Četvrtak, 13.06.2019.

22:00

Micić heroj Efesa, Fenerbahče poražen na svom parketu

Košarkaši Anadolu Efesa savladali su Fenerbahče u Ulker Areni rezultatom 73:57 i poveli sa 2-1 u seriji, tako da su sada u jako lepoj situaciji.

Izvor: SN

Miciæ heroj Efesa, Fenerbahèe poražen na svom parketu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

direwolf

pre 4 godine

@ViscoSalejo, 13. jun 2019 23:43

Sportski je dati sve od sebe za bilo koji trofej, a trofej sampionata drzave je jedan od najvaznijih. Oba tima su platila svoju A licencu za EL i njima to ne predstavlja problem, ali trofej drzavnog prvaka je i te kako bitan za sve, a pre svega i za navijace. Turci kao i ostali narodi na svetu cene svoje, i jako im je bitno i ponosito da budu prvaci svoje zemlje. Za razliku od njih kod nas je u modi autosovinizam pa je nebitno sve sto je nase. Bez razlike ko ce sledece godine igrati Evroligu, u ovom slucaju Zvezda, trofeji u kupu i prventsvu zemlje kosarke su jako bitni!

Hugo Vieira

pre 4 godine

Šta bi Željo ? Frka kad nemaš najbolje igrače.Zbog ovih povreda moraćeš da tražiš da ti daju po tri igrača na svakoj poziciji.Ali tri vrlo dobra igrača,da se u slučaju povrede ne primeti izostanak.Na primer sad su se povredili Lovernj i Veseli i ti dovedi Poirea i Tavaresa za svaki slučaj.

deki 185

pre 4 godine

Zamisljam ove likove koji pljuju po Zeljku.Nije vam lako sa toliko pakosti , zavisti i neljudskosti u sebi.Sto bi rekli psiholozi ,.zavist , pakost i mrznja razaraju onog ko to ima u sebi.
I nije kod vas u pitanju Zeljko, nego svi uspesni ljudi koji naprave nesto u zivotu.Oni su uvek meta vasih promasenih zivota.

Stefan

pre 4 godine

Fener cele godine osakacen povredama, dok su bili kompletni dominirali evroligom i turskom ligom. Nadje se neko pametan da kaze da je Zeljko precenjen jer igraju sa nikad jacim Efesom(ne po imenima, vec po hemiji unitar ekipe, i samopouzdanju koje nose) Ne znam sta bih rekao da nikoga ne uvredim.

Nemke

pre 4 godine

Karta za finale lige sampiona - 10 000 evra.Karta za eventualnu sedmu utakmicu finala NBA lige - 20 000 dolara.Gledanje nemoci Fenerbahcea na F4 evrolige i sada u seriji protiv Efesa - NEPROCENJIVO.Neke stvari novac ne moze da kupi.

Nemke

pre 4 godine

Karta za finale lige sampiona - 10 000 evra.Karta za eventualnu sedmu utakmicu finala NBA lige - 20 000 dolara.Gledanje nemoci Fenerbahcea na F4 evrolige i sad u seriji protiv Efesa - NEPROCENJIVO.Neke stvari novac ne moze da kupi.

Nemke

pre 4 godine

Karta za finale lige sampiona - 10 000 evra.Karta za eventualnu sedmu utakmicu finala NBA lige - 20 000 dolara.Gledanje nemoci Fenerbahcea na F4 evrolige i sada u seriji protiv Efesa - NEPROCENJIVO.Neke stvari novac ne moze da kupi.

nebitan srbin

pre 4 godine

neko sazre sa devetnaest neko sa dvdeset dve a vasa dal zbog pobreda dal zbog neuklapanja u timu evo sada.drago mi je sto je tako pratio sam ga u mladjim kategorijama bio je decko koji obecava i odjednom je nestao dosao u zvezdu ali ni tu se nije naigrao sada je valda i fit i valda mu godi tim.trebao bi da dobije poziv selektora jer ove sezone je to bas bas zasluzio.

Jumko

pre 4 godine

@Ogi A zasto ne bi navijali za Atamana!? Zato sto je rekao istinu pre 4 godine? 'Ajde da je to izjavio za Japance ili Fince, pa mu i zameriti, ali ne znam sta je pogresno ako neko sa strane kaze ono sto i mi mislimo i znamo...

Grobar koji 40 godina prati kosarku i jako je zadovoljan

pre 4 godine

Ja sam jako zadovoljan i ako 40 godina vec pratim kosarku aktivno.Ostaje nam Pejdzer,bice prvi plej sa narednu sezonu i pored njega dolazi Kravic,brutanli centar NBA kalibar.Za 5 godina ce harati evroligom ,slicno kao Jokic.Ma isti igraci fakticki.

kompleksi ubijaju, zar ne?

pre 4 godine

Zeks Gvardiola kosarke. Nesumnjivo odlican trener, ali lik koji je navikao da ima uvek najbolji i najskuplji tim, inace slabo ide...
(Sabre, 13. jun 2019 22:30)

Tuzno, tuzno, tuzno. Koji se kompleks krije u nekim ljudima ovde, to je tesko shvatljivo. Budzeti timova s kojima je Zeljko osvajao titule nisu bili najveci ali su bili medju najvecima ( izuzev sa Partizanom uvek je bio medju top 5-6). I razlika u budzetu medju tim najskupljim timovima nikada nije bila tako velika (osim ponekad u slucaju CSKA i Reala!) da bi osigurala jednom treneru dominaciju - hocu da kazem cak i da je UVEK trenirao NAJSKUPLJI klub njegov uspeh bio neverovatan - a koliko sam mogao da nadjem njegov klub nije bio najskuplji NIJEDNOM u poslednjih 15 godina.
Dragi Zvezdasi, zaista postujem uspehe vaseg tima poslednjih par godina, ali jos jednom cu vam reci ono sto sam vise puta ovde napisao: najbolji srpski fudbalski klub je Zvezda, najbolji srpski kosarskaski klub je Partizan. Ni jedno ni drugo se ne moze promeniti u najmanje sledecih 20 godina. Ja verujem da vi pocinjete da shvatate koliko su vredni Partizanovi final-four-ovi (a o tituli i da na pricam) sada kada, uz svu mogucu podrsku drzave, niste prisli ni blizu istim. Takodje, u kuci slavnih imate Moku, Partizan Praju, Kicu, Divca, a sve su sanse da ce i Djordevic i Danilovic jednom dospeti tamo. Mnogo je velika razlika, to znate i vi. A isto tako je u fudbalu, samo tada u vasu korist.

E

pre 4 godine

Pa Efes je samo vratio brejk. Sledecu je opet domacin Fener, ako pobedi bice 2-2, odnosno kao da su i jedni i drugi odbranili domaci teren.
Istom razlikom je Fener pobedio u prvom mecu, skoro da je bio i identican rezultat. U prvoj je bilo 73:56 za Fener, sada je bilo 74:57 za Efes.

Nemke

pre 4 godine

Kako objasniti igru fenera sa 35-40 suteva za tri ? Da utakmica traje jos 8 minuta kao u NBA broj suteva bi isao preko 50.Kako objasniti to divljastvo u sutu ? Da nije do trenera ? Ma ne....to je do igraca...Pa da,Mehmutolu je losiji od recimo Nanelija,Guler nije Gaudlok,Duverlioglu nije Ekpe Judo,Meli nije Bjeli,Grin nije Bogdanovic jedan,niti drugi Bogdanovic...Cim su igraci slabijeg kvaliteta odmah se vidi kako se snalazi Obradovic.Jedno je poraz,a drugo je onakva katastrofalna igra.Tako su odigrali i na F4.A tokom sezone su imali sve igrace na broju,pa im je islo dobro jer su to kvalitetni igraci.Cim su igraci malo losiji,u ekipi nastaje opsti haos.Toliko o treneru.Ukoliko Fener ne ulozi 35 000 000 evra za sledecu sezonu,bice im ista kao i ova - bez trofeja.

Donald Michel

pre 4 godine

U vreme kada je Obradovic osvajao evroligu sa PAO ,budzet im je bio nekih 12-13 miliona evra.Primera radi naredna ekipa sa velikim budzetom je imala 5-6 miliona evra u to vreme.Dakle duplo veci budzet je imao od svih.Danas u evroligi CSKA ima 40M,Real i Barsa po 30M,Fener 35M,Efes 27M,Armani 20M,Himki 22M,PAO 15M ,Makabi 15M,Oly 12M itd itd.Dakle fener nema bar duplo veci budzet od CSKA tako da je sve jasno.Moze da osvoji samo uz ludu srecu.Kao na primer da mu padne Olimpijakos u finalu od koga imaju 3 puta veci budzet.Tako je bilo i pre 2-3 godine kada su ih razbili 20ak razlike u finalu.Sto ne treba da cudi.Fener 35M budzet ,Oly 12-13.E sad budzet ne igra uvek toliku ulogu ,ali kada je Zelimir u pitanju to je od krucijalnog znacaja za osvajanje.

Ogi

pre 4 godine

Kako je jadno što u Srbiji osporavaju Željka Obradovića, a navijaju za klub koji vodi Ataman! Inače, Lovrenj, Veseli i Datome ne igraju za Fener, tako da se to i vidi po rezultatu... I svaka čast Miciću, postao je vrhunski plej!

srb

pre 4 godine

Zasto se odmah pretpostavlja da ako neko kaze nesto protiv zeljka je taj zvezdas? Zasto sve mora da bude obojeno klupskim bojama? Da li je moguce da niko ne gleda kosarku zarad kosarke a ne zato sto navija za nekoga?
Ja sam gledista da je zeljko precenjen trener ali se uvek radujem kada tamo ode neki nas mladji igrac jer verujem da zeljko od njega moze da napravi dobrog igraca. Radovao sam se kad sam cuo da mozda borisa simanic ide u fener ali se ne bih nikada kleo u zeljka kao sto bih, npr, u antica u fudbalu.
Inace problem fenera nije trener vec igraci i povrede koje su se desile u ekipi, takodje guduric ne radi covek nista vise bih voleo u repr da vidim nedovica jer mi deluje da gudura stagnira cak i opada u formi.

Staridz

pre 4 godine

To je taj veliki strucnjak Zeks gazi ga ekipa slabija 5 puta.Ne zelimo grobare srpske kosarke u Srbiji. Nista od EVROLIGE ni ove godine a jesu se ponadali ahahahahahahah

Ранко Милановић Република Српска

pre 4 godine

Свака част Васи, Бог с'тобом брате...што се Жоца тиче, ваши заједно нису као он...ЦСКА много више троши новца па их је Жељко газио...сјећате се Олимпијакоса са Чилдресом, Клејзом, Теодосићем веома скупа екипа...или оно што је са Партизаном урадио. Срам вас било, мене боли уво за комунистичке клубове, оба су иста, али само нељуди могу да се ругају Жоцу...човјек је и хуманитарац за вашу информацију манолози...ауу како вам је комплексе набио...будите Срби прије свега, а не комунисти на двије стране. Бог с'нама!

Ivan

pre 4 godine

Auuuu Vasa i drugari se ne šale! Rešili ove sezone da razbiju Fener na svim frontovima. Izbacili su ih u polufinalu Evrolige i zauzeli visoko drugo mesto u Evropi i evo sada i u turskom prvenstvu su preokrenuli rezultat i vode sa 2:1 u seriji. Poprilično su ih ubedljivo deklasirali sa čak 16 razlike u njihovoj Ulker Areni i time potvrdili da nisu slučajno drugi u Evropi i da nije slučajna njihova pobeda nad Fenerom u polufinalu Evrolige. Dragi Žoc uzeće ti Vasa sa drugarima Tron i u turskom prvenstvu. :-) Ali naravno ništa još nije gotovo Žoc i njegov tim su najopasniji kada su pod pritiskom, biće još velike borbe u ovoj seriji, ništa se ne zna još uvek.

спортски уметник

pre 4 godine

Видим пантери оплели по Жоцу, а не схватају да је главни разлог Фенеровог пада на крају сезоне повреда двојице Гробара, Јана и Жоа....а други разлог је очигледна Жоцова грешка са Гудурићем...човек је пројектован да замени Богдана, а није му ни до ножних прстију

Jugram Haschwalth

pre 4 godine

Realno, koliko titula ima, Zeljko moze do kraja karijere da nista ne osvoji, opet ce biti najbolji svih vremena. Cus, jedno prvenstvo Turske manje ili vise, jak faktor...

Jugram Haschwalth

pre 4 godine

Realno, koliko titula ima, Zeljko moze do kraja karijere da nista ne osvoji, opet ce biti najbolji svih vremena. Cus, jedno prvenstvo Turske manje ili vise, jak faktor...

спортски уметник

pre 4 godine

Видим пантери оплели по Жоцу, а не схватају да је главни разлог Фенеровог пада на крају сезоне повреда двојице Гробара, Јана и Жоа....а други разлог је очигледна Жоцова грешка са Гудурићем...човек је пројектован да замени Богдана, а није му ни до ножних прстију

kompleksi ubijaju, zar ne?

pre 4 godine

Zeks Gvardiola kosarke. Nesumnjivo odlican trener, ali lik koji je navikao da ima uvek najbolji i najskuplji tim, inace slabo ide...
(Sabre, 13. jun 2019 22:30)

Tuzno, tuzno, tuzno. Koji se kompleks krije u nekim ljudima ovde, to je tesko shvatljivo. Budzeti timova s kojima je Zeljko osvajao titule nisu bili najveci ali su bili medju najvecima ( izuzev sa Partizanom uvek je bio medju top 5-6). I razlika u budzetu medju tim najskupljim timovima nikada nije bila tako velika (osim ponekad u slucaju CSKA i Reala!) da bi osigurala jednom treneru dominaciju - hocu da kazem cak i da je UVEK trenirao NAJSKUPLJI klub njegov uspeh bio neverovatan - a koliko sam mogao da nadjem njegov klub nije bio najskuplji NIJEDNOM u poslednjih 15 godina.
Dragi Zvezdasi, zaista postujem uspehe vaseg tima poslednjih par godina, ali jos jednom cu vam reci ono sto sam vise puta ovde napisao: najbolji srpski fudbalski klub je Zvezda, najbolji srpski kosarskaski klub je Partizan. Ni jedno ni drugo se ne moze promeniti u najmanje sledecih 20 godina. Ja verujem da vi pocinjete da shvatate koliko su vredni Partizanovi final-four-ovi (a o tituli i da na pricam) sada kada, uz svu mogucu podrsku drzave, niste prisli ni blizu istim. Takodje, u kuci slavnih imate Moku, Partizan Praju, Kicu, Divca, a sve su sanse da ce i Djordevic i Danilovic jednom dospeti tamo. Mnogo je velika razlika, to znate i vi. A isto tako je u fudbalu, samo tada u vasu korist.

Ogi

pre 4 godine

Kako je jadno što u Srbiji osporavaju Željka Obradovića, a navijaju za klub koji vodi Ataman! Inače, Lovrenj, Veseli i Datome ne igraju za Fener, tako da se to i vidi po rezultatu... I svaka čast Miciću, postao je vrhunski plej!

Donald Michel

pre 4 godine

U vreme kada je Obradovic osvajao evroligu sa PAO ,budzet im je bio nekih 12-13 miliona evra.Primera radi naredna ekipa sa velikim budzetom je imala 5-6 miliona evra u to vreme.Dakle duplo veci budzet je imao od svih.Danas u evroligi CSKA ima 40M,Real i Barsa po 30M,Fener 35M,Efes 27M,Armani 20M,Himki 22M,PAO 15M ,Makabi 15M,Oly 12M itd itd.Dakle fener nema bar duplo veci budzet od CSKA tako da je sve jasno.Moze da osvoji samo uz ludu srecu.Kao na primer da mu padne Olimpijakos u finalu od koga imaju 3 puta veci budzet.Tako je bilo i pre 2-3 godine kada su ih razbili 20ak razlike u finalu.Sto ne treba da cudi.Fener 35M budzet ,Oly 12-13.E sad budzet ne igra uvek toliku ulogu ,ali kada je Zelimir u pitanju to je od krucijalnog znacaja za osvajanje.

E

pre 4 godine

Pa Efes je samo vratio brejk. Sledecu je opet domacin Fener, ako pobedi bice 2-2, odnosno kao da su i jedni i drugi odbranili domaci teren.
Istom razlikom je Fener pobedio u prvom mecu, skoro da je bio i identican rezultat. U prvoj je bilo 73:56 za Fener, sada je bilo 74:57 za Efes.

Ранко Милановић Република Српска

pre 4 godine

Свака част Васи, Бог с'тобом брате...што се Жоца тиче, ваши заједно нису као он...ЦСКА много више троши новца па их је Жељко газио...сјећате се Олимпијакоса са Чилдресом, Клејзом, Теодосићем веома скупа екипа...или оно што је са Партизаном урадио. Срам вас било, мене боли уво за комунистичке клубове, оба су иста, али само нељуди могу да се ругају Жоцу...човјек је и хуманитарац за вашу информацију манолози...ауу како вам је комплексе набио...будите Срби прије свега, а не комунисти на двије стране. Бог с'нама!

Ivan

pre 4 godine

Auuuu Vasa i drugari se ne šale! Rešili ove sezone da razbiju Fener na svim frontovima. Izbacili su ih u polufinalu Evrolige i zauzeli visoko drugo mesto u Evropi i evo sada i u turskom prvenstvu su preokrenuli rezultat i vode sa 2:1 u seriji. Poprilično su ih ubedljivo deklasirali sa čak 16 razlike u njihovoj Ulker Areni i time potvrdili da nisu slučajno drugi u Evropi i da nije slučajna njihova pobeda nad Fenerom u polufinalu Evrolige. Dragi Žoc uzeće ti Vasa sa drugarima Tron i u turskom prvenstvu. :-) Ali naravno ništa još nije gotovo Žoc i njegov tim su najopasniji kada su pod pritiskom, biće još velike borbe u ovoj seriji, ništa se ne zna još uvek.

Staridz

pre 4 godine

To je taj veliki strucnjak Zeks gazi ga ekipa slabija 5 puta.Ne zelimo grobare srpske kosarke u Srbiji. Nista od EVROLIGE ni ove godine a jesu se ponadali ahahahahahahah

nebitan srbin

pre 4 godine

neko sazre sa devetnaest neko sa dvdeset dve a vasa dal zbog pobreda dal zbog neuklapanja u timu evo sada.drago mi je sto je tako pratio sam ga u mladjim kategorijama bio je decko koji obecava i odjednom je nestao dosao u zvezdu ali ni tu se nije naigrao sada je valda i fit i valda mu godi tim.trebao bi da dobije poziv selektora jer ove sezone je to bas bas zasluzio.

srb

pre 4 godine

Zasto se odmah pretpostavlja da ako neko kaze nesto protiv zeljka je taj zvezdas? Zasto sve mora da bude obojeno klupskim bojama? Da li je moguce da niko ne gleda kosarku zarad kosarke a ne zato sto navija za nekoga?
Ja sam gledista da je zeljko precenjen trener ali se uvek radujem kada tamo ode neki nas mladji igrac jer verujem da zeljko od njega moze da napravi dobrog igraca. Radovao sam se kad sam cuo da mozda borisa simanic ide u fener ali se ne bih nikada kleo u zeljka kao sto bih, npr, u antica u fudbalu.
Inace problem fenera nije trener vec igraci i povrede koje su se desile u ekipi, takodje guduric ne radi covek nista vise bih voleo u repr da vidim nedovica jer mi deluje da gudura stagnira cak i opada u formi.

Grobar koji 40 godina prati kosarku i jako je zadovoljan

pre 4 godine

Ja sam jako zadovoljan i ako 40 godina vec pratim kosarku aktivno.Ostaje nam Pejdzer,bice prvi plej sa narednu sezonu i pored njega dolazi Kravic,brutanli centar NBA kalibar.Za 5 godina ce harati evroligom ,slicno kao Jokic.Ma isti igraci fakticki.

Nemke

pre 4 godine

Kako objasniti igru fenera sa 35-40 suteva za tri ? Da utakmica traje jos 8 minuta kao u NBA broj suteva bi isao preko 50.Kako objasniti to divljastvo u sutu ? Da nije do trenera ? Ma ne....to je do igraca...Pa da,Mehmutolu je losiji od recimo Nanelija,Guler nije Gaudlok,Duverlioglu nije Ekpe Judo,Meli nije Bjeli,Grin nije Bogdanovic jedan,niti drugi Bogdanovic...Cim su igraci slabijeg kvaliteta odmah se vidi kako se snalazi Obradovic.Jedno je poraz,a drugo je onakva katastrofalna igra.Tako su odigrali i na F4.A tokom sezone su imali sve igrace na broju,pa im je islo dobro jer su to kvalitetni igraci.Cim su igraci malo losiji,u ekipi nastaje opsti haos.Toliko o treneru.Ukoliko Fener ne ulozi 35 000 000 evra za sledecu sezonu,bice im ista kao i ova - bez trofeja.

Jumko

pre 4 godine

@Ogi A zasto ne bi navijali za Atamana!? Zato sto je rekao istinu pre 4 godine? 'Ajde da je to izjavio za Japance ili Fince, pa mu i zameriti, ali ne znam sta je pogresno ako neko sa strane kaze ono sto i mi mislimo i znamo...

Stefan

pre 4 godine

Fener cele godine osakacen povredama, dok su bili kompletni dominirali evroligom i turskom ligom. Nadje se neko pametan da kaze da je Zeljko precenjen jer igraju sa nikad jacim Efesom(ne po imenima, vec po hemiji unitar ekipe, i samopouzdanju koje nose) Ne znam sta bih rekao da nikoga ne uvredim.

deki 185

pre 4 godine

Zamisljam ove likove koji pljuju po Zeljku.Nije vam lako sa toliko pakosti , zavisti i neljudskosti u sebi.Sto bi rekli psiholozi ,.zavist , pakost i mrznja razaraju onog ko to ima u sebi.
I nije kod vas u pitanju Zeljko, nego svi uspesni ljudi koji naprave nesto u zivotu.Oni su uvek meta vasih promasenih zivota.

Hugo Vieira

pre 4 godine

Šta bi Željo ? Frka kad nemaš najbolje igrače.Zbog ovih povreda moraćeš da tražiš da ti daju po tri igrača na svakoj poziciji.Ali tri vrlo dobra igrača,da se u slučaju povrede ne primeti izostanak.Na primer sad su se povredili Lovernj i Veseli i ti dovedi Poirea i Tavaresa za svaki slučaj.

Nemke

pre 4 godine

Karta za finale lige sampiona - 10 000 evra.Karta za eventualnu sedmu utakmicu finala NBA lige - 20 000 dolara.Gledanje nemoci Fenerbahcea na F4 evrolige i sada u seriji protiv Efesa - NEPROCENJIVO.Neke stvari novac ne moze da kupi.

Nemke

pre 4 godine

Karta za finale lige sampiona - 10 000 evra.Karta za eventualnu sedmu utakmicu finala NBA lige - 20 000 dolara.Gledanje nemoci Fenerbahcea na F4 evrolige i sad u seriji protiv Efesa - NEPROCENJIVO.Neke stvari novac ne moze da kupi.

Nemke

pre 4 godine

Karta za finale lige sampiona - 10 000 evra.Karta za eventualnu sedmu utakmicu finala NBA lige - 20 000 dolara.Gledanje nemoci Fenerbahcea na F4 evrolige i sada u seriji protiv Efesa - NEPROCENJIVO.Neke stvari novac ne moze da kupi.

direwolf

pre 4 godine

@ViscoSalejo, 13. jun 2019 23:43

Sportski je dati sve od sebe za bilo koji trofej, a trofej sampionata drzave je jedan od najvaznijih. Oba tima su platila svoju A licencu za EL i njima to ne predstavlja problem, ali trofej drzavnog prvaka je i te kako bitan za sve, a pre svega i za navijace. Turci kao i ostali narodi na svetu cene svoje, i jako im je bitno i ponosito da budu prvaci svoje zemlje. Za razliku od njih kod nas je u modi autosovinizam pa je nebitno sve sto je nase. Bez razlike ko ce sledece godine igrati Evroligu, u ovom slucaju Zvezda, trofeji u kupu i prventsvu zemlje kosarke su jako bitni!

спортски уметник

pre 4 godine

Видим пантери оплели по Жоцу, а не схватају да је главни разлог Фенеровог пада на крају сезоне повреда двојице Гробара, Јана и Жоа....а други разлог је очигледна Жоцова грешка са Гудурићем...човек је пројектован да замени Богдана, а није му ни до ножних прстију

Staridz

pre 4 godine

To je taj veliki strucnjak Zeks gazi ga ekipa slabija 5 puta.Ne zelimo grobare srpske kosarke u Srbiji. Nista od EVROLIGE ni ove godine a jesu se ponadali ahahahahahahah

Donald Michel

pre 4 godine

U vreme kada je Obradovic osvajao evroligu sa PAO ,budzet im je bio nekih 12-13 miliona evra.Primera radi naredna ekipa sa velikim budzetom je imala 5-6 miliona evra u to vreme.Dakle duplo veci budzet je imao od svih.Danas u evroligi CSKA ima 40M,Real i Barsa po 30M,Fener 35M,Efes 27M,Armani 20M,Himki 22M,PAO 15M ,Makabi 15M,Oly 12M itd itd.Dakle fener nema bar duplo veci budzet od CSKA tako da je sve jasno.Moze da osvoji samo uz ludu srecu.Kao na primer da mu padne Olimpijakos u finalu od koga imaju 3 puta veci budzet.Tako je bilo i pre 2-3 godine kada su ih razbili 20ak razlike u finalu.Sto ne treba da cudi.Fener 35M budzet ,Oly 12-13.E sad budzet ne igra uvek toliku ulogu ,ali kada je Zelimir u pitanju to je od krucijalnog znacaja za osvajanje.

Jugram Haschwalth

pre 4 godine

Realno, koliko titula ima, Zeljko moze do kraja karijere da nista ne osvoji, opet ce biti najbolji svih vremena. Cus, jedno prvenstvo Turske manje ili vise, jak faktor...

kompleksi ubijaju, zar ne?

pre 4 godine

Zeks Gvardiola kosarke. Nesumnjivo odlican trener, ali lik koji je navikao da ima uvek najbolji i najskuplji tim, inace slabo ide...
(Sabre, 13. jun 2019 22:30)

Tuzno, tuzno, tuzno. Koji se kompleks krije u nekim ljudima ovde, to je tesko shvatljivo. Budzeti timova s kojima je Zeljko osvajao titule nisu bili najveci ali su bili medju najvecima ( izuzev sa Partizanom uvek je bio medju top 5-6). I razlika u budzetu medju tim najskupljim timovima nikada nije bila tako velika (osim ponekad u slucaju CSKA i Reala!) da bi osigurala jednom treneru dominaciju - hocu da kazem cak i da je UVEK trenirao NAJSKUPLJI klub njegov uspeh bio neverovatan - a koliko sam mogao da nadjem njegov klub nije bio najskuplji NIJEDNOM u poslednjih 15 godina.
Dragi Zvezdasi, zaista postujem uspehe vaseg tima poslednjih par godina, ali jos jednom cu vam reci ono sto sam vise puta ovde napisao: najbolji srpski fudbalski klub je Zvezda, najbolji srpski kosarskaski klub je Partizan. Ni jedno ni drugo se ne moze promeniti u najmanje sledecih 20 godina. Ja verujem da vi pocinjete da shvatate koliko su vredni Partizanovi final-four-ovi (a o tituli i da na pricam) sada kada, uz svu mogucu podrsku drzave, niste prisli ni blizu istim. Takodje, u kuci slavnih imate Moku, Partizan Praju, Kicu, Divca, a sve su sanse da ce i Djordevic i Danilovic jednom dospeti tamo. Mnogo je velika razlika, to znate i vi. A isto tako je u fudbalu, samo tada u vasu korist.

Nemke

pre 4 godine

Kako objasniti igru fenera sa 35-40 suteva za tri ? Da utakmica traje jos 8 minuta kao u NBA broj suteva bi isao preko 50.Kako objasniti to divljastvo u sutu ? Da nije do trenera ? Ma ne....to je do igraca...Pa da,Mehmutolu je losiji od recimo Nanelija,Guler nije Gaudlok,Duverlioglu nije Ekpe Judo,Meli nije Bjeli,Grin nije Bogdanovic jedan,niti drugi Bogdanovic...Cim su igraci slabijeg kvaliteta odmah se vidi kako se snalazi Obradovic.Jedno je poraz,a drugo je onakva katastrofalna igra.Tako su odigrali i na F4.A tokom sezone su imali sve igrace na broju,pa im je islo dobro jer su to kvalitetni igraci.Cim su igraci malo losiji,u ekipi nastaje opsti haos.Toliko o treneru.Ukoliko Fener ne ulozi 35 000 000 evra za sledecu sezonu,bice im ista kao i ova - bez trofeja.

Jumko

pre 4 godine

@Ogi A zasto ne bi navijali za Atamana!? Zato sto je rekao istinu pre 4 godine? 'Ajde da je to izjavio za Japance ili Fince, pa mu i zameriti, ali ne znam sta je pogresno ako neko sa strane kaze ono sto i mi mislimo i znamo...

Grobar koji 40 godina prati kosarku i jako je zadovoljan

pre 4 godine

Ja sam jako zadovoljan i ako 40 godina vec pratim kosarku aktivno.Ostaje nam Pejdzer,bice prvi plej sa narednu sezonu i pored njega dolazi Kravic,brutanli centar NBA kalibar.Za 5 godina ce harati evroligom ,slicno kao Jokic.Ma isti igraci fakticki.

Ранко Милановић Република Српска

pre 4 godine

Свака част Васи, Бог с'тобом брате...што се Жоца тиче, ваши заједно нису као он...ЦСКА много више троши новца па их је Жељко газио...сјећате се Олимпијакоса са Чилдресом, Клејзом, Теодосићем веома скупа екипа...или оно што је са Партизаном урадио. Срам вас било, мене боли уво за комунистичке клубове, оба су иста, али само нељуди могу да се ругају Жоцу...човјек је и хуманитарац за вашу информацију манолози...ауу како вам је комплексе набио...будите Срби прије свега, а не комунисти на двије стране. Бог с'нама!

Ogi

pre 4 godine

Kako je jadno što u Srbiji osporavaju Željka Obradovića, a navijaju za klub koji vodi Ataman! Inače, Lovrenj, Veseli i Datome ne igraju za Fener, tako da se to i vidi po rezultatu... I svaka čast Miciću, postao je vrhunski plej!

srb

pre 4 godine

Zasto se odmah pretpostavlja da ako neko kaze nesto protiv zeljka je taj zvezdas? Zasto sve mora da bude obojeno klupskim bojama? Da li je moguce da niko ne gleda kosarku zarad kosarke a ne zato sto navija za nekoga?
Ja sam gledista da je zeljko precenjen trener ali se uvek radujem kada tamo ode neki nas mladji igrac jer verujem da zeljko od njega moze da napravi dobrog igraca. Radovao sam se kad sam cuo da mozda borisa simanic ide u fener ali se ne bih nikada kleo u zeljka kao sto bih, npr, u antica u fudbalu.
Inace problem fenera nije trener vec igraci i povrede koje su se desile u ekipi, takodje guduric ne radi covek nista vise bih voleo u repr da vidim nedovica jer mi deluje da gudura stagnira cak i opada u formi.

Nemke

pre 4 godine

Karta za finale lige sampiona - 10 000 evra.Karta za eventualnu sedmu utakmicu finala NBA lige - 20 000 dolara.Gledanje nemoci Fenerbahcea na F4 evrolige i sada u seriji protiv Efesa - NEPROCENJIVO.Neke stvari novac ne moze da kupi.

Ivan

pre 4 godine

Auuuu Vasa i drugari se ne šale! Rešili ove sezone da razbiju Fener na svim frontovima. Izbacili su ih u polufinalu Evrolige i zauzeli visoko drugo mesto u Evropi i evo sada i u turskom prvenstvu su preokrenuli rezultat i vode sa 2:1 u seriji. Poprilično su ih ubedljivo deklasirali sa čak 16 razlike u njihovoj Ulker Areni i time potvrdili da nisu slučajno drugi u Evropi i da nije slučajna njihova pobeda nad Fenerom u polufinalu Evrolige. Dragi Žoc uzeće ti Vasa sa drugarima Tron i u turskom prvenstvu. :-) Ali naravno ništa još nije gotovo Žoc i njegov tim su najopasniji kada su pod pritiskom, biće još velike borbe u ovoj seriji, ništa se ne zna još uvek.

nebitan srbin

pre 4 godine

neko sazre sa devetnaest neko sa dvdeset dve a vasa dal zbog pobreda dal zbog neuklapanja u timu evo sada.drago mi je sto je tako pratio sam ga u mladjim kategorijama bio je decko koji obecava i odjednom je nestao dosao u zvezdu ali ni tu se nije naigrao sada je valda i fit i valda mu godi tim.trebao bi da dobije poziv selektora jer ove sezone je to bas bas zasluzio.

Nemke

pre 4 godine

Karta za finale lige sampiona - 10 000 evra.Karta za eventualnu sedmu utakmicu finala NBA lige - 20 000 dolara.Gledanje nemoci Fenerbahcea na F4 evrolige i sada u seriji protiv Efesa - NEPROCENJIVO.Neke stvari novac ne moze da kupi.

Hugo Vieira

pre 4 godine

Šta bi Željo ? Frka kad nemaš najbolje igrače.Zbog ovih povreda moraćeš da tražiš da ti daju po tri igrača na svakoj poziciji.Ali tri vrlo dobra igrača,da se u slučaju povrede ne primeti izostanak.Na primer sad su se povredili Lovernj i Veseli i ti dovedi Poirea i Tavaresa za svaki slučaj.

Nemke

pre 4 godine

Karta za finale lige sampiona - 10 000 evra.Karta za eventualnu sedmu utakmicu finala NBA lige - 20 000 dolara.Gledanje nemoci Fenerbahcea na F4 evrolige i sad u seriji protiv Efesa - NEPROCENJIVO.Neke stvari novac ne moze da kupi.

E

pre 4 godine

Pa Efes je samo vratio brejk. Sledecu je opet domacin Fener, ako pobedi bice 2-2, odnosno kao da su i jedni i drugi odbranili domaci teren.
Istom razlikom je Fener pobedio u prvom mecu, skoro da je bio i identican rezultat. U prvoj je bilo 73:56 za Fener, sada je bilo 74:57 za Efes.

Stefan

pre 4 godine

Fener cele godine osakacen povredama, dok su bili kompletni dominirali evroligom i turskom ligom. Nadje se neko pametan da kaze da je Zeljko precenjen jer igraju sa nikad jacim Efesom(ne po imenima, vec po hemiji unitar ekipe, i samopouzdanju koje nose) Ne znam sta bih rekao da nikoga ne uvredim.

deki 185

pre 4 godine

Zamisljam ove likove koji pljuju po Zeljku.Nije vam lako sa toliko pakosti , zavisti i neljudskosti u sebi.Sto bi rekli psiholozi ,.zavist , pakost i mrznja razaraju onog ko to ima u sebi.
I nije kod vas u pitanju Zeljko, nego svi uspesni ljudi koji naprave nesto u zivotu.Oni su uvek meta vasih promasenih zivota.

direwolf

pre 4 godine

@ViscoSalejo, 13. jun 2019 23:43

Sportski je dati sve od sebe za bilo koji trofej, a trofej sampionata drzave je jedan od najvaznijih. Oba tima su platila svoju A licencu za EL i njima to ne predstavlja problem, ali trofej drzavnog prvaka je i te kako bitan za sve, a pre svega i za navijace. Turci kao i ostali narodi na svetu cene svoje, i jako im je bitno i ponosito da budu prvaci svoje zemlje. Za razliku od njih kod nas je u modi autosovinizam pa je nebitno sve sto je nase. Bez razlike ko ce sledece godine igrati Evroligu, u ovom slucaju Zvezda, trofeji u kupu i prventsvu zemlje kosarke su jako bitni!