1. zato je Rafa kao osrednji server tako dominantan na RG, a na drugim podlogama nema ni približnu dominaciju, jer nema tako jaku servu kao neki drugi igrači njegovi rivali a znamo koji su to, da ih ne nabrajam redom. :)
  (a smijali su se Borni..., 18. jun 2019 18:07)

  Nadal je osvojio dva puta taj famozni Vimbldon "osrednjim servisom", jednom pobedivsi nepobedivog Federera u finalu. Nesto o cemu tipovi imena Izner, Raonic, Karlovic mogu samo da sanjaju. Tako da, najvaznije je imati kvalitet. Ako posedujes pomenuto, onda svi ti serveri mogu samo da stanu u red. A tvoju konstataciju o Nadalu, koji je izgleda 12 puta osvojio RG samo zato sto servis njegovih protivnika nije toliko ubitacan, a ne zato sto je on toliko dobar na istoj, ne vredi ni komentarisati. Fascinantno je koliko ljudi ovde blage veze o tenisu nema.
   (Mikii, 19. jun 2019 03:27)

  # Link komentara

 2. decko promasio sport
   (Mercedes Petronas F1, 18. jun 2019 21:24)

  # Link komentara

 3. Gubitaš.
  (Janko, 18. jun 2019 21:22)

  # Link komentara

 4. Djoka@ ti si odavno u penziji.
  (Posmatrač, 18. jun 2019 18:49)

  # Link komentara

 5. sad se vidi koliko neki malo prate tenis, Đere ima odličnu sezonu a opet nije mogao nači riješenje za Stru(m)ffa. smijali su se Borni na RG, kako je izgubio dobiveno, i je ali opet ovaj Strumf je jak igrač, nije toliko jak po rankingu koliko po igri, trenutno bi namučio i većinu top 10 igrača, s obzirom da je u formi, i da igra jako dobro cijelu sezonu. a definitivno je meč sezone odigrao protiv Borne, kada je iz gubitničke pozicije došao do pobjede. i to posebno je teško napravit protiv Borne, kojem nije lako uzet dobiveno, često je Borna pobjeđivao na način na koji ga je Strumf pobjedio, tako da Đere objektivno nije imao šanse jer dobar server na travi uvijek ima prednost pred onim igračem kojem serva nije "jača strana", ne kažem da Đere ima lošu servu ali ipak nema tako dobru kao Štrumf, i zato je uvijek na travi i tvrdom dobar servere u prednosti pred nekim ko nema jak prvi i drugi servis, sjetimo se sasmo Ivaniševića, pa da nije imao servis kakva je imao ne bi nikada ni osvojio Wimbledon, taman ga igrao do penzije ove radničke 65. haha tako da, serva je na travi i tvrdom pol posla, uvijek će igrači koji imaju jaku servu na tim podlogama biti u prednosti, jedino gdje serva ne dolazi do izražaja je zemlja, zato je Rafa kao osrednji server tako dominantan na RG, a na drugim podlogama nema ni približnu dominaciju, jer nema tako jaku servu kao neki drugi igrači njegovi rivali a znamo koji su to, da ih ne nabrajam redom. :)
  (a smijali su se Borni..., 18. jun 2019 18:07)

  # Link komentara

 6. Ovi Nemci su specijalisti za travu čak ne samo za beton i šljaku.

  Laslo radi vreme još. Mogao je da pobedi.

  Štruf nije nimalo loš teniser.
  (Poštovalac igre, 18. jun 2019 17:45)

  # Link komentara

 7. Server,udarac, bice bolje Laslo, svakako igra sezonu zivota.
   (Stefan, 18. jun 2019 15:08)

  # Link komentara

 8. penzija
  (djoka, 18. jun 2019 15:00)

  # Link komentara