Utorak, 15.01.2019.

07:12

Bogdan odličan, Bjelica dobar, Boban i Teo i dalje na nuli

Košarkaši Sakramento Kingsa pobedili su Portland sa 115:107 u noći između ponedeljka i utorka u NBA ligi.

Izvor: B92

Bogdan odlièan, Bjelica dobar, Boban i Teo i dalje na nuli IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

Slaven

pre 5 godina

Kako su dosadni ovi likovi koji kazu da neki od nasih NBA igraca treba da dodju u Zvezdu i Partizan. Samo bi se budala vratila u jednu od obe ruine od klubova u zavisnosti od navijackih afiniteta. RUINE. Dosta vise sa tim navijackim pozivanjem da se vrate u Zvezdu, Partizan ili neki treci klub. Kakvi Zvezda i Partizan ne sramotite se. Kakva liga, kakvi klubovi, kakva drzava.

Pera

pre 5 godina

Dobar je Bjelica , najbolji trojkas NBA procenat suta 48,5, Racunaju se samo oni koji su ubacii vise od 82 trojke
@zemunski kej
Trenutno je 14, sa 42.5%, (vodi Curry sa 58.6%, ali Seth, Stephen je sesti sa 45%). Nemanja je imao najbolji % u celoj NBA pre 15-ak utakmica (a i prosle sezone u jednom trenutku), ali je naprimer u poslednjih 10 meceva sutirao 9-30. Sigurno su protivnici poceli bolje da ga cuvaju (sad cesto sutira metar iza linije), a mozda je u pitanju i neka kriza - cini mi se da je on licnost sklona da upadne u depresiju kad stvari krenu lose

Gosn Mandingo

pre 5 godina

@ Да ли би за Јокића писали да је био одличан односно добар са оваквим бројкама? ”Богдан добар, Бјелица лош” би био реалан наслов. Не знам шта се дешава са Бјелицом. Имао је предуслов да покаже шта зна, стартер, солидне минуте. На почетку је то донекле и користио, иако није био константан. Али у задње време као у Минесоти. Гледао сам и прошлу утакмицу Кингса, и стварно се чудио, јер Бјелица опет почео да ћошкари а саиграчи као да га игноришу.(јд123, 15. januar 2019 10:43)Ne ignorise Bjelicu niko, dodaju mu ali on masi.Na pocetku ga protivnicke ekipe nisu cuvale pa je imao gotovo uvek otvorene pozicije za tri, sada ga skautiraju i cuvaju ga van linije za tri i mnogo teze dolazi do otvorenih pozicija.
(kimi, 15. januar 2019 14:48)


Odradio je dobar posao u odbrani, ne mora uvek napadacki da pokazuje svoje kvalitete, da si gledao utakmicu znao bi da je odlicno gradio u reketu skok i otezavao suteve ispod kosa, a sem toga Dzajls i Begli su bilo jako dobri sinoc pa mu je i minutaza iz toh razloga bila nesto manja...

Pogan

pre 5 godina

Krilni centar koji sutira trojke, smesno.
(Ufo, 15. januar 2019 07:31)

Da nisi slucajno cuo nekad za tip igraca "stretch four"? Mirotic, Markanen, Kevin Lav, Novicki, itd...
Cuditi se da 4orke i 5ice sutiraju trojke u modernoj kosarci bukvalno govori da nemas pojma sta gledas. Mozda ne znas ni u kom veku zivis.

frosty

pre 5 godina

@Danijel Šifer

Milvoki i Toronto ce igrati 3-4 puta protiv ekipa sa istoka koje tankuju(zavisi da li su u istoj diviziji ili ne). Denver ce 4 puta igrati sa Portlandom, OKC, Jutom(plejof timovi) i Minestotom(jos uvek u konkurenciji za plejof). Ne mogu da se porede Istocna i Zapadna konferencija. Ekipe sa zapada trenutno imaju oko 50 pobeda viska u direktnim duelima sa istocnim ekipama.

stoler

pre 5 godina

Luka je odbio da predje u Kingse,a ti i on mozete da kacite linkove svaki dan i demantujete. Verovatno je kao Srbin hteo da igra i za nasu reprezentaciju,ali ga nismo zvali. Tebi i Barkliju niko ne brani da prognozirate,samo to su prognoze i nista vise. Kad bi ovaj presao tamo,a onaj tamo onda bi... Ajde mani me tih budalastina. A tebi vrsnom prognozeru verovatno ne bi valjalo ni da pobede u svih 10 od narednih 10 utakmica. Nasao bi neku zamerku.

kimi

pre 5 godina

Bogi dobar, pogodio skoro sve, al kako bjelica solidan sa 4 poena? Lik stoji na trojci i sada samo promasuje. Krilni centar koji sutira trojke, smesno. 10 tekmi unazad mu je stao sut za tri i to je to, ne postoji.
(Ufo, 15. januar 2019 07:31)

Bjelica u NBA sem iz suta za tri tesko moze da napravi poene, previse spor i ne atletican za prodor a igru ledjima nije nikada ni imao.

kimi

pre 5 godina

Да ли би за Јокића писали да је био одличан односно добар са оваквим бројкама? ”Богдан добар, Бјелица лош” би био реалан наслов. Не знам шта се дешава са Бјелицом. Имао је предуслов да покаже шта зна, стартер, солидне минуте. На почетку је то донекле и користио, иако није био константан. Али у задње време као у Минесоти. Гледао сам и прошлу утакмицу Кингса, и стварно се чудио, јер Бјелица опет почео да ћошкари а саиграчи као да га игноришу.
(јд123, 15. januar 2019 10:43)

Ne ignorise Bjelicu niko, dodaju mu ali on masi.
Na pocetku ga protivnicke ekipe nisu cuvale pa je imao gotovo uvek otvorene pozicije za tri, sada ga skautiraju i cuvaju ga van linije za tri i mnogo teze dolazi do otvorenih pozicija.

Danijel Šifer

pre 5 godina

(Laza, 15. januar 2019 11:22)

Najbolji skor cele lige ima Toronto, zatim Milvoki a to su dve ekipe sa istoka. Onda su GSW Denver u nivou Indijane i Bostona. Tek nakon 4. ekipe Istoka ide rupa u koju se mogu poslagati većina ekipa sa Zapada.
Jak je Istok ove sezone, više je doneo Kavaj u Torontu nefo LBJ u LAL. Tankerske ekipe su proigrale.

samo pitam

pre 5 godina

A koga da trejduje za centra. Pik nema. Znaci ili neku mladu nadu sto nije cilj ili Bogdana/ Badija/Vilija +novac ili jos jedan igrac manje vrednosti u zavisnosti od plate(Mason, Skal, Dzekson..).

kimi

pre 5 godina

све све, али да форсира гортата... вероватно најгори стартни центар у нба. ако не најгори сигурно у ужој конкуренцији. тотални дисриспект за бобија. он је неке минуте ипак заслужио. бар да има 10 минута по утакмиви. а тео је сам крив. када је стигао у клиперсе имао је доста простора, минута, подршке медија и тренера и једноставно то није искористио у довољној мери. штета колики таленат није подупро са само мало више рада и професионализма. штета за нас гледаоце јер је магичан играч. а њега очигледно баш брига. флегма...
(зоро, 15. januar 2019 10:10)

Bobi je jedno vreme bio u startnoj petorci i ajde sto je standardno bio rupa u odbrani nego u napadu je bio uzasan sa procentima suta oko 40 posto sto je za centra jako lose.
Bobi nije moga da zida ni protiv jednog startnog centra pa je sutirao bukvalno u padu.
Jednostavno nije za danasnji NBA.

323

pre 5 godina

Bogi odigrao odlicno. Drago mi je sto se njegova igra ne bazira samo na sutu za 3 vec probija kroz reket ili asistira ili poentira. Odlicno. Ovo je bila utakmica gde je imao sve, od procenta , asistencija, ukradenih lopti, blokada. Bravo BB.

https://www.youtube.com/watch?v=OnO3lTiexqo

Walt

pre 5 godina

Sakramento igra atraktivnu košarku,pomalo divljaju ali mladi su pa im se može oprostiti,dopada mi se što su ekipa bez nekog izraženog superstara oko kojeg se sve vrti već svako ima neku svoju ulogu.Bogdan je jedan od važnjih,kad treba može da pogodi,može da organizuje napad,odličan u toj ulozi sa klupe,podseća me na Djinobilija,Bjelica sa druge strane mora da “pronadje” ruku ako hoće da ima konstantne minute,bori se on ali nije to dovoljno,u nba cetvorka moze da doprinese ili atleticizmom ili šutom,on očigledno može samo ovim drugim.Ukoliko pronadje šut mogao bi da bude Sakramentova verzija Džoa Inglsa,znaci cetvorka koja širi i organizuje napade ali konstatnost u šutu je preduslov svega.

Đole

pre 5 godina

@ stoler

Nikada nisam pljuvao "Divca" kako ti namerno lažeš. Vidim da neke i dalje boli što sam prvi objavio link u kojem Luka Dončić kaže da je Divac bio na večeri u Madridu i da je dogovoren njegov dolazak u Kingse i da je bio iznenađen draftom. Neko je namerno meseci po srpskim medijima pisao da je Luka odbio pre drafta da ide u Kingse. Čarls Barkli je pre nekoliko dana POTPISAO prognozu da će Kingsi biti u plej ofu ako dovedu Kantera. U narednih 10 utakmica igraju protiv timova koji imaju igrače koji često daju po 40 i preko 50 poena. Baš će mo da vidimo kako će Kingsi da prođu bez pojačanja. I ako dobiju 5 0d 10 utakmica to nije dobro, jer im plej of timovi beže 2-3 pobede!!!

Pogan

pre 5 godina

Uopste su srpski igraci patili od toga sto su ih 'pametni' treneri ucili da nije vazna fizika vec samo tehnika. Zato su Divac, Bodiroga, Danilovic svi ostali fizicki ispodprosecni, spori igraci. Bodiroga - inace precenjan igrac, koji je samo u Evropi mogao da igra - nije heto u NBA jer je dobro znao da bi ga tamo u tom smislu razotkrili.
(LBJ, 15. januar 2019 11:15)

Prvo, po nicku se sa sigurnošću može reći da košarku pratiš zadnjih 5-10 godina maksimalno...
Drugo, nisu ih "pametni" treneri učili tako, nego se tada igrala takva košarka u Evropi. Napad je bio 30sec, trojka je bila pola metra bliže, zonska odbrana, itd. U takvoj postavci više se cenilo da imaš tehniku nego atleticizam, jer se nedostatak istog mogao mnogo lakše pokriti dobrom timskom igrom, a sam tempo igre je bio neuporedivo sporiji nego danas. Pogledaj snimak finala iz 1995. kad smo osvojili evropsko, ono je bukvalno kao da gledaš usporeni snimak. Plej povuče loptu preko pola, pa je tapka u mestu do isteka napada i na kraju neko raspali trojku. A onda idi i pogledaj recimo Sakramento (koji igra na mladost i brzinu) koliko poena daju nakon primljenog koša nakon što pretrče ceo teren u roku od 3-5 sec, ili generalno koliko koševa daju u prvih 7 sec napada.

Milan

pre 5 godina

Ne smemo zaboraviti da Bjelica za par meseci puni 31 godinu i da vremenom nikako neće napredovati i biti bolji, naprotiv. Ako odradi ovaj ugovor do kraja i to je to, zenit karijere je svakako ostavio iza sebe.

Marko

pre 5 godina

Neverovatno, nadam se netačno.
Trejd u kome u Sakramento dolaze Jang i Kanter, a odlaze Fox i Bogdanović, tri ili četiri ekipe u medjusobnom trejdu.
Izleda da su Djole i Pera sve vreme bili u pravu i da je trejd zaista bio potreban za uspeh ove godine, ali ja više volim da ostane ova ekipa. Sada kada se vratio Begli mnogo su jači pod košem i mislim da im to nije više toliko slaba tačka, a Fox mislim da može da se smiri i igra pametnije, iako je Jang mladji i sa više asistencija trenutno. Verovatno ulogu Bogdanovića preuzima JJ.
Ipak, obično se trejd ne zna sve do 1. februara, pa se nadam da se ovaj pregovor neće obistiniti i da će Bogdanović ostati.

RAND

pre 5 godina

Begli naglo postaje najbolji igrač Kingsa.
Iako svi pričaju o prvom i trećem piku (Ejton i Dončić), njihovim dobrim partijama, Begli može biti najbolji pogodak sa prethodnog drafta. Ovakvu skočnost i pokretljivost nekoga ko je preko 210 ne sećam se da sam video. Samo da Bogdanović bude stabilan kao prethodne večeri i Sakramento postaje opasan tim.

zemunski kej

pre 5 godina

Dobar je Bjelica , najbolji trojkas NBA procenat suta 48,5, Racunaju se samo oni koji su ubacii vise od 82 trojke, Tako da poslusajte ponekad komentatora na live strimu pre komentarisanja, Ima 30 godina a trener mora da razigrava Baglija ,Dzajlsa,buducnost kluba,kako oni kazu fransize. Ne igra vise Kufos uopste a Zek Rendolf i Labisije se i ne skidaju, Znaci forsiraju se mladi. Medjutim kada se lomi tu je Bogdan a juce nije divljao ni Foks .

ratko

pre 5 godina

Bogi je kljucni igrac KIngsa, mada neki to ne vide. On je taj koji ce jih (ove ili narednih godina) vuci u plejof pa i do titule. Buduci alstar i MVP.

stoler

pre 5 godina

djole je moj drug. Opusti se "genije", idemo u PO svakako. Vidis ja sam Divca podrzavao od prvog dana na mestu menadzera i bio sam uveren da ce napraviti dobar posao. I zato nemam ni sad dilemu da ce uraditi ono sto treba. A ti i svi ostali genijalci koji ste ga pljuvali i jos uvek ga pljujete,vi sto znate bolje od njega sta treba da radi nastavite i dalje da mudrujete takvi genijalni kakvi i jeste.

sasha

pre 5 godina

Sacramento je došao do jedne vrlo kvalitetne igre u kojoj naši igrači imaju ako ne glavne onda zasigurno ključne uloge.Meni upada u oči Jegerova strategija u kojoj prva petorka nikada nije i startna.Kada treba da se napravi razlika ili zadrži prednost, u poslednjih nekoliko mečeva uvek su na parketu Bogi,Hild,Fox,Begli pa često i Beli,ili Koli-Stajn,Šampert.Imaju odlične šutere u Hildu,Ferelu,Foxu,Bogiju.Bogdanović je odličan bez obzira na sastav sa kojim je na parketu,Bjelica mislim da svima uliva poverenje pametnom igrom i pokrivanjem propusta svojih saigrača/u poslednjih nekoliko igara je malo lošiji,doduše/.Atmosfera u timu je vrhunska pa se možemo nadati PO-u sa Kingsima.

aca

pre 5 godina

Bjelica, Teodosic i Marjanovic treba da dodju u zvezdu.
(Nemanja, 15. januar 2019 10:48) ma dovedite i Jokica i Bogija da ne ostanu sami.

Laza

pre 5 godina

Konačno je 6. ekipa sa Istoka prebacila 50%.

10. sa Zapada ima bolji skor od 6. sa Istoka.

To znači, kad bi merili kompletan učinak svih timova sa Zapada protiv svih timova sa Istoka, da bi rezultat bio poražavajući po Istok.
Na 20% su možda.

Ni "B" od balansa lige.
Teško za varenje.

Uostalom može li se negde naći taj podatak?
Zna li neko?

Đole

pre 5 godina

Ceka tebe, a sad kad si se javio i objasnio verovatno je krenuo u realizaciju pojacanja.
(stoler, 15. januar 2019 10:29)

Genije ti meni na svaki komentar odgovaraš i to negativno. Evo ti link konferencije trenera Kingsa gde on kaže da im je CILJ PLEJ OF!!! Ovo je treća konferencija na kojoj trener Jeger govori da im je cilj plej of. Samo "genijalci" kao ti misle da Kingsi mogu do plej ofa bez pojačanja!! LINK https://www.youtube.com/watch?v=zHHRKoT36y0

Gde ja živim

pre 5 godina

Bravo Bogdane, racionalno, efikasno, elegantno. Jako dobra utakmica. Beli poenterski opet upao u neku minus fazu međutim njegova igra u suštini nije loša. Radi čovek posao za ekipu, igra odbranu, sve u svemu meni je to ok. Nije ekstra, ali nije ni za kukanje.

Što se tiče Klipers dueta, nisam pametan. Uvek sam na strani naših i smatram da mogu da pruže još dobrih partija, ali Dok očigledno ne misli tako. Za Bobija mislim da nije problem, on je NBA skapirao super, zeza se, vozika se po hodnicima i uživa u životu. Kako li je Teu ne mogu ni da zamislim. Sve nešto ubeđujem sebe da se posvetio treningu ovu sezonu i da će u sledećoj nešto uraditi, ali mislim da nema 'leba od toga. Šteta, velika šteta.

LBJ

pre 5 godina

at JR24

pa sam kazes da sprinteri rade na eksplozivnosti. A gde rade na tome nego u teretani? Na baletu mozda?

Bjelica nije nikad hteo da radi u teretani i zato sad ima probleme. Slabo se krece, spor, trom, u ulaz kad krene brze-bolje vraca loptu igracu na strani.

Uopste su srpski igraci patili od toga sto su ih 'pametni' treneri ucili da nije vazna fizika vec samo tehnika. Zato su Divac, Bodiroga, Danilovic svi ostali fizicki ispodprosecni, spori igraci. Bodiroga - inace precenjan igrac, koji je samo u Evropi mogao da igra - nije heto u NBA jer je dobro znao da bi ga tamo u tom smislu razotkrili.

the answer

pre 5 godina

giles, bagley, fox...moram priznati da cu po prvi put reci da je Divac pogodio..ova trojica deluju dosta ozbiljno, cak stavise od njij trojice fox mi najmanje uliva povernje..al tu su bogdan i hild da gs dopunju..priznajem, jako talentovsna grupa kosarkasa u sakramentu.

Kakav gortat

pre 5 godina

Bobi ne igra zbog Herela a ne Gortata. Gortat je ok solidan prljavi centar ali ovaj drugi igra sezonu zivota i da se ne lazemo izuzetno je koristan i u odbrani i napadu. Pokretljiv sa odlicnim procentima. Bobi je jako supalj u odbrani i to je cinjenica nazalost..

Los je!!!!

pre 5 godina

Veceras pada Golden state uz tripl dabl Jokera.Bjelica sve losiji i losiji.Da se ne zavaravamo on nije nikad bio neki glavni igrac a i nema kvalitet da bude, pa da sipa iz utakmice u utakmicu.On ako bude imao desetak poena i pet skokova po utakmici bice zdovoljan.Bogi vec ima i znanje i umece i ja verujem da ce on sve bolji biti a i sad igra odlicno.

Dal bl

pre 5 godina

Najbolja partija Bogdana u NBA. Svaka cast. I proslu utakmicu je imao pozitivan sut za 3. Konacno je namjestio ruku. Izgleda da je i do Bijelice ta njegova pasivnost i slab ucinak. Kao da ponekad upadne u sivu zonu

јд123

pre 5 godina

”Bogdan odličan, Bjelica dobar”

Да ли би за Јокића писали да је био одличан односно добар са оваквим бројкама? ”Богдан добар, Бјелица лош” би био реалан наслов. Не знам шта се дешава са Бјелицом. Имао је предуслов да покаже шта зна, стартер, солидне минуте. На почетку је то донекле и користио, иако није био константан. Али у задње време као у Минесоти. Гледао сам и прошлу утакмицу Кингса, и стварно се чудио, јер Бјелица опет почео да ћошкари а саиграчи као да га игноришу.

Zinjak

pre 5 godina

@Lex

Nema tolike potrebe, sa obzirom da sam rodjen u inostranstvu i da sam naucio da pričam i pišem ovde. Služi mi jedino da se sporazumem za babom i dedom. Ako promašim padež,boze moj. Hvala na ispravci u svakom slučaju.

eto

pre 5 godina

@pera

komentar ti je super i dobro promišljen i iskreno mi je super što postoje ljudi koji daju konstruktivne komentare.

Sa druge strane mislim da oni tamo koji po čitave dane mozgaju šta bi radili verovatno imaju razlog šta god da urade i da to nije odluka jednog čoveka nego štaba (ipak su oni ozbiljni).

Dakle bez nervoze. Mlade ekipe igraju sve bolje i bolje kako sezona odmiče. Pored toga mislim da oni ovakvi mogu da oderu 8 od 8 utakmica koje si naveo. Razlog je taj što znaju da igraju i što vredno rade i što su mladi i što igraju kao tim (nisu posvadjani). Teško da će im uspeti 8 od 8 ali ja mislim da će minimum 4.

Ako udju u plej off teško će biti protiv najjačih, ali verujem da neće biti metla.

Demius

pre 5 godina

@Nkki
"Mene cudi samo sto Bobi ne dobija vise minuta jer je zasluzio. Teodosic nije vise ni za razvojnu ligu."
Xa, xa, xa... fenomenalan komentar. A što se tiče ovih što tvrde da je Beli prespor, oni treba da znaju da je čovek na merenju brzine sprinta bio zvanično najbrži igrač naše rerezentacije. A ako je on sporać, kakvi li su onda ti ostali igrači zvaničnog vicešampiona sveta i doprvaci Olimpijskih Igara???

Dragan-Borca

pre 5 godina

koliko asistencija peskira ima prepodobni teo? hauahaha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta ucini to Aleksandre Zvereve??!!??, 15. januar 2019 09:41) # Link komentara.............................................................Pravo da ti kazem, uz svu svoju dobru volju likove poput tebe ne razumem. Cak da Teodosic nije ni minuta tamo odigrao, on je svakako nasa legenda i olimpijski, svetski i evropski vicesampion i toliko je sportske magije tokom zivota davao nama obicnim ljudima da uzivamo, ne razumem..
1. Ako si komsijski trol, onda imas strasne komplekse 2. Ako si nas odavde trol, sinak trolanje je nesto sofisticirano, ti pokazujes ozbiljne komplekse, sujetu, auto-sovinizam i zajedljivost, nije lako tebi svakako i slicnima, kladim se da si smotanko za sport i da lecis svoje komplekse na ovaj nacin. Jako je ruzno ismejavati jednog od naboljih nasih kosarkasa u 21. veku koji ti covek nikad nista nazao nije ucinio, kladim se i da nemas ni devojku i da te majka i otac izdrzavaju, to je profil ljydi koji se tako ponasaju

зоро

pre 5 godina

све све, али да форсира гортата... вероватно најгори стартни центар у нба. ако не најгори сигурно у ужој конкуренцији. тотални дисриспект за бобија. он је неке минуте ипак заслужио. бар да има 10 минута по утакмиви. а тео је сам крив. када је стигао у клиперсе имао је доста простора, минута, подршке медија и тренера и једноставно то није искористио у довољној мери. штета колики таленат није подупро са само мало више рада и професионализма. штета за нас гледаоце јер је магичан играч. а њега очигледно баш брига. флегма...

Đole

pre 5 godina

Divac hajmo trejd već jednom! Kingsi ispred Lejkersa sigurno neće biti. Lejkersima se Lebron vraća za nekoliko dana. Za sve neobaveštene u studiju ESPN-a ima tabla sa stikerima na kojoj se ispisuju prognoze. Čarls Barkli je prognozirao da će Kingsi sigurno biti u plej ofu ako dovedu Kantera u trejdu. Malo je centara u ponudi za trejd. Šta čekaš Divac???

JPR24

pre 5 godina

Bogdan je smanjio lozenje i odmah se vidi napredak. Tako treba, dosta onog mahanja revolverima, klimanja glavom, mahanja tri prsta ispred lica i slicnih klinackih stvari.Bjelica je prespor, krece se kao deda Novicki, a ima ek 30 godina. Bjelica treba da vezba u teretani kako bi bio brzi. Ali, mislim da posle ove sezone napusta NBA i vraca se u Evropu gde ne mora da se trci.
(LBJ, 15. januar 2019 08:29)
U teretani da vežba da bude brzi ? O čemu ti pričaš uopšte ? Brzina se ne dobija u 30 oj godini.
. Pa ni u 20. Gledaj sprintase u atletici na čemu rade, na eksplozivnosti, pa će ti barem biti jasnije kako funkcioniše ljudsko biće generalno...

only fools and horses

pre 5 godina

Znači Bogdan 8 od 10 šuteva, zaista impresivno. Bez ijednog slobodnog bacanja. E sad pitam se, da je šutirao besomučno trojke, još jedno desetak puta i pogodio tri puta, imao bi tridesetak poena ali mnogo lošiji procenat i pitanje je kako bi se to odrazilo na ekipu.
Hoću da kažem da bi te brojke delovale na prvi pogled impresivnije i primetljivije za njega iako bi partija bila lošija.

Pera

pre 5 godina

U narednih 10 utakmica Kingsi imaju veoma težak raspored. Možda se utakmice sa Šarlotom i Atlantom mogu nazvati lakše, ostali su veoma teški rpotivnici i većina direktni konkurenti za plej of Zapada. Pistonsi, Bruklin, Toronto, Memfis, Klipersi, Filadelfija, San Antonio i Hjuston. Većinu utakmica Kingsi gostuju što je još jedan minus. Ako od ovih 8 opasnih ekipa izvuku 3 pobede biće super. Divac kasni sa trejdom koji se završava 7. februara. POSLE 7. FEBRUARA OSTAJE SAMO 28 UTAKMICA DO POČETKA PLEJ OFA. Ako devede nekog igrača treba mu bar 3 utkmice da se uklopi. Da li će biti kasno? Ili su Kingsi odustali od plej ofa???

Zinjak

pre 5 godina

Kad se setim koliko sam minuseva dobio kad sam napisao da je Beli prosečan igrač za NBA (ne mislim generalno,nego za tu ligu).. Nepotrebni su vam pridevi da je "dobar", nije bio dobar i partija je bila ispod proseka.

4fun

pre 5 godina

Ajde Beli trgni se sad ili nikad imas dobru priliku da se pokazes sta mozes u NBA ima 20-tak minuta u proseku moze se tu svasta uraditi, pokusao je i Sampert da uzme minute Bogdanovicu ovaj je odma poboljsao igru, tako mora i Beli, to je stalna borba svi grizu za svoje minute

drago

pre 5 godina

Ako je 4 dobro a 18 odlicno kriteriji su vam nisko pali.
Sa Balkana jedini ekstra igraci su Doncic i Jokic. Bogdan je dobar ali ove sezone je samo jednom zabio preko 25 (26). To nije nista specijalno. Lani isto samo jednom 25.
Da je spojiti Doncica i Jokica u isti tim to bi bio show.

Батке

pre 5 godina

Богдан одличан. Стварно је било одлично га гледати. Бели доста лош али се надам да ће да се тргне. Оно што ми је упали у очи на крају утакмице је јако срдачан поздрав Лиларда и Богија. Ради се о сличним шут играчима и драго ми је да Богу добија поштовање од свих већих звезда франшиза. Али Шамперт тежак пример сировине. Знало се не поби са целом клупом Портланда.

Moe

pre 5 godina

Bogi fenomenalan i bice sve bolji jer on imam kvalitet da igra na vrhunskom nivou tamo.Zao mi je ali Bjelica vise nije ni bleda senka nekadasnjeg igraca.Samo stoji po onim uglovima za trojku i mase rukama a kad dobije loptu promasi.Ima samo jednu fintu lazni sut pa krene u desno a to vise ni u aba ligi ne bi proslo.O onoj dvojici u clipersima vise nista ne treba reci jer znamo da nece igrati.

vidim

pre 5 godina

Koja komedija od kluba ovi Klipersi. Gube vec ne znam koju utakmicu za redom a ova dvojica im sede na klupi i ne ulaze u igru. Bas trebas biti tezak bolid da ne probas sve opcije koje imas u trenutku kad ne mozes nikoga da pobedis.

bmwpower

pre 5 godina

Volio bi da clipersi ispadnu iz playoffa, samo da Bobi i Teo napuste ovo udruzenje luzera na celu sa Riversom.. Ako njih 2 nemaju mesta u ovakvoj NBA, onda nemamo o cemu da pricamo..

LBJ

pre 5 godina

Bogdan je smanjio lozenje i odmah se vidi napredak. Tako treba, dosta onog mahanja revolverima, klimanja glavom, mahanja tri prsta ispred lica i slicnih klinackih stvari.

Bjelica je prespor, krece se kao deda Novicki, a ima ek 30 godina. Bjelica treba da vezba u teretani kako bi bio brzi. Ali, mislim da posle ove sezone napusta NBA i vraca se u Evropu gde ne mora da se trci.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Bjelica je prespor, krece se kao deda Novicki, a ima ek 30 godina. Bjelica treba da vezba u teretani kako bi bio brzi. Ali, mislim da posle ove sezone napusta NBA i vraca se u Evropu gde ne mora da se trci.
(LBJ, 15. januar 2019 08:29)

Nesto najgluplje sto sam procitao ikada. Brzina je sposbnost koja je cak vise od 70% urodjena, a moze vrlo malo da se popravi i to negde do perioda puberteta, dalje ne. Teretana nema veze s tim, jedino neko jacanje i istezanje misica kako bi se produzio korak i slicni detalji, koji su za kosarku ionako nebitni.

nba

pre 5 godina

Bogdan 8/10 iz igre, pritom nije šutnuo ni jedno slobodno bacanje... Dakle, svih 18 poena iz igre... Sa ovim procentom šuta, zaista vrhunska partija našeg Bogija........

Ufo

pre 5 godina

Bogi dobar, pogodio skoro sve, al kako bjelica solidan sa 4 poena? Lik stoji na trojci i sada samo promasuje. Krilni centar koji sutira trojke, smesno. 10 tekmi unazad mu je stao sut za tri i to je to, ne postoji.

Dragan

pre 5 godina

Bogdan dobar, uz odličan procenat šuta. Beli kao da gubi na samopouzdanju...promašuje trojke, kad se zaleti na prodor obično gubi loptu, slabo mu nešto i dodaju. Nadam se da grešim, ali me sve više podseća na Bjelicu iz Minesote. Deluje mi da i trener ima sve manje poverenja u njega. Kliperse sam prestao gledati jer ništa od naših tamo. Samo se nekako potajno nadam da će Teo završiti u nekom trejdu, jer mislim da ima još da se pokaže u NBA.

nba

pre 5 godina

Bogdan 8/10 iz igre, pritom nije šutnuo ni jedno slobodno bacanje... Dakle, svih 18 poena iz igre... Sa ovim procentom šuta, zaista vrhunska partija našeg Bogija........

Dragan

pre 5 godina

Bogdan dobar, uz odličan procenat šuta. Beli kao da gubi na samopouzdanju...promašuje trojke, kad se zaleti na prodor obično gubi loptu, slabo mu nešto i dodaju. Nadam se da grešim, ali me sve više podseća na Bjelicu iz Minesote. Deluje mi da i trener ima sve manje poverenja u njega. Kliperse sam prestao gledati jer ništa od naših tamo. Samo se nekako potajno nadam da će Teo završiti u nekom trejdu, jer mislim da ima još da se pokaže u NBA.

Ufo

pre 5 godina

Bogi dobar, pogodio skoro sve, al kako bjelica solidan sa 4 poena? Lik stoji na trojci i sada samo promasuje. Krilni centar koji sutira trojke, smesno. 10 tekmi unazad mu je stao sut za tri i to je to, ne postoji.

bmwpower

pre 5 godina

Volio bi da clipersi ispadnu iz playoffa, samo da Bobi i Teo napuste ovo udruzenje luzera na celu sa Riversom.. Ako njih 2 nemaju mesta u ovakvoj NBA, onda nemamo o cemu da pricamo..

vidim

pre 5 godina

Koja komedija od kluba ovi Klipersi. Gube vec ne znam koju utakmicu za redom a ova dvojica im sede na klupi i ne ulaze u igru. Bas trebas biti tezak bolid da ne probas sve opcije koje imas u trenutku kad ne mozes nikoga da pobedis.

Батке

pre 5 godina

Богдан одличан. Стварно је било одлично га гледати. Бели доста лош али се надам да ће да се тргне. Оно што ми је упали у очи на крају утакмице је јако срдачан поздрав Лиларда и Богија. Ради се о сличним шут играчима и драго ми је да Богу добија поштовање од свих већих звезда франшиза. Али Шамперт тежак пример сировине. Знало се не поби са целом клупом Портланда.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Bjelica je prespor, krece se kao deda Novicki, a ima ek 30 godina. Bjelica treba da vezba u teretani kako bi bio brzi. Ali, mislim da posle ove sezone napusta NBA i vraca se u Evropu gde ne mora da se trci.
(LBJ, 15. januar 2019 08:29)

Nesto najgluplje sto sam procitao ikada. Brzina je sposbnost koja je cak vise od 70% urodjena, a moze vrlo malo da se popravi i to negde do perioda puberteta, dalje ne. Teretana nema veze s tim, jedino neko jacanje i istezanje misica kako bi se produzio korak i slicni detalji, koji su za kosarku ionako nebitni.

4fun

pre 5 godina

Ajde Beli trgni se sad ili nikad imas dobru priliku da se pokazes sta mozes u NBA ima 20-tak minuta u proseku moze se tu svasta uraditi, pokusao je i Sampert da uzme minute Bogdanovicu ovaj je odma poboljsao igru, tako mora i Beli, to je stalna borba svi grizu za svoje minute

only fools and horses

pre 5 godina

Znači Bogdan 8 od 10 šuteva, zaista impresivno. Bez ijednog slobodnog bacanja. E sad pitam se, da je šutirao besomučno trojke, još jedno desetak puta i pogodio tri puta, imao bi tridesetak poena ali mnogo lošiji procenat i pitanje je kako bi se to odrazilo na ekipu.
Hoću da kažem da bi te brojke delovale na prvi pogled impresivnije i primetljivije za njega iako bi partija bila lošija.

JPR24

pre 5 godina

Bogdan je smanjio lozenje i odmah se vidi napredak. Tako treba, dosta onog mahanja revolverima, klimanja glavom, mahanja tri prsta ispred lica i slicnih klinackih stvari.Bjelica je prespor, krece se kao deda Novicki, a ima ek 30 godina. Bjelica treba da vezba u teretani kako bi bio brzi. Ali, mislim da posle ove sezone napusta NBA i vraca se u Evropu gde ne mora da se trci.
(LBJ, 15. januar 2019 08:29)
U teretani da vežba da bude brzi ? O čemu ti pričaš uopšte ? Brzina se ne dobija u 30 oj godini.
. Pa ni u 20. Gledaj sprintase u atletici na čemu rade, na eksplozivnosti, pa će ti barem biti jasnije kako funkcioniše ljudsko biće generalno...

Moe

pre 5 godina

Bogi fenomenalan i bice sve bolji jer on imam kvalitet da igra na vrhunskom nivou tamo.Zao mi je ali Bjelica vise nije ni bleda senka nekadasnjeg igraca.Samo stoji po onim uglovima za trojku i mase rukama a kad dobije loptu promasi.Ima samo jednu fintu lazni sut pa krene u desno a to vise ni u aba ligi ne bi proslo.O onoj dvojici u clipersima vise nista ne treba reci jer znamo da nece igrati.

Dragan-Borca

pre 5 godina

koliko asistencija peskira ima prepodobni teo? hauahaha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta ucini to Aleksandre Zvereve??!!??, 15. januar 2019 09:41) # Link komentara.............................................................Pravo da ti kazem, uz svu svoju dobru volju likove poput tebe ne razumem. Cak da Teodosic nije ni minuta tamo odigrao, on je svakako nasa legenda i olimpijski, svetski i evropski vicesampion i toliko je sportske magije tokom zivota davao nama obicnim ljudima da uzivamo, ne razumem..
1. Ako si komsijski trol, onda imas strasne komplekse 2. Ako si nas odavde trol, sinak trolanje je nesto sofisticirano, ti pokazujes ozbiljne komplekse, sujetu, auto-sovinizam i zajedljivost, nije lako tebi svakako i slicnima, kladim se da si smotanko za sport i da lecis svoje komplekse na ovaj nacin. Jako je ruzno ismejavati jednog od naboljih nasih kosarkasa u 21. veku koji ti covek nikad nista nazao nije ucinio, kladim se i da nemas ni devojku i da te majka i otac izdrzavaju, to je profil ljydi koji se tako ponasaju

Zinjak

pre 5 godina

Kad se setim koliko sam minuseva dobio kad sam napisao da je Beli prosečan igrač za NBA (ne mislim generalno,nego za tu ligu).. Nepotrebni su vam pridevi da je "dobar", nije bio dobar i partija je bila ispod proseka.

aca

pre 5 godina

Bjelica, Teodosic i Marjanovic treba da dodju u zvezdu.
(Nemanja, 15. januar 2019 10:48) ma dovedite i Jokica i Bogija da ne ostanu sami.

зоро

pre 5 godina

све све, али да форсира гортата... вероватно најгори стартни центар у нба. ако не најгори сигурно у ужој конкуренцији. тотални дисриспект за бобија. он је неке минуте ипак заслужио. бар да има 10 минута по утакмиви. а тео је сам крив. када је стигао у клиперсе имао је доста простора, минута, подршке медија и тренера и једноставно то није искористио у довољној мери. штета колики таленат није подупро са само мало више рада и професионализма. штета за нас гледаоце јер је магичан играч. а њега очигледно баш брига. флегма...

drago

pre 5 godina

Ako je 4 dobro a 18 odlicno kriteriji su vam nisko pali.
Sa Balkana jedini ekstra igraci su Doncic i Jokic. Bogdan je dobar ali ove sezone je samo jednom zabio preko 25 (26). To nije nista specijalno. Lani isto samo jednom 25.
Da je spojiti Doncica i Jokica u isti tim to bi bio show.

Đole

pre 5 godina

Divac hajmo trejd već jednom! Kingsi ispred Lejkersa sigurno neće biti. Lejkersima se Lebron vraća za nekoliko dana. Za sve neobaveštene u studiju ESPN-a ima tabla sa stikerima na kojoj se ispisuju prognoze. Čarls Barkli je prognozirao da će Kingsi sigurno biti u plej ofu ako dovedu Kantera u trejdu. Malo je centara u ponudi za trejd. Šta čekaš Divac???

Kakav gortat

pre 5 godina

Bobi ne igra zbog Herela a ne Gortata. Gortat je ok solidan prljavi centar ali ovaj drugi igra sezonu zivota i da se ne lazemo izuzetno je koristan i u odbrani i napadu. Pokretljiv sa odlicnim procentima. Bobi je jako supalj u odbrani i to je cinjenica nazalost..

Pera

pre 5 godina

U narednih 10 utakmica Kingsi imaju veoma težak raspored. Možda se utakmice sa Šarlotom i Atlantom mogu nazvati lakše, ostali su veoma teški rpotivnici i većina direktni konkurenti za plej of Zapada. Pistonsi, Bruklin, Toronto, Memfis, Klipersi, Filadelfija, San Antonio i Hjuston. Većinu utakmica Kingsi gostuju što je još jedan minus. Ako od ovih 8 opasnih ekipa izvuku 3 pobede biće super. Divac kasni sa trejdom koji se završava 7. februara. POSLE 7. FEBRUARA OSTAJE SAMO 28 UTAKMICA DO POČETKA PLEJ OFA. Ako devede nekog igrača treba mu bar 3 utkmice da se uklopi. Da li će biti kasno? Ili su Kingsi odustali od plej ofa???

the answer

pre 5 godina

giles, bagley, fox...moram priznati da cu po prvi put reci da je Divac pogodio..ova trojica deluju dosta ozbiljno, cak stavise od njij trojice fox mi najmanje uliva povernje..al tu su bogdan i hild da gs dopunju..priznajem, jako talentovsna grupa kosarkasa u sakramentu.

sasha

pre 5 godina

Sacramento je došao do jedne vrlo kvalitetne igre u kojoj naši igrači imaju ako ne glavne onda zasigurno ključne uloge.Meni upada u oči Jegerova strategija u kojoj prva petorka nikada nije i startna.Kada treba da se napravi razlika ili zadrži prednost, u poslednjih nekoliko mečeva uvek su na parketu Bogi,Hild,Fox,Begli pa često i Beli,ili Koli-Stajn,Šampert.Imaju odlične šutere u Hildu,Ferelu,Foxu,Bogiju.Bogdanović je odličan bez obzira na sastav sa kojim je na parketu,Bjelica mislim da svima uliva poverenje pametnom igrom i pokrivanjem propusta svojih saigrača/u poslednjih nekoliko igara je malo lošiji,doduše/.Atmosfera u timu je vrhunska pa se možemo nadati PO-u sa Kingsima.

Gde ja živim

pre 5 godina

Bravo Bogdane, racionalno, efikasno, elegantno. Jako dobra utakmica. Beli poenterski opet upao u neku minus fazu međutim njegova igra u suštini nije loša. Radi čovek posao za ekipu, igra odbranu, sve u svemu meni je to ok. Nije ekstra, ali nije ni za kukanje.

Što se tiče Klipers dueta, nisam pametan. Uvek sam na strani naših i smatram da mogu da pruže još dobrih partija, ali Dok očigledno ne misli tako. Za Bobija mislim da nije problem, on je NBA skapirao super, zeza se, vozika se po hodnicima i uživa u životu. Kako li je Teu ne mogu ni da zamislim. Sve nešto ubeđujem sebe da se posvetio treningu ovu sezonu i da će u sledećoj nešto uraditi, ali mislim da nema 'leba od toga. Šteta, velika šteta.

јд123

pre 5 godina

”Bogdan odličan, Bjelica dobar”

Да ли би за Јокића писали да је био одличан односно добар са оваквим бројкама? ”Богдан добар, Бјелица лош” би био реалан наслов. Не знам шта се дешава са Бјелицом. Имао је предуслов да покаже шта зна, стартер, солидне минуте. На почетку је то донекле и користио, иако није био константан. Али у задње време као у Минесоти. Гледао сам и прошлу утакмицу Кингса, и стварно се чудио, јер Бјелица опет почео да ћошкари а саиграчи као да га игноришу.

Zinjak

pre 5 godina

@Lex

Nema tolike potrebe, sa obzirom da sam rodjen u inostranstvu i da sam naucio da pričam i pišem ovde. Služi mi jedino da se sporazumem za babom i dedom. Ako promašim padež,boze moj. Hvala na ispravci u svakom slučaju.

LBJ

pre 5 godina

Bogdan je smanjio lozenje i odmah se vidi napredak. Tako treba, dosta onog mahanja revolverima, klimanja glavom, mahanja tri prsta ispred lica i slicnih klinackih stvari.

Bjelica je prespor, krece se kao deda Novicki, a ima ek 30 godina. Bjelica treba da vezba u teretani kako bi bio brzi. Ali, mislim da posle ove sezone napusta NBA i vraca se u Evropu gde ne mora da se trci.

Dal bl

pre 5 godina

Najbolja partija Bogdana u NBA. Svaka cast. I proslu utakmicu je imao pozitivan sut za 3. Konacno je namjestio ruku. Izgleda da je i do Bijelice ta njegova pasivnost i slab ucinak. Kao da ponekad upadne u sivu zonu

Pogan

pre 5 godina

Uopste su srpski igraci patili od toga sto su ih 'pametni' treneri ucili da nije vazna fizika vec samo tehnika. Zato su Divac, Bodiroga, Danilovic svi ostali fizicki ispodprosecni, spori igraci. Bodiroga - inace precenjan igrac, koji je samo u Evropi mogao da igra - nije heto u NBA jer je dobro znao da bi ga tamo u tom smislu razotkrili.
(LBJ, 15. januar 2019 11:15)

Prvo, po nicku se sa sigurnošću može reći da košarku pratiš zadnjih 5-10 godina maksimalno...
Drugo, nisu ih "pametni" treneri učili tako, nego se tada igrala takva košarka u Evropi. Napad je bio 30sec, trojka je bila pola metra bliže, zonska odbrana, itd. U takvoj postavci više se cenilo da imaš tehniku nego atleticizam, jer se nedostatak istog mogao mnogo lakše pokriti dobrom timskom igrom, a sam tempo igre je bio neuporedivo sporiji nego danas. Pogledaj snimak finala iz 1995. kad smo osvojili evropsko, ono je bukvalno kao da gledaš usporeni snimak. Plej povuče loptu preko pola, pa je tapka u mestu do isteka napada i na kraju neko raspali trojku. A onda idi i pogledaj recimo Sakramento (koji igra na mladost i brzinu) koliko poena daju nakon primljenog koša nakon što pretrče ceo teren u roku od 3-5 sec, ili generalno koliko koševa daju u prvih 7 sec napada.

ratko

pre 5 godina

Bogi je kljucni igrac KIngsa, mada neki to ne vide. On je taj koji ce jih (ove ili narednih godina) vuci u plejof pa i do titule. Buduci alstar i MVP.

Pogan

pre 5 godina

Krilni centar koji sutira trojke, smesno.
(Ufo, 15. januar 2019 07:31)

Da nisi slucajno cuo nekad za tip igraca "stretch four"? Mirotic, Markanen, Kevin Lav, Novicki, itd...
Cuditi se da 4orke i 5ice sutiraju trojke u modernoj kosarci bukvalno govori da nemas pojma sta gledas. Mozda ne znas ni u kom veku zivis.

Laza

pre 5 godina

Konačno je 6. ekipa sa Istoka prebacila 50%.

10. sa Zapada ima bolji skor od 6. sa Istoka.

To znači, kad bi merili kompletan učinak svih timova sa Zapada protiv svih timova sa Istoka, da bi rezultat bio poražavajući po Istok.
Na 20% su možda.

Ni "B" od balansa lige.
Teško za varenje.

Uostalom može li se negde naći taj podatak?
Zna li neko?

323

pre 5 godina

Bogi odigrao odlicno. Drago mi je sto se njegova igra ne bazira samo na sutu za 3 vec probija kroz reket ili asistira ili poentira. Odlicno. Ovo je bila utakmica gde je imao sve, od procenta , asistencija, ukradenih lopti, blokada. Bravo BB.

https://www.youtube.com/watch?v=OnO3lTiexqo

Pera

pre 5 godina

Dobar je Bjelica , najbolji trojkas NBA procenat suta 48,5, Racunaju se samo oni koji su ubacii vise od 82 trojke
@zemunski kej
Trenutno je 14, sa 42.5%, (vodi Curry sa 58.6%, ali Seth, Stephen je sesti sa 45%). Nemanja je imao najbolji % u celoj NBA pre 15-ak utakmica (a i prosle sezone u jednom trenutku), ali je naprimer u poslednjih 10 meceva sutirao 9-30. Sigurno su protivnici poceli bolje da ga cuvaju (sad cesto sutira metar iza linije), a mozda je u pitanju i neka kriza - cini mi se da je on licnost sklona da upadne u depresiju kad stvari krenu lose

eto

pre 5 godina

@pera

komentar ti je super i dobro promišljen i iskreno mi je super što postoje ljudi koji daju konstruktivne komentare.

Sa druge strane mislim da oni tamo koji po čitave dane mozgaju šta bi radili verovatno imaju razlog šta god da urade i da to nije odluka jednog čoveka nego štaba (ipak su oni ozbiljni).

Dakle bez nervoze. Mlade ekipe igraju sve bolje i bolje kako sezona odmiče. Pored toga mislim da oni ovakvi mogu da oderu 8 od 8 utakmica koje si naveo. Razlog je taj što znaju da igraju i što vredno rade i što su mladi i što igraju kao tim (nisu posvadjani). Teško da će im uspeti 8 od 8 ali ja mislim da će minimum 4.

Ako udju u plej off teško će biti protiv najjačih, ali verujem da neće biti metla.

Los je!!!!

pre 5 godina

Veceras pada Golden state uz tripl dabl Jokera.Bjelica sve losiji i losiji.Da se ne zavaravamo on nije nikad bio neki glavni igrac a i nema kvalitet da bude, pa da sipa iz utakmice u utakmicu.On ako bude imao desetak poena i pet skokova po utakmici bice zdovoljan.Bogi vec ima i znanje i umece i ja verujem da ce on sve bolji biti a i sad igra odlicno.

zemunski kej

pre 5 godina

Dobar je Bjelica , najbolji trojkas NBA procenat suta 48,5, Racunaju se samo oni koji su ubacii vise od 82 trojke, Tako da poslusajte ponekad komentatora na live strimu pre komentarisanja, Ima 30 godina a trener mora da razigrava Baglija ,Dzajlsa,buducnost kluba,kako oni kazu fransize. Ne igra vise Kufos uopste a Zek Rendolf i Labisije se i ne skidaju, Znaci forsiraju se mladi. Medjutim kada se lomi tu je Bogdan a juce nije divljao ni Foks .

kimi

pre 5 godina

све све, али да форсира гортата... вероватно најгори стартни центар у нба. ако не најгори сигурно у ужој конкуренцији. тотални дисриспект за бобија. он је неке минуте ипак заслужио. бар да има 10 минута по утакмиви. а тео је сам крив. када је стигао у клиперсе имао је доста простора, минута, подршке медија и тренера и једноставно то није искористио у довољној мери. штета колики таленат није подупро са само мало више рада и професионализма. штета за нас гледаоце јер је магичан играч. а њега очигледно баш брига. флегма...
(зоро, 15. januar 2019 10:10)

Bobi je jedno vreme bio u startnoj petorci i ajde sto je standardno bio rupa u odbrani nego u napadu je bio uzasan sa procentima suta oko 40 posto sto je za centra jako lose.
Bobi nije moga da zida ni protiv jednog startnog centra pa je sutirao bukvalno u padu.
Jednostavno nije za danasnji NBA.

kimi

pre 5 godina

Да ли би за Јокића писали да је био одличан односно добар са оваквим бројкама? ”Богдан добар, Бјелица лош” би био реалан наслов. Не знам шта се дешава са Бјелицом. Имао је предуслов да покаже шта зна, стартер, солидне минуте. На почетку је то донекле и користио, иако није био константан. Али у задње време као у Минесоти. Гледао сам и прошлу утакмицу Кингса, и стварно се чудио, јер Бјелица опет почео да ћошкари а саиграчи као да га игноришу.
(јд123, 15. januar 2019 10:43)

Ne ignorise Bjelicu niko, dodaju mu ali on masi.
Na pocetku ga protivnicke ekipe nisu cuvale pa je imao gotovo uvek otvorene pozicije za tri, sada ga skautiraju i cuvaju ga van linije za tri i mnogo teze dolazi do otvorenih pozicija.

frosty

pre 5 godina

@Danijel Šifer

Milvoki i Toronto ce igrati 3-4 puta protiv ekipa sa istoka koje tankuju(zavisi da li su u istoj diviziji ili ne). Denver ce 4 puta igrati sa Portlandom, OKC, Jutom(plejof timovi) i Minestotom(jos uvek u konkurenciji za plejof). Ne mogu da se porede Istocna i Zapadna konferencija. Ekipe sa zapada trenutno imaju oko 50 pobeda viska u direktnim duelima sa istocnim ekipama.

stoler

pre 5 godina

djole je moj drug. Opusti se "genije", idemo u PO svakako. Vidis ja sam Divca podrzavao od prvog dana na mestu menadzera i bio sam uveren da ce napraviti dobar posao. I zato nemam ni sad dilemu da ce uraditi ono sto treba. A ti i svi ostali genijalci koji ste ga pljuvali i jos uvek ga pljujete,vi sto znate bolje od njega sta treba da radi nastavite i dalje da mudrujete takvi genijalni kakvi i jeste.

Milan

pre 5 godina

Ne smemo zaboraviti da Bjelica za par meseci puni 31 godinu i da vremenom nikako neće napredovati i biti bolji, naprotiv. Ako odradi ovaj ugovor do kraja i to je to, zenit karijere je svakako ostavio iza sebe.

Gosn Mandingo

pre 5 godina

@ Да ли би за Јокића писали да је био одличан односно добар са оваквим бројкама? ”Богдан добар, Бјелица лош” би био реалан наслов. Не знам шта се дешава са Бјелицом. Имао је предуслов да покаже шта зна, стартер, солидне минуте. На почетку је то донекле и користио, иако није био константан. Али у задње време као у Минесоти. Гледао сам и прошлу утакмицу Кингса, и стварно се чудио, јер Бјелица опет почео да ћошкари а саиграчи као да га игноришу.(јд123, 15. januar 2019 10:43)Ne ignorise Bjelicu niko, dodaju mu ali on masi.Na pocetku ga protivnicke ekipe nisu cuvale pa je imao gotovo uvek otvorene pozicije za tri, sada ga skautiraju i cuvaju ga van linije za tri i mnogo teze dolazi do otvorenih pozicija.
(kimi, 15. januar 2019 14:48)


Odradio je dobar posao u odbrani, ne mora uvek napadacki da pokazuje svoje kvalitete, da si gledao utakmicu znao bi da je odlicno gradio u reketu skok i otezavao suteve ispod kosa, a sem toga Dzajls i Begli su bilo jako dobri sinoc pa mu je i minutaza iz toh razloga bila nesto manja...

Slaven

pre 5 godina

Kako su dosadni ovi likovi koji kazu da neki od nasih NBA igraca treba da dodju u Zvezdu i Partizan. Samo bi se budala vratila u jednu od obe ruine od klubova u zavisnosti od navijackih afiniteta. RUINE. Dosta vise sa tim navijackim pozivanjem da se vrate u Zvezdu, Partizan ili neki treci klub. Kakvi Zvezda i Partizan ne sramotite se. Kakva liga, kakvi klubovi, kakva drzava.

Walt

pre 5 godina

Sakramento igra atraktivnu košarku,pomalo divljaju ali mladi su pa im se može oprostiti,dopada mi se što su ekipa bez nekog izraženog superstara oko kojeg se sve vrti već svako ima neku svoju ulogu.Bogdan je jedan od važnjih,kad treba može da pogodi,može da organizuje napad,odličan u toj ulozi sa klupe,podseća me na Djinobilija,Bjelica sa druge strane mora da “pronadje” ruku ako hoće da ima konstantne minute,bori se on ali nije to dovoljno,u nba cetvorka moze da doprinese ili atleticizmom ili šutom,on očigledno može samo ovim drugim.Ukoliko pronadje šut mogao bi da bude Sakramentova verzija Džoa Inglsa,znaci cetvorka koja širi i organizuje napade ali konstatnost u šutu je preduslov svega.

LBJ

pre 5 godina

at JR24

pa sam kazes da sprinteri rade na eksplozivnosti. A gde rade na tome nego u teretani? Na baletu mozda?

Bjelica nije nikad hteo da radi u teretani i zato sad ima probleme. Slabo se krece, spor, trom, u ulaz kad krene brze-bolje vraca loptu igracu na strani.

Uopste su srpski igraci patili od toga sto su ih 'pametni' treneri ucili da nije vazna fizika vec samo tehnika. Zato su Divac, Bodiroga, Danilovic svi ostali fizicki ispodprosecni, spori igraci. Bodiroga - inace precenjan igrac, koji je samo u Evropi mogao da igra - nije heto u NBA jer je dobro znao da bi ga tamo u tom smislu razotkrili.

Đole

pre 5 godina

Ceka tebe, a sad kad si se javio i objasnio verovatno je krenuo u realizaciju pojacanja.
(stoler, 15. januar 2019 10:29)

Genije ti meni na svaki komentar odgovaraš i to negativno. Evo ti link konferencije trenera Kingsa gde on kaže da im je CILJ PLEJ OF!!! Ovo je treća konferencija na kojoj trener Jeger govori da im je cilj plej of. Samo "genijalci" kao ti misle da Kingsi mogu do plej ofa bez pojačanja!! LINK https://www.youtube.com/watch?v=zHHRKoT36y0

Demius

pre 5 godina

@Nkki
"Mene cudi samo sto Bobi ne dobija vise minuta jer je zasluzio. Teodosic nije vise ni za razvojnu ligu."
Xa, xa, xa... fenomenalan komentar. A što se tiče ovih što tvrde da je Beli prespor, oni treba da znaju da je čovek na merenju brzine sprinta bio zvanično najbrži igrač naše rerezentacije. A ako je on sporać, kakvi li su onda ti ostali igrači zvaničnog vicešampiona sveta i doprvaci Olimpijskih Igara???

RAND

pre 5 godina

Begli naglo postaje najbolji igrač Kingsa.
Iako svi pričaju o prvom i trećem piku (Ejton i Dončić), njihovim dobrim partijama, Begli može biti najbolji pogodak sa prethodnog drafta. Ovakvu skočnost i pokretljivost nekoga ko je preko 210 ne sećam se da sam video. Samo da Bogdanović bude stabilan kao prethodne večeri i Sakramento postaje opasan tim.

stoler

pre 5 godina

Luka je odbio da predje u Kingse,a ti i on mozete da kacite linkove svaki dan i demantujete. Verovatno je kao Srbin hteo da igra i za nasu reprezentaciju,ali ga nismo zvali. Tebi i Barkliju niko ne brani da prognozirate,samo to su prognoze i nista vise. Kad bi ovaj presao tamo,a onaj tamo onda bi... Ajde mani me tih budalastina. A tebi vrsnom prognozeru verovatno ne bi valjalo ni da pobede u svih 10 od narednih 10 utakmica. Nasao bi neku zamerku.

kimi

pre 5 godina

Bogi dobar, pogodio skoro sve, al kako bjelica solidan sa 4 poena? Lik stoji na trojci i sada samo promasuje. Krilni centar koji sutira trojke, smesno. 10 tekmi unazad mu je stao sut za tri i to je to, ne postoji.
(Ufo, 15. januar 2019 07:31)

Bjelica u NBA sem iz suta za tri tesko moze da napravi poene, previse spor i ne atletican za prodor a igru ledjima nije nikada ni imao.

Danijel Šifer

pre 5 godina

(Laza, 15. januar 2019 11:22)

Najbolji skor cele lige ima Toronto, zatim Milvoki a to su dve ekipe sa istoka. Onda su GSW Denver u nivou Indijane i Bostona. Tek nakon 4. ekipe Istoka ide rupa u koju se mogu poslagati većina ekipa sa Zapada.
Jak je Istok ove sezone, više je doneo Kavaj u Torontu nefo LBJ u LAL. Tankerske ekipe su proigrale.

samo pitam

pre 5 godina

A koga da trejduje za centra. Pik nema. Znaci ili neku mladu nadu sto nije cilj ili Bogdana/ Badija/Vilija +novac ili jos jedan igrac manje vrednosti u zavisnosti od plate(Mason, Skal, Dzekson..).

Đole

pre 5 godina

@ stoler

Nikada nisam pljuvao "Divca" kako ti namerno lažeš. Vidim da neke i dalje boli što sam prvi objavio link u kojem Luka Dončić kaže da je Divac bio na večeri u Madridu i da je dogovoren njegov dolazak u Kingse i da je bio iznenađen draftom. Neko je namerno meseci po srpskim medijima pisao da je Luka odbio pre drafta da ide u Kingse. Čarls Barkli je pre nekoliko dana POTPISAO prognozu da će Kingsi biti u plej ofu ako dovedu Kantera. U narednih 10 utakmica igraju protiv timova koji imaju igrače koji često daju po 40 i preko 50 poena. Baš će mo da vidimo kako će Kingsi da prođu bez pojačanja. I ako dobiju 5 0d 10 utakmica to nije dobro, jer im plej of timovi beže 2-3 pobede!!!

Marko

pre 5 godina

Neverovatno, nadam se netačno.
Trejd u kome u Sakramento dolaze Jang i Kanter, a odlaze Fox i Bogdanović, tri ili četiri ekipe u medjusobnom trejdu.
Izleda da su Djole i Pera sve vreme bili u pravu i da je trejd zaista bio potreban za uspeh ove godine, ali ja više volim da ostane ova ekipa. Sada kada se vratio Begli mnogo su jači pod košem i mislim da im to nije više toliko slaba tačka, a Fox mislim da može da se smiri i igra pametnije, iako je Jang mladji i sa više asistencija trenutno. Verovatno ulogu Bogdanovića preuzima JJ.
Ipak, obično se trejd ne zna sve do 1. februara, pa se nadam da se ovaj pregovor neće obistiniti i da će Bogdanović ostati.

drago

pre 5 godina

Ako je 4 dobro a 18 odlicno kriteriji su vam nisko pali.
Sa Balkana jedini ekstra igraci su Doncic i Jokic. Bogdan je dobar ali ove sezone je samo jednom zabio preko 25 (26). To nije nista specijalno. Lani isto samo jednom 25.
Da je spojiti Doncica i Jokica u isti tim to bi bio show.

LBJ

pre 5 godina

Bogdan je smanjio lozenje i odmah se vidi napredak. Tako treba, dosta onog mahanja revolverima, klimanja glavom, mahanja tri prsta ispred lica i slicnih klinackih stvari.

Bjelica je prespor, krece se kao deda Novicki, a ima ek 30 godina. Bjelica treba da vezba u teretani kako bi bio brzi. Ali, mislim da posle ove sezone napusta NBA i vraca se u Evropu gde ne mora da se trci.

Zinjak

pre 5 godina

Kad se setim koliko sam minuseva dobio kad sam napisao da je Beli prosečan igrač za NBA (ne mislim generalno,nego za tu ligu).. Nepotrebni su vam pridevi da je "dobar", nije bio dobar i partija je bila ispod proseka.

LBJ

pre 5 godina

at JR24

pa sam kazes da sprinteri rade na eksplozivnosti. A gde rade na tome nego u teretani? Na baletu mozda?

Bjelica nije nikad hteo da radi u teretani i zato sad ima probleme. Slabo se krece, spor, trom, u ulaz kad krene brze-bolje vraca loptu igracu na strani.

Uopste su srpski igraci patili od toga sto su ih 'pametni' treneri ucili da nije vazna fizika vec samo tehnika. Zato su Divac, Bodiroga, Danilovic svi ostali fizicki ispodprosecni, spori igraci. Bodiroga - inace precenjan igrac, koji je samo u Evropi mogao da igra - nije heto u NBA jer je dobro znao da bi ga tamo u tom smislu razotkrili.

Moe

pre 5 godina

Bogi fenomenalan i bice sve bolji jer on imam kvalitet da igra na vrhunskom nivou tamo.Zao mi je ali Bjelica vise nije ni bleda senka nekadasnjeg igraca.Samo stoji po onim uglovima za trojku i mase rukama a kad dobije loptu promasi.Ima samo jednu fintu lazni sut pa krene u desno a to vise ni u aba ligi ne bi proslo.O onoj dvojici u clipersima vise nista ne treba reci jer znamo da nece igrati.

bmwpower

pre 5 godina

Volio bi da clipersi ispadnu iz playoffa, samo da Bobi i Teo napuste ovo udruzenje luzera na celu sa Riversom.. Ako njih 2 nemaju mesta u ovakvoj NBA, onda nemamo o cemu da pricamo..

Ufo

pre 5 godina

Bogi dobar, pogodio skoro sve, al kako bjelica solidan sa 4 poena? Lik stoji na trojci i sada samo promasuje. Krilni centar koji sutira trojke, smesno. 10 tekmi unazad mu je stao sut za tri i to je to, ne postoji.

Demius

pre 5 godina

@Nkki
"Mene cudi samo sto Bobi ne dobija vise minuta jer je zasluzio. Teodosic nije vise ni za razvojnu ligu."
Xa, xa, xa... fenomenalan komentar. A što se tiče ovih što tvrde da je Beli prespor, oni treba da znaju da je čovek na merenju brzine sprinta bio zvanično najbrži igrač naše rerezentacije. A ako je on sporać, kakvi li su onda ti ostali igrači zvaničnog vicešampiona sveta i doprvaci Olimpijskih Igara???

Danijel Šifer

pre 5 godina

(Laza, 15. januar 2019 11:22)

Najbolji skor cele lige ima Toronto, zatim Milvoki a to su dve ekipe sa istoka. Onda su GSW Denver u nivou Indijane i Bostona. Tek nakon 4. ekipe Istoka ide rupa u koju se mogu poslagati većina ekipa sa Zapada.
Jak je Istok ove sezone, više je doneo Kavaj u Torontu nefo LBJ u LAL. Tankerske ekipe su proigrale.

ratko

pre 5 godina

Bogi je kljucni igrac KIngsa, mada neki to ne vide. On je taj koji ce jih (ove ili narednih godina) vuci u plejof pa i do titule. Buduci alstar i MVP.

јд123

pre 5 godina

”Bogdan odličan, Bjelica dobar”

Да ли би за Јокића писали да је био одличан односно добар са оваквим бројкама? ”Богдан добар, Бјелица лош” би био реалан наслов. Не знам шта се дешава са Бјелицом. Имао је предуслов да покаже шта зна, стартер, солидне минуте. На почетку је то донекле и користио, иако није био константан. Али у задње време као у Минесоти. Гледао сам и прошлу утакмицу Кингса, и стварно се чудио, јер Бјелица опет почео да ћошкари а саиграчи као да га игноришу.

Marko

pre 5 godina

Neverovatno, nadam se netačno.
Trejd u kome u Sakramento dolaze Jang i Kanter, a odlaze Fox i Bogdanović, tri ili četiri ekipe u medjusobnom trejdu.
Izleda da su Djole i Pera sve vreme bili u pravu i da je trejd zaista bio potreban za uspeh ove godine, ali ja više volim da ostane ova ekipa. Sada kada se vratio Begli mnogo su jači pod košem i mislim da im to nije više toliko slaba tačka, a Fox mislim da može da se smiri i igra pametnije, iako je Jang mladji i sa više asistencija trenutno. Verovatno ulogu Bogdanovića preuzima JJ.
Ipak, obično se trejd ne zna sve do 1. februara, pa se nadam da se ovaj pregovor neće obistiniti i da će Bogdanović ostati.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Bjelica je prespor, krece se kao deda Novicki, a ima ek 30 godina. Bjelica treba da vezba u teretani kako bi bio brzi. Ali, mislim da posle ove sezone napusta NBA i vraca se u Evropu gde ne mora da se trci.
(LBJ, 15. januar 2019 08:29)

Nesto najgluplje sto sam procitao ikada. Brzina je sposbnost koja je cak vise od 70% urodjena, a moze vrlo malo da se popravi i to negde do perioda puberteta, dalje ne. Teretana nema veze s tim, jedino neko jacanje i istezanje misica kako bi se produzio korak i slicni detalji, koji su za kosarku ionako nebitni.

Đole

pre 5 godina

Divac hajmo trejd već jednom! Kingsi ispred Lejkersa sigurno neće biti. Lejkersima se Lebron vraća za nekoliko dana. Za sve neobaveštene u studiju ESPN-a ima tabla sa stikerima na kojoj se ispisuju prognoze. Čarls Barkli je prognozirao da će Kingsi sigurno biti u plej ofu ako dovedu Kantera u trejdu. Malo je centara u ponudi za trejd. Šta čekaš Divac???

Los je!!!!

pre 5 godina

Veceras pada Golden state uz tripl dabl Jokera.Bjelica sve losiji i losiji.Da se ne zavaravamo on nije nikad bio neki glavni igrac a i nema kvalitet da bude, pa da sipa iz utakmice u utakmicu.On ako bude imao desetak poena i pet skokova po utakmici bice zdovoljan.Bogi vec ima i znanje i umece i ja verujem da ce on sve bolji biti a i sad igra odlicno.

Dragan

pre 5 godina

Bogdan dobar, uz odličan procenat šuta. Beli kao da gubi na samopouzdanju...promašuje trojke, kad se zaleti na prodor obično gubi loptu, slabo mu nešto i dodaju. Nadam se da grešim, ali me sve više podseća na Bjelicu iz Minesote. Deluje mi da i trener ima sve manje poverenja u njega. Kliperse sam prestao gledati jer ništa od naših tamo. Samo se nekako potajno nadam da će Teo završiti u nekom trejdu, jer mislim da ima još da se pokaže u NBA.

vidim

pre 5 godina

Koja komedija od kluba ovi Klipersi. Gube vec ne znam koju utakmicu za redom a ova dvojica im sede na klupi i ne ulaze u igru. Bas trebas biti tezak bolid da ne probas sve opcije koje imas u trenutku kad ne mozes nikoga da pobedis.

Đole

pre 5 godina

@ stoler

Nikada nisam pljuvao "Divca" kako ti namerno lažeš. Vidim da neke i dalje boli što sam prvi objavio link u kojem Luka Dončić kaže da je Divac bio na večeri u Madridu i da je dogovoren njegov dolazak u Kingse i da je bio iznenađen draftom. Neko je namerno meseci po srpskim medijima pisao da je Luka odbio pre drafta da ide u Kingse. Čarls Barkli je pre nekoliko dana POTPISAO prognozu da će Kingsi biti u plej ofu ako dovedu Kantera. U narednih 10 utakmica igraju protiv timova koji imaju igrače koji često daju po 40 i preko 50 poena. Baš će mo da vidimo kako će Kingsi da prođu bez pojačanja. I ako dobiju 5 0d 10 utakmica to nije dobro, jer im plej of timovi beže 2-3 pobede!!!

nba

pre 5 godina

Bogdan 8/10 iz igre, pritom nije šutnuo ni jedno slobodno bacanje... Dakle, svih 18 poena iz igre... Sa ovim procentom šuta, zaista vrhunska partija našeg Bogija........

Батке

pre 5 godina

Богдан одличан. Стварно је било одлично га гледати. Бели доста лош али се надам да ће да се тргне. Оно што ми је упали у очи на крају утакмице је јако срдачан поздрав Лиларда и Богија. Ради се о сличним шут играчима и драго ми је да Богу добија поштовање од свих већих звезда франшиза. Али Шамперт тежак пример сировине. Знало се не поби са целом клупом Портланда.

Đole

pre 5 godina

Ceka tebe, a sad kad si se javio i objasnio verovatno je krenuo u realizaciju pojacanja.
(stoler, 15. januar 2019 10:29)

Genije ti meni na svaki komentar odgovaraš i to negativno. Evo ti link konferencije trenera Kingsa gde on kaže da im je CILJ PLEJ OF!!! Ovo je treća konferencija na kojoj trener Jeger govori da im je cilj plej of. Samo "genijalci" kao ti misle da Kingsi mogu do plej ofa bez pojačanja!! LINK https://www.youtube.com/watch?v=zHHRKoT36y0

JPR24

pre 5 godina

Bogdan je smanjio lozenje i odmah se vidi napredak. Tako treba, dosta onog mahanja revolverima, klimanja glavom, mahanja tri prsta ispred lica i slicnih klinackih stvari.Bjelica je prespor, krece se kao deda Novicki, a ima ek 30 godina. Bjelica treba da vezba u teretani kako bi bio brzi. Ali, mislim da posle ove sezone napusta NBA i vraca se u Evropu gde ne mora da se trci.
(LBJ, 15. januar 2019 08:29)
U teretani da vežba da bude brzi ? O čemu ti pričaš uopšte ? Brzina se ne dobija u 30 oj godini.
. Pa ni u 20. Gledaj sprintase u atletici na čemu rade, na eksplozivnosti, pa će ti barem biti jasnije kako funkcioniše ljudsko biće generalno...

Pera

pre 5 godina

U narednih 10 utakmica Kingsi imaju veoma težak raspored. Možda se utakmice sa Šarlotom i Atlantom mogu nazvati lakše, ostali su veoma teški rpotivnici i većina direktni konkurenti za plej of Zapada. Pistonsi, Bruklin, Toronto, Memfis, Klipersi, Filadelfija, San Antonio i Hjuston. Većinu utakmica Kingsi gostuju što je još jedan minus. Ako od ovih 8 opasnih ekipa izvuku 3 pobede biće super. Divac kasni sa trejdom koji se završava 7. februara. POSLE 7. FEBRUARA OSTAJE SAMO 28 UTAKMICA DO POČETKA PLEJ OFA. Ako devede nekog igrača treba mu bar 3 utkmice da se uklopi. Da li će biti kasno? Ili su Kingsi odustali od plej ofa???

only fools and horses

pre 5 godina

Znači Bogdan 8 od 10 šuteva, zaista impresivno. Bez ijednog slobodnog bacanja. E sad pitam se, da je šutirao besomučno trojke, još jedno desetak puta i pogodio tri puta, imao bi tridesetak poena ali mnogo lošiji procenat i pitanje je kako bi se to odrazilo na ekipu.
Hoću da kažem da bi te brojke delovale na prvi pogled impresivnije i primetljivije za njega iako bi partija bila lošija.

aca

pre 5 godina

Bjelica, Teodosic i Marjanovic treba da dodju u zvezdu.
(Nemanja, 15. januar 2019 10:48) ma dovedite i Jokica i Bogija da ne ostanu sami.

zemunski kej

pre 5 godina

Dobar je Bjelica , najbolji trojkas NBA procenat suta 48,5, Racunaju se samo oni koji su ubacii vise od 82 trojke, Tako da poslusajte ponekad komentatora na live strimu pre komentarisanja, Ima 30 godina a trener mora da razigrava Baglija ,Dzajlsa,buducnost kluba,kako oni kazu fransize. Ne igra vise Kufos uopste a Zek Rendolf i Labisije se i ne skidaju, Znaci forsiraju se mladi. Medjutim kada se lomi tu je Bogdan a juce nije divljao ni Foks .

4fun

pre 5 godina

Ajde Beli trgni se sad ili nikad imas dobru priliku da se pokazes sta mozes u NBA ima 20-tak minuta u proseku moze se tu svasta uraditi, pokusao je i Sampert da uzme minute Bogdanovicu ovaj je odma poboljsao igru, tako mora i Beli, to je stalna borba svi grizu za svoje minute

Dragan-Borca

pre 5 godina

koliko asistencija peskira ima prepodobni teo? hauahaha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta ucini to Aleksandre Zvereve??!!??, 15. januar 2019 09:41) # Link komentara.............................................................Pravo da ti kazem, uz svu svoju dobru volju likove poput tebe ne razumem. Cak da Teodosic nije ni minuta tamo odigrao, on je svakako nasa legenda i olimpijski, svetski i evropski vicesampion i toliko je sportske magije tokom zivota davao nama obicnim ljudima da uzivamo, ne razumem..
1. Ako si komsijski trol, onda imas strasne komplekse 2. Ako si nas odavde trol, sinak trolanje je nesto sofisticirano, ti pokazujes ozbiljne komplekse, sujetu, auto-sovinizam i zajedljivost, nije lako tebi svakako i slicnima, kladim se da si smotanko za sport i da lecis svoje komplekse na ovaj nacin. Jako je ruzno ismejavati jednog od naboljih nasih kosarkasa u 21. veku koji ti covek nikad nista nazao nije ucinio, kladim se i da nemas ni devojku i da te majka i otac izdrzavaju, to je profil ljydi koji se tako ponasaju

зоро

pre 5 godina

све све, али да форсира гортата... вероватно најгори стартни центар у нба. ако не најгори сигурно у ужој конкуренцији. тотални дисриспект за бобија. он је неке минуте ипак заслужио. бар да има 10 минута по утакмиви. а тео је сам крив. када је стигао у клиперсе имао је доста простора, минута, подршке медија и тренера и једноставно то није искористио у довољној мери. штета колики таленат није подупро са само мало више рада и професионализма. штета за нас гледаоце јер је магичан играч. а њега очигледно баш брига. флегма...

Laza

pre 5 godina

Konačno je 6. ekipa sa Istoka prebacila 50%.

10. sa Zapada ima bolji skor od 6. sa Istoka.

To znači, kad bi merili kompletan učinak svih timova sa Zapada protiv svih timova sa Istoka, da bi rezultat bio poražavajući po Istok.
Na 20% su možda.

Ni "B" od balansa lige.
Teško za varenje.

Uostalom može li se negde naći taj podatak?
Zna li neko?

kimi

pre 5 godina

Bogi dobar, pogodio skoro sve, al kako bjelica solidan sa 4 poena? Lik stoji na trojci i sada samo promasuje. Krilni centar koji sutira trojke, smesno. 10 tekmi unazad mu je stao sut za tri i to je to, ne postoji.
(Ufo, 15. januar 2019 07:31)

Bjelica u NBA sem iz suta za tri tesko moze da napravi poene, previse spor i ne atletican za prodor a igru ledjima nije nikada ni imao.

stoler

pre 5 godina

Luka je odbio da predje u Kingse,a ti i on mozete da kacite linkove svaki dan i demantujete. Verovatno je kao Srbin hteo da igra i za nasu reprezentaciju,ali ga nismo zvali. Tebi i Barkliju niko ne brani da prognozirate,samo to su prognoze i nista vise. Kad bi ovaj presao tamo,a onaj tamo onda bi... Ajde mani me tih budalastina. A tebi vrsnom prognozeru verovatno ne bi valjalo ni da pobede u svih 10 od narednih 10 utakmica. Nasao bi neku zamerku.

Slaven

pre 5 godina

Kako su dosadni ovi likovi koji kazu da neki od nasih NBA igraca treba da dodju u Zvezdu i Partizan. Samo bi se budala vratila u jednu od obe ruine od klubova u zavisnosti od navijackih afiniteta. RUINE. Dosta vise sa tim navijackim pozivanjem da se vrate u Zvezdu, Partizan ili neki treci klub. Kakvi Zvezda i Partizan ne sramotite se. Kakva liga, kakvi klubovi, kakva drzava.

Kakav gortat

pre 5 godina

Bobi ne igra zbog Herela a ne Gortata. Gortat je ok solidan prljavi centar ali ovaj drugi igra sezonu zivota i da se ne lazemo izuzetno je koristan i u odbrani i napadu. Pokretljiv sa odlicnim procentima. Bobi je jako supalj u odbrani i to je cinjenica nazalost..

stoler

pre 5 godina

djole je moj drug. Opusti se "genije", idemo u PO svakako. Vidis ja sam Divca podrzavao od prvog dana na mestu menadzera i bio sam uveren da ce napraviti dobar posao. I zato nemam ni sad dilemu da ce uraditi ono sto treba. A ti i svi ostali genijalci koji ste ga pljuvali i jos uvek ga pljujete,vi sto znate bolje od njega sta treba da radi nastavite i dalje da mudrujete takvi genijalni kakvi i jeste.

RAND

pre 5 godina

Begli naglo postaje najbolji igrač Kingsa.
Iako svi pričaju o prvom i trećem piku (Ejton i Dončić), njihovim dobrim partijama, Begli može biti najbolji pogodak sa prethodnog drafta. Ovakvu skočnost i pokretljivost nekoga ko je preko 210 ne sećam se da sam video. Samo da Bogdanović bude stabilan kao prethodne večeri i Sakramento postaje opasan tim.

samo pitam

pre 5 godina

A koga da trejduje za centra. Pik nema. Znaci ili neku mladu nadu sto nije cilj ili Bogdana/ Badija/Vilija +novac ili jos jedan igrac manje vrednosti u zavisnosti od plate(Mason, Skal, Dzekson..).

kimi

pre 5 godina

све све, али да форсира гортата... вероватно најгори стартни центар у нба. ако не најгори сигурно у ужој конкуренцији. тотални дисриспект за бобија. он је неке минуте ипак заслужио. бар да има 10 минута по утакмиви. а тео је сам крив. када је стигао у клиперсе имао је доста простора, минута, подршке медија и тренера и једноставно то није искористио у довољној мери. штета колики таленат није подупро са само мало више рада и професионализма. штета за нас гледаоце јер је магичан играч. а њега очигледно баш брига. флегма...
(зоро, 15. januar 2019 10:10)

Bobi je jedno vreme bio u startnoj petorci i ajde sto je standardno bio rupa u odbrani nego u napadu je bio uzasan sa procentima suta oko 40 posto sto je za centra jako lose.
Bobi nije moga da zida ni protiv jednog startnog centra pa je sutirao bukvalno u padu.
Jednostavno nije za danasnji NBA.

Dal bl

pre 5 godina

Najbolja partija Bogdana u NBA. Svaka cast. I proslu utakmicu je imao pozitivan sut za 3. Konacno je namjestio ruku. Izgleda da je i do Bijelice ta njegova pasivnost i slab ucinak. Kao da ponekad upadne u sivu zonu

the answer

pre 5 godina

giles, bagley, fox...moram priznati da cu po prvi put reci da je Divac pogodio..ova trojica deluju dosta ozbiljno, cak stavise od njij trojice fox mi najmanje uliva povernje..al tu su bogdan i hild da gs dopunju..priznajem, jako talentovsna grupa kosarkasa u sakramentu.

Pera

pre 5 godina

Dobar je Bjelica , najbolji trojkas NBA procenat suta 48,5, Racunaju se samo oni koji su ubacii vise od 82 trojke
@zemunski kej
Trenutno je 14, sa 42.5%, (vodi Curry sa 58.6%, ali Seth, Stephen je sesti sa 45%). Nemanja je imao najbolji % u celoj NBA pre 15-ak utakmica (a i prosle sezone u jednom trenutku), ali je naprimer u poslednjih 10 meceva sutirao 9-30. Sigurno su protivnici poceli bolje da ga cuvaju (sad cesto sutira metar iza linije), a mozda je u pitanju i neka kriza - cini mi se da je on licnost sklona da upadne u depresiju kad stvari krenu lose

Zinjak

pre 5 godina

@Lex

Nema tolike potrebe, sa obzirom da sam rodjen u inostranstvu i da sam naucio da pričam i pišem ovde. Služi mi jedino da se sporazumem za babom i dedom. Ako promašim padež,boze moj. Hvala na ispravci u svakom slučaju.

eto

pre 5 godina

@pera

komentar ti je super i dobro promišljen i iskreno mi je super što postoje ljudi koji daju konstruktivne komentare.

Sa druge strane mislim da oni tamo koji po čitave dane mozgaju šta bi radili verovatno imaju razlog šta god da urade i da to nije odluka jednog čoveka nego štaba (ipak su oni ozbiljni).

Dakle bez nervoze. Mlade ekipe igraju sve bolje i bolje kako sezona odmiče. Pored toga mislim da oni ovakvi mogu da oderu 8 od 8 utakmica koje si naveo. Razlog je taj što znaju da igraju i što vredno rade i što su mladi i što igraju kao tim (nisu posvadjani). Teško da će im uspeti 8 od 8 ali ja mislim da će minimum 4.

Ako udju u plej off teško će biti protiv najjačih, ali verujem da neće biti metla.

Gde ja živim

pre 5 godina

Bravo Bogdane, racionalno, efikasno, elegantno. Jako dobra utakmica. Beli poenterski opet upao u neku minus fazu međutim njegova igra u suštini nije loša. Radi čovek posao za ekipu, igra odbranu, sve u svemu meni je to ok. Nije ekstra, ali nije ni za kukanje.

Što se tiče Klipers dueta, nisam pametan. Uvek sam na strani naših i smatram da mogu da pruže još dobrih partija, ali Dok očigledno ne misli tako. Za Bobija mislim da nije problem, on je NBA skapirao super, zeza se, vozika se po hodnicima i uživa u životu. Kako li je Teu ne mogu ni da zamislim. Sve nešto ubeđujem sebe da se posvetio treningu ovu sezonu i da će u sledećoj nešto uraditi, ali mislim da nema 'leba od toga. Šteta, velika šteta.

sasha

pre 5 godina

Sacramento je došao do jedne vrlo kvalitetne igre u kojoj naši igrači imaju ako ne glavne onda zasigurno ključne uloge.Meni upada u oči Jegerova strategija u kojoj prva petorka nikada nije i startna.Kada treba da se napravi razlika ili zadrži prednost, u poslednjih nekoliko mečeva uvek su na parketu Bogi,Hild,Fox,Begli pa često i Beli,ili Koli-Stajn,Šampert.Imaju odlične šutere u Hildu,Ferelu,Foxu,Bogiju.Bogdanović je odličan bez obzira na sastav sa kojim je na parketu,Bjelica mislim da svima uliva poverenje pametnom igrom i pokrivanjem propusta svojih saigrača/u poslednjih nekoliko igara je malo lošiji,doduše/.Atmosfera u timu je vrhunska pa se možemo nadati PO-u sa Kingsima.

Pogan

pre 5 godina

Uopste su srpski igraci patili od toga sto su ih 'pametni' treneri ucili da nije vazna fizika vec samo tehnika. Zato su Divac, Bodiroga, Danilovic svi ostali fizicki ispodprosecni, spori igraci. Bodiroga - inace precenjan igrac, koji je samo u Evropi mogao da igra - nije heto u NBA jer je dobro znao da bi ga tamo u tom smislu razotkrili.
(LBJ, 15. januar 2019 11:15)

Prvo, po nicku se sa sigurnošću može reći da košarku pratiš zadnjih 5-10 godina maksimalno...
Drugo, nisu ih "pametni" treneri učili tako, nego se tada igrala takva košarka u Evropi. Napad je bio 30sec, trojka je bila pola metra bliže, zonska odbrana, itd. U takvoj postavci više se cenilo da imaš tehniku nego atleticizam, jer se nedostatak istog mogao mnogo lakše pokriti dobrom timskom igrom, a sam tempo igre je bio neuporedivo sporiji nego danas. Pogledaj snimak finala iz 1995. kad smo osvojili evropsko, ono je bukvalno kao da gledaš usporeni snimak. Plej povuče loptu preko pola, pa je tapka u mestu do isteka napada i na kraju neko raspali trojku. A onda idi i pogledaj recimo Sakramento (koji igra na mladost i brzinu) koliko poena daju nakon primljenog koša nakon što pretrče ceo teren u roku od 3-5 sec, ili generalno koliko koševa daju u prvih 7 sec napada.

kimi

pre 5 godina

Да ли би за Јокића писали да је био одличан односно добар са оваквим бројкама? ”Богдан добар, Бјелица лош” би био реалан наслов. Не знам шта се дешава са Бјелицом. Имао је предуслов да покаже шта зна, стартер, солидне минуте. На почетку је то донекле и користио, иако није био константан. Али у задње време као у Минесоти. Гледао сам и прошлу утакмицу Кингса, и стварно се чудио, јер Бјелица опет почео да ћошкари а саиграчи као да га игноришу.
(јд123, 15. januar 2019 10:43)

Ne ignorise Bjelicu niko, dodaju mu ali on masi.
Na pocetku ga protivnicke ekipe nisu cuvale pa je imao gotovo uvek otvorene pozicije za tri, sada ga skautiraju i cuvaju ga van linije za tri i mnogo teze dolazi do otvorenih pozicija.

frosty

pre 5 godina

@Danijel Šifer

Milvoki i Toronto ce igrati 3-4 puta protiv ekipa sa istoka koje tankuju(zavisi da li su u istoj diviziji ili ne). Denver ce 4 puta igrati sa Portlandom, OKC, Jutom(plejof timovi) i Minestotom(jos uvek u konkurenciji za plejof). Ne mogu da se porede Istocna i Zapadna konferencija. Ekipe sa zapada trenutno imaju oko 50 pobeda viska u direktnim duelima sa istocnim ekipama.

Pogan

pre 5 godina

Krilni centar koji sutira trojke, smesno.
(Ufo, 15. januar 2019 07:31)

Da nisi slucajno cuo nekad za tip igraca "stretch four"? Mirotic, Markanen, Kevin Lav, Novicki, itd...
Cuditi se da 4orke i 5ice sutiraju trojke u modernoj kosarci bukvalno govori da nemas pojma sta gledas. Mozda ne znas ni u kom veku zivis.

Milan

pre 5 godina

Ne smemo zaboraviti da Bjelica za par meseci puni 31 godinu i da vremenom nikako neće napredovati i biti bolji, naprotiv. Ako odradi ovaj ugovor do kraja i to je to, zenit karijere je svakako ostavio iza sebe.

Walt

pre 5 godina

Sakramento igra atraktivnu košarku,pomalo divljaju ali mladi su pa im se može oprostiti,dopada mi se što su ekipa bez nekog izraženog superstara oko kojeg se sve vrti već svako ima neku svoju ulogu.Bogdan je jedan od važnjih,kad treba može da pogodi,može da organizuje napad,odličan u toj ulozi sa klupe,podseća me na Djinobilija,Bjelica sa druge strane mora da “pronadje” ruku ako hoće da ima konstantne minute,bori se on ali nije to dovoljno,u nba cetvorka moze da doprinese ili atleticizmom ili šutom,on očigledno može samo ovim drugim.Ukoliko pronadje šut mogao bi da bude Sakramentova verzija Džoa Inglsa,znaci cetvorka koja širi i organizuje napade ali konstatnost u šutu je preduslov svega.

323

pre 5 godina

Bogi odigrao odlicno. Drago mi je sto se njegova igra ne bazira samo na sutu za 3 vec probija kroz reket ili asistira ili poentira. Odlicno. Ovo je bila utakmica gde je imao sve, od procenta , asistencija, ukradenih lopti, blokada. Bravo BB.

https://www.youtube.com/watch?v=OnO3lTiexqo

Gosn Mandingo

pre 5 godina

@ Да ли би за Јокића писали да је био одличан односно добар са оваквим бројкама? ”Богдан добар, Бјелица лош” би био реалан наслов. Не знам шта се дешава са Бјелицом. Имао је предуслов да покаже шта зна, стартер, солидне минуте. На почетку је то донекле и користио, иако није био константан. Али у задње време као у Минесоти. Гледао сам и прошлу утакмицу Кингса, и стварно се чудио, јер Бјелица опет почео да ћошкари а саиграчи као да га игноришу.(јд123, 15. januar 2019 10:43)Ne ignorise Bjelicu niko, dodaju mu ali on masi.Na pocetku ga protivnicke ekipe nisu cuvale pa je imao gotovo uvek otvorene pozicije za tri, sada ga skautiraju i cuvaju ga van linije za tri i mnogo teze dolazi do otvorenih pozicija.
(kimi, 15. januar 2019 14:48)


Odradio je dobar posao u odbrani, ne mora uvek napadacki da pokazuje svoje kvalitete, da si gledao utakmicu znao bi da je odlicno gradio u reketu skok i otezavao suteve ispod kosa, a sem toga Dzajls i Begli su bilo jako dobri sinoc pa mu je i minutaza iz toh razloga bila nesto manja...