Sreda, 09.01.2019.

08:10

Maestralni Jokić – 20. tripl-dabl i neverovatan koš za pobedu!

Srpski košarkaš Nikola Jokić nastavio je sa sjajnim partijama u NBA i potvrdio da je trenutno jedan od najboljih igrača u najjačoj ligi sveta.

Izvor: B92

Maestralni Jokiæ – 20. tripl-dabl i neverovatan koš za pobedu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

108 Komentari

Sortiraj po:

peruanac

pre 5 godina

Ovo "neverovatan koš"??? Ovo je obična frljoka koja je nekim čudom ušla, čist amaterizam, a ne dovodim u pitanje odlično odigranu utakmicu.

Kosta

pre 5 godina

U vise artikala pisete "flouter". Sta vam je to? Jel bi to trebalo da bude kako se izgovara "floater"? Ako jeste izgovara se "floter" po naski (sa muklo e na kraju pre r).

big

pre 5 godina

Inace napomenuti da je ovu utakmicu igrao 40 minuta a proslu protiv Hjustona 28. Samo trener zna zasto. 
(jorgovan, 9. januar 2019 08:36) 

Igrao je 40 minuta jer je Plamli imao problema sa ličnim greškama, zato je i Denver igrao malo drugačije u drugom poluvremenu. Inače su i rezervisti imali solidnu rolu. Hernangomez je bio očajan, totalno van fokusa, ali Denver će kad ozdrave imati strašno jaku klupu. Jokić blista, prodaje im basketaške fore i ono što je bucko na basketu bez skoka morao da nauči da bio dobar. Leva, desna, floter, uz korišćene velikog tela i širokih ramena kao zaštitu. Uvek faul na pomoćnu ruku pri šutu, tako da su česti 2+1. Genijalno i neviđeno u NBA. Totalno drugačiji pristup od svih. Dobro bi im došao jedan konstantan šuter za tri, na bilo kojoj poziciji, Tomas bi mogao da bude taj. Baš mi je krivo da Bjelica nije kojim slučajem otišao kod Jokića, procvetao bi još više i borio bi se za prsten.

Biti slobodan

pre 5 godina

Odlicno igra,mnogo je dobro sto je konstantan.Samo jos Denver da se ustali u playoffu i da polako prave sampionski tim.Vreme radi za njih.

KanidjaPG

pre 5 godina

Dragan Borca
Brate podsjeti me na Keln krajem 80tih,sve isto kao kod tebe.Mucan revans,nije se moglo ni u skolu posle toga.
Jokic maestralan,bez njega Denver prosjecan tim.Do ol stara bice 1ili 2 samo GSV moze da ih predje na tabeli.Sa ovim brojkama bice izabran od trenera 100odsto.A statistika sve bolja 19,2p,10s,7,5a.To ima par igraca samo u ligi.Postaje veliki igrac u svakom pogledu.I ne povredjuje see Evo 4sezona,osim po par meceva proslih sezona.Cudo od centra prosto.

petarczv

pre 5 godina

Samo mi nije jasno kako je juce po kladionicama miami koji je 6ti na istoku bio favorit na kladionicama protiv denvera koji je prvi na zapadu?! Sinoc oko 20h udjem i vidim da je kvota na denver 1.6 i kao u extra poklon kvota dobice ih denver. Oko 22 udjem da uplatim online vidim promenila se kvota na 2 na denver a 1.65 na miami?! Pogledam americke sajtove da se nije povredio nedaj boze jokic vidim nije stavim 10000 i zamalo da dobijem infarkt ali jokara me ispostovao :)

Denver Dinosaurus

pre 5 godina

Kako je Majami uspeo da u periodu od 2.4 i 0.9 sekundi do kraja izgubi loptu i napravi faul?
(Ilija Dukić, 09. januar 2019 08:18)

Šta je čudno? Vrlo lako. Dešava se.
Nakon tajmauta, ubacivali su loptu sa strane, bacili ispod koša, nije je igrač dobro prihvatio, ode lopta - aut za Denver.
Onda su pokušali brzim faulom, da eventualno čekaju promašaj sa sl. bacanja.
Jel jasan sad gubitak lopte i faul?

111

pre 5 godina

Na 2.4 sekundi pred kraj meca sudija sudi faul Majamija a Denver vodi 2 kosa??? Kako to? Zar takve faulove ne sudi samo Belosevic? Ili se takvi faulovi ne sude..to neki kazu? Nije mi jasno?

Zoki

pre 5 godina

Svaka čast ali meni je on mnogo dosadan igrač. Ja ni ceo njegov highlights ne mogu više da odgledam. Kad izađe isto za Bjelicu, Bogdana i naročito Teodosića jedva čekam da ih vidim, pa i Bobi je donekle interesantan. Jokić fantastičan ali negledljiv.

DeBelly

pre 5 godina

panda, 09. januar 2019 09:20)
Prazna hala?! Kad neko kaže nešto samo da bi rekao, a American Airlines Center oborio rekord po uzastopno rasprodatim halama...

djole

pre 5 godina

šta sve pišu kao asistencije... pređe lopta u ruke igrača koji dribla par puta fintira svog čoveka i pa da koš, i za to se naravno lupa recka. ma važi...

Cudan neki tip

pre 5 godina

Jokic je neverovatan. Konacnno je preuzeo ulogu lidera. Bice Denver jos bolji, kako vreme bude odmicalo. Sve egal utakmice koje su prosle godine gubili protiv "malih" ekipa ove godine uglavnom pobedjuju. Tu je u sustini i najveca razlika, naravno pobedjuju oni i jace ekipe ali u ovakvim utakmicama ulazis u play-off ili ispadas kao u slucaju Sakramenta koji je porazen od FIniksa koji je igrao bez najboljeg igraca. Vodili ljudi 20 razlike na poluvremenu i stali mislili da ce utakmica sama od sebe da se dobije.

Lesser watch

pre 5 godina

Kako igra ovaj dećko, neverovatno. Sve usporeno,lagano ali sve prolazi. Sve na go šmek, fintu i osećaj. Odmah se vidi da ima mnogo Milojevog ovde, ali dečko je ekstra talenat i on to usavršava, a koliko je mlad i koliko još ima prostora za napredak, to je prosto neverovatno. Ovi napucani ameri nemaju rešenje za Jokaru. Verujem da proučavaju, al ne vredi.

Mateja

pre 5 godina

Svi pricamo o zastiti Hardena i broju slobodnih bacanja, a ja bih samo napomenuo da je sve to zasluzeno velikim zalaganjem i krvavim radom.
Bice i nas Nikola za koju godinu zasticeniji od belog medveda.
Sve u svoje vreme, tek mu je 23.

ljupce

pre 5 godina

treci najmladji igrac u istoriji nba sa 20 tripl-dabl ucinaka.medzik i oskar 22 i jokic 23 godine.

MVP MVP MVP MVP MVP MVP MVP MVP!!!!!!!!!!!

da mi te upoznat

pre 5 godina

Ovo je nerealno šta sam odgledao.
Ovakvu meku ruku KAO CENTAR niko nikad nije imao definitivno!
Kakve čovek šuteve pogađa i na kakav elegantan način, ja vam potpisujem da mi Amere dobijamo ako odemo kompletni sa sve Jokićem, daj Bože da prihvati budala poziv, ovo je stvarno greh da ne zaigra u punoj snazi za nas, da ne preteram ali definitivno naš najbolji centar ikad već sad skoro



za sada ovaj komentar ima 39+ 6-

Ameri se tresu!

lignjoslav

pre 5 godina

@jorgovan
Da je igrao protiv Hjustona 40 min, oni bi obe izgubili. Protiv Hjustona i dok je bio na parketu, ovi su ih dobijali, jednostavno im ne leže.
Ono noćas, ponovo bez koske, glava potpuno nazad, ni ne vidi koš. Ja ne znam da li iko ima tako meku ruku, da svaku, ali svaku sa 2 metra ubacuje, u kakvon god polozaju bio. Da ga okreneš naopačke on bi opet ubacio. Jos je bio koš za pobedu. Pa gde ćeš više.
MVP, MVP
Sledeća protiv onog drveta Gortata. Samo da iskontroliše emocije, pa da se smejemo. Biće sigurno motivisan :D

el

pre 5 godina

Inace napomenuti da je ovu utakmicu igrao 40 minuta a proslu protiv Hjustona 28. Samo trener zna zasto.
(jorgovan, 09. januar 2019 08:36)

Vec sam to pomenuo u komentarima o utakmici juče. Hjuston sigurno ne bi izgubio tu utakmicu sve i da su bili egal do 4/4. Tada bi tek videli smesno sudjenje. Takođe, Denveru taj poraz ne znači mnogo ali dva poraza (Majami odmah sutradan) bi mogli biti nezgodni. Za njih je najvažnije da se održe što više do All Star vikenda, ipak nije ni realno očekivati da ostanu prvi do kraja sezone a kada je ona duga 82 utakmice, naravno da neće svaku pobedu siliti niti otkrivati taktičke zamisli u nekoj važnijoj utakmici protiv Hjustona. Pametan poraz, ako se tako može reći.

antibot

pre 5 godina

Hejteri se jos nisu probudili, nema ih od jutros u komentarima.

Bravo Nikola, samo igraj svoju opustenu smekersku igru ;)
(Goran, 9. januar 2019 09:07)

Samo polako, pazi da se ne zagrcneš sendvičom.

sasa pg

pre 5 godina

Prosto mi je neshvatljivo kako ne uspijevaju da brane ovako tromog igrača. Odbrana u NBA ne postoji. U Evroligi bi Nikola mahao peškirom, pojeli bi ga, zato super što je otišao u Ameriku

Dragan-Borca

pre 5 godina

Nije mi jasno kako Amerikanci racunaju asistencije? Jokara dodaje u cosak, lik napravi dribling, izbaci cuvara, krene u dvokorak, polozi pored drugog igraca...i to je asistencija? Ne znam... Msm, drago mi je zbog Jokica, ali nisam ubedjen da je to bila asistencija...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (reminder, 9. januar 2019 08:32) # Link komentara...
......
Ameri gledaju stalno da unaprede statistiku da vise odrazava stvarni kvalitet igraca. Zadnjih par godina malo su olaksali dobijanje asistencija, za nekih 10%. Nagradjuju se timski igraci, inace bi Vigins imao maltene bolju statistiku od Jokica. Kad uzmes na primer Kukocevu ili Sabonisevu statistiku iz devedesetih i vidis prosecno samo po 3 i nesto asistencije, a bili su genijalni asistenti, pa uporedis sa nekim prosecnim Amerom koji je samo sutirao vezario, ispada da je neki prosecan igrac Amer bio bolji od Sabonisa ili Kukoca. Zato su tu smeksali, a i realno je skroz. Igraci poput Inglsa, Jokica, Simonsa itd koji mnogo vise dodaju nego prosecan igrac se nagradjuju za svoju timsku igru. Samo bas me zivo zanima kad se skroz u tim vrate Barton i Geri pa kad im svima proradi sut auu, pasce do kraja sezone jos 15+ asustencija. Trenutno im ne igraju realno 2 najbolja sutera Geri i Barton( uz Mareja koji oscilira dosta na sutu) to ce biti festival asistencija. Voleo bih da obori rekord Vilta Cembrlena od 21. asistencije, sto nije nemoguce ako ih jednu utakmicu sve krene sut

Ministar

pre 5 godina

I dalje molim gospodina, koji je prognozirao prije mjesec i vise da ce Denver da potone i da je Jokic “nesposoban” da vodi ovaj tim, da se javi. Da se dogovorimo oko preuzimanja nagrade. Odlican je Jokic...Ima nesto sto ga cini posebnim. Ameri to znaju da cijene, pricali mi sto god ocemo...To je cinjenica

VUK

pre 5 godina

Svaka čast kako igra ovaj trapavko. Po meni izuzetno ružan stil ali njemu polazi za rukom. Nisam hejter samo napred. Ali ne priznajem te 100% dok ne zaigras isto ovako i za Srbiju, jer sve ovo je jako lepo ali ne vredi nista u Srbiji, nikada nećeš biti legenda kao Sale, Danilovic i da ne nabrajam... Dok ne zaigras za Srbiju i ne vidim želju, za mene si super igrač u NBA i tamo ćeš biti slavljen ( možda) ali ne u Srbiji.

Звездан

pre 5 godina

Неки су писали да није за НБА јер га није усавршавао Дуле Вујошевић, јер није играо Евролигу, јер није стасао у озбиљном клубу већ у Меги где је само пумпао статистику итд. А он игра још боље него у Меги и остварио је онако успут 20 ТД, а да се трудио да их сакупља могао је још бар 10. А биће још пуно весеља, само стрпљења.

panda

pre 5 godina

Generalno ne volim da gledam Denver kada gostuju nekim ekipama cije su hale skoro prazne, kakav je slucaj u Majamiju, dok kada su domacini ne propustam. I tako nisam gledao ni sinoc utakmicu i ujutru imam sta da vidim: kos za pobedu i tripl-dabl. Nema sta, tako igra pravi mvp a ne kao harden. Jos se na kraju utakmice slikao sa srpskim navijacima i delio autograme, a neko ga skoro prozivao kako on to nikad ne radi. Samo napred Jokicu, pa da te gledamo na all star utakmici u startnoj petorci. #nbavoteJokic

antiDebil

pre 5 godina

Ubedljivo nas najbolji igrac u istoriji.Svaka cast Bodirogi,Teu i ostalima ali ovo sto Jokic radu u najacoj ligi na svetu to nismo ni slutili ni dozivili da ovako nesto radi nas igrac.Samo steta sto od pocetka sezone nije bio ovako agresivan da uzima suteve.
(Moe, 9. januar 2019 08:55)

Da zivimo u Madagaskaru do sada bi vec bio nas najbolji igrac u istoriji. Ovako je jos jako daleko od toga !

antiDebil

pre 5 godina

Jedva docekah vest iz NBA da kazem kolika je Bogdan truba, ladno ih ukanali i ugasi im plej-of nade. Poslednjih nedelju-dve sve njegovi porazi.
(Flat, 9. januar 2019 08:17)

Sledeceg leta Divac otpusta Bogdana i dovodi Branka Lazica na njegovo mesto. Bogdan neznalica dolazi u Partizan, posto ga nece hteti nijedan drugi evropski klub, i onda pocinje igranka sa predgradjem, saopstenja se vracaju na velika vrata, krece drmanje koseva, bacanje kesa sa urinom, ubacivanja bubrega na teren, uletanje huligana na teren kako bi pretili igracima protivnicke ekipe, kradja pehara nakon debakla, prekidanje utakmice PP aparatima, gadjanje bakljama igraca protivnicke ekipe, napadanje novinara, svakodnevno spinovanje, napadanje trenera po konferencijama, hali, hodniku i ostale prigradske aktivnosti i svecanosti !

antiDebil

pre 5 godina

Inace napomenuti da je ovu utakmicu igrao 40 minuta a proslu protiv Hjustona 28. Samo trener zna zasto.
(jorgovan, 9. januar 2019 08:36)

Zato sto bi protiv odvratnog hjustona, ono nije kosarka ono nema veze sa mozgom, izgubili i da je igrao 40 minuta a onda bi bio manje upotrebljiv na ovoj utakmici i u tom slucaju bi i sinoc izgubili...

Hmm

pre 5 godina

Hejteri se jos nisu probudili, nema ih od jutros u komentarima. 

Bravo Nikola, samo igraj svoju opustenu smekersku igru ;)
(Goran, 09. januar 2019 09:07)

Hejteri su uglavnom besposličari koji spavaju ceo dan a kad se probude mrze ceo svet a pogotovo uspešne i vredne ljude(naročito Srbe) koji su svojim trudom i zalaganjem zaslužili da budu tu gde jesu.

dzhoni

pre 5 godina

Šteta što je izgleda Harden ove godine 'projektovan' da bude MVP. Ne umanjujem kvalitet Hardena, samo je previše zaštićen tj. ima verovatno i najviše izvedenih bacanja. Jokić samo neka nastavi maksimalno angažovano pa će i sudije početi više da sude neke kontakte u njegovu korist. Ove godine ako ne bude na All Staru , onda zaista nema smisla ni cela liga niti sam šou.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DukiNS, 9. januar 2019 08:24)

Jokic i Janis su po meni najveci kandidati za MVP-a ako bi se gledao ucinak timova i njihov uticaj na igru ekipa. Da ne dolaze iz ,,seljackih'' timova, verovatno bi i neko od njih dvojice bio proglasen za MVP. Mislim da ce cela organizcija raditi da ne dodje do finala Denver-Milvoki.

antiDebil

pre 5 godina

Jedva docekah vest iz NBA da kazem kolika je Bogdan truba, ladno ih ukanali i ugasi im plej-of nade. Poslednjih nedelju-dve sve njegovi porazi.
(Flat, 9. januar 2019 08:17)

Sledeceg leta Divac otpusta Bogdana i dovodi Branka Lazica na njegovo mesto. Bogdan neznalica dolazi u Partizan, posto ga nece hteti nijedan drugi evropski klub, i onda pocinje igranka sa predgradjem, saopstenja se vracaju na velika vrata, krece drmanje koseva, bacanje kesa sa urinom, ubacivanja bubrega na teren, uletanje huligana na teren kako bi pretili igracima protivnicke ekipe, kradja pehara nakon debakla, prekidanje utakmice PP aparatima, gadjanje bakljama igraca protivnicke ekipe, napadanje novinara, svakodnevno spinovanje, napadanje trenera po konferencijama, hali, hodniku i ostale prigradske aktivnosti i svecanosti !

antiDebil

pre 5 godina

Inace napomenuti da je ovu utakmicu igrao 40 minuta a proslu protiv Hjustona 28. Samo trener zna zasto.
(jorgovan, 9. januar 2019 08:36)

Zato sto bi protiv odvratnog hjustona, ono nije kosarka ono nema veze sa mozgom, izgubili i da je igrao 40 minuta a onda bi bio manje upotrebljiv na ovoj utakmici i u tom slucaju bi i sinoc izgubili...

antiDebil

pre 5 godina

Jedva docekah vest iz NBA da kazem kolika je Bogdan truba, ladno ih ukanali i ugasi im plej-of nade. Poslednjih nedelju-dve sve njegovi porazi.
(Flat, 9. januar 2019 08:17)

Sledeceg leta Divac otpusta Bogdana i dovodi Branka Lazica na njegovo mesto. Bogdan neznalica dolazi u Partizan, posto ga nece hteti nijedan drugi evropski klub, i onda pocinje igranka sa predgradjem, saopstenja se vracaju na velika vrata, krece drmanje koseva, bacanje kesa sa urinom, ubacivanja bubrega na teren, uletanje huligana na teren kako bi pretili igracima protivnicke ekipe, kradja pehara nakon debakla, prekidanje utakmice PP aparatima, gadjanje bakljama igraca protivnicke ekipe, napadanje novinara, svakodnevno spinovanje, napadanje trenera po konferencijama, hali, hodniku i ostale prigradske aktivnosti i svecanosti !

Dragan Feliks

pre 5 godina

Bravo za Nikolu. Kao lokomotiva vuče voz Denvera ka plej offu ( zacrtan cilj za ovu sezonu, sve preko toga je bonus ). Idemo dalje.

EU

pre 5 godina

Vazda su Jokici bili ponos Crne Gore. Uspjesni ljudi,profesori,naucnici,sad i sportisti. Crnogorski geni i kod njega i kod Djokovica.
Pitajte ih samo djedovi odakle su im bili i sve vam je jasno. Zao mi je sto u zadnje vrijeme nema izvornog Srbijanca da dominira u nekom sportu,al valja sacekat pa vidjet....

antiDebil

pre 5 godina

Jedva docekah vest iz NBA da kazem kolika je Bogdan truba, ladno ih ukanali i ugasi im plej-of nade. Poslednjih nedelju-dve sve njegovi porazi.
(Flat, 9. januar 2019 08:17)

Sledeceg leta Divac otpusta Bogdana i dovodi Branka Lazica na njegovo mesto. Bogdan neznalica dolazi u Partizan, posto ga nece hteti nijedan drugi evropski klub, i onda pocinje igranka sa predgradjem, saopstenja se vracaju na velika vrata, krece drmanje koseva, bacanje kesa sa urinom, ubacivanja bubrega na teren, uletanje huligana na teren kako bi pretili igracima protivnicke ekipe, kradja pehara nakon debakla, prekidanje utakmice PP aparatima, gadjanje bakljama igraca protivnicke ekipe, napadanje novinara, svakodnevno spinovanje, napadanje trenera po konferencijama, hali, hodniku i ostale prigradske aktivnosti i svecanosti !

soni

pre 5 godina

Sjajna partija, zasluzio je i srecu za ovaj poslednji sut, da baci jos 50 puta ovako loptu, tesko da bi upala..
Ali kao da ga je iznerviralo glasanje za all-star, cak i sad kad su se vratili i Milsap i Heris ( koji doduse nije igrao jer im je b2b, pa je prerano da igra 2 vezane), Jokic je nastavio da uzima u proseku 20-ak suteva, sto je sjajno, samo da mu to ne dosadi, ili sta god se desi u njegovoj glavi pa krene da sutira po 2-3 puta za celu utakmicu...

bob

pre 5 godina

Kako je Majami uspeo da u periodu od 2.4 i 0.9 sekundi do kraja izgubi loptu i napravi faul?
(Ilija Dukić, 09. januar 2019 08:18)

Imali su loptu sa strane posle time out-a na 2.4 sekunde do kraja. Loptu iz out-a su izveli u out. Pa su onda pravili brz faul.

DukiNS

pre 5 godina

Šteta što je izgleda Harden ove godine 'projektovan' da bude MVP. Ne umanjujem kvalitet Hardena, samo je previše zaštićen tj. ima verovatno i najviše izvedenih bacanja. Jokić samo neka nastavi maksimalno angažovano pa će i sudije početi više da sude neke kontakte u njegovu korist. Ove godine ako ne bude na All Staru , onda zaista nema smisla ni cela liga niti sam šou.

nebitnoje

pre 5 godina

Covek je zver, sve ga vise i vise pominju kao kandidata za MVP.

Gif na linku objasnjava koliko znaci timu https://i.imgur.com/d950nfE.gifv

Amerikan stats

pre 5 godina

Jokic je drugi centar u istoriji koji je ostvario tripl dabl protiv Majamija. Prvi je Vlade Divac koji je to uspio 08.01.1995. godine dok je igrao za Lejkerse.

JPR24

pre 5 godina

Jedva docekah vest iz NBA da kazem kolika je Bogdan truba, ladno ih ukanali i ugasi im plej-of nade. Poslednjih nedelju-dve sve njegovi porazi.
(Flat, 09. januar 2019 08:17)
Samo ti trubi. Kad pocnes i tastaturu da jedes, nemoj da se javljas. PS: ako nisi razumeo, pravac u knjizaru pa uci sta su stilske figure.

Flat

pre 5 godina

Jedva docekah vest iz NBA da kazem kolika je Bogdan truba, ladno ih ukanali i ugasi im plej-of nade. Poslednjih nedelju-dve sve njegovi porazi.

Vojvoda Momcilo

pre 5 godina

Jedva docekah vest iz NBA da kazem kolika je Bogdan truba, ladno ih ukanali i ugasi im plej-of nade. Poslednjih nedelju-dve sve njegovi porazi.
(Flat, 09. januar 2019 08:17)

Samo nek si ti jedva docekao.

capo do tutti capi

pre 5 godina

Реално нисмо ни свесни каквог играча имамо, слушам цео свет како прича о њему и окренем се око себе све стручњаци и поштењачине га прозивају. Кад буде донео прву медаљу опет биће није што је наш али је најбољи. Чудна смо ми сорта

Dragan-Borca

pre 5 godina

Jedva docekah vest iz NBA da kazem kolika je Bogdan truba, ladno ih ukanali i ugasi im plej-of nade. Poslednjih nedelju-dve sve njegovi porazi.
(Flat, 9. januar 2019 08:17) # Link komentara..............

Evo ja sam veliki Zvezdas, 2 dana nisam isao u skolu kad je Zvezda izgubila od Kelna krajem osamdesetih, samo da ti kazem da si p.... od coveka, Bogdan ima 18/4.5/4.4 zadnjih 10-ak utakmica i nidje veze to sto pises. Izgubili su jer ocigledno hoce da razvijaju ovog Dzeksona na ustrb Bjelice koji je igrao samo 18 minuta. Skoro sve su pogubili kad im je Bjelica igrao manje, jednostavno trener se istripovao sa ovim Dzeksonom, da je igrao Bjelica 30 minuta ne bi izgubili. Badi je bio traljav, Fox na kraju se zalete na celu odbranu popi bananu, a Onaj Stajn promasi oba bacanja u zadnjim sekundama...tako da smanji malo komplekse covece, Bogdan odavno nije u Partizanu

Moe

pre 5 godina

Ubedljivo nas najbolji igrac u istoriji.Svaka cast Bodirogi,Teu i ostalima ali ovo sto Jokic radu u najacoj ligi na svetu to nismo ni slutili ni dozivili da ovako nesto radi nas igrac.Samo steta sto od pocetka sezone nije bio ovako agresivan da uzima suteve.

reminder

pre 5 godina

Nije mi jasno kako Amerikanci racunaju asistencije? Jokara dodaje u cosak, lik napravi dribling, izbaci cuvara, krene u dvokorak, polozi pored drugog igraca...i to je asistencija? Ne znam... Msm, drago mi je zbog Jokica, ali nisam ubedjen da je to bila asistencija...

Sloki

pre 5 godina

U poslednje vreme vrvt i na nagovor trenera i vlasnika mnogo vise suteva uzima i pocinje da kida. Ako ga treneri i mediji ne izaberu za all star (s obzirom da navijaci nece) bice veliki skandal. Samo napred Jokara!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

Ovo je nerealno šta sam odgledao.
Ovakvu meku ruku KAO CENTAR niko nikad nije imao definitivno!
Kakve čovek šuteve pogađa i na kakav elegantan način, ja vam potpisujem da mi Amere dobijamo ako odemo kompletni sa sve Jokićem, daj Bože da prihvati budala poziv, ovo je stvarno greh da ne zaigra u punoj snazi za nas, da ne preteram ali definitivno naš najbolji centar ikad već sad skoro

KOKI

pre 5 godina

Kako je Majami uspeo da u periodu od 2.4 i 0.9 sekundi do kraja izgubi loptu i napravi faul?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ilija Dukić, 9. januar 2019 08:18)

# Link komentara

Lako,igrac Majamija bacio loptu coveku iz auta pod kos al ovaj nije uhvatio i ona odmah otisla u aut i odmah posle dodavanja Jokica Mareju iz auta napravili faul

bob

pre 5 godina

Odgledao prenos sa komentatorima Miami Heat-a. Dobar deo prenosa su komentarisali Jokića. Prvo što su napomenuli da gotovo sigurno će učestvovati na All Star utakmici. Jer kako kažu igra odlično. Onda su komentarisali njegovu igru i stil. Kažu spor i ne toliko jak fizički, ali zato ima ogroman košarkaški IQ. Ustanovili su da ume da pogodi iz svake pozicije, da je atipičan centar. Odličan asistent. Da je vođa tima. Ukratko komentatori protivničkog tima samo reči hvale, dok naši dežurni stručnjaci uvek nađu zamerku. Inače Debeli standardno dobar malo pritisnuo gas večeras i eto ga tripple double i mala sitnica - dao praktično odlučujući koš i da je više nego aktivno učestvovao u mini preokretu pred kraj za pobedu (Inače utakmica je sve vreme bila rezultatska klackalica, nekih 16 promena prednosti).

Usamljeni vuk

pre 5 godina

Carina. Moram priznati da sam pogresio u ranijoj proceni kada sam mislio da treba Jokic da predje iz Denvera u neki ambiciozniji klub. Sada vidim da je Denver pronasao svoju igru sa Jokicem,i da gazi sve pred sobom. Samo napred carevi..

Dragan Borca

pre 5 godina

Kad vidis centra da dribla levom rukom iza ledja, a desnjak...taj nivo talenta, osecaj za tolikog coveka, nerealno https://streamable.com/xlkj6

bob

pre 5 godina

Odgledao prenos sa komentatorima Miami Heat-a. Dobar deo prenosa su komentarisali Jokića. Prvo što su napomenuli da gotovo sigurno će učestvovati na All Star utakmici. Jer kako kažu igra odlično. Onda su komentarisali njegovu igru i stil. Kažu spor i ne toliko jak fizički, ali zato ima ogroman košarkaški IQ. Ustanovili su da ume da pogodi iz svake pozicije, da je atipičan centar. Odličan asistent. Da je vođa tima. Ukratko komentatori protivničkog tima samo reči hvale, dok naši dežurni stručnjaci uvek nađu zamerku. Inače Debeli standardno dobar malo pritisnuo gas večeras i eto ga tripple double i mala sitnica - dao praktično odlučujući koš i da je više nego aktivno učestvovao u mini preokretu pred kraj za pobedu (Inače utakmica je sve vreme bila rezultatska klackalica, nekih 16 promena prednosti).

panda

pre 5 godina

Generalno ne volim da gledam Denver kada gostuju nekim ekipama cije su hale skoro prazne, kakav je slucaj u Majamiju, dok kada su domacini ne propustam. I tako nisam gledao ni sinoc utakmicu i ujutru imam sta da vidim: kos za pobedu i tripl-dabl. Nema sta, tako igra pravi mvp a ne kao harden. Jos se na kraju utakmice slikao sa srpskim navijacima i delio autograme, a neko ga skoro prozivao kako on to nikad ne radi. Samo napred Jokicu, pa da te gledamo na all star utakmici u startnoj petorci. #nbavoteJokic

Dragan-Borca

pre 5 godina

Jedva docekah vest iz NBA da kazem kolika je Bogdan truba, ladno ih ukanali i ugasi im plej-of nade. Poslednjih nedelju-dve sve njegovi porazi.
(Flat, 9. januar 2019 08:17) # Link komentara..............

Evo ja sam veliki Zvezdas, 2 dana nisam isao u skolu kad je Zvezda izgubila od Kelna krajem osamdesetih, samo da ti kazem da si p.... od coveka, Bogdan ima 18/4.5/4.4 zadnjih 10-ak utakmica i nidje veze to sto pises. Izgubili su jer ocigledno hoce da razvijaju ovog Dzeksona na ustrb Bjelice koji je igrao samo 18 minuta. Skoro sve su pogubili kad im je Bjelica igrao manje, jednostavno trener se istripovao sa ovim Dzeksonom, da je igrao Bjelica 30 minuta ne bi izgubili. Badi je bio traljav, Fox na kraju se zalete na celu odbranu popi bananu, a Onaj Stajn promasi oba bacanja u zadnjim sekundama...tako da smanji malo komplekse covece, Bogdan odavno nije u Partizanu

Moe

pre 5 godina

Ubedljivo nas najbolji igrac u istoriji.Svaka cast Bodirogi,Teu i ostalima ali ovo sto Jokic radu u najacoj ligi na svetu to nismo ni slutili ni dozivili da ovako nesto radi nas igrac.Samo steta sto od pocetka sezone nije bio ovako agresivan da uzima suteve.

Usamljeni vuk

pre 5 godina

Carina. Moram priznati da sam pogresio u ranijoj proceni kada sam mislio da treba Jokic da predje iz Denvera u neki ambiciozniji klub. Sada vidim da je Denver pronasao svoju igru sa Jokicem,i da gazi sve pred sobom. Samo napred carevi..

Amerikan stats

pre 5 godina

Jokic je drugi centar u istoriji koji je ostvario tripl dabl protiv Majamija. Prvi je Vlade Divac koji je to uspio 08.01.1995. godine dok je igrao za Lejkerse.

Dragan Borca

pre 5 godina

Kad vidis centra da dribla levom rukom iza ledja, a desnjak...taj nivo talenta, osecaj za tolikog coveka, nerealno https://streamable.com/xlkj6

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

Ovo je nerealno šta sam odgledao.
Ovakvu meku ruku KAO CENTAR niko nikad nije imao definitivno!
Kakve čovek šuteve pogađa i na kakav elegantan način, ja vam potpisujem da mi Amere dobijamo ako odemo kompletni sa sve Jokićem, daj Bože da prihvati budala poziv, ovo je stvarno greh da ne zaigra u punoj snazi za nas, da ne preteram ali definitivno naš najbolji centar ikad već sad skoro

KOKI

pre 5 godina

Kako je Majami uspeo da u periodu od 2.4 i 0.9 sekundi do kraja izgubi loptu i napravi faul?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ilija Dukić, 9. januar 2019 08:18)

# Link komentara

Lako,igrac Majamija bacio loptu coveku iz auta pod kos al ovaj nije uhvatio i ona odmah otisla u aut i odmah posle dodavanja Jokica Mareju iz auta napravili faul

DukiNS

pre 5 godina

Šteta što je izgleda Harden ove godine 'projektovan' da bude MVP. Ne umanjujem kvalitet Hardena, samo je previše zaštićen tj. ima verovatno i najviše izvedenih bacanja. Jokić samo neka nastavi maksimalno angažovano pa će i sudije početi više da sude neke kontakte u njegovu korist. Ove godine ako ne bude na All Staru , onda zaista nema smisla ni cela liga niti sam šou.

Sloki

pre 5 godina

U poslednje vreme vrvt i na nagovor trenera i vlasnika mnogo vise suteva uzima i pocinje da kida. Ako ga treneri i mediji ne izaberu za all star (s obzirom da navijaci nece) bice veliki skandal. Samo napred Jokara!

capo do tutti capi

pre 5 godina

Реално нисмо ни свесни каквог играча имамо, слушам цео свет како прича о њему и окренем се око себе све стручњаци и поштењачине га прозивају. Кад буде донео прву медаљу опет биће није што је наш али је најбољи. Чудна смо ми сорта

JPR24

pre 5 godina

Jedva docekah vest iz NBA da kazem kolika je Bogdan truba, ladno ih ukanali i ugasi im plej-of nade. Poslednjih nedelju-dve sve njegovi porazi.
(Flat, 09. januar 2019 08:17)
Samo ti trubi. Kad pocnes i tastaturu da jedes, nemoj da se javljas. PS: ako nisi razumeo, pravac u knjizaru pa uci sta su stilske figure.

Vojvoda Momcilo

pre 5 godina

Jedva docekah vest iz NBA da kazem kolika je Bogdan truba, ladno ih ukanali i ugasi im plej-of nade. Poslednjih nedelju-dve sve njegovi porazi.
(Flat, 09. januar 2019 08:17)

Samo nek si ti jedva docekao.

nebitnoje

pre 5 godina

Covek je zver, sve ga vise i vise pominju kao kandidata za MVP.

Gif na linku objasnjava koliko znaci timu https://i.imgur.com/d950nfE.gifv

soni

pre 5 godina

Sjajna partija, zasluzio je i srecu za ovaj poslednji sut, da baci jos 50 puta ovako loptu, tesko da bi upala..
Ali kao da ga je iznerviralo glasanje za all-star, cak i sad kad su se vratili i Milsap i Heris ( koji doduse nije igrao jer im je b2b, pa je prerano da igra 2 vezane), Jokic je nastavio da uzima u proseku 20-ak suteva, sto je sjajno, samo da mu to ne dosadi, ili sta god se desi u njegovoj glavi pa krene da sutira po 2-3 puta za celu utakmicu...

bob

pre 5 godina

Kako je Majami uspeo da u periodu od 2.4 i 0.9 sekundi do kraja izgubi loptu i napravi faul?
(Ilija Dukić, 09. januar 2019 08:18)

Imali su loptu sa strane posle time out-a na 2.4 sekunde do kraja. Loptu iz out-a su izveli u out. Pa su onda pravili brz faul.

reminder

pre 5 godina

Nije mi jasno kako Amerikanci racunaju asistencije? Jokara dodaje u cosak, lik napravi dribling, izbaci cuvara, krene u dvokorak, polozi pored drugog igraca...i to je asistencija? Ne znam... Msm, drago mi je zbog Jokica, ali nisam ubedjen da je to bila asistencija...

Flat

pre 5 godina

Jedva docekah vest iz NBA da kazem kolika je Bogdan truba, ladno ih ukanali i ugasi im plej-of nade. Poslednjih nedelju-dve sve njegovi porazi.

petarczv

pre 5 godina

Samo mi nije jasno kako je juce po kladionicama miami koji je 6ti na istoku bio favorit na kladionicama protiv denvera koji je prvi na zapadu?! Sinoc oko 20h udjem i vidim da je kvota na denver 1.6 i kao u extra poklon kvota dobice ih denver. Oko 22 udjem da uplatim online vidim promenila se kvota na 2 na denver a 1.65 na miami?! Pogledam americke sajtove da se nije povredio nedaj boze jokic vidim nije stavim 10000 i zamalo da dobijem infarkt ali jokara me ispostovao :)

KanidjaPG

pre 5 godina

Dragan Borca
Brate podsjeti me na Keln krajem 80tih,sve isto kao kod tebe.Mucan revans,nije se moglo ni u skolu posle toga.
Jokic maestralan,bez njega Denver prosjecan tim.Do ol stara bice 1ili 2 samo GSV moze da ih predje na tabeli.Sa ovim brojkama bice izabran od trenera 100odsto.A statistika sve bolja 19,2p,10s,7,5a.To ima par igraca samo u ligi.Postaje veliki igrac u svakom pogledu.I ne povredjuje see Evo 4sezona,osim po par meceva proslih sezona.Cudo od centra prosto.

Biti slobodan

pre 5 godina

Odlicno igra,mnogo je dobro sto je konstantan.Samo jos Denver da se ustali u playoffu i da polako prave sampionski tim.Vreme radi za njih.

big

pre 5 godina

Inace napomenuti da je ovu utakmicu igrao 40 minuta a proslu protiv Hjustona 28. Samo trener zna zasto. 
(jorgovan, 9. januar 2019 08:36) 

Igrao je 40 minuta jer je Plamli imao problema sa ličnim greškama, zato je i Denver igrao malo drugačije u drugom poluvremenu. Inače su i rezervisti imali solidnu rolu. Hernangomez je bio očajan, totalno van fokusa, ali Denver će kad ozdrave imati strašno jaku klupu. Jokić blista, prodaje im basketaške fore i ono što je bucko na basketu bez skoka morao da nauči da bio dobar. Leva, desna, floter, uz korišćene velikog tela i širokih ramena kao zaštitu. Uvek faul na pomoćnu ruku pri šutu, tako da su česti 2+1. Genijalno i neviđeno u NBA. Totalno drugačiji pristup od svih. Dobro bi im došao jedan konstantan šuter za tri, na bilo kojoj poziciji, Tomas bi mogao da bude taj. Baš mi je krivo da Bjelica nije kojim slučajem otišao kod Jokića, procvetao bi još više i borio bi se za prsten.

DeBelly

pre 5 godina

panda, 09. januar 2019 09:20)
Prazna hala?! Kad neko kaže nešto samo da bi rekao, a American Airlines Center oborio rekord po uzastopno rasprodatim halama...

Cudan neki tip

pre 5 godina

Jokic je neverovatan. Konacnno je preuzeo ulogu lidera. Bice Denver jos bolji, kako vreme bude odmicalo. Sve egal utakmice koje su prosle godine gubili protiv "malih" ekipa ove godine uglavnom pobedjuju. Tu je u sustini i najveca razlika, naravno pobedjuju oni i jace ekipe ali u ovakvim utakmicama ulazis u play-off ili ispadas kao u slucaju Sakramenta koji je porazen od FIniksa koji je igrao bez najboljeg igraca. Vodili ljudi 20 razlike na poluvremenu i stali mislili da ce utakmica sama od sebe da se dobije.

Звездан

pre 5 godina

Неки су писали да није за НБА јер га није усавршавао Дуле Вујошевић, јер није играо Евролигу, јер није стасао у озбиљном клубу већ у Меги где је само пумпао статистику итд. А он игра још боље него у Меги и остварио је онако успут 20 ТД, а да се трудио да их сакупља могао је још бар 10. А биће још пуно весеља, само стрпљења.

Lesser watch

pre 5 godina

Kako igra ovaj dećko, neverovatno. Sve usporeno,lagano ali sve prolazi. Sve na go šmek, fintu i osećaj. Odmah se vidi da ima mnogo Milojevog ovde, ali dečko je ekstra talenat i on to usavršava, a koliko je mlad i koliko još ima prostora za napredak, to je prosto neverovatno. Ovi napucani ameri nemaju rešenje za Jokaru. Verujem da proučavaju, al ne vredi.

lignjoslav

pre 5 godina

@jorgovan
Da je igrao protiv Hjustona 40 min, oni bi obe izgubili. Protiv Hjustona i dok je bio na parketu, ovi su ih dobijali, jednostavno im ne leže.
Ono noćas, ponovo bez koske, glava potpuno nazad, ni ne vidi koš. Ja ne znam da li iko ima tako meku ruku, da svaku, ali svaku sa 2 metra ubacuje, u kakvon god polozaju bio. Da ga okreneš naopačke on bi opet ubacio. Jos je bio koš za pobedu. Pa gde ćeš više.
MVP, MVP
Sledeća protiv onog drveta Gortata. Samo da iskontroliše emocije, pa da se smejemo. Biće sigurno motivisan :D

Dragan-Borca

pre 5 godina

Nije mi jasno kako Amerikanci racunaju asistencije? Jokara dodaje u cosak, lik napravi dribling, izbaci cuvara, krene u dvokorak, polozi pored drugog igraca...i to je asistencija? Ne znam... Msm, drago mi je zbog Jokica, ali nisam ubedjen da je to bila asistencija...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (reminder, 9. januar 2019 08:32) # Link komentara...
......
Ameri gledaju stalno da unaprede statistiku da vise odrazava stvarni kvalitet igraca. Zadnjih par godina malo su olaksali dobijanje asistencija, za nekih 10%. Nagradjuju se timski igraci, inace bi Vigins imao maltene bolju statistiku od Jokica. Kad uzmes na primer Kukocevu ili Sabonisevu statistiku iz devedesetih i vidis prosecno samo po 3 i nesto asistencije, a bili su genijalni asistenti, pa uporedis sa nekim prosecnim Amerom koji je samo sutirao vezario, ispada da je neki prosecan igrac Amer bio bolji od Sabonisa ili Kukoca. Zato su tu smeksali, a i realno je skroz. Igraci poput Inglsa, Jokica, Simonsa itd koji mnogo vise dodaju nego prosecan igrac se nagradjuju za svoju timsku igru. Samo bas me zivo zanima kad se skroz u tim vrate Barton i Geri pa kad im svima proradi sut auu, pasce do kraja sezone jos 15+ asustencija. Trenutno im ne igraju realno 2 najbolja sutera Geri i Barton( uz Mareja koji oscilira dosta na sutu) to ce biti festival asistencija. Voleo bih da obori rekord Vilta Cembrlena od 21. asistencije, sto nije nemoguce ako ih jednu utakmicu sve krene sut

el

pre 5 godina

Inace napomenuti da je ovu utakmicu igrao 40 minuta a proslu protiv Hjustona 28. Samo trener zna zasto.
(jorgovan, 09. januar 2019 08:36)

Vec sam to pomenuo u komentarima o utakmici juče. Hjuston sigurno ne bi izgubio tu utakmicu sve i da su bili egal do 4/4. Tada bi tek videli smesno sudjenje. Takođe, Denveru taj poraz ne znači mnogo ali dva poraza (Majami odmah sutradan) bi mogli biti nezgodni. Za njih je najvažnije da se održe što više do All Star vikenda, ipak nije ni realno očekivati da ostanu prvi do kraja sezone a kada je ona duga 82 utakmice, naravno da neće svaku pobedu siliti niti otkrivati taktičke zamisli u nekoj važnijoj utakmici protiv Hjustona. Pametan poraz, ako se tako može reći.

Ministar

pre 5 godina

I dalje molim gospodina, koji je prognozirao prije mjesec i vise da ce Denver da potone i da je Jokic “nesposoban” da vodi ovaj tim, da se javi. Da se dogovorimo oko preuzimanja nagrade. Odlican je Jokic...Ima nesto sto ga cini posebnim. Ameri to znaju da cijene, pricali mi sto god ocemo...To je cinjenica

ljupce

pre 5 godina

treci najmladji igrac u istoriji nba sa 20 tripl-dabl ucinaka.medzik i oskar 22 i jokic 23 godine.

MVP MVP MVP MVP MVP MVP MVP MVP!!!!!!!!!!!

Dragan Feliks

pre 5 godina

Bravo za Nikolu. Kao lokomotiva vuče voz Denvera ka plej offu ( zacrtan cilj za ovu sezonu, sve preko toga je bonus ). Idemo dalje.

Hmm

pre 5 godina

Hejteri se jos nisu probudili, nema ih od jutros u komentarima. 

Bravo Nikola, samo igraj svoju opustenu smekersku igru ;)
(Goran, 09. januar 2019 09:07)

Hejteri su uglavnom besposličari koji spavaju ceo dan a kad se probude mrze ceo svet a pogotovo uspešne i vredne ljude(naročito Srbe) koji su svojim trudom i zalaganjem zaslužili da budu tu gde jesu.

Denver Dinosaurus

pre 5 godina

Kako je Majami uspeo da u periodu od 2.4 i 0.9 sekundi do kraja izgubi loptu i napravi faul?
(Ilija Dukić, 09. januar 2019 08:18)

Šta je čudno? Vrlo lako. Dešava se.
Nakon tajmauta, ubacivali su loptu sa strane, bacili ispod koša, nije je igrač dobro prihvatio, ode lopta - aut za Denver.
Onda su pokušali brzim faulom, da eventualno čekaju promašaj sa sl. bacanja.
Jel jasan sad gubitak lopte i faul?

111

pre 5 godina

Na 2.4 sekundi pred kraj meca sudija sudi faul Majamija a Denver vodi 2 kosa??? Kako to? Zar takve faulove ne sudi samo Belosevic? Ili se takvi faulovi ne sude..to neki kazu? Nije mi jasno?

antiDebil

pre 5 godina

Inace napomenuti da je ovu utakmicu igrao 40 minuta a proslu protiv Hjustona 28. Samo trener zna zasto.
(jorgovan, 9. januar 2019 08:36)

Zato sto bi protiv odvratnog hjustona, ono nije kosarka ono nema veze sa mozgom, izgubili i da je igrao 40 minuta a onda bi bio manje upotrebljiv na ovoj utakmici i u tom slucaju bi i sinoc izgubili...

dzhoni

pre 5 godina

Šteta što je izgleda Harden ove godine 'projektovan' da bude MVP. Ne umanjujem kvalitet Hardena, samo je previše zaštićen tj. ima verovatno i najviše izvedenih bacanja. Jokić samo neka nastavi maksimalno angažovano pa će i sudije početi više da sude neke kontakte u njegovu korist. Ove godine ako ne bude na All Staru , onda zaista nema smisla ni cela liga niti sam šou.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DukiNS, 9. januar 2019 08:24)

Jokic i Janis su po meni najveci kandidati za MVP-a ako bi se gledao ucinak timova i njihov uticaj na igru ekipa. Da ne dolaze iz ,,seljackih'' timova, verovatno bi i neko od njih dvojice bio proglasen za MVP. Mislim da ce cela organizcija raditi da ne dodje do finala Denver-Milvoki.

da mi te upoznat

pre 5 godina

Ovo je nerealno šta sam odgledao.
Ovakvu meku ruku KAO CENTAR niko nikad nije imao definitivno!
Kakve čovek šuteve pogađa i na kakav elegantan način, ja vam potpisujem da mi Amere dobijamo ako odemo kompletni sa sve Jokićem, daj Bože da prihvati budala poziv, ovo je stvarno greh da ne zaigra u punoj snazi za nas, da ne preteram ali definitivno naš najbolji centar ikad već sad skoro



za sada ovaj komentar ima 39+ 6-

Ameri se tresu!

antiDebil

pre 5 godina

Jedva docekah vest iz NBA da kazem kolika je Bogdan truba, ladno ih ukanali i ugasi im plej-of nade. Poslednjih nedelju-dve sve njegovi porazi.
(Flat, 9. januar 2019 08:17)

Sledeceg leta Divac otpusta Bogdana i dovodi Branka Lazica na njegovo mesto. Bogdan neznalica dolazi u Partizan, posto ga nece hteti nijedan drugi evropski klub, i onda pocinje igranka sa predgradjem, saopstenja se vracaju na velika vrata, krece drmanje koseva, bacanje kesa sa urinom, ubacivanja bubrega na teren, uletanje huligana na teren kako bi pretili igracima protivnicke ekipe, kradja pehara nakon debakla, prekidanje utakmice PP aparatima, gadjanje bakljama igraca protivnicke ekipe, napadanje novinara, svakodnevno spinovanje, napadanje trenera po konferencijama, hali, hodniku i ostale prigradske aktivnosti i svecanosti !

VUK

pre 5 godina

Svaka čast kako igra ovaj trapavko. Po meni izuzetno ružan stil ali njemu polazi za rukom. Nisam hejter samo napred. Ali ne priznajem te 100% dok ne zaigras isto ovako i za Srbiju, jer sve ovo je jako lepo ali ne vredi nista u Srbiji, nikada nećeš biti legenda kao Sale, Danilovic i da ne nabrajam... Dok ne zaigras za Srbiju i ne vidim želju, za mene si super igrač u NBA i tamo ćeš biti slavljen ( možda) ali ne u Srbiji.

Mateja

pre 5 godina

Svi pricamo o zastiti Hardena i broju slobodnih bacanja, a ja bih samo napomenuo da je sve to zasluzeno velikim zalaganjem i krvavim radom.
Bice i nas Nikola za koju godinu zasticeniji od belog medveda.
Sve u svoje vreme, tek mu je 23.

antiDebil

pre 5 godina

Ubedljivo nas najbolji igrac u istoriji.Svaka cast Bodirogi,Teu i ostalima ali ovo sto Jokic radu u najacoj ligi na svetu to nismo ni slutili ni dozivili da ovako nesto radi nas igrac.Samo steta sto od pocetka sezone nije bio ovako agresivan da uzima suteve.
(Moe, 9. januar 2019 08:55)

Da zivimo u Madagaskaru do sada bi vec bio nas najbolji igrac u istoriji. Ovako je jos jako daleko od toga !

antiDebil

pre 5 godina

Inace napomenuti da je ovu utakmicu igrao 40 minuta a proslu protiv Hjustona 28. Samo trener zna zasto.
(jorgovan, 9. januar 2019 08:36)

Zato sto bi protiv odvratnog hjustona, ono nije kosarka ono nema veze sa mozgom, izgubili i da je igrao 40 minuta a onda bi bio manje upotrebljiv na ovoj utakmici i u tom slucaju bi i sinoc izgubili...

EU

pre 5 godina

Vazda su Jokici bili ponos Crne Gore. Uspjesni ljudi,profesori,naucnici,sad i sportisti. Crnogorski geni i kod njega i kod Djokovica.
Pitajte ih samo djedovi odakle su im bili i sve vam je jasno. Zao mi je sto u zadnje vrijeme nema izvornog Srbijanca da dominira u nekom sportu,al valja sacekat pa vidjet....

Kosta

pre 5 godina

U vise artikala pisete "flouter". Sta vam je to? Jel bi to trebalo da bude kako se izgovara "floater"? Ako jeste izgovara se "floter" po naski (sa muklo e na kraju pre r).

antibot

pre 5 godina

Hejteri se jos nisu probudili, nema ih od jutros u komentarima.

Bravo Nikola, samo igraj svoju opustenu smekersku igru ;)
(Goran, 9. januar 2019 09:07)

Samo polako, pazi da se ne zagrcneš sendvičom.

djole

pre 5 godina

šta sve pišu kao asistencije... pređe lopta u ruke igrača koji dribla par puta fintira svog čoveka i pa da koš, i za to se naravno lupa recka. ma važi...

Zoki

pre 5 godina

Svaka čast ali meni je on mnogo dosadan igrač. Ja ni ceo njegov highlights ne mogu više da odgledam. Kad izađe isto za Bjelicu, Bogdana i naročito Teodosića jedva čekam da ih vidim, pa i Bobi je donekle interesantan. Jokić fantastičan ali negledljiv.

antiDebil

pre 5 godina

Jedva docekah vest iz NBA da kazem kolika je Bogdan truba, ladno ih ukanali i ugasi im plej-of nade. Poslednjih nedelju-dve sve njegovi porazi.
(Flat, 9. januar 2019 08:17)

Sledeceg leta Divac otpusta Bogdana i dovodi Branka Lazica na njegovo mesto. Bogdan neznalica dolazi u Partizan, posto ga nece hteti nijedan drugi evropski klub, i onda pocinje igranka sa predgradjem, saopstenja se vracaju na velika vrata, krece drmanje koseva, bacanje kesa sa urinom, ubacivanja bubrega na teren, uletanje huligana na teren kako bi pretili igracima protivnicke ekipe, kradja pehara nakon debakla, prekidanje utakmice PP aparatima, gadjanje bakljama igraca protivnicke ekipe, napadanje novinara, svakodnevno spinovanje, napadanje trenera po konferencijama, hali, hodniku i ostale prigradske aktivnosti i svecanosti !

antiDebil

pre 5 godina

Jedva docekah vest iz NBA da kazem kolika je Bogdan truba, ladno ih ukanali i ugasi im plej-of nade. Poslednjih nedelju-dve sve njegovi porazi.
(Flat, 9. januar 2019 08:17)

Sledeceg leta Divac otpusta Bogdana i dovodi Branka Lazica na njegovo mesto. Bogdan neznalica dolazi u Partizan, posto ga nece hteti nijedan drugi evropski klub, i onda pocinje igranka sa predgradjem, saopstenja se vracaju na velika vrata, krece drmanje koseva, bacanje kesa sa urinom, ubacivanja bubrega na teren, uletanje huligana na teren kako bi pretili igracima protivnicke ekipe, kradja pehara nakon debakla, prekidanje utakmice PP aparatima, gadjanje bakljama igraca protivnicke ekipe, napadanje novinara, svakodnevno spinovanje, napadanje trenera po konferencijama, hali, hodniku i ostale prigradske aktivnosti i svecanosti !

sasa pg

pre 5 godina

Prosto mi je neshvatljivo kako ne uspijevaju da brane ovako tromog igrača. Odbrana u NBA ne postoji. U Evroligi bi Nikola mahao peškirom, pojeli bi ga, zato super što je otišao u Ameriku

antiDebil

pre 5 godina

Jedva docekah vest iz NBA da kazem kolika je Bogdan truba, ladno ih ukanali i ugasi im plej-of nade. Poslednjih nedelju-dve sve njegovi porazi.
(Flat, 9. januar 2019 08:17)

Sledeceg leta Divac otpusta Bogdana i dovodi Branka Lazica na njegovo mesto. Bogdan neznalica dolazi u Partizan, posto ga nece hteti nijedan drugi evropski klub, i onda pocinje igranka sa predgradjem, saopstenja se vracaju na velika vrata, krece drmanje koseva, bacanje kesa sa urinom, ubacivanja bubrega na teren, uletanje huligana na teren kako bi pretili igracima protivnicke ekipe, kradja pehara nakon debakla, prekidanje utakmice PP aparatima, gadjanje bakljama igraca protivnicke ekipe, napadanje novinara, svakodnevno spinovanje, napadanje trenera po konferencijama, hali, hodniku i ostale prigradske aktivnosti i svecanosti !

peruanac

pre 5 godina

Ovo "neverovatan koš"??? Ovo je obična frljoka koja je nekim čudom ušla, čist amaterizam, a ne dovodim u pitanje odlično odigranu utakmicu.

Flat

pre 5 godina

Jedva docekah vest iz NBA da kazem kolika je Bogdan truba, ladno ih ukanali i ugasi im plej-of nade. Poslednjih nedelju-dve sve njegovi porazi.

reminder

pre 5 godina

Nije mi jasno kako Amerikanci racunaju asistencije? Jokara dodaje u cosak, lik napravi dribling, izbaci cuvara, krene u dvokorak, polozi pored drugog igraca...i to je asistencija? Ne znam... Msm, drago mi je zbog Jokica, ali nisam ubedjen da je to bila asistencija...

Moe

pre 5 godina

Ubedljivo nas najbolji igrac u istoriji.Svaka cast Bodirogi,Teu i ostalima ali ovo sto Jokic radu u najacoj ligi na svetu to nismo ni slutili ni dozivili da ovako nesto radi nas igrac.Samo steta sto od pocetka sezone nije bio ovako agresivan da uzima suteve.

Zoki

pre 5 godina

Svaka čast ali meni je on mnogo dosadan igrač. Ja ni ceo njegov highlights ne mogu više da odgledam. Kad izađe isto za Bjelicu, Bogdana i naročito Teodosića jedva čekam da ih vidim, pa i Bobi je donekle interesantan. Jokić fantastičan ali negledljiv.

sasa pg

pre 5 godina

Prosto mi je neshvatljivo kako ne uspijevaju da brane ovako tromog igrača. Odbrana u NBA ne postoji. U Evroligi bi Nikola mahao peškirom, pojeli bi ga, zato super što je otišao u Ameriku

bob

pre 5 godina

Odgledao prenos sa komentatorima Miami Heat-a. Dobar deo prenosa su komentarisali Jokića. Prvo što su napomenuli da gotovo sigurno će učestvovati na All Star utakmici. Jer kako kažu igra odlično. Onda su komentarisali njegovu igru i stil. Kažu spor i ne toliko jak fizički, ali zato ima ogroman košarkaški IQ. Ustanovili su da ume da pogodi iz svake pozicije, da je atipičan centar. Odličan asistent. Da je vođa tima. Ukratko komentatori protivničkog tima samo reči hvale, dok naši dežurni stručnjaci uvek nađu zamerku. Inače Debeli standardno dobar malo pritisnuo gas večeras i eto ga tripple double i mala sitnica - dao praktično odlučujući koš i da je više nego aktivno učestvovao u mini preokretu pred kraj za pobedu (Inače utakmica je sve vreme bila rezultatska klackalica, nekih 16 promena prednosti).

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

Ovo je nerealno šta sam odgledao.
Ovakvu meku ruku KAO CENTAR niko nikad nije imao definitivno!
Kakve čovek šuteve pogađa i na kakav elegantan način, ja vam potpisujem da mi Amere dobijamo ako odemo kompletni sa sve Jokićem, daj Bože da prihvati budala poziv, ovo je stvarno greh da ne zaigra u punoj snazi za nas, da ne preteram ali definitivno naš najbolji centar ikad već sad skoro

EU

pre 5 godina

Vazda su Jokici bili ponos Crne Gore. Uspjesni ljudi,profesori,naucnici,sad i sportisti. Crnogorski geni i kod njega i kod Djokovica.
Pitajte ih samo djedovi odakle su im bili i sve vam je jasno. Zao mi je sto u zadnje vrijeme nema izvornog Srbijanca da dominira u nekom sportu,al valja sacekat pa vidjet....

djole

pre 5 godina

šta sve pišu kao asistencije... pređe lopta u ruke igrača koji dribla par puta fintira svog čoveka i pa da koš, i za to se naravno lupa recka. ma važi...

VUK

pre 5 godina

Svaka čast kako igra ovaj trapavko. Po meni izuzetno ružan stil ali njemu polazi za rukom. Nisam hejter samo napred. Ali ne priznajem te 100% dok ne zaigras isto ovako i za Srbiju, jer sve ovo je jako lepo ali ne vredi nista u Srbiji, nikada nećeš biti legenda kao Sale, Danilovic i da ne nabrajam... Dok ne zaigras za Srbiju i ne vidim želju, za mene si super igrač u NBA i tamo ćeš biti slavljen ( možda) ali ne u Srbiji.

panda

pre 5 godina

Generalno ne volim da gledam Denver kada gostuju nekim ekipama cije su hale skoro prazne, kakav je slucaj u Majamiju, dok kada su domacini ne propustam. I tako nisam gledao ni sinoc utakmicu i ujutru imam sta da vidim: kos za pobedu i tripl-dabl. Nema sta, tako igra pravi mvp a ne kao harden. Jos se na kraju utakmice slikao sa srpskim navijacima i delio autograme, a neko ga skoro prozivao kako on to nikad ne radi. Samo napred Jokicu, pa da te gledamo na all star utakmici u startnoj petorci. #nbavoteJokic

JPR24

pre 5 godina

Jedva docekah vest iz NBA da kazem kolika je Bogdan truba, ladno ih ukanali i ugasi im plej-of nade. Poslednjih nedelju-dve sve njegovi porazi.
(Flat, 09. januar 2019 08:17)
Samo ti trubi. Kad pocnes i tastaturu da jedes, nemoj da se javljas. PS: ako nisi razumeo, pravac u knjizaru pa uci sta su stilske figure.

antibot

pre 5 godina

Hejteri se jos nisu probudili, nema ih od jutros u komentarima.

Bravo Nikola, samo igraj svoju opustenu smekersku igru ;)
(Goran, 9. januar 2019 09:07)

Samo polako, pazi da se ne zagrcneš sendvičom.

soni

pre 5 godina

Sjajna partija, zasluzio je i srecu za ovaj poslednji sut, da baci jos 50 puta ovako loptu, tesko da bi upala..
Ali kao da ga je iznerviralo glasanje za all-star, cak i sad kad su se vratili i Milsap i Heris ( koji doduse nije igrao jer im je b2b, pa je prerano da igra 2 vezane), Jokic je nastavio da uzima u proseku 20-ak suteva, sto je sjajno, samo da mu to ne dosadi, ili sta god se desi u njegovoj glavi pa krene da sutira po 2-3 puta za celu utakmicu...

antiDebil

pre 5 godina

Ubedljivo nas najbolji igrac u istoriji.Svaka cast Bodirogi,Teu i ostalima ali ovo sto Jokic radu u najacoj ligi na svetu to nismo ni slutili ni dozivili da ovako nesto radi nas igrac.Samo steta sto od pocetka sezone nije bio ovako agresivan da uzima suteve.
(Moe, 9. januar 2019 08:55)

Da zivimo u Madagaskaru do sada bi vec bio nas najbolji igrac u istoriji. Ovako je jos jako daleko od toga !

Dragan-Borca

pre 5 godina

Jedva docekah vest iz NBA da kazem kolika je Bogdan truba, ladno ih ukanali i ugasi im plej-of nade. Poslednjih nedelju-dve sve njegovi porazi.
(Flat, 9. januar 2019 08:17) # Link komentara..............

Evo ja sam veliki Zvezdas, 2 dana nisam isao u skolu kad je Zvezda izgubila od Kelna krajem osamdesetih, samo da ti kazem da si p.... od coveka, Bogdan ima 18/4.5/4.4 zadnjih 10-ak utakmica i nidje veze to sto pises. Izgubili su jer ocigledno hoce da razvijaju ovog Dzeksona na ustrb Bjelice koji je igrao samo 18 minuta. Skoro sve su pogubili kad im je Bjelica igrao manje, jednostavno trener se istripovao sa ovim Dzeksonom, da je igrao Bjelica 30 minuta ne bi izgubili. Badi je bio traljav, Fox na kraju se zalete na celu odbranu popi bananu, a Onaj Stajn promasi oba bacanja u zadnjim sekundama...tako da smanji malo komplekse covece, Bogdan odavno nije u Partizanu

Usamljeni vuk

pre 5 godina

Carina. Moram priznati da sam pogresio u ranijoj proceni kada sam mislio da treba Jokic da predje iz Denvera u neki ambiciozniji klub. Sada vidim da je Denver pronasao svoju igru sa Jokicem,i da gazi sve pred sobom. Samo napred carevi..

Vojvoda Momcilo

pre 5 godina

Jedva docekah vest iz NBA da kazem kolika je Bogdan truba, ladno ih ukanali i ugasi im plej-of nade. Poslednjih nedelju-dve sve njegovi porazi.
(Flat, 09. januar 2019 08:17)

Samo nek si ti jedva docekao.

DukiNS

pre 5 godina

Šteta što je izgleda Harden ove godine 'projektovan' da bude MVP. Ne umanjujem kvalitet Hardena, samo je previše zaštićen tj. ima verovatno i najviše izvedenih bacanja. Jokić samo neka nastavi maksimalno angažovano pa će i sudije početi više da sude neke kontakte u njegovu korist. Ove godine ako ne bude na All Staru , onda zaista nema smisla ni cela liga niti sam šou.

antiDebil

pre 5 godina

Jedva docekah vest iz NBA da kazem kolika je Bogdan truba, ladno ih ukanali i ugasi im plej-of nade. Poslednjih nedelju-dve sve njegovi porazi.
(Flat, 9. januar 2019 08:17)

Sledeceg leta Divac otpusta Bogdana i dovodi Branka Lazica na njegovo mesto. Bogdan neznalica dolazi u Partizan, posto ga nece hteti nijedan drugi evropski klub, i onda pocinje igranka sa predgradjem, saopstenja se vracaju na velika vrata, krece drmanje koseva, bacanje kesa sa urinom, ubacivanja bubrega na teren, uletanje huligana na teren kako bi pretili igracima protivnicke ekipe, kradja pehara nakon debakla, prekidanje utakmice PP aparatima, gadjanje bakljama igraca protivnicke ekipe, napadanje novinara, svakodnevno spinovanje, napadanje trenera po konferencijama, hali, hodniku i ostale prigradske aktivnosti i svecanosti !

Amerikan stats

pre 5 godina

Jokic je drugi centar u istoriji koji je ostvario tripl dabl protiv Majamija. Prvi je Vlade Divac koji je to uspio 08.01.1995. godine dok je igrao za Lejkerse.

antiDebil

pre 5 godina

Jedva docekah vest iz NBA da kazem kolika je Bogdan truba, ladno ih ukanali i ugasi im plej-of nade. Poslednjih nedelju-dve sve njegovi porazi.
(Flat, 9. januar 2019 08:17)

Sledeceg leta Divac otpusta Bogdana i dovodi Branka Lazica na njegovo mesto. Bogdan neznalica dolazi u Partizan, posto ga nece hteti nijedan drugi evropski klub, i onda pocinje igranka sa predgradjem, saopstenja se vracaju na velika vrata, krece drmanje koseva, bacanje kesa sa urinom, ubacivanja bubrega na teren, uletanje huligana na teren kako bi pretili igracima protivnicke ekipe, kradja pehara nakon debakla, prekidanje utakmice PP aparatima, gadjanje bakljama igraca protivnicke ekipe, napadanje novinara, svakodnevno spinovanje, napadanje trenera po konferencijama, hali, hodniku i ostale prigradske aktivnosti i svecanosti !

antiDebil

pre 5 godina

Jedva docekah vest iz NBA da kazem kolika je Bogdan truba, ladno ih ukanali i ugasi im plej-of nade. Poslednjih nedelju-dve sve njegovi porazi.
(Flat, 9. januar 2019 08:17)

Sledeceg leta Divac otpusta Bogdana i dovodi Branka Lazica na njegovo mesto. Bogdan neznalica dolazi u Partizan, posto ga nece hteti nijedan drugi evropski klub, i onda pocinje igranka sa predgradjem, saopstenja se vracaju na velika vrata, krece drmanje koseva, bacanje kesa sa urinom, ubacivanja bubrega na teren, uletanje huligana na teren kako bi pretili igracima protivnicke ekipe, kradja pehara nakon debakla, prekidanje utakmice PP aparatima, gadjanje bakljama igraca protivnicke ekipe, napadanje novinara, svakodnevno spinovanje, napadanje trenera po konferencijama, hali, hodniku i ostale prigradske aktivnosti i svecanosti !

111

pre 5 godina

Na 2.4 sekundi pred kraj meca sudija sudi faul Majamija a Denver vodi 2 kosa??? Kako to? Zar takve faulove ne sudi samo Belosevic? Ili se takvi faulovi ne sude..to neki kazu? Nije mi jasno?

capo do tutti capi

pre 5 godina

Реално нисмо ни свесни каквог играча имамо, слушам цео свет како прича о њему и окренем се око себе све стручњаци и поштењачине га прозивају. Кад буде донео прву медаљу опет биће није што је наш али је најбољи. Чудна смо ми сорта

antiDebil

pre 5 godina

Jedva docekah vest iz NBA da kazem kolika je Bogdan truba, ladno ih ukanali i ugasi im plej-of nade. Poslednjih nedelju-dve sve njegovi porazi.
(Flat, 9. januar 2019 08:17)

Sledeceg leta Divac otpusta Bogdana i dovodi Branka Lazica na njegovo mesto. Bogdan neznalica dolazi u Partizan, posto ga nece hteti nijedan drugi evropski klub, i onda pocinje igranka sa predgradjem, saopstenja se vracaju na velika vrata, krece drmanje koseva, bacanje kesa sa urinom, ubacivanja bubrega na teren, uletanje huligana na teren kako bi pretili igracima protivnicke ekipe, kradja pehara nakon debakla, prekidanje utakmice PP aparatima, gadjanje bakljama igraca protivnicke ekipe, napadanje novinara, svakodnevno spinovanje, napadanje trenera po konferencijama, hali, hodniku i ostale prigradske aktivnosti i svecanosti !

Sloki

pre 5 godina

U poslednje vreme vrvt i na nagovor trenera i vlasnika mnogo vise suteva uzima i pocinje da kida. Ako ga treneri i mediji ne izaberu za all star (s obzirom da navijaci nece) bice veliki skandal. Samo napred Jokara!

Dragan Borca

pre 5 godina

Kad vidis centra da dribla levom rukom iza ledja, a desnjak...taj nivo talenta, osecaj za tolikog coveka, nerealno https://streamable.com/xlkj6

Mateja

pre 5 godina

Svi pricamo o zastiti Hardena i broju slobodnih bacanja, a ja bih samo napomenuo da je sve to zasluzeno velikim zalaganjem i krvavim radom.
Bice i nas Nikola za koju godinu zasticeniji od belog medveda.
Sve u svoje vreme, tek mu je 23.

petarczv

pre 5 godina

Samo mi nije jasno kako je juce po kladionicama miami koji je 6ti na istoku bio favorit na kladionicama protiv denvera koji je prvi na zapadu?! Sinoc oko 20h udjem i vidim da je kvota na denver 1.6 i kao u extra poklon kvota dobice ih denver. Oko 22 udjem da uplatim online vidim promenila se kvota na 2 na denver a 1.65 na miami?! Pogledam americke sajtove da se nije povredio nedaj boze jokic vidim nije stavim 10000 i zamalo da dobijem infarkt ali jokara me ispostovao :)

peruanac

pre 5 godina

Ovo "neverovatan koš"??? Ovo je obična frljoka koja je nekim čudom ušla, čist amaterizam, a ne dovodim u pitanje odlično odigranu utakmicu.

nebitnoje

pre 5 godina

Covek je zver, sve ga vise i vise pominju kao kandidata za MVP.

Gif na linku objasnjava koliko znaci timu https://i.imgur.com/d950nfE.gifv

bob

pre 5 godina

Kako je Majami uspeo da u periodu od 2.4 i 0.9 sekundi do kraja izgubi loptu i napravi faul?
(Ilija Dukić, 09. januar 2019 08:18)

Imali su loptu sa strane posle time out-a na 2.4 sekunde do kraja. Loptu iz out-a su izveli u out. Pa su onda pravili brz faul.

DeBelly

pre 5 godina

panda, 09. januar 2019 09:20)
Prazna hala?! Kad neko kaže nešto samo da bi rekao, a American Airlines Center oborio rekord po uzastopno rasprodatim halama...

Denver Dinosaurus

pre 5 godina

Kako je Majami uspeo da u periodu od 2.4 i 0.9 sekundi do kraja izgubi loptu i napravi faul?
(Ilija Dukić, 09. januar 2019 08:18)

Šta je čudno? Vrlo lako. Dešava se.
Nakon tajmauta, ubacivali su loptu sa strane, bacili ispod koša, nije je igrač dobro prihvatio, ode lopta - aut za Denver.
Onda su pokušali brzim faulom, da eventualno čekaju promašaj sa sl. bacanja.
Jel jasan sad gubitak lopte i faul?

KOKI

pre 5 godina

Kako je Majami uspeo da u periodu od 2.4 i 0.9 sekundi do kraja izgubi loptu i napravi faul?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ilija Dukić, 9. januar 2019 08:18)

# Link komentara

Lako,igrac Majamija bacio loptu coveku iz auta pod kos al ovaj nije uhvatio i ona odmah otisla u aut i odmah posle dodavanja Jokica Mareju iz auta napravili faul

Dragan-Borca

pre 5 godina

Nije mi jasno kako Amerikanci racunaju asistencije? Jokara dodaje u cosak, lik napravi dribling, izbaci cuvara, krene u dvokorak, polozi pored drugog igraca...i to je asistencija? Ne znam... Msm, drago mi je zbog Jokica, ali nisam ubedjen da je to bila asistencija...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (reminder, 9. januar 2019 08:32) # Link komentara...
......
Ameri gledaju stalno da unaprede statistiku da vise odrazava stvarni kvalitet igraca. Zadnjih par godina malo su olaksali dobijanje asistencija, za nekih 10%. Nagradjuju se timski igraci, inace bi Vigins imao maltene bolju statistiku od Jokica. Kad uzmes na primer Kukocevu ili Sabonisevu statistiku iz devedesetih i vidis prosecno samo po 3 i nesto asistencije, a bili su genijalni asistenti, pa uporedis sa nekim prosecnim Amerom koji je samo sutirao vezario, ispada da je neki prosecan igrac Amer bio bolji od Sabonisa ili Kukoca. Zato su tu smeksali, a i realno je skroz. Igraci poput Inglsa, Jokica, Simonsa itd koji mnogo vise dodaju nego prosecan igrac se nagradjuju za svoju timsku igru. Samo bas me zivo zanima kad se skroz u tim vrate Barton i Geri pa kad im svima proradi sut auu, pasce do kraja sezone jos 15+ asustencija. Trenutno im ne igraju realno 2 najbolja sutera Geri i Barton( uz Mareja koji oscilira dosta na sutu) to ce biti festival asistencija. Voleo bih da obori rekord Vilta Cembrlena od 21. asistencije, sto nije nemoguce ako ih jednu utakmicu sve krene sut

big

pre 5 godina

Inace napomenuti da je ovu utakmicu igrao 40 minuta a proslu protiv Hjustona 28. Samo trener zna zasto. 
(jorgovan, 9. januar 2019 08:36) 

Igrao je 40 minuta jer je Plamli imao problema sa ličnim greškama, zato je i Denver igrao malo drugačije u drugom poluvremenu. Inače su i rezervisti imali solidnu rolu. Hernangomez je bio očajan, totalno van fokusa, ali Denver će kad ozdrave imati strašno jaku klupu. Jokić blista, prodaje im basketaške fore i ono što je bucko na basketu bez skoka morao da nauči da bio dobar. Leva, desna, floter, uz korišćene velikog tela i širokih ramena kao zaštitu. Uvek faul na pomoćnu ruku pri šutu, tako da su česti 2+1. Genijalno i neviđeno u NBA. Totalno drugačiji pristup od svih. Dobro bi im došao jedan konstantan šuter za tri, na bilo kojoj poziciji, Tomas bi mogao da bude taj. Baš mi je krivo da Bjelica nije kojim slučajem otišao kod Jokića, procvetao bi još više i borio bi se za prsten.

antiDebil

pre 5 godina

Inace napomenuti da je ovu utakmicu igrao 40 minuta a proslu protiv Hjustona 28. Samo trener zna zasto.
(jorgovan, 9. januar 2019 08:36)

Zato sto bi protiv odvratnog hjustona, ono nije kosarka ono nema veze sa mozgom, izgubili i da je igrao 40 minuta a onda bi bio manje upotrebljiv na ovoj utakmici i u tom slucaju bi i sinoc izgubili...

antiDebil

pre 5 godina

Inace napomenuti da je ovu utakmicu igrao 40 minuta a proslu protiv Hjustona 28. Samo trener zna zasto.
(jorgovan, 9. januar 2019 08:36)

Zato sto bi protiv odvratnog hjustona, ono nije kosarka ono nema veze sa mozgom, izgubili i da je igrao 40 minuta a onda bi bio manje upotrebljiv na ovoj utakmici i u tom slucaju bi i sinoc izgubili...

da mi te upoznat

pre 5 godina

Ovo je nerealno šta sam odgledao.
Ovakvu meku ruku KAO CENTAR niko nikad nije imao definitivno!
Kakve čovek šuteve pogađa i na kakav elegantan način, ja vam potpisujem da mi Amere dobijamo ako odemo kompletni sa sve Jokićem, daj Bože da prihvati budala poziv, ovo je stvarno greh da ne zaigra u punoj snazi za nas, da ne preteram ali definitivno naš najbolji centar ikad već sad skoro



za sada ovaj komentar ima 39+ 6-

Ameri se tresu!

Звездан

pre 5 godina

Неки су писали да није за НБА јер га није усавршавао Дуле Вујошевић, јер није играо Евролигу, јер није стасао у озбиљном клубу већ у Меги где је само пумпао статистику итд. А он игра још боље него у Меги и остварио је онако успут 20 ТД, а да се трудио да их сакупља могао је још бар 10. А биће још пуно весеља, само стрпљења.

Kosta

pre 5 godina

U vise artikala pisete "flouter". Sta vam je to? Jel bi to trebalo da bude kako se izgovara "floater"? Ako jeste izgovara se "floter" po naski (sa muklo e na kraju pre r).

dzhoni

pre 5 godina

Šteta što je izgleda Harden ove godine 'projektovan' da bude MVP. Ne umanjujem kvalitet Hardena, samo je previše zaštićen tj. ima verovatno i najviše izvedenih bacanja. Jokić samo neka nastavi maksimalno angažovano pa će i sudije početi više da sude neke kontakte u njegovu korist. Ove godine ako ne bude na All Staru , onda zaista nema smisla ni cela liga niti sam šou.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DukiNS, 9. januar 2019 08:24)

Jokic i Janis su po meni najveci kandidati za MVP-a ako bi se gledao ucinak timova i njihov uticaj na igru ekipa. Da ne dolaze iz ,,seljackih'' timova, verovatno bi i neko od njih dvojice bio proglasen za MVP. Mislim da ce cela organizcija raditi da ne dodje do finala Denver-Milvoki.

Hmm

pre 5 godina

Hejteri se jos nisu probudili, nema ih od jutros u komentarima. 

Bravo Nikola, samo igraj svoju opustenu smekersku igru ;)
(Goran, 09. januar 2019 09:07)

Hejteri su uglavnom besposličari koji spavaju ceo dan a kad se probude mrze ceo svet a pogotovo uspešne i vredne ljude(naročito Srbe) koji su svojim trudom i zalaganjem zaslužili da budu tu gde jesu.

Ministar

pre 5 godina

I dalje molim gospodina, koji je prognozirao prije mjesec i vise da ce Denver da potone i da je Jokic “nesposoban” da vodi ovaj tim, da se javi. Da se dogovorimo oko preuzimanja nagrade. Odlican je Jokic...Ima nesto sto ga cini posebnim. Ameri to znaju da cijene, pricali mi sto god ocemo...To je cinjenica

el

pre 5 godina

Inace napomenuti da je ovu utakmicu igrao 40 minuta a proslu protiv Hjustona 28. Samo trener zna zasto.
(jorgovan, 09. januar 2019 08:36)

Vec sam to pomenuo u komentarima o utakmici juče. Hjuston sigurno ne bi izgubio tu utakmicu sve i da su bili egal do 4/4. Tada bi tek videli smesno sudjenje. Takođe, Denveru taj poraz ne znači mnogo ali dva poraza (Majami odmah sutradan) bi mogli biti nezgodni. Za njih je najvažnije da se održe što više do All Star vikenda, ipak nije ni realno očekivati da ostanu prvi do kraja sezone a kada je ona duga 82 utakmice, naravno da neće svaku pobedu siliti niti otkrivati taktičke zamisli u nekoj važnijoj utakmici protiv Hjustona. Pametan poraz, ako se tako može reći.

Lesser watch

pre 5 godina

Kako igra ovaj dećko, neverovatno. Sve usporeno,lagano ali sve prolazi. Sve na go šmek, fintu i osećaj. Odmah se vidi da ima mnogo Milojevog ovde, ali dečko je ekstra talenat i on to usavršava, a koliko je mlad i koliko još ima prostora za napredak, to je prosto neverovatno. Ovi napucani ameri nemaju rešenje za Jokaru. Verujem da proučavaju, al ne vredi.

Dragan Feliks

pre 5 godina

Bravo za Nikolu. Kao lokomotiva vuče voz Denvera ka plej offu ( zacrtan cilj za ovu sezonu, sve preko toga je bonus ). Idemo dalje.

ljupce

pre 5 godina

treci najmladji igrac u istoriji nba sa 20 tripl-dabl ucinaka.medzik i oskar 22 i jokic 23 godine.

MVP MVP MVP MVP MVP MVP MVP MVP!!!!!!!!!!!

lignjoslav

pre 5 godina

@jorgovan
Da je igrao protiv Hjustona 40 min, oni bi obe izgubili. Protiv Hjustona i dok je bio na parketu, ovi su ih dobijali, jednostavno im ne leže.
Ono noćas, ponovo bez koske, glava potpuno nazad, ni ne vidi koš. Ja ne znam da li iko ima tako meku ruku, da svaku, ali svaku sa 2 metra ubacuje, u kakvon god polozaju bio. Da ga okreneš naopačke on bi opet ubacio. Jos je bio koš za pobedu. Pa gde ćeš više.
MVP, MVP
Sledeća protiv onog drveta Gortata. Samo da iskontroliše emocije, pa da se smejemo. Biće sigurno motivisan :D

Cudan neki tip

pre 5 godina

Jokic je neverovatan. Konacnno je preuzeo ulogu lidera. Bice Denver jos bolji, kako vreme bude odmicalo. Sve egal utakmice koje su prosle godine gubili protiv "malih" ekipa ove godine uglavnom pobedjuju. Tu je u sustini i najveca razlika, naravno pobedjuju oni i jace ekipe ali u ovakvim utakmicama ulazis u play-off ili ispadas kao u slucaju Sakramenta koji je porazen od FIniksa koji je igrao bez najboljeg igraca. Vodili ljudi 20 razlike na poluvremenu i stali mislili da ce utakmica sama od sebe da se dobije.

KanidjaPG

pre 5 godina

Dragan Borca
Brate podsjeti me na Keln krajem 80tih,sve isto kao kod tebe.Mucan revans,nije se moglo ni u skolu posle toga.
Jokic maestralan,bez njega Denver prosjecan tim.Do ol stara bice 1ili 2 samo GSV moze da ih predje na tabeli.Sa ovim brojkama bice izabran od trenera 100odsto.A statistika sve bolja 19,2p,10s,7,5a.To ima par igraca samo u ligi.Postaje veliki igrac u svakom pogledu.I ne povredjuje see Evo 4sezona,osim po par meceva proslih sezona.Cudo od centra prosto.

Biti slobodan

pre 5 godina

Odlicno igra,mnogo je dobro sto je konstantan.Samo jos Denver da se ustali u playoffu i da polako prave sampionski tim.Vreme radi za njih.