Utorak, 25.06.2019.

13:02

Čović ostaje u Zvezdi

Plejmejker Crvene zvezde Filip Čović produžio je ugovor na još dve godine sa tim košarkaškim klubom.

Izvor: B92

Èoviæ ostaje u Zvezdi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

analiza

pre 4 godine

"Ne sabiramo 5 utakmica, nego smo razliku +36 "ispustili" da uvećamo na 50, jer je dr Čović povukao ručnu i odigrao HUMANITARNU poslednju četvrtinu. Samo da te podsetim da je to bio jedini važan derbi ove sezone, a ti vidi kako ste prošli.
Sto se tiče Bogdana, čudo nije dao 350 poena sa onim silnim odgurivanjima igrača pre šuta, sto su gepekovane i zatvarane sudije aminovale.
Mozda nismo pratili košarku 20 god, nije nam to bio prioritet dok nam je država grcala i na kraju imate samo jednu titulu vise.
Mislite o tome, groBARI iz Laktaša."
(3 koraka hocu ja)

:)
Ono što mi je privuklo pažnju u ovom komentaru je u stvari deo o "20 godina nismo pratili košarku jer nam je država grcala".Kakav senzibilitet!Jeste li pratili tenis,vaterpolo,fudbal u tih 20 godina,ili je senzibilitet ograničen samo na košarku i to domaću i lokalnu?A ja sam,eto,neosetljivo đubre koje je svih ovih godina pratilo sve te sportove,ne mareći za "državu koja grca".

Sabre

pre 4 godine

(Milan, 25. jun 2019 15:23)

Covece, ja sa tobom ne mogu da diskutujem. Da se lepo slozimo da se ne slazemo, a?! Lazic je dao Zvezdi par odlicnih godina, a cak i tada je bilo 50/50 da li ce pogoditi otvorenu trojku ili praviti airball. Svaka cast na odbrani, i na trudu, ali decko je bukvalno jedan od najvecih kosarkaskih antitalenata ikad, kao npr. sto je bio Gatuzo u fudbalu, lik koji 99.9% onoga sto radi radi srcem i trudom, ali realno bi isto kvalitetan bio da se bavi bilo kojim drugim timskim sportom.. mozda i vise. Ali nebitan je Lazic ovde.. ono sto je bitno je da je Covic sasvim pristojan plej sasvim pristojnog suta i ODLICNIH sposobnosti da vidi i proigra igrace, a da mu je glavna mana sto je uzasno slab u duelu i generalno je prosek igrac sveukupno. Ali prosek igrac je i vise nego dovojan da bude drugi plej u Zvezdi, pogotovo kada se uzme u obzir da to "igranje iznad mogucnosti" dolazi i pored sveg osporavanja, mrznje od strane grobara, ismevanja od strane "Delija" i pametnjakovica kao sto si ti koji su uvek tu spremni da ga pljunu samo zato sto mu je Coki cale. Ja stvarno ne vidim zasto decko uopste zeli i dalje da igra za Zvezdu pored svih vas, ali svaka mu cast, i ako je Lazic svojim 'treniranjem' i ..ne bas mnogo toga drugog ovih poslednjih par godina zasluzio novi ugovor, onda je i Filip time sto je iz godine u godine, uprkos svemu, sve bolji.. iako je i dalje naravno totalni prosek od igraca. Ali daleko od toga da je jedini u Zvezdi...

odgovor

pre 4 godine

@Dejan CZ 
Gde nađe Cobsa? Oko Pulena se slažem, opet Faye je Novicki za Keni Gebrijela. 
Loša 4., izuzetno, def loš, prodor loš, off skok nema jer ne razume igru pa nema ni tajming, šut za 3 dobar, bacanja 50%, loš na obruču jer beži od njega plus spore ruke , sve u svemu više igra kao 3 a ne 4. 
Ta 4., pozicija koja je najdeficitarnija uvek. 
Nego nije ti ovo playoff KLS pa da igraš sa samo 2 petice i 2 četvorke. EL treća petica je obaveza u rosteru ili još jedna četvorka.
(onako, 25
Slazem se da su mu defanzivne kretnje u minusu u odnosu na ofanzivu...4 je vrlo deficitarna pozicija,ni Singlton nema dobru odbranu,spor trom ali dobrim sutem kompenzuje...A sto se tice konstatacije oko ovo 2 cetvorke i 2 petice i da nije ovo KLS...Ajmo sagledati najbolji tim ligaskog dela EL i da nije bilo povreda ko zna i f4 kako bi zavrsio...Dakle Fener ..petica 1 Mahmut...4 dve Veseli i Lovernj uskace i Meli na poziciju 4 i ..i ...i ...ajde uputi me ko jos...Ponavljam najuspesniji tim ligaskog dela ..i samo povrede tim desetkovale za veci uspeh...Nece biti da je Fener sa takvim rosterom za KLS....Napomena da ako Stratos ostaje takodje moze na 4 da se spusti sto je dosta puta i igrao...

fenomen

pre 4 godine

Ja sam grobar ali respekt za Filipa Covica. On, Dobric i Davidovac nas pobedise.
Nego, sta je sa Keseljom? On bi mozda i proigrao ali treba da dovedete Ljubu Alicica ili makar Acu Lukasa. Pa ne moze on bez ortaka.

onako

pre 4 godine

@Dejan CZ
Gde nađe Cobsa? Oko Pulena se slažem, opet Faye je Novicki za Keni Gebrijela.
Loša 4., izuzetno, def loš, prodor loš, off skok nema jer ne razume igru pa nema ni tajming, šut za 3 dobar, bacanja 50%, loš na obruču jer beži od njega plus spore ruke , sve u svemu više igra kao 3 a ne 4.
Ta 4., pozicija koja je najdeficitarnija uvek.
Nego nije ti ovo playoff KLS pa da igraš sa samo 2 petice i 2 četvorke. EL treća petica je obaveza u rosteru ili još jedna četvorka.

Markobg

pre 4 godine

Ne razumem toliku zlobu u komentarima kada je ovaj igrac u pitanju. Moze li neko da mi objasni cime je taj igrac to zasluzio? Losim igrama? Losim odnosom prema publici? Nepostovanjem saigraca? Da li oni koji ga omalovazavaju mogu sebi da priznaju kolika je njegova zasluga u osvajanju ABA lige i domaceg prvenstva narocito posle povrede Reglana? 
(Uvek Zvezdas nikad Delija, 25. jun 2019 14:07) 
Nema kvalitet i tacka. Ocajan igrac koga ce na postu svaki plej da razbije, obranu ne igra, nejak i u napadu, cesto mu se akzije zavrsi sutem gde byde air bol ili ulazom gde na izblokiraju ili jedva dobaci do kosa.
(CINJENICE, 25. jun 2019 14:47)

Ima kvalitet za dobrog Aba igrača , uvek je odmeren rekao bi lepo vaspitan ali EL traži nešto više.Da nije ostao Lazić verovatno bi i ja da se pitam dao glas za njega međutim u ekipi koja će morati svaku utakmicu , posebno u EL da igra za koš više, imati u ekipi dva napadački limitirana igrača je potencijalni rizik i problem. Pitanje je koliko će ostarak ekipe , tu mislim na onaj šuterski tip igrača moći da izvuče ovaj ozbiljan nedostatak.

Smogovci

pre 4 godine

@Apk
Pa možda na tvom tv, na ostalim su Davidovac i Beron razbili Budućnost sa Dobrićem. Ovaj je iznenadio groblje u onoj prvoj i solidno igrao uobičajenu minutažu ništa posebno. Čak i kao jedini kec počinjao kao zamena sve mečeve oba finala.
Davidovac, Dobrić i Simanić su to jezgro koje neće da dozvoli da se ekipa bruka kao Đetići. Čović ima tu crtu ali nema njihov nivo, ne može da dobaci do tog kvaliteta konstantno samo ponekad.
Lazić je nešto drugo, on ima zadatke koje skoro uvek rešava na bilo kome, on jeste taj kvalitet za to što radi.

Dejan CZ

pre 4 godine

Moje vidjenje...Pozicija 1 Covic kao drugi plej i plej broj 1 da se ja pitam Reglanda ne bih zadrzao vec bih doveo Cobsa iz Cedevite,nikako Pulena... pozicija 2 da bude pokrivena sa Beronom i Dzenkinsom koji mogu da preuzmu i ulogu pleja jer su takvi igraci...plus svestrani Davidovac i tu bi oko igraca organizatora prica zavrsena bila...Lazic pokriva takodje poziciju 2 ali takticki drugaciji tip igraca koji je neophodan...dakle 5 niskih plus Davidovac
Centri Kuzmic i Odzo
Cetvorke Simanic i po meni Faje vremesan upitan (ja bih na to mesto doveo Gabriela iz Turk telekoma,moze da siri igru kao Kvinsi poseduje strasan sut)
Pozicija 3...Dobric i Perperoglu koji moze da se spusti i na 4 po potrebi
Tim od 12 igraca za EL...

Lionac

pre 4 godine

Bili trokorak, 25. jun 2019 15:31)

Imace ali sa Covicem tesko ukoliko on bude i 2 play.
Uostalom ne mirise ni na dobro kako je pocelo sa potpisima ali mozda iznenadi gospodin tata sa kvalitetnim potpisima.

Lionac

pre 4 godine

Logika koja je uništila sportsku kreativnost u Srbiji.
(komedija, 25. jun 2019 16:42)

Kreativnost? Gde ti zivis?
Danas se u svim sportovima trazi prvo da se ima fizika,temperament, izdrzljivost, a na to se nadogradjuje igra a iz svega toga dolazi kreatvnost i sloboda da uradis nesto.
Covicu je kreativnost na vrh nosa kad ne moze da prenese loptu bez 5 driblinga i treba mu 15 sec da postavi napad.
Slobodno zapisi takav kao on nema sta da trazi u El u KLS ga je Italijan procitao brzo a to sto i on ima iste takve i gore koji ne iznesu strategiju nije on kriv.
A inace zbog toga svega osim u rukometu gde je sistem najgori i savez najkorumpiraniji nemamo uspeha a u svim kolektivnim imamo koliko vidim osim naravno fudbala i mafije i pranja novca, politicki igara itd.

U rukometu smo kreativni

Smogovci

pre 4 godine

@Delije sa seRvera
Opet ništa kafana i priče, živi ljudi nego opet skupljaš "mudrost" sa foruma gtr?

Obrni okreni Zvezda na pola one "dominacije" čuvenog Duleta od Kluža.

teo

pre 4 godine

Dobro taman cu ustedeti 200 e da ne bacam na sezonsku kartu ..Ako se po jutru dan poznaje bice ovo ista ekipa kao sa alipmija kad je vodio ...

3 koraka hocu ja, necu 1, necu 2

pre 4 godine

Panteri poceli sabiraju po 5 utakmica. "Vaša bol je neprocenjiva, baš vas je natrpao u polufinalu za +36." - koja je ovo sada statistika. 
P a vama je jedan Bogdan po poluvremenu trpao ovoliko koseva, a ne iz 4 utakmice. A razlika u finalnim serijama je bila +450. 
ALi dobro, 20 godina negledanja kosarke i bole danas proizvodi ovakve statistike. Kao F9 i slicno.
(Delije sa seRvera, 25. jun 2019 15:55)

Ne sabiramo 5 utakmica, nego smo razliku +36 "ispustili" da uvećamo na 50, jer je dr Čović povukao ručnu i odigrao HUMANITARNU poslednju četvrtinu. Samo da te podsetim da je to bio jedini važan derbi ove sezone, a ti vidi kako ste prošli.
Sto se tiče Bogdana, čudo nije dao 350 poena sa onim silnim odgurivanjima igrača pre šuta, sto su gepekovane i zatvarane sudije aminovale.
Mozda nismo pratili košarku 20 god, nije nam to bio prioritet dok nam je država grcala i na kraju imate samo jednu titulu vise.
Mislite o tome, groBARI iz Laktaša.

Apk

pre 4 godine

Prošle godine kada je Budućnost ovako razjurila ekipu koja je uzela titulu i dovela dosta stranaca bilo je - plastika, mali klub, nemaju poštovanja za svoje igrače...
A sada vidim polovina na forumu besni što su Čoviću i Laziću produženi ugovori. Jedan je kapiten, a drugi sam izneo poziciju pleja i doneo nam titule.
Bolje da sačuvamo jezgro i dovedemo dva skupa stranca koji su stvarno odlični igrači kao što su to bili Miler, Dzenkins, Markus kod nas, nego 5 stranaca polovnjaka. Perperoglu i Faje su igrači za koje treba razmišljati o produženju ugovora, jer su skuplji i stari. Pitanje je da li mogu da iznesu 34 utakmica u Evroligi.

komedija

pre 4 godine

Nama trebaju fajteri borci i fizicki jaki da nadoknadimo znanje.

(Lionac, 25. jun 2019 15:11)

Logika koja je uništila sportsku kreativnost u Srbiji.

Delije sa seRvera

pre 4 godine

Panteri poceli sabiraju po 5 utakmica. "Vaša bol je neprocenjiva, baš vas je natrpao u polufinalu za +36." - koja je ovo sada statistika.
P a vama je jedan Bogdan po poluvremenu trpao ovoliko koseva, a ne iz 4 utakmice. A razlika u finalnim serijama je bila +450.
ALi dobro, 20 godina negledanja kosarke i bole danas proizvodi ovakve statistike. Kao F9 i slicno.

Aleksandar

pre 4 godine

Bravo decko.Toliko mi je drago zbog Tebe.Nemas pojma.Veoma vazan igrac u dinamici Zvezdine igre i neophodnom podizanju ekipe.Pravi potez.Srecno!

3 koraka hocu ja, necu 1, necu 2

pre 4 godine

Njegova lopta, moze mu se njemu uopste i ne treba ugovor...
(heisenberg, 25. jun 2019 14:36)

Ako mi ne kukamo, sta se vi bunite.
Bolje pogledaj koliko vas je POŠOMLJENI SEKAČ dodatno ukanalio.
Vratiste li 600.000 stručnjaku za rumunsku košarku?

3 koraka hocu ja, necu 1, necu 2

pre 4 godine

Svaka cast momce!!Bez ikakve pomoci i veze igrati u Zvezdi je veliki uspeh...
(miki, 25. jun 2019 13:07)

Vaša bol je neprocenjiva, baš vas je natrpao u polufinalu za +36.

zvezdas

pre 4 godine

Ako bi Zvezda uspela da dovede Pulena, ta bi bilo savrseno. Covek je vec neko vreme u evropskoj kosarci. Osim toga on je i odlican i kao plej i kao kosgeter. Mislim da bi Zvezda onda imala dobru liniju na pleju

Lionac

pre 4 godine

Sabre, 25. jun 2019 14:48


Nisam pominjao ljudski kvalitet uostalom ne igra on za Zvezdu zbog sladoleda. Ne poznajem ga licno kao ni ti.
Pricam o kvalitetu, jeste pokazao da zna da igra ali ovaj nivo koji zahteva EL jednostavno nema kvalitet. Taj kontinuitet broj utakmica itd nece izneti jedan Covic ni kao 3 play ni kao mahac peskirima.
Kada ga procitaju i urade analizu posle 4 utakmice u EL on je zavrsio.
Nama trebaju fajteri borci i fizicki jaki da nadoknadimo znanje. Zato Lazic moze da bude tu iako je jeenosmeran igrac a ovaj nelom zauzima mesto a bogami i novac za ili mladog ili boljeg igraca.
A to koliki sam ja Delija hm nije upitno 200km u jednom pravcu puta kosarka fudbal itd bar 25 puta godisnje plus Evropa nije upitno. Uostalom imam svoje misljenje. Poz

BgHQ

pre 4 godine

Mnogi se ovde cude ali bez opravdanog razloga.Koliko para toliko muzike.Nisu valjda ocekivali da dovedemo Rodrigeza ili Ljulja? Momak je odigrao vise nego solidno svoju rolu u CZ a mi ako uspemo da na mesto prvog playa dovedemo kvalitetnog stranca bice sjajno.Nas budzet ne dozvoljava da dovedemo na poziciji 1 dva odlicna strana igraca.To je to,nema mnogo filozofije.

3 koraka hocu ja, necu 1, necu 2

pre 4 godine

Barsa dala ponudu,on i Keselj 2.5 mil.Ali zna se,srce je presudilo.
(Zakonodavac, 25. jun 2019 14:03)

Da kao u slucajevima, Pere Božića, Avdalovića, Tepića, Gagare, Djunica...

ja

pre 4 godine

Svaka cast momce!!Bez ikakve pomoci i veze igrati u Zvezdi je veliki uspeh...
(miki, 25. jun 2019 13:07)

Da li stvarno veruješ u to što si napisao? Ako da, onda mora da nikad nisi izašao na ulice da igraš basket, ima na hiljade takvih koji bi mogli da odigraju isto što i Čović igra u Zvezdi.

Zuco

pre 4 godine

Sve mi ovo mirise da Partizan dobija wc za evroligu,i to ljudi u klubu ocigledno znaju. Izgleda da necemo imati bas neki budzet,cim produzujemo ugovore pojedinim igracima. Novac ce se ili raspodeliti izmedju Zvezde i Partizana,ili cak malo vise ici grobarima. Daj Boze da gresim,mada ko zna. Najbolje bi bilo da oba kluba igraju el,da su budzeti solidni,pa da prsti!!! :)

Milan

pre 4 godine

(Sabre, 25. jun 2019 14:48) # Link komentara


Jesi ozbiljan?Poredis Lazica koji je kroz sve ove godine trenirao i to zestoko da dodje do statusa koji ima sad u Zvezdi dok je Filip u timu zato sto mu je cale vodi Zvezdu.Filip ne zasluzuje mesto ma koliko se vi sada potrudili da zato sto je odigrao par utakmica iznad svojih realnih mogucnosti da ga branite i kazete kako je zasluzio jer nije.Ja stvarno ne bih da se molim da on opet pruzi takve partije jer to nije realno ocekivati opet od njega i nije svaka ekipa Buducnost koja se ne trudi u odbrani.Videli smo protiv Partizana sad u finalu kako se muci da organizuje igru i gde su mu asistencije jedino kad uvali vruc krompir a Davidovac i Dobric pogode...

A za ove koji govore koliko para toliko muzike niko ovde ne govori da bi uzeli Ljulja i ostale top plejeve...A nemojte da se iznenadite kad se na drugim pozicijama dovede neki malo skuplji stranac...

sledeći Dženkins, Simon i Kuzmić

pre 4 godine

Prvo Lazić, sad Čović. Imaćemo manje pobeda nego Budućnost. Filipu inače svaka čast. Izuzetno korektan momak koji se odlično nosi sa bremenom. Kao košarkaš sasvim solidan, ali ipak pretanak za EL.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NoName, 25. jun 2019 13:37)

Ja ti obećavam da Zvezda neće imati ispod 10 pobeda, objektivno. Samo može da ima više. 15 pobeda je puna kapa, onako navijački.

Milan

pre 4 godine

A zasto, tacno?! Covek je u vise kljucnih meceva bio glavni igrac.. al realno.
(Sabre, 25. jun 2019 14:13)

I evo ih.To sto je covek prevazisao ocekivanja(koja su bila mala) u tom finalu ne znaci da sad treba da bude 2 plej u ekipi a bice nemojte da se lazemo.Tako da ovo jeste sramota.

Lionac

pre 4 godine

Uze mi covel rec iz usta.
Sramota,koliko smo jadni. Kao sto u fudbalu nemamo niti novca niti kvaliteta za LS tako i ovde ako nemamo novac nemamo sponzore pune tribine tokom cele sezone nema sta da trazimo u EL.
Draze bi mi bilo da je neko iz FMP.a ili nas klinac dobio sansu umesto ovog 30 togodisnjaka tatinog.
A svakako od glave ne valja a to je trener koji nema autoritet ni kod igraca sudija a ocigledno ni kod gazde Čovica.

Lose nam se pise. Procicemo kao Buducnost mozda i gore.

srpski spanulis

pre 4 godine

Odavno nismo imali situaciju da, kako kaže vest, iskusan igrač želi da ostane u domaćoj košarci.
Sva je prilika da se Zvezda konsolidovala nakon prošlogodišnjeg prevrata niskim udarcaima Budućnosti Crne Gore, i da je klub konsolidovao kurs ka Budućnosti Srbije.

Slobodan

pre 4 godine

Zasluzeno, sa Ficom kao jedinom pleyom dobili smo dva finala, sa Buducnosti i Partizanom ... obadve ekipe su imale po cetiri napricana i u odnosu na njega preskupa pleya ...

Uvek Zvezdas nikad Delija

pre 4 godine

Ne razumem toliku zlobu u komentarima kada je ovaj igrac u pitanju. Moze li neko da mi objasni cime je taj igrac to zasluzio? Losim igrama? Losim odnosom prema publici? Nepostovanjem saigraca? Da li oni koji ga omalovazavaju mogu sebi da priznaju kolika je njegova zasluga u osvajanju ABA lige i domaceg prvenstva narocito posle povrede Reglana?

Milos

pre 4 godine

Neka je potpisao! Izborio se posteno ove godine. Moze da odigra 10 minuta svaku utakmicu i to je dovoljno da prvi plej odmori. A i treba nam da nervira komisiju malog. Stalno ga vredjaju i to ga psuju a on ih SMEKERSKI kulira i dovodi do ludila...

Sabre

pre 4 godine

Uze mi covel rec iz usta.
Sramota,koliko smo jadni. Kao sto u fudbalu nemamo niti novca niti kvaliteta za LS tako i ovde ako nemamo novac nemamo sponzore pune tribine tokom cele sezone nema sta da trazimo u EL.
Draze bi mi bilo da je neko iz FMP.a ili nas klinac dobio sansu umesto ovog 30 togodisnjaka tatinog.
A svakako od glave ne valja a to je trener koji nema autoritet ni kod igraca sudija a ocigledno ni kod gazde Čovica.

Lose nam se pise. Procicemo kao Buducnost mozda i gore.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Lionac, 25. jun 2019 14:02)

E a vidis mene je sramota sto se ti deklarises kao Zvezdas. Decko je toliki gotivac da su mu i najokoreliji grobari priznali i retko ko mu vise vredja kevu samo zato sto je toliko puta dokazao da kakav god da mu je cale, sta god da je proziveo i dalje je uvek sportski nastrojen i ferplej igrac. ALI TO JE SVE NEBITNO ZA OVO ZNAM. Zato je bitno da je bio verovatno kljucni nas igrac u kljucnim utakmicama u OBA finala koje smo osvojili ove godine. Sta vise covek treba da uradi, ajde stvarno?! Msm, NARAVNO da decko kao ni Lazic nije top plej, ali za pare za koje ce on da igra, za ulogu koju ce da ima, I VISE NEGO JE ZASLUZIO DA BUDE TU. Za razliku od tebe kao navijaca, npr.

CINJENICE

pre 4 godine

Ne razumem toliku zlobu u komentarima kada je ovaj igrac u pitanju. Moze li neko da mi objasni cime je taj igrac to zasluzio? Losim igrama? Losim odnosom prema publici? Nepostovanjem saigraca? Da li oni koji ga omalovazavaju mogu sebi da priznaju kolika je njegova zasluga u osvajanju ABA lige i domaceg prvenstva narocito posle povrede Reglana?
(Uvek Zvezdas nikad Delija, 25. jun 2019 14:07)
Nema kvalitet i tacka. Ocajan igrac koga ce na postu svaki plej da razbije, obranu ne igra, nejak i u napadu, cesto mu se akzije zavrsi sutem gde byde air bol ili ulazom gde na izblokiraju ili jedva dobaci do kosa.

brat

pre 4 godine

Digao je igru na visi nivo u finalu protiv PG u odnosu na dosadasnju karijeru. Ipak mislim da je nedovoljno dobar za EL. Mozda kao 2-3 varijanta.

pssssst,It is I,Leclerc !

pre 4 godine

И даље мислим да нема квалитет за ЕЛ али је на њему да мене и остале који слично мисле разувери као што је то радио у другој половини сезоне иза нас...Сад пронаћи главног организатора игре.Када би се Јовић вратио слободно би могао да кажем да смо уболи џек-пот но шансе за то су јако мале.Ту је и Стефан Марковић но његови проценти шута са дистанце су већ годинама забрињавајући.Никос Зизис је завршио са Бамбергом па би га могли узети у обзир.Матор јесте,али нам прије свега треба играч који не јури статистику а у његовим годинама то сигурно није случај...

NoName

pre 4 godine

Prvo Lazić, sad Čović. Imaćemo manje pobeda nego Budućnost. Filipu inače svaka čast. Izuzetno korektan momak koji se odlično nosi sa bremenom. Kao košarkaš sasvim solidan, ali ipak pretanak za EL.

Idu dani

pre 4 godine

Treca opcija na pleju. Odlican za takvo nesto, vise minuta u Aba.

Prve dvije opcije ce biti na nivou Markus-Jovic...

Mozda je jedna bas Jovic :)

nemi posmatrač

pre 4 godine

Pored Lazića ovo je već previše čak i u rosteru od 15 igrača.
Izuzetno cenim momka baš zbog tereta koji nosi, pored toga je stvarno odigrao playoff odlično ali za EL to nije dovoljno. Nemam kao navijač ambicije sem da se ne brukaju kao Budućnost u EL. Ipak pored toga mislim da su nam trebali 2 pleja nova.
Takođe ako može bez skorer plejeva a da više bude deo ekipe jer ako će novi neki Reglend da tupka 15,16 sec i da uzima 40% šuteva na utakmici nema šta da tražimo. Tako je baš izgledala Budućnost sa Kolom, raspad.

Vuk Samotnjak

pre 4 godine

Zasluženo. Iskreno sam sumnjao da može biti dovoljno dobar i za drugog pleja u ABA, a posebno u odbrani, ali me je uverio u suprotno. Jeste limitiran, ali isto tako može biti vrlo koristan, a posebno u Evroligi, gde dobar deo timova ligaški deo igra poprilično opušteno. I dalje mislim da nije za prvi izbor na organizaciji igre, ali može da pomogne. Naravno, sve zavisi i od visine ugovora.

Dr.Zoran Zivancevic ,dpl.ing.

pre 4 godine

Da je Zvezda pobedila Partizan na pošten način ja bih joj od Srca čestitao.
Videli smo svi da je Beron nosio loptu do koša ipostigao koš kao da se radi
o ragbi utakmici i posrtigao esej.Zato je i pobegao u svlačionicu jer znao
da je napravio više od dva koraka što bilo dozvoljeno a on je napravio četiri
koraka što nepostoji ni u rukometu.

nemi posmatrač

pre 4 godine

Pored Lazića ovo je već previše čak i u rosteru od 15 igrača.
Izuzetno cenim momka baš zbog tereta koji nosi, pored toga je stvarno odigrao playoff odlično ali za EL to nije dovoljno. Nemam kao navijač ambicije sem da se ne brukaju kao Budućnost u EL. Ipak pored toga mislim da su nam trebali 2 pleja nova.
Takođe ako može bez skorer plejeva a da više bude deo ekipe jer ako će novi neki Reglend da tupka 15,16 sec i da uzima 40% šuteva na utakmici nema šta da tražimo. Tako je baš izgledala Budućnost sa Kolom, raspad.

NoName

pre 4 godine

Prvo Lazić, sad Čović. Imaćemo manje pobeda nego Budućnost. Filipu inače svaka čast. Izuzetno korektan momak koji se odlično nosi sa bremenom. Kao košarkaš sasvim solidan, ali ipak pretanak za EL.

Sabre

pre 4 godine

Uze mi covel rec iz usta.
Sramota,koliko smo jadni. Kao sto u fudbalu nemamo niti novca niti kvaliteta za LS tako i ovde ako nemamo novac nemamo sponzore pune tribine tokom cele sezone nema sta da trazimo u EL.
Draze bi mi bilo da je neko iz FMP.a ili nas klinac dobio sansu umesto ovog 30 togodisnjaka tatinog.
A svakako od glave ne valja a to je trener koji nema autoritet ni kod igraca sudija a ocigledno ni kod gazde Čovica.

Lose nam se pise. Procicemo kao Buducnost mozda i gore.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Lionac, 25. jun 2019 14:02)

E a vidis mene je sramota sto se ti deklarises kao Zvezdas. Decko je toliki gotivac da su mu i najokoreliji grobari priznali i retko ko mu vise vredja kevu samo zato sto je toliko puta dokazao da kakav god da mu je cale, sta god da je proziveo i dalje je uvek sportski nastrojen i ferplej igrac. ALI TO JE SVE NEBITNO ZA OVO ZNAM. Zato je bitno da je bio verovatno kljucni nas igrac u kljucnim utakmicama u OBA finala koje smo osvojili ove godine. Sta vise covek treba da uradi, ajde stvarno?! Msm, NARAVNO da decko kao ni Lazic nije top plej, ali za pare za koje ce on da igra, za ulogu koju ce da ima, I VISE NEGO JE ZASLUZIO DA BUDE TU. Za razliku od tebe kao navijaca, npr.

Vuk Samotnjak

pre 4 godine

Zasluženo. Iskreno sam sumnjao da može biti dovoljno dobar i za drugog pleja u ABA, a posebno u odbrani, ali me je uverio u suprotno. Jeste limitiran, ali isto tako može biti vrlo koristan, a posebno u Evroligi, gde dobar deo timova ligaški deo igra poprilično opušteno. I dalje mislim da nije za prvi izbor na organizaciji igre, ali može da pomogne. Naravno, sve zavisi i od visine ugovora.

Slobodan

pre 4 godine

Zasluzeno, sa Ficom kao jedinom pleyom dobili smo dva finala, sa Buducnosti i Partizanom ... obadve ekipe su imale po cetiri napricana i u odnosu na njega preskupa pleya ...

BgHQ

pre 4 godine

Mnogi se ovde cude ali bez opravdanog razloga.Koliko para toliko muzike.Nisu valjda ocekivali da dovedemo Rodrigeza ili Ljulja? Momak je odigrao vise nego solidno svoju rolu u CZ a mi ako uspemo da na mesto prvog playa dovedemo kvalitetnog stranca bice sjajno.Nas budzet ne dozvoljava da dovedemo na poziciji 1 dva odlicna strana igraca.To je to,nema mnogo filozofije.

brat

pre 4 godine

Digao je igru na visi nivo u finalu protiv PG u odnosu na dosadasnju karijeru. Ipak mislim da je nedovoljno dobar za EL. Mozda kao 2-3 varijanta.

3 koraka hocu ja, necu 1, necu 2

pre 4 godine

Barsa dala ponudu,on i Keselj 2.5 mil.Ali zna se,srce je presudilo.
(Zakonodavac, 25. jun 2019 14:03)

Da kao u slucajevima, Pere Božića, Avdalovića, Tepića, Gagare, Djunica...

Uvek Zvezdas nikad Delija

pre 4 godine

Ne razumem toliku zlobu u komentarima kada je ovaj igrac u pitanju. Moze li neko da mi objasni cime je taj igrac to zasluzio? Losim igrama? Losim odnosom prema publici? Nepostovanjem saigraca? Da li oni koji ga omalovazavaju mogu sebi da priznaju kolika je njegova zasluga u osvajanju ABA lige i domaceg prvenstva narocito posle povrede Reglana?

Milos

pre 4 godine

Neka je potpisao! Izborio se posteno ove godine. Moze da odigra 10 minuta svaku utakmicu i to je dovoljno da prvi plej odmori. A i treba nam da nervira komisiju malog. Stalno ga vredjaju i to ga psuju a on ih SMEKERSKI kulira i dovodi do ludila...

Aleksandar

pre 4 godine

Bravo decko.Toliko mi je drago zbog Tebe.Nemas pojma.Veoma vazan igrac u dinamici Zvezdine igre i neophodnom podizanju ekipe.Pravi potez.Srecno!

3 koraka hocu ja, necu 1, necu 2

pre 4 godine

Njegova lopta, moze mu se njemu uopste i ne treba ugovor...
(heisenberg, 25. jun 2019 14:36)

Ako mi ne kukamo, sta se vi bunite.
Bolje pogledaj koliko vas je POŠOMLJENI SEKAČ dodatno ukanalio.
Vratiste li 600.000 stručnjaku za rumunsku košarku?

3 koraka hocu ja, necu 1, necu 2

pre 4 godine

Panteri poceli sabiraju po 5 utakmica. "Vaša bol je neprocenjiva, baš vas je natrpao u polufinalu za +36." - koja je ovo sada statistika. 
P a vama je jedan Bogdan po poluvremenu trpao ovoliko koseva, a ne iz 4 utakmice. A razlika u finalnim serijama je bila +450. 
ALi dobro, 20 godina negledanja kosarke i bole danas proizvodi ovakve statistike. Kao F9 i slicno.
(Delije sa seRvera, 25. jun 2019 15:55)

Ne sabiramo 5 utakmica, nego smo razliku +36 "ispustili" da uvećamo na 50, jer je dr Čović povukao ručnu i odigrao HUMANITARNU poslednju četvrtinu. Samo da te podsetim da je to bio jedini važan derbi ove sezone, a ti vidi kako ste prošli.
Sto se tiče Bogdana, čudo nije dao 350 poena sa onim silnim odgurivanjima igrača pre šuta, sto su gepekovane i zatvarane sudije aminovale.
Mozda nismo pratili košarku 20 god, nije nam to bio prioritet dok nam je država grcala i na kraju imate samo jednu titulu vise.
Mislite o tome, groBARI iz Laktaša.

3 koraka hocu ja, necu 1, necu 2

pre 4 godine

Svaka cast momce!!Bez ikakve pomoci i veze igrati u Zvezdi je veliki uspeh...
(miki, 25. jun 2019 13:07)

Vaša bol je neprocenjiva, baš vas je natrpao u polufinalu za +36.

Idu dani

pre 4 godine

Treca opcija na pleju. Odlican za takvo nesto, vise minuta u Aba.

Prve dvije opcije ce biti na nivou Markus-Jovic...

Mozda je jedna bas Jovic :)

pssssst,It is I,Leclerc !

pre 4 godine

И даље мислим да нема квалитет за ЕЛ али је на њему да мене и остале који слично мисле разувери као што је то радио у другој половини сезоне иза нас...Сад пронаћи главног организатора игре.Када би се Јовић вратио слободно би могао да кажем да смо уболи џек-пот но шансе за то су јако мале.Ту је и Стефан Марковић но његови проценти шута са дистанце су већ годинама забрињавајући.Никос Зизис је завршио са Бамбергом па би га могли узети у обзир.Матор јесте,али нам прије свега треба играч који не јури статистику а у његовим годинама то сигурно није случај...

sledeći Dženkins, Simon i Kuzmić

pre 4 godine

Prvo Lazić, sad Čović. Imaćemo manje pobeda nego Budućnost. Filipu inače svaka čast. Izuzetno korektan momak koji se odlično nosi sa bremenom. Kao košarkaš sasvim solidan, ali ipak pretanak za EL.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NoName, 25. jun 2019 13:37)

Ja ti obećavam da Zvezda neće imati ispod 10 pobeda, objektivno. Samo može da ima više. 15 pobeda je puna kapa, onako navijački.

Markobg

pre 4 godine

Ne razumem toliku zlobu u komentarima kada je ovaj igrac u pitanju. Moze li neko da mi objasni cime je taj igrac to zasluzio? Losim igrama? Losim odnosom prema publici? Nepostovanjem saigraca? Da li oni koji ga omalovazavaju mogu sebi da priznaju kolika je njegova zasluga u osvajanju ABA lige i domaceg prvenstva narocito posle povrede Reglana? 
(Uvek Zvezdas nikad Delija, 25. jun 2019 14:07) 
Nema kvalitet i tacka. Ocajan igrac koga ce na postu svaki plej da razbije, obranu ne igra, nejak i u napadu, cesto mu se akzije zavrsi sutem gde byde air bol ili ulazom gde na izblokiraju ili jedva dobaci do kosa.
(CINJENICE, 25. jun 2019 14:47)

Ima kvalitet za dobrog Aba igrača , uvek je odmeren rekao bi lepo vaspitan ali EL traži nešto više.Da nije ostao Lazić verovatno bi i ja da se pitam dao glas za njega međutim u ekipi koja će morati svaku utakmicu , posebno u EL da igra za koš više, imati u ekipi dva napadački limitirana igrača je potencijalni rizik i problem. Pitanje je koliko će ostarak ekipe , tu mislim na onaj šuterski tip igrača moći da izvuče ovaj ozbiljan nedostatak.

Smogovci

pre 4 godine

@Delije sa seRvera
Opet ništa kafana i priče, živi ljudi nego opet skupljaš "mudrost" sa foruma gtr?

Obrni okreni Zvezda na pola one "dominacije" čuvenog Duleta od Kluža.

Smogovci

pre 4 godine

@Apk
Pa možda na tvom tv, na ostalim su Davidovac i Beron razbili Budućnost sa Dobrićem. Ovaj je iznenadio groblje u onoj prvoj i solidno igrao uobičajenu minutažu ništa posebno. Čak i kao jedini kec počinjao kao zamena sve mečeve oba finala.
Davidovac, Dobrić i Simanić su to jezgro koje neće da dozvoli da se ekipa bruka kao Đetići. Čović ima tu crtu ali nema njihov nivo, ne može da dobaci do tog kvaliteta konstantno samo ponekad.
Lazić je nešto drugo, on ima zadatke koje skoro uvek rešava na bilo kome, on jeste taj kvalitet za to što radi.

srpski spanulis

pre 4 godine

Odavno nismo imali situaciju da, kako kaže vest, iskusan igrač želi da ostane u domaćoj košarci.
Sva je prilika da se Zvezda konsolidovala nakon prošlogodišnjeg prevrata niskim udarcaima Budućnosti Crne Gore, i da je klub konsolidovao kurs ka Budućnosti Srbije.

Apk

pre 4 godine

Prošle godine kada je Budućnost ovako razjurila ekipu koja je uzela titulu i dovela dosta stranaca bilo je - plastika, mali klub, nemaju poštovanja za svoje igrače...
A sada vidim polovina na forumu besni što su Čoviću i Laziću produženi ugovori. Jedan je kapiten, a drugi sam izneo poziciju pleja i doneo nam titule.
Bolje da sačuvamo jezgro i dovedemo dva skupa stranca koji su stvarno odlični igrači kao što su to bili Miler, Dzenkins, Markus kod nas, nego 5 stranaca polovnjaka. Perperoglu i Faje su igrači za koje treba razmišljati o produženju ugovora, jer su skuplji i stari. Pitanje je da li mogu da iznesu 34 utakmica u Evroligi.

fenomen

pre 4 godine

Ja sam grobar ali respekt za Filipa Covica. On, Dobric i Davidovac nas pobedise.
Nego, sta je sa Keseljom? On bi mozda i proigrao ali treba da dovedete Ljubu Alicica ili makar Acu Lukasa. Pa ne moze on bez ortaka.

Lionac

pre 4 godine

Sabre, 25. jun 2019 14:48


Nisam pominjao ljudski kvalitet uostalom ne igra on za Zvezdu zbog sladoleda. Ne poznajem ga licno kao ni ti.
Pricam o kvalitetu, jeste pokazao da zna da igra ali ovaj nivo koji zahteva EL jednostavno nema kvalitet. Taj kontinuitet broj utakmica itd nece izneti jedan Covic ni kao 3 play ni kao mahac peskirima.
Kada ga procitaju i urade analizu posle 4 utakmice u EL on je zavrsio.
Nama trebaju fajteri borci i fizicki jaki da nadoknadimo znanje. Zato Lazic moze da bude tu iako je jeenosmeran igrac a ovaj nelom zauzima mesto a bogami i novac za ili mladog ili boljeg igraca.
A to koliki sam ja Delija hm nije upitno 200km u jednom pravcu puta kosarka fudbal itd bar 25 puta godisnje plus Evropa nije upitno. Uostalom imam svoje misljenje. Poz

CINJENICE

pre 4 godine

Ne razumem toliku zlobu u komentarima kada je ovaj igrac u pitanju. Moze li neko da mi objasni cime je taj igrac to zasluzio? Losim igrama? Losim odnosom prema publici? Nepostovanjem saigraca? Da li oni koji ga omalovazavaju mogu sebi da priznaju kolika je njegova zasluga u osvajanju ABA lige i domaceg prvenstva narocito posle povrede Reglana?
(Uvek Zvezdas nikad Delija, 25. jun 2019 14:07)
Nema kvalitet i tacka. Ocajan igrac koga ce na postu svaki plej da razbije, obranu ne igra, nejak i u napadu, cesto mu se akzije zavrsi sutem gde byde air bol ili ulazom gde na izblokiraju ili jedva dobaci do kosa.

Milan

pre 4 godine

A zasto, tacno?! Covek je u vise kljucnih meceva bio glavni igrac.. al realno.
(Sabre, 25. jun 2019 14:13)

I evo ih.To sto je covek prevazisao ocekivanja(koja su bila mala) u tom finalu ne znaci da sad treba da bude 2 plej u ekipi a bice nemojte da se lazemo.Tako da ovo jeste sramota.

teo

pre 4 godine

Dobro taman cu ustedeti 200 e da ne bacam na sezonsku kartu ..Ako se po jutru dan poznaje bice ovo ista ekipa kao sa alipmija kad je vodio ...

Dr.Zoran Zivancevic ,dpl.ing.

pre 4 godine

Da je Zvezda pobedila Partizan na pošten način ja bih joj od Srca čestitao.
Videli smo svi da je Beron nosio loptu do koša ipostigao koš kao da se radi
o ragbi utakmici i posrtigao esej.Zato je i pobegao u svlačionicu jer znao
da je napravio više od dva koraka što bilo dozvoljeno a on je napravio četiri
koraka što nepostoji ni u rukometu.

Lionac

pre 4 godine

Uze mi covel rec iz usta.
Sramota,koliko smo jadni. Kao sto u fudbalu nemamo niti novca niti kvaliteta za LS tako i ovde ako nemamo novac nemamo sponzore pune tribine tokom cele sezone nema sta da trazimo u EL.
Draze bi mi bilo da je neko iz FMP.a ili nas klinac dobio sansu umesto ovog 30 togodisnjaka tatinog.
A svakako od glave ne valja a to je trener koji nema autoritet ni kod igraca sudija a ocigledno ni kod gazde Čovica.

Lose nam se pise. Procicemo kao Buducnost mozda i gore.

Milan

pre 4 godine

(Sabre, 25. jun 2019 14:48) # Link komentara


Jesi ozbiljan?Poredis Lazica koji je kroz sve ove godine trenirao i to zestoko da dodje do statusa koji ima sad u Zvezdi dok je Filip u timu zato sto mu je cale vodi Zvezdu.Filip ne zasluzuje mesto ma koliko se vi sada potrudili da zato sto je odigrao par utakmica iznad svojih realnih mogucnosti da ga branite i kazete kako je zasluzio jer nije.Ja stvarno ne bih da se molim da on opet pruzi takve partije jer to nije realno ocekivati opet od njega i nije svaka ekipa Buducnost koja se ne trudi u odbrani.Videli smo protiv Partizana sad u finalu kako se muci da organizuje igru i gde su mu asistencije jedino kad uvali vruc krompir a Davidovac i Dobric pogode...

A za ove koji govore koliko para toliko muzike niko ovde ne govori da bi uzeli Ljulja i ostale top plejeve...A nemojte da se iznenadite kad se na drugim pozicijama dovede neki malo skuplji stranac...

ja

pre 4 godine

Svaka cast momce!!Bez ikakve pomoci i veze igrati u Zvezdi je veliki uspeh...
(miki, 25. jun 2019 13:07)

Da li stvarno veruješ u to što si napisao? Ako da, onda mora da nikad nisi izašao na ulice da igraš basket, ima na hiljade takvih koji bi mogli da odigraju isto što i Čović igra u Zvezdi.

onako

pre 4 godine

@Dejan CZ
Gde nađe Cobsa? Oko Pulena se slažem, opet Faye je Novicki za Keni Gebrijela.
Loša 4., izuzetno, def loš, prodor loš, off skok nema jer ne razume igru pa nema ni tajming, šut za 3 dobar, bacanja 50%, loš na obruču jer beži od njega plus spore ruke , sve u svemu više igra kao 3 a ne 4.
Ta 4., pozicija koja je najdeficitarnija uvek.
Nego nije ti ovo playoff KLS pa da igraš sa samo 2 petice i 2 četvorke. EL treća petica je obaveza u rosteru ili još jedna četvorka.

zvezdas

pre 4 godine

Ako bi Zvezda uspela da dovede Pulena, ta bi bilo savrseno. Covek je vec neko vreme u evropskoj kosarci. Osim toga on je i odlican i kao plej i kao kosgeter. Mislim da bi Zvezda onda imala dobru liniju na pleju

Delije sa seRvera

pre 4 godine

Panteri poceli sabiraju po 5 utakmica. "Vaša bol je neprocenjiva, baš vas je natrpao u polufinalu za +36." - koja je ovo sada statistika.
P a vama je jedan Bogdan po poluvremenu trpao ovoliko koseva, a ne iz 4 utakmice. A razlika u finalnim serijama je bila +450.
ALi dobro, 20 godina negledanja kosarke i bole danas proizvodi ovakve statistike. Kao F9 i slicno.

Dejan CZ

pre 4 godine

Moje vidjenje...Pozicija 1 Covic kao drugi plej i plej broj 1 da se ja pitam Reglanda ne bih zadrzao vec bih doveo Cobsa iz Cedevite,nikako Pulena... pozicija 2 da bude pokrivena sa Beronom i Dzenkinsom koji mogu da preuzmu i ulogu pleja jer su takvi igraci...plus svestrani Davidovac i tu bi oko igraca organizatora prica zavrsena bila...Lazic pokriva takodje poziciju 2 ali takticki drugaciji tip igraca koji je neophodan...dakle 5 niskih plus Davidovac
Centri Kuzmic i Odzo
Cetvorke Simanic i po meni Faje vremesan upitan (ja bih na to mesto doveo Gabriela iz Turk telekoma,moze da siri igru kao Kvinsi poseduje strasan sut)
Pozicija 3...Dobric i Perperoglu koji moze da se spusti i na 4 po potrebi
Tim od 12 igraca za EL...

Lionac

pre 4 godine

Logika koja je uništila sportsku kreativnost u Srbiji.
(komedija, 25. jun 2019 16:42)

Kreativnost? Gde ti zivis?
Danas se u svim sportovima trazi prvo da se ima fizika,temperament, izdrzljivost, a na to se nadogradjuje igra a iz svega toga dolazi kreatvnost i sloboda da uradis nesto.
Covicu je kreativnost na vrh nosa kad ne moze da prenese loptu bez 5 driblinga i treba mu 15 sec da postavi napad.
Slobodno zapisi takav kao on nema sta da trazi u El u KLS ga je Italijan procitao brzo a to sto i on ima iste takve i gore koji ne iznesu strategiju nije on kriv.
A inace zbog toga svega osim u rukometu gde je sistem najgori i savez najkorumpiraniji nemamo uspeha a u svim kolektivnim imamo koliko vidim osim naravno fudbala i mafije i pranja novca, politicki igara itd.

U rukometu smo kreativni

Lionac

pre 4 godine

Bili trokorak, 25. jun 2019 15:31)

Imace ali sa Covicem tesko ukoliko on bude i 2 play.
Uostalom ne mirise ni na dobro kako je pocelo sa potpisima ali mozda iznenadi gospodin tata sa kvalitetnim potpisima.

komedija

pre 4 godine

Nama trebaju fajteri borci i fizicki jaki da nadoknadimo znanje.

(Lionac, 25. jun 2019 15:11)

Logika koja je uništila sportsku kreativnost u Srbiji.

odgovor

pre 4 godine

@Dejan CZ 
Gde nađe Cobsa? Oko Pulena se slažem, opet Faye je Novicki za Keni Gebrijela. 
Loša 4., izuzetno, def loš, prodor loš, off skok nema jer ne razume igru pa nema ni tajming, šut za 3 dobar, bacanja 50%, loš na obruču jer beži od njega plus spore ruke , sve u svemu više igra kao 3 a ne 4. 
Ta 4., pozicija koja je najdeficitarnija uvek. 
Nego nije ti ovo playoff KLS pa da igraš sa samo 2 petice i 2 četvorke. EL treća petica je obaveza u rosteru ili još jedna četvorka.
(onako, 25
Slazem se da su mu defanzivne kretnje u minusu u odnosu na ofanzivu...4 je vrlo deficitarna pozicija,ni Singlton nema dobru odbranu,spor trom ali dobrim sutem kompenzuje...A sto se tice konstatacije oko ovo 2 cetvorke i 2 petice i da nije ovo KLS...Ajmo sagledati najbolji tim ligaskog dela EL i da nije bilo povreda ko zna i f4 kako bi zavrsio...Dakle Fener ..petica 1 Mahmut...4 dve Veseli i Lovernj uskace i Meli na poziciju 4 i ..i ...i ...ajde uputi me ko jos...Ponavljam najuspesniji tim ligaskog dela ..i samo povrede tim desetkovale za veci uspeh...Nece biti da je Fener sa takvim rosterom za KLS....Napomena da ako Stratos ostaje takodje moze na 4 da se spusti sto je dosta puta i igrao...

analiza

pre 4 godine

"Ne sabiramo 5 utakmica, nego smo razliku +36 "ispustili" da uvećamo na 50, jer je dr Čović povukao ručnu i odigrao HUMANITARNU poslednju četvrtinu. Samo da te podsetim da je to bio jedini važan derbi ove sezone, a ti vidi kako ste prošli.
Sto se tiče Bogdana, čudo nije dao 350 poena sa onim silnim odgurivanjima igrača pre šuta, sto su gepekovane i zatvarane sudije aminovale.
Mozda nismo pratili košarku 20 god, nije nam to bio prioritet dok nam je država grcala i na kraju imate samo jednu titulu vise.
Mislite o tome, groBARI iz Laktaša."
(3 koraka hocu ja)

:)
Ono što mi je privuklo pažnju u ovom komentaru je u stvari deo o "20 godina nismo pratili košarku jer nam je država grcala".Kakav senzibilitet!Jeste li pratili tenis,vaterpolo,fudbal u tih 20 godina,ili je senzibilitet ograničen samo na košarku i to domaću i lokalnu?A ja sam,eto,neosetljivo đubre koje je svih ovih godina pratilo sve te sportove,ne mareći za "državu koja grca".

Sabre

pre 4 godine

(Milan, 25. jun 2019 15:23)

Covece, ja sa tobom ne mogu da diskutujem. Da se lepo slozimo da se ne slazemo, a?! Lazic je dao Zvezdi par odlicnih godina, a cak i tada je bilo 50/50 da li ce pogoditi otvorenu trojku ili praviti airball. Svaka cast na odbrani, i na trudu, ali decko je bukvalno jedan od najvecih kosarkaskih antitalenata ikad, kao npr. sto je bio Gatuzo u fudbalu, lik koji 99.9% onoga sto radi radi srcem i trudom, ali realno bi isto kvalitetan bio da se bavi bilo kojim drugim timskim sportom.. mozda i vise. Ali nebitan je Lazic ovde.. ono sto je bitno je da je Covic sasvim pristojan plej sasvim pristojnog suta i ODLICNIH sposobnosti da vidi i proigra igrace, a da mu je glavna mana sto je uzasno slab u duelu i generalno je prosek igrac sveukupno. Ali prosek igrac je i vise nego dovojan da bude drugi plej u Zvezdi, pogotovo kada se uzme u obzir da to "igranje iznad mogucnosti" dolazi i pored sveg osporavanja, mrznje od strane grobara, ismevanja od strane "Delija" i pametnjakovica kao sto si ti koji su uvek tu spremni da ga pljunu samo zato sto mu je Coki cale. Ja stvarno ne vidim zasto decko uopste zeli i dalje da igra za Zvezdu pored svih vas, ali svaka mu cast, i ako je Lazic svojim 'treniranjem' i ..ne bas mnogo toga drugog ovih poslednjih par godina zasluzio novi ugovor, onda je i Filip time sto je iz godine u godine, uprkos svemu, sve bolji.. iako je i dalje naravno totalni prosek od igraca. Ali daleko od toga da je jedini u Zvezdi...

Zuco

pre 4 godine

Sve mi ovo mirise da Partizan dobija wc za evroligu,i to ljudi u klubu ocigledno znaju. Izgleda da necemo imati bas neki budzet,cim produzujemo ugovore pojedinim igracima. Novac ce se ili raspodeliti izmedju Zvezde i Partizana,ili cak malo vise ici grobarima. Daj Boze da gresim,mada ko zna. Najbolje bi bilo da oba kluba igraju el,da su budzeti solidni,pa da prsti!!! :)

NoName

pre 4 godine

Prvo Lazić, sad Čović. Imaćemo manje pobeda nego Budućnost. Filipu inače svaka čast. Izuzetno korektan momak koji se odlično nosi sa bremenom. Kao košarkaš sasvim solidan, ali ipak pretanak za EL.

Dr.Zoran Zivancevic ,dpl.ing.

pre 4 godine

Da je Zvezda pobedila Partizan na pošten način ja bih joj od Srca čestitao.
Videli smo svi da je Beron nosio loptu do koša ipostigao koš kao da se radi
o ragbi utakmici i posrtigao esej.Zato je i pobegao u svlačionicu jer znao
da je napravio više od dva koraka što bilo dozvoljeno a on je napravio četiri
koraka što nepostoji ni u rukometu.

Lionac

pre 4 godine

Uze mi covel rec iz usta.
Sramota,koliko smo jadni. Kao sto u fudbalu nemamo niti novca niti kvaliteta za LS tako i ovde ako nemamo novac nemamo sponzore pune tribine tokom cele sezone nema sta da trazimo u EL.
Draze bi mi bilo da je neko iz FMP.a ili nas klinac dobio sansu umesto ovog 30 togodisnjaka tatinog.
A svakako od glave ne valja a to je trener koji nema autoritet ni kod igraca sudija a ocigledno ni kod gazde Čovica.

Lose nam se pise. Procicemo kao Buducnost mozda i gore.

Delije sa seRvera

pre 4 godine

Panteri poceli sabiraju po 5 utakmica. "Vaša bol je neprocenjiva, baš vas je natrpao u polufinalu za +36." - koja je ovo sada statistika.
P a vama je jedan Bogdan po poluvremenu trpao ovoliko koseva, a ne iz 4 utakmice. A razlika u finalnim serijama je bila +450.
ALi dobro, 20 godina negledanja kosarke i bole danas proizvodi ovakve statistike. Kao F9 i slicno.

nemi posmatrač

pre 4 godine

Pored Lazića ovo je već previše čak i u rosteru od 15 igrača.
Izuzetno cenim momka baš zbog tereta koji nosi, pored toga je stvarno odigrao playoff odlično ali za EL to nije dovoljno. Nemam kao navijač ambicije sem da se ne brukaju kao Budućnost u EL. Ipak pored toga mislim da su nam trebali 2 pleja nova.
Takođe ako može bez skorer plejeva a da više bude deo ekipe jer ako će novi neki Reglend da tupka 15,16 sec i da uzima 40% šuteva na utakmici nema šta da tražimo. Tako je baš izgledala Budućnost sa Kolom, raspad.

CINJENICE

pre 4 godine

Ne razumem toliku zlobu u komentarima kada je ovaj igrac u pitanju. Moze li neko da mi objasni cime je taj igrac to zasluzio? Losim igrama? Losim odnosom prema publici? Nepostovanjem saigraca? Da li oni koji ga omalovazavaju mogu sebi da priznaju kolika je njegova zasluga u osvajanju ABA lige i domaceg prvenstva narocito posle povrede Reglana?
(Uvek Zvezdas nikad Delija, 25. jun 2019 14:07)
Nema kvalitet i tacka. Ocajan igrac koga ce na postu svaki plej da razbije, obranu ne igra, nejak i u napadu, cesto mu se akzije zavrsi sutem gde byde air bol ili ulazom gde na izblokiraju ili jedva dobaci do kosa.

teo

pre 4 godine

Dobro taman cu ustedeti 200 e da ne bacam na sezonsku kartu ..Ako se po jutru dan poznaje bice ovo ista ekipa kao sa alipmija kad je vodio ...

Milan

pre 4 godine

A zasto, tacno?! Covek je u vise kljucnih meceva bio glavni igrac.. al realno.
(Sabre, 25. jun 2019 14:13)

I evo ih.To sto je covek prevazisao ocekivanja(koja su bila mala) u tom finalu ne znaci da sad treba da bude 2 plej u ekipi a bice nemojte da se lazemo.Tako da ovo jeste sramota.

ja

pre 4 godine

Svaka cast momce!!Bez ikakve pomoci i veze igrati u Zvezdi je veliki uspeh...
(miki, 25. jun 2019 13:07)

Da li stvarno veruješ u to što si napisao? Ako da, onda mora da nikad nisi izašao na ulice da igraš basket, ima na hiljade takvih koji bi mogli da odigraju isto što i Čović igra u Zvezdi.

zvezdas

pre 4 godine

Ako bi Zvezda uspela da dovede Pulena, ta bi bilo savrseno. Covek je vec neko vreme u evropskoj kosarci. Osim toga on je i odlican i kao plej i kao kosgeter. Mislim da bi Zvezda onda imala dobru liniju na pleju

Sabre

pre 4 godine

Uze mi covel rec iz usta.
Sramota,koliko smo jadni. Kao sto u fudbalu nemamo niti novca niti kvaliteta za LS tako i ovde ako nemamo novac nemamo sponzore pune tribine tokom cele sezone nema sta da trazimo u EL.
Draze bi mi bilo da je neko iz FMP.a ili nas klinac dobio sansu umesto ovog 30 togodisnjaka tatinog.
A svakako od glave ne valja a to je trener koji nema autoritet ni kod igraca sudija a ocigledno ni kod gazde Čovica.

Lose nam se pise. Procicemo kao Buducnost mozda i gore.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Lionac, 25. jun 2019 14:02)

E a vidis mene je sramota sto se ti deklarises kao Zvezdas. Decko je toliki gotivac da su mu i najokoreliji grobari priznali i retko ko mu vise vredja kevu samo zato sto je toliko puta dokazao da kakav god da mu je cale, sta god da je proziveo i dalje je uvek sportski nastrojen i ferplej igrac. ALI TO JE SVE NEBITNO ZA OVO ZNAM. Zato je bitno da je bio verovatno kljucni nas igrac u kljucnim utakmicama u OBA finala koje smo osvojili ove godine. Sta vise covek treba da uradi, ajde stvarno?! Msm, NARAVNO da decko kao ni Lazic nije top plej, ali za pare za koje ce on da igra, za ulogu koju ce da ima, I VISE NEGO JE ZASLUZIO DA BUDE TU. Za razliku od tebe kao navijaca, npr.

Slobodan

pre 4 godine

Zasluzeno, sa Ficom kao jedinom pleyom dobili smo dva finala, sa Buducnosti i Partizanom ... obadve ekipe su imale po cetiri napricana i u odnosu na njega preskupa pleya ...

Milan

pre 4 godine

(Sabre, 25. jun 2019 14:48) # Link komentara


Jesi ozbiljan?Poredis Lazica koji je kroz sve ove godine trenirao i to zestoko da dodje do statusa koji ima sad u Zvezdi dok je Filip u timu zato sto mu je cale vodi Zvezdu.Filip ne zasluzuje mesto ma koliko se vi sada potrudili da zato sto je odigrao par utakmica iznad svojih realnih mogucnosti da ga branite i kazete kako je zasluzio jer nije.Ja stvarno ne bih da se molim da on opet pruzi takve partije jer to nije realno ocekivati opet od njega i nije svaka ekipa Buducnost koja se ne trudi u odbrani.Videli smo protiv Partizana sad u finalu kako se muci da organizuje igru i gde su mu asistencije jedino kad uvali vruc krompir a Davidovac i Dobric pogode...

A za ove koji govore koliko para toliko muzike niko ovde ne govori da bi uzeli Ljulja i ostale top plejeve...A nemojte da se iznenadite kad se na drugim pozicijama dovede neki malo skuplji stranac...

3 koraka hocu ja, necu 1, necu 2

pre 4 godine

Barsa dala ponudu,on i Keselj 2.5 mil.Ali zna se,srce je presudilo.
(Zakonodavac, 25. jun 2019 14:03)

Da kao u slucajevima, Pere Božića, Avdalovića, Tepića, Gagare, Djunica...

komedija

pre 4 godine

Nama trebaju fajteri borci i fizicki jaki da nadoknadimo znanje.

(Lionac, 25. jun 2019 15:11)

Logika koja je uništila sportsku kreativnost u Srbiji.

Vuk Samotnjak

pre 4 godine

Zasluženo. Iskreno sam sumnjao da može biti dovoljno dobar i za drugog pleja u ABA, a posebno u odbrani, ali me je uverio u suprotno. Jeste limitiran, ali isto tako može biti vrlo koristan, a posebno u Evroligi, gde dobar deo timova ligaški deo igra poprilično opušteno. I dalje mislim da nije za prvi izbor na organizaciji igre, ali može da pomogne. Naravno, sve zavisi i od visine ugovora.

3 koraka hocu ja, necu 1, necu 2

pre 4 godine

Svaka cast momce!!Bez ikakve pomoci i veze igrati u Zvezdi je veliki uspeh...
(miki, 25. jun 2019 13:07)

Vaša bol je neprocenjiva, baš vas je natrpao u polufinalu za +36.

Dejan CZ

pre 4 godine

Moje vidjenje...Pozicija 1 Covic kao drugi plej i plej broj 1 da se ja pitam Reglanda ne bih zadrzao vec bih doveo Cobsa iz Cedevite,nikako Pulena... pozicija 2 da bude pokrivena sa Beronom i Dzenkinsom koji mogu da preuzmu i ulogu pleja jer su takvi igraci...plus svestrani Davidovac i tu bi oko igraca organizatora prica zavrsena bila...Lazic pokriva takodje poziciju 2 ali takticki drugaciji tip igraca koji je neophodan...dakle 5 niskih plus Davidovac
Centri Kuzmic i Odzo
Cetvorke Simanic i po meni Faje vremesan upitan (ja bih na to mesto doveo Gabriela iz Turk telekoma,moze da siri igru kao Kvinsi poseduje strasan sut)
Pozicija 3...Dobric i Perperoglu koji moze da se spusti i na 4 po potrebi
Tim od 12 igraca za EL...

Uvek Zvezdas nikad Delija

pre 4 godine

Ne razumem toliku zlobu u komentarima kada je ovaj igrac u pitanju. Moze li neko da mi objasni cime je taj igrac to zasluzio? Losim igrama? Losim odnosom prema publici? Nepostovanjem saigraca? Da li oni koji ga omalovazavaju mogu sebi da priznaju kolika je njegova zasluga u osvajanju ABA lige i domaceg prvenstva narocito posle povrede Reglana?

BgHQ

pre 4 godine

Mnogi se ovde cude ali bez opravdanog razloga.Koliko para toliko muzike.Nisu valjda ocekivali da dovedemo Rodrigeza ili Ljulja? Momak je odigrao vise nego solidno svoju rolu u CZ a mi ako uspemo da na mesto prvog playa dovedemo kvalitetnog stranca bice sjajno.Nas budzet ne dozvoljava da dovedemo na poziciji 1 dva odlicna strana igraca.To je to,nema mnogo filozofije.

3 koraka hocu ja, necu 1, necu 2

pre 4 godine

Njegova lopta, moze mu se njemu uopste i ne treba ugovor...
(heisenberg, 25. jun 2019 14:36)

Ako mi ne kukamo, sta se vi bunite.
Bolje pogledaj koliko vas je POŠOMLJENI SEKAČ dodatno ukanalio.
Vratiste li 600.000 stručnjaku za rumunsku košarku?

Aleksandar

pre 4 godine

Bravo decko.Toliko mi je drago zbog Tebe.Nemas pojma.Veoma vazan igrac u dinamici Zvezdine igre i neophodnom podizanju ekipe.Pravi potez.Srecno!

3 koraka hocu ja, necu 1, necu 2

pre 4 godine

Panteri poceli sabiraju po 5 utakmica. "Vaša bol je neprocenjiva, baš vas je natrpao u polufinalu za +36." - koja je ovo sada statistika. 
P a vama je jedan Bogdan po poluvremenu trpao ovoliko koseva, a ne iz 4 utakmice. A razlika u finalnim serijama je bila +450. 
ALi dobro, 20 godina negledanja kosarke i bole danas proizvodi ovakve statistike. Kao F9 i slicno.
(Delije sa seRvera, 25. jun 2019 15:55)

Ne sabiramo 5 utakmica, nego smo razliku +36 "ispustili" da uvećamo na 50, jer je dr Čović povukao ručnu i odigrao HUMANITARNU poslednju četvrtinu. Samo da te podsetim da je to bio jedini važan derbi ove sezone, a ti vidi kako ste prošli.
Sto se tiče Bogdana, čudo nije dao 350 poena sa onim silnim odgurivanjima igrača pre šuta, sto su gepekovane i zatvarane sudije aminovale.
Mozda nismo pratili košarku 20 god, nije nam to bio prioritet dok nam je država grcala i na kraju imate samo jednu titulu vise.
Mislite o tome, groBARI iz Laktaša.

srpski spanulis

pre 4 godine

Odavno nismo imali situaciju da, kako kaže vest, iskusan igrač želi da ostane u domaćoj košarci.
Sva je prilika da se Zvezda konsolidovala nakon prošlogodišnjeg prevrata niskim udarcaima Budućnosti Crne Gore, i da je klub konsolidovao kurs ka Budućnosti Srbije.

Milos

pre 4 godine

Neka je potpisao! Izborio se posteno ove godine. Moze da odigra 10 minuta svaku utakmicu i to je dovoljno da prvi plej odmori. A i treba nam da nervira komisiju malog. Stalno ga vredjaju i to ga psuju a on ih SMEKERSKI kulira i dovodi do ludila...

Lionac

pre 4 godine

Sabre, 25. jun 2019 14:48


Nisam pominjao ljudski kvalitet uostalom ne igra on za Zvezdu zbog sladoleda. Ne poznajem ga licno kao ni ti.
Pricam o kvalitetu, jeste pokazao da zna da igra ali ovaj nivo koji zahteva EL jednostavno nema kvalitet. Taj kontinuitet broj utakmica itd nece izneti jedan Covic ni kao 3 play ni kao mahac peskirima.
Kada ga procitaju i urade analizu posle 4 utakmice u EL on je zavrsio.
Nama trebaju fajteri borci i fizicki jaki da nadoknadimo znanje. Zato Lazic moze da bude tu iako je jeenosmeran igrac a ovaj nelom zauzima mesto a bogami i novac za ili mladog ili boljeg igraca.
A to koliki sam ja Delija hm nije upitno 200km u jednom pravcu puta kosarka fudbal itd bar 25 puta godisnje plus Evropa nije upitno. Uostalom imam svoje misljenje. Poz

fenomen

pre 4 godine

Ja sam grobar ali respekt za Filipa Covica. On, Dobric i Davidovac nas pobedise.
Nego, sta je sa Keseljom? On bi mozda i proigrao ali treba da dovedete Ljubu Alicica ili makar Acu Lukasa. Pa ne moze on bez ortaka.

sledeći Dženkins, Simon i Kuzmić

pre 4 godine

Prvo Lazić, sad Čović. Imaćemo manje pobeda nego Budućnost. Filipu inače svaka čast. Izuzetno korektan momak koji se odlično nosi sa bremenom. Kao košarkaš sasvim solidan, ali ipak pretanak za EL.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NoName, 25. jun 2019 13:37)

Ja ti obećavam da Zvezda neće imati ispod 10 pobeda, objektivno. Samo može da ima više. 15 pobeda je puna kapa, onako navijački.

Markobg

pre 4 godine

Ne razumem toliku zlobu u komentarima kada je ovaj igrac u pitanju. Moze li neko da mi objasni cime je taj igrac to zasluzio? Losim igrama? Losim odnosom prema publici? Nepostovanjem saigraca? Da li oni koji ga omalovazavaju mogu sebi da priznaju kolika je njegova zasluga u osvajanju ABA lige i domaceg prvenstva narocito posle povrede Reglana? 
(Uvek Zvezdas nikad Delija, 25. jun 2019 14:07) 
Nema kvalitet i tacka. Ocajan igrac koga ce na postu svaki plej da razbije, obranu ne igra, nejak i u napadu, cesto mu se akzije zavrsi sutem gde byde air bol ili ulazom gde na izblokiraju ili jedva dobaci do kosa.
(CINJENICE, 25. jun 2019 14:47)

Ima kvalitet za dobrog Aba igrača , uvek je odmeren rekao bi lepo vaspitan ali EL traži nešto više.Da nije ostao Lazić verovatno bi i ja da se pitam dao glas za njega međutim u ekipi koja će morati svaku utakmicu , posebno u EL da igra za koš više, imati u ekipi dva napadački limitirana igrača je potencijalni rizik i problem. Pitanje je koliko će ostarak ekipe , tu mislim na onaj šuterski tip igrača moći da izvuče ovaj ozbiljan nedostatak.

Smogovci

pre 4 godine

@Apk
Pa možda na tvom tv, na ostalim su Davidovac i Beron razbili Budućnost sa Dobrićem. Ovaj je iznenadio groblje u onoj prvoj i solidno igrao uobičajenu minutažu ništa posebno. Čak i kao jedini kec počinjao kao zamena sve mečeve oba finala.
Davidovac, Dobrić i Simanić su to jezgro koje neće da dozvoli da se ekipa bruka kao Đetići. Čović ima tu crtu ali nema njihov nivo, ne može da dobaci do tog kvaliteta konstantno samo ponekad.
Lazić je nešto drugo, on ima zadatke koje skoro uvek rešava na bilo kome, on jeste taj kvalitet za to što radi.

analiza

pre 4 godine

"Ne sabiramo 5 utakmica, nego smo razliku +36 "ispustili" da uvećamo na 50, jer je dr Čović povukao ručnu i odigrao HUMANITARNU poslednju četvrtinu. Samo da te podsetim da je to bio jedini važan derbi ove sezone, a ti vidi kako ste prošli.
Sto se tiče Bogdana, čudo nije dao 350 poena sa onim silnim odgurivanjima igrača pre šuta, sto su gepekovane i zatvarane sudije aminovale.
Mozda nismo pratili košarku 20 god, nije nam to bio prioritet dok nam je država grcala i na kraju imate samo jednu titulu vise.
Mislite o tome, groBARI iz Laktaša."
(3 koraka hocu ja)

:)
Ono što mi je privuklo pažnju u ovom komentaru je u stvari deo o "20 godina nismo pratili košarku jer nam je država grcala".Kakav senzibilitet!Jeste li pratili tenis,vaterpolo,fudbal u tih 20 godina,ili je senzibilitet ograničen samo na košarku i to domaću i lokalnu?A ja sam,eto,neosetljivo đubre koje je svih ovih godina pratilo sve te sportove,ne mareći za "državu koja grca".

Lionac

pre 4 godine

Logika koja je uništila sportsku kreativnost u Srbiji.
(komedija, 25. jun 2019 16:42)

Kreativnost? Gde ti zivis?
Danas se u svim sportovima trazi prvo da se ima fizika,temperament, izdrzljivost, a na to se nadogradjuje igra a iz svega toga dolazi kreatvnost i sloboda da uradis nesto.
Covicu je kreativnost na vrh nosa kad ne moze da prenese loptu bez 5 driblinga i treba mu 15 sec da postavi napad.
Slobodno zapisi takav kao on nema sta da trazi u El u KLS ga je Italijan procitao brzo a to sto i on ima iste takve i gore koji ne iznesu strategiju nije on kriv.
A inace zbog toga svega osim u rukometu gde je sistem najgori i savez najkorumpiraniji nemamo uspeha a u svim kolektivnim imamo koliko vidim osim naravno fudbala i mafije i pranja novca, politicki igara itd.

U rukometu smo kreativni

brat

pre 4 godine

Digao je igru na visi nivo u finalu protiv PG u odnosu na dosadasnju karijeru. Ipak mislim da je nedovoljno dobar za EL. Mozda kao 2-3 varijanta.

Lionac

pre 4 godine

Bili trokorak, 25. jun 2019 15:31)

Imace ali sa Covicem tesko ukoliko on bude i 2 play.
Uostalom ne mirise ni na dobro kako je pocelo sa potpisima ali mozda iznenadi gospodin tata sa kvalitetnim potpisima.

Apk

pre 4 godine

Prošle godine kada je Budućnost ovako razjurila ekipu koja je uzela titulu i dovela dosta stranaca bilo je - plastika, mali klub, nemaju poštovanja za svoje igrače...
A sada vidim polovina na forumu besni što su Čoviću i Laziću produženi ugovori. Jedan je kapiten, a drugi sam izneo poziciju pleja i doneo nam titule.
Bolje da sačuvamo jezgro i dovedemo dva skupa stranca koji su stvarno odlični igrači kao što su to bili Miler, Dzenkins, Markus kod nas, nego 5 stranaca polovnjaka. Perperoglu i Faje su igrači za koje treba razmišljati o produženju ugovora, jer su skuplji i stari. Pitanje je da li mogu da iznesu 34 utakmica u Evroligi.

Idu dani

pre 4 godine

Treca opcija na pleju. Odlican za takvo nesto, vise minuta u Aba.

Prve dvije opcije ce biti na nivou Markus-Jovic...

Mozda je jedna bas Jovic :)

pssssst,It is I,Leclerc !

pre 4 godine

И даље мислим да нема квалитет за ЕЛ али је на њему да мене и остале који слично мисле разувери као што је то радио у другој половини сезоне иза нас...Сад пронаћи главног организатора игре.Када би се Јовић вратио слободно би могао да кажем да смо уболи џек-пот но шансе за то су јако мале.Ту је и Стефан Марковић но његови проценти шута са дистанце су већ годинама забрињавајући.Никос Зизис је завршио са Бамбергом па би га могли узети у обзир.Матор јесте,али нам прије свега треба играч који не јури статистику а у његовим годинама то сигурно није случај...

Smogovci

pre 4 godine

@Delije sa seRvera
Opet ništa kafana i priče, živi ljudi nego opet skupljaš "mudrost" sa foruma gtr?

Obrni okreni Zvezda na pola one "dominacije" čuvenog Duleta od Kluža.

onako

pre 4 godine

@Dejan CZ
Gde nađe Cobsa? Oko Pulena se slažem, opet Faye je Novicki za Keni Gebrijela.
Loša 4., izuzetno, def loš, prodor loš, off skok nema jer ne razume igru pa nema ni tajming, šut za 3 dobar, bacanja 50%, loš na obruču jer beži od njega plus spore ruke , sve u svemu više igra kao 3 a ne 4.
Ta 4., pozicija koja je najdeficitarnija uvek.
Nego nije ti ovo playoff KLS pa da igraš sa samo 2 petice i 2 četvorke. EL treća petica je obaveza u rosteru ili još jedna četvorka.

odgovor

pre 4 godine

@Dejan CZ 
Gde nađe Cobsa? Oko Pulena se slažem, opet Faye je Novicki za Keni Gebrijela. 
Loša 4., izuzetno, def loš, prodor loš, off skok nema jer ne razume igru pa nema ni tajming, šut za 3 dobar, bacanja 50%, loš na obruču jer beži od njega plus spore ruke , sve u svemu više igra kao 3 a ne 4. 
Ta 4., pozicija koja je najdeficitarnija uvek. 
Nego nije ti ovo playoff KLS pa da igraš sa samo 2 petice i 2 četvorke. EL treća petica je obaveza u rosteru ili još jedna četvorka.
(onako, 25
Slazem se da su mu defanzivne kretnje u minusu u odnosu na ofanzivu...4 je vrlo deficitarna pozicija,ni Singlton nema dobru odbranu,spor trom ali dobrim sutem kompenzuje...A sto se tice konstatacije oko ovo 2 cetvorke i 2 petice i da nije ovo KLS...Ajmo sagledati najbolji tim ligaskog dela EL i da nije bilo povreda ko zna i f4 kako bi zavrsio...Dakle Fener ..petica 1 Mahmut...4 dve Veseli i Lovernj uskace i Meli na poziciju 4 i ..i ...i ...ajde uputi me ko jos...Ponavljam najuspesniji tim ligaskog dela ..i samo povrede tim desetkovale za veci uspeh...Nece biti da je Fener sa takvim rosterom za KLS....Napomena da ako Stratos ostaje takodje moze na 4 da se spusti sto je dosta puta i igrao...

Sabre

pre 4 godine

(Milan, 25. jun 2019 15:23)

Covece, ja sa tobom ne mogu da diskutujem. Da se lepo slozimo da se ne slazemo, a?! Lazic je dao Zvezdi par odlicnih godina, a cak i tada je bilo 50/50 da li ce pogoditi otvorenu trojku ili praviti airball. Svaka cast na odbrani, i na trudu, ali decko je bukvalno jedan od najvecih kosarkaskih antitalenata ikad, kao npr. sto je bio Gatuzo u fudbalu, lik koji 99.9% onoga sto radi radi srcem i trudom, ali realno bi isto kvalitetan bio da se bavi bilo kojim drugim timskim sportom.. mozda i vise. Ali nebitan je Lazic ovde.. ono sto je bitno je da je Covic sasvim pristojan plej sasvim pristojnog suta i ODLICNIH sposobnosti da vidi i proigra igrace, a da mu je glavna mana sto je uzasno slab u duelu i generalno je prosek igrac sveukupno. Ali prosek igrac je i vise nego dovojan da bude drugi plej u Zvezdi, pogotovo kada se uzme u obzir da to "igranje iznad mogucnosti" dolazi i pored sveg osporavanja, mrznje od strane grobara, ismevanja od strane "Delija" i pametnjakovica kao sto si ti koji su uvek tu spremni da ga pljunu samo zato sto mu je Coki cale. Ja stvarno ne vidim zasto decko uopste zeli i dalje da igra za Zvezdu pored svih vas, ali svaka mu cast, i ako je Lazic svojim 'treniranjem' i ..ne bas mnogo toga drugog ovih poslednjih par godina zasluzio novi ugovor, onda je i Filip time sto je iz godine u godine, uprkos svemu, sve bolji.. iako je i dalje naravno totalni prosek od igraca. Ali daleko od toga da je jedini u Zvezdi...

Zuco

pre 4 godine

Sve mi ovo mirise da Partizan dobija wc za evroligu,i to ljudi u klubu ocigledno znaju. Izgleda da necemo imati bas neki budzet,cim produzujemo ugovore pojedinim igracima. Novac ce se ili raspodeliti izmedju Zvezde i Partizana,ili cak malo vise ici grobarima. Daj Boze da gresim,mada ko zna. Najbolje bi bilo da oba kluba igraju el,da su budzeti solidni,pa da prsti!!! :)