Ponedeljak, 13.05.2019.

09:48

Pogba se svađao sa navijačima, oni mole Olea: Oteraj je*eno go*no!

Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba još jedno se našao u centru pažnje.

Izvor: Z.K.

Pogba se svaðao sa navijaèima, oni mole Olea: Oteraj je*eno go*no! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

Igor

pre 4 godine

Ovde se ne zna ko je gori,Pogba koji je potrcao za parama po nagovoru svog menadzera Rajole,i umesto da dodje u city kao zamenu za yayu turea on potrci u junajted,city je nudio juventusu ali samo 55 mil za pogba koliko je on i vredio te 2016-e godine ali je junajted bio ludji i platio skoro duplu cenu oko 95 mil,za coveka kojim treba okuruzenje da bi bio dobar a u junajtedu ga nema,i umesto da igra sa de burynom,david i bernardo Silvom na sredini on igra sa maticem i Mc tominejem,i sad pravi haos u ekipi plata mu je astronomska,menadzer gleda da ga 100 puta pre proda nebi li zaradio sto vise od provizije i na kraju najludji je junajted koji To sve placa

rd7

pre 4 godine

A krivili ste svi Murinja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bromazepam, 13. maj 2019 10:24) # Link komentara

Murinjo i jeste bio deo problema takodje,i to veliki deo problema, to sto ima mnogo dubljih problema u klubu ne znaci da treba Murinja lisiti krivice.

netko

pre 4 godine

Ako Mesi u Barsi može da igra odbranu itekako u onim najvažnijim mečevima, zašto to ne bi igrao i Pogba? Junajted je postao luzerski tim i tu za Murinja nema mesta.
(Negativni, 13. maj 2019 13:05)

kad si ti video da mesi igra odbranu???

pa on se u zadnje vreme cuva ko da su mu noge od stakla, opustio se, ostario, skuplja cetvrtinu meca snagu za 5 minuta trcanja sa loptom.

oni su pukli i delom zato sto se on i suarez protiv liverpula gotovo nisu ni vracali na svoju stranu terena...trckarali i setali se na protivnickoj polovini ceo mec cekajuci loptu dok je dobar deo igre bio na njihovoj polovini. crko im ceo tim trceci i umesto njih dvojice (tu je i valverde kriv sto im ekipa nije fizicki spremna niti ima muda na podvikne na mesija i suareza da se trgnu malo), nijednom nisu pritrcali da pomognu odbrani, kod onog blesavog kornera za 4. gol mesi je stojao negde na polovini terena..

kako fudbal propada otkad je dosla ova nova generacija igraca..zamislite bekama da se ovako ponasa nakon kopacke fergusona..ne ide..iako je bio megazvezda cutao je i trpeo trenera jer je znao sta je autoritet i imao toliko mozga razume da postoji razlog zasto se trener slusa.

sad ferguson da opali mesija,pogbu, penalda itd zbog svojeglavosti ili nezalaganja, sutno bi ga klub u roku od odma..a mozda bi i sam otisao jer ne bi dozvolio da mu mesiji pogbe i slicni naredjuju..

mnogo toga dozvoljavaju sebi danasnji fudbaleri, ali i klubovi kopaju jamu sebi dajuci im vlast u ruke.

Adriano_Galliani

pre 4 godine

Kao i svi drugi crnci kad dođu do love polude.PS da nemisli neko da sam rasista i sl al je tako.
(Pivke, 13. maj 2019 13:37)

Sedorf, Rajkard, Kante, Makelele, Desai, Wea... Spisak je predug. Ali zato Sasa Curcic, Darko Milicic, Mirko Vučinic... Ima primera koliko hoćeš.

mr.wolf

pre 4 godine

Kritikovao sam posebnog, ali realna slika đavola je da su i pre njega kola počela da škripe. Zato je i Fergi otišao, znao je da će ako ostane biti iznošen na nosilima za godinu, dve.
(Jeremy, 13. maj 2019 12:22)

Da, Fergi je bas zato otiso. A nije otisao zato sto je 26 godina vodio tim i sto je otisao sa mesta trenera u 70+ godina. Sta sve covek moze da procita ovde, cudo. Ma trebao je da ostane jos, da vodi tim do svoje 98 godine.

Hala Madrid

pre 4 godine

A krivili ste svi Murinja.(Bromazepam, 13. maj 2019 10:24@brommurinjo jeste glavni krivac. zamisli kakav manijak treba da budeš da igrači bez tebe pobede 10 utakmica za redom, a pre toga sa tobom izgube 10!?!?! solkskjer nije nikakav trener takodje. on ih je samo pustio da igraju pošto nema pojma. kad više nisu imali motiva nisu ni igrali a nisu imali ni trenera da ih ponovo pokrene.
(mbs, 13. maj 2019 11:44)
Po tebi Junajted treba po jednog novog trenera na svakih 10 utakmica

Stefan

pre 4 godine

Junajtedu treba ozbiljan trener kao prvo,kao drugo treba tom treneru dati novca i vremena da bi Junajted vratio u rang kakav su sad Siti i Liverpul. Totenhem i Arsenal ozbiljno napreduju, i Čelsi će sigurno ako prodaje Azara nekako uspeti da ukine transfer ban i potrositi dosta novca. Imaju Sarija,ako mu daju vremena a mislim da hoce on ce im doneti rezultate. Junajted u o poredjenju sa njima a i cak i sa nekim slabijim timovima(Vulverhempton,Lester,Everton) imaju slabijeg i neiskusnog trenera. Treba naci nekog novog koji forsira napadacki stil fudbala,nekog ko ce privuci velike igrace u klub. Nisu trebali da otpuste Murinja ako nemaju bolju zamenu. Ko bi to bio ne znam,svi koji mogu da im pomognu su sada nemoguca misija. Mozda da probaju sa trenerom Monaka. Ili da daju sansu nekom mladom i perspektivnom treneru

Negativni

pre 4 godine

Treba ga se resiti sto pre. Hereru su pustili, nisu normalni. I da, murinjo JESTE BIO KRIV. on je isao protiv filozogije kluba on je dovodio igrace, on i pogba su napravili toksicnu atmosferu
(Misa, 13. maj 2019 11:37)

A šta je to fiziologija kluba? Koju to "fiziologiju" ima taj klub? Klub kao i svaki bogati klub, nikakve tu fiziologije nema. Ima samo rezultat - dobar ili loš.
Murinjo nije napravio nikakvu toksičnu atmosferu, već nije dozvoljavao da igrači luzerskog mentaliteta njemu odredjuju kako i gde će da igraju. Dok su ga slušali, Pogba je bio odličan, Lukaku takodje. Čim su počeli da se ponašaju kao seka-perse došlo je do problema. A to sve ide od uprave. Zašto su uopšte kupovali Murinja ako ne žele u trku za trofejima? Ole je tačno po meri sadašnje ambicije kluba. Imaju lovu, neće dovesti ni jednog vrhunskog igrača i biće izmedju 5 i 8. mesta u Ligi i sledeće sezone. Murinjo je čovek starog kova, zna da trofeje i uspehe donose samo disciplina i ozbiljna odbrana. Ako Mesi u Barsi može da igra odbranu itekako u onim najvažnijim mečevima, zašto to ne bi igrao i Pogba? Junajted je postao luzerski tim i tu za Murinja nema mesta.

woah

pre 4 godine

Bio dobar u Italiji, njima bio dobar, a ovima ne valja. Kad god ekipa us.re, kriv Pogba. Čovek zna da vredi, neće iz principa da trpi maltretiranje. Sve i da je koštao 500 miliona, nije on taj koji određuje cenu. Ako ga navijači vređaju, ne oseća se dobro i samim tim i ne igra dobro. Zato će biti odličan u Realu.

Jeremy

pre 4 godine

Kritikovao sam posebnog, ali realna slika đavola je da su i pre njega kola počela da škripe. Zato je i Fergi otišao, znao je da će ako ostane biti iznošen na nosilima za godinu, dve.

Kalčo 2000ih

pre 4 godine

A krivili ste svi Murinja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bromazepam, 13. maj 2019 10:24)

A ko je doveo Lukakua i ovog? Mojes?

Apk

pre 4 godine

Jasno je da Pogba ne može u kontinuitetu da igra u premier ligi. I Italiji je to mogao, jer malo malo pa naiđe laka utakmica u kojoj se i ne primeti ukoliko je prespava (plus je igrao u daleko najjačem klubu). Pogba je odličan za takmičenja poput Lige Šampiona ili reprezentativih takmičenja gde je manji broj utakmica, ali kontinuitet da održi cele sezone, nema šanse!
Junajted treba da ga proda dok mu je visoka cena i fino zaradi!

frosty

pre 4 godine

@Kalčo 2000ih
Lukakua Murinjo, Pogbu sportski direktor koji im nema pojma o fudbalu. Zapravo im je Murinjo trazio novog stopera i desno krilo(koje uzgred i nemaju) i nije dobio nista. Vecina igraca su potpisani i samo dati Murinju da uradi sta moze sa njima.

mbs

pre 4 godine

A krivili ste svi Murinja.
(Bromazepam, 13. maj 2019 10:24

@brom
murinjo jeste glavni krivac. zamisli kakav manijak treba da budeš da igrači bez tebe pobede 10 utakmica za redom, a pre toga sa tobom izgube 10!?!?! solkskjer nije nikakav trener takodje. on ih je samo pustio da igraju pošto nema pojma. kad više nisu imali motiva nisu ni igrali a nisu imali ni trenera da ih ponovo pokrene.

estiar

pre 4 godine

Kad se pogleda sastav, to je slop svih prethodnih menadzera nakon Fergusona. Ole ima sansu da raspusti ovaj tim i da slopi novi koji ce poceti da osvaja nesto tek za par godina, ali da kasnije to bude u kontinuitetu. Pola tima ce sad da ode. Da dovedu 1-2 zvezde, a ostalo vecinom mlade igrace i da forsiraju svoj podmladak.
Prica se da su vec dogovorili transfer Sanca, dok se De Ligt razmislja izmedju Uniteda i Barce.

Jugram Haschwalth

pre 4 godine

"Zamolio da oproste na losoj partiji" i "pokazao rukama da se spuste tenzije"

Gde se tacno on tu svadjao sa navijacima?

Ogradjujem se da ne mogu trenutno da pogledam snimak i komentarisem samo clanak.

Andjus

pre 4 godine

Uzima im covjek pare, malo nabaci koju frizuricu, zeza se po instagramu, slavi gol protiv hadersfilda kao da je liga prvaka, ostale utakmice prespava, zivi ko car, boli ga uvo. Pogbasticno nema sta. Fergi je ovakve najurio ko pacice dok danasnji placaju po 100 miliona.

sale

pre 4 godine

Problematičan momak, valjda neće kap Baloteli završiti.. veliki talenat a i psihički poremećaj
(Paki, 13. maj 2019 10:20)
Nije on problematisch, on je samo izvikan igrac.

Misa

pre 4 godine

Treba ga se resiti sto pre. Hereru su pustili, nisu normalni. I da, murinjo JESTE BIO KRIV. on je isao protiv filozogije kluba on je dovodio igrace, on i pogba su napravili toksicnu atmosferu

onako bez lupetanja

pre 4 godine

Da li je kriv Murinjo, to je totalno nebitno.
Činjenica neosporna niti je Murinjo trener za Man U niti Pogba igrač za isti.
Sve ostalo staje u to.

Greške su pravljene i ispravljane u hodu, bar su tako mislili a dobili su ništa.
Man U treba da teži ka igračima tipa Kros, Eriksen i prema njima da dodaje "ukrase", krila i krilne napadače.
Čeka ih totalni remont i pozadi, mada imaju pregršt igrača možda i skockaju 4 uz jedno pojačanje.
Kičma tima im fali, vezni red koji zna da menja ritam. Nedostaje im 2 igrača koji baš znaju sa loptom.

Da se konačno odmorimo od tripl-dabla

pre 4 godine

Murinjo je oterao Švajnija i silne milione protračio na ovog malomokrolužanina, a onda je, pošto je ukanalio klub i sam dobio nogu.

Soni

pre 4 godine

Decko malo vise nije normalan. Al zaboli ga ona stvar realno, frajer je uzeo kes. Vec sad sa 25 godina je tezak najmanje 80-90 miliona evra !!

Znalac

pre 4 godine

Ja to piseme uvek.Nema srece sa Pogbom
Gde god ode bice problem.To je tako kada umisli da je zvezda i bog.Sto pre ga oteraju bice bolje za MU
Za los rezulat kriv je 80%

Andjus

pre 4 godine

Uzima im covjek pare, malo nabaci koju frizuricu, zeza se po instagramu, slavi gol protiv hadersfilda kao da je liga prvaka, ostale utakmice prespava, zivi ko car, boli ga uvo. Pogbasticno nema sta. Fergi je ovakve najurio ko pacice dok danasnji placaju po 100 miliona.

Da se konačno odmorimo od tripl-dabla

pre 4 godine

Murinjo je oterao Švajnija i silne milione protračio na ovog malomokrolužanina, a onda je, pošto je ukanalio klub i sam dobio nogu.

sale

pre 4 godine

Problematičan momak, valjda neće kap Baloteli završiti.. veliki talenat a i psihički poremećaj
(Paki, 13. maj 2019 10:20)
Nije on problematisch, on je samo izvikan igrac.

onako bez lupetanja

pre 4 godine

Da li je kriv Murinjo, to je totalno nebitno.
Činjenica neosporna niti je Murinjo trener za Man U niti Pogba igrač za isti.
Sve ostalo staje u to.

Greške su pravljene i ispravljane u hodu, bar su tako mislili a dobili su ništa.
Man U treba da teži ka igračima tipa Kros, Eriksen i prema njima da dodaje "ukrase", krila i krilne napadače.
Čeka ih totalni remont i pozadi, mada imaju pregršt igrača možda i skockaju 4 uz jedno pojačanje.
Kičma tima im fali, vezni red koji zna da menja ritam. Nedostaje im 2 igrača koji baš znaju sa loptom.

Apk

pre 4 godine

Jasno je da Pogba ne može u kontinuitetu da igra u premier ligi. I Italiji je to mogao, jer malo malo pa naiđe laka utakmica u kojoj se i ne primeti ukoliko je prespava (plus je igrao u daleko najjačem klubu). Pogba je odličan za takmičenja poput Lige Šampiona ili reprezentativih takmičenja gde je manji broj utakmica, ali kontinuitet da održi cele sezone, nema šanse!
Junajted treba da ga proda dok mu je visoka cena i fino zaradi!

mbs

pre 4 godine

A krivili ste svi Murinja.
(Bromazepam, 13. maj 2019 10:24

@brom
murinjo jeste glavni krivac. zamisli kakav manijak treba da budeš da igrači bez tebe pobede 10 utakmica za redom, a pre toga sa tobom izgube 10!?!?! solkskjer nije nikakav trener takodje. on ih je samo pustio da igraju pošto nema pojma. kad više nisu imali motiva nisu ni igrali a nisu imali ni trenera da ih ponovo pokrene.

Misa

pre 4 godine

Treba ga se resiti sto pre. Hereru su pustili, nisu normalni. I da, murinjo JESTE BIO KRIV. on je isao protiv filozogije kluba on je dovodio igrace, on i pogba su napravili toksicnu atmosferu

Soni

pre 4 godine

Decko malo vise nije normalan. Al zaboli ga ona stvar realno, frajer je uzeo kes. Vec sad sa 25 godina je tezak najmanje 80-90 miliona evra !!

mr.wolf

pre 4 godine

Kritikovao sam posebnog, ali realna slika đavola je da su i pre njega kola počela da škripe. Zato je i Fergi otišao, znao je da će ako ostane biti iznošen na nosilima za godinu, dve.
(Jeremy, 13. maj 2019 12:22)

Da, Fergi je bas zato otiso. A nije otisao zato sto je 26 godina vodio tim i sto je otisao sa mesta trenera u 70+ godina. Sta sve covek moze da procita ovde, cudo. Ma trebao je da ostane jos, da vodi tim do svoje 98 godine.

Jugram Haschwalth

pre 4 godine

"Zamolio da oproste na losoj partiji" i "pokazao rukama da se spuste tenzije"

Gde se tacno on tu svadjao sa navijacima?

Ogradjujem se da ne mogu trenutno da pogledam snimak i komentarisem samo clanak.

estiar

pre 4 godine

Kad se pogleda sastav, to je slop svih prethodnih menadzera nakon Fergusona. Ole ima sansu da raspusti ovaj tim i da slopi novi koji ce poceti da osvaja nesto tek za par godina, ali da kasnije to bude u kontinuitetu. Pola tima ce sad da ode. Da dovedu 1-2 zvezde, a ostalo vecinom mlade igrace i da forsiraju svoj podmladak.
Prica se da su vec dogovorili transfer Sanca, dok se De Ligt razmislja izmedju Uniteda i Barce.

Znalac

pre 4 godine

Ja to piseme uvek.Nema srece sa Pogbom
Gde god ode bice problem.To je tako kada umisli da je zvezda i bog.Sto pre ga oteraju bice bolje za MU
Za los rezulat kriv je 80%

Kalčo 2000ih

pre 4 godine

A krivili ste svi Murinja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bromazepam, 13. maj 2019 10:24)

A ko je doveo Lukakua i ovog? Mojes?

Hala Madrid

pre 4 godine

A krivili ste svi Murinja.(Bromazepam, 13. maj 2019 10:24@brommurinjo jeste glavni krivac. zamisli kakav manijak treba da budeš da igrači bez tebe pobede 10 utakmica za redom, a pre toga sa tobom izgube 10!?!?! solkskjer nije nikakav trener takodje. on ih je samo pustio da igraju pošto nema pojma. kad više nisu imali motiva nisu ni igrali a nisu imali ni trenera da ih ponovo pokrene.
(mbs, 13. maj 2019 11:44)
Po tebi Junajted treba po jednog novog trenera na svakih 10 utakmica

Adriano_Galliani

pre 4 godine

Kao i svi drugi crnci kad dođu do love polude.PS da nemisli neko da sam rasista i sl al je tako.
(Pivke, 13. maj 2019 13:37)

Sedorf, Rajkard, Kante, Makelele, Desai, Wea... Spisak je predug. Ali zato Sasa Curcic, Darko Milicic, Mirko Vučinic... Ima primera koliko hoćeš.

netko

pre 4 godine

Ako Mesi u Barsi može da igra odbranu itekako u onim najvažnijim mečevima, zašto to ne bi igrao i Pogba? Junajted je postao luzerski tim i tu za Murinja nema mesta.
(Negativni, 13. maj 2019 13:05)

kad si ti video da mesi igra odbranu???

pa on se u zadnje vreme cuva ko da su mu noge od stakla, opustio se, ostario, skuplja cetvrtinu meca snagu za 5 minuta trcanja sa loptom.

oni su pukli i delom zato sto se on i suarez protiv liverpula gotovo nisu ni vracali na svoju stranu terena...trckarali i setali se na protivnickoj polovini ceo mec cekajuci loptu dok je dobar deo igre bio na njihovoj polovini. crko im ceo tim trceci i umesto njih dvojice (tu je i valverde kriv sto im ekipa nije fizicki spremna niti ima muda na podvikne na mesija i suareza da se trgnu malo), nijednom nisu pritrcali da pomognu odbrani, kod onog blesavog kornera za 4. gol mesi je stojao negde na polovini terena..

kako fudbal propada otkad je dosla ova nova generacija igraca..zamislite bekama da se ovako ponasa nakon kopacke fergusona..ne ide..iako je bio megazvezda cutao je i trpeo trenera jer je znao sta je autoritet i imao toliko mozga razume da postoji razlog zasto se trener slusa.

sad ferguson da opali mesija,pogbu, penalda itd zbog svojeglavosti ili nezalaganja, sutno bi ga klub u roku od odma..a mozda bi i sam otisao jer ne bi dozvolio da mu mesiji pogbe i slicni naredjuju..

mnogo toga dozvoljavaju sebi danasnji fudbaleri, ali i klubovi kopaju jamu sebi dajuci im vlast u ruke.

Jeremy

pre 4 godine

Kritikovao sam posebnog, ali realna slika đavola je da su i pre njega kola počela da škripe. Zato je i Fergi otišao, znao je da će ako ostane biti iznošen na nosilima za godinu, dve.

Negativni

pre 4 godine

Treba ga se resiti sto pre. Hereru su pustili, nisu normalni. I da, murinjo JESTE BIO KRIV. on je isao protiv filozogije kluba on je dovodio igrace, on i pogba su napravili toksicnu atmosferu
(Misa, 13. maj 2019 11:37)

A šta je to fiziologija kluba? Koju to "fiziologiju" ima taj klub? Klub kao i svaki bogati klub, nikakve tu fiziologije nema. Ima samo rezultat - dobar ili loš.
Murinjo nije napravio nikakvu toksičnu atmosferu, već nije dozvoljavao da igrači luzerskog mentaliteta njemu odredjuju kako i gde će da igraju. Dok su ga slušali, Pogba je bio odličan, Lukaku takodje. Čim su počeli da se ponašaju kao seka-perse došlo je do problema. A to sve ide od uprave. Zašto su uopšte kupovali Murinja ako ne žele u trku za trofejima? Ole je tačno po meri sadašnje ambicije kluba. Imaju lovu, neće dovesti ni jednog vrhunskog igrača i biće izmedju 5 i 8. mesta u Ligi i sledeće sezone. Murinjo je čovek starog kova, zna da trofeje i uspehe donose samo disciplina i ozbiljna odbrana. Ako Mesi u Barsi može da igra odbranu itekako u onim najvažnijim mečevima, zašto to ne bi igrao i Pogba? Junajted je postao luzerski tim i tu za Murinja nema mesta.

frosty

pre 4 godine

@Kalčo 2000ih
Lukakua Murinjo, Pogbu sportski direktor koji im nema pojma o fudbalu. Zapravo im je Murinjo trazio novog stopera i desno krilo(koje uzgred i nemaju) i nije dobio nista. Vecina igraca su potpisani i samo dati Murinju da uradi sta moze sa njima.

Igor

pre 4 godine

Ovde se ne zna ko je gori,Pogba koji je potrcao za parama po nagovoru svog menadzera Rajole,i umesto da dodje u city kao zamenu za yayu turea on potrci u junajted,city je nudio juventusu ali samo 55 mil za pogba koliko je on i vredio te 2016-e godine ali je junajted bio ludji i platio skoro duplu cenu oko 95 mil,za coveka kojim treba okuruzenje da bi bio dobar a u junajtedu ga nema,i umesto da igra sa de burynom,david i bernardo Silvom na sredini on igra sa maticem i Mc tominejem,i sad pravi haos u ekipi plata mu je astronomska,menadzer gleda da ga 100 puta pre proda nebi li zaradio sto vise od provizije i na kraju najludji je junajted koji To sve placa

rd7

pre 4 godine

A krivili ste svi Murinja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bromazepam, 13. maj 2019 10:24) # Link komentara

Murinjo i jeste bio deo problema takodje,i to veliki deo problema, to sto ima mnogo dubljih problema u klubu ne znaci da treba Murinja lisiti krivice.

woah

pre 4 godine

Bio dobar u Italiji, njima bio dobar, a ovima ne valja. Kad god ekipa us.re, kriv Pogba. Čovek zna da vredi, neće iz principa da trpi maltretiranje. Sve i da je koštao 500 miliona, nije on taj koji određuje cenu. Ako ga navijači vređaju, ne oseća se dobro i samim tim i ne igra dobro. Zato će biti odličan u Realu.

Stefan

pre 4 godine

Junajtedu treba ozbiljan trener kao prvo,kao drugo treba tom treneru dati novca i vremena da bi Junajted vratio u rang kakav su sad Siti i Liverpul. Totenhem i Arsenal ozbiljno napreduju, i Čelsi će sigurno ako prodaje Azara nekako uspeti da ukine transfer ban i potrositi dosta novca. Imaju Sarija,ako mu daju vremena a mislim da hoce on ce im doneti rezultate. Junajted u o poredjenju sa njima a i cak i sa nekim slabijim timovima(Vulverhempton,Lester,Everton) imaju slabijeg i neiskusnog trenera. Treba naci nekog novog koji forsira napadacki stil fudbala,nekog ko ce privuci velike igrace u klub. Nisu trebali da otpuste Murinja ako nemaju bolju zamenu. Ko bi to bio ne znam,svi koji mogu da im pomognu su sada nemoguca misija. Mozda da probaju sa trenerom Monaka. Ili da daju sansu nekom mladom i perspektivnom treneru

mbs

pre 4 godine

A krivili ste svi Murinja.
(Bromazepam, 13. maj 2019 10:24

@brom
murinjo jeste glavni krivac. zamisli kakav manijak treba da budeš da igrači bez tebe pobede 10 utakmica za redom, a pre toga sa tobom izgube 10!?!?! solkskjer nije nikakav trener takodje. on ih je samo pustio da igraju pošto nema pojma. kad više nisu imali motiva nisu ni igrali a nisu imali ni trenera da ih ponovo pokrene.

Da se konačno odmorimo od tripl-dabla

pre 4 godine

Murinjo je oterao Švajnija i silne milione protračio na ovog malomokrolužanina, a onda je, pošto je ukanalio klub i sam dobio nogu.

woah

pre 4 godine

Bio dobar u Italiji, njima bio dobar, a ovima ne valja. Kad god ekipa us.re, kriv Pogba. Čovek zna da vredi, neće iz principa da trpi maltretiranje. Sve i da je koštao 500 miliona, nije on taj koji određuje cenu. Ako ga navijači vređaju, ne oseća se dobro i samim tim i ne igra dobro. Zato će biti odličan u Realu.

Jeremy

pre 4 godine

Kritikovao sam posebnog, ali realna slika đavola je da su i pre njega kola počela da škripe. Zato je i Fergi otišao, znao je da će ako ostane biti iznošen na nosilima za godinu, dve.

Misa

pre 4 godine

Treba ga se resiti sto pre. Hereru su pustili, nisu normalni. I da, murinjo JESTE BIO KRIV. on je isao protiv filozogije kluba on je dovodio igrace, on i pogba su napravili toksicnu atmosferu

Kalčo 2000ih

pre 4 godine

A krivili ste svi Murinja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bromazepam, 13. maj 2019 10:24)

A ko je doveo Lukakua i ovog? Mojes?

Negativni

pre 4 godine

Treba ga se resiti sto pre. Hereru su pustili, nisu normalni. I da, murinjo JESTE BIO KRIV. on je isao protiv filozogije kluba on je dovodio igrace, on i pogba su napravili toksicnu atmosferu
(Misa, 13. maj 2019 11:37)

A šta je to fiziologija kluba? Koju to "fiziologiju" ima taj klub? Klub kao i svaki bogati klub, nikakve tu fiziologije nema. Ima samo rezultat - dobar ili loš.
Murinjo nije napravio nikakvu toksičnu atmosferu, već nije dozvoljavao da igrači luzerskog mentaliteta njemu odredjuju kako i gde će da igraju. Dok su ga slušali, Pogba je bio odličan, Lukaku takodje. Čim su počeli da se ponašaju kao seka-perse došlo je do problema. A to sve ide od uprave. Zašto su uopšte kupovali Murinja ako ne žele u trku za trofejima? Ole je tačno po meri sadašnje ambicije kluba. Imaju lovu, neće dovesti ni jednog vrhunskog igrača i biće izmedju 5 i 8. mesta u Ligi i sledeće sezone. Murinjo je čovek starog kova, zna da trofeje i uspehe donose samo disciplina i ozbiljna odbrana. Ako Mesi u Barsi može da igra odbranu itekako u onim najvažnijim mečevima, zašto to ne bi igrao i Pogba? Junajted je postao luzerski tim i tu za Murinja nema mesta.

Stefan

pre 4 godine

Junajtedu treba ozbiljan trener kao prvo,kao drugo treba tom treneru dati novca i vremena da bi Junajted vratio u rang kakav su sad Siti i Liverpul. Totenhem i Arsenal ozbiljno napreduju, i Čelsi će sigurno ako prodaje Azara nekako uspeti da ukine transfer ban i potrositi dosta novca. Imaju Sarija,ako mu daju vremena a mislim da hoce on ce im doneti rezultate. Junajted u o poredjenju sa njima a i cak i sa nekim slabijim timovima(Vulverhempton,Lester,Everton) imaju slabijeg i neiskusnog trenera. Treba naci nekog novog koji forsira napadacki stil fudbala,nekog ko ce privuci velike igrace u klub. Nisu trebali da otpuste Murinja ako nemaju bolju zamenu. Ko bi to bio ne znam,svi koji mogu da im pomognu su sada nemoguca misija. Mozda da probaju sa trenerom Monaka. Ili da daju sansu nekom mladom i perspektivnom treneru

Jugram Haschwalth

pre 4 godine

"Zamolio da oproste na losoj partiji" i "pokazao rukama da se spuste tenzije"

Gde se tacno on tu svadjao sa navijacima?

Ogradjujem se da ne mogu trenutno da pogledam snimak i komentarisem samo clanak.

sale

pre 4 godine

Problematičan momak, valjda neće kap Baloteli završiti.. veliki talenat a i psihički poremećaj
(Paki, 13. maj 2019 10:20)
Nije on problematisch, on je samo izvikan igrac.

Andjus

pre 4 godine

Uzima im covjek pare, malo nabaci koju frizuricu, zeza se po instagramu, slavi gol protiv hadersfilda kao da je liga prvaka, ostale utakmice prespava, zivi ko car, boli ga uvo. Pogbasticno nema sta. Fergi je ovakve najurio ko pacice dok danasnji placaju po 100 miliona.

estiar

pre 4 godine

Kad se pogleda sastav, to je slop svih prethodnih menadzera nakon Fergusona. Ole ima sansu da raspusti ovaj tim i da slopi novi koji ce poceti da osvaja nesto tek za par godina, ali da kasnije to bude u kontinuitetu. Pola tima ce sad da ode. Da dovedu 1-2 zvezde, a ostalo vecinom mlade igrace i da forsiraju svoj podmladak.
Prica se da su vec dogovorili transfer Sanca, dok se De Ligt razmislja izmedju Uniteda i Barce.

Adriano_Galliani

pre 4 godine

Kao i svi drugi crnci kad dođu do love polude.PS da nemisli neko da sam rasista i sl al je tako.
(Pivke, 13. maj 2019 13:37)

Sedorf, Rajkard, Kante, Makelele, Desai, Wea... Spisak je predug. Ali zato Sasa Curcic, Darko Milicic, Mirko Vučinic... Ima primera koliko hoćeš.

Soni

pre 4 godine

Decko malo vise nije normalan. Al zaboli ga ona stvar realno, frajer je uzeo kes. Vec sad sa 25 godina je tezak najmanje 80-90 miliona evra !!

rd7

pre 4 godine

A krivili ste svi Murinja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bromazepam, 13. maj 2019 10:24) # Link komentara

Murinjo i jeste bio deo problema takodje,i to veliki deo problema, to sto ima mnogo dubljih problema u klubu ne znaci da treba Murinja lisiti krivice.

Znalac

pre 4 godine

Ja to piseme uvek.Nema srece sa Pogbom
Gde god ode bice problem.To je tako kada umisli da je zvezda i bog.Sto pre ga oteraju bice bolje za MU
Za los rezulat kriv je 80%

frosty

pre 4 godine

@Kalčo 2000ih
Lukakua Murinjo, Pogbu sportski direktor koji im nema pojma o fudbalu. Zapravo im je Murinjo trazio novog stopera i desno krilo(koje uzgred i nemaju) i nije dobio nista. Vecina igraca su potpisani i samo dati Murinju da uradi sta moze sa njima.

netko

pre 4 godine

Ako Mesi u Barsi može da igra odbranu itekako u onim najvažnijim mečevima, zašto to ne bi igrao i Pogba? Junajted je postao luzerski tim i tu za Murinja nema mesta.
(Negativni, 13. maj 2019 13:05)

kad si ti video da mesi igra odbranu???

pa on se u zadnje vreme cuva ko da su mu noge od stakla, opustio se, ostario, skuplja cetvrtinu meca snagu za 5 minuta trcanja sa loptom.

oni su pukli i delom zato sto se on i suarez protiv liverpula gotovo nisu ni vracali na svoju stranu terena...trckarali i setali se na protivnickoj polovini ceo mec cekajuci loptu dok je dobar deo igre bio na njihovoj polovini. crko im ceo tim trceci i umesto njih dvojice (tu je i valverde kriv sto im ekipa nije fizicki spremna niti ima muda na podvikne na mesija i suareza da se trgnu malo), nijednom nisu pritrcali da pomognu odbrani, kod onog blesavog kornera za 4. gol mesi je stojao negde na polovini terena..

kako fudbal propada otkad je dosla ova nova generacija igraca..zamislite bekama da se ovako ponasa nakon kopacke fergusona..ne ide..iako je bio megazvezda cutao je i trpeo trenera jer je znao sta je autoritet i imao toliko mozga razume da postoji razlog zasto se trener slusa.

sad ferguson da opali mesija,pogbu, penalda itd zbog svojeglavosti ili nezalaganja, sutno bi ga klub u roku od odma..a mozda bi i sam otisao jer ne bi dozvolio da mu mesiji pogbe i slicni naredjuju..

mnogo toga dozvoljavaju sebi danasnji fudbaleri, ali i klubovi kopaju jamu sebi dajuci im vlast u ruke.

onako bez lupetanja

pre 4 godine

Da li je kriv Murinjo, to je totalno nebitno.
Činjenica neosporna niti je Murinjo trener za Man U niti Pogba igrač za isti.
Sve ostalo staje u to.

Greške su pravljene i ispravljane u hodu, bar su tako mislili a dobili su ništa.
Man U treba da teži ka igračima tipa Kros, Eriksen i prema njima da dodaje "ukrase", krila i krilne napadače.
Čeka ih totalni remont i pozadi, mada imaju pregršt igrača možda i skockaju 4 uz jedno pojačanje.
Kičma tima im fali, vezni red koji zna da menja ritam. Nedostaje im 2 igrača koji baš znaju sa loptom.

Apk

pre 4 godine

Jasno je da Pogba ne može u kontinuitetu da igra u premier ligi. I Italiji je to mogao, jer malo malo pa naiđe laka utakmica u kojoj se i ne primeti ukoliko je prespava (plus je igrao u daleko najjačem klubu). Pogba je odličan za takmičenja poput Lige Šampiona ili reprezentativih takmičenja gde je manji broj utakmica, ali kontinuitet da održi cele sezone, nema šanse!
Junajted treba da ga proda dok mu je visoka cena i fino zaradi!

mr.wolf

pre 4 godine

Kritikovao sam posebnog, ali realna slika đavola je da su i pre njega kola počela da škripe. Zato je i Fergi otišao, znao je da će ako ostane biti iznošen na nosilima za godinu, dve.
(Jeremy, 13. maj 2019 12:22)

Da, Fergi je bas zato otiso. A nije otisao zato sto je 26 godina vodio tim i sto je otisao sa mesta trenera u 70+ godina. Sta sve covek moze da procita ovde, cudo. Ma trebao je da ostane jos, da vodi tim do svoje 98 godine.

Hala Madrid

pre 4 godine

A krivili ste svi Murinja.(Bromazepam, 13. maj 2019 10:24@brommurinjo jeste glavni krivac. zamisli kakav manijak treba da budeš da igrači bez tebe pobede 10 utakmica za redom, a pre toga sa tobom izgube 10!?!?! solkskjer nije nikakav trener takodje. on ih je samo pustio da igraju pošto nema pojma. kad više nisu imali motiva nisu ni igrali a nisu imali ni trenera da ih ponovo pokrene.
(mbs, 13. maj 2019 11:44)
Po tebi Junajted treba po jednog novog trenera na svakih 10 utakmica

Igor

pre 4 godine

Ovde se ne zna ko je gori,Pogba koji je potrcao za parama po nagovoru svog menadzera Rajole,i umesto da dodje u city kao zamenu za yayu turea on potrci u junajted,city je nudio juventusu ali samo 55 mil za pogba koliko je on i vredio te 2016-e godine ali je junajted bio ludji i platio skoro duplu cenu oko 95 mil,za coveka kojim treba okuruzenje da bi bio dobar a u junajtedu ga nema,i umesto da igra sa de burynom,david i bernardo Silvom na sredini on igra sa maticem i Mc tominejem,i sad pravi haos u ekipi plata mu je astronomska,menadzer gleda da ga 100 puta pre proda nebi li zaradio sto vise od provizije i na kraju najludji je junajted koji To sve placa