Ponedeljak, 17.06.2019.

22:00

"Mi smo Srbi, možemo da se vratimo"

Golman mlade reprezentacije Srbije Boris Radunović izjavio je da ekipa ima mentalnu snagu da se vrati posle poraza na početku Evropskog prvenstva.

Izvor: PT

"Mi smo Srbi, možemo da se vratimo" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

Uros

pre 4 godine

Mozete, mozete, jedino ako ti pocnes i da zabijas golove na drugoj strani. Sta vredi sve sto odbranis, kad ovi u napadu ne umeju iz peterca ni prazan gol da ubodu? Kao da igraju s povezom na ocima. A kad treba da se vracaju u odbranu, kao da im je neko stavio tegove na noge. Najozbiljnije pitanje za struku, zasto su fudbaleri iz Srbije tradicionalno u losijoj kondiciji od ostalih timova na turnirima? Mislio sam da su seniori mozda previse matori kad su ih Ukrajinci onako pretrcavali. Ali zasto i ovi mladji nece da trce? Sta njima fali?

Uros

pre 4 godine

Mozete, mozete, jedino ako ti uz te silne odbrane pocnes i da zabijas golove na drugoj strani. Sta vredi sve sto odbranis, kad ovi u napadu ne umeju iz peterca ni prazan gol da ubodu? Kao da igraju s povezom na ocima.

Азбука

pre 4 godine

Не знам зашто играмо са тако високо постављеном одбраном ако имамо споре штопере а брзе крилне играче. Нисам "експерт" али оваква игра ми никако није јасна. Волф и Хорват нам трче ко зечеви према усамљеном Радуновићу, добро смо још прошли.

Hahp

pre 4 godine

Не знам зашто играмо са тако високо постављеном одбраном ако имамо споре штопере а брзе крилне играче. Нисам "експерт" али оваква игра ми никако није јасна. Волф и Хорват нам трче ко зечеви према усамљеном Радуновићу, добро смо још прошли. (Азбука, 18. jun 2019 13:06)

Ja ne znam sta si ti gledao. Nisu stoperi bili visoko postavljeni, na sredini je bila rupa gde su se lagano ubacivali protivnicki igraci a po bokovima je takodje najvise duvalo jer su bekovi losi a krila stalno gubila lopte i otvarala kontre... 20 kontri su imali gde izadju njihovi napadaci 2 na 2 sa stoperima.

Luka 2018 Ballon d'Or

pre 4 godine

Jesmo Srbi ali nemamo ni gram patriotizma ni volje ni zelje ni nacionalnog naboja kao sto imaju Hrvati!!!Tako da ce protiv Nemacke biti apokalipsa!!!
(Cveja, 17. jun 2019 22:18)

I već 20 godina nikako da shvatite da u nogometu rezultat ne donosi naboj, struka već kvaliteta igrača. Kad budete imali barem pet vrhunskih igrača, tada se možete nadati nečemu a ovako, sa 11 prosječnih..to ne ide.

Dragan

pre 4 godine

Samo jako, pobedite obe i prvi ste. Nemce smo dobili na SP 2010, kad niko nije verovao. Ja verujem u Vas, imate znanja, samo vise samopouzdanja i eto pobede.

Zvonko Mihajlovski

pre 4 godine

Lepo je to što si optimista i veruješ u sebe i svoje drugove. Ali, baš zato što smo Srbi, ne možemo da se vratimo.

nišlija

pre 4 godine

vratice se,ali kuci i to vec u cetvrtak...jer to i žele od samog pocetka, da se zavrsi sto pre i krenu na more sa svojim starleticama...Njima je stalo do reprezentacije ko do lanjskog snega...

joki

pre 4 godine

Svi bismo to hteli ali sanse su veoma,veoma Male da se vadimo protiv nemaca!
Za to je potreban jak karakter i jos jaca volja dali takvo nesto postoji u Nasem fudbalu?

Runner

pre 4 godine

Дечко, Теби свака част на ономе што си пружио на утакмици. Вероватно и изнад 100% од могућности ал' твоји саиграчи...? Какав бре српски инат!? То је плусквамперфект. Садашња генерација Срба је оперисана од тога. Па куд ћеш бољи пример од недавне утакмице А селекције против Украјине. Украјинци су нам исмевали химну, скандирали погрде, глорификовали Хрвате и још нас поврх свега размонтирали. 0:5 је, руку на срце, био и низак пораз спрам приказаног. Па где се денуо тај наш "српски инат"? Људски је надати се ал' стварност је нешто сасвим друго.

JPR24

pre 4 godine

Kad bi postojalo svetsko prvenstvo u svadji i tuči, tu bi bili prvaci uvek.
(as, 17. jun 2019 21:56)
Za tucu nisam siguran. Za svadju, tu smo univerzalni šampioni u tri galaksije, minimalno..

petrica kerempuh

pre 4 godine

Odraće vas Švabe od batina!
Kakvo crno vraćanje. Osim ono kući...
Vidjet ćemo danas naše. i tu bi moglo biti vraćanja.

Usbb

pre 4 godine

Nema toga nista. Dovoljno je da procitas izjavu Jovica, koji kaze, budite srecni sto sam uopste pristao da igram… Jasno ti je koliko je sati, boli ga uvo, cuva se za Real. Ni ostali nisu nista bolji, isti razmisljaju samo sto nisu to rekli naglas.
(Ivan, 17. jun 2019 23:48)

Cuva se za Real. Pokazao je on vise puta da nije igrac za Real, I da su se ovi zeznuli, zagrizli udicu sto je menadzer napisao da ga Barsa hoce. 60 milke je za njih nista, a prvom prilikom ce dovesti Mbapea.

Mihajlovic u sredinu

pre 4 godine

Imas mogucnost da ti igra Marko Grujic koji je zvanicno clan sampiona evrope, pozajmljen bundesligasu Herti za koji je odigrao 22 utakmice i postigao pet golova. Odigrao bi i vise da nije bio povredjen. Igrac koji je dva puta bio u konkurenciji za igraca meseca Bundes lige. Osam puta seniorski reprezentativac, 16 utakmica za mlade. Bio svetski prvak na Novom Zelandu. Ima 14 utakmica za prvi tim Liverpula.
Njegova vrednost na trzistu: 20 miliona eura.

A nama igra Erhan Masovic, kome cak pozicija u veznom redu nije primarna, vec je centralni bek. Igrac koji je clan Briza za koji nije odigrao ni minut, a pozajmljen je prosecnom slovackom prvoligasu, ni tamo nije standardan, odigrao 12 utakmica i to sve kao stoper. Ima deset utakmica za mladu reprezentaciju.
Vrednost ovog igraca: 350 hiljada eura.

Toliko o tome.

lignjoslav

pre 4 godine

@Cveja
Ne igra druže patriotizam, nego znanje
Nije Modrić veći patriota, već odličan igrač.
Nisu naši kosarkaši veće patriote od hrvatskih, već imamo bolju pre svega struku, a onda i igrače.
U fudbalu možda igrače i imamo, ali struka je 0, i to se nece ni promeniti jer se to gradi godinama.
Igrom slučaja ja sam gledao prenose par utakmica na HRTu i video koliko je fudbal kod njih na ozbiljnijem nivou. Onakve stručne komentare i analize taktike kod nas nećes čuti. Njima su novinari potkovaniji od naših trenera i imaju bolja zapažanja.

Jugosloven

pre 4 godine

Cast tebi decko jer si vredeo juce vise od tvojih kolega. Ali... Vise se nerviram ovakvim nasim izjavama u smislu ”mi smo srbi-vraticemo se-nas inat...”. Koliko puta smo culi ove floskule i folklorijade? I iskreno receno koliko puta je stvarno upalilo? Po mom misljenju taj nas inat nas je vise kostao nego sto smo mi od toga nesto dobili. I to je nasa sustina. Mi hocemo precicom na nekog laznjaka, na neki napumpani patriJotizam, na inat svima a zavrsi se na neki oruk ili stani-pani. Na prvenstvo se ide spreman, sa jasnim ciljem i racionalnim resenjima. Ovo pumpanje na neku silu dokazano ne ide! Mi bi da blistamo na fensi stadionima ali de facto nismo mrdnuli od seoskih livada...

Brane

pre 4 godine

Vi da se vratite? Vi? Jedino kuci mozete da se vratite. Parajlije, naduvane zvezdice,umisljeni fudbaleri. Sram da vas bude, sve do jednog.. fuj!

Dalma

pre 4 godine

Protiv Njemaca se mislite vadit haha? Sigurno se šali. To je kao kad te razbije mlađi brat, a ti sav ošamućen prijetiš starijem.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Najbolji igrač - dete Rada. Simbolično. Dok se gledaju krvna zrnca, da l' je Radonjić ili Živković najviše propao. Odličan golmanski potencijal , Atalanta na vreme uzela i sad ga čeliče po Seriji B. Salernitana, Avelino, Kremoneze. Vrhunski golmani se uzgajaju na čizmi. Čestitke Borisu, ostali, prst na čelo.

Вук

pre 4 godine

Играш квалификације годину ипо дана. Спремаш се месец дана за турнир и изађеш на терен као пацер. Вратите се чим пре, не мучите ни себе ни јавност.

Dare

pre 4 godine

Bas zato sto smo srbi, i jos se radi o fudbalu, to je gubitnicka kombinacija, i nema sanse da se vratimo.Austrija nas dobila, a mi ce mo da se vadimo na Nemackoj, koja je jos jaca.

Borko

pre 4 godine

Ne možete. Tu šansu ste danas propustili. Možete eventualno protiv Nemaca jednu lepu petardu da popijete. A Danska će da kida isto kao i Austrija, jer jedinu šansu protiv nas vide.

Ivan

pre 4 godine

Nema toga nista. Dovoljno je da procitas izjavu Jovica, koji kaze, budite srecni sto sam uopste pristao da igram… Jasno ti je koliko je sati, boli ga uvo, cuva se za Real. Ni ostali nisu nista bolji, isti razmisljaju samo sto nisu to rekli naglas.

Aleksandar

pre 4 godine

Mozete da se vratite al kuci.Realno ne zasluzujete ni sto ste tu na EP.Igra katastrofa,zalaganje nula nmbarem cete lepo da se odmorite u Italiji.Jos o da sopingujete po Trstu.

Па ови су гори од А екипе

pre 4 godine

Кад би ФИФА увела правила да је забрањено да се трчи и да наши репрезентативци играју са 10 лопти па да се нешто и надамо. Овако... Које примадоне, које умишљене звезде, себични индивидуалци који мисле само на себе, а не на екипу, анемични, безвољни, троми, без енергије и воље - ко да их је неко на присилни рад послао.

Max von Laaberg

pre 4 godine

Vidi se expertski odradjeno: priprema utakmice, postavljena taktika,disciplina u igri,jedino se protivnik nije drzao predpostavki igrao je brze trcao vise nema milionskih zvezda,a vole fudbal, i pobedili su.Ne treba tu praviti veliku analizu.Tipicno Srpski, trener verovatno igra na Playstetion,sigurn se prijavljuje kao Jose Murinio i taktiku 3-4-3i 4-3-2 a da li to igraci razume ili mogu odraditi to nije vazno,i zato smo tu gde smo izavrsice3mo bez osvojenog Boda iz 3 utakmice.Hvala puno Slavisa Kokeza.

Saša

pre 4 godine

Ovaj dečko je bio jedina svetla tačka današnjeg meča. Njemu svaka čast i verujem da ima mentalnu snagu da se bori na svakom meču za državni grb, mentalna snaga i volja igranja za reprezentaciju njegovih saigrača su ono što me zabrinjava.

Cveja

pre 4 godine

Jesmo Srbi ali nemamo ni gram patriotizma ni volje ni zelje ni nacionalnog naboja kao sto imaju Hrvati!!!Tako da ce protiv Nemacke biti apokalipsa!!!

Volina

pre 4 godine

Brao ljudino tako se recima bori za srbiju a treba preci sa reci i na dela siguran sam da ti mozes da sledecem neprijatelju das bar dva do tri gola i da ih ne samo pobedimo nego i ponizimo i ponovo uzmemo titulu sveckih prvaka

Zoki

pre 4 godine

Sačekajte ove iz moje u 21 (pošto do sad nemamo nijednu pobjedu ikad, a i nismo na natjecanju bili vec 15 godina) pa možete skupa, onako malo u shopping, na janjetinu, malo navecer u grad. Pošto znam kako su pojedini igrači iz obe reprezentacije skloni tome

Mikii

pre 4 godine

Mi smo Srbi možemo da se vratimo a možemo i da pogubimo sve do kraja nema pravila kada smo mi i fudbal u pitanju.
(Nebojša, 17. jun 2019 21:57)

Rang lista, kao i "uspesi" na velikim takmicenjima jasno pokazuju da itekako ima pravila kad je srpski fudbal u pitanju, jos samo da ti i tebi slicni to konacno shvatite, mislim da je vec krajnje vreme.

Petar

pre 4 godine

Jedino da se vratite kuci! Prestacu da pratim reprezentaciju. Svaki put se primim kad ovi nasi slepci igraju (stari, mladi, nema veze) a oni k'o primadone, balerine. Strasan odnos prema drzavnom dresu. Sreca da Jovic uze pare Realu pre ove bruke inace bi sedeo u Nemackoj to kraja zivota, sa tendencijom da bude posudjen FK "Kukuruzni Mlin".

Mikii

pre 4 godine

Srbi mogu samo jos vise da se izblamiraju, tu povratka nema. Mislim ima, ali kuci. A i bolje. Tako mozete da pricate kako biste vi lako sa Italijanima, Spancima, Englezima, nego, eto, Austrija vas iznenadila.

Srle

pre 4 godine

Posljednji put komentarišem naš fudbal. 41 godina mi je, dosta više. Nije da neću gledati i navijati, ali niti ću šta komentarisati a još manje ću se nervirati. Ovoliko elementarno neznanje naših trenera, pa na kraju i igrača, koji ipak igraju u nekim timovima koliko toliko ozbiljnim, je meni nepojmljivo. Da li ćemo ikad naučiti da ne trčimo kao muve bez glave. Momci se trude ali ne shvatam. Ima video, imaju treninzi, pa šta oni rade tamo. Dakle u SVAKOJ utakmici naših reprezentacija događa se (ne znam ni ja kako) da ima jedno 100 kvadrata nebranjenog prostora. Što je najgore, na taj prostor je taman onih 100 kvadrata između našeg 16erca i kruga sredine terena. Tu protivnik lijepo primi loptu, okrene se. Pogleda lijevo, desno,razmisli da li će da dodaje, šutira.... Da naš nijedan trener nije u stanju da im kaže da nije bitno je li 5-3-2 ili 4-3-3 ili bilo šta drugo, nego da se te linije moraju držati skupa. Ne može napad da pritisne golmana, sredina terena da je na centru a naša odbrana u našem sesnaestercu. I to se ponavlja iz utakmice u utakmicu, iz godine u godinu, iz generacije u generaciju. Meni je dosta. Od sada pogledam (ili ne) , konstantujem da smo očaj, i pređem na tenis ili neki film/knjigu. Individualno možda momci i imaju nekog talenta, ali mi zaista ne razumijemo ovu igru.

ivan

pre 4 godine

Cuveno nase, ima jos nade, nije sve izgubljeno, ako se poklope rezultati, sloze kockice itd. Ajde budite malo realni, imamo neke igrace koji vrede,ali kao tim smo slabi. Kazu Djorovic od 14 utakmica samo dva poraza, bez izgubljene prosli kvalifikacije itd. a to smo smo u im kvalifikacijama tukli Gibraltar, jermeniju ( doduse 0-0 kao domacini ) Makedoniju i Ruse koji u fudbalu ne predstavljaju vise neku silu,ako su ikada i bili sila u fudbalu, to ne pominjemo. Ta Austrija je u poslednjoj prijateljskoj Francuzima dala 3 komada i pobedila, tako da nemamo pravo nikog da potcenjujemo, a Danci i Nemci ce nam pokazati gde smo i koliko vredimo!

sima

pre 4 godine

da,to su rekli i ovi kad su igrali protiv brazila,posle poraza od svajcerske...
I sta je bilo,nisu nam dali da pipnemo loptu po 15min,i omasili brazilci milion sansi,a onda izadje krstajic i u svom stilu izjavi da nismo imali srece i da nismo iskoristili svoje sanse

SUPERMAN

pre 4 godine

Vi novinari ste ih i digli u nebesa i napravili od njih neke šampione pre početka turnira, stvorena je velika euforija a igračima pritisak, na kraju sve je rezultiralo onim čega smo se i pribojavali.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Svaka čast tebi momak ostavio si srce na terenu.Odlucio sam vas gledati umesto košarke i mogu reci da sam se grdno pokajao.Bolje da sam gledao kako Pionir prokišnjava....A vratiti se ne možete,jer osim tebe koji si kažem opet ostavio srce na terenu video sam 10 manekena koji ne žele da trče,da kidaju za svoju zemlju...Postavlja se pitanje kada sad neće u 19 kako će se ponašati u 25??!!?? P.S ja licno vise vas nikada neću gledati...

Srle

pre 4 godine

Posljednji put komentarišem naš fudbal. 41 godina mi je, dosta više. Nije da neću gledati i navijati, ali niti ću šta komentarisati a još manje ću se nervirati. Ovoliko elementarno neznanje naših trenera, pa na kraju i igrača, koji ipak igraju u nekim timovima koliko toliko ozbiljnim, je meni nepojmljivo. Da li ćemo ikad naučiti da ne trčimo kao muve bez glave. Momci se trude ali ne shvatam. Ima video, imaju treninzi, pa šta oni rade tamo. Dakle u SVAKOJ utakmici naših reprezentacija događa se (ne znam ni ja kako) da ima jedno 100 kvadrata nebranjenog prostora. Što je najgore, na taj prostor je taman onih 100 kvadrata između našeg 16erca i kruga sredine terena. Tu protivnik lijepo primi loptu, okrene se. Pogleda lijevo, desno,razmisli da li će da dodaje, šutira.... Da naš nijedan trener nije u stanju da im kaže da nije bitno je li 5-3-2 ili 4-3-3 ili bilo šta drugo, nego da se te linije moraju držati skupa. Ne može napad da pritisne golmana, sredina terena da je na centru a naša odbrana u našem sesnaestercu. I to se ponavlja iz utakmice u utakmicu, iz godine u godinu, iz generacije u generaciju. Meni je dosta. Od sada pogledam (ili ne) , konstantujem da smo očaj, i pređem na tenis ili neki film/knjigu. Individualno možda momci i imaju nekog talenta, ali mi zaista ne razumijemo ovu igru.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Svaka čast tebi momak ostavio si srce na terenu.Odlucio sam vas gledati umesto košarke i mogu reci da sam se grdno pokajao.Bolje da sam gledao kako Pionir prokišnjava....A vratiti se ne možete,jer osim tebe koji si kažem opet ostavio srce na terenu video sam 10 manekena koji ne žele da trče,da kidaju za svoju zemlju...Postavlja se pitanje kada sad neće u 19 kako će se ponašati u 25??!!?? P.S ja licno vise vas nikada neću gledati...

Вук

pre 4 godine

Играш квалификације годину ипо дана. Спремаш се месец дана за турнир и изађеш на терен као пацер. Вратите се чим пре, не мучите ни себе ни јавност.

Dare

pre 4 godine

Bas zato sto smo srbi, i jos se radi o fudbalu, to je gubitnicka kombinacija, i nema sanse da se vratimo.Austrija nas dobila, a mi ce mo da se vadimo na Nemackoj, koja je jos jaca.

Ivan

pre 4 godine

Nema toga nista. Dovoljno je da procitas izjavu Jovica, koji kaze, budite srecni sto sam uopste pristao da igram… Jasno ti je koliko je sati, boli ga uvo, cuva se za Real. Ni ostali nisu nista bolji, isti razmisljaju samo sto nisu to rekli naglas.

Borko

pre 4 godine

Ne možete. Tu šansu ste danas propustili. Možete eventualno protiv Nemaca jednu lepu petardu da popijete. A Danska će da kida isto kao i Austrija, jer jedinu šansu protiv nas vide.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Najbolji igrač - dete Rada. Simbolično. Dok se gledaju krvna zrnca, da l' je Radonjić ili Živković najviše propao. Odličan golmanski potencijal , Atalanta na vreme uzela i sad ga čeliče po Seriji B. Salernitana, Avelino, Kremoneze. Vrhunski golmani se uzgajaju na čizmi. Čestitke Borisu, ostali, prst na čelo.

Mikii

pre 4 godine

Mi smo Srbi možemo da se vratimo a možemo i da pogubimo sve do kraja nema pravila kada smo mi i fudbal u pitanju.
(Nebojša, 17. jun 2019 21:57)

Rang lista, kao i "uspesi" na velikim takmicenjima jasno pokazuju da itekako ima pravila kad je srpski fudbal u pitanju, jos samo da ti i tebi slicni to konacno shvatite, mislim da je vec krajnje vreme.

Cveja

pre 4 godine

Jesmo Srbi ali nemamo ni gram patriotizma ni volje ni zelje ni nacionalnog naboja kao sto imaju Hrvati!!!Tako da ce protiv Nemacke biti apokalipsa!!!

Aleksandar

pre 4 godine

Mozete da se vratite al kuci.Realno ne zasluzujete ni sto ste tu na EP.Igra katastrofa,zalaganje nula nmbarem cete lepo da se odmorite u Italiji.Jos o da sopingujete po Trstu.

SUPERMAN

pre 4 godine

Vi novinari ste ih i digli u nebesa i napravili od njih neke šampione pre početka turnira, stvorena je velika euforija a igračima pritisak, na kraju sve je rezultiralo onim čega smo se i pribojavali.

Па ови су гори од А екипе

pre 4 godine

Кад би ФИФА увела правила да је забрањено да се трчи и да наши репрезентативци играју са 10 лопти па да се нешто и надамо. Овако... Које примадоне, које умишљене звезде, себични индивидуалци који мисле само на себе, а не на екипу, анемични, безвољни, троми, без енергије и воље - ко да их је неко на присилни рад послао.

sima

pre 4 godine

da,to su rekli i ovi kad su igrali protiv brazila,posle poraza od svajcerske...
I sta je bilo,nisu nam dali da pipnemo loptu po 15min,i omasili brazilci milion sansi,a onda izadje krstajic i u svom stilu izjavi da nismo imali srece i da nismo iskoristili svoje sanse

ivan

pre 4 godine

Cuveno nase, ima jos nade, nije sve izgubljeno, ako se poklope rezultati, sloze kockice itd. Ajde budite malo realni, imamo neke igrace koji vrede,ali kao tim smo slabi. Kazu Djorovic od 14 utakmica samo dva poraza, bez izgubljene prosli kvalifikacije itd. a to smo smo u im kvalifikacijama tukli Gibraltar, jermeniju ( doduse 0-0 kao domacini ) Makedoniju i Ruse koji u fudbalu ne predstavljaju vise neku silu,ako su ikada i bili sila u fudbalu, to ne pominjemo. Ta Austrija je u poslednjoj prijateljskoj Francuzima dala 3 komada i pobedila, tako da nemamo pravo nikog da potcenjujemo, a Danci i Nemci ce nam pokazati gde smo i koliko vredimo!

Max von Laaberg

pre 4 godine

Vidi se expertski odradjeno: priprema utakmice, postavljena taktika,disciplina u igri,jedino se protivnik nije drzao predpostavki igrao je brze trcao vise nema milionskih zvezda,a vole fudbal, i pobedili su.Ne treba tu praviti veliku analizu.Tipicno Srpski, trener verovatno igra na Playstetion,sigurn se prijavljuje kao Jose Murinio i taktiku 3-4-3i 4-3-2 a da li to igraci razume ili mogu odraditi to nije vazno,i zato smo tu gde smo izavrsice3mo bez osvojenog Boda iz 3 utakmice.Hvala puno Slavisa Kokeza.

Mikii

pre 4 godine

Srbi mogu samo jos vise da se izblamiraju, tu povratka nema. Mislim ima, ali kuci. A i bolje. Tako mozete da pricate kako biste vi lako sa Italijanima, Spancima, Englezima, nego, eto, Austrija vas iznenadila.

Saša

pre 4 godine

Ovaj dečko je bio jedina svetla tačka današnjeg meča. Njemu svaka čast i verujem da ima mentalnu snagu da se bori na svakom meču za državni grb, mentalna snaga i volja igranja za reprezentaciju njegovih saigrača su ono što me zabrinjava.

Petar

pre 4 godine

Jedino da se vratite kuci! Prestacu da pratim reprezentaciju. Svaki put se primim kad ovi nasi slepci igraju (stari, mladi, nema veze) a oni k'o primadone, balerine. Strasan odnos prema drzavnom dresu. Sreca da Jovic uze pare Realu pre ove bruke inace bi sedeo u Nemackoj to kraja zivota, sa tendencijom da bude posudjen FK "Kukuruzni Mlin".

Zoki

pre 4 godine

Sačekajte ove iz moje u 21 (pošto do sad nemamo nijednu pobjedu ikad, a i nismo na natjecanju bili vec 15 godina) pa možete skupa, onako malo u shopping, na janjetinu, malo navecer u grad. Pošto znam kako su pojedini igrači iz obe reprezentacije skloni tome

lignjoslav

pre 4 godine

@Cveja
Ne igra druže patriotizam, nego znanje
Nije Modrić veći patriota, već odličan igrač.
Nisu naši kosarkaši veće patriote od hrvatskih, već imamo bolju pre svega struku, a onda i igrače.
U fudbalu možda igrače i imamo, ali struka je 0, i to se nece ni promeniti jer se to gradi godinama.
Igrom slučaja ja sam gledao prenose par utakmica na HRTu i video koliko je fudbal kod njih na ozbiljnijem nivou. Onakve stručne komentare i analize taktike kod nas nećes čuti. Njima su novinari potkovaniji od naših trenera i imaju bolja zapažanja.

Mihajlovic u sredinu

pre 4 godine

Imas mogucnost da ti igra Marko Grujic koji je zvanicno clan sampiona evrope, pozajmljen bundesligasu Herti za koji je odigrao 22 utakmice i postigao pet golova. Odigrao bi i vise da nije bio povredjen. Igrac koji je dva puta bio u konkurenciji za igraca meseca Bundes lige. Osam puta seniorski reprezentativac, 16 utakmica za mlade. Bio svetski prvak na Novom Zelandu. Ima 14 utakmica za prvi tim Liverpula.
Njegova vrednost na trzistu: 20 miliona eura.

A nama igra Erhan Masovic, kome cak pozicija u veznom redu nije primarna, vec je centralni bek. Igrac koji je clan Briza za koji nije odigrao ni minut, a pozajmljen je prosecnom slovackom prvoligasu, ni tamo nije standardan, odigrao 12 utakmica i to sve kao stoper. Ima deset utakmica za mladu reprezentaciju.
Vrednost ovog igraca: 350 hiljada eura.

Toliko o tome.

Luka 2018 Ballon d'Or

pre 4 godine

Jesmo Srbi ali nemamo ni gram patriotizma ni volje ni zelje ni nacionalnog naboja kao sto imaju Hrvati!!!Tako da ce protiv Nemacke biti apokalipsa!!!
(Cveja, 17. jun 2019 22:18)

I već 20 godina nikako da shvatite da u nogometu rezultat ne donosi naboj, struka već kvaliteta igrača. Kad budete imali barem pet vrhunskih igrača, tada se možete nadati nečemu a ovako, sa 11 prosječnih..to ne ide.

Volina

pre 4 godine

Brao ljudino tako se recima bori za srbiju a treba preci sa reci i na dela siguran sam da ti mozes da sledecem neprijatelju das bar dva do tri gola i da ih ne samo pobedimo nego i ponizimo i ponovo uzmemo titulu sveckih prvaka

Runner

pre 4 godine

Дечко, Теби свака част на ономе што си пружио на утакмици. Вероватно и изнад 100% од могућности ал' твоји саиграчи...? Какав бре српски инат!? То је плусквамперфект. Садашња генерација Срба је оперисана од тога. Па куд ћеш бољи пример од недавне утакмице А селекције против Украјине. Украјинци су нам исмевали химну, скандирали погрде, глорификовали Хрвате и још нас поврх свега размонтирали. 0:5 је, руку на срце, био и низак пораз спрам приказаног. Па где се денуо тај наш "српски инат"? Људски је надати се ал' стварност је нешто сасвим друго.

Brane

pre 4 godine

Vi da se vratite? Vi? Jedino kuci mozete da se vratite. Parajlije, naduvane zvezdice,umisljeni fudbaleri. Sram da vas bude, sve do jednog.. fuj!

nišlija

pre 4 godine

vratice se,ali kuci i to vec u cetvrtak...jer to i žele od samog pocetka, da se zavrsi sto pre i krenu na more sa svojim starleticama...Njima je stalo do reprezentacije ko do lanjskog snega...

Dalma

pre 4 godine

Protiv Njemaca se mislite vadit haha? Sigurno se šali. To je kao kad te razbije mlađi brat, a ti sav ošamućen prijetiš starijem.

JPR24

pre 4 godine

Kad bi postojalo svetsko prvenstvo u svadji i tuči, tu bi bili prvaci uvek.
(as, 17. jun 2019 21:56)
Za tucu nisam siguran. Za svadju, tu smo univerzalni šampioni u tri galaksije, minimalno..

Zvonko Mihajlovski

pre 4 godine

Lepo je to što si optimista i veruješ u sebe i svoje drugove. Ali, baš zato što smo Srbi, ne možemo da se vratimo.

Uros

pre 4 godine

Mozete, mozete, jedino ako ti pocnes i da zabijas golove na drugoj strani. Sta vredi sve sto odbranis, kad ovi u napadu ne umeju iz peterca ni prazan gol da ubodu? Kao da igraju s povezom na ocima. A kad treba da se vracaju u odbranu, kao da im je neko stavio tegove na noge. Najozbiljnije pitanje za struku, zasto su fudbaleri iz Srbije tradicionalno u losijoj kondiciji od ostalih timova na turnirima? Mislio sam da su seniori mozda previse matori kad su ih Ukrajinci onako pretrcavali. Ali zasto i ovi mladji nece da trce? Sta njima fali?

Usbb

pre 4 godine

Nema toga nista. Dovoljno je da procitas izjavu Jovica, koji kaze, budite srecni sto sam uopste pristao da igram… Jasno ti je koliko je sati, boli ga uvo, cuva se za Real. Ni ostali nisu nista bolji, isti razmisljaju samo sto nisu to rekli naglas.
(Ivan, 17. jun 2019 23:48)

Cuva se za Real. Pokazao je on vise puta da nije igrac za Real, I da su se ovi zeznuli, zagrizli udicu sto je menadzer napisao da ga Barsa hoce. 60 milke je za njih nista, a prvom prilikom ce dovesti Mbapea.

petrica kerempuh

pre 4 godine

Odraće vas Švabe od batina!
Kakvo crno vraćanje. Osim ono kući...
Vidjet ćemo danas naše. i tu bi moglo biti vraćanja.

Uros

pre 4 godine

Mozete, mozete, jedino ako ti uz te silne odbrane pocnes i da zabijas golove na drugoj strani. Sta vredi sve sto odbranis, kad ovi u napadu ne umeju iz peterca ni prazan gol da ubodu? Kao da igraju s povezom na ocima.

Jugosloven

pre 4 godine

Cast tebi decko jer si vredeo juce vise od tvojih kolega. Ali... Vise se nerviram ovakvim nasim izjavama u smislu ”mi smo srbi-vraticemo se-nas inat...”. Koliko puta smo culi ove floskule i folklorijade? I iskreno receno koliko puta je stvarno upalilo? Po mom misljenju taj nas inat nas je vise kostao nego sto smo mi od toga nesto dobili. I to je nasa sustina. Mi hocemo precicom na nekog laznjaka, na neki napumpani patriJotizam, na inat svima a zavrsi se na neki oruk ili stani-pani. Na prvenstvo se ide spreman, sa jasnim ciljem i racionalnim resenjima. Ovo pumpanje na neku silu dokazano ne ide! Mi bi da blistamo na fensi stadionima ali de facto nismo mrdnuli od seoskih livada...

joki

pre 4 godine

Svi bismo to hteli ali sanse su veoma,veoma Male da se vadimo protiv nemaca!
Za to je potreban jak karakter i jos jaca volja dali takvo nesto postoji u Nasem fudbalu?

Hahp

pre 4 godine

Не знам зашто играмо са тако високо постављеном одбраном ако имамо споре штопере а брзе крилне играче. Нисам "експерт" али оваква игра ми никако није јасна. Волф и Хорват нам трче ко зечеви према усамљеном Радуновићу, добро смо још прошли. (Азбука, 18. jun 2019 13:06)

Ja ne znam sta si ti gledao. Nisu stoperi bili visoko postavljeni, na sredini je bila rupa gde su se lagano ubacivali protivnicki igraci a po bokovima je takodje najvise duvalo jer su bekovi losi a krila stalno gubila lopte i otvarala kontre... 20 kontri su imali gde izadju njihovi napadaci 2 na 2 sa stoperima.

Азбука

pre 4 godine

Не знам зашто играмо са тако високо постављеном одбраном ако имамо споре штопере а брзе крилне играче. Нисам "експерт" али оваква игра ми никако није јасна. Волф и Хорват нам трче ко зечеви према усамљеном Радуновићу, добро смо још прошли.

Dragan

pre 4 godine

Samo jako, pobedite obe i prvi ste. Nemce smo dobili na SP 2010, kad niko nije verovao. Ja verujem u Vas, imate znanja, samo vise samopouzdanja i eto pobede.

Volina

pre 4 godine

Brao ljudino tako se recima bori za srbiju a treba preci sa reci i na dela siguran sam da ti mozes da sledecem neprijatelju das bar dva do tri gola i da ih ne samo pobedimo nego i ponizimo i ponovo uzmemo titulu sveckih prvaka

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Svaka čast tebi momak ostavio si srce na terenu.Odlucio sam vas gledati umesto košarke i mogu reci da sam se grdno pokajao.Bolje da sam gledao kako Pionir prokišnjava....A vratiti se ne možete,jer osim tebe koji si kažem opet ostavio srce na terenu video sam 10 manekena koji ne žele da trče,da kidaju za svoju zemlju...Postavlja se pitanje kada sad neće u 19 kako će se ponašati u 25??!!?? P.S ja licno vise vas nikada neću gledati...

Dragan

pre 4 godine

Samo jako, pobedite obe i prvi ste. Nemce smo dobili na SP 2010, kad niko nije verovao. Ja verujem u Vas, imate znanja, samo vise samopouzdanja i eto pobede.

Mikii

pre 4 godine

Mi smo Srbi možemo da se vratimo a možemo i da pogubimo sve do kraja nema pravila kada smo mi i fudbal u pitanju.
(Nebojša, 17. jun 2019 21:57)

Rang lista, kao i "uspesi" na velikim takmicenjima jasno pokazuju da itekako ima pravila kad je srpski fudbal u pitanju, jos samo da ti i tebi slicni to konacno shvatite, mislim da je vec krajnje vreme.

Ivan

pre 4 godine

Nema toga nista. Dovoljno je da procitas izjavu Jovica, koji kaze, budite srecni sto sam uopste pristao da igram… Jasno ti je koliko je sati, boli ga uvo, cuva se za Real. Ni ostali nisu nista bolji, isti razmisljaju samo sto nisu to rekli naglas.

Borko

pre 4 godine

Ne možete. Tu šansu ste danas propustili. Možete eventualno protiv Nemaca jednu lepu petardu da popijete. A Danska će da kida isto kao i Austrija, jer jedinu šansu protiv nas vide.

Srle

pre 4 godine

Posljednji put komentarišem naš fudbal. 41 godina mi je, dosta više. Nije da neću gledati i navijati, ali niti ću šta komentarisati a još manje ću se nervirati. Ovoliko elementarno neznanje naših trenera, pa na kraju i igrača, koji ipak igraju u nekim timovima koliko toliko ozbiljnim, je meni nepojmljivo. Da li ćemo ikad naučiti da ne trčimo kao muve bez glave. Momci se trude ali ne shvatam. Ima video, imaju treninzi, pa šta oni rade tamo. Dakle u SVAKOJ utakmici naših reprezentacija događa se (ne znam ni ja kako) da ima jedno 100 kvadrata nebranjenog prostora. Što je najgore, na taj prostor je taman onih 100 kvadrata između našeg 16erca i kruga sredine terena. Tu protivnik lijepo primi loptu, okrene se. Pogleda lijevo, desno,razmisli da li će da dodaje, šutira.... Da naš nijedan trener nije u stanju da im kaže da nije bitno je li 5-3-2 ili 4-3-3 ili bilo šta drugo, nego da se te linije moraju držati skupa. Ne može napad da pritisne golmana, sredina terena da je na centru a naša odbrana u našem sesnaestercu. I to se ponavlja iz utakmice u utakmicu, iz godine u godinu, iz generacije u generaciju. Meni je dosta. Od sada pogledam (ili ne) , konstantujem da smo očaj, i pređem na tenis ili neki film/knjigu. Individualno možda momci i imaju nekog talenta, ali mi zaista ne razumijemo ovu igru.

SUPERMAN

pre 4 godine

Vi novinari ste ih i digli u nebesa i napravili od njih neke šampione pre početka turnira, stvorena je velika euforija a igračima pritisak, na kraju sve je rezultiralo onim čega smo se i pribojavali.

Zoki

pre 4 godine

Sačekajte ove iz moje u 21 (pošto do sad nemamo nijednu pobjedu ikad, a i nismo na natjecanju bili vec 15 godina) pa možete skupa, onako malo u shopping, na janjetinu, malo navecer u grad. Pošto znam kako su pojedini igrači iz obe reprezentacije skloni tome

Mikii

pre 4 godine

Srbi mogu samo jos vise da se izblamiraju, tu povratka nema. Mislim ima, ali kuci. A i bolje. Tako mozete da pricate kako biste vi lako sa Italijanima, Spancima, Englezima, nego, eto, Austrija vas iznenadila.

Па ови су гори од А екипе

pre 4 godine

Кад би ФИФА увела правила да је забрањено да се трчи и да наши репрезентативци играју са 10 лопти па да се нешто и надамо. Овако... Које примадоне, које умишљене звезде, себични индивидуалци који мисле само на себе, а не на екипу, анемични, безвољни, троми, без енергије и воље - ко да их је неко на присилни рад послао.

sima

pre 4 godine

da,to su rekli i ovi kad su igrali protiv brazila,posle poraza od svajcerske...
I sta je bilo,nisu nam dali da pipnemo loptu po 15min,i omasili brazilci milion sansi,a onda izadje krstajic i u svom stilu izjavi da nismo imali srece i da nismo iskoristili svoje sanse

ivan

pre 4 godine

Cuveno nase, ima jos nade, nije sve izgubljeno, ako se poklope rezultati, sloze kockice itd. Ajde budite malo realni, imamo neke igrace koji vrede,ali kao tim smo slabi. Kazu Djorovic od 14 utakmica samo dva poraza, bez izgubljene prosli kvalifikacije itd. a to smo smo u im kvalifikacijama tukli Gibraltar, jermeniju ( doduse 0-0 kao domacini ) Makedoniju i Ruse koji u fudbalu ne predstavljaju vise neku silu,ako su ikada i bili sila u fudbalu, to ne pominjemo. Ta Austrija je u poslednjoj prijateljskoj Francuzima dala 3 komada i pobedila, tako da nemamo pravo nikog da potcenjujemo, a Danci i Nemci ce nam pokazati gde smo i koliko vredimo!

Luka 2018 Ballon d'Or

pre 4 godine

Jesmo Srbi ali nemamo ni gram patriotizma ni volje ni zelje ni nacionalnog naboja kao sto imaju Hrvati!!!Tako da ce protiv Nemacke biti apokalipsa!!!
(Cveja, 17. jun 2019 22:18)

I već 20 godina nikako da shvatite da u nogometu rezultat ne donosi naboj, struka već kvaliteta igrača. Kad budete imali barem pet vrhunskih igrača, tada se možete nadati nečemu a ovako, sa 11 prosječnih..to ne ide.

Cveja

pre 4 godine

Jesmo Srbi ali nemamo ni gram patriotizma ni volje ni zelje ni nacionalnog naboja kao sto imaju Hrvati!!!Tako da ce protiv Nemacke biti apokalipsa!!!

Petar

pre 4 godine

Jedino da se vratite kuci! Prestacu da pratim reprezentaciju. Svaki put se primim kad ovi nasi slepci igraju (stari, mladi, nema veze) a oni k'o primadone, balerine. Strasan odnos prema drzavnom dresu. Sreca da Jovic uze pare Realu pre ove bruke inace bi sedeo u Nemackoj to kraja zivota, sa tendencijom da bude posudjen FK "Kukuruzni Mlin".

Aleksandar

pre 4 godine

Mozete da se vratite al kuci.Realno ne zasluzujete ni sto ste tu na EP.Igra katastrofa,zalaganje nula nmbarem cete lepo da se odmorite u Italiji.Jos o da sopingujete po Trstu.

Brane

pre 4 godine

Vi da se vratite? Vi? Jedino kuci mozete da se vratite. Parajlije, naduvane zvezdice,umisljeni fudbaleri. Sram da vas bude, sve do jednog.. fuj!

Zvonko Mihajlovski

pre 4 godine

Lepo je to što si optimista i veruješ u sebe i svoje drugove. Ali, baš zato što smo Srbi, ne možemo da se vratimo.

Max von Laaberg

pre 4 godine

Vidi se expertski odradjeno: priprema utakmice, postavljena taktika,disciplina u igri,jedino se protivnik nije drzao predpostavki igrao je brze trcao vise nema milionskih zvezda,a vole fudbal, i pobedili su.Ne treba tu praviti veliku analizu.Tipicno Srpski, trener verovatno igra na Playstetion,sigurn se prijavljuje kao Jose Murinio i taktiku 3-4-3i 4-3-2 a da li to igraci razume ili mogu odraditi to nije vazno,i zato smo tu gde smo izavrsice3mo bez osvojenog Boda iz 3 utakmice.Hvala puno Slavisa Kokeza.

Вук

pre 4 godine

Играш квалификације годину ипо дана. Спремаш се месец дана за турнир и изађеш на терен као пацер. Вратите се чим пре, не мучите ни себе ни јавност.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Najbolji igrač - dete Rada. Simbolično. Dok se gledaju krvna zrnca, da l' je Radonjić ili Živković najviše propao. Odličan golmanski potencijal , Atalanta na vreme uzela i sad ga čeliče po Seriji B. Salernitana, Avelino, Kremoneze. Vrhunski golmani se uzgajaju na čizmi. Čestitke Borisu, ostali, prst na čelo.

Dare

pre 4 godine

Bas zato sto smo srbi, i jos se radi o fudbalu, to je gubitnicka kombinacija, i nema sanse da se vratimo.Austrija nas dobila, a mi ce mo da se vadimo na Nemackoj, koja je jos jaca.

Jugosloven

pre 4 godine

Cast tebi decko jer si vredeo juce vise od tvojih kolega. Ali... Vise se nerviram ovakvim nasim izjavama u smislu ”mi smo srbi-vraticemo se-nas inat...”. Koliko puta smo culi ove floskule i folklorijade? I iskreno receno koliko puta je stvarno upalilo? Po mom misljenju taj nas inat nas je vise kostao nego sto smo mi od toga nesto dobili. I to je nasa sustina. Mi hocemo precicom na nekog laznjaka, na neki napumpani patriJotizam, na inat svima a zavrsi se na neki oruk ili stani-pani. Na prvenstvo se ide spreman, sa jasnim ciljem i racionalnim resenjima. Ovo pumpanje na neku silu dokazano ne ide! Mi bi da blistamo na fensi stadionima ali de facto nismo mrdnuli od seoskih livada...

Mihajlovic u sredinu

pre 4 godine

Imas mogucnost da ti igra Marko Grujic koji je zvanicno clan sampiona evrope, pozajmljen bundesligasu Herti za koji je odigrao 22 utakmice i postigao pet golova. Odigrao bi i vise da nije bio povredjen. Igrac koji je dva puta bio u konkurenciji za igraca meseca Bundes lige. Osam puta seniorski reprezentativac, 16 utakmica za mlade. Bio svetski prvak na Novom Zelandu. Ima 14 utakmica za prvi tim Liverpula.
Njegova vrednost na trzistu: 20 miliona eura.

A nama igra Erhan Masovic, kome cak pozicija u veznom redu nije primarna, vec je centralni bek. Igrac koji je clan Briza za koji nije odigrao ni minut, a pozajmljen je prosecnom slovackom prvoligasu, ni tamo nije standardan, odigrao 12 utakmica i to sve kao stoper. Ima deset utakmica za mladu reprezentaciju.
Vrednost ovog igraca: 350 hiljada eura.

Toliko o tome.

nišlija

pre 4 godine

vratice se,ali kuci i to vec u cetvrtak...jer to i žele od samog pocetka, da se zavrsi sto pre i krenu na more sa svojim starleticama...Njima je stalo do reprezentacije ko do lanjskog snega...

petrica kerempuh

pre 4 godine

Odraće vas Švabe od batina!
Kakvo crno vraćanje. Osim ono kući...
Vidjet ćemo danas naše. i tu bi moglo biti vraćanja.

Азбука

pre 4 godine

Не знам зашто играмо са тако високо постављеном одбраном ако имамо споре штопере а брзе крилне играче. Нисам "експерт" али оваква игра ми никако није јасна. Волф и Хорват нам трче ко зечеви према усамљеном Радуновићу, добро смо још прошли.

Saša

pre 4 godine

Ovaj dečko je bio jedina svetla tačka današnjeg meča. Njemu svaka čast i verujem da ima mentalnu snagu da se bori na svakom meču za državni grb, mentalna snaga i volja igranja za reprezentaciju njegovih saigrača su ono što me zabrinjava.

Dalma

pre 4 godine

Protiv Njemaca se mislite vadit haha? Sigurno se šali. To je kao kad te razbije mlađi brat, a ti sav ošamućen prijetiš starijem.

lignjoslav

pre 4 godine

@Cveja
Ne igra druže patriotizam, nego znanje
Nije Modrić veći patriota, već odličan igrač.
Nisu naši kosarkaši veće patriote od hrvatskih, već imamo bolju pre svega struku, a onda i igrače.
U fudbalu možda igrače i imamo, ali struka je 0, i to se nece ni promeniti jer se to gradi godinama.
Igrom slučaja ja sam gledao prenose par utakmica na HRTu i video koliko je fudbal kod njih na ozbiljnijem nivou. Onakve stručne komentare i analize taktike kod nas nećes čuti. Njima su novinari potkovaniji od naših trenera i imaju bolja zapažanja.

Usbb

pre 4 godine

Nema toga nista. Dovoljno je da procitas izjavu Jovica, koji kaze, budite srecni sto sam uopste pristao da igram… Jasno ti je koliko je sati, boli ga uvo, cuva se za Real. Ni ostali nisu nista bolji, isti razmisljaju samo sto nisu to rekli naglas.
(Ivan, 17. jun 2019 23:48)

Cuva se za Real. Pokazao je on vise puta da nije igrac za Real, I da su se ovi zeznuli, zagrizli udicu sto je menadzer napisao da ga Barsa hoce. 60 milke je za njih nista, a prvom prilikom ce dovesti Mbapea.

JPR24

pre 4 godine

Kad bi postojalo svetsko prvenstvo u svadji i tuči, tu bi bili prvaci uvek.
(as, 17. jun 2019 21:56)
Za tucu nisam siguran. Za svadju, tu smo univerzalni šampioni u tri galaksije, minimalno..

joki

pre 4 godine

Svi bismo to hteli ali sanse su veoma,veoma Male da se vadimo protiv nemaca!
Za to je potreban jak karakter i jos jaca volja dali takvo nesto postoji u Nasem fudbalu?

Runner

pre 4 godine

Дечко, Теби свака част на ономе што си пружио на утакмици. Вероватно и изнад 100% од могућности ал' твоји саиграчи...? Какав бре српски инат!? То је плусквамперфект. Садашња генерација Срба је оперисана од тога. Па куд ћеш бољи пример од недавне утакмице А селекције против Украјине. Украјинци су нам исмевали химну, скандирали погрде, глорификовали Хрвате и још нас поврх свега размонтирали. 0:5 је, руку на срце, био и низак пораз спрам приказаног. Па где се денуо тај наш "српски инат"? Људски је надати се ал' стварност је нешто сасвим друго.

Hahp

pre 4 godine

Не знам зашто играмо са тако високо постављеном одбраном ако имамо споре штопере а брзе крилне играче. Нисам "експерт" али оваква игра ми никако није јасна. Волф и Хорват нам трче ко зечеви према усамљеном Радуновићу, добро смо још прошли. (Азбука, 18. jun 2019 13:06)

Ja ne znam sta si ti gledao. Nisu stoperi bili visoko postavljeni, na sredini je bila rupa gde su se lagano ubacivali protivnicki igraci a po bokovima je takodje najvise duvalo jer su bekovi losi a krila stalno gubila lopte i otvarala kontre... 20 kontri su imali gde izadju njihovi napadaci 2 na 2 sa stoperima.

Uros

pre 4 godine

Mozete, mozete, jedino ako ti uz te silne odbrane pocnes i da zabijas golove na drugoj strani. Sta vredi sve sto odbranis, kad ovi u napadu ne umeju iz peterca ni prazan gol da ubodu? Kao da igraju s povezom na ocima.

Uros

pre 4 godine

Mozete, mozete, jedino ako ti pocnes i da zabijas golove na drugoj strani. Sta vredi sve sto odbranis, kad ovi u napadu ne umeju iz peterca ni prazan gol da ubodu? Kao da igraju s povezom na ocima. A kad treba da se vracaju u odbranu, kao da im je neko stavio tegove na noge. Najozbiljnije pitanje za struku, zasto su fudbaleri iz Srbije tradicionalno u losijoj kondiciji od ostalih timova na turnirima? Mislio sam da su seniori mozda previse matori kad su ih Ukrajinci onako pretrcavali. Ali zasto i ovi mladji nece da trce? Sta njima fali?