Sreda, 23.01.2019.

21:45

Tomić: Ako će ovo da utiče na ekipu, onda ne moramo da igramo više

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić je rekao da je igra njegove ekipe u trećoj četvrtini ključ poraza od Valensije u 4. kolu Top 16 faze Evrokupa.

Izvor: SV

Tomiæ: Ako æe ovo da utièe na ekipu, onda ne moramo da igramo više IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

Banana chiqita

pre 5 godina

E moj Tomicu... Pitanje je koga ste tretirali favoritom. Znaci favorit je slavio...

Btw i Krku ste tretirali favoritom...

Капетан Мики

pre 5 godina

Student
Критика је да се критикује, без вређања, похвала је да се похваљује. Критика ако је добронамерна, треба да унапреди игру (понашање, ставове, размишљања...) Ако си приметио, рекао сам подршка, свакако. Али ово је била кљчуна утакмица и ово су биле кључне грешке.

VIT

pre 5 godina

Nešto o Tomiću. Da li ste gledali konferenciju za štampu. Pa to nije konferencija. Čovek nadmen, arogantan i na svako pitanje odgovara sa jednim podozrenjem i nepodaštavanjem onoga koji je pitao. Možda novinari ne znaju dobro šta je koncepcija ovog trenera,ali svi smo videli da tu nešto nije u redu i da velikog maga pitamo šta je u pitanju.Onakva arogancija može da dovede do toga da nećemo osvojiti ništa ove godine. Kup je prva prolazna kapija.Ako je ne osvojimo, gospodin bi sam trebao da se povuče.Verujem da delite mišljenje sa mnom.

Student

pre 5 godina

@ (Капетан Мики, 24. januar 2019 13:12)
Pretpostavljam da nije uveo Simanica i Dobrica da igraju odbranu jer cesto uspevaju da naprave glupe i nepotrebne faulove, Regland je odigrao odbranu koliko toliko nije bio lak sut koji su pogodili. Davidovca je uveo cisto da bi dao koju sekundu igracima da se rasporede i da vide sta ce sa one 3 sekunde sto su ostale. Ne razumem zasto svi kritikuju Tomica. Covek vam je do juce bio najbolji trener na svetu a danas ga vec terate sramota...

Student

pre 5 godina

@ Student...ako ti mislis da su Vilijams i.Djenka divlji u napadu onda idi jos uci...dva igraca koja su imala najvise poena u rukama koji su pogadjali iz daljine ,igraci koji su srusili partizan Vujosevicev...U tom periodu Zvezda je izgledala najbolje dosad...pored njih jos je imala Jovica kao trecu opciju.Ja ne mislim da su takvi skorer igraci divlji koji potezu kad treba...Teodosic i De Kolo su doneli sami titulu CSKA...Ako pogledas sve ozbilnjije ekipe u EL videces da u svakom timu takva dva igraca postoje iako su i ostale pozicije popunjene suterima...Bez takvih igraca samo se utopijski moze razgovarati o igri...Pa dve trojke Coviceve su nas vratile u zivot,e sad zamisliti da imamo takvog konstatnog igraca...
(Dejan CZ, 24. januar 2019 06:02)
Gde si se pa ti uhvatio za Vilijamsa i Djenku :-D
Ne kazem da takvi igraci ne trebaju ekipama, ali nama trenutno ne. Jer nemamo centra. Centar nam je najkriticniji da ti bi da dovodis jos jednog beka ili pleja skorera? Pa sta cemo sa promajom u reketu? I ako vec dovodimo nekog pleja, ja bih ore doveo igraca tipa Jovic koji ce da razigrava nego nekog kao Kol iz Buducnosti.
PS De Kolo jeste siledzija, isto kao Sved. Samo sto francuz ima bolje saigrace i onda se ne primecuje toliko...

Капетан Мики

pre 5 godina

Невероватна грешка Томића у завршници код 80:79 и на 13 секунди до краја. Ако је већ одлучио да брани напад, зашто Регланд и Човић, где су Добрић и Симанић, на пример. Да је одлучио да прави фаул, рецимо на центру који је без лопте за два бацања, сваки сценарио је могућ (0,1 или 2 поена), и имаш задњи напад, тј. судбину у својим рукама. Обрадовићу или Дуло - у се то не би десило, никад, али никад. О замени Фаје - Давидовац код извођења лопте, без коментара. Зашто није сачуван тајм - аут за крај, без коментара. Где је Добрић целу вече, без коментара. Могао бих још набрајати. Мислим, подршка свакако, али то се у најважнијој утакмици не ради. Какве су поуке извучене после пораза у Валенсији?

Baš zato što te znamo

pre 5 godina

@Sir Oliver
"Sa onim što imamo i budžetom koji imamo, ne može bolje." Kakav gubitnički mentalitet!Prvo -ne može Tomić bolje.Drugo -ako je buïžet mali - pa pvećajte ga kao što to svi rade ili pustite da dođe onaj ko to može.

Dejan CZ

pre 5 godina

Student...ako ti mislis da su Vilijams i.Djenka divlji u napadu onda idi jos uci...dva igraca koja su imala najvise poena u rukama koji su pogadjali iz daljine ,igraci koji su srusili partizan Vujosevicev...U tom periodu Zvezda je izgledala najbolje dosad...pored njih jos je imala Jovica kao trecu opciju.Ja ne mislim da su takvi skorer igraci divlji koji potezu kad treba...Teodosic i De Kolo su doneli sami titulu CSKA...Ako pogledas sve ozbilnjije ekipe u EL videces da u svakom timu takva dva igraca postoje iako su i ostale pozicije popunjene suterima...Bez takvih igraca samo se utopijski moze razgovarati o igri...Pa dve trojke Coviceve su nas vratile u zivot,e sad zamisliti da imamo takvog konstatnog igraca...

Student

pre 5 godina

@ Berona zatvoriti i on ne postoji,Regland sut katastrofa,Covic poneku i ubode ali nije to to...ocajnicki nam treba skorer igrac na toj poziciji...Cedevita to ima u Pulenu i Cobssu...Buducnost dolaskom Kola resili i oni to pitanje...Nasem timu takav jedan igrac nedostaje...napad cesto ulazi u cajtnot i besomucno se pokusava ici individualno od strane plej igraca pod kos...Igrac poput Dilejnija je NEOPHODAN...da bi parirali bekovima Buducnosti...Vec sam se prebacio na ABA ligu jer traziti EL preko EC bojim se da nije realna opcija a ostati na ovom sastavu za plej off ABA lige hazarderski potez.
(Dejan CZ, 23. januar 2019 22:13)
Koje si ti nebuloze ispisao sad burazeru... Ne treba nama skorer koji ce da sutira kao manijak, vec imamo igrace koji znaju da pogode sut sa distance (Beron, Dobric, Perperoglu, Simanic, Faje cak mozemo da racunamo i Keselja na primer), a ne treba nam ni divljak amerikanac kao Kol ili Pulen. Nama treba centar to je danasnja utakmica pokazala. Cirbes nema mesta ni na klupi, Odzo ne moze da bude prvi centar a Ristic moze da odigra samo kao treca opcija. Tu smo najslabiji, u odbrani promaja zbog toga... Regland i ne treba da sutira trojke nije zbog toga doveden ne znam zasto komentarises njegov sut. Zna se sta on radi prodor dribling nikako sut u seriji. Jos kazes Cedevita ima Pulena i Kobsa pa su resili problem Boze dragi pa ako treba da igramo kao Cedevita ili Buducnost cemu da se nadamo? Ova ekipa je donela rezultate i igrali smona noz protiv jedne od tri najbolje ekipe u Evrokupu. Samo da nas povrede zaobidju i da dovedemo jednog krstenog centra koji nije promaja u odbrani i osvajamo ABA.

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Jedno je biti pomocni trener, pomerati stolice i dizati metlu na treningu, a sasvim drugo je biti prvi trener i biti odgovoran i za treninge i za vodjenje utakmice. O (de)motivaciji igraca da ne govorim.
Da ste kojim slucajem igrac, da li bi ste vise voleli da vam je trener arogantni Tomic ili strastveni Trinkijeri?

Veljoni

pre 5 godina

Joj živote, gde nesta naša škola košarke i plejmejkeri, pa smo osuđeni na ove polovne crnce na kecu. 28s do kraja, i umesto da kontroliše napad do kraja, Reglend se zaleti i položi loptu, ostavi 15,5s za napad. Bitno da se upiše 2p. Posle niti faul, niti odbrana, kontrola utakmice 0. Berona ne bi komentarisao, isto 0 za inteligenciju.
(drvobradi, 23. januar 2019 22:50)
Pa da, on samo treba da odluči u kojoj sekundi će da postigne koš, a ovi iz Valensije će već da se sklone po narudzbini:) batice, gubili smo pola kosa! Znaci dajes kos kad mozes i branis se kako znas i umes. Dal faul ili odbrana do kraja, to je vec takticko pitanje. Uglavnom, mozemo da diskutujemo za polovne crnce i Reglenda, ali konkretno nista nije kriv u ovoj zavrsnici. Mogao je mozda i Ristic da izadje jos malo bolje i ranije na pomoć, ali i Van Roson je majstorski polozio loptu..

Ivan

pre 5 godina

Joj živote, gde nesta naša škola košarke i plejmejkeri, pa smo osuđeni na ove polovne crnce na kecu. 28s do kraja, i umesto da kontroliše napad do kraja, Reglend se zaleti i položi loptu, ostavi 15,5s za napad. Bitno da se upiše 2p. Posle niti faul, niti odbrana, kontrola utakmice 0. Berona ne bi komentarisao, isto 0 za inteligenciju.
(drvobradi, 23. januar 2019 22:50)

Pazi ti komentara i strucnjaka ovde, ovo je nemoguce… On kritikuje Reglenda koji je imao petlju da preuzme odgovornost u poslednjem napadu, i ne samo preuzme odgovonost nego i da kos. Sta bi ti, da postigne 5 poena iz jednog poseda? Koja je razlika da im ostavi 15 ili 10 sekundi, svakako nije bio nas zadnji napad...

ja

pre 5 godina

Pravi ste "one-man team". Sve zavisi od Perperoglua, a smejete se Crnogorcima za Norisa Kola. Kada se u plejofu on jako zatvori kao sto se zatvarao Rocesto u finalnoj seriji - gubite. Nemate vise od dva krstena igraca.
(sef strucnog staba, 23. januar 2019 21:59)

Kako sad to? Zar nije bilo prvo, igra samo Reglend, pa posle Beron? Od kud sada Perperoglu? Ili ce ipak iti to da vama zvezda uteruje strah u kosti, pa ne znate vise ni od koga vam preti opasnost… Izredjala vas zvezda na redaljku u ABA sve koliko god vas ima, a tek ce da vas redja u plej ofu. Ako mislis da Zvezdu moze da poremeti jedan poraz, nemas pojma o kosarci.
(Ivan, 23. januar 2019 22:08)

Koja Zvezda?

veliki strumf

pre 5 godina

E moj nadobudni Tomicu! Koje li ti rezultate imaš da budeš tako naduven, nadobudan i nabusit? Za sada - bas nikakve. Kako objasnjavas sto si Cirbesa držao u igri 20 minuta i primio preko 20 koševa preko njega? Kako je moguće da on čuva Dubljevica u zadnjem napadu u 2/4. Kako je moguće da ti Dobric sedi na klupi a Beron radi sta hoće, pri čemu odbranu i ne igra. U napadu se ispucava, u odbrani pocetkom 3/4 Abalde mu daje 7 poena a da on nije ni bio blizu njega a trebalo da ga čuva? A onda ga uvedeš u završnici da napravi faul-kos, promaši za metar, prethodno potpuno umrtvivsi napad. Konacno, kako je moguće da u poslednjem napadu na Van Rosoma staviš jednog od dva najgora defanzivca - Reglanda?’ Čovek je defanzivno izgubio meč u Malagi (ne računam promasenu trojku, već napad Unikahe pre toga), zamalo da nas defanzivno koštao protiv Igokee kod zadnjeg napada, u Valensiji ga je taj Van Rosom razbio i ti opet stavljaš njega da ga čuva?! To su stvari koje odlučuju utakmice i osvajaju titule a očigledno da je Tomić jako slab u ovakvim stvarima! Ima tu još puno detalja, ali ove stvari su tako očigledne. Ovo je klasičan primer kako trener gubi meč, bas kao i ovaj kip na klupi Limoza koji se skameni pored aut linije i pojma nema šta da radi kad ekipa krene da srlja u propast. Izgubise dobijenu utakmicu zbog gomile neverovatnih gresaka, a taj iz Limoza glumi Mislioca.

Marko

pre 5 godina

Istina je da Tomiću treba suditi na kraju sezone, i treba ga možda pustiti, ali previše je nadmen i čini mi se da ne ide na dobro ...

satelit

pre 5 godina

On i nije trener,zapravo formalno jeste,ali sutinski... Pa ,Alimpije je imao 11 pobeda u EL,sa malo bolim timom ne mnogo...Tomic ne bi imao 3

veliki strumf

pre 5 godina

A sto se tajm auta tiče - tu se najbolje vidi neiskustvo Tomica. Pa majstore, ako je ostalo 28 sekundi do kraja na 1 razlike, neka ide napad. Pozovi akciju, imaš je valjda i bez tajm auta ili neka je pozove plej. Ako promasimo - praviš faul, pa posle drugog bacanja ide tajm aut i lopta sa polovine protivnika - mnogo veća šansa da se realizuje napad nego ispod našeg kosa kad se izvede lopta. Ako pak realizujes taj prvi napad, a ne odbranis - opet imaš tajm aut za izvodjenje sa protivničke polovine! Dakle, ne bi ga poneo kući majstore. Ovako, džaba realizovan napad kad posle primljenog kosa nemaš tajm aut. Jednostavno, gomilu gresaka je veceras napravio Tomić, više nego bilo kada tokom sezone.

vericaNe

pre 5 godina

Нека си Небојша завалио Апића,а ова екипа два играча две укупно... Упропастио си целу сезону... јел ти неко забранио да правиш добру екипу,шта је у питању,отвори душу!?!?

severnjača

pre 5 godina

Naravno da ovaj poraz ne treba da utiče na ekipu ali šta je sa pojedincima? Mene najviše plaši Cirbes, ne može da se sastavi a projektovan za prvog centra! Nema energije u njemu, nije deo ekipe i ne znam šta je gore kod njega, napad ili odbrana? Muka mi je više od sporog Reglanda kad prenosi loptu u poslednjim trenucima, troši 8 sekundi napada, kao da se jedva dovuče do centra! Čović to radi za 4-5 sekundi i dobijamo par sekundi više koje nam uvek fale u napadu sa Reglandom! Čović i Odžo su dali energiju ekipi i okrenuli utakmicu u prvom delu! Zašto ne dobija šansu više recimo Dobrić? Sa njim smo uvek imali pozitivnu energiju, kad se Stratos "istrošio" u drugom delu za Dobrića je bila prava prilika! Trebaju nam 2 pojačanja hitno, nema veze ako ne prođemo grupu, ionako nemamo kvalitet da osvojimo EK!

vericaNe

pre 5 godina

Нека си Небојша завалио Апића,а ова екипа два играча две укупно... Упропастио си целу сезону... јел ти неко забранио да правиш добру екипу,шта је у питању,отвори душу!?!?

drvobradi

pre 5 godina

Joj živote, gde nesta naša škola košarke i plejmejkeri, pa smo osuđeni na ove polovne crnce na kecu. 28s do kraja, i umesto da kontroliše napad do kraja, Reglend se zaleti i položi loptu, ostavi 15,5s za napad. Bitno da se upiše 2p. Posle niti faul, niti odbrana, kontrola utakmice 0. Berona ne bi komentarisao, isto 0 za inteligenciju.

Ivan

pre 5 godina

Pravi ste "one-man team". Sve zavisi od Perperoglua, a smejete se Crnogorcima za Norisa Kola. Kada se u plejofu on jako zatvori kao sto se zatvarao Rocesto u finalnoj seriji - gubite. Nemate vise od dva krstena igraca.
(sef strucnog staba, 23. januar 2019 21:59)

Kako sad to? Zar nije bilo prvo, igra samo Reglend, pa posle Beron? Od kud sada Perperoglu? Ili ce ipak iti to da vama zvezda uteruje strah u kosti, pa ne znate vise ni od koga vam preti opasnost… Izredjala vas zvezda na redaljku u ABA sve koliko god vas ima, a tek ce da vas redja u plej ofu. Ako mislis da Zvezdu moze da poremeti jedan poraz, nemas pojma o kosarci.

*

pre 5 godina

Ako panteri daju na dve sledece utakmice156 poena da li ce to biti dovoljno za top9 EC?
(fenomen, 23. januar 2019 22:06)

Mozda, ali vama ni 756 poena nece pomoci da nas prestignete, komsija mali.

vericaNe

pre 5 godina

Нека си Небојша завалио Апића,а ова екипа два играча две укупно... Упропастио си целу сезону... јел ти неко забранио да правиш добру екипу,шта је у питању,отвори душу!?!?!

Amater

pre 5 godina

Tomic je previse arogantan na konferencijama za stampu, ima vrlo los odnos sa novinarima )a nisu novinari krivi, oni su cak previse fini prema njemu a on ih omalovazava).

No name

pre 5 godina

Čovek u izjavama pokušava da glumi prepotentnog super strucnjaka, nesto tipa Murinjo ili Klop, ali činjenica je da Zvezda nema ni organizovan napad, ni organizovanu odbranu. A već je dovoljno dugo tu, pa bi se već nešto od toga trebalo videti.

Dejan CZ

pre 5 godina

Berona zatvoriti i on ne postoji,Regland sut katastrofa,Covic poneku i ubode ali nije to to...ocajnicki nam treba skorer igrac na toj poziciji...Cedevita to ima u Pulenu i Cobssu...Buducnost dolaskom Kola resili i oni to pitanje...Nasem timu takav jedan igrac nedostaje...napad cesto ulazi u cajtnot i besomucno se pokusava ici individualno od strane plej igraca pod kos...Igrac poput Dilejnija je NEOPHODAN...da bi parirali bekovima Buducnosti...Vec sam se prebacio na ABA ligu jer traziti EL preko EC bojim se da nije realna opcija a ostati na ovom sastavu za plej off ABA lige hazarderski potez.

Student

pre 5 godina

Ko god pljuje ekipu sada je glup i ne mora da prati Zvezdu vise ni u kom sportu. Jedina zamerka ide Cirbesu. Covek ne moze i ne zeli da se popravi zahvaliti mu se na saradnji i to je to. Podrska igracima treba, Evrokup je sada vec nebitno takmicenje nama posle ovog poraza. Sve usresrediti na ABA ligu. Podrska navijaca je neophodna za ovu ekipu.

пастир

pre 5 godina

ма све је ок,следећи пут прави фаул а не да изгубиш утакмицу полагањем

Misko

pre 5 godina

Tomicu celu utakmicu nista nije odbranjeno a vi trazite odbranu na 15 sec do kraja.Tu se pravi faul na max 8 sec.Zao mi je ali vi ste krivi.

sinisazeleznik

pre 5 godina

Veliki je ovo uspeh gospodine Tomicu, s obzirom da postojimo svega 7 godina.Onaj top9 nikada necu zaboraviti, kako li se samo tada slavilo u Zelezniku.

pedja

pre 5 godina

Problem nije losa igra pojedinih igraca, vec stavljanje njih konstantno na parket. Lepo ako vidi da nekome ne ide ili ima lose vece(cirbes, baron) lepo na klupu i to je to. Ali dobro sada, posle bitke svi su generali.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Pravi ste "one-man team". Sve zavisi od Perperoglua, a smejete se Crnogorcima za Norisa Kola. Kada se u plejofu on jako zatvori kao sto se zatvarao Rocesto u finalnoj seriji - gubite. Nemate vise od dva krstena igraca.

Amater

pre 5 godina

Tomic je previse arogantan na konferencijama za stampu, ima vrlo los odnos sa novinarima )a nisu novinari krivi, oni su cak previse fini prema njemu a on ih omalovazava).

sinisazeleznik

pre 5 godina

Veliki je ovo uspeh gospodine Tomicu, s obzirom da postojimo svega 7 godina.Onaj top9 nikada necu zaboraviti, kako li se samo tada slavilo u Zelezniku.

No name

pre 5 godina

Čovek u izjavama pokušava da glumi prepotentnog super strucnjaka, nesto tipa Murinjo ili Klop, ali činjenica je da Zvezda nema ni organizovan napad, ni organizovanu odbranu. A već je dovoljno dugo tu, pa bi se već nešto od toga trebalo videti.

pedja

pre 5 godina

Problem nije losa igra pojedinih igraca, vec stavljanje njih konstantno na parket. Lepo ako vidi da nekome ne ide ili ima lose vece(cirbes, baron) lepo na klupu i to je to. Ali dobro sada, posle bitke svi su generali.

veliki strumf

pre 5 godina

A sto se tajm auta tiče - tu se najbolje vidi neiskustvo Tomica. Pa majstore, ako je ostalo 28 sekundi do kraja na 1 razlike, neka ide napad. Pozovi akciju, imaš je valjda i bez tajm auta ili neka je pozove plej. Ako promasimo - praviš faul, pa posle drugog bacanja ide tajm aut i lopta sa polovine protivnika - mnogo veća šansa da se realizuje napad nego ispod našeg kosa kad se izvede lopta. Ako pak realizujes taj prvi napad, a ne odbranis - opet imaš tajm aut za izvodjenje sa protivničke polovine! Dakle, ne bi ga poneo kući majstore. Ovako, džaba realizovan napad kad posle primljenog kosa nemaš tajm aut. Jednostavno, gomilu gresaka je veceras napravio Tomić, više nego bilo kada tokom sezone.

veliki strumf

pre 5 godina

E moj nadobudni Tomicu! Koje li ti rezultate imaš da budeš tako naduven, nadobudan i nabusit? Za sada - bas nikakve. Kako objasnjavas sto si Cirbesa držao u igri 20 minuta i primio preko 20 koševa preko njega? Kako je moguće da on čuva Dubljevica u zadnjem napadu u 2/4. Kako je moguće da ti Dobric sedi na klupi a Beron radi sta hoće, pri čemu odbranu i ne igra. U napadu se ispucava, u odbrani pocetkom 3/4 Abalde mu daje 7 poena a da on nije ni bio blizu njega a trebalo da ga čuva? A onda ga uvedeš u završnici da napravi faul-kos, promaši za metar, prethodno potpuno umrtvivsi napad. Konacno, kako je moguće da u poslednjem napadu na Van Rosoma staviš jednog od dva najgora defanzivca - Reglanda?’ Čovek je defanzivno izgubio meč u Malagi (ne računam promasenu trojku, već napad Unikahe pre toga), zamalo da nas defanzivno koštao protiv Igokee kod zadnjeg napada, u Valensiji ga je taj Van Rosom razbio i ti opet stavljaš njega da ga čuva?! To su stvari koje odlučuju utakmice i osvajaju titule a očigledno da je Tomić jako slab u ovakvim stvarima! Ima tu još puno detalja, ali ove stvari su tako očigledne. Ovo je klasičan primer kako trener gubi meč, bas kao i ovaj kip na klupi Limoza koji se skameni pored aut linije i pojma nema šta da radi kad ekipa krene da srlja u propast. Izgubise dobijenu utakmicu zbog gomile neverovatnih gresaka, a taj iz Limoza glumi Mislioca.

Marko

pre 5 godina

Istina je da Tomiću treba suditi na kraju sezone, i treba ga možda pustiti, ali previše je nadmen i čini mi se da ne ide na dobro ...

Dejan CZ

pre 5 godina

Berona zatvoriti i on ne postoji,Regland sut katastrofa,Covic poneku i ubode ali nije to to...ocajnicki nam treba skorer igrac na toj poziciji...Cedevita to ima u Pulenu i Cobssu...Buducnost dolaskom Kola resili i oni to pitanje...Nasem timu takav jedan igrac nedostaje...napad cesto ulazi u cajtnot i besomucno se pokusava ici individualno od strane plej igraca pod kos...Igrac poput Dilejnija je NEOPHODAN...da bi parirali bekovima Buducnosti...Vec sam se prebacio na ABA ligu jer traziti EL preko EC bojim se da nije realna opcija a ostati na ovom sastavu za plej off ABA lige hazarderski potez.

Misko

pre 5 godina

Tomicu celu utakmicu nista nije odbranjeno a vi trazite odbranu na 15 sec do kraja.Tu se pravi faul na max 8 sec.Zao mi je ali vi ste krivi.

Student

pre 5 godina

Ko god pljuje ekipu sada je glup i ne mora da prati Zvezdu vise ni u kom sportu. Jedina zamerka ide Cirbesu. Covek ne moze i ne zeli da se popravi zahvaliti mu se na saradnji i to je to. Podrska igracima treba, Evrokup je sada vec nebitno takmicenje nama posle ovog poraza. Sve usresrediti na ABA ligu. Podrska navijaca je neophodna za ovu ekipu.

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Jedno je biti pomocni trener, pomerati stolice i dizati metlu na treningu, a sasvim drugo je biti prvi trener i biti odgovoran i za treninge i za vodjenje utakmice. O (de)motivaciji igraca da ne govorim.
Da ste kojim slucajem igrac, da li bi ste vise voleli da vam je trener arogantni Tomic ili strastveni Trinkijeri?

ja

pre 5 godina

Pravi ste "one-man team". Sve zavisi od Perperoglua, a smejete se Crnogorcima za Norisa Kola. Kada se u plejofu on jako zatvori kao sto se zatvarao Rocesto u finalnoj seriji - gubite. Nemate vise od dva krstena igraca.
(sef strucnog staba, 23. januar 2019 21:59)

Kako sad to? Zar nije bilo prvo, igra samo Reglend, pa posle Beron? Od kud sada Perperoglu? Ili ce ipak iti to da vama zvezda uteruje strah u kosti, pa ne znate vise ni od koga vam preti opasnost… Izredjala vas zvezda na redaljku u ABA sve koliko god vas ima, a tek ce da vas redja u plej ofu. Ako mislis da Zvezdu moze da poremeti jedan poraz, nemas pojma o kosarci.
(Ivan, 23. januar 2019 22:08)

Koja Zvezda?

severnjača

pre 5 godina

Naravno da ovaj poraz ne treba da utiče na ekipu ali šta je sa pojedincima? Mene najviše plaši Cirbes, ne može da se sastavi a projektovan za prvog centra! Nema energije u njemu, nije deo ekipe i ne znam šta je gore kod njega, napad ili odbrana? Muka mi je više od sporog Reglanda kad prenosi loptu u poslednjim trenucima, troši 8 sekundi napada, kao da se jedva dovuče do centra! Čović to radi za 4-5 sekundi i dobijamo par sekundi više koje nam uvek fale u napadu sa Reglandom! Čović i Odžo su dali energiju ekipi i okrenuli utakmicu u prvom delu! Zašto ne dobija šansu više recimo Dobrić? Sa njim smo uvek imali pozitivnu energiju, kad se Stratos "istrošio" u drugom delu za Dobrića je bila prava prilika! Trebaju nam 2 pojačanja hitno, nema veze ako ne prođemo grupu, ionako nemamo kvalitet da osvojimo EK!

Ivan

pre 5 godina

Pravi ste "one-man team". Sve zavisi od Perperoglua, a smejete se Crnogorcima za Norisa Kola. Kada se u plejofu on jako zatvori kao sto se zatvarao Rocesto u finalnoj seriji - gubite. Nemate vise od dva krstena igraca.
(sef strucnog staba, 23. januar 2019 21:59)

Kako sad to? Zar nije bilo prvo, igra samo Reglend, pa posle Beron? Od kud sada Perperoglu? Ili ce ipak iti to da vama zvezda uteruje strah u kosti, pa ne znate vise ni od koga vam preti opasnost… Izredjala vas zvezda na redaljku u ABA sve koliko god vas ima, a tek ce da vas redja u plej ofu. Ako mislis da Zvezdu moze da poremeti jedan poraz, nemas pojma o kosarci.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Pravi ste "one-man team". Sve zavisi od Perperoglua, a smejete se Crnogorcima za Norisa Kola. Kada se u plejofu on jako zatvori kao sto se zatvarao Rocesto u finalnoj seriji - gubite. Nemate vise od dva krstena igraca.

пастир

pre 5 godina

ма све је ок,следећи пут прави фаул а не да изгубиш утакмицу полагањем

*

pre 5 godina

Ako panteri daju na dve sledece utakmice156 poena da li ce to biti dovoljno za top9 EC?
(fenomen, 23. januar 2019 22:06)

Mozda, ali vama ni 756 poena nece pomoci da nas prestignete, komsija mali.

drvobradi

pre 5 godina

Joj živote, gde nesta naša škola košarke i plejmejkeri, pa smo osuđeni na ove polovne crnce na kecu. 28s do kraja, i umesto da kontroliše napad do kraja, Reglend se zaleti i položi loptu, ostavi 15,5s za napad. Bitno da se upiše 2p. Posle niti faul, niti odbrana, kontrola utakmice 0. Berona ne bi komentarisao, isto 0 za inteligenciju.

vericaNe

pre 5 godina

Нека си Небојша завалио Апића,а ова екипа два играча две укупно... Упропастио си целу сезону... јел ти неко забранио да правиш добру екипу,шта је у питању,отвори душу!?!?!

Ivan

pre 5 godina

Joj živote, gde nesta naša škola košarke i plejmejkeri, pa smo osuđeni na ove polovne crnce na kecu. 28s do kraja, i umesto da kontroliše napad do kraja, Reglend se zaleti i položi loptu, ostavi 15,5s za napad. Bitno da se upiše 2p. Posle niti faul, niti odbrana, kontrola utakmice 0. Berona ne bi komentarisao, isto 0 za inteligenciju.
(drvobradi, 23. januar 2019 22:50)

Pazi ti komentara i strucnjaka ovde, ovo je nemoguce… On kritikuje Reglenda koji je imao petlju da preuzme odgovornost u poslednjem napadu, i ne samo preuzme odgovonost nego i da kos. Sta bi ti, da postigne 5 poena iz jednog poseda? Koja je razlika da im ostavi 15 ili 10 sekundi, svakako nije bio nas zadnji napad...

vericaNe

pre 5 godina

Нека си Небојша завалио Апића,а ова екипа два играча две укупно... Упропастио си целу сезону... јел ти неко забранио да правиш добру екипу,шта је у питању,отвори душу!?!?

satelit

pre 5 godina

On i nije trener,zapravo formalno jeste,ali sutinski... Pa ,Alimpije je imao 11 pobeda u EL,sa malo bolim timom ne mnogo...Tomic ne bi imao 3

Veljoni

pre 5 godina

Joj živote, gde nesta naša škola košarke i plejmejkeri, pa smo osuđeni na ove polovne crnce na kecu. 28s do kraja, i umesto da kontroliše napad do kraja, Reglend se zaleti i položi loptu, ostavi 15,5s za napad. Bitno da se upiše 2p. Posle niti faul, niti odbrana, kontrola utakmice 0. Berona ne bi komentarisao, isto 0 za inteligenciju.
(drvobradi, 23. januar 2019 22:50)
Pa da, on samo treba da odluči u kojoj sekundi će da postigne koš, a ovi iz Valensije će već da se sklone po narudzbini:) batice, gubili smo pola kosa! Znaci dajes kos kad mozes i branis se kako znas i umes. Dal faul ili odbrana do kraja, to je vec takticko pitanje. Uglavnom, mozemo da diskutujemo za polovne crnce i Reglenda, ali konkretno nista nije kriv u ovoj zavrsnici. Mogao je mozda i Ristic da izadje jos malo bolje i ranije na pomoć, ali i Van Roson je majstorski polozio loptu..

Student

pre 5 godina

@ Berona zatvoriti i on ne postoji,Regland sut katastrofa,Covic poneku i ubode ali nije to to...ocajnicki nam treba skorer igrac na toj poziciji...Cedevita to ima u Pulenu i Cobssu...Buducnost dolaskom Kola resili i oni to pitanje...Nasem timu takav jedan igrac nedostaje...napad cesto ulazi u cajtnot i besomucno se pokusava ici individualno od strane plej igraca pod kos...Igrac poput Dilejnija je NEOPHODAN...da bi parirali bekovima Buducnosti...Vec sam se prebacio na ABA ligu jer traziti EL preko EC bojim se da nije realna opcija a ostati na ovom sastavu za plej off ABA lige hazarderski potez.
(Dejan CZ, 23. januar 2019 22:13)
Koje si ti nebuloze ispisao sad burazeru... Ne treba nama skorer koji ce da sutira kao manijak, vec imamo igrace koji znaju da pogode sut sa distance (Beron, Dobric, Perperoglu, Simanic, Faje cak mozemo da racunamo i Keselja na primer), a ne treba nam ni divljak amerikanac kao Kol ili Pulen. Nama treba centar to je danasnja utakmica pokazala. Cirbes nema mesta ni na klupi, Odzo ne moze da bude prvi centar a Ristic moze da odigra samo kao treca opcija. Tu smo najslabiji, u odbrani promaja zbog toga... Regland i ne treba da sutira trojke nije zbog toga doveden ne znam zasto komentarises njegov sut. Zna se sta on radi prodor dribling nikako sut u seriji. Jos kazes Cedevita ima Pulena i Kobsa pa su resili problem Boze dragi pa ako treba da igramo kao Cedevita ili Buducnost cemu da se nadamo? Ova ekipa je donela rezultate i igrali smona noz protiv jedne od tri najbolje ekipe u Evrokupu. Samo da nas povrede zaobidju i da dovedemo jednog krstenog centra koji nije promaja u odbrani i osvajamo ABA.

vericaNe

pre 5 godina

Нека си Небојша завалио Апића,а ова екипа два играча две укупно... Упропастио си целу сезону... јел ти неко забранио да правиш добру екипу,шта је у питању,отвори душу!?!?

Капетан Мики

pre 5 godina

Невероватна грешка Томића у завршници код 80:79 и на 13 секунди до краја. Ако је већ одлучио да брани напад, зашто Регланд и Човић, где су Добрић и Симанић, на пример. Да је одлучио да прави фаул, рецимо на центру који је без лопте за два бацања, сваки сценарио је могућ (0,1 или 2 поена), и имаш задњи напад, тј. судбину у својим рукама. Обрадовићу или Дуло - у се то не би десило, никад, али никад. О замени Фаје - Давидовац код извођења лопте, без коментара. Зашто није сачуван тајм - аут за крај, без коментара. Где је Добрић целу вече, без коментара. Могао бих још набрајати. Мислим, подршка свакако, али то се у најважнијој утакмици не ради. Какве су поуке извучене после пораза у Валенсији?

Dejan CZ

pre 5 godina

Student...ako ti mislis da su Vilijams i.Djenka divlji u napadu onda idi jos uci...dva igraca koja su imala najvise poena u rukama koji su pogadjali iz daljine ,igraci koji su srusili partizan Vujosevicev...U tom periodu Zvezda je izgledala najbolje dosad...pored njih jos je imala Jovica kao trecu opciju.Ja ne mislim da su takvi skorer igraci divlji koji potezu kad treba...Teodosic i De Kolo su doneli sami titulu CSKA...Ako pogledas sve ozbilnjije ekipe u EL videces da u svakom timu takva dva igraca postoje iako su i ostale pozicije popunjene suterima...Bez takvih igraca samo se utopijski moze razgovarati o igri...Pa dve trojke Coviceve su nas vratile u zivot,e sad zamisliti da imamo takvog konstatnog igraca...

VIT

pre 5 godina

Nešto o Tomiću. Da li ste gledali konferenciju za štampu. Pa to nije konferencija. Čovek nadmen, arogantan i na svako pitanje odgovara sa jednim podozrenjem i nepodaštavanjem onoga koji je pitao. Možda novinari ne znaju dobro šta je koncepcija ovog trenera,ali svi smo videli da tu nešto nije u redu i da velikog maga pitamo šta je u pitanju.Onakva arogancija može da dovede do toga da nećemo osvojiti ništa ove godine. Kup je prva prolazna kapija.Ako je ne osvojimo, gospodin bi sam trebao da se povuče.Verujem da delite mišljenje sa mnom.

Baš zato što te znamo

pre 5 godina

@Sir Oliver
"Sa onim što imamo i budžetom koji imamo, ne može bolje." Kakav gubitnički mentalitet!Prvo -ne može Tomić bolje.Drugo -ako je buïžet mali - pa pvećajte ga kao što to svi rade ili pustite da dođe onaj ko to može.

Student

pre 5 godina

@ (Капетан Мики, 24. januar 2019 13:12)
Pretpostavljam da nije uveo Simanica i Dobrica da igraju odbranu jer cesto uspevaju da naprave glupe i nepotrebne faulove, Regland je odigrao odbranu koliko toliko nije bio lak sut koji su pogodili. Davidovca je uveo cisto da bi dao koju sekundu igracima da se rasporede i da vide sta ce sa one 3 sekunde sto su ostale. Ne razumem zasto svi kritikuju Tomica. Covek vam je do juce bio najbolji trener na svetu a danas ga vec terate sramota...

Капетан Мики

pre 5 godina

Student
Критика је да се критикује, без вређања, похвала је да се похваљује. Критика ако је добронамерна, треба да унапреди игру (понашање, ставове, размишљања...) Ако си приметио, рекао сам подршка, свакако. Али ово је била кљчуна утакмица и ово су биле кључне грешке.

Student

pre 5 godina

@ Student...ako ti mislis da su Vilijams i.Djenka divlji u napadu onda idi jos uci...dva igraca koja su imala najvise poena u rukama koji su pogadjali iz daljine ,igraci koji su srusili partizan Vujosevicev...U tom periodu Zvezda je izgledala najbolje dosad...pored njih jos je imala Jovica kao trecu opciju.Ja ne mislim da su takvi skorer igraci divlji koji potezu kad treba...Teodosic i De Kolo su doneli sami titulu CSKA...Ako pogledas sve ozbilnjije ekipe u EL videces da u svakom timu takva dva igraca postoje iako su i ostale pozicije popunjene suterima...Bez takvih igraca samo se utopijski moze razgovarati o igri...Pa dve trojke Coviceve su nas vratile u zivot,e sad zamisliti da imamo takvog konstatnog igraca...
(Dejan CZ, 24. januar 2019 06:02)
Gde si se pa ti uhvatio za Vilijamsa i Djenku :-D
Ne kazem da takvi igraci ne trebaju ekipama, ali nama trenutno ne. Jer nemamo centra. Centar nam je najkriticniji da ti bi da dovodis jos jednog beka ili pleja skorera? Pa sta cemo sa promajom u reketu? I ako vec dovodimo nekog pleja, ja bih ore doveo igraca tipa Jovic koji ce da razigrava nego nekog kao Kol iz Buducnosti.
PS De Kolo jeste siledzija, isto kao Sved. Samo sto francuz ima bolje saigrace i onda se ne primecuje toliko...

Banana chiqita

pre 5 godina

E moj Tomicu... Pitanje je koga ste tretirali favoritom. Znaci favorit je slavio...

Btw i Krku ste tretirali favoritom...

sinisazeleznik

pre 5 godina

Veliki je ovo uspeh gospodine Tomicu, s obzirom da postojimo svega 7 godina.Onaj top9 nikada necu zaboraviti, kako li se samo tada slavilo u Zelezniku.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Pravi ste "one-man team". Sve zavisi od Perperoglua, a smejete se Crnogorcima za Norisa Kola. Kada se u plejofu on jako zatvori kao sto se zatvarao Rocesto u finalnoj seriji - gubite. Nemate vise od dva krstena igraca.

ja

pre 5 godina

Pravi ste "one-man team". Sve zavisi od Perperoglua, a smejete se Crnogorcima za Norisa Kola. Kada se u plejofu on jako zatvori kao sto se zatvarao Rocesto u finalnoj seriji - gubite. Nemate vise od dva krstena igraca.
(sef strucnog staba, 23. januar 2019 21:59)

Kako sad to? Zar nije bilo prvo, igra samo Reglend, pa posle Beron? Od kud sada Perperoglu? Ili ce ipak iti to da vama zvezda uteruje strah u kosti, pa ne znate vise ni od koga vam preti opasnost… Izredjala vas zvezda na redaljku u ABA sve koliko god vas ima, a tek ce da vas redja u plej ofu. Ako mislis da Zvezdu moze da poremeti jedan poraz, nemas pojma o kosarci.
(Ivan, 23. januar 2019 22:08)

Koja Zvezda?

*

pre 5 godina

Ako panteri daju na dve sledece utakmice156 poena da li ce to biti dovoljno za top9 EC?
(fenomen, 23. januar 2019 22:06)

Mozda, ali vama ni 756 poena nece pomoci da nas prestignete, komsija mali.

Ivan

pre 5 godina

Pravi ste "one-man team". Sve zavisi od Perperoglua, a smejete se Crnogorcima za Norisa Kola. Kada se u plejofu on jako zatvori kao sto se zatvarao Rocesto u finalnoj seriji - gubite. Nemate vise od dva krstena igraca.
(sef strucnog staba, 23. januar 2019 21:59)

Kako sad to? Zar nije bilo prvo, igra samo Reglend, pa posle Beron? Od kud sada Perperoglu? Ili ce ipak iti to da vama zvezda uteruje strah u kosti, pa ne znate vise ni od koga vam preti opasnost… Izredjala vas zvezda na redaljku u ABA sve koliko god vas ima, a tek ce da vas redja u plej ofu. Ako mislis da Zvezdu moze da poremeti jedan poraz, nemas pojma o kosarci.

Amater

pre 5 godina

Tomic je previse arogantan na konferencijama za stampu, ima vrlo los odnos sa novinarima )a nisu novinari krivi, oni su cak previse fini prema njemu a on ih omalovazava).

Dejan CZ

pre 5 godina

Berona zatvoriti i on ne postoji,Regland sut katastrofa,Covic poneku i ubode ali nije to to...ocajnicki nam treba skorer igrac na toj poziciji...Cedevita to ima u Pulenu i Cobssu...Buducnost dolaskom Kola resili i oni to pitanje...Nasem timu takav jedan igrac nedostaje...napad cesto ulazi u cajtnot i besomucno se pokusava ici individualno od strane plej igraca pod kos...Igrac poput Dilejnija je NEOPHODAN...da bi parirali bekovima Buducnosti...Vec sam se prebacio na ABA ligu jer traziti EL preko EC bojim se da nije realna opcija a ostati na ovom sastavu za plej off ABA lige hazarderski potez.

vericaNe

pre 5 godina

Нека си Небојша завалио Апића,а ова екипа два играча две укупно... Упропастио си целу сезону... јел ти неко забранио да правиш добру екипу,шта је у питању,отвори душу!?!?!

vericaNe

pre 5 godina

Нека си Небојша завалио Апића,а ова екипа два играча две укупно... Упропастио си целу сезону... јел ти неко забранио да правиш добру екипу,шта је у питању,отвори душу!?!?

drvobradi

pre 5 godina

Joj živote, gde nesta naša škola košarke i plejmejkeri, pa smo osuđeni na ove polovne crnce na kecu. 28s do kraja, i umesto da kontroliše napad do kraja, Reglend se zaleti i položi loptu, ostavi 15,5s za napad. Bitno da se upiše 2p. Posle niti faul, niti odbrana, kontrola utakmice 0. Berona ne bi komentarisao, isto 0 za inteligenciju.

No name

pre 5 godina

Čovek u izjavama pokušava da glumi prepotentnog super strucnjaka, nesto tipa Murinjo ili Klop, ali činjenica je da Zvezda nema ni organizovan napad, ni organizovanu odbranu. A već je dovoljno dugo tu, pa bi se već nešto od toga trebalo videti.

Student

pre 5 godina

Ko god pljuje ekipu sada je glup i ne mora da prati Zvezdu vise ni u kom sportu. Jedina zamerka ide Cirbesu. Covek ne moze i ne zeli da se popravi zahvaliti mu se na saradnji i to je to. Podrska igracima treba, Evrokup je sada vec nebitno takmicenje nama posle ovog poraza. Sve usresrediti na ABA ligu. Podrska navijaca je neophodna za ovu ekipu.

vericaNe

pre 5 godina

Нека си Небојша завалио Апића,а ова екипа два играча две укупно... Упропастио си целу сезону... јел ти неко забранио да правиш добру екипу,шта је у питању,отвори душу!?!?

Ivan

pre 5 godina

Joj živote, gde nesta naša škola košarke i plejmejkeri, pa smo osuđeni na ove polovne crnce na kecu. 28s do kraja, i umesto da kontroliše napad do kraja, Reglend se zaleti i položi loptu, ostavi 15,5s za napad. Bitno da se upiše 2p. Posle niti faul, niti odbrana, kontrola utakmice 0. Berona ne bi komentarisao, isto 0 za inteligenciju.
(drvobradi, 23. januar 2019 22:50)

Pazi ti komentara i strucnjaka ovde, ovo je nemoguce… On kritikuje Reglenda koji je imao petlju da preuzme odgovornost u poslednjem napadu, i ne samo preuzme odgovonost nego i da kos. Sta bi ti, da postigne 5 poena iz jednog poseda? Koja je razlika da im ostavi 15 ili 10 sekundi, svakako nije bio nas zadnji napad...

satelit

pre 5 godina

On i nije trener,zapravo formalno jeste,ali sutinski... Pa ,Alimpije je imao 11 pobeda u EL,sa malo bolim timom ne mnogo...Tomic ne bi imao 3

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Jedno je biti pomocni trener, pomerati stolice i dizati metlu na treningu, a sasvim drugo je biti prvi trener i biti odgovoran i za treninge i za vodjenje utakmice. O (de)motivaciji igraca da ne govorim.
Da ste kojim slucajem igrac, da li bi ste vise voleli da vam je trener arogantni Tomic ili strastveni Trinkijeri?

Student

pre 5 godina

@ Berona zatvoriti i on ne postoji,Regland sut katastrofa,Covic poneku i ubode ali nije to to...ocajnicki nam treba skorer igrac na toj poziciji...Cedevita to ima u Pulenu i Cobssu...Buducnost dolaskom Kola resili i oni to pitanje...Nasem timu takav jedan igrac nedostaje...napad cesto ulazi u cajtnot i besomucno se pokusava ici individualno od strane plej igraca pod kos...Igrac poput Dilejnija je NEOPHODAN...da bi parirali bekovima Buducnosti...Vec sam se prebacio na ABA ligu jer traziti EL preko EC bojim se da nije realna opcija a ostati na ovom sastavu za plej off ABA lige hazarderski potez.
(Dejan CZ, 23. januar 2019 22:13)
Koje si ti nebuloze ispisao sad burazeru... Ne treba nama skorer koji ce da sutira kao manijak, vec imamo igrace koji znaju da pogode sut sa distance (Beron, Dobric, Perperoglu, Simanic, Faje cak mozemo da racunamo i Keselja na primer), a ne treba nam ni divljak amerikanac kao Kol ili Pulen. Nama treba centar to je danasnja utakmica pokazala. Cirbes nema mesta ni na klupi, Odzo ne moze da bude prvi centar a Ristic moze da odigra samo kao treca opcija. Tu smo najslabiji, u odbrani promaja zbog toga... Regland i ne treba da sutira trojke nije zbog toga doveden ne znam zasto komentarises njegov sut. Zna se sta on radi prodor dribling nikako sut u seriji. Jos kazes Cedevita ima Pulena i Kobsa pa su resili problem Boze dragi pa ako treba da igramo kao Cedevita ili Buducnost cemu da se nadamo? Ova ekipa je donela rezultate i igrali smona noz protiv jedne od tri najbolje ekipe u Evrokupu. Samo da nas povrede zaobidju i da dovedemo jednog krstenog centra koji nije promaja u odbrani i osvajamo ABA.

Marko

pre 5 godina

Istina je da Tomiću treba suditi na kraju sezone, i treba ga možda pustiti, ali previše je nadmen i čini mi se da ne ide na dobro ...

pedja

pre 5 godina

Problem nije losa igra pojedinih igraca, vec stavljanje njih konstantno na parket. Lepo ako vidi da nekome ne ide ili ima lose vece(cirbes, baron) lepo na klupu i to je to. Ali dobro sada, posle bitke svi su generali.

veliki strumf

pre 5 godina

A sto se tajm auta tiče - tu se najbolje vidi neiskustvo Tomica. Pa majstore, ako je ostalo 28 sekundi do kraja na 1 razlike, neka ide napad. Pozovi akciju, imaš je valjda i bez tajm auta ili neka je pozove plej. Ako promasimo - praviš faul, pa posle drugog bacanja ide tajm aut i lopta sa polovine protivnika - mnogo veća šansa da se realizuje napad nego ispod našeg kosa kad se izvede lopta. Ako pak realizujes taj prvi napad, a ne odbranis - opet imaš tajm aut za izvodjenje sa protivničke polovine! Dakle, ne bi ga poneo kući majstore. Ovako, džaba realizovan napad kad posle primljenog kosa nemaš tajm aut. Jednostavno, gomilu gresaka je veceras napravio Tomić, više nego bilo kada tokom sezone.

veliki strumf

pre 5 godina

E moj nadobudni Tomicu! Koje li ti rezultate imaš da budeš tako naduven, nadobudan i nabusit? Za sada - bas nikakve. Kako objasnjavas sto si Cirbesa držao u igri 20 minuta i primio preko 20 koševa preko njega? Kako je moguće da on čuva Dubljevica u zadnjem napadu u 2/4. Kako je moguće da ti Dobric sedi na klupi a Beron radi sta hoće, pri čemu odbranu i ne igra. U napadu se ispucava, u odbrani pocetkom 3/4 Abalde mu daje 7 poena a da on nije ni bio blizu njega a trebalo da ga čuva? A onda ga uvedeš u završnici da napravi faul-kos, promaši za metar, prethodno potpuno umrtvivsi napad. Konacno, kako je moguće da u poslednjem napadu na Van Rosoma staviš jednog od dva najgora defanzivca - Reglanda?’ Čovek je defanzivno izgubio meč u Malagi (ne računam promasenu trojku, već napad Unikahe pre toga), zamalo da nas defanzivno koštao protiv Igokee kod zadnjeg napada, u Valensiji ga je taj Van Rosom razbio i ti opet stavljaš njega da ga čuva?! To su stvari koje odlučuju utakmice i osvajaju titule a očigledno da je Tomić jako slab u ovakvim stvarima! Ima tu još puno detalja, ali ove stvari su tako očigledne. Ovo je klasičan primer kako trener gubi meč, bas kao i ovaj kip na klupi Limoza koji se skameni pored aut linije i pojma nema šta da radi kad ekipa krene da srlja u propast. Izgubise dobijenu utakmicu zbog gomile neverovatnih gresaka, a taj iz Limoza glumi Mislioca.

Veljoni

pre 5 godina

Joj živote, gde nesta naša škola košarke i plejmejkeri, pa smo osuđeni na ove polovne crnce na kecu. 28s do kraja, i umesto da kontroliše napad do kraja, Reglend se zaleti i položi loptu, ostavi 15,5s za napad. Bitno da se upiše 2p. Posle niti faul, niti odbrana, kontrola utakmice 0. Berona ne bi komentarisao, isto 0 za inteligenciju.
(drvobradi, 23. januar 2019 22:50)
Pa da, on samo treba da odluči u kojoj sekundi će da postigne koš, a ovi iz Valensije će već da se sklone po narudzbini:) batice, gubili smo pola kosa! Znaci dajes kos kad mozes i branis se kako znas i umes. Dal faul ili odbrana do kraja, to je vec takticko pitanje. Uglavnom, mozemo da diskutujemo za polovne crnce i Reglenda, ali konkretno nista nije kriv u ovoj zavrsnici. Mogao je mozda i Ristic da izadje jos malo bolje i ranije na pomoć, ali i Van Roson je majstorski polozio loptu..

Dejan CZ

pre 5 godina

Student...ako ti mislis da su Vilijams i.Djenka divlji u napadu onda idi jos uci...dva igraca koja su imala najvise poena u rukama koji su pogadjali iz daljine ,igraci koji su srusili partizan Vujosevicev...U tom periodu Zvezda je izgledala najbolje dosad...pored njih jos je imala Jovica kao trecu opciju.Ja ne mislim da su takvi skorer igraci divlji koji potezu kad treba...Teodosic i De Kolo su doneli sami titulu CSKA...Ako pogledas sve ozbilnjije ekipe u EL videces da u svakom timu takva dva igraca postoje iako su i ostale pozicije popunjene suterima...Bez takvih igraca samo se utopijski moze razgovarati o igri...Pa dve trojke Coviceve su nas vratile u zivot,e sad zamisliti da imamo takvog konstatnog igraca...

severnjača

pre 5 godina

Naravno da ovaj poraz ne treba da utiče na ekipu ali šta je sa pojedincima? Mene najviše plaši Cirbes, ne može da se sastavi a projektovan za prvog centra! Nema energije u njemu, nije deo ekipe i ne znam šta je gore kod njega, napad ili odbrana? Muka mi je više od sporog Reglanda kad prenosi loptu u poslednjim trenucima, troši 8 sekundi napada, kao da se jedva dovuče do centra! Čović to radi za 4-5 sekundi i dobijamo par sekundi više koje nam uvek fale u napadu sa Reglandom! Čović i Odžo su dali energiju ekipi i okrenuli utakmicu u prvom delu! Zašto ne dobija šansu više recimo Dobrić? Sa njim smo uvek imali pozitivnu energiju, kad se Stratos "istrošio" u drugom delu za Dobrića je bila prava prilika! Trebaju nam 2 pojačanja hitno, nema veze ako ne prođemo grupu, ionako nemamo kvalitet da osvojimo EK!

Baš zato što te znamo

pre 5 godina

@Sir Oliver
"Sa onim što imamo i budžetom koji imamo, ne može bolje." Kakav gubitnički mentalitet!Prvo -ne može Tomić bolje.Drugo -ako je buïžet mali - pa pvećajte ga kao što to svi rade ili pustite da dođe onaj ko to može.

Student

pre 5 godina

@ (Капетан Мики, 24. januar 2019 13:12)
Pretpostavljam da nije uveo Simanica i Dobrica da igraju odbranu jer cesto uspevaju da naprave glupe i nepotrebne faulove, Regland je odigrao odbranu koliko toliko nije bio lak sut koji su pogodili. Davidovca je uveo cisto da bi dao koju sekundu igracima da se rasporede i da vide sta ce sa one 3 sekunde sto su ostale. Ne razumem zasto svi kritikuju Tomica. Covek vam je do juce bio najbolji trener na svetu a danas ga vec terate sramota...

Misko

pre 5 godina

Tomicu celu utakmicu nista nije odbranjeno a vi trazite odbranu na 15 sec do kraja.Tu se pravi faul na max 8 sec.Zao mi je ali vi ste krivi.

VIT

pre 5 godina

Nešto o Tomiću. Da li ste gledali konferenciju za štampu. Pa to nije konferencija. Čovek nadmen, arogantan i na svako pitanje odgovara sa jednim podozrenjem i nepodaštavanjem onoga koji je pitao. Možda novinari ne znaju dobro šta je koncepcija ovog trenera,ali svi smo videli da tu nešto nije u redu i da velikog maga pitamo šta je u pitanju.Onakva arogancija može da dovede do toga da nećemo osvojiti ništa ove godine. Kup je prva prolazna kapija.Ako je ne osvojimo, gospodin bi sam trebao da se povuče.Verujem da delite mišljenje sa mnom.

Student

pre 5 godina

@ Student...ako ti mislis da su Vilijams i.Djenka divlji u napadu onda idi jos uci...dva igraca koja su imala najvise poena u rukama koji su pogadjali iz daljine ,igraci koji su srusili partizan Vujosevicev...U tom periodu Zvezda je izgledala najbolje dosad...pored njih jos je imala Jovica kao trecu opciju.Ja ne mislim da su takvi skorer igraci divlji koji potezu kad treba...Teodosic i De Kolo su doneli sami titulu CSKA...Ako pogledas sve ozbilnjije ekipe u EL videces da u svakom timu takva dva igraca postoje iako su i ostale pozicije popunjene suterima...Bez takvih igraca samo se utopijski moze razgovarati o igri...Pa dve trojke Coviceve su nas vratile u zivot,e sad zamisliti da imamo takvog konstatnog igraca...
(Dejan CZ, 24. januar 2019 06:02)
Gde si se pa ti uhvatio za Vilijamsa i Djenku :-D
Ne kazem da takvi igraci ne trebaju ekipama, ali nama trenutno ne. Jer nemamo centra. Centar nam je najkriticniji da ti bi da dovodis jos jednog beka ili pleja skorera? Pa sta cemo sa promajom u reketu? I ako vec dovodimo nekog pleja, ja bih ore doveo igraca tipa Jovic koji ce da razigrava nego nekog kao Kol iz Buducnosti.
PS De Kolo jeste siledzija, isto kao Sved. Samo sto francuz ima bolje saigrace i onda se ne primecuje toliko...

пастир

pre 5 godina

ма све је ок,следећи пут прави фаул а не да изгубиш утакмицу полагањем

Капетан Мики

pre 5 godina

Невероватна грешка Томића у завршници код 80:79 и на 13 секунди до краја. Ако је већ одлучио да брани напад, зашто Регланд и Човић, где су Добрић и Симанић, на пример. Да је одлучио да прави фаул, рецимо на центру који је без лопте за два бацања, сваки сценарио је могућ (0,1 или 2 поена), и имаш задњи напад, тј. судбину у својим рукама. Обрадовићу или Дуло - у се то не би десило, никад, али никад. О замени Фаје - Давидовац код извођења лопте, без коментара. Зашто није сачуван тајм - аут за крај, без коментара. Где је Добрић целу вече, без коментара. Могао бих још набрајати. Мислим, подршка свакако, али то се у најважнијој утакмици не ради. Какве су поуке извучене после пораза у Валенсији?

Banana chiqita

pre 5 godina

E moj Tomicu... Pitanje je koga ste tretirali favoritom. Znaci favorit je slavio...

Btw i Krku ste tretirali favoritom...

Капетан Мики

pre 5 godina

Student
Критика је да се критикује, без вређања, похвала је да се похваљује. Критика ако је добронамерна, треба да унапреди игру (понашање, ставове, размишљања...) Ако си приметио, рекао сам подршка, свакако. Али ово је била кљчуна утакмица и ово су биле кључне грешке.