Sreda, 26.12.2018.

20:22

"Odlazak je pitanje dostojanstva, oni koji treba – znaju zašto"

Nenad Krstičić, doskorašnji fudbaler Crvene zvezde, objasnio je navijačima razloge zubog kojih je napustio "crveno-bele".

Izvor: B92

"Odlazak je pitanje dostojanstva, oni koji treba – znaju zašto" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

Markoni35

pre 5 godina

Citajuci izmedju redova u Nenadovoj izjavi, naslucujem da je sledece godine on trebalo da bude u drugom planu u odnosu na npr. Causica (Jovancic se po meni vec dokazao kao najbolji igrac na ovoj poziciji). Ne sumnjam da je imao fer finansijske uslove od Zvezde da ostane i mislim da to nije glavni razlog. Videcemo sledece godine sta ce se desavati, ali meni dovodjenje Causica jesenas uz tri odlicna igraca na istoj poziciji nije imalo previse smisla ukoliko se zelelo da Krsticic produzi ugovor. U svakom slucaju, nadam se da Uprava zna sta radi i ne moze uvek svaki igrac ni da bude srecan. Ocekujem da ce i Savic uskoro da ode, Meleg i/ili Milic i neko od napadaca (verovatno Stojiljkovic). Rodic ili Srnic samo ukoliko ponuda bude adekvatna. S obzirom da ne igramo vise na tri fronta ne ocekujem da cemo biti ista slabiji. Nazalost mora mesto da se pravi za mlade igrace jer klub od prodaje istih zivi...

Навијач

pre 5 godina

Ајде не патеитши и филозофирај. Одрадио си посао поштено, зарадио добар трансфер, у добар клуб. Зато узми паре и срећно.

deki

pre 5 godina

Hajde ljudi, olabavite malo, zar je i ovo vest gde se morate prepucavati. Tip kada je dosao u Zvezdu zahtevao je da klauzula bude 500 soma, ponavljam ON je zahtevao a mi smo bili u frci jer se povredio Jovicic. I Krsticic je odlucio da ode, dali su mu vise i to je to bez obzira sto je dobio vise ne mora da znaci da je doneo ispravnu odluku jer AEK stoji lose na tabeli i verovatno nece igrati Evropu a mi hocemo. Odigrao je solidno ali daleko od toga da trebamo plakati za njim

One night in May

pre 5 godina

Ponudjeno mu je 500 000 evra po sezoni - sto je za Zvezdine uslove dobar novac.
Medjutim, razumem ga apsolutno - ako Kafu ima 700 000 evra po sezoni, bez obzira sto je to plata koju je dogovorio sa Bordoom, sad je Zvezda placa - onda je jedino posteno da Krsticic dobije minimum toliko ili vise, jer je za tim neuporedivo znacajniji od Kafua, koji je skroz beznacajan.
Zaradili su novac zahvaljujuci igrama tima, ciji je on bio vazan sraf - red je bio da dobije vecu nagradu.

Sa druge strane, odlazi u klub kome Zvezda ni u snu ne moze finansijski da parira, u ligu koja je mnogo jaca.

???

pre 5 godina

Šta vam nije jasno? Kafu 700 k,Ebesilio 500 k,Milunović koji nas je zavlačio godinu-dve 400 k,a njemu i Vujadinu ponuda od 250-300 k evra.
(Ja, 26. decembar 2018 23:08)
Kafu je došao kao igrač koji je trebalo da pravi razliku sto se nije dogodilo, inače istu platu je već imao....Ebisilio je imao dobru sezonu pre toga isto igrač kreator, koji je ove sezone dosta žrtvovan zbog taktike jer smo igrali protiv dosta jačih od sebe. Još mislim da će da se pokaže. Milunović je iskreno jako dobar stoper, mislim da će brzo pokazati zašto je ovde.... Ne treba se zanositi kako je trenutno ekipa jako dobra, nije loša ali dosta limitirana....
Krsticic jako dobar ali imamo jednako još 3 podjednako dobra igrača u ovom trenutku....

VUK

pre 5 godina

Kaže Direktor da je CZ simbol rodoljublja u Srbiji. E kad utihne Sever i dođe pauza , vrednosti ugovora igrača iz Srbije u CZ daleko su od vrednosti ugovora igrača iz inostranstva. To mora da se menja. Nije CZ Arsenal da u 25 igrača nema nijednog iz Engleske.

Markoni35

pre 5 godina

Definitivno jedan od igeaca koji je ostavio dubok trag za samo 1.5 godinu koliko je u klubu. Bio sam jako srecan kad je doveden, u trenutku kada je Branko Jovicic bio povredjen a cekao nas dvomec sa Krasnodarom. Tada na toj poziciji nije bilo ni blizu ovoliko kvalitetnih igraca koliko sad ima. Nadam se da se njegov odlazak nece bitnije osetiti a njemu zelim uspesan nastavak karijere!

Lukigora

pre 5 godina

Pa i nije lako igrati ako duh''onoga-čije -se-ime-ne-sme-izgovoriti''lebdi nad Marakanom!A ako je motiv narušeno dostojanstvo zbog novca,pih,čemu cela tirada?
1.Djokovic
2.Jordan
3.Messi

brana

pre 5 godina

Ja iskreno ne znam ko je ovaj decko.
Mada ne pratim fudbal,poslednje generacije koje pamtim su zigic, milovanovic, Krivokapić, perovic..
Nadam se da je i ovaj dobar igrac

BODIBOND

pre 5 godina

Veliki gospodin Krsticic Nenad. 
Sve najbolje i nadam se da ces da se vratis jednog dana
(Ja, 26. decembar 2018 21:46)

Vratice se, kad bude imao 37 godina kao imenjak Milijas.

BODIBOND

pre 5 godina

Ali klazula 500 000 evra...e srpski fudbalu, on vredi barem par milki.
(Milos, 26. decembar 2018 21:12)

Vredi, i to 223 miliona odnosno vise od Nejmara hihihi. Ne zanosi se.

Roki

pre 5 godina

Dobar i zahvalan igrac,ostavio je traga.Posto se zahvalio saigracima,treneru i navijacima,a ne i upravi onda je jasno ko ga je necim ponizio,uvredio.Jedan doktor u to sam vise manje siguran.

glas razuma

pre 5 godina

Zadnjih par meseci nisi na zadovoljavajucem nivou. Ligu sampiona si odigrao veoma lose. Nesporno si zaslyzan za Zvezdine uspehe. Najbolje za sve je drugarski rastanak. Sve najbolje.

kadinjaca ipak pala

pre 5 godina

Ti se stvarno ne razumes u fudbal, ali onda nemoj da komentarises! Njegov posao i nije bio davanje golova! Po toj logici kad bi svi davali golove na svakoj utakmici, onda bismo imali rukometne rezultate i u fudbalu!

Вељко

pre 5 godina

Pošten igrač,koji uvek da svoj maksimum.Šteta što jedan "domaći" igrač odlazi,a ostaju "stranci" sumnjivog kvaliteta.
Dok sam igrao fudbal,uvek sam voleo da imam takve saigrače uz sebe.

D

pre 5 godina

vidim, 26. decembar 2018 21:38
Sjeti se proigravanja Rodića,ovaj do Srnića i pobjeda protiv Kelna i prolaz dalje.Te četiri su direktne asistencije za gol,to u ovoj postavci Zvezdine igre i nije bio njegov posao.Ja mu želim mnogo zdravlja,za ostalo je sposoban da se izbori!!!

Bing

pre 5 godina

Sjajan ucinak 63 utakmice 6 golova i 4 asiatencije
(vidim, 26. decembar 2018 21:38)

Znas li na kojoj poziciji igra?

U fudbal se razumes kao i predsednik tvog kluba :-)))

Lax

pre 5 godina

Što nekad neko ne kaže jasno i glasno tačno šta se dešava - sve nešto uvijeno, da tumačimo između redova, kao sve je u redu a ništa nije u redu...

Just ask, no hate

pre 5 godina

Ne razumem se nesto u fudbal, ali vidim da ga hvale da je dobar i da igra u velikom klubu, ali mi upada u oci detalj 64 utakmice dao 6 golova. Ako je to dobro, onda jbm li ga, sta je lose? Ako je opet pominjem veliki klub, ili mi kaskamo za evropom samo tako. Nisam partizanovac, oni su po bodovima jos gori , tako da verovatno kod njih dobar igrac daje 3 gola na 64 utakmice.

Ivan

pre 5 godina

U svakom slucaju, da nije otisao sada, otisao bi na leto, a to mu dodje na isto, jer u nastavku ezone klub ne nastupa u evropi, a za domacu ligu nam nije neophodan ni jedan igrac. Bilo ko da ode ne bi se previse osetilo. Na leto ce otici i Ben, Marin, Rodic, Stojkovic i svaki iole bitan igrac, pa neka nam je bog u pomoci za sledece kvalifikacije.

Bing

pre 5 godina

Ti i Pavkov u Salcburgu.... podvig koji je tada odlucio pobednika. Hvala vam zauvek.


Srce ti je crveno - bele boje.

Srecno tamo gde odlazis, delijo.

profdrmr

pre 5 godina

otišao zbog para...čovek je u poznijim igračkim godinama, nije golman da brani do 40-te. Nije sramota reći da su pare u pitanju, hvala na sxemu i sa srećom dobri naš Krle.

Gvozdje 79

pre 5 godina

Covek je ljudina,iz uprave verovatno misle da im je dao sve pa su mu"inderektno aktivirali klauzulu",posto se svima zahvaljuje osim gore pomenutih...Majstore dao si sve,zivot te je nagradio najboljom sezonom posle Barija,preziveo si i zdravstveno veliku bitku od mene a verujem i svakom iskrenog Zvezdasa kapa dole!!!Ako je trebalo da se smanji kadar bolje to sto prodaju da su ulozili u bolje ugovore onima koji su nam neophodni...

Barbara, jedno divno dete

pre 5 godina

"Sada ne odlazim iz nekih razloga koji bi bilo kome bili previše interesantni. Pitanje novca nije svakako, ali pitanje mog dostojanstva jeste. Oni koji treba, to svakako znaju.

Toliki tekst a na kraju sve nepoznato!

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Stvari su mnogo jasne, nema potrebe komplikovati. Došao je u trenutku kada nismo imali ni blizu takvog veznjaka, sa čistim papirima, svi se sećamo kako je tim pravljen u hodu od Irtiša, Sparte do Krasnodara. Red je da se i on ispoštuje i pusti dalje. Nenad je momak prva klasa, vaspitan, prizeman, izuzetan saigrač. Hvala ljubimcu, kapitenu bez trake, na svemu. Onaj fini dubinski pas za Rodića ka Srniću, pa drugarski nasrtaj u odbrani Pavkova, pa dve brzinske duge u kazneni za 2:2 će ostati večne. Krstičić Nenad, jedan od nas, živeo dobri brate!

Lelemud

pre 5 godina

Tihi vodjo, hvala ti za svaku sekundu na terenu. Dosao si neplanirano, kao zamena i prihvacen sa dozom opreza, odlazis tako da zalimo za tobom i tvojim buducim prisustvom na terenu. Neka te sreca prati, zdravlje i naplati svoj kvalitet. Napred Zvezda!

Sisoje

pre 5 godina

(C i n i k, 26. decembar 2018 21:00)

Time sto im je karijera kratka, i sto za te pare koje dobiju zarade za klubove daleko vise. Dakle, to je sve ok. Krsticicu za dalju karijeru sve najbolje, odradio je za Zvezdu maksimalno, i zaradio za klub nekoliko puta vise nego sto mu je iznosila plata.

Miki

pre 5 godina

Šta god rekao, presudio je novac. Izabrao je trenutak kada je završen ciklus u LŠ a istovremeno nije mogao da se nosi sa potencijalnim i ozbiljnim zamenama koje su mu neprestano "duvale u vrat". Ovako se obezbedio u trenutku kada vredi najviše. Jako jednostavno.

slobinator

pre 5 godina

potpuno nemušto obrazloženje.nije novac u pitanju nego dostojanstvo,a zahvalio se i šefu.ako je bio zadovoljan minutažom i primanjima šta mu je to pogazilo dostojanstvo? pa valjda se zato i baviš fudbalom da igraš i budeš za to plaćen.naravno da je bio nezadovoljan visinom plate,ali što onda ne reče tako.zvanično su mu nudili 500 hiljada godišnje,plus bonuse.stvarno ne znam koliko misli da mu je trebalo ponuditi i koliko će imati u aeku.takođe znamo da su stojković i pavkov produžili ugovore.ne verujem da su oni dobili više para nego što bi dobio krstičić

Mladen III

pre 5 godina

Hvala ti na svakoj kapi znoja prolivenoj za crveno-beli dres! Sve najbolje u budućnosti i gdje god da si znaj da si naš brat, dio porodice!

Ptica trkacica

pre 5 godina

Igrao si doktorski, necemo ti zaboraviti Salcburg, ono dizanje igraca u pravom trenutku, uvek si se trudio i to se vidi na terenu, ko zeli da vidi... Zelim ti sve najbolje, delijo!

Ko bi rek'o cuda da se dese

pre 5 godina

"Neno", srecan odlazak i hvala ti na svemu! Opravdao si ukazanu priliku u ovom svetom dresu! A onaj trenutak kada se unosis u facu onom "deckiju" u Salzburgu nakon sto je pokosio Pavkova, taj tvoj trenutak prkosa koji je silno motivisao sve vas da ubrzo stignete do istorijskog preokreta, pamticu do kraja zivota! Ziv i zdrav bio i svako dobro!!

duledudule

pre 5 godina

Uslovljavali su ga da potpise novi ugovor jos pre dva tri meseca za istu lovu a nije hteo.S druge strane Zvezda ga je vratila na mapu sto bi se reklo.

kapetan Mickey

pre 5 godina

Nije loš igrač hvala mu i to je to. Naravno problem su pare jer to je uvek problem ali se šatro to sad svodi pod dostojanstvo. Očigledno je očekivao bolju ponudu Zvezde pa je razočaran. Svako ima pravo da misli da nije dovoljno plaćen, ja mislim da je za naše uslove svaki fudbaler pa i on preplaćen. Hirurg kod nas za čitavu karijeru ne zaradi ni pola njegove godišnje plate bez bonusa. A niko neće pričati o tim apsurdima

maconii

pre 5 godina

hvala mu na svemu...mogao je ranije da ode,imao je ponude sigurno...on je sigurno dobar momak,ako nije novac u pitanju kao sto kaze,a pominje dostojanstvo,onda se nesto desilo,sta zna li ko?

Zouren

pre 5 godina

Respekt,bio si tu kad je trebalo,dosao si onda kada nismo znali gde udaramo,a evo gde smo sad!Ostaces u srcu svakog Delije,sve najlepse u nastavku karijere,ljudino!

Bicu Slobodan

pre 5 godina

Ne razumem sta nije jasno. Jos letos pre kvalifikacija rekao da ostaje u Zvezdi da igra LS. I tako je i bilo. Sada ide jer zna da Zvezdu ostavlja u sigurnim rukama. Nikakve tu svadje nema kao sto bi neki zeleli. Covek ostvario sve zbog cega je dosao i odlazi kao heroj. Hvala ti Neno!

maconii

pre 5 godina

hvala mu na svemu...mogao je ranije da ode,imao je ponude sigurno...on je sigurno dobar momak,ako nije novac u pitanju kao sto kaze,a pominje dostojanstvo,onda se nesto desilo,sta zna li ko?

Ptica trkacica

pre 5 godina

Igrao si doktorski, necemo ti zaboraviti Salcburg, ono dizanje igraca u pravom trenutku, uvek si se trudio i to se vidi na terenu, ko zeli da vidi... Zelim ti sve najbolje, delijo!

Ko bi rek'o cuda da se dese

pre 5 godina

"Neno", srecan odlazak i hvala ti na svemu! Opravdao si ukazanu priliku u ovom svetom dresu! A onaj trenutak kada se unosis u facu onom "deckiju" u Salzburgu nakon sto je pokosio Pavkova, taj tvoj trenutak prkosa koji je silno motivisao sve vas da ubrzo stignete do istorijskog preokreta, pamticu do kraja zivota! Ziv i zdrav bio i svako dobro!!

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Stvari su mnogo jasne, nema potrebe komplikovati. Došao je u trenutku kada nismo imali ni blizu takvog veznjaka, sa čistim papirima, svi se sećamo kako je tim pravljen u hodu od Irtiša, Sparte do Krasnodara. Red je da se i on ispoštuje i pusti dalje. Nenad je momak prva klasa, vaspitan, prizeman, izuzetan saigrač. Hvala ljubimcu, kapitenu bez trake, na svemu. Onaj fini dubinski pas za Rodića ka Srniću, pa drugarski nasrtaj u odbrani Pavkova, pa dve brzinske duge u kazneni za 2:2 će ostati večne. Krstičić Nenad, jedan od nas, živeo dobri brate!

Bicu Slobodan

pre 5 godina

Ne razumem sta nije jasno. Jos letos pre kvalifikacija rekao da ostaje u Zvezdi da igra LS. I tako je i bilo. Sada ide jer zna da Zvezdu ostavlja u sigurnim rukama. Nikakve tu svadje nema kao sto bi neki zeleli. Covek ostvario sve zbog cega je dosao i odlazi kao heroj. Hvala ti Neno!

Bing

pre 5 godina

Ti i Pavkov u Salcburgu.... podvig koji je tada odlucio pobednika. Hvala vam zauvek.


Srce ti je crveno - bele boje.

Srecno tamo gde odlazis, delijo.

Bing

pre 5 godina

Sjajan ucinak 63 utakmice 6 golova i 4 asiatencije
(vidim, 26. decembar 2018 21:38)

Znas li na kojoj poziciji igra?

U fudbal se razumes kao i predsednik tvog kluba :-)))

kapetan Mickey

pre 5 godina

Nije loš igrač hvala mu i to je to. Naravno problem su pare jer to je uvek problem ali se šatro to sad svodi pod dostojanstvo. Očigledno je očekivao bolju ponudu Zvezde pa je razočaran. Svako ima pravo da misli da nije dovoljno plaćen, ja mislim da je za naše uslove svaki fudbaler pa i on preplaćen. Hirurg kod nas za čitavu karijeru ne zaradi ni pola njegove godišnje plate bez bonusa. A niko neće pričati o tim apsurdima

duledudule

pre 5 godina

Uslovljavali su ga da potpise novi ugovor jos pre dva tri meseca za istu lovu a nije hteo.S druge strane Zvezda ga je vratila na mapu sto bi se reklo.

Barbara, jedno divno dete

pre 5 godina

"Sada ne odlazim iz nekih razloga koji bi bilo kome bili previše interesantni. Pitanje novca nije svakako, ali pitanje mog dostojanstva jeste. Oni koji treba, to svakako znaju.

Toliki tekst a na kraju sve nepoznato!

Lax

pre 5 godina

Što nekad neko ne kaže jasno i glasno tačno šta se dešava - sve nešto uvijeno, da tumačimo između redova, kao sve je u redu a ništa nije u redu...

Miki

pre 5 godina

Šta god rekao, presudio je novac. Izabrao je trenutak kada je završen ciklus u LŠ a istovremeno nije mogao da se nosi sa potencijalnim i ozbiljnim zamenama koje su mu neprestano "duvale u vrat". Ovako se obezbedio u trenutku kada vredi najviše. Jako jednostavno.

Lelemud

pre 5 godina

Tihi vodjo, hvala ti za svaku sekundu na terenu. Dosao si neplanirano, kao zamena i prihvacen sa dozom opreza, odlazis tako da zalimo za tobom i tvojim buducim prisustvom na terenu. Neka te sreca prati, zdravlje i naplati svoj kvalitet. Napred Zvezda!

profdrmr

pre 5 godina

otišao zbog para...čovek je u poznijim igračkim godinama, nije golman da brani do 40-te. Nije sramota reći da su pare u pitanju, hvala na sxemu i sa srećom dobri naš Krle.

D

pre 5 godina

vidim, 26. decembar 2018 21:38
Sjeti se proigravanja Rodića,ovaj do Srnića i pobjeda protiv Kelna i prolaz dalje.Te četiri su direktne asistencije za gol,to u ovoj postavci Zvezdine igre i nije bio njegov posao.Ja mu želim mnogo zdravlja,za ostalo je sposoban da se izbori!!!

Zouren

pre 5 godina

Respekt,bio si tu kad je trebalo,dosao si onda kada nismo znali gde udaramo,a evo gde smo sad!Ostaces u srcu svakog Delije,sve najlepse u nastavku karijere,ljudino!

kadinjaca ipak pala

pre 5 godina

Ti se stvarno ne razumes u fudbal, ali onda nemoj da komentarises! Njegov posao i nije bio davanje golova! Po toj logici kad bi svi davali golove na svakoj utakmici, onda bismo imali rukometne rezultate i u fudbalu!

Вељко

pre 5 godina

Pošten igrač,koji uvek da svoj maksimum.Šteta što jedan "domaći" igrač odlazi,a ostaju "stranci" sumnjivog kvaliteta.
Dok sam igrao fudbal,uvek sam voleo da imam takve saigrače uz sebe.

Roki

pre 5 godina

Dobar i zahvalan igrac,ostavio je traga.Posto se zahvalio saigracima,treneru i navijacima,a ne i upravi onda je jasno ko ga je necim ponizio,uvredio.Jedan doktor u to sam vise manje siguran.

Gvozdje 79

pre 5 godina

Covek je ljudina,iz uprave verovatno misle da im je dao sve pa su mu"inderektno aktivirali klauzulu",posto se svima zahvaljuje osim gore pomenutih...Majstore dao si sve,zivot te je nagradio najboljom sezonom posle Barija,preziveo si i zdravstveno veliku bitku od mene a verujem i svakom iskrenog Zvezdasa kapa dole!!!Ako je trebalo da se smanji kadar bolje to sto prodaju da su ulozili u bolje ugovore onima koji su nam neophodni...

slobinator

pre 5 godina

potpuno nemušto obrazloženje.nije novac u pitanju nego dostojanstvo,a zahvalio se i šefu.ako je bio zadovoljan minutažom i primanjima šta mu je to pogazilo dostojanstvo? pa valjda se zato i baviš fudbalom da igraš i budeš za to plaćen.naravno da je bio nezadovoljan visinom plate,ali što onda ne reče tako.zvanično su mu nudili 500 hiljada godišnje,plus bonuse.stvarno ne znam koliko misli da mu je trebalo ponuditi i koliko će imati u aeku.takođe znamo da su stojković i pavkov produžili ugovore.ne verujem da su oni dobili više para nego što bi dobio krstičić

Sisoje

pre 5 godina

(C i n i k, 26. decembar 2018 21:00)

Time sto im je karijera kratka, i sto za te pare koje dobiju zarade za klubove daleko vise. Dakle, to je sve ok. Krsticicu za dalju karijeru sve najbolje, odradio je za Zvezdu maksimalno, i zaradio za klub nekoliko puta vise nego sto mu je iznosila plata.

Mladen III

pre 5 godina

Hvala ti na svakoj kapi znoja prolivenoj za crveno-beli dres! Sve najbolje u budućnosti i gdje god da si znaj da si naš brat, dio porodice!

glas razuma

pre 5 godina

Zadnjih par meseci nisi na zadovoljavajucem nivou. Ligu sampiona si odigrao veoma lose. Nesporno si zaslyzan za Zvezdine uspehe. Najbolje za sve je drugarski rastanak. Sve najbolje.

Ivan

pre 5 godina

U svakom slucaju, da nije otisao sada, otisao bi na leto, a to mu dodje na isto, jer u nastavku ezone klub ne nastupa u evropi, a za domacu ligu nam nije neophodan ni jedan igrac. Bilo ko da ode ne bi se previse osetilo. Na leto ce otici i Ben, Marin, Rodic, Stojkovic i svaki iole bitan igrac, pa neka nam je bog u pomoci za sledece kvalifikacije.

Markoni35

pre 5 godina

Definitivno jedan od igeaca koji je ostavio dubok trag za samo 1.5 godinu koliko je u klubu. Bio sam jako srecan kad je doveden, u trenutku kada je Branko Jovicic bio povredjen a cekao nas dvomec sa Krasnodarom. Tada na toj poziciji nije bilo ni blizu ovoliko kvalitetnih igraca koliko sad ima. Nadam se da se njegov odlazak nece bitnije osetiti a njemu zelim uspesan nastavak karijere!

???

pre 5 godina

Šta vam nije jasno? Kafu 700 k,Ebesilio 500 k,Milunović koji nas je zavlačio godinu-dve 400 k,a njemu i Vujadinu ponuda od 250-300 k evra.
(Ja, 26. decembar 2018 23:08)
Kafu je došao kao igrač koji je trebalo da pravi razliku sto se nije dogodilo, inače istu platu je već imao....Ebisilio je imao dobru sezonu pre toga isto igrač kreator, koji je ove sezone dosta žrtvovan zbog taktike jer smo igrali protiv dosta jačih od sebe. Još mislim da će da se pokaže. Milunović je iskreno jako dobar stoper, mislim da će brzo pokazati zašto je ovde.... Ne treba se zanositi kako je trenutno ekipa jako dobra, nije loša ali dosta limitirana....
Krsticic jako dobar ali imamo jednako još 3 podjednako dobra igrača u ovom trenutku....

deki

pre 5 godina

Hajde ljudi, olabavite malo, zar je i ovo vest gde se morate prepucavati. Tip kada je dosao u Zvezdu zahtevao je da klauzula bude 500 soma, ponavljam ON je zahtevao a mi smo bili u frci jer se povredio Jovicic. I Krsticic je odlucio da ode, dali su mu vise i to je to bez obzira sto je dobio vise ne mora da znaci da je doneo ispravnu odluku jer AEK stoji lose na tabeli i verovatno nece igrati Evropu a mi hocemo. Odigrao je solidno ali daleko od toga da trebamo plakati za njim

One night in May

pre 5 godina

Ponudjeno mu je 500 000 evra po sezoni - sto je za Zvezdine uslove dobar novac.
Medjutim, razumem ga apsolutno - ako Kafu ima 700 000 evra po sezoni, bez obzira sto je to plata koju je dogovorio sa Bordoom, sad je Zvezda placa - onda je jedino posteno da Krsticic dobije minimum toliko ili vise, jer je za tim neuporedivo znacajniji od Kafua, koji je skroz beznacajan.
Zaradili su novac zahvaljujuci igrama tima, ciji je on bio vazan sraf - red je bio da dobije vecu nagradu.

Sa druge strane, odlazi u klub kome Zvezda ni u snu ne moze finansijski da parira, u ligu koja je mnogo jaca.

BODIBOND

pre 5 godina

Veliki gospodin Krsticic Nenad. 
Sve najbolje i nadam se da ces da se vratis jednog dana
(Ja, 26. decembar 2018 21:46)

Vratice se, kad bude imao 37 godina kao imenjak Milijas.

Just ask, no hate

pre 5 godina

Ne razumem se nesto u fudbal, ali vidim da ga hvale da je dobar i da igra u velikom klubu, ali mi upada u oci detalj 64 utakmice dao 6 golova. Ako je to dobro, onda jbm li ga, sta je lose? Ako je opet pominjem veliki klub, ili mi kaskamo za evropom samo tako. Nisam partizanovac, oni su po bodovima jos gori , tako da verovatno kod njih dobar igrac daje 3 gola na 64 utakmice.

Lukigora

pre 5 godina

Pa i nije lako igrati ako duh''onoga-čije -se-ime-ne-sme-izgovoriti''lebdi nad Marakanom!A ako je motiv narušeno dostojanstvo zbog novca,pih,čemu cela tirada?
1.Djokovic
2.Jordan
3.Messi

BODIBOND

pre 5 godina

Ali klazula 500 000 evra...e srpski fudbalu, on vredi barem par milki.
(Milos, 26. decembar 2018 21:12)

Vredi, i to 223 miliona odnosno vise od Nejmara hihihi. Ne zanosi se.

VUK

pre 5 godina

Kaže Direktor da je CZ simbol rodoljublja u Srbiji. E kad utihne Sever i dođe pauza , vrednosti ugovora igrača iz Srbije u CZ daleko su od vrednosti ugovora igrača iz inostranstva. To mora da se menja. Nije CZ Arsenal da u 25 igrača nema nijednog iz Engleske.

brana

pre 5 godina

Ja iskreno ne znam ko je ovaj decko.
Mada ne pratim fudbal,poslednje generacije koje pamtim su zigic, milovanovic, Krivokapić, perovic..
Nadam se da je i ovaj dobar igrac

Навијач

pre 5 godina

Ајде не патеитши и филозофирај. Одрадио си посао поштено, зарадио добар трансфер, у добар клуб. Зато узми паре и срећно.

Markoni35

pre 5 godina

Citajuci izmedju redova u Nenadovoj izjavi, naslucujem da je sledece godine on trebalo da bude u drugom planu u odnosu na npr. Causica (Jovancic se po meni vec dokazao kao najbolji igrac na ovoj poziciji). Ne sumnjam da je imao fer finansijske uslove od Zvezde da ostane i mislim da to nije glavni razlog. Videcemo sledece godine sta ce se desavati, ali meni dovodjenje Causica jesenas uz tri odlicna igraca na istoj poziciji nije imalo previse smisla ukoliko se zelelo da Krsticic produzi ugovor. U svakom slucaju, nadam se da Uprava zna sta radi i ne moze uvek svaki igrac ni da bude srecan. Ocekujem da ce i Savic uskoro da ode, Meleg i/ili Milic i neko od napadaca (verovatno Stojiljkovic). Rodic ili Srnic samo ukoliko ponuda bude adekvatna. S obzirom da ne igramo vise na tri fronta ne ocekujem da cemo biti ista slabiji. Nazalost mora mesto da se pravi za mlade igrace jer klub od prodaje istih zivi...

Just ask, no hate

pre 5 godina

Ne razumem se nesto u fudbal, ali vidim da ga hvale da je dobar i da igra u velikom klubu, ali mi upada u oci detalj 64 utakmice dao 6 golova. Ako je to dobro, onda jbm li ga, sta je lose? Ako je opet pominjem veliki klub, ili mi kaskamo za evropom samo tako. Nisam partizanovac, oni su po bodovima jos gori , tako da verovatno kod njih dobar igrac daje 3 gola na 64 utakmice.

glas razuma

pre 5 godina

Zadnjih par meseci nisi na zadovoljavajucem nivou. Ligu sampiona si odigrao veoma lose. Nesporno si zaslyzan za Zvezdine uspehe. Najbolje za sve je drugarski rastanak. Sve najbolje.

Bicu Slobodan

pre 5 godina

Ne razumem sta nije jasno. Jos letos pre kvalifikacija rekao da ostaje u Zvezdi da igra LS. I tako je i bilo. Sada ide jer zna da Zvezdu ostavlja u sigurnim rukama. Nikakve tu svadje nema kao sto bi neki zeleli. Covek ostvario sve zbog cega je dosao i odlazi kao heroj. Hvala ti Neno!

brana

pre 5 godina

Ja iskreno ne znam ko je ovaj decko.
Mada ne pratim fudbal,poslednje generacije koje pamtim su zigic, milovanovic, Krivokapić, perovic..
Nadam se da je i ovaj dobar igrac

Ivan

pre 5 godina

U svakom slucaju, da nije otisao sada, otisao bi na leto, a to mu dodje na isto, jer u nastavku ezone klub ne nastupa u evropi, a za domacu ligu nam nije neophodan ni jedan igrac. Bilo ko da ode ne bi se previse osetilo. Na leto ce otici i Ben, Marin, Rodic, Stojkovic i svaki iole bitan igrac, pa neka nam je bog u pomoci za sledece kvalifikacije.

slobinator

pre 5 godina

potpuno nemušto obrazloženje.nije novac u pitanju nego dostojanstvo,a zahvalio se i šefu.ako je bio zadovoljan minutažom i primanjima šta mu je to pogazilo dostojanstvo? pa valjda se zato i baviš fudbalom da igraš i budeš za to plaćen.naravno da je bio nezadovoljan visinom plate,ali što onda ne reče tako.zvanično su mu nudili 500 hiljada godišnje,plus bonuse.stvarno ne znam koliko misli da mu je trebalo ponuditi i koliko će imati u aeku.takođe znamo da su stojković i pavkov produžili ugovore.ne verujem da su oni dobili više para nego što bi dobio krstičić

kapetan Mickey

pre 5 godina

Nije loš igrač hvala mu i to je to. Naravno problem su pare jer to je uvek problem ali se šatro to sad svodi pod dostojanstvo. Očigledno je očekivao bolju ponudu Zvezde pa je razočaran. Svako ima pravo da misli da nije dovoljno plaćen, ja mislim da je za naše uslove svaki fudbaler pa i on preplaćen. Hirurg kod nas za čitavu karijeru ne zaradi ni pola njegove godišnje plate bez bonusa. A niko neće pričati o tim apsurdima

Miki

pre 5 godina

Šta god rekao, presudio je novac. Izabrao je trenutak kada je završen ciklus u LŠ a istovremeno nije mogao da se nosi sa potencijalnim i ozbiljnim zamenama koje su mu neprestano "duvale u vrat". Ovako se obezbedio u trenutku kada vredi najviše. Jako jednostavno.

profdrmr

pre 5 godina

otišao zbog para...čovek je u poznijim igračkim godinama, nije golman da brani do 40-te. Nije sramota reći da su pare u pitanju, hvala na sxemu i sa srećom dobri naš Krle.

duledudule

pre 5 godina

Uslovljavali su ga da potpise novi ugovor jos pre dva tri meseca za istu lovu a nije hteo.S druge strane Zvezda ga je vratila na mapu sto bi se reklo.

maconii

pre 5 godina

hvala mu na svemu...mogao je ranije da ode,imao je ponude sigurno...on je sigurno dobar momak,ako nije novac u pitanju kao sto kaze,a pominje dostojanstvo,onda se nesto desilo,sta zna li ko?

Вељко

pre 5 godina

Pošten igrač,koji uvek da svoj maksimum.Šteta što jedan "domaći" igrač odlazi,a ostaju "stranci" sumnjivog kvaliteta.
Dok sam igrao fudbal,uvek sam voleo da imam takve saigrače uz sebe.

BODIBOND

pre 5 godina

Ali klazula 500 000 evra...e srpski fudbalu, on vredi barem par milki.
(Milos, 26. decembar 2018 21:12)

Vredi, i to 223 miliona odnosno vise od Nejmara hihihi. Ne zanosi se.

Barbara, jedno divno dete

pre 5 godina

"Sada ne odlazim iz nekih razloga koji bi bilo kome bili previše interesantni. Pitanje novca nije svakako, ali pitanje mog dostojanstva jeste. Oni koji treba, to svakako znaju.

Toliki tekst a na kraju sve nepoznato!

Bing

pre 5 godina

Ti i Pavkov u Salcburgu.... podvig koji je tada odlucio pobednika. Hvala vam zauvek.


Srce ti je crveno - bele boje.

Srecno tamo gde odlazis, delijo.

Roki

pre 5 godina

Dobar i zahvalan igrac,ostavio je traga.Posto se zahvalio saigracima,treneru i navijacima,a ne i upravi onda je jasno ko ga je necim ponizio,uvredio.Jedan doktor u to sam vise manje siguran.

VUK

pre 5 godina

Kaže Direktor da je CZ simbol rodoljublja u Srbiji. E kad utihne Sever i dođe pauza , vrednosti ugovora igrača iz Srbije u CZ daleko su od vrednosti ugovora igrača iz inostranstva. To mora da se menja. Nije CZ Arsenal da u 25 igrača nema nijednog iz Engleske.

Lelemud

pre 5 godina

Tihi vodjo, hvala ti za svaku sekundu na terenu. Dosao si neplanirano, kao zamena i prihvacen sa dozom opreza, odlazis tako da zalimo za tobom i tvojim buducim prisustvom na terenu. Neka te sreca prati, zdravlje i naplati svoj kvalitet. Napred Zvezda!

Mladen III

pre 5 godina

Hvala ti na svakoj kapi znoja prolivenoj za crveno-beli dres! Sve najbolje u budućnosti i gdje god da si znaj da si naš brat, dio porodice!

Ko bi rek'o cuda da se dese

pre 5 godina

"Neno", srecan odlazak i hvala ti na svemu! Opravdao si ukazanu priliku u ovom svetom dresu! A onaj trenutak kada se unosis u facu onom "deckiju" u Salzburgu nakon sto je pokosio Pavkova, taj tvoj trenutak prkosa koji je silno motivisao sve vas da ubrzo stignete do istorijskog preokreta, pamticu do kraja zivota! Ziv i zdrav bio i svako dobro!!

Gvozdje 79

pre 5 godina

Covek je ljudina,iz uprave verovatno misle da im je dao sve pa su mu"inderektno aktivirali klauzulu",posto se svima zahvaljuje osim gore pomenutih...Majstore dao si sve,zivot te je nagradio najboljom sezonom posle Barija,preziveo si i zdravstveno veliku bitku od mene a verujem i svakom iskrenog Zvezdasa kapa dole!!!Ako je trebalo da se smanji kadar bolje to sto prodaju da su ulozili u bolje ugovore onima koji su nam neophodni...

Bing

pre 5 godina

Sjajan ucinak 63 utakmice 6 golova i 4 asiatencije
(vidim, 26. decembar 2018 21:38)

Znas li na kojoj poziciji igra?

U fudbal se razumes kao i predsednik tvog kluba :-)))

BODIBOND

pre 5 godina

Veliki gospodin Krsticic Nenad. 
Sve najbolje i nadam se da ces da se vratis jednog dana
(Ja, 26. decembar 2018 21:46)

Vratice se, kad bude imao 37 godina kao imenjak Milijas.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Stvari su mnogo jasne, nema potrebe komplikovati. Došao je u trenutku kada nismo imali ni blizu takvog veznjaka, sa čistim papirima, svi se sećamo kako je tim pravljen u hodu od Irtiša, Sparte do Krasnodara. Red je da se i on ispoštuje i pusti dalje. Nenad je momak prva klasa, vaspitan, prizeman, izuzetan saigrač. Hvala ljubimcu, kapitenu bez trake, na svemu. Onaj fini dubinski pas za Rodića ka Srniću, pa drugarski nasrtaj u odbrani Pavkova, pa dve brzinske duge u kazneni za 2:2 će ostati večne. Krstičić Nenad, jedan od nas, živeo dobri brate!

Lax

pre 5 godina

Što nekad neko ne kaže jasno i glasno tačno šta se dešava - sve nešto uvijeno, da tumačimo između redova, kao sve je u redu a ništa nije u redu...

Lukigora

pre 5 godina

Pa i nije lako igrati ako duh''onoga-čije -se-ime-ne-sme-izgovoriti''lebdi nad Marakanom!A ako je motiv narušeno dostojanstvo zbog novca,pih,čemu cela tirada?
1.Djokovic
2.Jordan
3.Messi

Zouren

pre 5 godina

Respekt,bio si tu kad je trebalo,dosao si onda kada nismo znali gde udaramo,a evo gde smo sad!Ostaces u srcu svakog Delije,sve najlepse u nastavku karijere,ljudino!

kadinjaca ipak pala

pre 5 godina

Ti se stvarno ne razumes u fudbal, ali onda nemoj da komentarises! Njegov posao i nije bio davanje golova! Po toj logici kad bi svi davali golove na svakoj utakmici, onda bismo imali rukometne rezultate i u fudbalu!

One night in May

pre 5 godina

Ponudjeno mu je 500 000 evra po sezoni - sto je za Zvezdine uslove dobar novac.
Medjutim, razumem ga apsolutno - ako Kafu ima 700 000 evra po sezoni, bez obzira sto je to plata koju je dogovorio sa Bordoom, sad je Zvezda placa - onda je jedino posteno da Krsticic dobije minimum toliko ili vise, jer je za tim neuporedivo znacajniji od Kafua, koji je skroz beznacajan.
Zaradili su novac zahvaljujuci igrama tima, ciji je on bio vazan sraf - red je bio da dobije vecu nagradu.

Sa druge strane, odlazi u klub kome Zvezda ni u snu ne moze finansijski da parira, u ligu koja je mnogo jaca.

deki

pre 5 godina

Hajde ljudi, olabavite malo, zar je i ovo vest gde se morate prepucavati. Tip kada je dosao u Zvezdu zahtevao je da klauzula bude 500 soma, ponavljam ON je zahtevao a mi smo bili u frci jer se povredio Jovicic. I Krsticic je odlucio da ode, dali su mu vise i to je to bez obzira sto je dobio vise ne mora da znaci da je doneo ispravnu odluku jer AEK stoji lose na tabeli i verovatno nece igrati Evropu a mi hocemo. Odigrao je solidno ali daleko od toga da trebamo plakati za njim

Навијач

pre 5 godina

Ајде не патеитши и филозофирај. Одрадио си посао поштено, зарадио добар трансфер, у добар клуб. Зато узми паре и срећно.

D

pre 5 godina

vidim, 26. decembar 2018 21:38
Sjeti se proigravanja Rodića,ovaj do Srnića i pobjeda protiv Kelna i prolaz dalje.Te četiri su direktne asistencije za gol,to u ovoj postavci Zvezdine igre i nije bio njegov posao.Ja mu želim mnogo zdravlja,za ostalo je sposoban da se izbori!!!

Ptica trkacica

pre 5 godina

Igrao si doktorski, necemo ti zaboraviti Salcburg, ono dizanje igraca u pravom trenutku, uvek si se trudio i to se vidi na terenu, ko zeli da vidi... Zelim ti sve najbolje, delijo!

Sisoje

pre 5 godina

(C i n i k, 26. decembar 2018 21:00)

Time sto im je karijera kratka, i sto za te pare koje dobiju zarade za klubove daleko vise. Dakle, to je sve ok. Krsticicu za dalju karijeru sve najbolje, odradio je za Zvezdu maksimalno, i zaradio za klub nekoliko puta vise nego sto mu je iznosila plata.

???

pre 5 godina

Šta vam nije jasno? Kafu 700 k,Ebesilio 500 k,Milunović koji nas je zavlačio godinu-dve 400 k,a njemu i Vujadinu ponuda od 250-300 k evra.
(Ja, 26. decembar 2018 23:08)
Kafu je došao kao igrač koji je trebalo da pravi razliku sto se nije dogodilo, inače istu platu je već imao....Ebisilio je imao dobru sezonu pre toga isto igrač kreator, koji je ove sezone dosta žrtvovan zbog taktike jer smo igrali protiv dosta jačih od sebe. Još mislim da će da se pokaže. Milunović je iskreno jako dobar stoper, mislim da će brzo pokazati zašto je ovde.... Ne treba se zanositi kako je trenutno ekipa jako dobra, nije loša ali dosta limitirana....
Krsticic jako dobar ali imamo jednako još 3 podjednako dobra igrača u ovom trenutku....

Markoni35

pre 5 godina

Definitivno jedan od igeaca koji je ostavio dubok trag za samo 1.5 godinu koliko je u klubu. Bio sam jako srecan kad je doveden, u trenutku kada je Branko Jovicic bio povredjen a cekao nas dvomec sa Krasnodarom. Tada na toj poziciji nije bilo ni blizu ovoliko kvalitetnih igraca koliko sad ima. Nadam se da se njegov odlazak nece bitnije osetiti a njemu zelim uspesan nastavak karijere!

Markoni35

pre 5 godina

Citajuci izmedju redova u Nenadovoj izjavi, naslucujem da je sledece godine on trebalo da bude u drugom planu u odnosu na npr. Causica (Jovancic se po meni vec dokazao kao najbolji igrac na ovoj poziciji). Ne sumnjam da je imao fer finansijske uslove od Zvezde da ostane i mislim da to nije glavni razlog. Videcemo sledece godine sta ce se desavati, ali meni dovodjenje Causica jesenas uz tri odlicna igraca na istoj poziciji nije imalo previse smisla ukoliko se zelelo da Krsticic produzi ugovor. U svakom slucaju, nadam se da Uprava zna sta radi i ne moze uvek svaki igrac ni da bude srecan. Ocekujem da ce i Savic uskoro da ode, Meleg i/ili Milic i neko od napadaca (verovatno Stojiljkovic). Rodic ili Srnic samo ukoliko ponuda bude adekvatna. S obzirom da ne igramo vise na tri fronta ne ocekujem da cemo biti ista slabiji. Nazalost mora mesto da se pravi za mlade igrace jer klub od prodaje istih zivi...