Petak, 22.02.2019.

09:30

"Kakav potez Bogdanovića, Durent deluje sluđeno"

Sakramento Kingsi nisu uspeli da pobede Golden Stejt Voriorse, ali je Bogdan Bogdanović bio odličan protiv NBA šampiona.

Izvor: A. Kovaèeviæ

"Kakav potez Bogdanoviæa, Durent deluje sluðeno" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

www.com

pre 5 godina

BB je napredovao. Odlicno probija u reketu, vodi loptu, dribla. Na ovom snimku je primer gde prolazi pored dvojice i poentira. Ne moze sada neko da tvrdi da je to nista? Drugo, ovo je druga utakmica gde gube sa 2 kosa i to od sampiona? Jasno je da su Kingsi nezgodni za GS. Jedino sto BB mora da resi to je sut za 3. Neki problem postoji i mislim da je bolje sutirao prosle sezone ali za NBA i ovo je dobro. Sumnjam da mu neko u klubu zamera na sutu osim na ovom forumu. Na kraju, nije on Kari da pogodi 10 puta za 3 a da sutira 2 puta za 2? Niti bi BB sutirao 10 puta na mecu za 3.

lazo

pre 5 godina

Nema sta ljudi, sta ceka Perez? On treba kupiti Bogdana Bogdanovica i nek Smodricem osvoji LS, zamislite napad Bogdanovic, Vaskez i Benzema!

MilosBGD

pre 5 godina

@willywonka

Prvo sam se slatko nasmejao, ali mi pade na pamet zašto bi neko toliko glup komentar dao pa sam malo guglao. Ono jest glup komentar u svakom slučaju, jer Durent svakako nije prijavljivao lažnu visinu kako bi igrao na drugoj poziciji, ali je stvarno prijavljivao lažnu visinu godinama:

https://www.cbssports.com/nba/news/the-great-debate-is-over-kevin-durant-finally-admitted-his-real-height/

dragan

pre 5 godina

Ovde jos ima onih sto misle da nasa ekipa sa sve najbokjim igracima moze da dobije drim tim 😁😁

Pa ameri ako posalju drugu petorku skakace nam po glavama i imace +40 bez da se oznoje.

Nama ni 10 Jokica i 20 Bogija ne moze da pomogne protiv njih.

Mirko

pre 5 godina

@bobi i ostali koji mislite da govorimo o Bogdanu ovako zato što je igrao za Partizan. Đorđević, Divac, Danilović su legende a Bogdan je prosječan igrač. Jel sad šta jasnije?

RSB

pre 5 godina

Samo cepaj Bogdane, pravi Zvezdasi su uz tebe.Nisam od onih kome drugi kroje misljenje.Ne smeta mi zdrava konkurencija izmedju Partizana i Zvezde,ni momci koji ginu za Srbiju ma kojih boja bili(Macvan,Bogdan,Lucic...) ali mi smeta da aplaudiram Covicu.Eto ja sam lazni navijac a vi "verni" navijaci vidite gde nam je klub.Ukaljali smo ime Radivoja Koraca,odlukom jednog coveka.Covic i Tomic su krivci za poraz a ne neko drugi i ne bezi se sa postolja,nismo mi hrvati.NAPRED SRBIJA,NAPRED ZVEZDA

Powerslave

pre 5 godina

Ja videh da je on dvaput provozao Durenta, ne jednom.
Kao što rekoh pre neki dan (kad su igrali sa Denverom) Bogdan osim šuta koji je već neko vreme u krizi ima apsolutno sve.
Odbranu, kontrolu lopte, čitanje igre, košarkašku inteligenciju, dodavanje, skill set da igra od 1 do 3.
Kad bi stabilizovao šut dečko bi lagano bio All Star da kojim slučajem igra na istoku.

bobi

pre 5 godina

Au koliko negativnih komentara za Bogija!? Koje je to klubaško sektaštvo zavladalo... Pa pljuvačina po Đorđeviću na drugim vestima?! Šta li je vama Bogi onda radio kao igrač u Srbiji, čim ga toliko "volite"? O Saletovoj karijeri i "trojkama" da ne pričam, gadan smo narod definitivno.

realnooo

pre 5 godina

@Blue_skin A ti si gledao celu utakmicu??? Na durentovom highlights videu ne postoji ni jedna jedina situacija gde je durent blokirao bogdana... a ti verovatno nista nisi slagao ipak si odgledao ceo mec za razliku od nas koji gledamo samo highlights :D

BojanNS

pre 5 godina

@Blue_skin
Nad kim je imao 7 blokada? Ako nisi gledao utakmicu pogledaj https://www.youtube.com/watch?v=bl_OwIlMiA0 pa onda nesto pricaj.
Mada vecina tih blokova su meni vise ukradene lopte nego blokade.

pinokio

pre 5 godina

o kakvom nivou vi pricate ovde ljudi... snalazi se nekako bogdan u nba, ali prosecan je igrac. odgledajte prvo celu utakmicu, a ne samo 'highlights. imao je dobre prodore i pametnije je odigrao ovu utakmicu nego prosle, ali nema konstantnost. bice nam potreban na SP svakako, ali njegovi neuspeli i nekad previse smesni i rizicni pokusaji nas mogu odvesti u propast. i naravno, bez jokica tesko da cemo nesto da uradimo... protiv estonijen su lepo pokazali kolikon ne mogu da se saberu.

Boris

pre 5 godina

ovaj Djurent koji ga je čuvao sinoć i koji vam je mnogima ispao smiješan u par navrata jer ga je Bogdan "promiješao" nekoliko puta, imao je 7 blokada. Nad kime? Pogađate li? E sad, ako se uzme da je GS pobijedio 2p razlike, kapirate li da je lično Djurent svojom odbranom na Bogdanu, a koja vam izgleda smiješno u odnosu na Bogdanovu napadačku klasu, dobio utakmicu? Jer da je imao "svega" 5 blokada MANJE na Bogdanu, Sakramento bi ih dobio u gostima...
(Blue_skin, 22. februar 2019 14:59)

Druže, niko ne upoređuje Bogdana sa Durentom, ali mi nije jasno kako da je imao 5 blokada manje na Bogdanu??? Znači -5 blokada? Pošto je sve blokade imao na Begliju i Hildu...

Blue_skin

pre 5 godina

Iskreno mi je drag Bogdan, jedan od najdražih sportista uopšte, kamoli košarkaša. Ipak, nakon što sam pročitao ove komentare u kojima su mišljenja i likovanja ljudi koji su odgledali svega 2 minuta hajlajta u kojim su smješteni Bogdanovih 14p i 6 asistencija, moram da vam kažem: ovaj Djurent koji ga je čuvao sinoć i koji vam je mnogima ispao smiješan u par navrata jer ga je Bogdan "promiješao" nekoliko puta, imao je 7 blokada. Nad kime? Pogađate li? E sad, ako se uzme da je GS pobijedio 2p razlike, kapirate li da je lično Djurent svojom odbranom na Bogdanu, a koja vam izgleda smiješno u odnosu na Bogdanovu napadačku klasu, dobio utakmicu? Jer da je imao "svega" 5 blokada MANJE na Bogdanu, Sakramento bi ih dobio u gostima. I da, Bogdanu želim da makar jedne sezone postigne ono što mali Dončić radi kao ruki, s 19 godina, pa da ga i ja s vama dižem u nebo. Do tad, fino je vaspitan momak, odličan košarkaš, ali ajde da se ga ne dižemo do nivoa na kojem se "sprda" s jednim Djurantom, ok? :)

nepristojni deo

pre 5 godina

Kada vidim kako lepo i zrelo igra Bogi,ni najmanje se ne sekiram da li ce Jokara igrati ili ne na SveCkom,samo da nam dr.Bogi bude zdrav i spreman!
(Zlatiborac prsutar, 22. februar 2019 09:55)

Pod uslovom se uopšte kvalifikujemo.

očigledno

pre 5 godina

Da, ako prijave da je 210 nece mu dozvoliti da igra trojku hahahahahahahahhahahahaha, pobogu ko sve ovde komentarise...
(Kukatilo, 22. februar 2019 11:15)

U pravu je covek i Ben Simons je prijavljen sa 180cm, da bi mogao da igra pleja...

tocka

pre 5 godina

шта му је са шутом?! испаде да је најбоље у каријери шутирао са 19 година. да почне да убацује тројке, то је игра на ол стар нивоу. не капирам. посебно јер се ради о рођеном шутеру
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (веверица, 22. februar 2019 10:09)
Ne lezi mu kada protivnička ekipa ne igra odbranu, jer se zna da u NBA odbranu ne igraju. On mora bar tri dlakava belca da ima oko sebe kada gadja tricu, tako je navikao.

911

pre 5 godina

sa ovakvim odbranama ja bih davao po 20p. regular season je uzas
(dare, 22. februar 2019 10:42)
Hahahaha, nebi mogao da dobaciš do koša srećo

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Gde se moze pogledati taj potez? ovaj video gledao jutros nema neki spektakularan
(MarS, 22. februar 2019 11:34)

Recimo na 0:21 i 1:17. Izvozao ga je kao malo dete. Kao da igra protiv mene,a ne protiv Durenta.

Mirko

pre 5 godina

Bogi je dao jednu spektakularnu trojku protiv Grka. Srbija je doduše izgubila i ostale šuteve je mahom promašio ali ta jedna je bila krasna :-)
(ovo pokušavam kopirati novinare naklonjene vječnoj zvijezdi u usponu)

Badi Hild

pre 5 godina

Nije Boca mozda po procentima konstantan suter, ali ga cenim sto je hrabar, uzima odgovornost i sutne kad niko ne sme, kad je gusto. Ima herca, kao Teo.

Pseudoharms

pre 5 godina

Kod nas uvek postoje dezurni kontrasi. BB je daleko od all star nivoa, sto ne znaci da jednog dana nece biti. Meni se svidja kako igra, uglavnom je odmeren, sve vise igra pametno i razigrava. I igrace u NBA jos 10 sezona.

kimi

pre 5 godina

Bjelica kao Teo u Klipersima, sve manja minutaza pa na kraju klupa.
Pored Divca i Pedje je ladno dozvolio da ispadne iz rotacije.
Jednostavno nije za NBA i bilo bi dobro da se od naredne sezone vrati u Evropu.

truth

pre 5 godina

Bogdan je onu ekipu koja je juce izgubila od Estonije doveo do finala Evropskog prvenstva a sa Teodosicem magijom ne mozemo Estoniju da dobijemo... Eto to Vam je otprilike razlika izmedju njih dvojice, i ove iz predgradja koji osporavaju Bogdana bih napomenuo da je u svojoj ruki i u svojoj drugoj sezoni bio na All star vikendu tako da ono gledajte Branka Lazica i mislite da je to kosarka sta da vam kazem...

neko

pre 5 godina

Bogdanovic je posle Jokica nas najbolji igrac trenutno - bez ikakve dileme. Posle njega su po mom misljenju Bjelica, pa Bobi i Teo. Onda svi ostali... Milosavljevic, Nedovic, Lucic, Kalinic, Kuzmic, svi oni mogu da odigraju dobro i super su igraci, ail NBA je ove momke ocvrsnula, igraju jace, brze, sa manje gresaka. Ipak tamo igraju sa zverima i mislim da je to presudno... Kamo srece da se skupe svi za reprezentaciju i onda u finalu SP ili OI pokazemo amerima sta znamo. Mislim da ce razliku u odnosu na prethodna dva okrsaja napraviti upravo nasi NBA igraci koji ce sada bez straha i respekta pokazati zube americkim zvezdama.

Kukatilo

pre 5 godina

Bogdanović je odigrao u skladu sa svojim mogućnostima, tu je on negdje na 15 poena, solidno, ali ništa više od toga. 
Kažu da Durantula krije stvarnu visinu, visok je preko 210 cm, a prijavljen na 206, ima dugačke ruke i teško je šutati preko njega, ali zato se može proći u driblingu, što je Bogdan veoma dobro i radio. Durant je uvijek htio igrati trojku i nije htio da ga stave na četvorku, pa zato nije prava visina prijavljena. Tako kažu pouzdani izvori.
(WillyWonka, 22. februar 2019 10:18)

Da, ako prijave da je 210 nece mu dozvoliti da igra trojku hahahahahahahahhahahahaha, pobogu ko sve ovde komentarise...

GoldStandard

pre 5 godina

Samo ga vi pljujte, decko je uvek igrao za reprezentaciju kao Bodiroga nekada. Nadam se da ce odbiti da igra ovog puta i da ce doci neki levi igraci pa cete onda moci da uzivate u kosarci. Bitno je da dobri div razbija i kad ne igra i da je uvek najbolji u reprezentaciji.

Kukatilo

pre 5 godina

Jokiću čitaj ovo pa dodji da igraš za reprezentaciju. Odigraš jednu lošu partiju i prozivaju te godinama neki mučenici što čekaju da im mama plati internet. Zaobidji Jokiću reprezentaciju i uživaj u životu, ko bi ti hvala rekao ionako
(Deki, 22. februar 2019 10:20)

Napisao je covek, 27% za 3 u reprezentaciji. Bek suter.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Rodjeni suter???
Za reprezentaciju Bogdan u karijeri sutira 27% za 3 ejjjjj!!!! U nba je na 33% medju slabijim suterima na svojoj poziciji...
Ja jos od 2015 pricam da je izuzetno nekonstantan suter nema mekanu ruku, all around igrac ali nije suter zapamtite to vise!!!
(Marko, 22. februar 2019 10:30) # Link komentara

Koliko ste neki klupski ostrasceni i pokvareni
Ne razumem, za reprezentaciju mu navodis statistiku za celokupne nastupe, a za NBA mu navodis trenutno?
Sto onda ne napises da ima 37% trojku u NBA karijeri?
Sto je dosta iznad proseka NBA? 37% trojka u NBA je skroz solidna trojka
A on moze i bolje, decko je tek na pola karijere
Navodis mu neke procente za reprezentaciju gde ih ima i bas kad je bio jako mlad. Decko je tek sada usao u prajm i kad neko izvoza Duranta ovako par puta onda je stvarno jadno ovakog kosarkasa osporavati
Btw ja sam Zvezdas ali vi niste normalni sta pisete, Bogdan je igracina i jos ce bolji biti

WillyWonka

pre 5 godina

Bogdanović je odigrao u skladu sa svojim mogućnostima, tu je on negdje na 15 poena, solidno, ali ništa više od toga.
Kažu da Durantula krije stvarnu visinu, visok je preko 210 cm, a prijavljen na 206, ima dugačke ruke i teško je šutati preko njega, ali zato se može proći u driblingu, što je Bogdan veoma dobro i radio. Durant je uvijek htio igrati trojku i nije htio da ga stave na četvorku, pa zato nije prava visina prijavljena. Tako kažu pouzdani izvori.

веверица

pre 5 godina

шта му је са шутом?! испаде да је најбоље у каријери шутирао са 19 година. да почне да убацује тројке, то је игра на ол стар нивоу. не капирам. посебно јер се ради о рођеном шутеру

Marko

pre 5 godina

Rodjeni suter???
Za reprezentaciju Bogdan u karijeri sutira 27% za 3 ejjjjj!!!! U nba je na 33% medju slabijim suterima na svojoj poziciji...
Ja jos od 2015 pricam da je izuzetno nekonstantan suter nema mekanu ruku, all around igrac ali nije suter zapamtite to vise!!!

kaokakao

pre 5 godina

Sut za tri sve gori. Od nekoga ko je imao sut blizu 40 posto,sto odlikuje vrhunske sutere, on je sve blize nekom sutu od 30 posto uspjesnosti. Trenutno 33, sa stalnom tendencijom pada.

Deki

pre 5 godina

Zato u finalu protiv Durenta 0/8 trojke.
(goran, 22. februar 2019 10:13)
Jokiću čitaj ovo pa dodji da igraš za reprezentaciju. Odigraš jednu lošu partiju i prozivaju te godinama neki mučenici što čekaju da im mama plati internet. Zaobidji Jokiću reprezentaciju i uživaj u životu, ko bi ti hvala rekao ionako

Kukatilo

pre 5 godina

шта му је са шутом?! испаде да је најбоље у каријери шутирао са 19 година. да почне да убацује тројке, то је игра на ол стар нивоу. не капирам. посебно јер се ради о рођеном шутеру
(веверица, 22. februar 2019 10:09)

Pazi, nije problem sto si ti poverovao da je on suter, nego sto se on primio...

Leteći veverac

pre 5 godina

Дурент није могао да заспи ноћас због потеза.
(Miroslav, 22. februar 2019 09:36)

Ti od juna 2014. još uvek ne spavaš mirno mukice... :D

Zlatiborac prsutar

pre 5 godina

Kada vidim kako lepo i zrelo igra Bogi,ni najmanje se ne sekiram da li ce Jokara igrati ili ne na SveCkom,samo da nam dr.Bogi bude zdrav i spreman!

веверица

pre 5 godina

шта му је са шутом?! испаде да је најбоље у каријери шутирао са 19 година. да почне да убацује тројке, то је игра на ол стар нивоу. не капирам. посебно јер се ради о рођеном шутеру

Zlatiborac prsutar

pre 5 godina

Kada vidim kako lepo i zrelo igra Bogi,ni najmanje se ne sekiram da li ce Jokara igrati ili ne na SveCkom,samo da nam dr.Bogi bude zdrav i spreman!

Leteći veverac

pre 5 godina

Дурент није могао да заспи ноћас због потеза.
(Miroslav, 22. februar 2019 09:36)

Ti od juna 2014. još uvek ne spavaš mirno mukice... :D

Dragan-Borca

pre 5 godina

Rodjeni suter???
Za reprezentaciju Bogdan u karijeri sutira 27% za 3 ejjjjj!!!! U nba je na 33% medju slabijim suterima na svojoj poziciji...
Ja jos od 2015 pricam da je izuzetno nekonstantan suter nema mekanu ruku, all around igrac ali nije suter zapamtite to vise!!!
(Marko, 22. februar 2019 10:30) # Link komentara

Koliko ste neki klupski ostrasceni i pokvareni
Ne razumem, za reprezentaciju mu navodis statistiku za celokupne nastupe, a za NBA mu navodis trenutno?
Sto onda ne napises da ima 37% trojku u NBA karijeri?
Sto je dosta iznad proseka NBA? 37% trojka u NBA je skroz solidna trojka
A on moze i bolje, decko je tek na pola karijere
Navodis mu neke procente za reprezentaciju gde ih ima i bas kad je bio jako mlad. Decko je tek sada usao u prajm i kad neko izvoza Duranta ovako par puta onda je stvarno jadno ovakog kosarkasa osporavati
Btw ja sam Zvezdas ali vi niste normalni sta pisete, Bogdan je igracina i jos ce bolji biti

Kukatilo

pre 5 godina

Bogdanović je odigrao u skladu sa svojim mogućnostima, tu je on negdje na 15 poena, solidno, ali ništa više od toga. 
Kažu da Durantula krije stvarnu visinu, visok je preko 210 cm, a prijavljen na 206, ima dugačke ruke i teško je šutati preko njega, ali zato se može proći u driblingu, što je Bogdan veoma dobro i radio. Durant je uvijek htio igrati trojku i nije htio da ga stave na četvorku, pa zato nije prava visina prijavljena. Tako kažu pouzdani izvori.
(WillyWonka, 22. februar 2019 10:18)

Da, ako prijave da je 210 nece mu dozvoliti da igra trojku hahahahahahahahhahahahaha, pobogu ko sve ovde komentarise...

Deki

pre 5 godina

Zato u finalu protiv Durenta 0/8 trojke.
(goran, 22. februar 2019 10:13)
Jokiću čitaj ovo pa dodji da igraš za reprezentaciju. Odigraš jednu lošu partiju i prozivaju te godinama neki mučenici što čekaju da im mama plati internet. Zaobidji Jokiću reprezentaciju i uživaj u životu, ko bi ti hvala rekao ionako

GoldStandard

pre 5 godina

Samo ga vi pljujte, decko je uvek igrao za reprezentaciju kao Bodiroga nekada. Nadam se da ce odbiti da igra ovog puta i da ce doci neki levi igraci pa cete onda moci da uzivate u kosarci. Bitno je da dobri div razbija i kad ne igra i da je uvek najbolji u reprezentaciji.

truth

pre 5 godina

Bogdan je onu ekipu koja je juce izgubila od Estonije doveo do finala Evropskog prvenstva a sa Teodosicem magijom ne mozemo Estoniju da dobijemo... Eto to Vam je otprilike razlika izmedju njih dvojice, i ove iz predgradja koji osporavaju Bogdana bih napomenuo da je u svojoj ruki i u svojoj drugoj sezoni bio na All star vikendu tako da ono gledajte Branka Lazica i mislite da je to kosarka sta da vam kazem...

bobi

pre 5 godina

Au koliko negativnih komentara za Bogija!? Koje je to klubaško sektaštvo zavladalo... Pa pljuvačina po Đorđeviću na drugim vestima?! Šta li je vama Bogi onda radio kao igrač u Srbiji, čim ga toliko "volite"? O Saletovoj karijeri i "trojkama" da ne pričam, gadan smo narod definitivno.

Kukatilo

pre 5 godina

шта му је са шутом?! испаде да је најбоље у каријери шутирао са 19 година. да почне да убацује тројке, то је игра на ол стар нивоу. не капирам. посебно јер се ради о рођеном шутеру
(веверица, 22. februar 2019 10:09)

Pazi, nije problem sto si ti poverovao da je on suter, nego sto se on primio...

neko

pre 5 godina

Bogdanovic je posle Jokica nas najbolji igrac trenutno - bez ikakve dileme. Posle njega su po mom misljenju Bjelica, pa Bobi i Teo. Onda svi ostali... Milosavljevic, Nedovic, Lucic, Kalinic, Kuzmic, svi oni mogu da odigraju dobro i super su igraci, ail NBA je ove momke ocvrsnula, igraju jace, brze, sa manje gresaka. Ipak tamo igraju sa zverima i mislim da je to presudno... Kamo srece da se skupe svi za reprezentaciju i onda u finalu SP ili OI pokazemo amerima sta znamo. Mislim da ce razliku u odnosu na prethodna dva okrsaja napraviti upravo nasi NBA igraci koji ce sada bez straha i respekta pokazati zube americkim zvezdama.

911

pre 5 godina

sa ovakvim odbranama ja bih davao po 20p. regular season je uzas
(dare, 22. februar 2019 10:42)
Hahahaha, nebi mogao da dobaciš do koša srećo

Marko

pre 5 godina

Rodjeni suter???
Za reprezentaciju Bogdan u karijeri sutira 27% za 3 ejjjjj!!!! U nba je na 33% medju slabijim suterima na svojoj poziciji...
Ja jos od 2015 pricam da je izuzetno nekonstantan suter nema mekanu ruku, all around igrac ali nije suter zapamtite to vise!!!

tocka

pre 5 godina

шта му је са шутом?! испаде да је најбоље у каријери шутирао са 19 година. да почне да убацује тројке, то је игра на ол стар нивоу. не капирам. посебно јер се ради о рођеном шутеру
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (веверица, 22. februar 2019 10:09)
Ne lezi mu kada protivnička ekipa ne igra odbranu, jer se zna da u NBA odbranu ne igraju. On mora bar tri dlakava belca da ima oko sebe kada gadja tricu, tako je navikao.

Pseudoharms

pre 5 godina

Kod nas uvek postoje dezurni kontrasi. BB je daleko od all star nivoa, sto ne znaci da jednog dana nece biti. Meni se svidja kako igra, uglavnom je odmeren, sve vise igra pametno i razigrava. I igrace u NBA jos 10 sezona.

kaokakao

pre 5 godina

Sut za tri sve gori. Od nekoga ko je imao sut blizu 40 posto,sto odlikuje vrhunske sutere, on je sve blize nekom sutu od 30 posto uspjesnosti. Trenutno 33, sa stalnom tendencijom pada.

nepristojni deo

pre 5 godina

Kada vidim kako lepo i zrelo igra Bogi,ni najmanje se ne sekiram da li ce Jokara igrati ili ne na SveCkom,samo da nam dr.Bogi bude zdrav i spreman!
(Zlatiborac prsutar, 22. februar 2019 09:55)

Pod uslovom se uopšte kvalifikujemo.

Boris

pre 5 godina

ovaj Djurent koji ga je čuvao sinoć i koji vam je mnogima ispao smiješan u par navrata jer ga je Bogdan "promiješao" nekoliko puta, imao je 7 blokada. Nad kime? Pogađate li? E sad, ako se uzme da je GS pobijedio 2p razlike, kapirate li da je lično Djurent svojom odbranom na Bogdanu, a koja vam izgleda smiješno u odnosu na Bogdanovu napadačku klasu, dobio utakmicu? Jer da je imao "svega" 5 blokada MANJE na Bogdanu, Sakramento bi ih dobio u gostima...
(Blue_skin, 22. februar 2019 14:59)

Druže, niko ne upoređuje Bogdana sa Durentom, ali mi nije jasno kako da je imao 5 blokada manje na Bogdanu??? Znači -5 blokada? Pošto je sve blokade imao na Begliju i Hildu...

Badi Hild

pre 5 godina

Nije Boca mozda po procentima konstantan suter, ali ga cenim sto je hrabar, uzima odgovornost i sutne kad niko ne sme, kad je gusto. Ima herca, kao Teo.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Gde se moze pogledati taj potez? ovaj video gledao jutros nema neki spektakularan
(MarS, 22. februar 2019 11:34)

Recimo na 0:21 i 1:17. Izvozao ga je kao malo dete. Kao da igra protiv mene,a ne protiv Durenta.

Mirko

pre 5 godina

Bogi je dao jednu spektakularnu trojku protiv Grka. Srbija je doduše izgubila i ostale šuteve je mahom promašio ali ta jedna je bila krasna :-)
(ovo pokušavam kopirati novinare naklonjene vječnoj zvijezdi u usponu)

Kukatilo

pre 5 godina

Jokiću čitaj ovo pa dodji da igraš za reprezentaciju. Odigraš jednu lošu partiju i prozivaju te godinama neki mučenici što čekaju da im mama plati internet. Zaobidji Jokiću reprezentaciju i uživaj u životu, ko bi ti hvala rekao ionako
(Deki, 22. februar 2019 10:20)

Napisao je covek, 27% za 3 u reprezentaciji. Bek suter.

kimi

pre 5 godina

Bjelica kao Teo u Klipersima, sve manja minutaza pa na kraju klupa.
Pored Divca i Pedje je ladno dozvolio da ispadne iz rotacije.
Jednostavno nije za NBA i bilo bi dobro da se od naredne sezone vrati u Evropu.

RSB

pre 5 godina

Samo cepaj Bogdane, pravi Zvezdasi su uz tebe.Nisam od onih kome drugi kroje misljenje.Ne smeta mi zdrava konkurencija izmedju Partizana i Zvezde,ni momci koji ginu za Srbiju ma kojih boja bili(Macvan,Bogdan,Lucic...) ali mi smeta da aplaudiram Covicu.Eto ja sam lazni navijac a vi "verni" navijaci vidite gde nam je klub.Ukaljali smo ime Radivoja Koraca,odlukom jednog coveka.Covic i Tomic su krivci za poraz a ne neko drugi i ne bezi se sa postolja,nismo mi hrvati.NAPRED SRBIJA,NAPRED ZVEZDA

očigledno

pre 5 godina

Da, ako prijave da je 210 nece mu dozvoliti da igra trojku hahahahahahahahhahahahaha, pobogu ko sve ovde komentarise...
(Kukatilo, 22. februar 2019 11:15)

U pravu je covek i Ben Simons je prijavljen sa 180cm, da bi mogao da igra pleja...

Blue_skin

pre 5 godina

Iskreno mi je drag Bogdan, jedan od najdražih sportista uopšte, kamoli košarkaša. Ipak, nakon što sam pročitao ove komentare u kojima su mišljenja i likovanja ljudi koji su odgledali svega 2 minuta hajlajta u kojim su smješteni Bogdanovih 14p i 6 asistencija, moram da vam kažem: ovaj Djurent koji ga je čuvao sinoć i koji vam je mnogima ispao smiješan u par navrata jer ga je Bogdan "promiješao" nekoliko puta, imao je 7 blokada. Nad kime? Pogađate li? E sad, ako se uzme da je GS pobijedio 2p razlike, kapirate li da je lično Djurent svojom odbranom na Bogdanu, a koja vam izgleda smiješno u odnosu na Bogdanovu napadačku klasu, dobio utakmicu? Jer da je imao "svega" 5 blokada MANJE na Bogdanu, Sakramento bi ih dobio u gostima. I da, Bogdanu želim da makar jedne sezone postigne ono što mali Dončić radi kao ruki, s 19 godina, pa da ga i ja s vama dižem u nebo. Do tad, fino je vaspitan momak, odličan košarkaš, ali ajde da se ga ne dižemo do nivoa na kojem se "sprda" s jednim Djurantom, ok? :)

WillyWonka

pre 5 godina

Bogdanović je odigrao u skladu sa svojim mogućnostima, tu je on negdje na 15 poena, solidno, ali ništa više od toga.
Kažu da Durantula krije stvarnu visinu, visok je preko 210 cm, a prijavljen na 206, ima dugačke ruke i teško je šutati preko njega, ali zato se može proći u driblingu, što je Bogdan veoma dobro i radio. Durant je uvijek htio igrati trojku i nije htio da ga stave na četvorku, pa zato nije prava visina prijavljena. Tako kažu pouzdani izvori.

realnooo

pre 5 godina

@Blue_skin A ti si gledao celu utakmicu??? Na durentovom highlights videu ne postoji ni jedna jedina situacija gde je durent blokirao bogdana... a ti verovatno nista nisi slagao ipak si odgledao ceo mec za razliku od nas koji gledamo samo highlights :D

Powerslave

pre 5 godina

Ja videh da je on dvaput provozao Durenta, ne jednom.
Kao što rekoh pre neki dan (kad su igrali sa Denverom) Bogdan osim šuta koji je već neko vreme u krizi ima apsolutno sve.
Odbranu, kontrolu lopte, čitanje igre, košarkašku inteligenciju, dodavanje, skill set da igra od 1 do 3.
Kad bi stabilizovao šut dečko bi lagano bio All Star da kojim slučajem igra na istoku.

pinokio

pre 5 godina

o kakvom nivou vi pricate ovde ljudi... snalazi se nekako bogdan u nba, ali prosecan je igrac. odgledajte prvo celu utakmicu, a ne samo 'highlights. imao je dobre prodore i pametnije je odigrao ovu utakmicu nego prosle, ali nema konstantnost. bice nam potreban na SP svakako, ali njegovi neuspeli i nekad previse smesni i rizicni pokusaji nas mogu odvesti u propast. i naravno, bez jokica tesko da cemo nesto da uradimo... protiv estonijen su lepo pokazali kolikon ne mogu da se saberu.

BojanNS

pre 5 godina

@Blue_skin
Nad kim je imao 7 blokada? Ako nisi gledao utakmicu pogledaj https://www.youtube.com/watch?v=bl_OwIlMiA0 pa onda nesto pricaj.
Mada vecina tih blokova su meni vise ukradene lopte nego blokade.

dragan

pre 5 godina

Ovde jos ima onih sto misle da nasa ekipa sa sve najbokjim igracima moze da dobije drim tim 😁😁

Pa ameri ako posalju drugu petorku skakace nam po glavama i imace +40 bez da se oznoje.

Nama ni 10 Jokica i 20 Bogija ne moze da pomogne protiv njih.

Mirko

pre 5 godina

@bobi i ostali koji mislite da govorimo o Bogdanu ovako zato što je igrao za Partizan. Đorđević, Divac, Danilović su legende a Bogdan je prosječan igrač. Jel sad šta jasnije?

www.com

pre 5 godina

BB je napredovao. Odlicno probija u reketu, vodi loptu, dribla. Na ovom snimku je primer gde prolazi pored dvojice i poentira. Ne moze sada neko da tvrdi da je to nista? Drugo, ovo je druga utakmica gde gube sa 2 kosa i to od sampiona? Jasno je da su Kingsi nezgodni za GS. Jedino sto BB mora da resi to je sut za 3. Neki problem postoji i mislim da je bolje sutirao prosle sezone ali za NBA i ovo je dobro. Sumnjam da mu neko u klubu zamera na sutu osim na ovom forumu. Na kraju, nije on Kari da pogodi 10 puta za 3 a da sutira 2 puta za 2? Niti bi BB sutirao 10 puta na mecu za 3.

lazo

pre 5 godina

Nema sta ljudi, sta ceka Perez? On treba kupiti Bogdana Bogdanovica i nek Smodricem osvoji LS, zamislite napad Bogdanovic, Vaskez i Benzema!

MilosBGD

pre 5 godina

@willywonka

Prvo sam se slatko nasmejao, ali mi pade na pamet zašto bi neko toliko glup komentar dao pa sam malo guglao. Ono jest glup komentar u svakom slučaju, jer Durent svakako nije prijavljivao lažnu visinu kako bi igrao na drugoj poziciji, ali je stvarno prijavljivao lažnu visinu godinama:

https://www.cbssports.com/nba/news/the-great-debate-is-over-kevin-durant-finally-admitted-his-real-height/

Marko

pre 5 godina

Rodjeni suter???
Za reprezentaciju Bogdan u karijeri sutira 27% za 3 ejjjjj!!!! U nba je na 33% medju slabijim suterima na svojoj poziciji...
Ja jos od 2015 pricam da je izuzetno nekonstantan suter nema mekanu ruku, all around igrac ali nije suter zapamtite to vise!!!

Leteći veverac

pre 5 godina

Дурент није могао да заспи ноћас због потеза.
(Miroslav, 22. februar 2019 09:36)

Ti od juna 2014. još uvek ne spavaš mirno mukice... :D

Kukatilo

pre 5 godina

шта му је са шутом?! испаде да је најбоље у каријери шутирао са 19 година. да почне да убацује тројке, то је игра на ол стар нивоу. не капирам. посебно јер се ради о рођеном шутеру
(веверица, 22. februar 2019 10:09)

Pazi, nije problem sto si ti poverovao da je on suter, nego sto se on primio...

WillyWonka

pre 5 godina

Bogdanović je odigrao u skladu sa svojim mogućnostima, tu je on negdje na 15 poena, solidno, ali ništa više od toga.
Kažu da Durantula krije stvarnu visinu, visok je preko 210 cm, a prijavljen na 206, ima dugačke ruke i teško je šutati preko njega, ali zato se može proći u driblingu, što je Bogdan veoma dobro i radio. Durant je uvijek htio igrati trojku i nije htio da ga stave na četvorku, pa zato nije prava visina prijavljena. Tako kažu pouzdani izvori.

Zlatiborac prsutar

pre 5 godina

Kada vidim kako lepo i zrelo igra Bogi,ni najmanje se ne sekiram da li ce Jokara igrati ili ne na SveCkom,samo da nam dr.Bogi bude zdrav i spreman!

pinokio

pre 5 godina

o kakvom nivou vi pricate ovde ljudi... snalazi se nekako bogdan u nba, ali prosecan je igrac. odgledajte prvo celu utakmicu, a ne samo 'highlights. imao je dobre prodore i pametnije je odigrao ovu utakmicu nego prosle, ali nema konstantnost. bice nam potreban na SP svakako, ali njegovi neuspeli i nekad previse smesni i rizicni pokusaji nas mogu odvesti u propast. i naravno, bez jokica tesko da cemo nesto da uradimo... protiv estonijen su lepo pokazali kolikon ne mogu da se saberu.

Blue_skin

pre 5 godina

Iskreno mi je drag Bogdan, jedan od najdražih sportista uopšte, kamoli košarkaša. Ipak, nakon što sam pročitao ove komentare u kojima su mišljenja i likovanja ljudi koji su odgledali svega 2 minuta hajlajta u kojim su smješteni Bogdanovih 14p i 6 asistencija, moram da vam kažem: ovaj Djurent koji ga je čuvao sinoć i koji vam je mnogima ispao smiješan u par navrata jer ga je Bogdan "promiješao" nekoliko puta, imao je 7 blokada. Nad kime? Pogađate li? E sad, ako se uzme da je GS pobijedio 2p razlike, kapirate li da je lično Djurent svojom odbranom na Bogdanu, a koja vam izgleda smiješno u odnosu na Bogdanovu napadačku klasu, dobio utakmicu? Jer da je imao "svega" 5 blokada MANJE na Bogdanu, Sakramento bi ih dobio u gostima. I da, Bogdanu želim da makar jedne sezone postigne ono što mali Dončić radi kao ruki, s 19 godina, pa da ga i ja s vama dižem u nebo. Do tad, fino je vaspitan momak, odličan košarkaš, ali ajde da se ga ne dižemo do nivoa na kojem se "sprda" s jednim Djurantom, ok? :)

Kukatilo

pre 5 godina

Jokiću čitaj ovo pa dodji da igraš za reprezentaciju. Odigraš jednu lošu partiju i prozivaju te godinama neki mučenici što čekaju da im mama plati internet. Zaobidji Jokiću reprezentaciju i uživaj u životu, ko bi ti hvala rekao ionako
(Deki, 22. februar 2019 10:20)

Napisao je covek, 27% za 3 u reprezentaciji. Bek suter.

kaokakao

pre 5 godina

Sut za tri sve gori. Od nekoga ko je imao sut blizu 40 posto,sto odlikuje vrhunske sutere, on je sve blize nekom sutu od 30 posto uspjesnosti. Trenutno 33, sa stalnom tendencijom pada.

Deki

pre 5 godina

Zato u finalu protiv Durenta 0/8 trojke.
(goran, 22. februar 2019 10:13)
Jokiću čitaj ovo pa dodji da igraš za reprezentaciju. Odigraš jednu lošu partiju i prozivaju te godinama neki mučenici što čekaju da im mama plati internet. Zaobidji Jokiću reprezentaciju i uživaj u životu, ko bi ti hvala rekao ionako

truth

pre 5 godina

Bogdan je onu ekipu koja je juce izgubila od Estonije doveo do finala Evropskog prvenstva a sa Teodosicem magijom ne mozemo Estoniju da dobijemo... Eto to Vam je otprilike razlika izmedju njih dvojice, i ove iz predgradja koji osporavaju Bogdana bih napomenuo da je u svojoj ruki i u svojoj drugoj sezoni bio na All star vikendu tako da ono gledajte Branka Lazica i mislite da je to kosarka sta da vam kazem...

Dragan-Borca

pre 5 godina

Rodjeni suter???
Za reprezentaciju Bogdan u karijeri sutira 27% za 3 ejjjjj!!!! U nba je na 33% medju slabijim suterima na svojoj poziciji...
Ja jos od 2015 pricam da je izuzetno nekonstantan suter nema mekanu ruku, all around igrac ali nije suter zapamtite to vise!!!
(Marko, 22. februar 2019 10:30) # Link komentara

Koliko ste neki klupski ostrasceni i pokvareni
Ne razumem, za reprezentaciju mu navodis statistiku za celokupne nastupe, a za NBA mu navodis trenutno?
Sto onda ne napises da ima 37% trojku u NBA karijeri?
Sto je dosta iznad proseka NBA? 37% trojka u NBA je skroz solidna trojka
A on moze i bolje, decko je tek na pola karijere
Navodis mu neke procente za reprezentaciju gde ih ima i bas kad je bio jako mlad. Decko je tek sada usao u prajm i kad neko izvoza Duranta ovako par puta onda je stvarno jadno ovakog kosarkasa osporavati
Btw ja sam Zvezdas ali vi niste normalni sta pisete, Bogdan je igracina i jos ce bolji biti

веверица

pre 5 godina

шта му је са шутом?! испаде да је најбоље у каријери шутирао са 19 година. да почне да убацује тројке, то је игра на ол стар нивоу. не капирам. посебно јер се ради о рођеном шутеру

kimi

pre 5 godina

Bjelica kao Teo u Klipersima, sve manja minutaza pa na kraju klupa.
Pored Divca i Pedje je ladno dozvolio da ispadne iz rotacije.
Jednostavno nije za NBA i bilo bi dobro da se od naredne sezone vrati u Evropu.

Mirko

pre 5 godina

Bogi je dao jednu spektakularnu trojku protiv Grka. Srbija je doduše izgubila i ostale šuteve je mahom promašio ali ta jedna je bila krasna :-)
(ovo pokušavam kopirati novinare naklonjene vječnoj zvijezdi u usponu)

neko

pre 5 godina

Bogdanovic je posle Jokica nas najbolji igrac trenutno - bez ikakve dileme. Posle njega su po mom misljenju Bjelica, pa Bobi i Teo. Onda svi ostali... Milosavljevic, Nedovic, Lucic, Kalinic, Kuzmic, svi oni mogu da odigraju dobro i super su igraci, ail NBA je ove momke ocvrsnula, igraju jace, brze, sa manje gresaka. Ipak tamo igraju sa zverima i mislim da je to presudno... Kamo srece da se skupe svi za reprezentaciju i onda u finalu SP ili OI pokazemo amerima sta znamo. Mislim da ce razliku u odnosu na prethodna dva okrsaja napraviti upravo nasi NBA igraci koji ce sada bez straha i respekta pokazati zube americkim zvezdama.

Kukatilo

pre 5 godina

Bogdanović je odigrao u skladu sa svojim mogućnostima, tu je on negdje na 15 poena, solidno, ali ništa više od toga. 
Kažu da Durantula krije stvarnu visinu, visok je preko 210 cm, a prijavljen na 206, ima dugačke ruke i teško je šutati preko njega, ali zato se može proći u driblingu, što je Bogdan veoma dobro i radio. Durant je uvijek htio igrati trojku i nije htio da ga stave na četvorku, pa zato nije prava visina prijavljena. Tako kažu pouzdani izvori.
(WillyWonka, 22. februar 2019 10:18)

Da, ako prijave da je 210 nece mu dozvoliti da igra trojku hahahahahahahahhahahahaha, pobogu ko sve ovde komentarise...

GoldStandard

pre 5 godina

Samo ga vi pljujte, decko je uvek igrao za reprezentaciju kao Bodiroga nekada. Nadam se da ce odbiti da igra ovog puta i da ce doci neki levi igraci pa cete onda moci da uzivate u kosarci. Bitno je da dobri div razbija i kad ne igra i da je uvek najbolji u reprezentaciji.

dragan

pre 5 godina

Ovde jos ima onih sto misle da nasa ekipa sa sve najbokjim igracima moze da dobije drim tim 😁😁

Pa ameri ako posalju drugu petorku skakace nam po glavama i imace +40 bez da se oznoje.

Nama ni 10 Jokica i 20 Bogija ne moze da pomogne protiv njih.

bobi

pre 5 godina

Au koliko negativnih komentara za Bogija!? Koje je to klubaško sektaštvo zavladalo... Pa pljuvačina po Đorđeviću na drugim vestima?! Šta li je vama Bogi onda radio kao igrač u Srbiji, čim ga toliko "volite"? O Saletovoj karijeri i "trojkama" da ne pričam, gadan smo narod definitivno.

Mirko

pre 5 godina

@bobi i ostali koji mislite da govorimo o Bogdanu ovako zato što je igrao za Partizan. Đorđević, Divac, Danilović su legende a Bogdan je prosječan igrač. Jel sad šta jasnije?

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Gde se moze pogledati taj potez? ovaj video gledao jutros nema neki spektakularan
(MarS, 22. februar 2019 11:34)

Recimo na 0:21 i 1:17. Izvozao ga je kao malo dete. Kao da igra protiv mene,a ne protiv Durenta.

Pseudoharms

pre 5 godina

Kod nas uvek postoje dezurni kontrasi. BB je daleko od all star nivoa, sto ne znaci da jednog dana nece biti. Meni se svidja kako igra, uglavnom je odmeren, sve vise igra pametno i razigrava. I igrace u NBA jos 10 sezona.

očigledno

pre 5 godina

Da, ako prijave da je 210 nece mu dozvoliti da igra trojku hahahahahahahahhahahahaha, pobogu ko sve ovde komentarise...
(Kukatilo, 22. februar 2019 11:15)

U pravu je covek i Ben Simons je prijavljen sa 180cm, da bi mogao da igra pleja...

911

pre 5 godina

sa ovakvim odbranama ja bih davao po 20p. regular season je uzas
(dare, 22. februar 2019 10:42)
Hahahaha, nebi mogao da dobaciš do koša srećo

nepristojni deo

pre 5 godina

Kada vidim kako lepo i zrelo igra Bogi,ni najmanje se ne sekiram da li ce Jokara igrati ili ne na SveCkom,samo da nam dr.Bogi bude zdrav i spreman!
(Zlatiborac prsutar, 22. februar 2019 09:55)

Pod uslovom se uopšte kvalifikujemo.

Badi Hild

pre 5 godina

Nije Boca mozda po procentima konstantan suter, ali ga cenim sto je hrabar, uzima odgovornost i sutne kad niko ne sme, kad je gusto. Ima herca, kao Teo.

RSB

pre 5 godina

Samo cepaj Bogdane, pravi Zvezdasi su uz tebe.Nisam od onih kome drugi kroje misljenje.Ne smeta mi zdrava konkurencija izmedju Partizana i Zvezde,ni momci koji ginu za Srbiju ma kojih boja bili(Macvan,Bogdan,Lucic...) ali mi smeta da aplaudiram Covicu.Eto ja sam lazni navijac a vi "verni" navijaci vidite gde nam je klub.Ukaljali smo ime Radivoja Koraca,odlukom jednog coveka.Covic i Tomic su krivci za poraz a ne neko drugi i ne bezi se sa postolja,nismo mi hrvati.NAPRED SRBIJA,NAPRED ZVEZDA

tocka

pre 5 godina

шта му је са шутом?! испаде да је најбоље у каријери шутирао са 19 година. да почне да убацује тројке, то је игра на ол стар нивоу. не капирам. посебно јер се ради о рођеном шутеру
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (веверица, 22. februar 2019 10:09)
Ne lezi mu kada protivnička ekipa ne igra odbranu, jer se zna da u NBA odbranu ne igraju. On mora bar tri dlakava belca da ima oko sebe kada gadja tricu, tako je navikao.

Boris

pre 5 godina

ovaj Djurent koji ga je čuvao sinoć i koji vam je mnogima ispao smiješan u par navrata jer ga je Bogdan "promiješao" nekoliko puta, imao je 7 blokada. Nad kime? Pogađate li? E sad, ako se uzme da je GS pobijedio 2p razlike, kapirate li da je lično Djurent svojom odbranom na Bogdanu, a koja vam izgleda smiješno u odnosu na Bogdanovu napadačku klasu, dobio utakmicu? Jer da je imao "svega" 5 blokada MANJE na Bogdanu, Sakramento bi ih dobio u gostima...
(Blue_skin, 22. februar 2019 14:59)

Druže, niko ne upoređuje Bogdana sa Durentom, ali mi nije jasno kako da je imao 5 blokada manje na Bogdanu??? Znači -5 blokada? Pošto je sve blokade imao na Begliju i Hildu...

realnooo

pre 5 godina

@Blue_skin A ti si gledao celu utakmicu??? Na durentovom highlights videu ne postoji ni jedna jedina situacija gde je durent blokirao bogdana... a ti verovatno nista nisi slagao ipak si odgledao ceo mec za razliku od nas koji gledamo samo highlights :D

Powerslave

pre 5 godina

Ja videh da je on dvaput provozao Durenta, ne jednom.
Kao što rekoh pre neki dan (kad su igrali sa Denverom) Bogdan osim šuta koji je već neko vreme u krizi ima apsolutno sve.
Odbranu, kontrolu lopte, čitanje igre, košarkašku inteligenciju, dodavanje, skill set da igra od 1 do 3.
Kad bi stabilizovao šut dečko bi lagano bio All Star da kojim slučajem igra na istoku.

MilosBGD

pre 5 godina

@willywonka

Prvo sam se slatko nasmejao, ali mi pade na pamet zašto bi neko toliko glup komentar dao pa sam malo guglao. Ono jest glup komentar u svakom slučaju, jer Durent svakako nije prijavljivao lažnu visinu kako bi igrao na drugoj poziciji, ali je stvarno prijavljivao lažnu visinu godinama:

https://www.cbssports.com/nba/news/the-great-debate-is-over-kevin-durant-finally-admitted-his-real-height/

BojanNS

pre 5 godina

@Blue_skin
Nad kim je imao 7 blokada? Ako nisi gledao utakmicu pogledaj https://www.youtube.com/watch?v=bl_OwIlMiA0 pa onda nesto pricaj.
Mada vecina tih blokova su meni vise ukradene lopte nego blokade.

lazo

pre 5 godina

Nema sta ljudi, sta ceka Perez? On treba kupiti Bogdana Bogdanovica i nek Smodricem osvoji LS, zamislite napad Bogdanovic, Vaskez i Benzema!

www.com

pre 5 godina

BB je napredovao. Odlicno probija u reketu, vodi loptu, dribla. Na ovom snimku je primer gde prolazi pored dvojice i poentira. Ne moze sada neko da tvrdi da je to nista? Drugo, ovo je druga utakmica gde gube sa 2 kosa i to od sampiona? Jasno je da su Kingsi nezgodni za GS. Jedino sto BB mora da resi to je sut za 3. Neki problem postoji i mislim da je bolje sutirao prosle sezone ali za NBA i ovo je dobro. Sumnjam da mu neko u klubu zamera na sutu osim na ovom forumu. Na kraju, nije on Kari da pogodi 10 puta za 3 a da sutira 2 puta za 2? Niti bi BB sutirao 10 puta na mecu za 3.