Subota, 13.04.2019.

12:44

Poznate sudije za nedelji meč Crvene zvezde i Budućnosti

Čelnici ABA lige odredili su sudije drugog meča finalne serije plej-ofa u ABA ligi između Crvene zvezde i Budućnosti.

Izvor: Z.K.

Poznate sudije za nedelji meè Crvene zvezde i Buduænosti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

Sale

pre 5 godina

Da Belosevic nije masakrirao Partizana u prvom mecu,Zvezda ne bi ni igrala finale.Ali predsednik lige je predsednik Zvezde i jos jednog kluba.Nista bolji nije bio ni Javor.Partizanu je ukradena pobeda.Dozvolili su Covicu i Lazicu ragbi.Protiv Buducnosti su dozvolili Dobricu i Covicu.

veliki strumf

pre 5 godina

Nije sporno sto sudi Crnogorac, nego sto nema i jednog Srbina, kao protivteža. Naše sudije su daleko najbolje u regionu, Belosevic, Jovcic, Milija Vojinović, Obrknezevic, pa i onaj mladi Uros Nikolić kad sude EL sude vrhunski (problem je kad sude derbije). Korektno bi bilo da je umesto Javora bilo ko od njih. Ovako se regularnost a priori dovodi u pitanje.

Кики

pre 5 godina

..... у Подгорици морају да суде Драган Бокан, Мило Ђукановић и било који АБА судија из Монтенегра, реално

SS

pre 5 godina

Ljudi, toliko smo bolji od njih da mogu da sude i 3 Javora i 3 Pukla,ništa se oni ne pitaju.
(Strela, 13. april 2019 13:35)

Tako je bilo i prosle godine ali su nas masakrirale sudije..Razbijamo ih i oni lepo Omicu dve licne greske u napadu pored mnogih drugih gresaka i dozvoljavanja Crnogorcima da nas biju .

I opet je mec odlucen na jednu mec.Drugi mec u Crnoj gori sudi Pukl i opet isto.Odnos u slobodnim bacanjima na dve utakmice u Podgorici 60-28 u korist Buducnosti .Bojim se da sudije odlucuju opet

marsovac

pre 5 godina

za ove sto pitaju kako moze sudija odatle ili odatle
Sudije se biraju bez obzira na nacionalnu pripadnost za meceve ove serije jer je najbitnije kvalitet sudjenja.Tako je receno pre pocetka finala

sasa kv

pre 5 godina

a tako jel usred beograda zele da se igraji
e onda im priredimo igranku ako smo pametni a u to ne sumnjam ali pravu igranku
ne sudis korektno ne izlazis lako iz pionira jebo aba ligu onda ako zele da se igraju u srbiji . dokle vise da smo glupi
znaci nije korektno nema kraja .

Vetar u ledja..

pre 5 godina

@Replay
Niko ne kaze da je amater ali da li je realno da se ocekuje da on sudi korektno kada se zna odakle dolazi i da sutra treba tamo da se vrati?! Druze, obesice ga na trgu ako ne bude sudio kako su oni zamislili....

vladimir

pre 5 godina

Vidi ove komentare, kako Crnogorac a nema Srbina, pa nama su Srbi sudili finale kupa pa znamo kako smo prošli. Zvezda je JACA sve dok nam ne bude sudio neki Srbin.

bocko

pre 5 godina

1984 majstoricu finala plej ofa Cibona-Crvena Zvezda u Zagrebu sude Hrvati Radic i Grbac. Cibona dobija 74-73 u retko vidjenoj kradji. ali tada se zbog bratstva-jedinstva nije mnogo talasalo.Aca Petrovic u dokumentarcu o Ciboni kaze da je tada promenjena kosarkaska istorija Evrope, jer pobednik nije dobijao samo titulu, vec i Drazena Petrovica.

santa justa

pre 5 godina

Radovic ok, Koljensic ok, Boltauzer najbolji sudija sigurno osim sto ume nekad da bude teatralan. Pukl i Petek ok ali da nisu glavne sudije. Javor em ne zna em je maliciozan.

sasa the red baron

pre 5 godina

NEMA VEZE:

Sasvim svejedno, u ovoj formi u kojoj smo, 2 mec je samo rutina..Necu podceniti Buducnost, ali koliko god da je pogresno podceniti, isto tako je pogresno preceniti...

tjomi

pre 5 godina

Dosadili ste bre i Bogu i ljudima vise...
Sta je bitno ko sudi!!! Kad igras dobro,kad pogadjas suteve kao zvezda sinoc,pobedis 20 razlike ne moze ti tu sudija nista...
Posle svake utakmice na ovim prostorima,svaki drugi komentar je "kradja"

food

pre 5 godina

Au bre ljudi, vi kao da ste pali sa Marsa.

Prvo, vec nekoliko godina moze da sudi sudija iz iste zemlje iz koje je jedna od ekipa.
Drugo, prosle godine su u finalu sudili Belosevic i Koljensic.
U polufinalu protiv Mornara je sudio Juras, u sledecem mecu je sudio Crnogorac Dragojevic.

Odmah neke teorije zavere, opustite se malo.

Sentor

pre 5 godina

Jako zanimljivo. O Javoru ne treba trošiti reči. Kako može sudija iz Crne Gore da sudi kada igra Budućnost? I još Sreten Radović... Čuven po svojim vezama sa ljudima u Budućnosti. Naime, davne 2011. godine, u toku sudskog procesa za organizovanje prostitucije, glavnoptuženi Popović, ako se dobro sećam, je tokom svoje odbrane naveo da je jedna od devojaka bila kod sudije Sretena Radovića. Ovo se lako da proveriti, i dalje postoje novinski članci. Ne bih ovde o gradskim pričama, i da li je ovo bila praksa kada god je u Podgorici ali njegovo deljenje pravde na utakmicama Budućnosti je mnogo puta bilo pod lupom zbog, hajde da kažemo čudnih odluka. Dakle, trio fantastiko. A posle svega viđenog u petak, ko zna šta sve treba očekivati. Jer u petak je ipak samo Pukl briljirao sa svojim odlukama, gledanjem snimaka po pet minuta, izbacivanjem navijača iz hale, stalnim kratkim prekidima... Sve da se Zvezda izbaci iz ritma. Ali je bio usamljen jer su druga dvojica bili korektni a i Zvezda je bila mnogo, mnogo bolja. Ipak, dovoljno za najavu svega što sledi u nedelju. Navijači moraju da odrade svoje. Pritisak od prve sekunde, reakcija na svaku odluku, kako bi krađu sveli na prihvatljivu meru...

Sasa

pre 5 godina

Sa onakvim navijanjem i ludackom atmosferom padali su Real, Barsa, Cska Makabi Fener itd, ako ponovimo navijanje mogu da sude i 3 Pukla i Javora, tesko je igrati takvom paklu... igraci Buducnosti nisu znali gde su sinoc, ko je bio u Pioniru sinoc zna kakvo je to urlanje bilo, jeza hvata!

Replay

pre 5 godina

Nisam navijac ni jednih ni drugih, samo pratim kosarku intenzivno.. Milos Koljensic je jedan od boljih sudija u ligi, redovno sudi derbije Evrolige, i definitivno jedan od vodecih evropskih sudija u narednim godinama. Ne komentarisem njegovu eventualnu pristrasnost ili navijacku obojenost, ali govoriti o njemu kao o amateru sudjenja je apsurdno

GM

pre 5 godina

Bruka i sramota da niko ne digne glas protiv organizovanog sudjenja u korist ovih punih para sinoć i da niko ništa ne kaže za ove sudije za sutra ... CG sudija u Beogradu... gde to ima, šta mi dopuštamo.

Apk

pre 5 godina

Juče je Pukl bio problem. Boltauzer je još bio ok, onaj treći isto. Pukl nam je haos pravio.
Međutim ovo za sutra je stvarno kritično!
Radović i Javor terorišu zvezdu već godinama, i još Crnogorac na sve to? Treću onda mora da sudi neko iz Srbije. Ili Belosević ili Jovičić!
Sutra će se lomiti serija i Pionir mora da gori kao juče, ako ne i više! Pola sale neka izbace napolje, ali na svaki nagoveštaj lopovluka odmah da se reaguje. Jer pokušaće na sve načine, od toga da napune Berona ili Odza faulovima do toga da nama ne sviraju ništa!

René Artois

pre 5 godina

Ovog puta će Radović pokušati da nas masakrira, Javor će imati sporednu ulogu, neće smeti da se loži u Pioniru. Koljenšić je amater, neće se nizašta pitati.

Zvezdas

pre 5 godina

Kako moze crnogorac da sudi to mi nije jasno
(petarczv, 13. april 2019 13:25)

Koljensic je dobar sudija
Pre dva dana sam napisao da i bilo bolje da umesto Pukla sudi Koljensic a i ovaj Radevic.U Podgorici ce biti Belosevic ili Jovcic uz Pukla i Baltauzera.Treba razvaliti ponovo futuru i moze da sudi ko hoce

moralni gmizavac

pre 5 godina

Eto ispunila vam se želja da sudi zvezdaš Koljenšić. Očigledno je posle sinoćnjeg šaketanja Riversa i nasađivanja na rame od strane Cirbesa bez sankcija sudija da je urodio plodom apel da država pomogne.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

@Rene, Koljenšić je udarna pesnica. Jeste amater, najgori sudija lige i po svim listama ali savršeni specijalac bez srama. Čovek je uspeo na derbiju da nam dune 6 tehničkih u roku od 15 minuta. Ovo je sve ili ništa situacija. Čekaju slabiji dan, mlak šut, nervozu, punjenje ličnim i odma sve ide u kontra smeru.

Marko

pre 5 godina

Mislim da je ovo najgori trio koji smo mogli da dobijemo, i nije mi jasno da uopste crnogorski sudija dolazi u obzir. Sto se jucerasnje utakmice tice mislim da su sudije navlacile za Buducnost, i da je nestvarno dobar procenat suta Zvezde za 3, doveo do toga da nisu mogle uticati na rezultat. Nijedna tehnicka nije svirana Buducnosti a mnogo su mlatili Odza. I ono gazenje linije pa posle toga faul Dobrica, najbolji pokazatelj.Sudije znaju da bidi jezicak na vagi, kada su ovakve utakmice u pitanju i toga se pribojavam.

Pedja

pre 5 godina

Skandal je sta se radi u ABA ligi. Da li je moguce da Zvezda odigra odlucujuce utakmice, a da ne sudi Javor, koji je inace bio MVP Buducnosti prosle godine. Uz sve to i crnogorski sudija sudi, zaista neverovatno.

Stefan

pre 5 godina

Koljensic je sasvim ok sudija,ali kako Crnogorac da sudi plus ova dvojica. Moracemo biti mnogo bolji ako hocemo pobedu,kakvo ce tek sudjenje biti u Titogradu ako bude 1:1 kojim slucajem. Sramno

Стара школа

pre 5 godina

Невероватне ствари са судијама се понављају из сезоне у сезону!!! Звезда мора да буде боља 20 разлике да би победила када суде Јавор или Пукл.
Срећом, Небојша Човић и Томић успевају да смире играче, иако су судијске провокације, нарочито Словенаца, више него очигледне.

Vladimir

pre 5 godina

Ovo je strasno da pored Javora sudija bude iz Crne Gore.Suvise je providno.Zaista me strah od sudjenja.Ovo je neverovatno.Moramo da budemo bolji bar 10-15 razlike da bi pobedili

riki kaka

pre 5 godina

Ova utakmica resava seriju. Moramo zdruziti snage da se ne dolzvoli ono sto je proslo prosle godine. Izvrsiti pritisak na sve moguce nacine, a opet da ostanemo pametni i smireni. Ponasan na nase momke.

Vladimir

pre 5 godina

Ovo je strasno da pored Javora sudija bude iz Crne Gore.Suvise je providno.Zaista me strah od sudjenja.Ovo je neverovatno.Moramo da budemo bolji bar 10-15 razlike da bi pobedili

riki kaka

pre 5 godina

Ova utakmica resava seriju. Moramo zdruziti snage da se ne dolzvoli ono sto je proslo prosle godine. Izvrsiti pritisak na sve moguce nacine, a opet da ostanemo pametni i smireni. Ponasan na nase momke.

Apk

pre 5 godina

Juče je Pukl bio problem. Boltauzer je još bio ok, onaj treći isto. Pukl nam je haos pravio.
Međutim ovo za sutra je stvarno kritično!
Radović i Javor terorišu zvezdu već godinama, i još Crnogorac na sve to? Treću onda mora da sudi neko iz Srbije. Ili Belosević ili Jovičić!
Sutra će se lomiti serija i Pionir mora da gori kao juče, ako ne i više! Pola sale neka izbace napolje, ali na svaki nagoveštaj lopovluka odmah da se reaguje. Jer pokušaće na sve načine, od toga da napune Berona ili Odza faulovima do toga da nama ne sviraju ništa!

Marko

pre 5 godina

Mislim da je ovo najgori trio koji smo mogli da dobijemo, i nije mi jasno da uopste crnogorski sudija dolazi u obzir. Sto se jucerasnje utakmice tice mislim da su sudije navlacile za Buducnost, i da je nestvarno dobar procenat suta Zvezde za 3, doveo do toga da nisu mogle uticati na rezultat. Nijedna tehnicka nije svirana Buducnosti a mnogo su mlatili Odza. I ono gazenje linije pa posle toga faul Dobrica, najbolji pokazatelj.Sudije znaju da bidi jezicak na vagi, kada su ovakve utakmice u pitanju i toga se pribojavam.

Pedja

pre 5 godina

Skandal je sta se radi u ABA ligi. Da li je moguce da Zvezda odigra odlucujuce utakmice, a da ne sudi Javor, koji je inace bio MVP Buducnosti prosle godine. Uz sve to i crnogorski sudija sudi, zaista neverovatno.

Стара школа

pre 5 godina

Невероватне ствари са судијама се понављају из сезоне у сезону!!! Звезда мора да буде боља 20 разлике да би победила када суде Јавор или Пукл.
Срећом, Небојша Човић и Томић успевају да смире играче, иако су судијске провокације, нарочито Словенаца, више него очигледне.

Sasa

pre 5 godina

Sa onakvim navijanjem i ludackom atmosferom padali su Real, Barsa, Cska Makabi Fener itd, ako ponovimo navijanje mogu da sude i 3 Pukla i Javora, tesko je igrati takvom paklu... igraci Buducnosti nisu znali gde su sinoc, ko je bio u Pioniru sinoc zna kakvo je to urlanje bilo, jeza hvata!

jako i do samog kraja

pre 5 godina

@Rene, Koljenšić je udarna pesnica. Jeste amater, najgori sudija lige i po svim listama ali savršeni specijalac bez srama. Čovek je uspeo na derbiju da nam dune 6 tehničkih u roku od 15 minuta. Ovo je sve ili ništa situacija. Čekaju slabiji dan, mlak šut, nervozu, punjenje ličnim i odma sve ide u kontra smeru.

René Artois

pre 5 godina

Ovog puta će Radović pokušati da nas masakrira, Javor će imati sporednu ulogu, neće smeti da se loži u Pioniru. Koljenšić je amater, neće se nizašta pitati.

GM

pre 5 godina

Bruka i sramota da niko ne digne glas protiv organizovanog sudjenja u korist ovih punih para sinoć i da niko ništa ne kaže za ove sudije za sutra ... CG sudija u Beogradu... gde to ima, šta mi dopuštamo.

Sentor

pre 5 godina

Jako zanimljivo. O Javoru ne treba trošiti reči. Kako može sudija iz Crne Gore da sudi kada igra Budućnost? I još Sreten Radović... Čuven po svojim vezama sa ljudima u Budućnosti. Naime, davne 2011. godine, u toku sudskog procesa za organizovanje prostitucije, glavnoptuženi Popović, ako se dobro sećam, je tokom svoje odbrane naveo da je jedna od devojaka bila kod sudije Sretena Radovića. Ovo se lako da proveriti, i dalje postoje novinski članci. Ne bih ovde o gradskim pričama, i da li je ovo bila praksa kada god je u Podgorici ali njegovo deljenje pravde na utakmicama Budućnosti je mnogo puta bilo pod lupom zbog, hajde da kažemo čudnih odluka. Dakle, trio fantastiko. A posle svega viđenog u petak, ko zna šta sve treba očekivati. Jer u petak je ipak samo Pukl briljirao sa svojim odlukama, gledanjem snimaka po pet minuta, izbacivanjem navijača iz hale, stalnim kratkim prekidima... Sve da se Zvezda izbaci iz ritma. Ali je bio usamljen jer su druga dvojica bili korektni a i Zvezda je bila mnogo, mnogo bolja. Ipak, dovoljno za najavu svega što sledi u nedelju. Navijači moraju da odrade svoje. Pritisak od prve sekunde, reakcija na svaku odluku, kako bi krađu sveli na prihvatljivu meru...

Stefan

pre 5 godina

Koljensic je sasvim ok sudija,ali kako Crnogorac da sudi plus ova dvojica. Moracemo biti mnogo bolji ako hocemo pobedu,kakvo ce tek sudjenje biti u Titogradu ako bude 1:1 kojim slucajem. Sramno

Zvezdas

pre 5 godina

Kako moze crnogorac da sudi to mi nije jasno
(petarczv, 13. april 2019 13:25)

Koljensic je dobar sudija
Pre dva dana sam napisao da i bilo bolje da umesto Pukla sudi Koljensic a i ovaj Radevic.U Podgorici ce biti Belosevic ili Jovcic uz Pukla i Baltauzera.Treba razvaliti ponovo futuru i moze da sudi ko hoce

sasa the red baron

pre 5 godina

NEMA VEZE:

Sasvim svejedno, u ovoj formi u kojoj smo, 2 mec je samo rutina..Necu podceniti Buducnost, ali koliko god da je pogresno podceniti, isto tako je pogresno preceniti...

santa justa

pre 5 godina

Radovic ok, Koljensic ok, Boltauzer najbolji sudija sigurno osim sto ume nekad da bude teatralan. Pukl i Petek ok ali da nisu glavne sudije. Javor em ne zna em je maliciozan.

bocko

pre 5 godina

1984 majstoricu finala plej ofa Cibona-Crvena Zvezda u Zagrebu sude Hrvati Radic i Grbac. Cibona dobija 74-73 u retko vidjenoj kradji. ali tada se zbog bratstva-jedinstva nije mnogo talasalo.Aca Petrovic u dokumentarcu o Ciboni kaze da je tada promenjena kosarkaska istorija Evrope, jer pobednik nije dobijao samo titulu, vec i Drazena Petrovica.

sasa kv

pre 5 godina

a tako jel usred beograda zele da se igraji
e onda im priredimo igranku ako smo pametni a u to ne sumnjam ali pravu igranku
ne sudis korektno ne izlazis lako iz pionira jebo aba ligu onda ako zele da se igraju u srbiji . dokle vise da smo glupi
znaci nije korektno nema kraja .

Replay

pre 5 godina

Nisam navijac ni jednih ni drugih, samo pratim kosarku intenzivno.. Milos Koljensic je jedan od boljih sudija u ligi, redovno sudi derbije Evrolige, i definitivno jedan od vodecih evropskih sudija u narednim godinama. Ne komentarisem njegovu eventualnu pristrasnost ili navijacku obojenost, ali govoriti o njemu kao o amateru sudjenja je apsurdno

Vetar u ledja..

pre 5 godina

@Replay
Niko ne kaze da je amater ali da li je realno da se ocekuje da on sudi korektno kada se zna odakle dolazi i da sutra treba tamo da se vrati?! Druze, obesice ga na trgu ako ne bude sudio kako su oni zamislili....

Кики

pre 5 godina

..... у Подгорици морају да суде Драган Бокан, Мило Ђукановић и било који АБА судија из Монтенегра, реално

SS

pre 5 godina

Ljudi, toliko smo bolji od njih da mogu da sude i 3 Javora i 3 Pukla,ništa se oni ne pitaju.
(Strela, 13. april 2019 13:35)

Tako je bilo i prosle godine ali su nas masakrirale sudije..Razbijamo ih i oni lepo Omicu dve licne greske u napadu pored mnogih drugih gresaka i dozvoljavanja Crnogorcima da nas biju .

I opet je mec odlucen na jednu mec.Drugi mec u Crnoj gori sudi Pukl i opet isto.Odnos u slobodnim bacanjima na dve utakmice u Podgorici 60-28 u korist Buducnosti .Bojim se da sudije odlucuju opet

veliki strumf

pre 5 godina

Nije sporno sto sudi Crnogorac, nego sto nema i jednog Srbina, kao protivteža. Naše sudije su daleko najbolje u regionu, Belosevic, Jovcic, Milija Vojinović, Obrknezevic, pa i onaj mladi Uros Nikolić kad sude EL sude vrhunski (problem je kad sude derbije). Korektno bi bilo da je umesto Javora bilo ko od njih. Ovako se regularnost a priori dovodi u pitanje.

food

pre 5 godina

Au bre ljudi, vi kao da ste pali sa Marsa.

Prvo, vec nekoliko godina moze da sudi sudija iz iste zemlje iz koje je jedna od ekipa.
Drugo, prosle godine su u finalu sudili Belosevic i Koljensic.
U polufinalu protiv Mornara je sudio Juras, u sledecem mecu je sudio Crnogorac Dragojevic.

Odmah neke teorije zavere, opustite se malo.

tjomi

pre 5 godina

Dosadili ste bre i Bogu i ljudima vise...
Sta je bitno ko sudi!!! Kad igras dobro,kad pogadjas suteve kao zvezda sinoc,pobedis 20 razlike ne moze ti tu sudija nista...
Posle svake utakmice na ovim prostorima,svaki drugi komentar je "kradja"

moralni gmizavac

pre 5 godina

Eto ispunila vam se želja da sudi zvezdaš Koljenšić. Očigledno je posle sinoćnjeg šaketanja Riversa i nasađivanja na rame od strane Cirbesa bez sankcija sudija da je urodio plodom apel da država pomogne.

vladimir

pre 5 godina

Vidi ove komentare, kako Crnogorac a nema Srbina, pa nama su Srbi sudili finale kupa pa znamo kako smo prošli. Zvezda je JACA sve dok nam ne bude sudio neki Srbin.

marsovac

pre 5 godina

za ove sto pitaju kako moze sudija odatle ili odatle
Sudije se biraju bez obzira na nacionalnu pripadnost za meceve ove serije jer je najbitnije kvalitet sudjenja.Tako je receno pre pocetka finala

Sale

pre 5 godina

Da Belosevic nije masakrirao Partizana u prvom mecu,Zvezda ne bi ni igrala finale.Ali predsednik lige je predsednik Zvezde i jos jednog kluba.Nista bolji nije bio ni Javor.Partizanu je ukradena pobeda.Dozvolili su Covicu i Lazicu ragbi.Protiv Buducnosti su dozvolili Dobricu i Covicu.

moralni gmizavac

pre 5 godina

Eto ispunila vam se želja da sudi zvezdaš Koljenšić. Očigledno je posle sinoćnjeg šaketanja Riversa i nasađivanja na rame od strane Cirbesa bez sankcija sudija da je urodio plodom apel da država pomogne.

food

pre 5 godina

Au bre ljudi, vi kao da ste pali sa Marsa.

Prvo, vec nekoliko godina moze da sudi sudija iz iste zemlje iz koje je jedna od ekipa.
Drugo, prosle godine su u finalu sudili Belosevic i Koljensic.
U polufinalu protiv Mornara je sudio Juras, u sledecem mecu je sudio Crnogorac Dragojevic.

Odmah neke teorije zavere, opustite se malo.

tjomi

pre 5 godina

Dosadili ste bre i Bogu i ljudima vise...
Sta je bitno ko sudi!!! Kad igras dobro,kad pogadjas suteve kao zvezda sinoc,pobedis 20 razlike ne moze ti tu sudija nista...
Posle svake utakmice na ovim prostorima,svaki drugi komentar je "kradja"

Replay

pre 5 godina

Nisam navijac ni jednih ni drugih, samo pratim kosarku intenzivno.. Milos Koljensic je jedan od boljih sudija u ligi, redovno sudi derbije Evrolige, i definitivno jedan od vodecih evropskih sudija u narednim godinama. Ne komentarisem njegovu eventualnu pristrasnost ili navijacku obojenost, ali govoriti o njemu kao o amateru sudjenja je apsurdno

marsovac

pre 5 godina

za ove sto pitaju kako moze sudija odatle ili odatle
Sudije se biraju bez obzira na nacionalnu pripadnost za meceve ove serije jer je najbitnije kvalitet sudjenja.Tako je receno pre pocetka finala

Sale

pre 5 godina

Da Belosevic nije masakrirao Partizana u prvom mecu,Zvezda ne bi ni igrala finale.Ali predsednik lige je predsednik Zvezde i jos jednog kluba.Nista bolji nije bio ni Javor.Partizanu je ukradena pobeda.Dozvolili su Covicu i Lazicu ragbi.Protiv Buducnosti su dozvolili Dobricu i Covicu.

Стара школа

pre 5 godina

Невероватне ствари са судијама се понављају из сезоне у сезону!!! Звезда мора да буде боља 20 разлике да би победила када суде Јавор или Пукл.
Срећом, Небојша Човић и Томић успевају да смире играче, иако су судијске провокације, нарочито Словенаца, више него очигледне.

GM

pre 5 godina

Bruka i sramota da niko ne digne glas protiv organizovanog sudjenja u korist ovih punih para sinoć i da niko ništa ne kaže za ove sudije za sutra ... CG sudija u Beogradu... gde to ima, šta mi dopuštamo.

Marko

pre 5 godina

Mislim da je ovo najgori trio koji smo mogli da dobijemo, i nije mi jasno da uopste crnogorski sudija dolazi u obzir. Sto se jucerasnje utakmice tice mislim da su sudije navlacile za Buducnost, i da je nestvarno dobar procenat suta Zvezde za 3, doveo do toga da nisu mogle uticati na rezultat. Nijedna tehnicka nije svirana Buducnosti a mnogo su mlatili Odza. I ono gazenje linije pa posle toga faul Dobrica, najbolji pokazatelj.Sudije znaju da bidi jezicak na vagi, kada su ovakve utakmice u pitanju i toga se pribojavam.

Sasa

pre 5 godina

Sa onakvim navijanjem i ludackom atmosferom padali su Real, Barsa, Cska Makabi Fener itd, ako ponovimo navijanje mogu da sude i 3 Pukla i Javora, tesko je igrati takvom paklu... igraci Buducnosti nisu znali gde su sinoc, ko je bio u Pioniru sinoc zna kakvo je to urlanje bilo, jeza hvata!

Vladimir

pre 5 godina

Ovo je strasno da pored Javora sudija bude iz Crne Gore.Suvise je providno.Zaista me strah od sudjenja.Ovo je neverovatno.Moramo da budemo bolji bar 10-15 razlike da bi pobedili

Pedja

pre 5 godina

Skandal je sta se radi u ABA ligi. Da li je moguce da Zvezda odigra odlucujuce utakmice, a da ne sudi Javor, koji je inace bio MVP Buducnosti prosle godine. Uz sve to i crnogorski sudija sudi, zaista neverovatno.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

@Rene, Koljenšić je udarna pesnica. Jeste amater, najgori sudija lige i po svim listama ali savršeni specijalac bez srama. Čovek je uspeo na derbiju da nam dune 6 tehničkih u roku od 15 minuta. Ovo je sve ili ništa situacija. Čekaju slabiji dan, mlak šut, nervozu, punjenje ličnim i odma sve ide u kontra smeru.

Apk

pre 5 godina

Juče je Pukl bio problem. Boltauzer je još bio ok, onaj treći isto. Pukl nam je haos pravio.
Međutim ovo za sutra je stvarno kritično!
Radović i Javor terorišu zvezdu već godinama, i još Crnogorac na sve to? Treću onda mora da sudi neko iz Srbije. Ili Belosević ili Jovičić!
Sutra će se lomiti serija i Pionir mora da gori kao juče, ako ne i više! Pola sale neka izbace napolje, ali na svaki nagoveštaj lopovluka odmah da se reaguje. Jer pokušaće na sve načine, od toga da napune Berona ili Odza faulovima do toga da nama ne sviraju ništa!

Sentor

pre 5 godina

Jako zanimljivo. O Javoru ne treba trošiti reči. Kako može sudija iz Crne Gore da sudi kada igra Budućnost? I još Sreten Radović... Čuven po svojim vezama sa ljudima u Budućnosti. Naime, davne 2011. godine, u toku sudskog procesa za organizovanje prostitucije, glavnoptuženi Popović, ako se dobro sećam, je tokom svoje odbrane naveo da je jedna od devojaka bila kod sudije Sretena Radovića. Ovo se lako da proveriti, i dalje postoje novinski članci. Ne bih ovde o gradskim pričama, i da li je ovo bila praksa kada god je u Podgorici ali njegovo deljenje pravde na utakmicama Budućnosti je mnogo puta bilo pod lupom zbog, hajde da kažemo čudnih odluka. Dakle, trio fantastiko. A posle svega viđenog u petak, ko zna šta sve treba očekivati. Jer u petak je ipak samo Pukl briljirao sa svojim odlukama, gledanjem snimaka po pet minuta, izbacivanjem navijača iz hale, stalnim kratkim prekidima... Sve da se Zvezda izbaci iz ritma. Ali je bio usamljen jer su druga dvojica bili korektni a i Zvezda je bila mnogo, mnogo bolja. Ipak, dovoljno za najavu svega što sledi u nedelju. Navijači moraju da odrade svoje. Pritisak od prve sekunde, reakcija na svaku odluku, kako bi krađu sveli na prihvatljivu meru...

vladimir

pre 5 godina

Vidi ove komentare, kako Crnogorac a nema Srbina, pa nama su Srbi sudili finale kupa pa znamo kako smo prošli. Zvezda je JACA sve dok nam ne bude sudio neki Srbin.

riki kaka

pre 5 godina

Ova utakmica resava seriju. Moramo zdruziti snage da se ne dolzvoli ono sto je proslo prosle godine. Izvrsiti pritisak na sve moguce nacine, a opet da ostanemo pametni i smireni. Ponasan na nase momke.

René Artois

pre 5 godina

Ovog puta će Radović pokušati da nas masakrira, Javor će imati sporednu ulogu, neće smeti da se loži u Pioniru. Koljenšić je amater, neće se nizašta pitati.

Zvezdas

pre 5 godina

Kako moze crnogorac da sudi to mi nije jasno
(petarczv, 13. april 2019 13:25)

Koljensic je dobar sudija
Pre dva dana sam napisao da i bilo bolje da umesto Pukla sudi Koljensic a i ovaj Radevic.U Podgorici ce biti Belosevic ili Jovcic uz Pukla i Baltauzera.Treba razvaliti ponovo futuru i moze da sudi ko hoce

sasa the red baron

pre 5 godina

NEMA VEZE:

Sasvim svejedno, u ovoj formi u kojoj smo, 2 mec je samo rutina..Necu podceniti Buducnost, ali koliko god da je pogresno podceniti, isto tako je pogresno preceniti...

SS

pre 5 godina

Ljudi, toliko smo bolji od njih da mogu da sude i 3 Javora i 3 Pukla,ništa se oni ne pitaju.
(Strela, 13. april 2019 13:35)

Tako je bilo i prosle godine ali su nas masakrirale sudije..Razbijamo ih i oni lepo Omicu dve licne greske u napadu pored mnogih drugih gresaka i dozvoljavanja Crnogorcima da nas biju .

I opet je mec odlucen na jednu mec.Drugi mec u Crnoj gori sudi Pukl i opet isto.Odnos u slobodnim bacanjima na dve utakmice u Podgorici 60-28 u korist Buducnosti .Bojim se da sudije odlucuju opet

Stefan

pre 5 godina

Koljensic je sasvim ok sudija,ali kako Crnogorac da sudi plus ova dvojica. Moracemo biti mnogo bolji ako hocemo pobedu,kakvo ce tek sudjenje biti u Titogradu ako bude 1:1 kojim slucajem. Sramno

santa justa

pre 5 godina

Radovic ok, Koljensic ok, Boltauzer najbolji sudija sigurno osim sto ume nekad da bude teatralan. Pukl i Petek ok ali da nisu glavne sudije. Javor em ne zna em je maliciozan.

sasa kv

pre 5 godina

a tako jel usred beograda zele da se igraji
e onda im priredimo igranku ako smo pametni a u to ne sumnjam ali pravu igranku
ne sudis korektno ne izlazis lako iz pionira jebo aba ligu onda ako zele da se igraju u srbiji . dokle vise da smo glupi
znaci nije korektno nema kraja .

veliki strumf

pre 5 godina

Nije sporno sto sudi Crnogorac, nego sto nema i jednog Srbina, kao protivteža. Naše sudije su daleko najbolje u regionu, Belosevic, Jovcic, Milija Vojinović, Obrknezevic, pa i onaj mladi Uros Nikolić kad sude EL sude vrhunski (problem je kad sude derbije). Korektno bi bilo da je umesto Javora bilo ko od njih. Ovako se regularnost a priori dovodi u pitanje.

Vetar u ledja..

pre 5 godina

@Replay
Niko ne kaze da je amater ali da li je realno da se ocekuje da on sudi korektno kada se zna odakle dolazi i da sutra treba tamo da se vrati?! Druze, obesice ga na trgu ako ne bude sudio kako su oni zamislili....

bocko

pre 5 godina

1984 majstoricu finala plej ofa Cibona-Crvena Zvezda u Zagrebu sude Hrvati Radic i Grbac. Cibona dobija 74-73 u retko vidjenoj kradji. ali tada se zbog bratstva-jedinstva nije mnogo talasalo.Aca Petrovic u dokumentarcu o Ciboni kaze da je tada promenjena kosarkaska istorija Evrope, jer pobednik nije dobijao samo titulu, vec i Drazena Petrovica.

Кики

pre 5 godina

..... у Подгорици морају да суде Драган Бокан, Мило Ђукановић и било који АБА судија из Монтенегра, реално