Nedelja, 17.03.2019.

08:04

Jokić pobesneo: Tehnička, tehnička – tuširanje! VIDEO

Srpski centar Nikola Jokić ušao je u kratki sukob sa sudijom na meču Denvera i Indijane, te dobio dve tehničke u roku od par sekundi.

Izvor: LN

Jokiæ pobesneo: Tehnièka, tehnièka – tuširanje! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

Milan

pre 5 godina

@Ne veruj u idole

Bravo! To sto si profesor filozofije bez sumnje znaci da poznajes ljudsku psihu, etiku i moral do srzi. Cestitam ti na tituli, dici se njom, evo ti si moj idol od danas.

ko je ovde lud

pre 5 godina

Gledao sam tekmu. Krenuo sam na twitteru da komentarišem o sudiji Tony Brothers mnogo pre isključenja, definitivno sinoć najbolji igrač indijane je bio sudija Tony Brothers.
Ja vidim 2 opcije.
Da krenemo da svi redom koji imaju League pass da redom cancelujemo subscription i da svi pređemo na reddit, kada bi to uradio 20 hiljada denverovih navijača i svih koji nisu zadovoljni suđenjem u ligi, očas posla bi celu sudijsku organizaciju promenili.
Suđenje je u najmanju ruku bilo. skandalozno.

ne veruj u idole

pre 5 godina

Napisa neko skoro kako je Jokic fino, dobro, benigno stvorenje, neiskvaren, miran.
Ne znam, ovo kako on reaguje, kako se braca ponasaju, deluje kao ulicno vaspitanje. No, sta ja znam, ja sam samo profesor filozofije.
Ovi momci sigurno bolje od mene znaju sta je etika, moral, kako se ponasa savremen covek.

Brka

pre 5 godina

Ljudi, ko NBA dozivljava kao pravi sport, taj je u najmanju ruku naivan, da ne kazem nesto gore! Pa tamo priznaju kos posle 7 koraka, ne 2 plus sumnjivi treci, vec bukvalno posle 7 koraka, jer je zakucavanje bilo atraktivno! Taj sport u SAD je otprilike poput americkog rvanja i onih cirkuskih akrobacija koje rvaci izvode po dogovorenom scenatiju! Cilj je napraviti sou, a ne drzati se pravila, jer pravila u SAD ionako niko ne postuje!
(bigserb, 17. mart 2019 08:21)

Sta ti pises decko, pojma ti nemas o kosarci, a po svemu gore napisanom bogami ni o sportu.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Skandalozno sudjenje
Nebitno oko iskljucenja Jokica
Mada je i to diskrminacija
Treci put ga iskljucuju za godinu dana koliko vec
Lebrona jednom za 15 godina, a stalno se dere na sudije
Kris Pol, Harden, Dramond itd se unose sudijama u lice i ne dobijaju iskljucenja
Toliko o toj cuvenoj americkoj "demokratiji"
Plamli skoci covek ofanzivni skok, zakaci slucajno lika po ramenu i glavi u doskoku
Totalno nenamerno, popije namernu e svasta
17 bacanja Indijani dali u zadnjoj cetvrtini
Nisam gledao skoro utakmicu gde su sudije toliko ocigledno htele da ostete jedan tim
Zasto, pitaj Boga
Toni braca mrze Jokica i to je ocigledno
Uvek mu daju brdo ofanzivnih faulova
Tiki taka defanzivnih faulova, korake mu sude neke bezveze, kad bi sudili ono korake u NBA pola napada bi bili koraci
Uzas sta su radile sudije Denveru

Dragan Feliks

pre 5 godina

Jokić mora da nauči kako sa kontroliše emocije. Ali to je lako reći, jer ko god se bavio sportom zna koliko nepravda ume da izbaci čoveka iz koloseka. Ovde je situacija kod dosuđivanja faula Jokiću samo kulminacija, jer je ovaj sudija i nekoliko prethodnih utakmica bio tendeciozan i prema Jokiću i prema Denveru, a večeras posebno u poslednjoj četvrtini kada je imao nekoliko diskutabilnih odluka, a pogotovo što nekoliko sekundi ranije nije svirao očigledan faul ( udaranje ) nad jokićem ( dešava se bukvalno na metar od njega) pre dodavanja Mareju, a potom po pravilima dozvoljenu borbu za bolju poziciju okarakterisao kao faul jokića, iako je lopta bila najmanje tri metra od protivničkogigrača. Reakcija Jokića neprimerena a on jedva dočekao da mu dosudi tehničku a zatim i drugu isključujuću. I nije se tu zaustavio već je u jednom od narednih napada Hernangomezu dosudio izmišljeni faul u napadu, da bi napokon zažmurio na oba oka i ,,prevideo,, izuzetno jak kontakt nad Milsapom kod pobedničkog koša. Slučajno ili ne , ne znam , ali mi se čini da je tip sigurno ego manijak, a možda čak i pomalo rasista,

v stepanovic

pre 5 godina

Predlazem da vlada Srbije preduzme hitne korake da zastiti 'triple dabl Jokica' kao srpski brend, a Jokica registruje kao 'nacionalno blago'. Na kraju krajeva, postaje ocigledno da mentalno zdravlje nacije zavisi od toga. Mozda bi cak postali prijatelji sa SAD.

miki

pre 5 godina

Vladimir, 17. mart 2019 10:00

:) "F word" - jedna od najredjih reci u engleskom, nikad na filmu, u pesmama. ko izgovori pravo na elektricnu stolicu (aki ne iskljuce struju).

jokic je zasluzio iskljucenje, bilo je guranja, i grubosti, to je deo sporta. ali napreduje.

nije ovo srbija da mozes po sudiji kako ti drago. tamo je on "bog i batina", tako i treba da bude.

ElHombre

pre 5 godina

Nikola izgubio zivce jer taj sudija nema pojma ali mu je dao razlog da ga izbaci u isto vreme i time ga je sudija u nekom svom svetu "nadmudrio".

Jedino mi je cudno to sto i komentator kaze da taj sudija ne voli Nikolu i to je sad kao sasvim ok? Onda znamo zasto i Nikola ne voli njega mozda, reakcija na loseg sudiju.

Ceger

pre 5 godina

Ne izlgeda mi da je nesto naucio. Ove sezone je vec dobio iskljucenje zbog pricanje sa sudijama, da je cak sledeci mec preskocio (zaboravio sam koji je mec bio u pitanju). Fenomenalan igrac, ali stalno prigovara sa sudijama, i kada nije faul na njega.
(error404, 17. mart 2019 10:43

Nije preskocio mec zbog prigovaranja sudiji, nego sto je ustao sa klupe i usao u teren prilikom obracuna plamlija sa protivnickim igracem. Da se zna

Igor

pre 5 godina

Jokic mu vikao "fuck you", zato je bio iskljucen. Posto nije Amerikanac, ne razume koliko je tu uvredljivo za sudiju. nije podrzavam odluku, ali u Americi je zaista strasno koristiti "the F word".
(Vladimir, 17. mart 2019 10:00)
Ti si Ameriku onda video na slikama samo. Crno-belim.

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Što ste zapeli sa tim tuširanjem, možda se čovek nije tuširao. Možda je odmah otišao na pivo.
(Saša, 17. mart 2019 08:19)
Na Koka kolu...prati malo. U stvari, ne znam kako to sad ide, posto igra u Pepsi areni...mozda je zato nervozan.

Juggernaut

pre 5 godina

(bigserb, 17. mart 2019 08:21)

Izvini, profesionalni sportisto, nismo te prepoznali. Košarka u NBA je DRUGAČIJA nego evropska, igra se mnogo više utakmica, vezuju se gostovanja, tempo igre je viši. Prosek za NBA, po mom sećanju, je 100 napada po timu za 48 minuta. Kada bi se tempo Real Madrida produžio na 48 minuta, opet ne bi prešao 85 napada. U skladu s tim se koriguju i ostali aspekti igre. Ali, ideja da su utakmice dogovorene je u rangu reptila iz dalekog svemira. Da, sudije tamo greše a imaju i pravilo po kojem recimo ne sviraju korake ako igrač time nije ostvario prednost - npr. sam je u kontri. Ali, reći da se NBA igrači ne takmiče da pobede, a onda ti "američki rvači" ponize bilo koji svetski tim, pa to je više nego naivno.

Vladimir

pre 5 godina

Jokic mu vikao "fuck you", zato je bio iskljucen. Posto nije Amerikanac, ne razume koliko je tu uvredljivo za sudiju. nije podrzavam odluku, ali u Americi je zaista strasno koristiti "the F word".

Pozdrav iz Minhena

pre 5 godina

Jokic mu vikao "fuck you", zato je bio iskljucen. Posto nije Amerikanac, ne razume koliko je tu uvredljivo za sudiju. nije podrzavam odluku, ali u Americi je zaista strasno koristiti "the F word".
(Vladimir, 17. mart 2019 10:00

Tako je, zato tu psovku u prosecnom filmu, da li bila komedija, drama ili deciji film cujemo bar 100puta...Jako uvredljivo...Na granici si da ides na dozivotnu kada to izgovoris.

jsx

pre 5 godina

А ти би га у репрезентацију јер волиш да гледаш ове кечере, а он је један од бољих кечера.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Гиле, 17. mart 2019 08:49)
Hteo sam nesto slicno da napisem, ali nema potrebe jer je ovo bas savrseno :).

Juggernaut

pre 5 godina

(dc, 17. mart 2019 08:55)

U ovom konkrentom slučaju, meni deluje kao obostrani faul. Ali, ne može se posmatrati ova situacija izolovano. U 4. četvrtini je bilo 6-7 problematičnih situacija, nepostojećih faulova sviranih Denveru. Zamisli da si na terenu, i u 10 odbrana i napada tvog tima, sviraju ti 5 nepostojećih faulova. Sve isti sudija. Kako da reaguješ? Ovaj sudija je već 2x izbacivao Jokića. To piše po američkim forumima, nije "zavera protiv Srba", već lik ima ego-trip, npr. i na Ibaku iz Toronta ima pik. Nađi na netu celu 4. četvrtinu, pogledaj polako, pa mi onda pričaj o "psihološkom planu".

Ostin A

pre 5 godina

Ма дај, за две секунде му свира две техничке, одвратни искомплексирани судија... да ли би смео Хардену овако?
(Sir Oliver, 17. mart 2019 09:05)

Da i jeste. Isto 2x

Mi gledamo ove banana lige pa mislimo da je rasprava i vređanje sudije normalna stvar. A ovaj sudija je poznat kao jedan od najstrožih. Jedino trener ima pravo da traži reviziju odluke ili da se gleda snimak. Smatra se da dranje i psovanje udaljava i loše utiče na mlađu publiku pa su posle skandala sa Ronom Artestom, donešena pravila da sudija za svaki delić agresije van igre, može da izbaci igrača.

Ima da nauči Jokić vremenom kako se to radi od iskusnijih igrača, ali već se vidi napredak u odnosu na prošlu godinu.

milos

pre 5 godina

Zasluzeno iskljucenje, ono se ne govori sudiji.
Denver je dobio utakmicu, nadam se da je Jokic naucio lekciju iz ovoga.
Dolazi PO, tamo ce sve da bude intenzivnije, pamet u glavu Nikola!

error404

pre 5 godina

Zasluzeno iskljucenje, ono se ne govori sudiji.
Denver je dobio utakmicu, nadam se da je Jokic naucio lekciju iz ovoga.
Dolazi PO, tamo ce sve da bude intenzivnije, pamet u glavu Nikola!
(milos, 17. mart 2019 10:23) Ne izlgeda mi da je nesto naucio. Ove sezone je vec dobio iskljucenje zbog pricanje sa sudijama, da je cak sledeci mec preskocio (zaboravio sam koji je mec bio u pitanju). Fenomenalan igrac, ali stalno prigovara sa sudijama, i kada nije faul na njega.

Spanija -Hrvatska 6:0!!!!

pre 5 godina

Hahahahaha...kritikuje jedan Srbin (doduse veliki Srbin) da se u SAD ne postuju pravila! 
Eto, neka se u Srbiji i na Balkanu postuju...
(Serpico, 17. mart 2019 09:02)

hahahahaaa....idi procitaj kako se Kari zalio sto njemu sviraju korake, a Hardenu ne...pa onda nesto progovori.

petearczv

pre 5 godina

Jokićevo treće isključenje, i treći put Toni Braders. Podseća me na Dika Bavetu, onog što je uništavao ONE Kingse. Prvi put, slučajno. Drugi put, valjda slučajno. Treći put?
(Moljac, 17. mart 2019 08:28)
. Dva puta je toni braders pise ti u tekstu ali ti kao i vecina ne citas text vec zuris da ostavis pogresan komentar

spontana slucajnost

pre 5 godina

americke sudije, šala za sport. Pa kad je neko tamo vidio dobrog sudiju? Ja nisam, a gledam poodavno još od 80tih.
Ovaj je čist kompleksaš. A inače uvijek su sudije kvarile NBA. I nerijetko bih prestajao da gledam po par mjeseci da me prođe muka.

petearczv

pre 5 godina

Bas je cesta pojava da se dve tehnicke dodele u 2 sekunde ... Ja prvi put u zivotu video. Nisam gledao utakmicu, mozda je bilo nesto jos tokom meca, ali reci na osnovu ovoga da su obe zasluzene je lupetanje ...
(neko ko zna, 17. mart 2019 08:45)

Pa pre smao dva dana je pesic dobio dve tehnicke, bas mi ti gledas kosarku ako si prvi put to video...

Goran

pre 5 godina

@ dc
Jedino si u pravu što se tiče psihološkog plana,ali mi Srbi smo uglavnom takvog mentalnog sklopa,emocionalni ,eksplozivni teško trpimo nepravdu ćuteći...
Sa druge strane što se faula tiče apsolutno nisi u pravu ,jer je ovo bila klasična situacija kao npr.remplovanje u fudbalu gde se (dozvoljeno po pravilima ) koristi fizička masa i konstitucija kako bi se došlo u bolju poziciju u borbi za loptu,u tom duelu je Jokić (ponavljam,na dozvoljen način ) jednostavno nadjačao Tarnera u reketu ,i zaista je neverovatno i smešno kako je ovo sudija mogao okarakterisati kao faul u napadu ,jer ako je već i hteo svirati faul onda je trebao biti obostrani, jer se i Tarner ništa manje podjednako odgurivao i služio telesnom masom,kako bi izgurao Jokića iz reketa !

Bole

pre 5 godina

Bas je cesta pojava da se dve tehnicke dodele u 2 sekunde ... Ja prvi put u zivotu video. Nisam gledao utakmicu, mozda je bilo nesto jos tokom meca, ali reci na osnovu ovoga da su obe zasluzene je lupetanje ...

Kad kažeš sudiji f... you to i dobiješ.

Svetolik Popadic Baćko

pre 5 godina

(Moljac, 17. mart 2019 08:28)

Kakve veze imaju oni Kingsi i ovo sada? Batalite se tih zavera protiv Srba, smesne su. Ovo je sve posledica nonsalantnog i sudjenja na osecaj. Inace ova situacija kada je iskljucen je obostrani faul, nista manje ga nije zasluzio i Jokic. Jedino ako je prso zbog nekih prethodnih situacija, nisam gledao, to je onda ok.

Sir Oliver

pre 5 godina

Ма дај, за две секунде му свира две техничке, одвратни искомплексирани судија... да ли би смео Хардену овако?

Juggernaut

pre 5 godina

(Nex, 17. mart 2019 09:28)

Uz to što si naveo, bio je bar još nepostojeći namerni Plamliju, i nepostojeći faul u odbrani Mariju i još jedan čudan odbrambeni faul Plamliju. Dakle, 7-8 totalnih sudijskih grešaka, sve na štetu Denvera, u 4. četvrtini tesne utakmice. Uvek isti sudija - Toni Bradrs. Poklonjeno 7-8 poseda Indijani... pa nek je i pola od toga. Slučajno?

Туп туп

pre 5 godina

Ali ladno je igrac Pejsersa lupio sudiju po guzi. Zar to nije seksualno uznemiravanje?
(Bole, 17. mart 2019 09:24)
На судији је да процени. Можда је судији био баш пријатан гест.

Serpico

pre 5 godina

Cilj je napraviti sou, a ne drzati se pravila, jer pravila u SAD ionako niko ne postuje!
(bigserb, 17. mart 2019 08:21)

Hahahahaha...kritikuje jedan Srbin (doduse veliki Srbin) da se u SAD ne postuju pravila!
Eto, neka se u Srbiji i na Balkanu postuju...

Nex

pre 5 godina

Kakvih sve komentara... obe tehnicke zasluzene. Gledao sam celu utakmicu, nije svirano 2 -3 faula Jokicu i jos par Milsapu. Kad je sviran faul u napadu Jokic je poceo da divlja dobio tehnicku, onda je reko sudiji u lice F**k you i dobio drugu i napolje.

todor

pre 5 godina

misli da ako se dohvatio all stara, moze da glumi neki autoritet na terenu. decko treba da smanji dozivljaj pod hitno...to sto ga je ove sezone krenulo u regularnon delu, ne znaci da automatski moze da se bije u reketu i vredja sudije..ma svaki put treba tehbicku da dobije...cuti i igraj bre, sto kukas ako te tuku... trpi bre

neko ko zna

pre 5 godina

Zaslužene obe tehničke. Faul 50-50.
(Bole, 17. mart 2019 08:31)

Bas je cesta pojava da se dve tehnicke dodele u 2 sekunde ... Ja prvi put u zivotu video. Nisam gledao utakmicu, mozda je bilo nesto jos tokom meca, ali reci na osnovu ovoga da su obe zasluzene je lupetanje ...

Гиле

pre 5 godina

I posle mi neko prica da decko s razlogom odbija reprezentaciju. Koji razlog? Karijera u ovom show programu za siroke masr? Ako je njemu draze da dozivljava ovakve stvari nego da obraduje svojh naciju onda nikada ne treba da igra za Srbiju! Keceri su male bebe za ovaj NBA danas.
(Kimi, 17. mart 2019 08:33)
А ти би га у репрезентацију јер волиш да гледаш ове кечере, а он је један од бољих кечера.

bigserb

pre 5 godina

Ljudi, ko NBA dozivljava kao pravi sport, taj je u najmanju ruku naivan, da ne kazem nesto gore! Pa tamo priznaju kos posle 7 koraka, ne 2 plus sumnjivi treci, vec bukvalno posle 7 koraka, jer je zakucavanje bilo atraktivno! Taj sport u SAD je otprilike poput americkog rvanja i onih cirkuskih akrobacija koje rvaci izvode po dogovorenom scenatiju! Cilj je napraviti sou, a ne drzati se pravila, jer pravila u SAD ionako niko ne postuje!

dc

pre 5 godina

pa ovde je sve cisto faul u napadu ko vrata...ne smes nekim rvackim zahvatima protivnickog igraca da ometas u borbi za loptu!

nije ovo dobro za jokica...ali shvatio je da je pogresio i izvinio se posle utakmice,iskupio se sto je pohvalno...ali faul je ocigledan i potpuno ispravna odluka sudije!

mora malo da poradi na psiholoskom planu da se kontrolise kada pogresi

Kimi

pre 5 godina

I posle mi neko prica da decko s razlogom odbija reprezentaciju. Koji razlog? Karijera u ovom show programu za siroke masr? Ako je njemu draze da dozivljava ovakve stvari nego da obraduje svojh naciju onda nikada ne treba da igra za Srbiju! Keceri su male bebe za ovaj NBA danas.

Moljac

pre 5 godina

Jokićevo treće isključenje, i treći put Toni Braders. Podseća me na Dika Bavetu, onog što je uništavao ONE Kingse. Prvi put, slučajno. Drugi put, valjda slučajno. Treći put?

зуке

pre 5 godina

Људи али ово заиста и ако је био фаул Јокића, био је минималан. Е сад замислите да се овакви фаулови свирају на свакој утакмици (а камоли играчима попут леброна, ирвинга...)...па пола играча не би ни завршило утакмицу
Са Јокићем до финала у Кини!!!

Dalibor Banja Luka

pre 5 godina

Centar Indijane je grubo sa obe ruke odgurnuo Nikolu sa loptom i sudija nije reagovao. Nakon toga Nikola loptu dodaje Mareju, da bi poslije njegovog promasaja za 3 prilikom obostranog guranja sudija dosudio faul u napadu. Nikolina reakcije je reakcija normalne emotivne osobe jer nije fer. Morace nauciti da trpi nepravdu, jer takav je zivot.

Grdoje

pre 5 godina

U skladu sa pozitivnim tendencijama. Enormno placeni igraci ( menadzeri, generali) moraju da se fokusiraju na ciljeve firme koja ih toliko placa. Zamislite da bankar sa Volstrita ili general neke armije pobesni zbog toga sto ga portir nije pustio u zgradu jer nije poneo legitimaciju. I zbog toga propadne trgovanje ili neka vojna akcija.
Skoncentrises se na svoje zadatke i ne dozvolis da te ista ometa. Pogotovo ne osoba koja radi svoj posao i po pisanim pravilima.
Svadjanje sa sudijama je privilegija amatera.

Dalibor Banja Luka

pre 5 godina

Centar Indijane je grubo sa obe ruke odgurnuo Nikolu sa loptom i sudija nije reagovao. Nakon toga Nikola loptu dodaje Mareju, da bi poslije njegovog promasaja za 3 prilikom obostranog guranja sudija dosudio faul u napadu. Nikolina reakcije je reakcija normalne emotivne osobe jer nije fer. Morace nauciti da trpi nepravdu, jer takav je zivot.

Moljac

pre 5 godina

Jokićevo treće isključenje, i treći put Toni Braders. Podseća me na Dika Bavetu, onog što je uništavao ONE Kingse. Prvi put, slučajno. Drugi put, valjda slučajno. Treći put?

зуке

pre 5 godina

Људи али ово заиста и ако је био фаул Јокића, био је минималан. Е сад замислите да се овакви фаулови свирају на свакој утакмици (а камоли играчима попут леброна, ирвинга...)...па пола играча не би ни завршило утакмицу
Са Јокићем до финала у Кини!!!

Sir Oliver

pre 5 godina

Ма дај, за две секунде му свира две техничке, одвратни искомплексирани судија... да ли би смео Хардену овако?

Pozdrav iz Minhena

pre 5 godina

Jokic mu vikao "fuck you", zato je bio iskljucen. Posto nije Amerikanac, ne razume koliko je tu uvredljivo za sudiju. nije podrzavam odluku, ali u Americi je zaista strasno koristiti "the F word".
(Vladimir, 17. mart 2019 10:00

Tako je, zato tu psovku u prosecnom filmu, da li bila komedija, drama ili deciji film cujemo bar 100puta...Jako uvredljivo...Na granici si da ides na dozivotnu kada to izgovoris.

Туп туп

pre 5 godina

Ali ladno je igrac Pejsersa lupio sudiju po guzi. Zar to nije seksualno uznemiravanje?
(Bole, 17. mart 2019 09:24)
На судији је да процени. Можда је судији био баш пријатан гест.

bigserb

pre 5 godina

Ljudi, ko NBA dozivljava kao pravi sport, taj je u najmanju ruku naivan, da ne kazem nesto gore! Pa tamo priznaju kos posle 7 koraka, ne 2 plus sumnjivi treci, vec bukvalno posle 7 koraka, jer je zakucavanje bilo atraktivno! Taj sport u SAD je otprilike poput americkog rvanja i onih cirkuskih akrobacija koje rvaci izvode po dogovorenom scenatiju! Cilj je napraviti sou, a ne drzati se pravila, jer pravila u SAD ionako niko ne postuje!

neko ko zna

pre 5 godina

Zaslužene obe tehničke. Faul 50-50.
(Bole, 17. mart 2019 08:31)

Bas je cesta pojava da se dve tehnicke dodele u 2 sekunde ... Ja prvi put u zivotu video. Nisam gledao utakmicu, mozda je bilo nesto jos tokom meca, ali reci na osnovu ovoga da su obe zasluzene je lupetanje ...

Juggernaut

pre 5 godina

(bigserb, 17. mart 2019 08:21)

Izvini, profesionalni sportisto, nismo te prepoznali. Košarka u NBA je DRUGAČIJA nego evropska, igra se mnogo više utakmica, vezuju se gostovanja, tempo igre je viši. Prosek za NBA, po mom sećanju, je 100 napada po timu za 48 minuta. Kada bi se tempo Real Madrida produžio na 48 minuta, opet ne bi prešao 85 napada. U skladu s tim se koriguju i ostali aspekti igre. Ali, ideja da su utakmice dogovorene je u rangu reptila iz dalekog svemira. Da, sudije tamo greše a imaju i pravilo po kojem recimo ne sviraju korake ako igrač time nije ostvario prednost - npr. sam je u kontri. Ali, reći da se NBA igrači ne takmiče da pobede, a onda ti "američki rvači" ponize bilo koji svetski tim, pa to je više nego naivno.

Juggernaut

pre 5 godina

(Nex, 17. mart 2019 09:28)

Uz to što si naveo, bio je bar još nepostojeći namerni Plamliju, i nepostojeći faul u odbrani Mariju i još jedan čudan odbrambeni faul Plamliju. Dakle, 7-8 totalnih sudijskih grešaka, sve na štetu Denvera, u 4. četvrtini tesne utakmice. Uvek isti sudija - Toni Bradrs. Poklonjeno 7-8 poseda Indijani... pa nek je i pola od toga. Slučajno?

Spanija -Hrvatska 6:0!!!!

pre 5 godina

Hahahahaha...kritikuje jedan Srbin (doduse veliki Srbin) da se u SAD ne postuju pravila! 
Eto, neka se u Srbiji i na Balkanu postuju...
(Serpico, 17. mart 2019 09:02)

hahahahaaa....idi procitaj kako se Kari zalio sto njemu sviraju korake, a Hardenu ne...pa onda nesto progovori.

Juggernaut

pre 5 godina

(dc, 17. mart 2019 08:55)

U ovom konkrentom slučaju, meni deluje kao obostrani faul. Ali, ne može se posmatrati ova situacija izolovano. U 4. četvrtini je bilo 6-7 problematičnih situacija, nepostojećih faulova sviranih Denveru. Zamisli da si na terenu, i u 10 odbrana i napada tvog tima, sviraju ti 5 nepostojećih faulova. Sve isti sudija. Kako da reaguješ? Ovaj sudija je već 2x izbacivao Jokića. To piše po američkim forumima, nije "zavera protiv Srba", već lik ima ego-trip, npr. i na Ibaku iz Toronta ima pik. Nađi na netu celu 4. četvrtinu, pogledaj polako, pa mi onda pričaj o "psihološkom planu".

Goran

pre 5 godina

@ dc
Jedino si u pravu što se tiče psihološkog plana,ali mi Srbi smo uglavnom takvog mentalnog sklopa,emocionalni ,eksplozivni teško trpimo nepravdu ćuteći...
Sa druge strane što se faula tiče apsolutno nisi u pravu ,jer je ovo bila klasična situacija kao npr.remplovanje u fudbalu gde se (dozvoljeno po pravilima ) koristi fizička masa i konstitucija kako bi se došlo u bolju poziciju u borbi za loptu,u tom duelu je Jokić (ponavljam,na dozvoljen način ) jednostavno nadjačao Tarnera u reketu ,i zaista je neverovatno i smešno kako je ovo sudija mogao okarakterisati kao faul u napadu ,jer ako je već i hteo svirati faul onda je trebao biti obostrani, jer se i Tarner ništa manje podjednako odgurivao i služio telesnom masom,kako bi izgurao Jokića iz reketa !

Гиле

pre 5 godina

I posle mi neko prica da decko s razlogom odbija reprezentaciju. Koji razlog? Karijera u ovom show programu za siroke masr? Ako je njemu draze da dozivljava ovakve stvari nego da obraduje svojh naciju onda nikada ne treba da igra za Srbiju! Keceri su male bebe za ovaj NBA danas.
(Kimi, 17. mart 2019 08:33)
А ти би га у репрезентацију јер волиш да гледаш ове кечере, а он је један од бољих кечера.

Serpico

pre 5 godina

Cilj je napraviti sou, a ne drzati se pravila, jer pravila u SAD ionako niko ne postuje!
(bigserb, 17. mart 2019 08:21)

Hahahahaha...kritikuje jedan Srbin (doduse veliki Srbin) da se u SAD ne postuju pravila!
Eto, neka se u Srbiji i na Balkanu postuju...

Dragan-Borca

pre 5 godina

Skandalozno sudjenje
Nebitno oko iskljucenja Jokica
Mada je i to diskrminacija
Treci put ga iskljucuju za godinu dana koliko vec
Lebrona jednom za 15 godina, a stalno se dere na sudije
Kris Pol, Harden, Dramond itd se unose sudijama u lice i ne dobijaju iskljucenja
Toliko o toj cuvenoj americkoj "demokratiji"
Plamli skoci covek ofanzivni skok, zakaci slucajno lika po ramenu i glavi u doskoku
Totalno nenamerno, popije namernu e svasta
17 bacanja Indijani dali u zadnjoj cetvrtini
Nisam gledao skoro utakmicu gde su sudije toliko ocigledno htele da ostete jedan tim
Zasto, pitaj Boga
Toni braca mrze Jokica i to je ocigledno
Uvek mu daju brdo ofanzivnih faulova
Tiki taka defanzivnih faulova, korake mu sude neke bezveze, kad bi sudili ono korake u NBA pola napada bi bili koraci
Uzas sta su radile sudije Denveru

Igor

pre 5 godina

Jokic mu vikao "fuck you", zato je bio iskljucen. Posto nije Amerikanac, ne razume koliko je tu uvredljivo za sudiju. nije podrzavam odluku, ali u Americi je zaista strasno koristiti "the F word".
(Vladimir, 17. mart 2019 10:00)
Ti si Ameriku onda video na slikama samo. Crno-belim.

spontana slucajnost

pre 5 godina

americke sudije, šala za sport. Pa kad je neko tamo vidio dobrog sudiju? Ja nisam, a gledam poodavno još od 80tih.
Ovaj je čist kompleksaš. A inače uvijek su sudije kvarile NBA. I nerijetko bih prestajao da gledam po par mjeseci da me prođe muka.

Dragan Feliks

pre 5 godina

Jokić mora da nauči kako sa kontroliše emocije. Ali to je lako reći, jer ko god se bavio sportom zna koliko nepravda ume da izbaci čoveka iz koloseka. Ovde je situacija kod dosuđivanja faula Jokiću samo kulminacija, jer je ovaj sudija i nekoliko prethodnih utakmica bio tendeciozan i prema Jokiću i prema Denveru, a večeras posebno u poslednjoj četvrtini kada je imao nekoliko diskutabilnih odluka, a pogotovo što nekoliko sekundi ranije nije svirao očigledan faul ( udaranje ) nad jokićem ( dešava se bukvalno na metar od njega) pre dodavanja Mareju, a potom po pravilima dozvoljenu borbu za bolju poziciju okarakterisao kao faul jokića, iako je lopta bila najmanje tri metra od protivničkogigrača. Reakcija Jokića neprimerena a on jedva dočekao da mu dosudi tehničku a zatim i drugu isključujuću. I nije se tu zaustavio već je u jednom od narednih napada Hernangomezu dosudio izmišljeni faul u napadu, da bi napokon zažmurio na oba oka i ,,prevideo,, izuzetno jak kontakt nad Milsapom kod pobedničkog koša. Slučajno ili ne , ne znam , ali mi se čini da je tip sigurno ego manijak, a možda čak i pomalo rasista,

Ostin A

pre 5 godina

Ма дај, за две секунде му свира две техничке, одвратни искомплексирани судија... да ли би смео Хардену овако?
(Sir Oliver, 17. mart 2019 09:05)

Da i jeste. Isto 2x

Mi gledamo ove banana lige pa mislimo da je rasprava i vređanje sudije normalna stvar. A ovaj sudija je poznat kao jedan od najstrožih. Jedino trener ima pravo da traži reviziju odluke ili da se gleda snimak. Smatra se da dranje i psovanje udaljava i loše utiče na mlađu publiku pa su posle skandala sa Ronom Artestom, donešena pravila da sudija za svaki delić agresije van igre, može da izbaci igrača.

Ima da nauči Jokić vremenom kako se to radi od iskusnijih igrača, ali već se vidi napredak u odnosu na prošlu godinu.

petearczv

pre 5 godina

Jokićevo treće isključenje, i treći put Toni Braders. Podseća me na Dika Bavetu, onog što je uništavao ONE Kingse. Prvi put, slučajno. Drugi put, valjda slučajno. Treći put?
(Moljac, 17. mart 2019 08:28)
. Dva puta je toni braders pise ti u tekstu ali ti kao i vecina ne citas text vec zuris da ostavis pogresan komentar

ko je ovde lud

pre 5 godina

Gledao sam tekmu. Krenuo sam na twitteru da komentarišem o sudiji Tony Brothers mnogo pre isključenja, definitivno sinoć najbolji igrač indijane je bio sudija Tony Brothers.
Ja vidim 2 opcije.
Da krenemo da svi redom koji imaju League pass da redom cancelujemo subscription i da svi pređemo na reddit, kada bi to uradio 20 hiljada denverovih navijača i svih koji nisu zadovoljni suđenjem u ligi, očas posla bi celu sudijsku organizaciju promenili.
Suđenje je u najmanju ruku bilo. skandalozno.

Bole

pre 5 godina

Bas je cesta pojava da se dve tehnicke dodele u 2 sekunde ... Ja prvi put u zivotu video. Nisam gledao utakmicu, mozda je bilo nesto jos tokom meca, ali reci na osnovu ovoga da su obe zasluzene je lupetanje ...

Kad kažeš sudiji f... you to i dobiješ.

Ceger

pre 5 godina

Ne izlgeda mi da je nesto naucio. Ove sezone je vec dobio iskljucenje zbog pricanje sa sudijama, da je cak sledeci mec preskocio (zaboravio sam koji je mec bio u pitanju). Fenomenalan igrac, ali stalno prigovara sa sudijama, i kada nije faul na njega.
(error404, 17. mart 2019 10:43

Nije preskocio mec zbog prigovaranja sudiji, nego sto je ustao sa klupe i usao u teren prilikom obracuna plamlija sa protivnickim igracem. Da se zna

Kimi

pre 5 godina

I posle mi neko prica da decko s razlogom odbija reprezentaciju. Koji razlog? Karijera u ovom show programu za siroke masr? Ako je njemu draze da dozivljava ovakve stvari nego da obraduje svojh naciju onda nikada ne treba da igra za Srbiju! Keceri su male bebe za ovaj NBA danas.

Brka

pre 5 godina

Ljudi, ko NBA dozivljava kao pravi sport, taj je u najmanju ruku naivan, da ne kazem nesto gore! Pa tamo priznaju kos posle 7 koraka, ne 2 plus sumnjivi treci, vec bukvalno posle 7 koraka, jer je zakucavanje bilo atraktivno! Taj sport u SAD je otprilike poput americkog rvanja i onih cirkuskih akrobacija koje rvaci izvode po dogovorenom scenatiju! Cilj je napraviti sou, a ne drzati se pravila, jer pravila u SAD ionako niko ne postuje!
(bigserb, 17. mart 2019 08:21)

Sta ti pises decko, pojma ti nemas o kosarci, a po svemu gore napisanom bogami ni o sportu.

Grdoje

pre 5 godina

U skladu sa pozitivnim tendencijama. Enormno placeni igraci ( menadzeri, generali) moraju da se fokusiraju na ciljeve firme koja ih toliko placa. Zamislite da bankar sa Volstrita ili general neke armije pobesni zbog toga sto ga portir nije pustio u zgradu jer nije poneo legitimaciju. I zbog toga propadne trgovanje ili neka vojna akcija.
Skoncentrises se na svoje zadatke i ne dozvolis da te ista ometa. Pogotovo ne osoba koja radi svoj posao i po pisanim pravilima.
Svadjanje sa sudijama je privilegija amatera.

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Što ste zapeli sa tim tuširanjem, možda se čovek nije tuširao. Možda je odmah otišao na pivo.
(Saša, 17. mart 2019 08:19)
Na Koka kolu...prati malo. U stvari, ne znam kako to sad ide, posto igra u Pepsi areni...mozda je zato nervozan.

Nex

pre 5 godina

Kakvih sve komentara... obe tehnicke zasluzene. Gledao sam celu utakmicu, nije svirano 2 -3 faula Jokicu i jos par Milsapu. Kad je sviran faul u napadu Jokic je poceo da divlja dobio tehnicku, onda je reko sudiji u lice F**k you i dobio drugu i napolje.

petearczv

pre 5 godina

Bas je cesta pojava da se dve tehnicke dodele u 2 sekunde ... Ja prvi put u zivotu video. Nisam gledao utakmicu, mozda je bilo nesto jos tokom meca, ali reci na osnovu ovoga da su obe zasluzene je lupetanje ...
(neko ko zna, 17. mart 2019 08:45)

Pa pre smao dva dana je pesic dobio dve tehnicke, bas mi ti gledas kosarku ako si prvi put to video...

ElHombre

pre 5 godina

Nikola izgubio zivce jer taj sudija nema pojma ali mu je dao razlog da ga izbaci u isto vreme i time ga je sudija u nekom svom svetu "nadmudrio".

Jedino mi je cudno to sto i komentator kaze da taj sudija ne voli Nikolu i to je sad kao sasvim ok? Onda znamo zasto i Nikola ne voli njega mozda, reakcija na loseg sudiju.

Svetolik Popadic Baćko

pre 5 godina

(Moljac, 17. mart 2019 08:28)

Kakve veze imaju oni Kingsi i ovo sada? Batalite se tih zavera protiv Srba, smesne su. Ovo je sve posledica nonsalantnog i sudjenja na osecaj. Inace ova situacija kada je iskljucen je obostrani faul, nista manje ga nije zasluzio i Jokic. Jedino ako je prso zbog nekih prethodnih situacija, nisam gledao, to je onda ok.

Vladimir

pre 5 godina

Jokic mu vikao "fuck you", zato je bio iskljucen. Posto nije Amerikanac, ne razume koliko je tu uvredljivo za sudiju. nije podrzavam odluku, ali u Americi je zaista strasno koristiti "the F word".

milos

pre 5 godina

Zasluzeno iskljucenje, ono se ne govori sudiji.
Denver je dobio utakmicu, nadam se da je Jokic naucio lekciju iz ovoga.
Dolazi PO, tamo ce sve da bude intenzivnije, pamet u glavu Nikola!

dc

pre 5 godina

pa ovde je sve cisto faul u napadu ko vrata...ne smes nekim rvackim zahvatima protivnickog igraca da ometas u borbi za loptu!

nije ovo dobro za jokica...ali shvatio je da je pogresio i izvinio se posle utakmice,iskupio se sto je pohvalno...ali faul je ocigledan i potpuno ispravna odluka sudije!

mora malo da poradi na psiholoskom planu da se kontrolise kada pogresi

jsx

pre 5 godina

А ти би га у репрезентацију јер волиш да гледаш ове кечере, а он је један од бољих кечера.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Гиле, 17. mart 2019 08:49)
Hteo sam nesto slicno da napisem, ali nema potrebe jer je ovo bas savrseno :).

ne veruj u idole

pre 5 godina

Napisa neko skoro kako je Jokic fino, dobro, benigno stvorenje, neiskvaren, miran.
Ne znam, ovo kako on reaguje, kako se braca ponasaju, deluje kao ulicno vaspitanje. No, sta ja znam, ja sam samo profesor filozofije.
Ovi momci sigurno bolje od mene znaju sta je etika, moral, kako se ponasa savremen covek.

todor

pre 5 godina

misli da ako se dohvatio all stara, moze da glumi neki autoritet na terenu. decko treba da smanji dozivljaj pod hitno...to sto ga je ove sezone krenulo u regularnon delu, ne znaci da automatski moze da se bije u reketu i vredja sudije..ma svaki put treba tehbicku da dobije...cuti i igraj bre, sto kukas ako te tuku... trpi bre

v stepanovic

pre 5 godina

Predlazem da vlada Srbije preduzme hitne korake da zastiti 'triple dabl Jokica' kao srpski brend, a Jokica registruje kao 'nacionalno blago'. Na kraju krajeva, postaje ocigledno da mentalno zdravlje nacije zavisi od toga. Mozda bi cak postali prijatelji sa SAD.

Milan

pre 5 godina

@Ne veruj u idole

Bravo! To sto si profesor filozofije bez sumnje znaci da poznajes ljudsku psihu, etiku i moral do srzi. Cestitam ti na tituli, dici se njom, evo ti si moj idol od danas.

error404

pre 5 godina

Zasluzeno iskljucenje, ono se ne govori sudiji.
Denver je dobio utakmicu, nadam se da je Jokic naucio lekciju iz ovoga.
Dolazi PO, tamo ce sve da bude intenzivnije, pamet u glavu Nikola!
(milos, 17. mart 2019 10:23) Ne izlgeda mi da je nesto naucio. Ove sezone je vec dobio iskljucenje zbog pricanje sa sudijama, da je cak sledeci mec preskocio (zaboravio sam koji je mec bio u pitanju). Fenomenalan igrac, ali stalno prigovara sa sudijama, i kada nije faul na njega.

miki

pre 5 godina

Vladimir, 17. mart 2019 10:00

:) "F word" - jedna od najredjih reci u engleskom, nikad na filmu, u pesmama. ko izgovori pravo na elektricnu stolicu (aki ne iskljuce struju).

jokic je zasluzio iskljucenje, bilo je guranja, i grubosti, to je deo sporta. ali napreduje.

nije ovo srbija da mozes po sudiji kako ti drago. tamo je on "bog i batina", tako i treba da bude.

Kimi

pre 5 godina

I posle mi neko prica da decko s razlogom odbija reprezentaciju. Koji razlog? Karijera u ovom show programu za siroke masr? Ako je njemu draze da dozivljava ovakve stvari nego da obraduje svojh naciju onda nikada ne treba da igra za Srbiju! Keceri su male bebe za ovaj NBA danas.

bigserb

pre 5 godina

Ljudi, ko NBA dozivljava kao pravi sport, taj je u najmanju ruku naivan, da ne kazem nesto gore! Pa tamo priznaju kos posle 7 koraka, ne 2 plus sumnjivi treci, vec bukvalno posle 7 koraka, jer je zakucavanje bilo atraktivno! Taj sport u SAD je otprilike poput americkog rvanja i onih cirkuskih akrobacija koje rvaci izvode po dogovorenom scenatiju! Cilj je napraviti sou, a ne drzati se pravila, jer pravila u SAD ionako niko ne postuje!

todor

pre 5 godina

misli da ako se dohvatio all stara, moze da glumi neki autoritet na terenu. decko treba da smanji dozivljaj pod hitno...to sto ga je ove sezone krenulo u regularnon delu, ne znaci da automatski moze da se bije u reketu i vredja sudije..ma svaki put treba tehbicku da dobije...cuti i igraj bre, sto kukas ako te tuku... trpi bre

dc

pre 5 godina

pa ovde je sve cisto faul u napadu ko vrata...ne smes nekim rvackim zahvatima protivnickog igraca da ometas u borbi za loptu!

nije ovo dobro za jokica...ali shvatio je da je pogresio i izvinio se posle utakmice,iskupio se sto je pohvalno...ali faul je ocigledan i potpuno ispravna odluka sudije!

mora malo da poradi na psiholoskom planu da se kontrolise kada pogresi

Vladimir

pre 5 godina

Jokic mu vikao "fuck you", zato je bio iskljucen. Posto nije Amerikanac, ne razume koliko je tu uvredljivo za sudiju. nije podrzavam odluku, ali u Americi je zaista strasno koristiti "the F word".

Grdoje

pre 5 godina

U skladu sa pozitivnim tendencijama. Enormno placeni igraci ( menadzeri, generali) moraju da se fokusiraju na ciljeve firme koja ih toliko placa. Zamislite da bankar sa Volstrita ili general neke armije pobesni zbog toga sto ga portir nije pustio u zgradu jer nije poneo legitimaciju. I zbog toga propadne trgovanje ili neka vojna akcija.
Skoncentrises se na svoje zadatke i ne dozvolis da te ista ometa. Pogotovo ne osoba koja radi svoj posao i po pisanim pravilima.
Svadjanje sa sudijama je privilegija amatera.

ne veruj u idole

pre 5 godina

Napisa neko skoro kako je Jokic fino, dobro, benigno stvorenje, neiskvaren, miran.
Ne znam, ovo kako on reaguje, kako se braca ponasaju, deluje kao ulicno vaspitanje. No, sta ja znam, ja sam samo profesor filozofije.
Ovi momci sigurno bolje od mene znaju sta je etika, moral, kako se ponasa savremen covek.

v stepanovic

pre 5 godina

Predlazem da vlada Srbije preduzme hitne korake da zastiti 'triple dabl Jokica' kao srpski brend, a Jokica registruje kao 'nacionalno blago'. Na kraju krajeva, postaje ocigledno da mentalno zdravlje nacije zavisi od toga. Mozda bi cak postali prijatelji sa SAD.

error404

pre 5 godina

Zasluzeno iskljucenje, ono se ne govori sudiji.
Denver je dobio utakmicu, nadam se da je Jokic naucio lekciju iz ovoga.
Dolazi PO, tamo ce sve da bude intenzivnije, pamet u glavu Nikola!
(milos, 17. mart 2019 10:23) Ne izlgeda mi da je nesto naucio. Ove sezone je vec dobio iskljucenje zbog pricanje sa sudijama, da je cak sledeci mec preskocio (zaboravio sam koji je mec bio u pitanju). Fenomenalan igrac, ali stalno prigovara sa sudijama, i kada nije faul na njega.

Serpico

pre 5 godina

Cilj je napraviti sou, a ne drzati se pravila, jer pravila u SAD ionako niko ne postuje!
(bigserb, 17. mart 2019 08:21)

Hahahahaha...kritikuje jedan Srbin (doduse veliki Srbin) da se u SAD ne postuju pravila!
Eto, neka se u Srbiji i na Balkanu postuju...

miki

pre 5 godina

Vladimir, 17. mart 2019 10:00

:) "F word" - jedna od najredjih reci u engleskom, nikad na filmu, u pesmama. ko izgovori pravo na elektricnu stolicu (aki ne iskljuce struju).

jokic je zasluzio iskljucenje, bilo je guranja, i grubosti, to je deo sporta. ali napreduje.

nije ovo srbija da mozes po sudiji kako ti drago. tamo je on "bog i batina", tako i treba da bude.

milos

pre 5 godina

Zasluzeno iskljucenje, ono se ne govori sudiji.
Denver je dobio utakmicu, nadam se da je Jokic naucio lekciju iz ovoga.
Dolazi PO, tamo ce sve da bude intenzivnije, pamet u glavu Nikola!

Dalibor Banja Luka

pre 5 godina

Centar Indijane je grubo sa obe ruke odgurnuo Nikolu sa loptom i sudija nije reagovao. Nakon toga Nikola loptu dodaje Mareju, da bi poslije njegovog promasaja za 3 prilikom obostranog guranja sudija dosudio faul u napadu. Nikolina reakcije je reakcija normalne emotivne osobe jer nije fer. Morace nauciti da trpi nepravdu, jer takav je zivot.

Moljac

pre 5 godina

Jokićevo treće isključenje, i treći put Toni Braders. Podseća me na Dika Bavetu, onog što je uništavao ONE Kingse. Prvi put, slučajno. Drugi put, valjda slučajno. Treći put?

petearczv

pre 5 godina

Jokićevo treće isključenje, i treći put Toni Braders. Podseća me na Dika Bavetu, onog što je uništavao ONE Kingse. Prvi put, slučajno. Drugi put, valjda slučajno. Treći put?
(Moljac, 17. mart 2019 08:28)
. Dva puta je toni braders pise ti u tekstu ali ti kao i vecina ne citas text vec zuris da ostavis pogresan komentar

Svetolik Popadic Baćko

pre 5 godina

(Moljac, 17. mart 2019 08:28)

Kakve veze imaju oni Kingsi i ovo sada? Batalite se tih zavera protiv Srba, smesne su. Ovo je sve posledica nonsalantnog i sudjenja na osecaj. Inace ova situacija kada je iskljucen je obostrani faul, nista manje ga nije zasluzio i Jokic. Jedino ako je prso zbog nekih prethodnih situacija, nisam gledao, to je onda ok.

Nex

pre 5 godina

Kakvih sve komentara... obe tehnicke zasluzene. Gledao sam celu utakmicu, nije svirano 2 -3 faula Jokicu i jos par Milsapu. Kad je sviran faul u napadu Jokic je poceo da divlja dobio tehnicku, onda je reko sudiji u lice F**k you i dobio drugu i napolje.

зуке

pre 5 godina

Људи али ово заиста и ако је био фаул Јокића, био је минималан. Е сад замислите да се овакви фаулови свирају на свакој утакмици (а камоли играчима попут леброна, ирвинга...)...па пола играча не би ни завршило утакмицу
Са Јокићем до финала у Кини!!!

petearczv

pre 5 godina

Bas je cesta pojava da se dve tehnicke dodele u 2 sekunde ... Ja prvi put u zivotu video. Nisam gledao utakmicu, mozda je bilo nesto jos tokom meca, ali reci na osnovu ovoga da su obe zasluzene je lupetanje ...
(neko ko zna, 17. mart 2019 08:45)

Pa pre smao dva dana je pesic dobio dve tehnicke, bas mi ti gledas kosarku ako si prvi put to video...

Sir Oliver

pre 5 godina

Ма дај, за две секунде му свира две техничке, одвратни искомплексирани судија... да ли би смео Хардену овако?

Brka

pre 5 godina

Ljudi, ko NBA dozivljava kao pravi sport, taj je u najmanju ruku naivan, da ne kazem nesto gore! Pa tamo priznaju kos posle 7 koraka, ne 2 plus sumnjivi treci, vec bukvalno posle 7 koraka, jer je zakucavanje bilo atraktivno! Taj sport u SAD je otprilike poput americkog rvanja i onih cirkuskih akrobacija koje rvaci izvode po dogovorenom scenatiju! Cilj je napraviti sou, a ne drzati se pravila, jer pravila u SAD ionako niko ne postuje!
(bigserb, 17. mart 2019 08:21)

Sta ti pises decko, pojma ti nemas o kosarci, a po svemu gore napisanom bogami ni o sportu.

Pozdrav iz Minhena

pre 5 godina

Jokic mu vikao "fuck you", zato je bio iskljucen. Posto nije Amerikanac, ne razume koliko je tu uvredljivo za sudiju. nije podrzavam odluku, ali u Americi je zaista strasno koristiti "the F word".
(Vladimir, 17. mart 2019 10:00

Tako je, zato tu psovku u prosecnom filmu, da li bila komedija, drama ili deciji film cujemo bar 100puta...Jako uvredljivo...Na granici si da ides na dozivotnu kada to izgovoris.

Goran

pre 5 godina

@ dc
Jedino si u pravu što se tiče psihološkog plana,ali mi Srbi smo uglavnom takvog mentalnog sklopa,emocionalni ,eksplozivni teško trpimo nepravdu ćuteći...
Sa druge strane što se faula tiče apsolutno nisi u pravu ,jer je ovo bila klasična situacija kao npr.remplovanje u fudbalu gde se (dozvoljeno po pravilima ) koristi fizička masa i konstitucija kako bi se došlo u bolju poziciju u borbi za loptu,u tom duelu je Jokić (ponavljam,na dozvoljen način ) jednostavno nadjačao Tarnera u reketu ,i zaista je neverovatno i smešno kako je ovo sudija mogao okarakterisati kao faul u napadu ,jer ako je već i hteo svirati faul onda je trebao biti obostrani, jer se i Tarner ništa manje podjednako odgurivao i služio telesnom masom,kako bi izgurao Jokića iz reketa !

Ostin A

pre 5 godina

Ма дај, за две секунде му свира две техничке, одвратни искомплексирани судија... да ли би смео Хардену овако?
(Sir Oliver, 17. mart 2019 09:05)

Da i jeste. Isto 2x

Mi gledamo ove banana lige pa mislimo da je rasprava i vređanje sudije normalna stvar. A ovaj sudija je poznat kao jedan od najstrožih. Jedino trener ima pravo da traži reviziju odluke ili da se gleda snimak. Smatra se da dranje i psovanje udaljava i loše utiče na mlađu publiku pa su posle skandala sa Ronom Artestom, donešena pravila da sudija za svaki delić agresije van igre, može da izbaci igrača.

Ima da nauči Jokić vremenom kako se to radi od iskusnijih igrača, ali već se vidi napredak u odnosu na prošlu godinu.

spontana slucajnost

pre 5 godina

americke sudije, šala za sport. Pa kad je neko tamo vidio dobrog sudiju? Ja nisam, a gledam poodavno još od 80tih.
Ovaj je čist kompleksaš. A inače uvijek su sudije kvarile NBA. I nerijetko bih prestajao da gledam po par mjeseci da me prođe muka.

jsx

pre 5 godina

А ти би га у репрезентацију јер волиш да гледаш ове кечере, а он је један од бољих кечера.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Гиле, 17. mart 2019 08:49)
Hteo sam nesto slicno da napisem, ali nema potrebe jer je ovo bas savrseno :).

Bole

pre 5 godina

Bas je cesta pojava da se dve tehnicke dodele u 2 sekunde ... Ja prvi put u zivotu video. Nisam gledao utakmicu, mozda je bilo nesto jos tokom meca, ali reci na osnovu ovoga da su obe zasluzene je lupetanje ...

Kad kažeš sudiji f... you to i dobiješ.

Juggernaut

pre 5 godina

(bigserb, 17. mart 2019 08:21)

Izvini, profesionalni sportisto, nismo te prepoznali. Košarka u NBA je DRUGAČIJA nego evropska, igra se mnogo više utakmica, vezuju se gostovanja, tempo igre je viši. Prosek za NBA, po mom sećanju, je 100 napada po timu za 48 minuta. Kada bi se tempo Real Madrida produžio na 48 minuta, opet ne bi prešao 85 napada. U skladu s tim se koriguju i ostali aspekti igre. Ali, ideja da su utakmice dogovorene je u rangu reptila iz dalekog svemira. Da, sudije tamo greše a imaju i pravilo po kojem recimo ne sviraju korake ako igrač time nije ostvario prednost - npr. sam je u kontri. Ali, reći da se NBA igrači ne takmiče da pobede, a onda ti "američki rvači" ponize bilo koji svetski tim, pa to je više nego naivno.

neko ko zna

pre 5 godina

Zaslužene obe tehničke. Faul 50-50.
(Bole, 17. mart 2019 08:31)

Bas je cesta pojava da se dve tehnicke dodele u 2 sekunde ... Ja prvi put u zivotu video. Nisam gledao utakmicu, mozda je bilo nesto jos tokom meca, ali reci na osnovu ovoga da su obe zasluzene je lupetanje ...

Spanija -Hrvatska 6:0!!!!

pre 5 godina

Hahahahaha...kritikuje jedan Srbin (doduse veliki Srbin) da se u SAD ne postuju pravila! 
Eto, neka se u Srbiji i na Balkanu postuju...
(Serpico, 17. mart 2019 09:02)

hahahahaaa....idi procitaj kako se Kari zalio sto njemu sviraju korake, a Hardenu ne...pa onda nesto progovori.

Гиле

pre 5 godina

I posle mi neko prica da decko s razlogom odbija reprezentaciju. Koji razlog? Karijera u ovom show programu za siroke masr? Ako je njemu draze da dozivljava ovakve stvari nego da obraduje svojh naciju onda nikada ne treba da igra za Srbiju! Keceri su male bebe za ovaj NBA danas.
(Kimi, 17. mart 2019 08:33)
А ти би га у репрезентацију јер волиш да гледаш ове кечере, а он је један од бољих кечера.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Skandalozno sudjenje
Nebitno oko iskljucenja Jokica
Mada je i to diskrminacija
Treci put ga iskljucuju za godinu dana koliko vec
Lebrona jednom za 15 godina, a stalno se dere na sudije
Kris Pol, Harden, Dramond itd se unose sudijama u lice i ne dobijaju iskljucenja
Toliko o toj cuvenoj americkoj "demokratiji"
Plamli skoci covek ofanzivni skok, zakaci slucajno lika po ramenu i glavi u doskoku
Totalno nenamerno, popije namernu e svasta
17 bacanja Indijani dali u zadnjoj cetvrtini
Nisam gledao skoro utakmicu gde su sudije toliko ocigledno htele da ostete jedan tim
Zasto, pitaj Boga
Toni braca mrze Jokica i to je ocigledno
Uvek mu daju brdo ofanzivnih faulova
Tiki taka defanzivnih faulova, korake mu sude neke bezveze, kad bi sudili ono korake u NBA pola napada bi bili koraci
Uzas sta su radile sudije Denveru

ko je ovde lud

pre 5 godina

Gledao sam tekmu. Krenuo sam na twitteru da komentarišem o sudiji Tony Brothers mnogo pre isključenja, definitivno sinoć najbolji igrač indijane je bio sudija Tony Brothers.
Ja vidim 2 opcije.
Da krenemo da svi redom koji imaju League pass da redom cancelujemo subscription i da svi pređemo na reddit, kada bi to uradio 20 hiljada denverovih navijača i svih koji nisu zadovoljni suđenjem u ligi, očas posla bi celu sudijsku organizaciju promenili.
Suđenje je u najmanju ruku bilo. skandalozno.

Juggernaut

pre 5 godina

(dc, 17. mart 2019 08:55)

U ovom konkrentom slučaju, meni deluje kao obostrani faul. Ali, ne može se posmatrati ova situacija izolovano. U 4. četvrtini je bilo 6-7 problematičnih situacija, nepostojećih faulova sviranih Denveru. Zamisli da si na terenu, i u 10 odbrana i napada tvog tima, sviraju ti 5 nepostojećih faulova. Sve isti sudija. Kako da reaguješ? Ovaj sudija je već 2x izbacivao Jokića. To piše po američkim forumima, nije "zavera protiv Srba", već lik ima ego-trip, npr. i na Ibaku iz Toronta ima pik. Nađi na netu celu 4. četvrtinu, pogledaj polako, pa mi onda pričaj o "psihološkom planu".

Igor

pre 5 godina

Jokic mu vikao "fuck you", zato je bio iskljucen. Posto nije Amerikanac, ne razume koliko je tu uvredljivo za sudiju. nije podrzavam odluku, ali u Americi je zaista strasno koristiti "the F word".
(Vladimir, 17. mart 2019 10:00)
Ti si Ameriku onda video na slikama samo. Crno-belim.

Туп туп

pre 5 godina

Ali ladno je igrac Pejsersa lupio sudiju po guzi. Zar to nije seksualno uznemiravanje?
(Bole, 17. mart 2019 09:24)
На судији је да процени. Можда је судији био баш пријатан гест.

Milan

pre 5 godina

@Ne veruj u idole

Bravo! To sto si profesor filozofije bez sumnje znaci da poznajes ljudsku psihu, etiku i moral do srzi. Cestitam ti na tituli, dici se njom, evo ti si moj idol od danas.

Juggernaut

pre 5 godina

(Nex, 17. mart 2019 09:28)

Uz to što si naveo, bio je bar još nepostojeći namerni Plamliju, i nepostojeći faul u odbrani Mariju i još jedan čudan odbrambeni faul Plamliju. Dakle, 7-8 totalnih sudijskih grešaka, sve na štetu Denvera, u 4. četvrtini tesne utakmice. Uvek isti sudija - Toni Bradrs. Poklonjeno 7-8 poseda Indijani... pa nek je i pola od toga. Slučajno?

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Što ste zapeli sa tim tuširanjem, možda se čovek nije tuširao. Možda je odmah otišao na pivo.
(Saša, 17. mart 2019 08:19)
Na Koka kolu...prati malo. U stvari, ne znam kako to sad ide, posto igra u Pepsi areni...mozda je zato nervozan.

Dragan Feliks

pre 5 godina

Jokić mora da nauči kako sa kontroliše emocije. Ali to je lako reći, jer ko god se bavio sportom zna koliko nepravda ume da izbaci čoveka iz koloseka. Ovde je situacija kod dosuđivanja faula Jokiću samo kulminacija, jer je ovaj sudija i nekoliko prethodnih utakmica bio tendeciozan i prema Jokiću i prema Denveru, a večeras posebno u poslednjoj četvrtini kada je imao nekoliko diskutabilnih odluka, a pogotovo što nekoliko sekundi ranije nije svirao očigledan faul ( udaranje ) nad jokićem ( dešava se bukvalno na metar od njega) pre dodavanja Mareju, a potom po pravilima dozvoljenu borbu za bolju poziciju okarakterisao kao faul jokića, iako je lopta bila najmanje tri metra od protivničkogigrača. Reakcija Jokića neprimerena a on jedva dočekao da mu dosudi tehničku a zatim i drugu isključujuću. I nije se tu zaustavio već je u jednom od narednih napada Hernangomezu dosudio izmišljeni faul u napadu, da bi napokon zažmurio na oba oka i ,,prevideo,, izuzetno jak kontakt nad Milsapom kod pobedničkog koša. Slučajno ili ne , ne znam , ali mi se čini da je tip sigurno ego manijak, a možda čak i pomalo rasista,

ElHombre

pre 5 godina

Nikola izgubio zivce jer taj sudija nema pojma ali mu je dao razlog da ga izbaci u isto vreme i time ga je sudija u nekom svom svetu "nadmudrio".

Jedino mi je cudno to sto i komentator kaze da taj sudija ne voli Nikolu i to je sad kao sasvim ok? Onda znamo zasto i Nikola ne voli njega mozda, reakcija na loseg sudiju.

Ceger

pre 5 godina

Ne izlgeda mi da je nesto naucio. Ove sezone je vec dobio iskljucenje zbog pricanje sa sudijama, da je cak sledeci mec preskocio (zaboravio sam koji je mec bio u pitanju). Fenomenalan igrac, ali stalno prigovara sa sudijama, i kada nije faul na njega.
(error404, 17. mart 2019 10:43

Nije preskocio mec zbog prigovaranja sudiji, nego sto je ustao sa klupe i usao u teren prilikom obracuna plamlija sa protivnickim igracem. Da se zna