Nedelja, 31.03.2019.

10:20

Lejkersi "odsvirali" kraj za Lebrona

Jedan od najboljih NBA igrača svih vremena Lebron Džejms je završio svoju 16. sezonu u ligi.

Izvor: SV

Lejkersi "odsvirali" kraj za Lebrona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

Powerslave

pre 5 godina

"Mozete pisati sta hocete, ali dok se LeBron nije povredio, Lejkersi su bili 4., da se nije povredio tako dugo, bili bi sada u plej ofu sigurno..."

Zanemarićemo da je negde tad otprilike Memfis bio na prvom mestu? A gde je sad?
I na tom četvrtom mestu su bili nešto kratko. Ta priča o tome kako je Lebron je povrede držao LAL na četvrtom mestu je prilično perfidan spin.
Eto, Memfis je u jednom trenutku bio prvi, a onda se desilo nešto (neočekivano!) i pali su na samo dno tabele.

Lejkerse su ove godine ubile dve stvari:

1) Loše konstruisan tim, nisu ih bezveze prozvali meme tim još tokom leta. Svakome, pa i Lebronu, su potrebni saigrači koji mu odgovaraju i koji mogu da mu se prilagode. Naravno, treba i on da se prilagodi njima, ali on to tradicionalno ne radi već odlučuje da promeni pola ekipe i dovede all starove što nas dovodi do...

2) ... loše timske atmosfere koja je nastala nakon propalog trejda za Dejvisa gde su bukvalno svi igrači (sem Lebrona) (in)direktno dobili poruku da su praktično bezvredni jer ni njih 5-6-7 nije dovoljno za jednog Dejvisa, a uprava maltene jedva čeka da ih se reši nego ih niko neće. Lebron je za to bar delimično odgovoran jer... ne pravimo se naivni. Nije formalno neko ko pregovara i odlučuje, ali igrač takvog kalibra definitivno ima ogroman uticaj na sve odluke uprave. Ne pita se, ali u stvari se ipak pita i to dosta.

Ta njegova povreda je došla kao super izgovor za neigranje odbrane, za neodlazak u plej-of...

petearczv

pre 5 godina

Videcete vi kad mu sledece sezone doveda dva all starr igraca uci ce u playoff... Samo ne znam ko ce da igra sa njim osim dejvisa..

petearczv

pre 5 godina

Mozete pisati sta hocete, ali dok se LeBron nije povredio, Lejkersi su bili 4., da se nije povredio tako dugo, bili bi sada u plej ofu sigurno...
(očigledno, 31. mart 2019 11:10)

Razlika izmedju cetvrte i osme pozicije je bila jedna pobeda tako da to nije znacilo nista. Huston je u tom trenutku bio trinesti pa je sad treci... A od kad se vratio lebron ispali su iz playoff price jer su sa njim imali losiji skor nego bez njega... A lejkersi imaju losiju sezonu od prosle bez lebrona...

Džeronimo

pre 5 godina

Džordan je pored sebe imao samo Pipena od upotrebljivih olstar saigrača. Svi se sećamo da Rodman nije postojao u napadu, igrao je samo na svojoj polovini terena. Harper i Longli su tu bili da popune broj u petorci, a Kuki je ulazio sa klupe. A za prve tri titule nije ni imao Kukoča i Rodmana u ekipi. Druga stvar, MJ odigrao 6 finala i svih 6 dobio. Jedino gde Lebron može da mu se približi je da do kraja karijere ima 6 finala, ali izgubljenih.

petearczv

pre 5 godina

Lebrotovi su najjaci kao dolazi kemba dejvis i sa ingramom i kuzmom napadaju prsten, a druze mislis da ce da im dodje dejvis za dzabe, pa jesu hteli ceo tim da daju za njega. Da nece da daju chendlera i harta u zamenu za dejvisa i kembu?!

KOSTA1703

pre 5 godina

JeRemija

Jel se ja varam ili su Bulsi u godini bez Džordana imali preko 50 pobeda u sezoni?
Kažeš prosečna ekipa?
Marketing je od Džordana napravio to što jeste, igrački mnogo njih je bolje od njega.

danilovic

pre 5 godina

@pjb A koji je to igrac osvojio NBA bez bar dva superstara u ekipi? Da nije mozda Dzordan? Da nije mozda Kobi? Ajde, ne mlatite klinci. Lebron i Irving (ne racunajte mi Lava placljivka) su pobedili GS, verovatno najbolji tim u istoriji. Jako tesko bi to uspeli Kobi i Sek i za to mu treba skinuti kapu.

Valkarin

pre 5 godina

Svi koji ocekuju da Fejkersi potpisu jos dva superstara na leto, nekako zaboravljaju na jednu sitnicu koja se zove salary cap. Niko od njih nece igrati za kikiriki, a max ugovor je ovih dana oko 35 miliona po sezoni (LeBron ce sledece imati 37 miliona). Naravno, i Irving i Leonard ce traziti upravo to, a pored LeBronovog max ugovora, to je oko 100 miliona za samo tri igraca, sto vec uveliko prelazi luxury tax granicu, a da ne govorimo o cinjenici da je salary cap za ovu sezonu bio $102 miliona, a da za sledecu nece biti znatno uvecan. Salary cap mogu da probiju samo igraci sa 3 i vise godine konstantnog prethodnog ugovora (Bird years), a slobodnim agentima se iste ponistavaju onog momenta kad odluce da izadju na free agency trziste. Jedna od opcija je trejd za Davisa koji ce primati 27 miliona, ali to i dalje ne ostavlja puno prostora za manevar jer Fejkersi nemaju igraca sa dovoljno visokim ugovorima za taj trejd. Ball i Ingram inkasiraju skupa 16 miliona, a svi ostali minimalac. Druga opcija je potpis jednog igraca na max ugovor jer ce taman toliko imati, a nikako dva.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

Hjuston sa matorim Hakimom, Dalas sa penzionerima, San Antonio sa jos starijom petorkom,...
(Jaran, 31. mart 2019 13:44)

Dalas sa penzionerima, zaboravio sam da, ali opet, mnogo bre potcenjujete taj tim, oni su 4-0 DOBILI LEJKERSE u finalu, aktuelne dvostruke šampione čoveče!!!
Oni su dokaz da TIM osvaja!
Hakim nije baš imao 36 pa da kažeš, mator.

bree

pre 5 godina

@neutralni posmatrac
Samo jedna stvar, nikad nije uzeo titulu sam, prvo je imao bosha, wade i rej alena, a u klivlendu imao lava i irvinga, sve su to hall of fame igraci, kao sto ce i u lejkerse da mu dovedu davisa, kembu, irvinga...

nista o nicemu

pre 5 godina

MJ je za neupućene u ekipi kada je osvajao svo ono prstenje imao pored sebe Romana, Pipena, H. Grant ,Kera , Rađu itd.
(SchOne, 31. mart 2019 13:08)

Prvo lazes jer je Radja igrao za Boston, drugo pogledaj ko je i kada bio all star igrac i koliko all star igraca ima Dzordan uz sebe kod svake titule. Ili jednog ili nijednog. I izvini se za ove lazi i izmisljotine, dosta vise sa lupetanjima, naucite osnove kosarke.

JeRemija

pre 5 godina

@nista o nicemu

Napokon pravi poznavalac košarke koji će neuke da nauči da je Majkl Džordan imao sasvim ali sasvim prosečnu ekipu ali da je pre svega zahvaljujući njegovim nadljudskim naporima Čikago osvajao titule.

Dosta više laži i nipodaštavanja Džordana.
Pa on bi ovu ekipu Finiksa nosio do titule!
To mnogi ne razumeju.

Jedan je leteći! Njegovo kraljevstvo visočanstvo!

SchOne

pre 5 godina

MJ je za neupućene u ekipi kada je osvajao svo ono prstenje imao pored sebe Romana, Pipena, H. Grant ,Kera , Rađu itd. Tako da ni on sam osvojio sve te titule nego su u to vreme bili kao sada GSW ..e sada pogledajte Jokića kog ima pored sebe i sam on sa koje pozicije je izabran pa malo razmislite ko je GOAT. Ne kažem da MJ nije najbolji svih vremena ali Jokić će svima pomrsiti konce živi bili pa videli. Jokić je u NBA kao Novak u tenis nov viši nivo još koji nije viđen

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

pogledas statistiku ovo je jedna od najbolje odigranih sezona...e to vam je kralj statistike.NBA mora da preuzme nesto da bi timska igra dosla do izrazaja.danas sve vise ima lebrona,vestbruka...a evo I doncic nabija statistiku kao I buker a dalas I finiks katastrofa.nisam pomenuo hardena jer covek igra svake sezone plaj off sa hjustonom koja je realno osrednja ekipa ovih sezona,prosle mu doveli vec matorog kris pola I da se nije povrijedio vjerovatno bi I osvojili.
(kevin gar, 31. mart 2019 12:02)

Majko mila.......
A jedina mana zapravo u njegovoj igri je bezobrazluk u odbrani u jednom delu sezone.
Kako to može da utiče na statistiku? Ne može.
A ovo za Hjuston si lupio alal vera, matori Kris Pol JE I VUKAO PROTIV GSW, ne Harden a videli smo šta radi bez njega u 7 utakmici.
Inače taj MATORI Kris Pol je mlađi dve godine od Lebrona

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

Majke mi napise li još neko kako Lebronu treba All stara 2 da bi igrao finala, znači...
Jel ti ljudi od juče prate NBA?
KOJA JE EKIPA U ISTORIJI OSVOJILA NBA A DA NIJE IMALA NAJMANJE 2 ALL STAR IGRAČA?
Hakimov Hjuston jedini može koliko toliko i Pau Gasol sa Kobijem ali opet te sezone imali su još All stara jednog

kevin gar

pre 5 godina

pogledas statistiku ovo je jedna od najbolje odigranih sezona...e to vam je kralj statistike.NBA mora da preuzme nesto da bi timska igra dosla do izrazaja.danas sve vise ima lebrona,vestbruka...a evo I doncic nabija statistiku kao I buker a dalas I finiks katastrofa.nisam pomenuo hardena jer covek igra svake sezone plaj off sa hjustonom koja je realno osrednja ekipa ovih sezona,prosle mu doveli vec matorog kris pola I da se nije povrijedio vjerovatno bi I osvojili.

vince carter

pre 5 godina

I Majkl Dzordan je drzao cetvrto mesto sa Washington Wizardsima sa 38 godina do povrede kolena,kada su bez njega pali na 10to..dakle slicna prica,nema izgovora. Bili su Lejkersi cetvrti ali su Hjuston i Juta bili ispod crte i mala je razlika bila izmedju cetvrtog i 10tog mesta. Uostalom bilo je dovoljno vremena da ugrabe playoff posle njegovog povratka,samo su trebali da budu bolji od Klipersa a Lejkersi imaju bolji tim od njih. Jordan je prve tri titule osvojio sa timom sklopljenim na regularan nacin preko drafta nije bilo Rodmana,Kukoca,Harpera,Kera,Longlija. Kukoc,ker i Longli su dosli kao zamene za Jordana kada se penzionisao prvi put,a Pipen naravno nije bio taj Pipen koji je kasnije postao uz jake takmicarske treninge Bullsa,svedocio je Phill Jackson da su mecevi na treninzima bili jednako takmicarski kao utakmice. Sto se tice Brajanta,jeste draftovan u dobar tim,pogotovo su Lejkersi bili mocni u prvoj godini prstena Shaq,AC.Green,Glen Rajs,Kobe,Ron Harper i sa klupe Horry,Fisher,Shaw,Fox ali je i Kobe sa 22 jedan mec finala sa Indianom odlucio sam bez Shaqa u produzecima,Brajant je bio faktor 2002 u playoffu kada su Lejkersi imali smesnu klupu a Shaq morao da odmara dosta u mecevima i one price da bi Carmelo umesto Kobija sa Shaqom isto uzeo tri prstena su smesne jer bi ih Portland,Spursi i Kingsi pregazili na zapadu. Carmelo i slicni nisu bili ni blizu pozrtvovani na terenu,pogotovo u odbrani kao Brajant. Sabonis,R.Walas,Pippen,Steve Smith,Stoudemire,Sremf,Bonzi Wels

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

Nikad nije ni igrao sam, u svakom klubu je imao po 2-3 vrhunska igraca pored sebe, sem sada u lejkersima.
(pjb, 31. mart 2019 11:42)

" Sem sada u Lejkersima "

A prva epoha sa Klivlendom do 2010 godine se ne računa, tad je imao vanserijske saigrače, šta? :')
I prošla sezona kad je došao do finala, isto, nema šta, vrh ekipu imao, Lav koji je jedini All Star bio, nije beležio više od 12,5ppg kroz plejof

Gong

pre 5 godina

Aj vi strucnjaci, koji uporno govorite kako kraljici treba 2 all star igraca kako bi uzeo titulu, kazite vi meni, koje saigrace je imao Dzordan? Pipen, Rodman.. reklo bi se prosecni igraci.. Sa kim je igrao Kobi? Prvo Šek, Grant.. Posle Neš, Gasol..isto prosek, tipa Bezbradica i Djoko Šalić.. Tako da, skroz te u pravu.. Oni su veliki, osvajali su titule sa igracima iz superlige. Veliki aplauz za njih! Po 2.000 za gospodu!
(ja, 31. mart 2019 11:51)

Druže, Pipen je uz Džordana postao ime, a i pre Rodmanovog dolaska je Majkl uzimao titule! Na stranu sve to, LbJ ima veoma moćne brojke u ove tri kolone, imajući u vidu godine. Mlađi da mu zavide!

Glen Rajs

pre 5 godina

"vazili za favorita" ahaha sa ovakvom grupom gradjana pored lebrona. Pa jedino du trebali da udju u plej of a da osvoje, to mogu reci sano oni koji ne prate kosarku. Tu jedino Kuzma vredi od ove grupe gradjana.

pjb

pre 5 godina

Nikad nije ni igrao sam, u svakom klubu je imao po 2-3 vrhunska igraca pored sebe, sem sada u lejkersima. 
(pjb, 31. mart 2019 11:42) 

" Sem sada u Lejkersima " 

A prva epoha sa Klivlendom do 2010 godine se ne računa, tad je imao vanserijske saigrače, šta? :') 
I prošla sezona kad je došao do finala, isto, nema šta, vrh ekipu imao, Lav koji je jedini All Star bio, nije beležio više od 12,5ppg kroz plejof
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 31. mart 2019 12:26)

I, jel osvojio? :) A da osvojio je preprosle sa Irvingom koji je belezio svaku tekmu po 30 koseva, i sa tim Lavom koji kako kazes belezio 12,5 lol, inace Irving nije vrhunski igrac, Irving je vanserijski, po meni a i po mnogima je kompletniji od Karija i od mnogih.

Admiral

pre 5 godina

@ Voleli LeBrona ili ne, sledeće sezone imaju prostora za 2 all star igrača ako dođu npr. Kemba Walker i A.Davis uz LeBrona, Kuzmu, Ingrama i ostale postaju "contender" za prsten.
(Realno, 31. mart 2019 10:57)

Aha, znaci kraljici opet da dovode all star igrace pa kad osvoje prsten da sve zasluge pripisu njemu kao za prethodne... A mozda su malo Kemba i Davis? Da mu dovedu i Durenta, Embida i Lilarda, sta mislis?

Lale gator

pre 5 godina

Lebron je odlican igrac, sigurno je medju osam najboljih u ligi. Mozda ne moze da odvede tim u plej of, ali zato su tu na 6-7 pobeda od plej ofa. Da su Lejkersi igrali u istocnoj konferenciji sigurno bi im manje falilo.

gile

pre 5 godina

Voleli LeBrona ili ne, sledeće sezone imaju prostora za 2 all star igrača ako dođu npr. Kemba Walker i A.Davis uz LeBrona, Kuzmu, Ingrama i ostale postaju "contender" za prsten.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Realno, 31. mart 2019 10:57)

Pa kako neko moze da voli igraca kome treba najmanje 2 all star igraca da bi uopste dobio utakmicu , o prstenima da i ne pricamo.

očigledno

pre 5 godina

Mozete pisati sta hocete, ali dok se LeBron nije povredio, Lejkersi su bili 4., da se nije povredio tako dugo, bili bi sada u plej ofu sigurno...

pjb

pre 5 godina

Logično donekle, LeBron stari i ne moze vise sve sam. 
A lejkersi nemaju bas ekipu za plej of i titulu
(Neutralni posmatrac, 31. mart 2019 10:44)

Nikad nije ni igrao sam, u svakom klubu je imao po 2-3 vrhunska igraca pored sebe, sem sada u lejkersima.

Uroš

pre 5 godina

@gile Pa kako neko moze da voli igraca kome treba najmanje 2 all star igraca da bi uopste dobio utakmicu , o prstenima da i ne pricamo.

Pa slicno kao sto vole onog prodavca kineskih patika, kome su trebala jos dva all-nba igraca i clana prve odbrambene petorke, najbolji suter lige i najbolji sesti igrac, da prodje prvu rundu plejofa. Dok mu nisu skupili takve igraca, prodavac patika je bio klasican nabijac statistike, poput malog Buker iz finiksa.

Dorćol

pre 5 godina

A. Dejvis ima još celu godinu ugovora sa NO, tako da te projekcije Lebron, AD, Kuzma, Ingram tralalala su moguće tek od leta 2020. Ako će AD u LA ovog leta u NO će i Kuzma i Ingram ali obzirom da je sličan trejd već odbijen vrlo teško. Čeka se Boston sa ponudom, usput ako Dejvis pusti da mu istekne ugovor pa potpise za neki drugi tim izgubiće silnu lovu, ako se ne varam između 60-80 milki, a za te pare nisam baš siguran je voljan da rizikuje sezonu sa Lebronom koji ulazi u poslednje godine karijere.
Sa ove distance Medžikovo odbijanje da trejduje u Indijanu za PG će biti krucijalno zašto će LAL da tavori i dalje a lagano su mogli da ga dovedu da su bili normalni. Ovako baš nezavidna situacija, još ako Kavaji ode u Kliperse koji su PO tim a imaju i više love od LAL, crno im se piše.

danijel sifer

pre 5 godina

Da su Lakersi zadrzali Randla i Russela, da nisu naseli na propagandu matorog Balla i uzeli Tatuma ili barem Foxa, sa Kuzmom, Ingramom i nekim solidnim centrom bili bi već dve sezone u PO. Ovako neka Jamesu dovedu A Davisa i K Walkera , neka plate penale za 3 max ugovora i opet neće nista napraviti.

ja

pre 5 godina

Aj vi strucnjaci, koji uporno govorite kako kraljici treba 2 all star igraca kako bi uzeo titulu, kazite vi meni, koje saigrace je imao Dzordan? Pipen, Rodman.. reklo bi se prosecni igraci.. Sa kim je igrao Kobi? Prvo Šek, Grant.. Posle Neš, Gasol..isto prosek, tipa Bezbradica i Djoko Šalić.. Tako da, skroz te u pravu.. Oni su veliki, osvajali su titule sa igracima iz superlige. Veliki aplauz za njih! Po 2.000 za gospodu!

Delija

pre 5 godina

Niko ne pominje da je Lebron odsustvovao sa parketa kolko vec mesec ipo ili jace iako sam laik sto se tice NBA slabo gledam ali znam da je bio povredjen i da je to vrv razlog sto Lejkersi nisu otisli u plej of.

PAOK

pre 5 godina

Sledece sezone Davis i Irving i napad na titulu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (igor, 31. mart 2019 10:26)

I Vukcevic,Dutent,Lemard.Svi u LA hehehe

Realno

pre 5 godina

Voleli LeBrona ili ne, sledeće sezone imaju prostora za 2 all star igrača ako dođu npr. Kemba Walker i A.Davis uz LeBrona, Kuzmu, Ingrama i ostale postaju "contender" za prsten.

PAOK

pre 5 godina

Sledece sezone Davis i Irving i napad na titulu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (igor, 31. mart 2019 10:26)

I Vukcevic,Dutent,Lemard.Svi u LA hehehe

Admiral

pre 5 godina

@ Voleli LeBrona ili ne, sledeće sezone imaju prostora za 2 all star igrača ako dođu npr. Kemba Walker i A.Davis uz LeBrona, Kuzmu, Ingrama i ostale postaju "contender" za prsten.
(Realno, 31. mart 2019 10:57)

Aha, znaci kraljici opet da dovode all star igrace pa kad osvoje prsten da sve zasluge pripisu njemu kao za prethodne... A mozda su malo Kemba i Davis? Da mu dovedu i Durenta, Embida i Lilarda, sta mislis?

gile

pre 5 godina

Voleli LeBrona ili ne, sledeće sezone imaju prostora za 2 all star igrača ako dođu npr. Kemba Walker i A.Davis uz LeBrona, Kuzmu, Ingrama i ostale postaju "contender" za prsten.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Realno, 31. mart 2019 10:57)

Pa kako neko moze da voli igraca kome treba najmanje 2 all star igraca da bi uopste dobio utakmicu , o prstenima da i ne pricamo.

očigledno

pre 5 godina

Mozete pisati sta hocete, ali dok se LeBron nije povredio, Lejkersi su bili 4., da se nije povredio tako dugo, bili bi sada u plej ofu sigurno...

Dorćol

pre 5 godina

A. Dejvis ima još celu godinu ugovora sa NO, tako da te projekcije Lebron, AD, Kuzma, Ingram tralalala su moguće tek od leta 2020. Ako će AD u LA ovog leta u NO će i Kuzma i Ingram ali obzirom da je sličan trejd već odbijen vrlo teško. Čeka se Boston sa ponudom, usput ako Dejvis pusti da mu istekne ugovor pa potpise za neki drugi tim izgubiće silnu lovu, ako se ne varam između 60-80 milki, a za te pare nisam baš siguran je voljan da rizikuje sezonu sa Lebronom koji ulazi u poslednje godine karijere.
Sa ove distance Medžikovo odbijanje da trejduje u Indijanu za PG će biti krucijalno zašto će LAL da tavori i dalje a lagano su mogli da ga dovedu da su bili normalni. Ovako baš nezavidna situacija, još ako Kavaji ode u Kliperse koji su PO tim a imaju i više love od LAL, crno im se piše.

danijel sifer

pre 5 godina

Da su Lakersi zadrzali Randla i Russela, da nisu naseli na propagandu matorog Balla i uzeli Tatuma ili barem Foxa, sa Kuzmom, Ingramom i nekim solidnim centrom bili bi već dve sezone u PO. Ovako neka Jamesu dovedu A Davisa i K Walkera , neka plate penale za 3 max ugovora i opet neće nista napraviti.

pjb

pre 5 godina

Logično donekle, LeBron stari i ne moze vise sve sam. 
A lejkersi nemaju bas ekipu za plej of i titulu
(Neutralni posmatrac, 31. mart 2019 10:44)

Nikad nije ni igrao sam, u svakom klubu je imao po 2-3 vrhunska igraca pored sebe, sem sada u lejkersima.

ja

pre 5 godina

Aj vi strucnjaci, koji uporno govorite kako kraljici treba 2 all star igraca kako bi uzeo titulu, kazite vi meni, koje saigrace je imao Dzordan? Pipen, Rodman.. reklo bi se prosecni igraci.. Sa kim je igrao Kobi? Prvo Šek, Grant.. Posle Neš, Gasol..isto prosek, tipa Bezbradica i Djoko Šalić.. Tako da, skroz te u pravu.. Oni su veliki, osvajali su titule sa igracima iz superlige. Veliki aplauz za njih! Po 2.000 za gospodu!

JeRemija

pre 5 godina

@nista o nicemu

Napokon pravi poznavalac košarke koji će neuke da nauči da je Majkl Džordan imao sasvim ali sasvim prosečnu ekipu ali da je pre svega zahvaljujući njegovim nadljudskim naporima Čikago osvajao titule.

Dosta više laži i nipodaštavanja Džordana.
Pa on bi ovu ekipu Finiksa nosio do titule!
To mnogi ne razumeju.

Jedan je leteći! Njegovo kraljevstvo visočanstvo!

Lale gator

pre 5 godina

Lebron je odlican igrac, sigurno je medju osam najboljih u ligi. Mozda ne moze da odvede tim u plej of, ali zato su tu na 6-7 pobeda od plej ofa. Da su Lejkersi igrali u istocnoj konferenciji sigurno bi im manje falilo.

nista o nicemu

pre 5 godina

MJ je za neupućene u ekipi kada je osvajao svo ono prstenje imao pored sebe Romana, Pipena, H. Grant ,Kera , Rađu itd.
(SchOne, 31. mart 2019 13:08)

Prvo lazes jer je Radja igrao za Boston, drugo pogledaj ko je i kada bio all star igrac i koliko all star igraca ima Dzordan uz sebe kod svake titule. Ili jednog ili nijednog. I izvini se za ove lazi i izmisljotine, dosta vise sa lupetanjima, naucite osnove kosarke.

Realno

pre 5 godina

Voleli LeBrona ili ne, sledeće sezone imaju prostora za 2 all star igrača ako dođu npr. Kemba Walker i A.Davis uz LeBrona, Kuzmu, Ingrama i ostale postaju "contender" za prsten.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

pogledas statistiku ovo je jedna od najbolje odigranih sezona...e to vam je kralj statistike.NBA mora da preuzme nesto da bi timska igra dosla do izrazaja.danas sve vise ima lebrona,vestbruka...a evo I doncic nabija statistiku kao I buker a dalas I finiks katastrofa.nisam pomenuo hardena jer covek igra svake sezone plaj off sa hjustonom koja je realno osrednja ekipa ovih sezona,prosle mu doveli vec matorog kris pola I da se nije povrijedio vjerovatno bi I osvojili.
(kevin gar, 31. mart 2019 12:02)

Majko mila.......
A jedina mana zapravo u njegovoj igri je bezobrazluk u odbrani u jednom delu sezone.
Kako to može da utiče na statistiku? Ne može.
A ovo za Hjuston si lupio alal vera, matori Kris Pol JE I VUKAO PROTIV GSW, ne Harden a videli smo šta radi bez njega u 7 utakmici.
Inače taj MATORI Kris Pol je mlađi dve godine od Lebrona

Gong

pre 5 godina

Aj vi strucnjaci, koji uporno govorite kako kraljici treba 2 all star igraca kako bi uzeo titulu, kazite vi meni, koje saigrace je imao Dzordan? Pipen, Rodman.. reklo bi se prosecni igraci.. Sa kim je igrao Kobi? Prvo Šek, Grant.. Posle Neš, Gasol..isto prosek, tipa Bezbradica i Djoko Šalić.. Tako da, skroz te u pravu.. Oni su veliki, osvajali su titule sa igracima iz superlige. Veliki aplauz za njih! Po 2.000 za gospodu!
(ja, 31. mart 2019 11:51)

Druže, Pipen je uz Džordana postao ime, a i pre Rodmanovog dolaska je Majkl uzimao titule! Na stranu sve to, LbJ ima veoma moćne brojke u ove tri kolone, imajući u vidu godine. Mlađi da mu zavide!

vince carter

pre 5 godina

I Majkl Dzordan je drzao cetvrto mesto sa Washington Wizardsima sa 38 godina do povrede kolena,kada su bez njega pali na 10to..dakle slicna prica,nema izgovora. Bili su Lejkersi cetvrti ali su Hjuston i Juta bili ispod crte i mala je razlika bila izmedju cetvrtog i 10tog mesta. Uostalom bilo je dovoljno vremena da ugrabe playoff posle njegovog povratka,samo su trebali da budu bolji od Klipersa a Lejkersi imaju bolji tim od njih. Jordan je prve tri titule osvojio sa timom sklopljenim na regularan nacin preko drafta nije bilo Rodmana,Kukoca,Harpera,Kera,Longlija. Kukoc,ker i Longli su dosli kao zamene za Jordana kada se penzionisao prvi put,a Pipen naravno nije bio taj Pipen koji je kasnije postao uz jake takmicarske treninge Bullsa,svedocio je Phill Jackson da su mecevi na treninzima bili jednako takmicarski kao utakmice. Sto se tice Brajanta,jeste draftovan u dobar tim,pogotovo su Lejkersi bili mocni u prvoj godini prstena Shaq,AC.Green,Glen Rajs,Kobe,Ron Harper i sa klupe Horry,Fisher,Shaw,Fox ali je i Kobe sa 22 jedan mec finala sa Indianom odlucio sam bez Shaqa u produzecima,Brajant je bio faktor 2002 u playoffu kada su Lejkersi imali smesnu klupu a Shaq morao da odmara dosta u mecevima i one price da bi Carmelo umesto Kobija sa Shaqom isto uzeo tri prstena su smesne jer bi ih Portland,Spursi i Kingsi pregazili na zapadu. Carmelo i slicni nisu bili ni blizu pozrtvovani na terenu,pogotovo u odbrani kao Brajant. Sabonis,R.Walas,Pippen,Steve Smith,Stoudemire,Sremf,Bonzi Wels

kevin gar

pre 5 godina

pogledas statistiku ovo je jedna od najbolje odigranih sezona...e to vam je kralj statistike.NBA mora da preuzme nesto da bi timska igra dosla do izrazaja.danas sve vise ima lebrona,vestbruka...a evo I doncic nabija statistiku kao I buker a dalas I finiks katastrofa.nisam pomenuo hardena jer covek igra svake sezone plaj off sa hjustonom koja je realno osrednja ekipa ovih sezona,prosle mu doveli vec matorog kris pola I da se nije povrijedio vjerovatno bi I osvojili.

pjb

pre 5 godina

Nikad nije ni igrao sam, u svakom klubu je imao po 2-3 vrhunska igraca pored sebe, sem sada u lejkersima. 
(pjb, 31. mart 2019 11:42) 

" Sem sada u Lejkersima " 

A prva epoha sa Klivlendom do 2010 godine se ne računa, tad je imao vanserijske saigrače, šta? :') 
I prošla sezona kad je došao do finala, isto, nema šta, vrh ekipu imao, Lav koji je jedini All Star bio, nije beležio više od 12,5ppg kroz plejof
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 31. mart 2019 12:26)

I, jel osvojio? :) A da osvojio je preprosle sa Irvingom koji je belezio svaku tekmu po 30 koseva, i sa tim Lavom koji kako kazes belezio 12,5 lol, inace Irving nije vrhunski igrac, Irving je vanserijski, po meni a i po mnogima je kompletniji od Karija i od mnogih.

bree

pre 5 godina

@neutralni posmatrac
Samo jedna stvar, nikad nije uzeo titulu sam, prvo je imao bosha, wade i rej alena, a u klivlendu imao lava i irvinga, sve su to hall of fame igraci, kao sto ce i u lejkerse da mu dovedu davisa, kembu, irvinga...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

Majke mi napise li još neko kako Lebronu treba All stara 2 da bi igrao finala, znači...
Jel ti ljudi od juče prate NBA?
KOJA JE EKIPA U ISTORIJI OSVOJILA NBA A DA NIJE IMALA NAJMANJE 2 ALL STAR IGRAČA?
Hakimov Hjuston jedini može koliko toliko i Pau Gasol sa Kobijem ali opet te sezone imali su još All stara jednog

Glen Rajs

pre 5 godina

"vazili za favorita" ahaha sa ovakvom grupom gradjana pored lebrona. Pa jedino du trebali da udju u plej of a da osvoje, to mogu reci sano oni koji ne prate kosarku. Tu jedino Kuzma vredi od ove grupe gradjana.

Delija

pre 5 godina

Niko ne pominje da je Lebron odsustvovao sa parketa kolko vec mesec ipo ili jace iako sam laik sto se tice NBA slabo gledam ali znam da je bio povredjen i da je to vrv razlog sto Lejkersi nisu otisli u plej of.

Uroš

pre 5 godina

@gile Pa kako neko moze da voli igraca kome treba najmanje 2 all star igraca da bi uopste dobio utakmicu , o prstenima da i ne pricamo.

Pa slicno kao sto vole onog prodavca kineskih patika, kome su trebala jos dva all-nba igraca i clana prve odbrambene petorke, najbolji suter lige i najbolji sesti igrac, da prodje prvu rundu plejofa. Dok mu nisu skupili takve igraca, prodavac patika je bio klasican nabijac statistike, poput malog Buker iz finiksa.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

Nikad nije ni igrao sam, u svakom klubu je imao po 2-3 vrhunska igraca pored sebe, sem sada u lejkersima.
(pjb, 31. mart 2019 11:42)

" Sem sada u Lejkersima "

A prva epoha sa Klivlendom do 2010 godine se ne računa, tad je imao vanserijske saigrače, šta? :')
I prošla sezona kad je došao do finala, isto, nema šta, vrh ekipu imao, Lav koji je jedini All Star bio, nije beležio više od 12,5ppg kroz plejof

Valkarin

pre 5 godina

Svi koji ocekuju da Fejkersi potpisu jos dva superstara na leto, nekako zaboravljaju na jednu sitnicu koja se zove salary cap. Niko od njih nece igrati za kikiriki, a max ugovor je ovih dana oko 35 miliona po sezoni (LeBron ce sledece imati 37 miliona). Naravno, i Irving i Leonard ce traziti upravo to, a pored LeBronovog max ugovora, to je oko 100 miliona za samo tri igraca, sto vec uveliko prelazi luxury tax granicu, a da ne govorimo o cinjenici da je salary cap za ovu sezonu bio $102 miliona, a da za sledecu nece biti znatno uvecan. Salary cap mogu da probiju samo igraci sa 3 i vise godine konstantnog prethodnog ugovora (Bird years), a slobodnim agentima se iste ponistavaju onog momenta kad odluce da izadju na free agency trziste. Jedna od opcija je trejd za Davisa koji ce primati 27 miliona, ali to i dalje ne ostavlja puno prostora za manevar jer Fejkersi nemaju igraca sa dovoljno visokim ugovorima za taj trejd. Ball i Ingram inkasiraju skupa 16 miliona, a svi ostali minimalac. Druga opcija je potpis jednog igraca na max ugovor jer ce taman toliko imati, a nikako dva.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

Hjuston sa matorim Hakimom, Dalas sa penzionerima, San Antonio sa jos starijom petorkom,...
(Jaran, 31. mart 2019 13:44)

Dalas sa penzionerima, zaboravio sam da, ali opet, mnogo bre potcenjujete taj tim, oni su 4-0 DOBILI LEJKERSE u finalu, aktuelne dvostruke šampione čoveče!!!
Oni su dokaz da TIM osvaja!
Hakim nije baš imao 36 pa da kažeš, mator.

danilovic

pre 5 godina

@pjb A koji je to igrac osvojio NBA bez bar dva superstara u ekipi? Da nije mozda Dzordan? Da nije mozda Kobi? Ajde, ne mlatite klinci. Lebron i Irving (ne racunajte mi Lava placljivka) su pobedili GS, verovatno najbolji tim u istoriji. Jako tesko bi to uspeli Kobi i Sek i za to mu treba skinuti kapu.

SchOne

pre 5 godina

MJ je za neupućene u ekipi kada je osvajao svo ono prstenje imao pored sebe Romana, Pipena, H. Grant ,Kera , Rađu itd. Tako da ni on sam osvojio sve te titule nego su u to vreme bili kao sada GSW ..e sada pogledajte Jokića kog ima pored sebe i sam on sa koje pozicije je izabran pa malo razmislite ko je GOAT. Ne kažem da MJ nije najbolji svih vremena ali Jokić će svima pomrsiti konce živi bili pa videli. Jokić je u NBA kao Novak u tenis nov viši nivo još koji nije viđen

petearczv

pre 5 godina

Lebrotovi su najjaci kao dolazi kemba dejvis i sa ingramom i kuzmom napadaju prsten, a druze mislis da ce da im dodje dejvis za dzabe, pa jesu hteli ceo tim da daju za njega. Da nece da daju chendlera i harta u zamenu za dejvisa i kembu?!

petearczv

pre 5 godina

Mozete pisati sta hocete, ali dok se LeBron nije povredio, Lejkersi su bili 4., da se nije povredio tako dugo, bili bi sada u plej ofu sigurno...
(očigledno, 31. mart 2019 11:10)

Razlika izmedju cetvrte i osme pozicije je bila jedna pobeda tako da to nije znacilo nista. Huston je u tom trenutku bio trinesti pa je sad treci... A od kad se vratio lebron ispali su iz playoff price jer su sa njim imali losiji skor nego bez njega... A lejkersi imaju losiju sezonu od prosle bez lebrona...

Džeronimo

pre 5 godina

Džordan je pored sebe imao samo Pipena od upotrebljivih olstar saigrača. Svi se sećamo da Rodman nije postojao u napadu, igrao je samo na svojoj polovini terena. Harper i Longli su tu bili da popune broj u petorci, a Kuki je ulazio sa klupe. A za prve tri titule nije ni imao Kukoča i Rodmana u ekipi. Druga stvar, MJ odigrao 6 finala i svih 6 dobio. Jedino gde Lebron može da mu se približi je da do kraja karijere ima 6 finala, ali izgubljenih.

petearczv

pre 5 godina

Videcete vi kad mu sledece sezone doveda dva all starr igraca uci ce u playoff... Samo ne znam ko ce da igra sa njim osim dejvisa..

KOSTA1703

pre 5 godina

JeRemija

Jel se ja varam ili su Bulsi u godini bez Džordana imali preko 50 pobeda u sezoni?
Kažeš prosečna ekipa?
Marketing je od Džordana napravio to što jeste, igrački mnogo njih je bolje od njega.

Powerslave

pre 5 godina

"Mozete pisati sta hocete, ali dok se LeBron nije povredio, Lejkersi su bili 4., da se nije povredio tako dugo, bili bi sada u plej ofu sigurno..."

Zanemarićemo da je negde tad otprilike Memfis bio na prvom mestu? A gde je sad?
I na tom četvrtom mestu su bili nešto kratko. Ta priča o tome kako je Lebron je povrede držao LAL na četvrtom mestu je prilično perfidan spin.
Eto, Memfis je u jednom trenutku bio prvi, a onda se desilo nešto (neočekivano!) i pali su na samo dno tabele.

Lejkerse su ove godine ubile dve stvari:

1) Loše konstruisan tim, nisu ih bezveze prozvali meme tim još tokom leta. Svakome, pa i Lebronu, su potrebni saigrači koji mu odgovaraju i koji mogu da mu se prilagode. Naravno, treba i on da se prilagodi njima, ali on to tradicionalno ne radi već odlučuje da promeni pola ekipe i dovede all starove što nas dovodi do...

2) ... loše timske atmosfere koja je nastala nakon propalog trejda za Dejvisa gde su bukvalno svi igrači (sem Lebrona) (in)direktno dobili poruku da su praktično bezvredni jer ni njih 5-6-7 nije dovoljno za jednog Dejvisa, a uprava maltene jedva čeka da ih se reši nego ih niko neće. Lebron je za to bar delimično odgovoran jer... ne pravimo se naivni. Nije formalno neko ko pregovara i odlučuje, ali igrač takvog kalibra definitivno ima ogroman uticaj na sve odluke uprave. Ne pita se, ali u stvari se ipak pita i to dosta.

Ta njegova povreda je došla kao super izgovor za neigranje odbrane, za neodlazak u plej-of...

očigledno

pre 5 godina

Mozete pisati sta hocete, ali dok se LeBron nije povredio, Lejkersi su bili 4., da se nije povredio tako dugo, bili bi sada u plej ofu sigurno...

Realno

pre 5 godina

Voleli LeBrona ili ne, sledeće sezone imaju prostora za 2 all star igrača ako dođu npr. Kemba Walker i A.Davis uz LeBrona, Kuzmu, Ingrama i ostale postaju "contender" za prsten.

ja

pre 5 godina

Aj vi strucnjaci, koji uporno govorite kako kraljici treba 2 all star igraca kako bi uzeo titulu, kazite vi meni, koje saigrace je imao Dzordan? Pipen, Rodman.. reklo bi se prosecni igraci.. Sa kim je igrao Kobi? Prvo Šek, Grant.. Posle Neš, Gasol..isto prosek, tipa Bezbradica i Djoko Šalić.. Tako da, skroz te u pravu.. Oni su veliki, osvajali su titule sa igracima iz superlige. Veliki aplauz za njih! Po 2.000 za gospodu!

SchOne

pre 5 godina

MJ je za neupućene u ekipi kada je osvajao svo ono prstenje imao pored sebe Romana, Pipena, H. Grant ,Kera , Rađu itd. Tako da ni on sam osvojio sve te titule nego su u to vreme bili kao sada GSW ..e sada pogledajte Jokića kog ima pored sebe i sam on sa koje pozicije je izabran pa malo razmislite ko je GOAT. Ne kažem da MJ nije najbolji svih vremena ali Jokić će svima pomrsiti konce živi bili pa videli. Jokić je u NBA kao Novak u tenis nov viši nivo još koji nije viđen

PAOK

pre 5 godina

Sledece sezone Davis i Irving i napad na titulu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (igor, 31. mart 2019 10:26)

I Vukcevic,Dutent,Lemard.Svi u LA hehehe

Delija

pre 5 godina

Niko ne pominje da je Lebron odsustvovao sa parketa kolko vec mesec ipo ili jace iako sam laik sto se tice NBA slabo gledam ali znam da je bio povredjen i da je to vrv razlog sto Lejkersi nisu otisli u plej of.

Admiral

pre 5 godina

@ Voleli LeBrona ili ne, sledeće sezone imaju prostora za 2 all star igrača ako dođu npr. Kemba Walker i A.Davis uz LeBrona, Kuzmu, Ingrama i ostale postaju "contender" za prsten.
(Realno, 31. mart 2019 10:57)

Aha, znaci kraljici opet da dovode all star igrace pa kad osvoje prsten da sve zasluge pripisu njemu kao za prethodne... A mozda su malo Kemba i Davis? Da mu dovedu i Durenta, Embida i Lilarda, sta mislis?

gile

pre 5 godina

Voleli LeBrona ili ne, sledeće sezone imaju prostora za 2 all star igrača ako dođu npr. Kemba Walker i A.Davis uz LeBrona, Kuzmu, Ingrama i ostale postaju "contender" za prsten.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Realno, 31. mart 2019 10:57)

Pa kako neko moze da voli igraca kome treba najmanje 2 all star igraca da bi uopste dobio utakmicu , o prstenima da i ne pricamo.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

Nikad nije ni igrao sam, u svakom klubu je imao po 2-3 vrhunska igraca pored sebe, sem sada u lejkersima.
(pjb, 31. mart 2019 11:42)

" Sem sada u Lejkersima "

A prva epoha sa Klivlendom do 2010 godine se ne računa, tad je imao vanserijske saigrače, šta? :')
I prošla sezona kad je došao do finala, isto, nema šta, vrh ekipu imao, Lav koji je jedini All Star bio, nije beležio više od 12,5ppg kroz plejof

Uroš

pre 5 godina

@gile Pa kako neko moze da voli igraca kome treba najmanje 2 all star igraca da bi uopste dobio utakmicu , o prstenima da i ne pricamo.

Pa slicno kao sto vole onog prodavca kineskih patika, kome su trebala jos dva all-nba igraca i clana prve odbrambene petorke, najbolji suter lige i najbolji sesti igrac, da prodje prvu rundu plejofa. Dok mu nisu skupili takve igraca, prodavac patika je bio klasican nabijac statistike, poput malog Buker iz finiksa.

pjb

pre 5 godina

Logično donekle, LeBron stari i ne moze vise sve sam. 
A lejkersi nemaju bas ekipu za plej of i titulu
(Neutralni posmatrac, 31. mart 2019 10:44)

Nikad nije ni igrao sam, u svakom klubu je imao po 2-3 vrhunska igraca pored sebe, sem sada u lejkersima.

JeRemija

pre 5 godina

@nista o nicemu

Napokon pravi poznavalac košarke koji će neuke da nauči da je Majkl Džordan imao sasvim ali sasvim prosečnu ekipu ali da je pre svega zahvaljujući njegovim nadljudskim naporima Čikago osvajao titule.

Dosta više laži i nipodaštavanja Džordana.
Pa on bi ovu ekipu Finiksa nosio do titule!
To mnogi ne razumeju.

Jedan je leteći! Njegovo kraljevstvo visočanstvo!

danilovic

pre 5 godina

@pjb A koji je to igrac osvojio NBA bez bar dva superstara u ekipi? Da nije mozda Dzordan? Da nije mozda Kobi? Ajde, ne mlatite klinci. Lebron i Irving (ne racunajte mi Lava placljivka) su pobedili GS, verovatno najbolji tim u istoriji. Jako tesko bi to uspeli Kobi i Sek i za to mu treba skinuti kapu.

nista o nicemu

pre 5 godina

MJ je za neupućene u ekipi kada je osvajao svo ono prstenje imao pored sebe Romana, Pipena, H. Grant ,Kera , Rađu itd.
(SchOne, 31. mart 2019 13:08)

Prvo lazes jer je Radja igrao za Boston, drugo pogledaj ko je i kada bio all star igrac i koliko all star igraca ima Dzordan uz sebe kod svake titule. Ili jednog ili nijednog. I izvini se za ove lazi i izmisljotine, dosta vise sa lupetanjima, naucite osnove kosarke.

kevin gar

pre 5 godina

pogledas statistiku ovo je jedna od najbolje odigranih sezona...e to vam je kralj statistike.NBA mora da preuzme nesto da bi timska igra dosla do izrazaja.danas sve vise ima lebrona,vestbruka...a evo I doncic nabija statistiku kao I buker a dalas I finiks katastrofa.nisam pomenuo hardena jer covek igra svake sezone plaj off sa hjustonom koja je realno osrednja ekipa ovih sezona,prosle mu doveli vec matorog kris pola I da se nije povrijedio vjerovatno bi I osvojili.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

Majke mi napise li još neko kako Lebronu treba All stara 2 da bi igrao finala, znači...
Jel ti ljudi od juče prate NBA?
KOJA JE EKIPA U ISTORIJI OSVOJILA NBA A DA NIJE IMALA NAJMANJE 2 ALL STAR IGRAČA?
Hakimov Hjuston jedini može koliko toliko i Pau Gasol sa Kobijem ali opet te sezone imali su još All stara jednog

pjb

pre 5 godina

Nikad nije ni igrao sam, u svakom klubu je imao po 2-3 vrhunska igraca pored sebe, sem sada u lejkersima. 
(pjb, 31. mart 2019 11:42) 

" Sem sada u Lejkersima " 

A prva epoha sa Klivlendom do 2010 godine se ne računa, tad je imao vanserijske saigrače, šta? :') 
I prošla sezona kad je došao do finala, isto, nema šta, vrh ekipu imao, Lav koji je jedini All Star bio, nije beležio više od 12,5ppg kroz plejof
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 31. mart 2019 12:26)

I, jel osvojio? :) A da osvojio je preprosle sa Irvingom koji je belezio svaku tekmu po 30 koseva, i sa tim Lavom koji kako kazes belezio 12,5 lol, inace Irving nije vrhunski igrac, Irving je vanserijski, po meni a i po mnogima je kompletniji od Karija i od mnogih.

danijel sifer

pre 5 godina

Da su Lakersi zadrzali Randla i Russela, da nisu naseli na propagandu matorog Balla i uzeli Tatuma ili barem Foxa, sa Kuzmom, Ingramom i nekim solidnim centrom bili bi već dve sezone u PO. Ovako neka Jamesu dovedu A Davisa i K Walkera , neka plate penale za 3 max ugovora i opet neće nista napraviti.

Gong

pre 5 godina

Aj vi strucnjaci, koji uporno govorite kako kraljici treba 2 all star igraca kako bi uzeo titulu, kazite vi meni, koje saigrace je imao Dzordan? Pipen, Rodman.. reklo bi se prosecni igraci.. Sa kim je igrao Kobi? Prvo Šek, Grant.. Posle Neš, Gasol..isto prosek, tipa Bezbradica i Djoko Šalić.. Tako da, skroz te u pravu.. Oni su veliki, osvajali su titule sa igracima iz superlige. Veliki aplauz za njih! Po 2.000 za gospodu!
(ja, 31. mart 2019 11:51)

Druže, Pipen je uz Džordana postao ime, a i pre Rodmanovog dolaska je Majkl uzimao titule! Na stranu sve to, LbJ ima veoma moćne brojke u ove tri kolone, imajući u vidu godine. Mlađi da mu zavide!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

Hjuston sa matorim Hakimom, Dalas sa penzionerima, San Antonio sa jos starijom petorkom,...
(Jaran, 31. mart 2019 13:44)

Dalas sa penzionerima, zaboravio sam da, ali opet, mnogo bre potcenjujete taj tim, oni su 4-0 DOBILI LEJKERSE u finalu, aktuelne dvostruke šampione čoveče!!!
Oni su dokaz da TIM osvaja!
Hakim nije baš imao 36 pa da kažeš, mator.

Lale gator

pre 5 godina

Lebron je odlican igrac, sigurno je medju osam najboljih u ligi. Mozda ne moze da odvede tim u plej of, ali zato su tu na 6-7 pobeda od plej ofa. Da su Lejkersi igrali u istocnoj konferenciji sigurno bi im manje falilo.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

pogledas statistiku ovo je jedna od najbolje odigranih sezona...e to vam je kralj statistike.NBA mora da preuzme nesto da bi timska igra dosla do izrazaja.danas sve vise ima lebrona,vestbruka...a evo I doncic nabija statistiku kao I buker a dalas I finiks katastrofa.nisam pomenuo hardena jer covek igra svake sezone plaj off sa hjustonom koja je realno osrednja ekipa ovih sezona,prosle mu doveli vec matorog kris pola I da se nije povrijedio vjerovatno bi I osvojili.
(kevin gar, 31. mart 2019 12:02)

Majko mila.......
A jedina mana zapravo u njegovoj igri je bezobrazluk u odbrani u jednom delu sezone.
Kako to može da utiče na statistiku? Ne može.
A ovo za Hjuston si lupio alal vera, matori Kris Pol JE I VUKAO PROTIV GSW, ne Harden a videli smo šta radi bez njega u 7 utakmici.
Inače taj MATORI Kris Pol je mlađi dve godine od Lebrona

bree

pre 5 godina

@neutralni posmatrac
Samo jedna stvar, nikad nije uzeo titulu sam, prvo je imao bosha, wade i rej alena, a u klivlendu imao lava i irvinga, sve su to hall of fame igraci, kao sto ce i u lejkerse da mu dovedu davisa, kembu, irvinga...

Valkarin

pre 5 godina

Svi koji ocekuju da Fejkersi potpisu jos dva superstara na leto, nekako zaboravljaju na jednu sitnicu koja se zove salary cap. Niko od njih nece igrati za kikiriki, a max ugovor je ovih dana oko 35 miliona po sezoni (LeBron ce sledece imati 37 miliona). Naravno, i Irving i Leonard ce traziti upravo to, a pored LeBronovog max ugovora, to je oko 100 miliona za samo tri igraca, sto vec uveliko prelazi luxury tax granicu, a da ne govorimo o cinjenici da je salary cap za ovu sezonu bio $102 miliona, a da za sledecu nece biti znatno uvecan. Salary cap mogu da probiju samo igraci sa 3 i vise godine konstantnog prethodnog ugovora (Bird years), a slobodnim agentima se iste ponistavaju onog momenta kad odluce da izadju na free agency trziste. Jedna od opcija je trejd za Davisa koji ce primati 27 miliona, ali to i dalje ne ostavlja puno prostora za manevar jer Fejkersi nemaju igraca sa dovoljno visokim ugovorima za taj trejd. Ball i Ingram inkasiraju skupa 16 miliona, a svi ostali minimalac. Druga opcija je potpis jednog igraca na max ugovor jer ce taman toliko imati, a nikako dva.

vince carter

pre 5 godina

I Majkl Dzordan je drzao cetvrto mesto sa Washington Wizardsima sa 38 godina do povrede kolena,kada su bez njega pali na 10to..dakle slicna prica,nema izgovora. Bili su Lejkersi cetvrti ali su Hjuston i Juta bili ispod crte i mala je razlika bila izmedju cetvrtog i 10tog mesta. Uostalom bilo je dovoljno vremena da ugrabe playoff posle njegovog povratka,samo su trebali da budu bolji od Klipersa a Lejkersi imaju bolji tim od njih. Jordan je prve tri titule osvojio sa timom sklopljenim na regularan nacin preko drafta nije bilo Rodmana,Kukoca,Harpera,Kera,Longlija. Kukoc,ker i Longli su dosli kao zamene za Jordana kada se penzionisao prvi put,a Pipen naravno nije bio taj Pipen koji je kasnije postao uz jake takmicarske treninge Bullsa,svedocio je Phill Jackson da su mecevi na treninzima bili jednako takmicarski kao utakmice. Sto se tice Brajanta,jeste draftovan u dobar tim,pogotovo su Lejkersi bili mocni u prvoj godini prstena Shaq,AC.Green,Glen Rajs,Kobe,Ron Harper i sa klupe Horry,Fisher,Shaw,Fox ali je i Kobe sa 22 jedan mec finala sa Indianom odlucio sam bez Shaqa u produzecima,Brajant je bio faktor 2002 u playoffu kada su Lejkersi imali smesnu klupu a Shaq morao da odmara dosta u mecevima i one price da bi Carmelo umesto Kobija sa Shaqom isto uzeo tri prstena su smesne jer bi ih Portland,Spursi i Kingsi pregazili na zapadu. Carmelo i slicni nisu bili ni blizu pozrtvovani na terenu,pogotovo u odbrani kao Brajant. Sabonis,R.Walas,Pippen,Steve Smith,Stoudemire,Sremf,Bonzi Wels

KOSTA1703

pre 5 godina

JeRemija

Jel se ja varam ili su Bulsi u godini bez Džordana imali preko 50 pobeda u sezoni?
Kažeš prosečna ekipa?
Marketing je od Džordana napravio to što jeste, igrački mnogo njih je bolje od njega.

petearczv

pre 5 godina

Lebrotovi su najjaci kao dolazi kemba dejvis i sa ingramom i kuzmom napadaju prsten, a druze mislis da ce da im dodje dejvis za dzabe, pa jesu hteli ceo tim da daju za njega. Da nece da daju chendlera i harta u zamenu za dejvisa i kembu?!

Dorćol

pre 5 godina

A. Dejvis ima još celu godinu ugovora sa NO, tako da te projekcije Lebron, AD, Kuzma, Ingram tralalala su moguće tek od leta 2020. Ako će AD u LA ovog leta u NO će i Kuzma i Ingram ali obzirom da je sličan trejd već odbijen vrlo teško. Čeka se Boston sa ponudom, usput ako Dejvis pusti da mu istekne ugovor pa potpise za neki drugi tim izgubiće silnu lovu, ako se ne varam između 60-80 milki, a za te pare nisam baš siguran je voljan da rizikuje sezonu sa Lebronom koji ulazi u poslednje godine karijere.
Sa ove distance Medžikovo odbijanje da trejduje u Indijanu za PG će biti krucijalno zašto će LAL da tavori i dalje a lagano su mogli da ga dovedu da su bili normalni. Ovako baš nezavidna situacija, još ako Kavaji ode u Kliperse koji su PO tim a imaju i više love od LAL, crno im se piše.

Glen Rajs

pre 5 godina

"vazili za favorita" ahaha sa ovakvom grupom gradjana pored lebrona. Pa jedino du trebali da udju u plej of a da osvoje, to mogu reci sano oni koji ne prate kosarku. Tu jedino Kuzma vredi od ove grupe gradjana.

Džeronimo

pre 5 godina

Džordan je pored sebe imao samo Pipena od upotrebljivih olstar saigrača. Svi se sećamo da Rodman nije postojao u napadu, igrao je samo na svojoj polovini terena. Harper i Longli su tu bili da popune broj u petorci, a Kuki je ulazio sa klupe. A za prve tri titule nije ni imao Kukoča i Rodmana u ekipi. Druga stvar, MJ odigrao 6 finala i svih 6 dobio. Jedino gde Lebron može da mu se približi je da do kraja karijere ima 6 finala, ali izgubljenih.

petearczv

pre 5 godina

Mozete pisati sta hocete, ali dok se LeBron nije povredio, Lejkersi su bili 4., da se nije povredio tako dugo, bili bi sada u plej ofu sigurno...
(očigledno, 31. mart 2019 11:10)

Razlika izmedju cetvrte i osme pozicije je bila jedna pobeda tako da to nije znacilo nista. Huston je u tom trenutku bio trinesti pa je sad treci... A od kad se vratio lebron ispali su iz playoff price jer su sa njim imali losiji skor nego bez njega... A lejkersi imaju losiju sezonu od prosle bez lebrona...

Powerslave

pre 5 godina

"Mozete pisati sta hocete, ali dok se LeBron nije povredio, Lejkersi su bili 4., da se nije povredio tako dugo, bili bi sada u plej ofu sigurno..."

Zanemarićemo da je negde tad otprilike Memfis bio na prvom mestu? A gde je sad?
I na tom četvrtom mestu su bili nešto kratko. Ta priča o tome kako je Lebron je povrede držao LAL na četvrtom mestu je prilično perfidan spin.
Eto, Memfis je u jednom trenutku bio prvi, a onda se desilo nešto (neočekivano!) i pali su na samo dno tabele.

Lejkerse su ove godine ubile dve stvari:

1) Loše konstruisan tim, nisu ih bezveze prozvali meme tim još tokom leta. Svakome, pa i Lebronu, su potrebni saigrači koji mu odgovaraju i koji mogu da mu se prilagode. Naravno, treba i on da se prilagodi njima, ali on to tradicionalno ne radi već odlučuje da promeni pola ekipe i dovede all starove što nas dovodi do...

2) ... loše timske atmosfere koja je nastala nakon propalog trejda za Dejvisa gde su bukvalno svi igrači (sem Lebrona) (in)direktno dobili poruku da su praktično bezvredni jer ni njih 5-6-7 nije dovoljno za jednog Dejvisa, a uprava maltene jedva čeka da ih se reši nego ih niko neće. Lebron je za to bar delimično odgovoran jer... ne pravimo se naivni. Nije formalno neko ko pregovara i odlučuje, ali igrač takvog kalibra definitivno ima ogroman uticaj na sve odluke uprave. Ne pita se, ali u stvari se ipak pita i to dosta.

Ta njegova povreda je došla kao super izgovor za neigranje odbrane, za neodlazak u plej-of...

petearczv

pre 5 godina

Videcete vi kad mu sledece sezone doveda dva all starr igraca uci ce u playoff... Samo ne znam ko ce da igra sa njim osim dejvisa..