Sreda, 19.06.2019.

12:22

Divac odustao od Vučevića, nove mete su braća Lopez i Džordan?

Sakramento Kingsi su navodno odustali od namere da pokušaju da u svoj tim dovedu Nikolu Vučevića.

Izvor: SV

Divac odustao od Vuèeviæa, nove mete su braæa Lopez i Džordan? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Drax

pre 4 godine

Ja bih vratio Demarkusa Kazinsa on bi na jednoj nozi batalio sve centre u NBA osim Embida mozda.Jedino sto mu ne odgovara brza igra kad je u godinama.

Goran

pre 4 godine

Vucevi je Al star igrac i sigurno zasluzuje maksimalan ugovor. da li ce ga dobiti ostaje da se vidi. Kad vidim da pojedini igraci odbijaju 26 ili 30 miliona dolara po sezoni Vucevic vrijedi vise od njih. Moze igrati na vrhunskom nivou jos 5-6 godina znaci pokrvia svaki ugovor.

Pseudoharms

pre 4 godine

Ne zna se sta je gora opcija od ove tri. Brook igra centra na 7 metara od kosa, Robin, s druge strane, ako se odmakne vise od dva metra od obruca, masi ne obruc, nego tablu. Deandre je ispricana prica. Njima treba pravi centar, koabajagi centra vec imaju u onom ABA liga talentu, Koli Stajnu.

IS

pre 4 godine

@Onokao..

Nije nesto spec ni bitno, ali ajde rekoh da bacim pogled... fotka iz provoda Kapele, Badija i Bogdana ostala je na Badijeovom instagram profilu buddylove242.

Tako da, ne moras odmah pljuvati vec baci 2-3 search-a na google-u i vidi da li fotka postoji ili ne. Zaista bih morao da odem na lecenje odmah kada bih izmisljao takve besmislice.

montoya

pre 4 godine

Treba napisati I da Harrison Barnes juce odbio ugovor od 26.5 mil po sezoni, a tek sto su ga doveli! Nece biti lako Divcu da sastavi tim, nisu atraktvivna fransiza a malo je dobrih slobodnih agenata, a centara skoro pa I da nema. Vucevic gadja mozda I max ugovor jer je ostalo 10 ekipa sa prostorom u salary cap u .

max

pre 4 godine

Neka daju Kufusa i jos nesto za prava na Milutinova Sparsima, i neka ga dovedu. Nikoli ce ova brza igra odgovarati, ne znam da li ste pratili koliko je koseva dao iz tranzicije ove sezone i kako igra odbranu na nizim igracima posle preuzimanja

IS

pre 4 godine

Kako odgovoriti na sve :)

@Strucnjak ekspertskog nivoa
VKS ne igra (niti ce, nazalost, ako drasticno ne popravi glavu) odbranu ni priblizno kao Kapela tako da ih nikako ne mozes porediti.

@веверица
Ne znam odakle ti to da mora biti u istom paketu sa Krisom Polom. Nidje veze.

Naravno da bi ga bilo veoma tesko dovesti, ali ima i Sakramento svoje adute. Mozda neko hoce da se kocka sa Vilijem, jer on ima potencijala, ali ne i glavu. Mozda neke pikove da uzme, a mozda i Sakramento pokusa da se kocka sa trejdom Dzajlsa (sto po meni ne bi trebalo jer je ogroman potencijal). U svakom slucaju NBA je ozbiljna pijaca i tu moze biti i preuzimanja jakih ugovora i sl. Ako Sak nesto ima, to je prostor u cap-u za preuzimanje ugovora. Tako da nije nemoguca misija.

@Onokao..
Ne znam sta trenutno ima na instagramu, a sta mu je sakriveno. Imao je ranije na njegovom ccapela15, a google sve pamti tako da mozes kucati - capela bogi buddy i izaci ce ti prva ili druga fotka.

Miljan

pre 4 godine

Tobi i Bobi uz Vukčevića bi bili jako dobro rešenje za Sakramento. Šteta ako je ovo gotova priča...a opet još ništa nije sigurno, ima još vremena.

Strucnjak ekspertskog nivoa

pre 4 godine

(IS, 19. jun 2019 12:32)
Koliko pluseva ni za sta... Pa igra li u Sakramentu VKS? On ne igra kao Kapela? Brz podjednako ako ne i brzi, malo manje krakat, ali dovoljno... Imao je nista gore partije od Kapelinih.
Kapela se u PO pojavio samo u jednom mecu. Toliko se puta mogao pojaviti i VKS.

Candreva

pre 4 godine

Mogao bi Horford kod njih zavrsiti, ne mora mu ponuditi max ugovor ali mora barem trogodisnji ugovor i 60 miliona, jeste u godinama ali i dalje jedan od najboljih centara na trzistu
(Candreva,

Upravo odustao od 30 miliona za sezonu u Bostonu, pa će da ide za 20 u Sakramento?! Voli čovek...

Brate moj sto mislis zasto je odbio, nece dobiti vise novca za jednu godinu ali hoce da dobije vise sveukupno, da je siguran sljedece 3-4 godine, ovako potpise jos jednu sa Bostonom i dogodine ko zna hoce li dobiti dugogodisnji ugovor i sa jednim klubom, povrede, godine...

веверица

pre 4 godine

@ис
каке глупости ти пишеш. па клинт капела је један од најцењенијих центара у лиги. сакраменто не може да добије капелу а да задржи све своје најбоље играче.
осим тога, капела ће бити вероватно део пакета са крисом полом који има један од најгорих уговора у лиги... тек ту сакраменто нема шта да тражи...

Powerslave

pre 4 godine

Pa ne znam, ne čini mi se nijedan od ovih kao dobro rešenje.
Džordan je senka sebe, ne igra ni približno onom igraču koga je Pol hranio loptama u Klipersima.
Bruk Lopez sem što je 2.10m u principu nema dodirne tačke sa centrima, lik je više dvojka nego petica. Robin Lopez ne vidim šta bi im doneo da već nemaju.
I sva trojica već ulaze u godine, možda ne neke velike, ali dovoljno velike da razlika između njih i ostalih (mladih) igrača bude znatna. Samim tim, ne bi mogli da budu dugoročno rešenje.
Horford i Vučević su verovatno previše spori za Sakramentov ritam (i isto se postavlja pitanje godina kod Horforda) ako i dalje budu igrali onako brzo kao pod Jergerom.

Na kraju ispada da je ovaj predlog za Kapelu najbolji, ali je njega najteže dovesti. Hjuston bi možda i bio voljan da ga se odrekne kako bi rasteretio salary cap, ali ne znam koga bi tražili zauzvrat. Hilda da im puca trojke sigurno ne bi dobili.

Mihajlo

pre 4 godine

Ja nesto ne vidim da su Dzordan i Lopez iz Cikaga bolji igraci od Koli-Stajna,mozda bi bio dobar Lopez iz Milvokija,prangija trojke a moze i dobru odbranu da igra.Mada Horford je definitivno najbolje resenje ako imaju love.

saša

pre 4 godine

Horforda je odbio 30M od Bostona za godinu, a na stolu ima ponudu od 100M za 4 godine od neimenovanog kluba (pretpostavlja se Bruklin). Teško da su Kingsi u pitanju a i njemu je valjda cilj klub sa kojim će se boriti za prsten a ne za plej of

srbijasine

pre 4 godine

@ (IS, 19. jun 2019 12:32)
Kakav crni Klint Kapela, pa on bez Hardena ne bi igrao ni u ABA ligi. TYreba im neko ko moze da kreira sam sebi prostor, neko ko moze da sutne.

petarczw

pre 4 godine

Odlična stvar se desava hustonu harden i pol su u svadji i pol je zahtevao trejd tako da bi huston mogao da iznenada dobije mogucnost da potpise nekog mnogo boljeg super stara od matorog pola koji je preplacen i nekompatabilan sa hardenom oboje su plejevi i vole loptu u rukama... Ako huston povuce dobar potez eto ih sledece godine kao favoriti na zapadu...

dz

pre 4 godine

Deandre Džordan? Taj ne zna ništa osim da skače, loš sa bacanja, može da odigra na neki alley - oop sa nekim lob pasom i to je cela njegova igra. Njega je progurao Kris Pol kao što Neš progurao Stodemajera sa pasovima...

Miroslav

pre 4 godine

Nikada nisam ocekivao da ce ozbiljno pokusati da dovedu Vucevica.Skup igrac koji im nije neophodan.I za Dzordana i bracu Lopez mislim da nece ni pokusati da ih dovedu.Ocekujem da produze ugovor sa Stajnom.Kakva se kosarka danas igra,bolji centar im ne treba.Uz to je dosta kokretljiv,sto se dobro uklapa u igru Sakramenta.Licno ocekujem da Divac pokusa da ojaca krilnu poziciju.Pre svega nisko krilo.Pogotovo ako Barns napusti ekipu.

Onokao..

pre 4 godine

...
P.S. Da ne govorim o tome da Kapela na svom instagram profilu ima sliku iz nocnog provoda u Beogradu sa Bogdanom i Badijem Hildom :)
(IS, 19. jun 2019 12:32)

Dovoljno je pogledati njegov instagram profil i videti koliko je to netacno.

marko

pre 4 godine

Šta će im centar, igra u reketu je u padu zadnjih 6-7 godina...low post nestaje. Sad se samo prangija.
Njima treba jedan opasan šuter.
Vidim kako je GSW vladao bez centara...Jokić i Plamni dosta je to.
Moraju da se otarase nekih bekova i naprave prostor, zdrav Klej bi im legao kao budali šamar.

Чендлер Бинг

pre 4 godine

(IS, 19. jun 2019 12:32)

Све је то супер што си написао за Капелу, само има један мали проблемчић. Да ли стварно мислиш да би Хјустон дао Капелу за Куфуса или Ферела и да не би тражио неког из те потенцијалне петорке (Фокс, Хилд, Богдановић, Бегли) ?

Jim Beam

pre 4 godine

@IS
A koga tačno da trejduju za Kapelu? Kufosa i Meklmora? Pa nije ni Hjuston lud. Ako će dobiti Kapelu moraju dati barem jednog startera, a možda i još nekoga jakog sa klupe (tipa Džajls). Kingsi nemaju meso za trejd, oni mogu juriti samo slobodne agente, a i to će biti teško jer nisu veliko tržište. Nimalo laka situacija za Divca jer se očekuje nešto ni sa čim.

Bard Živa

pre 4 godine

Šta će mu Džordan, on je šuter, keste najbolji ikada, ali mu ne treba šuter. Njemu treba centar tipa Alonza Morninga ili Dejvida Robinsona...

milos

pre 4 godine

Vucevicu niko nece dati max ugovor u njegovim godinama (29).
On je do sada u Orlandu zaradjivao 12 miliona godisnje.
Kao neamerikanac koji je imao sjajnu sezonu pred "slobodnu agenturu" moze da racuna na mozda 20 miliona godisnje, a Kingsi to mogu i treba da plate.
Mislim da Kingsi samo tvrde pazar.
Itekako su u poteri za Vucevicem.

bskfan

pre 4 godine

Tek se sada jasno vidi kolika je velika greska bila sto na vreme nisu draftovali centra. Imali su tolike pikove a nisu draftovali centra. Thomas Bryant pokupljen sa 42 pozicije. Braca Lopez i Dzordan nisu opcija, ne verujem da bi Divac mogao da napravi tako katastrofalnu gresku. I ta prica sa Barnsom je losa prica. Nadam se da mu barem nece dati vise od 20m po godini.

Imay

pre 4 godine

Mogao bi Horford kod njih zavrsiti, ne mora mu ponuditi max ugovor ali mora barem trogodisnji ugovor i 60 miliona, jeste u godinama ali i dalje jedan od najboljih centara na trzistu
(Candreva,

Upravo odustao od 30 miliona za sezonu u Bostonu, pa će da ide za 20 u Sakramento?! Voli čovek...

Чендлер Бинг

pre 4 godine

"Kingsi bi trebalo da napadnu ulazak u plej-of sledeće sezone, pošto im je prethodne taj cilj zamalo ostao nedostižan."

Плеј оф није био циљ прошле сезоне, игром случаја су везали неколико добрих утакмица, али на крају није баш да су замало остали испод црте.

Jim Beam

pre 4 godine

Koliko ga je redovna sezona podigla u nebo, toliko su ga plejof i Mark Gasol vratili na zemlju. On je strava momak, zaslužuje dobar ugovor, ali onakav podbačaj u plejofu će ostaviti traga svakoj franšizi koja razmišlja dugoročno. Možda je u pitanju bio i nesrećan slučaj i samo loša forma, ali na prvu loptu mu dati maksimalni ugovor je izuzetno teško i rizično. Verujem da će biti dosta ekipa koje će ući sa dosta očekivanja u ovaj free agency period i neće pokupiti ništa pa će se prebaciti na njega. Možda i dobije max ugovor, ali to je opasna kocka. Zato je i Divac oprezan toliko jer će za sezonu-dve maksimalne ugovore tražiti i Foks, Begli i Hild, a ako se pokaže kao promašaj neće baš biti prostora za sve, a trejd u tim situacijama je izuzetno težak. Inače Harison Barns je izašao iz ugovora sa Sakramentom od 25mil $ za sezonu. Da li je napravio neki dogovor sa Sakramentom za duži ugovor ali manje po sezoni ili nešto treće još se ne zna. Znam samo sa Barns trenutno vredi max 15ak miliona $ po sezoni i ovo je baš baš čudno i rizično...

Jaran

pre 4 godine

IS
Dobro me podseti, Roketsi su spremni da renoviraju tim. Izgleda da CP3 i Kapela napustaju Hjuston, a vlasnik je rekao da zali zbog Polovog ugovora.

IS

pre 4 godine

Klint Kapela ih vodi u plejof, samo da pokusaju da to izguraju.

Ovo ranije napisah, pa ajd da ne pisem ponovo slicno:
Najbolji posao Divcu bilo bi dovodjenje Klinta Kapele koji se nasao na trejd listi Hjustona.

Trenutno ne postoji centar (a da je slobodan za trejd) koji bi se bolje uklopio u sastav Sakramenta. Jedan je od najboljih defanzivaca od visokih igraca u ligi, fizicki odlican i veoma zahvalan za igru u tranziciji (sto je ono sto ce Sakramento igrati narednih godina sa fizicki veoma jakim i brzim timom).

Ne mogu ni da zamislim broj visokih paseva koji bi mu stilazi od strane Fox-a prilikom tranzicije ili od Bogdana u pik end rol igri. 90% lopti hvatao bi na obrucu i zavrsavao napad.

Sa njim u tim Sakramento bi napokon imao i glavu i rep. Fox - Badi - Bogdan (koji bi se menjali na pozicijama u zavisnosti od napada) - Begli - Kapela. Veoma fizicki jaka (i Bogi je postao kao sajla) i brza petorka. Bjelica bi takodje imao dobro mesto u odredjenim zamislima.

P.S. Da ne govorim o tome da Kapela na svom instagram profilu ima sliku iz nocnog provoda u Beogradu sa Bogdanom i Badijem Hildom :)

Candreva

pre 4 godine

Mogao bi Horford kod njih zavrsiti, ne mora mu ponuditi max ugovor ali mora barem trogodisnji ugovor i 60 miliona, jeste u godinama ali i dalje jedan od najboljih centara na trzistu

IS

pre 4 godine

Klint Kapela ih vodi u plejof, samo da pokusaju da to izguraju.

Ovo ranije napisah, pa ajd da ne pisem ponovo slicno:
Najbolji posao Divcu bilo bi dovodjenje Klinta Kapele koji se nasao na trejd listi Hjustona.

Trenutno ne postoji centar (a da je slobodan za trejd) koji bi se bolje uklopio u sastav Sakramenta. Jedan je od najboljih defanzivaca od visokih igraca u ligi, fizicki odlican i veoma zahvalan za igru u tranziciji (sto je ono sto ce Sakramento igrati narednih godina sa fizicki veoma jakim i brzim timom).

Ne mogu ni da zamislim broj visokih paseva koji bi mu stilazi od strane Fox-a prilikom tranzicije ili od Bogdana u pik end rol igri. 90% lopti hvatao bi na obrucu i zavrsavao napad.

Sa njim u tim Sakramento bi napokon imao i glavu i rep. Fox - Badi - Bogdan (koji bi se menjali na pozicijama u zavisnosti od napada) - Begli - Kapela. Veoma fizicki jaka (i Bogi je postao kao sajla) i brza petorka. Bjelica bi takodje imao dobro mesto u odredjenim zamislima.

P.S. Da ne govorim o tome da Kapela na svom instagram profilu ima sliku iz nocnog provoda u Beogradu sa Bogdanom i Badijem Hildom :)

Чендлер Бинг

pre 4 godine

"Kingsi bi trebalo da napadnu ulazak u plej-of sledeće sezone, pošto im je prethodne taj cilj zamalo ostao nedostižan."

Плеј оф није био циљ прошле сезоне, игром случаја су везали неколико добрих утакмица, али на крају није баш да су замало остали испод црте.

Candreva

pre 4 godine

Mogao bi Horford kod njih zavrsiti, ne mora mu ponuditi max ugovor ali mora barem trogodisnji ugovor i 60 miliona, jeste u godinama ali i dalje jedan od najboljih centara na trzistu

Onokao..

pre 4 godine

...
P.S. Da ne govorim o tome da Kapela na svom instagram profilu ima sliku iz nocnog provoda u Beogradu sa Bogdanom i Badijem Hildom :)
(IS, 19. jun 2019 12:32)

Dovoljno je pogledati njegov instagram profil i videti koliko je to netacno.

Чендлер Бинг

pre 4 godine

(IS, 19. jun 2019 12:32)

Све је то супер што си написао за Капелу, само има један мали проблемчић. Да ли стварно мислиш да би Хјустон дао Капелу за Куфуса или Ферела и да не би тражио неког из те потенцијалне петорке (Фокс, Хилд, Богдановић, Бегли) ?

Jim Beam

pre 4 godine

Koliko ga je redovna sezona podigla u nebo, toliko su ga plejof i Mark Gasol vratili na zemlju. On je strava momak, zaslužuje dobar ugovor, ali onakav podbačaj u plejofu će ostaviti traga svakoj franšizi koja razmišlja dugoročno. Možda je u pitanju bio i nesrećan slučaj i samo loša forma, ali na prvu loptu mu dati maksimalni ugovor je izuzetno teško i rizično. Verujem da će biti dosta ekipa koje će ući sa dosta očekivanja u ovaj free agency period i neće pokupiti ništa pa će se prebaciti na njega. Možda i dobije max ugovor, ali to je opasna kocka. Zato je i Divac oprezan toliko jer će za sezonu-dve maksimalne ugovore tražiti i Foks, Begli i Hild, a ako se pokaže kao promašaj neće baš biti prostora za sve, a trejd u tim situacijama je izuzetno težak. Inače Harison Barns je izašao iz ugovora sa Sakramentom od 25mil $ za sezonu. Da li je napravio neki dogovor sa Sakramentom za duži ugovor ali manje po sezoni ili nešto treće još se ne zna. Znam samo sa Barns trenutno vredi max 15ak miliona $ po sezoni i ovo je baš baš čudno i rizično...

Jim Beam

pre 4 godine

@IS
A koga tačno da trejduju za Kapelu? Kufosa i Meklmora? Pa nije ni Hjuston lud. Ako će dobiti Kapelu moraju dati barem jednog startera, a možda i još nekoga jakog sa klupe (tipa Džajls). Kingsi nemaju meso za trejd, oni mogu juriti samo slobodne agente, a i to će biti teško jer nisu veliko tržište. Nimalo laka situacija za Divca jer se očekuje nešto ni sa čim.

dz

pre 4 godine

Deandre Džordan? Taj ne zna ništa osim da skače, loš sa bacanja, može da odigra na neki alley - oop sa nekim lob pasom i to je cela njegova igra. Njega je progurao Kris Pol kao što Neš progurao Stodemajera sa pasovima...

Bard Živa

pre 4 godine

Šta će mu Džordan, on je šuter, keste najbolji ikada, ali mu ne treba šuter. Njemu treba centar tipa Alonza Morninga ili Dejvida Robinsona...

saša

pre 4 godine

Horforda je odbio 30M od Bostona za godinu, a na stolu ima ponudu od 100M za 4 godine od neimenovanog kluba (pretpostavlja se Bruklin). Teško da su Kingsi u pitanju a i njemu je valjda cilj klub sa kojim će se boriti za prsten a ne za plej of

Mihajlo

pre 4 godine

Ja nesto ne vidim da su Dzordan i Lopez iz Cikaga bolji igraci od Koli-Stajna,mozda bi bio dobar Lopez iz Milvokija,prangija trojke a moze i dobru odbranu da igra.Mada Horford je definitivno najbolje resenje ako imaju love.

Candreva

pre 4 godine

Mogao bi Horford kod njih zavrsiti, ne mora mu ponuditi max ugovor ali mora barem trogodisnji ugovor i 60 miliona, jeste u godinama ali i dalje jedan od najboljih centara na trzistu
(Candreva,

Upravo odustao od 30 miliona za sezonu u Bostonu, pa će da ide za 20 u Sakramento?! Voli čovek...

Brate moj sto mislis zasto je odbio, nece dobiti vise novca za jednu godinu ali hoce da dobije vise sveukupno, da je siguran sljedece 3-4 godine, ovako potpise jos jednu sa Bostonom i dogodine ko zna hoce li dobiti dugogodisnji ugovor i sa jednim klubom, povrede, godine...

IS

pre 4 godine

@Onokao..

Nije nesto spec ni bitno, ali ajde rekoh da bacim pogled... fotka iz provoda Kapele, Badija i Bogdana ostala je na Badijeovom instagram profilu buddylove242.

Tako da, ne moras odmah pljuvati vec baci 2-3 search-a na google-u i vidi da li fotka postoji ili ne. Zaista bih morao da odem na lecenje odmah kada bih izmisljao takve besmislice.

Imay

pre 4 godine

Mogao bi Horford kod njih zavrsiti, ne mora mu ponuditi max ugovor ali mora barem trogodisnji ugovor i 60 miliona, jeste u godinama ali i dalje jedan od najboljih centara na trzistu
(Candreva,

Upravo odustao od 30 miliona za sezonu u Bostonu, pa će da ide za 20 u Sakramento?! Voli čovek...

веверица

pre 4 godine

@ис
каке глупости ти пишеш. па клинт капела је један од најцењенијих центара у лиги. сакраменто не може да добије капелу а да задржи све своје најбоље играче.
осим тога, капела ће бити вероватно део пакета са крисом полом који има један од најгорих уговора у лиги... тек ту сакраменто нема шта да тражи...

bskfan

pre 4 godine

Tek se sada jasno vidi kolika je velika greska bila sto na vreme nisu draftovali centra. Imali su tolike pikove a nisu draftovali centra. Thomas Bryant pokupljen sa 42 pozicije. Braca Lopez i Dzordan nisu opcija, ne verujem da bi Divac mogao da napravi tako katastrofalnu gresku. I ta prica sa Barnsom je losa prica. Nadam se da mu barem nece dati vise od 20m po godini.

milos

pre 4 godine

Vucevicu niko nece dati max ugovor u njegovim godinama (29).
On je do sada u Orlandu zaradjivao 12 miliona godisnje.
Kao neamerikanac koji je imao sjajnu sezonu pred "slobodnu agenturu" moze da racuna na mozda 20 miliona godisnje, a Kingsi to mogu i treba da plate.
Mislim da Kingsi samo tvrde pazar.
Itekako su u poteri za Vucevicem.

Powerslave

pre 4 godine

Pa ne znam, ne čini mi se nijedan od ovih kao dobro rešenje.
Džordan je senka sebe, ne igra ni približno onom igraču koga je Pol hranio loptama u Klipersima.
Bruk Lopez sem što je 2.10m u principu nema dodirne tačke sa centrima, lik je više dvojka nego petica. Robin Lopez ne vidim šta bi im doneo da već nemaju.
I sva trojica već ulaze u godine, možda ne neke velike, ali dovoljno velike da razlika između njih i ostalih (mladih) igrača bude znatna. Samim tim, ne bi mogli da budu dugoročno rešenje.
Horford i Vučević su verovatno previše spori za Sakramentov ritam (i isto se postavlja pitanje godina kod Horforda) ako i dalje budu igrali onako brzo kao pod Jergerom.

Na kraju ispada da je ovaj predlog za Kapelu najbolji, ali je njega najteže dovesti. Hjuston bi možda i bio voljan da ga se odrekne kako bi rasteretio salary cap, ali ne znam koga bi tražili zauzvrat. Hilda da im puca trojke sigurno ne bi dobili.

max

pre 4 godine

Neka daju Kufusa i jos nesto za prava na Milutinova Sparsima, i neka ga dovedu. Nikoli ce ova brza igra odgovarati, ne znam da li ste pratili koliko je koseva dao iz tranzicije ove sezone i kako igra odbranu na nizim igracima posle preuzimanja

Pseudoharms

pre 4 godine

Ne zna se sta je gora opcija od ove tri. Brook igra centra na 7 metara od kosa, Robin, s druge strane, ako se odmakne vise od dva metra od obruca, masi ne obruc, nego tablu. Deandre je ispricana prica. Njima treba pravi centar, koabajagi centra vec imaju u onom ABA liga talentu, Koli Stajnu.

IS

pre 4 godine

Kako odgovoriti na sve :)

@Strucnjak ekspertskog nivoa
VKS ne igra (niti ce, nazalost, ako drasticno ne popravi glavu) odbranu ni priblizno kao Kapela tako da ih nikako ne mozes porediti.

@веверица
Ne znam odakle ti to da mora biti u istom paketu sa Krisom Polom. Nidje veze.

Naravno da bi ga bilo veoma tesko dovesti, ali ima i Sakramento svoje adute. Mozda neko hoce da se kocka sa Vilijem, jer on ima potencijala, ali ne i glavu. Mozda neke pikove da uzme, a mozda i Sakramento pokusa da se kocka sa trejdom Dzajlsa (sto po meni ne bi trebalo jer je ogroman potencijal). U svakom slucaju NBA je ozbiljna pijaca i tu moze biti i preuzimanja jakih ugovora i sl. Ako Sak nesto ima, to je prostor u cap-u za preuzimanje ugovora. Tako da nije nemoguca misija.

@Onokao..
Ne znam sta trenutno ima na instagramu, a sta mu je sakriveno. Imao je ranije na njegovom ccapela15, a google sve pamti tako da mozes kucati - capela bogi buddy i izaci ce ti prva ili druga fotka.

Jaran

pre 4 godine

IS
Dobro me podseti, Roketsi su spremni da renoviraju tim. Izgleda da CP3 i Kapela napustaju Hjuston, a vlasnik je rekao da zali zbog Polovog ugovora.

montoya

pre 4 godine

Treba napisati I da Harrison Barnes juce odbio ugovor od 26.5 mil po sezoni, a tek sto su ga doveli! Nece biti lako Divcu da sastavi tim, nisu atraktvivna fransiza a malo je dobrih slobodnih agenata, a centara skoro pa I da nema. Vucevic gadja mozda I max ugovor jer je ostalo 10 ekipa sa prostorom u salary cap u .

srbijasine

pre 4 godine

@ (IS, 19. jun 2019 12:32)
Kakav crni Klint Kapela, pa on bez Hardena ne bi igrao ni u ABA ligi. TYreba im neko ko moze da kreira sam sebi prostor, neko ko moze da sutne.

petarczw

pre 4 godine

Odlična stvar se desava hustonu harden i pol su u svadji i pol je zahtevao trejd tako da bi huston mogao da iznenada dobije mogucnost da potpise nekog mnogo boljeg super stara od matorog pola koji je preplacen i nekompatabilan sa hardenom oboje su plejevi i vole loptu u rukama... Ako huston povuce dobar potez eto ih sledece godine kao favoriti na zapadu...

marko

pre 4 godine

Šta će im centar, igra u reketu je u padu zadnjih 6-7 godina...low post nestaje. Sad se samo prangija.
Njima treba jedan opasan šuter.
Vidim kako je GSW vladao bez centara...Jokić i Plamni dosta je to.
Moraju da se otarase nekih bekova i naprave prostor, zdrav Klej bi im legao kao budali šamar.

Miljan

pre 4 godine

Tobi i Bobi uz Vukčevića bi bili jako dobro rešenje za Sakramento. Šteta ako je ovo gotova priča...a opet još ništa nije sigurno, ima još vremena.

Strucnjak ekspertskog nivoa

pre 4 godine

(IS, 19. jun 2019 12:32)
Koliko pluseva ni za sta... Pa igra li u Sakramentu VKS? On ne igra kao Kapela? Brz podjednako ako ne i brzi, malo manje krakat, ali dovoljno... Imao je nista gore partije od Kapelinih.
Kapela se u PO pojavio samo u jednom mecu. Toliko se puta mogao pojaviti i VKS.

Miroslav

pre 4 godine

Nikada nisam ocekivao da ce ozbiljno pokusati da dovedu Vucevica.Skup igrac koji im nije neophodan.I za Dzordana i bracu Lopez mislim da nece ni pokusati da ih dovedu.Ocekujem da produze ugovor sa Stajnom.Kakva se kosarka danas igra,bolji centar im ne treba.Uz to je dosta kokretljiv,sto se dobro uklapa u igru Sakramenta.Licno ocekujem da Divac pokusa da ojaca krilnu poziciju.Pre svega nisko krilo.Pogotovo ako Barns napusti ekipu.

Goran

pre 4 godine

Vucevi je Al star igrac i sigurno zasluzuje maksimalan ugovor. da li ce ga dobiti ostaje da se vidi. Kad vidim da pojedini igraci odbijaju 26 ili 30 miliona dolara po sezoni Vucevic vrijedi vise od njih. Moze igrati na vrhunskom nivou jos 5-6 godina znaci pokrvia svaki ugovor.

Drax

pre 4 godine

Ja bih vratio Demarkusa Kazinsa on bi na jednoj nozi batalio sve centre u NBA osim Embida mozda.Jedino sto mu ne odgovara brza igra kad je u godinama.

bskfan

pre 4 godine

Tek se sada jasno vidi kolika je velika greska bila sto na vreme nisu draftovali centra. Imali su tolike pikove a nisu draftovali centra. Thomas Bryant pokupljen sa 42 pozicije. Braca Lopez i Dzordan nisu opcija, ne verujem da bi Divac mogao da napravi tako katastrofalnu gresku. I ta prica sa Barnsom je losa prica. Nadam se da mu barem nece dati vise od 20m po godini.

IS

pre 4 godine

Klint Kapela ih vodi u plejof, samo da pokusaju da to izguraju.

Ovo ranije napisah, pa ajd da ne pisem ponovo slicno:
Najbolji posao Divcu bilo bi dovodjenje Klinta Kapele koji se nasao na trejd listi Hjustona.

Trenutno ne postoji centar (a da je slobodan za trejd) koji bi se bolje uklopio u sastav Sakramenta. Jedan je od najboljih defanzivaca od visokih igraca u ligi, fizicki odlican i veoma zahvalan za igru u tranziciji (sto je ono sto ce Sakramento igrati narednih godina sa fizicki veoma jakim i brzim timom).

Ne mogu ni da zamislim broj visokih paseva koji bi mu stilazi od strane Fox-a prilikom tranzicije ili od Bogdana u pik end rol igri. 90% lopti hvatao bi na obrucu i zavrsavao napad.

Sa njim u tim Sakramento bi napokon imao i glavu i rep. Fox - Badi - Bogdan (koji bi se menjali na pozicijama u zavisnosti od napada) - Begli - Kapela. Veoma fizicki jaka (i Bogi je postao kao sajla) i brza petorka. Bjelica bi takodje imao dobro mesto u odredjenim zamislima.

P.S. Da ne govorim o tome da Kapela na svom instagram profilu ima sliku iz nocnog provoda u Beogradu sa Bogdanom i Badijem Hildom :)

marko

pre 4 godine

Šta će im centar, igra u reketu je u padu zadnjih 6-7 godina...low post nestaje. Sad se samo prangija.
Njima treba jedan opasan šuter.
Vidim kako je GSW vladao bez centara...Jokić i Plamni dosta je to.
Moraju da se otarase nekih bekova i naprave prostor, zdrav Klej bi im legao kao budali šamar.

srbijasine

pre 4 godine

@ (IS, 19. jun 2019 12:32)
Kakav crni Klint Kapela, pa on bez Hardena ne bi igrao ni u ABA ligi. TYreba im neko ko moze da kreira sam sebi prostor, neko ko moze da sutne.

Miljan

pre 4 godine

Tobi i Bobi uz Vukčevića bi bili jako dobro rešenje za Sakramento. Šteta ako je ovo gotova priča...a opet još ništa nije sigurno, ima još vremena.

Bard Živa

pre 4 godine

Šta će mu Džordan, on je šuter, keste najbolji ikada, ali mu ne treba šuter. Njemu treba centar tipa Alonza Morninga ili Dejvida Robinsona...

petarczw

pre 4 godine

Odlična stvar se desava hustonu harden i pol su u svadji i pol je zahtevao trejd tako da bi huston mogao da iznenada dobije mogucnost da potpise nekog mnogo boljeg super stara od matorog pola koji je preplacen i nekompatabilan sa hardenom oboje su plejevi i vole loptu u rukama... Ako huston povuce dobar potez eto ih sledece godine kao favoriti na zapadu...

Miroslav

pre 4 godine

Nikada nisam ocekivao da ce ozbiljno pokusati da dovedu Vucevica.Skup igrac koji im nije neophodan.I za Dzordana i bracu Lopez mislim da nece ni pokusati da ih dovedu.Ocekujem da produze ugovor sa Stajnom.Kakva se kosarka danas igra,bolji centar im ne treba.Uz to je dosta kokretljiv,sto se dobro uklapa u igru Sakramenta.Licno ocekujem da Divac pokusa da ojaca krilnu poziciju.Pre svega nisko krilo.Pogotovo ako Barns napusti ekipu.

Onokao..

pre 4 godine

...
P.S. Da ne govorim o tome da Kapela na svom instagram profilu ima sliku iz nocnog provoda u Beogradu sa Bogdanom i Badijem Hildom :)
(IS, 19. jun 2019 12:32)

Dovoljno je pogledati njegov instagram profil i videti koliko je to netacno.

Candreva

pre 4 godine

Mogao bi Horford kod njih zavrsiti, ne mora mu ponuditi max ugovor ali mora barem trogodisnji ugovor i 60 miliona, jeste u godinama ali i dalje jedan od najboljih centara na trzistu

Imay

pre 4 godine

Mogao bi Horford kod njih zavrsiti, ne mora mu ponuditi max ugovor ali mora barem trogodisnji ugovor i 60 miliona, jeste u godinama ali i dalje jedan od najboljih centara na trzistu
(Candreva,

Upravo odustao od 30 miliona za sezonu u Bostonu, pa će da ide za 20 u Sakramento?! Voli čovek...

Чендлер Бинг

pre 4 godine

"Kingsi bi trebalo da napadnu ulazak u plej-of sledeće sezone, pošto im je prethodne taj cilj zamalo ostao nedostižan."

Плеј оф није био циљ прошле сезоне, игром случаја су везали неколико добрих утакмица, али на крају није баш да су замало остали испод црте.

dz

pre 4 godine

Deandre Džordan? Taj ne zna ništa osim da skače, loš sa bacanja, može da odigra na neki alley - oop sa nekim lob pasom i to je cela njegova igra. Njega je progurao Kris Pol kao što Neš progurao Stodemajera sa pasovima...

Strucnjak ekspertskog nivoa

pre 4 godine

(IS, 19. jun 2019 12:32)
Koliko pluseva ni za sta... Pa igra li u Sakramentu VKS? On ne igra kao Kapela? Brz podjednako ako ne i brzi, malo manje krakat, ali dovoljno... Imao je nista gore partije od Kapelinih.
Kapela se u PO pojavio samo u jednom mecu. Toliko se puta mogao pojaviti i VKS.

milos

pre 4 godine

Vucevicu niko nece dati max ugovor u njegovim godinama (29).
On je do sada u Orlandu zaradjivao 12 miliona godisnje.
Kao neamerikanac koji je imao sjajnu sezonu pred "slobodnu agenturu" moze da racuna na mozda 20 miliona godisnje, a Kingsi to mogu i treba da plate.
Mislim da Kingsi samo tvrde pazar.
Itekako su u poteri za Vucevicem.

Drax

pre 4 godine

Ja bih vratio Demarkusa Kazinsa on bi na jednoj nozi batalio sve centre u NBA osim Embida mozda.Jedino sto mu ne odgovara brza igra kad je u godinama.

Mihajlo

pre 4 godine

Ja nesto ne vidim da su Dzordan i Lopez iz Cikaga bolji igraci od Koli-Stajna,mozda bi bio dobar Lopez iz Milvokija,prangija trojke a moze i dobru odbranu da igra.Mada Horford je definitivno najbolje resenje ako imaju love.

Powerslave

pre 4 godine

Pa ne znam, ne čini mi se nijedan od ovih kao dobro rešenje.
Džordan je senka sebe, ne igra ni približno onom igraču koga je Pol hranio loptama u Klipersima.
Bruk Lopez sem što je 2.10m u principu nema dodirne tačke sa centrima, lik je više dvojka nego petica. Robin Lopez ne vidim šta bi im doneo da već nemaju.
I sva trojica već ulaze u godine, možda ne neke velike, ali dovoljno velike da razlika između njih i ostalih (mladih) igrača bude znatna. Samim tim, ne bi mogli da budu dugoročno rešenje.
Horford i Vučević su verovatno previše spori za Sakramentov ritam (i isto se postavlja pitanje godina kod Horforda) ako i dalje budu igrali onako brzo kao pod Jergerom.

Na kraju ispada da je ovaj predlog za Kapelu najbolji, ali je njega najteže dovesti. Hjuston bi možda i bio voljan da ga se odrekne kako bi rasteretio salary cap, ali ne znam koga bi tražili zauzvrat. Hilda da im puca trojke sigurno ne bi dobili.

saša

pre 4 godine

Horforda je odbio 30M od Bostona za godinu, a na stolu ima ponudu od 100M za 4 godine od neimenovanog kluba (pretpostavlja se Bruklin). Teško da su Kingsi u pitanju a i njemu je valjda cilj klub sa kojim će se boriti za prsten a ne za plej of

max

pre 4 godine

Neka daju Kufusa i jos nesto za prava na Milutinova Sparsima, i neka ga dovedu. Nikoli ce ova brza igra odgovarati, ne znam da li ste pratili koliko je koseva dao iz tranzicije ove sezone i kako igra odbranu na nizim igracima posle preuzimanja

montoya

pre 4 godine

Treba napisati I da Harrison Barnes juce odbio ugovor od 26.5 mil po sezoni, a tek sto su ga doveli! Nece biti lako Divcu da sastavi tim, nisu atraktvivna fransiza a malo je dobrih slobodnih agenata, a centara skoro pa I da nema. Vucevic gadja mozda I max ugovor jer je ostalo 10 ekipa sa prostorom u salary cap u .

Candreva

pre 4 godine

Mogao bi Horford kod njih zavrsiti, ne mora mu ponuditi max ugovor ali mora barem trogodisnji ugovor i 60 miliona, jeste u godinama ali i dalje jedan od najboljih centara na trzistu
(Candreva,

Upravo odustao od 30 miliona za sezonu u Bostonu, pa će da ide za 20 u Sakramento?! Voli čovek...

Brate moj sto mislis zasto je odbio, nece dobiti vise novca za jednu godinu ali hoce da dobije vise sveukupno, da je siguran sljedece 3-4 godine, ovako potpise jos jednu sa Bostonom i dogodine ko zna hoce li dobiti dugogodisnji ugovor i sa jednim klubom, povrede, godine...

Jaran

pre 4 godine

IS
Dobro me podseti, Roketsi su spremni da renoviraju tim. Izgleda da CP3 i Kapela napustaju Hjuston, a vlasnik je rekao da zali zbog Polovog ugovora.

веверица

pre 4 godine

@ис
каке глупости ти пишеш. па клинт капела је један од најцењенијих центара у лиги. сакраменто не може да добије капелу а да задржи све своје најбоље играче.
осим тога, капела ће бити вероватно део пакета са крисом полом који има један од најгорих уговора у лиги... тек ту сакраменто нема шта да тражи...

Pseudoharms

pre 4 godine

Ne zna se sta je gora opcija od ove tri. Brook igra centra na 7 metara od kosa, Robin, s druge strane, ako se odmakne vise od dva metra od obruca, masi ne obruc, nego tablu. Deandre je ispricana prica. Njima treba pravi centar, koabajagi centra vec imaju u onom ABA liga talentu, Koli Stajnu.

Goran

pre 4 godine

Vucevi je Al star igrac i sigurno zasluzuje maksimalan ugovor. da li ce ga dobiti ostaje da se vidi. Kad vidim da pojedini igraci odbijaju 26 ili 30 miliona dolara po sezoni Vucevic vrijedi vise od njih. Moze igrati na vrhunskom nivou jos 5-6 godina znaci pokrvia svaki ugovor.

Jim Beam

pre 4 godine

@IS
A koga tačno da trejduju za Kapelu? Kufosa i Meklmora? Pa nije ni Hjuston lud. Ako će dobiti Kapelu moraju dati barem jednog startera, a možda i još nekoga jakog sa klupe (tipa Džajls). Kingsi nemaju meso za trejd, oni mogu juriti samo slobodne agente, a i to će biti teško jer nisu veliko tržište. Nimalo laka situacija za Divca jer se očekuje nešto ni sa čim.

Jim Beam

pre 4 godine

Koliko ga je redovna sezona podigla u nebo, toliko su ga plejof i Mark Gasol vratili na zemlju. On je strava momak, zaslužuje dobar ugovor, ali onakav podbačaj u plejofu će ostaviti traga svakoj franšizi koja razmišlja dugoročno. Možda je u pitanju bio i nesrećan slučaj i samo loša forma, ali na prvu loptu mu dati maksimalni ugovor je izuzetno teško i rizično. Verujem da će biti dosta ekipa koje će ući sa dosta očekivanja u ovaj free agency period i neće pokupiti ništa pa će se prebaciti na njega. Možda i dobije max ugovor, ali to je opasna kocka. Zato je i Divac oprezan toliko jer će za sezonu-dve maksimalne ugovore tražiti i Foks, Begli i Hild, a ako se pokaže kao promašaj neće baš biti prostora za sve, a trejd u tim situacijama je izuzetno težak. Inače Harison Barns je izašao iz ugovora sa Sakramentom od 25mil $ za sezonu. Da li je napravio neki dogovor sa Sakramentom za duži ugovor ali manje po sezoni ili nešto treće još se ne zna. Znam samo sa Barns trenutno vredi max 15ak miliona $ po sezoni i ovo je baš baš čudno i rizično...

Чендлер Бинг

pre 4 godine

(IS, 19. jun 2019 12:32)

Све је то супер што си написао за Капелу, само има један мали проблемчић. Да ли стварно мислиш да би Хјустон дао Капелу за Куфуса или Ферела и да не би тражио неког из те потенцијалне петорке (Фокс, Хилд, Богдановић, Бегли) ?

IS

pre 4 godine

Kako odgovoriti na sve :)

@Strucnjak ekspertskog nivoa
VKS ne igra (niti ce, nazalost, ako drasticno ne popravi glavu) odbranu ni priblizno kao Kapela tako da ih nikako ne mozes porediti.

@веверица
Ne znam odakle ti to da mora biti u istom paketu sa Krisom Polom. Nidje veze.

Naravno da bi ga bilo veoma tesko dovesti, ali ima i Sakramento svoje adute. Mozda neko hoce da se kocka sa Vilijem, jer on ima potencijala, ali ne i glavu. Mozda neke pikove da uzme, a mozda i Sakramento pokusa da se kocka sa trejdom Dzajlsa (sto po meni ne bi trebalo jer je ogroman potencijal). U svakom slucaju NBA je ozbiljna pijaca i tu moze biti i preuzimanja jakih ugovora i sl. Ako Sak nesto ima, to je prostor u cap-u za preuzimanje ugovora. Tako da nije nemoguca misija.

@Onokao..
Ne znam sta trenutno ima na instagramu, a sta mu je sakriveno. Imao je ranije na njegovom ccapela15, a google sve pamti tako da mozes kucati - capela bogi buddy i izaci ce ti prva ili druga fotka.

IS

pre 4 godine

@Onokao..

Nije nesto spec ni bitno, ali ajde rekoh da bacim pogled... fotka iz provoda Kapele, Badija i Bogdana ostala je na Badijeovom instagram profilu buddylove242.

Tako da, ne moras odmah pljuvati vec baci 2-3 search-a na google-u i vidi da li fotka postoji ili ne. Zaista bih morao da odem na lecenje odmah kada bih izmisljao takve besmislice.