Četvrtak, 21.10.2004.

15:27

Milan Gurović u Partizanu Pivara MB!

Izvor: B92

Milan Guroviæ u Partizanu Pivara MB! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

111 Komentari

Sortiraj po:

Steva Sremac

pre 19 godina

Da li neko ima informaciju od kakve boljke boluje Gurke. Negde sam cuo da je u pitanju ugrusak na srcu pa da je zato propustio sramotu u Atini. Nadam se da gresim.

Lidija Huk

pre 19 godina

Neka je "MOJA LJUBAV" opet u ovoj zemlji!!!!Njemu pevamo,njega bodrimo.....NAPRED MICANE!!!!!!Sve najbolje za "MOG" Milana.....NEKA MU SE RUKA POZLATI U NAJBOLJEM TIMU!!!!!

luka visnjic

pre 19 godina

alo pogledaj vasu prvu petorku:avdalovic-tripkovic,bozic-savanovic-suput,gurovic-bogdanovic,milojevic,perovic-samardjiski...a nasa:jeretin-vizneski,radivojevic-lepojevic,vitkovac-koprivica,bjelica-dragojlovic,dragojlovic-vukosavljevic...ko je jaci?zvezda...ko je brzi? zvezda...ko je skocniji?zvezda...uostalom pogledaj te statistiku na adriaticbasket.com

Dusko

pre 19 godina

E moji grobari. Veselite se dolazku penzionista, a večeras ste izgubili od Zadra. Djaba vam još 5 Gurovića. Jedini igrač koji vredi je Miloje (Luke neću pominjati jer je prodana duša) kad se njega ustavi sve je gotovo. Propala institucija Partizan. Napred zvezdo!!!!!!!!

Macak

pre 19 godina

Daj nemojte da budete smesni...
Kakav Top 16..GUROVIC je propao igrac,niko ga nije hteo i niko vise nije mogao da trpi ona njegova ispucavanja sa 8m.
Partizan nema teoretske sanse da osvoji goodyer ligu...A u super ligi malo para se stavi na sto i eto titule..
e moji grobari..

MAN

pre 19 godina

Pitam se samo kao će Čiča ove godine da igra GY ligu. Ako se dobro sećam dok je igrao u Španiji odbio je da igra sa Cibonom iz bezbedonosnih razloga (čiča na ruci bi mogao da iritira je bilo objašnjenje).Ni veliko obezbeđenje koje su mu nudili nije pomoglo. Ove godine ima gostovanja u Zagrebu, Splitu, Zadru i ŠIBENIKU.Ili će možda da igra samo u Beogradu.

Svajcarac

pre 19 godina

Prosto je neverovatno da bilo ko iz bilo kog razloga ima primedbi na ovu vest. Te ima Drazu na ruci a ide u partizane, te bolestan je, te ne znam sta ti jos........Stvarno smo zloban narod. Neutralno misljenje je da je jako dobro da za naseg predstavnika u Evro ligi, potpise takav igrac, i da uopste na nasim parketima provede jos jednu sezonu (ili makar 2 meseca, kako neko tvrdi). Sigurno je da se radi o igracu, koji je ekstra klasa, i sigurno je da ce igrati mnogo bolje nego prosle sezone u NIS Vojvodini, iz prostog razloga sto ce imati veci motiv (Evro liga), a to je za Gurovica jako vazno, i imace odlicnog trenera. Da podsetimo prosle sezone tim u kome je igrao nije imao trenera, vec gledaoca sa najboljim mestom u dvorani. Dakle, realno mogu se ocekivati dobre partije od igraca kao sto je Gurovic. PRAVI DOKTOR je skeptican u pogledu njegovog zdravstvenog stanja, ali ni za to nema razloga. Milan je vise puta nakon problema koje je imao prosao najozbiljnije preglede i dobio zeleno svetlo da igra. Niko se u ovoj zemlji ne bi salio sa igracem tog kalibra, i izdatom dozvolom za igranje, ako postoji i najmanji problem vezan za njegovo srce. Jedino sto je sigurno je da ce grobari morati da pricekaju malo da ga vide u pravom svetlu, jer je dugo van ozbiljnog treninga, a cigani mogu da se opuste jer veciti derbi dolazi jako brzo, i tada Gurke nece biti u top formi.

goran grobar

pre 19 godina

Amikuse nemoj da pricas o rukometu kada niste videli evropu punih sest godina. A u kosarci za vas je evroliga samo san pusti. POZDRAV SVIM GROBARIMA

black-decker

pre 19 godina

Eeeee, ovi obozavaoci sportskog drustva "Krasnaja Zvezda" stvarno preterase sa budaletanjima!! Molim upravu cenjenog sajta da im zabrani da salju svoje nemuste komentare, ovo je ipak ozbiljan forum, dajte da zadrzimo neki nivo... a Partizan sa Gurovicem napred u Evropu!!

Sloba

pre 19 godina

Kako je krenulo sa otkazima Divca i Danilovica ja sam se veoma zabrino. Madjutim posle ovakvih vesti ja sam i dalje u neverici jer je ovo toliko dobra vest da je to nesto neverovatno!!! Zaista ne mogu da verujem da neki ovde komentarisu njegovo zdravlje i slicno?! On je covek koji podize nivo igre dramaticno, on je covek koji ima muda, on je covek koji treba partizanu. Jedina rupcaga u ovom Partizanu je nevesti Savanovic i stvarno ne znam otkud on u ovoj prici?! Covek ima "najteze" noge u ligi...

Amikus Kurije

pre 19 godina

Menegin polako gubi razum.
Decko, sigurno vec imas pojacano luceje kiseline u zeludcu prouzrokovanu skorasnjim stresom i frustracijama.
Samo da znas da je to prvi uzrok cira na zeludcu.
Cuvaj zdravlje dok si mlad (prestani da pratis svoj voljeni klub u kosarci i lepo se preorjentisi na zensku odbojku. moze i muski rukomet, ali nemoj gledati Portland-San Antonio-NIKAD!!!).
Poslusaj ti starog dusebriznika i videces kako ces da procvetas.

HOUSE GIRL PFC NS

pre 19 godina

Gurovicu svaka cast sto je napravio pravi potez.To SRBINEEE!
P.S. HOUSE SE NECE VRATITI U PARTIZAN JER NIKO NIJE POKAZAO INTERESOVANJE ZA TO IAKO JE NJEGOVA ZELJA BILA DA OSTANE U PARTIZANU, A DA SE SAD UPRAVA I SETI DA GA ZOVE BILO BI KASNO JER JE U LITVANIJI.
P.P.S. Zanima me kako ce biti Gurovicu kad bude igrao protiv Stewarta...

aca

pre 19 godina

Blic, Todoric:
Prema njegovim tvrdnjama sa Gurovićevim dolaskom spisak ovosezonskih pojačanja Partizana još nije zaključen.

- Želimo da dovedemo još jednog stranca, koji igra na mestu dvojke, a kada obavimo i taj posao javnost će biti na vreme obaveštena - zaključuje Todorić.

sisketova euforija

pre 19 godina

malo mi nategnuto deluje ova orkestrirana crno-bela euforija oko dolaska jednog igraca na zalasku u njihove redove. prvo milojevic, pa sad gurovic, uz njih bogdanovic, sve lepo i fino i veteranski, ali koliko daleko od pravih stvari. pivovarna mb je izgubila u zagrebu, potucice mozda pivovarnu lasko, dule ce filozofirati nesto na sos-kanalu, a ja se pitam: gde to stvarno srlja srpska kosarka u kojoj, izgleda, samo jedan klub stvara igrace (zvezda), drugi ih krade (partizan), a svi zajedno su, sa reprezentacijom, u sve dubljem kanalu.

Drazi

pre 19 godina

Ma ljudi, House se sigurno nece vratiti, covjek daje u Litvaniji po 30 poena u svakoj utakmici a ima ogovor na godinu dana!!! Bilo bi stvarno super kad bih sledece godine se vratio u Partizan, on je jedan od najboljih amerikanaca u Evropi!!! Takvi igraci dizu navijace na noge!!!! Ziveo Fred House!!!!

Andrea Menegin

pre 19 godina

Upravo sam dobio zahtev Reala, Barselone, Makabija, Montepaskija, Olimpijakosa i Panatinaikosa, kao i LA Lajkers-a i Chicaga sa Indijanom bez Charlott-a da se po hitnom postupku stopira pocetak EUROLEAGUE 2004/05 jer ovako jak intergalakticki tim na celu sa Dusanom Vujosevicem i Vuletom Avdalovicem na celu je trenutno bez premca u Evropi. Takodje sam i dobio hitan telegram Davida Sterna da nikako ne dozvolim da kosarkasi Partizana konkurisu za NBA jer bi time mnogi klubovi da sruse svoje dvorane jer bi bile male, minimum kapaciteta bio bi bar 220.000 sedecih i 597.000 stajacih mesta kao i parking za 145.000 automobila. Ovog trenutka se pakujem i idem da ubedim crno bele da odustanu od te namere jer su stvarno bez premca, pehar cemo im odmah uruciti i klanjati se njihovoj moci dok smo zivi. Partizan u ovakvom sastavu bi svaki evropski tim zgazio sa 80-tak razlike. Zato apelujem na Duleta da ne uvodi Avdala vise od 45 sekundi.

PFC

pre 19 godina

Najsmesnije u celoj prici je sto je dosao kao ZAMENA ZA POVREDJENOG SHUPUTA!!! Samo mi nije jasno, ko ce da igra dvojku na tom Final Four-u? Pera Bozic? TREBA NAM BEK SUTER, DOSTA VISE SA KRILIMA!!! Dobrodosao, Chicha!

iggy

pre 19 godina

Vreme je da razmislite o promjeni imena kluba.
Smjesno je da se zovete kako se zovete a igraci vam imaju istetoviranog cetnika na ruci.
Jos nesto.
Covjek treba biti hrabar ili lud da istetovira tako nesto.
Ja mislim da je Gurovic 1% hrabar

Crispian

pre 19 godina

Pa, ako je mogao Nemac Matthaus da trenira Partizan, zasto ne bi mogao i Tschitscha da igra za njega! :)
Ukoliko bi se stvarno i House vratio (ne verujem da na trzistu, za novac koji Partizan moze da izdvoji za stranca, ima boljih igraca od njega!), srpska klupska kosarka zaista moze da se nada Final Fouru.

Milojko

pre 19 godina

Pa ovo je drskost.Sve sto valja u sportu ,danas je u Partizanu.A sutra?Sutra je bolno za cerge.No,nije me briga za njih.Cemo ih tepamo na svakom koraku i u svim disciplinama.Ove teniserke,treniseri,kosarkasi(ovde racunamo i na nas podmladak u Zvezdi),vaterpolisti,fudbaleri(nas protivnik na prlece bice Zenit i tu cemo da vas osvetiomo,a tek ako nam dopadne PSV-pregazicemo ih zbog one petarde).Ne smem vise .Procitace Radojka pa sam ga naj....(ona ne navija,ali za ovo pregaziti ,ima da me olesi,jer sam duzan kod nju))
Crno-beli Milojko

alonso

pre 19 godina

Ooooooooo, ljupko, pa i ti si izgleda neki saljivdzija kao i stojan. Pa koga ste vi to, cigani, zbrobili??? I dal si uopste svestan da mi nemamo protiv vas cigana ni jedan motiv da igramo. Igracemo protiv vas sa sedmom postavom i bice guravo, hahahaha. Vi imate sada derbi sa lovcenom i masincem, alooooooooooo, a ne sa nama.Morali ste da vadite vizu za derbi u fudbalu, a i sada ce te je vaditi jer dolazite da igrate kosarku u Evropu.
Misli malo o tome.

dande

pre 19 godina

pa on da je hteo da igra a partizan preso bi direkt iz rusije(ili odakle vec) a ne prvo proba vani pa ako neide hajde nema mi druge moram u partizan? jel tako ili nije!?
jesam grobar ali me ovo i nije toliko oraspolozilo.ajde pozdrav

razocaran

pre 19 godina

Nije jedan igrac tog kalibra trebao da padne na tako niske grane i da ide u partizan, ali para vrti gde burgija nece. Ni ovaj ocajnicki potez nece vam pomoci da cesce budete na jedinoj pravoj televiziji u ovoj zemlji ZATROVANOJ SPANSKIM SERIJAMA.

pudar vojislav

pre 19 godina

prodao si se za gajbu MB. Idi lijeci se. Ali znaj da si za nas delije mrtav. BICE TI SVE JASNO KAD BUDE DERBI. POZDARAV ZA SVE DELIJE SIROM SVJETA

pravi doktor

pre 19 godina

Za ovog sto se potpisao sa "hvala ti Boze" jedno objasnjenje:povreda i bolest nisu jedno te isto,povreda Scepanovica nije ista kao i bolest Gurovica!

deki

pre 19 godina

nemogu da zamislim kako bi to ekipa bila kad bi se imalo malo para malo pameti i da se dovede frederik haus! bila bi to sjajan tim jos da se potpise na 2 god!! uhh! snovi..a opet neizgleda nemoguce !

UH UH

pre 19 godina

JOJ KAKVA DOBRA VEST ...

MA MOZETE DA NAS SAMO MRZITE...

NEGO JEDNO PITANJE , TJ. NAJMANJE DESET...:


A STO TO NIKO NECE U AVANGARDU ???

MOZDA ZATO STO NE ZNAJU DA MLATARAJU RUKAMA KAO DJURA OSTIJIC,
ILI NE ZNAJU DA DAJU TROJKE U ZADNJIM SEC. PREKO 3 IGRACA ZA TITULU,
ILI ZATO STO SE IDE DIRECT U NBA IZ PARTIZANA
ILI STO SU IM RUZNE BOJE
ILI SELJACKI NAVIJACI
ILI STO IM JE PREDSEDNIK NEKI GMIZAVAC,TJ. INSEKT,
ILI STO IM NEKO PERE PARE PREKO GUMA LIGE ILI STO IM IGRAJU KOPRIVA I MIRKOVIC
ILI STO IMAJU PARNA ODELA KAO BRACA DALTONI U STRUCNOM STABU ILI ...STA SAM JOS HTEO ... A DA,
ILI ZATO STO NE ZNAJU DA SE PONASAJU NI KADA POBEDE , A NI KADA IZGUBE...

NE ZNAM... KO CE GA ZNATI...

JA NE ZNAM DA PROSIM NA SEMAFORU , JA POSTENO KOPAM RAKE I SARANJUJEM SVE PRED SOBOM A IME MI JE GROBAR LUKA IZ UZICA....TOLIKO ..HVALA ...

MILANE LJUDINO ALA SI IH UKAKIO SADA SA OVIM 1-GODISNJIM POTPISOM....OLEEEEEEEEE

marko grobar

pre 19 godina

Hmmm....cekaj pa sta ono bi sa Zikinim petogodisnjim projektom Zlezda u Evropi???

Bravo za upravu (pre svega za starog mahera Colovica)!!!

jaceks@tippnet.co.yu

pre 19 godina

PA I BEZ GUROVICA PARTIZAN JE BIO NAJBOLJI A SAD SA NJIM IMA TEK DA RAZVALIMO SVE,J__ES GUMARSKU LIGU, PARTIZAN ZA NBA LIGU!!!

Dzambo-KV.

pre 19 godina

Milan Gurovic u Partizanu MB/
Da zna DRAZA sta si uradio ustao bi iz GROBA>Od sada ce samo maleri da te prate,ali ti ja zelim sve najlepse,da budes prva trojka a Luka opet cetvorka.

tihi

pre 19 godina

AU!!!!

Iako sam navijac Zvezde drago mi je sto nase velicine ostaju u Serbiji pa makar i u Partizanu. Jos jedna jaka crna cetvorka i to je to. Pa gledajte: Vule, Luka, Milan, Miloje i Perovic. Bez premca u SFRJ ligi, a u Evropi bi morali u TOP16!

Cudo od kluba

pre 19 godina

Vesti ovi partizani! Pre neki dan obelezili krsnu slavu fudbalskog kluba (sic!), a danas doveli Drazinog "unuka" (sic na kvadrat!). Sutra, ako zatreba, opet bi doveli Njofru za predsednika (makar i mrtvog!)

Dragan

pre 19 godina

Odgovor na predhodni post : ne verujem da je Guroviceva tetovaza ´rvatima toliki problem. pogledaj, koliko ´rvata je bilo u partizanima a mrze taj klub :)))
No sramotna je guroviceva tetovaza, simpatizovati za ratnog zlocina, cccc

Wassa

pre 19 godina

Bravo, Bravo, Bravo!!! Samo jos gosp. Beric da nam se vrati. Inace,sto se tice gosp. Bodiroge, opste je poznata stvar da je on veliki navijac Partizana i da je u vise navrata izjavio da ima zelju da karijeru zavrsi u klubu koji voli. A tada ...

Stankoviggi

pre 19 godina

Ajme, jesi veliki Srbin, hahaha, nosis lik Cice Draze na svojoj ruci a potpisao si za PARTIZAN...Da ti objasnimo razliku izmedju Partizana i Cetnika, Milane ? Cuo sam da nisi bas bistar u glavi...

Kako god, Partizan je opet pokazao da je sposobiniji klub od Zvezde, Partizan sampion 2005. !!!

Pejo

pre 19 godina

Je li se ko zapitao sta ce sad Gurovic izmisliti zbog tetovaze ratnog zlocinca, kad Partizan bude gostovao kod Cibone. Dakle, trideset koseva Partizanu opet ne gine, sve je isto ko lani.

HVALA TI BOZE

pre 19 godina

cuj sada ovog sta prica! Pa i Scepanovic je dosao po drugi put povredjen, i opet ste govorili da od njega nema nista,a postao je srugi strelac prve faze evrolige. Tako da prica ''prvog doktora'' pada u vodu! Nisu valjda ovi iz uprave tolko glupi pa da uzmu igraca koji nece ni igrati?! Smesno je takvo razmisljanje!
HVALA TI BOZE ZA OVU VEST

pravi doktor

pre 19 godina

Slucajno sam malo upuceniji u zdravstveno stanje Milana Gurovica i mada sam veliki navijac Partizana ne bih bio tako optimistican po pitanju njegovog povratka u staru formu,a moze lako da se desi da prodje kao Zvezdin fudbaler Kovacevic! Zato mu je propao svaki transfer u Evropi(a ne zbog igrackih kvaliteta,jer niko nece macku u dzaku za debele pare).Znao sam da ce zavrsiti u Partizanu jer jedino ovde moze dozirano da igra dok se ne vidi u kom pravcu ce njegovo zdravstveno stanje krenuti.U svakom slucaju mu zelim sve najbolje kao i Partizanu sa njim!!!

grobarka

pre 19 godina

stvarno bravo za upravu,svaka cast.

mnogo mi se svidja Nebojsina ideja,zamislite Bodiroga u Partizanu.Znam da je to (skoro) nemoguca misija al zar ne bi bilo savrseno?

Najboljem kosarkasu i jeste mesto u najboljem klubu.

nebojsa

pre 19 godina

Čuvao sam ovu flašu rakije 17 godina ali nije dočekala punoletsvo,otvorena je u Milanovu čast.Od ove nema bolje vesti.Sad dovedite još Miću i da uzmemo KUP ŠAMPIONA.
Ako treba ima nas GROBARA bar 2 miliona skupićemo svi po 5-6 EVRA pa da se plati obeštećenje i za Bodirogu i Đorđevića samo vi iz uprave javite broj žiro računa.
SVAKA ČAST ZA UPRAVU.ZNAMO DA NIJE LAKO I DA NEMA PARA.

peja

pre 19 godina

ekipa je super!naravno zdravlje je glavni preduslov za uspeh i ulazak u top 16.izamo 2 extra zvezde(miloje i gurke),talenata kol’ko hoces(kosta,trip,luka,pedja,milos…)i epizodiste koji dobro znaju svoje mesto u ekipi.mislim da posle ovoga necemo ni dovesti stranca,mada dobar bek ne bi bio na odmet.parni valjak neka melje…!

Pfc

pre 19 godina

Pogledajte ovo uporedjivanje:
avdalovic-tripkovic-gurovic-perovic-milojevic
jeretin-lepojevic-koprivica-mirkovic-subotic
komentar je suvisan ha ha ha

nesa

pre 19 godina

Iako navijam za zvezdu moram da priznam da je uprava partizana napravila fenomenalan potez,a posto ima mesta za jos jednog stranca u timu trebalo bi i to iskoristiti i pojacati ekipu za Evroligu.Jedino bi Vujosevic trebao da u onoj gumarskoj ligi forsira mlade igrace kako ne bi opterecivao glavne igrace i kako bi ih sacuvao povreda.

Pera Knezevic

pre 19 godina

Pera je veliki delija i on smatra da ce Partizan da bude sesti u jadranskoj ligi!!!!
Dragana navija za partizan i ona se nada da ce grobari dolaskom Milana Gurovica Partizan da bude bolja ekipa. Nije ni svesna koliko se vara. Cak i mali-veliki grobar Rade Graorac nije toliki optimista!!!!!!!!!!!!

micko talijan

pre 19 godina

Jos jedan Raznatovicev igrac u Partizanu! Mislim da nije u pitanju ljubav, vec cinjenica da je Dule trener koji stvara igrace ili ih, kao Scepanovica, vraca u zivot. Naravno, Partizan je veliki klub, igra u Evroligi i iz Partizana se najlakse ide u NBA.

crnjo

pre 19 godina

Neka mi neko sad objasni u cemu je fora sa novom upravom Partizana. Da li je moguce da su Siske Colovic i Joca Pavlovic namakli klubu vise para od Divca i Danilovica? Dobro je to sto Siske nije u fazonu da lapa kintu od kluba, vec je ocigledno da, pod stare dane, pokusava da sebi podigne spomenik preko uspeha kluba. U svakom slucaju klub i navijaci imaju koristi od nove uprave, koja je posle dva meseca dokazala da ima ambicije koje prevazilaze okvire bivse SFRJ.
Inace, u interesu je srpske kosarke da Dule, kao sto je to uradio sa Japancem, i Gurovica vrati u kosarku.

KINEZ

pre 19 godina

Pa ovo je strasno sramota!!! Navijac sam Zvezde od malih nogu ali se divim Partizanu kako strasan klub imaju u organizacionom smislu. Bice oni prvaci i narednih 5 godina, strasno tuzno ali istinito. Grobari svaka chast skidam kapu. R.E.S.P.E.K.T.

alexa

pre 19 godina

pa ovo je zaista brutalno!
za upravu svaka cast,ovim su prevazisli moja licna ocekivanja,sada je sve na Duletu i igracima.Nadam se da su maleri koji su poceli sa Suputom tu i stati,da nam se opet ne ponovi prosla godina kada smo odlucujuce tekme igrali bez najboljih igraca(kup,evroliga)...
Sada je nadam se realan domet top 16,prventsvo,kup i kondom liga...;)
jos jednom,svaka cast upravi!

Nemanja

pre 19 godina

Alo "Aki" cigane ......
ma opusti se covece, nemoj da lecis, ni ti ni ostali cigani, svoje frustracije uz ovu vest .....
sto je rekao jedan, ja ni ne otvaram vesti o zvezdi, a kamoli da posaljem i neki komentar .... ali vi ste prica za sebe ..
tek ces da vidis kakva ce ovo ekipa da vude ....
"4-5 dobrih igraca" ????
pa ti nisi normalan ... da se imalo razumes u kosarku ne bi tako lupetao ...
opusti se i UZIVAJ uz ovaj Partizan ....

EJ BRE UZIVAJ !!!

Vlada

pre 19 godina

Egipcani se vec oneredili na samu vest da je stigao Gurovic. Poznato je da je on veliki navijac Partizana i da obozava da igra protiv zlezdexa.

Dr AZA

pre 19 godina

Svaka cast, najzad nesto lepo iz KK Partizan. Veselimo se susretima u Jazinama, Sirokom, Baldekinu i Ciboninom tornju. Pokazacemo svima kako se bije......Jos jednom, svaka cast upravi i Gurovicu

Aleksandar Miloradovic

pre 19 godina

Lepo, lepo...
Sumnjam da bi ga Partizan uzeo da je zdravstvenoj frci bilo kakvoj, dosta im je bre "cukanih" igraca.
Dajte Hausa, vratite sad, da imamo najbrzu kontru u Evropi! Iz najbolje odbrane naravno..

Goran-Beograd

pre 19 godina

Stvarno sam zadovoljan svim komentarima napisanim do sada. Stvarno je super vest!
Slobodno se moze reci da ove godine tim ako ne isti mozda cak i bolji nego prosle godine :-)
p.s
skoro svaki dan igram stoni tenis u Sumicama i svaki dan vidim Micu Berica kako trenira individualno. Uskoro ce i on doci.
MNOGO SMO NAJJACI

marko

pre 19 godina

To je prava stvar! Nadam se da ce nakon ovog poteza TOP16 konacno biti imperativ, i da cemo ga docekati nakon 4 godine. A kako je euroleague tanka, mogli bi se prosvercovati i na F4, kao 1998. Napijed Partizan

Aki

pre 19 godina

I jos da potpisu Vlade Divac i Pedja Stojakovic i idete na FF... Alo prizemljite se malo...
Ovo je stvarno veliko pojacanje i Partizan sada ima dobru ekipu (valjda cete i u Evropi nesto da uradite konacno), ali...
KOji to tim u Evropi moze da igra sa 4-5 igraca? Zato bolje se malo spustite na zemlju, jer necu imati srca da vas zezam kad vas neko napumpa...
I jos nesto - kako li ce sada veliki talenat nase kosarke koji je pobegao iz Zvezde da bi igrao na poziciji br. 3 jer ce tu da dostigne neslucene visine, a ne na drugim pozicijama jer je on ipak prirodna trojka (previsok za dvojku, preslab za 4-orku), da se uklopi?
Mora da ce chicha da greje klupu da bi Luka mogao da igra 3-jku (to bese glavni razlog dolaska u Partizan) :))))

samo jedan klub, samo jedan grad

pre 19 godina

prosle sezone smo rehabilitovali japanca, ovde godine cemo chichu :) samo da se ne poubijaju on i dule

Александар Велики

pre 19 godina

Све најбоље Милану у Црно-Белој породици, са жељом да сезону заврши са четри титуле, желе ти Гробари уз песму "Много смо јаки!"
;о)

Претходни коментари говоре углавном све...

За све се навија, ПАРТИЗАН се воли!!!

Basket-Expert

pre 19 godina

Prva petorka da bude....
Avdalovic, Bogdanovic, Gurovic, Milojevic i Perovic a klupa ce biti jako sa Bozovicem, Samardziskom, Erdenom itd. pa morali bi stvarno da napadnu Evropu. A o Jadranskoj da i nepricam. Samo ipak treba ekipa da igra dobro i svaki igrac mora da se uklopi. Jel to moze??? Nadam se da onda je nebo limit....

Plikuscht

pre 19 godina

Voleo bih da delim misljenje svih iznad mene, ali ...

Jesam grobar i ovo bi trebalo da je lepa vest, ali ... mozda je on odavno prosao zenit, a i raspitao bih se zasto su propali angazmani i u Unixu i u Olimpijakosu!

Petar

pre 19 godina

Gurovic je dobar kosharkash ali on je potreban Partizanu koliku i Partizan njemu.

Na zalost, zdravlje mu ne dozvoljava da prodje rigorozne lekarske testove, tako da jedino moze da igra u Srbiji....Zalosno

miki

pre 19 godina

sad se sve zna idemo u fajnal four
ajmo ajde, sad nam ni stranac ne treba
pozdrav grobarima, imamo jaci tim nego prosle sezone jer ovaj tim ima pobednicki mentalitet

Dusan

pre 19 godina

Bice to veoma mocno pojacanje na fizickom, a pogotovu na psihickom planu. Gurovic je igrac sa ogromnom kolicinom energije i silovitim dotokom adrenalina

Dusan

pre 19 godina

Bice to veoma mocno pojacanje na fizickom, a pogotovu na psihickom planu. Gurovic je igrac sa ogromnom kolicinom energije i silovitim dotokom adrenalina

miki

pre 19 godina

sad se sve zna idemo u fajnal four
ajmo ajde, sad nam ni stranac ne treba
pozdrav grobarima, imamo jaci tim nego prosle sezone jer ovaj tim ima pobednicki mentalitet

marko

pre 19 godina

To je prava stvar! Nadam se da ce nakon ovog poteza TOP16 konacno biti imperativ, i da cemo ga docekati nakon 4 godine. A kako je euroleague tanka, mogli bi se prosvercovati i na F4, kao 1998. Napijed Partizan

Petar

pre 19 godina

Gurovic je dobar kosharkash ali on je potreban Partizanu koliku i Partizan njemu.

Na zalost, zdravlje mu ne dozvoljava da prodje rigorozne lekarske testove, tako da jedino moze da igra u Srbiji....Zalosno

Plikuscht

pre 19 godina

Voleo bih da delim misljenje svih iznad mene, ali ...

Jesam grobar i ovo bi trebalo da je lepa vest, ali ... mozda je on odavno prosao zenit, a i raspitao bih se zasto su propali angazmani i u Unixu i u Olimpijakosu!

samo jedan klub, samo jedan grad

pre 19 godina

prosle sezone smo rehabilitovali japanca, ovde godine cemo chichu :) samo da se ne poubijaju on i dule

Basket-Expert

pre 19 godina

Prva petorka da bude....
Avdalovic, Bogdanovic, Gurovic, Milojevic i Perovic a klupa ce biti jako sa Bozovicem, Samardziskom, Erdenom itd. pa morali bi stvarno da napadnu Evropu. A o Jadranskoj da i nepricam. Samo ipak treba ekipa da igra dobro i svaki igrac mora da se uklopi. Jel to moze??? Nadam se da onda je nebo limit....

Goran-Beograd

pre 19 godina

Stvarno sam zadovoljan svim komentarima napisanim do sada. Stvarno je super vest!
Slobodno se moze reci da ove godine tim ako ne isti mozda cak i bolji nego prosle godine :-)
p.s
skoro svaki dan igram stoni tenis u Sumicama i svaki dan vidim Micu Berica kako trenira individualno. Uskoro ce i on doci.
MNOGO SMO NAJJACI

Aleksandar Miloradovic

pre 19 godina

Lepo, lepo...
Sumnjam da bi ga Partizan uzeo da je zdravstvenoj frci bilo kakvoj, dosta im je bre "cukanih" igraca.
Dajte Hausa, vratite sad, da imamo najbrzu kontru u Evropi! Iz najbolje odbrane naravno..

Александар Велики

pre 19 godina

Све најбоље Милану у Црно-Белој породици, са жељом да сезону заврши са четри титуле, желе ти Гробари уз песму "Много смо јаки!"
;о)

Претходни коментари говоре углавном све...

За све се навија, ПАРТИЗАН се воли!!!

Aki

pre 19 godina

I jos da potpisu Vlade Divac i Pedja Stojakovic i idete na FF... Alo prizemljite se malo...
Ovo je stvarno veliko pojacanje i Partizan sada ima dobru ekipu (valjda cete i u Evropi nesto da uradite konacno), ali...
KOji to tim u Evropi moze da igra sa 4-5 igraca? Zato bolje se malo spustite na zemlju, jer necu imati srca da vas zezam kad vas neko napumpa...
I jos nesto - kako li ce sada veliki talenat nase kosarke koji je pobegao iz Zvezde da bi igrao na poziciji br. 3 jer ce tu da dostigne neslucene visine, a ne na drugim pozicijama jer je on ipak prirodna trojka (previsok za dvojku, preslab za 4-orku), da se uklopi?
Mora da ce chicha da greje klupu da bi Luka mogao da igra 3-jku (to bese glavni razlog dolaska u Partizan) :))))

Vlada

pre 19 godina

Egipcani se vec oneredili na samu vest da je stigao Gurovic. Poznato je da je on veliki navijac Partizana i da obozava da igra protiv zlezdexa.

Dr AZA

pre 19 godina

Svaka cast, najzad nesto lepo iz KK Partizan. Veselimo se susretima u Jazinama, Sirokom, Baldekinu i Ciboninom tornju. Pokazacemo svima kako se bije......Jos jednom, svaka cast upravi i Gurovicu

Nemanja

pre 19 godina

Alo "Aki" cigane ......
ma opusti se covece, nemoj da lecis, ni ti ni ostali cigani, svoje frustracije uz ovu vest .....
sto je rekao jedan, ja ni ne otvaram vesti o zvezdi, a kamoli da posaljem i neki komentar .... ali vi ste prica za sebe ..
tek ces da vidis kakva ce ovo ekipa da vude ....
"4-5 dobrih igraca" ????
pa ti nisi normalan ... da se imalo razumes u kosarku ne bi tako lupetao ...
opusti se i UZIVAJ uz ovaj Partizan ....

EJ BRE UZIVAJ !!!

KINEZ

pre 19 godina

Pa ovo je strasno sramota!!! Navijac sam Zvezde od malih nogu ali se divim Partizanu kako strasan klub imaju u organizacionom smislu. Bice oni prvaci i narednih 5 godina, strasno tuzno ali istinito. Grobari svaka chast skidam kapu. R.E.S.P.E.K.T.

alexa

pre 19 godina

pa ovo je zaista brutalno!
za upravu svaka cast,ovim su prevazisli moja licna ocekivanja,sada je sve na Duletu i igracima.Nadam se da su maleri koji su poceli sa Suputom tu i stati,da nam se opet ne ponovi prosla godina kada smo odlucujuce tekme igrali bez najboljih igraca(kup,evroliga)...
Sada je nadam se realan domet top 16,prventsvo,kup i kondom liga...;)
jos jednom,svaka cast upravi!

Pera Knezevic

pre 19 godina

Pera je veliki delija i on smatra da ce Partizan da bude sesti u jadranskoj ligi!!!!
Dragana navija za partizan i ona se nada da ce grobari dolaskom Milana Gurovica Partizan da bude bolja ekipa. Nije ni svesna koliko se vara. Cak i mali-veliki grobar Rade Graorac nije toliki optimista!!!!!!!!!!!!

crnjo

pre 19 godina

Neka mi neko sad objasni u cemu je fora sa novom upravom Partizana. Da li je moguce da su Siske Colovic i Joca Pavlovic namakli klubu vise para od Divca i Danilovica? Dobro je to sto Siske nije u fazonu da lapa kintu od kluba, vec je ocigledno da, pod stare dane, pokusava da sebi podigne spomenik preko uspeha kluba. U svakom slucaju klub i navijaci imaju koristi od nove uprave, koja je posle dva meseca dokazala da ima ambicije koje prevazilaze okvire bivse SFRJ.
Inace, u interesu je srpske kosarke da Dule, kao sto je to uradio sa Japancem, i Gurovica vrati u kosarku.

peja

pre 19 godina

ekipa je super!naravno zdravlje je glavni preduslov za uspeh i ulazak u top 16.izamo 2 extra zvezde(miloje i gurke),talenata kol’ko hoces(kosta,trip,luka,pedja,milos…)i epizodiste koji dobro znaju svoje mesto u ekipi.mislim da posle ovoga necemo ni dovesti stranca,mada dobar bek ne bi bio na odmet.parni valjak neka melje…!

micko talijan

pre 19 godina

Jos jedan Raznatovicev igrac u Partizanu! Mislim da nije u pitanju ljubav, vec cinjenica da je Dule trener koji stvara igrace ili ih, kao Scepanovica, vraca u zivot. Naravno, Partizan je veliki klub, igra u Evroligi i iz Partizana se najlakse ide u NBA.

nebojsa

pre 19 godina

Čuvao sam ovu flašu rakije 17 godina ali nije dočekala punoletsvo,otvorena je u Milanovu čast.Od ove nema bolje vesti.Sad dovedite još Miću i da uzmemo KUP ŠAMPIONA.
Ako treba ima nas GROBARA bar 2 miliona skupićemo svi po 5-6 EVRA pa da se plati obeštećenje i za Bodirogu i Đorđevića samo vi iz uprave javite broj žiro računa.
SVAKA ČAST ZA UPRAVU.ZNAMO DA NIJE LAKO I DA NEMA PARA.

Pfc

pre 19 godina

Pogledajte ovo uporedjivanje:
avdalovic-tripkovic-gurovic-perovic-milojevic
jeretin-lepojevic-koprivica-mirkovic-subotic
komentar je suvisan ha ha ha

nesa

pre 19 godina

Iako navijam za zvezdu moram da priznam da je uprava partizana napravila fenomenalan potez,a posto ima mesta za jos jednog stranca u timu trebalo bi i to iskoristiti i pojacati ekipu za Evroligu.Jedino bi Vujosevic trebao da u onoj gumarskoj ligi forsira mlade igrace kako ne bi opterecivao glavne igrace i kako bi ih sacuvao povreda.

grobarka

pre 19 godina

stvarno bravo za upravu,svaka cast.

mnogo mi se svidja Nebojsina ideja,zamislite Bodiroga u Partizanu.Znam da je to (skoro) nemoguca misija al zar ne bi bilo savrseno?

Najboljem kosarkasu i jeste mesto u najboljem klubu.

pravi doktor

pre 19 godina

Slucajno sam malo upuceniji u zdravstveno stanje Milana Gurovica i mada sam veliki navijac Partizana ne bih bio tako optimistican po pitanju njegovog povratka u staru formu,a moze lako da se desi da prodje kao Zvezdin fudbaler Kovacevic! Zato mu je propao svaki transfer u Evropi(a ne zbog igrackih kvaliteta,jer niko nece macku u dzaku za debele pare).Znao sam da ce zavrsiti u Partizanu jer jedino ovde moze dozirano da igra dok se ne vidi u kom pravcu ce njegovo zdravstveno stanje krenuti.U svakom slucaju mu zelim sve najbolje kao i Partizanu sa njim!!!

Wassa

pre 19 godina

Bravo, Bravo, Bravo!!! Samo jos gosp. Beric da nam se vrati. Inace,sto se tice gosp. Bodiroge, opste je poznata stvar da je on veliki navijac Partizana i da je u vise navrata izjavio da ima zelju da karijeru zavrsi u klubu koji voli. A tada ...

HVALA TI BOZE

pre 19 godina

cuj sada ovog sta prica! Pa i Scepanovic je dosao po drugi put povredjen, i opet ste govorili da od njega nema nista,a postao je srugi strelac prve faze evrolige. Tako da prica ''prvog doktora'' pada u vodu! Nisu valjda ovi iz uprave tolko glupi pa da uzmu igraca koji nece ni igrati?! Smesno je takvo razmisljanje!
HVALA TI BOZE ZA OVU VEST

Pejo

pre 19 godina

Je li se ko zapitao sta ce sad Gurovic izmisliti zbog tetovaze ratnog zlocinca, kad Partizan bude gostovao kod Cibone. Dakle, trideset koseva Partizanu opet ne gine, sve je isto ko lani.

Stankoviggi

pre 19 godina

Ajme, jesi veliki Srbin, hahaha, nosis lik Cice Draze na svojoj ruci a potpisao si za PARTIZAN...Da ti objasnimo razliku izmedju Partizana i Cetnika, Milane ? Cuo sam da nisi bas bistar u glavi...

Kako god, Partizan je opet pokazao da je sposobiniji klub od Zvezde, Partizan sampion 2005. !!!

Dragan

pre 19 godina

Odgovor na predhodni post : ne verujem da je Guroviceva tetovaza ´rvatima toliki problem. pogledaj, koliko ´rvata je bilo u partizanima a mrze taj klub :)))
No sramotna je guroviceva tetovaza, simpatizovati za ratnog zlocina, cccc

jaceks@tippnet.co.yu

pre 19 godina

PA I BEZ GUROVICA PARTIZAN JE BIO NAJBOLJI A SAD SA NJIM IMA TEK DA RAZVALIMO SVE,J__ES GUMARSKU LIGU, PARTIZAN ZA NBA LIGU!!!

tihi

pre 19 godina

AU!!!!

Iako sam navijac Zvezde drago mi je sto nase velicine ostaju u Serbiji pa makar i u Partizanu. Jos jedna jaka crna cetvorka i to je to. Pa gledajte: Vule, Luka, Milan, Miloje i Perovic. Bez premca u SFRJ ligi, a u Evropi bi morali u TOP16!

Dzambo-KV.

pre 19 godina

Milan Gurovic u Partizanu MB/
Da zna DRAZA sta si uradio ustao bi iz GROBA>Od sada ce samo maleri da te prate,ali ti ja zelim sve najlepse,da budes prva trojka a Luka opet cetvorka.

Cudo od kluba

pre 19 godina

Vesti ovi partizani! Pre neki dan obelezili krsnu slavu fudbalskog kluba (sic!), a danas doveli Drazinog "unuka" (sic na kvadrat!). Sutra, ako zatreba, opet bi doveli Njofru za predsednika (makar i mrtvog!)

marko grobar

pre 19 godina

Hmmm....cekaj pa sta ono bi sa Zikinim petogodisnjim projektom Zlezda u Evropi???

Bravo za upravu (pre svega za starog mahera Colovica)!!!

UH UH

pre 19 godina

JOJ KAKVA DOBRA VEST ...

MA MOZETE DA NAS SAMO MRZITE...

NEGO JEDNO PITANJE , TJ. NAJMANJE DESET...:


A STO TO NIKO NECE U AVANGARDU ???

MOZDA ZATO STO NE ZNAJU DA MLATARAJU RUKAMA KAO DJURA OSTIJIC,
ILI NE ZNAJU DA DAJU TROJKE U ZADNJIM SEC. PREKO 3 IGRACA ZA TITULU,
ILI ZATO STO SE IDE DIRECT U NBA IZ PARTIZANA
ILI STO SU IM RUZNE BOJE
ILI SELJACKI NAVIJACI
ILI STO IM JE PREDSEDNIK NEKI GMIZAVAC,TJ. INSEKT,
ILI STO IM NEKO PERE PARE PREKO GUMA LIGE ILI STO IM IGRAJU KOPRIVA I MIRKOVIC
ILI STO IMAJU PARNA ODELA KAO BRACA DALTONI U STRUCNOM STABU ILI ...STA SAM JOS HTEO ... A DA,
ILI ZATO STO NE ZNAJU DA SE PONASAJU NI KADA POBEDE , A NI KADA IZGUBE...

NE ZNAM... KO CE GA ZNATI...

JA NE ZNAM DA PROSIM NA SEMAFORU , JA POSTENO KOPAM RAKE I SARANJUJEM SVE PRED SOBOM A IME MI JE GROBAR LUKA IZ UZICA....TOLIKO ..HVALA ...

MILANE LJUDINO ALA SI IH UKAKIO SADA SA OVIM 1-GODISNJIM POTPISOM....OLEEEEEEEEE

pravi doktor

pre 19 godina

Za ovog sto se potpisao sa "hvala ti Boze" jedno objasnjenje:povreda i bolest nisu jedno te isto,povreda Scepanovica nije ista kao i bolest Gurovica!

deki

pre 19 godina

nemogu da zamislim kako bi to ekipa bila kad bi se imalo malo para malo pameti i da se dovede frederik haus! bila bi to sjajan tim jos da se potpise na 2 god!! uhh! snovi..a opet neizgleda nemoguce !

pudar vojislav

pre 19 godina

prodao si se za gajbu MB. Idi lijeci se. Ali znaj da si za nas delije mrtav. BICE TI SVE JASNO KAD BUDE DERBI. POZDARAV ZA SVE DELIJE SIROM SVJETA

razocaran

pre 19 godina

Nije jedan igrac tog kalibra trebao da padne na tako niske grane i da ide u partizan, ali para vrti gde burgija nece. Ni ovaj ocajnicki potez nece vam pomoci da cesce budete na jedinoj pravoj televiziji u ovoj zemlji ZATROVANOJ SPANSKIM SERIJAMA.

dande

pre 19 godina

pa on da je hteo da igra a partizan preso bi direkt iz rusije(ili odakle vec) a ne prvo proba vani pa ako neide hajde nema mi druge moram u partizan? jel tako ili nije!?
jesam grobar ali me ovo i nije toliko oraspolozilo.ajde pozdrav

alonso

pre 19 godina

Ooooooooo, ljupko, pa i ti si izgleda neki saljivdzija kao i stojan. Pa koga ste vi to, cigani, zbrobili??? I dal si uopste svestan da mi nemamo protiv vas cigana ni jedan motiv da igramo. Igracemo protiv vas sa sedmom postavom i bice guravo, hahahaha. Vi imate sada derbi sa lovcenom i masincem, alooooooooooo, a ne sa nama.Morali ste da vadite vizu za derbi u fudbalu, a i sada ce te je vaditi jer dolazite da igrate kosarku u Evropu.
Misli malo o tome.

Milojko

pre 19 godina

Pa ovo je drskost.Sve sto valja u sportu ,danas je u Partizanu.A sutra?Sutra je bolno za cerge.No,nije me briga za njih.Cemo ih tepamo na svakom koraku i u svim disciplinama.Ove teniserke,treniseri,kosarkasi(ovde racunamo i na nas podmladak u Zvezdi),vaterpolisti,fudbaleri(nas protivnik na prlece bice Zenit i tu cemo da vas osvetiomo,a tek ako nam dopadne PSV-pregazicemo ih zbog one petarde).Ne smem vise .Procitace Radojka pa sam ga naj....(ona ne navija,ali za ovo pregaziti ,ima da me olesi,jer sam duzan kod nju))
Crno-beli Milojko

iggy

pre 19 godina

Vreme je da razmislite o promjeni imena kluba.
Smjesno je da se zovete kako se zovete a igraci vam imaju istetoviranog cetnika na ruci.
Jos nesto.
Covjek treba biti hrabar ili lud da istetovira tako nesto.
Ja mislim da je Gurovic 1% hrabar

Crispian

pre 19 godina

Pa, ako je mogao Nemac Matthaus da trenira Partizan, zasto ne bi mogao i Tschitscha da igra za njega! :)
Ukoliko bi se stvarno i House vratio (ne verujem da na trzistu, za novac koji Partizan moze da izdvoji za stranca, ima boljih igraca od njega!), srpska klupska kosarka zaista moze da se nada Final Fouru.

PFC

pre 19 godina

Najsmesnije u celoj prici je sto je dosao kao ZAMENA ZA POVREDJENOG SHUPUTA!!! Samo mi nije jasno, ko ce da igra dvojku na tom Final Four-u? Pera Bozic? TREBA NAM BEK SUTER, DOSTA VISE SA KRILIMA!!! Dobrodosao, Chicha!

Andrea Menegin

pre 19 godina

Upravo sam dobio zahtev Reala, Barselone, Makabija, Montepaskija, Olimpijakosa i Panatinaikosa, kao i LA Lajkers-a i Chicaga sa Indijanom bez Charlott-a da se po hitnom postupku stopira pocetak EUROLEAGUE 2004/05 jer ovako jak intergalakticki tim na celu sa Dusanom Vujosevicem i Vuletom Avdalovicem na celu je trenutno bez premca u Evropi. Takodje sam i dobio hitan telegram Davida Sterna da nikako ne dozvolim da kosarkasi Partizana konkurisu za NBA jer bi time mnogi klubovi da sruse svoje dvorane jer bi bile male, minimum kapaciteta bio bi bar 220.000 sedecih i 597.000 stajacih mesta kao i parking za 145.000 automobila. Ovog trenutka se pakujem i idem da ubedim crno bele da odustanu od te namere jer su stvarno bez premca, pehar cemo im odmah uruciti i klanjati se njihovoj moci dok smo zivi. Partizan u ovakvom sastavu bi svaki evropski tim zgazio sa 80-tak razlike. Zato apelujem na Duleta da ne uvodi Avdala vise od 45 sekundi.

Drazi

pre 19 godina

Ma ljudi, House se sigurno nece vratiti, covjek daje u Litvaniji po 30 poena u svakoj utakmici a ima ogovor na godinu dana!!! Bilo bi stvarno super kad bih sledece godine se vratio u Partizan, on je jedan od najboljih amerikanaca u Evropi!!! Takvi igraci dizu navijace na noge!!!! Ziveo Fred House!!!!

sisketova euforija

pre 19 godina

malo mi nategnuto deluje ova orkestrirana crno-bela euforija oko dolaska jednog igraca na zalasku u njihove redove. prvo milojevic, pa sad gurovic, uz njih bogdanovic, sve lepo i fino i veteranski, ali koliko daleko od pravih stvari. pivovarna mb je izgubila u zagrebu, potucice mozda pivovarnu lasko, dule ce filozofirati nesto na sos-kanalu, a ja se pitam: gde to stvarno srlja srpska kosarka u kojoj, izgleda, samo jedan klub stvara igrace (zvezda), drugi ih krade (partizan), a svi zajedno su, sa reprezentacijom, u sve dubljem kanalu.

aca

pre 19 godina

Blic, Todoric:
Prema njegovim tvrdnjama sa Gurovićevim dolaskom spisak ovosezonskih pojačanja Partizana još nije zaključen.

- Želimo da dovedemo još jednog stranca, koji igra na mestu dvojke, a kada obavimo i taj posao javnost će biti na vreme obaveštena - zaključuje Todorić.

HOUSE GIRL PFC NS

pre 19 godina

Gurovicu svaka cast sto je napravio pravi potez.To SRBINEEE!
P.S. HOUSE SE NECE VRATITI U PARTIZAN JER NIKO NIJE POKAZAO INTERESOVANJE ZA TO IAKO JE NJEGOVA ZELJA BILA DA OSTANE U PARTIZANU, A DA SE SAD UPRAVA I SETI DA GA ZOVE BILO BI KASNO JER JE U LITVANIJI.
P.P.S. Zanima me kako ce biti Gurovicu kad bude igrao protiv Stewarta...

Amikus Kurije

pre 19 godina

Menegin polako gubi razum.
Decko, sigurno vec imas pojacano luceje kiseline u zeludcu prouzrokovanu skorasnjim stresom i frustracijama.
Samo da znas da je to prvi uzrok cira na zeludcu.
Cuvaj zdravlje dok si mlad (prestani da pratis svoj voljeni klub u kosarci i lepo se preorjentisi na zensku odbojku. moze i muski rukomet, ali nemoj gledati Portland-San Antonio-NIKAD!!!).
Poslusaj ti starog dusebriznika i videces kako ces da procvetas.

Sloba

pre 19 godina

Kako je krenulo sa otkazima Divca i Danilovica ja sam se veoma zabrino. Madjutim posle ovakvih vesti ja sam i dalje u neverici jer je ovo toliko dobra vest da je to nesto neverovatno!!! Zaista ne mogu da verujem da neki ovde komentarisu njegovo zdravlje i slicno?! On je covek koji podize nivo igre dramaticno, on je covek koji ima muda, on je covek koji treba partizanu. Jedina rupcaga u ovom Partizanu je nevesti Savanovic i stvarno ne znam otkud on u ovoj prici?! Covek ima "najteze" noge u ligi...

goran grobar

pre 19 godina

Amikuse nemoj da pricas o rukometu kada niste videli evropu punih sest godina. A u kosarci za vas je evroliga samo san pusti. POZDRAV SVIM GROBARIMA

black-decker

pre 19 godina

Eeeee, ovi obozavaoci sportskog drustva "Krasnaja Zvezda" stvarno preterase sa budaletanjima!! Molim upravu cenjenog sajta da im zabrani da salju svoje nemuste komentare, ovo je ipak ozbiljan forum, dajte da zadrzimo neki nivo... a Partizan sa Gurovicem napred u Evropu!!

Svajcarac

pre 19 godina

Prosto je neverovatno da bilo ko iz bilo kog razloga ima primedbi na ovu vest. Te ima Drazu na ruci a ide u partizane, te bolestan je, te ne znam sta ti jos........Stvarno smo zloban narod. Neutralno misljenje je da je jako dobro da za naseg predstavnika u Evro ligi, potpise takav igrac, i da uopste na nasim parketima provede jos jednu sezonu (ili makar 2 meseca, kako neko tvrdi). Sigurno je da se radi o igracu, koji je ekstra klasa, i sigurno je da ce igrati mnogo bolje nego prosle sezone u NIS Vojvodini, iz prostog razloga sto ce imati veci motiv (Evro liga), a to je za Gurovica jako vazno, i imace odlicnog trenera. Da podsetimo prosle sezone tim u kome je igrao nije imao trenera, vec gledaoca sa najboljim mestom u dvorani. Dakle, realno mogu se ocekivati dobre partije od igraca kao sto je Gurovic. PRAVI DOKTOR je skeptican u pogledu njegovog zdravstvenog stanja, ali ni za to nema razloga. Milan je vise puta nakon problema koje je imao prosao najozbiljnije preglede i dobio zeleno svetlo da igra. Niko se u ovoj zemlji ne bi salio sa igracem tog kalibra, i izdatom dozvolom za igranje, ako postoji i najmanji problem vezan za njegovo srce. Jedino sto je sigurno je da ce grobari morati da pricekaju malo da ga vide u pravom svetlu, jer je dugo van ozbiljnog treninga, a cigani mogu da se opuste jer veciti derbi dolazi jako brzo, i tada Gurke nece biti u top formi.

MAN

pre 19 godina

Pitam se samo kao će Čiča ove godine da igra GY ligu. Ako se dobro sećam dok je igrao u Španiji odbio je da igra sa Cibonom iz bezbedonosnih razloga (čiča na ruci bi mogao da iritira je bilo objašnjenje).Ni veliko obezbeđenje koje su mu nudili nije pomoglo. Ove godine ima gostovanja u Zagrebu, Splitu, Zadru i ŠIBENIKU.Ili će možda da igra samo u Beogradu.

Macak

pre 19 godina

Daj nemojte da budete smesni...
Kakav Top 16..GUROVIC je propao igrac,niko ga nije hteo i niko vise nije mogao da trpi ona njegova ispucavanja sa 8m.
Partizan nema teoretske sanse da osvoji goodyer ligu...A u super ligi malo para se stavi na sto i eto titule..
e moji grobari..

Dusko

pre 19 godina

E moji grobari. Veselite se dolazku penzionista, a večeras ste izgubili od Zadra. Djaba vam još 5 Gurovića. Jedini igrač koji vredi je Miloje (Luke neću pominjati jer je prodana duša) kad se njega ustavi sve je gotovo. Propala institucija Partizan. Napred zvezdo!!!!!!!!

luka visnjic

pre 19 godina

alo pogledaj vasu prvu petorku:avdalovic-tripkovic,bozic-savanovic-suput,gurovic-bogdanovic,milojevic,perovic-samardjiski...a nasa:jeretin-vizneski,radivojevic-lepojevic,vitkovac-koprivica,bjelica-dragojlovic,dragojlovic-vukosavljevic...ko je jaci?zvezda...ko je brzi? zvezda...ko je skocniji?zvezda...uostalom pogledaj te statistiku na adriaticbasket.com

Lidija Huk

pre 19 godina

Neka je "MOJA LJUBAV" opet u ovoj zemlji!!!!Njemu pevamo,njega bodrimo.....NAPRED MICANE!!!!!!Sve najbolje za "MOG" Milana.....NEKA MU SE RUKA POZLATI U NAJBOLJEM TIMU!!!!!

Steva Sremac

pre 19 godina

Da li neko ima informaciju od kakve boljke boluje Gurke. Negde sam cuo da je u pitanju ugrusak na srcu pa da je zato propustio sramotu u Atini. Nadam se da gresim.

Amikus Kurije

pre 19 godina

Menegin polako gubi razum.
Decko, sigurno vec imas pojacano luceje kiseline u zeludcu prouzrokovanu skorasnjim stresom i frustracijama.
Samo da znas da je to prvi uzrok cira na zeludcu.
Cuvaj zdravlje dok si mlad (prestani da pratis svoj voljeni klub u kosarci i lepo se preorjentisi na zensku odbojku. moze i muski rukomet, ali nemoj gledati Portland-San Antonio-NIKAD!!!).
Poslusaj ti starog dusebriznika i videces kako ces da procvetas.

Dusko

pre 19 godina

E moji grobari. Veselite se dolazku penzionista, a večeras ste izgubili od Zadra. Djaba vam još 5 Gurovića. Jedini igrač koji vredi je Miloje (Luke neću pominjati jer je prodana duša) kad se njega ustavi sve je gotovo. Propala institucija Partizan. Napred zvezdo!!!!!!!!

Dusan

pre 19 godina

Bice to veoma mocno pojacanje na fizickom, a pogotovu na psihickom planu. Gurovic je igrac sa ogromnom kolicinom energije i silovitim dotokom adrenalina

miki

pre 19 godina

sad se sve zna idemo u fajnal four
ajmo ajde, sad nam ni stranac ne treba
pozdrav grobarima, imamo jaci tim nego prosle sezone jer ovaj tim ima pobednicki mentalitet

marko

pre 19 godina

To je prava stvar! Nadam se da ce nakon ovog poteza TOP16 konacno biti imperativ, i da cemo ga docekati nakon 4 godine. A kako je euroleague tanka, mogli bi se prosvercovati i na F4, kao 1998. Napijed Partizan

Petar

pre 19 godina

Gurovic je dobar kosharkash ali on je potreban Partizanu koliku i Partizan njemu.

Na zalost, zdravlje mu ne dozvoljava da prodje rigorozne lekarske testove, tako da jedino moze da igra u Srbiji....Zalosno

Plikuscht

pre 19 godina

Voleo bih da delim misljenje svih iznad mene, ali ...

Jesam grobar i ovo bi trebalo da je lepa vest, ali ... mozda je on odavno prosao zenit, a i raspitao bih se zasto su propali angazmani i u Unixu i u Olimpijakosu!

samo jedan klub, samo jedan grad

pre 19 godina

prosle sezone smo rehabilitovali japanca, ovde godine cemo chichu :) samo da se ne poubijaju on i dule

Basket-Expert

pre 19 godina

Prva petorka da bude....
Avdalovic, Bogdanovic, Gurovic, Milojevic i Perovic a klupa ce biti jako sa Bozovicem, Samardziskom, Erdenom itd. pa morali bi stvarno da napadnu Evropu. A o Jadranskoj da i nepricam. Samo ipak treba ekipa da igra dobro i svaki igrac mora da se uklopi. Jel to moze??? Nadam se da onda je nebo limit....

Goran-Beograd

pre 19 godina

Stvarno sam zadovoljan svim komentarima napisanim do sada. Stvarno je super vest!
Slobodno se moze reci da ove godine tim ako ne isti mozda cak i bolji nego prosle godine :-)
p.s
skoro svaki dan igram stoni tenis u Sumicama i svaki dan vidim Micu Berica kako trenira individualno. Uskoro ce i on doci.
MNOGO SMO NAJJACI

Aleksandar Miloradovic

pre 19 godina

Lepo, lepo...
Sumnjam da bi ga Partizan uzeo da je zdravstvenoj frci bilo kakvoj, dosta im je bre "cukanih" igraca.
Dajte Hausa, vratite sad, da imamo najbrzu kontru u Evropi! Iz najbolje odbrane naravno..

Александар Велики

pre 19 godina

Све најбоље Милану у Црно-Белој породици, са жељом да сезону заврши са четри титуле, желе ти Гробари уз песму "Много смо јаки!"
;о)

Претходни коментари говоре углавном све...

За све се навија, ПАРТИЗАН се воли!!!

Aki

pre 19 godina

I jos da potpisu Vlade Divac i Pedja Stojakovic i idete na FF... Alo prizemljite se malo...
Ovo je stvarno veliko pojacanje i Partizan sada ima dobru ekipu (valjda cete i u Evropi nesto da uradite konacno), ali...
KOji to tim u Evropi moze da igra sa 4-5 igraca? Zato bolje se malo spustite na zemlju, jer necu imati srca da vas zezam kad vas neko napumpa...
I jos nesto - kako li ce sada veliki talenat nase kosarke koji je pobegao iz Zvezde da bi igrao na poziciji br. 3 jer ce tu da dostigne neslucene visine, a ne na drugim pozicijama jer je on ipak prirodna trojka (previsok za dvojku, preslab za 4-orku), da se uklopi?
Mora da ce chicha da greje klupu da bi Luka mogao da igra 3-jku (to bese glavni razlog dolaska u Partizan) :))))

Vlada

pre 19 godina

Egipcani se vec oneredili na samu vest da je stigao Gurovic. Poznato je da je on veliki navijac Partizana i da obozava da igra protiv zlezdexa.

Dr AZA

pre 19 godina

Svaka cast, najzad nesto lepo iz KK Partizan. Veselimo se susretima u Jazinama, Sirokom, Baldekinu i Ciboninom tornju. Pokazacemo svima kako se bije......Jos jednom, svaka cast upravi i Gurovicu

Nemanja

pre 19 godina

Alo "Aki" cigane ......
ma opusti se covece, nemoj da lecis, ni ti ni ostali cigani, svoje frustracije uz ovu vest .....
sto je rekao jedan, ja ni ne otvaram vesti o zvezdi, a kamoli da posaljem i neki komentar .... ali vi ste prica za sebe ..
tek ces da vidis kakva ce ovo ekipa da vude ....
"4-5 dobrih igraca" ????
pa ti nisi normalan ... da se imalo razumes u kosarku ne bi tako lupetao ...
opusti se i UZIVAJ uz ovaj Partizan ....

EJ BRE UZIVAJ !!!

KINEZ

pre 19 godina

Pa ovo je strasno sramota!!! Navijac sam Zvezde od malih nogu ali se divim Partizanu kako strasan klub imaju u organizacionom smislu. Bice oni prvaci i narednih 5 godina, strasno tuzno ali istinito. Grobari svaka chast skidam kapu. R.E.S.P.E.K.T.

alexa

pre 19 godina

pa ovo je zaista brutalno!
za upravu svaka cast,ovim su prevazisli moja licna ocekivanja,sada je sve na Duletu i igracima.Nadam se da su maleri koji su poceli sa Suputom tu i stati,da nam se opet ne ponovi prosla godina kada smo odlucujuce tekme igrali bez najboljih igraca(kup,evroliga)...
Sada je nadam se realan domet top 16,prventsvo,kup i kondom liga...;)
jos jednom,svaka cast upravi!

Pera Knezevic

pre 19 godina

Pera je veliki delija i on smatra da ce Partizan da bude sesti u jadranskoj ligi!!!!
Dragana navija za partizan i ona se nada da ce grobari dolaskom Milana Gurovica Partizan da bude bolja ekipa. Nije ni svesna koliko se vara. Cak i mali-veliki grobar Rade Graorac nije toliki optimista!!!!!!!!!!!!

crnjo

pre 19 godina

Neka mi neko sad objasni u cemu je fora sa novom upravom Partizana. Da li je moguce da su Siske Colovic i Joca Pavlovic namakli klubu vise para od Divca i Danilovica? Dobro je to sto Siske nije u fazonu da lapa kintu od kluba, vec je ocigledno da, pod stare dane, pokusava da sebi podigne spomenik preko uspeha kluba. U svakom slucaju klub i navijaci imaju koristi od nove uprave, koja je posle dva meseca dokazala da ima ambicije koje prevazilaze okvire bivse SFRJ.
Inace, u interesu je srpske kosarke da Dule, kao sto je to uradio sa Japancem, i Gurovica vrati u kosarku.

peja

pre 19 godina

ekipa je super!naravno zdravlje je glavni preduslov za uspeh i ulazak u top 16.izamo 2 extra zvezde(miloje i gurke),talenata kol’ko hoces(kosta,trip,luka,pedja,milos…)i epizodiste koji dobro znaju svoje mesto u ekipi.mislim da posle ovoga necemo ni dovesti stranca,mada dobar bek ne bi bio na odmet.parni valjak neka melje…!

micko talijan

pre 19 godina

Jos jedan Raznatovicev igrac u Partizanu! Mislim da nije u pitanju ljubav, vec cinjenica da je Dule trener koji stvara igrace ili ih, kao Scepanovica, vraca u zivot. Naravno, Partizan je veliki klub, igra u Evroligi i iz Partizana se najlakse ide u NBA.

nebojsa

pre 19 godina

Čuvao sam ovu flašu rakije 17 godina ali nije dočekala punoletsvo,otvorena je u Milanovu čast.Od ove nema bolje vesti.Sad dovedite još Miću i da uzmemo KUP ŠAMPIONA.
Ako treba ima nas GROBARA bar 2 miliona skupićemo svi po 5-6 EVRA pa da se plati obeštećenje i za Bodirogu i Đorđevića samo vi iz uprave javite broj žiro računa.
SVAKA ČAST ZA UPRAVU.ZNAMO DA NIJE LAKO I DA NEMA PARA.

Pfc

pre 19 godina

Pogledajte ovo uporedjivanje:
avdalovic-tripkovic-gurovic-perovic-milojevic
jeretin-lepojevic-koprivica-mirkovic-subotic
komentar je suvisan ha ha ha

nesa

pre 19 godina

Iako navijam za zvezdu moram da priznam da je uprava partizana napravila fenomenalan potez,a posto ima mesta za jos jednog stranca u timu trebalo bi i to iskoristiti i pojacati ekipu za Evroligu.Jedino bi Vujosevic trebao da u onoj gumarskoj ligi forsira mlade igrace kako ne bi opterecivao glavne igrace i kako bi ih sacuvao povreda.

grobarka

pre 19 godina

stvarno bravo za upravu,svaka cast.

mnogo mi se svidja Nebojsina ideja,zamislite Bodiroga u Partizanu.Znam da je to (skoro) nemoguca misija al zar ne bi bilo savrseno?

Najboljem kosarkasu i jeste mesto u najboljem klubu.

pravi doktor

pre 19 godina

Slucajno sam malo upuceniji u zdravstveno stanje Milana Gurovica i mada sam veliki navijac Partizana ne bih bio tako optimistican po pitanju njegovog povratka u staru formu,a moze lako da se desi da prodje kao Zvezdin fudbaler Kovacevic! Zato mu je propao svaki transfer u Evropi(a ne zbog igrackih kvaliteta,jer niko nece macku u dzaku za debele pare).Znao sam da ce zavrsiti u Partizanu jer jedino ovde moze dozirano da igra dok se ne vidi u kom pravcu ce njegovo zdravstveno stanje krenuti.U svakom slucaju mu zelim sve najbolje kao i Partizanu sa njim!!!

Wassa

pre 19 godina

Bravo, Bravo, Bravo!!! Samo jos gosp. Beric da nam se vrati. Inace,sto se tice gosp. Bodiroge, opste je poznata stvar da je on veliki navijac Partizana i da je u vise navrata izjavio da ima zelju da karijeru zavrsi u klubu koji voli. A tada ...

HVALA TI BOZE

pre 19 godina

cuj sada ovog sta prica! Pa i Scepanovic je dosao po drugi put povredjen, i opet ste govorili da od njega nema nista,a postao je srugi strelac prve faze evrolige. Tako da prica ''prvog doktora'' pada u vodu! Nisu valjda ovi iz uprave tolko glupi pa da uzmu igraca koji nece ni igrati?! Smesno je takvo razmisljanje!
HVALA TI BOZE ZA OVU VEST

Pejo

pre 19 godina

Je li se ko zapitao sta ce sad Gurovic izmisliti zbog tetovaze ratnog zlocinca, kad Partizan bude gostovao kod Cibone. Dakle, trideset koseva Partizanu opet ne gine, sve je isto ko lani.

Stankoviggi

pre 19 godina

Ajme, jesi veliki Srbin, hahaha, nosis lik Cice Draze na svojoj ruci a potpisao si za PARTIZAN...Da ti objasnimo razliku izmedju Partizana i Cetnika, Milane ? Cuo sam da nisi bas bistar u glavi...

Kako god, Partizan je opet pokazao da je sposobiniji klub od Zvezde, Partizan sampion 2005. !!!

Dragan

pre 19 godina

Odgovor na predhodni post : ne verujem da je Guroviceva tetovaza ´rvatima toliki problem. pogledaj, koliko ´rvata je bilo u partizanima a mrze taj klub :)))
No sramotna je guroviceva tetovaza, simpatizovati za ratnog zlocina, cccc

jaceks@tippnet.co.yu

pre 19 godina

PA I BEZ GUROVICA PARTIZAN JE BIO NAJBOLJI A SAD SA NJIM IMA TEK DA RAZVALIMO SVE,J__ES GUMARSKU LIGU, PARTIZAN ZA NBA LIGU!!!

tihi

pre 19 godina

AU!!!!

Iako sam navijac Zvezde drago mi je sto nase velicine ostaju u Serbiji pa makar i u Partizanu. Jos jedna jaka crna cetvorka i to je to. Pa gledajte: Vule, Luka, Milan, Miloje i Perovic. Bez premca u SFRJ ligi, a u Evropi bi morali u TOP16!

Dzambo-KV.

pre 19 godina

Milan Gurovic u Partizanu MB/
Da zna DRAZA sta si uradio ustao bi iz GROBA>Od sada ce samo maleri da te prate,ali ti ja zelim sve najlepse,da budes prva trojka a Luka opet cetvorka.

Cudo od kluba

pre 19 godina

Vesti ovi partizani! Pre neki dan obelezili krsnu slavu fudbalskog kluba (sic!), a danas doveli Drazinog "unuka" (sic na kvadrat!). Sutra, ako zatreba, opet bi doveli Njofru za predsednika (makar i mrtvog!)

marko grobar

pre 19 godina

Hmmm....cekaj pa sta ono bi sa Zikinim petogodisnjim projektom Zlezda u Evropi???

Bravo za upravu (pre svega za starog mahera Colovica)!!!

UH UH

pre 19 godina

JOJ KAKVA DOBRA VEST ...

MA MOZETE DA NAS SAMO MRZITE...

NEGO JEDNO PITANJE , TJ. NAJMANJE DESET...:


A STO TO NIKO NECE U AVANGARDU ???

MOZDA ZATO STO NE ZNAJU DA MLATARAJU RUKAMA KAO DJURA OSTIJIC,
ILI NE ZNAJU DA DAJU TROJKE U ZADNJIM SEC. PREKO 3 IGRACA ZA TITULU,
ILI ZATO STO SE IDE DIRECT U NBA IZ PARTIZANA
ILI STO SU IM RUZNE BOJE
ILI SELJACKI NAVIJACI
ILI STO IM JE PREDSEDNIK NEKI GMIZAVAC,TJ. INSEKT,
ILI STO IM NEKO PERE PARE PREKO GUMA LIGE ILI STO IM IGRAJU KOPRIVA I MIRKOVIC
ILI STO IMAJU PARNA ODELA KAO BRACA DALTONI U STRUCNOM STABU ILI ...STA SAM JOS HTEO ... A DA,
ILI ZATO STO NE ZNAJU DA SE PONASAJU NI KADA POBEDE , A NI KADA IZGUBE...

NE ZNAM... KO CE GA ZNATI...

JA NE ZNAM DA PROSIM NA SEMAFORU , JA POSTENO KOPAM RAKE I SARANJUJEM SVE PRED SOBOM A IME MI JE GROBAR LUKA IZ UZICA....TOLIKO ..HVALA ...

MILANE LJUDINO ALA SI IH UKAKIO SADA SA OVIM 1-GODISNJIM POTPISOM....OLEEEEEEEEE

pravi doktor

pre 19 godina

Za ovog sto se potpisao sa "hvala ti Boze" jedno objasnjenje:povreda i bolest nisu jedno te isto,povreda Scepanovica nije ista kao i bolest Gurovica!

deki

pre 19 godina

nemogu da zamislim kako bi to ekipa bila kad bi se imalo malo para malo pameti i da se dovede frederik haus! bila bi to sjajan tim jos da se potpise na 2 god!! uhh! snovi..a opet neizgleda nemoguce !

pudar vojislav

pre 19 godina

prodao si se za gajbu MB. Idi lijeci se. Ali znaj da si za nas delije mrtav. BICE TI SVE JASNO KAD BUDE DERBI. POZDARAV ZA SVE DELIJE SIROM SVJETA

razocaran

pre 19 godina

Nije jedan igrac tog kalibra trebao da padne na tako niske grane i da ide u partizan, ali para vrti gde burgija nece. Ni ovaj ocajnicki potez nece vam pomoci da cesce budete na jedinoj pravoj televiziji u ovoj zemlji ZATROVANOJ SPANSKIM SERIJAMA.

dande

pre 19 godina

pa on da je hteo da igra a partizan preso bi direkt iz rusije(ili odakle vec) a ne prvo proba vani pa ako neide hajde nema mi druge moram u partizan? jel tako ili nije!?
jesam grobar ali me ovo i nije toliko oraspolozilo.ajde pozdrav

alonso

pre 19 godina

Ooooooooo, ljupko, pa i ti si izgleda neki saljivdzija kao i stojan. Pa koga ste vi to, cigani, zbrobili??? I dal si uopste svestan da mi nemamo protiv vas cigana ni jedan motiv da igramo. Igracemo protiv vas sa sedmom postavom i bice guravo, hahahaha. Vi imate sada derbi sa lovcenom i masincem, alooooooooooo, a ne sa nama.Morali ste da vadite vizu za derbi u fudbalu, a i sada ce te je vaditi jer dolazite da igrate kosarku u Evropu.
Misli malo o tome.

Milojko

pre 19 godina

Pa ovo je drskost.Sve sto valja u sportu ,danas je u Partizanu.A sutra?Sutra je bolno za cerge.No,nije me briga za njih.Cemo ih tepamo na svakom koraku i u svim disciplinama.Ove teniserke,treniseri,kosarkasi(ovde racunamo i na nas podmladak u Zvezdi),vaterpolisti,fudbaleri(nas protivnik na prlece bice Zenit i tu cemo da vas osvetiomo,a tek ako nam dopadne PSV-pregazicemo ih zbog one petarde).Ne smem vise .Procitace Radojka pa sam ga naj....(ona ne navija,ali za ovo pregaziti ,ima da me olesi,jer sam duzan kod nju))
Crno-beli Milojko

iggy

pre 19 godina

Vreme je da razmislite o promjeni imena kluba.
Smjesno je da se zovete kako se zovete a igraci vam imaju istetoviranog cetnika na ruci.
Jos nesto.
Covjek treba biti hrabar ili lud da istetovira tako nesto.
Ja mislim da je Gurovic 1% hrabar

Crispian

pre 19 godina

Pa, ako je mogao Nemac Matthaus da trenira Partizan, zasto ne bi mogao i Tschitscha da igra za njega! :)
Ukoliko bi se stvarno i House vratio (ne verujem da na trzistu, za novac koji Partizan moze da izdvoji za stranca, ima boljih igraca od njega!), srpska klupska kosarka zaista moze da se nada Final Fouru.

PFC

pre 19 godina

Najsmesnije u celoj prici je sto je dosao kao ZAMENA ZA POVREDJENOG SHUPUTA!!! Samo mi nije jasno, ko ce da igra dvojku na tom Final Four-u? Pera Bozic? TREBA NAM BEK SUTER, DOSTA VISE SA KRILIMA!!! Dobrodosao, Chicha!

Andrea Menegin

pre 19 godina

Upravo sam dobio zahtev Reala, Barselone, Makabija, Montepaskija, Olimpijakosa i Panatinaikosa, kao i LA Lajkers-a i Chicaga sa Indijanom bez Charlott-a da se po hitnom postupku stopira pocetak EUROLEAGUE 2004/05 jer ovako jak intergalakticki tim na celu sa Dusanom Vujosevicem i Vuletom Avdalovicem na celu je trenutno bez premca u Evropi. Takodje sam i dobio hitan telegram Davida Sterna da nikako ne dozvolim da kosarkasi Partizana konkurisu za NBA jer bi time mnogi klubovi da sruse svoje dvorane jer bi bile male, minimum kapaciteta bio bi bar 220.000 sedecih i 597.000 stajacih mesta kao i parking za 145.000 automobila. Ovog trenutka se pakujem i idem da ubedim crno bele da odustanu od te namere jer su stvarno bez premca, pehar cemo im odmah uruciti i klanjati se njihovoj moci dok smo zivi. Partizan u ovakvom sastavu bi svaki evropski tim zgazio sa 80-tak razlike. Zato apelujem na Duleta da ne uvodi Avdala vise od 45 sekundi.

Drazi

pre 19 godina

Ma ljudi, House se sigurno nece vratiti, covjek daje u Litvaniji po 30 poena u svakoj utakmici a ima ogovor na godinu dana!!! Bilo bi stvarno super kad bih sledece godine se vratio u Partizan, on je jedan od najboljih amerikanaca u Evropi!!! Takvi igraci dizu navijace na noge!!!! Ziveo Fred House!!!!

sisketova euforija

pre 19 godina

malo mi nategnuto deluje ova orkestrirana crno-bela euforija oko dolaska jednog igraca na zalasku u njihove redove. prvo milojevic, pa sad gurovic, uz njih bogdanovic, sve lepo i fino i veteranski, ali koliko daleko od pravih stvari. pivovarna mb je izgubila u zagrebu, potucice mozda pivovarnu lasko, dule ce filozofirati nesto na sos-kanalu, a ja se pitam: gde to stvarno srlja srpska kosarka u kojoj, izgleda, samo jedan klub stvara igrace (zvezda), drugi ih krade (partizan), a svi zajedno su, sa reprezentacijom, u sve dubljem kanalu.

aca

pre 19 godina

Blic, Todoric:
Prema njegovim tvrdnjama sa Gurovićevim dolaskom spisak ovosezonskih pojačanja Partizana još nije zaključen.

- Želimo da dovedemo još jednog stranca, koji igra na mestu dvojke, a kada obavimo i taj posao javnost će biti na vreme obaveštena - zaključuje Todorić.

HOUSE GIRL PFC NS

pre 19 godina

Gurovicu svaka cast sto je napravio pravi potez.To SRBINEEE!
P.S. HOUSE SE NECE VRATITI U PARTIZAN JER NIKO NIJE POKAZAO INTERESOVANJE ZA TO IAKO JE NJEGOVA ZELJA BILA DA OSTANE U PARTIZANU, A DA SE SAD UPRAVA I SETI DA GA ZOVE BILO BI KASNO JER JE U LITVANIJI.
P.P.S. Zanima me kako ce biti Gurovicu kad bude igrao protiv Stewarta...

Sloba

pre 19 godina

Kako je krenulo sa otkazima Divca i Danilovica ja sam se veoma zabrino. Madjutim posle ovakvih vesti ja sam i dalje u neverici jer je ovo toliko dobra vest da je to nesto neverovatno!!! Zaista ne mogu da verujem da neki ovde komentarisu njegovo zdravlje i slicno?! On je covek koji podize nivo igre dramaticno, on je covek koji ima muda, on je covek koji treba partizanu. Jedina rupcaga u ovom Partizanu je nevesti Savanovic i stvarno ne znam otkud on u ovoj prici?! Covek ima "najteze" noge u ligi...

goran grobar

pre 19 godina

Amikuse nemoj da pricas o rukometu kada niste videli evropu punih sest godina. A u kosarci za vas je evroliga samo san pusti. POZDRAV SVIM GROBARIMA

black-decker

pre 19 godina

Eeeee, ovi obozavaoci sportskog drustva "Krasnaja Zvezda" stvarno preterase sa budaletanjima!! Molim upravu cenjenog sajta da im zabrani da salju svoje nemuste komentare, ovo je ipak ozbiljan forum, dajte da zadrzimo neki nivo... a Partizan sa Gurovicem napred u Evropu!!

Svajcarac

pre 19 godina

Prosto je neverovatno da bilo ko iz bilo kog razloga ima primedbi na ovu vest. Te ima Drazu na ruci a ide u partizane, te bolestan je, te ne znam sta ti jos........Stvarno smo zloban narod. Neutralno misljenje je da je jako dobro da za naseg predstavnika u Evro ligi, potpise takav igrac, i da uopste na nasim parketima provede jos jednu sezonu (ili makar 2 meseca, kako neko tvrdi). Sigurno je da se radi o igracu, koji je ekstra klasa, i sigurno je da ce igrati mnogo bolje nego prosle sezone u NIS Vojvodini, iz prostog razloga sto ce imati veci motiv (Evro liga), a to je za Gurovica jako vazno, i imace odlicnog trenera. Da podsetimo prosle sezone tim u kome je igrao nije imao trenera, vec gledaoca sa najboljim mestom u dvorani. Dakle, realno mogu se ocekivati dobre partije od igraca kao sto je Gurovic. PRAVI DOKTOR je skeptican u pogledu njegovog zdravstvenog stanja, ali ni za to nema razloga. Milan je vise puta nakon problema koje je imao prosao najozbiljnije preglede i dobio zeleno svetlo da igra. Niko se u ovoj zemlji ne bi salio sa igracem tog kalibra, i izdatom dozvolom za igranje, ako postoji i najmanji problem vezan za njegovo srce. Jedino sto je sigurno je da ce grobari morati da pricekaju malo da ga vide u pravom svetlu, jer je dugo van ozbiljnog treninga, a cigani mogu da se opuste jer veciti derbi dolazi jako brzo, i tada Gurke nece biti u top formi.

MAN

pre 19 godina

Pitam se samo kao će Čiča ove godine da igra GY ligu. Ako se dobro sećam dok je igrao u Španiji odbio je da igra sa Cibonom iz bezbedonosnih razloga (čiča na ruci bi mogao da iritira je bilo objašnjenje).Ni veliko obezbeđenje koje su mu nudili nije pomoglo. Ove godine ima gostovanja u Zagrebu, Splitu, Zadru i ŠIBENIKU.Ili će možda da igra samo u Beogradu.

Macak

pre 19 godina

Daj nemojte da budete smesni...
Kakav Top 16..GUROVIC je propao igrac,niko ga nije hteo i niko vise nije mogao da trpi ona njegova ispucavanja sa 8m.
Partizan nema teoretske sanse da osvoji goodyer ligu...A u super ligi malo para se stavi na sto i eto titule..
e moji grobari..

luka visnjic

pre 19 godina

alo pogledaj vasu prvu petorku:avdalovic-tripkovic,bozic-savanovic-suput,gurovic-bogdanovic,milojevic,perovic-samardjiski...a nasa:jeretin-vizneski,radivojevic-lepojevic,vitkovac-koprivica,bjelica-dragojlovic,dragojlovic-vukosavljevic...ko je jaci?zvezda...ko je brzi? zvezda...ko je skocniji?zvezda...uostalom pogledaj te statistiku na adriaticbasket.com

Lidija Huk

pre 19 godina

Neka je "MOJA LJUBAV" opet u ovoj zemlji!!!!Njemu pevamo,njega bodrimo.....NAPRED MICANE!!!!!!Sve najbolje za "MOG" Milana.....NEKA MU SE RUKA POZLATI U NAJBOLJEM TIMU!!!!!

Steva Sremac

pre 19 godina

Da li neko ima informaciju od kakve boljke boluje Gurke. Negde sam cuo da je u pitanju ugrusak na srcu pa da je zato propustio sramotu u Atini. Nadam se da gresim.