1. Kakav sad Djordje Gagic pobogu? On je bio zamena jer sem Raduljice nsm imali nikog ali on nema sanse da ide u Kinu,i jos mnogi.
   (C i n i k, 2. april 2019 16:58)

  # Link komentara

 2. Qalinoglou igra veoma dobro otkako je prodao veru za večeru
   (as, 2. april 2019 16:32)

  # Link komentara

 3. @Darko

  Bravo Care ali dzabe pricas , primitivna sredina ... posle se cude svi za ovo stanje u zemlji, kakav narod takva i vlast ... za svih 20 godina unazad ...
   (TT, 2. april 2019 16:20)

  # Link komentara

 4. Jokic suvise cesto gestakulira i ulazi u raspravu sa sudijama. Tacno je da postoje nedodirljivi u NBA jer je to na prvom mestu zabava za mase. Zato Jokic potpise 140 mil. dolara za 4 godine a jedan hirurg u USA ne zaradi ni desetinu sume za ceo zivot. Nas hirurg ne zaradi ni bonus-chek za ulazak u plej-of. Naravno poredim “babe I zabe” ali to je samo zbog usporedbe. Decko je iskljucivo svojim trudom zaradio svaki cent I to je sve legitimno. Doduse, kada mu uruce bonus-check za ulazak u plej of, pa bonus-chek od sponzora, verujem da ce frustracija zbog nepravde lakse da se podnese. He,he.
  (TurboSrbin, 2. april 2019 16:15)

  # Link komentara

 5. јокић да се угледа на кобија, амелоун на поповића
   (пензија, 2. april 2019 15:41)

  # Link komentara

 6. ne kapiram ovo tagovanje i konstantnu presiju od strane medija... zar ne mogu svi ovi ljudi da se nazovu NASIM kosarkasima nego mora neko glupo tagovanje??? pa sta ako neko nije igrao ili nece da igra za reprezentaciju? Nikola Tesla NIJE ZELEO DA ZIVI na ovim prostorima pa se svi ubise da u prebrojavanju krvnih zrnaca i dokazivanju da je on Srbin... ovo je samo jedan primer a ima ih gomila... ostavite se tagovanja vodite svoje zivote, mediji su najvece zlo na planeti...
   (darko, 2. april 2019 15:34)

  # Link komentara

 7. Jokic treba vise emocije da kontrolise.A na terenu da se ponaša kao ranije Miličić.Kada ga udare 3 puta jače da vrati.Secam se jedne utakmice kada je Milicic odvalio nekog igrača u bloku.Ameri su vraćali usporen snimak 10 puta i sa ushićenjem pricali hahah.Da pokaže zube.
  (Jon Bon Jovi, 2. april 2019 15:31)

  # Link komentara