Nedelja, 12.05.2019.

08:30

Cicipas: Nisam igrao protiv Novaka na šljaci, ne znam šta da očekujem

Mladi grčki teniser Stefanos Cicipas pobedom protiv Rafaela Nadala od 6:4, 2:6, 6:3 plasirao se u finale Mastersa u Madridu.

Izvor: Z.K.

Cicipas: Nisam igrao protiv Novaka na šljaci, ne znam šta da oèekujem IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

Nenad

pre 4 godine

Grk je osveženje za sv. tenis po svemu i želim mu svu sreću, ali tek danas protiv Novaka će da vidi gde mu je mesto. Idemoooo Nole....

nejasno

pre 4 godine

Do juče su Novakovi navijači tvrdili da njihovog miljenika ne interesuju mastersi i "savjetovali" ga da ih se mane a da se posveti osvajnju GS.Sad ga međutim bodre iz sve snage da osvoji ovaj u Madridu,pa se pitam što je uopšte igrao i što želi da osvaji trofej ,što ga oni bodre kad ga mastersi ne interesuju?!Ili ga ipak interesuju,kao i njegove navijače.

Jova

pre 4 godine

Dobar je Cicipas, ima igru, dosta je borben i ne popušta pod pritiskom kad igra protiv provjerenih asova. Ali...tu je caka, može igrati rasterećeno pošto nije u ulozi favorita. Kako se nositi s istim kad sam bude ne lovac nego lovina, pitanje je sad.

Gledala sam ga ove godine na ne znam više kojem turniru kad je igrao s Aliasimom. Tek se probio među prvih deset i svi su očekivali sigurnu pobjedu. Aliasim nije odigrao ništa posebno ali Cicipas nije mogao pogoditi, da parafriziram, ni vazduh. A mali je prije tog meča imao pozitivan skor ( 3:0, čini mi se ). Cicipas je u tom meču bio toliko nervozan da je to čudo jedno.

Da se razumijemo, volim tenis, gledala sam ga prije Novaka a i posle ću, te Cicipasu želim puno uspjeha ( da i Grci malo polude...he,he ) kao i ostalim mladim igračima koji niču na sve strane, uključujući i našeg Miomira.

A za danas ne brinem, biće onako kako Novaku odgovara.

Pozdrav svima

Poštovalac igre

pre 4 godine

Nole jeste favorit!" Al" ne otpisujte Cicipasa lako večeras u finalu jer on nema šta da izgubi a već je igrao jedno finale mastersa u Torontu. Još juče dobio kralja šljake biće silno motivisan do kraja da sprovede ono što je izbrusio još u Estorilu.

Bez mozga

pre 4 godine

to se bas videlo na rgu protiv nadala ili protiv waw 2015 ili fed 2011
(retko pametan, 12. maj 2019 11:58)

Kada u necijoj karijeri "pronadjes" dva-tri losa nastupa , pa ti je to argument...nidje mozga

22 Djenka

pre 4 godine

Novak ovo dobija danas. A sad pogledajte računicu: Ako uzme RG, odbrani polufinale Rima, može se ponoviti maj 2016. kada je imao više poena od drugog i trećeg zajedno.

BarbaDjole

pre 4 godine

Samo da Nole ne udje u ovo finale kao protiv Kačanova i Zvereva na kraju prošle sezone. Realno je i dosta odmorniji, ne bi smeo da ispusti ovo.

Dantes

pre 4 godine

Novaku su ovo trening mecevi za RG
Sve dotle mu je sada nebitno
Mozda bio bio vise motovisan da je sa druge strane Nadal ali sta je tu je

Caw

pre 4 godine

Vidi ga kako glumi nekog finog i pristojnog momka.
Ko malo bolje prati zna kakav je naduvan, pun sebe, egocentričan.
Osvežite malo pamćenje kako je maltretirao onu devojčicu što mu dodaje peškir.
Istuširaj ga Nole pa ga pošalji kod firzera, maminog lepotana

Roki cetri

pre 4 godine

Nole uzmi Madrid kad ti se vec ponudio.U Rimu tankiraj i onda juris na RG.Nakon RG pocni sa jedenjem trave da se priviknes na okus,trebat ce ti nakon finala Wimbeldona.Ove godine pise se nova istorija u tenisu.

marifetluk

pre 4 godine

Pa da vidimo od cega je next gen? Za tenis bi bilo dobro da mladi pocnu da uzimaju titule, tako da nema loseg ishoda. P. S. Nesto se niko ne osvrce na cinjenicu da je Novak protiv Tima igrao posle dana pauze, a da je ovaj prethodno imao tezak mec sa Federerom?

Проф.др.Новак Ђоковић

pre 4 godine

Очекуј едукацију од стране, првог играча света.Ништа није спорно, што се тиче удараца код вас младих.Спорно је којом јачином ударити лоптицу,у односу на подлогу и противника.Али за те ствари, треба имати нешто, што се зове искуство.Данас ће ти професор објаснити а на теби је да то репродукујеш и надграђујеш у даљој каријери.Ред,рад и дисциплина се подразумевају.

izhlapjeli starac

pre 4 godine

Novak bi trebalo danas da dobije i u Rimu rano da ispadne i da se mirno spremi za RG. Jer ako drugi put uzme nekalendarski slem....

Perikle

pre 4 godine

Nadal je pase, njegova igra je godinama ista,i totalno je anahrona.Trebalo bi da promeni tim,i da osveži igru,inače će brzo da potone.Nole bi ga počistio da je kojim slučajem prošao u finale.kao u Australiji.Cicipas je odličan za svojih 20 godina. Budući broj 1!

Vlado

pre 4 godine

Potpuno otvoren mec.
Cicipas me odusevio protiv Rafe.
Ima velike sanse da bude nova zvezda tenisa.
A tek 20 god.
Svaka cast!
Naravno da mooze dobiti i Noleta.
Sem toga vodi 1:0 u mecevima.
Jedan od rijetkih sa pozitvnim skorom.

antiDebil

pre 4 godine

Vidi ga kako glumi nekog finog i pristojnog momka.
Ko malo bolje prati zna kakav je naduvan, pun sebe, egocentričan.
Osvežite malo pamćenje kako je maltretirao onu devojčicu što mu dodaje peškir.
Istuširaj ga Nole pa ga pošalji kod firzera, maminog lepotana
(Caw, 12. maj 2019 11:02)

Tacno !
Pravio je scenu nakon poraza od Medvedeva, cini mi se u Majamiju prosle godine. Ima neceg dripackog u sebi !!

retko pametan

pre 4 godine

Kad Novak igra kako ume, svejedno je koja je podloga, ko je protivnik, kakva je publika, ko je sudija...Nole je SOKO nas!
(Sasa NS, 12. maj 2019 10:11)

to se bas videlo na rgu protiv nadala ili protiv waw 2015 ili fed 2011

IL

pre 4 godine

Bice sigurno jako zanimljiv mec. Cicipas igra izvanredno, dobro i mnogo lepo. Iskusno i neustrasivo. Odusevila su me mnoga njegova resenja u mecu protiv Nadala ali, da podvucem, posebno njegov bekend volej blokirajuci sa osnovne linije. Siguran u sebe i ne trosi misli na to ko je na suprotnoj strani, videli smo kako je kralja sljake ubedljivo i nadmocno pobedio. Radujem se uzbudljivom mecu.

Djordje NS

pre 4 godine

Pa ovako: očekuj prenemaganje, lomljenje reketa, glumljenje povrede, i pokušaj da te izbaci iz igre ne-teniskim metodama.
(pip, 12. maj 2019 09:12)

Vrlo originalno, nema šta...a sad skini taj kalendar sa zida iz 2008. godine i pogledaj kroz prozor, sada je 2019..

antiDebil

pre 4 godine

Sreća u žreb te Novak nije naleteo na ovog momka ranije. Ovaj mali je budućnost svetskog tenisa. Srećno Nole!
(miki, 12. maj 2019 09:51)

Videcemo da li je buducnost. Trenutno je u uzlet fazi, u onoj u kojoj je Zverev bio pre 2 godine, prosle godine je stagnirao na tom nivou, ove potonuo, videcemo da li krenuti dalje ili ce ostati na istom. Sve to isto vazi i za Grka...

Ratluk

pre 4 godine

Nole - Cicipas, Srbin i Grk, kakav duel dva stuba pravoslavlja, mogu slobodno reći dva stuba srbstva, jer i Grci su Srbi. Žao mi je samo što naš Novak nije onaj ortodoksan Srbin s dna kace, kakav nam treba, nego se udvara Hrvatima, ali navijamo za njega jer boljeg nemamo

IL

pre 4 godine

Samo da dodam, i mnogo harizmatican decko. Od vremena mladog Nadala, kad se tek pojavio na turu, nije tenis imao ovakvu harizmaticnu bombu. Uz to, nije nadmen i pun sebe. Slusacemo ponovo ciku i vrisku mladih devojcica sa tribina na njegovim mecevima.:-)

Dynamic

pre 4 godine

Ako ti momče uspeš da ponoviš tu partiju od sinoć onda ti skidam kapu. Imaš moj naklon i za ovo do sad ali nanizati Zvereva, Nadala pa Novaka u finalu ne može bilo ko.

zdenko

pre 4 godine

Pa ako ćemo pošteno gledati na Novaka i na Cicipasa, ne smemo zaboraviti veliku razliku u godinama, koja ide u prilog mlađem. Merilo bi bilo da se sastaje sa recimo Timom, Zverevim ili Hačanovom. Trebalo bi po logici stvari da grk ima više snage za dužu borbu od Novaka, ali ovde i glava igra ulogu. Videćemo šta će biti, verujem u pobedu Novaka ako mu je stalo do nje mnogo. U Rimu brani dosta bodova, pa mora voditi računa i o tome. Priprema se mudro za RG, pa možda sutra odigra za nijansu bolje nego juče bez preteranog trošenja. Sretno Novače.

323

pre 4 godine

Jeste ovaj momak talentovan ali moj utisak je da je Rafa odigrao ocajno. Prodao je toliko lakih poena sto nije njemu svojstveno, jos na sljaci? Pa sta drugo moze da ocekuje osim poraza? Mislim da ovako slabo Novak ne moze da odigra. Inace izgubice. Ako Novaka sluzi retern Cicipasu nece da padne napamet da izlazi na mrezu kao protiv Rafe. Za mene je Novak enigma u ovom trenutku jer nisam siguran u kakvoj je formi ali znam da ima srce sampiona. Bice zanimljiv mec.

Nata

pre 4 godine

Ja bih iskreno volela da Novak dobije ovo finale i da onda igra opusten u Rimu bez ikakvih ocekivanja i onda opet potegne na RG. Zasto? Ovako ce malo Grka da spusti na zemlju i izjednaci H2H,i drugo nece biti taj preko koga ce jos jedan nextgen teniser da dogura do prve velike titule. Podsetimo se.

Zverev- prvi masters protiv Novaka-Rim 2017, onda prvo ATP finale prosle godine opet protiv Novaka
Hacanov- prvi masters protiv Novaka-Pariz(2018)

Medvedev I Cicipas vec imaju pobedu protiv Novaka na mastersima.

Znam da su grend slemovi najvazniji ali sigurno pomaze da se osvoji koji masters cisto zbog samopouzdanja. Ne znam, mozda gresim.


U svakom slucaju ovaj dan ce biti veoma interesantan ili veoma stresan. Novak u 6:30 za titulu a Jokic u 9:30 za prolaz u west conference final. Znaci, bar jedno od njih dvojice da pobedi bice super jer ovako ne mogu da se nerviram ceo dan. To nije zdravo za moju dusu!

Dott

pre 4 godine

Cicipas jeste pobedio kralja sljake, ali kako god to pretenciozno zvucalo, na sljaci postoji jedan tezi protivnik od Nadala, a to je Novak Djokovic, jer on nece Cicipasu dozvoliti da se ramase kako mu je to Nadal dozvolio.
Novak igra pametan tenis u kome mu je cilj prvo neutralisati protivnikovu igrau, pa Cicipas u mecu sa Novakom nece liciti na sebe iz prethodnog dana. Novak ce cicipasu slati duboke lopte na bekend, dok ce mu na forhend slati vinere i tesko uhvatljive lopte iz kojih nece moci da napada.
Znam da mnogi videvsi Cicipasovu ubitacnu igru, daju izvesnu prednost njemu veceras, ali ne shvataju da veceras necemo gledati takvu leprsavu igru Cicipasa. Prvi mec protiv Novaka istina dobio je, ali u mnogome zbog toga sto je za Novaka cicipas bio nepoznanica, samim tim nije ni mogao pripremiti neku taktiku, veceras, verujem da ce biti sasvim druga prica.

Redalltheway

pre 4 godine

Svaka ti cast Stefanose,sjajan si teniser vec,i bices jos bolji sigurno.
Ipak,nikakva priprema,mentalna ili nekakva druga te ne mogu spasiti poraza.
U svakom slucaju lepo je sto se nadas.

4444

pre 4 godine

Deluje kao da Noletu fali motiva nekad, jer realno cilj su najveci trofeji, jos je siguran na prvom mestu do kraja godine sa prosecnim rezultatima. I onda bum, Tim dobije Nadala i Federera i onda juce Nole mora samo da dokaze da je najbolji kad to hoce :) mislim da ce sada imati motiv i u finalu protiv Grka, cisto da pokaze da i dalje moraju da vezbaju. Lagan si Nole, igras kad ti mislis da treba!!! Bravo doktore

Nata

pre 4 godine

Ja bih iskreno volela da Novak dobije ovo finale i da onda igra opusten u Rimu bez ikakvih ocekivanja i onda opet potegne na RG. Zasto? Ovako ce malo Grka da spusti na zemlju i izjednaci H2H,i drugo nece biti taj preko koga ce jos jedan nextgen teniser da dogura do prve velike titule. Podsetimo se.

Zverev- prvi masters protiv Novaka-Rim 2017, onda prvo ATP finale prosle godine opet protiv Novaka
Hacanov- prvi masters protiv Novaka-Pariz(2018)

Medvedev I Cicipas vec imaju pobedu protiv Novaka na mastersima.

Znam da su grend slemovi najvazniji ali sigurno pomaze da se osvoji koji masters cisto zbog samopouzdanja. Ne znam, mozda gresim.


U svakom slucaju ovaj dan ce biti veoma interesantan ili veoma stresan. Novak u 6:30 za titulu a Jokic u 9:30 za prolaz u west conference final. Znaci, bar jedno od njih dvojice da pobedi bice super jer ovako ne mogu da se nerviram ceo dan. To nije zdravo za moju dusu!

323

pre 4 godine

Jeste ovaj momak talentovan ali moj utisak je da je Rafa odigrao ocajno. Prodao je toliko lakih poena sto nije njemu svojstveno, jos na sljaci? Pa sta drugo moze da ocekuje osim poraza? Mislim da ovako slabo Novak ne moze da odigra. Inace izgubice. Ako Novaka sluzi retern Cicipasu nece da padne napamet da izlazi na mrezu kao protiv Rafe. Za mene je Novak enigma u ovom trenutku jer nisam siguran u kakvoj je formi ali znam da ima srce sampiona. Bice zanimljiv mec.

Dott

pre 4 godine

Cicipas jeste pobedio kralja sljake, ali kako god to pretenciozno zvucalo, na sljaci postoji jedan tezi protivnik od Nadala, a to je Novak Djokovic, jer on nece Cicipasu dozvoliti da se ramase kako mu je to Nadal dozvolio.
Novak igra pametan tenis u kome mu je cilj prvo neutralisati protivnikovu igrau, pa Cicipas u mecu sa Novakom nece liciti na sebe iz prethodnog dana. Novak ce cicipasu slati duboke lopte na bekend, dok ce mu na forhend slati vinere i tesko uhvatljive lopte iz kojih nece moci da napada.
Znam da mnogi videvsi Cicipasovu ubitacnu igru, daju izvesnu prednost njemu veceras, ali ne shvataju da veceras necemo gledati takvu leprsavu igru Cicipasa. Prvi mec protiv Novaka istina dobio je, ali u mnogome zbog toga sto je za Novaka cicipas bio nepoznanica, samim tim nije ni mogao pripremiti neku taktiku, veceras, verujem da ce biti sasvim druga prica.

Dynamic

pre 4 godine

Ako ti momče uspeš da ponoviš tu partiju od sinoć onda ti skidam kapu. Imaš moj naklon i za ovo do sad ali nanizati Zvereva, Nadala pa Novaka u finalu ne može bilo ko.

Redalltheway

pre 4 godine

Svaka ti cast Stefanose,sjajan si teniser vec,i bices jos bolji sigurno.
Ipak,nikakva priprema,mentalna ili nekakva druga te ne mogu spasiti poraza.
U svakom slucaju lepo je sto se nadas.

zdenko

pre 4 godine

Pa ako ćemo pošteno gledati na Novaka i na Cicipasa, ne smemo zaboraviti veliku razliku u godinama, koja ide u prilog mlađem. Merilo bi bilo da se sastaje sa recimo Timom, Zverevim ili Hačanovom. Trebalo bi po logici stvari da grk ima više snage za dužu borbu od Novaka, ali ovde i glava igra ulogu. Videćemo šta će biti, verujem u pobedu Novaka ako mu je stalo do nje mnogo. U Rimu brani dosta bodova, pa mora voditi računa i o tome. Priprema se mudro za RG, pa možda sutra odigra za nijansu bolje nego juče bez preteranog trošenja. Sretno Novače.

4444

pre 4 godine

Deluje kao da Noletu fali motiva nekad, jer realno cilj su najveci trofeji, jos je siguran na prvom mestu do kraja godine sa prosecnim rezultatima. I onda bum, Tim dobije Nadala i Federera i onda juce Nole mora samo da dokaze da je najbolji kad to hoce :) mislim da ce sada imati motiv i u finalu protiv Grka, cisto da pokaze da i dalje moraju da vezbaju. Lagan si Nole, igras kad ti mislis da treba!!! Bravo doktore

Caw

pre 4 godine

Vidi ga kako glumi nekog finog i pristojnog momka.
Ko malo bolje prati zna kakav je naduvan, pun sebe, egocentričan.
Osvežite malo pamćenje kako je maltretirao onu devojčicu što mu dodaje peškir.
Istuširaj ga Nole pa ga pošalji kod firzera, maminog lepotana

Djordje NS

pre 4 godine

Pa ovako: očekuj prenemaganje, lomljenje reketa, glumljenje povrede, i pokušaj da te izbaci iz igre ne-teniskim metodama.
(pip, 12. maj 2019 09:12)

Vrlo originalno, nema šta...a sad skini taj kalendar sa zida iz 2008. godine i pogledaj kroz prozor, sada je 2019..

22 Djenka

pre 4 godine

Novak ovo dobija danas. A sad pogledajte računicu: Ako uzme RG, odbrani polufinale Rima, može se ponoviti maj 2016. kada je imao više poena od drugog i trećeg zajedno.

BarbaDjole

pre 4 godine

Samo da Nole ne udje u ovo finale kao protiv Kačanova i Zvereva na kraju prošle sezone. Realno je i dosta odmorniji, ne bi smeo da ispusti ovo.

IL

pre 4 godine

Bice sigurno jako zanimljiv mec. Cicipas igra izvanredno, dobro i mnogo lepo. Iskusno i neustrasivo. Odusevila su me mnoga njegova resenja u mecu protiv Nadala ali, da podvucem, posebno njegov bekend volej blokirajuci sa osnovne linije. Siguran u sebe i ne trosi misli na to ko je na suprotnoj strani, videli smo kako je kralja sljake ubedljivo i nadmocno pobedio. Radujem se uzbudljivom mecu.

antiDebil

pre 4 godine

Sreća u žreb te Novak nije naleteo na ovog momka ranije. Ovaj mali je budućnost svetskog tenisa. Srećno Nole!
(miki, 12. maj 2019 09:51)

Videcemo da li je buducnost. Trenutno je u uzlet fazi, u onoj u kojoj je Zverev bio pre 2 godine, prosle godine je stagnirao na tom nivou, ove potonuo, videcemo da li krenuti dalje ili ce ostati na istom. Sve to isto vazi i za Grka...

Dantes

pre 4 godine

Novaku su ovo trening mecevi za RG
Sve dotle mu je sada nebitno
Mozda bio bio vise motovisan da je sa druge strane Nadal ali sta je tu je

Roki cetri

pre 4 godine

Nole uzmi Madrid kad ti se vec ponudio.U Rimu tankiraj i onda juris na RG.Nakon RG pocni sa jedenjem trave da se priviknes na okus,trebat ce ti nakon finala Wimbeldona.Ove godine pise se nova istorija u tenisu.

Проф.др.Новак Ђоковић

pre 4 godine

Очекуј едукацију од стране, првог играча света.Ништа није спорно, што се тиче удараца код вас младих.Спорно је којом јачином ударити лоптицу,у односу на подлогу и противника.Али за те ствари, треба имати нешто, што се зове искуство.Данас ће ти професор објаснити а на теби је да то репродукујеш и надграђујеш у даљој каријери.Ред,рад и дисциплина се подразумевају.

antiDebil

pre 4 godine

Vidi ga kako glumi nekog finog i pristojnog momka.
Ko malo bolje prati zna kakav je naduvan, pun sebe, egocentričan.
Osvežite malo pamćenje kako je maltretirao onu devojčicu što mu dodaje peškir.
Istuširaj ga Nole pa ga pošalji kod firzera, maminog lepotana
(Caw, 12. maj 2019 11:02)

Tacno !
Pravio je scenu nakon poraza od Medvedeva, cini mi se u Majamiju prosle godine. Ima neceg dripackog u sebi !!

izhlapjeli starac

pre 4 godine

Novak bi trebalo danas da dobije i u Rimu rano da ispadne i da se mirno spremi za RG. Jer ako drugi put uzme nekalendarski slem....

Bez mozga

pre 4 godine

to se bas videlo na rgu protiv nadala ili protiv waw 2015 ili fed 2011
(retko pametan, 12. maj 2019 11:58)

Kada u necijoj karijeri "pronadjes" dva-tri losa nastupa , pa ti je to argument...nidje mozga

Jova

pre 4 godine

Dobar je Cicipas, ima igru, dosta je borben i ne popušta pod pritiskom kad igra protiv provjerenih asova. Ali...tu je caka, može igrati rasterećeno pošto nije u ulozi favorita. Kako se nositi s istim kad sam bude ne lovac nego lovina, pitanje je sad.

Gledala sam ga ove godine na ne znam više kojem turniru kad je igrao s Aliasimom. Tek se probio među prvih deset i svi su očekivali sigurnu pobjedu. Aliasim nije odigrao ništa posebno ali Cicipas nije mogao pogoditi, da parafriziram, ni vazduh. A mali je prije tog meča imao pozitivan skor ( 3:0, čini mi se ). Cicipas je u tom meču bio toliko nervozan da je to čudo jedno.

Da se razumijemo, volim tenis, gledala sam ga prije Novaka a i posle ću, te Cicipasu želim puno uspjeha ( da i Grci malo polude...he,he ) kao i ostalim mladim igračima koji niču na sve strane, uključujući i našeg Miomira.

A za danas ne brinem, biće onako kako Novaku odgovara.

Pozdrav svima

Ratluk

pre 4 godine

Nole - Cicipas, Srbin i Grk, kakav duel dva stuba pravoslavlja, mogu slobodno reći dva stuba srbstva, jer i Grci su Srbi. Žao mi je samo što naš Novak nije onaj ortodoksan Srbin s dna kace, kakav nam treba, nego se udvara Hrvatima, ali navijamo za njega jer boljeg nemamo

Perikle

pre 4 godine

Nadal je pase, njegova igra je godinama ista,i totalno je anahrona.Trebalo bi da promeni tim,i da osveži igru,inače će brzo da potone.Nole bi ga počistio da je kojim slučajem prošao u finale.kao u Australiji.Cicipas je odličan za svojih 20 godina. Budući broj 1!

IL

pre 4 godine

Samo da dodam, i mnogo harizmatican decko. Od vremena mladog Nadala, kad se tek pojavio na turu, nije tenis imao ovakvu harizmaticnu bombu. Uz to, nije nadmen i pun sebe. Slusacemo ponovo ciku i vrisku mladih devojcica sa tribina na njegovim mecevima.:-)

marifetluk

pre 4 godine

Pa da vidimo od cega je next gen? Za tenis bi bilo dobro da mladi pocnu da uzimaju titule, tako da nema loseg ishoda. P. S. Nesto se niko ne osvrce na cinjenicu da je Novak protiv Tima igrao posle dana pauze, a da je ovaj prethodno imao tezak mec sa Federerom?

Vlado

pre 4 godine

Potpuno otvoren mec.
Cicipas me odusevio protiv Rafe.
Ima velike sanse da bude nova zvezda tenisa.
A tek 20 god.
Svaka cast!
Naravno da mooze dobiti i Noleta.
Sem toga vodi 1:0 u mecevima.
Jedan od rijetkih sa pozitvnim skorom.

Poštovalac igre

pre 4 godine

Nole jeste favorit!" Al" ne otpisujte Cicipasa lako večeras u finalu jer on nema šta da izgubi a već je igrao jedno finale mastersa u Torontu. Još juče dobio kralja šljake biće silno motivisan do kraja da sprovede ono što je izbrusio još u Estorilu.

Nenad

pre 4 godine

Grk je osveženje za sv. tenis po svemu i želim mu svu sreću, ali tek danas protiv Novaka će da vidi gde mu je mesto. Idemoooo Nole....

retko pametan

pre 4 godine

Kad Novak igra kako ume, svejedno je koja je podloga, ko je protivnik, kakva je publika, ko je sudija...Nole je SOKO nas!
(Sasa NS, 12. maj 2019 10:11)

to se bas videlo na rgu protiv nadala ili protiv waw 2015 ili fed 2011

nejasno

pre 4 godine

Do juče su Novakovi navijači tvrdili da njihovog miljenika ne interesuju mastersi i "savjetovali" ga da ih se mane a da se posveti osvajnju GS.Sad ga međutim bodre iz sve snage da osvoji ovaj u Madridu,pa se pitam što je uopšte igrao i što želi da osvaji trofej ,što ga oni bodre kad ga mastersi ne interesuju?!Ili ga ipak interesuju,kao i njegove navijače.

Ratluk

pre 4 godine

Nole - Cicipas, Srbin i Grk, kakav duel dva stuba pravoslavlja, mogu slobodno reći dva stuba srbstva, jer i Grci su Srbi. Žao mi je samo što naš Novak nije onaj ortodoksan Srbin s dna kace, kakav nam treba, nego se udvara Hrvatima, ali navijamo za njega jer boljeg nemamo

retko pametan

pre 4 godine

Kad Novak igra kako ume, svejedno je koja je podloga, ko je protivnik, kakva je publika, ko je sudija...Nole je SOKO nas!
(Sasa NS, 12. maj 2019 10:11)

to se bas videlo na rgu protiv nadala ili protiv waw 2015 ili fed 2011

IL

pre 4 godine

Samo da dodam, i mnogo harizmatican decko. Od vremena mladog Nadala, kad se tek pojavio na turu, nije tenis imao ovakvu harizmaticnu bombu. Uz to, nije nadmen i pun sebe. Slusacemo ponovo ciku i vrisku mladih devojcica sa tribina na njegovim mecevima.:-)

Caw

pre 4 godine

Vidi ga kako glumi nekog finog i pristojnog momka.
Ko malo bolje prati zna kakav je naduvan, pun sebe, egocentričan.
Osvežite malo pamćenje kako je maltretirao onu devojčicu što mu dodaje peškir.
Istuširaj ga Nole pa ga pošalji kod firzera, maminog lepotana

Redalltheway

pre 4 godine

Svaka ti cast Stefanose,sjajan si teniser vec,i bices jos bolji sigurno.
Ipak,nikakva priprema,mentalna ili nekakva druga te ne mogu spasiti poraza.
U svakom slucaju lepo je sto se nadas.

nejasno

pre 4 godine

Do juče su Novakovi navijači tvrdili da njihovog miljenika ne interesuju mastersi i "savjetovali" ga da ih se mane a da se posveti osvajnju GS.Sad ga međutim bodre iz sve snage da osvoji ovaj u Madridu,pa se pitam što je uopšte igrao i što želi da osvaji trofej ,što ga oni bodre kad ga mastersi ne interesuju?!Ili ga ipak interesuju,kao i njegove navijače.

Nata

pre 4 godine

Ja bih iskreno volela da Novak dobije ovo finale i da onda igra opusten u Rimu bez ikakvih ocekivanja i onda opet potegne na RG. Zasto? Ovako ce malo Grka da spusti na zemlju i izjednaci H2H,i drugo nece biti taj preko koga ce jos jedan nextgen teniser da dogura do prve velike titule. Podsetimo se.

Zverev- prvi masters protiv Novaka-Rim 2017, onda prvo ATP finale prosle godine opet protiv Novaka
Hacanov- prvi masters protiv Novaka-Pariz(2018)

Medvedev I Cicipas vec imaju pobedu protiv Novaka na mastersima.

Znam da su grend slemovi najvazniji ali sigurno pomaze da se osvoji koji masters cisto zbog samopouzdanja. Ne znam, mozda gresim.


U svakom slucaju ovaj dan ce biti veoma interesantan ili veoma stresan. Novak u 6:30 za titulu a Jokic u 9:30 za prolaz u west conference final. Znaci, bar jedno od njih dvojice da pobedi bice super jer ovako ne mogu da se nerviram ceo dan. To nije zdravo za moju dusu!

IL

pre 4 godine

Bice sigurno jako zanimljiv mec. Cicipas igra izvanredno, dobro i mnogo lepo. Iskusno i neustrasivo. Odusevila su me mnoga njegova resenja u mecu protiv Nadala ali, da podvucem, posebno njegov bekend volej blokirajuci sa osnovne linije. Siguran u sebe i ne trosi misli na to ko je na suprotnoj strani, videli smo kako je kralja sljake ubedljivo i nadmocno pobedio. Radujem se uzbudljivom mecu.

Dott

pre 4 godine

Cicipas jeste pobedio kralja sljake, ali kako god to pretenciozno zvucalo, na sljaci postoji jedan tezi protivnik od Nadala, a to je Novak Djokovic, jer on nece Cicipasu dozvoliti da se ramase kako mu je to Nadal dozvolio.
Novak igra pametan tenis u kome mu je cilj prvo neutralisati protivnikovu igrau, pa Cicipas u mecu sa Novakom nece liciti na sebe iz prethodnog dana. Novak ce cicipasu slati duboke lopte na bekend, dok ce mu na forhend slati vinere i tesko uhvatljive lopte iz kojih nece moci da napada.
Znam da mnogi videvsi Cicipasovu ubitacnu igru, daju izvesnu prednost njemu veceras, ali ne shvataju da veceras necemo gledati takvu leprsavu igru Cicipasa. Prvi mec protiv Novaka istina dobio je, ali u mnogome zbog toga sto je za Novaka cicipas bio nepoznanica, samim tim nije ni mogao pripremiti neku taktiku, veceras, verujem da ce biti sasvim druga prica.

Vlado

pre 4 godine

Potpuno otvoren mec.
Cicipas me odusevio protiv Rafe.
Ima velike sanse da bude nova zvezda tenisa.
A tek 20 god.
Svaka cast!
Naravno da mooze dobiti i Noleta.
Sem toga vodi 1:0 u mecevima.
Jedan od rijetkih sa pozitvnim skorom.

Dantes

pre 4 godine

Novaku su ovo trening mecevi za RG
Sve dotle mu je sada nebitno
Mozda bio bio vise motovisan da je sa druge strane Nadal ali sta je tu je

Djordje NS

pre 4 godine

Pa ovako: očekuj prenemaganje, lomljenje reketa, glumljenje povrede, i pokušaj da te izbaci iz igre ne-teniskim metodama.
(pip, 12. maj 2019 09:12)

Vrlo originalno, nema šta...a sad skini taj kalendar sa zida iz 2008. godine i pogledaj kroz prozor, sada je 2019..

323

pre 4 godine

Jeste ovaj momak talentovan ali moj utisak je da je Rafa odigrao ocajno. Prodao je toliko lakih poena sto nije njemu svojstveno, jos na sljaci? Pa sta drugo moze da ocekuje osim poraza? Mislim da ovako slabo Novak ne moze da odigra. Inace izgubice. Ako Novaka sluzi retern Cicipasu nece da padne napamet da izlazi na mrezu kao protiv Rafe. Za mene je Novak enigma u ovom trenutku jer nisam siguran u kakvoj je formi ali znam da ima srce sampiona. Bice zanimljiv mec.

Perikle

pre 4 godine

Nadal je pase, njegova igra je godinama ista,i totalno je anahrona.Trebalo bi da promeni tim,i da osveži igru,inače će brzo da potone.Nole bi ga počistio da je kojim slučajem prošao u finale.kao u Australiji.Cicipas je odličan za svojih 20 godina. Budući broj 1!

izhlapjeli starac

pre 4 godine

Novak bi trebalo danas da dobije i u Rimu rano da ispadne i da se mirno spremi za RG. Jer ako drugi put uzme nekalendarski slem....

22 Djenka

pre 4 godine

Novak ovo dobija danas. A sad pogledajte računicu: Ako uzme RG, odbrani polufinale Rima, može se ponoviti maj 2016. kada je imao više poena od drugog i trećeg zajedno.

4444

pre 4 godine

Deluje kao da Noletu fali motiva nekad, jer realno cilj su najveci trofeji, jos je siguran na prvom mestu do kraja godine sa prosecnim rezultatima. I onda bum, Tim dobije Nadala i Federera i onda juce Nole mora samo da dokaze da je najbolji kad to hoce :) mislim da ce sada imati motiv i u finalu protiv Grka, cisto da pokaze da i dalje moraju da vezbaju. Lagan si Nole, igras kad ti mislis da treba!!! Bravo doktore

marifetluk

pre 4 godine

Pa da vidimo od cega je next gen? Za tenis bi bilo dobro da mladi pocnu da uzimaju titule, tako da nema loseg ishoda. P. S. Nesto se niko ne osvrce na cinjenicu da je Novak protiv Tima igrao posle dana pauze, a da je ovaj prethodno imao tezak mec sa Federerom?

Dynamic

pre 4 godine

Ako ti momče uspeš da ponoviš tu partiju od sinoć onda ti skidam kapu. Imaš moj naklon i za ovo do sad ali nanizati Zvereva, Nadala pa Novaka u finalu ne može bilo ko.

zdenko

pre 4 godine

Pa ako ćemo pošteno gledati na Novaka i na Cicipasa, ne smemo zaboraviti veliku razliku u godinama, koja ide u prilog mlađem. Merilo bi bilo da se sastaje sa recimo Timom, Zverevim ili Hačanovom. Trebalo bi po logici stvari da grk ima više snage za dužu borbu od Novaka, ali ovde i glava igra ulogu. Videćemo šta će biti, verujem u pobedu Novaka ako mu je stalo do nje mnogo. U Rimu brani dosta bodova, pa mora voditi računa i o tome. Priprema se mudro za RG, pa možda sutra odigra za nijansu bolje nego juče bez preteranog trošenja. Sretno Novače.

antiDebil

pre 4 godine

Sreća u žreb te Novak nije naleteo na ovog momka ranije. Ovaj mali je budućnost svetskog tenisa. Srećno Nole!
(miki, 12. maj 2019 09:51)

Videcemo da li je buducnost. Trenutno je u uzlet fazi, u onoj u kojoj je Zverev bio pre 2 godine, prosle godine je stagnirao na tom nivou, ove potonuo, videcemo da li krenuti dalje ili ce ostati na istom. Sve to isto vazi i za Grka...

antiDebil

pre 4 godine

Vidi ga kako glumi nekog finog i pristojnog momka.
Ko malo bolje prati zna kakav je naduvan, pun sebe, egocentričan.
Osvežite malo pamćenje kako je maltretirao onu devojčicu što mu dodaje peškir.
Istuširaj ga Nole pa ga pošalji kod firzera, maminog lepotana
(Caw, 12. maj 2019 11:02)

Tacno !
Pravio je scenu nakon poraza od Medvedeva, cini mi se u Majamiju prosle godine. Ima neceg dripackog u sebi !!

Проф.др.Новак Ђоковић

pre 4 godine

Очекуј едукацију од стране, првог играча света.Ништа није спорно, што се тиче удараца код вас младих.Спорно је којом јачином ударити лоптицу,у односу на подлогу и противника.Али за те ствари, треба имати нешто, што се зове искуство.Данас ће ти професор објаснити а на теби је да то репродукујеш и надграђујеш у даљој каријери.Ред,рад и дисциплина се подразумевају.

BarbaDjole

pre 4 godine

Samo da Nole ne udje u ovo finale kao protiv Kačanova i Zvereva na kraju prošle sezone. Realno je i dosta odmorniji, ne bi smeo da ispusti ovo.

Roki cetri

pre 4 godine

Nole uzmi Madrid kad ti se vec ponudio.U Rimu tankiraj i onda juris na RG.Nakon RG pocni sa jedenjem trave da se priviknes na okus,trebat ce ti nakon finala Wimbeldona.Ove godine pise se nova istorija u tenisu.

Poštovalac igre

pre 4 godine

Nole jeste favorit!" Al" ne otpisujte Cicipasa lako večeras u finalu jer on nema šta da izgubi a već je igrao jedno finale mastersa u Torontu. Još juče dobio kralja šljake biće silno motivisan do kraja da sprovede ono što je izbrusio još u Estorilu.

Jova

pre 4 godine

Dobar je Cicipas, ima igru, dosta je borben i ne popušta pod pritiskom kad igra protiv provjerenih asova. Ali...tu je caka, može igrati rasterećeno pošto nije u ulozi favorita. Kako se nositi s istim kad sam bude ne lovac nego lovina, pitanje je sad.

Gledala sam ga ove godine na ne znam više kojem turniru kad je igrao s Aliasimom. Tek se probio među prvih deset i svi su očekivali sigurnu pobjedu. Aliasim nije odigrao ništa posebno ali Cicipas nije mogao pogoditi, da parafriziram, ni vazduh. A mali je prije tog meča imao pozitivan skor ( 3:0, čini mi se ). Cicipas je u tom meču bio toliko nervozan da je to čudo jedno.

Da se razumijemo, volim tenis, gledala sam ga prije Novaka a i posle ću, te Cicipasu želim puno uspjeha ( da i Grci malo polude...he,he ) kao i ostalim mladim igračima koji niču na sve strane, uključujući i našeg Miomira.

A za danas ne brinem, biće onako kako Novaku odgovara.

Pozdrav svima

Bez mozga

pre 4 godine

to se bas videlo na rgu protiv nadala ili protiv waw 2015 ili fed 2011
(retko pametan, 12. maj 2019 11:58)

Kada u necijoj karijeri "pronadjes" dva-tri losa nastupa , pa ti je to argument...nidje mozga

Nenad

pre 4 godine

Grk je osveženje za sv. tenis po svemu i želim mu svu sreću, ali tek danas protiv Novaka će da vidi gde mu je mesto. Idemoooo Nole....