1. @Oliver
  Ti citas tekst, a ne znas realnu situaciju. Azerbejdzan je dao garancije posle pritiska UEFE, da mu ne bi oduzeli finale. A u stvarnosti, bezbednost Mihtarijana bi bila veoma ugrozena. Azerbejdzan i Jermenija su decenijama u ratu, mrznja je ogromna, a Mihtarijanu su pretnje uputile sve mogucd i nemoguce “organizacije”, vojni i paravojni veterani, cak i pojedini aktuelni zvanicnici.
  (ooo, 22. maj 2019 06:49)

  # Link komentara

 2. Mogu da mu zabrane ulaz ali ostace Mika zapisan u istoriji fudbala.
  (PAOK,

  Je l' ti citas tekst? Nije mu Azerbejdzan zabranio ulaz,naprotiv garantuju mu bezbednost,ali on i Arsenal su odustali zbog straha. To je isto kao Saciri i Liverpul,kao sto Srbija nije bila kriva sto nije smeo da dodje u Beograd,tako nije ni sada Azerbejdzan.
  (Oliver, 21. maj 2019 23:43)

  # Link komentara

 3. Bez brige,da nisu dali garanciju po hitnom postupku finale se igra u Nemackoj :)
   (cobo, 21. maj 2019 21:48)

  # Link komentara

 4. Ne mogu da podnesu cinjenicu da jedan Jermen igra finale LE.Boli ih kao sto ih boli poraz u Nagornu.Nikad nece shvatiti da boj ne bije oruzje,vec srce.Tako je i srce junacko izborilo ovo finale.Mogu da mu zabrane ulaz ali ostace Mika zapisan u istoriji fudbala.
  (PAOK, 21. maj 2019 21:46)

  # Link komentara

 5. Smesno je sto se uopste igra u zemlji u kojoj ona mora da da garanciju bezbednosti akteru nekom od finala. Odavno je UEFA prevazisla granice sportske organizacije samo je novac bitan. A tu su prvi da kaznjavaju za razlicite pojave koje su mnogo blaze od ovog slucaja.
  (Canthandlethetruth, 21. maj 2019 21:13)

  # Link komentara

 6. Sport se polako, ali sigurno uništava... Košarka je već, tenis sa ovim primadonama ide dobrim putem, a evo i fudbala... Bravo! Uspijeli ste... Sad se sladite.
   (Greatness, 21. maj 2019 21:06)

  # Link komentara