1. Cvijic je operisala koleno, Lekic se takodje operisala.. Ali zaista imamo jak sastav bez obzira na sve. Radojevic i Liscevic su odlicni sredji bekovi za Cvijic imamo odlicnu zamenu (Mozda i kompletnija igracica od Cvijic), bekovi su isti kao sto igraju poslednjih 2,3 godine. (Lekic je svakako imala malu minutazu u poslednje vreme). Vreme je da se plasiramo i da se KONACNO okupimo svi za svetsko prvenstvo i da sa Obradovic,Lekic,Damnjanovic,Cvijic i Tomasevic odemo na tu olimpijadu i da se ova generacija krunise jednim znacajnim rezultatom jer to zasluzuje. Verujmo u ove devojke! Jedini i to veliki znak pitanja je Marija Colic koja se povukla iz repke u trenucima kada ide ono najasladje, a to je borba za Olimpijadu, a pre toga Svetsko prvenstvo...!!!
  (Leksa, 24. maj 2019 15:42)

  # Link komentara

 2. Ovo je nazalost bas oslabljen sastav. Cvijic i Lekic su imale operacije.Katarina Tomasevic pokidala ligamente jos na Sp. Obradovic je takodje povredjena. Marija Colic se oprostila od reprezentacije.Sanja Damjanovic se porodila.
  Raduje povratak Liscevic i Risovic.
  Plasman preko Poljske bi bio bas podvig.
  Srecno devojke.
   (pacimirovic, 24. maj 2019 12:01)

  # Link komentara

 3. Pitao bi Obradovića zašto nema cvijce dali je povređena ili izostavljena iz sastava a bez Cvijiće teško će mo proći Poljakinje ali želim Srbiji da izbaci polisku
  (zdravko, 24. maj 2019 10:16)

  # Link komentara