Petak, 11.01.2019.

14:04

Terzić: Degenek blizu Al Hilala, možda ode i Rodić

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je da nema opuštanja u klubu zbog velike prednosti u odnosu na Radnički i Partizan

Izvor: B92

Terziæ: Degenek blizu Al Hilala, možda ode i Rodiæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

25 Komentari

Sortiraj po:

Istina

pre 5 godina

Degenek ovakvu cenu nece nikada vise postici i treba ga prodati.Na pocetku smo ga svi prozivali,kao promasaj a sad ga vecina ne bi pustila.Momak je samo prosecan igrac i treba iskoristiti ovu cenu jer je ogromna.Uostalom,Milunovic je mnogo bolji igrac od svih zvezdinih stopera i nadoknadice njegovo odsustvo.Isto vazi i za Rodica.Siguran sam da se nece osetiti njegovo odsustvo jer mali Terzic je babaroga od igraca a sasvim korektno bi mogao i Hajdin da ga zameni jer je odigrao pet puta manje tekmi od njega a ima vise asistencija.Ma ko da ode,postoji optimalna zamena jer imamo dva podjednako dobra i jaka tima,koji bi bili prvi i drugi na tabeli,kad bi se posebno takmicili.

Sale

pre 5 godina

Aj za Radonju kapiram, ali ko je bolji levi bek od Rodića?
(Leonida, 11. januar 2019 17:06)

Niko, ali ljudi ovde odmah pljuju sve koji dolaze iz domacih klubova i traze npr Gajica (doduse desni bek) koji uopste ni ne igra u Bordou. A Kolarov je kao igrac sigurno bolji cim je prva postava u Romi, ali za reprezentaciju igra ocajno i mogao bi da se penzionise...

zex

pre 5 godina

Rodic me nije ubedio da poseduje kvalitet za zvezdu.Protiv Psg direktan krivac za gol.Covek nezna aut da izbaci.Lose centarsut.Dosta je pao u formi.Ocekujem da terzic odigta bolje.Srnic moze da bude odlican bek u to sam ubedjen.

Naučite kako to funkcioniše pa onda komentarišite!

pre 5 godina

Gledaj ih ovi što ne daju Degeneka ispod 5 milki i još predlažu da se na silu zadrži po svaku cenu...
Alo, dečko ima izlaznu klauzulu od 3 miliona (kao što je Krstičić imao 500k) i ako taj novac Zvezdi iskešira Radnički iz Niša ili šta znam Skenderbeg iz Korče i pritom ponude Degeneku platu koja je je mnogo veća nego u Zvezdi (čak i to ne mora, može bilo kakvu koju igrač prihvati), tu se ni Zvezda ni Terzić ništa ne pitaju! Kao što recimo neko može da iskešira 220 milki otkupnu klauzulu za Neimara i onda se PSG ništa ne pita!
A pritom je Degenek koštao Zvezdu 200k obeštećenja i 150k polugodišnje plate. Dakle zarada je puta 10 za samo 6 meseci, pa ni sa ekonomske strane nije šteta za Zvezdu da on ode. A tek novac koji je indirektno doneo minijaturama u Salcburgu i partijama u LŠ...
Na kraju krajeva nije on sad nek top-class štoper u svetskim, pa ni u australijskim okvirima (na SP nije odigrao ni minut), koji ne može biti zamenjen sličnim ili čak boljim igračem uz manja ulaganja.

Miki

pre 5 godina

Може ли неко да ми објасни зашто редовно наши клубови иду на припреме у Словенију и Турску, и то готово увек у Анталију? Немам ништа против ако имају средстава за то, него ме интересује што баш тамо?
(Чава, 11. januar 2019 14:57)
---------------------------------------
Odnos cene i kvaliteta.
Tamo je u toku zimskih priprema uvek lepo vreme (Antalija), imaju razvijenu infra strukturu (sve što treneri smatraju bitnim), dovoljan broj terena i trening partneri koji nisu ni preslabi mi prejaki. (protiv jačih timova vidiš gde si i šta da menjaš u ekipi, protiv slabijih podigneš moral/raspoloženje igračima)
I igrači i treneri su nakon priprema uglavnom pričali da su bili zadovoljni uslovima.
Noćni život nije razvijen, starlete nisu na dohvat ruke. Moraju da ih švercuju i skrivaju...

Leonida

pre 5 godina

Rodić više nijednom neće biti pozvan za repku nakon što se proda. 

Kao radonja što je morao na svetsko umesto mijata
(limenka, 11. januar 2019 14:55)

Aj za Radonju kapiram, ali ko je bolji levi bek od Rodića?

nickbgd

pre 5 godina

@sub013 Uglavnom se slažem sa tobom i meni je muka od šabloniziranih izjava, ali pogledaj sliku u globalu. Zvezda u ovakvom odnosu snaga u neko naredno vreme neće moći dovesti igrača za više od par miliona. Nebitno koje rezultate pravili, ko tu bio,vodio klub , mi nikada nećemo moći da kupimo igrača vrhunske klase i onog što vredi preko 25,30 miliona evra. Sem kada jednog dana, kako su bogati klubovi počeli da se iživljavaju, ove pare postanu obična sića i plata "trećeg golmana" za godinu dana. Jedino što mi možemo je da napravimo takvog. Samo što je problem taj ,što se mi zadovoljavamo prvom ponudom za klinca, koji se nije naigrao možda ni debitovao kako valja ako ona prelazi šest cifara.I onda si za neko malecko parče kolača glavni bajalica u gradu i zemlji i sigurica si narednih par godina.Da se to ne bi dešavalo ili su potrebne veće privatne, gazdine pare ili potrefiti jednom u sto godina ovakvu generaciju i trenera koje hoće ta talija za igranjem neke zapaženije uloge u Evropi makar nekih 5,6 godina u kontinuitetu.U ovakvoj situaciji gde smo mi samo želim da ovakva ekipa uz male korekcije potraje rezultatima, ako se negde to opet bude slomilo i kiksnulo gde ne treba, ode mast u propast i jovo nanovo.

milan

pre 5 godina

3 miliona za ucesnika lige sampiona, svetskog prvenstva, standardnog prvotimca Australije. Mislim da je to malo, treba zainteresovati nekog premijerligasa, i nekog iz chempionshipa... sve ispod 5 miliona je dzaba.

зоро

pre 5 godina

једини из одбране којег нипошто не бих продао је дегенек. ем је наш најбољи одбрамбени играч (и то убедљиво), ем је једини од дефанзиваца који може да се придода нападу и тамо уради нешто конкретно (гол или асистенција). за нас је буквално незаменљив. хајдин је бољи од родића, а за терзића не знам. у сваком случају за нас би било корисно да родић оде. и филипу стојковићу је време да иде. одличан је за нас, али хајде да пробамо данађено неког још бољег, ко може да допринесе и у нападу. заиста мислим да је боље продати савића, стојковића и родића заједно а задржати дегенека, него обратно.

Pufne za frezenkovanje

pre 5 godina

Mozda je moglo da se izvuce za Degeneka 4 ili 5 miliona, ali i ovako nije lose. Milunovic je dobra zamena, a i Babic bi ove godine ipak trebao da pokaze da nije bio samo talenat. Trebaju mu jake utakmice. Rodicu je takodje vreme da ide i mislim da Hajdin i mali Terzic mogu da izguraju do kraja sezone i da napreduju. Videcemo da li ce postati i dovoljno dobri za Evropu sledece godine. Treba rasteretiti jos krila i dati Melega (ako je jos tu) i Jevtovica na pozajmicu. Imamo tu vec Cafua, Srnica, Marina, Bena. Takodje, ako mogu nekako da se oslobode Stojiljkovica, to bi bilo fenomenalno, da daju prostor Joveljicu da se pravilno razvija.

Tole

pre 5 godina

Odose svi, brod tone. Treba prekomandovati igrace Graficara u prvi tim Zvezde.
(BODIBOND, 11. januar 2019 15:50)

Neće baš svi, ide Degenek i možda Savić. Ove ostale niko neće da kupi.

Henk Mudi

pre 5 godina

Super, 3 miliona, a imamo sad Milunovica. Mada treba dovesti nekog stopera, kao Tosic Karleusa, da zna sa loptom, da je brz... Sva 3 stopera su nam visoka i sporija...

severnjača

pre 5 godina

Šteta za Degeneka ako ode, pravi je fajter u odbrani! Odlično što Borjan i Marin ostaju! Isto važi i za Bena ali samo ako produži ugovor jer nam nije neophodan do kraja prvenstva već nam treba za Evropu! Za Rodića će trebati dobra zamena, ne znam da li će omladinac uspešno da ga zameni?!

garda

pre 5 godina

Bolje da je ostao Degenek a otisao Savic. Ako ode i Rodic, to vise nije taj tim, laz je da za njega imamo adekvatnu zamenu. Nemamo. Ako rasprodamo tim, necemo iskoristiti ogromnu sansu da se novim plasmanom u LS potpuno finansiski stabilizujemo.

Чава

pre 5 godina

Може ли неко да ми објасни зашто редовно наши клубови иду на припреме у Словенију и Турску, и то готово увек у Анталију? Немам ништа против ако имају средстава за то, него ме интересује што баш тамо?

Sale

pre 5 godina

Ok za Rodica taman nek dobije Terzic sansu, ali Degenek mora da se menja na leto, Savic je stalno povredjen. Babic meni dobar kao rezerva ali zaista ako hocemo LS mora neko bolji, a posto treba da se oslobadjamo jos igraca sve one pozajmice vracajte ako ugovor dozvoljava, a Benu i Marinu obavezno produziti ugovor!

samo opusteno

pre 5 godina

Terzic se malo preracunao, kaze odbijena ponuda za Boacija a covek nema pravo da menja klubove do kraja sezone. Gde su Ivan Ilic i Strahinja Erakovic koji su bolji od Causica i Sumaile?? Prodaja Degeneka je ogromna greska, Savic i Milunovic zajedno su visoki 5 metra i bice veoma smesan stoperski par jer ne mogu da dopunjuju jedan drugog kao sto su to radili Savic - Le Talec i Savic - Degenek. Plus sto je Degenek masina, ubedljivo najvise minuta odigrao, a Savic se veoma lako povredjuje. Jedina prednost Savica je sto odrzava dobru atmosferu u svlacionici.

Sub013

pre 5 godina

"Zvezda živi od prodaje igrača, da ih dovodi jeftino, a daje skupo". Muka mi je kad cujem ovu floskulu koju nam uvaljuju i jedni i drugi. Zasto Zvezda ne bi zivela recimo od redovnog ucesca u evropsskim takmicenjima? Zar tu nismo samo ove godine zaradili visestruko vise nego od prodaje igraca? Problem je sto od prodaje igraca zivite vi a ne Zvezda! Necu dalje da detaljisem, svaka cast Terzi na dosadasnjim rezultatima ali cetvoro oci treba otvoriti kad je ovaj u pitanju.

Sub013

pre 5 godina

"Zvezda živi od prodaje igrača, da ih dovodi jeftino, a daje skupo". Muka mi je kad cujem ovu floskulu koju nam uvaljuju i jedni i drugi. Zasto Zvezda ne bi zivela recimo od redovnog ucesca u evropsskim takmicenjima? Zar tu nismo samo ove godine zaradili visestruko vise nego od prodaje igraca? Problem je sto od prodaje igraca zivite vi a ne Zvezda! Necu dalje da detaljisem, svaka cast Terzi na dosadasnjim rezultatima ali cetvoro oci treba otvoriti kad je ovaj u pitanju.

samo opusteno

pre 5 godina

Terzic se malo preracunao, kaze odbijena ponuda za Boacija a covek nema pravo da menja klubove do kraja sezone. Gde su Ivan Ilic i Strahinja Erakovic koji su bolji od Causica i Sumaile?? Prodaja Degeneka je ogromna greska, Savic i Milunovic zajedno su visoki 5 metra i bice veoma smesan stoperski par jer ne mogu da dopunjuju jedan drugog kao sto su to radili Savic - Le Talec i Savic - Degenek. Plus sto je Degenek masina, ubedljivo najvise minuta odigrao, a Savic se veoma lako povredjuje. Jedina prednost Savica je sto odrzava dobru atmosferu u svlacionici.

Sale

pre 5 godina

Ok za Rodica taman nek dobije Terzic sansu, ali Degenek mora da se menja na leto, Savic je stalno povredjen. Babic meni dobar kao rezerva ali zaista ako hocemo LS mora neko bolji, a posto treba da se oslobadjamo jos igraca sve one pozajmice vracajte ako ugovor dozvoljava, a Benu i Marinu obavezno produziti ugovor!

milan

pre 5 godina

3 miliona za ucesnika lige sampiona, svetskog prvenstva, standardnog prvotimca Australije. Mislim da je to malo, treba zainteresovati nekog premijerligasa, i nekog iz chempionshipa... sve ispod 5 miliona je dzaba.

Чава

pre 5 godina

Може ли неко да ми објасни зашто редовно наши клубови иду на припреме у Словенију и Турску, и то готово увек у Анталију? Немам ништа против ако имају средстава за то, него ме интересује што баш тамо?

severnjača

pre 5 godina

Šteta za Degeneka ako ode, pravi je fajter u odbrani! Odlično što Borjan i Marin ostaju! Isto važi i za Bena ali samo ako produži ugovor jer nam nije neophodan do kraja prvenstva već nam treba za Evropu! Za Rodića će trebati dobra zamena, ne znam da li će omladinac uspešno da ga zameni?!

зоро

pre 5 godina

једини из одбране којег нипошто не бих продао је дегенек. ем је наш најбољи одбрамбени играч (и то убедљиво), ем је једини од дефанзиваца који може да се придода нападу и тамо уради нешто конкретно (гол или асистенција). за нас је буквално незаменљив. хајдин је бољи од родића, а за терзића не знам. у сваком случају за нас би било корисно да родић оде. и филипу стојковићу је време да иде. одличан је за нас, али хајде да пробамо данађено неког још бољег, ко може да допринесе и у нападу. заиста мислим да је боље продати савића, стојковића и родића заједно а задржати дегенека, него обратно.

Miki

pre 5 godina

Може ли неко да ми објасни зашто редовно наши клубови иду на припреме у Словенију и Турску, и то готово увек у Анталију? Немам ништа против ако имају средстава за то, него ме интересује што баш тамо?
(Чава, 11. januar 2019 14:57)
---------------------------------------
Odnos cene i kvaliteta.
Tamo je u toku zimskih priprema uvek lepo vreme (Antalija), imaju razvijenu infra strukturu (sve što treneri smatraju bitnim), dovoljan broj terena i trening partneri koji nisu ni preslabi mi prejaki. (protiv jačih timova vidiš gde si i šta da menjaš u ekipi, protiv slabijih podigneš moral/raspoloženje igračima)
I igrači i treneri su nakon priprema uglavnom pričali da su bili zadovoljni uslovima.
Noćni život nije razvijen, starlete nisu na dohvat ruke. Moraju da ih švercuju i skrivaju...

Naučite kako to funkcioniše pa onda komentarišite!

pre 5 godina

Gledaj ih ovi što ne daju Degeneka ispod 5 milki i još predlažu da se na silu zadrži po svaku cenu...
Alo, dečko ima izlaznu klauzulu od 3 miliona (kao što je Krstičić imao 500k) i ako taj novac Zvezdi iskešira Radnički iz Niša ili šta znam Skenderbeg iz Korče i pritom ponude Degeneku platu koja je je mnogo veća nego u Zvezdi (čak i to ne mora, može bilo kakvu koju igrač prihvati), tu se ni Zvezda ni Terzić ništa ne pitaju! Kao što recimo neko može da iskešira 220 milki otkupnu klauzulu za Neimara i onda se PSG ništa ne pita!
A pritom je Degenek koštao Zvezdu 200k obeštećenja i 150k polugodišnje plate. Dakle zarada je puta 10 za samo 6 meseci, pa ni sa ekonomske strane nije šteta za Zvezdu da on ode. A tek novac koji je indirektno doneo minijaturama u Salcburgu i partijama u LŠ...
Na kraju krajeva nije on sad nek top-class štoper u svetskim, pa ni u australijskim okvirima (na SP nije odigrao ni minut), koji ne može biti zamenjen sličnim ili čak boljim igračem uz manja ulaganja.

Leonida

pre 5 godina

Rodić više nijednom neće biti pozvan za repku nakon što se proda. 

Kao radonja što je morao na svetsko umesto mijata
(limenka, 11. januar 2019 14:55)

Aj za Radonju kapiram, ali ko je bolji levi bek od Rodića?

Pufne za frezenkovanje

pre 5 godina

Mozda je moglo da se izvuce za Degeneka 4 ili 5 miliona, ali i ovako nije lose. Milunovic je dobra zamena, a i Babic bi ove godine ipak trebao da pokaze da nije bio samo talenat. Trebaju mu jake utakmice. Rodicu je takodje vreme da ide i mislim da Hajdin i mali Terzic mogu da izguraju do kraja sezone i da napreduju. Videcemo da li ce postati i dovoljno dobri za Evropu sledece godine. Treba rasteretiti jos krila i dati Melega (ako je jos tu) i Jevtovica na pozajmicu. Imamo tu vec Cafua, Srnica, Marina, Bena. Takodje, ako mogu nekako da se oslobode Stojiljkovica, to bi bilo fenomenalno, da daju prostor Joveljicu da se pravilno razvija.

Henk Mudi

pre 5 godina

Super, 3 miliona, a imamo sad Milunovica. Mada treba dovesti nekog stopera, kao Tosic Karleusa, da zna sa loptom, da je brz... Sva 3 stopera su nam visoka i sporija...

Sale

pre 5 godina

Aj za Radonju kapiram, ali ko je bolji levi bek od Rodića?
(Leonida, 11. januar 2019 17:06)

Niko, ali ljudi ovde odmah pljuju sve koji dolaze iz domacih klubova i traze npr Gajica (doduse desni bek) koji uopste ni ne igra u Bordou. A Kolarov je kao igrac sigurno bolji cim je prva postava u Romi, ali za reprezentaciju igra ocajno i mogao bi da se penzionise...

zex

pre 5 godina

Rodic me nije ubedio da poseduje kvalitet za zvezdu.Protiv Psg direktan krivac za gol.Covek nezna aut da izbaci.Lose centarsut.Dosta je pao u formi.Ocekujem da terzic odigta bolje.Srnic moze da bude odlican bek u to sam ubedjen.

nickbgd

pre 5 godina

@sub013 Uglavnom se slažem sa tobom i meni je muka od šabloniziranih izjava, ali pogledaj sliku u globalu. Zvezda u ovakvom odnosu snaga u neko naredno vreme neće moći dovesti igrača za više od par miliona. Nebitno koje rezultate pravili, ko tu bio,vodio klub , mi nikada nećemo moći da kupimo igrača vrhunske klase i onog što vredi preko 25,30 miliona evra. Sem kada jednog dana, kako su bogati klubovi počeli da se iživljavaju, ove pare postanu obična sića i plata "trećeg golmana" za godinu dana. Jedino što mi možemo je da napravimo takvog. Samo što je problem taj ,što se mi zadovoljavamo prvom ponudom za klinca, koji se nije naigrao možda ni debitovao kako valja ako ona prelazi šest cifara.I onda si za neko malecko parče kolača glavni bajalica u gradu i zemlji i sigurica si narednih par godina.Da se to ne bi dešavalo ili su potrebne veće privatne, gazdine pare ili potrefiti jednom u sto godina ovakvu generaciju i trenera koje hoće ta talija za igranjem neke zapaženije uloge u Evropi makar nekih 5,6 godina u kontinuitetu.U ovakvoj situaciji gde smo mi samo želim da ovakva ekipa uz male korekcije potraje rezultatima, ako se negde to opet bude slomilo i kiksnulo gde ne treba, ode mast u propast i jovo nanovo.

Istina

pre 5 godina

Degenek ovakvu cenu nece nikada vise postici i treba ga prodati.Na pocetku smo ga svi prozivali,kao promasaj a sad ga vecina ne bi pustila.Momak je samo prosecan igrac i treba iskoristiti ovu cenu jer je ogromna.Uostalom,Milunovic je mnogo bolji igrac od svih zvezdinih stopera i nadoknadice njegovo odsustvo.Isto vazi i za Rodica.Siguran sam da se nece osetiti njegovo odsustvo jer mali Terzic je babaroga od igraca a sasvim korektno bi mogao i Hajdin da ga zameni jer je odigrao pet puta manje tekmi od njega a ima vise asistencija.Ma ko da ode,postoji optimalna zamena jer imamo dva podjednako dobra i jaka tima,koji bi bili prvi i drugi na tabeli,kad bi se posebno takmicili.

garda

pre 5 godina

Bolje da je ostao Degenek a otisao Savic. Ako ode i Rodic, to vise nije taj tim, laz je da za njega imamo adekvatnu zamenu. Nemamo. Ako rasprodamo tim, necemo iskoristiti ogromnu sansu da se novim plasmanom u LS potpuno finansiski stabilizujemo.

Tole

pre 5 godina

Odose svi, brod tone. Treba prekomandovati igrace Graficara u prvi tim Zvezde.
(BODIBOND, 11. januar 2019 15:50)

Neće baš svi, ide Degenek i možda Savić. Ove ostale niko neće da kupi.

Tole

pre 5 godina

Odose svi, brod tone. Treba prekomandovati igrace Graficara u prvi tim Zvezde.
(BODIBOND, 11. januar 2019 15:50)

Neće baš svi, ide Degenek i možda Savić. Ove ostale niko neće da kupi.

garda

pre 5 godina

Bolje da je ostao Degenek a otisao Savic. Ako ode i Rodic, to vise nije taj tim, laz je da za njega imamo adekvatnu zamenu. Nemamo. Ako rasprodamo tim, necemo iskoristiti ogromnu sansu da se novim plasmanom u LS potpuno finansiski stabilizujemo.

Henk Mudi

pre 5 godina

Super, 3 miliona, a imamo sad Milunovica. Mada treba dovesti nekog stopera, kao Tosic Karleusa, da zna sa loptom, da je brz... Sva 3 stopera su nam visoka i sporija...

milan

pre 5 godina

3 miliona za ucesnika lige sampiona, svetskog prvenstva, standardnog prvotimca Australije. Mislim da je to malo, treba zainteresovati nekog premijerligasa, i nekog iz chempionshipa... sve ispod 5 miliona je dzaba.

samo opusteno

pre 5 godina

Terzic se malo preracunao, kaze odbijena ponuda za Boacija a covek nema pravo da menja klubove do kraja sezone. Gde su Ivan Ilic i Strahinja Erakovic koji su bolji od Causica i Sumaile?? Prodaja Degeneka je ogromna greska, Savic i Milunovic zajedno su visoki 5 metra i bice veoma smesan stoperski par jer ne mogu da dopunjuju jedan drugog kao sto su to radili Savic - Le Talec i Savic - Degenek. Plus sto je Degenek masina, ubedljivo najvise minuta odigrao, a Savic se veoma lako povredjuje. Jedina prednost Savica je sto odrzava dobru atmosferu u svlacionici.

зоро

pre 5 godina

једини из одбране којег нипошто не бих продао је дегенек. ем је наш најбољи одбрамбени играч (и то убедљиво), ем је једини од дефанзиваца који може да се придода нападу и тамо уради нешто конкретно (гол или асистенција). за нас је буквално незаменљив. хајдин је бољи од родића, а за терзића не знам. у сваком случају за нас би било корисно да родић оде. и филипу стојковићу је време да иде. одличан је за нас, али хајде да пробамо данађено неког још бољег, ко може да допринесе и у нападу. заиста мислим да је боље продати савића, стојковића и родића заједно а задржати дегенека, него обратно.

zex

pre 5 godina

Rodic me nije ubedio da poseduje kvalitet za zvezdu.Protiv Psg direktan krivac za gol.Covek nezna aut da izbaci.Lose centarsut.Dosta je pao u formi.Ocekujem da terzic odigta bolje.Srnic moze da bude odlican bek u to sam ubedjen.

Sub013

pre 5 godina

"Zvezda živi od prodaje igrača, da ih dovodi jeftino, a daje skupo". Muka mi je kad cujem ovu floskulu koju nam uvaljuju i jedni i drugi. Zasto Zvezda ne bi zivela recimo od redovnog ucesca u evropsskim takmicenjima? Zar tu nismo samo ove godine zaradili visestruko vise nego od prodaje igraca? Problem je sto od prodaje igraca zivite vi a ne Zvezda! Necu dalje da detaljisem, svaka cast Terzi na dosadasnjim rezultatima ali cetvoro oci treba otvoriti kad je ovaj u pitanju.

Чава

pre 5 godina

Може ли неко да ми објасни зашто редовно наши клубови иду на припреме у Словенију и Турску, и то готово увек у Анталију? Немам ништа против ако имају средстава за то, него ме интересује што баш тамо?

Leonida

pre 5 godina

Rodić više nijednom neće biti pozvan za repku nakon što se proda. 

Kao radonja što je morao na svetsko umesto mijata
(limenka, 11. januar 2019 14:55)

Aj za Radonju kapiram, ali ko je bolji levi bek od Rodića?

Sale

pre 5 godina

Ok za Rodica taman nek dobije Terzic sansu, ali Degenek mora da se menja na leto, Savic je stalno povredjen. Babic meni dobar kao rezerva ali zaista ako hocemo LS mora neko bolji, a posto treba da se oslobadjamo jos igraca sve one pozajmice vracajte ako ugovor dozvoljava, a Benu i Marinu obavezno produziti ugovor!

Pufne za frezenkovanje

pre 5 godina

Mozda je moglo da se izvuce za Degeneka 4 ili 5 miliona, ali i ovako nije lose. Milunovic je dobra zamena, a i Babic bi ove godine ipak trebao da pokaze da nije bio samo talenat. Trebaju mu jake utakmice. Rodicu je takodje vreme da ide i mislim da Hajdin i mali Terzic mogu da izguraju do kraja sezone i da napreduju. Videcemo da li ce postati i dovoljno dobri za Evropu sledece godine. Treba rasteretiti jos krila i dati Melega (ako je jos tu) i Jevtovica na pozajmicu. Imamo tu vec Cafua, Srnica, Marina, Bena. Takodje, ako mogu nekako da se oslobode Stojiljkovica, to bi bilo fenomenalno, da daju prostor Joveljicu da se pravilno razvija.

Naučite kako to funkcioniše pa onda komentarišite!

pre 5 godina

Gledaj ih ovi što ne daju Degeneka ispod 5 milki i još predlažu da se na silu zadrži po svaku cenu...
Alo, dečko ima izlaznu klauzulu od 3 miliona (kao što je Krstičić imao 500k) i ako taj novac Zvezdi iskešira Radnički iz Niša ili šta znam Skenderbeg iz Korče i pritom ponude Degeneku platu koja je je mnogo veća nego u Zvezdi (čak i to ne mora, može bilo kakvu koju igrač prihvati), tu se ni Zvezda ni Terzić ništa ne pitaju! Kao što recimo neko može da iskešira 220 milki otkupnu klauzulu za Neimara i onda se PSG ništa ne pita!
A pritom je Degenek koštao Zvezdu 200k obeštećenja i 150k polugodišnje plate. Dakle zarada je puta 10 za samo 6 meseci, pa ni sa ekonomske strane nije šteta za Zvezdu da on ode. A tek novac koji je indirektno doneo minijaturama u Salcburgu i partijama u LŠ...
Na kraju krajeva nije on sad nek top-class štoper u svetskim, pa ni u australijskim okvirima (na SP nije odigrao ni minut), koji ne može biti zamenjen sličnim ili čak boljim igračem uz manja ulaganja.

nickbgd

pre 5 godina

@sub013 Uglavnom se slažem sa tobom i meni je muka od šabloniziranih izjava, ali pogledaj sliku u globalu. Zvezda u ovakvom odnosu snaga u neko naredno vreme neće moći dovesti igrača za više od par miliona. Nebitno koje rezultate pravili, ko tu bio,vodio klub , mi nikada nećemo moći da kupimo igrača vrhunske klase i onog što vredi preko 25,30 miliona evra. Sem kada jednog dana, kako su bogati klubovi počeli da se iživljavaju, ove pare postanu obična sića i plata "trećeg golmana" za godinu dana. Jedino što mi možemo je da napravimo takvog. Samo što je problem taj ,što se mi zadovoljavamo prvom ponudom za klinca, koji se nije naigrao možda ni debitovao kako valja ako ona prelazi šest cifara.I onda si za neko malecko parče kolača glavni bajalica u gradu i zemlji i sigurica si narednih par godina.Da se to ne bi dešavalo ili su potrebne veće privatne, gazdine pare ili potrefiti jednom u sto godina ovakvu generaciju i trenera koje hoće ta talija za igranjem neke zapaženije uloge u Evropi makar nekih 5,6 godina u kontinuitetu.U ovakvoj situaciji gde smo mi samo želim da ovakva ekipa uz male korekcije potraje rezultatima, ako se negde to opet bude slomilo i kiksnulo gde ne treba, ode mast u propast i jovo nanovo.

Sale

pre 5 godina

Aj za Radonju kapiram, ali ko je bolji levi bek od Rodića?
(Leonida, 11. januar 2019 17:06)

Niko, ali ljudi ovde odmah pljuju sve koji dolaze iz domacih klubova i traze npr Gajica (doduse desni bek) koji uopste ni ne igra u Bordou. A Kolarov je kao igrac sigurno bolji cim je prva postava u Romi, ali za reprezentaciju igra ocajno i mogao bi da se penzionise...

Istina

pre 5 godina

Degenek ovakvu cenu nece nikada vise postici i treba ga prodati.Na pocetku smo ga svi prozivali,kao promasaj a sad ga vecina ne bi pustila.Momak je samo prosecan igrac i treba iskoristiti ovu cenu jer je ogromna.Uostalom,Milunovic je mnogo bolji igrac od svih zvezdinih stopera i nadoknadice njegovo odsustvo.Isto vazi i za Rodica.Siguran sam da se nece osetiti njegovo odsustvo jer mali Terzic je babaroga od igraca a sasvim korektno bi mogao i Hajdin da ga zameni jer je odigrao pet puta manje tekmi od njega a ima vise asistencija.Ma ko da ode,postoji optimalna zamena jer imamo dva podjednako dobra i jaka tima,koji bi bili prvi i drugi na tabeli,kad bi se posebno takmicili.

Miki

pre 5 godina

Може ли неко да ми објасни зашто редовно наши клубови иду на припреме у Словенију и Турску, и то готово увек у Анталију? Немам ништа против ако имају средстава за то, него ме интересује што баш тамо?
(Чава, 11. januar 2019 14:57)
---------------------------------------
Odnos cene i kvaliteta.
Tamo je u toku zimskih priprema uvek lepo vreme (Antalija), imaju razvijenu infra strukturu (sve što treneri smatraju bitnim), dovoljan broj terena i trening partneri koji nisu ni preslabi mi prejaki. (protiv jačih timova vidiš gde si i šta da menjaš u ekipi, protiv slabijih podigneš moral/raspoloženje igračima)
I igrači i treneri su nakon priprema uglavnom pričali da su bili zadovoljni uslovima.
Noćni život nije razvijen, starlete nisu na dohvat ruke. Moraju da ih švercuju i skrivaju...

severnjača

pre 5 godina

Šteta za Degeneka ako ode, pravi je fajter u odbrani! Odlično što Borjan i Marin ostaju! Isto važi i za Bena ali samo ako produži ugovor jer nam nije neophodan do kraja prvenstva već nam treba za Evropu! Za Rodića će trebati dobra zamena, ne znam da li će omladinac uspešno da ga zameni?!