Nedelja, 05.05.2019.

22:15

Pala "šestica": Ne vredi gol Kostića, Ajntraht pregažen u Leverkuzenu!

Fudbaleri Bajera pobedili su na svom terenu u Leverkuzenu Ajntraht iz Frankfurta sa 6:1, u utakmici 32. kola Bundeslige.

Izvor: B92

Pala "šestica": Ne vredi gol Kostiæa, Ajntraht pregažen u Leverkuzenu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

35 Komentari

Sortiraj po:

mr.wolf

pre 5 godina

Luka Modric je vezni igrac, njegov posao nije da daje golove, nego da poveze linije tima... 
(Iskreno?, 06. maj 2019 09:47) 

Ala je povezao, svaka mu cast!!! Real uze sve trofeje ove sezone, jel tako?
(Placi trolu, 06. maj 2019 11:32)

Ove sezone nije uzeo trofeje, ali je povezivao prethodne 3 godine i uzeli su za redom 3 najbitnija trofeja u klubskom fudbalu. Nije moguce da svake sezone budes na vrhunskom nivou.
Najvise mrzim kad neko pokusava da omalovazava neciji uspeh sa nekim smesnim, bolje receno "tupim" argumentima. U takvom slucaju mi nije bitno koje nacionalnosti je ko god...

Placi trolu

pre 5 godina

Luka Modric je vezni igrac, njegov posao nije da daje golove, nego da poveze linije tima...
(Iskreno?, 06. maj 2019 09:47)

Ala je povezao, svaka mu cast!!! Real uze sve trofeje ove sezone, jel tako?

dale

pre 5 godina

O šta li ste vi gledali gospodo..Jović i Gaćinović su ušli kod 6:1 za Leverkuzen. Šta ste očekivali, preokret?
(dux, 06. maj 2019 11:14

pitanje je šta si ti očekivao. verovatno si očekivao da jović da 3 komada, ali teško.

sta je bilo bilo je, do kraja sezone nema ništa od njih. U cetvrtak ispadaju od celzija, u nedelju ko zna sta ce uraditi sa majnzom( majnz igrao 3:3 u super utakmici), ali sledeci vikend sigurno gube od bajerna, i eto zbogom ligi šampiona.


ja realno sam mislio da će primiti još nekoliko komad, samo sto je trap branio sve u drugom poluvremenu, i ko zna po koji put ih sačuvao dalje bruke, a dečko i pola drugih su na pojazmici.

Iskreno?

pre 5 godina

Isto koliko u poslednjih otprilike pola godine zvanicno najbolji fudbaler sveta Modric.
(Sabre, 6. maj 2019 01:15)

Luka Modric je vezni igrac, njegov posao nije da daje golove, nego da poveze linije tima...

mile

pre 5 godina

piše se sve i svašta , i večito branjenje drugih.


svako može da da gol, ako mu staviš loptu na tacnu, i on se pokloni, ili postavi nogu.


daj ti bato gol kada tvoj tim neće, budi ti ta karika koja će da pokrene tim.


malo morgen, dečko nema srca, drugim rečima nezainteresovan je, slabo se kreće. džaba mu sav talenat sveta ako ga mrzi da se zalaže. umesto da ujeda, da pritiska, on čeka da mu neko neko doda, a ono tim se raspada. kada ne ide tvoj tim, kada si odsečen, vratiš se bato nazad pa učestvuje u kreiranju akcije , potpomognes timu.


naši su bili mnogo loši, kostić je dobio ocenu 7, samo zato što je sutao na gol, lopta se od protivnički igrača, i usla u gol.


ovi što pljuju rebica nisu gledali utakmicu. Svi su bili loši svi do jednog. jović jeda jedini duel nije dobio niti imao, dečko se nije video. kostić skroz neprimerena na krilu. gacinovic, kao da nije igrao.


da nije bilo trapa u drugom, bar još 3 bi primili.

čelzi pobeđuje tipa 3 razlike.

Meraklija

pre 5 godina

Gledaju Maradona i Pele,očima neveruju,pa nema nigde Jovketa zvanog srpski Falkao.A do pre neki dan pominjao se njegov mega transfer u Real sa Nišave!

Aca

pre 5 godina

Prvo, Kostic nije dao gol nego autogol!
Pucao je iz daljine lopta se odbila o bayerovog igraca i skrenula u gol.
Izgleda da mnogi nisu gledali a komentarišu!
Drugo, da li je moguce da neki ovde misle da to sto su ušli gacinovic i Jovic pa nije primljen go ima stvarno neke veze sa njihovim ulaskom?
Pa ritam utakmice maksimalno se promenio u 2.poluvr, sto je normalno, i nemoguce da se takav ritam odrzi 90 min,inace bi na ovakvim utakmicama bilo 10-12 golova umesto 5-6...nista gacinonovic i Jovic nisu promenili!
Jovica je trener uveo da ublaži sramotu i da koji go, a ovaj nije dao nijedan...a u bundesligi nije zabio vec mesec dana. Zato ne trolujmo sto su nasi, ne znas ko je bio očajniji zajedno sa rebicem i odbranom

mare

pre 5 godina

slabo su igrali, naši su ušli oko 35, i nisu se videli. ne zna se ko je bio gori od njih 3.

kostić igrao od početka ali tanano.


da nije trapa branio drugo, primili bi 10 komada.


jovica ni za lek, nije ga nigde bilo od kada je ušao, a imao je dobrih
65 min na raspolaganju da dodirne loptu.

milan

pre 5 godina

kosticev gol je auto gol, ali nema veze. loš eintracht, izgubiće sve do kraja, jer imaju teške utakmice , i time se završava njihova sada o ligi šampiona.

naši, ne da su loši, nego ih nije bilo nigde, jović ne znam da li 2 puta dodirnuo loptu a tolika fama.

Daj ti gol kada ti niko ne stavi loptu na tacnu, teško, veoma.


čelzi će ih odučiti od fudbala

Sabre

pre 5 godina

Koliko golova je dala svetska klasa Jovic?
(Trla baba lan, 5. maj 2019 23:22)

Isto koliko u poslednjih otprilike pola godine zvanicno najbolji fudbaler sveta Modric.

nnn

pre 5 godina

Sto Jovic nije zabio onda? Od 37. do 90.min NIŠTA nije napravio. Ok, Gacinovic je ionako prosjek, ali kostic i rebic Očajni, inace 2 najbolja igraca.
(Svi očajni, 5. maj 2019 23:49)

Pa kako da zabije kad vezni red nije ni postojao. Pogledaj ocene za Kostića i za Rebića, pa onda piši kako su svi podjednako očajni. Izvini,ali čak i u ovom debaklu Kostić je bio svetla tačka. Ocena iznad 7 i postignut gol. Rebić ocena 5, 8 i svi dueli izgubljeni.

Very stable genius

pre 5 godina

Nadam se da ce Hiter izostaviti Rebica u cetvrtak. Rebic unosi nered i nesigurnost u igru Ajntrahta.
Inter su prosli bez Rebica 0:0 kod kuce i 1:0 u gostima, kad on ne igra manje daju golova ali manje i primaju. Protiv Bajera je bio ocajan. Protiv Benfike u Lisabonu uglavnom beskoristan.
Cim su usli Jovic i Gacinovic, rezultat se nekako stabilizovao i nije bilo vise golova. Igraci Bajera su morali mnogo vise paznje da obrate na odbranu.

drago

pre 5 godina

Nnn

Ovim se potvrdilo da ti imas komplekse. Rebic je vuceprvak svijeta. Rebic nije defenzivac a oni su uvjerljivo najvise krivi jer su primili 6 golova.
I jedna utakmica nije mjerilo.

kl

pre 5 godina

Od ulaska Jovića i Gaćinovića nisu popravili igru ni za 1%. Ej, 19% posed lopte, šta je napravio Gaćinović?
(www, 5. maj 2019 23:39)

Pa ako su pre njihovog ulaska primili šest golova,a posle nijedan onda je valjda jasno da li se igra pre jihovog ulaska bila gora ili lošija. Gaćinović je prema statistici imao 4 presecanja protivničkog napada, u defanzivi je bio koristan, par puta je fauliran... Luka Jović je barem imao jedan šut na gol i 62 odsto tačnih pasova, mada je napadač zavistan od veznog reda koji je bio očajan,a dodavati tačno je otežano kad protivnička ekipa igra presing i ima apsolutnu dominaciju. Ajntraht nije igrao kompletan, igrali su kao da imaju dva ili tri igrača manje. Od nekih igrača ne da nije bilo koristi, već su pravili štetu. Rebić nije imao dobijen duel, ukratko bio je očajan. Žao mi je ako ti je Rebić miljenik ili si nekakav hejter Luke Jovića, ali Rebić je bio apsolutno očajan, a Luka Jović ništa nije mogao sam jer je fudbal timska igra.

Placi trolu

pre 5 godina

Srpski Eintracht je dao jedan gol manje od srpske reprezentacije na SP-u
(lol, 05. maj 2019 23:36)

A nemacki Bajer dao isto koliko i Spanija jednim amaterima i prevarama u Elceu nedavno.... Pomozi mi da se setim ko to bese

zex

pre 5 godina

Ajntrajt je tanak pozadi, nema ni sredinu terena, veoma cudna ekipa. Nnjihova igra zavisi od Kostica, Rebica, Jovica i Gacinovica to su ofanzivni igraci. Oni nazaloss nemogu sami da urade niste. Ovo je ujedno i dokaz koliko je Jovic veliki potencijal. On ima njuh za gol. Uvek zna gde treba da saceka loptu, problem je kada je tim u losoj formi onda nema upotrebljivih lopti. Luka ce uspeti u nekom velikom klubu, stvar je prosta u jakom timu imace mnogo vise sansi a i golova takodje.

www

pre 5 godina

Rebić je bio najgori računajući samo igrače veznog reda i napadače. Najgore ocenjeni su defanzivci Ajntrahta. Svi su odigrali najgori meč sezone,ali ne možeš trpati u isti koš Rebića i Kostića koji ima najmanje krivice za debakl ili Gaćinovića i Jovića koji su ušli u igru tek kad su svi golovi primljeni.
(kl, 05. maj 2019 23:26)

Od ulaska Jovića i Gaćinovića nisu popravili igru ni za 1%. Ej, 19% posed lopte, šta je napravio Gaćinović?

www

pre 5 godina

Trener je valjda mislio da odmori neke igrače pred važan meč sa Čelzijem, ali ispalo je katastrofa. Vezni red skoro da nije postojao. Takva dominacija u posedu lopte se retko viđa. Igra Antrahta očajna, mada u drugom poluvremenu su nekako uspeli da povežu konce i izbegli da prime još koji gol, ali opet očajno. Rebić najgori, među najgore ocenjenim iako je konkurencija za najgoreg žestoka, počev od onog defanzivca koji je dao autogol. Ovim su zapušena usta onim hrvatskim botovima koji su tvrdili ovde da je Rebić "duša Antrahta" i da je klasa. Jedina svetla tačka je bio Kostić, a dobro je to što su svi golovi primljeni pre nego što su Jović i Gaćinović ušli u igru. Barem su izbegli tu bruku.
(nnn, 05. maj 2019 22:57)

Bio je Rebić loš, tri igrača su imala slabiju ocjenu od Rebića. Rebić, Kostić, Jović i Gaćinović sva troica nisu imala 50 točnih dodavanja. Da ti prevedem bili su očajni.

Hahp

pre 5 godina

(kl, 5. maj 2019 23:26)

Sta to znaci najgore ocenjeni? Jovic I Gacinovic su tu od 30tog minuta, nisu usli u 80'. I nisu nista promenili. Bukvalno su pregazeni.
Cuj odmara igrace a najbitniji mec za ulazak u ligu sampiona. Sta radi taj covek.

Drakče

pre 5 godina

Ako Ajntraht ne načini podvig u poslednjem kolu protiv Bajerna (ili kiksira protiv Majnca u pretposlednjem), najverovatnije se može oprostiti od Lige Šampiona sledeće godine.
Bajer do kraja igra protiv Šalkea i Herte i realno je da pobede obe, mada su i oni krajnje nepredvidivi.

kl

pre 5 godina

@www
Rebić je bio najgori računajući samo igrače veznog reda i napadače. Najgore ocenjeni su defanzivci Ajntrahta. Svi su odigrali najgori meč sezone,ali ne možeš trpati u isti koš Rebića i Kostića koji ima najmanje krivice za debakl ili Gaćinovića i Jovića koji su ušli u igru tek kad su svi golovi primljeni.

lol

pre 5 godina

Koliko golova je dala svetska klasa Jovic?
(Trla baba lan, 05. maj 2019 23:22)

Srpski Eintracht je dao jedan gol manje od srpske reprezentacije na SP-u

satelit

pre 5 godina

posle maca sa Celsijem sam napisao da Ajntrakt nece dobiti ni jedan mec do kraja sezone i tako ce i biti.Uzasno su pali u snazi i formi

Svi očajni

pre 5 godina

Rebić je bio najgori računajući samo igrače veznog reda i napadače. Najgore ocenjeni su defanzivci Ajntrahta. Svi su odigrali najgori meč sezone,ali ne možeš trpati u isti koš Rebića i Kostića koji ima najmanje krivice za debakl ili Gaćinovića i Jovića koji su ušli u igru tek kad su svi golovi primljeni.
(kl, 5.

Sto Jovic nije zabio onda? Od 37. do 90.min NIŠTA nije napravio. Ok, Gacinovic je ionako prosjek, ali kostic i rebic Očajni, inace 2 najbolja igraca.

hihihi

pre 5 godina

Srpski Ajntraht vraćen na fabričko podešavanje. Kostić 2 puta predriblan, Gaćinović 2 puta, Jović jednom Rebića nisu driblali, ali je odigrao za čistu nulu. Posed lopte 19%.

wvw

pre 5 godina

Gledam danas Šalke prvi iznad crte, jedva ostao u ligi, igra očajna i 60 000 navijača na stadionu. A ovi se bore za LŠ obe ekipe i dosta praznih mesta na stadionu. Nema i tamo samo BVB i Šalke imaju prave navijače.

nnn

pre 5 godina

Trener je valjda mislio da odmori neke igrače pred važan meč sa Čelzijem, ali ispalo je katastrofa. Vezni red skoro da nije postojao. Takva dominacija u posedu lopte se retko viđa. Igra Antrahta očajna, mada u drugom poluvremenu su nekako uspeli da povežu konce i izbegli da prime još koji gol, ali opet očajno. Rebić najgori, među najgore ocenjenim iako je konkurencija za najgoreg žestoka, počev od onog defanzivca koji je dao autogol. Ovim su zapušena usta onim hrvatskim botovima koji su tvrdili ovde da je Rebić "duša Antrahta" i da je klasa. Jedina svetla tačka je bio Kostić, a dobro je to što su svi golovi primljeni pre nego što su Jović i Gaćinović ušli u igru. Barem su izbegli tu bruku.

Aron

pre 5 godina

Pa dobro malo preterano ali realno. Da se ne lažemo, Leverkuzen je za klasu jači od Ajntrahta jer ima daleko bolje igrače poput Taha, Branta, Bendera... Sa druge strane Ajntraht se verovatno i čuvao sa obzirom da treba da igra revanš sa Čelzijem.

wvw

pre 5 godina

Gledam danas Šalke prvi iznad crte, jedva ostao u ligi, igra očajna i 60 000 navijača na stadionu. A ovi se bore za LŠ obe ekipe i dosta praznih mesta na stadionu. Nema i tamo samo BVB i Šalke imaju prave navijače.

Aron

pre 5 godina

Pa dobro malo preterano ali realno. Da se ne lažemo, Leverkuzen je za klasu jači od Ajntrahta jer ima daleko bolje igrače poput Taha, Branta, Bendera... Sa druge strane Ajntraht se verovatno i čuvao sa obzirom da treba da igra revanš sa Čelzijem.

Drakče

pre 5 godina

Ako Ajntraht ne načini podvig u poslednjem kolu protiv Bajerna (ili kiksira protiv Majnca u pretposlednjem), najverovatnije se može oprostiti od Lige Šampiona sledeće godine.
Bajer do kraja igra protiv Šalkea i Herte i realno je da pobede obe, mada su i oni krajnje nepredvidivi.

Hahp

pre 5 godina

(kl, 5. maj 2019 23:26)

Sta to znaci najgore ocenjeni? Jovic I Gacinovic su tu od 30tog minuta, nisu usli u 80'. I nisu nista promenili. Bukvalno su pregazeni.
Cuj odmara igrace a najbitniji mec za ulazak u ligu sampiona. Sta radi taj covek.

hihihi

pre 5 godina

Srpski Ajntraht vraćen na fabričko podešavanje. Kostić 2 puta predriblan, Gaćinović 2 puta, Jović jednom Rebića nisu driblali, ali je odigrao za čistu nulu. Posed lopte 19%.

satelit

pre 5 godina

posle maca sa Celsijem sam napisao da Ajntrakt nece dobiti ni jedan mec do kraja sezone i tako ce i biti.Uzasno su pali u snazi i formi

lol

pre 5 godina

Koliko golova je dala svetska klasa Jovic?
(Trla baba lan, 05. maj 2019 23:22)

Srpski Eintracht je dao jedan gol manje od srpske reprezentacije na SP-u

nnn

pre 5 godina

Trener je valjda mislio da odmori neke igrače pred važan meč sa Čelzijem, ali ispalo je katastrofa. Vezni red skoro da nije postojao. Takva dominacija u posedu lopte se retko viđa. Igra Antrahta očajna, mada u drugom poluvremenu su nekako uspeli da povežu konce i izbegli da prime još koji gol, ali opet očajno. Rebić najgori, među najgore ocenjenim iako je konkurencija za najgoreg žestoka, počev od onog defanzivca koji je dao autogol. Ovim su zapušena usta onim hrvatskim botovima koji su tvrdili ovde da je Rebić "duša Antrahta" i da je klasa. Jedina svetla tačka je bio Kostić, a dobro je to što su svi golovi primljeni pre nego što su Jović i Gaćinović ušli u igru. Barem su izbegli tu bruku.

www

pre 5 godina

Rebić je bio najgori računajući samo igrače veznog reda i napadače. Najgore ocenjeni su defanzivci Ajntrahta. Svi su odigrali najgori meč sezone,ali ne možeš trpati u isti koš Rebića i Kostića koji ima najmanje krivice za debakl ili Gaćinovića i Jovića koji su ušli u igru tek kad su svi golovi primljeni.
(kl, 05. maj 2019 23:26)

Od ulaska Jovića i Gaćinovića nisu popravili igru ni za 1%. Ej, 19% posed lopte, šta je napravio Gaćinović?

Svi očajni

pre 5 godina

Rebić je bio najgori računajući samo igrače veznog reda i napadače. Najgore ocenjeni su defanzivci Ajntrahta. Svi su odigrali najgori meč sezone,ali ne možeš trpati u isti koš Rebića i Kostića koji ima najmanje krivice za debakl ili Gaćinovića i Jovića koji su ušli u igru tek kad su svi golovi primljeni.
(kl, 5.

Sto Jovic nije zabio onda? Od 37. do 90.min NIŠTA nije napravio. Ok, Gacinovic je ionako prosjek, ali kostic i rebic Očajni, inace 2 najbolja igraca.

www

pre 5 godina

Trener je valjda mislio da odmori neke igrače pred važan meč sa Čelzijem, ali ispalo je katastrofa. Vezni red skoro da nije postojao. Takva dominacija u posedu lopte se retko viđa. Igra Antrahta očajna, mada u drugom poluvremenu su nekako uspeli da povežu konce i izbegli da prime još koji gol, ali opet očajno. Rebić najgori, među najgore ocenjenim iako je konkurencija za najgoreg žestoka, počev od onog defanzivca koji je dao autogol. Ovim su zapušena usta onim hrvatskim botovima koji su tvrdili ovde da je Rebić "duša Antrahta" i da je klasa. Jedina svetla tačka je bio Kostić, a dobro je to što su svi golovi primljeni pre nego što su Jović i Gaćinović ušli u igru. Barem su izbegli tu bruku.
(nnn, 05. maj 2019 22:57)

Bio je Rebić loš, tri igrača su imala slabiju ocjenu od Rebića. Rebić, Kostić, Jović i Gaćinović sva troica nisu imala 50 točnih dodavanja. Da ti prevedem bili su očajni.

Aca

pre 5 godina

Prvo, Kostic nije dao gol nego autogol!
Pucao je iz daljine lopta se odbila o bayerovog igraca i skrenula u gol.
Izgleda da mnogi nisu gledali a komentarišu!
Drugo, da li je moguce da neki ovde misle da to sto su ušli gacinovic i Jovic pa nije primljen go ima stvarno neke veze sa njihovim ulaskom?
Pa ritam utakmice maksimalno se promenio u 2.poluvr, sto je normalno, i nemoguce da se takav ritam odrzi 90 min,inace bi na ovakvim utakmicama bilo 10-12 golova umesto 5-6...nista gacinonovic i Jovic nisu promenili!
Jovica je trener uveo da ublaži sramotu i da koji go, a ovaj nije dao nijedan...a u bundesligi nije zabio vec mesec dana. Zato ne trolujmo sto su nasi, ne znas ko je bio očajniji zajedno sa rebicem i odbranom

kl

pre 5 godina

@www
Rebić je bio najgori računajući samo igrače veznog reda i napadače. Najgore ocenjeni su defanzivci Ajntrahta. Svi su odigrali najgori meč sezone,ali ne možeš trpati u isti koš Rebića i Kostića koji ima najmanje krivice za debakl ili Gaćinovića i Jovića koji su ušli u igru tek kad su svi golovi primljeni.

Placi trolu

pre 5 godina

Srpski Eintracht je dao jedan gol manje od srpske reprezentacije na SP-u
(lol, 05. maj 2019 23:36)

A nemacki Bajer dao isto koliko i Spanija jednim amaterima i prevarama u Elceu nedavno.... Pomozi mi da se setim ko to bese

Sabre

pre 5 godina

Koliko golova je dala svetska klasa Jovic?
(Trla baba lan, 5. maj 2019 23:22)

Isto koliko u poslednjih otprilike pola godine zvanicno najbolji fudbaler sveta Modric.

milan

pre 5 godina

kosticev gol je auto gol, ali nema veze. loš eintracht, izgubiće sve do kraja, jer imaju teške utakmice , i time se završava njihova sada o ligi šampiona.

naši, ne da su loši, nego ih nije bilo nigde, jović ne znam da li 2 puta dodirnuo loptu a tolika fama.

Daj ti gol kada ti niko ne stavi loptu na tacnu, teško, veoma.


čelzi će ih odučiti od fudbala

mile

pre 5 godina

piše se sve i svašta , i večito branjenje drugih.


svako može da da gol, ako mu staviš loptu na tacnu, i on se pokloni, ili postavi nogu.


daj ti bato gol kada tvoj tim neće, budi ti ta karika koja će da pokrene tim.


malo morgen, dečko nema srca, drugim rečima nezainteresovan je, slabo se kreće. džaba mu sav talenat sveta ako ga mrzi da se zalaže. umesto da ujeda, da pritiska, on čeka da mu neko neko doda, a ono tim se raspada. kada ne ide tvoj tim, kada si odsečen, vratiš se bato nazad pa učestvuje u kreiranju akcije , potpomognes timu.


naši su bili mnogo loši, kostić je dobio ocenu 7, samo zato što je sutao na gol, lopta se od protivnički igrača, i usla u gol.


ovi što pljuju rebica nisu gledali utakmicu. Svi su bili loši svi do jednog. jović jeda jedini duel nije dobio niti imao, dečko se nije video. kostić skroz neprimerena na krilu. gacinovic, kao da nije igrao.


da nije bilo trapa u drugom, bar još 3 bi primili.

čelzi pobeđuje tipa 3 razlike.

zex

pre 5 godina

Ajntrajt je tanak pozadi, nema ni sredinu terena, veoma cudna ekipa. Nnjihova igra zavisi od Kostica, Rebica, Jovica i Gacinovica to su ofanzivni igraci. Oni nazaloss nemogu sami da urade niste. Ovo je ujedno i dokaz koliko je Jovic veliki potencijal. On ima njuh za gol. Uvek zna gde treba da saceka loptu, problem je kada je tim u losoj formi onda nema upotrebljivih lopti. Luka ce uspeti u nekom velikom klubu, stvar je prosta u jakom timu imace mnogo vise sansi a i golova takodje.

drago

pre 5 godina

Nnn

Ovim se potvrdilo da ti imas komplekse. Rebic je vuceprvak svijeta. Rebic nije defenzivac a oni su uvjerljivo najvise krivi jer su primili 6 golova.
I jedna utakmica nije mjerilo.

Placi trolu

pre 5 godina

Luka Modric je vezni igrac, njegov posao nije da daje golove, nego da poveze linije tima...
(Iskreno?, 06. maj 2019 09:47)

Ala je povezao, svaka mu cast!!! Real uze sve trofeje ove sezone, jel tako?

nnn

pre 5 godina

Sto Jovic nije zabio onda? Od 37. do 90.min NIŠTA nije napravio. Ok, Gacinovic je ionako prosjek, ali kostic i rebic Očajni, inace 2 najbolja igraca.
(Svi očajni, 5. maj 2019 23:49)

Pa kako da zabije kad vezni red nije ni postojao. Pogledaj ocene za Kostića i za Rebića, pa onda piši kako su svi podjednako očajni. Izvini,ali čak i u ovom debaklu Kostić je bio svetla tačka. Ocena iznad 7 i postignut gol. Rebić ocena 5, 8 i svi dueli izgubljeni.

mare

pre 5 godina

slabo su igrali, naši su ušli oko 35, i nisu se videli. ne zna se ko je bio gori od njih 3.

kostić igrao od početka ali tanano.


da nije trapa branio drugo, primili bi 10 komada.


jovica ni za lek, nije ga nigde bilo od kada je ušao, a imao je dobrih
65 min na raspolaganju da dodirne loptu.

kl

pre 5 godina

Od ulaska Jovića i Gaćinovića nisu popravili igru ni za 1%. Ej, 19% posed lopte, šta je napravio Gaćinović?
(www, 5. maj 2019 23:39)

Pa ako su pre njihovog ulaska primili šest golova,a posle nijedan onda je valjda jasno da li se igra pre jihovog ulaska bila gora ili lošija. Gaćinović je prema statistici imao 4 presecanja protivničkog napada, u defanzivi je bio koristan, par puta je fauliran... Luka Jović je barem imao jedan šut na gol i 62 odsto tačnih pasova, mada je napadač zavistan od veznog reda koji je bio očajan,a dodavati tačno je otežano kad protivnička ekipa igra presing i ima apsolutnu dominaciju. Ajntraht nije igrao kompletan, igrali su kao da imaju dva ili tri igrača manje. Od nekih igrača ne da nije bilo koristi, već su pravili štetu. Rebić nije imao dobijen duel, ukratko bio je očajan. Žao mi je ako ti je Rebić miljenik ili si nekakav hejter Luke Jovića, ali Rebić je bio apsolutno očajan, a Luka Jović ništa nije mogao sam jer je fudbal timska igra.

Very stable genius

pre 5 godina

Nadam se da ce Hiter izostaviti Rebica u cetvrtak. Rebic unosi nered i nesigurnost u igru Ajntrahta.
Inter su prosli bez Rebica 0:0 kod kuce i 1:0 u gostima, kad on ne igra manje daju golova ali manje i primaju. Protiv Bajera je bio ocajan. Protiv Benfike u Lisabonu uglavnom beskoristan.
Cim su usli Jovic i Gacinovic, rezultat se nekako stabilizovao i nije bilo vise golova. Igraci Bajera su morali mnogo vise paznje da obrate na odbranu.

dale

pre 5 godina

O šta li ste vi gledali gospodo..Jović i Gaćinović su ušli kod 6:1 za Leverkuzen. Šta ste očekivali, preokret?
(dux, 06. maj 2019 11:14

pitanje je šta si ti očekivao. verovatno si očekivao da jović da 3 komada, ali teško.

sta je bilo bilo je, do kraja sezone nema ništa od njih. U cetvrtak ispadaju od celzija, u nedelju ko zna sta ce uraditi sa majnzom( majnz igrao 3:3 u super utakmici), ali sledeci vikend sigurno gube od bajerna, i eto zbogom ligi šampiona.


ja realno sam mislio da će primiti još nekoliko komad, samo sto je trap branio sve u drugom poluvremenu, i ko zna po koji put ih sačuvao dalje bruke, a dečko i pola drugih su na pojazmici.

Iskreno?

pre 5 godina

Isto koliko u poslednjih otprilike pola godine zvanicno najbolji fudbaler sveta Modric.
(Sabre, 6. maj 2019 01:15)

Luka Modric je vezni igrac, njegov posao nije da daje golove, nego da poveze linije tima...

Meraklija

pre 5 godina

Gledaju Maradona i Pele,očima neveruju,pa nema nigde Jovketa zvanog srpski Falkao.A do pre neki dan pominjao se njegov mega transfer u Real sa Nišave!

mr.wolf

pre 5 godina

Luka Modric je vezni igrac, njegov posao nije da daje golove, nego da poveze linije tima... 
(Iskreno?, 06. maj 2019 09:47) 

Ala je povezao, svaka mu cast!!! Real uze sve trofeje ove sezone, jel tako?
(Placi trolu, 06. maj 2019 11:32)

Ove sezone nije uzeo trofeje, ali je povezivao prethodne 3 godine i uzeli su za redom 3 najbitnija trofeja u klubskom fudbalu. Nije moguce da svake sezone budes na vrhunskom nivou.
Najvise mrzim kad neko pokusava da omalovazava neciji uspeh sa nekim smesnim, bolje receno "tupim" argumentima. U takvom slucaju mi nije bitno koje nacionalnosti je ko god...

hihihi

pre 5 godina

Srpski Ajntraht vraćen na fabričko podešavanje. Kostić 2 puta predriblan, Gaćinović 2 puta, Jović jednom Rebića nisu driblali, ali je odigrao za čistu nulu. Posed lopte 19%.

www

pre 5 godina

Trener je valjda mislio da odmori neke igrače pred važan meč sa Čelzijem, ali ispalo je katastrofa. Vezni red skoro da nije postojao. Takva dominacija u posedu lopte se retko viđa. Igra Antrahta očajna, mada u drugom poluvremenu su nekako uspeli da povežu konce i izbegli da prime još koji gol, ali opet očajno. Rebić najgori, među najgore ocenjenim iako je konkurencija za najgoreg žestoka, počev od onog defanzivca koji je dao autogol. Ovim su zapušena usta onim hrvatskim botovima koji su tvrdili ovde da je Rebić "duša Antrahta" i da je klasa. Jedina svetla tačka je bio Kostić, a dobro je to što su svi golovi primljeni pre nego što su Jović i Gaćinović ušli u igru. Barem su izbegli tu bruku.
(nnn, 05. maj 2019 22:57)

Bio je Rebić loš, tri igrača su imala slabiju ocjenu od Rebića. Rebić, Kostić, Jović i Gaćinović sva troica nisu imala 50 točnih dodavanja. Da ti prevedem bili su očajni.

nnn

pre 5 godina

Trener je valjda mislio da odmori neke igrače pred važan meč sa Čelzijem, ali ispalo je katastrofa. Vezni red skoro da nije postojao. Takva dominacija u posedu lopte se retko viđa. Igra Antrahta očajna, mada u drugom poluvremenu su nekako uspeli da povežu konce i izbegli da prime još koji gol, ali opet očajno. Rebić najgori, među najgore ocenjenim iako je konkurencija za najgoreg žestoka, počev od onog defanzivca koji je dao autogol. Ovim su zapušena usta onim hrvatskim botovima koji su tvrdili ovde da je Rebić "duša Antrahta" i da je klasa. Jedina svetla tačka je bio Kostić, a dobro je to što su svi golovi primljeni pre nego što su Jović i Gaćinović ušli u igru. Barem su izbegli tu bruku.

kl

pre 5 godina

@www
Rebić je bio najgori računajući samo igrače veznog reda i napadače. Najgore ocenjeni su defanzivci Ajntrahta. Svi su odigrali najgori meč sezone,ali ne možeš trpati u isti koš Rebića i Kostića koji ima najmanje krivice za debakl ili Gaćinovića i Jovića koji su ušli u igru tek kad su svi golovi primljeni.

lol

pre 5 godina

Koliko golova je dala svetska klasa Jovic?
(Trla baba lan, 05. maj 2019 23:22)

Srpski Eintracht je dao jedan gol manje od srpske reprezentacije na SP-u

Svi očajni

pre 5 godina

Rebić je bio najgori računajući samo igrače veznog reda i napadače. Najgore ocenjeni su defanzivci Ajntrahta. Svi su odigrali najgori meč sezone,ali ne možeš trpati u isti koš Rebića i Kostića koji ima najmanje krivice za debakl ili Gaćinovića i Jovića koji su ušli u igru tek kad su svi golovi primljeni.
(kl, 5.

Sto Jovic nije zabio onda? Od 37. do 90.min NIŠTA nije napravio. Ok, Gacinovic je ionako prosjek, ali kostic i rebic Očajni, inace 2 najbolja igraca.

Very stable genius

pre 5 godina

Nadam se da ce Hiter izostaviti Rebica u cetvrtak. Rebic unosi nered i nesigurnost u igru Ajntrahta.
Inter su prosli bez Rebica 0:0 kod kuce i 1:0 u gostima, kad on ne igra manje daju golova ali manje i primaju. Protiv Bajera je bio ocajan. Protiv Benfike u Lisabonu uglavnom beskoristan.
Cim su usli Jovic i Gacinovic, rezultat se nekako stabilizovao i nije bilo vise golova. Igraci Bajera su morali mnogo vise paznje da obrate na odbranu.

Aron

pre 5 godina

Pa dobro malo preterano ali realno. Da se ne lažemo, Leverkuzen je za klasu jači od Ajntrahta jer ima daleko bolje igrače poput Taha, Branta, Bendera... Sa druge strane Ajntraht se verovatno i čuvao sa obzirom da treba da igra revanš sa Čelzijem.

www

pre 5 godina

Rebić je bio najgori računajući samo igrače veznog reda i napadače. Najgore ocenjeni su defanzivci Ajntrahta. Svi su odigrali najgori meč sezone,ali ne možeš trpati u isti koš Rebića i Kostića koji ima najmanje krivice za debakl ili Gaćinovića i Jovića koji su ušli u igru tek kad su svi golovi primljeni.
(kl, 05. maj 2019 23:26)

Od ulaska Jovića i Gaćinovića nisu popravili igru ni za 1%. Ej, 19% posed lopte, šta je napravio Gaćinović?

satelit

pre 5 godina

posle maca sa Celsijem sam napisao da Ajntrakt nece dobiti ni jedan mec do kraja sezone i tako ce i biti.Uzasno su pali u snazi i formi

Meraklija

pre 5 godina

Gledaju Maradona i Pele,očima neveruju,pa nema nigde Jovketa zvanog srpski Falkao.A do pre neki dan pominjao se njegov mega transfer u Real sa Nišave!

mile

pre 5 godina

piše se sve i svašta , i večito branjenje drugih.


svako može da da gol, ako mu staviš loptu na tacnu, i on se pokloni, ili postavi nogu.


daj ti bato gol kada tvoj tim neće, budi ti ta karika koja će da pokrene tim.


malo morgen, dečko nema srca, drugim rečima nezainteresovan je, slabo se kreće. džaba mu sav talenat sveta ako ga mrzi da se zalaže. umesto da ujeda, da pritiska, on čeka da mu neko neko doda, a ono tim se raspada. kada ne ide tvoj tim, kada si odsečen, vratiš se bato nazad pa učestvuje u kreiranju akcije , potpomognes timu.


naši su bili mnogo loši, kostić je dobio ocenu 7, samo zato što je sutao na gol, lopta se od protivnički igrača, i usla u gol.


ovi što pljuju rebica nisu gledali utakmicu. Svi su bili loši svi do jednog. jović jeda jedini duel nije dobio niti imao, dečko se nije video. kostić skroz neprimerena na krilu. gacinovic, kao da nije igrao.


da nije bilo trapa u drugom, bar još 3 bi primili.

čelzi pobeđuje tipa 3 razlike.

Iskreno?

pre 5 godina

Isto koliko u poslednjih otprilike pola godine zvanicno najbolji fudbaler sveta Modric.
(Sabre, 6. maj 2019 01:15)

Luka Modric je vezni igrac, njegov posao nije da daje golove, nego da poveze linije tima...

wvw

pre 5 godina

Gledam danas Šalke prvi iznad crte, jedva ostao u ligi, igra očajna i 60 000 navijača na stadionu. A ovi se bore za LŠ obe ekipe i dosta praznih mesta na stadionu. Nema i tamo samo BVB i Šalke imaju prave navijače.

kl

pre 5 godina

Od ulaska Jovića i Gaćinovića nisu popravili igru ni za 1%. Ej, 19% posed lopte, šta je napravio Gaćinović?
(www, 5. maj 2019 23:39)

Pa ako su pre njihovog ulaska primili šest golova,a posle nijedan onda je valjda jasno da li se igra pre jihovog ulaska bila gora ili lošija. Gaćinović je prema statistici imao 4 presecanja protivničkog napada, u defanzivi je bio koristan, par puta je fauliran... Luka Jović je barem imao jedan šut na gol i 62 odsto tačnih pasova, mada je napadač zavistan od veznog reda koji je bio očajan,a dodavati tačno je otežano kad protivnička ekipa igra presing i ima apsolutnu dominaciju. Ajntraht nije igrao kompletan, igrali su kao da imaju dva ili tri igrača manje. Od nekih igrača ne da nije bilo koristi, već su pravili štetu. Rebić nije imao dobijen duel, ukratko bio je očajan. Žao mi je ako ti je Rebić miljenik ili si nekakav hejter Luke Jovića, ali Rebić je bio apsolutno očajan, a Luka Jović ništa nije mogao sam jer je fudbal timska igra.

Placi trolu

pre 5 godina

Srpski Eintracht je dao jedan gol manje od srpske reprezentacije na SP-u
(lol, 05. maj 2019 23:36)

A nemacki Bajer dao isto koliko i Spanija jednim amaterima i prevarama u Elceu nedavno.... Pomozi mi da se setim ko to bese

Sabre

pre 5 godina

Koliko golova je dala svetska klasa Jovic?
(Trla baba lan, 5. maj 2019 23:22)

Isto koliko u poslednjih otprilike pola godine zvanicno najbolji fudbaler sveta Modric.

Hahp

pre 5 godina

(kl, 5. maj 2019 23:26)

Sta to znaci najgore ocenjeni? Jovic I Gacinovic su tu od 30tog minuta, nisu usli u 80'. I nisu nista promenili. Bukvalno su pregazeni.
Cuj odmara igrace a najbitniji mec za ulazak u ligu sampiona. Sta radi taj covek.

nnn

pre 5 godina

Sto Jovic nije zabio onda? Od 37. do 90.min NIŠTA nije napravio. Ok, Gacinovic je ionako prosjek, ali kostic i rebic Očajni, inace 2 najbolja igraca.
(Svi očajni, 5. maj 2019 23:49)

Pa kako da zabije kad vezni red nije ni postojao. Pogledaj ocene za Kostića i za Rebića, pa onda piši kako su svi podjednako očajni. Izvini,ali čak i u ovom debaklu Kostić je bio svetla tačka. Ocena iznad 7 i postignut gol. Rebić ocena 5, 8 i svi dueli izgubljeni.

milan

pre 5 godina

kosticev gol je auto gol, ali nema veze. loš eintracht, izgubiće sve do kraja, jer imaju teške utakmice , i time se završava njihova sada o ligi šampiona.

naši, ne da su loši, nego ih nije bilo nigde, jović ne znam da li 2 puta dodirnuo loptu a tolika fama.

Daj ti gol kada ti niko ne stavi loptu na tacnu, teško, veoma.


čelzi će ih odučiti od fudbala

drago

pre 5 godina

Nnn

Ovim se potvrdilo da ti imas komplekse. Rebic je vuceprvak svijeta. Rebic nije defenzivac a oni su uvjerljivo najvise krivi jer su primili 6 golova.
I jedna utakmica nije mjerilo.

mare

pre 5 godina

slabo su igrali, naši su ušli oko 35, i nisu se videli. ne zna se ko je bio gori od njih 3.

kostić igrao od početka ali tanano.


da nije trapa branio drugo, primili bi 10 komada.


jovica ni za lek, nije ga nigde bilo od kada je ušao, a imao je dobrih
65 min na raspolaganju da dodirne loptu.

Aca

pre 5 godina

Prvo, Kostic nije dao gol nego autogol!
Pucao je iz daljine lopta se odbila o bayerovog igraca i skrenula u gol.
Izgleda da mnogi nisu gledali a komentarišu!
Drugo, da li je moguce da neki ovde misle da to sto su ušli gacinovic i Jovic pa nije primljen go ima stvarno neke veze sa njihovim ulaskom?
Pa ritam utakmice maksimalno se promenio u 2.poluvr, sto je normalno, i nemoguce da se takav ritam odrzi 90 min,inace bi na ovakvim utakmicama bilo 10-12 golova umesto 5-6...nista gacinonovic i Jovic nisu promenili!
Jovica je trener uveo da ublaži sramotu i da koji go, a ovaj nije dao nijedan...a u bundesligi nije zabio vec mesec dana. Zato ne trolujmo sto su nasi, ne znas ko je bio očajniji zajedno sa rebicem i odbranom

zex

pre 5 godina

Ajntrajt je tanak pozadi, nema ni sredinu terena, veoma cudna ekipa. Nnjihova igra zavisi od Kostica, Rebica, Jovica i Gacinovica to su ofanzivni igraci. Oni nazaloss nemogu sami da urade niste. Ovo je ujedno i dokaz koliko je Jovic veliki potencijal. On ima njuh za gol. Uvek zna gde treba da saceka loptu, problem je kada je tim u losoj formi onda nema upotrebljivih lopti. Luka ce uspeti u nekom velikom klubu, stvar je prosta u jakom timu imace mnogo vise sansi a i golova takodje.

mr.wolf

pre 5 godina

Luka Modric je vezni igrac, njegov posao nije da daje golove, nego da poveze linije tima... 
(Iskreno?, 06. maj 2019 09:47) 

Ala je povezao, svaka mu cast!!! Real uze sve trofeje ove sezone, jel tako?
(Placi trolu, 06. maj 2019 11:32)

Ove sezone nije uzeo trofeje, ali je povezivao prethodne 3 godine i uzeli su za redom 3 najbitnija trofeja u klubskom fudbalu. Nije moguce da svake sezone budes na vrhunskom nivou.
Najvise mrzim kad neko pokusava da omalovazava neciji uspeh sa nekim smesnim, bolje receno "tupim" argumentima. U takvom slucaju mi nije bitno koje nacionalnosti je ko god...

Drakče

pre 5 godina

Ako Ajntraht ne načini podvig u poslednjem kolu protiv Bajerna (ili kiksira protiv Majnca u pretposlednjem), najverovatnije se može oprostiti od Lige Šampiona sledeće godine.
Bajer do kraja igra protiv Šalkea i Herte i realno je da pobede obe, mada su i oni krajnje nepredvidivi.

Placi trolu

pre 5 godina

Luka Modric je vezni igrac, njegov posao nije da daje golove, nego da poveze linije tima...
(Iskreno?, 06. maj 2019 09:47)

Ala je povezao, svaka mu cast!!! Real uze sve trofeje ove sezone, jel tako?

dale

pre 5 godina

O šta li ste vi gledali gospodo..Jović i Gaćinović su ušli kod 6:1 za Leverkuzen. Šta ste očekivali, preokret?
(dux, 06. maj 2019 11:14

pitanje je šta si ti očekivao. verovatno si očekivao da jović da 3 komada, ali teško.

sta je bilo bilo je, do kraja sezone nema ništa od njih. U cetvrtak ispadaju od celzija, u nedelju ko zna sta ce uraditi sa majnzom( majnz igrao 3:3 u super utakmici), ali sledeci vikend sigurno gube od bajerna, i eto zbogom ligi šampiona.


ja realno sam mislio da će primiti još nekoliko komad, samo sto je trap branio sve u drugom poluvremenu, i ko zna po koji put ih sačuvao dalje bruke, a dečko i pola drugih su na pojazmici.