1. Trejd koji je mnogima prošao neopaženo jer su mnogi mislili da je Gasol gotov kao igrač.
  Zaista, nije više onoliko dobar kao nekada, ima i godina, po dolasku u Toronto trebalo mu je malo vremena da se uklopi... jeste na samom početku izgledalo kao... možda ne promašaj, ali kao nepotreban trejd da.

  Ipak, ispostavilo se po ko zna koji put da je forma prolazna, a klasa večna. Gasol nije neko kome igra zavisi od fizikalije već od pameti, a to mu neće nestati.
  Ja sam npr. uveren da Valančijunas ne bi postojao protiv Embida, da bi ga ovaj zgazio čak i onakav bolestan i kilav i da bi Filadelfija prošla dalje. Svakako bi i Adetokumbo imao više prostora u reketu. Možda bi i Kazins imao više prilike da se pokaže.

  Drago mi je zbog njega jer volim takve igrače, igrače koji su pre svega pametni pa onda sve ostalo, a na koje Ameri ne obraćaju pažnju uopšte jer ne skaču 3 metra u vis i ne trče kao Bolt. Na kraju krajeva, i zaslužio je, proveo je najbolje godine u Memfisu, pokazao svoju klasu, ali nikad nije baš imao tim za najveća dela.
  (Powerslave, 14. jun 2019 22:04)

  # Link komentara

 2. Legende. Možeš ih mrziti samo kad se igra protiv njih. Posebno mi je drago zbog Marka, uvijek pomalo u sijenci starijeg brata, ali nimalo lošiji igrač, zaslužio je prsten.
  (S, 14. jun 2019 14:49)

  # Link komentara

 3. Niko neće biti kao oni što su bili kroz NBA pa za špansku furiju..
  (Sve čestitke, 14. jun 2019 13:30)

  # Link komentara

 4. Od dolaska Gasola u Toronto postali su zvanično najbolji tim u šuta za 3 poena, a u plejofu i najbolji defanzivni tim. Da nije njega Embid bi davno pojeo Valančiunasa. Kapa dole za velikog majstora, slabiji je igrač nego pre 2,3 godine, ali je opet bio presudan završni potez Masaija za sklapanje šampionskog tima. Baš mi je drago da je uzeo prsten, zaslužio je!
  (Memfis, 14. jun 2019 13:02)

  # Link komentara

 5. Mozete ih voliti ili ne,ali cinjenica je da su vrhunski igraci.
   (Stomatolog, 14. jun 2019 11:59)

  # Link komentara

 6. odigras 4 meseca za tim I uzmes titulu...a valancijunas neverue :)
   (anti-reklamozder, 14. jun 2019 11:10)

  # Link komentara

 7. Bravo za bracu!!! Jedna sjajna, kosarkaska prica, sve uz onaj trejd. Mnogo mi je drafo zbog Marca, zasluzeno.
  (Pseudoharms, 14. jun 2019 10:29)

  # Link komentara

 8. I obojica su bili i All Star igrači i birani u najbolje timove lige i plus je Mark bio Najbolji odbrambeni igrač lige... Najviša klasa i nivo košarke koji postoji... svaka čast obojici...
  (Kokki, 14. jun 2019 10:12)

  # Link komentara