Ponedeljak, 01.04.2019.

12:51

Meloun ljut na Jokića: Ne zanima me, ne sme tako da se ponaša

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun nije bio zadovoljan reakcijama Nikole Jokića u utakmici protiv Vašingtona.

Izvor: SV

Meloun ljut na Jokiæa: Ne zanima me, ne sme tako da se ponaša IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

108 Komentari

Sortiraj po:

dzo

pre 5 godina

Pa, i da i ne... Jeste da je nekulturno da leti prema sudiji i bude agresivan ali taj isti trener ga non stop i pujda da bude sto agresivniji na terenu... A mislim da je isprovocirati Jokera za iskljucenje najbolja defanzivna taktika protivnika. Tako da, nemoj Jokara ti jedini da ispadas naivan. A i allstar zvezde ne laju na sudije, malo dostojanstva i budi najbolji, je**s sudije.

Zozon

pre 5 godina

Trener je apsolutno u pravu. Za novac koji uzima u NBA Jokić bi mogao ćutke da istrpi malo batina, uostalom i to je deo bruto zabave u američkim dvoranama, a ne da se ponaša kao razmaženo derište i priziva stariju braću da ga brane.
(Pamet u glavu, 1. april 2019 14:44)

Ne bulazni, Jokiću je taj isti lik koji je napravio faul bio razbio i nos, pa nije sviran faul ni tad.
Šta treba, da mu ruke, noge i nos polome da bi dobio faul?

O kakvim ti parama pričaš?! Dobili su i drugi pare, pa se nad njima sviraju faulovi. To što si ti nula od čoveka, pa bi pustio da te neko nipodoštava i taslači na terenu zato što si mali čovek, to je tvoj problem, a ne Jokićev.
Nemoj da se blamiraš bezveze.

rebro

pre 5 godina

Vidim da ovde ima dosta Srba kratkog fitilja koji bi se obračunavali sa sudijama. Gospodo da vam objasni čika nešto. NBA je biznis, i tamo je svako došao da radi svoj posao. Sudija da sudi, igrači da igraju, a publika sve to plaća. Ako je neko nezadovoljan suđenjem to se rešava na drugom mestu, a dranjem svakako ne jer sudija je nedodirljiv. Tako je i Divac mislio da je neka veličina pa mu NBA i klub lupili kaznu od 100.000 dolara. Igraš i ćutiš ili ne igraš i sadiš pečurke. Jokiću je ovo drugi put da je isključen u kratkom vremenskom roku. Ukoliko se desi da bude i treći put ja sam sasvim siguran da će prvo njegovu braću vratiti u Srbiju, a njega prodati.

Drakče

pre 5 godina

U pravu je trener. Igrač treba da se fokusira na igru I nije njegovo da komentariše, kako ni tokom utakmice tako ni potom. To su neke niti koje izdvajaju velikog igrača od potencionalno velikog, koji tako I završi karijeru.

anbeast

pre 5 godina

Tako je! Saosecam sa Jokicem, ja bih verovatno isto uradio, ALI ja nisam kamen temeljac NBA ekipe. Cuti i igraj. Respekt sudija ce doci....

MarcoPolo

pre 5 godina

Slažem se da Jokić ne sme i ne bi trebalo tako da se ponaša, ali bi i ovaj kao trener trebao malo više da stane u odbranu svog igrača, a ako je već imao neku zamerku da mu je ukaže i to je nešto što treba ostati u svlačionici, a ne da ga blati ovako u javnosti.... Moje mišljenje o njemu kao treneru je da često gubi "konce", a tek kao pedagog je čista nula.

Nikola Kazins

pre 5 godina

Melon je trebao da zaštiti svog najboljeg igrača i da umesto Jokića on bude isključen. Šta će tek da im rade u završnici....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vuk,

Kako mislis da je Meloun trebao da bude iskljucen umesto Jokica?
Da je posle onako burne (nesmotrene) reakcije Jokica mogao je i Meloun da bude iskljucen kao sto se vec desavalo. Jokic je previse eksplozivan ili
sto bi mi rekli 'kratkog fitilja' sto moze da mu se obije o glavu a i ruzno
je za gledati. Nekoliko puta je Meloun pokusavao da ga zastiti ali Jokic je
uporan u svojoj gluposti. Pre mesec dana Meloun rece da nema para da placa
kazne ali Jokic ocigledno nije shvatio da je izmedju redova poruka upuceena
njemu. Jokicu neko treba da objasni da je u sportu sudijska pistaljka ono
sto je na sudu cekic. Kad sudija lupi cekicom/svirne pistaljkom nikakve
zalbe i prigovori ne pomazu i nije se desilo da je sudija promenio odluku.

milos

pre 5 godina

Apsolutno je u pravu trener.
Mislim da bi braca Jokicu ucinila uslugu ako bi ga napustila. Odradili su najvazniji deo posla, Nikola je postao ozbiljan NBA profesionalac, nece biti Darko Milicic, sazreo je, ima 24 godine, dugu vezu. Ozbiljan posao su odradili, svaka im cast.
Mislim da mu sada svojom agresijom odmazu, nekako sticem utisak da ga oni huskaju na ovakvo ponasanje kod sudija.
Vratite se braco nazad u Srbiju ako zelite dobro Nikoli. On je veliki decko, snaci ce se ubuduce i bez vas.

bmiles

pre 5 godina

Kako ces pobediti Denvera!?Prosto isprovociras Jokica da dobije tehnicku,licne i tim ide u sunovrat.Usput povredis Mareja,jer ocigledno da su njih dvojica vodje svakog uspeha "grumenja"!E sad sto Barton uzme loptu i bez ikakvog rezona pocne da promasuje,pritom niko mu ne zameri to je za diskusiju.Ali cinjenica je da kad god ova dvojica nisu na parketu razlika syecena se istopi zbog izivljavanja Bartona,Milsapa(promasio dva slobodna bacanja ) kod 94:90 i dva polaganja.Interesantno je da, necu da steknete ovim da sam tendenciozan,jos gore rasista,ali Jokicu mahom ne sviraju faulove tamnopute sudije,tako da gde ima vatre ima i dima?Gledam sve utakmice Denvera neverovatno je da sudije nisu svirale faul Portisa kad je Jokic udaren,osamaren od strane Portisa,valjda se to tako igra u NBA,iako se vidi da je ruka Portisa namerno zavrsila po nosu Jokica!?Ne opravdavam reakciju Jokica,naprotiv iako sam njegov poklonik,morao bi da se smiri i to prihvati,isterivanjem pravde samo ce navuci bes inace veoma egoisticne sudije,koji su zasticeni od NBA!Ovde se sudijska ne porice,sto pre shvati bolje ce proci.Jos nesto trenutak kad je postigao kos a Portis okacen o njegovu ruku i rame svirao bi svako,pa odmah pomislim ovde su druge radnje!Popovic je odregovao slicno u ciglo par minuta prvo ponistena trojka Vajta,faulom u napadu,zatim dosudjena pogresno aut lopta njegovom timu!Pocinjem da sumnjam da se Sparsima "namesta" 8 pozicija,Hjustonu druga?Ispravite me ako gresim i to sve u reziji NBA!?

Lignjoslav

pre 5 godina

Trener je naravno u pravu, ali to se ne radi ovako. Na utakmici i izjavama stanes iza svog igraca, a u svlacionici mu se n*** majke.
Ovako je pokazao neiskustvo koje ce tek znaciti u PO. Maloun je neiskusan trener, cini se dobrica...previse iskren i zaista bi trebao da se malo "pokvari" .
Ovim nista nije dobio a moze da izgubi.
Ovako ce ga Greg pojesti u PO, ili ako odu na Jutu koja je jedna od najprljavijih ekipa ocekujem ispadanje u prvom kolu PO.
Jedino su protiv LAC favoriti.

sasa the red baron

pre 5 godina

NE SME DA REAGUJE:

Ono sto Malone ne prica je koliko batina Jokic je dobio sinoc. Sto sinoc, sto svaku noc, i koliko pouta je sinoc Jokic samo se okrenuo i otisao.Ni onda kada mu je tip slupao nos, i nista? Kuzins za mnogo manje sinoc biva izbacen, tip slupa nos Jokicu, i nije dobio ni faul? Ona je Malone trebao da se posvadja sa sudijama,da zatrazi time out, da imj obajsni da ne mozes lupati noseve, da zastiuti svoje igrace, a on nista..Sad je lako pametovati, i lako je traziti od igraci da bude miran, kad nisi ti taj kome su lupa nos i ne primas ti batine svake noci, nego trazis da to neko drugi za tebe ucini..

JPR24

pre 5 godina

Prvo da gleda kako Popovic, Rivers, Kerr itd brane svoje igrace... Po ceni iskljucenja, Rivers je maltene hteo da opali sudiju... Posle nemoj da kuka kad ih u PO ladno pokradu...

Metropola

pre 5 godina

Meloun je ocajan trener. U pravu je ovo za Jokica medjutim to se igracu govori u 4 oka a u javnosti i na terenu ujedas svakog ko ga pogleda popreko. Nikakav trener samo su kao ekipa imali srece sa drftom i to je t
(cuyoshi, 01. april 2019 16:47)... javno je rekao upravo zbog pedagoske lekcije! Dzabe Jokari sve ako ga nanjuse da gubi zivce! Urnisace ga na tu foru i Denver ostade bez najboljeg.

Rumunija '89 je ono sto nam nedostaje

pre 5 godina

@Pera Posle 2:30 je bilo 10-6 za Jokica, ostali su samo promasivali zicere. Trener je trebalo da dobije tu drugu tehnicku, to mu i jeste posao, da zastiti svog najboljeg igraca! Znas kad bi Obradovic, Pesic ili Tanjevic ocutali sudijama - neki od njih bi bili iskljuceni i na narednoj utakmici!

Rumunija '89 je ono sto nam nedostaje

pre 5 godina

Ljut zato sto je opet bio najbolji?! Mozda bi trebalo da pocne da se ljuti na ostale "zvezde". Uostalom, moze i da ga trejduje, siguran sam da ce neko oberucke da prihvati Jokicev ugovor (i da doda neku paru odozgo).

Metropola

pre 5 godina

Ljut zato sto je opet bio najbolji?! Mozda bi trebalo da pocne da se ljuti na ostale "zvezde". Uostalom, moze i da ga trejduje, siguran sam da ce neko oberucke da prihvati Jokicev ugovor (i da doda neku paru odozgo).
(Rumunija '89 je ono sto nam nedostaje, 01. april 2019 17:36)... ti si decko preskakao casove fizickog a trenirao nesto siguran sam, nikad nisi!

cuyoshi

pre 5 godina

Meloun je ocajan trener. U pravu je ovo za Jokica medjutim to se igracu govori u 4 oka a u javnosti i na terenu ujedas svakog ko ga pogleda popreko. Nikakav trener samo su kao ekipa imali srece sa drftom i to je t

Klostia

pre 5 godina

Dečko je bio frustriran zato što mu nije suđen čist faul. A na svakom meču ga biju, i sudije ništa. Ti bi trebao da staneš na njegovu stranu, jer zaslužuje mnogo veći autoritet nego ovaj koji " ima " trenutno. Hardenu ako duneš u vrat, tehnička.
(Bromazepam, 1. april 2019 13:00)

1. Sve dobre igrače biju, jer ne mogu da ih zaustave. Pogledaj utakmice Anthony Davisa, Drummonda, Embida, Karl Anthony Townsa... bukvalno šibanje po rukama. Protivnici menjaju igrače samo kako bi mogli što više faulova nad njima da naprave. Tako i Jokića zaustavljaju.
2. Pogledaj koliko puta je stao Maloun u njegovu odbranu i koliko je puta isključen ove sezone. Pre mesec dana zadnji put protiv Sakramenta.
3. Hardenu bi mi voleli da je tako, ja ga prezirem, ali Harden ima jednu drugu stvar, vrhunski šutira pod kontaktom i bukvalno namerno ulazi u protivnika, gura glavu u telo igrača, a svoju ruku postavlja ispod ruke protivnika, suludo. Vrhunski zna da napravi faul nad samim sobom. Nažalost to prolazi kod sudija, jer realno izgleda kao faul.

Vladimir

pre 5 godina

Komentatori na forumima i portalima su najsmešnije što ljudski rod trenutno ima da ponudi. Jedno je dati komentar a drugo je ti to bude "način života"... a najsmešnije mi je što misle da to što 'rade' zapravo "nešto znači", pogotovo kad se obraćaju "nekome lično". Jedan napisa ovde obraćajući se treneru Melounu "sad znaš pa sledeći put pamet u glavu"... hahah, prosto tužno

ALADIN

pre 5 godina

Alo bre.....Karl Meloun je crn,pa nema veze sa ovim čovekom-o čemu pričate stručnjaci??!!??Jokara je već dokazana NBA zvezda,ali svakako da treba da obrati pažnju na ponašanje i tačka!

Pera

pre 5 godina

Jokic je u prvih 9 minuta imao 14 p (7 od 8 sut), 6s, 2a, 2 ukradene, 1 blok.
Onda se odbrana koncentrisala na njega, on je naravno dodavao lopte, ali sut im je bio za 3 ispod 20% (7-36), a ukupno Jokicu 11-15, ostatku tima 30%. Kad se tome doda da je Murray izasao zbog povrede, da su u poslednjem minutu promasili tri slobodna za redom, nije im bilo spasa. Vecina dobrih timova ima trojkasa koji kad dobije otvoren sut posle dobro izvedene akcije obicno ne promasuje, Denver to nema i to moze da ih kosta u PO...
Sto se tice incidenta, Malone je u pravu, Jokic ne sme ovako da reaguje (narocito u PO), ali
previse je previse, treba ovu priliku iskoristiti da se napravi afera, digne prasina, makar i po cenu dsa neko bude kaznjen. Portis osim sto ima ludacki pogled i istoriju povredjivanja drugih igraca, i na ovoj utakmici je morao da skrene paznju sudijama svojim postupcima. Prvo je (krajnje nesmotreno ili namerno?) rabio Jokicu nos, onda ga je skoro uzjahao s ledja dreci ga s obe ruke predugo posle faula, a ovaj poslednji faul je bio vise nego ocigledan, s obe ruke, u reketu, bez prikrivanja. Denver mora da trazi od NBA da prizna gresku, da proba da bar u medijima dobije podrsku.

Dusan28

pre 5 godina

Idite u kladionicu i igrajte da ce Denver ispasti u prvoj rundi,cak moguca i metla da bude bilo skim da igra... Totalno nedefinisana,pateticna ekipa sa senzacionalnih preko 50 pobeda. Da nemaju Jokica imali bi 25. Jokica koliko god da branis ,ne mozes ga odbraniti jer ocigledno i njega slava udara u glavu.Nije se bunio kad je trebalo ,a dva iskljucenja je dobio bez neke jasne potrebe,jer su ciste situacije... O braci necu,ponasaju se kao telohranitelji svog finansijera. Melon je skroman trener,uvek bio i ostace....
(satelit, 1. april 2019 13:07) 

# Link komentara

Denver nedefinisana ekipa? Pa oni igraju najlepsu kosarku u NBA sa sistemom...o cemu ti, idi gledaj badmington. A druga stvar je sto su igracki tanji od 6-7 klubova i sto osim Jokica nemaju jos jednu zvezdu koja ce konstantno da isporucuje brojke i sad ih i ovaj Barton ubija. Blage veze ti nemas.

Sport

pre 5 godina

Trener je ovde upravu, ali odnos sudija je katastrofalan. Brzo se sve desilo i trener nije stigao ni da odreaguje, ali problem je sto ako Jokic nastavi da cuti nastaviće se i sudijska tortura. Da li je problem u tome sto je prerano postao zvezda, a nije po nicemu bio projektovan za to ili je problem sto je zvezda, za NBA, tamo nekom Denveru ili nešto trece to ne znam. PO će biti krvava borba, a Denver u timu ima Jokica kojeg sudije ne poštuju ni najmanje i realno ne sviraju ni deo faulova koje trpi. To se vremenom gradi, ali i sam stav na terenu odlučuje. Sada malo teatralnosti od svih i da se nadamo boljem odnosu.

saki

pre 5 godina

Meloun je izmislio Jokića, kao što je Jokić izmislio Melouna. Napravili su neverovatnu sinergiju (spojili energije). Izbacite jednoga iz tima od njih dvojice i kula od karata se ruši.

Nisams

pre 5 godina

@Stalno mi kradu nick U pravu si za to , ali nikola je bio 42 pik na draftu....Prva i druga runda drafta su po 30 igraca , znaci on je bio 12. pik druge runde ako tako gledas ...nije bilo 70 igraca pre njega , nego 41 .

walserberg

pre 5 godina

a sta lupate da treba da reaguje kao Greg. pa videli ste kako se to zavrsilo, najbolje je ne raspravljati se i cao, moras da pretrpis, mos samo jos gore da napravis.

slaviša šmigič

pre 5 godina

melovnu inače jokič treba,da ljubi stopala,da nebi melovna za jokiča se verovatno nebi ni čulo.jokič obozava košarku i vredno radi baš sve što melovn trazi od njega.verujem,da se jokič baš uziveo u sistem košarke u ameriki gde se sve zasniva na napadu odbrane gotovo i nepostoje pa zato jokiču to sjajno lezi jer je u odbrani baš loš i lagano prolaze pored njega.ako bi jokič radio i na dobroj odbrani denver bi bio u igri za osvajanje prstena.ovako moze jih iznenaditi i najgora ekipa koja se plasirala u play off.zelim mu sreču i da razmisli dobro dal zeli,da nastupa za reprezentaciju.

Điu,Liu i Sadriu

pre 5 godina

Posle ovog glupog poraza teško da će sačuvati 2. mesto na zapadu.Mogli su da budu 1.u celoj NBA ali su imali gomilu poraza od autsajdera.

Tasa

pre 5 godina

I ovaj Meloun izigrava nekog puritanca a dobro se zna koliko tehnickih je licno popio samo ove sezone. Uz to, sta reci za njegovog brata Karla Melouna, koji je kao igrac non stop iskljucivan. Svasta. Nedaj se Nikola.
(josko, 1. april 2019 13:17)

Najbolji prvoaprilski komentar koji videh na b92 ove godine. Bravo!

stalno mi kradu nick

pre 5 godina

Sto se tice Denvera i Melouna, dobili su prvog igraca fransize, sa 42. pozicije druge runde drafta! Znaci pre njega te godine je izabrano oko 70 kosarkasa! Dobijes Ferarija po ceni Dacije Sandero. Cuti Meloun i svaki dan se moli da bude ziv i zdrav!

Nikola

pre 5 godina

Došao je vrlo bitan trenutak da Jokić savlada lekciju iz poštovanja autoriteta. Sudije su neprikosnovene na terenu i to je fakat. Ponašanje u stilu Čarlsa Barklija odavno se više ne toleriše u NBA. Pogledajte samo kako najveće zvezde američke lige komuniciraju sa sudijama. Biranim rečima, ne dozvoljavaju sebi da se spuštaju na pijačnu komunikaciju. Ima tu negodovanja, izliva emocija, neslaganja, burnih protesta...ali sve je to u granicama normalnog, civilizovanog i sportskog ponašanja. Poštuj da bi bio poštovan, sveto pravilo!
Hvala Bogu, Nikola ima pored sebe izvrsnog pedagoga Majkla Melouna koji ga biranim rečima usmerava u daljem košarkaškom razvoju. Ipak, prelomni momenat će biti sam Jokićev karakter, da li je spreman za ličnu nadogradnju i prihvatanje kritika koje su na mestu, ili će se otisnuti u Miličićevom pravcu.
"Ako smo pali, bili smo padu skloni."
Srećno, Nikola!

Don

pre 5 godina

Vidim da su svi ovde osuli paljbu po treneru, ali nije tačno da nije stao u zaštitu Jokića. Sećam više situacija kada je dobio tehničke zbog prigovora kod nedosudjenih faula nad Jokićem, a par puta je i isključen. Sa druge strane Jokić koga obožavam se ipak poneo neprofesionalno, ostavio tim na cedilu, a ima jos par utakmica do kraja...mogli su da budu 1. a sa ovim porazom im je 2. mesto ugroženo...morao je da se obuzda

Dragoljub

pre 5 godina

Izgleda je i Malounu prekipelo pa je javno izrekao ono što je trebao reći Jokiću nasamo.
Jokić već drugi put za kratk vreme dobija 2 tehničke odjednom. Mora malo da iskulira posle prve i da da priliku treneru da on vrši pritisak na sudije po cenu isključenja (više im znači Jokić na terenu nego Maloun na klupi).
Ovako je Jokić pokazao koliko ga je lako isprovocirati i svaki tim u plejofu će rado napraviti par namernih prekršaja na njemu ne bi li on sam sebe izbacio.

stalno mi kradu nick

pre 5 godina

@nisams
U pravu si, moja greska.
Desi se kad radis tri stvari u isto vreme.

U svakom slucaju dobili su od prakticno nicega nesto. To se u sportu retko desava, posebno ako znamo njegovu proslost sa burekom i Colom.

Dejan Car

pre 5 godina

"potencijalni reprezentativac Srbije".......
To je najveća zabluda. Nikada on više neće igrati za reprezentaciju Srbije. Njega igranje za reprezentaciju uopšte ne interesuje, što je, po meni, velika sramota. Ali, izbor je samo njegov.

Pamet u glavu

pre 5 godina

Trener je apsolutno u pravu. Za novac koji uzima u NBA Jokić bi mogao ćutke da istrpi malo batina, uostalom i to je deo bruto zabave u američkim dvoranama, a ne da se ponaša kao razmaženo derište i priziva stariju braću da ga brane.

Pera

pre 5 godina

Jokic mora da se kontrolise i razmisli kako njegovo ponasanje utice na tim. On je vodja tima i neko od cijeg prisustva i igre zavisi rezultat. U skladu sa tim je i placen. Sudije su gresile i gresice, ali to nije njegovo da ispravlja jer i ne moze da se ispravi. Tipican primer pogresnog pristupa je bio i Demarkus Cousins. On je vrhunski centar i kosarkasko umece mu je nesumnjivo, ali je isto tako dobijao gomilu tehnickih zbog gluposti i ostavljao cesto tim na cedilu. To je jedan od glavnih razloga zbog kojih su ga se Kingsi odrekli. Naravno, Cousins je pored toga bio i negativan lik i nije bas pravio najbolju atmosferu u timu.

ls

pre 5 godina

Umislio da je superstar,prizemljenje decko pod hitno!
(Pedja HN, 01. april 2019 14:07)

Svakako je 2000 svetlosnih godina ispred tebe mali anonimni covece.

sasha

pre 5 godina

@ Jon Bon Jovi
Pre Denvera Jokic je jeo tepsiju bureka i pio 2l kole dnevno. Barselona je odustala od njegovog transfera. Njegov talenat i uticaj na igru niko ne spori, ali pitanje je da li bi takvu sansu dobio kod nekog drugog trenera na pocetku nba karijere.
Prvi put kad je Jokic ovako nesto uradio trener je stao iza njega, ali ovo je previse. Mora jednostavno da se ponasa kao profesionalac i ne komentarise sudijske odluke, koje svakako ne moze da promeni.

objektivno

pre 5 godina

Veci je problem sto ce isto tako da ih neksznjeno prebiju i izbace iz play-off-a, bunio se Jokic ili ne, setimo se odlucujuce utakmice prosle godine. Dobili puno udaraca po rukama, nema faula, rezultat - nisu usli u play-off. Sta je resenje ne znam ali problem ocigledno nije jedan igrac Denvera koji se zove Jokic.

robin hud

pre 5 godina

mislim da je obrnuo mesta za komentare...ovo je trebao da mu kaže jedan na jedan, a na konferenciji da ispljuje sudije, obzirom da Jokića (čiji nisam preterani ljubimac jer neće da igra za reprezentaciju) tuku svaki meč.

Kokos

pre 5 godina

@Josko ....Majk Meloun brat Karla Melouna ...???? Vidi se da nisi odgledao jedan mec ...ili Nikad nisi video Karla Melouna koje covek crn kao ugalj ...U svako slucaju pricas o necemu o cemu nemas pojma.

Popaj

pre 5 godina

Ostavi se ti Jokica. Samo mi mozemo da ga kritikujemo. A ova braca bi mogla da mu se skinu malo sa grbace. Izgledamo kao praistorijska zajednica.

Vojkan

pre 5 godina

@ @@@, 1. april 2019 13:03

Jesi li ti gledao neku utakmicu ili samo čitaš naslove?
Možeš da ga mrziš ali dečko je dobio maksimalni ugovor u kome se ne pojavljuju ti igrači o kojima pričaš...

kejt winslet

pre 5 godina

Svi oni što kažu da je Meloun dao šansu Jokicu, jeste vi normalni?
Jokic je dobio šansu jer se Nurkic povredio, a kad se Nurkic vratio opet je Nurkic bio starter, čak je i Lovernj dobijao minute ispred njega u Denveru. Niko Jokicu nikakvu šansu nije pružio, već je se sam istekao kvalitetom.
Tako da više Meloun treba da bude zahvalan Jokicu jer ga je Jokic probio kao trenera. Jokic bi došao do izražaja bilo gde, jednostavno je kvalitet.

рајко

pre 5 godina

мог'о би Мелоун фасовати отказ. зна ли он да је ово лига играча и да је тренер промењив? питајте лука волтона за пар седмица.

momcilo

pre 5 godina

Bekovi - ocaj. Barton ubija igru. Haris katastrofa. Ispucavanje bez veze. Nema igre - luda trka. Jedino Jokic moze da poveze konce, ovi su smesni. Malone umesto da zove tajm aut i stane na loptu, isamara Bartona i Harisa i kaze Jokicu zavrsi. On gleda kako se amateri ispucavaju, propalo je 5-6 kontri zbog trojke, umesto polaganja-zakucavanja. Malone pamet u glavu.

bobtejL

pre 5 godina

ovo je ko zna koji put da tim ne podrzi svog igraca. kakav je to tim, kakav je ovo trener? sinoc Pop jurio sudiju po terenu, pre toga ceo gsw napravio haos. " grow some balls, man!".
ako oces respekt, a sudije se prave lude,moras da se potrudis da te cuju.
sto se tice braće, e to je već sramno.

btw, ono je brat bratu bio nameran faul i ne kapiram kako neko da ne izgori posle sudijskog slepila.

hah

pre 5 godina

Ljudi sta vam je, to je tako u Americi. Studiram u Americi i imam trenera koji vidi i svestan je da nas sudija krade i kada mi napadnemo jednog od sudija on urla na nas i kaze, “vratite se nazad” sto znaci, vratite se na svoju poziciju i igrajte. Skoro svi treneri nisu ni za kakvu raspravu sa sudijama u Americi. I uvek cemo mi sportisti biti krivi

Lars

pre 5 godina

Slazem se, zato si ti tu da pokazes zube sudijama i odbranis svoju prvu zvezdu. Da su tebe izbacili, Denver bi pobedio. Inace, ne znam za vas ali ja ne mogu da ih gledam kad je onaj Burton u igri, teska budala..

josko

pre 5 godina

I ovaj Meloun izigrava nekog puritanca a dobro se zna koliko tehnickih je licno popio samo ove sezone. Uz to, sta reci za njegovog brata Karla Melouna, koji je kao igrac non stop iskljucivan. Svasta. Nedaj se Nikola.

kejt winslet

pre 5 godina

Pogrešna izjava gosn Meloune. Postoji vreme i mesto za kritiku. Sinoć si trebao da stanes iza svog najboljeg igrača. Ako Jokic počne da se "duri" i da ti tera kontrainat, pozdravi se sa poslom trenera Denvera.
Trenera tvog kalibra ima u izobilju, a s druge strane ako Jokic sutra zatraži trejd zagrizlo bi bola lige...

satelit

pre 5 godina

Idite u kladionicu i igrajte da ce Denver ispasti u prvoj rundi,cak moguca i metla da bude bilo skim da igra... Totalno nedefinisana,pateticna ekipa sa senzacionalnih preko 50 pobeda. Da nemaju Jokica imali bi 25. Jokica koliko god da branis ,ne mozes ga odbraniti jer ocigledno i njega slava udara u glavu.Nije se bunio kad je trebalo ,a dva iskljucenja je dobio bez neke jasne potrebe,jer su ciste situacije... O braci necu,ponasaju se kao telohranitelji svog finansijera. Melon je skroman trener,uvek bio i ostace....

Dejan

pre 5 godina

Sa jedne strane je trener u pravu, a sa druge morao bi da staje u odbranu svojih igrača tokom mečeva, jer kao što neko napisa biće mu žao u plej ofu kad im budu tako sudili. Po koju tahničku za iskežene zube, pa da sudije znaju na ćemu su, a ovako, pa poješće ih svi. Naravno i Jokića ne treba braniti, iako niko ne zna kako bi reagovao u takvim situacijama.

Bolje bez imena

pre 5 godina

Msm da ovo nije bas dobar odnos od strane Melouna. Definitivno je bolje da je imao roditeljski pristup. Tipa kad sin napravi neku glupost otac stane u njegovu zastitu pred svima, a onda posle u 4 oka mu sveze 2-3 samara da mu se to ne ponovi. Daleko bi bolji utisak tada ostavio na sve(tim, navijace, sudije).
A opet ako ovako nastave bice najslabiji tim playoff-a.
Opet nadam se da gresim.

Wumbo

pre 5 godina

Vise su o odbranu Jokica stali Ameri po redditu, YT komentarima i svuda drugde, nego sto su nasi ljudi. Zato smo kao narod tu gde jesmo, svoj neuspeh svaljujemo na drugog, a tudji uspeh ne priznajemo i ne podnosimo. Trener je prvi morao da stane u odbranu Jokica jer ono sto mu rade se samo njemu ne svira. Pogledajte samo Kera i Popovica

323

pre 5 godina

Nije bitno da nije Jokica, gde bi bio Denver ili Meloun. Bitno je da je iskljucen, da je ostavio tim koji je na kraju izgubio. Ne razumem da nije shvatio sta sve sudije rade u NBA? To gledamo iz utakmice u utakmicu i on ne moze da istera neku pravdu vec ce uvek da dobije po usima a njegov tim da izgubi. Nocas je Sakramento pobedio jer je Greg Popovic iskljucen.Ovo je za mene neodgovorno ponasanje Jokica i ovo radi drugi put ove sezone. Sta ce tek biti u plej ofu? Ovaj trener je potpuno u pravu. I na kraju, sta je dobio Jokic ovakvim ponasanjem a sta njegov tim??

Zoran

pre 5 godina

Potpuno je u pravu. previše je plaćen i bitan za svoj tim da bi smeo ovako da divlja. da se manje buni verovatno bi i njegov klub i NBA stali u zaštitu...ovako ni jedni ni drugi ne smeju ništa da kažu jer bi onda ispali rasisti sto stite razmaženog belog igrača a napadaju crne sudije....uglavnom Jokića isteruju crnci

gde si Bon Jovi

pre 5 godina

On je šutirao 70-80%.
A svi ostali u timu 20-30%.
To je bio glavni problem sinoć.

Što se tiče Jokićeve reakcije slažem se, ali tu je trener trebalo da žestoko reaguje umesto njega. Pre svega da tim podigne, da se koncentrišu i šutiraju bolje. Da ne odlučuje odluka sudije.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Sasha@Nisi u pravu.Jokic je napravio ovu ekipu na plej of nivou.Celu sezonu svojim “lucidnim” potezima,koševima,skokovima je napravio da su svi zbunjeni sa Denverom kao ekipom.Od ekipe kao sto je Crnokosa u našim okvirima je napravio ekipu da se nosi sa jednim Golden stejtom(Zvezda-Partizan).To se nekom ocigledno ne svidja?!Meloun je došao kao trener koji je u predhodnom klubu dobio otkaz.Ekipa koja šutira 20%(bekovi)iz igre vodi borbu za 1 mesto u jačoj diviziji najjače lige sveta!Melou za to zaslužan?!

Bromazepam

pre 5 godina

Dečko je bio frustriran zato što mu nije suđen čist faul. A na svakom meču ga biju, i sudije ništa. Ti bi trebao da staneš na njegovu stranu, jer zaslužuje mnogo veći autoritet nego ovaj koji " ima " trenutno. Hardenu ako duneš u vrat, tehnička.

Paja

pre 5 godina

(Bolje bez imena, 1. april 2019 13:02)

Neverovatno jedini normalan komentar a najaci su mrzitelji Jokica sto je toliko placen ma jok ce Ameri da plate "Solidnog",..

ja

pre 5 godina

Da ti nije Jokica ti bi već sad bio bivši trener Denvera!
(Jon Bon Jovi, 1. april 2019 13:00)

A šta da nije Melouna Jokiću, možda nikada ne bi postao all-star? Meloun je taj koji je pronašao ulogu Jokiću plejmejkera na poziciji centra. Možda drugi trener to ne bi uradio?

kimiko

pre 5 godina

U pravu je covek. Bez obzira sta je bilo i kako, sudije su tamo neprikosnovene. I uvek ce Jokić biti kaznjen u sličnim situacijama. Nije ono tamo ABA liga ili EL. Zato ga on stiti i ovako govori, jer hoce da ga sačuva.

ccc

pre 5 godina

Sta je dobio Jokic a sta njegov tim, o tome treba razmisliti? Jokic je u pravu i nos su mu raskrvarili ali on ne moze protiv sudija gde gledamo sta sve rade. Da je trener iskljucen opet bi izgubili kao nocas SA kada je iskljucen Popovic. To je tako i mora da trpi to mu je posao. Neka je srecan sto nije bokser. Nece Jokic nista promeniti, mogu samo da ga iskljucuju a Denver da gubi kao nocas. Jokic nije Kari ili Durent. Gledali ste kako su se potsmevali sudiji i izgubili su mec. Cak i njima je sudija sudio gluposti. Sa druge strane ne sude stvarne faulove i to je to. Bolje je precutati ,ostati u timu i svojom igrom doneti pobedu. Ovako su porazeni. Ko je tu u gubitku? Sudije?? Kad bi se zezali. Sta ce biti u plej ofu? I ja ne blatim Jokica, da se razumemo, samo govorim da je sve ovo besmisleno i da nema koristi. Samo lose posledice i za njega i za tim, sto smo videli.

sasha

pre 5 godina

@ Jon Bon Jovi
Meloun ce najveroavtnije biti trener godine. On je od Jokica napravio igraca. Za te pare koje dobija, treba da cuti pa sve motkama da ga udaraju.

momcilo

pre 5 godina

utakmicu je izgubio Malone. Ili ce igrati kosarku, ili ce igrati Run and gun, sa katastrofalnim procentima suta. Nek vodi kuci Bartona i Harisa. Drugo poluvreme katadtroga i on nista ne preduzima. Kontra im je ispucavanje za 3, mnogo gluposti tolerise. Dule ni ove dobio 30 razlike.

@@@

pre 5 godina

Jokic je umislio da je on zvezda, a nije. Bio je on i prosle godine u Denveru oa je Denver mogao da sanja plej of. Ove godine su ga saigraci izvukli i doveli do vrha, a on bi da preuzme njihove zasluge.
Njegova braca bi trebala da budu uhapsena zbog incidenta, a on da bude suspendovan na duze vreme. Tako neka se ponasa u Megi a ne u NBA ligi. Sta biste rekli kada bi sutra braca ili drugari nekog crnca nasrnuli na Jokica?

пензија

pre 5 godina

жива истина. али где си ти пријатељу да дигнеш глас? кад крену да вас краду у плејофу, биће ти жао што и ти ниси добио коју техничку или искључење током небитних утакмица, да би заштитио своје играче. погледај грега па учи и тинешто

пензија

pre 5 godina

жива истина. али где си ти пријатељу да дигнеш глас? кад крену да вас краду у плејофу, биће ти жао што и ти ниси добио коју техничку или искључење током небитних утакмица, да би заштитио своје играче. погледај грега па учи и тинешто

Bromazepam

pre 5 godina

Dečko je bio frustriran zato što mu nije suđen čist faul. A na svakom meču ga biju, i sudije ništa. Ti bi trebao da staneš na njegovu stranu, jer zaslužuje mnogo veći autoritet nego ovaj koji " ima " trenutno. Hardenu ako duneš u vrat, tehnička.

gde si Bon Jovi

pre 5 godina

On je šutirao 70-80%.
A svi ostali u timu 20-30%.
To je bio glavni problem sinoć.

Što se tiče Jokićeve reakcije slažem se, ali tu je trener trebalo da žestoko reaguje umesto njega. Pre svega da tim podigne, da se koncentrišu i šutiraju bolje. Da ne odlučuje odluka sudije.

Bolje bez imena

pre 5 godina

Msm da ovo nije bas dobar odnos od strane Melouna. Definitivno je bolje da je imao roditeljski pristup. Tipa kad sin napravi neku glupost otac stane u njegovu zastitu pred svima, a onda posle u 4 oka mu sveze 2-3 samara da mu se to ne ponovi. Daleko bi bolji utisak tada ostavio na sve(tim, navijace, sudije).
A opet ako ovako nastave bice najslabiji tim playoff-a.
Opet nadam se da gresim.

Wumbo

pre 5 godina

Vise su o odbranu Jokica stali Ameri po redditu, YT komentarima i svuda drugde, nego sto su nasi ljudi. Zato smo kao narod tu gde jesmo, svoj neuspeh svaljujemo na drugog, a tudji uspeh ne priznajemo i ne podnosimo. Trener je prvi morao da stane u odbranu Jokica jer ono sto mu rade se samo njemu ne svira. Pogledajte samo Kera i Popovica

bobtejL

pre 5 godina

ovo je ko zna koji put da tim ne podrzi svog igraca. kakav je to tim, kakav je ovo trener? sinoc Pop jurio sudiju po terenu, pre toga ceo gsw napravio haos. " grow some balls, man!".
ako oces respekt, a sudije se prave lude,moras da se potrudis da te cuju.
sto se tice braće, e to je već sramno.

btw, ono je brat bratu bio nameran faul i ne kapiram kako neko da ne izgori posle sudijskog slepila.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Sasha@Nisi u pravu.Jokic je napravio ovu ekipu na plej of nivou.Celu sezonu svojim “lucidnim” potezima,koševima,skokovima je napravio da su svi zbunjeni sa Denverom kao ekipom.Od ekipe kao sto je Crnokosa u našim okvirima je napravio ekipu da se nosi sa jednim Golden stejtom(Zvezda-Partizan).To se nekom ocigledno ne svidja?!Meloun je došao kao trener koji je u predhodnom klubu dobio otkaz.Ekipa koja šutira 20%(bekovi)iz igre vodi borbu za 1 mesto u jačoj diviziji najjače lige sveta!Melou za to zaslužan?!

Lars

pre 5 godina

Slazem se, zato si ti tu da pokazes zube sudijama i odbranis svoju prvu zvezdu. Da su tebe izbacili, Denver bi pobedio. Inace, ne znam za vas ali ja ne mogu da ih gledam kad je onaj Burton u igri, teska budala..

kejt winslet

pre 5 godina

Pogrešna izjava gosn Meloune. Postoji vreme i mesto za kritiku. Sinoć si trebao da stanes iza svog najboljeg igrača. Ako Jokic počne da se "duri" i da ti tera kontrainat, pozdravi se sa poslom trenera Denvera.
Trenera tvog kalibra ima u izobilju, a s druge strane ako Jokic sutra zatraži trejd zagrizlo bi bola lige...

ja

pre 5 godina

Da ti nije Jokica ti bi već sad bio bivši trener Denvera!
(Jon Bon Jovi, 1. april 2019 13:00)

A šta da nije Melouna Jokiću, možda nikada ne bi postao all-star? Meloun je taj koji je pronašao ulogu Jokiću plejmejkera na poziciji centra. Možda drugi trener to ne bi uradio?

hah

pre 5 godina

Ljudi sta vam je, to je tako u Americi. Studiram u Americi i imam trenera koji vidi i svestan je da nas sudija krade i kada mi napadnemo jednog od sudija on urla na nas i kaze, “vratite se nazad” sto znaci, vratite se na svoju poziciju i igrajte. Skoro svi treneri nisu ni za kakvu raspravu sa sudijama u Americi. I uvek cemo mi sportisti biti krivi

ls

pre 5 godina

Umislio da je superstar,prizemljenje decko pod hitno!
(Pedja HN, 01. april 2019 14:07)

Svakako je 2000 svetlosnih godina ispred tebe mali anonimni covece.

momcilo

pre 5 godina

utakmicu je izgubio Malone. Ili ce igrati kosarku, ili ce igrati Run and gun, sa katastrofalnim procentima suta. Nek vodi kuci Bartona i Harisa. Drugo poluvreme katadtroga i on nista ne preduzima. Kontra im je ispucavanje za 3, mnogo gluposti tolerise. Dule ni ove dobio 30 razlike.

Tasa

pre 5 godina

I ovaj Meloun izigrava nekog puritanca a dobro se zna koliko tehnickih je licno popio samo ove sezone. Uz to, sta reci za njegovog brata Karla Melouna, koji je kao igrac non stop iskljucivan. Svasta. Nedaj se Nikola.
(josko, 1. april 2019 13:17)

Najbolji prvoaprilski komentar koji videh na b92 ove godine. Bravo!

kejt winslet

pre 5 godina

Svi oni što kažu da je Meloun dao šansu Jokicu, jeste vi normalni?
Jokic je dobio šansu jer se Nurkic povredio, a kad se Nurkic vratio opet je Nurkic bio starter, čak je i Lovernj dobijao minute ispred njega u Denveru. Niko Jokicu nikakvu šansu nije pružio, već je se sam istekao kvalitetom.
Tako da više Meloun treba da bude zahvalan Jokicu jer ga je Jokic probio kao trenera. Jokic bi došao do izražaja bilo gde, jednostavno je kvalitet.

objektivno

pre 5 godina

Veci je problem sto ce isto tako da ih neksznjeno prebiju i izbace iz play-off-a, bunio se Jokic ili ne, setimo se odlucujuce utakmice prosle godine. Dobili puno udaraca po rukama, nema faula, rezultat - nisu usli u play-off. Sta je resenje ne znam ali problem ocigledno nije jedan igrac Denvera koji se zove Jokic.

ccc

pre 5 godina

Sta je dobio Jokic a sta njegov tim, o tome treba razmisliti? Jokic je u pravu i nos su mu raskrvarili ali on ne moze protiv sudija gde gledamo sta sve rade. Da je trener iskljucen opet bi izgubili kao nocas SA kada je iskljucen Popovic. To je tako i mora da trpi to mu je posao. Neka je srecan sto nije bokser. Nece Jokic nista promeniti, mogu samo da ga iskljucuju a Denver da gubi kao nocas. Jokic nije Kari ili Durent. Gledali ste kako su se potsmevali sudiji i izgubili su mec. Cak i njima je sudija sudio gluposti. Sa druge strane ne sude stvarne faulove i to je to. Bolje je precutati ,ostati u timu i svojom igrom doneti pobedu. Ovako su porazeni. Ko je tu u gubitku? Sudije?? Kad bi se zezali. Sta ce biti u plej ofu? I ja ne blatim Jokica, da se razumemo, samo govorim da je sve ovo besmisleno i da nema koristi. Samo lose posledice i za njega i za tim, sto smo videli.

sasha

pre 5 godina

@ Jon Bon Jovi
Pre Denvera Jokic je jeo tepsiju bureka i pio 2l kole dnevno. Barselona je odustala od njegovog transfera. Njegov talenat i uticaj na igru niko ne spori, ali pitanje je da li bi takvu sansu dobio kod nekog drugog trenera na pocetku nba karijere.
Prvi put kad je Jokic ovako nesto uradio trener je stao iza njega, ali ovo je previse. Mora jednostavno da se ponasa kao profesionalac i ne komentarise sudijske odluke, koje svakako ne moze da promeni.

momcilo

pre 5 godina

Bekovi - ocaj. Barton ubija igru. Haris katastrofa. Ispucavanje bez veze. Nema igre - luda trka. Jedino Jokic moze da poveze konce, ovi su smesni. Malone umesto da zove tajm aut i stane na loptu, isamara Bartona i Harisa i kaze Jokicu zavrsi. On gleda kako se amateri ispucavaju, propalo je 5-6 kontri zbog trojke, umesto polaganja-zakucavanja. Malone pamet u glavu.

Kokos

pre 5 godina

@Josko ....Majk Meloun brat Karla Melouna ...???? Vidi se da nisi odgledao jedan mec ...ili Nikad nisi video Karla Melouna koje covek crn kao ugalj ...U svako slucaju pricas o necemu o cemu nemas pojma.

Dejan

pre 5 godina

Sa jedne strane je trener u pravu, a sa druge morao bi da staje u odbranu svojih igrača tokom mečeva, jer kao što neko napisa biće mu žao u plej ofu kad im budu tako sudili. Po koju tahničku za iskežene zube, pa da sudije znaju na ćemu su, a ovako, pa poješće ih svi. Naravno i Jokića ne treba braniti, iako niko ne zna kako bi reagovao u takvim situacijama.

sasha

pre 5 godina

@ Jon Bon Jovi
Meloun ce najveroavtnije biti trener godine. On je od Jokica napravio igraca. Za te pare koje dobija, treba da cuti pa sve motkama da ga udaraju.

stalno mi kradu nick

pre 5 godina

Sto se tice Denvera i Melouna, dobili su prvog igraca fransize, sa 42. pozicije druge runde drafta! Znaci pre njega te godine je izabrano oko 70 kosarkasa! Dobijes Ferarija po ceni Dacije Sandero. Cuti Meloun i svaki dan se moli da bude ziv i zdrav!

Pera

pre 5 godina

Jokic je u prvih 9 minuta imao 14 p (7 od 8 sut), 6s, 2a, 2 ukradene, 1 blok.
Onda se odbrana koncentrisala na njega, on je naravno dodavao lopte, ali sut im je bio za 3 ispod 20% (7-36), a ukupno Jokicu 11-15, ostatku tima 30%. Kad se tome doda da je Murray izasao zbog povrede, da su u poslednjem minutu promasili tri slobodna za redom, nije im bilo spasa. Vecina dobrih timova ima trojkasa koji kad dobije otvoren sut posle dobro izvedene akcije obicno ne promasuje, Denver to nema i to moze da ih kosta u PO...
Sto se tice incidenta, Malone je u pravu, Jokic ne sme ovako da reaguje (narocito u PO), ali
previse je previse, treba ovu priliku iskoristiti da se napravi afera, digne prasina, makar i po cenu dsa neko bude kaznjen. Portis osim sto ima ludacki pogled i istoriju povredjivanja drugih igraca, i na ovoj utakmici je morao da skrene paznju sudijama svojim postupcima. Prvo je (krajnje nesmotreno ili namerno?) rabio Jokicu nos, onda ga je skoro uzjahao s ledja dreci ga s obe ruke predugo posle faula, a ovaj poslednji faul je bio vise nego ocigledan, s obe ruke, u reketu, bez prikrivanja. Denver mora da trazi od NBA da prizna gresku, da proba da bar u medijima dobije podrsku.

Popaj

pre 5 godina

Ostavi se ti Jokica. Samo mi mozemo da ga kritikujemo. A ova braca bi mogla da mu se skinu malo sa grbace. Izgledamo kao praistorijska zajednica.

josko

pre 5 godina

I ovaj Meloun izigrava nekog puritanca a dobro se zna koliko tehnickih je licno popio samo ove sezone. Uz to, sta reci za njegovog brata Karla Melouna, koji je kao igrac non stop iskljucivan. Svasta. Nedaj se Nikola.

cuyoshi

pre 5 godina

Meloun je ocajan trener. U pravu je ovo za Jokica medjutim to se igracu govori u 4 oka a u javnosti i na terenu ujedas svakog ko ga pogleda popreko. Nikakav trener samo su kao ekipa imali srece sa drftom i to je t

satelit

pre 5 godina

Idite u kladionicu i igrajte da ce Denver ispasti u prvoj rundi,cak moguca i metla da bude bilo skim da igra... Totalno nedefinisana,pateticna ekipa sa senzacionalnih preko 50 pobeda. Da nemaju Jokica imali bi 25. Jokica koliko god da branis ,ne mozes ga odbraniti jer ocigledno i njega slava udara u glavu.Nije se bunio kad je trebalo ,a dva iskljucenja je dobio bez neke jasne potrebe,jer su ciste situacije... O braci necu,ponasaju se kao telohranitelji svog finansijera. Melon je skroman trener,uvek bio i ostace....

robin hud

pre 5 godina

mislim da je obrnuo mesta za komentare...ovo je trebao da mu kaže jedan na jedan, a na konferenciji da ispljuje sudije, obzirom da Jokića (čiji nisam preterani ljubimac jer neće da igra za reprezentaciju) tuku svaki meč.

Don

pre 5 godina

Vidim da su svi ovde osuli paljbu po treneru, ali nije tačno da nije stao u zaštitu Jokića. Sećam više situacija kada je dobio tehničke zbog prigovora kod nedosudjenih faula nad Jokićem, a par puta je i isključen. Sa druge strane Jokić koga obožavam se ipak poneo neprofesionalno, ostavio tim na cedilu, a ima jos par utakmica do kraja...mogli su da budu 1. a sa ovim porazom im je 2. mesto ugroženo...morao je da se obuzda

JPR24

pre 5 godina

Prvo da gleda kako Popovic, Rivers, Kerr itd brane svoje igrace... Po ceni iskljucenja, Rivers je maltene hteo da opali sudiju... Posle nemoj da kuka kad ih u PO ladno pokradu...

sasa the red baron

pre 5 godina

NE SME DA REAGUJE:

Ono sto Malone ne prica je koliko batina Jokic je dobio sinoc. Sto sinoc, sto svaku noc, i koliko pouta je sinoc Jokic samo se okrenuo i otisao.Ni onda kada mu je tip slupao nos, i nista? Kuzins za mnogo manje sinoc biva izbacen, tip slupa nos Jokicu, i nije dobio ni faul? Ona je Malone trebao da se posvadja sa sudijama,da zatrazi time out, da imj obajsni da ne mozes lupati noseve, da zastiuti svoje igrace, a on nista..Sad je lako pametovati, i lako je traziti od igraci da bude miran, kad nisi ti taj kome su lupa nos i ne primas ti batine svake noci, nego trazis da to neko drugi za tebe ucini..

@@@

pre 5 godina

Jokic je umislio da je on zvezda, a nije. Bio je on i prosle godine u Denveru oa je Denver mogao da sanja plej of. Ove godine su ga saigraci izvukli i doveli do vrha, a on bi da preuzme njihove zasluge.
Njegova braca bi trebala da budu uhapsena zbog incidenta, a on da bude suspendovan na duze vreme. Tako neka se ponasa u Megi a ne u NBA ligi. Sta biste rekli kada bi sutra braca ili drugari nekog crnca nasrnuli na Jokica?

Klostia

pre 5 godina

Dečko je bio frustriran zato što mu nije suđen čist faul. A na svakom meču ga biju, i sudije ništa. Ti bi trebao da staneš na njegovu stranu, jer zaslužuje mnogo veći autoritet nego ovaj koji " ima " trenutno. Hardenu ako duneš u vrat, tehnička.
(Bromazepam, 1. april 2019 13:00)

1. Sve dobre igrače biju, jer ne mogu da ih zaustave. Pogledaj utakmice Anthony Davisa, Drummonda, Embida, Karl Anthony Townsa... bukvalno šibanje po rukama. Protivnici menjaju igrače samo kako bi mogli što više faulova nad njima da naprave. Tako i Jokića zaustavljaju.
2. Pogledaj koliko puta je stao Maloun u njegovu odbranu i koliko je puta isključen ove sezone. Pre mesec dana zadnji put protiv Sakramenta.
3. Hardenu bi mi voleli da je tako, ja ga prezirem, ali Harden ima jednu drugu stvar, vrhunski šutira pod kontaktom i bukvalno namerno ulazi u protivnika, gura glavu u telo igrača, a svoju ruku postavlja ispod ruke protivnika, suludo. Vrhunski zna da napravi faul nad samim sobom. Nažalost to prolazi kod sudija, jer realno izgleda kao faul.

рајко

pre 5 godina

мог'о би Мелоун фасовати отказ. зна ли он да је ово лига играча и да је тренер промењив? питајте лука волтона за пар седмица.

Paja

pre 5 godina

(Bolje bez imena, 1. april 2019 13:02)

Neverovatno jedini normalan komentar a najaci su mrzitelji Jokica sto je toliko placen ma jok ce Ameri da plate "Solidnog",..

Vojkan

pre 5 godina

@ @@@, 1. april 2019 13:03

Jesi li ti gledao neku utakmicu ili samo čitaš naslove?
Možeš da ga mrziš ali dečko je dobio maksimalni ugovor u kome se ne pojavljuju ti igrači o kojima pričaš...

Vladimir

pre 5 godina

Komentatori na forumima i portalima su najsmešnije što ljudski rod trenutno ima da ponudi. Jedno je dati komentar a drugo je ti to bude "način života"... a najsmešnije mi je što misle da to što 'rade' zapravo "nešto znači", pogotovo kad se obraćaju "nekome lično". Jedan napisa ovde obraćajući se treneru Melounu "sad znaš pa sledeći put pamet u glavu"... hahah, prosto tužno

Lignjoslav

pre 5 godina

Trener je naravno u pravu, ali to se ne radi ovako. Na utakmici i izjavama stanes iza svog igraca, a u svlacionici mu se n*** majke.
Ovako je pokazao neiskustvo koje ce tek znaciti u PO. Maloun je neiskusan trener, cini se dobrica...previse iskren i zaista bi trebao da se malo "pokvari" .
Ovim nista nije dobio a moze da izgubi.
Ovako ce ga Greg pojesti u PO, ili ako odu na Jutu koja je jedna od najprljavijih ekipa ocekujem ispadanje u prvom kolu PO.
Jedino su protiv LAC favoriti.

323

pre 5 godina

Nije bitno da nije Jokica, gde bi bio Denver ili Meloun. Bitno je da je iskljucen, da je ostavio tim koji je na kraju izgubio. Ne razumem da nije shvatio sta sve sudije rade u NBA? To gledamo iz utakmice u utakmicu i on ne moze da istera neku pravdu vec ce uvek da dobije po usima a njegov tim da izgubi. Nocas je Sakramento pobedio jer je Greg Popovic iskljucen.Ovo je za mene neodgovorno ponasanje Jokica i ovo radi drugi put ove sezone. Sta ce tek biti u plej ofu? Ovaj trener je potpuno u pravu. I na kraju, sta je dobio Jokic ovakvim ponasanjem a sta njegov tim??

Dragoljub

pre 5 godina

Izgleda je i Malounu prekipelo pa je javno izrekao ono što je trebao reći Jokiću nasamo.
Jokić već drugi put za kratk vreme dobija 2 tehničke odjednom. Mora malo da iskulira posle prve i da da priliku treneru da on vrši pritisak na sudije po cenu isključenja (više im znači Jokić na terenu nego Maloun na klupi).
Ovako je Jokić pokazao koliko ga je lako isprovocirati i svaki tim u plejofu će rado napraviti par namernih prekršaja na njemu ne bi li on sam sebe izbacio.

Zoran

pre 5 godina

Potpuno je u pravu. previše je plaćen i bitan za svoj tim da bi smeo ovako da divlja. da se manje buni verovatno bi i njegov klub i NBA stali u zaštitu...ovako ni jedni ni drugi ne smeju ništa da kažu jer bi onda ispali rasisti sto stite razmaženog belog igrača a napadaju crne sudije....uglavnom Jokića isteruju crnci

Dusan28

pre 5 godina

Idite u kladionicu i igrajte da ce Denver ispasti u prvoj rundi,cak moguca i metla da bude bilo skim da igra... Totalno nedefinisana,pateticna ekipa sa senzacionalnih preko 50 pobeda. Da nemaju Jokica imali bi 25. Jokica koliko god da branis ,ne mozes ga odbraniti jer ocigledno i njega slava udara u glavu.Nije se bunio kad je trebalo ,a dva iskljucenja je dobio bez neke jasne potrebe,jer su ciste situacije... O braci necu,ponasaju se kao telohranitelji svog finansijera. Melon je skroman trener,uvek bio i ostace....
(satelit, 1. april 2019 13:07) 

# Link komentara

Denver nedefinisana ekipa? Pa oni igraju najlepsu kosarku u NBA sa sistemom...o cemu ti, idi gledaj badmington. A druga stvar je sto su igracki tanji od 6-7 klubova i sto osim Jokica nemaju jos jednu zvezdu koja ce konstantno da isporucuje brojke i sad ih i ovaj Barton ubija. Blage veze ti nemas.

Nikola

pre 5 godina

Došao je vrlo bitan trenutak da Jokić savlada lekciju iz poštovanja autoriteta. Sudije su neprikosnovene na terenu i to je fakat. Ponašanje u stilu Čarlsa Barklija odavno se više ne toleriše u NBA. Pogledajte samo kako najveće zvezde američke lige komuniciraju sa sudijama. Biranim rečima, ne dozvoljavaju sebi da se spuštaju na pijačnu komunikaciju. Ima tu negodovanja, izliva emocija, neslaganja, burnih protesta...ali sve je to u granicama normalnog, civilizovanog i sportskog ponašanja. Poštuj da bi bio poštovan, sveto pravilo!
Hvala Bogu, Nikola ima pored sebe izvrsnog pedagoga Majkla Melouna koji ga biranim rečima usmerava u daljem košarkaškom razvoju. Ipak, prelomni momenat će biti sam Jokićev karakter, da li je spreman za ličnu nadogradnju i prihvatanje kritika koje su na mestu, ili će se otisnuti u Miličićevom pravcu.
"Ako smo pali, bili smo padu skloni."
Srećno, Nikola!

Nikola Kazins

pre 5 godina

Melon je trebao da zaštiti svog najboljeg igrača i da umesto Jokića on bude isključen. Šta će tek da im rade u završnici....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vuk,

Kako mislis da je Meloun trebao da bude iskljucen umesto Jokica?
Da je posle onako burne (nesmotrene) reakcije Jokica mogao je i Meloun da bude iskljucen kao sto se vec desavalo. Jokic je previse eksplozivan ili
sto bi mi rekli 'kratkog fitilja' sto moze da mu se obije o glavu a i ruzno
je za gledati. Nekoliko puta je Meloun pokusavao da ga zastiti ali Jokic je
uporan u svojoj gluposti. Pre mesec dana Meloun rece da nema para da placa
kazne ali Jokic ocigledno nije shvatio da je izmedju redova poruka upuceena
njemu. Jokicu neko treba da objasni da je u sportu sudijska pistaljka ono
sto je na sudu cekic. Kad sudija lupi cekicom/svirne pistaljkom nikakve
zalbe i prigovori ne pomazu i nije se desilo da je sudija promenio odluku.

kimiko

pre 5 godina

U pravu je covek. Bez obzira sta je bilo i kako, sudije su tamo neprikosnovene. I uvek ce Jokić biti kaznjen u sličnim situacijama. Nije ono tamo ABA liga ili EL. Zato ga on stiti i ovako govori, jer hoce da ga sačuva.

Pamet u glavu

pre 5 godina

Trener je apsolutno u pravu. Za novac koji uzima u NBA Jokić bi mogao ćutke da istrpi malo batina, uostalom i to je deo bruto zabave u američkim dvoranama, a ne da se ponaša kao razmaženo derište i priziva stariju braću da ga brane.

Drakče

pre 5 godina

U pravu je trener. Igrač treba da se fokusira na igru I nije njegovo da komentariše, kako ni tokom utakmice tako ni potom. To su neke niti koje izdvajaju velikog igrača od potencionalno velikog, koji tako I završi karijeru.

MarcoPolo

pre 5 godina

Slažem se da Jokić ne sme i ne bi trebalo tako da se ponaša, ali bi i ovaj kao trener trebao malo više da stane u odbranu svog igrača, a ako je već imao neku zamerku da mu je ukaže i to je nešto što treba ostati u svlačionici, a ne da ga blati ovako u javnosti.... Moje mišljenje o njemu kao treneru je da često gubi "konce", a tek kao pedagog je čista nula.

Pera

pre 5 godina

Jokic mora da se kontrolise i razmisli kako njegovo ponasanje utice na tim. On je vodja tima i neko od cijeg prisustva i igre zavisi rezultat. U skladu sa tim je i placen. Sudije su gresile i gresice, ali to nije njegovo da ispravlja jer i ne moze da se ispravi. Tipican primer pogresnog pristupa je bio i Demarkus Cousins. On je vrhunski centar i kosarkasko umece mu je nesumnjivo, ali je isto tako dobijao gomilu tehnickih zbog gluposti i ostavljao cesto tim na cedilu. To je jedan od glavnih razloga zbog kojih su ga se Kingsi odrekli. Naravno, Cousins je pored toga bio i negativan lik i nije bas pravio najbolju atmosferu u timu.

Rumunija '89 je ono sto nam nedostaje

pre 5 godina

@Pera Posle 2:30 je bilo 10-6 za Jokica, ostali su samo promasivali zicere. Trener je trebalo da dobije tu drugu tehnicku, to mu i jeste posao, da zastiti svog najboljeg igraca! Znas kad bi Obradovic, Pesic ili Tanjevic ocutali sudijama - neki od njih bi bili iskljuceni i na narednoj utakmici!

bmiles

pre 5 godina

Kako ces pobediti Denvera!?Prosto isprovociras Jokica da dobije tehnicku,licne i tim ide u sunovrat.Usput povredis Mareja,jer ocigledno da su njih dvojica vodje svakog uspeha "grumenja"!E sad sto Barton uzme loptu i bez ikakvog rezona pocne da promasuje,pritom niko mu ne zameri to je za diskusiju.Ali cinjenica je da kad god ova dvojica nisu na parketu razlika syecena se istopi zbog izivljavanja Bartona,Milsapa(promasio dva slobodna bacanja ) kod 94:90 i dva polaganja.Interesantno je da, necu da steknete ovim da sam tendenciozan,jos gore rasista,ali Jokicu mahom ne sviraju faulove tamnopute sudije,tako da gde ima vatre ima i dima?Gledam sve utakmice Denvera neverovatno je da sudije nisu svirale faul Portisa kad je Jokic udaren,osamaren od strane Portisa,valjda se to tako igra u NBA,iako se vidi da je ruka Portisa namerno zavrsila po nosu Jokica!?Ne opravdavam reakciju Jokica,naprotiv iako sam njegov poklonik,morao bi da se smiri i to prihvati,isterivanjem pravde samo ce navuci bes inace veoma egoisticne sudije,koji su zasticeni od NBA!Ovde se sudijska ne porice,sto pre shvati bolje ce proci.Jos nesto trenutak kad je postigao kos a Portis okacen o njegovu ruku i rame svirao bi svako,pa odmah pomislim ovde su druge radnje!Popovic je odregovao slicno u ciglo par minuta prvo ponistena trojka Vajta,faulom u napadu,zatim dosudjena pogresno aut lopta njegovom timu!Pocinjem da sumnjam da se Sparsima "namesta" 8 pozicija,Hjustonu druga?Ispravite me ako gresim i to sve u reziji NBA!?

saki

pre 5 godina

Meloun je izmislio Jokića, kao što je Jokić izmislio Melouna. Napravili su neverovatnu sinergiju (spojili energije). Izbacite jednoga iz tima od njih dvojice i kula od karata se ruši.

milos

pre 5 godina

Apsolutno je u pravu trener.
Mislim da bi braca Jokicu ucinila uslugu ako bi ga napustila. Odradili su najvazniji deo posla, Nikola je postao ozbiljan NBA profesionalac, nece biti Darko Milicic, sazreo je, ima 24 godine, dugu vezu. Ozbiljan posao su odradili, svaka im cast.
Mislim da mu sada svojom agresijom odmazu, nekako sticem utisak da ga oni huskaju na ovakvo ponasanje kod sudija.
Vratite se braco nazad u Srbiju ako zelite dobro Nikoli. On je veliki decko, snaci ce se ubuduce i bez vas.

Dejan Car

pre 5 godina

"potencijalni reprezentativac Srbije".......
To je najveća zabluda. Nikada on više neće igrati za reprezentaciju Srbije. Njega igranje za reprezentaciju uopšte ne interesuje, što je, po meni, velika sramota. Ali, izbor je samo njegov.

Điu,Liu i Sadriu

pre 5 godina

Posle ovog glupog poraza teško da će sačuvati 2. mesto na zapadu.Mogli su da budu 1.u celoj NBA ali su imali gomilu poraza od autsajdera.

anbeast

pre 5 godina

Tako je! Saosecam sa Jokicem, ja bih verovatno isto uradio, ALI ja nisam kamen temeljac NBA ekipe. Cuti i igraj. Respekt sudija ce doci....

Sport

pre 5 godina

Trener je ovde upravu, ali odnos sudija je katastrofalan. Brzo se sve desilo i trener nije stigao ni da odreaguje, ali problem je sto ako Jokic nastavi da cuti nastaviće se i sudijska tortura. Da li je problem u tome sto je prerano postao zvezda, a nije po nicemu bio projektovan za to ili je problem sto je zvezda, za NBA, tamo nekom Denveru ili nešto trece to ne znam. PO će biti krvava borba, a Denver u timu ima Jokica kojeg sudije ne poštuju ni najmanje i realno ne sviraju ni deo faulova koje trpi. To se vremenom gradi, ali i sam stav na terenu odlučuje. Sada malo teatralnosti od svih i da se nadamo boljem odnosu.

walserberg

pre 5 godina

a sta lupate da treba da reaguje kao Greg. pa videli ste kako se to zavrsilo, najbolje je ne raspravljati se i cao, moras da pretrpis, mos samo jos gore da napravis.

Nisams

pre 5 godina

@Stalno mi kradu nick U pravu si za to , ali nikola je bio 42 pik na draftu....Prva i druga runda drafta su po 30 igraca , znaci on je bio 12. pik druge runde ako tako gledas ...nije bilo 70 igraca pre njega , nego 41 .

Rumunija '89 je ono sto nam nedostaje

pre 5 godina

Ljut zato sto je opet bio najbolji?! Mozda bi trebalo da pocne da se ljuti na ostale "zvezde". Uostalom, moze i da ga trejduje, siguran sam da ce neko oberucke da prihvati Jokicev ugovor (i da doda neku paru odozgo).

ALADIN

pre 5 godina

Alo bre.....Karl Meloun je crn,pa nema veze sa ovim čovekom-o čemu pričate stručnjaci??!!??Jokara je već dokazana NBA zvezda,ali svakako da treba da obrati pažnju na ponašanje i tačka!

Metropola

pre 5 godina

Meloun je ocajan trener. U pravu je ovo za Jokica medjutim to se igracu govori u 4 oka a u javnosti i na terenu ujedas svakog ko ga pogleda popreko. Nikakav trener samo su kao ekipa imali srece sa drftom i to je t
(cuyoshi, 01. april 2019 16:47)... javno je rekao upravo zbog pedagoske lekcije! Dzabe Jokari sve ako ga nanjuse da gubi zivce! Urnisace ga na tu foru i Denver ostade bez najboljeg.

stalno mi kradu nick

pre 5 godina

@nisams
U pravu si, moja greska.
Desi se kad radis tri stvari u isto vreme.

U svakom slucaju dobili su od prakticno nicega nesto. To se u sportu retko desava, posebno ako znamo njegovu proslost sa burekom i Colom.

slaviša šmigič

pre 5 godina

melovnu inače jokič treba,da ljubi stopala,da nebi melovna za jokiča se verovatno nebi ni čulo.jokič obozava košarku i vredno radi baš sve što melovn trazi od njega.verujem,da se jokič baš uziveo u sistem košarke u ameriki gde se sve zasniva na napadu odbrane gotovo i nepostoje pa zato jokiču to sjajno lezi jer je u odbrani baš loš i lagano prolaze pored njega.ako bi jokič radio i na dobroj odbrani denver bi bio u igri za osvajanje prstena.ovako moze jih iznenaditi i najgora ekipa koja se plasirala u play off.zelim mu sreču i da razmisli dobro dal zeli,da nastupa za reprezentaciju.

rebro

pre 5 godina

Vidim da ovde ima dosta Srba kratkog fitilja koji bi se obračunavali sa sudijama. Gospodo da vam objasni čika nešto. NBA je biznis, i tamo je svako došao da radi svoj posao. Sudija da sudi, igrači da igraju, a publika sve to plaća. Ako je neko nezadovoljan suđenjem to se rešava na drugom mestu, a dranjem svakako ne jer sudija je nedodirljiv. Tako je i Divac mislio da je neka veličina pa mu NBA i klub lupili kaznu od 100.000 dolara. Igraš i ćutiš ili ne igraš i sadiš pečurke. Jokiću je ovo drugi put da je isključen u kratkom vremenskom roku. Ukoliko se desi da bude i treći put ja sam sasvim siguran da će prvo njegovu braću vratiti u Srbiju, a njega prodati.

Zozon

pre 5 godina

Trener je apsolutno u pravu. Za novac koji uzima u NBA Jokić bi mogao ćutke da istrpi malo batina, uostalom i to je deo bruto zabave u američkim dvoranama, a ne da se ponaša kao razmaženo derište i priziva stariju braću da ga brane.
(Pamet u glavu, 1. april 2019 14:44)

Ne bulazni, Jokiću je taj isti lik koji je napravio faul bio razbio i nos, pa nije sviran faul ni tad.
Šta treba, da mu ruke, noge i nos polome da bi dobio faul?

O kakvim ti parama pričaš?! Dobili su i drugi pare, pa se nad njima sviraju faulovi. To što si ti nula od čoveka, pa bi pustio da te neko nipodoštava i taslači na terenu zato što si mali čovek, to je tvoj problem, a ne Jokićev.
Nemoj da se blamiraš bezveze.

Metropola

pre 5 godina

Ljut zato sto je opet bio najbolji?! Mozda bi trebalo da pocne da se ljuti na ostale "zvezde". Uostalom, moze i da ga trejduje, siguran sam da ce neko oberucke da prihvati Jokicev ugovor (i da doda neku paru odozgo).
(Rumunija '89 je ono sto nam nedostaje, 01. april 2019 17:36)... ti si decko preskakao casove fizickog a trenirao nesto siguran sam, nikad nisi!

dzo

pre 5 godina

Pa, i da i ne... Jeste da je nekulturno da leti prema sudiji i bude agresivan ali taj isti trener ga non stop i pujda da bude sto agresivniji na terenu... A mislim da je isprovocirati Jokera za iskljucenje najbolja defanzivna taktika protivnika. Tako da, nemoj Jokara ti jedini da ispadas naivan. A i allstar zvezde ne laju na sudije, malo dostojanstva i budi najbolji, je**s sudije.

@@@

pre 5 godina

Jokic je umislio da je on zvezda, a nije. Bio je on i prosle godine u Denveru oa je Denver mogao da sanja plej of. Ove godine su ga saigraci izvukli i doveli do vrha, a on bi da preuzme njihove zasluge.
Njegova braca bi trebala da budu uhapsena zbog incidenta, a on da bude suspendovan na duze vreme. Tako neka se ponasa u Megi a ne u NBA ligi. Sta biste rekli kada bi sutra braca ili drugari nekog crnca nasrnuli na Jokica?

sasha

pre 5 godina

@ Jon Bon Jovi
Meloun ce najveroavtnije biti trener godine. On je od Jokica napravio igraca. Za te pare koje dobija, treba da cuti pa sve motkama da ga udaraju.

satelit

pre 5 godina

Idite u kladionicu i igrajte da ce Denver ispasti u prvoj rundi,cak moguca i metla da bude bilo skim da igra... Totalno nedefinisana,pateticna ekipa sa senzacionalnih preko 50 pobeda. Da nemaju Jokica imali bi 25. Jokica koliko god da branis ,ne mozes ga odbraniti jer ocigledno i njega slava udara u glavu.Nije se bunio kad je trebalo ,a dva iskljucenja je dobio bez neke jasne potrebe,jer su ciste situacije... O braci necu,ponasaju se kao telohranitelji svog finansijera. Melon je skroman trener,uvek bio i ostace....

Zoran

pre 5 godina

Potpuno je u pravu. previše je plaćen i bitan za svoj tim da bi smeo ovako da divlja. da se manje buni verovatno bi i njegov klub i NBA stali u zaštitu...ovako ni jedni ni drugi ne smeju ništa da kažu jer bi onda ispali rasisti sto stite razmaženog belog igrača a napadaju crne sudije....uglavnom Jokića isteruju crnci

ja

pre 5 godina

Da ti nije Jokica ti bi već sad bio bivši trener Denvera!
(Jon Bon Jovi, 1. april 2019 13:00)

A šta da nije Melouna Jokiću, možda nikada ne bi postao all-star? Meloun je taj koji je pronašao ulogu Jokiću plejmejkera na poziciji centra. Možda drugi trener to ne bi uradio?

slaviša šmigič

pre 5 godina

melovnu inače jokič treba,da ljubi stopala,da nebi melovna za jokiča se verovatno nebi ni čulo.jokič obozava košarku i vredno radi baš sve što melovn trazi od njega.verujem,da se jokič baš uziveo u sistem košarke u ameriki gde se sve zasniva na napadu odbrane gotovo i nepostoje pa zato jokiču to sjajno lezi jer je u odbrani baš loš i lagano prolaze pored njega.ako bi jokič radio i na dobroj odbrani denver bi bio u igri za osvajanje prstena.ovako moze jih iznenaditi i najgora ekipa koja se plasirala u play off.zelim mu sreču i da razmisli dobro dal zeli,da nastupa za reprezentaciju.

Dejan Car

pre 5 godina

"potencijalni reprezentativac Srbije".......
To je najveća zabluda. Nikada on više neće igrati za reprezentaciju Srbije. Njega igranje za reprezentaciju uopšte ne interesuje, što je, po meni, velika sramota. Ali, izbor je samo njegov.

sasha

pre 5 godina

@ Jon Bon Jovi
Pre Denvera Jokic je jeo tepsiju bureka i pio 2l kole dnevno. Barselona je odustala od njegovog transfera. Njegov talenat i uticaj na igru niko ne spori, ali pitanje je da li bi takvu sansu dobio kod nekog drugog trenera na pocetku nba karijere.
Prvi put kad je Jokic ovako nesto uradio trener je stao iza njega, ali ovo je previse. Mora jednostavno da se ponasa kao profesionalac i ne komentarise sudijske odluke, koje svakako ne moze da promeni.

Bromazepam

pre 5 godina

Dečko je bio frustriran zato što mu nije suđen čist faul. A na svakom meču ga biju, i sudije ništa. Ti bi trebao da staneš na njegovu stranu, jer zaslužuje mnogo veći autoritet nego ovaj koji " ima " trenutno. Hardenu ako duneš u vrat, tehnička.

323

pre 5 godina

Nije bitno da nije Jokica, gde bi bio Denver ili Meloun. Bitno je da je iskljucen, da je ostavio tim koji je na kraju izgubio. Ne razumem da nije shvatio sta sve sudije rade u NBA? To gledamo iz utakmice u utakmicu i on ne moze da istera neku pravdu vec ce uvek da dobije po usima a njegov tim da izgubi. Nocas je Sakramento pobedio jer je Greg Popovic iskljucen.Ovo je za mene neodgovorno ponasanje Jokica i ovo radi drugi put ove sezone. Sta ce tek biti u plej ofu? Ovaj trener je potpuno u pravu. I na kraju, sta je dobio Jokic ovakvim ponasanjem a sta njegov tim??

ls

pre 5 godina

Umislio da je superstar,prizemljenje decko pod hitno!
(Pedja HN, 01. april 2019 14:07)

Svakako je 2000 svetlosnih godina ispred tebe mali anonimni covece.

Bolje bez imena

pre 5 godina

Msm da ovo nije bas dobar odnos od strane Melouna. Definitivno je bolje da je imao roditeljski pristup. Tipa kad sin napravi neku glupost otac stane u njegovu zastitu pred svima, a onda posle u 4 oka mu sveze 2-3 samara da mu se to ne ponovi. Daleko bi bolji utisak tada ostavio na sve(tim, navijace, sudije).
A opet ako ovako nastave bice najslabiji tim playoff-a.
Opet nadam se da gresim.

kejt winslet

pre 5 godina

Pogrešna izjava gosn Meloune. Postoji vreme i mesto za kritiku. Sinoć si trebao da stanes iza svog najboljeg igrača. Ako Jokic počne da se "duri" i da ti tera kontrainat, pozdravi se sa poslom trenera Denvera.
Trenera tvog kalibra ima u izobilju, a s druge strane ako Jokic sutra zatraži trejd zagrizlo bi bola lige...

josko

pre 5 godina

I ovaj Meloun izigrava nekog puritanca a dobro se zna koliko tehnickih je licno popio samo ove sezone. Uz to, sta reci za njegovog brata Karla Melouna, koji je kao igrac non stop iskljucivan. Svasta. Nedaj se Nikola.

milos

pre 5 godina

Apsolutno je u pravu trener.
Mislim da bi braca Jokicu ucinila uslugu ako bi ga napustila. Odradili su najvazniji deo posla, Nikola je postao ozbiljan NBA profesionalac, nece biti Darko Milicic, sazreo je, ima 24 godine, dugu vezu. Ozbiljan posao su odradili, svaka im cast.
Mislim da mu sada svojom agresijom odmazu, nekako sticem utisak da ga oni huskaju na ovakvo ponasanje kod sudija.
Vratite se braco nazad u Srbiju ako zelite dobro Nikoli. On je veliki decko, snaci ce se ubuduce i bez vas.

Pamet u glavu

pre 5 godina

Trener je apsolutno u pravu. Za novac koji uzima u NBA Jokić bi mogao ćutke da istrpi malo batina, uostalom i to je deo bruto zabave u američkim dvoranama, a ne da se ponaša kao razmaženo derište i priziva stariju braću da ga brane.

kimiko

pre 5 godina

U pravu je covek. Bez obzira sta je bilo i kako, sudije su tamo neprikosnovene. I uvek ce Jokić biti kaznjen u sličnim situacijama. Nije ono tamo ABA liga ili EL. Zato ga on stiti i ovako govori, jer hoce da ga sačuva.

stalno mi kradu nick

pre 5 godina

Sto se tice Denvera i Melouna, dobili su prvog igraca fransize, sa 42. pozicije druge runde drafta! Znaci pre njega te godine je izabrano oko 70 kosarkasa! Dobijes Ferarija po ceni Dacije Sandero. Cuti Meloun i svaki dan se moli da bude ziv i zdrav!

пензија

pre 5 godina

жива истина. али где си ти пријатељу да дигнеш глас? кад крену да вас краду у плејофу, биће ти жао што и ти ниси добио коју техничку или искључење током небитних утакмица, да би заштитио своје играче. погледај грега па учи и тинешто

Wumbo

pre 5 godina

Vise su o odbranu Jokica stali Ameri po redditu, YT komentarima i svuda drugde, nego sto su nasi ljudi. Zato smo kao narod tu gde jesmo, svoj neuspeh svaljujemo na drugog, a tudji uspeh ne priznajemo i ne podnosimo. Trener je prvi morao da stane u odbranu Jokica jer ono sto mu rade se samo njemu ne svira. Pogledajte samo Kera i Popovica

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Sasha@Nisi u pravu.Jokic je napravio ovu ekipu na plej of nivou.Celu sezonu svojim “lucidnim” potezima,koševima,skokovima je napravio da su svi zbunjeni sa Denverom kao ekipom.Od ekipe kao sto je Crnokosa u našim okvirima je napravio ekipu da se nosi sa jednim Golden stejtom(Zvezda-Partizan).To se nekom ocigledno ne svidja?!Meloun je došao kao trener koji je u predhodnom klubu dobio otkaz.Ekipa koja šutira 20%(bekovi)iz igre vodi borbu za 1 mesto u jačoj diviziji najjače lige sveta!Melou za to zaslužan?!

Kokos

pre 5 godina

@Josko ....Majk Meloun brat Karla Melouna ...???? Vidi se da nisi odgledao jedan mec ...ili Nikad nisi video Karla Melouna koje covek crn kao ugalj ...U svako slucaju pricas o necemu o cemu nemas pojma.

MarcoPolo

pre 5 godina

Slažem se da Jokić ne sme i ne bi trebalo tako da se ponaša, ali bi i ovaj kao trener trebao malo više da stane u odbranu svog igrača, a ako je već imao neku zamerku da mu je ukaže i to je nešto što treba ostati u svlačionici, a ne da ga blati ovako u javnosti.... Moje mišljenje o njemu kao treneru je da često gubi "konce", a tek kao pedagog je čista nula.

bobtejL

pre 5 godina

ovo je ko zna koji put da tim ne podrzi svog igraca. kakav je to tim, kakav je ovo trener? sinoc Pop jurio sudiju po terenu, pre toga ceo gsw napravio haos. " grow some balls, man!".
ako oces respekt, a sudije se prave lude,moras da se potrudis da te cuju.
sto se tice braće, e to je već sramno.

btw, ono je brat bratu bio nameran faul i ne kapiram kako neko da ne izgori posle sudijskog slepila.

Metropola

pre 5 godina

Ljut zato sto je opet bio najbolji?! Mozda bi trebalo da pocne da se ljuti na ostale "zvezde". Uostalom, moze i da ga trejduje, siguran sam da ce neko oberucke da prihvati Jokicev ugovor (i da doda neku paru odozgo).
(Rumunija '89 je ono sto nam nedostaje, 01. april 2019 17:36)... ti si decko preskakao casove fizickog a trenirao nesto siguran sam, nikad nisi!

Paja

pre 5 godina

(Bolje bez imena, 1. april 2019 13:02)

Neverovatno jedini normalan komentar a najaci su mrzitelji Jokica sto je toliko placen ma jok ce Ameri da plate "Solidnog",..

gde si Bon Jovi

pre 5 godina

On je šutirao 70-80%.
A svi ostali u timu 20-30%.
To je bio glavni problem sinoć.

Što se tiče Jokićeve reakcije slažem se, ali tu je trener trebalo da žestoko reaguje umesto njega. Pre svega da tim podigne, da se koncentrišu i šutiraju bolje. Da ne odlučuje odluka sudije.

Popaj

pre 5 godina

Ostavi se ti Jokica. Samo mi mozemo da ga kritikujemo. A ova braca bi mogla da mu se skinu malo sa grbace. Izgledamo kao praistorijska zajednica.

рајко

pre 5 godina

мог'о би Мелоун фасовати отказ. зна ли он да је ово лига играча и да је тренер промењив? питајте лука волтона за пар седмица.

Nikola Kazins

pre 5 godina

Melon je trebao da zaštiti svog najboljeg igrača i da umesto Jokića on bude isključen. Šta će tek da im rade u završnici....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vuk,

Kako mislis da je Meloun trebao da bude iskljucen umesto Jokica?
Da je posle onako burne (nesmotrene) reakcije Jokica mogao je i Meloun da bude iskljucen kao sto se vec desavalo. Jokic je previse eksplozivan ili
sto bi mi rekli 'kratkog fitilja' sto moze da mu se obije o glavu a i ruzno
je za gledati. Nekoliko puta je Meloun pokusavao da ga zastiti ali Jokic je
uporan u svojoj gluposti. Pre mesec dana Meloun rece da nema para da placa
kazne ali Jokic ocigledno nije shvatio da je izmedju redova poruka upuceena
njemu. Jokicu neko treba da objasni da je u sportu sudijska pistaljka ono
sto je na sudu cekic. Kad sudija lupi cekicom/svirne pistaljkom nikakve
zalbe i prigovori ne pomazu i nije se desilo da je sudija promenio odluku.

sasa the red baron

pre 5 godina

NE SME DA REAGUJE:

Ono sto Malone ne prica je koliko batina Jokic je dobio sinoc. Sto sinoc, sto svaku noc, i koliko pouta je sinoc Jokic samo se okrenuo i otisao.Ni onda kada mu je tip slupao nos, i nista? Kuzins za mnogo manje sinoc biva izbacen, tip slupa nos Jokicu, i nije dobio ni faul? Ona je Malone trebao da se posvadja sa sudijama,da zatrazi time out, da imj obajsni da ne mozes lupati noseve, da zastiuti svoje igrace, a on nista..Sad je lako pametovati, i lako je traziti od igraci da bude miran, kad nisi ti taj kome su lupa nos i ne primas ti batine svake noci, nego trazis da to neko drugi za tebe ucini..

Metropola

pre 5 godina

Meloun je ocajan trener. U pravu je ovo za Jokica medjutim to se igracu govori u 4 oka a u javnosti i na terenu ujedas svakog ko ga pogleda popreko. Nikakav trener samo su kao ekipa imali srece sa drftom i to je t
(cuyoshi, 01. april 2019 16:47)... javno je rekao upravo zbog pedagoske lekcije! Dzabe Jokari sve ako ga nanjuse da gubi zivce! Urnisace ga na tu foru i Denver ostade bez najboljeg.

Drakče

pre 5 godina

U pravu je trener. Igrač treba da se fokusira na igru I nije njegovo da komentariše, kako ni tokom utakmice tako ni potom. To su neke niti koje izdvajaju velikog igrača od potencionalno velikog, koji tako I završi karijeru.

hah

pre 5 godina

Ljudi sta vam je, to je tako u Americi. Studiram u Americi i imam trenera koji vidi i svestan je da nas sudija krade i kada mi napadnemo jednog od sudija on urla na nas i kaze, “vratite se nazad” sto znaci, vratite se na svoju poziciju i igrajte. Skoro svi treneri nisu ni za kakvu raspravu sa sudijama u Americi. I uvek cemo mi sportisti biti krivi

cuyoshi

pre 5 godina

Meloun je ocajan trener. U pravu je ovo za Jokica medjutim to se igracu govori u 4 oka a u javnosti i na terenu ujedas svakog ko ga pogleda popreko. Nikakav trener samo su kao ekipa imali srece sa drftom i to je t

robin hud

pre 5 godina

mislim da je obrnuo mesta za komentare...ovo je trebao da mu kaže jedan na jedan, a na konferenciji da ispljuje sudije, obzirom da Jokića (čiji nisam preterani ljubimac jer neće da igra za reprezentaciju) tuku svaki meč.

saki

pre 5 godina

Meloun je izmislio Jokića, kao što je Jokić izmislio Melouna. Napravili su neverovatnu sinergiju (spojili energije). Izbacite jednoga iz tima od njih dvojice i kula od karata se ruši.

Lignjoslav

pre 5 godina

Trener je naravno u pravu, ali to se ne radi ovako. Na utakmici i izjavama stanes iza svog igraca, a u svlacionici mu se n*** majke.
Ovako je pokazao neiskustvo koje ce tek znaciti u PO. Maloun je neiskusan trener, cini se dobrica...previse iskren i zaista bi trebao da se malo "pokvari" .
Ovim nista nije dobio a moze da izgubi.
Ovako ce ga Greg pojesti u PO, ili ako odu na Jutu koja je jedna od najprljavijih ekipa ocekujem ispadanje u prvom kolu PO.
Jedino su protiv LAC favoriti.

Lars

pre 5 godina

Slazem se, zato si ti tu da pokazes zube sudijama i odbranis svoju prvu zvezdu. Da su tebe izbacili, Denver bi pobedio. Inace, ne znam za vas ali ja ne mogu da ih gledam kad je onaj Burton u igri, teska budala..

walserberg

pre 5 godina

a sta lupate da treba da reaguje kao Greg. pa videli ste kako se to zavrsilo, najbolje je ne raspravljati se i cao, moras da pretrpis, mos samo jos gore da napravis.

ALADIN

pre 5 godina

Alo bre.....Karl Meloun je crn,pa nema veze sa ovim čovekom-o čemu pričate stručnjaci??!!??Jokara je već dokazana NBA zvezda,ali svakako da treba da obrati pažnju na ponašanje i tačka!

ccc

pre 5 godina

Sta je dobio Jokic a sta njegov tim, o tome treba razmisliti? Jokic je u pravu i nos su mu raskrvarili ali on ne moze protiv sudija gde gledamo sta sve rade. Da je trener iskljucen opet bi izgubili kao nocas SA kada je iskljucen Popovic. To je tako i mora da trpi to mu je posao. Neka je srecan sto nije bokser. Nece Jokic nista promeniti, mogu samo da ga iskljucuju a Denver da gubi kao nocas. Jokic nije Kari ili Durent. Gledali ste kako su se potsmevali sudiji i izgubili su mec. Cak i njima je sudija sudio gluposti. Sa druge strane ne sude stvarne faulove i to je to. Bolje je precutati ,ostati u timu i svojom igrom doneti pobedu. Ovako su porazeni. Ko je tu u gubitku? Sudije?? Kad bi se zezali. Sta ce biti u plej ofu? I ja ne blatim Jokica, da se razumemo, samo govorim da je sve ovo besmisleno i da nema koristi. Samo lose posledice i za njega i za tim, sto smo videli.

Nikola

pre 5 godina

Došao je vrlo bitan trenutak da Jokić savlada lekciju iz poštovanja autoriteta. Sudije su neprikosnovene na terenu i to je fakat. Ponašanje u stilu Čarlsa Barklija odavno se više ne toleriše u NBA. Pogledajte samo kako najveće zvezde američke lige komuniciraju sa sudijama. Biranim rečima, ne dozvoljavaju sebi da se spuštaju na pijačnu komunikaciju. Ima tu negodovanja, izliva emocija, neslaganja, burnih protesta...ali sve je to u granicama normalnog, civilizovanog i sportskog ponašanja. Poštuj da bi bio poštovan, sveto pravilo!
Hvala Bogu, Nikola ima pored sebe izvrsnog pedagoga Majkla Melouna koji ga biranim rečima usmerava u daljem košarkaškom razvoju. Ipak, prelomni momenat će biti sam Jokićev karakter, da li je spreman za ličnu nadogradnju i prihvatanje kritika koje su na mestu, ili će se otisnuti u Miličićevom pravcu.
"Ako smo pali, bili smo padu skloni."
Srećno, Nikola!

Rumunija '89 je ono sto nam nedostaje

pre 5 godina

Ljut zato sto je opet bio najbolji?! Mozda bi trebalo da pocne da se ljuti na ostale "zvezde". Uostalom, moze i da ga trejduje, siguran sam da ce neko oberucke da prihvati Jokicev ugovor (i da doda neku paru odozgo).

kejt winslet

pre 5 godina

Svi oni što kažu da je Meloun dao šansu Jokicu, jeste vi normalni?
Jokic je dobio šansu jer se Nurkic povredio, a kad se Nurkic vratio opet je Nurkic bio starter, čak je i Lovernj dobijao minute ispred njega u Denveru. Niko Jokicu nikakvu šansu nije pružio, već je se sam istekao kvalitetom.
Tako da više Meloun treba da bude zahvalan Jokicu jer ga je Jokic probio kao trenera. Jokic bi došao do izražaja bilo gde, jednostavno je kvalitet.

Pera

pre 5 godina

Jokic mora da se kontrolise i razmisli kako njegovo ponasanje utice na tim. On je vodja tima i neko od cijeg prisustva i igre zavisi rezultat. U skladu sa tim je i placen. Sudije su gresile i gresice, ali to nije njegovo da ispravlja jer i ne moze da se ispravi. Tipican primer pogresnog pristupa je bio i Demarkus Cousins. On je vrhunski centar i kosarkasko umece mu je nesumnjivo, ali je isto tako dobijao gomilu tehnickih zbog gluposti i ostavljao cesto tim na cedilu. To je jedan od glavnih razloga zbog kojih su ga se Kingsi odrekli. Naravno, Cousins je pored toga bio i negativan lik i nije bas pravio najbolju atmosferu u timu.

Klostia

pre 5 godina

Dečko je bio frustriran zato što mu nije suđen čist faul. A na svakom meču ga biju, i sudije ništa. Ti bi trebao da staneš na njegovu stranu, jer zaslužuje mnogo veći autoritet nego ovaj koji " ima " trenutno. Hardenu ako duneš u vrat, tehnička.
(Bromazepam, 1. april 2019 13:00)

1. Sve dobre igrače biju, jer ne mogu da ih zaustave. Pogledaj utakmice Anthony Davisa, Drummonda, Embida, Karl Anthony Townsa... bukvalno šibanje po rukama. Protivnici menjaju igrače samo kako bi mogli što više faulova nad njima da naprave. Tako i Jokića zaustavljaju.
2. Pogledaj koliko puta je stao Maloun u njegovu odbranu i koliko je puta isključen ove sezone. Pre mesec dana zadnji put protiv Sakramenta.
3. Hardenu bi mi voleli da je tako, ja ga prezirem, ali Harden ima jednu drugu stvar, vrhunski šutira pod kontaktom i bukvalno namerno ulazi u protivnika, gura glavu u telo igrača, a svoju ruku postavlja ispod ruke protivnika, suludo. Vrhunski zna da napravi faul nad samim sobom. Nažalost to prolazi kod sudija, jer realno izgleda kao faul.

bmiles

pre 5 godina

Kako ces pobediti Denvera!?Prosto isprovociras Jokica da dobije tehnicku,licne i tim ide u sunovrat.Usput povredis Mareja,jer ocigledno da su njih dvojica vodje svakog uspeha "grumenja"!E sad sto Barton uzme loptu i bez ikakvog rezona pocne da promasuje,pritom niko mu ne zameri to je za diskusiju.Ali cinjenica je da kad god ova dvojica nisu na parketu razlika syecena se istopi zbog izivljavanja Bartona,Milsapa(promasio dva slobodna bacanja ) kod 94:90 i dva polaganja.Interesantno je da, necu da steknete ovim da sam tendenciozan,jos gore rasista,ali Jokicu mahom ne sviraju faulove tamnopute sudije,tako da gde ima vatre ima i dima?Gledam sve utakmice Denvera neverovatno je da sudije nisu svirale faul Portisa kad je Jokic udaren,osamaren od strane Portisa,valjda se to tako igra u NBA,iako se vidi da je ruka Portisa namerno zavrsila po nosu Jokica!?Ne opravdavam reakciju Jokica,naprotiv iako sam njegov poklonik,morao bi da se smiri i to prihvati,isterivanjem pravde samo ce navuci bes inace veoma egoisticne sudije,koji su zasticeni od NBA!Ovde se sudijska ne porice,sto pre shvati bolje ce proci.Jos nesto trenutak kad je postigao kos a Portis okacen o njegovu ruku i rame svirao bi svako,pa odmah pomislim ovde su druge radnje!Popovic je odregovao slicno u ciglo par minuta prvo ponistena trojka Vajta,faulom u napadu,zatim dosudjena pogresno aut lopta njegovom timu!Pocinjem da sumnjam da se Sparsima "namesta" 8 pozicija,Hjustonu druga?Ispravite me ako gresim i to sve u reziji NBA!?

Điu,Liu i Sadriu

pre 5 godina

Posle ovog glupog poraza teško da će sačuvati 2. mesto na zapadu.Mogli su da budu 1.u celoj NBA ali su imali gomilu poraza od autsajdera.

Dusan28

pre 5 godina

Idite u kladionicu i igrajte da ce Denver ispasti u prvoj rundi,cak moguca i metla da bude bilo skim da igra... Totalno nedefinisana,pateticna ekipa sa senzacionalnih preko 50 pobeda. Da nemaju Jokica imali bi 25. Jokica koliko god da branis ,ne mozes ga odbraniti jer ocigledno i njega slava udara u glavu.Nije se bunio kad je trebalo ,a dva iskljucenja je dobio bez neke jasne potrebe,jer su ciste situacije... O braci necu,ponasaju se kao telohranitelji svog finansijera. Melon je skroman trener,uvek bio i ostace....
(satelit, 1. april 2019 13:07) 

# Link komentara

Denver nedefinisana ekipa? Pa oni igraju najlepsu kosarku u NBA sa sistemom...o cemu ti, idi gledaj badmington. A druga stvar je sto su igracki tanji od 6-7 klubova i sto osim Jokica nemaju jos jednu zvezdu koja ce konstantno da isporucuje brojke i sad ih i ovaj Barton ubija. Blage veze ti nemas.

anbeast

pre 5 godina

Tako je! Saosecam sa Jokicem, ja bih verovatno isto uradio, ALI ja nisam kamen temeljac NBA ekipe. Cuti i igraj. Respekt sudija ce doci....

rebro

pre 5 godina

Vidim da ovde ima dosta Srba kratkog fitilja koji bi se obračunavali sa sudijama. Gospodo da vam objasni čika nešto. NBA je biznis, i tamo je svako došao da radi svoj posao. Sudija da sudi, igrači da igraju, a publika sve to plaća. Ako je neko nezadovoljan suđenjem to se rešava na drugom mestu, a dranjem svakako ne jer sudija je nedodirljiv. Tako je i Divac mislio da je neka veličina pa mu NBA i klub lupili kaznu od 100.000 dolara. Igraš i ćutiš ili ne igraš i sadiš pečurke. Jokiću je ovo drugi put da je isključen u kratkom vremenskom roku. Ukoliko se desi da bude i treći put ja sam sasvim siguran da će prvo njegovu braću vratiti u Srbiju, a njega prodati.

momcilo

pre 5 godina

Bekovi - ocaj. Barton ubija igru. Haris katastrofa. Ispucavanje bez veze. Nema igre - luda trka. Jedino Jokic moze da poveze konce, ovi su smesni. Malone umesto da zove tajm aut i stane na loptu, isamara Bartona i Harisa i kaze Jokicu zavrsi. On gleda kako se amateri ispucavaju, propalo je 5-6 kontri zbog trojke, umesto polaganja-zakucavanja. Malone pamet u glavu.

Vojkan

pre 5 godina

@ @@@, 1. april 2019 13:03

Jesi li ti gledao neku utakmicu ili samo čitaš naslove?
Možeš da ga mrziš ali dečko je dobio maksimalni ugovor u kome se ne pojavljuju ti igrači o kojima pričaš...

Tasa

pre 5 godina

I ovaj Meloun izigrava nekog puritanca a dobro se zna koliko tehnickih je licno popio samo ove sezone. Uz to, sta reci za njegovog brata Karla Melouna, koji je kao igrac non stop iskljucivan. Svasta. Nedaj se Nikola.
(josko, 1. april 2019 13:17)

Najbolji prvoaprilski komentar koji videh na b92 ove godine. Bravo!

Dragoljub

pre 5 godina

Izgleda je i Malounu prekipelo pa je javno izrekao ono što je trebao reći Jokiću nasamo.
Jokić već drugi put za kratk vreme dobija 2 tehničke odjednom. Mora malo da iskulira posle prve i da da priliku treneru da on vrši pritisak na sudije po cenu isključenja (više im znači Jokić na terenu nego Maloun na klupi).
Ovako je Jokić pokazao koliko ga je lako isprovocirati i svaki tim u plejofu će rado napraviti par namernih prekršaja na njemu ne bi li on sam sebe izbacio.

Don

pre 5 godina

Vidim da su svi ovde osuli paljbu po treneru, ali nije tačno da nije stao u zaštitu Jokića. Sećam više situacija kada je dobio tehničke zbog prigovora kod nedosudjenih faula nad Jokićem, a par puta je i isključen. Sa druge strane Jokić koga obožavam se ipak poneo neprofesionalno, ostavio tim na cedilu, a ima jos par utakmica do kraja...mogli su da budu 1. a sa ovim porazom im je 2. mesto ugroženo...morao je da se obuzda

Sport

pre 5 godina

Trener je ovde upravu, ali odnos sudija je katastrofalan. Brzo se sve desilo i trener nije stigao ni da odreaguje, ali problem je sto ako Jokic nastavi da cuti nastaviće se i sudijska tortura. Da li je problem u tome sto je prerano postao zvezda, a nije po nicemu bio projektovan za to ili je problem sto je zvezda, za NBA, tamo nekom Denveru ili nešto trece to ne znam. PO će biti krvava borba, a Denver u timu ima Jokica kojeg sudije ne poštuju ni najmanje i realno ne sviraju ni deo faulova koje trpi. To se vremenom gradi, ali i sam stav na terenu odlučuje. Sada malo teatralnosti od svih i da se nadamo boljem odnosu.

Zozon

pre 5 godina

Trener je apsolutno u pravu. Za novac koji uzima u NBA Jokić bi mogao ćutke da istrpi malo batina, uostalom i to je deo bruto zabave u američkim dvoranama, a ne da se ponaša kao razmaženo derište i priziva stariju braću da ga brane.
(Pamet u glavu, 1. april 2019 14:44)

Ne bulazni, Jokiću je taj isti lik koji je napravio faul bio razbio i nos, pa nije sviran faul ni tad.
Šta treba, da mu ruke, noge i nos polome da bi dobio faul?

O kakvim ti parama pričaš?! Dobili su i drugi pare, pa se nad njima sviraju faulovi. To što si ti nula od čoveka, pa bi pustio da te neko nipodoštava i taslači na terenu zato što si mali čovek, to je tvoj problem, a ne Jokićev.
Nemoj da se blamiraš bezveze.

Dejan

pre 5 godina

Sa jedne strane je trener u pravu, a sa druge morao bi da staje u odbranu svojih igrača tokom mečeva, jer kao što neko napisa biće mu žao u plej ofu kad im budu tako sudili. Po koju tahničku za iskežene zube, pa da sudije znaju na ćemu su, a ovako, pa poješće ih svi. Naravno i Jokića ne treba braniti, iako niko ne zna kako bi reagovao u takvim situacijama.

Rumunija '89 je ono sto nam nedostaje

pre 5 godina

@Pera Posle 2:30 je bilo 10-6 za Jokica, ostali su samo promasivali zicere. Trener je trebalo da dobije tu drugu tehnicku, to mu i jeste posao, da zastiti svog najboljeg igraca! Znas kad bi Obradovic, Pesic ili Tanjevic ocutali sudijama - neki od njih bi bili iskljuceni i na narednoj utakmici!

JPR24

pre 5 godina

Prvo da gleda kako Popovic, Rivers, Kerr itd brane svoje igrace... Po ceni iskljucenja, Rivers je maltene hteo da opali sudiju... Posle nemoj da kuka kad ih u PO ladno pokradu...

momcilo

pre 5 godina

utakmicu je izgubio Malone. Ili ce igrati kosarku, ili ce igrati Run and gun, sa katastrofalnim procentima suta. Nek vodi kuci Bartona i Harisa. Drugo poluvreme katadtroga i on nista ne preduzima. Kontra im je ispucavanje za 3, mnogo gluposti tolerise. Dule ni ove dobio 30 razlike.

objektivno

pre 5 godina

Veci je problem sto ce isto tako da ih neksznjeno prebiju i izbace iz play-off-a, bunio se Jokic ili ne, setimo se odlucujuce utakmice prosle godine. Dobili puno udaraca po rukama, nema faula, rezultat - nisu usli u play-off. Sta je resenje ne znam ali problem ocigledno nije jedan igrac Denvera koji se zove Jokic.

Nisams

pre 5 godina

@Stalno mi kradu nick U pravu si za to , ali nikola je bio 42 pik na draftu....Prva i druga runda drafta su po 30 igraca , znaci on je bio 12. pik druge runde ako tako gledas ...nije bilo 70 igraca pre njega , nego 41 .

Pera

pre 5 godina

Jokic je u prvih 9 minuta imao 14 p (7 od 8 sut), 6s, 2a, 2 ukradene, 1 blok.
Onda se odbrana koncentrisala na njega, on je naravno dodavao lopte, ali sut im je bio za 3 ispod 20% (7-36), a ukupno Jokicu 11-15, ostatku tima 30%. Kad se tome doda da je Murray izasao zbog povrede, da su u poslednjem minutu promasili tri slobodna za redom, nije im bilo spasa. Vecina dobrih timova ima trojkasa koji kad dobije otvoren sut posle dobro izvedene akcije obicno ne promasuje, Denver to nema i to moze da ih kosta u PO...
Sto se tice incidenta, Malone je u pravu, Jokic ne sme ovako da reaguje (narocito u PO), ali
previse je previse, treba ovu priliku iskoristiti da se napravi afera, digne prasina, makar i po cenu dsa neko bude kaznjen. Portis osim sto ima ludacki pogled i istoriju povredjivanja drugih igraca, i na ovoj utakmici je morao da skrene paznju sudijama svojim postupcima. Prvo je (krajnje nesmotreno ili namerno?) rabio Jokicu nos, onda ga je skoro uzjahao s ledja dreci ga s obe ruke predugo posle faula, a ovaj poslednji faul je bio vise nego ocigledan, s obe ruke, u reketu, bez prikrivanja. Denver mora da trazi od NBA da prizna gresku, da proba da bar u medijima dobije podrsku.

stalno mi kradu nick

pre 5 godina

@nisams
U pravu si, moja greska.
Desi se kad radis tri stvari u isto vreme.

U svakom slucaju dobili su od prakticno nicega nesto. To se u sportu retko desava, posebno ako znamo njegovu proslost sa burekom i Colom.

Vladimir

pre 5 godina

Komentatori na forumima i portalima su najsmešnije što ljudski rod trenutno ima da ponudi. Jedno je dati komentar a drugo je ti to bude "način života"... a najsmešnije mi je što misle da to što 'rade' zapravo "nešto znači", pogotovo kad se obraćaju "nekome lično". Jedan napisa ovde obraćajući se treneru Melounu "sad znaš pa sledeći put pamet u glavu"... hahah, prosto tužno

dzo

pre 5 godina

Pa, i da i ne... Jeste da je nekulturno da leti prema sudiji i bude agresivan ali taj isti trener ga non stop i pujda da bude sto agresivniji na terenu... A mislim da je isprovocirati Jokera za iskljucenje najbolja defanzivna taktika protivnika. Tako da, nemoj Jokara ti jedini da ispadas naivan. A i allstar zvezde ne laju na sudije, malo dostojanstva i budi najbolji, je**s sudije.