1. Beogradjanine nosi u pravu. Ako bi se desilo u praksi to sto si rekao, da Ferari osvoji nekoliko narednih trka, onda bi Mercedesi bili najmanje na pozicijama 3-4.To automatski znaci da bi se Ferari vratio vrlo blizu konkurentnosti za titulu. Prvenstvo je dugo.
   (neko, 23. maj 2019 18:38)

  # Link komentara

 2. Na pocetuku sezone Merceses je dopustao Ferariju da kao budu bolji na treninzima, da ovi pomisle da su kao konkurentni, pa ih je peglao na trkama. Sada im je uskratio i to zadovoljstvo
   (neko, 23. maj 2019 18:31)

  # Link komentara

 3. Ocekivano.
   (Bodibond, 23. maj 2019 16:08)

  # Link komentara

 4. (1Beogradjanin, 23. maj 2019 14:27)

  # Link komentara

  Dosavsi do dela posta u kojem si naveo da ostaje da se vidi da li ce Mercedes dozvoliti Botasu da se bori sa Hamiltonom, odustao sam od citanja. Isto je pocetak komentara. Covece, Mercedes je dozvolio borbu od pocetka sezone. Ako Hamilton juri Sumahera, jurice ga bez pomoci Botasa. U suprotnom bi od samog pocetka kao i prethodnih sezona bilo sve jasno.
  (MojeOvceIduURikverc, 23. maj 2019 15:55)

  # Link komentara

 5. Na žalost mislim da je šampionska trka skoro pa rešena. Ostaje da se vidi samo da li će Mercedes dozvoliti Botasu da se bori sa Hamiltonom ili će juriti Šumijev rekord po broju pobeda. Zašto tako mislim? Pa prosto. Čak i uz neko radikalno poboljšanje posle letnje pauze od strane Ferarija neće doneti mnogo jer je Mercedes već napravio popriličnu zalihu bodova, a i ono najvažnije, pouzdanost im je na visokom nivou. Ono što će Ferariju u nastavku sezone trebati, ako žele titulu je da pobedjuju, a Mercedes da ne završava trke ili da ih završava bez bodova ili kao najgora opcija sa malo bodova. Budimo realni, u ovakvoj raspodeli snaga teško da Mercedes može da ostane bez bodova i teško da Ferari može da pobedjuje toliko. Pogotovo jer imaju, čini mi se, već istrošenog Fetela i "zelenog" Leklera. Ja jesam navijač Ferarija i na žalost moram da priznam da će se izgleda i ova godina svesti na to da se čeka naredna i neko poboljšanje i šansa za titulu.
  (1Beogradjanin, 23. maj 2019 14:27)

  # Link komentara

 6. Jedinu trku koju odavno ne pratim već samo bacim pogled na start i odgledam kraj je upravo ova u MK.Nisam imao pojma da su treninzi u MK četvrtkom.
  (djiu,liu i sadriu, 23. maj 2019 13:50)

  # Link komentara

 7. Lako je u Mercedesu biti najbrzi na treningu i trki.Najaca masina zadnjih godina,red bul nije taj nivo,dok je ferari u kanalu odavno.
   (Kanidja PG, 23. maj 2019 13:33)

  # Link komentara