Utorak, 21.05.2019.

21:25

"Jokić najnesebičniji superstar u NBA, Milsap sve čemu smo se nadali"

Tim Koneli, predsednik košarkaških operacija Denver Nagetsa, govorio je o Nikoli Jokiću i budućnosti njihove ekipe.

Izvor: LN

"Jokiæ najnesebièniji superstar u NBA, Milsap sve èemu smo se nadali" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

33 Komentari

Sortiraj po:

tocka

pre 4 godine

@ivan

taj spoljašnni igrač treba da je odličan defanzivac, jer je upravo na toj poziciji odbrana Denvera najtanja. Jedini ko kako tako pokriva spoljašnju liniju je Tori Kreg. Najbolje se videlo kod Mekoluma da nisu znali šta da rade sa njim.
I dalje mislim da Denver treba da trejduje Bartona, Herisa, Plamlija i pola klupe i da dovede Klej Tompsona i nekog fizički dominantnog centra kao Mcgee recimo. Druga opcija je Batler koji nije toliko dobar u odbrani, ali je bolji od trenutnih 1,2,3 koji mogu da pokriju spoljnu poziciju. Mnogi prebacuju Batleru kako je divljak, ali je zapravo imao nesreću da igra u divljačkim ekipama. Jednostavno je, sledeći korak Denvera je juriš na prsten, a sam Porter Jr kao pojačanje im nije dovoljan, a i to je kocka, dečko pauzira duže od godinu dana, trebaće mu pola sezone da udje u igru ako je sa kičmom sve ok. Moraju da očvrsnu. Napad jeste njihova jača strana ali je dvojac Marej-Heris užasno nestabilan. Njima je klupa često bolja u šutu za tri od prve postave, a klupa je tek nestabilna.

Dule Astro

pre 4 godine

Milsap je u prethodnom klubu imao 17-18 poena prosečno, a u Denveru 13. Ako ste to očekivali, onda svaka čast, ali tih 4-5 poena po utakmici su falili da se Denver nađe u finalu Zapada.

Imay

pre 4 godine

Svakako da Milsap nije ispunio očekivanja, trebao je biti blizu Drejmonda Grina - a miljama je daleko! Denveru za napad na titulu treba, od slobodnih agenata: Bojan Bogdanović i Klej Tompson, ako je moguće (ili bar jedan od te dvojice). Dakle, čovek koji kad je sam na trojci, pogađa to u 90% slučajeva! Ostalo će se skrpiti nekako.

znanje-imanje

pre 4 godine

Na sve NBA je i tragikomična sa ovakvim silnim i čestim mentolizmima. Glupost do gluposti, teško reći koja veća. Da, nema ničeg što ste mogli bolje - osim svega. Trejd Nurkića za Plamlija je podvig. A tek Milsap - u istom trenutku ste za iste pare mogli uzeti Džordža, "srpski zet" ne bi dao prednost Oklahomi. Još je on "all you hoped"?? Koji u 2 sezone nije igrao 60% vremena? A kad je igrao nije bio u formi? Solidan ali nikakv vrh u odbrani? U PO od 14 utakmica bio OK u 2, nije odlučio nijednu?
Trenera hvališ koji je dao pobedu Portlandu - umesto da obezbedi 2. mesto? Sreća vas je spasila samo. Tri godine nema NIJEDNU uigranu akciju. Tim mu, kad nema Nikole (KOJI IM SE ZADESIO, pojma nisu imali da će biti ovo) nema pojma šta igraju. Izvode nakon tajm-auta napad u zadnjih 8 sekundi produžetka pa ni tad ne znaju šta igraju?! Trener godine? Istog dometa kao Greg i Doc sa onima timovima? I ti si ko i on...
Zadovoljni a upravo ste pored utepavanja tima bildanjem dodatno iz frke izgubili i unapred i u praksi dobijeno polufinale?!
Od svega je najgore da ste, možda trajno, upropastili tim. Ukantali povredama pa je cele ove sezone šut lošiji. Realnost vam je to nabila u lice: gubite majstoricu antologijskim 17-0 šutom za tri.
Tu je tek mrak ovo upropaštavanje Nikole slično Miličiću, suprotno od ispravnog kao što se radi sa Bobanom. I sa Jokićem su radili "na snazi" - i fabulozni šut sa poludistance je nestao. Zaista ko bi se setio da s njim radi na brzini a tek - na košarci.

Bruce Springsteen

pre 4 godine

Ajd sto je nesebičan već sto covek ima tolerancije prema bekovima do iznemoglosti.Covek je u stanju da dobaci i da ga ostavi 10 puta bez obzira sto ovaj masa svih 10 puta.Vestbruk ni u snovima to ne bi radio.Jos na kraju kaže da je on krivac za ispadanje a ceo svet je video šta je glavni problem u njihovoj igri.

mile

pre 4 godine

Izgleda da Denver dovodi novog centra,
a Jokic ide na klupu. Zato ovaj kaze da je Jokic nesebican. Jednostavno, ne moze Denver da bude ozbiljan tim bez mocnog centra koji igra i napad i odbranu.

kekekekeke

pre 4 godine

@Ivan
Ne, to znaci da ce dovesti novog centra, Jokic je nesebicno pristao da bude rezerva, jer je jasno da on ne donosi prevagu Denveru. U odbrani je katastrofalan, tako da dovode nekog novog.

stefan

pre 4 godine

Wariorsi u svom prvom finalu neiskusni pobedjuju mnogo iskusniji tim Klivlenda,kazu jer nisu igrali Irving i Love. A kad su igrali,onda kazu nisu all star igraci,Lebron sve sam,Irving bio daleko bolji od Karija :)) Wariorsi su iscedjeni usli u playoff 2016,Kari je bio povredjen ceo playoff a Igudala u finalu i onaj ko im je vrhunski stitio reket i pravio blokove suterima otpao je u toku meca gde nije bilo ni Greena,od tada pocinje razbijanje njihovog reketa. Wariorsi bi ispali jos od Oklahome da je bilo istog kriterijima za Greena. Interesantno Wariorsi su i takvi vodili 3:1 a ne gubili od klivlenda sa sve Irvingom i Lavom. Po logici bron fanova trebalo je biti 4:0 za Cavse ako su bez njih uzeli dve pobede. 40 razlike za Wariorse u sred Ohaja te iste godine kada su svi bili odmorni i zdravi. Wariorsi bi tukli Klivlend lagano i bez Duranta jer su se uzeli u pamet i nisu se preforsiravali u regularnom delu i Green nije radio decije stvari..4:1 bi Wariorsi zavrsili posao sa njim,jer tad su bili rastereceni a posle nakon poraza udje voda u usi. A i mec broj 7 je bio na jednu loptu tako da oni koji tvrde kako Wariorsi ne bi dobili Cavse u zadnje dve godine imaju neku vrstu psihoze.
(vince carter, 21. maj 2019 16:49)

MALO JE REALNIH I INFORMISANIH DANAS A EVO JEDNOG OD NJIH.. Konacno neko ko nije pristrasan

Branko

pre 4 godine

Citam komentare i ne mogu da verujem na sta su se nasi ljudi sveli. Pisanje kao oni su mu gazde pa on mora da radi sta mu oni kazi. Sta je on rob, prodana dusa, covek bez svog ja i stava. Amerikancima je dolar svetinja a mi smo postali jos gori. Sa ovakvim razmisljanjem u kako se ovde moze videti za desetak godina nece biti ni Srbije ni srbina. Ali zato ce biti Albanaca, Bosanaca, Hrvata i svih ostali jer oni ginu za svoju zemlju i zastavu.

Иван

pre 4 godine

Пошто овакве изјаве увек треба читати између редова, да пробам.

Прво, чињеница да Конели не иде из Денвера, иако му је породица ваљда баш у Вашингтону, говори да није "завршио посао" у Нагетсима, то јест да они планирају више од полуфинала Конференције, те да је Конели добио чврста уверавања од управе како су спремни да уложе у оно што је потребно за појачања.

Е сад, ту постоји селери кап као ограничење (које се може прекорачити). Зато Конелијево истицање Јокића као несебичног и обостране жељу да Милсап остане тумачим као најаву да ће Денвер ипак гањати неку звезду овог лета тј. да ће Милсап пристати на смањење плате.

Али поред Милсаповог уговора, велики проблем Нагетса је и Пламли. Он је доказао у овом плеј-офом да није довољно добар резервни центар за тај "корак даље". Тако да је Денвер у незгодној позицији: звезда коју би могли јурити мора бити играч спољне линије јер је бесмислено доводити скупог играча на позицију на којој ће Јокић играти преко 30 минута по мечу, па и на позицију на којој ће уз Милсапа бити велика нада Портер Џуниор. А истовремено, осим тог бека, треба им и бољи резервни центар, каквог могу довести само ако успеју некоме да увале Пламлија, човека без шута, офанзивно одувек лимитираног и дефанзивно све слабијег који, међутим, кошта 14 милиона долара по сезони! То ће тешко ићи. Но, увек остаје нада да ће Кингси загристи на најблесавији мамац. Или можда баш Визардси.

Marko

pre 4 godine

za 30 miliona po sezoni koliko uzima milsap mogu da nađu boljeg mlađeg igrala koji će da ostane tu duže, verovatno će se ići na to da mu se ponudi manje para i da tako oslobode za neke kvalitetnije zamene, jer vredi ga zadržati za 15 miliona ali ne za 30. ja bih bartona definitivno menjao.

psssst,it is i, Leclerc

pre 4 godine

Мислим да ће кључ Денверових резултата у наредном периоду зависити од Пола Милсапа.Наравно не толико због игара већ колико ће бити спреман да смањи своје финансијске захтјеве.Но није он проблем толико.Пламли и Бартон су највећи,јер они за разлику од Милсапа не оправдавају своје уговоре од 13 мил годишње.

357

pre 4 godine

Imaju oni ali nemamo mi. Ipak sam pogresio. On promovise Srbiju a oni su mu gazde i placaju ga. Nema on nista i nikakvu obavezu prema Srbiji. Osim sto je Srbin..sto je ovo njegova zemlja. Da ga Srbija placa, to bi bila druga prica. Onda bi ga savetovali i mama i tata i braca i Misko..igraj, Srbija te placa. Ovako...Eto kakva je ova Srbija..

Posmatrac sa klupe

pre 4 godine

Ceka se komentar tipa: “ Kako nesebican kad ne zeli da igra za reprezentaciju? Zar to nije sebicno prema svom narodu?”. Hvala.

Ostin A

pre 4 godine

Nažalost svaki tim mora da ima nekog "sebičnog" koji kad je gusto može stvar da preuzme u svoje ruke.

U plejofu Jokić koliko god da je držao tim u životu u toku utakmice, kad se lomio rezultat bi nestajao. Otprilike pobedili su svaku u kojoj bi Marej u zadnjih 2 minuta preuzeo odgovornost.

Nadam se da će se ta kombinacija Marej - Jokić usavršiti, da Marej neće činiti glupe greške a Jokić imati više hrabrosti za završnice.

jadranko

pre 4 godine

ma da promasio je slobodna bacanja protiv portlanda da bi njegovi saigraci uhvatili skok...ima srece jokic da mu saigraci pucaju trojke pa moze da nabija asistencija do mile volje...

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Ajd sto je nesebičan već sto covek ima tolerancije prema bekovima do iznemoglosti.Covek je u stanju da dobaci i da ga ostavi 10 puta bez obzira sto ovaj masa svih 10 puta.Vestbruk ni u snovima to ne bi radio.Jos na kraju kaže da je on krivac za ispadanje a ceo svet je video šta je glavni problem u njihovoj igri.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Ajd sto je nesebičan već sto covek ima tolerancije prema bekovima do iznemoglosti.Covek je u stanju da dobaci i da ga ostavi 10 puta bez obzira sto ovaj masa svih 10 puta.Vestbruk ni u snovima to ne bi radio.Jos na kraju kaže da je on krivac za ispadanje a ceo svet je video šta je glavni problem u njihovoj igri.

psssst,it is i, Leclerc

pre 4 godine

Мислим да ће кључ Денверових резултата у наредном периоду зависити од Пола Милсапа.Наравно не толико због игара већ колико ће бити спреман да смањи своје финансијске захтјеве.Но није он проблем толико.Пламли и Бартон су највећи,јер они за разлику од Милсапа не оправдавају своје уговоре од 13 мил годишње.

Ostin A

pre 4 godine

Nažalost svaki tim mora da ima nekog "sebičnog" koji kad je gusto može stvar da preuzme u svoje ruke.

U plejofu Jokić koliko god da je držao tim u životu u toku utakmice, kad se lomio rezultat bi nestajao. Otprilike pobedili su svaku u kojoj bi Marej u zadnjih 2 minuta preuzeo odgovornost.

Nadam se da će se ta kombinacija Marej - Jokić usavršiti, da Marej neće činiti glupe greške a Jokić imati više hrabrosti za završnice.

Posmatrac sa klupe

pre 4 godine

Ceka se komentar tipa: “ Kako nesebican kad ne zeli da igra za reprezentaciju? Zar to nije sebicno prema svom narodu?”. Hvala.

Иван

pre 4 godine

Пошто овакве изјаве увек треба читати између редова, да пробам.

Прво, чињеница да Конели не иде из Денвера, иако му је породица ваљда баш у Вашингтону, говори да није "завршио посао" у Нагетсима, то јест да они планирају више од полуфинала Конференције, те да је Конели добио чврста уверавања од управе како су спремни да уложе у оно што је потребно за појачања.

Е сад, ту постоји селери кап као ограничење (које се може прекорачити). Зато Конелијево истицање Јокића као несебичног и обостране жељу да Милсап остане тумачим као најаву да ће Денвер ипак гањати неку звезду овог лета тј. да ће Милсап пристати на смањење плате.

Али поред Милсаповог уговора, велики проблем Нагетса је и Пламли. Он је доказао у овом плеј-офом да није довољно добар резервни центар за тај "корак даље". Тако да је Денвер у незгодној позицији: звезда коју би могли јурити мора бити играч спољне линије јер је бесмислено доводити скупог играча на позицију на којој ће Јокић играти преко 30 минута по мечу, па и на позицију на којој ће уз Милсапа бити велика нада Портер Џуниор. А истовремено, осим тог бека, треба им и бољи резервни центар, каквог могу довести само ако успеју некоме да увале Пламлија, човека без шута, офанзивно одувек лимитираног и дефанзивно све слабијег који, међутим, кошта 14 милиона долара по сезони! То ће тешко ићи. Но, увек остаје нада да ће Кингси загристи на најблесавији мамац. Или можда баш Визардси.

357

pre 4 godine

Imaju oni ali nemamo mi. Ipak sam pogresio. On promovise Srbiju a oni su mu gazde i placaju ga. Nema on nista i nikakvu obavezu prema Srbiji. Osim sto je Srbin..sto je ovo njegova zemlja. Da ga Srbija placa, to bi bila druga prica. Onda bi ga savetovali i mama i tata i braca i Misko..igraj, Srbija te placa. Ovako...Eto kakva je ova Srbija..

Marko

pre 4 godine

za 30 miliona po sezoni koliko uzima milsap mogu da nađu boljeg mlađeg igrala koji će da ostane tu duže, verovatno će se ići na to da mu se ponudi manje para i da tako oslobode za neke kvalitetnije zamene, jer vredi ga zadržati za 15 miliona ali ne za 30. ja bih bartona definitivno menjao.

Bruce Springsteen

pre 4 godine

Ajd sto je nesebičan već sto covek ima tolerancije prema bekovima do iznemoglosti.Covek je u stanju da dobaci i da ga ostavi 10 puta bez obzira sto ovaj masa svih 10 puta.Vestbruk ni u snovima to ne bi radio.Jos na kraju kaže da je on krivac za ispadanje a ceo svet je video šta je glavni problem u njihovoj igri.

jadranko

pre 4 godine

ma da promasio je slobodna bacanja protiv portlanda da bi njegovi saigraci uhvatili skok...ima srece jokic da mu saigraci pucaju trojke pa moze da nabija asistencija do mile volje...

Imay

pre 4 godine

Svakako da Milsap nije ispunio očekivanja, trebao je biti blizu Drejmonda Grina - a miljama je daleko! Denveru za napad na titulu treba, od slobodnih agenata: Bojan Bogdanović i Klej Tompson, ako je moguće (ili bar jedan od te dvojice). Dakle, čovek koji kad je sam na trojci, pogađa to u 90% slučajeva! Ostalo će se skrpiti nekako.

Branko

pre 4 godine

Citam komentare i ne mogu da verujem na sta su se nasi ljudi sveli. Pisanje kao oni su mu gazde pa on mora da radi sta mu oni kazi. Sta je on rob, prodana dusa, covek bez svog ja i stava. Amerikancima je dolar svetinja a mi smo postali jos gori. Sa ovakvim razmisljanjem u kako se ovde moze videti za desetak godina nece biti ni Srbije ni srbina. Ali zato ce biti Albanaca, Bosanaca, Hrvata i svih ostali jer oni ginu za svoju zemlju i zastavu.

stefan

pre 4 godine

Wariorsi u svom prvom finalu neiskusni pobedjuju mnogo iskusniji tim Klivlenda,kazu jer nisu igrali Irving i Love. A kad su igrali,onda kazu nisu all star igraci,Lebron sve sam,Irving bio daleko bolji od Karija :)) Wariorsi su iscedjeni usli u playoff 2016,Kari je bio povredjen ceo playoff a Igudala u finalu i onaj ko im je vrhunski stitio reket i pravio blokove suterima otpao je u toku meca gde nije bilo ni Greena,od tada pocinje razbijanje njihovog reketa. Wariorsi bi ispali jos od Oklahome da je bilo istog kriterijima za Greena. Interesantno Wariorsi su i takvi vodili 3:1 a ne gubili od klivlenda sa sve Irvingom i Lavom. Po logici bron fanova trebalo je biti 4:0 za Cavse ako su bez njih uzeli dve pobede. 40 razlike za Wariorse u sred Ohaja te iste godine kada su svi bili odmorni i zdravi. Wariorsi bi tukli Klivlend lagano i bez Duranta jer su se uzeli u pamet i nisu se preforsiravali u regularnom delu i Green nije radio decije stvari..4:1 bi Wariorsi zavrsili posao sa njim,jer tad su bili rastereceni a posle nakon poraza udje voda u usi. A i mec broj 7 je bio na jednu loptu tako da oni koji tvrde kako Wariorsi ne bi dobili Cavse u zadnje dve godine imaju neku vrstu psihoze.
(vince carter, 21. maj 2019 16:49)

MALO JE REALNIH I INFORMISANIH DANAS A EVO JEDNOG OD NJIH.. Konacno neko ko nije pristrasan

znanje-imanje

pre 4 godine

Na sve NBA je i tragikomična sa ovakvim silnim i čestim mentolizmima. Glupost do gluposti, teško reći koja veća. Da, nema ničeg što ste mogli bolje - osim svega. Trejd Nurkića za Plamlija je podvig. A tek Milsap - u istom trenutku ste za iste pare mogli uzeti Džordža, "srpski zet" ne bi dao prednost Oklahomi. Još je on "all you hoped"?? Koji u 2 sezone nije igrao 60% vremena? A kad je igrao nije bio u formi? Solidan ali nikakv vrh u odbrani? U PO od 14 utakmica bio OK u 2, nije odlučio nijednu?
Trenera hvališ koji je dao pobedu Portlandu - umesto da obezbedi 2. mesto? Sreća vas je spasila samo. Tri godine nema NIJEDNU uigranu akciju. Tim mu, kad nema Nikole (KOJI IM SE ZADESIO, pojma nisu imali da će biti ovo) nema pojma šta igraju. Izvode nakon tajm-auta napad u zadnjih 8 sekundi produžetka pa ni tad ne znaju šta igraju?! Trener godine? Istog dometa kao Greg i Doc sa onima timovima? I ti si ko i on...
Zadovoljni a upravo ste pored utepavanja tima bildanjem dodatno iz frke izgubili i unapred i u praksi dobijeno polufinale?!
Od svega je najgore da ste, možda trajno, upropastili tim. Ukantali povredama pa je cele ove sezone šut lošiji. Realnost vam je to nabila u lice: gubite majstoricu antologijskim 17-0 šutom za tri.
Tu je tek mrak ovo upropaštavanje Nikole slično Miličiću, suprotno od ispravnog kao što se radi sa Bobanom. I sa Jokićem su radili "na snazi" - i fabulozni šut sa poludistance je nestao. Zaista ko bi se setio da s njim radi na brzini a tek - na košarci.

kekekekeke

pre 4 godine

@Ivan
Ne, to znaci da ce dovesti novog centra, Jokic je nesebicno pristao da bude rezerva, jer je jasno da on ne donosi prevagu Denveru. U odbrani je katastrofalan, tako da dovode nekog novog.

mile

pre 4 godine

Izgleda da Denver dovodi novog centra,
a Jokic ide na klupu. Zato ovaj kaze da je Jokic nesebican. Jednostavno, ne moze Denver da bude ozbiljan tim bez mocnog centra koji igra i napad i odbranu.

Dule Astro

pre 4 godine

Milsap je u prethodnom klubu imao 17-18 poena prosečno, a u Denveru 13. Ako ste to očekivali, onda svaka čast, ali tih 4-5 poena po utakmici su falili da se Denver nađe u finalu Zapada.

tocka

pre 4 godine

@ivan

taj spoljašnni igrač treba da je odličan defanzivac, jer je upravo na toj poziciji odbrana Denvera najtanja. Jedini ko kako tako pokriva spoljašnju liniju je Tori Kreg. Najbolje se videlo kod Mekoluma da nisu znali šta da rade sa njim.
I dalje mislim da Denver treba da trejduje Bartona, Herisa, Plamlija i pola klupe i da dovede Klej Tompsona i nekog fizički dominantnog centra kao Mcgee recimo. Druga opcija je Batler koji nije toliko dobar u odbrani, ali je bolji od trenutnih 1,2,3 koji mogu da pokriju spoljnu poziciju. Mnogi prebacuju Batleru kako je divljak, ali je zapravo imao nesreću da igra u divljačkim ekipama. Jednostavno je, sledeći korak Denvera je juriš na prsten, a sam Porter Jr kao pojačanje im nije dovoljan, a i to je kocka, dečko pauzira duže od godinu dana, trebaće mu pola sezone da udje u igru ako je sa kičmom sve ok. Moraju da očvrsnu. Napad jeste njihova jača strana ali je dvojac Marej-Heris užasno nestabilan. Njima je klupa često bolja u šutu za tri od prve postave, a klupa je tek nestabilna.

jadranko

pre 4 godine

ma da promasio je slobodna bacanja protiv portlanda da bi njegovi saigraci uhvatili skok...ima srece jokic da mu saigraci pucaju trojke pa moze da nabija asistencija do mile volje...

Ostin A

pre 4 godine

Nažalost svaki tim mora da ima nekog "sebičnog" koji kad je gusto može stvar da preuzme u svoje ruke.

U plejofu Jokić koliko god da je držao tim u životu u toku utakmice, kad se lomio rezultat bi nestajao. Otprilike pobedili su svaku u kojoj bi Marej u zadnjih 2 minuta preuzeo odgovornost.

Nadam se da će se ta kombinacija Marej - Jokić usavršiti, da Marej neće činiti glupe greške a Jokić imati više hrabrosti za završnice.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Ajd sto je nesebičan već sto covek ima tolerancije prema bekovima do iznemoglosti.Covek je u stanju da dobaci i da ga ostavi 10 puta bez obzira sto ovaj masa svih 10 puta.Vestbruk ni u snovima to ne bi radio.Jos na kraju kaže da je on krivac za ispadanje a ceo svet je video šta je glavni problem u njihovoj igri.

Posmatrac sa klupe

pre 4 godine

Ceka se komentar tipa: “ Kako nesebican kad ne zeli da igra za reprezentaciju? Zar to nije sebicno prema svom narodu?”. Hvala.

mile

pre 4 godine

Izgleda da Denver dovodi novog centra,
a Jokic ide na klupu. Zato ovaj kaze da je Jokic nesebican. Jednostavno, ne moze Denver da bude ozbiljan tim bez mocnog centra koji igra i napad i odbranu.

357

pre 4 godine

Imaju oni ali nemamo mi. Ipak sam pogresio. On promovise Srbiju a oni su mu gazde i placaju ga. Nema on nista i nikakvu obavezu prema Srbiji. Osim sto je Srbin..sto je ovo njegova zemlja. Da ga Srbija placa, to bi bila druga prica. Onda bi ga savetovali i mama i tata i braca i Misko..igraj, Srbija te placa. Ovako...Eto kakva je ova Srbija..

kekekekeke

pre 4 godine

@Ivan
Ne, to znaci da ce dovesti novog centra, Jokic je nesebicno pristao da bude rezerva, jer je jasno da on ne donosi prevagu Denveru. U odbrani je katastrofalan, tako da dovode nekog novog.

znanje-imanje

pre 4 godine

Na sve NBA je i tragikomična sa ovakvim silnim i čestim mentolizmima. Glupost do gluposti, teško reći koja veća. Da, nema ničeg što ste mogli bolje - osim svega. Trejd Nurkića za Plamlija je podvig. A tek Milsap - u istom trenutku ste za iste pare mogli uzeti Džordža, "srpski zet" ne bi dao prednost Oklahomi. Još je on "all you hoped"?? Koji u 2 sezone nije igrao 60% vremena? A kad je igrao nije bio u formi? Solidan ali nikakv vrh u odbrani? U PO od 14 utakmica bio OK u 2, nije odlučio nijednu?
Trenera hvališ koji je dao pobedu Portlandu - umesto da obezbedi 2. mesto? Sreća vas je spasila samo. Tri godine nema NIJEDNU uigranu akciju. Tim mu, kad nema Nikole (KOJI IM SE ZADESIO, pojma nisu imali da će biti ovo) nema pojma šta igraju. Izvode nakon tajm-auta napad u zadnjih 8 sekundi produžetka pa ni tad ne znaju šta igraju?! Trener godine? Istog dometa kao Greg i Doc sa onima timovima? I ti si ko i on...
Zadovoljni a upravo ste pored utepavanja tima bildanjem dodatno iz frke izgubili i unapred i u praksi dobijeno polufinale?!
Od svega je najgore da ste, možda trajno, upropastili tim. Ukantali povredama pa je cele ove sezone šut lošiji. Realnost vam je to nabila u lice: gubite majstoricu antologijskim 17-0 šutom za tri.
Tu je tek mrak ovo upropaštavanje Nikole slično Miličiću, suprotno od ispravnog kao što se radi sa Bobanom. I sa Jokićem su radili "na snazi" - i fabulozni šut sa poludistance je nestao. Zaista ko bi se setio da s njim radi na brzini a tek - na košarci.

Dule Astro

pre 4 godine

Milsap je u prethodnom klubu imao 17-18 poena prosečno, a u Denveru 13. Ako ste to očekivali, onda svaka čast, ali tih 4-5 poena po utakmici su falili da se Denver nađe u finalu Zapada.

Marko

pre 4 godine

za 30 miliona po sezoni koliko uzima milsap mogu da nađu boljeg mlađeg igrala koji će da ostane tu duže, verovatno će se ići na to da mu se ponudi manje para i da tako oslobode za neke kvalitetnije zamene, jer vredi ga zadržati za 15 miliona ali ne za 30. ja bih bartona definitivno menjao.

psssst,it is i, Leclerc

pre 4 godine

Мислим да ће кључ Денверових резултата у наредном периоду зависити од Пола Милсапа.Наравно не толико због игара већ колико ће бити спреман да смањи своје финансијске захтјеве.Но није он проблем толико.Пламли и Бартон су највећи,јер они за разлику од Милсапа не оправдавају своје уговоре од 13 мил годишње.

Иван

pre 4 godine

Пошто овакве изјаве увек треба читати између редова, да пробам.

Прво, чињеница да Конели не иде из Денвера, иако му је породица ваљда баш у Вашингтону, говори да није "завршио посао" у Нагетсима, то јест да они планирају више од полуфинала Конференције, те да је Конели добио чврста уверавања од управе како су спремни да уложе у оно што је потребно за појачања.

Е сад, ту постоји селери кап као ограничење (које се може прекорачити). Зато Конелијево истицање Јокића као несебичног и обостране жељу да Милсап остане тумачим као најаву да ће Денвер ипак гањати неку звезду овог лета тј. да ће Милсап пристати на смањење плате.

Али поред Милсаповог уговора, велики проблем Нагетса је и Пламли. Он је доказао у овом плеј-офом да није довољно добар резервни центар за тај "корак даље". Тако да је Денвер у незгодној позицији: звезда коју би могли јурити мора бити играч спољне линије јер је бесмислено доводити скупог играча на позицију на којој ће Јокић играти преко 30 минута по мечу, па и на позицију на којој ће уз Милсапа бити велика нада Портер Џуниор. А истовремено, осим тог бека, треба им и бољи резервни центар, каквог могу довести само ако успеју некоме да увале Пламлија, човека без шута, офанзивно одувек лимитираног и дефанзивно све слабијег који, међутим, кошта 14 милиона долара по сезони! То ће тешко ићи. Но, увек остаје нада да ће Кингси загристи на најблесавији мамац. Или можда баш Визардси.

Bruce Springsteen

pre 4 godine

Ajd sto je nesebičan već sto covek ima tolerancije prema bekovima do iznemoglosti.Covek je u stanju da dobaci i da ga ostavi 10 puta bez obzira sto ovaj masa svih 10 puta.Vestbruk ni u snovima to ne bi radio.Jos na kraju kaže da je on krivac za ispadanje a ceo svet je video šta je glavni problem u njihovoj igri.

Imay

pre 4 godine

Svakako da Milsap nije ispunio očekivanja, trebao je biti blizu Drejmonda Grina - a miljama je daleko! Denveru za napad na titulu treba, od slobodnih agenata: Bojan Bogdanović i Klej Tompson, ako je moguće (ili bar jedan od te dvojice). Dakle, čovek koji kad je sam na trojci, pogađa to u 90% slučajeva! Ostalo će se skrpiti nekako.

Branko

pre 4 godine

Citam komentare i ne mogu da verujem na sta su se nasi ljudi sveli. Pisanje kao oni su mu gazde pa on mora da radi sta mu oni kazi. Sta je on rob, prodana dusa, covek bez svog ja i stava. Amerikancima je dolar svetinja a mi smo postali jos gori. Sa ovakvim razmisljanjem u kako se ovde moze videti za desetak godina nece biti ni Srbije ni srbina. Ali zato ce biti Albanaca, Bosanaca, Hrvata i svih ostali jer oni ginu za svoju zemlju i zastavu.

tocka

pre 4 godine

@ivan

taj spoljašnni igrač treba da je odličan defanzivac, jer je upravo na toj poziciji odbrana Denvera najtanja. Jedini ko kako tako pokriva spoljašnju liniju je Tori Kreg. Najbolje se videlo kod Mekoluma da nisu znali šta da rade sa njim.
I dalje mislim da Denver treba da trejduje Bartona, Herisa, Plamlija i pola klupe i da dovede Klej Tompsona i nekog fizički dominantnog centra kao Mcgee recimo. Druga opcija je Batler koji nije toliko dobar u odbrani, ali je bolji od trenutnih 1,2,3 koji mogu da pokriju spoljnu poziciju. Mnogi prebacuju Batleru kako je divljak, ali je zapravo imao nesreću da igra u divljačkim ekipama. Jednostavno je, sledeći korak Denvera je juriš na prsten, a sam Porter Jr kao pojačanje im nije dovoljan, a i to je kocka, dečko pauzira duže od godinu dana, trebaće mu pola sezone da udje u igru ako je sa kičmom sve ok. Moraju da očvrsnu. Napad jeste njihova jača strana ali je dvojac Marej-Heris užasno nestabilan. Njima je klupa često bolja u šutu za tri od prve postave, a klupa je tek nestabilna.

stefan

pre 4 godine

Wariorsi u svom prvom finalu neiskusni pobedjuju mnogo iskusniji tim Klivlenda,kazu jer nisu igrali Irving i Love. A kad su igrali,onda kazu nisu all star igraci,Lebron sve sam,Irving bio daleko bolji od Karija :)) Wariorsi su iscedjeni usli u playoff 2016,Kari je bio povredjen ceo playoff a Igudala u finalu i onaj ko im je vrhunski stitio reket i pravio blokove suterima otpao je u toku meca gde nije bilo ni Greena,od tada pocinje razbijanje njihovog reketa. Wariorsi bi ispali jos od Oklahome da je bilo istog kriterijima za Greena. Interesantno Wariorsi su i takvi vodili 3:1 a ne gubili od klivlenda sa sve Irvingom i Lavom. Po logici bron fanova trebalo je biti 4:0 za Cavse ako su bez njih uzeli dve pobede. 40 razlike za Wariorse u sred Ohaja te iste godine kada su svi bili odmorni i zdravi. Wariorsi bi tukli Klivlend lagano i bez Duranta jer su se uzeli u pamet i nisu se preforsiravali u regularnom delu i Green nije radio decije stvari..4:1 bi Wariorsi zavrsili posao sa njim,jer tad su bili rastereceni a posle nakon poraza udje voda u usi. A i mec broj 7 je bio na jednu loptu tako da oni koji tvrde kako Wariorsi ne bi dobili Cavse u zadnje dve godine imaju neku vrstu psihoze.
(vince carter, 21. maj 2019 16:49)

MALO JE REALNIH I INFORMISANIH DANAS A EVO JEDNOG OD NJIH.. Konacno neko ko nije pristrasan