Sreda, 17.04.2019.

17:12

Jokić: Nije mi se svidelo zviždanje publike VIDEO

Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, kritikovao je publiku u "Pepsi centru" što je zviždala njegovom saigraču Vilu Bartonu.

Izvor: PT

Jokiæ: Nije mi se svidelo zviždanje publike VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

45 Komentari

Sortiraj po:

steva

pre 5 godina

Bio ti ljut na njih ili ne , da njih nije bilo Malone se ne bi setio da izvede Barotna iz igre...i da ubaci mnogo boljeg Baesley-a . :)
Ko zna , mozda je to i odlucilo utakmicu , zato hvala publici .:))

očigledno

pre 5 godina

U pravu je publika.Igra za milione a vola ne može da ubode!Ako si profesionalac mora to mnogo bolje.Nije on odigrao 1 lošu utakmicu.Vec to čini mesecima.A da ne pricam oni ishitreni šutevi u 2 s napada kada još ti ni Milsap niste prešli u napad.To je tek posebna priča.Ispucavanje kao na rekreativnoj nastavi!
(Jon Bon Jovi, 17. april 2019 17:05)

Plus je to bilo kada su pocinjali da stizu prednost. Odigraju dobru odbranu, a onda u napadu Barton odmah pokloni loptu SA onakvim sutem i dobra odbrana bude uzaludna. Na sledeca dva meca nece moci igraci tako lako da udju u ritam kao kod kuce, pa ako bude igrao Barton kao proslu, bice 3-1 za SA sigurno...

očigledno

pre 5 godina

Mari i Heris mogu da uzimaju onakve suteve jer su najbolji suteri u ekipi, ali Barton koji pre toga na ovom mecu nije pogodio sut, a cele sezone je odigrao 2-3 dobra meca, ne sme da uzima takve suteve...

Pogan

pre 5 godina

"Bartona su potpisali na 3 godine + 4ta njegova opcija, jedan od najgorih ugovora u NBA, verovatno najgori" 

Ne može nikako biti ni blizu najgori ugovor lige sve dok su Vigins i Vol u ligi, a biće još godinama i primaće ozbiljan novac, mnogo veći nego Barton.
(Powerslave, 17. april 2019 19:08)

Matori, Vol i Vigins su za njega Dzordan i Kobi licno. Al da je najgori ugovor i nije. Joakim Noa napr xD

Powerslave

pre 5 godina

"Bartona su potpisali na 3 godine + 4ta njegova opcija, jedan od najgorih ugovora u NBA, verovatno najgori"

Ne može nikako biti ni blizu najgori ugovor lige sve dok su Vigins i Vol u ligi, a biće još godinama i primaće ozbiljan novac, mnogo veći nego Barton.

PeraŽdera

pre 5 godina

Kod Herisa je pitanje forme i da u nju ulazi ili ne posle povrede, zato sto znamo sta on moze kada je zdrav i u ritmu (videli sinoc).

Ono sto se desava sa Bartonom se ne zove trazenje forme vecc majka priroda. Ono sto su mu mane (nizak kosarkaski IQ, srljanje, sebicnost sa loptom, suvisan dribling, kasnjenje u reakciji) su prisutne i kad je zdrav. Mozda on trazi formu sutersku, da pocne da pogadja ali igracki je to sto je i svejedno i da daje 30 poena on gusi protok lopte, ubija ritam Denverove prepoznatljive igre u napadu. I u odbrani ga pune sve malo jace cetvorke ili kombo 3/4ke. Vrv je on super lik, zanimljiv, ortak ali za ozbiljan tim nije nikako igracki (mozda da povuce nekad sa klupe). Dakle nezavisno od suterske forme, antikosarkas!

Jaran

pre 5 godina

Jon Bon Jovi
Care, VIL BARTON JE PRIVREMENO RESENJE NA POZICIJI KRILA. Kapiras da je on odlaskom Cendlera poceo da igra van pozicije, a jos gore je sto on nije toliko dobar kao sto se od njega ocekuje.

Nikola Jokic
Dzamaj Marej
Geri Heris
Pol Milsep

^To su ti napadacke opcije, svi oni su daleko bolji igraci od Bartona. Sta tek reci o klupi? Moris, Plamli, Bizli, Kreg,... Barton igra za Denver iskljucivo zbog situacije sa Porterom i zato sto ne bi mogli da nadju adekvatno resenje na toj poziciji da su odlucili da se razidju. Porter im je i dalje prioritet za prvu petorku, ako ne ispadne to kako treba 100000% ce juriti neko pristojno krilo.

srbijasine
Ugovor je takav kakav je, morali su da ga nagovore i da ostave prostor za solidan trejd. To je samo u tvojoj glavi najgori ugovor, imaju dosta trejd opcija sa takvim ugovorom...

Tazo

pre 5 godina

"U pravu je 100%. Barton je dobar suter i to je pokazao u proslosti. Naravno da ce da nastavi da sutira jer tako se izlazi iz krize…."
@ (Lop, 17. april 2019 17:17)

Barton je imao 3-4 meseca da izadje iz krize i kako vreme prolazi on u tu krizu ulazi sve vise. Ne koristi se play-off da neko izlazi iz krize. To je kraj sezone, igraju najbolji i najspremniji, a nije ni jedno ni drugo.
Barton je ocajan suter. Vecinu poena postize prodorima, a kad pogledas on u poslednjih mesec dana ima sut ispod 30%, za 3P% je izmedju 15-20%. Denver nece juriti titulu ove godine, ali nece ni razigravati Bartona da bi izgubili u prvoj rundi.

palop

pre 5 godina

I sto se tice poena i sto se tice sebicnosti, Ajzea moze mnogo vise od Bartona. U svako doba dana i noci. I regularno i u plej ofu. Dokazano.
(kamikaza, 17. april 2019 18:17)

Mogao je mnogo vise, ali trenutno ne moze, nije nista korisniji od Bartona. Zeznuto je izgubiti brzinu kad si toliko nizak, on vise ne moze da napravi prednost na terenu, zato mu trener i ne daje minute...

веверица

pre 5 godina

не звижде му због промашаја, него због бахате и нерезонске игре у нападу, као и шупљине у одбрани. мува без главе. лу вилијамс прима 8 милиона годишње, а вил бартон 12 милиона годишње!? да ли је реално да су овом индијанцу дали толике паре? па могао је загорац исти посао да ради. дивља, дивља, дивља, и онда кад једном у 10 утакмица направи серију везаних шутева - онда је бог.
играчи који играју сличну позицију са сличним уговорима као бартон су бојан богдановић, руди геј, џо инглс, тревор ариза, дени грин... он у односу на све ове играче мени делује као 2. лига, искрено. и наш богдан богдановић би био озбиљан апгрејд у односу на бартона, чак и на позицији 3. једино га је надмашио чендлер парсонс, који је потпуно бесмислен кошаркаш, а има један од најјачих уговора у НБА.

bocko

pre 5 godina

Slazem se da treba podrzati svakoga, pa i Bartona.Od oporavka je proslo jedva cetiri meseca i pedesetak utakmica gde je uvek bio najgori.Sramota.

Nucky Thompson

pre 5 godina

Jos je publika u Denveru prilicno fina i kulturna. Salo mogu da zamislim kako bi se publika ponasala u Madisom Square Gardenu! Ili u Philadelphiji!

kamikaza

pre 5 godina

Teoretski je lepo sto si stao u odbranu svog saigraca. Samo teoretski. Od kad se vratio Barton se sve nesto trazi. To je normalno, dok se ne pronadjes. Ono sto nije normalno je da igras kao pavijan, uzmes loptu i ne das nikom sve dok vise nemas gde pa onda dobacis nekom. Po pitanju trazenja sebe, imas i Ajzeu Tomasa na klupi. I on se trazi ali mu Maloun ne daje isti broj minuta kao Bartonu. I sto se tice poena i sto se tice sebicnosti, Ajzea moze mnogo vise od Bartona. U svako doba dana i noci. I regularno i u plej ofu. Dokazano.

Kidejo

pre 5 godina

Zvizdanje je bilo opravdano ali svidja mi se sto Jokic brani saigrace. Izrasta u pravog lidera ekipe, to je sledeci korak u njegovom razvoju.

Samo jos kad bi bilo malo sebicniji i malo agresivniji u napadu... :)

srbijasine

pre 5 godina

@
Tvojom logikom i Rudi Gober MORA da pogadja trojke da bi opravdao milione. Svi znaju da je Barton samo resenje dok ne odluce sta da rade sa MPJ-om, ako mali bude 100% spreman i ne izgubi na vestinama Barton ce ili biti trejdovan (skoro sigurno) ili deliti minute sa bekovima i Porterom. Problem za Bartona je sto ovi ostali "klinci" treba da potpisu prve "prave" ugovore tako da ga najverovatnije necemo vidjati u dresu Denvera.
(Jaran, 17. april 2019 17:15)

Bartona su potpisali na 3 godine + 4ta njegova opcija, jedan od najgorih ugovora u NBA, verovatno najgori. Ako je Malone insistirao na njegovom potpisu, realno je da dobije otkaz jer niko nece hteti da otkupi takav ugovor. Tako da Barton nije bio privremeno resenje jer bi ga potpisali na godinu dve. Porter ili ti MPJ je asamo bonus Denvera, kocka na draftu da dovedu povredjenog dobrog igraca i da se nadaju da moze da postane nesto. Sada se spominje da bi MPJ mogao da zameni Bartona, ali MPJ nema ni minut u NBA, i to ne umanjuje problem da Barton ima jos 3 pune godine ugovora sa Denverom.

mr

pre 5 godina

У НБА је звиждање домаћем играчу толико ретка појава да се мери са виђањем Халејеве комете. Тако да би Бартон пре могао да се запита шта се дешава, него да се љути што мало греје клупу. Исто важи и за Јокића, нема потребе ништа да изјављује, боље нека препусти клубу ситуацију. Бартони код нас буду тренутна појава о онда жестоко лађење, ваљда Јокић то није заборавио.

Ika

pre 5 godina

Ne znam, sili taj sut, te trojke ... promasio je 5 trojki u proslom mecu. Kad vidi da ne ide, nek doda malo nek se trudi u odbrani a ne da sili. Mislim da je zvizdanje publike bilo opravdano. Igraci su profesionalci i moraju da se nose s tim. Drugo je kad Murray sili ... on je suter i zasluzio je svojim partijama da pokusava dok ne proradi. To nije slucaj s Bartonom.

Jaran

pre 5 godina

Jon Bon Jovi
Tvojom logikom i Rudi Gober MORA da pogadja trojke da bi opravdao milione. Svi znaju da je Barton samo resenje dok ne odluce sta da rade sa MPJ-om, ako mali bude 100% spreman i ne izgubi na vestinama Barton ce ili biti trejdovan (skoro sigurno) ili deliti minute sa bekovima i Porterom. Problem za Bartona je sto ovi ostali "klinci" treba da potpisu prve "prave" ugovore tako da ga najverovatnije necemo vidjati u dresu Denvera.

Lop

pre 5 godina

U pravu je 100%. Barton je dobar suter i to je pokazao u proslosti. Naravno da ce da nastavi da sutira jer tako se izlazi iz krize, kao sto je marej i pokazao. Da je poslusao vas strucnjake i prestao da sutira, denver bi sad imao 0-2. To je samo ovde filozofija u srbiji da pravis igrace koji se plase da sutnu. A sto se tice kvaliteta igre denverovih mladih igraca, ovo je gotovo svima prva plejof serija i igraju protiv veoma iskusnog tima. Publika ne treba nikada da zvizdi svom timu jer ne igraju dobro ili ne pogadjaju suteve. Jedini opravdan razlog za zvizdanje svom timu je nedostatak zalaganja sto nikako nije bio problem sinoc.

Maki

pre 5 godina

Zviždali su mu jer igrao katastrofalno i pre povrede. Šutira nerezonske suteve totalno je van igre. Ovaj nije ni za D ligu a kamoli NBA.

mozda nekad

pre 5 godina

to su sve si**ce jedni druge cuvaju. i treba da mu zvidzi. ne bi se on meni ispucavao tako, da trazi sut preko ledja tima. zaradi u odbrani pa trazi sut. ovako promasio 3 za redom eto ga 6-9 poena minusa

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

U pravu je publika.Igra za milione a vola ne može da ubode!Ako si profesionalac mora to mnogo bolje.Nije on odigrao 1 lošu utakmicu.Vec to čini mesecima.A da ne pricam oni ishitreni šutevi u 2 s napada kada još ti ni Milsap niste prešli u napad.To je tek posebna priča.Ispucavanje kao na rekreativnoj nastavi!

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Jaran@Nema “opcija”!Nije on tu “honorarno” već “masno” zaradjuje.Ljudi koji plate papreno kartu hoće da gledaju kvalitet.NBA JE NAJJAČA LIGA SVETA!Nije otišao u Kinu.Da imamo i mi kvalitet u fudbalu na nivou lige šampiona bio bi JNA pun!Kapiras?

Powerslave

pre 5 godina

Dobro, ovo jeste stvar koju on kao lider treba da kaže. Neće sigurno reći "E tako treba, nek ste mu žviždali, nervira me ionako". Treba da stane u njegovu odbranu.
Ali da mu publika nije zviždala Meloun ga sigurno ne bi poslao na klupu do kraja utakmice, da se to nije desilo ne bi ni pobedili. Tako da... nekad je i to potrebno, publika treba da oseti ovakve trenutke i da reaguje jer saigrači to ne smeju da kažu.

el

pre 5 godina

Jokić i treba da brani saigrača i drugara i tačno je da publika ne treba da izviždi svoje igrače ali ovde se ne radi o lošoj igri, na to smo od Bartona navikli. U ovoj utakmici je prevazišao samog sebe po sebičnosti, nerezonskim šutevima i potkopavanjem svega što tim dobro uradi u odbrani. Toliko je forsirao da je ono bilo mučno za gledanje. Žao mi je, iakreno, što je doživeo nešto što ni jednom sportisti ne želim ali nadam se da će to promeniti nešto u njegovoj glavi. Neka se zapita zašto publika nije zviždala, do tada, takođe očajnom Mareju, npr.

dane

pre 5 godina

Nisu toliki problem njegovi promašeni šutevi i loš procenat istih, problem je taj što donosi očajne odluke na parketu ( ponekad stvarno idiotske ), ne ume da stane na loptu, uvlači tim u loš ritam, a na drugoj strani ne pokušava da igra odbranu, a tek mu je asistencija misaona imenica. On i ima ulogu igrača u Denveru koji igra van šablona, treba svojim individualnim kvalitetom da obezbedi solidnu poentersku zalihu timu, ali brate mili ako te ne ide pokušaj da doprineseš ekipi u nekom drugom segmentu igre, a ne da pokušavaš da se ispucavanjem razigraš a ds nisi svestsn da time tvoja ekipa trpi.

Daleko je produktivniji bio prethodnih sezona kada je ulazio sa klupe, bio je jedan od najboljih šestih igrača NBA.

Što se tiče zvižduka, ukoliko je pametan ( a iskreno ne odaje takav utisak ), neka se zapita zašto ih je dobio i neka koriguje loše stvari u svojoj igri i neka promeni pristup istoj.

voja

pre 5 godina

Zasto da ga ne izvizde, pa kad trener nevidi ili ne zeli da vidi onda publika mora da reaguje, rekao sam i ranije i ponavljam, trener Denvera/Malone nije dobar trener i Denver bi bio mnogo bolji tim i Jokic bi imao jos bolje brojke da je neko iskusniji na klupi Denvera. Sinocna pobeda je prva pobeda Malonea u plej offu ikada, to sve go vori.

Lazna, nevazna popularnost

pre 5 godina

Zamislite taj posao ili hobi, pisanje komentara cim izadje vest. Hahahaha. Nema se sta prece u zivotu. I odmah nabijanje pluseva.

Srbijasine

pre 5 godina

Pod jedan, Barton je uvek bio los. Pod dva, ako se ceka da bude onaj stari, nek presedi na klupi plej-of. Nema smisla da Denver ispadne iz plej-ofa zato sto pogusavaju da uigraju Bartona, jos covek ima uvek najvecu minutazu. Mislim da je Malone insistirao da potpisu ponovo Bartona, nema drugog razloga da ga toliko forsira.

roko leni ukic

pre 5 godina

Tebi se nije svidelo zvizdanje publike Bartonu,a publici se nije svidelo kako taj isti Barton igra.To je to.Publika nije Malone pa da ga izvede napolje,ali placa ulaznice od kojih vi pro kosarkasi zivite i tako izrazavaju svoj stav o necemu.Legitimno izvizdani Barton,inace jedan od najgorih NBA kosarkasa koje sam gledao zadnjih 10 godina u NBA!Ponekad imam utisak da ga licno Iluminati drze u timu Denver Nuggetsa! :D

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

U pravu je publika.Igra za milione a vola ne može da ubode!Ako si profesionalac mora to mnogo bolje.Nije on odigrao 1 lošu utakmicu.Vec to čini mesecima.A da ne pricam oni ishitreni šutevi u 2 s napada kada još ti ni Milsap niste prešli u napad.To je tek posebna priča.Ispucavanje kao na rekreativnoj nastavi!

Ika

pre 5 godina

Ne znam, sili taj sut, te trojke ... promasio je 5 trojki u proslom mecu. Kad vidi da ne ide, nek doda malo nek se trudi u odbrani a ne da sili. Mislim da je zvizdanje publike bilo opravdano. Igraci su profesionalci i moraju da se nose s tim. Drugo je kad Murray sili ... on je suter i zasluzio je svojim partijama da pokusava dok ne proradi. To nije slucaj s Bartonom.

el

pre 5 godina

Jokić i treba da brani saigrača i drugara i tačno je da publika ne treba da izviždi svoje igrače ali ovde se ne radi o lošoj igri, na to smo od Bartona navikli. U ovoj utakmici je prevazišao samog sebe po sebičnosti, nerezonskim šutevima i potkopavanjem svega što tim dobro uradi u odbrani. Toliko je forsirao da je ono bilo mučno za gledanje. Žao mi je, iakreno, što je doživeo nešto što ni jednom sportisti ne želim ali nadam se da će to promeniti nešto u njegovoj glavi. Neka se zapita zašto publika nije zviždala, do tada, takođe očajnom Mareju, npr.

roko leni ukic

pre 5 godina

Tebi se nije svidelo zvizdanje publike Bartonu,a publici se nije svidelo kako taj isti Barton igra.To je to.Publika nije Malone pa da ga izvede napolje,ali placa ulaznice od kojih vi pro kosarkasi zivite i tako izrazavaju svoj stav o necemu.Legitimno izvizdani Barton,inace jedan od najgorih NBA kosarkasa koje sam gledao zadnjih 10 godina u NBA!Ponekad imam utisak da ga licno Iluminati drze u timu Denver Nuggetsa! :D

Srbijasine

pre 5 godina

Pod jedan, Barton je uvek bio los. Pod dva, ako se ceka da bude onaj stari, nek presedi na klupi plej-of. Nema smisla da Denver ispadne iz plej-ofa zato sto pogusavaju da uigraju Bartona, jos covek ima uvek najvecu minutazu. Mislim da je Malone insistirao da potpisu ponovo Bartona, nema drugog razloga da ga toliko forsira.

voja

pre 5 godina

Zasto da ga ne izvizde, pa kad trener nevidi ili ne zeli da vidi onda publika mora da reaguje, rekao sam i ranije i ponavljam, trener Denvera/Malone nije dobar trener i Denver bi bio mnogo bolji tim i Jokic bi imao jos bolje brojke da je neko iskusniji na klupi Denvera. Sinocna pobeda je prva pobeda Malonea u plej offu ikada, to sve go vori.

веверица

pre 5 godina

не звижде му због промашаја, него због бахате и нерезонске игре у нападу, као и шупљине у одбрани. мува без главе. лу вилијамс прима 8 милиона годишње, а вил бартон 12 милиона годишње!? да ли је реално да су овом индијанцу дали толике паре? па могао је загорац исти посао да ради. дивља, дивља, дивља, и онда кад једном у 10 утакмица направи серију везаних шутева - онда је бог.
играчи који играју сличну позицију са сличним уговорима као бартон су бојан богдановић, руди геј, џо инглс, тревор ариза, дени грин... он у односу на све ове играче мени делује као 2. лига, искрено. и наш богдан богдановић би био озбиљан апгрејд у односу на бартона, чак и на позицији 3. једино га је надмашио чендлер парсонс, који је потпуно бесмислен кошаркаш, а има један од најјачих уговора у НБА.

bocko

pre 5 godina

Slazem se da treba podrzati svakoga, pa i Bartona.Od oporavka je proslo jedva cetiri meseca i pedesetak utakmica gde je uvek bio najgori.Sramota.

PeraŽdera

pre 5 godina

Kod Herisa je pitanje forme i da u nju ulazi ili ne posle povrede, zato sto znamo sta on moze kada je zdrav i u ritmu (videli sinoc).

Ono sto se desava sa Bartonom se ne zove trazenje forme vecc majka priroda. Ono sto su mu mane (nizak kosarkaski IQ, srljanje, sebicnost sa loptom, suvisan dribling, kasnjenje u reakciji) su prisutne i kad je zdrav. Mozda on trazi formu sutersku, da pocne da pogadja ali igracki je to sto je i svejedno i da daje 30 poena on gusi protok lopte, ubija ritam Denverove prepoznatljive igre u napadu. I u odbrani ga pune sve malo jace cetvorke ili kombo 3/4ke. Vrv je on super lik, zanimljiv, ortak ali za ozbiljan tim nije nikako igracki (mozda da povuce nekad sa klupe). Dakle nezavisno od suterske forme, antikosarkas!

Kidejo

pre 5 godina

Zvizdanje je bilo opravdano ali svidja mi se sto Jokic brani saigrace. Izrasta u pravog lidera ekipe, to je sledeci korak u njegovom razvoju.

Samo jos kad bi bilo malo sebicniji i malo agresivniji u napadu... :)

kamikaza

pre 5 godina

Teoretski je lepo sto si stao u odbranu svog saigraca. Samo teoretski. Od kad se vratio Barton se sve nesto trazi. To je normalno, dok se ne pronadjes. Ono sto nije normalno je da igras kao pavijan, uzmes loptu i ne das nikom sve dok vise nemas gde pa onda dobacis nekom. Po pitanju trazenja sebe, imas i Ajzeu Tomasa na klupi. I on se trazi ali mu Maloun ne daje isti broj minuta kao Bartonu. I sto se tice poena i sto se tice sebicnosti, Ajzea moze mnogo vise od Bartona. U svako doba dana i noci. I regularno i u plej ofu. Dokazano.

mozda nekad

pre 5 godina

to su sve si**ce jedni druge cuvaju. i treba da mu zvidzi. ne bi se on meni ispucavao tako, da trazi sut preko ledja tima. zaradi u odbrani pa trazi sut. ovako promasio 3 za redom eto ga 6-9 poena minusa

Powerslave

pre 5 godina

Dobro, ovo jeste stvar koju on kao lider treba da kaže. Neće sigurno reći "E tako treba, nek ste mu žviždali, nervira me ionako". Treba da stane u njegovu odbranu.
Ali da mu publika nije zviždala Meloun ga sigurno ne bi poslao na klupu do kraja utakmice, da se to nije desilo ne bi ni pobedili. Tako da... nekad je i to potrebno, publika treba da oseti ovakve trenutke i da reaguje jer saigrači to ne smeju da kažu.

palop

pre 5 godina

I sto se tice poena i sto se tice sebicnosti, Ajzea moze mnogo vise od Bartona. U svako doba dana i noci. I regularno i u plej ofu. Dokazano.
(kamikaza, 17. april 2019 18:17)

Mogao je mnogo vise, ali trenutno ne moze, nije nista korisniji od Bartona. Zeznuto je izgubiti brzinu kad si toliko nizak, on vise ne moze da napravi prednost na terenu, zato mu trener i ne daje minute...

Lazna, nevazna popularnost

pre 5 godina

Zamislite taj posao ili hobi, pisanje komentara cim izadje vest. Hahahaha. Nema se sta prece u zivotu. I odmah nabijanje pluseva.

Nucky Thompson

pre 5 godina

Jos je publika u Denveru prilicno fina i kulturna. Salo mogu da zamislim kako bi se publika ponasala u Madisom Square Gardenu! Ili u Philadelphiji!

Tazo

pre 5 godina

"U pravu je 100%. Barton je dobar suter i to je pokazao u proslosti. Naravno da ce da nastavi da sutira jer tako se izlazi iz krize…."
@ (Lop, 17. april 2019 17:17)

Barton je imao 3-4 meseca da izadje iz krize i kako vreme prolazi on u tu krizu ulazi sve vise. Ne koristi se play-off da neko izlazi iz krize. To je kraj sezone, igraju najbolji i najspremniji, a nije ni jedno ni drugo.
Barton je ocajan suter. Vecinu poena postize prodorima, a kad pogledas on u poslednjih mesec dana ima sut ispod 30%, za 3P% je izmedju 15-20%. Denver nece juriti titulu ove godine, ali nece ni razigravati Bartona da bi izgubili u prvoj rundi.

steva

pre 5 godina

Bio ti ljut na njih ili ne , da njih nije bilo Malone se ne bi setio da izvede Barotna iz igre...i da ubaci mnogo boljeg Baesley-a . :)
Ko zna , mozda je to i odlucilo utakmicu , zato hvala publici .:))

dane

pre 5 godina

Nisu toliki problem njegovi promašeni šutevi i loš procenat istih, problem je taj što donosi očajne odluke na parketu ( ponekad stvarno idiotske ), ne ume da stane na loptu, uvlači tim u loš ritam, a na drugoj strani ne pokušava da igra odbranu, a tek mu je asistencija misaona imenica. On i ima ulogu igrača u Denveru koji igra van šablona, treba svojim individualnim kvalitetom da obezbedi solidnu poentersku zalihu timu, ali brate mili ako te ne ide pokušaj da doprineseš ekipi u nekom drugom segmentu igre, a ne da pokušavaš da se ispucavanjem razigraš a ds nisi svestsn da time tvoja ekipa trpi.

Daleko je produktivniji bio prethodnih sezona kada je ulazio sa klupe, bio je jedan od najboljih šestih igrača NBA.

Što se tiče zvižduka, ukoliko je pametan ( a iskreno ne odaje takav utisak ), neka se zapita zašto ih je dobio i neka koriguje loše stvari u svojoj igri i neka promeni pristup istoj.

Jaran

pre 5 godina

Jon Bon Jovi
Tvojom logikom i Rudi Gober MORA da pogadja trojke da bi opravdao milione. Svi znaju da je Barton samo resenje dok ne odluce sta da rade sa MPJ-om, ako mali bude 100% spreman i ne izgubi na vestinama Barton ce ili biti trejdovan (skoro sigurno) ili deliti minute sa bekovima i Porterom. Problem za Bartona je sto ovi ostali "klinci" treba da potpisu prve "prave" ugovore tako da ga najverovatnije necemo vidjati u dresu Denvera.

Maki

pre 5 godina

Zviždali su mu jer igrao katastrofalno i pre povrede. Šutira nerezonske suteve totalno je van igre. Ovaj nije ni za D ligu a kamoli NBA.

očigledno

pre 5 godina

Mari i Heris mogu da uzimaju onakve suteve jer su najbolji suteri u ekipi, ali Barton koji pre toga na ovom mecu nije pogodio sut, a cele sezone je odigrao 2-3 dobra meca, ne sme da uzima takve suteve...

Pogan

pre 5 godina

"Bartona su potpisali na 3 godine + 4ta njegova opcija, jedan od najgorih ugovora u NBA, verovatno najgori" 

Ne može nikako biti ni blizu najgori ugovor lige sve dok su Vigins i Vol u ligi, a biće još godinama i primaće ozbiljan novac, mnogo veći nego Barton.
(Powerslave, 17. april 2019 19:08)

Matori, Vol i Vigins su za njega Dzordan i Kobi licno. Al da je najgori ugovor i nije. Joakim Noa napr xD

srbijasine

pre 5 godina

@
Tvojom logikom i Rudi Gober MORA da pogadja trojke da bi opravdao milione. Svi znaju da je Barton samo resenje dok ne odluce sta da rade sa MPJ-om, ako mali bude 100% spreman i ne izgubi na vestinama Barton ce ili biti trejdovan (skoro sigurno) ili deliti minute sa bekovima i Porterom. Problem za Bartona je sto ovi ostali "klinci" treba da potpisu prve "prave" ugovore tako da ga najverovatnije necemo vidjati u dresu Denvera.
(Jaran, 17. april 2019 17:15)

Bartona su potpisali na 3 godine + 4ta njegova opcija, jedan od najgorih ugovora u NBA, verovatno najgori. Ako je Malone insistirao na njegovom potpisu, realno je da dobije otkaz jer niko nece hteti da otkupi takav ugovor. Tako da Barton nije bio privremeno resenje jer bi ga potpisali na godinu dve. Porter ili ti MPJ je asamo bonus Denvera, kocka na draftu da dovedu povredjenog dobrog igraca i da se nadaju da moze da postane nesto. Sada se spominje da bi MPJ mogao da zameni Bartona, ali MPJ nema ni minut u NBA, i to ne umanjuje problem da Barton ima jos 3 pune godine ugovora sa Denverom.

mr

pre 5 godina

У НБА је звиждање домаћем играчу толико ретка појава да се мери са виђањем Халејеве комете. Тако да би Бартон пре могао да се запита шта се дешава, него да се љути што мало греје клупу. Исто важи и за Јокића, нема потребе ништа да изјављује, боље нека препусти клубу ситуацију. Бартони код нас буду тренутна појава о онда жестоко лађење, ваљда Јокић то није заборавио.

očigledno

pre 5 godina

U pravu je publika.Igra za milione a vola ne može da ubode!Ako si profesionalac mora to mnogo bolje.Nije on odigrao 1 lošu utakmicu.Vec to čini mesecima.A da ne pricam oni ishitreni šutevi u 2 s napada kada još ti ni Milsap niste prešli u napad.To je tek posebna priča.Ispucavanje kao na rekreativnoj nastavi!
(Jon Bon Jovi, 17. april 2019 17:05)

Plus je to bilo kada su pocinjali da stizu prednost. Odigraju dobru odbranu, a onda u napadu Barton odmah pokloni loptu SA onakvim sutem i dobra odbrana bude uzaludna. Na sledeca dva meca nece moci igraci tako lako da udju u ritam kao kod kuce, pa ako bude igrao Barton kao proslu, bice 3-1 za SA sigurno...

Jaran

pre 5 godina

Jon Bon Jovi
Care, VIL BARTON JE PRIVREMENO RESENJE NA POZICIJI KRILA. Kapiras da je on odlaskom Cendlera poceo da igra van pozicije, a jos gore je sto on nije toliko dobar kao sto se od njega ocekuje.

Nikola Jokic
Dzamaj Marej
Geri Heris
Pol Milsep

^To su ti napadacke opcije, svi oni su daleko bolji igraci od Bartona. Sta tek reci o klupi? Moris, Plamli, Bizli, Kreg,... Barton igra za Denver iskljucivo zbog situacije sa Porterom i zato sto ne bi mogli da nadju adekvatno resenje na toj poziciji da su odlucili da se razidju. Porter im je i dalje prioritet za prvu petorku, ako ne ispadne to kako treba 100000% ce juriti neko pristojno krilo.

srbijasine
Ugovor je takav kakav je, morali su da ga nagovore i da ostave prostor za solidan trejd. To je samo u tvojoj glavi najgori ugovor, imaju dosta trejd opcija sa takvim ugovorom...

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Jaran@Nema “opcija”!Nije on tu “honorarno” već “masno” zaradjuje.Ljudi koji plate papreno kartu hoće da gledaju kvalitet.NBA JE NAJJAČA LIGA SVETA!Nije otišao u Kinu.Da imamo i mi kvalitet u fudbalu na nivou lige šampiona bio bi JNA pun!Kapiras?

Lop

pre 5 godina

U pravu je 100%. Barton je dobar suter i to je pokazao u proslosti. Naravno da ce da nastavi da sutira jer tako se izlazi iz krize, kao sto je marej i pokazao. Da je poslusao vas strucnjake i prestao da sutira, denver bi sad imao 0-2. To je samo ovde filozofija u srbiji da pravis igrace koji se plase da sutnu. A sto se tice kvaliteta igre denverovih mladih igraca, ovo je gotovo svima prva plejof serija i igraju protiv veoma iskusnog tima. Publika ne treba nikada da zvizdi svom timu jer ne igraju dobro ili ne pogadjaju suteve. Jedini opravdan razlog za zvizdanje svom timu je nedostatak zalaganja sto nikako nije bio problem sinoc.

Powerslave

pre 5 godina

"Bartona su potpisali na 3 godine + 4ta njegova opcija, jedan od najgorih ugovora u NBA, verovatno najgori"

Ne može nikako biti ni blizu najgori ugovor lige sve dok su Vigins i Vol u ligi, a biće još godinama i primaće ozbiljan novac, mnogo veći nego Barton.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

U pravu je publika.Igra za milione a vola ne može da ubode!Ako si profesionalac mora to mnogo bolje.Nije on odigrao 1 lošu utakmicu.Vec to čini mesecima.A da ne pricam oni ishitreni šutevi u 2 s napada kada još ti ni Milsap niste prešli u napad.To je tek posebna priča.Ispucavanje kao na rekreativnoj nastavi!

Lazna, nevazna popularnost

pre 5 godina

Zamislite taj posao ili hobi, pisanje komentara cim izadje vest. Hahahaha. Nema se sta prece u zivotu. I odmah nabijanje pluseva.

Jaran

pre 5 godina

Jon Bon Jovi
Tvojom logikom i Rudi Gober MORA da pogadja trojke da bi opravdao milione. Svi znaju da je Barton samo resenje dok ne odluce sta da rade sa MPJ-om, ako mali bude 100% spreman i ne izgubi na vestinama Barton ce ili biti trejdovan (skoro sigurno) ili deliti minute sa bekovima i Porterom. Problem za Bartona je sto ovi ostali "klinci" treba da potpisu prve "prave" ugovore tako da ga najverovatnije necemo vidjati u dresu Denvera.

mozda nekad

pre 5 godina

to su sve si**ce jedni druge cuvaju. i treba da mu zvidzi. ne bi se on meni ispucavao tako, da trazi sut preko ledja tima. zaradi u odbrani pa trazi sut. ovako promasio 3 za redom eto ga 6-9 poena minusa

Ika

pre 5 godina

Ne znam, sili taj sut, te trojke ... promasio je 5 trojki u proslom mecu. Kad vidi da ne ide, nek doda malo nek se trudi u odbrani a ne da sili. Mislim da je zvizdanje publike bilo opravdano. Igraci su profesionalci i moraju da se nose s tim. Drugo je kad Murray sili ... on je suter i zasluzio je svojim partijama da pokusava dok ne proradi. To nije slucaj s Bartonom.

Lop

pre 5 godina

U pravu je 100%. Barton je dobar suter i to je pokazao u proslosti. Naravno da ce da nastavi da sutira jer tako se izlazi iz krize, kao sto je marej i pokazao. Da je poslusao vas strucnjake i prestao da sutira, denver bi sad imao 0-2. To je samo ovde filozofija u srbiji da pravis igrace koji se plase da sutnu. A sto se tice kvaliteta igre denverovih mladih igraca, ovo je gotovo svima prva plejof serija i igraju protiv veoma iskusnog tima. Publika ne treba nikada da zvizdi svom timu jer ne igraju dobro ili ne pogadjaju suteve. Jedini opravdan razlog za zvizdanje svom timu je nedostatak zalaganja sto nikako nije bio problem sinoc.

voja

pre 5 godina

Zasto da ga ne izvizde, pa kad trener nevidi ili ne zeli da vidi onda publika mora da reaguje, rekao sam i ranije i ponavljam, trener Denvera/Malone nije dobar trener i Denver bi bio mnogo bolji tim i Jokic bi imao jos bolje brojke da je neko iskusniji na klupi Denvera. Sinocna pobeda je prva pobeda Malonea u plej offu ikada, to sve go vori.

roko leni ukic

pre 5 godina

Tebi se nije svidelo zvizdanje publike Bartonu,a publici se nije svidelo kako taj isti Barton igra.To je to.Publika nije Malone pa da ga izvede napolje,ali placa ulaznice od kojih vi pro kosarkasi zivite i tako izrazavaju svoj stav o necemu.Legitimno izvizdani Barton,inace jedan od najgorih NBA kosarkasa koje sam gledao zadnjih 10 godina u NBA!Ponekad imam utisak da ga licno Iluminati drze u timu Denver Nuggetsa! :D

Powerslave

pre 5 godina

"Bartona su potpisali na 3 godine + 4ta njegova opcija, jedan od najgorih ugovora u NBA, verovatno najgori"

Ne može nikako biti ni blizu najgori ugovor lige sve dok su Vigins i Vol u ligi, a biće još godinama i primaće ozbiljan novac, mnogo veći nego Barton.

Jaran

pre 5 godina

Jon Bon Jovi
Care, VIL BARTON JE PRIVREMENO RESENJE NA POZICIJI KRILA. Kapiras da je on odlaskom Cendlera poceo da igra van pozicije, a jos gore je sto on nije toliko dobar kao sto se od njega ocekuje.

Nikola Jokic
Dzamaj Marej
Geri Heris
Pol Milsep

^To su ti napadacke opcije, svi oni su daleko bolji igraci od Bartona. Sta tek reci o klupi? Moris, Plamli, Bizli, Kreg,... Barton igra za Denver iskljucivo zbog situacije sa Porterom i zato sto ne bi mogli da nadju adekvatno resenje na toj poziciji da su odlucili da se razidju. Porter im je i dalje prioritet za prvu petorku, ako ne ispadne to kako treba 100000% ce juriti neko pristojno krilo.

srbijasine
Ugovor je takav kakav je, morali su da ga nagovore i da ostave prostor za solidan trejd. To je samo u tvojoj glavi najgori ugovor, imaju dosta trejd opcija sa takvim ugovorom...

srbijasine

pre 5 godina

@
Tvojom logikom i Rudi Gober MORA da pogadja trojke da bi opravdao milione. Svi znaju da je Barton samo resenje dok ne odluce sta da rade sa MPJ-om, ako mali bude 100% spreman i ne izgubi na vestinama Barton ce ili biti trejdovan (skoro sigurno) ili deliti minute sa bekovima i Porterom. Problem za Bartona je sto ovi ostali "klinci" treba da potpisu prve "prave" ugovore tako da ga najverovatnije necemo vidjati u dresu Denvera.
(Jaran, 17. april 2019 17:15)

Bartona su potpisali na 3 godine + 4ta njegova opcija, jedan od najgorih ugovora u NBA, verovatno najgori. Ako je Malone insistirao na njegovom potpisu, realno je da dobije otkaz jer niko nece hteti da otkupi takav ugovor. Tako da Barton nije bio privremeno resenje jer bi ga potpisali na godinu dve. Porter ili ti MPJ je asamo bonus Denvera, kocka na draftu da dovedu povredjenog dobrog igraca i da se nadaju da moze da postane nesto. Sada se spominje da bi MPJ mogao da zameni Bartona, ali MPJ nema ni minut u NBA, i to ne umanjuje problem da Barton ima jos 3 pune godine ugovora sa Denverom.

kamikaza

pre 5 godina

Teoretski je lepo sto si stao u odbranu svog saigraca. Samo teoretski. Od kad se vratio Barton se sve nesto trazi. To je normalno, dok se ne pronadjes. Ono sto nije normalno je da igras kao pavijan, uzmes loptu i ne das nikom sve dok vise nemas gde pa onda dobacis nekom. Po pitanju trazenja sebe, imas i Ajzeu Tomasa na klupi. I on se trazi ali mu Maloun ne daje isti broj minuta kao Bartonu. I sto se tice poena i sto se tice sebicnosti, Ajzea moze mnogo vise od Bartona. U svako doba dana i noci. I regularno i u plej ofu. Dokazano.

bocko

pre 5 godina

Slazem se da treba podrzati svakoga, pa i Bartona.Od oporavka je proslo jedva cetiri meseca i pedesetak utakmica gde je uvek bio najgori.Sramota.

Maki

pre 5 godina

Zviždali su mu jer igrao katastrofalno i pre povrede. Šutira nerezonske suteve totalno je van igre. Ovaj nije ni za D ligu a kamoli NBA.

Kidejo

pre 5 godina

Zvizdanje je bilo opravdano ali svidja mi se sto Jokic brani saigrace. Izrasta u pravog lidera ekipe, to je sledeci korak u njegovom razvoju.

Samo jos kad bi bilo malo sebicniji i malo agresivniji u napadu... :)

el

pre 5 godina

Jokić i treba da brani saigrača i drugara i tačno je da publika ne treba da izviždi svoje igrače ali ovde se ne radi o lošoj igri, na to smo od Bartona navikli. U ovoj utakmici je prevazišao samog sebe po sebičnosti, nerezonskim šutevima i potkopavanjem svega što tim dobro uradi u odbrani. Toliko je forsirao da je ono bilo mučno za gledanje. Žao mi je, iakreno, što je doživeo nešto što ni jednom sportisti ne želim ali nadam se da će to promeniti nešto u njegovoj glavi. Neka se zapita zašto publika nije zviždala, do tada, takođe očajnom Mareju, npr.

mr

pre 5 godina

У НБА је звиждање домаћем играчу толико ретка појава да се мери са виђањем Халејеве комете. Тако да би Бартон пре могао да се запита шта се дешава, него да се љути што мало греје клупу. Исто важи и за Јокића, нема потребе ништа да изјављује, боље нека препусти клубу ситуацију. Бартони код нас буду тренутна појава о онда жестоко лађење, ваљда Јокић то није заборавио.

Nucky Thompson

pre 5 godina

Jos je publika u Denveru prilicno fina i kulturna. Salo mogu da zamislim kako bi se publika ponasala u Madisom Square Gardenu! Ili u Philadelphiji!

Pogan

pre 5 godina

"Bartona su potpisali na 3 godine + 4ta njegova opcija, jedan od najgorih ugovora u NBA, verovatno najgori" 

Ne može nikako biti ni blizu najgori ugovor lige sve dok su Vigins i Vol u ligi, a biće još godinama i primaće ozbiljan novac, mnogo veći nego Barton.
(Powerslave, 17. april 2019 19:08)

Matori, Vol i Vigins su za njega Dzordan i Kobi licno. Al da je najgori ugovor i nije. Joakim Noa napr xD

Srbijasine

pre 5 godina

Pod jedan, Barton je uvek bio los. Pod dva, ako se ceka da bude onaj stari, nek presedi na klupi plej-of. Nema smisla da Denver ispadne iz plej-ofa zato sto pogusavaju da uigraju Bartona, jos covek ima uvek najvecu minutazu. Mislim da je Malone insistirao da potpisu ponovo Bartona, nema drugog razloga da ga toliko forsira.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Jaran@Nema “opcija”!Nije on tu “honorarno” već “masno” zaradjuje.Ljudi koji plate papreno kartu hoće da gledaju kvalitet.NBA JE NAJJAČA LIGA SVETA!Nije otišao u Kinu.Da imamo i mi kvalitet u fudbalu na nivou lige šampiona bio bi JNA pun!Kapiras?

dane

pre 5 godina

Nisu toliki problem njegovi promašeni šutevi i loš procenat istih, problem je taj što donosi očajne odluke na parketu ( ponekad stvarno idiotske ), ne ume da stane na loptu, uvlači tim u loš ritam, a na drugoj strani ne pokušava da igra odbranu, a tek mu je asistencija misaona imenica. On i ima ulogu igrača u Denveru koji igra van šablona, treba svojim individualnim kvalitetom da obezbedi solidnu poentersku zalihu timu, ali brate mili ako te ne ide pokušaj da doprineseš ekipi u nekom drugom segmentu igre, a ne da pokušavaš da se ispucavanjem razigraš a ds nisi svestsn da time tvoja ekipa trpi.

Daleko je produktivniji bio prethodnih sezona kada je ulazio sa klupe, bio je jedan od najboljih šestih igrača NBA.

Što se tiče zvižduka, ukoliko je pametan ( a iskreno ne odaje takav utisak ), neka se zapita zašto ih je dobio i neka koriguje loše stvari u svojoj igri i neka promeni pristup istoj.

PeraŽdera

pre 5 godina

Kod Herisa je pitanje forme i da u nju ulazi ili ne posle povrede, zato sto znamo sta on moze kada je zdrav i u ritmu (videli sinoc).

Ono sto se desava sa Bartonom se ne zove trazenje forme vecc majka priroda. Ono sto su mu mane (nizak kosarkaski IQ, srljanje, sebicnost sa loptom, suvisan dribling, kasnjenje u reakciji) su prisutne i kad je zdrav. Mozda on trazi formu sutersku, da pocne da pogadja ali igracki je to sto je i svejedno i da daje 30 poena on gusi protok lopte, ubija ritam Denverove prepoznatljive igre u napadu. I u odbrani ga pune sve malo jace cetvorke ili kombo 3/4ke. Vrv je on super lik, zanimljiv, ortak ali za ozbiljan tim nije nikako igracki (mozda da povuce nekad sa klupe). Dakle nezavisno od suterske forme, antikosarkas!

Powerslave

pre 5 godina

Dobro, ovo jeste stvar koju on kao lider treba da kaže. Neće sigurno reći "E tako treba, nek ste mu žviždali, nervira me ionako". Treba da stane u njegovu odbranu.
Ali da mu publika nije zviždala Meloun ga sigurno ne bi poslao na klupu do kraja utakmice, da se to nije desilo ne bi ni pobedili. Tako da... nekad je i to potrebno, publika treba da oseti ovakve trenutke i da reaguje jer saigrači to ne smeju da kažu.

веверица

pre 5 godina

не звижде му због промашаја, него због бахате и нерезонске игре у нападу, као и шупљине у одбрани. мува без главе. лу вилијамс прима 8 милиона годишње, а вил бартон 12 милиона годишње!? да ли је реално да су овом индијанцу дали толике паре? па могао је загорац исти посао да ради. дивља, дивља, дивља, и онда кад једном у 10 утакмица направи серију везаних шутева - онда је бог.
играчи који играју сличну позицију са сличним уговорима као бартон су бојан богдановић, руди геј, џо инглс, тревор ариза, дени грин... он у односу на све ове играче мени делује као 2. лига, искрено. и наш богдан богдановић би био озбиљан апгрејд у односу на бартона, чак и на позицији 3. једино га је надмашио чендлер парсонс, који је потпуно бесмислен кошаркаш, а има један од најјачих уговора у НБА.

palop

pre 5 godina

I sto se tice poena i sto se tice sebicnosti, Ajzea moze mnogo vise od Bartona. U svako doba dana i noci. I regularno i u plej ofu. Dokazano.
(kamikaza, 17. april 2019 18:17)

Mogao je mnogo vise, ali trenutno ne moze, nije nista korisniji od Bartona. Zeznuto je izgubiti brzinu kad si toliko nizak, on vise ne moze da napravi prednost na terenu, zato mu trener i ne daje minute...

očigledno

pre 5 godina

Mari i Heris mogu da uzimaju onakve suteve jer su najbolji suteri u ekipi, ali Barton koji pre toga na ovom mecu nije pogodio sut, a cele sezone je odigrao 2-3 dobra meca, ne sme da uzima takve suteve...

očigledno

pre 5 godina

U pravu je publika.Igra za milione a vola ne može da ubode!Ako si profesionalac mora to mnogo bolje.Nije on odigrao 1 lošu utakmicu.Vec to čini mesecima.A da ne pricam oni ishitreni šutevi u 2 s napada kada još ti ni Milsap niste prešli u napad.To je tek posebna priča.Ispucavanje kao na rekreativnoj nastavi!
(Jon Bon Jovi, 17. april 2019 17:05)

Plus je to bilo kada su pocinjali da stizu prednost. Odigraju dobru odbranu, a onda u napadu Barton odmah pokloni loptu SA onakvim sutem i dobra odbrana bude uzaludna. Na sledeca dva meca nece moci igraci tako lako da udju u ritam kao kod kuce, pa ako bude igrao Barton kao proslu, bice 3-1 za SA sigurno...

Tazo

pre 5 godina

"U pravu je 100%. Barton je dobar suter i to je pokazao u proslosti. Naravno da ce da nastavi da sutira jer tako se izlazi iz krize…."
@ (Lop, 17. april 2019 17:17)

Barton je imao 3-4 meseca da izadje iz krize i kako vreme prolazi on u tu krizu ulazi sve vise. Ne koristi se play-off da neko izlazi iz krize. To je kraj sezone, igraju najbolji i najspremniji, a nije ni jedno ni drugo.
Barton je ocajan suter. Vecinu poena postize prodorima, a kad pogledas on u poslednjih mesec dana ima sut ispod 30%, za 3P% je izmedju 15-20%. Denver nece juriti titulu ove godine, ali nece ni razigravati Bartona da bi izgubili u prvoj rundi.

steva

pre 5 godina

Bio ti ljut na njih ili ne , da njih nije bilo Malone se ne bi setio da izvede Barotna iz igre...i da ubaci mnogo boljeg Baesley-a . :)
Ko zna , mozda je to i odlucilo utakmicu , zato hvala publici .:))