Subota, 05.01.2019.

19:00

Lendejl iz "odbojke" u poslednjoj sekundi za pobedu Partizana!

Košarkaši Partizana pobedili su Mornar 75:73 u dramatičnom meču 14. kola ABA lige u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Izvor: MLJ

Lendejl iz "odbojke" u poslednjoj sekundi za pobedu Partizana! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

418 Komentari

Sortiraj po:

ace

pre 5 godina

Znači ovako: lopta skakuće po obruču i padne na tlo. Niko je ne dira. Ona tu skakuće dok se ne umiri. Vreme stoji i mi čekamo evo već dva dana da se uključi sat i meč završi.
(SrbEUin, 6. januar 2019 13:39)
A zasto niko ne bi dirao loptu 2 dana dal znas sta
uopste oces da kazes

киза Д

pre 5 godina

SrbEUin...хипотетички..и то може да се деси...Нисам ја писао правила игре.Имаш правила и интерпретације на Фибином сајту па провери.Видећеш колико финеса и тумачења постоји док их нисам прочитао мислио сам да све знам.После читања видео сам да појма нисам имао.

SrbEUin

pre 5 godina

Код промашеног бацања не пушта се време од ударца у обруч већ кад играч додирне лопту.(киза Д, 6. januar 2019 08:14)

Znači ovako: lopta skakuće po obruču i padne na tlo. Niko je ne dira. Ona tu skakuće dok se ne umiri. Vreme stoji i mi čekamo evo već dva dana da se uključi sat i meč završi.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

(Admiral, 6. januar 2019 08:35)


samo okoreli provincijalac, pri čemu ne mislim na mesto življenja već na stanje duha, može pežorativno govoriti o kalemegdanskoj šljaci koja je oduvek bila simbol urbanog.
no, takva vrsta razmišljanja i pristaje navijaču malog kluba pristiglog u beograd...

Idn

pre 5 godina

Ovom njamiju da odgovorim kosarkaski , to ulazenje u putanju (inace je Drenovac ocekivai sut zato je krenuo malo jace ka njemu I pogresio pa kolebon pokusao da ispravi) je cist faul. Ovo drugo I laici znaju , vreme se ne pusta dok neki igrac nema kontakt sa loptom .

Ris

pre 5 godina

Gazda Dojkan@. Kazes da citas gluposti, a sam ih pises. Ajde razmisli opet, da li je isto pustiti vreme trajanja utakmice i vreme neke ekipe? Po tebi, ako se lopta odbije o obruc, pa je igraci nekoliko puta u skoku odbijaju, vreme ne tece jer se ne zna cija je lopta? Vreme tece, ne tece vreme za napad.

Miki

pre 5 godina

1. Marinkovic je trebao biti oteran odavno
2. Zagorac nije igrac za partizana,nije ti ovo mega
3. Lendejl I gagic mogu biti samo zamene za neku ozbiljnu peticu
4. Stefan jankovic nije igrac za partizan,uzas
5. Pejdz nije igrac za partizana
6. Renfro odlican,moze se planirati sa njim sledeca sezona
7. Nikolic moze biti zamena,ali tanak igrac
8. Gegic nije za partizan,drugi vrabac
9. Novica da izgura jos ovu sezonu I zahvaliti mu se
10.pecarski treba da igra ove sezone vise,I da se proceni koliko napreduje,da li ce biti vrhunski ili prosecan
11.nikola jankovic rano za komentar,juce bio pogubljen
12.si nije igrac za partizan.
Bolje je dovesti tri igraca koja prave razliku I igrati sa klincima,nego imati toliko polu igraca.skauting partizana OTKAZ MOMENTALNI

MarcoPolo

pre 5 godina

Milane, o kakvoj berbi pričaš? Pa to govorite svaki put već evo 5 godina, iako smo nikad slabiji a vi nikad jači pa kad dođe ta utakmica ili je izgubite ili pobedite na jedvite jade. Pa se pitam kako vam više ne dosadi i da li vam je i malo glupo da obećavate takve neboluze koje se nikad ne ostvare...

Hagiano

pre 5 godina

Hajde ja kao okoreli Zvezdaš da prokomentarišem utakmicu.
Prvo pobeda je čista, jer ono je faul Drenovca, ušao nogama i telom u igrača. Veoma glupavo i bukvalno amaterski. Da je isti faul napravio nad igracem Zvezde isto bismo svi skocili i vikali faul.
Drugo problem Partizana je što su skoro ceo meč vodili, i na kraju srećno pobedili. Mornar nije slaba ekipa ali je pokazala koliko je Partizan trenutno jak/slab pokazao rupe koje očigledno ne mogu odmah da se saniraju.
Ona akcija na 4 sek do kraja kad Mornar postize kos, Partizan da se zapita kako postavlja odbranu, jer na tako malo do kraja lik ostaje potpuno sam na 3m od kosa.
Trece grobari da slave ako nekako se domognu 4te pozicije. Jer bice tu jos vatrenih meceva i sumnjam da ce i drugi sastavi imati Drenovca u ekipi.
A ovo klinacko prepucavanje ovde na vestima o Zvezdi i Partizanu ostavicu onima kojima je to interesantno. Klincima.
Nipodaštavanje rezultata jednih i drugih ne vodi ničemu.

Kad bismo imali 4 predstavnikna prve 4 pozicije to bi znacilo da su Srbi prejaki i za ovu ligu.
Bilo bi dobro sa stremimo ka tome.

Sportski pozdrav.

Stratos ploditelj

pre 5 godina

Vec bio upisan poraz ali na srecu...jos dosta muke bice da partizan dodje do pozicije 4,izgubicu vise nerava od grobara do tog cilja koji ne moze nicim da se plati.

Baš realan

pre 5 godina

Ušao mu je u liniju kretanja a nisu mu bile obe noge na zemlji već se kretao bočno. (Života, 6. januar 2019 00:03)

Sve se bojim da bi u istoj situaciji (na -1 i 1 sekundu do kraja) sudija svirao faul za Mornar protiv partizana.

inspektor Nagib

pre 5 godina

Ponavljam da vodimo 20 razlike kad su igri Pejdz i Nikolic to se istopi.Ja ne mogu da verujem da Nikolic toliko nema talenta.Stranac se uzima da podigne kvalitet u odnosu na domace igrace,a mi smo u Pejdzu dobili veliko nista.Ni odbrane ni kontrole napada ni suta.Najgori stranac u Aba ligi ubedljivo.A Vanju nek bude sramota za utakmicu sinoc,kupi prnje i odlazi lazni talentu.

Crnobelac

pre 5 godina

Vanju pod obavezno na kalenje u Dinamik."Veciti talenat". Zagorac ima problem s pouzdanjem, psiholoske prirode, a Pejdja staviti na tranfer listu.Nije plejmejker za Partizan.

Admiral

pre 5 godina

@ Dan posle - Mornar uložio žalbu: Partizan imao, manje od 1,9 sekundi za napad - iz kojeg je dat pobjedonosni koš!
(Car Dušan, 06. januar 2019 07:48)

Mogu da se zale koliko hoce, na snimku se jasno vidi semafor na Partizanovoj tabli, nakon poslednjeg kosa Mornara i na njemu pise 1.9 sek, tako da neka okace macku o rep

njami

pre 5 godina

Hoces reci da su pustili na vreme sat po dodiru sa obručom!? Hoces reci da je taj dodir sa kolenom bez namere i ubacivanja svog tela Drenovca u putanju Renfroa faul!? E moj prijatelju, navijači Partizana =slepilo!

Admiral

pre 5 godina

@ (alba greaca, 06. januar 2019 00:34)

Statisticar, tvoja Zvezda nije osvojila nijednu titulu u periodu od '72 do ' 92 god (20 godina) i u periodu od '98 do ' 14 (16 godina)! Smesno je pominjati titule sa sljake u totalnom amaterizmu u ratom razrusenoj Jugi. U periodu tog JUL-a koji spominjes osvojili ste par titula tako da je za vas taj period odlican! Naravno sada je era najveceg navijaca Zvezde vaseg vodje i tu krece vasa nezadrziva serija, sve posteno zar ne??

киза Д

pre 5 godina

Ради мира у кући,погледао сам завршницу. Време се после коша зауставља кад лопта прође кроз мрежицу(1,9).Код промашеног бацања не пушта се време од ударца у обруч већ кад играч додирне лопту.Обе реакције записничког стола су врхунске.Не знам какво је суђење било у току утакмице.Фаул Дреновца је чист ногама је покупио Ренфроа то је чак и у фудбалу фаул.

veliki strumf

pre 5 godina

@hronicar Kum Milija sudio Megi i dobrano u produzetku pomogao Cedeviti da dobije, a samim tim i Partizanu da se dogega do plej ofa, gde će teško nastradati.

vreme

pre 5 godina

Bilo je 0,9 sekundi do kraja, cim je Renfro spustio loptu na parket vec je isteklo vreme tako da faul i da je bio vreme je isteklo. Jos jace je da su ostale jos 0.4 sekunde, kakva sprdnja sa merac ima 
vremena.
(mora se u 4, 05. januar 2019 21:18)

Bilo je 1,9 sekundi do kraja. Gledajte semafor, a ne grafiku na TV-u. Vreme na grafici nikad nije precizno.

zemunski kej

pre 5 godina

Naravno da je bio faul, Renfro ga je navukao na kontakt ,zasto se ovaj iz Mornara zatrcao nejasno,Gledajte NBA najmanji kontakt telom ili rukom kod suta za tri se sankcionise, Partizan toliko nesiguran da je pitanje da li ce igrati plaj off ,Po kvalitetu su cetvrta ekipa jer je Mega prodala najboljeg igraca i verovatno odustala. Partizan ima previse igraca srednjeg kvaliteta,

Admiral

pre 5 godina

@ hronicar, 05. januar 2019 23:38)

Drize nemoj samo ti o pasosima igraca... Ako su se nekima delili pasosi kao cokoladice to su svakako igraci Zvezde i u fudbalu i u kosarci! Cim ima visak stranaca odmah pasos, najsveziji primer Enis, dosao iz Mege i posle par dana mu dali srpsko drzavljanstvo jer je bio prekobrojni stranac

Života

pre 5 godina

Podignute obe ruke u vis samo ispratio covek kretanje Renfora i ovi lopovi sude faul i daju pobedu partizanu. Klasican primer direktnog uticaja sudija na krajnji ishod meca.
(Ivan, 5. januar 2019 20:53)

Druže, vrati se da pratiš fudbal pošto od kad navijaš za FMP nisi naučio osnovna pravila košarke. Ko kaže da se faul pravi smao rukama? Ušao mu je u liniju kretanja a nisu mu bile obe noge na zemlji već se kretao bočno.

alba greaca

pre 5 godina

@alba greaca,neverovatno sta si napisao.Internet postoji ,lepo posto si klinac(ne daj boze da gresim),proveri koja su to imena igrala u dresu Partizana.Sramota da ovakav komentar ikada dobije i jedan plus.
(marko992, 5. januar 2019 23:46)

Ne, nisam klinac, ali ti verovatno jesi, a cudno je da kao takav ni internet ne znas da koristis.

Da ti ponovim, a ti kazi sta nije tacno:

Do 90-ih kk Partizan, koji je sam sebe proglasio institucijom, ima 4 (CE-TI-Ri) titule, a onda je krenula sprega JUL-a i zone 8 na 5, pa taj broj rapidno raste! Raste sve do momenta dok vam nije ugasena "najbolja" skola za mlade igrace, pa samim ti i mogucnost da budete iole ozbiljni cak i u srpskim okvirima, a o ABA ligi ne treba ni pricati!

Inace, od svih tih imena koje pominjes gotovo niko nije ponikao u Partizanu, u poslednjih 30 godina sem Berica apsolutno NIKO, a problem je sto ti svojatas sve one ucenjene u vreme ekspanzije kluba sa 4 titule za 40+ godina!

_S

pre 5 godina

Pogledajte na yt celu utakmicu. Najvecu gresku pravi Pavicevic sto trazi time out na +7, Trinki celicne zivce ima i cuva poslednji time out do kraja. Vreme je mereno tacno u mili sekundu. Sve je cisto ko suza. Bravo

vlado

pre 5 godina

Stvarno mi nisu jasni navijaci Partizana,umesto da su dobili 15 razlike ovaj raspali Mornar ,oni se raspravljaju da li je bio faul ili ne,i sto je najgore prete nama u polufinalu.Daj bože da potraju u toj svojoj iluziji ,za nase crveno bele nece biti problema.
(realni zvezdas, 05. januar 2019 23:31)

Raspali Mornar?! Raspala zvezda i partizan, što Mornar? Momci se borili kako su znali i umjeli i sad su oni raspali?!

josh

pre 5 godina

Super je sto se svw ovako dogodilo! I da je izgubio Partizan bi zavrsio u 4.MR se predao ili pr(o)dao svoje ambicije ovom pricom sa Bitadzeom. Igra Partizana katastrofa, nista se tu nije promenilo iako je Trinkijeri sada vec imao vremena da izmenja nesto,slozi,ali to ne lici ninasta. Prica na konferencijama pitka ,citaj demagogija. Ali kazem, super sto se ovo dogodilo,da se vidi ogoljeno ko se gura, ko je tu da priskoci u pomoc kada je najteze. Smesno ,ova liga nema svoju buducnost.

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Nije izvodjen aut pa da se sat pusta po dodiru nekog igraca, nego slobodno bacanje. Toliko o poznavanju kosarke samoproglasenih institucionalista.
(Ris, 5. januar 2019 21:44)

Boze, kakve gluposti covek moze ovde da procita. Ciji napad pocinje kad se promasi slobodno bacanje a lopta jos nije u posedu ni jednog tima? Hajde razmisli malo.

Objektivan fan

pre 5 godina

Vratio se Ilija na velika vrata...za ljude koji ne znaju pravila košarkaške igre vreme su pušta kada lopta dodirne obruč ( tek tada i igrači mogu da uđu u reket i prostor unutar 3 poena )sve pre toga je prestup a to znači da je kengur uspeo za 0,4 sekunde od odbitka lopte od obruč uspeo da zakorači u reket, skoči i iz odbojke postigne koš. Ko veruje u to veruje i u deda mraza...
(Don Nebojša, 5. januar 2019 22:17)

Ja ne znam koji ti sport pratis, ali sme da se udje u reket cim igrac koji izvodi slobodna bacanja ispusti loptu iz ruku.
Sto se tice vremena, ono stoji sve dok neko ne uhvati loptu/odigra iz odbojke.
Ako neko uhvati onda krece da se meri vreme 24 ili 14 sekundi ako napadaci uhvate, to naravno vazi ako ima dovoljno vremena.
Sto se tice poslednjeg napada kada je napravljen faul, bilo je 1.9 sekundi a na 1, tako da je bilo dovoljno vremena.
Makar pogledajte cinjenice ako hocete da diskutujete.
Kada vec toliko znate, kako to da niko ne spominje cist faul Lukovica nad Zagorcem u prethodnom napadu Mornara, kada su i okrenuli rezultat na 72:73?

anti šajberovac

pre 5 godina

Docice i taj dan pucice SNS i Partizan.
(Aleksandra, 05. januar 2019 22:45

ako te čuje "duh koji lebdi nad marakanom", neće ti biti dobro.

Džabe pokušavate da nas gurate u vaš SNS brlog FMPovci, zna se ovde ko za koga navija...

alba greaca

pre 5 godina

Nekome su navijaci 6. igrac, a nekome sudije!

Da ih nema ili da sude kako bi trebalo, "institucija" bi i dalje bila na inpozantnom broju titula pre pocetka 90-ih - cele 4 ako neko slucajno ne zna - kada su patentirali i do perfekcije doveli zonu 8 na 5!

Objektivan fan

pre 5 godina

Na prethodni komentar sam dobio 3 minusa, hoce li iko da odgovori i da kaze sta je to netacno sto sam napisao, ja znam da vas cinjenice bole ali ajde budite dostojanstveni barem malo

Dure

pre 5 godina

Koliko se panteri razumeju u kosarku vidi se u iscudjavanju sto vreme stoji kad je lopta udarila u obruc?!Pa za ovih par godina koliko pratite kosarku,mogli ste to nauciti!!!

EUFORIJA

pre 5 godina

gospoda iz mornara sportski priznaju poraz i cestitaju partizanu, ali bot brigada ima drugacije instrukcije...
(Alen, 05. januar 2019 21:51)

Uputili su zalbu posle utakmice, Alene!

marko992

pre 5 godina

alba greaca,neverovatno sta si napisao.Internet postoji ,lepo posto si klinac(ne daj boze da gresim),proveri koja su to imena igrala u dresu Partizana.Sramota da ovakav komentar ikada dobije i jedan plus.

Superbike

pre 5 godina

Pobedili partizan, jupiiii!
Ipak je ovo priznaćete, retkost!
Svakako navijam za vas i četvrto mesto!
Ko drugi da vas degažira iz playoff-a ako ne kaznena ekspedicija Crvena Zvezda!

hronicar

pre 5 godina

@j

nikolic ima srpski pasos?koje godine ga je dobio?ja razumem da vi volite da lazete i izvrcete cinjenice onako kako vama odgovara,ali ovo je vec cist bezobrazluk.kao sto sam ranije pisao internet je cudo sve mozes da nadjes ako znassta trazis.tako lepo odes na vikipediju na engleskom i tamo lepo procitas da partizan trenutno ima 4 igraca sa dvojnim drzavljanstvom,a to su:jankovic(zastava kanade i srbije),bandza si(zastava francuske i malija),amar gegic(zastava bosne i nemacke) i renfro(zastava amerike i bosne).nikolica nema na tom spisku dakle nema nas pasos mada me ne bicudilo da ga dobije,kad je mogao vrabac moze i on verovatno.jos je zanimljivija cinjenica da kad kliknes na sezonu 2017/18 vidis da piseda i mali pecarski ima dvojno drzavljanstvo(zastava spanije i srbije).cak i da nikolic ima nas pasos kako to da ga ne racunate kao stranca,a stranci su vam bili bjelica cija sestra je nedavno postala prvak sveta u odbojci i pero antic koji pored svog imena ima cak tri zastave(makedonije,bugarske i srbije).bjelica je zbog igranja za crnu goru imao dvojno drzavljanstvo(zastava srbije i crne gore).dakle,da zakljucimo,svi igraci zvezde su stranci iako imaju dvojno ili cak trojno drzavljanstvo,a igraci partizana nisu stranci iako je isti slucaj sa drzavljanstvom?
sto se tice ovog na kraju utakmice,u skoli se uci perpetuum mobile prve i druge vrste,aovo veceras je treca vrsta.uz belosevica falio jos kum milija da cirkus bude potpun.

petarczv

pre 5 godina

Što se tiče igre samog Partizana, ovaj talijan je izvukao maximum i to je to.A sudijska odluka je smijelo dosudjena i ako sam Grobar.
(Rade, 05. januar 2019 23:02)

Ako je ovo maksimum onda svi ovi igraci treba da okace patike o klin i da batale kosarku

crni

pre 5 godina

Blue Moon: a kad vas otrese ta nepostojeća Crvena Zvezda, ko vas onda otresao FMP ili neko treći?! PS. manji je blam kad vas otrese Zvezda nego FMP, a ti kako voliš! :-))
(SAŠA FRANKFURT, 05. januar 2019 23:01)
Polako sa to otresanje Panteru !!!!

realni zvezdas

pre 5 godina

Stvarno mi nisu jasni navijaci Partizana,umesto da su dobili 15 razlike ovaj raspali Mornar ,oni se raspravljaju da li je bio faul ili ne,i sto je najgore prete nama u polufinalu.Daj bože da potraju u toj svojoj iluziji ,za nase crveno bele nece biti problema.

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Blue Moon: a kad vas otrese ta nepostojeća Crvena Zvezda, ko vas onda otresao FMP ili neko treći?! PS. manji je blam kad vas otrese Zvezda nego FMP, a ti kako voliš! :-))

xxx

pre 5 godina

Лопта удара у обруч време стоји?
(пари сен жермен, 05. januar 2019 21:50). Naravno, kad se izvode slobodna bacanja vreme stoji. Lopta se odbija od obruča i vreme počinje da teče. Kapiš ???

crni_redstar

pre 5 godina

docice partizan na poziciju 4, zatim finale sa buducnoscu i povrtak trofeja na mali kalemegdan...nema lepsih rivala za tako nesto.

Milos

pre 5 godina

terza 1, ko prica o izbacaju lopte? Inace, za tvoju infotmaciju kosarku pratim 25 godina. Ja pricam da za 0.9 sekundi igrac ne moze da primi loptu, krene u levi stranu i napravi dribling i jos da ostane 0.4 sekunde. Strah od cega? Pa Dr Tomic ce da vas pocisti sa terena a Dr Stratos ce da brise sa vama patos. Strah od ove raspale ekipe? Mora da se salis?

Don Nebojša

pre 5 godina

Vratio se Ilija na velika vrata...za ljude koji ne znaju pravila košarkaške igre vreme su pušta kada lopta dodirne obruč ( tek tada i igrači mogu da uđu u reket i prostor unutar 3 poena )sve pre toga je prestup a to znači da je kengur uspeo za 0,4 sekunde od odbitka lopte od obruč uspeo da zakorači u reket, skoči i iz odbojke postigne koš. Ko veruje u to veruje i u deda mraza...

Rajko

pre 5 godina

Puknite od muke (sami će se prepoznati)! :D Ajmo crno-beli!
(SrbinsonKruso, 05. januar 2019 21:19)Dodjite ,dodjite na 4. mjesto..samo dodjite..

Vetar u ledja...

pre 5 godina

@xxx
Sut moze i za 0.3s i to je prakticno odbojka, odnosno samo izbacaj ali prijem, dribling i sut nikako za 1s ali dobro, to je jos i najmanji problem....

duh koji lebdi

pre 5 godina

Završnica ovg meča će ući u anale sudijskog beščašća. U nivou Drobnjakove trojke iz auta i onog sramnog finala kada je Kristijan Golubović sedeo pored terena. Bruka.
(Davor, 05. januar 2019 22:23)
A gol iz gol auta?

Kontraš

pre 5 godina

raja.Cedevita ide Buducnosti, Igokei, Krki,Olimpiji,a dolaze joj Cibona Zvezda Fmp i Cibona.Mogu oni tu da izgube 3 utakmice.Buducnost uz poraz od partizana ima jos dve teske utakmice. Bice tu jako interesantno.Partizan ako se neoklizne protiv Zadra i Cibone, protiv Mege,Buducnosti i Zvezde resava plasman,dal ce biti 2 ili 3 na kraju.
(bizmark, 05. januar 2019 21:47) Ti posle vecerasnjeg izdanja ocekujes borbu za 2-3 mesto? Daj reci na cemu si, mnogo jako nesto?

santa justa

pre 5 godina

Buducnost ima Javora i Pukla,Partizan Belosevica... A fmpzc sve ostale :-)
(MarcoPolo, 05. januar 2019 21:51)
14 14 0 ! Sve po jednom a neke i dva puta. Ne brini, bice red i na vas :)

marko992

pre 5 godina

Da li je moguce da jos uvek traju prepucavanja u stilu "kome je vise para oprosteno".Niko ne priznaje svoje "normalno" poslovanje.Zvezdasima je odbrana UPR bez obzira sto je vec u prvoj sezoni,kada tek izlazi iz totalnog ambisa,napravila tim koji je vrlo lako mogao biti i prvak.Partizanovcima je oprastanje duga Marfin banke i ovogodisnje poslovanje takodje sasvim normalno.Zajednicko nam je koriscenje drzavnih para.Ne razumem sta tu neko hoce da objasnjava,kao nismo isti.Nismo isti samo trenutno u datoj sezoni,osvrnemo se na protekle godine i vidimo da se sve ponavlja,kolo srece se okrece.

BigBoca

pre 5 godina

To je svako realan zapazio. Plus, kod drugog bacanja Renfroa na 0.4 do kraja, lopta udara u obruč, a sat se pušta tek sa 1-2 desetinke zakašnjenja.
(ferdinand, 05. januar 2019 21:11)

Sat se pušta kada igrač dodirne loptu neznalice...
(Nenad, 5. januar 2019 21:23)

Hhahahahah, moraš ih razumeti. Od skoro prate košarku :)

slobos sa rodosa

pre 5 godina

Partizan ako se neoklizne protiv Zadra i Cibone, protiv Mege,Buducnosti i Zvezde resava plasman,dal ce biti 2 ili 3 na kraju.
(bizmark, 5. januar 2019 21:47)
od pomenutih utakmica samo mu je sigurna pobeda protiv mege koja više i nema ambicije.ovo su mu 4 poraza u najavi,ali je pitanje hoće li mu 4.mesto biti ugroženo pošto cibona ima 2 pobede manje,a u sledećem kolu igra sa cedevitom.

Salaso

pre 5 godina

Лопта удара у обруч време стоји?
(пари сен жермен, 05. januar 2019 21:50

Naravno da stoji neznalice, vreme ide kad igrac pipne loptu. Panteri i košarka heheh

Davor

pre 5 godina

Završnica ovg meča će ući u anale sudijskog beščašća. U nivou Drobnjakove trojke iz auta i onog sramnog finala kada je Kristijan Golubović sedeo pored terena. Bruka.

Sima

pre 5 godina

Auuu zapenio Zeleznik 1 sekunda, pa 1 sekunda...ako dobro vidite kao sto ne vidie na semaforu stoji 1,9 sekundi, samo grafika na TV-u to ispise kao 1sek, na 0.9 na tv-u stoji 0 sek.

Salaso

pre 5 godina

Dule bi to ovako sa Vanjom rešio: sutra trening u 7 ujutru i kad posle treninga ubacis 10 trojki za redom onda možeš kući. Tako je Berta postao igrač, drugacije od Vanje neće biti nista!

Kralj

pre 5 godina

gospoda iz mornara sportski priznaju poraz i cestitaju partizanu, ali bot brigada ima drugacije instrukcije...
(Alen, 05. januar 2019 21:51)

Sta ce jadni ljudi iz Mornara, dosli, borili se kao lavovi, zasluzili pobedu...videli da ne mozes protiv sudija i "sistema", cuti, kao cestitaj i ne talasaj da ne bi jos i kaznu zaradio.

Pr

pre 5 godina

Ovo bi FIBA trebala da pogleda. Partizanovac sam, ali ovakva bruka sa nepostojecim faulom gde se sat ne pusta dok protivnik ne napravi nepostojeci faul, pa odbitkom za nepostojece 0,4 sekunde, potonuo sam u zemlju. Mornari, oprostite. Nema pravde.

xxx

pre 5 godina

@xxx
Sut moze i za 0.3s i to je prakticno odbojka, odnosno samo izbacaj ali prijem, dribling i sut nikako za 1s ali dobro, to je jos i najmanji problem....
(Vetar u ledja..., 5. januar 2019 22:16). Može, ako se odmah napravi faul. Kapiš ???

afrogipsy

pre 5 godina

Procitah takvu gomilu glupih komentara...
1. Naravno da je cist kos Lendejla na kraju, bilo je vise nego dovoljno vremena za odbojku .
2 . Naravno da je bio faul nad Rendfro-om , onako se ne igra odbrana kad je poslednji napad u pitanju .
3. Jeste se Belosevic proslavio u nekim finalima srpske lige , gurajuci Partizan iz sve snage, ali za ovo veceras , iskljucivi krivac je Pavicevic, sa onim tajm out-om na +7 , posle koga se Partizan vratio u utakmicu.
$. Najveca glupost koju sam procitao ovde je da Partizan nema para. Pa ljudi dovodite igrace iz ACB lige,( 2 ) imate Zagorca koji je biser, Markinkovica, Lendejla, Trinkijerija koje vrlo skup i odlican trener, koga biste vi , Durenta ? kawai Lenarda ? eno vam ga na izvolte , postaje slobodan agent na kraju godine...

c7-5

pre 5 godina

(Pr, 5. januar 2019 22:13) # Link komentara
Preporučujem (+27)Ne preporučujem (-29)
Лопта удара у обруч време стоји?
(пари сен жермен, 05. januar 2019 21:50

Naravno da stoji neznalice, vreme ide kad igrac pipne loptu. Panteri i košarka heheh
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Salaso, 5. januar 2019 22:09


Normalno. Vreme tece kada igrac pipne loptu. Pa da li ste gledali neku NBA utakmicu? Igrac ide za ploptom koja puzi po parketu i kada dodje do skoro blizu polovine terena , uzima je u ruke i krece vreme? To cesto rade plej igraci kada nema protivnickih igraca na svojoj polovini. Ali je poenta da kada igrac loptu uzme u ruku, tada krece vreme.

Sigmund

pre 5 godina

Kad svi kukate na sudije, pogledajte snimak kad je Waller dao poslednji kos, kakav je blok napravio Lukovic, i kazite da to nije bio faul u napadu...

mora se u 4

pre 5 godina

Bilo je 0,9 sekundi do kraja, cim je Renfro spustio loptu na parket vec je isteklo vreme tako da faul i da je bio vreme je isteklo. Jos jace je da su ostale jos 0.4 sekunde, kakva sprdnja sa merac ima
vremena.

Šruder protiv Šredera

pre 5 godina

Sudije danas osakatile Partizan. Kakav faul Lukovića nad Zagorcem nije sviran u poslednjem napadu Mornara je sramota.

A ovi sa komentarima "takav faul se ne svira u poslednjoj sekundi" su mi tek hit. Pošto je poslednja sekunda onda valjda smeš da radiš šta hoćeš, je l' tako?

ccc

pre 5 godina

Znaci Partizan se muci i sa najslabijim ekipama, nikog lagano nisu dobili cele sezone, samo su Megu rutinirali (bas cudno). I da li bi neko mogao da mi objasni cemu ovo prepucavanje i 1000 komentara da li je bio faul ili ne? Pa i da je Partizan izgubio svejedno bi bio cetvrti na kraju jer ne postoji ekipa koja u ovom trenutku moze da bude cetvrta. Tegeltija u emisiji kaze da su i Mega i FMP u konkurenciji za cetvrto mesto hahaha alo covece Mega pustila Partizan, a FMP odmarao Apica protiv Partizana zato sto je iz vrha stigla direktiva da Partizan sto se srpskih klubova tice mora da bude drugi. A u fudbalu je situacija skroz suprotna, da mogu namestili bi da Partizan bude poslednji u ligi

ccc?

pre 5 godina

Znaci, sekundu pred kraj, ne suditi faul jer ce slobodna bacanja odluciti pobednika? A to sto nece biti dosudjen faul, to ne odlucuje ko je pobednik a ko porazen? Ovde je jedini krivac TRENER Mornara a ne Belosevic koji je sudio ispravan faul. Mornar ima 7 kosa prednosti i on uzima tajm aut? Od tog trenutka Mornar nije postigao ni jedan kos! Kos iz odbojke je potpuno regularan jer je postignut pre isteka vremena. To sto Partizan igra ocajno..to je druga prica ali pojedinim igracima nije mesto ne u timu, u klubu. A svi znamo ko su ti igraci. Ali to je stvarnost. Ono sto ja znam, Partizan bolje igrace ne moze da dovede jer za to nema para i tu je kraj price. A ko ima para , to svi znamo mada se ovde stalno lepe etikete kako Partizan ima para? Klub koji je duzan 3,5 mil eu ima para?? Pa ima za ove polutane od igraca, za to ima.

ferdinand

pre 5 godina

Znaci, na sekundu do kraja Renfro je primio loptu, napravi dribling, sudije su svirale nepostojeci faul i jos je Lendjl imao vremena za odbojku? Samo kad igra Partizan sekunda traje pola minuta.
(Milos, 05. januar 2019 20:56)

To je svako realan zapazio. Plus, kod drugog bacanja Renfroa na 0.4 do kraja, lopta udara u obruč, a sat se pušta tek sa 1-2 desetinke zakašnjenja.

bizmark

pre 5 godina

Juras je mnogo gresio na obe strane. Nekim svojim odlukama je pomogao Mornaru da se vrati.Kod poslednje napada jasno moze da se vidi posle suta mornara da je ostalo 3.1 do kraja.Kad je renfo fauliran na semaforu je stajalo 00:00,a jasno se moze videti da je ostalo 0.7.Sto je dovoljno da se postigne kos. Sve cisto i prema pravilima. Nema nicega sporno.A i na snimku kada se zumira ovo sve moze da se vidi.

deki

pre 5 godina

Samorealno 20:57@ Pozdrav za prelepi Split, razlog sto je Zvezda druga galaksija kako s pravom kazes je sto ima sve ono o cemu je Milojko Pantic, poznati sportski novinar pricao kada je velicao vasu reprezentaciju a to je SVETO TROJSTVO. Zvezda ima predsednika koji kosarku ima u malom prstu, ima odlicnog trenera kome je ovo prvi posao ali koji je zanat pekao kod najboljih i ima igrace, odlicno selektirane gde svaku utakmicu trener ima "slatke muke " jer mora trojicu da posalje u publiku

Seneka

pre 5 godina

Jako, jako lose. Sa ovakvom igrom, KKP nema sta da trazi niti protiv Buducnosti, niti protiv Cedevite, a kamoli protiv Zvezde. Na koga god da nalete u playoffu bice oduvani glatko. Nadam se da realni navijaci KKP kapiraju da vam je ovo poklonjeno, i da ide u prilog tome da novac za trenera i poslednje pojacanje ipak mora malo da se opravda? Ja sam mislio da cete sa Trinkijerim igrati bolje, lepse, mozda atraktivnije. Sami procenite, ali realno, da li KKP igra i 10% bolje od kad je Canak otisao. Ali realno, ponavljam.

DrBoca

pre 5 godina

Kad je tesko Belosevic! Al super samo da vi budete 4-ti pa da vas vratimo na fabricko podesavanje!
(Pantic, 5. januar 2019 20:50)

Vama stalno neka fabrika u glavi :)
I SAMO PARTIZAAAAAN!

xxx

pre 5 godina

Izmislice sudije neki faul u zadnjoj sekundi 
(Realno, 05. januar 2019 20:45) 

Ma cini ti se, prijatelju. Bruka, bre.
(Toto-ko-tunjo, 05. januar 2019 20:56). Bruka su tvojih 16 hiljada komentara na vestima o Partizanu...

Del Piero#10

pre 5 godina

Kao što sam i rekao u prethodnom komentaru, ekipa koja pretenduje na plasman u polufinale ovakav pristup utakmici ne sme da dozvoli. Ovo je bilo katastrofalno! Odbrana još i nekako, ali koliko dekocentracije i glupih greški u napadu... Zaista nemam reči. Partizan je ovu utakmicu mogao i morao da reši pre početka 4/4. Na poluvreme smo trebali da ponesemo barem 15 poena prednosti, ali igrači su izgleda mislili da će Mornar sam sebe da pobedi ovde. Umalo nas je dobila ekipa koja je odigrala svega 5-6 minuta korektne košarke. Neka ozbiljnija ekipa bi pomela sa parketa i nas i Mornar sa onime što su oni večeras pokazali. Iako je Lendejl mečviner sa svojom sjajnom reakcijom, čovek koji je ovde najzaslužniji za pobedu je Aleks Renfro. Na - 7 preuzeo stvari u svoje ruke, vezao osam poena, pa onda na iskustvo iznudio kontakt za bacanja u poslednjoj sekundi. Čovek je suvo zlato ove ekipe i večeras je pokazao koliko će timu značiti njegovo iskustvo. Da nismo ovde dobili mogli bi da se pozdravimo za plej-ofom, a verujem da će za ovakvu predstavu Trinkijeri dobro da izriba ekipu. Ovo se ne sme ponavljati.

deki

pre 5 godina

Samo jedna stvar mi nije jasna, u redu, dobili ste na navlacenje Belosevica, zasto ste toliko zapeli da na silu budete cetvrti, nema Boga na zemlji da nam naredi da vas pustimo,cak i da osvojimo EK. Idete direktno na Zvezdu, valjda ste toliko pametni da shvatite sta vas ceka, bicete ponizeni .I veceras bi bili da ovi u zadnja tri minuta nisu uzimali nerezonske suteve, i Micovic i onaj Waller koji je opet pogadjao

terza1.

pre 5 godina

Znaci, na sekundu do kraja Renfro je primio loptu, napravi dribling, sudije su svirale nepostojeci faul i jos je Lendjl imao vremena za odbojku? Samo kad igra Partizan sekunda traje pola minuta.
(Milos, 5. januar 2019 20:56)
To što košarku pratiš od kada je doktor preuzeo CZ, nije dovoljno da bi ovde pisao kompleksaške komentare. Poznato je da je za šut dovoljno 0,3s, a za šut iz odbojke samo 0,1s. Naravno da to možeš da vidiš uglavnom na utakmicama Partizana. Kada se na sve doda i faktor straha, nije čudno što imaš osećaj da ta sekunda traje kao večnost.

slaviša šmigič

pre 5 godina

Sta ima ovde,da se diskutuje jednostavno sudija sudio ono što se nesudi gotovo nikad kad utakmica ulazi u poslednjih 20.sec.sudija uzeo pištaljku i odlucio,da partizan pobedi.kad nebi gledali onda bi moglo,da se laze ovako sve se videlo.

MeUl

pre 5 godina

Brukaaaaaaa!
Namjerna Micovica pri rez 62:66 (moguce da uopste nije bio faul) pa tek nepostojeci faul Drenovca 1sek prije kraja su pokazatelji da suci su odlucili utakmicu.
Cemu to?
Steta za ABA ligu...

xxx

pre 5 godina

Ni sekunda nije sto je nekada bila. Danas za 1 sekundu u kosarci mozes da primis loptu, krenes na ulaz, budes fauliran, a posle promasenog bacanja da das kos iz odbitka.
(karudijan, 05. januar 2019 21:27). Kecman je uputio šut za pobedu na 0.7 2010-e. Znači manje od sekunde. Vidiš da može panteru...

Borky

pre 5 godina

Sudjenje i ono na kraju ne treba ni komentarisati. Medjutim volio bi prokomentarisati situaciju na 2min prije kraja kada Mornar serijom 8:0 odlazi na 7 razlike i ima napad ali desava se ono sto se ne sjecam da sma ikada za svojih 25god. gledanja kosarke vidio a to je da trener ekipe koja se u naletu sjece svoju ekipu zvanjem time outa.Nakon toga Partizan naravno pravi seriju 9:0 a druga greska je potrosen time out kojeg je trebao potrositi Trinkieri koji je vec bio soreman zvati time out,kasnije ce se ispostaviti da je Trinkijeri imao taj jos jedan time out na sekundu prije kraja.Za sve ostalo se pobrinula legenda Partizana koja im je donjela vise trofeja nego Vujosevic.

Smeh

pre 5 godina

Ne zna se ko je gori, da li simpatizeri Partizana ili Zvezde. Simpatizeri Partizana prozivaju kako njihove komšije treba da plaču, kako ih pogodila ova pobeda Partizana?? A Zvezda ubedljivi prva, gazi koga stigne i Partizan ih dobije jednom ili dva puta u sezoni. Nigde logike za bilo kakvo prozivanje. A sa druge strane kuknjava zbog faulova, sudjenja na jednoj nebitnoj utakmici. Pogotovo ne za ekipu koja se sprda sa ostatkom lige. Ne zna se ko ima manje mozga, ili ga slabije koristi u ovim prepucavanjima. A što se tiče utakmice, pa nadam se da mladji nisu gledali inače nikada neće zavoleti i početi da treniraju košarku.

MT Vračar

pre 5 godina

Sad će zvezdaši da govore da nije bio faul :-)
(zoran, 5. januar 2019 20:56)

Heh, ne da će da govore, nego evo ih već 200+ komentara, svi na isti kalup... ovde se botuje gore nego na političkim vestima, valjda uigrana ista ekipa, šta ga znam. Ne bune se ni igrači ni klupa Mornara, gledam konferenciju za štampu, trener Mornara lepo kaže "napravili smo dve očajne greške u odbrani na samom kraju, prvo faul pa onda dopustili skok Lendejlu", samo Panteri kukaju :) priceless!

Šruder protiv Šredera

pre 5 godina

To  je svako realan zapazio. Plus, kod drugog bacanja Renfroa na 0.4 do kraja, lopta udara u obruč, a sat se pušta tek sa 1-2 desetinke zakašnjenja.
(ferdinand, 05. januar 2019 21:11)

Pa ovde ljudi komentarišu, a ne znaju ni kada se sat pušta...

xy

pre 5 godina

Prosle sezone sam mislio da su rukovodstvo i trener Mornara jedni od najboljih u aba ligi ali ove sezone su napravili totalni cirkus od svog tima. Da li je moguce da su doveli Granta a mogli su da ga vide u Zadru gde je dobio otkaz da je smesan igrac. Konkretno na za ovu utakmicu, da li je moguce da je trener Mornara trazio timeout na 3 min do kraja kada je njegova ekipa imala maksimalnih +7 i bila u naletu a Trinijeri je imao samo jedan timeout i nije smeo da ga iskoristi tad

Ris

pre 5 godina

Tajm aut je bio na nesto preko sekunde do kraja. Kako je onda Renfo primio loptu, cimao desno pa driblao u levi, pa sviran faul i jos ostalo 4 desetinke? I jos sat ne krece na vreme. Neko je lepo primeto, Belosevic se izvinjava kada bas mora da svira neku licnu igracima Partizana.

Nenad

pre 5 godina

To je svako realan zapazio. Plus, kod drugog bacanja Renfroa na 0.4 do kraja, lopta udara u obruč, a sat se pušta tek sa 1-2 desetinke zakašnjenja.
(ferdinand, 05. januar 2019 21:11)
Sat se pušta kada igrač dodirne loptu neznalice...

bizmark

pre 5 godina

Kako stvari stoje Mega nemoze da dobije Cedevitu.To znaci da se Partizan izjednacuje sa Megom,na -1 od Buducnosti i -2 od Cedevite na 8 kola do kraja.Cedevita ide Buducnosti, Igokei, Krki,Olimpiji,a dolaze joj Cibona Zvezda Fmp i Cibona.Mogu oni tu da izgube 3 utakmice.Buducnost uz poraz od partizana ima jos dve teske utakmice. Bice tu jako interesantno.Partizan ako se neoklizne protiv Zadra i Cibone, protiv Mege,Buducnosti i Zvezde resava plasman,dal ce biti 2 ili 3 na kraju.

xxx

pre 5 godina

j, ne preko noci vec za 4 godine sa potpisanim UPPR-om. Preko noci je jedino nestao dug Partizana od 4 miliona eur kod Marfin Banke bez da ste ista potpisali.
(Milos, 05. januar 2019 21:44). Pa kako ste onda doveli skupe igrače i Pešića za trenera ???

Uros

pre 5 godina

Meni nije vise jasno da svaki put kada se odlucuje utakmica VANJA MARINKOVIC JE SAM NA SUTU ALI DECKO NE MOZE DA DA KOS NEMA TEORIJE ! Zagorac bez volje a Nikolic decko se bori ali ide iz greske u gresku . Ostale Necu da kom mogao bih do sutra....

i svakim danom sve vise volim te..

pre 5 godina

Ahahahaha.. Aut Durenta ili faul nad Renfroom.. Mrtva trka... Nego sva sreca pa niti Hjuston na kraju nije ispastao niti ce Partizan na F4..

slobos sa rodosa

pre 5 godina

za jednu sekundu možeš samo da primiš loptu iz auta i da odmah šutiraš i da se nadaš čudu.ovde je čovek primio loptu,pa je poveo, pa krenuo u dribling,pa mu je izmišljen faul,pa je na sve to promašio drugo bacanje,pa je onda još jedan partizanov igrač stigao da odigra sa loptom i da poentira.tako nešto prkosi zakonima fizike

Aragorn

pre 5 godina

Tako je breeeee! Neka plaču navijači Mornara(FMP-a)? Nije lako navijačima Mornara ili Zadra ili beše FMP-a navijaju za sve klubove u ligi sem jednog, treba to sve odgledati, a sad za Megu da im ostane nada još koje kolo da neće igrati u PO protiv Partizana. Ali smešno mi je koliko su opterećeni nama.

bizmark

pre 5 godina

Bitna pobeda.Igra ne tako bajna, pogotovo u drugom delu.Odbrana ne tako losa.Renfo pokazuje zasto je doveden,da bude mec viner.Lendl kako utakmice prolaze sve bolji i izrasta u prvog centra.Nikolic na svom nivou. Ostali moraju da se poprave.Mnogo je bilo nedopustivih greski.Ako se protiv Albe polaze reakcija onda je ova pobeda sa jako losom igrom mozda prekretnica sezone.Trikineri miran,dobro je odradio zavrsnicu,ovo je njegov rukopis. I dalje treba verovati u ovu ekipu.Racun se svodi u maju.

vlado

pre 5 godina

Sada više nema vremena za bilo što... Evo šanse... Belošević, Belošević, Belošević!!! ...Ljudi moji, je li to moguće!? Šta će se ovo dogoditi!? Belošević, Belošević, Belošević...

NoName

pre 5 godina

Nije ovo morao Belosevic da odradi, Mega bi se sklonila sama od sebe a FMP bi morao, Apic bi bio povredjen a Jeremic ne bi da rizikuje karijeru,kao nedavno
(deki, 05. januar 2019 21:26)

Ne razumeš. Nije ovo urađeno zbog Mege ili FMP-a. Oni nemaju interes da budu četvrti. Mornar je, druže, bio pretnja. I večeras je eliminisan.

Ja

pre 5 godina

Svi moguci kontakti su aktivirani,sponzori,sudije,dovode se igraci kao na traci,daje se sve od sebe da ih na silu uguraju u top 4 ali tu ih cekamo mi..

Nebojsa

pre 5 godina

Nije sudija resio utakmicu vec trener Mornara, koji bez razloga na sedam razlike trazi tajmaut u trenutku kad Partizan nista nije mogao da ubaci.
On je tim tajmautom smirio igrace Partizana i vratio ih u mec .

nz

pre 5 godina

Lendejla da nije ne znam šta bi radili, uzima lopte u napadu, pogađa kada je važno, borac. Vanja, Zagor i Pejdž pogubljeni, samo divljaju. I hvala Beloševiću što nas je pogurao.

petarczv

pre 5 godina

Ko nije neka pogleda obavezno snimak ove sprdnje od utakmice. Ovakvih stvari se najvise plasim. Jer dzaba ti budes ubedljivo najbolji ili bolji u utakmici kao sto je bio mornar i apsolutno zasluzio da pobedi kad ti sudije ovako mucki oduzmu pobedu. Dokle ce ovakve stvari da se desavaju nije mi jasno samo da bi neke raspale ekipe mogle da upisu pobedu. Užas

nesa

pre 5 godina

Sad svi napolje na celu sa "strucnim stabom"da ociste sneg oko Pionira,bar dnevnicu da zarade,posto za ovo kosarke sto su prikazali platu zasluzili nisu.

ranko

pre 5 godina

Sramota.Celu utakmicu nas maltretira Juras,a onda nas Belosevic casti.Bio faul Drenovca ali da li bi to svirao u EL.Juras prerano poceo da se smeje u lice igracima i klupi Partizana.Ako je vec bio zrtva nasilja u Vrscu,onda valjda ne treba da sudi Partizanu.Ali kada sudije delegira vlasnik lige,sve moze.Van forme Si,Vanja,Zagorac,Nikolic.Malo je i Trinki dremnuo na klupi i eto nicim izazvane drame.Renfro pokazao zasto je bitno imati starca na pleju kada treba.Da je tu od pocetka sezone bar 2 pobede vise bi imali.Poraz veceras bi ih kao i lane kostao plasmana u 4,ali ovakvom igrom ni ova pobeda nista ne znaci.Trinki poceo da ih za svake 2 greske salje na klupu,a mozda neke zvezdice u svojim glavama nisu spremni na takav tretman.

Никола Јокић

pre 5 godina

Тако је бре! Изгубих живаца али крај баш онако партизански у последњој секунди (Сале, Јапанац, Кецман) Ма лудииииилооооооооооо!

najbolji je opancarev lepak.

pre 5 godina

Mislim sta navijacima nije jasno?.Ovo nam uprava radi vec par godina.Dovedu neke poluigrace sa koledza i slabih ekipa pa onda stave nekog trenera koji nema pojma.E kasnije dovedu nekog trenera koji nesto i zna otpuste par krs igraca pa dovedu umesto njih iste takve slepce i mi ocekujemo nesto.Sve dok nebudemo u upravi imali ljude koji stvarno vole Partizan i znaju nesto o kosarci uvek ce biti isto.Mislim svi znamo ko je bog i batina u ovoj drzavi i koliko voli Partizan.

Ivannyc

pre 5 godina

Sta je sa sudjenjem moralisti???? Boze boze ,pa nema potrebe da objasnjavate kako ste uzimali titule dok ste bili najjaci kad sada ovako radite,gori od Juventusa u Italiji!

Aragorn

pre 5 godina

Joj bože sad kako čitam komentare pantera, još mi draže, pa oni ne shvataju koliko nam sa svojim plakanjem ulepšaju svaku vest. A sad ozbiljno odigraš više nego očajno i dobiješ, odlika velikih timova... ovako se gradi karakter... Vanja i Nikolić da ne spavaju već direkt na trening pa onda jutarnji, pa opet onaj regularni. Rade se pogubio otkad ga je Gagić povredio, čekamo ga mesec dana da bar vidimo naznake uopšte neke forme kod njega, kontraritam potpuni. Renfro klasa. Ali Gagić lik pokrenuo ekipu svojom energijom, svaka mu čast.

tan-tan-taratan

pre 5 godina

Trinkieri ja nesporno dobar trener, ali iako je poreklom Yugosloven ne poznaje izgleda nas mentalitet.
Od trenutka kada je Lukovic zalepio Lendejla nasa centarska linija je prestala da postoji, to je poenta nase lose igre u nastavku. Da je u tom trenutku ubacio Gagica koji je bezobrazniji (u potitivnom smislu te reci) i u svakom slucaju sa vecim motivom i balkanskim inatmo to bi sigurno bolje islo.
Marinkovic da li treba trositi reci, Zagorac pod hitno da podigne formu inace drugi Andric nam nije potreban.
Renfro je svakako lider ove ekipe, uz puno rada ostalih moze biti ovaj tim solidna ekipa. Svakako ne za velika dela, ali do plej ofa trebalo bi da stigne.

mr čović i dr terzić

pre 5 godina

Faul nad Renfroom u poslednnjoj sekundi je bio očigledan. Samo neko ko je žestoko ostrašćen može da tvrdi suprotno.

Što se tiče Partizanove igre, katastrofa. Fali tu što šta do kvalitetne košarke. Nimalo loša ekipa, ali ne pruža ni 50 % od svojih mogućnosti. Zašto je to tako, ne bih.

Ja

pre 5 godina

Navijam za Zvezdu i ova pobeda je odlična za nas,prvo zato što ovaj raspad od Partizana pijanih milionera zelim u polufinalu,drugo zato što ih trenutno sudije guraju i to svi vide a to ne može da traje doveka,treće zato sto bi verovatno odmah sutra doveli još jednog igrača da su izgubili.

djorkaef

pre 5 godina

@petarczv Smiri se majstore, pozlice ti :) Ok, faul ne moras da priznas, ali kako ono razvaljivanje Zagorca od strane Lukovica pri zadnjem sutu Mornara nisi video?

deki

pre 5 godina

Nije ovo morao Belosevic da odradi, Mega bi se sklonila sama od sebe a FMP bi morao, Apic bi bio povredjen a Jeremic ne bi da rizikuje karijeru,kao nedavno

petarczv

pre 5 godina

I bolje sto su dali ovaj kos jer mornar bi se samo mucio jos 5min ko zna sta bi jos sve bilo a opet bi morali da odu iz pionira kao porazeni...

Milos

pre 5 godina

j, ne preko noci vec za 4 godine sa potpisanim UPPR-om. Preko noci je jedino nestao dug Partizana od 4 miliona eur kod Marfin Banke bez da ste ista potpisali.

vlado

pre 5 godina

Belošević i mjerilac vremena na kraju utakmice, ali i nesportski faul sudjen Mijoviću posle gledanja snimka od strane Beloševića su dvije krupne situacije koje su uticale direktno na rezultat. Zdravo bio Beloševiću!

j

pre 5 godina

Koji milioni za strane igrace?Alooo.Dovedeni koledz igraci prva profi sezona i Nikolic koji ima i Srpski pasoz.Jedino je Renfro igrao u Evropi i evrokupovima,i Si,ali on je tu od prosle godine.Pa Gos je bukvalno za dzabe igrao i prodat za 100.000
A kako je bese nestao dug Zvezde preko noci?A da,magicnim stapicem..

Mrle

pre 5 godina

Faul jeste bio kao i pre toga Lukovica u napadu kad su dali za prednost. E sad sto je Zagorac upropastio svaku loptu sto je pipnuo i sto bek suter Vanja ne moze bunar da pogodi to je prica za sebe Nikolic muva bez glave promašio sport. Kako smo ovo pobedili to bog sveti zna ove sezone najgora utakmica igrači su nam ograničeni do bola.

karudijan

pre 5 godina

Ni sekunda nije sto je nekada bila. Danas za 1 sekundu u kosarci mozes da primis loptu, krenes na ulaz, budes fauliran, a posle promasenog bacanja da das kos iz odbitka.

kima

pre 5 godina

Zna da se na sekundu ne pravi faul u ovakvim slucajevima, vec se igracu smeta i sklanja. Sanse da se postigne kos u takvom slucaju su manje nego sa linije bacanja. Ako ovom momku iz Mornara neko nije saopstio da Partizan mora da dobije da se ne bi obrukao, jer su toliki novci dati u poslednjih mesec da se toliko ne daje za sezonu, ja ne znam

Aleksandar

pre 5 godina

sigurno 10 otvorenih promasenih trojki,jeste bio faul na kraju 300%,al treba ovde jos igraca,vanja stagnira,jankovic nije timski igrac,nemamo centra,trener je vrhunski,srecno smo dobili ali 10o otvorenih trojki da se promasi,srecno smo dobili

Trust the process

pre 5 godina

Slusaj pantere nepostojeca nesportska Mijovica udara Gagica po ruci koji je sam ispred kosa tu je sve cisto, faul Drenovca isto cist kolenom udara Renfroa i ometa ga pri sutu ni tu nista nije sporno, nema potrebe za price o sudjenju kad je sve cisto, bolje da se prica o losoj partiji Partizana o ocajnom sutu za 3 poena izuzev Renfroa.

Kontraš

pre 5 godina

Rutinska pobede jedine institucije na ovim prostorima..A u Zelezniku tugica :)
(pop, 05. januar 2019 20:51 Vaša institucija je definitivno Belošević. Utisak dana, povratak Ilije Beloševića na velika vrata, kao nekad Partizan i Ilija, časovi ljubavi.

nick

pre 5 godina

Utakmicu presudio potez za gubitak trenerske licence Pavićevića na +7 tajmaut sečeš svoju ekipu u naletu.Nisam od onih što smatram stručnjakom i razumem se bolje od trenera, ali ovo je nešto najlogičnije i najosnovnije medju tim nepisanim pravilima.Neka se protivnik i konsoliduje i prekine seriju sam od sebe ili neka on traži tajm aut.A akcija na tajm autu da Voler divlja do kraja utakmice je kao da oni gube 7 pa mora neko da preuzme da se proba i stigne...

Ris

pre 5 godina

Nije izvodjen aut pa da se sat pusta po dodiru nekog igraca, nego slobodno bacanje. Toliko o poznavanju kosarke samoproglasenih institucionalista.

Del Piero#10

pre 5 godina

Ovo večeras je užas živi. Bilo koja ozbiljnija ekipa bi imala bar +10 protiv ovakvih nas. Strašno koliko igrači deluju bezvoljno, kilavo, dekocentrisano na terenu.

Grobos

pre 5 godina

Dal je REALNO OVO?!?!Kako smo ovo dobili nemam pojma,ali njeno veličanstvo košarka!!!!Užasni smo što znači da možemo samo bolje...NAPRED PARTIZAN!!!
(gremlin, 05. januar 2019 20:49)

Pa ako si gledao vidio si da ste dobili zahvaljujuci sudijama, nema tu puno price, znanja ili neznanja.

Z-nk

pre 5 godina

Moze li neko da mi objasni ko su gledaoci prisutni u dvorani,posto je Partizan kaznjen?Zanimljivo mi je ovo prozivanje Rebica,posto "huligani" nijesu u sali onda je neko od intelektualaca!

Blue Moon 1317

pre 5 godina

Lendejl!!!!!!!!! Bitna pobeda ali i dalje stoji ocajna partija mnogo izgubljenih lopti, Vanja i Nikolic 3-17 trojke, Renfro majstor preuzeo odgovornost i pogodio bitne trojke, Lendejl isto dobar danas, sta reci na kraju sem nije lako gledati meceve Partizana.

Marko

pre 5 godina

Kakva je ovo sramota za klub ovakvog renomea gde sudija 0.4 sekunde do kraja sudi faul za 2 bacanja protiv jednog Mornara iz Bara. Plus kod odbitka kod promasenog drugog bacanja vreme stoji. I onda se vi moji grobari pitate sto vam se ovo desava. 6godina bez ikakvog trofeja, pardon ima jedan KRK.

Zorz Vea

pre 5 godina

Bog te mazo od ovoga moze da se rikne koliko mi "ne igramo" kosarku. Gledam ne verujem..pa ovaj tim nema ni sutrasnjicu a kamoli buducnost. Ne znam iskreno kojom magijom mogu da naprave respektabilan rezultat. Zao mi je sto nema navijaca da cuju sta misle o njihovoj igri. Bez premca najgora igra Partizana ove sezone. Pobeda bi bila molostinja srece i potpuno nezasluzena ali KKP i dalje vodi..Mornar bi trebao vise da se zamisli od nas. K a t a s t r o f a

Zivela Srbija i Boze pomozi Partizanu

Ogi cg

pre 5 godina

Bravo za moje Crnogorce!!! Tako razbijaju Crnogorci,neka vam je za nauk!!! Partizan je zaista smijesna ekipa u koju je sasuto brdo para!!! A i navijaci su smijesni kao crtani

Samorealno

pre 5 godina

Košarku povremeno pratim, iz Splita sam i pogledam svaki tjedan 1-2 utakmice aba lige... Ono što sam zapamtio je uvijek jaki Partizan, višestruki osvajac regionalne lige sa vrlo dobrim euroligaskim pedigreom. Ovo sto sam ja danas gleda obe ekipe su u rangu abe lige 2, ovoliko gresaka s jedne i druge strane, neuigranosti odavno nisam vidio. Za mornar jos to mogu i shvatit al ovakav grozni partizan me neugodno iznenadio. Zvezda je trenutno druga galaksija za sve u ligi, ono što je bio partizan za sve prije nego je zvezda zadnjih godina preuzela partizanovu ulogu. Što se promijenilo ne znam, partizan je uvik imao dobre mlade domace odlicne igrace, a sad ja trenutno nisan primjetio nijednog. Poznat mi je ovi marinkovic neki talent koliko sam shvatia, nije nista zadnjih 5 utakmica napravia... da nije bilo renfroa i srece ovo bi bia poraz od raspalog mornara bez vranješa. Kako sada stvari stoje borba buducnosti i cedevite za drugog finalista. I onda u finalu zvezda veliki favorit. Nije mi jasno kako zvezda svake sezone promijeni 10 igraca i svake sezone imaju bolji roster od svih u ligi. A znam da nemaju veci budzet od svih al nisan upoznat, znam da buducnost i cedevita jako puno ulazu u igrace...

Zvezdas

pre 5 godina

Na utakmici Partizana sve komentari sendvicara crveno belih. Hvala ti Boze sto sam Grobar.
(Beograd, 05. januar 2019 19:51)

Sto se nama zalis.Niko nije idealan a i priroda se po neki put poigra

veliki strumf

pre 5 godina

Ovoliku srecu moze imati samo Partizan i nijedan klub na kugli zemaljskoj. Pripomogose i sudije - mislim faul na 0,4 sekunde... Sta reci... Mornar se i samounistio posle velikih +7 na 3 minuta do kraja i napadom. Iskreno se nadam da cete biti 4. na kraju - pa razmontiracemo vas u polufinalu, vi ste daleko najlaksi protivnik od svih. Milioni su se slili u tim, ali dzaba kad ste najobicniji nemaci pojma.

Djoka Lendejl

pre 5 godina

Auuuuu, koliko ovi ne znaju nista... Cemu sva ta pojacanja? Bravo, Barani, kako god bilo!
(Toto-ko-tunjo, 05. januar 2019 20:40)

Kako cemu? Da bi ti kmecao i komentarima lecio frustracije. Nigde u tekstu nema ni reci o Zvezdi a panteri se javljaju, patologija i kompleksi su cudo.

veliki strumf

pre 5 godina

Veze vi nemate. Mozete da dovedete jos 10 pojacanja - pa vi se mucite sa Mornarom koji igra bez najboljeg strelca, i to kuci. Opravio vas Trinki, svaka mu cast!

Jugram Haschwalth

pre 5 godina

A koliko stranaca ima vas A tim, Igokea, jel' se oni racunaju u vasim "grobarskim" glavama.
(Cubaka, 05. januar 2019 20:36)

Ne. Vrlo slab pokusaj spina.

Bojan

pre 5 godina

Gledam Belosevica kako sudi celo vece, igraci Partizana kao da su mu drugari iz odeljenja, kao da mu neprijatno kad dosudi nesto protiv. Samo sto se ne izvini.

RobiPFC

pre 5 godina

Dzaba smo dali grdne pare za ovog cirkusanta na klupi. Nije nista bolji od Čanka. A Covic nam kulturno zavaljao onog Jankovica. Jasno i zasto.

Zvezdas

pre 5 godina

Izmedju vas i Buducnosti i Cedevite nema razlike.Trka ko ce da dovede veci krs od igraca i trenera.Ako je neko amer ne znaci da je vanzemaljac.Od amera u velikom broju niko srece nije imao.Igraju za licnu promociju, da uzmu lovu i da na kraju sezone pobegnu.Nije Zeljko lud sto ekipu bazira na Veselom, Guduri, Kalini, Slukasu, Datomeu.Meliju.Pogledajte na sta sezonama unazad lici Makabi

Boki bxl

pre 5 godina

Canak je imao bolju odbranu od Mute, A Trinkijeri ima bolju odbranu od Canka, znaci odbrana ide na bolje.
Sto se napada tice, Muta je imao bolji napada od Canka, a Canak bolji od Trinkijera.
Nista spektakularno ne donosi Trinkijeri.Malo vise baronise kod novinara i to je to.
A prica, nije sastavio tim, ne pije vodu.Ti kao vrhunski trener(i vruhuski je placen), treba da budes bolji od bivseg trenera pa makar za 60%, medjutim on nije nista toliko bolji od Canka.
Kolo vode stranci, koji ne prave razliku. Pa bolje da se forsira Pecarski ili mali Trifa....Ali veceras dobija Partizan, Mornar se raspada polako ali sigurno.

Realno

pre 5 godina

Tacno sam znao i napisao u tajm autu,da ce sudije izmisliti faul za partizan na sekund pre kraja i tako je bilo.SRAMOTA,potpuno nesazluzen poraz Mornara u reziji sudija.Tako su izmislili i nameran faul malo pre kraja,da potpuno vrate partizan u igri a za ovo sam bio ubedjen na kraju.

profa

pre 5 godina

Partizan se Tesko nosi sa pritiskom bolje igraju kad nemaju sta da izgube , slaba utakmica igraju toplo hladno a nasi igraci nema puno sta da se komentarise Losa utakmica za sve njih ,ja se jos nadam srpskom finalu u aba ligi ( I naravno da pobedi zvezda )

Pozz

pre 5 godina

Pricam direktno iz kosarkaskog ugla, nebitno za koga navijam, ali bude li mi jos neko rekao da je ovaj Pavicevic dobar trener majke mi necu progovoriti sa tom osobom do kraja zivota. Direktan krivac za ovo je on, i samo jos jedan dokaz koliko neznalica radi u ovoj aba ligi. Zaista smesno. A odmah posle smesnih trenera idu smesne sudije, pa vi posle podizite aba ligu u nebesa.

Sasa

pre 5 godina

Kakva kradja 0.4 sekunde do kraja.Ubise onog mucenog Lukovica,a sta covek svira na kraju....Neverovatno-a raduju se kao da su dobili Fener il Gsw.

dd

pre 5 godina

@downtown
Znači, "neki" inteuktalac sa pretplatnom kartom iz lože iza klupe gostujuće ekipe pogodi gostujućeg igrača i ne bude kažnjen? I posle bude nagrađen da utakmicu, za koju je klub "kažnjen", odgleda uživo u dvorani. Jer, pobogu, on ima pretplatnu kartu, a onaj gologuzan sa tribine,koji takođe ima sezonsku, ne može. I uz to, najverovatnije, nije kriv za to pogađanje, jer je njegov položaj, u odnosu na klupu, previše udaljen. A sudije su ispraznile baš tu ložu na koju su danas pušteni navijači sa sezonskim. Vaš klub je pokazao da postoje navijači sa sezonskim kartama prvog i drugog reda.

Seneka

pre 5 godina

Ali poslednji faul... Pa takav poklon ni ovi sa klupe Partizana ne bi dosudili. Jeste bio mali kontakt, ali u takvoj situaciji sa 1 sekundom do kraja utakmice, gde bacanja uticu na krajnji rezultat, to se prosto ne sudi. Ovakve situacije, kao i one iz finala prosle godine, bacaju veliku mrlju na ABA ligu. Niko ne treba da se gura uz pomoc sudija kako bi opravdao velika ulaganja, i osigurao playoff. Posebno ne protiv jako jako slabog Mornara. S druge strane, navijaci KKP verovatno posle ove pobede misle da zasluzuju EL odmah dogodine, ali avaj, to je za neke druge rubrike. Finale ABA ove godine Zvezda - Cedevita. Zvezda osvaja naravno.

Djoka Lendejl

pre 5 godina

Da vodis 10 razlike i da izgubis mec pa to ni neznalice Alimpije i Tomic ne bi uspele da urade. Ali ne krivim Trinkijerija, nije on kriv sto ima lose igrace, a bolje i ne moze da dovede jer nemamo Idea za sponzora kao neki. Sa jacim sponzorom Partizan bi dominirao Aba ligom, ovaj Mornar bi bio ispracen sa 40 razlike.

Djoka Lendejl

pre 5 godina

Au ljudi, ima li nesto teze u ovom zivotu nego biti navijac partizana? Sta rade, gde ce, jel mogu da stanu?
(Igor Duljaj, 05. januar 2019 20:34)

Navijac Zvezde a stavi za nik ime ex igraca Partizana, imas 10 godina pa ne znas ko je Duljaj. Idi gledaj Fmp.

xxx

pre 5 godina

Vreme krece kad udari u obruc a ne kada igrac ima kontakt sa loptom posle slobodnog, mora da se otima i protiv Mornara..na sta se bacaju pare gradjana Srbije..
(Aaa, 05. januar 2019 20:50). Vidi se da pratiš košarku od 2011.

Orka

pre 5 godina

Iskreno Partizanovac sam, ali faul Drenovca na manje od 1 sekundu pre kraja da bi pobedili je dobro samo zbog stanja na tabeli.

Realno, mi smo ovu utakmicu izgubili.

Downtown

pre 5 godina

Partizan kažnjen da igra bez publike, a pola hale puno?!?
(Mare, 05. januar 2019 19:01)

Kaznjen je da tribine budu prazne, a da ljudi koji imaju sezonske karte za ložu i parter mogu da udju. Vidis to je razlika izmedju nas i vas, broj navijaca a i prodatih sezonskih karata

Dejan

pre 5 godina

Uzas jedan kako je vecina igraca Partizana operisana od odgovornosti. Kao da su NBA zvezde. Nista ne zameram Trinkijeriju jer je on ove igrace nasledio, nije selektovao ovu ekipu. Velika vecina ovih igraca kod Duleta Vujosevica nikad ne bi igrala, a ostali bi bili manji od makovog zrna.

anti šajberovac

pre 5 godina

Belosevic na misice...
(Toto-ko-tunjo, 05. januar 2019 20:55)

posebno kad ne sudi Lukoviću faul iz bloka na Zagorcu u zadnjem napadu

Ja

pre 5 godina

Sto je neko grdno prevario Marinkovica i Zagorca da zbaju igrati basket, ocaj... Pecarski kao da je rezerva Divcu i Radji, pa ne moze ni sekunde da dobije...

Duck Dodgers

pre 5 godina

Велика неодговорност играча у последњој четвртини, утакмица сем птве четвртине за заборав... Психолошки најзначајнија победа досад. Никако нападом не можемо бити задовољни, одбрана врло добра до одлична... напад у другом полувремену на нивоу средњошкослске екипе. Ренфро класа. Опет ћу написати, овај тим не сме да потцени никога, и не сме унапред да уписује победе, а то су играчи учинили још једном ове сезоне. Не може се бацати лопта у руке противника у контри три на један, машити шест тројки кад си сам, губити преко двадесет пет лопти. Мучна итакмица којом смо некако пребродили овај очајан низ. Мислим да ће Си, Николић и Маринковић дефинитивно на рани тренинг сутра ујутру. А Јанковић Стефан од Дулета не би добио оволико стрпљење. Свака част Тринкијерију са ким он ради. Што кажу клинци породисмо.

Ja

pre 5 godina

Loše igramo,ne ide ovo na dobro. Pogurao nas je Belosevic veceras ali cemo zato biti na radaru sudija zbog ovog poklona kada nam bude više trebalo. Puno para malo muzike za sada.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Moze li neko da mi objasni ko su gledaoci prisutni u dvorani,posto je Partizan kaznjen?Zanimljivo mi je ovo prozivanje Rebica,posto "huligani" nijesu u sali onda je neko od intelektualaca!
(Z-nk, 05. januar 2019 20:21)

Ma to ti se samo cini. Tresromantizam. Ostojina opozicija. Revolucionari.

Loznicanin

pre 5 godina

Ne zna se sta je gore. Los Partizan ili ocajan Mornar. Drenovac jako naivno pravi faul. Nije mi jasno kako za jednu sekundu moze posle dosudjenog faula da se i kos da,ali dobro. Sad da vidimo kako ce Tegi da komentarise proteste Pavicevica. Partizan ce biti cetvrti,ali igrom to zaista ne zasluzuje. Mega veceras gubi. Zvezda ovo metlom cisti u plej ofu!

lancecwcemi

pre 5 godina

Veoma je teško gledati Partizan, ima tu dosta igraca koji nemaju nikakvu konstantnost u igri, ili dobro odigraju ili uzasno bez sredine, a takvim igracima se treba zahvaliti na kraju sezone, da ne imenujem nikog ko prati Partizan ove sezone zna na koga mislim...

petarczv

pre 5 godina

Hahahahahahahahahahahahahahahahahhaha trinkijerevi momci hahahahahaja pa za ovog je canak greg popovic licno. Jos canak nije imao ova pojacanja iz spanske lige... Buducnost broj dva

Aaa

pre 5 godina

Vreme krece kad udari u obruc a ne kada igrac ima kontakt sa loptom posle slobodnog, mora da se otima i protiv Mornara..na sta se bacaju pare gradjana Srbije..

petarczv

pre 5 godina

Samo paritizanu sekund traje 3 sekunde. Na sekund do kraja renfro prima loptu pravi dribling nakon tog driblinga se svira faul i nekim cudom ostaje jos 0.4sec do kraja hahahahahahaha mornar treba da istupi iz lige ovo je bolesno cemu smo prisustvovali... Zalosno mora da se opravda trener od 800 hiljada koji je losiji od ovog pretgodnog koji je primao 8x manje

Admiral

pre 5 godina

Ako uprava nakon ove utakmice ne najuri pod hitno Marinkovica i Zagorca zelim im da ispadnu u aba 2!! Ta dvojica su tolike stetocine da nemam reci, ej bre bek suter bez ijednog pogodjenog suta, bruka! Zagorac kao amater, gubi lopte, promasuje zicere, pravi faulove u napadu, kao neko dete, uzasni su!

Pobeda

pre 5 godina

Pobedi se ne gleda u zube, ali šta se ovo dešava sa Partizanom, ima li kraja lutanju...da li će Zagorac ikada povesti loptu bez nepotrebne finte desnom rukom koju već i klinci znaju...

kk sledeca sezona

pre 5 godina

Ovom pobedom Partizan je verovatno obezbedio cetvrto mesto, ali ovako losom igrom je dokazao da ce u plejofu biti lagano pociscen. Mornar u raspadu sistema i plus Vranjes nije igrao, a ni to nije dovoljno da pobede rutinski. Da se ne lazemo aba liga ne zasluzuje dva mesta u evroligi pa cak ni kad bi se evroliga prosirila. Partizan svake sezone sve gori i gori, ali dolaskom Ostoje malo su se medijski podigli i tako zavaravaju trag i daju laznu nadu svojim navijacima. Tim koji je vodio Pera Bozic je Golden Stejt za sadasnji tim

LorD

pre 5 godina

Hahahahahha, imate ovo hahahahaha od starog Grobara.
Onomad napisah kako se ne sjecam sezone Partizana u kojoj nismo dobili utakmicu glatko sa 10-15-20 razlike, da sjednes, pogledas utakmicu i ne cimaš se da li ce je dobiti.
Mozes onda da zamislis koliko nemas igre, identitet.
Ovo je presmjesno!
Bruka!
Prosle sezone sa 2 igraca u napadu igrali smo duplo bolje.

Del Piero#10

pre 5 godina

Žao mi je što ovo kažem, ali ekipa koja ovako igra ne zaslužuje plasman na F4. Kako god da se ova utakmica završi, tim koji hoće da igra polufinale ovakvu bednu partiju ne sme da dopusti sebi.

Zvezdas

pre 5 godina

Da vodis 10 razlike i da izgubis mec pa to ni neznalice Alimpije i Tomic ne bi uspele da urade. Ali ne krivim Trinkijerija, nije on kriv sto ima lose igrace, a bolje i ne moze da dovede jer nemamo Idea za sponzora kao neki. Sa jacim sponzorom Partizan bi dominirao Aba ligom, ovaj Mornar bi bio ispracen sa 40 razlike.
(Djoka Lendejl, 05. januar 2019 

Tomic je za ovog vaseg Greg Popvic.Pokazao i dokazao

zoran ivkovic

pre 5 godina

partizan losš večeras ali u zadnja 3 minuta kod 7 razlike za mornar i lopte za mornar pojavljuje se čovek u narandzastom sa pištaljkom u ustima supersudija Beložević i pobedjuje partizan...

Milos

pre 5 godina

Znaci, na sekundu do kraja Renfro je primio loptu, napravi dribling, sudije su svirale nepostojeci faul i jos je Lendjl imao vremena za odbojku? Samo kad igra Partizan sekunda traje pola minuta.

ko o čemu

pre 5 godina

Realno žao mi Mornara, uzeše im sudije pobedu, komedija kakav faul na 00,00. Ipak kad je teško tu je Belošević. Da nije žalosno bilo bi smešno....

@GIHT

pre 5 godina

Sudije su svirali nepostojeci faul i namestili pobedu partozanu.Sramota! Oduzeli su cistu pobedu Mornaru.Dokle ce partizan sudije ,nazalos ,pomagati partizanu?

krtac

pre 5 godina

Izvuče vas stari drugar Ilija.
Ovaj faul se svira dva puta u 100 ovakvih situacija.
Samo kod njega za 1,9 sekundi može stati scenario Remfro prima loptu+Dribling+Faul+Šut na kraju

LVG

pre 5 godina

Svi vi koji ste se radovali prolazu u Evrokup evo vam posledice.
Posle T.Telekoma kiksnemo protiv Cedevite evo sad posle Ritasa patnja sa Mornarom.
Sta dobijamo od top16 evrokupa?
Umor!

room 1408

pre 5 godina

Ja bi ovog Trinkijerija oterao zbog upornog forsiranja ovog antitalenta Marinkovica...Letio bi on meni samo tako...Pa neka povede ga sa sobom!!!

gremlin

pre 5 godina

Dal je REALNO OVO?!?!Kako smo ovo dobili nemam pojma,ali njeno veličanstvo košarka!!!!Užasni smo što znači da možemo samo bolje...NAPRED PARTIZAN!!!

sjdjds

pre 5 godina

Sta je problem !? Cist faul.Zalite se a vjerujem da niste ni gledali utakmicu nego ste samo procitali na vestima da je sviran sporan faul.

Ivan

pre 5 godina

Podignute obe ruke u vis samo ispratio covek kretanje Renfora i ovi lopovi sude faul i daju pobedu partizanu. Klasican primer direktnog uticaja sudija na krajnji ishod meca.

Cubaka

pre 5 godina

Vi sto racunate strance, racunajte i strance iz FMP-a kojih ima 5, uz Zvezdinih 6 to je 11.Placa ih jedan klub, zato sto jedan tim i prihoduje ako se neki od njih proda, kao sto je bio slucaj sa prelaskom Boldena u Makabi za 650.000.
(PredragDrobnjak, 5. januar 2019 19:25)

A koliko stranaca ima vas A tim, Igokea, jel' se oni racunaju u vasim "grobarskim" glavama.

Jankovic

pre 5 godina

Ja se izvinjavam svima,koji misle na istovetan (MOJ),nacin.DJUBRE,TREBA DA SE OCISTI PRVO U SVOM DVORISTU.....A POSLE KOD KOMSIJE!ZVEZDO SAMO NAPRED!(a i Vama komsije zelim sve najbolje!!!!Srbijo....,,,....,,,??!!’mmmm......SRBIJO!!!!!!!

Mico

pre 5 godina

Nikakav napredak u igri Partizana..Bruka dali su igraci limitirani ili ...Sreca da je Mornar u raspadu i trebalo bi da Partizan ovo dobije na misice ali..

sima kosmos iz dalekog svemira

pre 5 godina

ovo nije hrkljus...ovo je sramota da ne moze biti veca... aman kakva je ovo kosarka!? utakmica koja odise gluposcu!!! jos ih sada mornar tambura!!!!

Qantas

pre 5 godina

Bitno je sto pre napraviti pristojnu prednost i polako utakmicu privesti kraju bez preteranog umaranja.
(bizmark, 5. januar 2019 19:45)
Ma daa, igraju mnogo bitnih meceva pa treba da se štede...ahahahahaha!!

milojebegrobara

pre 5 godina

Trinki ce da pokaze Mornaru da nije isto kao kad te trenira Canak ili Muta!! 
(Grobar, 05. januar 2019 19:13) 

Ugasena "institucija" i kraj !!!!

Objektivno

pre 5 godina

Da je Vranjes u timu,Mornar bi to lagano dobio,ovako nema sta da trazi jer ovi crnci nemaju pojma,lopte im ispadaju iz ruke i mase zicere iz neposredne blizine kosa.

grobari perlez

pre 5 godina

zbog ovog aparhejda pravi i naj bolji navijaci kao sto sam ja nemogu da gledadu uzivo . nikolic razbiva sa trojkama i mlogo je dobar. naj bolji tim svima je znam bejogradski partizan!!! zivijo partizan i majka srbija i pozdravijo bih sve prave grobare kao ja!!!

Avi

pre 5 godina

Jel to vas taj trener univerzuma,motivator i psiholog?..Zalepi dete na klupu posle nesporske.Sramota!!Peco dete, dodji ti kod cika Tome da vidis sta je pravi pedagog i strucnjak.

Autolakirer

pre 5 godina

Ovakve kazne nemaju smisla.Ili svi u salu ili niko.Ovako barem 1/4 dvorane puna.Sza znaci ako platis one skuplje karte mozes da gleda.Znaci poruka za ubuduce.Pravi haos na tribinama, gadja protivnicke igrace i kaznice te sa 50 hiljada dinara i prazo 3/4 dvorane

room 1408

pre 5 godina

Marinković 10 min.u igri.Sut iz igre 0/0 slobodna,0/0 za 2,0/3 za 3.Bez i jednog skoka,ukradene lopte i blokade...Definitivno zaslužio je da palija sa 15 m zadnju utakmicu u Evropi...

123

pre 5 godina

Trinki ce da pokaze Mornaru da nije isto kao kad te trenira Canak ili Muta!!
(Grobar, 05. januar 2019 19:13)

Tako je i kad igrate prijateljsku utakmicu bez najboljeg igraca Mornara....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nemaveceg, 5. januar 2019 19:30)

Koliko te ja razumem, taj najbolji igrac bi pobedio Partizan? A vidim koliko se dere trener Mornara na svoje igrace u tajm autu a ovo je prijateljska utakmica? Decko, pokrij se usima.

Admiral

pre 5 godina

Partizan ce verovatno dobiti ovo ali ono sto zabrinjava je uzasna igra. Kako vreme odmice umesto da budu uigraniji oni deluju rastimovano. Nema akcija, nema protoka lopte, slab skok u odbrani... Takodje je ocigledan pad nekih igraca, narocito Zagorca koji je neprimetan vec duze vreme, od dolaska Renfroa i Pejdz deluje jako bledo, kao da je nezadovoljan smanjenom minutazom, Nikolic vise nema onu agresivnost u odbrani kao na pocetku, Marinkovic standardno ocajan u sutu... Trinkija podrzavam ali iz kola u kolo ne vidim nikakav napredak, nadam se boljem ali sve je manje vremena

Del Piero#10

pre 5 godina

Vodimo zahvaljujući dobroj odbrani, inače u napadu smo očaj živi. Toliko dekocentracije, neobjašnjivih gluposti... Trebali smo na poluvreme da ponesemo bar +15 a mi ih ostavljamo u igri. Ako nastave da prave ovakve gluposti moraće Trinkijeri na rehabilitaciju živaca na kraju sezone.

duh koji lebdi

pre 5 godina

Vi sto racunate strance, racunajte i strance iz FMP-a kojih ima 5, uz Zvezdinih 6 to je 11.Placa ih jedan klub, zato sto jedan tim i prihoduje ako se neki od njih proda, kao sto je bio slucaj sa prelaskom Boldena u Makabi za 650.000.
(PredragDrobnjak, 05. januar 2019 19:25)

Pusti njih i njihovu racunicu. Rocesti, Antić, Bjelica nisu bili stranci jer su igrači iz regiona, a Nikolic i Gegic jesu. Oni da znaju da racunaju izracunali bi koliko igraca iz Zvezde je moralo 2011 da potpisuje nove ugovore, a koliko iz FMP-a...

nemaveceg

pre 5 godina

Trinki ce da pokaze Mornaru da nije isto kao kad te trenira Canak ili Muta!!
(Grobar, 05. januar 2019 19:13)

Tako je i kad igrate prijateljsku utakmicu bez najboljeg igraca Mornara....

xy

pre 5 godina

Volim da gledam aba ligu i uvek mi je zanimljivo, ali ova utakmica....katastrofa. Partizan vodi zato sto je Mornar u debelom raspadu. Kakvi su ono napadi ja ne verujem. Rebic najgori

PredragDrobnjak

pre 5 godina

Vi sto racunate strance, racunajte i strance iz FMP-a kojih ima 5, uz Zvezdinih 6 to je 11.Placa ih jedan klub, zato sto jedan tim i prihoduje ako se neki od njih proda, kao sto je bio slucaj sa prelaskom Boldena u Makabi za 650.000.

Ех стручњаци

pre 5 godina

Унапред молим напаљене гробаре,да не говоре Звезда=Фмп јер онда ће вам напаљене делије рећи Партизан=Игокеа или ви сте државни пројекат или Вучић оно...Смири те страсти и уживајте у утакмици...Због таквих и пропадамо и као држава и као народ!

bizmark

pre 5 godina

Dosta gresaka u napadu,al u odbrani to deluje korektno.U drugom pol ce to biti bolje.Bitno je sto pre napraviti pristojnu prednost i polako utakmicu privesti kraju bez preteranog umaranja.

grobari perlez

pre 5 godina

bravo za moj partizan!!! poslozice to trinkeri i napadamo aba ligu. ako ovako nastavimo razbivacemo sve u aba lizi.Zivijo partizan i majka srbija!!!

Duck Dodgers

pre 5 godina

Чанак би имао проблем да контролише и ову утакмицу, колико се само види рука тренера. Одбрана, па рекао бих најбоља од одласка Дулета. У нападу увек мора да се деси неко беспотребно форсирање улаза или шута. Блокови из којих излази шутер одлични, али не погађају то наши бекови често и кад су сами. Добра игра леђима Гагића. Контрола скока боља, али ни близу колико може да буде. Да ли је неко видео троструки блок за Вању када је промашио тројку, прелепа акција. Коначно имамо реп и главу, е сад мора само да се ради и надограђује. Мислим да је Загорац кажњен због непромишљене игре против Ритаса. Пецарски мора више да мисли и много да гризе да би задлужио још минута. Срећмо у наставку меча момци. Ајмо црно-бели!

Komsija

pre 5 godina

Znate koja je najveca razlika izmedju Zvezde i Partizana ove godine? Dobro, Zvezdina odbrana je nesto bolja (mada Trinchieri tu radi odlican posao u Partizanu), centarska linija Zvezde je nesto bolja... ali najveca razlika je u otvorenom sutu za 3 poena : Zvezdini bekovi ce od 10 otvorenih suteva pogoditi 8, Partizanovi 4, max 5.

A to je mnogo vise od poena, to ima strasan uticaj na samopouzdanje ekipe, narocito ovako mlade kao Partizan

LVG

pre 5 godina

Igra nam ne lici ni na sta.
Trinkijeri ima Renfroa, Jankovica, oporavljenog Velickovica i nista ne igramo bolje.
Protok lopte 0, ledjima ne igramo skoro nikako.
Nemamo igraca koji ce konstatno da ide na ulaz i tako siri igru.
Pick and roll ne postoji.

Nemanja

pre 5 godina

Interesantno da Vranjes, koji je "prebio" trojkama Partizan u prvom mecu i ubacio 27 poena, ne igra veceras.
(vs, 05. januar 2019 19:22). Ima visoku temperaturu. Sto bi ga sklanjali ? Sto bi pustali Partizan ? Borimo se za opstanak i sklanjamo Vranjesa. Bas ti je dobra logika....

MaironDrake

pre 5 godina

Odgledao poslednjih 25 sekundi prvog poluvremena. To moze da se pokazuje deci koja treniraju kako ne treba da se igra kosarka :) Ljudi su spakovali 5 epskih gluposti za manje od pola minuta igre.

Pratim

pre 5 godina

Slažem se sa ovima što pišu da je ovo krš košarka. Nigde čvrstine, nigde mozga. Nadam se da se ipak igra može popraviti i ako to za sada ne liči tako.

duh koji lebdi

pre 5 godina

Interesantno da Vranjes, koji je "prebio" trojkama Partizan u prvom mecu i ubacio 27 poena, ne igra veceras.
(vs, 05. januar 2019 19:22)
Teorija zavere...

ooo

pre 5 godina

Na utakmici srpskog i crnogorskog tima sva trojica sudija iz Srbije? Alal vera. Zamišljam samo obrnutu situaciju, bilo bi dosad već 244 komentara.

Ех стручњаци

pre 5 godina

Унапред молим напаљене гробаре,да не говоре Звезда=Фмп јер онда ће вам напаљене делије рећи Партизан=Игокеа или ви сте државни пројекат или Вучић оно...Смири те страсти и уживајте у утакмици...Због таквих и пропадамо и као држава и као народ!

Davor

pre 5 godina

Završnica ovg meča će ući u anale sudijskog beščašća. U nivou Drobnjakove trojke iz auta i onog sramnog finala kada je Kristijan Golubović sedeo pored terena. Bruka.

Zvezdas

pre 5 godina

Izmedju vas i Buducnosti i Cedevite nema razlike.Trka ko ce da dovede veci krs od igraca i trenera.Ako je neko amer ne znaci da je vanzemaljac.Od amera u velikom broju niko srece nije imao.Igraju za licnu promociju, da uzmu lovu i da na kraju sezone pobegnu.Nije Zeljko lud sto ekipu bazira na Veselom, Guduri, Kalini, Slukasu, Datomeu.Meliju.Pogledajte na sta sezonama unazad lici Makabi

Salaso

pre 5 godina

Лопта удара у обруч време стоји?
(пари сен жермен, 05. januar 2019 21:50

Naravno da stoji neznalice, vreme ide kad igrac pipne loptu. Panteri i košarka heheh

RobiPFC

pre 5 godina

Dzaba smo dali grdne pare za ovog cirkusanta na klupi. Nije nista bolji od Čanka. A Covic nam kulturno zavaljao onog Jankovica. Jasno i zasto.

slobos sa rodosa

pre 5 godina

za jednu sekundu možeš samo da primiš loptu iz auta i da odmah šutiraš i da se nadaš čudu.ovde je čovek primio loptu,pa je poveo, pa krenuo u dribling,pa mu je izmišljen faul,pa je na sve to promašio drugo bacanje,pa je onda još jedan partizanov igrač stigao da odigra sa loptom i da poentira.tako nešto prkosi zakonima fizike

Života

pre 5 godina

Podignute obe ruke u vis samo ispratio covek kretanje Renfora i ovi lopovi sude faul i daju pobedu partizanu. Klasican primer direktnog uticaja sudija na krajnji ishod meca.
(Ivan, 5. januar 2019 20:53)

Druže, vrati se da pratiš fudbal pošto od kad navijaš za FMP nisi naučio osnovna pravila košarke. Ko kaže da se faul pravi smao rukama? Ušao mu je u liniju kretanja a nisu mu bile obe noge na zemlji već se kretao bočno.

petarczv

pre 5 godina

Ko nije neka pogleda obavezno snimak ove sprdnje od utakmice. Ovakvih stvari se najvise plasim. Jer dzaba ti budes ubedljivo najbolji ili bolji u utakmici kao sto je bio mornar i apsolutno zasluzio da pobedi kad ti sudije ovako mucki oduzmu pobedu. Dokle ce ovakve stvari da se desavaju nije mi jasno samo da bi neke raspale ekipe mogle da upisu pobedu. Užas

ko o čemu

pre 5 godina

Realno žao mi Mornara, uzeše im sudije pobedu, komedija kakav faul na 00,00. Ipak kad je teško tu je Belošević. Da nije žalosno bilo bi smešno....

Samorealno

pre 5 godina

Košarku povremeno pratim, iz Splita sam i pogledam svaki tjedan 1-2 utakmice aba lige... Ono što sam zapamtio je uvijek jaki Partizan, višestruki osvajac regionalne lige sa vrlo dobrim euroligaskim pedigreom. Ovo sto sam ja danas gleda obe ekipe su u rangu abe lige 2, ovoliko gresaka s jedne i druge strane, neuigranosti odavno nisam vidio. Za mornar jos to mogu i shvatit al ovakav grozni partizan me neugodno iznenadio. Zvezda je trenutno druga galaksija za sve u ligi, ono što je bio partizan za sve prije nego je zvezda zadnjih godina preuzela partizanovu ulogu. Što se promijenilo ne znam, partizan je uvik imao dobre mlade domace odlicne igrace, a sad ja trenutno nisan primjetio nijednog. Poznat mi je ovi marinkovic neki talent koliko sam shvatia, nije nista zadnjih 5 utakmica napravia... da nije bilo renfroa i srece ovo bi bia poraz od raspalog mornara bez vranješa. Kako sada stvari stoje borba buducnosti i cedevite za drugog finalista. I onda u finalu zvezda veliki favorit. Nije mi jasno kako zvezda svake sezone promijeni 10 igraca i svake sezone imaju bolji roster od svih u ligi. A znam da nemaju veci budzet od svih al nisan upoznat, znam da buducnost i cedevita jako puno ulazu u igrace...

vlado

pre 5 godina

Sada više nema vremena za bilo što... Evo šanse... Belošević, Belošević, Belošević!!! ...Ljudi moji, je li to moguće!? Šta će se ovo dogoditi!? Belošević, Belošević, Belošević...

Milos

pre 5 godina

Znaci, na sekundu do kraja Renfro je primio loptu, napravi dribling, sudije su svirale nepostojeci faul i jos je Lendjl imao vremena za odbojku? Samo kad igra Partizan sekunda traje pola minuta.

EUFORIJA

pre 5 godina

gospoda iz mornara sportski priznaju poraz i cestitaju partizanu, ali bot brigada ima drugacije instrukcije...
(Alen, 05. januar 2019 21:51)

Uputili su zalbu posle utakmice, Alene!

room 1408

pre 5 godina

Marinković 10 min.u igri.Sut iz igre 0/0 slobodna,0/0 za 2,0/3 za 3.Bez i jednog skoka,ukradene lopte i blokade...Definitivno zaslužio je da palija sa 15 m zadnju utakmicu u Evropi...

Don Nebojša

pre 5 godina

Vratio se Ilija na velika vrata...za ljude koji ne znaju pravila košarkaške igre vreme su pušta kada lopta dodirne obruč ( tek tada i igrači mogu da uđu u reket i prostor unutar 3 poena )sve pre toga je prestup a to znači da je kengur uspeo za 0,4 sekunde od odbitka lopte od obruč uspeo da zakorači u reket, skoči i iz odbojke postigne koš. Ko veruje u to veruje i u deda mraza...

Borky

pre 5 godina

Sudjenje i ono na kraju ne treba ni komentarisati. Medjutim volio bi prokomentarisati situaciju na 2min prije kraja kada Mornar serijom 8:0 odlazi na 7 razlike i ima napad ali desava se ono sto se ne sjecam da sma ikada za svojih 25god. gledanja kosarke vidio a to je da trener ekipe koja se u naletu sjece svoju ekipu zvanjem time outa.Nakon toga Partizan naravno pravi seriju 9:0 a druga greska je potrosen time out kojeg je trebao potrositi Trinkieri koji je vec bio soreman zvati time out,kasnije ce se ispostaviti da je Trinkijeri imao taj jos jedan time out na sekundu prije kraja.Za sve ostalo se pobrinula legenda Partizana koja im je donjela vise trofeja nego Vujosevic.

Pr

pre 5 godina

Ovo bi FIBA trebala da pogleda. Partizanovac sam, ali ovakva bruka sa nepostojecim faulom gde se sat ne pusta dok protivnik ne napravi nepostojeci faul, pa odbitkom za nepostojece 0,4 sekunde, potonuo sam u zemlju. Mornari, oprostite. Nema pravde.

Hagiano

pre 5 godina

Hajde ja kao okoreli Zvezdaš da prokomentarišem utakmicu.
Prvo pobeda je čista, jer ono je faul Drenovca, ušao nogama i telom u igrača. Veoma glupavo i bukvalno amaterski. Da je isti faul napravio nad igracem Zvezde isto bismo svi skocili i vikali faul.
Drugo problem Partizana je što su skoro ceo meč vodili, i na kraju srećno pobedili. Mornar nije slaba ekipa ali je pokazala koliko je Partizan trenutno jak/slab pokazao rupe koje očigledno ne mogu odmah da se saniraju.
Ona akcija na 4 sek do kraja kad Mornar postize kos, Partizan da se zapita kako postavlja odbranu, jer na tako malo do kraja lik ostaje potpuno sam na 3m od kosa.
Trece grobari da slave ako nekako se domognu 4te pozicije. Jer bice tu jos vatrenih meceva i sumnjam da ce i drugi sastavi imati Drenovca u ekipi.
A ovo klinacko prepucavanje ovde na vestima o Zvezdi i Partizanu ostavicu onima kojima je to interesantno. Klincima.
Nipodaštavanje rezultata jednih i drugih ne vodi ničemu.

Kad bismo imali 4 predstavnikna prve 4 pozicije to bi znacilo da su Srbi prejaki i za ovu ligu.
Bilo bi dobro sa stremimo ka tome.

Sportski pozdrav.

Dure

pre 5 godina

Koliko se panteri razumeju u kosarku vidi se u iscudjavanju sto vreme stoji kad je lopta udarila u obruc?!Pa za ovih par godina koliko pratite kosarku,mogli ste to nauciti!!!

Kralj

pre 5 godina

gospoda iz mornara sportski priznaju poraz i cestitaju partizanu, ali bot brigada ima drugacije instrukcije...
(Alen, 05. januar 2019 21:51)

Sta ce jadni ljudi iz Mornara, dosli, borili se kao lavovi, zasluzili pobedu...videli da ne mozes protiv sudija i "sistema", cuti, kao cestitaj i ne talasaj da ne bi jos i kaznu zaradio.

realni zvezdas

pre 5 godina

Stvarno mi nisu jasni navijaci Partizana,umesto da su dobili 15 razlike ovaj raspali Mornar ,oni se raspravljaju da li je bio faul ili ne,i sto je najgore prete nama u polufinalu.Daj bože da potraju u toj svojoj iluziji ,za nase crveno bele nece biti problema.

hronicar

pre 5 godina

@j

nikolic ima srpski pasos?koje godine ga je dobio?ja razumem da vi volite da lazete i izvrcete cinjenice onako kako vama odgovara,ali ovo je vec cist bezobrazluk.kao sto sam ranije pisao internet je cudo sve mozes da nadjes ako znassta trazis.tako lepo odes na vikipediju na engleskom i tamo lepo procitas da partizan trenutno ima 4 igraca sa dvojnim drzavljanstvom,a to su:jankovic(zastava kanade i srbije),bandza si(zastava francuske i malija),amar gegic(zastava bosne i nemacke) i renfro(zastava amerike i bosne).nikolica nema na tom spisku dakle nema nas pasos mada me ne bicudilo da ga dobije,kad je mogao vrabac moze i on verovatno.jos je zanimljivija cinjenica da kad kliknes na sezonu 2017/18 vidis da piseda i mali pecarski ima dvojno drzavljanstvo(zastava spanije i srbije).cak i da nikolic ima nas pasos kako to da ga ne racunate kao stranca,a stranci su vam bili bjelica cija sestra je nedavno postala prvak sveta u odbojci i pero antic koji pored svog imena ima cak tri zastave(makedonije,bugarske i srbije).bjelica je zbog igranja za crnu goru imao dvojno drzavljanstvo(zastava srbije i crne gore).dakle,da zakljucimo,svi igraci zvezde su stranci iako imaju dvojno ili cak trojno drzavljanstvo,a igraci partizana nisu stranci iako je isti slucaj sa drzavljanstvom?
sto se tice ovog na kraju utakmice,u skoli se uci perpetuum mobile prve i druge vrste,aovo veceras je treca vrsta.uz belosevica falio jos kum milija da cirkus bude potpun.

petarczv

pre 5 godina

Što se tiče igre samog Partizana, ovaj talijan je izvukao maximum i to je to.A sudijska odluka je smijelo dosudjena i ako sam Grobar.
(Rade, 05. januar 2019 23:02)

Ako je ovo maksimum onda svi ovi igraci treba da okace patike o klin i da batale kosarku

karudijan

pre 5 godina

Ni sekunda nije sto je nekada bila. Danas za 1 sekundu u kosarci mozes da primis loptu, krenes na ulaz, budes fauliran, a posle promasenog bacanja da das kos iz odbitka.

Kontraš

pre 5 godina

raja.Cedevita ide Buducnosti, Igokei, Krki,Olimpiji,a dolaze joj Cibona Zvezda Fmp i Cibona.Mogu oni tu da izgube 3 utakmice.Buducnost uz poraz od partizana ima jos dve teske utakmice. Bice tu jako interesantno.Partizan ako se neoklizne protiv Zadra i Cibone, protiv Mege,Buducnosti i Zvezde resava plasman,dal ce biti 2 ili 3 na kraju.
(bizmark, 05. januar 2019 21:47) Ti posle vecerasnjeg izdanja ocekujes borbu za 2-3 mesto? Daj reci na cemu si, mnogo jako nesto?

MeUl

pre 5 godina

Brukaaaaaaa!
Namjerna Micovica pri rez 62:66 (moguce da uopste nije bio faul) pa tek nepostojeci faul Drenovca 1sek prije kraja su pokazatelji da suci su odlucili utakmicu.
Cemu to?
Steta za ABA ligu...

alba greaca

pre 5 godina

Nekome su navijaci 6. igrac, a nekome sudije!

Da ih nema ili da sude kako bi trebalo, "institucija" bi i dalje bila na inpozantnom broju titula pre pocetka 90-ih - cele 4 ako neko slucajno ne zna - kada su patentirali i do perfekcije doveli zonu 8 na 5!

BigBoca

pre 5 godina

To je svako realan zapazio. Plus, kod drugog bacanja Renfroa na 0.4 do kraja, lopta udara u obruč, a sat se pušta tek sa 1-2 desetinke zakašnjenja.
(ferdinand, 05. januar 2019 21:11)

Sat se pušta kada igrač dodirne loptu neznalice...
(Nenad, 5. januar 2019 21:23)

Hhahahahah, moraš ih razumeti. Od skoro prate košarku :)

afrogipsy

pre 5 godina

Procitah takvu gomilu glupih komentara...
1. Naravno da je cist kos Lendejla na kraju, bilo je vise nego dovoljno vremena za odbojku .
2 . Naravno da je bio faul nad Rendfro-om , onako se ne igra odbrana kad je poslednji napad u pitanju .
3. Jeste se Belosevic proslavio u nekim finalima srpske lige , gurajuci Partizan iz sve snage, ali za ovo veceras , iskljucivi krivac je Pavicevic, sa onim tajm out-om na +7 , posle koga se Partizan vratio u utakmicu.
$. Najveca glupost koju sam procitao ovde je da Partizan nema para. Pa ljudi dovodite igrace iz ACB lige,( 2 ) imate Zagorca koji je biser, Markinkovica, Lendejla, Trinkijerija koje vrlo skup i odlican trener, koga biste vi , Durenta ? kawai Lenarda ? eno vam ga na izvolte , postaje slobodan agent na kraju godine...

anti šajberovac

pre 5 godina

Docice i taj dan pucice SNS i Partizan.
(Aleksandra, 05. januar 2019 22:45

ako te čuje "duh koji lebdi nad marakanom", neće ti biti dobro.

Džabe pokušavate da nas gurate u vaš SNS brlog FMPovci, zna se ovde ko za koga navija...

vlado

pre 5 godina

Belošević i mjerilac vremena na kraju utakmice, ali i nesportski faul sudjen Mijoviću posle gledanja snimka od strane Beloševića su dvije krupne situacije koje su uticale direktno na rezultat. Zdravo bio Beloševiću!

Kontraš

pre 5 godina

Rutinska pobede jedine institucije na ovim prostorima..A u Zelezniku tugica :)
(pop, 05. januar 2019 20:51 Vaša institucija je definitivno Belošević. Utisak dana, povratak Ilije Beloševića na velika vrata, kao nekad Partizan i Ilija, časovi ljubavi.

Ja

pre 5 godina

Svi moguci kontakti su aktivirani,sponzori,sudije,dovode se igraci kao na traci,daje se sve od sebe da ih na silu uguraju u top 4 ali tu ih cekamo mi..

Superbike

pre 5 godina

Pobedili partizan, jupiiii!
Ipak je ovo priznaćete, retkost!
Svakako navijam za vas i četvrto mesto!
Ko drugi da vas degažira iz playoff-a ako ne kaznena ekspedicija Crvena Zvezda!

Milos

pre 5 godina

terza 1, ko prica o izbacaju lopte? Inace, za tvoju infotmaciju kosarku pratim 25 godina. Ja pricam da za 0.9 sekundi igrac ne moze da primi loptu, krene u levi stranu i napravi dribling i jos da ostane 0.4 sekunde. Strah od cega? Pa Dr Tomic ce da vas pocisti sa terena a Dr Stratos ce da brise sa vama patos. Strah od ove raspale ekipe? Mora da se salis?

Rajko

pre 5 godina

Puknite od muke (sami će se prepoznati)! :D Ajmo crno-beli!
(SrbinsonKruso, 05. januar 2019 21:19)Dodjite ,dodjite na 4. mjesto..samo dodjite..

deki

pre 5 godina

Nije ovo morao Belosevic da odradi, Mega bi se sklonila sama od sebe a FMP bi morao, Apic bi bio povredjen a Jeremic ne bi da rizikuje karijeru,kao nedavno

Seneka

pre 5 godina

Jako, jako lose. Sa ovakvom igrom, KKP nema sta da trazi niti protiv Buducnosti, niti protiv Cedevite, a kamoli protiv Zvezde. Na koga god da nalete u playoffu bice oduvani glatko. Nadam se da realni navijaci KKP kapiraju da vam je ovo poklonjeno, i da ide u prilog tome da novac za trenera i poslednje pojacanje ipak mora malo da se opravda? Ja sam mislio da cete sa Trinkijerim igrati bolje, lepse, mozda atraktivnije. Sami procenite, ali realno, da li KKP igra i 10% bolje od kad je Canak otisao. Ali realno, ponavljam.

zoran ivkovic

pre 5 godina

partizan losš večeras ali u zadnja 3 minuta kod 7 razlike za mornar i lopte za mornar pojavljuje se čovek u narandzastom sa pištaljkom u ustima supersudija Beložević i pobedjuje partizan...

Orka

pre 5 godina

Iskreno Partizanovac sam, ali faul Drenovca na manje od 1 sekundu pre kraja da bi pobedili je dobro samo zbog stanja na tabeli.

Realno, mi smo ovu utakmicu izgubili.

Ja

pre 5 godina

Loše igramo,ne ide ovo na dobro. Pogurao nas je Belosevic veceras ali cemo zato biti na radaru sudija zbog ovog poklona kada nam bude više trebalo. Puno para malo muzike za sada.

terza1.

pre 5 godina

Znaci, na sekundu do kraja Renfro je primio loptu, napravi dribling, sudije su svirale nepostojeci faul i jos je Lendjl imao vremena za odbojku? Samo kad igra Partizan sekunda traje pola minuta.
(Milos, 5. januar 2019 20:56)
To što košarku pratiš od kada je doktor preuzeo CZ, nije dovoljno da bi ovde pisao kompleksaške komentare. Poznato je da je za šut dovoljno 0,3s, a za šut iz odbojke samo 0,1s. Naravno da to možeš da vidiš uglavnom na utakmicama Partizana. Kada se na sve doda i faktor straha, nije čudno što imaš osećaj da ta sekunda traje kao večnost.

@GIHT

pre 5 godina

Sudije su svirali nepostojeci faul i namestili pobedu partozanu.Sramota! Oduzeli su cistu pobedu Mornaru.Dokle ce partizan sudije ,nazalos ,pomagati partizanu?

j

pre 5 godina

Koji milioni za strane igrace?Alooo.Dovedeni koledz igraci prva profi sezona i Nikolic koji ima i Srpski pasoz.Jedino je Renfro igrao u Evropi i evrokupovima,i Si,ali on je tu od prosle godine.Pa Gos je bukvalno za dzabe igrao i prodat za 100.000
A kako je bese nestao dug Zvezde preko noci?A da,magicnim stapicem..

NoName

pre 5 godina

Nije ovo morao Belosevic da odradi, Mega bi se sklonila sama od sebe a FMP bi morao, Apic bi bio povredjen a Jeremic ne bi da rizikuje karijeru,kao nedavno
(deki, 05. januar 2019 21:26)

Ne razumeš. Nije ovo urađeno zbog Mege ili FMP-a. Oni nemaju interes da budu četvrti. Mornar je, druže, bio pretnja. I večeras je eliminisan.

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Blue Moon: a kad vas otrese ta nepostojeća Crvena Zvezda, ko vas onda otresao FMP ili neko treći?! PS. manji je blam kad vas otrese Zvezda nego FMP, a ti kako voliš! :-))

Ris

pre 5 godina

Tajm aut je bio na nesto preko sekunde do kraja. Kako je onda Renfo primio loptu, cimao desno pa driblao u levi, pa sviran faul i jos ostalo 4 desetinke? I jos sat ne krece na vreme. Neko je lepo primeto, Belosevic se izvinjava kada bas mora da svira neku licnu igracima Partizana.

Aaa

pre 5 godina

Vreme krece kad udari u obruc a ne kada igrac ima kontakt sa loptom posle slobodnog, mora da se otima i protiv Mornara..na sta se bacaju pare gradjana Srbije..

Seneka

pre 5 godina

Ali poslednji faul... Pa takav poklon ni ovi sa klupe Partizana ne bi dosudili. Jeste bio mali kontakt, ali u takvoj situaciji sa 1 sekundom do kraja utakmice, gde bacanja uticu na krajnji rezultat, to se prosto ne sudi. Ovakve situacije, kao i one iz finala prosle godine, bacaju veliku mrlju na ABA ligu. Niko ne treba da se gura uz pomoc sudija kako bi opravdao velika ulaganja, i osigurao playoff. Posebno ne protiv jako jako slabog Mornara. S druge strane, navijaci KKP verovatno posle ove pobede misle da zasluzuju EL odmah dogodine, ali avaj, to je za neke druge rubrike. Finale ABA ove godine Zvezda - Cedevita. Zvezda osvaja naravno.

slaviša šmigič

pre 5 godina

Sta ima ovde,da se diskutuje jednostavno sudija sudio ono što se nesudi gotovo nikad kad utakmica ulazi u poslednjih 20.sec.sudija uzeo pištaljku i odlucio,da partizan pobedi.kad nebi gledali onda bi moglo,da se laze ovako sve se videlo.

Ris

pre 5 godina

Nije izvodjen aut pa da se sat pusta po dodiru nekog igraca, nego slobodno bacanje. Toliko o poznavanju kosarke samoproglasenih institucionalista.

киза Д

pre 5 godina

Ради мира у кући,погледао сам завршницу. Време се после коша зауставља кад лопта прође кроз мрежицу(1,9).Код промашеног бацања не пушта се време од ударца у обруч већ кад играч додирне лопту.Обе реакције записничког стола су врхунске.Не знам какво је суђење било у току утакмице.Фаул Дреновца је чист ногама је покупио Ренфроа то је чак и у фудбалу фаул.

duh koji lebdi

pre 5 godina

Završnica ovg meča će ući u anale sudijskog beščašća. U nivou Drobnjakove trojke iz auta i onog sramnog finala kada je Kristijan Golubović sedeo pored terena. Bruka.
(Davor, 05. januar 2019 22:23)
A gol iz gol auta?

Objektivan fan

pre 5 godina

Vratio se Ilija na velika vrata...za ljude koji ne znaju pravila košarkaške igre vreme su pušta kada lopta dodirne obruč ( tek tada i igrači mogu da uđu u reket i prostor unutar 3 poena )sve pre toga je prestup a to znači da je kengur uspeo za 0,4 sekunde od odbitka lopte od obruč uspeo da zakorači u reket, skoči i iz odbojke postigne koš. Ko veruje u to veruje i u deda mraza...
(Don Nebojša, 5. januar 2019 22:17)

Ja ne znam koji ti sport pratis, ali sme da se udje u reket cim igrac koji izvodi slobodna bacanja ispusti loptu iz ruku.
Sto se tice vremena, ono stoji sve dok neko ne uhvati loptu/odigra iz odbojke.
Ako neko uhvati onda krece da se meri vreme 24 ili 14 sekundi ako napadaci uhvate, to naravno vazi ako ima dovoljno vremena.
Sto se tice poslednjeg napada kada je napravljen faul, bilo je 1.9 sekundi a na 1, tako da je bilo dovoljno vremena.
Makar pogledajte cinjenice ako hocete da diskutujete.
Kada vec toliko znate, kako to da niko ne spominje cist faul Lukovica nad Zagorcem u prethodnom napadu Mornara, kada su i okrenuli rezultat na 72:73?

Grobos

pre 5 godina

Dal je REALNO OVO?!?!Kako smo ovo dobili nemam pojma,ali njeno veličanstvo košarka!!!!Užasni smo što znači da možemo samo bolje...NAPRED PARTIZAN!!!
(gremlin, 05. januar 2019 20:49)

Pa ako si gledao vidio si da ste dobili zahvaljujuci sudijama, nema tu puno price, znanja ili neznanja.

Ja

pre 5 godina

Navijam za Zvezdu i ova pobeda je odlična za nas,prvo zato što ovaj raspad od Partizana pijanih milionera zelim u polufinalu,drugo zato što ih trenutno sudije guraju i to svi vide a to ne može da traje doveka,treće zato sto bi verovatno odmah sutra doveli još jednog igrača da su izgubili.

Salaso

pre 5 godina

Dule bi to ovako sa Vanjom rešio: sutra trening u 7 ujutru i kad posle treninga ubacis 10 trojki za redom onda možeš kući. Tako je Berta postao igrač, drugacije od Vanje neće biti nista!

Ivan

pre 5 godina

Podignute obe ruke u vis samo ispratio covek kretanje Renfora i ovi lopovi sude faul i daju pobedu partizanu. Klasican primer direktnog uticaja sudija na krajnji ishod meca.

kk sledeca sezona

pre 5 godina

Ovom pobedom Partizan je verovatno obezbedio cetvrto mesto, ali ovako losom igrom je dokazao da ce u plejofu biti lagano pociscen. Mornar u raspadu sistema i plus Vranjes nije igrao, a ni to nije dovoljno da pobede rutinski. Da se ne lazemo aba liga ne zasluzuje dva mesta u evroligi pa cak ni kad bi se evroliga prosirila. Partizan svake sezone sve gori i gori, ali dolaskom Ostoje malo su se medijski podigli i tako zavaravaju trag i daju laznu nadu svojim navijacima. Tim koji je vodio Pera Bozic je Golden Stejt za sadasnji tim

Sima

pre 5 godina

Auuu zapenio Zeleznik 1 sekunda, pa 1 sekunda...ako dobro vidite kao sto ne vidie na semaforu stoji 1,9 sekundi, samo grafika na TV-u to ispise kao 1sek, na 0.9 na tv-u stoji 0 sek.

Admiral

pre 5 godina

@ (alba greaca, 06. januar 2019 00:34)

Statisticar, tvoja Zvezda nije osvojila nijednu titulu u periodu od '72 do ' 92 god (20 godina) i u periodu od '98 do ' 14 (16 godina)! Smesno je pominjati titule sa sljake u totalnom amaterizmu u ratom razrusenoj Jugi. U periodu tog JUL-a koji spominjes osvojili ste par titula tako da je za vas taj period odlican! Naravno sada je era najveceg navijaca Zvezde vaseg vodje i tu krece vasa nezadrziva serija, sve posteno zar ne??

Cubaka

pre 5 godina

Vi sto racunate strance, racunajte i strance iz FMP-a kojih ima 5, uz Zvezdinih 6 to je 11.Placa ih jedan klub, zato sto jedan tim i prihoduje ako se neki od njih proda, kao sto je bio slucaj sa prelaskom Boldena u Makabi za 650.000.
(PredragDrobnjak, 5. januar 2019 19:25)

A koliko stranaca ima vas A tim, Igokea, jel' se oni racunaju u vasim "grobarskim" glavama.

petarczv

pre 5 godina

Samo paritizanu sekund traje 3 sekunde. Na sekund do kraja renfro prima loptu pravi dribling nakon tog driblinga se svira faul i nekim cudom ostaje jos 0.4sec do kraja hahahahahahaha mornar treba da istupi iz lige ovo je bolesno cemu smo prisustvovali... Zalosno mora da se opravda trener od 800 hiljada koji je losiji od ovog pretgodnog koji je primao 8x manje

Pozz

pre 5 godina

Pricam direktno iz kosarkaskog ugla, nebitno za koga navijam, ali bude li mi jos neko rekao da je ovaj Pavicevic dobar trener majke mi necu progovoriti sa tom osobom do kraja zivota. Direktan krivac za ovo je on, i samo jos jedan dokaz koliko neznalica radi u ovoj aba ligi. Zaista smesno. A odmah posle smesnih trenera idu smesne sudije, pa vi posle podizite aba ligu u nebesa.

nesa

pre 5 godina

Sad svi napolje na celu sa "strucnim stabom"da ociste sneg oko Pionira,bar dnevnicu da zarade,posto za ovo kosarke sto su prikazali platu zasluzili nisu.

crni

pre 5 godina

Blue Moon: a kad vas otrese ta nepostojeća Crvena Zvezda, ko vas onda otresao FMP ili neko treći?! PS. manji je blam kad vas otrese Zvezda nego FMP, a ti kako voliš! :-))
(SAŠA FRANKFURT, 05. januar 2019 23:01)
Polako sa to otresanje Panteru !!!!

Realno

pre 5 godina

Tacno sam znao i napisao u tajm autu,da ce sudije izmisliti faul za partizan na sekund pre kraja i tako je bilo.SRAMOTA,potpuno nesazluzen poraz Mornara u reziji sudija.Tako su izmislili i nameran faul malo pre kraja,da potpuno vrate partizan u igri a za ovo sam bio ubedjen na kraju.

santa justa

pre 5 godina

Buducnost ima Javora i Pukla,Partizan Belosevica... A fmpzc sve ostale :-)
(MarcoPolo, 05. januar 2019 21:51)
14 14 0 ! Sve po jednom a neke i dva puta. Ne brini, bice red i na vas :)

Ja

pre 5 godina

Sto je neko grdno prevario Marinkovica i Zagorca da zbaju igrati basket, ocaj... Pecarski kao da je rezerva Divcu i Radji, pa ne moze ni sekunde da dobije...

DrBoca

pre 5 godina

Kad je tesko Belosevic! Al super samo da vi budete 4-ti pa da vas vratimo na fabricko podesavanje!
(Pantic, 5. januar 2019 20:50)

Vama stalno neka fabrika u glavi :)
I SAMO PARTIZAAAAAN!

Del Piero#10

pre 5 godina

Žao mi je što ovo kažem, ali ekipa koja ovako igra ne zaslužuje plasman na F4. Kako god da se ova utakmica završi, tim koji hoće da igra polufinale ovakvu bednu partiju ne sme da dopusti sebi.

Šruder protiv Šredera

pre 5 godina

To  je svako realan zapazio. Plus, kod drugog bacanja Renfroa na 0.4 do kraja, lopta udara u obruč, a sat se pušta tek sa 1-2 desetinke zakašnjenja.
(ferdinand, 05. januar 2019 21:11)

Pa ovde ljudi komentarišu, a ne znaju ni kada se sat pušta...

Admiral

pre 5 godina

Ako uprava nakon ove utakmice ne najuri pod hitno Marinkovica i Zagorca zelim im da ispadnu u aba 2!! Ta dvojica su tolike stetocine da nemam reci, ej bre bek suter bez ijednog pogodjenog suta, bruka! Zagorac kao amater, gubi lopte, promasuje zicere, pravi faulove u napadu, kao neko dete, uzasni su!

veliki strumf

pre 5 godina

Ovoliku srecu moze imati samo Partizan i nijedan klub na kugli zemaljskoj. Pripomogose i sudije - mislim faul na 0,4 sekunde... Sta reci... Mornar se i samounistio posle velikih +7 na 3 minuta do kraja i napadom. Iskreno se nadam da cete biti 4. na kraju - pa razmontiracemo vas u polufinalu, vi ste daleko najlaksi protivnik od svih. Milioni su se slili u tim, ali dzaba kad ste najobicniji nemaci pojma.

dd

pre 5 godina

@downtown
Znači, "neki" inteuktalac sa pretplatnom kartom iz lože iza klupe gostujuće ekipe pogodi gostujućeg igrača i ne bude kažnjen? I posle bude nagrađen da utakmicu, za koju je klub "kažnjen", odgleda uživo u dvorani. Jer, pobogu, on ima pretplatnu kartu, a onaj gologuzan sa tribine,koji takođe ima sezonsku, ne može. I uz to, najverovatnije, nije kriv za to pogađanje, jer je njegov položaj, u odnosu na klupu, previše udaljen. A sudije su ispraznile baš tu ložu na koju su danas pušteni navijači sa sezonskim. Vaš klub je pokazao da postoje navijači sa sezonskim kartama prvog i drugog reda.

kima

pre 5 godina

Zna da se na sekundu ne pravi faul u ovakvim slucajevima, vec se igracu smeta i sklanja. Sanse da se postigne kos u takvom slucaju su manje nego sa linije bacanja. Ako ovom momku iz Mornara neko nije saopstio da Partizan mora da dobije da se ne bi obrukao, jer su toliki novci dati u poslednjih mesec da se toliko ne daje za sezonu, ja ne znam

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Nije izvodjen aut pa da se sat pusta po dodiru nekog igraca, nego slobodno bacanje. Toliko o poznavanju kosarke samoproglasenih institucionalista.
(Ris, 5. januar 2019 21:44)

Boze, kakve gluposti covek moze ovde da procita. Ciji napad pocinje kad se promasi slobodno bacanje a lopta jos nije u posedu ni jednog tima? Hajde razmisli malo.

krtac

pre 5 godina

Izvuče vas stari drugar Ilija.
Ovaj faul se svira dva puta u 100 ovakvih situacija.
Samo kod njega za 1,9 sekundi može stati scenario Remfro prima loptu+Dribling+Faul+Šut na kraju

Ivannyc

pre 5 godina

Sta je sa sudjenjem moralisti???? Boze boze ,pa nema potrebe da objasnjavate kako ste uzimali titule dok ste bili najjaci kad sada ovako radite,gori od Juventusa u Italiji!

mora se u 4

pre 5 godina

Bilo je 0,9 sekundi do kraja, cim je Renfro spustio loptu na parket vec je isteklo vreme tako da faul i da je bio vreme je isteklo. Jos jace je da su ostale jos 0.4 sekunde, kakva sprdnja sa merac ima
vremena.

xxx

pre 5 godina

j, ne preko noci vec za 4 godine sa potpisanim UPPR-om. Preko noci je jedino nestao dug Partizana od 4 miliona eur kod Marfin Banke bez da ste ista potpisali.
(Milos, 05. januar 2019 21:44). Pa kako ste onda doveli skupe igrače i Pešića za trenera ???

Autolakirer

pre 5 godina

Ovakve kazne nemaju smisla.Ili svi u salu ili niko.Ovako barem 1/4 dvorane puna.Sza znaci ako platis one skuplje karte mozes da gleda.Znaci poruka za ubuduce.Pravi haos na tribinama, gadja protivnicke igrace i kaznice te sa 50 hiljada dinara i prazo 3/4 dvorane

Bojan

pre 5 godina

Gledam Belosevica kako sudi celo vece, igraci Partizana kao da su mu drugari iz odeljenja, kao da mu neprijatno kad dosudi nesto protiv. Samo sto se ne izvini.

Sasa

pre 5 godina

Kakva kradja 0.4 sekunde do kraja.Ubise onog mucenog Lukovica,a sta covek svira na kraju....Neverovatno-a raduju se kao da su dobili Fener il Gsw.

Nebojsa

pre 5 godina

Nije sudija resio utakmicu vec trener Mornara, koji bez razloga na sedam razlike trazi tajmaut u trenutku kad Partizan nista nije mogao da ubaci.
On je tim tajmautom smirio igrace Partizana i vratio ih u mec .

Šruder protiv Šredera

pre 5 godina

Sudije danas osakatile Partizan. Kakav faul Lukovića nad Zagorcem nije sviran u poslednjem napadu Mornara je sramota.

A ovi sa komentarima "takav faul se ne svira u poslednjoj sekundi" su mi tek hit. Pošto je poslednja sekunda onda valjda smeš da radiš šta hoćeš, je l' tako?

MT Vračar

pre 5 godina

Sad će zvezdaši da govore da nije bio faul :-)
(zoran, 5. januar 2019 20:56)

Heh, ne da će da govore, nego evo ih već 200+ komentara, svi na isti kalup... ovde se botuje gore nego na političkim vestima, valjda uigrana ista ekipa, šta ga znam. Ne bune se ni igrači ni klupa Mornara, gledam konferenciju za štampu, trener Mornara lepo kaže "napravili smo dve očajne greške u odbrani na samom kraju, prvo faul pa onda dopustili skok Lendejlu", samo Panteri kukaju :) priceless!

marko992

pre 5 godina

Da li je moguce da jos uvek traju prepucavanja u stilu "kome je vise para oprosteno".Niko ne priznaje svoje "normalno" poslovanje.Zvezdasima je odbrana UPR bez obzira sto je vec u prvoj sezoni,kada tek izlazi iz totalnog ambisa,napravila tim koji je vrlo lako mogao biti i prvak.Partizanovcima je oprastanje duga Marfin banke i ovogodisnje poslovanje takodje sasvim normalno.Zajednicko nam je koriscenje drzavnih para.Ne razumem sta tu neko hoce da objasnjava,kao nismo isti.Nismo isti samo trenutno u datoj sezoni,osvrnemo se na protekle godine i vidimo da se sve ponavlja,kolo srece se okrece.

Zvezdas

pre 5 godina

Da vodis 10 razlike i da izgubis mec pa to ni neznalice Alimpije i Tomic ne bi uspele da urade. Ali ne krivim Trinkijerija, nije on kriv sto ima lose igrace, a bolje i ne moze da dovede jer nemamo Idea za sponzora kao neki. Sa jacim sponzorom Partizan bi dominirao Aba ligom, ovaj Mornar bi bio ispracen sa 40 razlike.
(Djoka Lendejl, 05. januar 2019 

Tomic je za ovog vaseg Greg Popvic.Pokazao i dokazao

slobos sa rodosa

pre 5 godina

Partizan ako se neoklizne protiv Zadra i Cibone, protiv Mege,Buducnosti i Zvezde resava plasman,dal ce biti 2 ili 3 na kraju.
(bizmark, 5. januar 2019 21:47)
od pomenutih utakmica samo mu je sigurna pobeda protiv mege koja više i nema ambicije.ovo su mu 4 poraza u najavi,ali je pitanje hoće li mu 4.mesto biti ugroženo pošto cibona ima 2 pobede manje,a u sledećem kolu igra sa cedevitom.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

(Admiral, 6. januar 2019 08:35)


samo okoreli provincijalac, pri čemu ne mislim na mesto življenja već na stanje duha, može pežorativno govoriti o kalemegdanskoj šljaci koja je oduvek bila simbol urbanog.
no, takva vrsta razmišljanja i pristaje navijaču malog kluba pristiglog u beograd...

xy

pre 5 godina

Volim da gledam aba ligu i uvek mi je zanimljivo, ali ova utakmica....katastrofa. Partizan vodi zato sto je Mornar u debelom raspadu. Kakvi su ono napadi ja ne verujem. Rebic najgori

Vetar u ledja...

pre 5 godina

@xxx
Sut moze i za 0.3s i to je prakticno odbojka, odnosno samo izbacaj ali prijem, dribling i sut nikako za 1s ali dobro, to je jos i najmanji problem....

Miki

pre 5 godina

1. Marinkovic je trebao biti oteran odavno
2. Zagorac nije igrac za partizana,nije ti ovo mega
3. Lendejl I gagic mogu biti samo zamene za neku ozbiljnu peticu
4. Stefan jankovic nije igrac za partizan,uzas
5. Pejdz nije igrac za partizana
6. Renfro odlican,moze se planirati sa njim sledeca sezona
7. Nikolic moze biti zamena,ali tanak igrac
8. Gegic nije za partizan,drugi vrabac
9. Novica da izgura jos ovu sezonu I zahvaliti mu se
10.pecarski treba da igra ove sezone vise,I da se proceni koliko napreduje,da li ce biti vrhunski ili prosecan
11.nikola jankovic rano za komentar,juce bio pogubljen
12.si nije igrac za partizan.
Bolje je dovesti tri igraca koja prave razliku I igrati sa klincima,nego imati toliko polu igraca.skauting partizana OTKAZ MOMENTALNI

xxx

pre 5 godina

Ni sekunda nije sto je nekada bila. Danas za 1 sekundu u kosarci mozes da primis loptu, krenes na ulaz, budes fauliran, a posle promasenog bacanja da das kos iz odbitka.
(karudijan, 05. januar 2019 21:27). Kecman je uputio šut za pobedu na 0.7 2010-e. Znači manje od sekunde. Vidiš da može panteru...

deki

pre 5 godina

Samorealno 20:57@ Pozdrav za prelepi Split, razlog sto je Zvezda druga galaksija kako s pravom kazes je sto ima sve ono o cemu je Milojko Pantic, poznati sportski novinar pricao kada je velicao vasu reprezentaciju a to je SVETO TROJSTVO. Zvezda ima predsednika koji kosarku ima u malom prstu, ima odlicnog trenera kome je ovo prvi posao ali koji je zanat pekao kod najboljih i ima igrace, odlicno selektirane gde svaku utakmicu trener ima "slatke muke " jer mora trojicu da posalje u publiku

Marko

pre 5 godina

Kakva je ovo sramota za klub ovakvog renomea gde sudija 0.4 sekunde do kraja sudi faul za 2 bacanja protiv jednog Mornara iz Bara. Plus kod odbitka kod promasenog drugog bacanja vreme stoji. I onda se vi moji grobari pitate sto vam se ovo desava. 6godina bez ikakvog trofeja, pardon ima jedan KRK.

c7-5

pre 5 godina

(Pr, 5. januar 2019 22:13) # Link komentara
Preporučujem (+27)Ne preporučujem (-29)
Лопта удара у обруч време стоји?
(пари сен жермен, 05. januar 2019 21:50

Naravno da stoji neznalice, vreme ide kad igrac pipne loptu. Panteri i košarka heheh
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Salaso, 5. januar 2019 22:09


Normalno. Vreme tece kada igrac pipne loptu. Pa da li ste gledali neku NBA utakmicu? Igrac ide za ploptom koja puzi po parketu i kada dodje do skoro blizu polovine terena , uzima je u ruke i krece vreme? To cesto rade plej igraci kada nema protivnickih igraca na svojoj polovini. Ali je poenta da kada igrac loptu uzme u ruku, tada krece vreme.

ooo

pre 5 godina

Na utakmici srpskog i crnogorskog tima sva trojica sudija iz Srbije? Alal vera. Zamišljam samo obrnutu situaciju, bilo bi dosad već 244 komentara.

Objektivno

pre 5 godina

Da je Vranjes u timu,Mornar bi to lagano dobio,ovako nema sta da trazi jer ovi crnci nemaju pojma,lopte im ispadaju iz ruke i mase zicere iz neposredne blizine kosa.

nick

pre 5 godina

Utakmicu presudio potez za gubitak trenerske licence Pavićevića na +7 tajmaut sečeš svoju ekipu u naletu.Nisam od onih što smatram stručnjakom i razumem se bolje od trenera, ali ovo je nešto najlogičnije i najosnovnije medju tim nepisanim pravilima.Neka se protivnik i konsoliduje i prekine seriju sam od sebe ili neka on traži tajm aut.A akcija na tajm autu da Voler divlja do kraja utakmice je kao da oni gube 7 pa mora neko da preuzme da se proba i stigne...

deki

pre 5 godina

Samo jedna stvar mi nije jasna, u redu, dobili ste na navlacenje Belosevica, zasto ste toliko zapeli da na silu budete cetvrti, nema Boga na zemlji da nam naredi da vas pustimo,cak i da osvojimo EK. Idete direktno na Zvezdu, valjda ste toliko pametni da shvatite sta vas ceka, bicete ponizeni .I veceras bi bili da ovi u zadnja tri minuta nisu uzimali nerezonske suteve, i Micovic i onaj Waller koji je opet pogadjao

crni_redstar

pre 5 godina

docice partizan na poziciju 4, zatim finale sa buducnoscu i povrtak trofeja na mali kalemegdan...nema lepsih rivala za tako nesto.

marko992

pre 5 godina

alba greaca,neverovatno sta si napisao.Internet postoji ,lepo posto si klinac(ne daj boze da gresim),proveri koja su to imena igrala u dresu Partizana.Sramota da ovakav komentar ikada dobije i jedan plus.

vreme

pre 5 godina

Bilo je 0,9 sekundi do kraja, cim je Renfro spustio loptu na parket vec je isteklo vreme tako da faul i da je bio vreme je isteklo. Jos jace je da su ostale jos 0.4 sekunde, kakva sprdnja sa merac ima 
vremena.
(mora se u 4, 05. januar 2019 21:18)

Bilo je 1,9 sekundi do kraja. Gledajte semafor, a ne grafiku na TV-u. Vreme na grafici nikad nije precizno.

Nenad

pre 5 godina

To je svako realan zapazio. Plus, kod drugog bacanja Renfroa na 0.4 do kraja, lopta udara u obruč, a sat se pušta tek sa 1-2 desetinke zakašnjenja.
(ferdinand, 05. januar 2019 21:11)
Sat se pušta kada igrač dodirne loptu neznalice...

Pobeda

pre 5 godina

Pobedi se ne gleda u zube, ali šta se ovo dešava sa Partizanom, ima li kraja lutanju...da li će Zagorac ikada povesti loptu bez nepotrebne finte desnom rukom koju već i klinci znaju...

Loznicanin

pre 5 godina

Ne zna se sta je gore. Los Partizan ili ocajan Mornar. Drenovac jako naivno pravi faul. Nije mi jasno kako za jednu sekundu moze posle dosudjenog faula da se i kos da,ali dobro. Sad da vidimo kako ce Tegi da komentarise proteste Pavicevica. Partizan ce biti cetvrti,ali igrom to zaista ne zasluzuje. Mega veceras gubi. Zvezda ovo metlom cisti u plej ofu!

nz

pre 5 godina

Lendejla da nije ne znam šta bi radili, uzima lopte u napadu, pogađa kada je važno, borac. Vanja, Zagor i Pejdž pogubljeni, samo divljaju. I hvala Beloševiću što nas je pogurao.

ccc?

pre 5 godina

Znaci, sekundu pred kraj, ne suditi faul jer ce slobodna bacanja odluciti pobednika? A to sto nece biti dosudjen faul, to ne odlucuje ko je pobednik a ko porazen? Ovde je jedini krivac TRENER Mornara a ne Belosevic koji je sudio ispravan faul. Mornar ima 7 kosa prednosti i on uzima tajm aut? Od tog trenutka Mornar nije postigao ni jedan kos! Kos iz odbojke je potpuno regularan jer je postignut pre isteka vremena. To sto Partizan igra ocajno..to je druga prica ali pojedinim igracima nije mesto ne u timu, u klubu. A svi znamo ko su ti igraci. Ali to je stvarnost. Ono sto ja znam, Partizan bolje igrace ne moze da dovede jer za to nema para i tu je kraj price. A ko ima para , to svi znamo mada se ovde stalno lepe etikete kako Partizan ima para? Klub koji je duzan 3,5 mil eu ima para?? Pa ima za ove polutane od igraca, za to ima.

LVG

pre 5 godina

Igra nam ne lici ni na sta.
Trinkijeri ima Renfroa, Jankovica, oporavljenog Velickovica i nista ne igramo bolje.
Protok lopte 0, ledjima ne igramo skoro nikako.
Nemamo igraca koji ce konstatno da ide na ulaz i tako siri igru.
Pick and roll ne postoji.

anti šajberovac

pre 5 godina

Belosevic na misice...
(Toto-ko-tunjo, 05. januar 2019 20:55)

posebno kad ne sudi Lukoviću faul iz bloka na Zagorcu u zadnjem napadu

Aragorn

pre 5 godina

Joj bože sad kako čitam komentare pantera, još mi draže, pa oni ne shvataju koliko nam sa svojim plakanjem ulepšaju svaku vest. A sad ozbiljno odigraš više nego očajno i dobiješ, odlika velikih timova... ovako se gradi karakter... Vanja i Nikolić da ne spavaju već direkt na trening pa onda jutarnji, pa opet onaj regularni. Rade se pogubio otkad ga je Gagić povredio, čekamo ga mesec dana da bar vidimo naznake uopšte neke forme kod njega, kontraritam potpuni. Renfro klasa. Ali Gagić lik pokrenuo ekipu svojom energijom, svaka mu čast.

mr čović i dr terzić

pre 5 godina

Faul nad Renfroom u poslednnjoj sekundi je bio očigledan. Samo neko ko je žestoko ostrašćen može da tvrdi suprotno.

Što se tiče Partizanove igre, katastrofa. Fali tu što šta do kvalitetne košarke. Nimalo loša ekipa, ali ne pruža ni 50 % od svojih mogućnosti. Zašto je to tako, ne bih.

Z-nk

pre 5 godina

Moze li neko da mi objasni ko su gledaoci prisutni u dvorani,posto je Partizan kaznjen?Zanimljivo mi je ovo prozivanje Rebica,posto "huligani" nijesu u sali onda je neko od intelektualaca!

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Moze li neko da mi objasni ko su gledaoci prisutni u dvorani,posto je Partizan kaznjen?Zanimljivo mi je ovo prozivanje Rebica,posto "huligani" nijesu u sali onda je neko od intelektualaca!
(Z-nk, 05. januar 2019 20:21)

Ma to ti se samo cini. Tresromantizam. Ostojina opozicija. Revolucionari.

petarczv

pre 5 godina

Hahahahahahahahahahahahahahahahahhaha trinkijerevi momci hahahahahaja pa za ovog je canak greg popovic licno. Jos canak nije imao ova pojacanja iz spanske lige... Buducnost broj dva

ferdinand

pre 5 godina

Znaci, na sekundu do kraja Renfro je primio loptu, napravi dribling, sudije su svirale nepostojeci faul i jos je Lendjl imao vremena za odbojku? Samo kad igra Partizan sekunda traje pola minuta.
(Milos, 05. januar 2019 20:56)

To je svako realan zapazio. Plus, kod drugog bacanja Renfroa na 0.4 do kraja, lopta udara u obruč, a sat se pušta tek sa 1-2 desetinke zakašnjenja.

Smeh

pre 5 godina

Ne zna se ko je gori, da li simpatizeri Partizana ili Zvezde. Simpatizeri Partizana prozivaju kako njihove komšije treba da plaču, kako ih pogodila ova pobeda Partizana?? A Zvezda ubedljivi prva, gazi koga stigne i Partizan ih dobije jednom ili dva puta u sezoni. Nigde logike za bilo kakvo prozivanje. A sa druge strane kuknjava zbog faulova, sudjenja na jednoj nebitnoj utakmici. Pogotovo ne za ekipu koja se sprda sa ostatkom lige. Ne zna se ko ima manje mozga, ili ga slabije koristi u ovim prepucavanjima. A što se tiče utakmice, pa nadam se da mladji nisu gledali inače nikada neće zavoleti i početi da treniraju košarku.

Milos

pre 5 godina

j, ne preko noci vec za 4 godine sa potpisanim UPPR-om. Preko noci je jedino nestao dug Partizana od 4 miliona eur kod Marfin Banke bez da ste ista potpisali.

inspektor Nagib

pre 5 godina

Ponavljam da vodimo 20 razlike kad su igri Pejdz i Nikolic to se istopi.Ja ne mogu da verujem da Nikolic toliko nema talenta.Stranac se uzima da podigne kvalitet u odnosu na domace igrace,a mi smo u Pejdzu dobili veliko nista.Ni odbrane ni kontrole napada ni suta.Najgori stranac u Aba ligi ubedljivo.A Vanju nek bude sramota za utakmicu sinoc,kupi prnje i odlazi lazni talentu.

veliki strumf

pre 5 godina

Veze vi nemate. Mozete da dovedete jos 10 pojacanja - pa vi se mucite sa Mornarom koji igra bez najboljeg strelca, i to kuci. Opravio vas Trinki, svaka mu cast!

Baš realan

pre 5 godina

Ušao mu je u liniju kretanja a nisu mu bile obe noge na zemlji već se kretao bočno. (Života, 6. januar 2019 00:03)

Sve se bojim da bi u istoj situaciji (na -1 i 1 sekundu do kraja) sudija svirao faul za Mornar protiv partizana.

nemaveceg

pre 5 godina

Trinki ce da pokaze Mornaru da nije isto kao kad te trenira Canak ili Muta!!
(Grobar, 05. januar 2019 19:13)

Tako je i kad igrate prijateljsku utakmicu bez najboljeg igraca Mornara....

Trust the process

pre 5 godina

Slusaj pantere nepostojeca nesportska Mijovica udara Gagica po ruci koji je sam ispred kosa tu je sve cisto, faul Drenovca isto cist kolenom udara Renfroa i ometa ga pri sutu ni tu nista nije sporno, nema potrebe za price o sudjenju kad je sve cisto, bolje da se prica o losoj partiji Partizana o ocajnom sutu za 3 poena izuzev Renfroa.

Del Piero#10

pre 5 godina

Kao što sam i rekao u prethodnom komentaru, ekipa koja pretenduje na plasman u polufinale ovakav pristup utakmici ne sme da dozvoli. Ovo je bilo katastrofalno! Odbrana još i nekako, ali koliko dekocentracije i glupih greški u napadu... Zaista nemam reči. Partizan je ovu utakmicu mogao i morao da reši pre početka 4/4. Na poluvreme smo trebali da ponesemo barem 15 poena prednosti, ali igrači su izgleda mislili da će Mornar sam sebe da pobedi ovde. Umalo nas je dobila ekipa koja je odigrala svega 5-6 minuta korektne košarke. Neka ozbiljnija ekipa bi pomela sa parketa i nas i Mornar sa onime što su oni večeras pokazali. Iako je Lendejl mečviner sa svojom sjajnom reakcijom, čovek koji je ovde najzaslužniji za pobedu je Aleks Renfro. Na - 7 preuzeo stvari u svoje ruke, vezao osam poena, pa onda na iskustvo iznudio kontakt za bacanja u poslednjoj sekundi. Čovek je suvo zlato ove ekipe i večeras je pokazao koliko će timu značiti njegovo iskustvo. Da nismo ovde dobili mogli bi da se pozdravimo za plej-ofom, a verujem da će za ovakvu predstavu Trinkijeri dobro da izriba ekipu. Ovo se ne sme ponavljati.

bizmark

pre 5 godina

Juras je mnogo gresio na obe strane. Nekim svojim odlukama je pomogao Mornaru da se vrati.Kod poslednje napada jasno moze da se vidi posle suta mornara da je ostalo 3.1 do kraja.Kad je renfo fauliran na semaforu je stajalo 00:00,a jasno se moze videti da je ostalo 0.7.Sto je dovoljno da se postigne kos. Sve cisto i prema pravilima. Nema nicega sporno.A i na snimku kada se zumira ovo sve moze da se vidi.

ccc

pre 5 godina

Znaci Partizan se muci i sa najslabijim ekipama, nikog lagano nisu dobili cele sezone, samo su Megu rutinirali (bas cudno). I da li bi neko mogao da mi objasni cemu ovo prepucavanje i 1000 komentara da li je bio faul ili ne? Pa i da je Partizan izgubio svejedno bi bio cetvrti na kraju jer ne postoji ekipa koja u ovom trenutku moze da bude cetvrta. Tegeltija u emisiji kaze da su i Mega i FMP u konkurenciji za cetvrto mesto hahaha alo covece Mega pustila Partizan, a FMP odmarao Apica protiv Partizana zato sto je iz vrha stigla direktiva da Partizan sto se srpskih klubova tice mora da bude drugi. A u fudbalu je situacija skroz suprotna, da mogu namestili bi da Partizan bude poslednji u ligi

xxx

pre 5 godina

Лопта удара у обруч време стоји?
(пари сен жермен, 05. januar 2019 21:50). Naravno, kad se izvode slobodna bacanja vreme stoji. Lopta se odbija od obruča i vreme počinje da teče. Kapiš ???

alba greaca

pre 5 godina

@alba greaca,neverovatno sta si napisao.Internet postoji ,lepo posto si klinac(ne daj boze da gresim),proveri koja su to imena igrala u dresu Partizana.Sramota da ovakav komentar ikada dobije i jedan plus.
(marko992, 5. januar 2019 23:46)

Ne, nisam klinac, ali ti verovatno jesi, a cudno je da kao takav ni internet ne znas da koristis.

Da ti ponovim, a ti kazi sta nije tacno:

Do 90-ih kk Partizan, koji je sam sebe proglasio institucijom, ima 4 (CE-TI-Ri) titule, a onda je krenula sprega JUL-a i zone 8 na 5, pa taj broj rapidno raste! Raste sve do momenta dok vam nije ugasena "najbolja" skola za mlade igrace, pa samim ti i mogucnost da budete iole ozbiljni cak i u srpskim okvirima, a o ABA ligi ne treba ni pricati!

Inace, od svih tih imena koje pominjes gotovo niko nije ponikao u Partizanu, u poslednjih 30 godina sem Berica apsolutno NIKO, a problem je sto ti svojatas sve one ucenjene u vreme ekspanzije kluba sa 4 titule za 40+ godina!

_S

pre 5 godina

Pogledajte na yt celu utakmicu. Najvecu gresku pravi Pavicevic sto trazi time out na +7, Trinki celicne zivce ima i cuva poslednji time out do kraja. Vreme je mereno tacno u mili sekundu. Sve je cisto ko suza. Bravo

Admiral

pre 5 godina

@ hronicar, 05. januar 2019 23:38)

Drize nemoj samo ti o pasosima igraca... Ako su se nekima delili pasosi kao cokoladice to su svakako igraci Zvezde i u fudbalu i u kosarci! Cim ima visak stranaca odmah pasos, najsveziji primer Enis, dosao iz Mege i posle par dana mu dali srpsko drzavljanstvo jer je bio prekobrojni stranac

Zvezdas

pre 5 godina

Na utakmici Partizana sve komentari sendvicara crveno belih. Hvala ti Boze sto sam Grobar.
(Beograd, 05. januar 2019 19:51)

Sto se nama zalis.Niko nije idealan a i priroda se po neki put poigra

Mrle

pre 5 godina

Faul jeste bio kao i pre toga Lukovica u napadu kad su dali za prednost. E sad sto je Zagorac upropastio svaku loptu sto je pipnuo i sto bek suter Vanja ne moze bunar da pogodi to je prica za sebe Nikolic muva bez glave promašio sport. Kako smo ovo pobedili to bog sveti zna ove sezone najgora utakmica igrači su nam ograničeni do bola.

Stratos ploditelj

pre 5 godina

Vec bio upisan poraz ali na srecu...jos dosta muke bice da partizan dodje do pozicije 4,izgubicu vise nerava od grobara do tog cilja koji ne moze nicim da se plati.

Qantas

pre 5 godina

Bitno je sto pre napraviti pristojnu prednost i polako utakmicu privesti kraju bez preteranog umaranja.
(bizmark, 5. januar 2019 19:45)
Ma daa, igraju mnogo bitnih meceva pa treba da se štede...ahahahahaha!!

Duck Dodgers

pre 5 godina

Велика неодговорност играча у последњој четвртини, утакмица сем птве четвртине за заборав... Психолошки најзначајнија победа досад. Никако нападом не можемо бити задовољни, одбрана врло добра до одлична... напад у другом полувремену на нивоу средњошкослске екипе. Ренфро класа. Опет ћу написати, овај тим не сме да потцени никога, и не сме унапред да уписује победе, а то су играчи учинили још једном ове сезоне. Не може се бацати лопта у руке противника у контри три на један, машити шест тројки кад си сам, губити преко двадесет пет лопти. Мучна итакмица којом смо некако пребродили овај очајан низ. Мислим да ће Си, Николић и Маринковић дефинитивно на рани тренинг сутра ујутру. А Јанковић Стефан од Дулета не би добио оволико стрпљење. Свака част Тринкијерију са ким он ради. Што кажу клинци породисмо.

PredragDrobnjak

pre 5 godina

Vi sto racunate strance, racunajte i strance iz FMP-a kojih ima 5, uz Zvezdinih 6 to je 11.Placa ih jedan klub, zato sto jedan tim i prihoduje ako se neki od njih proda, kao sto je bio slucaj sa prelaskom Boldena u Makabi za 650.000.

MaironDrake

pre 5 godina

Odgledao poslednjih 25 sekundi prvog poluvremena. To moze da se pokazuje deci koja treniraju kako ne treba da se igra kosarka :) Ljudi su spakovali 5 epskih gluposti za manje od pola minuta igre.

Djoka Lendejl

pre 5 godina

Da vodis 10 razlike i da izgubis mec pa to ni neznalice Alimpije i Tomic ne bi uspele da urade. Ali ne krivim Trinkijerija, nije on kriv sto ima lose igrace, a bolje i ne moze da dovede jer nemamo Idea za sponzora kao neki. Sa jacim sponzorom Partizan bi dominirao Aba ligom, ovaj Mornar bi bio ispracen sa 40 razlike.

xxx

pre 5 godina

Vreme krece kad udari u obruc a ne kada igrac ima kontakt sa loptom posle slobodnog, mora da se otima i protiv Mornara..na sta se bacaju pare gradjana Srbije..
(Aaa, 05. januar 2019 20:50). Vidi se da pratiš košarku od 2011.

vlado

pre 5 godina

Stvarno mi nisu jasni navijaci Partizana,umesto da su dobili 15 razlike ovaj raspali Mornar ,oni se raspravljaju da li je bio faul ili ne,i sto je najgore prete nama u polufinalu.Daj bože da potraju u toj svojoj iluziji ,za nase crveno bele nece biti problema.
(realni zvezdas, 05. januar 2019 23:31)

Raspali Mornar?! Raspala zvezda i partizan, što Mornar? Momci se borili kako su znali i umjeli i sad su oni raspali?!

gremlin

pre 5 godina

Dal je REALNO OVO?!?!Kako smo ovo dobili nemam pojma,ali njeno veličanstvo košarka!!!!Užasni smo što znači da možemo samo bolje...NAPRED PARTIZAN!!!

Uros

pre 5 godina

Meni nije vise jasno da svaki put kada se odlucuje utakmica VANJA MARINKOVIC JE SAM NA SUTU ALI DECKO NE MOZE DA DA KOS NEMA TEORIJE ! Zagorac bez volje a Nikolic decko se bori ali ide iz greske u gresku . Ostale Necu da kom mogao bih do sutra....

Ogi cg

pre 5 godina

Bravo za moje Crnogorce!!! Tako razbijaju Crnogorci,neka vam je za nauk!!! Partizan je zaista smijesna ekipa u koju je sasuto brdo para!!! A i navijaci su smijesni kao crtani

Jugram Haschwalth

pre 5 godina

A koliko stranaca ima vas A tim, Igokea, jel' se oni racunaju u vasim "grobarskim" glavama.
(Cubaka, 05. januar 2019 20:36)

Ne. Vrlo slab pokusaj spina.

ranko

pre 5 godina

Sramota.Celu utakmicu nas maltretira Juras,a onda nas Belosevic casti.Bio faul Drenovca ali da li bi to svirao u EL.Juras prerano poceo da se smeje u lice igracima i klupi Partizana.Ako je vec bio zrtva nasilja u Vrscu,onda valjda ne treba da sudi Partizanu.Ali kada sudije delegira vlasnik lige,sve moze.Van forme Si,Vanja,Zagorac,Nikolic.Malo je i Trinki dremnuo na klupi i eto nicim izazvane drame.Renfro pokazao zasto je bitno imati starca na pleju kada treba.Da je tu od pocetka sezone bar 2 pobede vise bi imali.Poraz veceras bi ih kao i lane kostao plasmana u 4,ali ovakvom igrom ni ova pobeda nista ne znaci.Trinki poceo da ih za svake 2 greske salje na klupu,a mozda neke zvezdice u svojim glavama nisu spremni na takav tretman.

veliki strumf

pre 5 godina

@hronicar Kum Milija sudio Megi i dobrano u produzetku pomogao Cedeviti da dobije, a samim tim i Partizanu da se dogega do plej ofa, gde će teško nastradati.

Admiral

pre 5 godina

Partizan ce verovatno dobiti ovo ali ono sto zabrinjava je uzasna igra. Kako vreme odmice umesto da budu uigraniji oni deluju rastimovano. Nema akcija, nema protoka lopte, slab skok u odbrani... Takodje je ocigledan pad nekih igraca, narocito Zagorca koji je neprimetan vec duze vreme, od dolaska Renfroa i Pejdz deluje jako bledo, kao da je nezadovoljan smanjenom minutazom, Nikolic vise nema onu agresivnost u odbrani kao na pocetku, Marinkovic standardno ocajan u sutu... Trinkija podrzavam ali iz kola u kolo ne vidim nikakav napredak, nadam se boljem ali sve je manje vremena

Del Piero#10

pre 5 godina

Ovo večeras je užas živi. Bilo koja ozbiljnija ekipa bi imala bar +10 protiv ovakvih nas. Strašno koliko igrači deluju bezvoljno, kilavo, dekocentrisano na terenu.

Mico

pre 5 godina

Nikakav napredak u igri Partizana..Bruka dali su igraci limitirani ili ...Sreca da je Mornar u raspadu i trebalo bi da Partizan ovo dobije na misice ali..

djorkaef

pre 5 godina

@petarczv Smiri se majstore, pozlice ti :) Ok, faul ne moras da priznas, ali kako ono razvaljivanje Zagorca od strane Lukovica pri zadnjem sutu Mornara nisi video?

Boki bxl

pre 5 godina

Canak je imao bolju odbranu od Mute, A Trinkijeri ima bolju odbranu od Canka, znaci odbrana ide na bolje.
Sto se napada tice, Muta je imao bolji napada od Canka, a Canak bolji od Trinkijera.
Nista spektakularno ne donosi Trinkijeri.Malo vise baronise kod novinara i to je to.
A prica, nije sastavio tim, ne pije vodu.Ti kao vrhunski trener(i vruhuski je placen), treba da budes bolji od bivseg trenera pa makar za 60%, medjutim on nije nista toliko bolji od Canka.
Kolo vode stranci, koji ne prave razliku. Pa bolje da se forsira Pecarski ili mali Trifa....Ali veceras dobija Partizan, Mornar se raspada polako ali sigurno.

Djoka Lendejl

pre 5 godina

Auuuuu, koliko ovi ne znaju nista... Cemu sva ta pojacanja? Bravo, Barani, kako god bilo!
(Toto-ko-tunjo, 05. januar 2019 20:40)

Kako cemu? Da bi ti kmecao i komentarima lecio frustracije. Nigde u tekstu nema ni reci o Zvezdi a panteri se javljaju, patologija i kompleksi su cudo.

Djoka Lendejl

pre 5 godina

Au ljudi, ima li nesto teze u ovom zivotu nego biti navijac partizana? Sta rade, gde ce, jel mogu da stanu?
(Igor Duljaj, 05. januar 2019 20:34)

Navijac Zvezde a stavi za nik ime ex igraca Partizana, imas 10 godina pa ne znas ko je Duljaj. Idi gledaj Fmp.

najbolji je opancarev lepak.

pre 5 godina

Mislim sta navijacima nije jasno?.Ovo nam uprava radi vec par godina.Dovedu neke poluigrace sa koledza i slabih ekipa pa onda stave nekog trenera koji nema pojma.E kasnije dovedu nekog trenera koji nesto i zna otpuste par krs igraca pa dovedu umesto njih iste takve slepce i mi ocekujemo nesto.Sve dok nebudemo u upravi imali ljude koji stvarno vole Partizan i znaju nesto o kosarci uvek ce biti isto.Mislim svi znamo ko je bog i batina u ovoj drzavi i koliko voli Partizan.

zemunski kej

pre 5 godina

Naravno da je bio faul, Renfro ga je navukao na kontakt ,zasto se ovaj iz Mornara zatrcao nejasno,Gledajte NBA najmanji kontakt telom ili rukom kod suta za tri se sankcionise, Partizan toliko nesiguran da je pitanje da li ce igrati plaj off ,Po kvalitetu su cetvrta ekipa jer je Mega prodala najboljeg igraca i verovatno odustala. Partizan ima previse igraca srednjeg kvaliteta,

njami

pre 5 godina

Hoces reci da su pustili na vreme sat po dodiru sa obručom!? Hoces reci da je taj dodir sa kolenom bez namere i ubacivanja svog tela Drenovca u putanju Renfroa faul!? E moj prijatelju, navijači Partizana =slepilo!

LVG

pre 5 godina

Svi vi koji ste se radovali prolazu u Evrokup evo vam posledice.
Posle T.Telekoma kiksnemo protiv Cedevite evo sad posle Ritasa patnja sa Mornarom.
Sta dobijamo od top16 evrokupa?
Umor!

room 1408

pre 5 godina

Ja bi ovog Trinkijerija oterao zbog upornog forsiranja ovog antitalenta Marinkovica...Letio bi on meni samo tako...Pa neka povede ga sa sobom!!!

lancecwcemi

pre 5 godina

Veoma je teško gledati Partizan, ima tu dosta igraca koji nemaju nikakvu konstantnost u igri, ili dobro odigraju ili uzasno bez sredine, a takvim igracima se treba zahvaliti na kraju sezone, da ne imenujem nikog ko prati Partizan ove sezone zna na koga mislim...

i svakim danom sve vise volim te..

pre 5 godina

Ahahahaha.. Aut Durenta ili faul nad Renfroom.. Mrtva trka... Nego sva sreca pa niti Hjuston na kraju nije ispastao niti ce Partizan na F4..

Никола Јокић

pre 5 godina

Тако је бре! Изгубих живаца али крај баш онако партизански у последњој секунди (Сале, Јапанац, Кецман) Ма лудииииилооооооооооо!

petarczv

pre 5 godina

I bolje sto su dali ovaj kos jer mornar bi se samo mucio jos 5min ko zna sta bi jos sve bilo a opet bi morali da odu iz pionira kao porazeni...

Admiral

pre 5 godina

@ Dan posle - Mornar uložio žalbu: Partizan imao, manje od 1,9 sekundi za napad - iz kojeg je dat pobjedonosni koš!
(Car Dušan, 06. januar 2019 07:48)

Mogu da se zale koliko hoce, na snimku se jasno vidi semafor na Partizanovoj tabli, nakon poslednjeg kosa Mornara i na njemu pise 1.9 sek, tako da neka okace macku o rep

SrbEUin

pre 5 godina

Код промашеног бацања не пушта се време од ударца у обруч већ кад играч додирне лопту.(киза Д, 6. januar 2019 08:14)

Znači ovako: lopta skakuće po obruču i padne na tlo. Niko je ne dira. Ona tu skakuće dok se ne umiri. Vreme stoji i mi čekamo evo već dva dana da se uključi sat i meč završi.

xy

pre 5 godina

Prosle sezone sam mislio da su rukovodstvo i trener Mornara jedni od najboljih u aba ligi ali ove sezone su napravili totalni cirkus od svog tima. Da li je moguce da su doveli Granta a mogli su da ga vide u Zadru gde je dobio otkaz da je smesan igrac. Konkretno na za ovu utakmicu, da li je moguce da je trener Mornara trazio timeout na 3 min do kraja kada je njegova ekipa imala maksimalnih +7 i bila u naletu a Trinijeri je imao samo jedan timeout i nije smeo da ga iskoristi tad

Aragorn

pre 5 godina

Tako je breeeee! Neka plaču navijači Mornara(FMP-a)? Nije lako navijačima Mornara ili Zadra ili beše FMP-a navijaju za sve klubove u ligi sem jednog, treba to sve odgledati, a sad za Megu da im ostane nada još koje kolo da neće igrati u PO protiv Partizana. Ali smešno mi je koliko su opterećeni nama.

bizmark

pre 5 godina

Kako stvari stoje Mega nemoze da dobije Cedevitu.To znaci da se Partizan izjednacuje sa Megom,na -1 od Buducnosti i -2 od Cedevite na 8 kola do kraja.Cedevita ide Buducnosti, Igokei, Krki,Olimpiji,a dolaze joj Cibona Zvezda Fmp i Cibona.Mogu oni tu da izgube 3 utakmice.Buducnost uz poraz od partizana ima jos dve teske utakmice. Bice tu jako interesantno.Partizan ako se neoklizne protiv Zadra i Cibone, protiv Mege,Buducnosti i Zvezde resava plasman,dal ce biti 2 ili 3 na kraju.

Ris

pre 5 godina

Gazda Dojkan@. Kazes da citas gluposti, a sam ih pises. Ajde razmisli opet, da li je isto pustiti vreme trajanja utakmice i vreme neke ekipe? Po tebi, ako se lopta odbije o obruc, pa je igraci nekoliko puta u skoku odbijaju, vreme ne tece jer se ne zna cija je lopta? Vreme tece, ne tece vreme za napad.

Avi

pre 5 godina

Jel to vas taj trener univerzuma,motivator i psiholog?..Zalepi dete na klupu posle nesporske.Sramota!!Peco dete, dodji ti kod cika Tome da vidis sta je pravi pedagog i strucnjak.

Dejan

pre 5 godina

Uzas jedan kako je vecina igraca Partizana operisana od odgovornosti. Kao da su NBA zvezde. Nista ne zameram Trinkijeriju jer je on ove igrace nasledio, nije selektovao ovu ekipu. Velika vecina ovih igraca kod Duleta Vujosevica nikad ne bi igrala, a ostali bi bili manji od makovog zrna.

LorD

pre 5 godina

Hahahahahha, imate ovo hahahahaha od starog Grobara.
Onomad napisah kako se ne sjecam sezone Partizana u kojoj nismo dobili utakmicu glatko sa 10-15-20 razlike, da sjednes, pogledas utakmicu i ne cimaš se da li ce je dobiti.
Mozes onda da zamislis koliko nemas igre, identitet.
Ovo je presmjesno!
Bruka!
Prosle sezone sa 2 igraca u napadu igrali smo duplo bolje.

Crnobelac

pre 5 godina

Vanju pod obavezno na kalenje u Dinamik."Veciti talenat". Zagorac ima problem s pouzdanjem, psiholoske prirode, a Pejdja staviti na tranfer listu.Nije plejmejker za Partizan.

Zorz Vea

pre 5 godina

Bog te mazo od ovoga moze da se rikne koliko mi "ne igramo" kosarku. Gledam ne verujem..pa ovaj tim nema ni sutrasnjicu a kamoli buducnost. Ne znam iskreno kojom magijom mogu da naprave respektabilan rezultat. Zao mi je sto nema navijaca da cuju sta misle o njihovoj igri. Bez premca najgora igra Partizana ove sezone. Pobeda bi bila molostinja srece i potpuno nezasluzena ali KKP i dalje vodi..Mornar bi trebao vise da se zamisli od nas. K a t a s t r o f a

Zivela Srbija i Boze pomozi Partizanu

sima kosmos iz dalekog svemira

pre 5 godina

ovo nije hrkljus...ovo je sramota da ne moze biti veca... aman kakva je ovo kosarka!? utakmica koja odise gluposcu!!! jos ih sada mornar tambura!!!!

Sigmund

pre 5 godina

Kad svi kukate na sudije, pogledajte snimak kad je Waller dao poslednji kos, kakav je blok napravio Lukovic, i kazite da to nije bio faul u napadu...

Idn

pre 5 godina

Ovom njamiju da odgovorim kosarkaski , to ulazenje u putanju (inace je Drenovac ocekivai sut zato je krenuo malo jace ka njemu I pogresio pa kolebon pokusao da ispravi) je cist faul. Ovo drugo I laici znaju , vreme se ne pusta dok neki igrac nema kontakt sa loptom .

xxx

pre 5 godina

Izmislice sudije neki faul u zadnjoj sekundi 
(Realno, 05. januar 2019 20:45) 

Ma cini ti se, prijatelju. Bruka, bre.
(Toto-ko-tunjo, 05. januar 2019 20:56). Bruka su tvojih 16 hiljada komentara na vestima o Partizanu...

bizmark

pre 5 godina

Bitna pobeda.Igra ne tako bajna, pogotovo u drugom delu.Odbrana ne tako losa.Renfo pokazuje zasto je doveden,da bude mec viner.Lendl kako utakmice prolaze sve bolji i izrasta u prvog centra.Nikolic na svom nivou. Ostali moraju da se poprave.Mnogo je bilo nedopustivih greski.Ako se protiv Albe polaze reakcija onda je ova pobeda sa jako losom igrom mozda prekretnica sezone.Trikineri miran,dobro je odradio zavrsnicu,ovo je njegov rukopis. I dalje treba verovati u ovu ekipu.Racun se svodi u maju.

MarcoPolo

pre 5 godina

Milane, o kakvoj berbi pričaš? Pa to govorite svaki put već evo 5 godina, iako smo nikad slabiji a vi nikad jači pa kad dođe ta utakmica ili je izgubite ili pobedite na jedvite jade. Pa se pitam kako vam više ne dosadi i da li vam je i malo glupo da obećavate takve neboluze koje se nikad ne ostvare...

grobari perlez

pre 5 godina

zbog ovog aparhejda pravi i naj bolji navijaci kao sto sam ja nemogu da gledadu uzivo . nikolic razbiva sa trojkama i mlogo je dobar. naj bolji tim svima je znam bejogradski partizan!!! zivijo partizan i majka srbija i pozdravijo bih sve prave grobare kao ja!!!

milojebegrobara

pre 5 godina

Trinki ce da pokaze Mornaru da nije isto kao kad te trenira Canak ili Muta!! 
(Grobar, 05. januar 2019 19:13) 

Ugasena "institucija" i kraj !!!!

Aleksandar

pre 5 godina

sigurno 10 otvorenih promasenih trojki,jeste bio faul na kraju 300%,al treba ovde jos igraca,vanja stagnira,jankovic nije timski igrac,nemamo centra,trener je vrhunski,srecno smo dobili ali 10o otvorenih trojki da se promasi,srecno smo dobili

xxx

pre 5 godina

@xxx
Sut moze i za 0.3s i to je prakticno odbojka, odnosno samo izbacaj ali prijem, dribling i sut nikako za 1s ali dobro, to je jos i najmanji problem....
(Vetar u ledja..., 5. januar 2019 22:16). Može, ako se odmah napravi faul. Kapiš ???

Pratim

pre 5 godina

Slažem se sa ovima što pišu da je ovo krš košarka. Nigde čvrstine, nigde mozga. Nadam se da se ipak igra može popraviti i ako to za sada ne liči tako.

киза Д

pre 5 godina

SrbEUin...хипотетички..и то може да се деси...Нисам ја писао правила игре.Имаш правила и интерпретације на Фибином сајту па провери.Видећеш колико финеса и тумачења постоји док их нисам прочитао мислио сам да све знам.После читања видео сам да појма нисам имао.

profa

pre 5 godina

Partizan se Tesko nosi sa pritiskom bolje igraju kad nemaju sta da izgube , slaba utakmica igraju toplo hladno a nasi igraci nema puno sta da se komentarise Losa utakmica za sve njih ,ja se jos nadam srpskom finalu u aba ligi ( I naravno da pobedi zvezda )

tan-tan-taratan

pre 5 godina

Trinkieri ja nesporno dobar trener, ali iako je poreklom Yugosloven ne poznaje izgleda nas mentalitet.
Od trenutka kada je Lukovic zalepio Lendejla nasa centarska linija je prestala da postoji, to je poenta nase lose igre u nastavku. Da je u tom trenutku ubacio Gagica koji je bezobrazniji (u potitivnom smislu te reci) i u svakom slucaju sa vecim motivom i balkanskim inatmo to bi sigurno bolje islo.
Marinkovic da li treba trositi reci, Zagorac pod hitno da podigne formu inace drugi Andric nam nije potreban.
Renfro je svakako lider ove ekipe, uz puno rada ostalih moze biti ovaj tim solidna ekipa. Svakako ne za velika dela, ali do plej ofa trebalo bi da stigne.

Downtown

pre 5 godina

Partizan kažnjen da igra bez publike, a pola hale puno?!?
(Mare, 05. januar 2019 19:01)

Kaznjen je da tribine budu prazne, a da ljudi koji imaju sezonske karte za ložu i parter mogu da udju. Vidis to je razlika izmedju nas i vas, broj navijaca a i prodatih sezonskih karata

Blue Moon 1317

pre 5 godina

Lendejl!!!!!!!!! Bitna pobeda ali i dalje stoji ocajna partija mnogo izgubljenih lopti, Vanja i Nikolic 3-17 trojke, Renfro majstor preuzeo odgovornost i pogodio bitne trojke, Lendejl isto dobar danas, sta reci na kraju sem nije lako gledati meceve Partizana.

Del Piero#10

pre 5 godina

Vodimo zahvaljujući dobroj odbrani, inače u napadu smo očaj živi. Toliko dekocentracije, neobjašnjivih gluposti... Trebali smo na poluvreme da ponesemo bar +15 a mi ih ostavljamo u igri. Ako nastave da prave ovakve gluposti moraće Trinkijeri na rehabilitaciju živaca na kraju sezone.

sjdjds

pre 5 godina

Sta je problem !? Cist faul.Zalite se a vjerujem da niste ni gledali utakmicu nego ste samo procitali na vestima da je sviran sporan faul.

Komsija

pre 5 godina

Znate koja je najveca razlika izmedju Zvezde i Partizana ove godine? Dobro, Zvezdina odbrana je nesto bolja (mada Trinchieri tu radi odlican posao u Partizanu), centarska linija Zvezde je nesto bolja... ali najveca razlika je u otvorenom sutu za 3 poena : Zvezdini bekovi ce od 10 otvorenih suteva pogoditi 8, Partizanovi 4, max 5.

A to je mnogo vise od poena, to ima strasan uticaj na samopouzdanje ekipe, narocito ovako mlade kao Partizan

Duck Dodgers

pre 5 godina

Чанак би имао проблем да контролише и ову утакмицу, колико се само види рука тренера. Одбрана, па рекао бих најбоља од одласка Дулета. У нападу увек мора да се деси неко беспотребно форсирање улаза или шута. Блокови из којих излази шутер одлични, али не погађају то наши бекови често и кад су сами. Добра игра леђима Гагића. Контрола скока боља, али ни близу колико може да буде. Да ли је неко видео троструки блок за Вању када је промашио тројку, прелепа акција. Коначно имамо реп и главу, е сад мора само да се ради и надограђује. Мислим да је Загорац кажњен због непромишљене игре против Ритаса. Пецарски мора више да мисли и много да гризе да би задлужио још минута. Срећмо у наставку меча момци. Ајмо црно-бели!

ace

pre 5 godina

Znači ovako: lopta skakuće po obruču i padne na tlo. Niko je ne dira. Ona tu skakuće dok se ne umiri. Vreme stoji i mi čekamo evo već dva dana da se uključi sat i meč završi.
(SrbEUin, 6. januar 2019 13:39)
A zasto niko ne bi dirao loptu 2 dana dal znas sta
uopste oces da kazes

duh koji lebdi

pre 5 godina

Vi sto racunate strance, racunajte i strance iz FMP-a kojih ima 5, uz Zvezdinih 6 to je 11.Placa ih jedan klub, zato sto jedan tim i prihoduje ako se neki od njih proda, kao sto je bio slucaj sa prelaskom Boldena u Makabi za 650.000.
(PredragDrobnjak, 05. januar 2019 19:25)

Pusti njih i njihovu racunicu. Rocesti, Antić, Bjelica nisu bili stranci jer su igrači iz regiona, a Nikolic i Gegic jesu. Oni da znaju da racunaju izracunali bi koliko igraca iz Zvezde je moralo 2011 da potpisuje nove ugovore, a koliko iz FMP-a...

Nemanja

pre 5 godina

Interesantno da Vranjes, koji je "prebio" trojkama Partizan u prvom mecu i ubacio 27 poena, ne igra veceras.
(vs, 05. januar 2019 19:22). Ima visoku temperaturu. Sto bi ga sklanjali ? Sto bi pustali Partizan ? Borimo se za opstanak i sklanjamo Vranjesa. Bas ti je dobra logika....

josh

pre 5 godina

Super je sto se svw ovako dogodilo! I da je izgubio Partizan bi zavrsio u 4.MR se predao ili pr(o)dao svoje ambicije ovom pricom sa Bitadzeom. Igra Partizana katastrofa, nista se tu nije promenilo iako je Trinkijeri sada vec imao vremena da izmenja nesto,slozi,ali to ne lici ninasta. Prica na konferencijama pitka ,citaj demagogija. Ali kazem, super sto se ovo dogodilo,da se vidi ogoljeno ko se gura, ko je tu da priskoci u pomoc kada je najteze. Smesno ,ova liga nema svoju buducnost.

grobari perlez

pre 5 godina

bravo za moj partizan!!! poslozice to trinkeri i napadamo aba ligu. ako ovako nastavimo razbivacemo sve u aba lizi.Zivijo partizan i majka srbija!!!

duh koji lebdi

pre 5 godina

Interesantno da Vranjes, koji je "prebio" trojkama Partizan u prvom mecu i ubacio 27 poena, ne igra veceras.
(vs, 05. januar 2019 19:22)
Teorija zavere...

Jankovic

pre 5 godina

Ja se izvinjavam svima,koji misle na istovetan (MOJ),nacin.DJUBRE,TREBA DA SE OCISTI PRVO U SVOM DVORISTU.....A POSLE KOD KOMSIJE!ZVEZDO SAMO NAPRED!(a i Vama komsije zelim sve najbolje!!!!Srbijo....,,,....,,,??!!’mmmm......SRBIJO!!!!!!!

Objektivan fan

pre 5 godina

Na prethodni komentar sam dobio 3 minusa, hoce li iko da odgovori i da kaze sta je to netacno sto sam napisao, ja znam da vas cinjenice bole ali ajde budite dostojanstveni barem malo

123

pre 5 godina

Trinki ce da pokaze Mornaru da nije isto kao kad te trenira Canak ili Muta!!
(Grobar, 05. januar 2019 19:13)

Tako je i kad igrate prijateljsku utakmicu bez najboljeg igraca Mornara....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nemaveceg, 5. januar 2019 19:30)

Koliko te ja razumem, taj najbolji igrac bi pobedio Partizan? A vidim koliko se dere trener Mornara na svoje igrace u tajm autu a ovo je prijateljska utakmica? Decko, pokrij se usima.

bizmark

pre 5 godina

Dosta gresaka u napadu,al u odbrani to deluje korektno.U drugom pol ce to biti bolje.Bitno je sto pre napraviti pristojnu prednost i polako utakmicu privesti kraju bez preteranog umaranja.

Života

pre 5 godina

Podignute obe ruke u vis samo ispratio covek kretanje Renfora i ovi lopovi sude faul i daju pobedu partizanu. Klasican primer direktnog uticaja sudija na krajnji ishod meca.
(Ivan, 5. januar 2019 20:53)

Druže, vrati se da pratiš fudbal pošto od kad navijaš za FMP nisi naučio osnovna pravila košarke. Ko kaže da se faul pravi smao rukama? Ušao mu je u liniju kretanja a nisu mu bile obe noge na zemlji već se kretao bočno.

Salaso

pre 5 godina

Лопта удара у обруч време стоји?
(пари сен жермен, 05. januar 2019 21:50

Naravno da stoji neznalice, vreme ide kad igrac pipne loptu. Panteri i košarka heheh

Davor

pre 5 godina

Završnica ovg meča će ući u anale sudijskog beščašća. U nivou Drobnjakove trojke iz auta i onog sramnog finala kada je Kristijan Golubović sedeo pored terena. Bruka.

Djoka Lendejl

pre 5 godina

Da vodis 10 razlike i da izgubis mec pa to ni neznalice Alimpije i Tomic ne bi uspele da urade. Ali ne krivim Trinkijerija, nije on kriv sto ima lose igrace, a bolje i ne moze da dovede jer nemamo Idea za sponzora kao neki. Sa jacim sponzorom Partizan bi dominirao Aba ligom, ovaj Mornar bi bio ispracen sa 40 razlike.

anti šajberovac

pre 5 godina

Docice i taj dan pucice SNS i Partizan.
(Aleksandra, 05. januar 2019 22:45

ako te čuje "duh koji lebdi nad marakanom", neće ti biti dobro.

Džabe pokušavate da nas gurate u vaš SNS brlog FMPovci, zna se ovde ko za koga navija...

crni

pre 5 godina

Blue Moon: a kad vas otrese ta nepostojeća Crvena Zvezda, ko vas onda otresao FMP ili neko treći?! PS. manji je blam kad vas otrese Zvezda nego FMP, a ti kako voliš! :-))
(SAŠA FRANKFURT, 05. januar 2019 23:01)
Polako sa to otresanje Panteru !!!!

Ех стручњаци

pre 5 godina

Унапред молим напаљене гробаре,да не говоре Звезда=Фмп јер онда ће вам напаљене делије рећи Партизан=Игокеа или ви сте државни пројекат или Вучић оно...Смири те страсти и уживајте у утакмици...Због таквих и пропадамо и као држава и као народ!

petarczv

pre 5 godina

Ko nije neka pogleda obavezno snimak ove sprdnje od utakmice. Ovakvih stvari se najvise plasim. Jer dzaba ti budes ubedljivo najbolji ili bolji u utakmici kao sto je bio mornar i apsolutno zasluzio da pobedi kad ti sudije ovako mucki oduzmu pobedu. Dokle ce ovakve stvari da se desavaju nije mi jasno samo da bi neke raspale ekipe mogle da upisu pobedu. Užas

Pr

pre 5 godina

Ovo bi FIBA trebala da pogleda. Partizanovac sam, ali ovakva bruka sa nepostojecim faulom gde se sat ne pusta dok protivnik ne napravi nepostojeci faul, pa odbitkom za nepostojece 0,4 sekunde, potonuo sam u zemlju. Mornari, oprostite. Nema pravde.

duh koji lebdi

pre 5 godina

Završnica ovg meča će ući u anale sudijskog beščašća. U nivou Drobnjakove trojke iz auta i onog sramnog finala kada je Kristijan Golubović sedeo pored terena. Bruka.
(Davor, 05. januar 2019 22:23)
A gol iz gol auta?

terza1.

pre 5 godina

Znaci, na sekundu do kraja Renfro je primio loptu, napravi dribling, sudije su svirale nepostojeci faul i jos je Lendjl imao vremena za odbojku? Samo kad igra Partizan sekunda traje pola minuta.
(Milos, 5. januar 2019 20:56)
To što košarku pratiš od kada je doktor preuzeo CZ, nije dovoljno da bi ovde pisao kompleksaške komentare. Poznato je da je za šut dovoljno 0,3s, a za šut iz odbojke samo 0,1s. Naravno da to možeš da vidiš uglavnom na utakmicama Partizana. Kada se na sve doda i faktor straha, nije čudno što imaš osećaj da ta sekunda traje kao večnost.

Dure

pre 5 godina

Koliko se panteri razumeju u kosarku vidi se u iscudjavanju sto vreme stoji kad je lopta udarila u obruc?!Pa za ovih par godina koliko pratite kosarku,mogli ste to nauciti!!!

xxx

pre 5 godina

Ni sekunda nije sto je nekada bila. Danas za 1 sekundu u kosarci mozes da primis loptu, krenes na ulaz, budes fauliran, a posle promasenog bacanja da das kos iz odbitka.
(karudijan, 05. januar 2019 21:27). Kecman je uputio šut za pobedu na 0.7 2010-e. Znači manje od sekunde. Vidiš da može panteru...

j

pre 5 godina

Koji milioni za strane igrace?Alooo.Dovedeni koledz igraci prva profi sezona i Nikolic koji ima i Srpski pasoz.Jedino je Renfro igrao u Evropi i evrokupovima,i Si,ali on je tu od prosle godine.Pa Gos je bukvalno za dzabe igrao i prodat za 100.000
A kako je bese nestao dug Zvezde preko noci?A da,magicnim stapicem..

Don Nebojša

pre 5 godina

Vratio se Ilija na velika vrata...za ljude koji ne znaju pravila košarkaške igre vreme su pušta kada lopta dodirne obruč ( tek tada i igrači mogu da uđu u reket i prostor unutar 3 poena )sve pre toga je prestup a to znači da je kengur uspeo za 0,4 sekunde od odbitka lopte od obruč uspeo da zakorači u reket, skoči i iz odbojke postigne koš. Ko veruje u to veruje i u deda mraza...

BigBoca

pre 5 godina

To je svako realan zapazio. Plus, kod drugog bacanja Renfroa na 0.4 do kraja, lopta udara u obruč, a sat se pušta tek sa 1-2 desetinke zakašnjenja.
(ferdinand, 05. januar 2019 21:11)

Sat se pušta kada igrač dodirne loptu neznalice...
(Nenad, 5. januar 2019 21:23)

Hhahahahah, moraš ih razumeti. Od skoro prate košarku :)

alba greaca

pre 5 godina

Nekome su navijaci 6. igrac, a nekome sudije!

Da ih nema ili da sude kako bi trebalo, "institucija" bi i dalje bila na inpozantnom broju titula pre pocetka 90-ih - cele 4 ako neko slucajno ne zna - kada su patentirali i do perfekcije doveli zonu 8 na 5!

slobos sa rodosa

pre 5 godina

za jednu sekundu možeš samo da primiš loptu iz auta i da odmah šutiraš i da se nadaš čudu.ovde je čovek primio loptu,pa je poveo, pa krenuo u dribling,pa mu je izmišljen faul,pa je na sve to promašio drugo bacanje,pa je onda još jedan partizanov igrač stigao da odigra sa loptom i da poentira.tako nešto prkosi zakonima fizike

Admiral

pre 5 godina

@ (alba greaca, 06. januar 2019 00:34)

Statisticar, tvoja Zvezda nije osvojila nijednu titulu u periodu od '72 do ' 92 god (20 godina) i u periodu od '98 do ' 14 (16 godina)! Smesno je pominjati titule sa sljake u totalnom amaterizmu u ratom razrusenoj Jugi. U periodu tog JUL-a koji spominjes osvojili ste par titula tako da je za vas taj period odlican! Naravno sada je era najveceg navijaca Zvezde vaseg vodje i tu krece vasa nezadrziva serija, sve posteno zar ne??

Sima

pre 5 godina

Auuu zapenio Zeleznik 1 sekunda, pa 1 sekunda...ako dobro vidite kao sto ne vidie na semaforu stoji 1,9 sekundi, samo grafika na TV-u to ispise kao 1sek, na 0.9 na tv-u stoji 0 sek.

Aragorn

pre 5 godina

Joj bože sad kako čitam komentare pantera, još mi draže, pa oni ne shvataju koliko nam sa svojim plakanjem ulepšaju svaku vest. A sad ozbiljno odigraš više nego očajno i dobiješ, odlika velikih timova... ovako se gradi karakter... Vanja i Nikolić da ne spavaju već direkt na trening pa onda jutarnji, pa opet onaj regularni. Rade se pogubio otkad ga je Gagić povredio, čekamo ga mesec dana da bar vidimo naznake uopšte neke forme kod njega, kontraritam potpuni. Renfro klasa. Ali Gagić lik pokrenuo ekipu svojom energijom, svaka mu čast.

xxx

pre 5 godina

@xxx
Sut moze i za 0.3s i to je prakticno odbojka, odnosno samo izbacaj ali prijem, dribling i sut nikako za 1s ali dobro, to je jos i najmanji problem....
(Vetar u ledja..., 5. januar 2019 22:16). Može, ako se odmah napravi faul. Kapiš ???

RobiPFC

pre 5 godina

Dzaba smo dali grdne pare za ovog cirkusanta na klupi. Nije nista bolji od Čanka. A Covic nam kulturno zavaljao onog Jankovica. Jasno i zasto.

xxx

pre 5 godina

j, ne preko noci vec za 4 godine sa potpisanim UPPR-om. Preko noci je jedino nestao dug Partizana od 4 miliona eur kod Marfin Banke bez da ste ista potpisali.
(Milos, 05. januar 2019 21:44). Pa kako ste onda doveli skupe igrače i Pešića za trenera ???

Aragorn

pre 5 godina

Tako je breeeee! Neka plaču navijači Mornara(FMP-a)? Nije lako navijačima Mornara ili Zadra ili beše FMP-a navijaju za sve klubove u ligi sem jednog, treba to sve odgledati, a sad za Megu da im ostane nada još koje kolo da neće igrati u PO protiv Partizana. Ali smešno mi je koliko su opterećeni nama.

marko992

pre 5 godina

alba greaca,neverovatno sta si napisao.Internet postoji ,lepo posto si klinac(ne daj boze da gresim),proveri koja su to imena igrala u dresu Partizana.Sramota da ovakav komentar ikada dobije i jedan plus.

DrBoca

pre 5 godina

Kad je tesko Belosevic! Al super samo da vi budete 4-ti pa da vas vratimo na fabricko podesavanje!
(Pantic, 5. januar 2019 20:50)

Vama stalno neka fabrika u glavi :)
I SAMO PARTIZAAAAAN!

Objektivan fan

pre 5 godina

Vratio se Ilija na velika vrata...za ljude koji ne znaju pravila košarkaške igre vreme su pušta kada lopta dodirne obruč ( tek tada i igrači mogu da uđu u reket i prostor unutar 3 poena )sve pre toga je prestup a to znači da je kengur uspeo za 0,4 sekunde od odbitka lopte od obruč uspeo da zakorači u reket, skoči i iz odbojke postigne koš. Ko veruje u to veruje i u deda mraza...
(Don Nebojša, 5. januar 2019 22:17)

Ja ne znam koji ti sport pratis, ali sme da se udje u reket cim igrac koji izvodi slobodna bacanja ispusti loptu iz ruku.
Sto se tice vremena, ono stoji sve dok neko ne uhvati loptu/odigra iz odbojke.
Ako neko uhvati onda krece da se meri vreme 24 ili 14 sekundi ako napadaci uhvate, to naravno vazi ako ima dovoljno vremena.
Sto se tice poslednjeg napada kada je napravljen faul, bilo je 1.9 sekundi a na 1, tako da je bilo dovoljno vremena.
Makar pogledajte cinjenice ako hocete da diskutujete.
Kada vec toliko znate, kako to da niko ne spominje cist faul Lukovica nad Zagorcem u prethodnom napadu Mornara, kada su i okrenuli rezultat na 72:73?

Djoka Lendejl

pre 5 godina

Auuuuu, koliko ovi ne znaju nista... Cemu sva ta pojacanja? Bravo, Barani, kako god bilo!
(Toto-ko-tunjo, 05. januar 2019 20:40)

Kako cemu? Da bi ti kmecao i komentarima lecio frustracije. Nigde u tekstu nema ni reci o Zvezdi a panteri se javljaju, patologija i kompleksi su cudo.

Šruder protiv Šredera

pre 5 godina

Sudije danas osakatile Partizan. Kakav faul Lukovića nad Zagorcem nije sviran u poslednjem napadu Mornara je sramota.

A ovi sa komentarima "takav faul se ne svira u poslednjoj sekundi" su mi tek hit. Pošto je poslednja sekunda onda valjda smeš da radiš šta hoćeš, je l' tako?

PredragDrobnjak

pre 5 godina

Vi sto racunate strance, racunajte i strance iz FMP-a kojih ima 5, uz Zvezdinih 6 to je 11.Placa ih jedan klub, zato sto jedan tim i prihoduje ako se neki od njih proda, kao sto je bio slucaj sa prelaskom Boldena u Makabi za 650.000.

anti šajberovac

pre 5 godina

Belosevic na misice...
(Toto-ko-tunjo, 05. januar 2019 20:55)

posebno kad ne sudi Lukoviću faul iz bloka na Zagorcu u zadnjem napadu

Trust the process

pre 5 godina

Slusaj pantere nepostojeca nesportska Mijovica udara Gagica po ruci koji je sam ispred kosa tu je sve cisto, faul Drenovca isto cist kolenom udara Renfroa i ometa ga pri sutu ni tu nista nije sporno, nema potrebe za price o sudjenju kad je sve cisto, bolje da se prica o losoj partiji Partizana o ocajnom sutu za 3 poena izuzev Renfroa.

crni_redstar

pre 5 godina

docice partizan na poziciju 4, zatim finale sa buducnoscu i povrtak trofeja na mali kalemegdan...nema lepsih rivala za tako nesto.

ccc?

pre 5 godina

Znaci, sekundu pred kraj, ne suditi faul jer ce slobodna bacanja odluciti pobednika? A to sto nece biti dosudjen faul, to ne odlucuje ko je pobednik a ko porazen? Ovde je jedini krivac TRENER Mornara a ne Belosevic koji je sudio ispravan faul. Mornar ima 7 kosa prednosti i on uzima tajm aut? Od tog trenutka Mornar nije postigao ni jedan kos! Kos iz odbojke je potpuno regularan jer je postignut pre isteka vremena. To sto Partizan igra ocajno..to je druga prica ali pojedinim igracima nije mesto ne u timu, u klubu. A svi znamo ko su ti igraci. Ali to je stvarnost. Ono sto ja znam, Partizan bolje igrace ne moze da dovede jer za to nema para i tu je kraj price. A ko ima para , to svi znamo mada se ovde stalno lepe etikete kako Partizan ima para? Klub koji je duzan 3,5 mil eu ima para?? Pa ima za ove polutane od igraca, za to ima.

Djoka Lendejl

pre 5 godina

Au ljudi, ima li nesto teze u ovom zivotu nego biti navijac partizana? Sta rade, gde ce, jel mogu da stanu?
(Igor Duljaj, 05. januar 2019 20:34)

Navijac Zvezde a stavi za nik ime ex igraca Partizana, imas 10 godina pa ne znas ko je Duljaj. Idi gledaj Fmp.

Objektivan fan

pre 5 godina

Na prethodni komentar sam dobio 3 minusa, hoce li iko da odgovori i da kaze sta je to netacno sto sam napisao, ja znam da vas cinjenice bole ali ajde budite dostojanstveni barem malo

Borky

pre 5 godina

Sudjenje i ono na kraju ne treba ni komentarisati. Medjutim volio bi prokomentarisati situaciju na 2min prije kraja kada Mornar serijom 8:0 odlazi na 7 razlike i ima napad ali desava se ono sto se ne sjecam da sma ikada za svojih 25god. gledanja kosarke vidio a to je da trener ekipe koja se u naletu sjece svoju ekipu zvanjem time outa.Nakon toga Partizan naravno pravi seriju 9:0 a druga greska je potrosen time out kojeg je trebao potrositi Trinkieri koji je vec bio soreman zvati time out,kasnije ce se ispostaviti da je Trinkijeri imao taj jos jedan time out na sekundu prije kraja.Za sve ostalo se pobrinula legenda Partizana koja im je donjela vise trofeja nego Vujosevic.

Sigmund

pre 5 godina

Kad svi kukate na sudije, pogledajte snimak kad je Waller dao poslednji kos, kakav je blok napravio Lukovic, i kazite da to nije bio faul u napadu...

xxx

pre 5 godina

Izmislice sudije neki faul u zadnjoj sekundi 
(Realno, 05. januar 2019 20:45) 

Ma cini ti se, prijatelju. Bruka, bre.
(Toto-ko-tunjo, 05. januar 2019 20:56). Bruka su tvojih 16 hiljada komentara na vestima o Partizanu...

gremlin

pre 5 godina

Dal je REALNO OVO?!?!Kako smo ovo dobili nemam pojma,ali njeno veličanstvo košarka!!!!Užasni smo što znači da možemo samo bolje...NAPRED PARTIZAN!!!

Milos

pre 5 godina

terza 1, ko prica o izbacaju lopte? Inace, za tvoju infotmaciju kosarku pratim 25 godina. Ja pricam da za 0.9 sekundi igrac ne moze da primi loptu, krene u levi stranu i napravi dribling i jos da ostane 0.4 sekunde. Strah od cega? Pa Dr Tomic ce da vas pocisti sa terena a Dr Stratos ce da brise sa vama patos. Strah od ove raspale ekipe? Mora da se salis?

MeUl

pre 5 godina

Brukaaaaaaa!
Namjerna Micovica pri rez 62:66 (moguce da uopste nije bio faul) pa tek nepostojeci faul Drenovca 1sek prije kraja su pokazatelji da suci su odlucili utakmicu.
Cemu to?
Steta za ABA ligu...

MT Vračar

pre 5 godina

Sad će zvezdaši da govore da nije bio faul :-)
(zoran, 5. januar 2019 20:56)

Heh, ne da će da govore, nego evo ih već 200+ komentara, svi na isti kalup... ovde se botuje gore nego na političkim vestima, valjda uigrana ista ekipa, šta ga znam. Ne bune se ni igrači ni klupa Mornara, gledam konferenciju za štampu, trener Mornara lepo kaže "napravili smo dve očajne greške u odbrani na samom kraju, prvo faul pa onda dopustili skok Lendejlu", samo Panteri kukaju :) priceless!

ooo

pre 5 godina

Na utakmici srpskog i crnogorskog tima sva trojica sudija iz Srbije? Alal vera. Zamišljam samo obrnutu situaciju, bilo bi dosad već 244 komentara.

Kontraš

pre 5 godina

Rutinska pobede jedine institucije na ovim prostorima..A u Zelezniku tugica :)
(pop, 05. januar 2019 20:51 Vaša institucija je definitivno Belošević. Utisak dana, povratak Ilije Beloševića na velika vrata, kao nekad Partizan i Ilija, časovi ljubavi.

bizmark

pre 5 godina

Bitna pobeda.Igra ne tako bajna, pogotovo u drugom delu.Odbrana ne tako losa.Renfo pokazuje zasto je doveden,da bude mec viner.Lendl kako utakmice prolaze sve bolji i izrasta u prvog centra.Nikolic na svom nivou. Ostali moraju da se poprave.Mnogo je bilo nedopustivih greski.Ako se protiv Albe polaze reakcija onda je ova pobeda sa jako losom igrom mozda prekretnica sezone.Trikineri miran,dobro je odradio zavrsnicu,ovo je njegov rukopis. I dalje treba verovati u ovu ekipu.Racun se svodi u maju.

Kralj

pre 5 godina

gospoda iz mornara sportski priznaju poraz i cestitaju partizanu, ali bot brigada ima drugacije instrukcije...
(Alen, 05. januar 2019 21:51)

Sta ce jadni ljudi iz Mornara, dosli, borili se kao lavovi, zasluzili pobedu...videli da ne mozes protiv sudija i "sistema", cuti, kao cestitaj i ne talasaj da ne bi jos i kaznu zaradio.

grobari perlez

pre 5 godina

zbog ovog aparhejda pravi i naj bolji navijaci kao sto sam ja nemogu da gledadu uzivo . nikolic razbiva sa trojkama i mlogo je dobar. naj bolji tim svima je znam bejogradski partizan!!! zivijo partizan i majka srbija i pozdravijo bih sve prave grobare kao ja!!!

ko o čemu

pre 5 godina

Realno žao mi Mornara, uzeše im sudije pobedu, komedija kakav faul na 00,00. Ipak kad je teško tu je Belošević. Da nije žalosno bilo bi smešno....

vlado

pre 5 godina

Sada više nema vremena za bilo što... Evo šanse... Belošević, Belošević, Belošević!!! ...Ljudi moji, je li to moguće!? Šta će se ovo dogoditi!? Belošević, Belošević, Belošević...

sjdjds

pre 5 godina

Sta je problem !? Cist faul.Zalite se a vjerujem da niste ni gledali utakmicu nego ste samo procitali na vestima da je sviran sporan faul.

Ja

pre 5 godina

Svi moguci kontakti su aktivirani,sponzori,sudije,dovode se igraci kao na traci,daje se sve od sebe da ih na silu uguraju u top 4 ali tu ih cekamo mi..

киза Д

pre 5 godina

Ради мира у кући,погледао сам завршницу. Време се после коша зауставља кад лопта прође кроз мрежицу(1,9).Код промашеног бацања не пушта се време од ударца у обруч већ кад играч додирне лопту.Обе реакције записничког стола су врхунске.Не знам какво је суђење било у току утакмице.Фаул Дреновца је чист ногама је покупио Ренфроа то је чак и у фудбалу фаул.

bizmark

pre 5 godina

Juras je mnogo gresio na obe strane. Nekim svojim odlukama je pomogao Mornaru da se vrati.Kod poslednje napada jasno moze da se vidi posle suta mornara da je ostalo 3.1 do kraja.Kad je renfo fauliran na semaforu je stajalo 00:00,a jasno se moze videti da je ostalo 0.7.Sto je dovoljno da se postigne kos. Sve cisto i prema pravilima. Nema nicega sporno.A i na snimku kada se zumira ovo sve moze da se vidi.

xxx

pre 5 godina

Лопта удара у обруч време стоји?
(пари сен жермен, 05. januar 2019 21:50). Naravno, kad se izvode slobodna bacanja vreme stoji. Lopta se odbija od obruča i vreme počinje da teče. Kapiš ???

hronicar

pre 5 godina

@j

nikolic ima srpski pasos?koje godine ga je dobio?ja razumem da vi volite da lazete i izvrcete cinjenice onako kako vama odgovara,ali ovo je vec cist bezobrazluk.kao sto sam ranije pisao internet je cudo sve mozes da nadjes ako znassta trazis.tako lepo odes na vikipediju na engleskom i tamo lepo procitas da partizan trenutno ima 4 igraca sa dvojnim drzavljanstvom,a to su:jankovic(zastava kanade i srbije),bandza si(zastava francuske i malija),amar gegic(zastava bosne i nemacke) i renfro(zastava amerike i bosne).nikolica nema na tom spisku dakle nema nas pasos mada me ne bicudilo da ga dobije,kad je mogao vrabac moze i on verovatno.jos je zanimljivija cinjenica da kad kliknes na sezonu 2017/18 vidis da piseda i mali pecarski ima dvojno drzavljanstvo(zastava spanije i srbije).cak i da nikolic ima nas pasos kako to da ga ne racunate kao stranca,a stranci su vam bili bjelica cija sestra je nedavno postala prvak sveta u odbojci i pero antic koji pored svog imena ima cak tri zastave(makedonije,bugarske i srbije).bjelica je zbog igranja za crnu goru imao dvojno drzavljanstvo(zastava srbije i crne gore).dakle,da zakljucimo,svi igraci zvezde su stranci iako imaju dvojno ili cak trojno drzavljanstvo,a igraci partizana nisu stranci iako je isti slucaj sa drzavljanstvom?
sto se tice ovog na kraju utakmice,u skoli se uci perpetuum mobile prve i druge vrste,aovo veceras je treca vrsta.uz belosevica falio jos kum milija da cirkus bude potpun.

xxx

pre 5 godina

Vreme krece kad udari u obruc a ne kada igrac ima kontakt sa loptom posle slobodnog, mora da se otima i protiv Mornara..na sta se bacaju pare gradjana Srbije..
(Aaa, 05. januar 2019 20:50). Vidi se da pratiš košarku od 2011.

Jugram Haschwalth

pre 5 godina

A koliko stranaca ima vas A tim, Igokea, jel' se oni racunaju u vasim "grobarskim" glavama.
(Cubaka, 05. januar 2019 20:36)

Ne. Vrlo slab pokusaj spina.

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Nije izvodjen aut pa da se sat pusta po dodiru nekog igraca, nego slobodno bacanje. Toliko o poznavanju kosarke samoproglasenih institucionalista.
(Ris, 5. januar 2019 21:44)

Boze, kakve gluposti covek moze ovde da procita. Ciji napad pocinje kad se promasi slobodno bacanje a lopta jos nije u posedu ni jednog tima? Hajde razmisli malo.

Superbike

pre 5 godina

Pobedili partizan, jupiiii!
Ipak je ovo priznaćete, retkost!
Svakako navijam za vas i četvrto mesto!
Ko drugi da vas degažira iz playoff-a ako ne kaznena ekspedicija Crvena Zvezda!

Downtown

pre 5 godina

Partizan kažnjen da igra bez publike, a pola hale puno?!?
(Mare, 05. januar 2019 19:01)

Kaznjen je da tribine budu prazne, a da ljudi koji imaju sezonske karte za ložu i parter mogu da udju. Vidis to je razlika izmedju nas i vas, broj navijaca a i prodatih sezonskih karata

Milos

pre 5 godina

Znaci, na sekundu do kraja Renfro je primio loptu, napravi dribling, sudije su svirale nepostojeci faul i jos je Lendjl imao vremena za odbojku? Samo kad igra Partizan sekunda traje pola minuta.

slaviša šmigič

pre 5 godina

Sta ima ovde,da se diskutuje jednostavno sudija sudio ono što se nesudi gotovo nikad kad utakmica ulazi u poslednjih 20.sec.sudija uzeo pištaljku i odlucio,da partizan pobedi.kad nebi gledali onda bi moglo,da se laze ovako sve se videlo.

Ja

pre 5 godina

Navijam za Zvezdu i ova pobeda je odlična za nas,prvo zato što ovaj raspad od Partizana pijanih milionera zelim u polufinalu,drugo zato što ih trenutno sudije guraju i to svi vide a to ne može da traje doveka,treće zato sto bi verovatno odmah sutra doveli još jednog igrača da su izgubili.

Milos

pre 5 godina

j, ne preko noci vec za 4 godine sa potpisanim UPPR-om. Preko noci je jedino nestao dug Partizana od 4 miliona eur kod Marfin Banke bez da ste ista potpisali.

Ivannyc

pre 5 godina

Sta je sa sudjenjem moralisti???? Boze boze ,pa nema potrebe da objasnjavate kako ste uzimali titule dok ste bili najjaci kad sada ovako radite,gori od Juventusa u Italiji!

mora se u 4

pre 5 godina

Bilo je 0,9 sekundi do kraja, cim je Renfro spustio loptu na parket vec je isteklo vreme tako da faul i da je bio vreme je isteklo. Jos jace je da su ostale jos 0.4 sekunde, kakva sprdnja sa merac ima
vremena.

mr čović i dr terzić

pre 5 godina

Faul nad Renfroom u poslednnjoj sekundi je bio očigledan. Samo neko ko je žestoko ostrašćen može da tvrdi suprotno.

Što se tiče Partizanove igre, katastrofa. Fali tu što šta do kvalitetne košarke. Nimalo loša ekipa, ali ne pruža ni 50 % od svojih mogućnosti. Zašto je to tako, ne bih.

deki

pre 5 godina

Nije ovo morao Belosevic da odradi, Mega bi se sklonila sama od sebe a FMP bi morao, Apic bi bio povredjen a Jeremic ne bi da rizikuje karijeru,kao nedavno

ccc

pre 5 godina

Znaci Partizan se muci i sa najslabijim ekipama, nikog lagano nisu dobili cele sezone, samo su Megu rutinirali (bas cudno). I da li bi neko mogao da mi objasni cemu ovo prepucavanje i 1000 komentara da li je bio faul ili ne? Pa i da je Partizan izgubio svejedno bi bio cetvrti na kraju jer ne postoji ekipa koja u ovom trenutku moze da bude cetvrta. Tegeltija u emisiji kaze da su i Mega i FMP u konkurenciji za cetvrto mesto hahaha alo covece Mega pustila Partizan, a FMP odmarao Apica protiv Partizana zato sto je iz vrha stigla direktiva da Partizan sto se srpskih klubova tice mora da bude drugi. A u fudbalu je situacija skroz suprotna, da mogu namestili bi da Partizan bude poslednji u ligi

djorkaef

pre 5 godina

@petarczv Smiri se majstore, pozlice ti :) Ok, faul ne moras da priznas, ali kako ono razvaljivanje Zagorca od strane Lukovica pri zadnjem sutu Mornara nisi video?

ferdinand

pre 5 godina

Znaci, na sekundu do kraja Renfro je primio loptu, napravi dribling, sudije su svirale nepostojeci faul i jos je Lendjl imao vremena za odbojku? Samo kad igra Partizan sekunda traje pola minuta.
(Milos, 05. januar 2019 20:56)

To je svako realan zapazio. Plus, kod drugog bacanja Renfroa na 0.4 do kraja, lopta udara u obruč, a sat se pušta tek sa 1-2 desetinke zakašnjenja.

bizmark

pre 5 godina

Kako stvari stoje Mega nemoze da dobije Cedevitu.To znaci da se Partizan izjednacuje sa Megom,na -1 od Buducnosti i -2 od Cedevite na 8 kola do kraja.Cedevita ide Buducnosti, Igokei, Krki,Olimpiji,a dolaze joj Cibona Zvezda Fmp i Cibona.Mogu oni tu da izgube 3 utakmice.Buducnost uz poraz od partizana ima jos dve teske utakmice. Bice tu jako interesantno.Partizan ako se neoklizne protiv Zadra i Cibone, protiv Mege,Buducnosti i Zvezde resava plasman,dal ce biti 2 ili 3 na kraju.

njami

pre 5 godina

Hoces reci da su pustili na vreme sat po dodiru sa obručom!? Hoces reci da je taj dodir sa kolenom bez namere i ubacivanja svog tela Drenovca u putanju Renfroa faul!? E moj prijatelju, navijači Partizana =slepilo!

Zvezdas

pre 5 godina

Izmedju vas i Buducnosti i Cedevite nema razlike.Trka ko ce da dovede veci krs od igraca i trenera.Ako je neko amer ne znaci da je vanzemaljac.Od amera u velikom broju niko srece nije imao.Igraju za licnu promociju, da uzmu lovu i da na kraju sezone pobegnu.Nije Zeljko lud sto ekipu bazira na Veselom, Guduri, Kalini, Slukasu, Datomeu.Meliju.Pogledajte na sta sezonama unazad lici Makabi

afrogipsy

pre 5 godina

Procitah takvu gomilu glupih komentara...
1. Naravno da je cist kos Lendejla na kraju, bilo je vise nego dovoljno vremena za odbojku .
2 . Naravno da je bio faul nad Rendfro-om , onako se ne igra odbrana kad je poslednji napad u pitanju .
3. Jeste se Belosevic proslavio u nekim finalima srpske lige , gurajuci Partizan iz sve snage, ali za ovo veceras , iskljucivi krivac je Pavicevic, sa onim tajm out-om na +7 , posle koga se Partizan vratio u utakmicu.
$. Najveca glupost koju sam procitao ovde je da Partizan nema para. Pa ljudi dovodite igrace iz ACB lige,( 2 ) imate Zagorca koji je biser, Markinkovica, Lendejla, Trinkijerija koje vrlo skup i odlican trener, koga biste vi , Durenta ? kawai Lenarda ? eno vam ga na izvolte , postaje slobodan agent na kraju godine...

grobari perlez

pre 5 godina

bravo za moj partizan!!! poslozice to trinkeri i napadamo aba ligu. ako ovako nastavimo razbivacemo sve u aba lizi.Zivijo partizan i majka srbija!!!

Nenad

pre 5 godina

To je svako realan zapazio. Plus, kod drugog bacanja Renfroa na 0.4 do kraja, lopta udara u obruč, a sat se pušta tek sa 1-2 desetinke zakašnjenja.
(ferdinand, 05. januar 2019 21:11)
Sat se pušta kada igrač dodirne loptu neznalice...

realni zvezdas

pre 5 godina

Stvarno mi nisu jasni navijaci Partizana,umesto da su dobili 15 razlike ovaj raspali Mornar ,oni se raspravljaju da li je bio faul ili ne,i sto je najgore prete nama u polufinalu.Daj bože da potraju u toj svojoj iluziji ,za nase crveno bele nece biti problema.

Duck Dodgers

pre 5 godina

Чанак би имао проблем да контролише и ову утакмицу, колико се само види рука тренера. Одбрана, па рекао бих најбоља од одласка Дулета. У нападу увек мора да се деси неко беспотребно форсирање улаза или шута. Блокови из којих излази шутер одлични, али не погађају то наши бекови често и кад су сами. Добра игра леђима Гагића. Контрола скока боља, али ни близу колико може да буде. Да ли је неко видео троструки блок за Вању када је промашио тројку, прелепа акција. Коначно имамо реп и главу, е сад мора само да се ради и надограђује. Мислим да је Загорац кажњен због непромишљене игре против Ритаса. Пецарски мора више да мисли и много да гризе да би задлужио још минута. Срећмо у наставку меча момци. Ајмо црно-бели!

Samorealno

pre 5 godina

Košarku povremeno pratim, iz Splita sam i pogledam svaki tjedan 1-2 utakmice aba lige... Ono što sam zapamtio je uvijek jaki Partizan, višestruki osvajac regionalne lige sa vrlo dobrim euroligaskim pedigreom. Ovo sto sam ja danas gleda obe ekipe su u rangu abe lige 2, ovoliko gresaka s jedne i druge strane, neuigranosti odavno nisam vidio. Za mornar jos to mogu i shvatit al ovakav grozni partizan me neugodno iznenadio. Zvezda je trenutno druga galaksija za sve u ligi, ono što je bio partizan za sve prije nego je zvezda zadnjih godina preuzela partizanovu ulogu. Što se promijenilo ne znam, partizan je uvik imao dobre mlade domace odlicne igrace, a sad ja trenutno nisan primjetio nijednog. Poznat mi je ovi marinkovic neki talent koliko sam shvatia, nije nista zadnjih 5 utakmica napravia... da nije bilo renfroa i srece ovo bi bia poraz od raspalog mornara bez vranješa. Kako sada stvari stoje borba buducnosti i cedevite za drugog finalista. I onda u finalu zvezda veliki favorit. Nije mi jasno kako zvezda svake sezone promijeni 10 igraca i svake sezone imaju bolji roster od svih u ligi. A znam da nemaju veci budzet od svih al nisan upoznat, znam da buducnost i cedevita jako puno ulazu u igrace...

Никола Јокић

pre 5 godina

Тако је бре! Изгубих живаца али крај баш онако партизански у последњој секунди (Сале, Јапанац, Кецман) Ма лудииииилооооооооооо!

karudijan

pre 5 godina

Ni sekunda nije sto je nekada bila. Danas za 1 sekundu u kosarci mozes da primis loptu, krenes na ulaz, budes fauliran, a posle promasenog bacanja da das kos iz odbitka.

Ris

pre 5 godina

Nije izvodjen aut pa da se sat pusta po dodiru nekog igraca, nego slobodno bacanje. Toliko o poznavanju kosarke samoproglasenih institucionalista.

Rajko

pre 5 godina

Puknite od muke (sami će se prepoznati)! :D Ajmo crno-beli!
(SrbinsonKruso, 05. januar 2019 21:19)Dodjite ,dodjite na 4. mjesto..samo dodjite..

SrbEUin

pre 5 godina

Код промашеног бацања не пушта се време од ударца у обруч већ кад играч додирне лопту.(киза Д, 6. januar 2019 08:14)

Znači ovako: lopta skakuće po obruču i padne na tlo. Niko je ne dira. Ona tu skakuće dok se ne umiri. Vreme stoji i mi čekamo evo već dva dana da se uključi sat i meč završi.

Aaa

pre 5 godina

Vreme krece kad udari u obruc a ne kada igrac ima kontakt sa loptom posle slobodnog, mora da se otima i protiv Mornara..na sta se bacaju pare gradjana Srbije..

zoran ivkovic

pre 5 godina

partizan losš večeras ali u zadnja 3 minuta kod 7 razlike za mornar i lopte za mornar pojavljuje se čovek u narandzastom sa pištaljkom u ustima supersudija Beložević i pobedjuje partizan...

kima

pre 5 godina

Zna da se na sekundu ne pravi faul u ovakvim slucajevima, vec se igracu smeta i sklanja. Sanse da se postigne kos u takvom slucaju su manje nego sa linije bacanja. Ako ovom momku iz Mornara neko nije saopstio da Partizan mora da dobije da se ne bi obrukao, jer su toliki novci dati u poslednjih mesec da se toliko ne daje za sezonu, ja ne znam

deki

pre 5 godina

Samo jedna stvar mi nije jasna, u redu, dobili ste na navlacenje Belosevica, zasto ste toliko zapeli da na silu budete cetvrti, nema Boga na zemlji da nam naredi da vas pustimo,cak i da osvojimo EK. Idete direktno na Zvezdu, valjda ste toliko pametni da shvatite sta vas ceka, bicete ponizeni .I veceras bi bili da ovi u zadnja tri minuta nisu uzimali nerezonske suteve, i Micovic i onaj Waller koji je opet pogadjao

Ogi cg

pre 5 godina

Bravo za moje Crnogorce!!! Tako razbijaju Crnogorci,neka vam je za nauk!!! Partizan je zaista smijesna ekipa u koju je sasuto brdo para!!! A i navijaci su smijesni kao crtani

duh koji lebdi

pre 5 godina

Vi sto racunate strance, racunajte i strance iz FMP-a kojih ima 5, uz Zvezdinih 6 to je 11.Placa ih jedan klub, zato sto jedan tim i prihoduje ako se neki od njih proda, kao sto je bio slucaj sa prelaskom Boldena u Makabi za 650.000.
(PredragDrobnjak, 05. januar 2019 19:25)

Pusti njih i njihovu racunicu. Rocesti, Antić, Bjelica nisu bili stranci jer su igrači iz regiona, a Nikolic i Gegic jesu. Oni da znaju da racunaju izracunali bi koliko igraca iz Zvezde je moralo 2011 da potpisuje nove ugovore, a koliko iz FMP-a...

petarczv

pre 5 godina

I bolje sto su dali ovaj kos jer mornar bi se samo mucio jos 5min ko zna sta bi jos sve bilo a opet bi morali da odu iz pionira kao porazeni...

NoName

pre 5 godina

Nije ovo morao Belosevic da odradi, Mega bi se sklonila sama od sebe a FMP bi morao, Apic bi bio povredjen a Jeremic ne bi da rizikuje karijeru,kao nedavno
(deki, 05. januar 2019 21:26)

Ne razumeš. Nije ovo urađeno zbog Mege ili FMP-a. Oni nemaju interes da budu četvrti. Mornar je, druže, bio pretnja. I večeras je eliminisan.

Cubaka

pre 5 godina

Vi sto racunate strance, racunajte i strance iz FMP-a kojih ima 5, uz Zvezdinih 6 to je 11.Placa ih jedan klub, zato sto jedan tim i prihoduje ako se neki od njih proda, kao sto je bio slucaj sa prelaskom Boldena u Makabi za 650.000.
(PredragDrobnjak, 5. januar 2019 19:25)

A koliko stranaca ima vas A tim, Igokea, jel' se oni racunaju u vasim "grobarskim" glavama.

ranko

pre 5 godina

Sramota.Celu utakmicu nas maltretira Juras,a onda nas Belosevic casti.Bio faul Drenovca ali da li bi to svirao u EL.Juras prerano poceo da se smeje u lice igracima i klupi Partizana.Ako je vec bio zrtva nasilja u Vrscu,onda valjda ne treba da sudi Partizanu.Ali kada sudije delegira vlasnik lige,sve moze.Van forme Si,Vanja,Zagorac,Nikolic.Malo je i Trinki dremnuo na klupi i eto nicim izazvane drame.Renfro pokazao zasto je bitno imati starca na pleju kada treba.Da je tu od pocetka sezone bar 2 pobede vise bi imali.Poraz veceras bi ih kao i lane kostao plasmana u 4,ali ovakvom igrom ni ova pobeda nista ne znaci.Trinki poceo da ih za svake 2 greske salje na klupu,a mozda neke zvezdice u svojim glavama nisu spremni na takav tretman.

Ris

pre 5 godina

Tajm aut je bio na nesto preko sekunde do kraja. Kako je onda Renfo primio loptu, cimao desno pa driblao u levi, pa sviran faul i jos ostalo 4 desetinke? I jos sat ne krece na vreme. Neko je lepo primeto, Belosevic se izvinjava kada bas mora da svira neku licnu igracima Partizana.

veliki strumf

pre 5 godina

Ovoliku srecu moze imati samo Partizan i nijedan klub na kugli zemaljskoj. Pripomogose i sudije - mislim faul na 0,4 sekunde... Sta reci... Mornar se i samounistio posle velikih +7 na 3 minuta do kraja i napadom. Iskreno se nadam da cete biti 4. na kraju - pa razmontiracemo vas u polufinalu, vi ste daleko najlaksi protivnik od svih. Milioni su se slili u tim, ali dzaba kad ste najobicniji nemaci pojma.

Mrle

pre 5 godina

Faul jeste bio kao i pre toga Lukovica u napadu kad su dali za prednost. E sad sto je Zagorac upropastio svaku loptu sto je pipnuo i sto bek suter Vanja ne moze bunar da pogodi to je prica za sebe Nikolic muva bez glave promašio sport. Kako smo ovo pobedili to bog sveti zna ove sezone najgora utakmica igrači su nam ograničeni do bola.

najbolji je opancarev lepak.

pre 5 godina

Mislim sta navijacima nije jasno?.Ovo nam uprava radi vec par godina.Dovedu neke poluigrace sa koledza i slabih ekipa pa onda stave nekog trenera koji nema pojma.E kasnije dovedu nekog trenera koji nesto i zna otpuste par krs igraca pa dovedu umesto njih iste takve slepce i mi ocekujemo nesto.Sve dok nebudemo u upravi imali ljude koji stvarno vole Partizan i znaju nesto o kosarci uvek ce biti isto.Mislim svi znamo ko je bog i batina u ovoj drzavi i koliko voli Partizan.

santa justa

pre 5 godina

Buducnost ima Javora i Pukla,Partizan Belosevica... A fmpzc sve ostale :-)
(MarcoPolo, 05. januar 2019 21:51)
14 14 0 ! Sve po jednom a neke i dva puta. Ne brini, bice red i na vas :)

Kontraš

pre 5 godina

raja.Cedevita ide Buducnosti, Igokei, Krki,Olimpiji,a dolaze joj Cibona Zvezda Fmp i Cibona.Mogu oni tu da izgube 3 utakmice.Buducnost uz poraz od partizana ima jos dve teske utakmice. Bice tu jako interesantno.Partizan ako se neoklizne protiv Zadra i Cibone, protiv Mege,Buducnosti i Zvezde resava plasman,dal ce biti 2 ili 3 na kraju.
(bizmark, 05. januar 2019 21:47) Ti posle vecerasnjeg izdanja ocekujes borbu za 2-3 mesto? Daj reci na cemu si, mnogo jako nesto?

alba greaca

pre 5 godina

@alba greaca,neverovatno sta si napisao.Internet postoji ,lepo posto si klinac(ne daj boze da gresim),proveri koja su to imena igrala u dresu Partizana.Sramota da ovakav komentar ikada dobije i jedan plus.
(marko992, 5. januar 2019 23:46)

Ne, nisam klinac, ali ti verovatno jesi, a cudno je da kao takav ni internet ne znas da koristis.

Da ti ponovim, a ti kazi sta nije tacno:

Do 90-ih kk Partizan, koji je sam sebe proglasio institucijom, ima 4 (CE-TI-Ri) titule, a onda je krenula sprega JUL-a i zone 8 na 5, pa taj broj rapidno raste! Raste sve do momenta dok vam nije ugasena "najbolja" skola za mlade igrace, pa samim ti i mogucnost da budete iole ozbiljni cak i u srpskim okvirima, a o ABA ligi ne treba ni pricati!

Inace, od svih tih imena koje pominjes gotovo niko nije ponikao u Partizanu, u poslednjih 30 godina sem Berica apsolutno NIKO, a problem je sto ti svojatas sve one ucenjene u vreme ekspanzije kluba sa 4 titule za 40+ godina!

Miki

pre 5 godina

1. Marinkovic je trebao biti oteran odavno
2. Zagorac nije igrac za partizana,nije ti ovo mega
3. Lendejl I gagic mogu biti samo zamene za neku ozbiljnu peticu
4. Stefan jankovic nije igrac za partizan,uzas
5. Pejdz nije igrac za partizana
6. Renfro odlican,moze se planirati sa njim sledeca sezona
7. Nikolic moze biti zamena,ali tanak igrac
8. Gegic nije za partizan,drugi vrabac
9. Novica da izgura jos ovu sezonu I zahvaliti mu se
10.pecarski treba da igra ove sezone vise,I da se proceni koliko napreduje,da li ce biti vrhunski ili prosecan
11.nikola jankovic rano za komentar,juce bio pogubljen
12.si nije igrac za partizan.
Bolje je dovesti tri igraca koja prave razliku I igrati sa klincima,nego imati toliko polu igraca.skauting partizana OTKAZ MOMENTALNI

Blue Moon 1317

pre 5 godina

Lendejl!!!!!!!!! Bitna pobeda ali i dalje stoji ocajna partija mnogo izgubljenih lopti, Vanja i Nikolic 3-17 trojke, Renfro majstor preuzeo odgovornost i pogodio bitne trojke, Lendejl isto dobar danas, sta reci na kraju sem nije lako gledati meceve Partizana.

@GIHT

pre 5 godina

Sudije su svirali nepostojeci faul i namestili pobedu partozanu.Sramota! Oduzeli su cistu pobedu Mornaru.Dokle ce partizan sudije ,nazalos ,pomagati partizanu?

Aleksandar

pre 5 godina

sigurno 10 otvorenih promasenih trojki,jeste bio faul na kraju 300%,al treba ovde jos igraca,vanja stagnira,jankovic nije timski igrac,nemamo centra,trener je vrhunski,srecno smo dobili ali 10o otvorenih trojki da se promasi,srecno smo dobili

Admiral

pre 5 godina

@ Dan posle - Mornar uložio žalbu: Partizan imao, manje od 1,9 sekundi za napad - iz kojeg je dat pobjedonosni koš!
(Car Dušan, 06. januar 2019 07:48)

Mogu da se zale koliko hoce, na snimku se jasno vidi semafor na Partizanovoj tabli, nakon poslednjeg kosa Mornara i na njemu pise 1.9 sek, tako da neka okace macku o rep

Realno

pre 5 godina

Tacno sam znao i napisao u tajm autu,da ce sudije izmisliti faul za partizan na sekund pre kraja i tako je bilo.SRAMOTA,potpuno nesazluzen poraz Mornara u reziji sudija.Tako su izmislili i nameran faul malo pre kraja,da potpuno vrate partizan u igri a za ovo sam bio ubedjen na kraju.

Šruder protiv Šredera

pre 5 godina

To  je svako realan zapazio. Plus, kod drugog bacanja Renfroa na 0.4 do kraja, lopta udara u obruč, a sat se pušta tek sa 1-2 desetinke zakašnjenja.
(ferdinand, 05. januar 2019 21:11)

Pa ovde ljudi komentarišu, a ne znaju ni kada se sat pušta...

Baš realan

pre 5 godina

Ušao mu je u liniju kretanja a nisu mu bile obe noge na zemlji već se kretao bočno. (Života, 6. januar 2019 00:03)

Sve se bojim da bi u istoj situaciji (na -1 i 1 sekundu do kraja) sudija svirao faul za Mornar protiv partizana.

Boki bxl

pre 5 godina

Canak je imao bolju odbranu od Mute, A Trinkijeri ima bolju odbranu od Canka, znaci odbrana ide na bolje.
Sto se napada tice, Muta je imao bolji napada od Canka, a Canak bolji od Trinkijera.
Nista spektakularno ne donosi Trinkijeri.Malo vise baronise kod novinara i to je to.
A prica, nije sastavio tim, ne pije vodu.Ti kao vrhunski trener(i vruhuski je placen), treba da budes bolji od bivseg trenera pa makar za 60%, medjutim on nije nista toliko bolji od Canka.
Kolo vode stranci, koji ne prave razliku. Pa bolje da se forsira Pecarski ili mali Trifa....Ali veceras dobija Partizan, Mornar se raspada polako ali sigurno.

tan-tan-taratan

pre 5 godina

Trinkieri ja nesporno dobar trener, ali iako je poreklom Yugosloven ne poznaje izgleda nas mentalitet.
Od trenutka kada je Lukovic zalepio Lendejla nasa centarska linija je prestala da postoji, to je poenta nase lose igre u nastavku. Da je u tom trenutku ubacio Gagica koji je bezobrazniji (u potitivnom smislu te reci) i u svakom slucaju sa vecim motivom i balkanskim inatmo to bi sigurno bolje islo.
Marinkovic da li treba trositi reci, Zagorac pod hitno da podigne formu inace drugi Andric nam nije potreban.
Renfro je svakako lider ove ekipe, uz puno rada ostalih moze biti ovaj tim solidna ekipa. Svakako ne za velika dela, ali do plej ofa trebalo bi da stigne.

Salaso

pre 5 godina

Dule bi to ovako sa Vanjom rešio: sutra trening u 7 ujutru i kad posle treninga ubacis 10 trojki za redom onda možeš kući. Tako je Berta postao igrač, drugacije od Vanje neće biti nista!

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

(Admiral, 6. januar 2019 08:35)


samo okoreli provincijalac, pri čemu ne mislim na mesto življenja već na stanje duha, može pežorativno govoriti o kalemegdanskoj šljaci koja je oduvek bila simbol urbanog.
no, takva vrsta razmišljanja i pristaje navijaču malog kluba pristiglog u beograd...

c7-5

pre 5 godina

(Pr, 5. januar 2019 22:13) # Link komentara
Preporučujem (+27)Ne preporučujem (-29)
Лопта удара у обруч време стоји?
(пари сен жермен, 05. januar 2019 21:50

Naravno da stoji neznalice, vreme ide kad igrac pipne loptu. Panteri i košarka heheh
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Salaso, 5. januar 2019 22:09


Normalno. Vreme tece kada igrac pipne loptu. Pa da li ste gledali neku NBA utakmicu? Igrac ide za ploptom koja puzi po parketu i kada dodje do skoro blizu polovine terena , uzima je u ruke i krece vreme? To cesto rade plej igraci kada nema protivnickih igraca na svojoj polovini. Ali je poenta da kada igrac loptu uzme u ruku, tada krece vreme.

Zvezdas

pre 5 godina

Da vodis 10 razlike i da izgubis mec pa to ni neznalice Alimpije i Tomic ne bi uspele da urade. Ali ne krivim Trinkijerija, nije on kriv sto ima lose igrace, a bolje i ne moze da dovede jer nemamo Idea za sponzora kao neki. Sa jacim sponzorom Partizan bi dominirao Aba ligom, ovaj Mornar bi bio ispracen sa 40 razlike.
(Djoka Lendejl, 05. januar 2019 

Tomic je za ovog vaseg Greg Popvic.Pokazao i dokazao

Seneka

pre 5 godina

Ali poslednji faul... Pa takav poklon ni ovi sa klupe Partizana ne bi dosudili. Jeste bio mali kontakt, ali u takvoj situaciji sa 1 sekundom do kraja utakmice, gde bacanja uticu na krajnji rezultat, to se prosto ne sudi. Ovakve situacije, kao i one iz finala prosle godine, bacaju veliku mrlju na ABA ligu. Niko ne treba da se gura uz pomoc sudija kako bi opravdao velika ulaganja, i osigurao playoff. Posebno ne protiv jako jako slabog Mornara. S druge strane, navijaci KKP verovatno posle ove pobede misle da zasluzuju EL odmah dogodine, ali avaj, to je za neke druge rubrike. Finale ABA ove godine Zvezda - Cedevita. Zvezda osvaja naravno.

profa

pre 5 godina

Partizan se Tesko nosi sa pritiskom bolje igraju kad nemaju sta da izgube , slaba utakmica igraju toplo hladno a nasi igraci nema puno sta da se komentarise Losa utakmica za sve njih ,ja se jos nadam srpskom finalu u aba ligi ( I naravno da pobedi zvezda )

vlado

pre 5 godina

Belošević i mjerilac vremena na kraju utakmice, ali i nesportski faul sudjen Mijoviću posle gledanja snimka od strane Beloševića su dvije krupne situacije koje su uticale direktno na rezultat. Zdravo bio Beloševiću!

i svakim danom sve vise volim te..

pre 5 godina

Ahahahaha.. Aut Durenta ili faul nad Renfroom.. Mrtva trka... Nego sva sreca pa niti Hjuston na kraju nije ispastao niti ce Partizan na F4..

EUFORIJA

pre 5 godina

gospoda iz mornara sportski priznaju poraz i cestitaju partizanu, ali bot brigada ima drugacije instrukcije...
(Alen, 05. januar 2019 21:51)

Uputili su zalbu posle utakmice, Alene!

nemaveceg

pre 5 godina

Trinki ce da pokaze Mornaru da nije isto kao kad te trenira Canak ili Muta!!
(Grobar, 05. januar 2019 19:13)

Tako je i kad igrate prijateljsku utakmicu bez najboljeg igraca Mornara....

Ja

pre 5 godina

Loše igramo,ne ide ovo na dobro. Pogurao nas je Belosevic veceras ali cemo zato biti na radaru sudija zbog ovog poklona kada nam bude više trebalo. Puno para malo muzike za sada.

Nebojsa

pre 5 godina

Nije sudija resio utakmicu vec trener Mornara, koji bez razloga na sedam razlike trazi tajmaut u trenutku kad Partizan nista nije mogao da ubaci.
On je tim tajmautom smirio igrace Partizana i vratio ih u mec .

Autolakirer

pre 5 godina

Ovakve kazne nemaju smisla.Ili svi u salu ili niko.Ovako barem 1/4 dvorane puna.Sza znaci ako platis one skuplje karte mozes da gleda.Znaci poruka za ubuduce.Pravi haos na tribinama, gadja protivnicke igrace i kaznice te sa 50 hiljada dinara i prazo 3/4 dvorane

duh koji lebdi

pre 5 godina

Interesantno da Vranjes, koji je "prebio" trojkama Partizan u prvom mecu i ubacio 27 poena, ne igra veceras.
(vs, 05. januar 2019 19:22)
Teorija zavere...

nz

pre 5 godina

Lendejla da nije ne znam šta bi radili, uzima lopte u napadu, pogađa kada je važno, borac. Vanja, Zagor i Pejdž pogubljeni, samo divljaju. I hvala Beloševiću što nas je pogurao.

Admiral

pre 5 godina

@ hronicar, 05. januar 2019 23:38)

Drize nemoj samo ti o pasosima igraca... Ako su se nekima delili pasosi kao cokoladice to su svakako igraci Zvezde i u fudbalu i u kosarci! Cim ima visak stranaca odmah pasos, najsveziji primer Enis, dosao iz Mege i posle par dana mu dali srpsko drzavljanstvo jer je bio prekobrojni stranac

petarczv

pre 5 godina

Hahahahahahahahahahahahahahahahahhaha trinkijerevi momci hahahahahaja pa za ovog je canak greg popovic licno. Jos canak nije imao ova pojacanja iz spanske lige... Buducnost broj dva

kk sledeca sezona

pre 5 godina

Ovom pobedom Partizan je verovatno obezbedio cetvrto mesto, ali ovako losom igrom je dokazao da ce u plejofu biti lagano pociscen. Mornar u raspadu sistema i plus Vranjes nije igrao, a ni to nije dovoljno da pobede rutinski. Da se ne lazemo aba liga ne zasluzuje dva mesta u evroligi pa cak ni kad bi se evroliga prosirila. Partizan svake sezone sve gori i gori, ali dolaskom Ostoje malo su se medijski podigli i tako zavaravaju trag i daju laznu nadu svojim navijacima. Tim koji je vodio Pera Bozic je Golden Stejt za sadasnji tim

deki

pre 5 godina

Samorealno 20:57@ Pozdrav za prelepi Split, razlog sto je Zvezda druga galaksija kako s pravom kazes je sto ima sve ono o cemu je Milojko Pantic, poznati sportski novinar pricao kada je velicao vasu reprezentaciju a to je SVETO TROJSTVO. Zvezda ima predsednika koji kosarku ima u malom prstu, ima odlicnog trenera kome je ovo prvi posao ali koji je zanat pekao kod najboljih i ima igrace, odlicno selektirane gde svaku utakmicu trener ima "slatke muke " jer mora trojicu da posalje u publiku

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Blue Moon: a kad vas otrese ta nepostojeća Crvena Zvezda, ko vas onda otresao FMP ili neko treći?! PS. manji je blam kad vas otrese Zvezda nego FMP, a ti kako voliš! :-))

Duck Dodgers

pre 5 godina

Велика неодговорност играча у последњој четвртини, утакмица сем птве четвртине за заборав... Психолошки најзначајнија победа досад. Никако нападом не можемо бити задовољни, одбрана врло добра до одлична... напад у другом полувремену на нивоу средњошкослске екипе. Ренфро класа. Опет ћу написати, овај тим не сме да потцени никога, и не сме унапред да уписује победе, а то су играчи учинили још једном ове сезоне. Не може се бацати лопта у руке противника у контри три на један, машити шест тројки кад си сам, губити преко двадесет пет лопти. Мучна итакмица којом смо некако пребродили овај очајан низ. Мислим да ће Си, Николић и Маринковић дефинитивно на рани тренинг сутра ујутру. А Јанковић Стефан од Дулета не би добио оволико стрпљење. Свака част Тринкијерију са ким он ради. Што кажу клинци породисмо.

Orka

pre 5 godina

Iskreno Partizanovac sam, ali faul Drenovca na manje od 1 sekundu pre kraja da bi pobedili je dobro samo zbog stanja na tabeli.

Realno, mi smo ovu utakmicu izgubili.

Smeh

pre 5 godina

Ne zna se ko je gori, da li simpatizeri Partizana ili Zvezde. Simpatizeri Partizana prozivaju kako njihove komšije treba da plaču, kako ih pogodila ova pobeda Partizana?? A Zvezda ubedljivi prva, gazi koga stigne i Partizan ih dobije jednom ili dva puta u sezoni. Nigde logike za bilo kakvo prozivanje. A sa druge strane kuknjava zbog faulova, sudjenja na jednoj nebitnoj utakmici. Pogotovo ne za ekipu koja se sprda sa ostatkom lige. Ne zna se ko ima manje mozga, ili ga slabije koristi u ovim prepucavanjima. A što se tiče utakmice, pa nadam se da mladji nisu gledali inače nikada neće zavoleti i početi da treniraju košarku.

Seneka

pre 5 godina

Jako, jako lose. Sa ovakvom igrom, KKP nema sta da trazi niti protiv Buducnosti, niti protiv Cedevite, a kamoli protiv Zvezde. Na koga god da nalete u playoffu bice oduvani glatko. Nadam se da realni navijaci KKP kapiraju da vam je ovo poklonjeno, i da ide u prilog tome da novac za trenera i poslednje pojacanje ipak mora malo da se opravda? Ja sam mislio da cete sa Trinkijerim igrati bolje, lepse, mozda atraktivnije. Sami procenite, ali realno, da li KKP igra i 10% bolje od kad je Canak otisao. Ali realno, ponavljam.

Vetar u ledja...

pre 5 godina

@xxx
Sut moze i za 0.3s i to je prakticno odbojka, odnosno samo izbacaj ali prijem, dribling i sut nikako za 1s ali dobro, to je jos i najmanji problem....

zemunski kej

pre 5 godina

Naravno da je bio faul, Renfro ga je navukao na kontakt ,zasto se ovaj iz Mornara zatrcao nejasno,Gledajte NBA najmanji kontakt telom ili rukom kod suta za tri se sankcionise, Partizan toliko nesiguran da je pitanje da li ce igrati plaj off ,Po kvalitetu su cetvrta ekipa jer je Mega prodala najboljeg igraca i verovatno odustala. Partizan ima previse igraca srednjeg kvaliteta,

Komsija

pre 5 godina

Znate koja je najveca razlika izmedju Zvezde i Partizana ove godine? Dobro, Zvezdina odbrana je nesto bolja (mada Trinchieri tu radi odlican posao u Partizanu), centarska linija Zvezde je nesto bolja... ali najveca razlika je u otvorenom sutu za 3 poena : Zvezdini bekovi ce od 10 otvorenih suteva pogoditi 8, Partizanovi 4, max 5.

A to je mnogo vise od poena, to ima strasan uticaj na samopouzdanje ekipe, narocito ovako mlade kao Partizan

Admiral

pre 5 godina

Ako uprava nakon ove utakmice ne najuri pod hitno Marinkovica i Zagorca zelim im da ispadnu u aba 2!! Ta dvojica su tolike stetocine da nemam reci, ej bre bek suter bez ijednog pogodjenog suta, bruka! Zagorac kao amater, gubi lopte, promasuje zicere, pravi faulove u napadu, kao neko dete, uzasni su!

Grobos

pre 5 godina

Dal je REALNO OVO?!?!Kako smo ovo dobili nemam pojma,ali njeno veličanstvo košarka!!!!Užasni smo što znači da možemo samo bolje...NAPRED PARTIZAN!!!
(gremlin, 05. januar 2019 20:49)

Pa ako si gledao vidio si da ste dobili zahvaljujuci sudijama, nema tu puno price, znanja ili neznanja.

Ivan

pre 5 godina

Podignute obe ruke u vis samo ispratio covek kretanje Renfora i ovi lopovi sude faul i daju pobedu partizanu. Klasican primer direktnog uticaja sudija na krajnji ishod meca.

Loznicanin

pre 5 godina

Ne zna se sta je gore. Los Partizan ili ocajan Mornar. Drenovac jako naivno pravi faul. Nije mi jasno kako za jednu sekundu moze posle dosudjenog faula da se i kos da,ali dobro. Sad da vidimo kako ce Tegi da komentarise proteste Pavicevica. Partizan ce biti cetvrti,ali igrom to zaista ne zasluzuje. Mega veceras gubi. Zvezda ovo metlom cisti u plej ofu!

Pozz

pre 5 godina

Pricam direktno iz kosarkaskog ugla, nebitno za koga navijam, ali bude li mi jos neko rekao da je ovaj Pavicevic dobar trener majke mi necu progovoriti sa tom osobom do kraja zivota. Direktan krivac za ovo je on, i samo jos jedan dokaz koliko neznalica radi u ovoj aba ligi. Zaista smesno. A odmah posle smesnih trenera idu smesne sudije, pa vi posle podizite aba ligu u nebesa.

slobos sa rodosa

pre 5 godina

Partizan ako se neoklizne protiv Zadra i Cibone, protiv Mege,Buducnosti i Zvezde resava plasman,dal ce biti 2 ili 3 na kraju.
(bizmark, 5. januar 2019 21:47)
od pomenutih utakmica samo mu je sigurna pobeda protiv mege koja više i nema ambicije.ovo su mu 4 poraza u najavi,ali je pitanje hoće li mu 4.mesto biti ugroženo pošto cibona ima 2 pobede manje,a u sledećem kolu igra sa cedevitom.

Objektivno

pre 5 godina

Da je Vranjes u timu,Mornar bi to lagano dobio,ovako nema sta da trazi jer ovi crnci nemaju pojma,lopte im ispadaju iz ruke i mase zicere iz neposredne blizine kosa.

veliki strumf

pre 5 godina

@hronicar Kum Milija sudio Megi i dobrano u produzetku pomogao Cedeviti da dobije, a samim tim i Partizanu da se dogega do plej ofa, gde će teško nastradati.

MarcoPolo

pre 5 godina

Milane, o kakvoj berbi pričaš? Pa to govorite svaki put već evo 5 godina, iako smo nikad slabiji a vi nikad jači pa kad dođe ta utakmica ili je izgubite ili pobedite na jedvite jade. Pa se pitam kako vam više ne dosadi i da li vam je i malo glupo da obećavate takve neboluze koje se nikad ne ostvare...

123

pre 5 godina

Trinki ce da pokaze Mornaru da nije isto kao kad te trenira Canak ili Muta!!
(Grobar, 05. januar 2019 19:13)

Tako je i kad igrate prijateljsku utakmicu bez najboljeg igraca Mornara....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nemaveceg, 5. januar 2019 19:30)

Koliko te ja razumem, taj najbolji igrac bi pobedio Partizan? A vidim koliko se dere trener Mornara na svoje igrace u tajm autu a ovo je prijateljska utakmica? Decko, pokrij se usima.

petarczv

pre 5 godina

Samo paritizanu sekund traje 3 sekunde. Na sekund do kraja renfro prima loptu pravi dribling nakon tog driblinga se svira faul i nekim cudom ostaje jos 0.4sec do kraja hahahahahahaha mornar treba da istupi iz lige ovo je bolesno cemu smo prisustvovali... Zalosno mora da se opravda trener od 800 hiljada koji je losiji od ovog pretgodnog koji je primao 8x manje

Del Piero#10

pre 5 godina

Kao što sam i rekao u prethodnom komentaru, ekipa koja pretenduje na plasman u polufinale ovakav pristup utakmici ne sme da dozvoli. Ovo je bilo katastrofalno! Odbrana još i nekako, ali koliko dekocentracije i glupih greški u napadu... Zaista nemam reči. Partizan je ovu utakmicu mogao i morao da reši pre početka 4/4. Na poluvreme smo trebali da ponesemo barem 15 poena prednosti, ali igrači su izgleda mislili da će Mornar sam sebe da pobedi ovde. Umalo nas je dobila ekipa koja je odigrala svega 5-6 minuta korektne košarke. Neka ozbiljnija ekipa bi pomela sa parketa i nas i Mornar sa onime što su oni večeras pokazali. Iako je Lendejl mečviner sa svojom sjajnom reakcijom, čovek koji je ovde najzaslužniji za pobedu je Aleks Renfro. Na - 7 preuzeo stvari u svoje ruke, vezao osam poena, pa onda na iskustvo iznudio kontakt za bacanja u poslednjoj sekundi. Čovek je suvo zlato ove ekipe i večeras je pokazao koliko će timu značiti njegovo iskustvo. Da nismo ovde dobili mogli bi da se pozdravimo za plej-ofom, a verujem da će za ovakvu predstavu Trinkijeri dobro da izriba ekipu. Ovo se ne sme ponavljati.

marko992

pre 5 godina

Da li je moguce da jos uvek traju prepucavanja u stilu "kome je vise para oprosteno".Niko ne priznaje svoje "normalno" poslovanje.Zvezdasima je odbrana UPR bez obzira sto je vec u prvoj sezoni,kada tek izlazi iz totalnog ambisa,napravila tim koji je vrlo lako mogao biti i prvak.Partizanovcima je oprastanje duga Marfin banke i ovogodisnje poslovanje takodje sasvim normalno.Zajednicko nam je koriscenje drzavnih para.Ne razumem sta tu neko hoce da objasnjava,kao nismo isti.Nismo isti samo trenutno u datoj sezoni,osvrnemo se na protekle godine i vidimo da se sve ponavlja,kolo srece se okrece.

_S

pre 5 godina

Pogledajte na yt celu utakmicu. Najvecu gresku pravi Pavicevic sto trazi time out na +7, Trinki celicne zivce ima i cuva poslednji time out do kraja. Vreme je mereno tacno u mili sekundu. Sve je cisto ko suza. Bravo

room 1408

pre 5 godina

Marinković 10 min.u igri.Sut iz igre 0/0 slobodna,0/0 za 2,0/3 za 3.Bez i jednog skoka,ukradene lopte i blokade...Definitivno zaslužio je da palija sa 15 m zadnju utakmicu u Evropi...

Sasa

pre 5 godina

Kakva kradja 0.4 sekunde do kraja.Ubise onog mucenog Lukovica,a sta covek svira na kraju....Neverovatno-a raduju se kao da su dobili Fener il Gsw.

Hagiano

pre 5 godina

Hajde ja kao okoreli Zvezdaš da prokomentarišem utakmicu.
Prvo pobeda je čista, jer ono je faul Drenovca, ušao nogama i telom u igrača. Veoma glupavo i bukvalno amaterski. Da je isti faul napravio nad igracem Zvezde isto bismo svi skocili i vikali faul.
Drugo problem Partizana je što su skoro ceo meč vodili, i na kraju srećno pobedili. Mornar nije slaba ekipa ali je pokazala koliko je Partizan trenutno jak/slab pokazao rupe koje očigledno ne mogu odmah da se saniraju.
Ona akcija na 4 sek do kraja kad Mornar postize kos, Partizan da se zapita kako postavlja odbranu, jer na tako malo do kraja lik ostaje potpuno sam na 3m od kosa.
Trece grobari da slave ako nekako se domognu 4te pozicije. Jer bice tu jos vatrenih meceva i sumnjam da ce i drugi sastavi imati Drenovca u ekipi.
A ovo klinacko prepucavanje ovde na vestima o Zvezdi i Partizanu ostavicu onima kojima je to interesantno. Klincima.
Nipodaštavanje rezultata jednih i drugih ne vodi ničemu.

Kad bismo imali 4 predstavnikna prve 4 pozicije to bi znacilo da su Srbi prejaki i za ovu ligu.
Bilo bi dobro sa stremimo ka tome.

Sportski pozdrav.

Zvezdas

pre 5 godina

Na utakmici Partizana sve komentari sendvicara crveno belih. Hvala ti Boze sto sam Grobar.
(Beograd, 05. januar 2019 19:51)

Sto se nama zalis.Niko nije idealan a i priroda se po neki put poigra

Z-nk

pre 5 godina

Moze li neko da mi objasni ko su gledaoci prisutni u dvorani,posto je Partizan kaznjen?Zanimljivo mi je ovo prozivanje Rebica,posto "huligani" nijesu u sali onda je neko od intelektualaca!

krtac

pre 5 godina

Izvuče vas stari drugar Ilija.
Ovaj faul se svira dva puta u 100 ovakvih situacija.
Samo kod njega za 1,9 sekundi može stati scenario Remfro prima loptu+Dribling+Faul+Šut na kraju

Bojan

pre 5 godina

Gledam Belosevica kako sudi celo vece, igraci Partizana kao da su mu drugari iz odeljenja, kao da mu neprijatno kad dosudi nesto protiv. Samo sto se ne izvini.

Marko

pre 5 godina

Kakva je ovo sramota za klub ovakvog renomea gde sudija 0.4 sekunde do kraja sudi faul za 2 bacanja protiv jednog Mornara iz Bara. Plus kod odbitka kod promasenog drugog bacanja vreme stoji. I onda se vi moji grobari pitate sto vam se ovo desava. 6godina bez ikakvog trofeja, pardon ima jedan KRK.

petarczv

pre 5 godina

Što se tiče igre samog Partizana, ovaj talijan je izvukao maximum i to je to.A sudijska odluka je smijelo dosudjena i ako sam Grobar.
(Rade, 05. januar 2019 23:02)

Ako je ovo maksimum onda svi ovi igraci treba da okace patike o klin i da batale kosarku

vreme

pre 5 godina

Bilo je 0,9 sekundi do kraja, cim je Renfro spustio loptu na parket vec je isteklo vreme tako da faul i da je bio vreme je isteklo. Jos jace je da su ostale jos 0.4 sekunde, kakva sprdnja sa merac ima 
vremena.
(mora se u 4, 05. januar 2019 21:18)

Bilo je 1,9 sekundi do kraja. Gledajte semafor, a ne grafiku na TV-u. Vreme na grafici nikad nije precizno.

inspektor Nagib

pre 5 godina

Ponavljam da vodimo 20 razlike kad su igri Pejdz i Nikolic to se istopi.Ja ne mogu da verujem da Nikolic toliko nema talenta.Stranac se uzima da podigne kvalitet u odnosu na domace igrace,a mi smo u Pejdzu dobili veliko nista.Ni odbrane ni kontrole napada ni suta.Najgori stranac u Aba ligi ubedljivo.A Vanju nek bude sramota za utakmicu sinoc,kupi prnje i odlazi lazni talentu.

Crnobelac

pre 5 godina

Vanju pod obavezno na kalenje u Dinamik."Veciti talenat". Zagorac ima problem s pouzdanjem, psiholoske prirode, a Pejdja staviti na tranfer listu.Nije plejmejker za Partizan.

bizmark

pre 5 godina

Dosta gresaka u napadu,al u odbrani to deluje korektno.U drugom pol ce to biti bolje.Bitno je sto pre napraviti pristojnu prednost i polako utakmicu privesti kraju bez preteranog umaranja.

LVG

pre 5 godina

Svi vi koji ste se radovali prolazu u Evrokup evo vam posledice.
Posle T.Telekoma kiksnemo protiv Cedevite evo sad posle Ritasa patnja sa Mornarom.
Sta dobijamo od top16 evrokupa?
Umor!

milojebegrobara

pre 5 godina

Trinki ce da pokaze Mornaru da nije isto kao kad te trenira Canak ili Muta!! 
(Grobar, 05. januar 2019 19:13) 

Ugasena "institucija" i kraj !!!!

Avi

pre 5 godina

Jel to vas taj trener univerzuma,motivator i psiholog?..Zalepi dete na klupu posle nesporske.Sramota!!Peco dete, dodji ti kod cika Tome da vidis sta je pravi pedagog i strucnjak.

Qantas

pre 5 godina

Bitno je sto pre napraviti pristojnu prednost i polako utakmicu privesti kraju bez preteranog umaranja.
(bizmark, 5. januar 2019 19:45)
Ma daa, igraju mnogo bitnih meceva pa treba da se štede...ahahahahaha!!

Idn

pre 5 godina

Ovom njamiju da odgovorim kosarkaski , to ulazenje u putanju (inace je Drenovac ocekivai sut zato je krenuo malo jace ka njemu I pogresio pa kolebon pokusao da ispravi) je cist faul. Ovo drugo I laici znaju , vreme se ne pusta dok neki igrac nema kontakt sa loptom .

Nemanja

pre 5 godina

Interesantno da Vranjes, koji je "prebio" trojkama Partizan u prvom mecu i ubacio 27 poena, ne igra veceras.
(vs, 05. januar 2019 19:22). Ima visoku temperaturu. Sto bi ga sklanjali ? Sto bi pustali Partizan ? Borimo se za opstanak i sklanjamo Vranjesa. Bas ti je dobra logika....

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Moze li neko da mi objasni ko su gledaoci prisutni u dvorani,posto je Partizan kaznjen?Zanimljivo mi je ovo prozivanje Rebica,posto "huligani" nijesu u sali onda je neko od intelektualaca!
(Z-nk, 05. januar 2019 20:21)

Ma to ti se samo cini. Tresromantizam. Ostojina opozicija. Revolucionari.

dd

pre 5 godina

@downtown
Znači, "neki" inteuktalac sa pretplatnom kartom iz lože iza klupe gostujuće ekipe pogodi gostujućeg igrača i ne bude kažnjen? I posle bude nagrađen da utakmicu, za koju je klub "kažnjen", odgleda uživo u dvorani. Jer, pobogu, on ima pretplatnu kartu, a onaj gologuzan sa tribine,koji takođe ima sezonsku, ne može. I uz to, najverovatnije, nije kriv za to pogađanje, jer je njegov položaj, u odnosu na klupu, previše udaljen. A sudije su ispraznile baš tu ložu na koju su danas pušteni navijači sa sezonskim. Vaš klub je pokazao da postoje navijači sa sezonskim kartama prvog i drugog reda.

Stratos ploditelj

pre 5 godina

Vec bio upisan poraz ali na srecu...jos dosta muke bice da partizan dodje do pozicije 4,izgubicu vise nerava od grobara do tog cilja koji ne moze nicim da se plati.

veliki strumf

pre 5 godina

Veze vi nemate. Mozete da dovedete jos 10 pojacanja - pa vi se mucite sa Mornarom koji igra bez najboljeg strelca, i to kuci. Opravio vas Trinki, svaka mu cast!

nick

pre 5 godina

Utakmicu presudio potez za gubitak trenerske licence Pavićevića na +7 tajmaut sečeš svoju ekipu u naletu.Nisam od onih što smatram stručnjakom i razumem se bolje od trenera, ali ovo je nešto najlogičnije i najosnovnije medju tim nepisanim pravilima.Neka se protivnik i konsoliduje i prekine seriju sam od sebe ili neka on traži tajm aut.A akcija na tajm autu da Voler divlja do kraja utakmice je kao da oni gube 7 pa mora neko da preuzme da se proba i stigne...

josh

pre 5 godina

Super je sto se svw ovako dogodilo! I da je izgubio Partizan bi zavrsio u 4.MR se predao ili pr(o)dao svoje ambicije ovom pricom sa Bitadzeom. Igra Partizana katastrofa, nista se tu nije promenilo iako je Trinkijeri sada vec imao vremena da izmenja nesto,slozi,ali to ne lici ninasta. Prica na konferencijama pitka ,citaj demagogija. Ali kazem, super sto se ovo dogodilo,da se vidi ogoljeno ko se gura, ko je tu da priskoci u pomoc kada je najteze. Smesno ,ova liga nema svoju buducnost.

Admiral

pre 5 godina

Partizan ce verovatno dobiti ovo ali ono sto zabrinjava je uzasna igra. Kako vreme odmice umesto da budu uigraniji oni deluju rastimovano. Nema akcija, nema protoka lopte, slab skok u odbrani... Takodje je ocigledan pad nekih igraca, narocito Zagorca koji je neprimetan vec duze vreme, od dolaska Renfroa i Pejdz deluje jako bledo, kao da je nezadovoljan smanjenom minutazom, Nikolic vise nema onu agresivnost u odbrani kao na pocetku, Marinkovic standardno ocajan u sutu... Trinkija podrzavam ali iz kola u kolo ne vidim nikakav napredak, nadam se boljem ali sve je manje vremena

LVG

pre 5 godina

Igra nam ne lici ni na sta.
Trinkijeri ima Renfroa, Jankovica, oporavljenog Velickovica i nista ne igramo bolje.
Protok lopte 0, ledjima ne igramo skoro nikako.
Nemamo igraca koji ce konstatno da ide na ulaz i tako siri igru.
Pick and roll ne postoji.

Dejan

pre 5 godina

Uzas jedan kako je vecina igraca Partizana operisana od odgovornosti. Kao da su NBA zvezde. Nista ne zameram Trinkijeriju jer je on ove igrace nasledio, nije selektovao ovu ekipu. Velika vecina ovih igraca kod Duleta Vujosevica nikad ne bi igrala, a ostali bi bili manji od makovog zrna.

Mico

pre 5 godina

Nikakav napredak u igri Partizana..Bruka dali su igraci limitirani ili ...Sreca da je Mornar u raspadu i trebalo bi da Partizan ovo dobije na misice ali..

sima kosmos iz dalekog svemira

pre 5 godina

ovo nije hrkljus...ovo je sramota da ne moze biti veca... aman kakva je ovo kosarka!? utakmica koja odise gluposcu!!! jos ih sada mornar tambura!!!!

room 1408

pre 5 godina

Ja bi ovog Trinkijerija oterao zbog upornog forsiranja ovog antitalenta Marinkovica...Letio bi on meni samo tako...Pa neka povede ga sa sobom!!!

LorD

pre 5 godina

Hahahahahha, imate ovo hahahahaha od starog Grobara.
Onomad napisah kako se ne sjecam sezone Partizana u kojoj nismo dobili utakmicu glatko sa 10-15-20 razlike, da sjednes, pogledas utakmicu i ne cimaš se da li ce je dobiti.
Mozes onda da zamislis koliko nemas igre, identitet.
Ovo je presmjesno!
Bruka!
Prosle sezone sa 2 igraca u napadu igrali smo duplo bolje.

Pobeda

pre 5 godina

Pobedi se ne gleda u zube, ali šta se ovo dešava sa Partizanom, ima li kraja lutanju...da li će Zagorac ikada povesti loptu bez nepotrebne finte desnom rukom koju već i klinci znaju...

nesa

pre 5 godina

Sad svi napolje na celu sa "strucnim stabom"da ociste sneg oko Pionira,bar dnevnicu da zarade,posto za ovo kosarke sto su prikazali platu zasluzili nisu.

Ris

pre 5 godina

Gazda Dojkan@. Kazes da citas gluposti, a sam ih pises. Ajde razmisli opet, da li je isto pustiti vreme trajanja utakmice i vreme neke ekipe? Po tebi, ako se lopta odbije o obruc, pa je igraci nekoliko puta u skoku odbijaju, vreme ne tece jer se ne zna cija je lopta? Vreme tece, ne tece vreme za napad.

MaironDrake

pre 5 godina

Odgledao poslednjih 25 sekundi prvog poluvremena. To moze da se pokazuje deci koja treniraju kako ne treba da se igra kosarka :) Ljudi su spakovali 5 epskih gluposti za manje od pola minuta igre.

xy

pre 5 godina

Volim da gledam aba ligu i uvek mi je zanimljivo, ali ova utakmica....katastrofa. Partizan vodi zato sto je Mornar u debelom raspadu. Kakvi su ono napadi ja ne verujem. Rebic najgori

Ja

pre 5 godina

Sto je neko grdno prevario Marinkovica i Zagorca da zbaju igrati basket, ocaj... Pecarski kao da je rezerva Divcu i Radji, pa ne moze ni sekunde da dobije...

lancecwcemi

pre 5 godina

Veoma je teško gledati Partizan, ima tu dosta igraca koji nemaju nikakvu konstantnost u igri, ili dobro odigraju ili uzasno bez sredine, a takvim igracima se treba zahvaliti na kraju sezone, da ne imenujem nikog ko prati Partizan ove sezone zna na koga mislim...

vlado

pre 5 godina

Stvarno mi nisu jasni navijaci Partizana,umesto da su dobili 15 razlike ovaj raspali Mornar ,oni se raspravljaju da li je bio faul ili ne,i sto je najgore prete nama u polufinalu.Daj bože da potraju u toj svojoj iluziji ,za nase crveno bele nece biti problema.
(realni zvezdas, 05. januar 2019 23:31)

Raspali Mornar?! Raspala zvezda i partizan, što Mornar? Momci se borili kako su znali i umjeli i sad su oni raspali?!

Jankovic

pre 5 godina

Ja se izvinjavam svima,koji misle na istovetan (MOJ),nacin.DJUBRE,TREBA DA SE OCISTI PRVO U SVOM DVORISTU.....A POSLE KOD KOMSIJE!ZVEZDO SAMO NAPRED!(a i Vama komsije zelim sve najbolje!!!!Srbijo....,,,....,,,??!!’mmmm......SRBIJO!!!!!!!

Zorz Vea

pre 5 godina

Bog te mazo od ovoga moze da se rikne koliko mi "ne igramo" kosarku. Gledam ne verujem..pa ovaj tim nema ni sutrasnjicu a kamoli buducnost. Ne znam iskreno kojom magijom mogu da naprave respektabilan rezultat. Zao mi je sto nema navijaca da cuju sta misle o njihovoj igri. Bez premca najgora igra Partizana ove sezone. Pobeda bi bila molostinja srece i potpuno nezasluzena ali KKP i dalje vodi..Mornar bi trebao vise da se zamisli od nas. K a t a s t r o f a

Zivela Srbija i Boze pomozi Partizanu

xy

pre 5 godina

Prosle sezone sam mislio da su rukovodstvo i trener Mornara jedni od najboljih u aba ligi ali ove sezone su napravili totalni cirkus od svog tima. Da li je moguce da su doveli Granta a mogli su da ga vide u Zadru gde je dobio otkaz da je smesan igrac. Konkretno na za ovu utakmicu, da li je moguce da je trener Mornara trazio timeout na 3 min do kraja kada je njegova ekipa imala maksimalnih +7 i bila u naletu a Trinijeri je imao samo jedan timeout i nije smeo da ga iskoristi tad

ace

pre 5 godina

Znači ovako: lopta skakuće po obruču i padne na tlo. Niko je ne dira. Ona tu skakuće dok se ne umiri. Vreme stoji i mi čekamo evo već dva dana da se uključi sat i meč završi.
(SrbEUin, 6. januar 2019 13:39)
A zasto niko ne bi dirao loptu 2 dana dal znas sta
uopste oces da kazes

Del Piero#10

pre 5 godina

Ovo večeras je užas živi. Bilo koja ozbiljnija ekipa bi imala bar +10 protiv ovakvih nas. Strašno koliko igrači deluju bezvoljno, kilavo, dekocentrisano na terenu.

Del Piero#10

pre 5 godina

Žao mi je što ovo kažem, ali ekipa koja ovako igra ne zaslužuje plasman na F4. Kako god da se ova utakmica završi, tim koji hoće da igra polufinale ovakvu bednu partiju ne sme da dopusti sebi.

Uros

pre 5 godina

Meni nije vise jasno da svaki put kada se odlucuje utakmica VANJA MARINKOVIC JE SAM NA SUTU ALI DECKO NE MOZE DA DA KOS NEMA TEORIJE ! Zagorac bez volje a Nikolic decko se bori ali ide iz greske u gresku . Ostale Necu da kom mogao bih do sutra....

киза Д

pre 5 godina

SrbEUin...хипотетички..и то може да се деси...Нисам ја писао правила игре.Имаш правила и интерпретације на Фибином сајту па провери.Видећеш колико финеса и тумачења постоји док их нисам прочитао мислио сам да све знам.После читања видео сам да појма нисам имао.

Del Piero#10

pre 5 godina

Vodimo zahvaljujući dobroj odbrani, inače u napadu smo očaj živi. Toliko dekocentracije, neobjašnjivih gluposti... Trebali smo na poluvreme da ponesemo bar +15 a mi ih ostavljamo u igri. Ako nastave da prave ovakve gluposti moraće Trinkijeri na rehabilitaciju živaca na kraju sezone.

Pratim

pre 5 godina

Slažem se sa ovima što pišu da je ovo krš košarka. Nigde čvrstine, nigde mozga. Nadam se da se ipak igra može popraviti i ako to za sada ne liči tako.