне, плус добио је нови уговор и истерао Рикарда из екипе. Младом и помало умишљеном возачу константно гледати кроз прсте и стављати га у аутомобил којим може да уништи и себе и друге свакако није прави пут ни за спорт, ни за возача. Ма чији он син био.

Guromir

pre 4 godine

@ sah 88
Rekoh ja juce na tvoj komentar da je kazna za Hamiltona mnogo olaksala posao Le Cleru, da si pogresio i da ce Max pbediti.

NY

pre 4 godine

Prljavi Hamilton je loš vozač i ima najbolji bolid brži duplo brži od svih ostalih,da bilo ko drugi ima takav bolid imao bi 164 pob.i 9 titula,nepravedna FIA navija sada za redbul. 
A sada Hamilton nije na tapetu,da vidimo ko je sada negativac,Verstapen,sutra Lando Noris,Gasli... 
Kada bi ferari dominirao kao od 2000 do 2008 bilo bi mnogo zanimljivije,u nekim sezonama od 18 trka 16 pob.i brzi sekundu od ostalih,to je mnogo bolje i zanimljivije nego dominacija Mercedesa i Redbula zadnjih godina.
(serhio, 30. jun 2019 17:56)

Sto Ferari ne dominira? U cemu je problem.Znaci kada Ferari dominira to je OK a kada Mercedes dominira eto problema

Saša

pre 4 godine

Ljudi kakvo kaznjavanje Verstapena, pa dečko je vozio kao nikad do sad i sad da ga kazne i upropaste trku. pa to je trka naravno da je branio svoju poziciju na izlasku iz krivine a i da nije obisao Leklera to bi se desilo u sledecem krugu. jednostavno momak je bio brži od ferarija. isto kao u kanadi, nije trebalo kazniti Fetela da izgubi prvo mesto, kazni ga ali ne pomeranjem sa prve pozicije.

The Wolf

pre 4 godine

Ovo je treća trka u sezoni gde Mercedes nema najbrži bolid. Prva je bila Bahrein (pobeda Hamiltona), druga Kanada (pobeda Hamiltona), treća Austrija (pobeda Max-a). Toliko o potpunoj dominaciji Mercedesa!
Posle deset trka u kojima je završavao kao prvi ili drugi, šampion je dao sebi oduška završivši peti. I prošle godine najgori vikend u sezoni za Mercedes bila je Austrija (odustajanje oba bolida).
Hamilton da vozi za Ferari, Ferari bi bio šampion!

ferari

pre 4 godine

Zivo me interesuje da li ce Ferari, tj. Lekler uspeti da sacuva prvo mesto?! Ne verujem da ce to uraditi iako bih to voleo jer sam fan Ferarija.. Licno mislim da Hamilton iako je pet,i nece imati problema da vec u prvih desetak krugova dodje u poziciju da napadne prvo-drugo mesto !!!! A Fetel?! Ako dodje do cetvrtog mesta bice puna kapa za njega.

santa justa

pre 4 godine

Mogao je Verstapen da ostavi prostor, ali sa namerom nije. Uzmite u obzir sve njegove incidente prethodnih sezona. Tako da Lecleru ostaje samo jedno. Pamti, pa vrati.

Bodibond

pre 4 godine

Wow ovde se izgleda vise prati Formula 1 nego mitski srpski sport, fudbal?
(C i n i k, 30. jun 2019 18:06)

Botovi svasta znaju i sve prate.

Dragan

pre 4 godine

Погодио сам да Макс осваја ал падох одбојку, морао сам је додати због услова (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 30. jun 2019 18:26)

Nigde ne postoji uslov za kladjenje , zato ne lupetaj.

serhio

pre 4 godine

Mislim da sudije treba da malo puste momke da se trkaju,svaki kontakt plaču vozači,previše su ih razmazili,zbog sudija raznih glupih izmena pravila je formula i postala dosadna.
Realno ovo je isto onoliko za kaznu koliko i Vetelovo u Kanadi.
Možda da nisu ferarijevci toliko plakali mozda bi kaznili Verstapena,kojeg lično nešto ne gotivim,neću reći da je loš vozač kao što bi neki rekli kad razmišljaju navijački.
U ovoj borbi navijao sam za Čarlsa,Verstapen previše agresivan i nije ostavio prostor za Leklerov bolid,treba da ima 2/3 bolida ispred da bi birao putanju,jednostavno bio je pored njega i izgurao ga,sudije neka,odluče ali su se opekli jednom dobro i mislim da se neće ovaj put usuditi da nešto menjaju

MARKO

pre 4 godine

Neznam da li je neko primetio i da jel to normalno al zadnjih 20 krugova do kraja na Red Bulu Ferstapena skoro non stop otvoren DRS, samo na krivinama zatvoren ...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ Драган - Наравно да постоји услов, зависи до кладионице. Синглирао сам Макса и нису ми прихватили окладу овде у Републици Српској, па сам додао одбојку Ирана и Француску и пао Ирана. Никад немој бити тако сигуран. Играм ја кладионицу 15-ак година, вјеруј да ти говорим истину. 🙌

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Погодио сам да Макс осваја ал падох одбојку, морао сам је додати због услова. 🙄

Cipula

pre 4 godine

Evo Fetel sa desetog mesta na 3 sekunde od Hamiltona, kladim se da Hamilton vozi Ferari a Fetel Marcedes, Hamilton nijednu trku ne bi zavrsio u top 5
(Zivota, 30. jun 2019 15:33)

Potpisujem, sad ce klinci koji se loze na Hamiltona da ti lupaju minuse, Nejmar, Hamilton, ima li razlike?

kezza

pre 4 godine

Nezasluzena pobeda Maxa.. Mozda jeste najbolje vozio danas, ali imao je vise ozbora pri preticanju Leklera.. Fia ovo treba sankcionisati.. Izgurao ga je sa staze pobogu..
(dipsi, 30. jun 2019 16:47) Svi vi koji ovako mislite, te Max prljav vozac, te nepravda za Ferrari i tome slicno, pa sta bi vi muslili o Seni? Max ima Senin stil, losiji auto ali heabro srce. Pa presao je i svog kolegu iz Red Bulla za celi krug.
Ako mu oduzmu prvo mesto, F1 gubi svaki smisao.

Zivota

pre 4 godine

Evo Fetel sa desetog mesta na 3 sekunde od Hamiltona, kladim se da Hamilton vozi Ferari a Fetel Marcedes, Hamilton nijednu trku ne bi zavrsio u top 5

dipsi

pre 4 godine

Nezasluzena pobeda Maxa.. Mozda jeste najbolje vozio danas, ali imao je vise ozbora pri preticanju Leklera.. Fia ovo treba sankcionisati.. Izgurao ga je sa staze pobogu..

haha

pre 4 godine

Recimo ovako: posle nekoliko uspesnih zatvaranja prema Verstapenu, leclercu je ponestalo asfalta, i to je to. To se zove Race Incident, i ne treba da se kazni. Zasto? Zato sto kad budes pretecen nemozes da se uporedo guras sa protivnikom nego moras da popustis i propustis onoga kojem je Nos auta ispred tvojega.nije ga namerno izgurao i to se i vidi, jednostavno mu je i auto proklizao malo jer su gume vec bile pri kraju, tako da anlizirajte snimak pa cete se uveriti da je OK kako se odigralo. Ne navijam za Verstapena, Leclerc je jako dobar Pilot, ali ovo nije za kaznu

comi

pre 4 godine

Ako ovo šta je mali tatin sin uradio Lekleru nije za kaznu Ferrari treba da bojkotuje sledeću trku!
(Sky, 30. jun 2019 16:42)

Nije problem što je Max tatin sin, već što je Lekler izgledao kao mamina maza :)))

vaše ime

pre 4 godine

Hoće li ovog Ferstapena neko kazniti ili za njega ne važe ista pravila? Namerno izgurao sa staze Leklera, a imao mesta da normalno prođe.

Gari

pre 4 godine

A zašto LH44 nije vozio danas?Da ne zna neko?
(Hulio, 30. jun 2019 17:50)
Luis je već na godišnjem odmoru,čeka da mu fetel pridje na -3trke zaostatka pa da nastavi trkanje,nema smisla da već u septembru overi titulu,ionako ferarijevci zadnjih deset godina posle svakog debakla od trke kukaju da više neće da gledaju a na forumu ih je iz dana u dan sve više,nešto mi se tu ne uklapa!

presheva

pre 4 godine

jedna super trka.. ovaj lecler zasluzuje prvo mesto.. al docice mu i to.. a ovaj max verstapen je prljav vozac. i zato cini ga super vozacem. moze bit kaznice ga za ono guranje sa leceler.. al ako to cinu formula gubi smisao.. prosle nedelje vetela kaznila sad ako i verstapen onda nema smisao trka bez vakve borbe i malo prljavo vozenje

FK2

pre 4 godine

Tako je bre MAX, to je trkanje konacno, ostavi te strine da se voze samostalno oko staze. Cujes nema guranja, ne nego ce na stopericu da voze, ne moraju ni da se vide?!
RBR Honda FTW bejbe!

serhio

pre 4 godine

Prljavi Hamilton je loš vozač i ima najbolji bolid brži duplo brži od svih ostalih,da bilo ko drugi ima takav bolid imao bi 164 pob.i 9 titula,nepravedna FIA navija sada za redbul.
A sada Hamilton nije na tapetu,da vidimo ko je sada negativac,Verstapen,sutra Lando Noris,Gasli...
Kada bi ferari dominirao kao od 2000 do 2008 bilo bi mnogo zanimljivije,u nekim sezonama od 18 trka 16 pob.i brzi sekundu od ostalih,to je mnogo bolje i zanimljivije nego dominacija Mercedesa i Redbula zadnjih godina.

Nenad

pre 4 godine

Kakva trka kakvo uživanje, ne znam da li više uživam u odličnoj trci punoj uzbuđenha ili prvoj pobedi Leklera!
(wve, 30. jun 2019 16:20)

Bravo Lekler bravo majstore prva pobeda u karijeri i to protiv superjakog i premoćnog Mercedesa!
(sah 88, 30. jun 2019 16:19)

buahahahahahahaha
maks nije mislio tako

transparentni

pre 4 godine

Bravo Lekler bravo majstore prva pobeda u karijeri i to protiv superjakog i premoćnog Mercedesa!
(sah 88, 30. jun 2019 16:19)
Reci mi kakav si to "stručnjak",na svaku vest o F1,ostaviš minimum deset komentara pod različitim nickom,pri tom nob stop pljuješ Luisa i Mercedes uništili su ti detinjstvo,pri tom još nisi ni obavešten da je Max pobednik.A tvoje tvrdnje da je Mercedes super jak ne piju vodu,inače bi danas završili ispred šofera iz ferarija,pre će biti da je ipak do vozača i uigranosti tima.Godinama si uzdizao Fetela,sada Leklera a vide li kako je Max obrisao pod s njim,treba mali Lekler još pure da pokusa da bi se uopšte poredio sa pravim trkačima.Od današnjih klinaca jedino vrede Noris i Rasel,to su budući svetski šampioni!

jcw

pre 4 godine

Kakva trka kakvo uživanje, ne znam da li više uživam u odličnoj trci punoj uzbuđenha ili prvoj pobedi Leklera!
(wve, 30. jun 2019 16:20)

A na kojem programu je pobedio taj Lekler?

ferari

pre 4 godine

Zivo me interesuje da li ce Ferari, tj. Lekler uspeti da sacuva prvo mesto?! Ne verujem da ce to uraditi iako bih to voleo jer sam fan Ferarija.. Licno mislim da Hamilton iako je pet,i nece imati problema da vec u prvih desetak krugova dodje u poziciju da napadne prvo-drugo mesto !!!! A Fetel?! Ako dodje do cetvrtog mesta bice puna kapa za njega.

Aco

pre 4 godine

I šta je sad? Gde je kazna za Ferštapena za guranje van staze Leklera? Da se razumemo, nisam navijač ni jednog ni drugog i mnogo više volim da gledam MotoGP, ali ako je ona situacija sa Fetelom završena kaznom, morala je i ova..

употписумалина

pre 4 godine

Да је Леклер или неко други урадио оно што је Макс, севале би казне, али овако нажалост....

Doca

pre 4 godine

Hamilton ne startuje kao 5. vec kao 4. U F1 2+3 nije 5, ako je u pitanju njihov ljubimac. Kakva nepravda za mladog Norisa.
(HARIS, 30. jun 2019 15:02)
Hvala vam na glasu.
Uzmi terapiju,pičeo si da baguješ!

Jo

pre 4 godine

"It is I, Max!" :)
Ne secam se kad sam poslednji put video ovakav oporavak jednog vozaca i obilazenje za pobedu u poslednjim krugovima. Neverovatno, sa sedmog mesta do prvog. Ako mu oduzmu pobedu onda stvarno trkanje vise nema smisla. Lekler je bio kao devojcica, umesto da brani poziciju pre napada, da ide desno, Maks ga je pokrio i drzao se trkacke linije, gde je uopste mogao da ide?

F1

pre 4 godine

Навијач сам Мекларена још од средине осамдесетих и задовољан сам трком. У овом тренутку, овакав пласман је сасвим прихватљив, поготово после последњих пар година лутања.

Верштапен је брз и агресиван возач. За мој укус је мало превише ... дрзак (да не кажем нешто друго због чега ми не бисте објавили коментар :) ). Није ми драго због његове победе, али, да је била моја одлука, исто би било - ово је тркање, ништа више, бар је тако било у последњих 30 година. С те стране, свака част, нека ужива у победи! Мекларен може само да се чеше по глави, да се пита шта то није ваљало са Хондом и кад ће они да победе.

С друге стране, на снимку се јасно види како Верштапен помера точкове у лево, удара у точкове Шарла Леклера и избацује га са стазе. Ако погледамо инцидент у Канади између Фетела и Хамилтона, мање је ту било основа за казну него овде. Друга је ствар што се у данашње време казне деле за свакакве глупости, али ако неко жели да буде доследан, требало је да казни Верштапена и призна победу Леклеру!

Каква се порука шаље? Верштапен може да ради шта хоће и извуче се без казне! Сетите се трке у Бакуу прошле године: мењао је правац док га је Рикардо обилазио и избацио обојицу из трке. И ништа, нема казне, плус добио је нови уговор и истерао Рикарда из екипе. Младом и помало умишљеном возачу константно гледати кроз прсте и стављати га у аутомобил којим може да уништи и себе и друге свакако није прави пут ни за спорт, ни за возача. Ма чији он син био.

sah 88

pre 4 godine

Ajmo supertalentovani Lekleru do prve pibede u karijeru, samo napred. Crni Fetel ne može da prestigne Norisa u Meklarenu četiri kruga a forsiraju ga za prvog vozača Ferrarija.

ave

pre 4 godine

Za one koji pitaju ko ovo gleda prepune tribine igla nema gde da padne, čak buljuk gledalaca po travi/livadama! Ubedljivo najpopularniji i najgledaniji automoto sport F1!

F1 fan

pre 4 godine

I hajdemo sad - je li Ferstapen zasluzio pobedu? Jeste, nema spora, sve ih je oflekao na stazi, brilijantno je vozio drugi deo trke... je li ju osvojio na pravilan nacin? E pa nije, i sam je kriv za to... sad ga slusam kako kaze, to je trkanje, i uvek tako kada on napravi neko s..nje...

Vlad

pre 4 godine

Pre koju godinu na ovo stazi, na istom mestu doslo je do duela izmedju Hamiltona i Rozberga, bilo je i kontakta/guranja. I nije bilo kazne. A i zasto bi?

Mirko

pre 4 godine

Bravo Lekler bravo majstore prva pobeda u karijeri i to protiv superjakog i premoćnog Mercedesa!
(sah 88, 30. jun 2019 16:19)
Hahahaha...ziv si,hahaha

CJC

pre 4 godine

Max će biti kažnjen sigurno.
Odlična trka posle dugo vremena.
Šteta za Fetela, i zbog greske tima a i zbog toga što ga je krug delio od podijuma.

MARKO

pre 4 godine

Neznam da li je neko primetio i da jel to normalno al zadnjih 20 krugova do kraja na Red Bulu Ferstapena skoro non stop otvoren DRS, samo na krivinama zatvoren ...

dalaBu

pre 4 godine

Konačno jedna trka u kojoj ima preticanja, tempa, drugačijeg rasporeda, trka u kojoj Mercedes ne dominira, grešaka timova, vozača, mehaničara ali i to je automoto sport. Sve u svemu ova trka zaslužuje prelaznu ocjenu.

Saša

pre 4 godine

Ljudi kakvo kaznjavanje Verstapena, pa dečko je vozio kao nikad do sad i sad da ga kazne i upropaste trku. pa to je trka naravno da je branio svoju poziciju na izlasku iz krivine a i da nije obisao Leklera to bi se desilo u sledecem krugu. jednostavno momak je bio brži od ferarija. isto kao u kanadi, nije trebalo kazniti Fetela da izgubi prvo mesto, kazni ga ali ne pomeranjem sa prve pozicije.

употписумалина

pre 4 godine

@kezza
само особа која има површно знање о аутомобилизму може изјавити да “макс има сенин стил”
толико ми непријатно било док сам читао..

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Погодио сам да Макс осваја ал падох одбојку, морао сам је додати због услова. 🙄

santa justa

pre 4 godine

Mogao je Verstapen da ostavi prostor, ali sa namerom nije. Uzmite u obzir sve njegove incidente prethodnih sezona. Tako da Lecleru ostaje samo jedno. Pamti, pa vrati.

Dragan

pre 4 godine

Погодио сам да Макс осваја ал падох одбојку, морао сам је додати због услова (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 30. jun 2019 18:26)

Nigde ne postoji uslov za kladjenje , zato ne lupetaj.

Brus Li

pre 4 godine

Hamilton ne startuje kao 5. vec kao 4. U F1 2+3 nije 5, ako je u pitanju njihov ljubimac. Kakva nepravda za mladog Norisa.
(HARIS, 30. jun 2019 15:02)

Polako, prika... Hamilton je dobio kaznu +3 pozicije ali je kažnjen i jedan od vozača koji je trebao startovati ispred njega s +5 pozicija, tako da je Hamilton zauzeo 4 mesto.

moka

pre 4 godine

Kakva trka kakvo uživanje, ne znam da li više uživam u odličnoj trci punoj uzbuđenha ili prvoj pobedi Leklera!
(wve, 30. jun 2019 16:20)

Max!

NY

pre 4 godine

Prljavi Hamilton je loš vozač i ima najbolji bolid brži duplo brži od svih ostalih,da bilo ko drugi ima takav bolid imao bi 164 pob.i 9 titula,nepravedna FIA navija sada za redbul. 
A sada Hamilton nije na tapetu,da vidimo ko je sada negativac,Verstapen,sutra Lando Noris,Gasli... 
Kada bi ferari dominirao kao od 2000 do 2008 bilo bi mnogo zanimljivije,u nekim sezonama od 18 trka 16 pob.i brzi sekundu od ostalih,to je mnogo bolje i zanimljivije nego dominacija Mercedesa i Redbula zadnjih godina.
(serhio, 30. jun 2019 17:56)

Sto Ferari ne dominira? U cemu je problem.Znaci kada Ferari dominira to je OK a kada Mercedes dominira eto problema

The Wolf

pre 4 godine

Ovo je treća trka u sezoni gde Mercedes nema najbrži bolid. Prva je bila Bahrein (pobeda Hamiltona), druga Kanada (pobeda Hamiltona), treća Austrija (pobeda Max-a). Toliko o potpunoj dominaciji Mercedesa!
Posle deset trka u kojima je završavao kao prvi ili drugi, šampion je dao sebi oduška završivši peti. I prošle godine najgori vikend u sezoni za Mercedes bila je Austrija (odustajanje oba bolida).
Hamilton da vozi za Ferari, Ferari bi bio šampion!

serhio

pre 4 godine

Mislim da sudije treba da malo puste momke da se trkaju,svaki kontakt plaču vozači,previše su ih razmazili,zbog sudija raznih glupih izmena pravila je formula i postala dosadna.
Realno ovo je isto onoliko za kaznu koliko i Vetelovo u Kanadi.
Možda da nisu ferarijevci toliko plakali mozda bi kaznili Verstapena,kojeg lično nešto ne gotivim,neću reći da je loš vozač kao što bi neki rekli kad razmišljaju navijački.
U ovoj borbi navijao sam za Čarlsa,Verstapen previše agresivan i nije ostavio prostor za Leklerov bolid,treba da ima 2/3 bolida ispred da bi birao putanju,jednostavno bio je pored njega i izgurao ga,sudije neka,odluče ali su se opekli jednom dobro i mislim da se neće ovaj put usuditi da nešto menjaju

Guromir

pre 4 godine

@ sah 88
Rekoh ja juce na tvoj komentar da je kazna za Hamiltona mnogo olaksala posao Le Cleru, da si pogresio i da ce Max pbediti.

Bodibond

pre 4 godine

Wow ovde se izgleda vise prati Formula 1 nego mitski srpski sport, fudbal?
(C i n i k, 30. jun 2019 18:06)

Botovi svasta znaju i sve prate.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ Драган - Наравно да постоји услов, зависи до кладионице. Синглирао сам Макса и нису ми прихватили окладу овде у Републици Српској, па сам додао одбојку Ирана и Француску и пао Ирана. Никад немој бити тако сигуран. Играм ја кладионицу 15-ак година, вјеруј да ти говорим истину. 🙌