Nedelja, 26.05.2019.

11:35

Zvezda dovodi štopera Rajo Valjekana, centarfora traži u Portugalu

Čelnici Crvene zvezde uveliko rade na pojačanjima za sledeću sezonu.

Izvor: B92

Zvezda dovodi štopera Rajo Valjekana, centarfora traži u Portugalu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

AjdeMozeBoljeTo

pre 4 godine

Zvezdas sam,ali sa igracem Raja koji ispao iz Lige i nekim iz Tondele centarforom,ne osvaja se ni domaca liga,a kamoli nesto vise. Ako vec prodajete nekog za 2-3 miliona eura,kupite onda za 1-2 miliona druge igrace na njihovim mestima. A ne za 500.000 da se trazi neki vanserijski.

Ђенерал

pre 4 godine

Све је то лепо. Нисам звездаш, али се питам зар нема наше деце да се нађе крштен нападач и одбрамбени и за средину и да се та деца плате како ваља и обавежу на 3 до 5 година обавезног играња за домаћи клуб.

лаик

pre 4 godine

Ваља ли чему тај Рајо Ваљекан, зна ли неко? Нека га Звезда не доводи ако не.

Danijel-RS

pre 4 godine

očigledno, 26. maj 2019 11:48)

Očigledno niste stali na noge dok prodajete Joveljića, vidjeće se sve posle ispadanja iz kvalifikacija.

Dzhoni

pre 4 godine

Juče igrao na nou kampu, sutra igra u surdulici, eee živote.Jedina zajednička stvar je što svakako ide u redove bivšeg evropskog prvaka, u tom smislu ne menja se ništa...
(Mirko, 26. maj 2019 14:43)

Nisam znao da su Eibar i Hihon bili prvaci Evrope...

Mihajlovic u sredinu

pre 4 godine

@Kaiser. Gruja je odigrao 14 utakmica za Liverpul, ima jednu asistenciju!
Ove sezone 23 utakmica za Hertu, 5 golova i asistencija. Igrai bi i vise ali je bio povredjen, a po mnogima u nemackoj je najbolji igrac Herte.

Smogovci

pre 4 godine

Koju decu pominjete?

Nemoguće da ste ozbiljni ako mislite da sa njima može u Evropu. Ispali bi u drugom kolu i pregoreli bi jer isti vi bi ih pljuvali najstrašnije. Proklinjali bi klinci dan kad su ušli u prvi tim samo prvih par komentara da pročitaju.
Joveljić ne može ovde u ovom blatu da postane superstar, prodati ga sad i spremati sledećeg.

Jedino što bih pre Jagoša Vukovića i Pejčinovića, Pankova nego ovog stranca.

Sub013

pre 4 godine

Juče igrao na nou kampu, sutra igra u surdulici, eee živote.
(le saux, 26. maj 2019 12:22)

Juce gubio od Betisa u domacoj ligi, sutra pobedjuje Liverpul u LS.

mohikanac

pre 4 godine

@ika
Pa šta sad? Doživotno treba da uživaju u tome?
Tim igra jako loše prolećni deo, pošto trener ostaje realno je prodati celo krdo, ostaviti par igrača.
Kup je samo posledica javašluka koji dugo traje.
Zasićenost, nezadovoljstvo minutažom ili pozicijom, pad forme, opuštenost sve je isplivalo.

Mirko

pre 4 godine

Juče igrao na nou kampu, sutra igra u surdulici, eee živote.

Jedina zajednička stvar je što svakako ide u redove bivšeg evropskog prvaka, u tom smislu ne menja se ništa...

Demar De Rosen

pre 4 godine

Los je ovo izbor ako je vest tacna. Treba dovoditi brze igrace jer Zvezdini igraci su izuzetmo spori tako da, ako nas ne posluzi neka luda sreca poput Salcburga, ce biti tesko domoci se Lige sampiona.

Sudija Djokic centarfor sampiona

pre 4 godine

Oooo Partizane, najbolji si ti !
(Sudija Djokic centarfor sampiona, 26. maj 2019 13:52) # Link komentara

Oooo jesi siguran?.:))))))))))
(cz, 26. maj 2019 14:30)

Nisam, samo eto... volim da malo provociram.

јсл

pre 4 godine

Звезди су под хитно потребне промене у одбрани тако да Савић,Милуновић,Гобеља и Стојковић могу само на север можда Гобељу оставити за резервног десног бека то му је максимум.Што се тиче средине Јованчића никако не смемо продати,Јовичић је борац и после припрема ће се веруј те ми вратити у стару форму.О Марину не треба трошити речи,Бен исто као и Јовичић, за Иванића не знам мислим да има огроман потенцијал али све зависи до њега и физичке спреме.Ако Павков остане ту нема шта да се прича а што се тиче Боћка не знам ни за њега ако се врати у стару форму мислим да ће бити адекватна замена можда и први шпиц.Ја мислим и вероватно ћу због овог попити доста минуса да је Милоје требао да оде.Сад зашто,е па зато што мислим да он више од овога не може и мислим да је нека друга филозофија не опходна,стварно целу 2019 играмо одвратан фудбал и мислим да је било боље да је отишао.Волео бих да грешим али мислим да следеће сезоне више од ЛЕ нећемо успети али је најбитнија константност!

NY

pre 4 godine

Opet prodaja dece, tj. Joveljića. Ja mislim da je najbolje da prodate ceo tim i stavite katanac. Zadržite samo omladinski pogon i zarađujte na prodaji dece. Biće dosta za Terzića, ali i za još ponekog.
(milke, 26. maj 2019 12:35)

Zvezda od prodaje igraca zivi.A zasto da ne prodaju ako im se nudi dobra suma.Kada Jovelja treba da ide? Kada napuni 27 godina zar ne

PSG- zvezda 6:1

pre 4 godine

Nas sportski sektor sa ovim para bi cudo napravio, Mrkela ima preko 20 promasaja. Rikardo, Miletic, Leonardo, Everton, Valiente, Tavamba, Zdjelar, Stojkovic, Tosic, Jankovic, Djurdjevic, Ozegovic, Ostojic itd. Promasaj Suma, Urosevic, Enake, Giorgijevic, Zakaric, iz Rijeke, ali sve su to male pare i pozajmice osim Sume.


Na drugoj strani

Sumaila, Edson, Boaci, Causic, Hajdin, Cafu, Rikardinjo, Stoijkovic, Milunovic, Ivanic, Jirka, Ebesilio, Vukanovic, Babic itd. Velike pare su u pitanju, steta sto su tolike para bacene,a bez sudije ni titulu ne bi uzeli.

Johny Walker

pre 4 godine

Politika kluba nam je katastrofa. Umesto da forsiramo svoju decu i mlađe igrače i da na njima zarađujemo velike pare, mi dovodimo istrošene propalitete sa strane koji se najčešće pokažu kao promašaji a svoju decu i talente prodajemo za siću,međutim kad neko drugi krene da obrće lovu na njima kao recimo sad Ajntraht sa Jovićem onda kukamo i pitamo za procente i tako sve u krug.
(SUPERMAN, 26. maj 201

Sa tom decom ni prvo kolo ne
kfalifikacija ne bi prosli.Moze jedan da igra.Fudbal nije zabava za narod vec biznis.Plasman u LS donese 16 miliona a u LE 12 miliona.Ti meris Ajntraht i Zvezdu. Ajntaht koji ima samo Jovica od mladjih i koji dosao do polufinala LE

POPE

pre 4 godine

Za nas je najbolje da ode Milojevic! Zadnjih godinu dana doveo preko 10 igraca koji su katastrofa kao i nasa igra zadnjih godinu dana.Novi trener da odluci koga da dovede i koga da proda.Ako se ovo ne desi mi ove godine necemo videti ni LE.

Mihajlovic u sredinu

pre 4 godine

Veljka Nikolica i Strahinju Erakovica prekomandovati obavezno u prvi tim!
Po meni bolje da smo kupili Marasa na stoperu, ili mozda Pejcinovica koji je slobodan igrac. Nadam se da je ovaj spanac dobar, no videcemo. Nije jos zvanicno ni potpisao. Pankov bi bio dobro resenje, ali sam se ipak nadao nekom boljem stoperu, ko bi bio komandant odbrane. Da mogu da biram doveo bih Duska Tosica ali to je nerealno.
Sto se tice ovog spica mozda bi bilo dobro da dodje, ali ipak Pavkov i Boaci da ostanu do kraja kvalifikacija. Nikako nisam za prodaju Joveljica, ali izgleda je to gotova stvar.. Sledece sezone Graficar igra Prvu ligu Srbije, sto ce biti sjajno za mlade igrace kao sto su Novakovic, Jocic, Kupusovic...
I da, voleo bih da Jevtovic ostane, mislim da je odlican igrac.

Borjan
Popovic
Stankovic

Gajic
Stojkovic
Gobeljic
Rodic
Galvez
Babic
Savic
Milunovic
Erakovic

Vulic
Jovicic
Jovancic
Causic
Nikolic
Marin
Jevtovic
Ben
Simic
Jirka
Ivanic

Vukanovic
Boaci
Pavkov
Tomane

Kaiser

pre 4 godine

Vidim ovde se pise zasto se prodaje Joveljic za "sitne" pare.Svi znate kolike su te pare.Sta bi hteli da ga Zvezda proda za 20 miliona da bi bili zadovoljni.Njegova cena po Transfermarktu je 2 miliona.Gruju smo prodali za 7 miliona i nije odigrao dve utakmice za Liverpul

Zvezdas

pre 4 godine

Zvezda dovodi stopera Valjekana, napadaca Brage, veznjaka Lajpciga, krilo Torina... Odakle pare za igrace iz liga petice? Obistinjuje se ono sto sam pisao, da ce Zvezda poceti da dovodi igrace iz 5 najjacih liga.
(Bodibond, 26. maj 2019 12:13)

Odakle treba da dovodi? Iz Norveske, Lihtenstajna... Citas li tekst da je ovaj Iz Raja slobodan igrac.Sta si ti pisao?

zdravko

pre 4 godine

Vi koji kritujete Ivanica to neznanje prvo Ivanić nije zadnji vezni tamu uloga ne odgovara već prednji vezni kao polu spic jer to uvek igro asad sto pogrešnu ulogu mu trener dao toje druga stvar on momak nije kriv jer protiv partizana u toj ulozi nije se mogo snaći on mora ostati u zvezdi radise o dobrom igracu

Radojica

pre 4 godine

Milunović katastrofa, Ivanić isto(sa njim će biti kao sa Sumom u Partizanu), Stojković je počeo mnogo da se raspravlja sa sudijama. Jirka neigra iz ko zna kojih razloga, a toliko hvaljen, zašto Babić neigra,Čaušića prodati, Simića isto.

Bodibond

pre 4 godine

Jel ce i ovog da kupe, registruju i promovisu PRE pocetka prelaznog roka bas kao Vulica i Vidica zimus? Doveli tu dvojicu pred kraj 2018. godine a prelazni rok poceo 1. januara tekuce godine. A Uefa ne reaguje...

milke

pre 4 godine

Opet prodaja dece, tj. Joveljića. Ja mislim da je najbolje da prodate ceo tim i stavite katanac. Zadržite samo omladinski pogon i zarađujte na prodaji dece. Biće dosta za Terzića, ali i za još ponekog.

Bodibond

pre 4 godine

Zvezda dovodi stopera Valjekana, napadaca Brage, veznjaka Lajpciga, krilo Torina... Odakle pare za igrace iz liga petice? Obistinjuje se ono sto sam pisao, da ce Zvezda poceti da dovodi igrace iz 5 najjacih liga.

.

pre 4 godine

Само поправите одбрану молим вас,напад није проблем ту су Павков,Марин,Иванић и Бен и не брините за Бена вратиће се он у форму кад буде најпотребније! Стојковић,Савић и Милуновић палите на север,нисте за боље и то је сурова реалност!

Smeh

pre 4 godine

Realnost. Daleko smo mi i od druge lige Evrope u klupskom fudbalu što se tiče transfera, plata. A opet naš predstavnik pobedi jedan Liverpul, ili nam 2 kluba sačekaju proleće u Evropi. Da je našim klubovima budžet kao engleskim drugoligašima koji se plasiraju u PL, gde bi nam bio kraj. Makar pola od toga. A ovamo se traže uspesi sa igračima od pola miliona, milion evra.

Arthas

pre 4 godine

Obzirom na minutazu u La Ligi za nase uslove ovo bi bilo odlicno pojacanje, samo nema poente dovesti ni Ramosa ako ne smanjimo igracki kadar. Mora da se ima sistem i zna prvih 11 u suprotnom gledacemo mnogo goru sezonu od ove.

cc

pre 4 godine

Nista bolji od Savica i Milunovica. A priznacete tesko zvezda moze sa njima u stoperskom paru u LS. Opet ne razumem ako je budzet za transfere 5 mil. 10mil. kupis 2 solidna igraca i siguran si da imaju kvalitet.

Vitez Koja

pre 4 godine

Malo pre sam gledao neke klipove o ovom štoperu i mogu vam reći da ćemo prevariti sami sebe ako ga ne kupimo.

Što se tiče ovog špica vidi se da zna fudbala videćemo....

dm

pre 4 godine

Nisam mozda dovoljno kompetentan da procenjujem i ocenjujem ali mislim da nisu oni klassa koja bi napravila razliku...mora kesa malo vise da se odresi za LS...

navijac

pre 4 godine

Sad kad se razmasu pa ponovo skrkaju 10-15 miliona na pojacanja.. A i sta ih briga, moze im se. Ukoliko ne urade nista drzavace da pokrije minus, mezimica je to...

antiDebil

pre 4 godine

Boace ide u Kinu za 25 miliona pa se vraca sledece zime na pozajmicu za djabe, Pavkov odlazi u drugu japansku ligu za 30 miliona a Kafu bira da ostane, zato sto ni u Kini ni u Japanu ne moze da dobije toliko para za neigranje i za prakticno celogodisnji odmor. Sledece sezone sledi napad na titulu iz 1942.,idemoooooo!

očigledno

pre 4 godine

Kakva bre prodaja Joveljica? Ako smo bili u g**nima do guse pa smo morali da prodamo Jovica za kikiriki, sada je klub stao na svoje noge, a za Jovelju se sada ne moze uzeti vise od 2-3 miliona i on je mlad igrac koji moze biti samo bolji, plus se smatra jednim od najtalentovanijih napadaca u Evropi...

Miki

pre 4 godine

Prodaja mladog Joveljića???!!! Pa da sli smo mi normalni, dečko je biser, a nije odigrao ni jednu punu sezonu kako treba! E Zvedzo, e Srbijo!

antiDebil

pre 4 godine

Boace ide u Kinu za 25 miliona pa se vraca sledece zime na pozajmicu za djabe, Pavkov odlazi u drugu japansku ligu za 30 miliona a Kafu bira da ostane, zato sto ni u Kini ni u Japanu ne moze da dobije toliko para za neigranje i za prakticno celogodisnji odmor. Sledece sezone sledi napad na titulu iz 1942.,idemoooooo!

SUPERMAN

pre 4 godine

Politika kluba nam je katastrofa. Umesto da forsiramo svoju decu i mlađe igrače i da na njima zarađujemo velike pare, mi dovodimo istrošene propalitete sa strane koji se najčešće pokažu kao promašaji a svoju decu i talente prodajemo za siću,međutim kad neko drugi krene da obrće lovu na njima kao recimo sad Ajntraht sa Jovićem onda kukamo i pitamo za procente i tako sve u krug.

Goran

pre 4 godine

Opet se prodaje najbolji fudbaler iz Zvezdinog omladinskog tima (za sitnu kintu verovatno), a da nije ni dobio poštenu šansu u prvom timu. Odigrao je nekoliko utakmica samo.

.

pre 4 godine

Само поправите одбрану молим вас,напад није проблем ту су Павков,Марин,Иванић и Бен и не брините за Бена вратиће се он у форму кад буде најпотребније! Стојковић,Савић и Милуновић палите на север,нисте за боље и то је сурова реалност!

Zvezdas

pre 4 godine

Zvezda dovodi stopera Valjekana, napadaca Brage, veznjaka Lajpciga, krilo Torina... Odakle pare za igrace iz liga petice? Obistinjuje se ono sto sam pisao, da ce Zvezda poceti da dovodi igrace iz 5 najjacih liga.
(Bodibond, 26. maj 2019 12:13)

Odakle treba da dovodi? Iz Norveske, Lihtenstajna... Citas li tekst da je ovaj Iz Raja slobodan igrac.Sta si ti pisao?

očigledno

pre 4 godine

Kakva bre prodaja Joveljica? Ako smo bili u g**nima do guse pa smo morali da prodamo Jovica za kikiriki, sada je klub stao na svoje noge, a za Jovelju se sada ne moze uzeti vise od 2-3 miliona i on je mlad igrac koji moze biti samo bolji, plus se smatra jednim od najtalentovanijih napadaca u Evropi...

milke

pre 4 godine

Opet prodaja dece, tj. Joveljića. Ja mislim da je najbolje da prodate ceo tim i stavite katanac. Zadržite samo omladinski pogon i zarađujte na prodaji dece. Biće dosta za Terzića, ali i za još ponekog.

Arthas

pre 4 godine

Obzirom na minutazu u La Ligi za nase uslove ovo bi bilo odlicno pojacanje, samo nema poente dovesti ni Ramosa ako ne smanjimo igracki kadar. Mora da se ima sistem i zna prvih 11 u suprotnom gledacemo mnogo goru sezonu od ove.

Miki

pre 4 godine

Prodaja mladog Joveljića???!!! Pa da sli smo mi normalni, dečko je biser, a nije odigrao ni jednu punu sezonu kako treba! E Zvedzo, e Srbijo!

јсл

pre 4 godine

Звезди су под хитно потребне промене у одбрани тако да Савић,Милуновић,Гобеља и Стојковић могу само на север можда Гобељу оставити за резервног десног бека то му је максимум.Што се тиче средине Јованчића никако не смемо продати,Јовичић је борац и после припрема ће се веруј те ми вратити у стару форму.О Марину не треба трошити речи,Бен исто као и Јовичић, за Иванића не знам мислим да има огроман потенцијал али све зависи до њега и физичке спреме.Ако Павков остане ту нема шта да се прича а што се тиче Боћка не знам ни за њега ако се врати у стару форму мислим да ће бити адекватна замена можда и први шпиц.Ја мислим и вероватно ћу због овог попити доста минуса да је Милоје требао да оде.Сад зашто,е па зато што мислим да он више од овога не може и мислим да је нека друга филозофија не опходна,стварно целу 2019 играмо одвратан фудбал и мислим да је било боље да је отишао.Волео бих да грешим али мислим да следеће сезоне више од ЛЕ нећемо успети али је најбитнија константност!

mohikanac

pre 4 godine

@ika
Pa šta sad? Doživotno treba da uživaju u tome?
Tim igra jako loše prolećni deo, pošto trener ostaje realno je prodati celo krdo, ostaviti par igrača.
Kup je samo posledica javašluka koji dugo traje.
Zasićenost, nezadovoljstvo minutažom ili pozicijom, pad forme, opuštenost sve je isplivalo.

zdravko

pre 4 godine

Vi koji kritujete Ivanica to neznanje prvo Ivanić nije zadnji vezni tamu uloga ne odgovara već prednji vezni kao polu spic jer to uvek igro asad sto pogrešnu ulogu mu trener dao toje druga stvar on momak nije kriv jer protiv partizana u toj ulozi nije se mogo snaći on mora ostati u zvezdi radise o dobrom igracu

antiDebil

pre 4 godine

Boace ide u Kinu za 25 miliona pa se vraca sledece zime na pozajmicu za djabe, Pavkov odlazi u drugu japansku ligu za 30 miliona a Kafu bira da ostane, zato sto ni u Kini ni u Japanu ne moze da dobije toliko para za neigranje i za prakticno celogodisnji odmor. Sledece sezone sledi napad na titulu iz 1942.,idemoooooo!

Sub013

pre 4 godine

Juče igrao na nou kampu, sutra igra u surdulici, eee živote.
(le saux, 26. maj 2019 12:22)

Juce gubio od Betisa u domacoj ligi, sutra pobedjuje Liverpul u LS.

Johny Walker

pre 4 godine

Politika kluba nam je katastrofa. Umesto da forsiramo svoju decu i mlađe igrače i da na njima zarađujemo velike pare, mi dovodimo istrošene propalitete sa strane koji se najčešće pokažu kao promašaji a svoju decu i talente prodajemo za siću,međutim kad neko drugi krene da obrće lovu na njima kao recimo sad Ajntraht sa Jovićem onda kukamo i pitamo za procente i tako sve u krug.
(SUPERMAN, 26. maj 201

Sa tom decom ni prvo kolo ne
kfalifikacija ne bi prosli.Moze jedan da igra.Fudbal nije zabava za narod vec biznis.Plasman u LS donese 16 miliona a u LE 12 miliona.Ti meris Ajntraht i Zvezdu. Ajntaht koji ima samo Jovica od mladjih i koji dosao do polufinala LE

Vitez Koja

pre 4 godine

Malo pre sam gledao neke klipove o ovom štoperu i mogu vam reći da ćemo prevariti sami sebe ako ga ne kupimo.

Što se tiče ovog špica vidi se da zna fudbala videćemo....

Kaiser

pre 4 godine

Vidim ovde se pise zasto se prodaje Joveljic za "sitne" pare.Svi znate kolike su te pare.Sta bi hteli da ga Zvezda proda za 20 miliona da bi bili zadovoljni.Njegova cena po Transfermarktu je 2 miliona.Gruju smo prodali za 7 miliona i nije odigrao dve utakmice za Liverpul

Sudija Djokic centarfor sampiona

pre 4 godine

Oooo Partizane, najbolji si ti !
(Sudija Djokic centarfor sampiona, 26. maj 2019 13:52) # Link komentara

Oooo jesi siguran?.:))))))))))
(cz, 26. maj 2019 14:30)

Nisam, samo eto... volim da malo provociram.

POPE

pre 4 godine

Za nas je najbolje da ode Milojevic! Zadnjih godinu dana doveo preko 10 igraca koji su katastrofa kao i nasa igra zadnjih godinu dana.Novi trener da odluci koga da dovede i koga da proda.Ako se ovo ne desi mi ove godine necemo videti ni LE.

Mihajlovic u sredinu

pre 4 godine

@Kaiser. Gruja je odigrao 14 utakmica za Liverpul, ima jednu asistenciju!
Ove sezone 23 utakmica za Hertu, 5 golova i asistencija. Igrai bi i vise ali je bio povredjen, a po mnogima u nemackoj je najbolji igrac Herte.

Dzhoni

pre 4 godine

Juče igrao na nou kampu, sutra igra u surdulici, eee živote.Jedina zajednička stvar je što svakako ide u redove bivšeg evropskog prvaka, u tom smislu ne menja se ništa...
(Mirko, 26. maj 2019 14:43)

Nisam znao da su Eibar i Hihon bili prvaci Evrope...

SUPERMAN

pre 4 godine

Politika kluba nam je katastrofa. Umesto da forsiramo svoju decu i mlađe igrače i da na njima zarađujemo velike pare, mi dovodimo istrošene propalitete sa strane koji se najčešće pokažu kao promašaji a svoju decu i talente prodajemo za siću,međutim kad neko drugi krene da obrće lovu na njima kao recimo sad Ajntraht sa Jovićem onda kukamo i pitamo za procente i tako sve u krug.

Goran

pre 4 godine

Opet se prodaje najbolji fudbaler iz Zvezdinog omladinskog tima (za sitnu kintu verovatno), a da nije ni dobio poštenu šansu u prvom timu. Odigrao je nekoliko utakmica samo.

Mirko

pre 4 godine

Juče igrao na nou kampu, sutra igra u surdulici, eee živote.

Jedina zajednička stvar je što svakako ide u redove bivšeg evropskog prvaka, u tom smislu ne menja se ništa...

Smogovci

pre 4 godine

Koju decu pominjete?

Nemoguće da ste ozbiljni ako mislite da sa njima može u Evropu. Ispali bi u drugom kolu i pregoreli bi jer isti vi bi ih pljuvali najstrašnije. Proklinjali bi klinci dan kad su ušli u prvi tim samo prvih par komentara da pročitaju.
Joveljić ne može ovde u ovom blatu da postane superstar, prodati ga sad i spremati sledećeg.

Jedino što bih pre Jagoša Vukovića i Pejčinovića, Pankova nego ovog stranca.

antiDebil

pre 4 godine

Boace ide u Kinu za 25 miliona pa se vraca sledece zime na pozajmicu za djabe, Pavkov odlazi u drugu japansku ligu za 30 miliona a Kafu bira da ostane, zato sto ni u Kini ni u Japanu ne moze da dobije toliko para za neigranje i za prakticno celogodisnji odmor. Sledece sezone sledi napad na titulu iz 1942.,idemoooooo!

Smeh

pre 4 godine

Realnost. Daleko smo mi i od druge lige Evrope u klupskom fudbalu što se tiče transfera, plata. A opet naš predstavnik pobedi jedan Liverpul, ili nam 2 kluba sačekaju proleće u Evropi. Da je našim klubovima budžet kao engleskim drugoligašima koji se plasiraju u PL, gde bi nam bio kraj. Makar pola od toga. A ovamo se traže uspesi sa igračima od pola miliona, milion evra.

dm

pre 4 godine

Nisam mozda dovoljno kompetentan da procenjujem i ocenjujem ali mislim da nisu oni klassa koja bi napravila razliku...mora kesa malo vise da se odresi za LS...

Radojica

pre 4 godine

Milunović katastrofa, Ivanić isto(sa njim će biti kao sa Sumom u Partizanu), Stojković je počeo mnogo da se raspravlja sa sudijama. Jirka neigra iz ko zna kojih razloga, a toliko hvaljen, zašto Babić neigra,Čaušića prodati, Simića isto.

Demar De Rosen

pre 4 godine

Los je ovo izbor ako je vest tacna. Treba dovoditi brze igrace jer Zvezdini igraci su izuzetmo spori tako da, ako nas ne posluzi neka luda sreca poput Salcburga, ce biti tesko domoci se Lige sampiona.

PSG- zvezda 6:1

pre 4 godine

Nas sportski sektor sa ovim para bi cudo napravio, Mrkela ima preko 20 promasaja. Rikardo, Miletic, Leonardo, Everton, Valiente, Tavamba, Zdjelar, Stojkovic, Tosic, Jankovic, Djurdjevic, Ozegovic, Ostojic itd. Promasaj Suma, Urosevic, Enake, Giorgijevic, Zakaric, iz Rijeke, ali sve su to male pare i pozajmice osim Sume.


Na drugoj strani

Sumaila, Edson, Boaci, Causic, Hajdin, Cafu, Rikardinjo, Stoijkovic, Milunovic, Ivanic, Jirka, Ebesilio, Vukanovic, Babic itd. Velike pare su u pitanju, steta sto su tolike para bacene,a bez sudije ni titulu ne bi uzeli.

Bodibond

pre 4 godine

Zvezda dovodi stopera Valjekana, napadaca Brage, veznjaka Lajpciga, krilo Torina... Odakle pare za igrace iz liga petice? Obistinjuje se ono sto sam pisao, da ce Zvezda poceti da dovodi igrace iz 5 najjacih liga.

NY

pre 4 godine

Opet prodaja dece, tj. Joveljića. Ja mislim da je najbolje da prodate ceo tim i stavite katanac. Zadržite samo omladinski pogon i zarađujte na prodaji dece. Biće dosta za Terzića, ali i za još ponekog.
(milke, 26. maj 2019 12:35)

Zvezda od prodaje igraca zivi.A zasto da ne prodaju ako im se nudi dobra suma.Kada Jovelja treba da ide? Kada napuni 27 godina zar ne

navijac

pre 4 godine

Sad kad se razmasu pa ponovo skrkaju 10-15 miliona na pojacanja.. A i sta ih briga, moze im se. Ukoliko ne urade nista drzavace da pokrije minus, mezimica je to...

cc

pre 4 godine

Nista bolji od Savica i Milunovica. A priznacete tesko zvezda moze sa njima u stoperskom paru u LS. Opet ne razumem ako je budzet za transfere 5 mil. 10mil. kupis 2 solidna igraca i siguran si da imaju kvalitet.

Bodibond

pre 4 godine

Jel ce i ovog da kupe, registruju i promovisu PRE pocetka prelaznog roka bas kao Vulica i Vidica zimus? Doveli tu dvojicu pred kraj 2018. godine a prelazni rok poceo 1. januara tekuce godine. A Uefa ne reaguje...

Danijel-RS

pre 4 godine

očigledno, 26. maj 2019 11:48)

Očigledno niste stali na noge dok prodajete Joveljića, vidjeće se sve posle ispadanja iz kvalifikacija.

Mihajlovic u sredinu

pre 4 godine

Veljka Nikolica i Strahinju Erakovica prekomandovati obavezno u prvi tim!
Po meni bolje da smo kupili Marasa na stoperu, ili mozda Pejcinovica koji je slobodan igrac. Nadam se da je ovaj spanac dobar, no videcemo. Nije jos zvanicno ni potpisao. Pankov bi bio dobro resenje, ali sam se ipak nadao nekom boljem stoperu, ko bi bio komandant odbrane. Da mogu da biram doveo bih Duska Tosica ali to je nerealno.
Sto se tice ovog spica mozda bi bilo dobro da dodje, ali ipak Pavkov i Boaci da ostanu do kraja kvalifikacija. Nikako nisam za prodaju Joveljica, ali izgleda je to gotova stvar.. Sledece sezone Graficar igra Prvu ligu Srbije, sto ce biti sjajno za mlade igrace kao sto su Novakovic, Jocic, Kupusovic...
I da, voleo bih da Jevtovic ostane, mislim da je odlican igrac.

Borjan
Popovic
Stankovic

Gajic
Stojkovic
Gobeljic
Rodic
Galvez
Babic
Savic
Milunovic
Erakovic

Vulic
Jovicic
Jovancic
Causic
Nikolic
Marin
Jevtovic
Ben
Simic
Jirka
Ivanic

Vukanovic
Boaci
Pavkov
Tomane

лаик

pre 4 godine

Ваља ли чему тај Рајо Ваљекан, зна ли неко? Нека га Звезда не доводи ако не.

Ђенерал

pre 4 godine

Све је то лепо. Нисам звездаш, али се питам зар нема наше деце да се нађе крштен нападач и одбрамбени и за средину и да се та деца плате како ваља и обавежу на 3 до 5 година обавезног играња за домаћи клуб.

AjdeMozeBoljeTo

pre 4 godine

Zvezdas sam,ali sa igracem Raja koji ispao iz Lige i nekim iz Tondele centarforom,ne osvaja se ni domaca liga,a kamoli nesto vise. Ako vec prodajete nekog za 2-3 miliona eura,kupite onda za 1-2 miliona druge igrace na njihovim mestima. A ne za 500.000 da se trazi neki vanserijski.

PSG- zvezda 6:1

pre 4 godine

Nas sportski sektor sa ovim para bi cudo napravio, Mrkela ima preko 20 promasaja. Rikardo, Miletic, Leonardo, Everton, Valiente, Tavamba, Zdjelar, Stojkovic, Tosic, Jankovic, Djurdjevic, Ozegovic, Ostojic itd. Promasaj Suma, Urosevic, Enake, Giorgijevic, Zakaric, iz Rijeke, ali sve su to male pare i pozajmice osim Sume.


Na drugoj strani

Sumaila, Edson, Boaci, Causic, Hajdin, Cafu, Rikardinjo, Stoijkovic, Milunovic, Ivanic, Jirka, Ebesilio, Vukanovic, Babic itd. Velike pare su u pitanju, steta sto su tolike para bacene,a bez sudije ni titulu ne bi uzeli.

antiDebil

pre 4 godine

Boace ide u Kinu za 25 miliona pa se vraca sledece zime na pozajmicu za djabe, Pavkov odlazi u drugu japansku ligu za 30 miliona a Kafu bira da ostane, zato sto ni u Kini ni u Japanu ne moze da dobije toliko para za neigranje i za prakticno celogodisnji odmor. Sledece sezone sledi napad na titulu iz 1942.,idemoooooo!

antiDebil

pre 4 godine

Boace ide u Kinu za 25 miliona pa se vraca sledece zime na pozajmicu za djabe, Pavkov odlazi u drugu japansku ligu za 30 miliona a Kafu bira da ostane, zato sto ni u Kini ni u Japanu ne moze da dobije toliko para za neigranje i za prakticno celogodisnji odmor. Sledece sezone sledi napad na titulu iz 1942.,idemoooooo!

POPE

pre 4 godine

Za nas je najbolje da ode Milojevic! Zadnjih godinu dana doveo preko 10 igraca koji su katastrofa kao i nasa igra zadnjih godinu dana.Novi trener da odluci koga da dovede i koga da proda.Ako se ovo ne desi mi ove godine necemo videti ni LE.

Bodibond

pre 4 godine

Jel ce i ovog da kupe, registruju i promovisu PRE pocetka prelaznog roka bas kao Vulica i Vidica zimus? Doveli tu dvojicu pred kraj 2018. godine a prelazni rok poceo 1. januara tekuce godine. A Uefa ne reaguje...

milke

pre 4 godine

Opet prodaja dece, tj. Joveljića. Ja mislim da je najbolje da prodate ceo tim i stavite katanac. Zadržite samo omladinski pogon i zarađujte na prodaji dece. Biće dosta za Terzića, ali i za još ponekog.

Bodibond

pre 4 godine

Zvezda dovodi stopera Valjekana, napadaca Brage, veznjaka Lajpciga, krilo Torina... Odakle pare za igrace iz liga petice? Obistinjuje se ono sto sam pisao, da ce Zvezda poceti da dovodi igrace iz 5 najjacih liga.

navijac

pre 4 godine

Sad kad se razmasu pa ponovo skrkaju 10-15 miliona na pojacanja.. A i sta ih briga, moze im se. Ukoliko ne urade nista drzavace da pokrije minus, mezimica je to...

Mihajlovic u sredinu

pre 4 godine

Veljka Nikolica i Strahinju Erakovica prekomandovati obavezno u prvi tim!
Po meni bolje da smo kupili Marasa na stoperu, ili mozda Pejcinovica koji je slobodan igrac. Nadam se da je ovaj spanac dobar, no videcemo. Nije jos zvanicno ni potpisao. Pankov bi bio dobro resenje, ali sam se ipak nadao nekom boljem stoperu, ko bi bio komandant odbrane. Da mogu da biram doveo bih Duska Tosica ali to je nerealno.
Sto se tice ovog spica mozda bi bilo dobro da dodje, ali ipak Pavkov i Boaci da ostanu do kraja kvalifikacija. Nikako nisam za prodaju Joveljica, ali izgleda je to gotova stvar.. Sledece sezone Graficar igra Prvu ligu Srbije, sto ce biti sjajno za mlade igrace kao sto su Novakovic, Jocic, Kupusovic...
I da, voleo bih da Jevtovic ostane, mislim da je odlican igrac.

Borjan
Popovic
Stankovic

Gajic
Stojkovic
Gobeljic
Rodic
Galvez
Babic
Savic
Milunovic
Erakovic

Vulic
Jovicic
Jovancic
Causic
Nikolic
Marin
Jevtovic
Ben
Simic
Jirka
Ivanic

Vukanovic
Boaci
Pavkov
Tomane

јсл

pre 4 godine

Звезди су под хитно потребне промене у одбрани тако да Савић,Милуновић,Гобеља и Стојковић могу само на север можда Гобељу оставити за резервног десног бека то му је максимум.Што се тиче средине Јованчића никако не смемо продати,Јовичић је борац и после припрема ће се веруј те ми вратити у стару форму.О Марину не треба трошити речи,Бен исто као и Јовичић, за Иванића не знам мислим да има огроман потенцијал али све зависи до њега и физичке спреме.Ако Павков остане ту нема шта да се прича а што се тиче Боћка не знам ни за њега ако се врати у стару форму мислим да ће бити адекватна замена можда и први шпиц.Ја мислим и вероватно ћу због овог попити доста минуса да је Милоје требао да оде.Сад зашто,е па зато што мислим да он више од овога не може и мислим да је нека друга филозофија не опходна,стварно целу 2019 играмо одвратан фудбал и мислим да је било боље да је отишао.Волео бих да грешим али мислим да следеће сезоне више од ЛЕ нећемо успети али је најбитнија константност!

NY

pre 4 godine

Opet prodaja dece, tj. Joveljića. Ja mislim da je najbolje da prodate ceo tim i stavite katanac. Zadržite samo omladinski pogon i zarađujte na prodaji dece. Biće dosta za Terzića, ali i za još ponekog.
(milke, 26. maj 2019 12:35)

Zvezda od prodaje igraca zivi.A zasto da ne prodaju ako im se nudi dobra suma.Kada Jovelja treba da ide? Kada napuni 27 godina zar ne

.

pre 4 godine

Само поправите одбрану молим вас,напад није проблем ту су Павков,Марин,Иванић и Бен и не брините за Бена вратиће се он у форму кад буде најпотребније! Стојковић,Савић и Милуновић палите на север,нисте за боље и то је сурова реалност!

Sub013

pre 4 godine

Juče igrao na nou kampu, sutra igra u surdulici, eee živote.
(le saux, 26. maj 2019 12:22)

Juce gubio od Betisa u domacoj ligi, sutra pobedjuje Liverpul u LS.

Radojica

pre 4 godine

Milunović katastrofa, Ivanić isto(sa njim će biti kao sa Sumom u Partizanu), Stojković je počeo mnogo da se raspravlja sa sudijama. Jirka neigra iz ko zna kojih razloga, a toliko hvaljen, zašto Babić neigra,Čaušića prodati, Simića isto.

Johny Walker

pre 4 godine

Politika kluba nam je katastrofa. Umesto da forsiramo svoju decu i mlađe igrače i da na njima zarađujemo velike pare, mi dovodimo istrošene propalitete sa strane koji se najčešće pokažu kao promašaji a svoju decu i talente prodajemo za siću,međutim kad neko drugi krene da obrće lovu na njima kao recimo sad Ajntraht sa Jovićem onda kukamo i pitamo za procente i tako sve u krug.
(SUPERMAN, 26. maj 201

Sa tom decom ni prvo kolo ne
kfalifikacija ne bi prosli.Moze jedan da igra.Fudbal nije zabava za narod vec biznis.Plasman u LS donese 16 miliona a u LE 12 miliona.Ti meris Ajntraht i Zvezdu. Ajntaht koji ima samo Jovica od mladjih i koji dosao do polufinala LE

Danijel-RS

pre 4 godine

očigledno, 26. maj 2019 11:48)

Očigledno niste stali na noge dok prodajete Joveljića, vidjeće se sve posle ispadanja iz kvalifikacija.

Mirko

pre 4 godine

Juče igrao na nou kampu, sutra igra u surdulici, eee živote.

Jedina zajednička stvar je što svakako ide u redove bivšeg evropskog prvaka, u tom smislu ne menja se ništa...

SUPERMAN

pre 4 godine

Politika kluba nam je katastrofa. Umesto da forsiramo svoju decu i mlađe igrače i da na njima zarađujemo velike pare, mi dovodimo istrošene propalitete sa strane koji se najčešće pokažu kao promašaji a svoju decu i talente prodajemo za siću,međutim kad neko drugi krene da obrće lovu na njima kao recimo sad Ajntraht sa Jovićem onda kukamo i pitamo za procente i tako sve u krug.

cc

pre 4 godine

Nista bolji od Savica i Milunovica. A priznacete tesko zvezda moze sa njima u stoperskom paru u LS. Opet ne razumem ako je budzet za transfere 5 mil. 10mil. kupis 2 solidna igraca i siguran si da imaju kvalitet.

Kaiser

pre 4 godine

Vidim ovde se pise zasto se prodaje Joveljic za "sitne" pare.Svi znate kolike su te pare.Sta bi hteli da ga Zvezda proda za 20 miliona da bi bili zadovoljni.Njegova cena po Transfermarktu je 2 miliona.Gruju smo prodali za 7 miliona i nije odigrao dve utakmice za Liverpul

Zvezdas

pre 4 godine

Zvezda dovodi stopera Valjekana, napadaca Brage, veznjaka Lajpciga, krilo Torina... Odakle pare za igrace iz liga petice? Obistinjuje se ono sto sam pisao, da ce Zvezda poceti da dovodi igrace iz 5 najjacih liga.
(Bodibond, 26. maj 2019 12:13)

Odakle treba da dovodi? Iz Norveske, Lihtenstajna... Citas li tekst da je ovaj Iz Raja slobodan igrac.Sta si ti pisao?

Sudija Djokic centarfor sampiona

pre 4 godine

Oooo Partizane, najbolji si ti !
(Sudija Djokic centarfor sampiona, 26. maj 2019 13:52) # Link komentara

Oooo jesi siguran?.:))))))))))
(cz, 26. maj 2019 14:30)

Nisam, samo eto... volim da malo provociram.

Miki

pre 4 godine

Prodaja mladog Joveljića???!!! Pa da sli smo mi normalni, dečko je biser, a nije odigrao ni jednu punu sezonu kako treba! E Zvedzo, e Srbijo!

dm

pre 4 godine

Nisam mozda dovoljno kompetentan da procenjujem i ocenjujem ali mislim da nisu oni klassa koja bi napravila razliku...mora kesa malo vise da se odresi za LS...

Demar De Rosen

pre 4 godine

Los je ovo izbor ako je vest tacna. Treba dovoditi brze igrace jer Zvezdini igraci su izuzetmo spori tako da, ako nas ne posluzi neka luda sreca poput Salcburga, ce biti tesko domoci se Lige sampiona.

očigledno

pre 4 godine

Kakva bre prodaja Joveljica? Ako smo bili u g**nima do guse pa smo morali da prodamo Jovica za kikiriki, sada je klub stao na svoje noge, a za Jovelju se sada ne moze uzeti vise od 2-3 miliona i on je mlad igrac koji moze biti samo bolji, plus se smatra jednim od najtalentovanijih napadaca u Evropi...

Smeh

pre 4 godine

Realnost. Daleko smo mi i od druge lige Evrope u klupskom fudbalu što se tiče transfera, plata. A opet naš predstavnik pobedi jedan Liverpul, ili nam 2 kluba sačekaju proleće u Evropi. Da je našim klubovima budžet kao engleskim drugoligašima koji se plasiraju u PL, gde bi nam bio kraj. Makar pola od toga. A ovamo se traže uspesi sa igračima od pola miliona, milion evra.

zdravko

pre 4 godine

Vi koji kritujete Ivanica to neznanje prvo Ivanić nije zadnji vezni tamu uloga ne odgovara već prednji vezni kao polu spic jer to uvek igro asad sto pogrešnu ulogu mu trener dao toje druga stvar on momak nije kriv jer protiv partizana u toj ulozi nije se mogo snaći on mora ostati u zvezdi radise o dobrom igracu

Goran

pre 4 godine

Opet se prodaje najbolji fudbaler iz Zvezdinog omladinskog tima (za sitnu kintu verovatno), a da nije ni dobio poštenu šansu u prvom timu. Odigrao je nekoliko utakmica samo.

Arthas

pre 4 godine

Obzirom na minutazu u La Ligi za nase uslove ovo bi bilo odlicno pojacanje, samo nema poente dovesti ni Ramosa ako ne smanjimo igracki kadar. Mora da se ima sistem i zna prvih 11 u suprotnom gledacemo mnogo goru sezonu od ove.

лаик

pre 4 godine

Ваља ли чему тај Рајо Ваљекан, зна ли неко? Нека га Звезда не доводи ако не.

Vitez Koja

pre 4 godine

Malo pre sam gledao neke klipove o ovom štoperu i mogu vam reći da ćemo prevariti sami sebe ako ga ne kupimo.

Što se tiče ovog špica vidi se da zna fudbala videćemo....

Smogovci

pre 4 godine

Koju decu pominjete?

Nemoguće da ste ozbiljni ako mislite da sa njima može u Evropu. Ispali bi u drugom kolu i pregoreli bi jer isti vi bi ih pljuvali najstrašnije. Proklinjali bi klinci dan kad su ušli u prvi tim samo prvih par komentara da pročitaju.
Joveljić ne može ovde u ovom blatu da postane superstar, prodati ga sad i spremati sledećeg.

Jedino što bih pre Jagoša Vukovića i Pejčinovića, Pankova nego ovog stranca.

Dzhoni

pre 4 godine

Juče igrao na nou kampu, sutra igra u surdulici, eee živote.Jedina zajednička stvar je što svakako ide u redove bivšeg evropskog prvaka, u tom smislu ne menja se ništa...
(Mirko, 26. maj 2019 14:43)

Nisam znao da su Eibar i Hihon bili prvaci Evrope...

mohikanac

pre 4 godine

@ika
Pa šta sad? Doživotno treba da uživaju u tome?
Tim igra jako loše prolećni deo, pošto trener ostaje realno je prodati celo krdo, ostaviti par igrača.
Kup je samo posledica javašluka koji dugo traje.
Zasićenost, nezadovoljstvo minutažom ili pozicijom, pad forme, opuštenost sve je isplivalo.

Mihajlovic u sredinu

pre 4 godine

@Kaiser. Gruja je odigrao 14 utakmica za Liverpul, ima jednu asistenciju!
Ove sezone 23 utakmica za Hertu, 5 golova i asistencija. Igrai bi i vise ali je bio povredjen, a po mnogima u nemackoj je najbolji igrac Herte.

Ђенерал

pre 4 godine

Све је то лепо. Нисам звездаш, али се питам зар нема наше деце да се нађе крштен нападач и одбрамбени и за средину и да се та деца плате како ваља и обавежу на 3 до 5 година обавезног играња за домаћи клуб.

AjdeMozeBoljeTo

pre 4 godine

Zvezdas sam,ali sa igracem Raja koji ispao iz Lige i nekim iz Tondele centarforom,ne osvaja se ni domaca liga,a kamoli nesto vise. Ako vec prodajete nekog za 2-3 miliona eura,kupite onda za 1-2 miliona druge igrace na njihovim mestima. A ne za 500.000 da se trazi neki vanserijski.