Četvrtak, 20.12.2018.

13:40

Milinković-Saviću se prepolovila cena, Inter nudi "samo" 50 miliona

Srpski fudbaler iz Lacija Sergej Milinković-Savić slabim izdanjima ove sezone u Seriji A prepolovio je svoju tržišnu vrednost.

Izvor: B92

Milinkoviæ-Saviæu se prepolovila cena, Inter nudi "samo" 50 miliona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Gago

pre 5 godina

(nepismeni, 20. decembar 2018 16:55)

Ajde ne gubi se, zna se zbog cega su ovakvi komentari, imali su prilike da uzmu oko 80m ali oni su hteli duplo, ko hoce vece izgubi iz vrece, isti slucaj kao kod Belotija, odbili 70m ponudu Milana, a sad nece moci ni 30 da dobiju.

nnn

pre 5 godina

Zasto me nazivas botom? Hoces da kazes da me Muslin placa? Covek je bez tog igraca iz idealnog tima Kalca (koji sigurno pratim duze nego sto ti imas godina) odveo Srbiju sa prvog mesta na Mundijal. Vidim da si ti bas upucen u desavanja iza zatvorenih vrata. Da nisi Kezmanov bot? A oduvek je bilo igraca kojima se podizala cena ili trazio inostrani angazman preko reprezentacije.
(Nikola, 20. decembar 2018 18:57)

Nemam nikakve insajderske informacije iza zatvorenih vrata. Nisam ničiji bot. Svađe Muslina i Kežmana su se odvijale preko štampe, a takođe smo preko štampe mogli saznati i za optužbe ostalih na račun Muslina. Tako da vam savetujem da se okanete diskreditovanja onih koji podsete na prljave kombinacije Muslina čije je samo dovođenje na selektorsku funkciju pored tako loše reputacije istinska sramota.

Da li ste bot ili niste nije ni bitno,ali ono što pišete je suludo. Već vam je odgovoreno koliko je nelogično da tvrdite da je Sergeju tražen angažman preko reprezentacije pored toliko igrača koji su u svojim klubovima bili nebitni,a zauzimali su mesto u reprezentaciji.

O svemu ostalom, pa i o groznoj igri za vreme Muslina i plasmanu na SP više zahvaljujući pukom slučajnošću i kiksevima drugih nego dobroj igri Srbije, je pisano dosta, pa ne bih više.

cole

pre 5 godina

da...a i ja cekam da deda mraz sidje niz dimnjak i donese mi poklon! maaa, dajte bre vise!!! ko bi za ovog nedokazanog talenta dao 50 miliona??? opet spinovanje...pa tako ste mu nabili i cenu od 100 miliona i evo kako je zavrsio. decko je na sp i u ovoj polusezoni pokazao kakav je igrac. nepouzdan, neko oko koga se nikada nece stvarati igra njegovog tima, decko koji nikada nece znati da povuce kada je potrebno niti biti neko ko ce doneti prednost na terenu. i za takvog pisete da vredi 50 mil!?! da zaista vredi toliko, a to za velike klubove nije nikakva kinta, predugovor bi vec pre nove godine imao u dzepu. ovako...samo vi spinujte, a klubovi sa kipra, malte, iz poljske, druge belgijske i druge turske lige trljaju ruke. jer ce ga kupiti za dzak krompira!

Marko

pre 5 godina

Ma nece ni 50 Miliona da bude , Sergej je najlosih igrac u istoriju Srbije

Za dve godine ce da ode za 5 Milliona u Anderlehtu

Pa za 4 godine opet u Vojvodinu

Nikola

pre 5 godina

nnn, 20. decembar 2018 16:32

Zasto me nazivas botom? Sta to znaci uopste? Hoces da kazes da me Muslin placa? Covek je bez tog igraca iz idealnog tima Kalca (koji sigurno pratim duze nego sto ti imas godina) odveo Srbiju sa prvog mesta na Mundijal. Vidim da si ti bas upucen u desavanja iza zatvorenih vrata. Da nisi Kezmanov bot? A oduvek je bilo igraca kojima se podizala cena ili trazio inostrani angazman preko reprezentacije. Malo pogledaj igrace koji su prodefilovali kroz nas tim u poslednjih 20 i vise godina. A pre 1990.je vazilo pravilo koliko njih iz svake Republike. Inace ako vec zelis da se edukujes, onda pogledaj i koliko reprezentacija vrlo cesto ne pozove mozda i najbolje igrace na nekim pozicijama jer se ne uklapaju. Gle, eto primera bas sada na b92 za Belgiju. Pozdrav od botaaaa

Millennium

pre 5 godina

decko ni kriv ni duzan...sve je to farsa bila od strane menadzera i ostalih celnika....verovatno je i pad forme prouzrokovan sa tom cenom koja se podizala nenormalno...SMS ni u jednom momentu nije bilo sta negativno izjavljivao i korektan momak...
(sasa, 20. decembar 2018 16:24)

To sam i ja ponovio nekoliko puta. Dečko je žrtva pohlepnog menadžera i uprave. Plus medijska histerija koja je postala uobičajena za naše "novinare", i eto ti recept da se jedan talenat upropasti.

Olimpico

pre 5 godina

@ SchOne

Gdje li si ti vidio da Imobile sjedi na klupi... On ne samo da je standardan, nego mislim da je svaku utakmicu u seriji A igrao svih 90 minuta, tj. nijednom nije zamjenjen.

sasa

pre 5 godina

decko ni kriv ni duzan...sve je to farsa bila od strane menadzera i ostalih celnika....verovatno je i pad forme prouzrokovan sa tom cenom koja se podizala nenormalno...SMS ni u jednom momentu nije bilo sta negativno izjavljivao i korektan momak...

Nikola

pre 5 godina

Misliš da je sva ta fama oko Sergeja samo zavera protiv Muslina.
(nnn, 20. decembar 2018 15:51)

Ne nego su hteli da igra da bi mu podizali cenu.

nnn

pre 5 godina

Ne nego su hteli da igra da bi mu podizali cenu.
(Nikola, 20. decembar 2018 16:05)

To je besmislica jer je Sergej izgradio karijeru i bez ikakvog poziva u reprezentaciju. Ušao je u idealnu postavu italijanske lige za prošlu sezonu odlukom AIC (italijanski ekvivalent nagradama FIFE), izgradio ime koje nije tek tako izbledelo i pored radovanja zlobnika i nije mu za sve to trebao nikakav poziv u reprezentaciju, za razliku od nekih koje je za vreme Muslinovog selektovanja poziv u nacionalni tim održavao u fudbalskom svetu jer su bili rezerve u svojim klubovima.

Na selektoru je bilo da bira najbolje,a ne da misli kako će nekom srpskom igraču napakostiti radi svađe sa njegovim menadzerom koji je optužio Muslina za traženje para od tranfera igrača što mu je bila praksa u svim klubovima koje je trenirao (nije Kežman jedini koji je izneo te optužbe). Pa jedini razlog zbog kojeg Sergeja nije bilo tada u reprezentaciji je taj, iako vi, Muslinovi botovi, prosipate priče da je Muslin ispravno zaključio da Sergej ne vredi i ispisujete nebulozne parole tipa "Musline, care, sve si znao". Koga folirate?

2CRAZY

pre 5 godina

Ja mislim da je on namerno poceo da igra losije, da bi ga konacno prodali za neku cifru, bar da uzme neke pare, kad ga vec ovi u Laciju placaju bedno.

nepismeni

pre 5 godina

Pazi ti ove komentare,zna Muslin znanje,i slično.Dakle neuspeh je što će momak biti prodat za 50+ miliona evra,tj biće najskuplji Srpski igrač u istoriji?postala je bruka što će za samo 50 miliona evra da predje jer ipak ovaj pametni narod to zaradi za 6 meseci na svom poslu verovatno.

rv12

pre 5 godina

150:2=75 znaci tri puta manje...ali nek se strpe na leto i nek ga uzmu za 20 meleona, i to je mnogo. 90ih god bi kostao 100 000 maraka.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (crni_redstar, 20. decembar 2018 15:20)

Koliko znam njegova najviša cena je bila 90 miliona. Poređenja radi, najskuplji igrač Lacija posle Sergeja je i njihov najbolji strelac i italijanski reprezentativac Imobile koji košta 50 miliona. Sergej je i dalje jedan od par ključnih igrača Lacija iako je pao u odnosu na prošlu sezonu,a većina srpskih reprezentativaca se nikad u karijeri neće uspentrati tamo gde je on pao. Prema tome, mnogo ste poleteli u pljuvanju i omalovažavanju.

Wwww

pre 5 godina

Pre SP-a,Lotito je navodno odbio 120 miliona od Juventusa,uz opasku da za te pare mogu da dobiju samo jednu nogu. Sta nudi za 50 miliona,butkicu,potkolenicu,rebro!?

Ambrozini

pre 5 godina

Lacio najgluplji tim u Italiji,svojevremeno za Andersona odbili 70 miliona a ovog leta ga prodali za vise nego upola manje,sad za Sergeja odbili oko 100 miliona a do sledeceg leta nece moci ni za 50 da ga utrape. Bez obzira sto je i to ogroman novac ipak je duplo manje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dacha, 20. decembar 2018 14:17)

Upravo suprotno. Lotito preko medija vestacki dize cenu svojim igracima. Sergej je 2016. vredeo 9 miliona, a 2018. posle dobrih partija i medijske pompe, ta cena se visestruko popela za razliku od njegovog kvaliteta. Samo naivni mogu da misle da bi Lotito odbio 100 miliona. Oni koji bolje poznaju situaciju, znaju da mu niko nikad nije ponudio tolike pare. Sad mu je cena kao pala na oko nekih 70-75m, pa se predsednik i menadzer nadaju da ce neko reci: "U, vidi sto je jeftin ovaj mali, hajde da ga kupimo". Na kraju ce jos malo da pojeftini i neko ce ga kupiti za 40-50m. I svi zadovoljni.

Slicno je bilo i sa Andersonom. Pricalo se kao da je neko ponudio 70 milki, a Lotito naravno odbio. Istina je da su ga doveli 7,5m a prodali za 38m. Ako je ovo glupo poslovanje, ne znam sta je pametno.

nnn

pre 5 godina

Dok je Muslin bio selektor cena je samo rasla...A onda smenise Muslina i cena ode do djavola.
(One night in May, 20. decembar 2018 15:21)

Misliš da je sva ta fama oko Sergeja samo zavera protiv Muslina.

Edin

pre 5 godina

buknuo jednu sezonu. Mnogi su se opekli sto odmah nisu pustili tako igrace.Torino je Milanu je za Belotija mogao da uzme 90m€ i odbili su, sad ne mogu ni 30(dize mu cenu sto je reprezentativsc Italije). SMS ne moze da dogura ni na 40m, pogotovo sto je Inter pod kaznom FFP, tako da od ove brojke nema nista. Mozda ako se nadju na Kandreva+25m

crni_redstar

pre 5 godina

150:2=75 znaci tri puta manje...ali nek se strpe na leto i nek ga uzmu za 20 meleona, i to je mnogo. 90ih god bi kostao 100 000 maraka.

.........

pre 5 godina

pa zna Muslin znanje...
(rimtutituki, 20. decembar 2018 13:59)
Sta to zna muslin? Decko je nas najskuplji igrac i da kosta 100 miliona i da kosta 50 miliona, e narode koji jedva ceka da pljuje po svojima. A sve strucnjak do strucnjaka.

SchOne

pre 5 godina

Realno ko je pratio igre Milinković - Savića Vido je da lik ima bezobrazno dobar pas koji pogađa u trepku i preko 60 metra. Da ume da okrene igrača za 360 stepeni kao svojevremeno Zidan ali uvio se u sivilo ovog Lacija jer ovaj tim i onaj od prošle sezone nije isti a i ovaj Inzagi je teška neznalica pa njemu jedan Lulić koji ofanzivni vezni igra desnog beka iMobile mu sedi na klupu odbrana šuplja kao fulamova . Možemo mi ovde sada do sutra da polemiše o oko njegove cene i one od prošle sezone i ove sada koju mu postavljaju . Niko od nas nije dovoljno stručan da daje neko mišljenje o tome kolika mu je prava cena jer se sulude pare vrte i bacaju za svakojake igrače koje nisu realno ni 5 posto od prave vrednosti . Za Sergeja jedino mogu da kažem da dečko vredi talenat se ne dovodi u pitanje ali mora da beži iz Lazio jednostavno moje neko mišljenje je da bi njemu strašno legla španska liga gde vole takve fudbalere koji znaju da stanu na loptu i kreiraju igru iz svog šesnaesterca .

Pufne za frezenkovanje

pre 5 godina

Nisam siguran da je iko spreman da plati preko 30 miliona za Sergeja. Mislim i da mu je to realna cena u odnosu na kvalitet koji poseduje. Verovatno ima potencijala da napreduje. Za igraca sredine terena, visok, snazan, sa solidnom tehnikom. Sigurno nije zaboravio da igra fudbal, ali nema kvalitet ili ekstra klasu da bi bio igrac za tolike pare, mada je svet fudbala odavno otisao u biznis i marketing gde takodje ne stoji dobro, posto je iz Srbije. A mi definitivno nismo nesto velika zemlja da bi opravdao tolike pare kroz marketing. To je samo moje misljenje.

Boxer

pre 5 godina

Ispravite me ako gresim, ali mislim da se Lacio isto ovako opekao pre par sezona sa ako se ne varam Felipe Anderson je bio u pitanji kada je Man U nudio neku ogromnu paru, Lacio trazio vise, posle ga jedva prodali za upola..

vuk vucko i vuk zucko

pre 5 godina

Ako je i poceo da igra lose da bi naterao Lotita da ga proda za manju cenu, onda je krenuo na vreme, jos od SP u Rusiji...

tocka

pre 5 godina

Posle onih nebuloznih uvreda navijača Lacija, trebao je odma da napusti tim. Inter nije loša opcija, samo da ode iz Lacija i to što pre.

vcxy

pre 5 godina

Lacio najgluplji tim u Italiji,svojevremeno za Andersona odbili 70 miliona a ovog leta ga prodali za vise nego upola manje,sad za Sergeja odbili oko 100 miliona a do sledeceg leta nece moci ni za 50 da ga utrape. Bez obzira sto je i to ogroman novac ipak je duplo manje.
(Dacha, 20. decembar 2018 14:17)

Nisu oni odbili, nego niko nije ponudio 100 mil

Dacha

pre 5 godina

Lacio najgluplji tim u Italiji,svojevremeno za Andersona odbili 70 miliona a ovog leta ga prodali za vise nego upola manje,sad za Sergeja odbili oko 100 miliona a do sledeceg leta nece moci ni za 50 da ga utrape. Bez obzira sto je i to ogroman novac ipak je duplo manje.

Kriticar

pre 5 godina

Lacio ispao mnogo glup. Imali su prilike da ga prodaju za dobru lovu. Ali pre nego sto pocnete opet na Sergeja da lajete, nije on jedini krivac. Ako ste gledali utakmice Lacia, trener im pojma nema, taktika katastrofa, njemu igraju igraci na pogresnim pozicijama itd. SMS mora da se sabere, a Lacio obavezno da dovede boljeg trenera

Mare Maronne

pre 5 godina

Ovo kako je krenulo on ce na kraju da predje negde za 150 milki,ali uz njega ide i kofer od 140 milki,u fazonu samo ga nosi odavde...hahahahahaaaa,salu na stranu dali je on "cudo za jednu sezonu" i to mu je bio neki maksimum,dali je do trenera i formacije vreme ce pokazati,ili opet ubi ga medijski pritisak i pritisak javnosti(navijaca),bice na kraju kao sa Man. Utd. i Felipeom Andersonom pre par godina,a vidim da krece SMS ludilo kako se blizi januar,vetovatno sa novim i novijim vestima sa Jovicem,Prijovicem,Milenkovicem itd...sportski pozdrav svima.

Ivan

pre 5 godina

Ako je i bilo ponuda niko nije nudio preko 50-60 miliona. Mediji su stvorili pricu da vredi 150. A Lazio je lupio cifru jer im se ne zuri da prodaju svoje igrace, nisu oni sirotinja da prodaju za prvu ponudu koja stigne, osim toga bitan im je igrac i nemaju nista protiv da ostane.

NBGD

pre 5 godina

Nije se ona prepolovila,nego je dosla na realno stanje (ako je i to realno stanje). Ne mislim samo na njega,nego uopste je postala ludnica sa ovim ciframa. Meni nije jasno odakle tolika lova u fudbalu. Ja razumem da tu ima sponzirstva, nagradi od UEFA, karte, dresovi i sta ti ja znam,ali isto znam da ima 25 igraca + strucni stab + omladinski pogon u avim kategorijama sa trenerima + plus oni koji odrzavaju stadione+ struja i voda... ma svi znamo sta se placa,a nikako mi i dalje jasno ODAKLE RODJACI !!!

,

pre 5 godina

Realno je igrao veoma dobro za klub prosle sezone. A za ovu bih rekao da vak i namerno lose igra samo da bi napustio Lacio, jos i za neke normalne pare....
(mija, 20. decembar 2018 13:40)

I slabiji klub.

Dragan

pre 5 godina

Biće naskuplji srpski igrač, tj je već sada sigurno, i neće koštati 50, nego najmanje 65 miliona euro, piše memačka štampa i dodaje da i Bajern razmišlja o njemu. Šta je istina uskoro ćemo saznati.Kako god bude, uz Mitrovića, Jovića, Milenkovića, Kostića, Gaćinovića, Veljkovića, Maksimovića, Lukića itd., da ne nabrajam sve, biće budućnost srpskog fudbala za duži vremenski period.

SUPERMAN

pre 5 godina

Meni se cini da on namerno obara sebi cenu da bi ga prodali,jednostavno covek se ne trudi ni malo,nikad ga ne mozes videti da nesto zapinje,uvek nesto hoda ili blago trckara,nikad ga nema u nekom sprintu,evo sad je pao na 75 miliona po transfermarktu,sto je takodje ogromna cifra,ne znam sta ce biti sa njim ali mislim da bi mu bilo bolje da napusti klub ako je moguce vec sada jer je ocigledno da mu se ne igra vise u Laciju koji i nema nekih velikih ambicija doduse.

mija

pre 5 godina

Realno je igrao veoma dobro za klub prosle sezone. A za ovu bih rekao da vak i namerno lose igra samo da bi napustio Lacio, jos i za neke normalne pare....

NBGD

pre 5 godina

Nije se ona prepolovila,nego je dosla na realno stanje (ako je i to realno stanje). Ne mislim samo na njega,nego uopste je postala ludnica sa ovim ciframa. Meni nije jasno odakle tolika lova u fudbalu. Ja razumem da tu ima sponzirstva, nagradi od UEFA, karte, dresovi i sta ti ja znam,ali isto znam da ima 25 igraca + strucni stab + omladinski pogon u avim kategorijama sa trenerima + plus oni koji odrzavaju stadione+ struja i voda... ma svi znamo sta se placa,a nikako mi i dalje jasno ODAKLE RODJACI !!!

Dragan

pre 5 godina

Biće naskuplji srpski igrač, tj je već sada sigurno, i neće koštati 50, nego najmanje 65 miliona euro, piše memačka štampa i dodaje da i Bajern razmišlja o njemu. Šta je istina uskoro ćemo saznati.Kako god bude, uz Mitrovića, Jovića, Milenkovića, Kostića, Gaćinovića, Veljkovića, Maksimovića, Lukića itd., da ne nabrajam sve, biće budućnost srpskog fudbala za duži vremenski period.

Boxer

pre 5 godina

Ispravite me ako gresim, ali mislim da se Lacio isto ovako opekao pre par sezona sa ako se ne varam Felipe Anderson je bio u pitanji kada je Man U nudio neku ogromnu paru, Lacio trazio vise, posle ga jedva prodali za upola..

vcxy

pre 5 godina

Lacio najgluplji tim u Italiji,svojevremeno za Andersona odbili 70 miliona a ovog leta ga prodali za vise nego upola manje,sad za Sergeja odbili oko 100 miliona a do sledeceg leta nece moci ni za 50 da ga utrape. Bez obzira sto je i to ogroman novac ipak je duplo manje.
(Dacha, 20. decembar 2018 14:17)

Nisu oni odbili, nego niko nije ponudio 100 mil

mija

pre 5 godina

Realno je igrao veoma dobro za klub prosle sezone. A za ovu bih rekao da vak i namerno lose igra samo da bi napustio Lacio, jos i za neke normalne pare....

Dacha

pre 5 godina

Lacio najgluplji tim u Italiji,svojevremeno za Andersona odbili 70 miliona a ovog leta ga prodali za vise nego upola manje,sad za Sergeja odbili oko 100 miliona a do sledeceg leta nece moci ni za 50 da ga utrape. Bez obzira sto je i to ogroman novac ipak je duplo manje.

Ivan

pre 5 godina

Ako je i bilo ponuda niko nije nudio preko 50-60 miliona. Mediji su stvorili pricu da vredi 150. A Lazio je lupio cifru jer im se ne zuri da prodaju svoje igrace, nisu oni sirotinja da prodaju za prvu ponudu koja stigne, osim toga bitan im je igrac i nemaju nista protiv da ostane.

SUPERMAN

pre 5 godina

Meni se cini da on namerno obara sebi cenu da bi ga prodali,jednostavno covek se ne trudi ni malo,nikad ga ne mozes videti da nesto zapinje,uvek nesto hoda ili blago trckara,nikad ga nema u nekom sprintu,evo sad je pao na 75 miliona po transfermarktu,sto je takodje ogromna cifra,ne znam sta ce biti sa njim ali mislim da bi mu bilo bolje da napusti klub ako je moguce vec sada jer je ocigledno da mu se ne igra vise u Laciju koji i nema nekih velikih ambicija doduse.

vuk vucko i vuk zucko

pre 5 godina

Ako je i poceo da igra lose da bi naterao Lotita da ga proda za manju cenu, onda je krenuo na vreme, jos od SP u Rusiji...

Kriticar

pre 5 godina

Lacio ispao mnogo glup. Imali su prilike da ga prodaju za dobru lovu. Ali pre nego sto pocnete opet na Sergeja da lajete, nije on jedini krivac. Ako ste gledali utakmice Lacia, trener im pojma nema, taktika katastrofa, njemu igraju igraci na pogresnim pozicijama itd. SMS mora da se sabere, a Lacio obavezno da dovede boljeg trenera

SchOne

pre 5 godina

Realno ko je pratio igre Milinković - Savića Vido je da lik ima bezobrazno dobar pas koji pogađa u trepku i preko 60 metra. Da ume da okrene igrača za 360 stepeni kao svojevremeno Zidan ali uvio se u sivilo ovog Lacija jer ovaj tim i onaj od prošle sezone nije isti a i ovaj Inzagi je teška neznalica pa njemu jedan Lulić koji ofanzivni vezni igra desnog beka iMobile mu sedi na klupu odbrana šuplja kao fulamova . Možemo mi ovde sada do sutra da polemiše o oko njegove cene i one od prošle sezone i ove sada koju mu postavljaju . Niko od nas nije dovoljno stručan da daje neko mišljenje o tome kolika mu je prava cena jer se sulude pare vrte i bacaju za svakojake igrače koje nisu realno ni 5 posto od prave vrednosti . Za Sergeja jedino mogu da kažem da dečko vredi talenat se ne dovodi u pitanje ali mora da beži iz Lazio jednostavno moje neko mišljenje je da bi njemu strašno legla španska liga gde vole takve fudbalere koji znaju da stanu na loptu i kreiraju igru iz svog šesnaesterca .

Wwww

pre 5 godina

Pre SP-a,Lotito je navodno odbio 120 miliona od Juventusa,uz opasku da za te pare mogu da dobiju samo jednu nogu. Sta nudi za 50 miliona,butkicu,potkolenicu,rebro!?

.........

pre 5 godina

pa zna Muslin znanje...
(rimtutituki, 20. decembar 2018 13:59)
Sta to zna muslin? Decko je nas najskuplji igrac i da kosta 100 miliona i da kosta 50 miliona, e narode koji jedva ceka da pljuje po svojima. A sve strucnjak do strucnjaka.

Ambrozini

pre 5 godina

Lacio najgluplji tim u Italiji,svojevremeno za Andersona odbili 70 miliona a ovog leta ga prodali za vise nego upola manje,sad za Sergeja odbili oko 100 miliona a do sledeceg leta nece moci ni za 50 da ga utrape. Bez obzira sto je i to ogroman novac ipak je duplo manje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dacha, 20. decembar 2018 14:17)

Upravo suprotno. Lotito preko medija vestacki dize cenu svojim igracima. Sergej je 2016. vredeo 9 miliona, a 2018. posle dobrih partija i medijske pompe, ta cena se visestruko popela za razliku od njegovog kvaliteta. Samo naivni mogu da misle da bi Lotito odbio 100 miliona. Oni koji bolje poznaju situaciju, znaju da mu niko nikad nije ponudio tolike pare. Sad mu je cena kao pala na oko nekih 70-75m, pa se predsednik i menadzer nadaju da ce neko reci: "U, vidi sto je jeftin ovaj mali, hajde da ga kupimo". Na kraju ce jos malo da pojeftini i neko ce ga kupiti za 40-50m. I svi zadovoljni.

Slicno je bilo i sa Andersonom. Pricalo se kao da je neko ponudio 70 milki, a Lotito naravno odbio. Istina je da su ga doveli 7,5m a prodali za 38m. Ako je ovo glupo poslovanje, ne znam sta je pametno.

tocka

pre 5 godina

Posle onih nebuloznih uvreda navijača Lacija, trebao je odma da napusti tim. Inter nije loša opcija, samo da ode iz Lacija i to što pre.

crni_redstar

pre 5 godina

150:2=75 znaci tri puta manje...ali nek se strpe na leto i nek ga uzmu za 20 meleona, i to je mnogo. 90ih god bi kostao 100 000 maraka.

Pufne za frezenkovanje

pre 5 godina

Nisam siguran da je iko spreman da plati preko 30 miliona za Sergeja. Mislim i da mu je to realna cena u odnosu na kvalitet koji poseduje. Verovatno ima potencijala da napreduje. Za igraca sredine terena, visok, snazan, sa solidnom tehnikom. Sigurno nije zaboravio da igra fudbal, ali nema kvalitet ili ekstra klasu da bi bio igrac za tolike pare, mada je svet fudbala odavno otisao u biznis i marketing gde takodje ne stoji dobro, posto je iz Srbije. A mi definitivno nismo nesto velika zemlja da bi opravdao tolike pare kroz marketing. To je samo moje misljenje.

Mare Maronne

pre 5 godina

Ovo kako je krenulo on ce na kraju da predje negde za 150 milki,ali uz njega ide i kofer od 140 milki,u fazonu samo ga nosi odavde...hahahahahaaaa,salu na stranu dali je on "cudo za jednu sezonu" i to mu je bio neki maksimum,dali je do trenera i formacije vreme ce pokazati,ili opet ubi ga medijski pritisak i pritisak javnosti(navijaca),bice na kraju kao sa Man. Utd. i Felipeom Andersonom pre par godina,a vidim da krece SMS ludilo kako se blizi januar,vetovatno sa novim i novijim vestima sa Jovicem,Prijovicem,Milenkovicem itd...sportski pozdrav svima.

Nikola

pre 5 godina

Misliš da je sva ta fama oko Sergeja samo zavera protiv Muslina.
(nnn, 20. decembar 2018 15:51)

Ne nego su hteli da igra da bi mu podizali cenu.

Edin

pre 5 godina

buknuo jednu sezonu. Mnogi su se opekli sto odmah nisu pustili tako igrace.Torino je Milanu je za Belotija mogao da uzme 90m€ i odbili su, sad ne mogu ni 30(dize mu cenu sto je reprezentativsc Italije). SMS ne moze da dogura ni na 40m, pogotovo sto je Inter pod kaznom FFP, tako da od ove brojke nema nista. Mozda ako se nadju na Kandreva+25m

nnn

pre 5 godina

Ne nego su hteli da igra da bi mu podizali cenu.
(Nikola, 20. decembar 2018 16:05)

To je besmislica jer je Sergej izgradio karijeru i bez ikakvog poziva u reprezentaciju. Ušao je u idealnu postavu italijanske lige za prošlu sezonu odlukom AIC (italijanski ekvivalent nagradama FIFE), izgradio ime koje nije tek tako izbledelo i pored radovanja zlobnika i nije mu za sve to trebao nikakav poziv u reprezentaciju, za razliku od nekih koje je za vreme Muslinovog selektovanja poziv u nacionalni tim održavao u fudbalskom svetu jer su bili rezerve u svojim klubovima.

Na selektoru je bilo da bira najbolje,a ne da misli kako će nekom srpskom igraču napakostiti radi svađe sa njegovim menadzerom koji je optužio Muslina za traženje para od tranfera igrača što mu je bila praksa u svim klubovima koje je trenirao (nije Kežman jedini koji je izneo te optužbe). Pa jedini razlog zbog kojeg Sergeja nije bilo tada u reprezentaciji je taj, iako vi, Muslinovi botovi, prosipate priče da je Muslin ispravno zaključio da Sergej ne vredi i ispisujete nebulozne parole tipa "Musline, care, sve si znao". Koga folirate?

sasa

pre 5 godina

decko ni kriv ni duzan...sve je to farsa bila od strane menadzera i ostalih celnika....verovatno je i pad forme prouzrokovan sa tom cenom koja se podizala nenormalno...SMS ni u jednom momentu nije bilo sta negativno izjavljivao i korektan momak...

,

pre 5 godina

Realno je igrao veoma dobro za klub prosle sezone. A za ovu bih rekao da vak i namerno lose igra samo da bi napustio Lacio, jos i za neke normalne pare....
(mija, 20. decembar 2018 13:40)

I slabiji klub.

rv12

pre 5 godina

150:2=75 znaci tri puta manje...ali nek se strpe na leto i nek ga uzmu za 20 meleona, i to je mnogo. 90ih god bi kostao 100 000 maraka.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (crni_redstar, 20. decembar 2018 15:20)

Koliko znam njegova najviša cena je bila 90 miliona. Poređenja radi, najskuplji igrač Lacija posle Sergeja je i njihov najbolji strelac i italijanski reprezentativac Imobile koji košta 50 miliona. Sergej je i dalje jedan od par ključnih igrača Lacija iako je pao u odnosu na prošlu sezonu,a većina srpskih reprezentativaca se nikad u karijeri neće uspentrati tamo gde je on pao. Prema tome, mnogo ste poleteli u pljuvanju i omalovažavanju.

nnn

pre 5 godina

Dok je Muslin bio selektor cena je samo rasla...A onda smenise Muslina i cena ode do djavola.
(One night in May, 20. decembar 2018 15:21)

Misliš da je sva ta fama oko Sergeja samo zavera protiv Muslina.

nepismeni

pre 5 godina

Pazi ti ove komentare,zna Muslin znanje,i slično.Dakle neuspeh je što će momak biti prodat za 50+ miliona evra,tj biće najskuplji Srpski igrač u istoriji?postala je bruka što će za samo 50 miliona evra da predje jer ipak ovaj pametni narod to zaradi za 6 meseci na svom poslu verovatno.

Marko

pre 5 godina

Ma nece ni 50 Miliona da bude , Sergej je najlosih igrac u istoriju Srbije

Za dve godine ce da ode za 5 Milliona u Anderlehtu

Pa za 4 godine opet u Vojvodinu

Millennium

pre 5 godina

decko ni kriv ni duzan...sve je to farsa bila od strane menadzera i ostalih celnika....verovatno je i pad forme prouzrokovan sa tom cenom koja se podizala nenormalno...SMS ni u jednom momentu nije bilo sta negativno izjavljivao i korektan momak...
(sasa, 20. decembar 2018 16:24)

To sam i ja ponovio nekoliko puta. Dečko je žrtva pohlepnog menadžera i uprave. Plus medijska histerija koja je postala uobičajena za naše "novinare", i eto ti recept da se jedan talenat upropasti.

Olimpico

pre 5 godina

@ SchOne

Gdje li si ti vidio da Imobile sjedi na klupi... On ne samo da je standardan, nego mislim da je svaku utakmicu u seriji A igrao svih 90 minuta, tj. nijednom nije zamjenjen.

2CRAZY

pre 5 godina

Ja mislim da je on namerno poceo da igra losije, da bi ga konacno prodali za neku cifru, bar da uzme neke pare, kad ga vec ovi u Laciju placaju bedno.

Nikola

pre 5 godina

nnn, 20. decembar 2018 16:32

Zasto me nazivas botom? Sta to znaci uopste? Hoces da kazes da me Muslin placa? Covek je bez tog igraca iz idealnog tima Kalca (koji sigurno pratim duze nego sto ti imas godina) odveo Srbiju sa prvog mesta na Mundijal. Vidim da si ti bas upucen u desavanja iza zatvorenih vrata. Da nisi Kezmanov bot? A oduvek je bilo igraca kojima se podizala cena ili trazio inostrani angazman preko reprezentacije. Malo pogledaj igrace koji su prodefilovali kroz nas tim u poslednjih 20 i vise godina. A pre 1990.je vazilo pravilo koliko njih iz svake Republike. Inace ako vec zelis da se edukujes, onda pogledaj i koliko reprezentacija vrlo cesto ne pozove mozda i najbolje igrace na nekim pozicijama jer se ne uklapaju. Gle, eto primera bas sada na b92 za Belgiju. Pozdrav od botaaaa

cole

pre 5 godina

da...a i ja cekam da deda mraz sidje niz dimnjak i donese mi poklon! maaa, dajte bre vise!!! ko bi za ovog nedokazanog talenta dao 50 miliona??? opet spinovanje...pa tako ste mu nabili i cenu od 100 miliona i evo kako je zavrsio. decko je na sp i u ovoj polusezoni pokazao kakav je igrac. nepouzdan, neko oko koga se nikada nece stvarati igra njegovog tima, decko koji nikada nece znati da povuce kada je potrebno niti biti neko ko ce doneti prednost na terenu. i za takvog pisete da vredi 50 mil!?! da zaista vredi toliko, a to za velike klubove nije nikakva kinta, predugovor bi vec pre nove godine imao u dzepu. ovako...samo vi spinujte, a klubovi sa kipra, malte, iz poljske, druge belgijske i druge turske lige trljaju ruke. jer ce ga kupiti za dzak krompira!

nnn

pre 5 godina

Zasto me nazivas botom? Hoces da kazes da me Muslin placa? Covek je bez tog igraca iz idealnog tima Kalca (koji sigurno pratim duze nego sto ti imas godina) odveo Srbiju sa prvog mesta na Mundijal. Vidim da si ti bas upucen u desavanja iza zatvorenih vrata. Da nisi Kezmanov bot? A oduvek je bilo igraca kojima se podizala cena ili trazio inostrani angazman preko reprezentacije.
(Nikola, 20. decembar 2018 18:57)

Nemam nikakve insajderske informacije iza zatvorenih vrata. Nisam ničiji bot. Svađe Muslina i Kežmana su se odvijale preko štampe, a takođe smo preko štampe mogli saznati i za optužbe ostalih na račun Muslina. Tako da vam savetujem da se okanete diskreditovanja onih koji podsete na prljave kombinacije Muslina čije je samo dovođenje na selektorsku funkciju pored tako loše reputacije istinska sramota.

Da li ste bot ili niste nije ni bitno,ali ono što pišete je suludo. Već vam je odgovoreno koliko je nelogično da tvrdite da je Sergeju tražen angažman preko reprezentacije pored toliko igrača koji su u svojim klubovima bili nebitni,a zauzimali su mesto u reprezentaciji.

O svemu ostalom, pa i o groznoj igri za vreme Muslina i plasmanu na SP više zahvaljujući pukom slučajnošću i kiksevima drugih nego dobroj igri Srbije, je pisano dosta, pa ne bih više.

Gago

pre 5 godina

(nepismeni, 20. decembar 2018 16:55)

Ajde ne gubi se, zna se zbog cega su ovakvi komentari, imali su prilike da uzmu oko 80m ali oni su hteli duplo, ko hoce vece izgubi iz vrece, isti slucaj kao kod Belotija, odbili 70m ponudu Milana, a sad nece moci ni 30 da dobiju.

Dragan

pre 5 godina

Biće naskuplji srpski igrač, tj je već sada sigurno, i neće koštati 50, nego najmanje 65 miliona euro, piše memačka štampa i dodaje da i Bajern razmišlja o njemu. Šta je istina uskoro ćemo saznati.Kako god bude, uz Mitrovića, Jovića, Milenkovića, Kostića, Gaćinovića, Veljkovića, Maksimovića, Lukića itd., da ne nabrajam sve, biće budućnost srpskog fudbala za duži vremenski period.

.........

pre 5 godina

pa zna Muslin znanje...
(rimtutituki, 20. decembar 2018 13:59)
Sta to zna muslin? Decko je nas najskuplji igrac i da kosta 100 miliona i da kosta 50 miliona, e narode koji jedva ceka da pljuje po svojima. A sve strucnjak do strucnjaka.

,

pre 5 godina

Realno je igrao veoma dobro za klub prosle sezone. A za ovu bih rekao da vak i namerno lose igra samo da bi napustio Lacio, jos i za neke normalne pare....
(mija, 20. decembar 2018 13:40)

I slabiji klub.

nnn

pre 5 godina

Ne nego su hteli da igra da bi mu podizali cenu.
(Nikola, 20. decembar 2018 16:05)

To je besmislica jer je Sergej izgradio karijeru i bez ikakvog poziva u reprezentaciju. Ušao je u idealnu postavu italijanske lige za prošlu sezonu odlukom AIC (italijanski ekvivalent nagradama FIFE), izgradio ime koje nije tek tako izbledelo i pored radovanja zlobnika i nije mu za sve to trebao nikakav poziv u reprezentaciju, za razliku od nekih koje je za vreme Muslinovog selektovanja poziv u nacionalni tim održavao u fudbalskom svetu jer su bili rezerve u svojim klubovima.

Na selektoru je bilo da bira najbolje,a ne da misli kako će nekom srpskom igraču napakostiti radi svađe sa njegovim menadzerom koji je optužio Muslina za traženje para od tranfera igrača što mu je bila praksa u svim klubovima koje je trenirao (nije Kežman jedini koji je izneo te optužbe). Pa jedini razlog zbog kojeg Sergeja nije bilo tada u reprezentaciji je taj, iako vi, Muslinovi botovi, prosipate priče da je Muslin ispravno zaključio da Sergej ne vredi i ispisujete nebulozne parole tipa "Musline, care, sve si znao". Koga folirate?

SchOne

pre 5 godina

Realno ko je pratio igre Milinković - Savića Vido je da lik ima bezobrazno dobar pas koji pogađa u trepku i preko 60 metra. Da ume da okrene igrača za 360 stepeni kao svojevremeno Zidan ali uvio se u sivilo ovog Lacija jer ovaj tim i onaj od prošle sezone nije isti a i ovaj Inzagi je teška neznalica pa njemu jedan Lulić koji ofanzivni vezni igra desnog beka iMobile mu sedi na klupu odbrana šuplja kao fulamova . Možemo mi ovde sada do sutra da polemiše o oko njegove cene i one od prošle sezone i ove sada koju mu postavljaju . Niko od nas nije dovoljno stručan da daje neko mišljenje o tome kolika mu je prava cena jer se sulude pare vrte i bacaju za svakojake igrače koje nisu realno ni 5 posto od prave vrednosti . Za Sergeja jedino mogu da kažem da dečko vredi talenat se ne dovodi u pitanje ali mora da beži iz Lazio jednostavno moje neko mišljenje je da bi njemu strašno legla španska liga gde vole takve fudbalere koji znaju da stanu na loptu i kreiraju igru iz svog šesnaesterca .

rv12

pre 5 godina

150:2=75 znaci tri puta manje...ali nek se strpe na leto i nek ga uzmu za 20 meleona, i to je mnogo. 90ih god bi kostao 100 000 maraka.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (crni_redstar, 20. decembar 2018 15:20)

Koliko znam njegova najviša cena je bila 90 miliona. Poređenja radi, najskuplji igrač Lacija posle Sergeja je i njihov najbolji strelac i italijanski reprezentativac Imobile koji košta 50 miliona. Sergej je i dalje jedan od par ključnih igrača Lacija iako je pao u odnosu na prošlu sezonu,a većina srpskih reprezentativaca se nikad u karijeri neće uspentrati tamo gde je on pao. Prema tome, mnogo ste poleteli u pljuvanju i omalovažavanju.

2CRAZY

pre 5 godina

Ja mislim da je on namerno poceo da igra losije, da bi ga konacno prodali za neku cifru, bar da uzme neke pare, kad ga vec ovi u Laciju placaju bedno.

mija

pre 5 godina

Realno je igrao veoma dobro za klub prosle sezone. A za ovu bih rekao da vak i namerno lose igra samo da bi napustio Lacio, jos i za neke normalne pare....

Ivan

pre 5 godina

Ako je i bilo ponuda niko nije nudio preko 50-60 miliona. Mediji su stvorili pricu da vredi 150. A Lazio je lupio cifru jer im se ne zuri da prodaju svoje igrace, nisu oni sirotinja da prodaju za prvu ponudu koja stigne, osim toga bitan im je igrac i nemaju nista protiv da ostane.

NBGD

pre 5 godina

Nije se ona prepolovila,nego je dosla na realno stanje (ako je i to realno stanje). Ne mislim samo na njega,nego uopste je postala ludnica sa ovim ciframa. Meni nije jasno odakle tolika lova u fudbalu. Ja razumem da tu ima sponzirstva, nagradi od UEFA, karte, dresovi i sta ti ja znam,ali isto znam da ima 25 igraca + strucni stab + omladinski pogon u avim kategorijama sa trenerima + plus oni koji odrzavaju stadione+ struja i voda... ma svi znamo sta se placa,a nikako mi i dalje jasno ODAKLE RODJACI !!!

tocka

pre 5 godina

Posle onih nebuloznih uvreda navijača Lacija, trebao je odma da napusti tim. Inter nije loša opcija, samo da ode iz Lacija i to što pre.

vcxy

pre 5 godina

Lacio najgluplji tim u Italiji,svojevremeno za Andersona odbili 70 miliona a ovog leta ga prodali za vise nego upola manje,sad za Sergeja odbili oko 100 miliona a do sledeceg leta nece moci ni za 50 da ga utrape. Bez obzira sto je i to ogroman novac ipak je duplo manje.
(Dacha, 20. decembar 2018 14:17)

Nisu oni odbili, nego niko nije ponudio 100 mil

Kriticar

pre 5 godina

Lacio ispao mnogo glup. Imali su prilike da ga prodaju za dobru lovu. Ali pre nego sto pocnete opet na Sergeja da lajete, nije on jedini krivac. Ako ste gledali utakmice Lacia, trener im pojma nema, taktika katastrofa, njemu igraju igraci na pogresnim pozicijama itd. SMS mora da se sabere, a Lacio obavezno da dovede boljeg trenera

Mare Maronne

pre 5 godina

Ovo kako je krenulo on ce na kraju da predje negde za 150 milki,ali uz njega ide i kofer od 140 milki,u fazonu samo ga nosi odavde...hahahahahaaaa,salu na stranu dali je on "cudo za jednu sezonu" i to mu je bio neki maksimum,dali je do trenera i formacije vreme ce pokazati,ili opet ubi ga medijski pritisak i pritisak javnosti(navijaca),bice na kraju kao sa Man. Utd. i Felipeom Andersonom pre par godina,a vidim da krece SMS ludilo kako se blizi januar,vetovatno sa novim i novijim vestima sa Jovicem,Prijovicem,Milenkovicem itd...sportski pozdrav svima.

SUPERMAN

pre 5 godina

Meni se cini da on namerno obara sebi cenu da bi ga prodali,jednostavno covek se ne trudi ni malo,nikad ga ne mozes videti da nesto zapinje,uvek nesto hoda ili blago trckara,nikad ga nema u nekom sprintu,evo sad je pao na 75 miliona po transfermarktu,sto je takodje ogromna cifra,ne znam sta ce biti sa njim ali mislim da bi mu bilo bolje da napusti klub ako je moguce vec sada jer je ocigledno da mu se ne igra vise u Laciju koji i nema nekih velikih ambicija doduse.

Pufne za frezenkovanje

pre 5 godina

Nisam siguran da je iko spreman da plati preko 30 miliona za Sergeja. Mislim i da mu je to realna cena u odnosu na kvalitet koji poseduje. Verovatno ima potencijala da napreduje. Za igraca sredine terena, visok, snazan, sa solidnom tehnikom. Sigurno nije zaboravio da igra fudbal, ali nema kvalitet ili ekstra klasu da bi bio igrac za tolike pare, mada je svet fudbala odavno otisao u biznis i marketing gde takodje ne stoji dobro, posto je iz Srbije. A mi definitivno nismo nesto velika zemlja da bi opravdao tolike pare kroz marketing. To je samo moje misljenje.

Wwww

pre 5 godina

Pre SP-a,Lotito je navodno odbio 120 miliona od Juventusa,uz opasku da za te pare mogu da dobiju samo jednu nogu. Sta nudi za 50 miliona,butkicu,potkolenicu,rebro!?

Nikola

pre 5 godina

Misliš da je sva ta fama oko Sergeja samo zavera protiv Muslina.
(nnn, 20. decembar 2018 15:51)

Ne nego su hteli da igra da bi mu podizali cenu.

sasa

pre 5 godina

decko ni kriv ni duzan...sve je to farsa bila od strane menadzera i ostalih celnika....verovatno je i pad forme prouzrokovan sa tom cenom koja se podizala nenormalno...SMS ni u jednom momentu nije bilo sta negativno izjavljivao i korektan momak...

Ambrozini

pre 5 godina

Lacio najgluplji tim u Italiji,svojevremeno za Andersona odbili 70 miliona a ovog leta ga prodali za vise nego upola manje,sad za Sergeja odbili oko 100 miliona a do sledeceg leta nece moci ni za 50 da ga utrape. Bez obzira sto je i to ogroman novac ipak je duplo manje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dacha, 20. decembar 2018 14:17)

Upravo suprotno. Lotito preko medija vestacki dize cenu svojim igracima. Sergej je 2016. vredeo 9 miliona, a 2018. posle dobrih partija i medijske pompe, ta cena se visestruko popela za razliku od njegovog kvaliteta. Samo naivni mogu da misle da bi Lotito odbio 100 miliona. Oni koji bolje poznaju situaciju, znaju da mu niko nikad nije ponudio tolike pare. Sad mu je cena kao pala na oko nekih 70-75m, pa se predsednik i menadzer nadaju da ce neko reci: "U, vidi sto je jeftin ovaj mali, hajde da ga kupimo". Na kraju ce jos malo da pojeftini i neko ce ga kupiti za 40-50m. I svi zadovoljni.

Slicno je bilo i sa Andersonom. Pricalo se kao da je neko ponudio 70 milki, a Lotito naravno odbio. Istina je da su ga doveli 7,5m a prodali za 38m. Ako je ovo glupo poslovanje, ne znam sta je pametno.

vuk vucko i vuk zucko

pre 5 godina

Ako je i poceo da igra lose da bi naterao Lotita da ga proda za manju cenu, onda je krenuo na vreme, jos od SP u Rusiji...

crni_redstar

pre 5 godina

150:2=75 znaci tri puta manje...ali nek se strpe na leto i nek ga uzmu za 20 meleona, i to je mnogo. 90ih god bi kostao 100 000 maraka.

Edin

pre 5 godina

buknuo jednu sezonu. Mnogi su se opekli sto odmah nisu pustili tako igrace.Torino je Milanu je za Belotija mogao da uzme 90m€ i odbili su, sad ne mogu ni 30(dize mu cenu sto je reprezentativsc Italije). SMS ne moze da dogura ni na 40m, pogotovo sto je Inter pod kaznom FFP, tako da od ove brojke nema nista. Mozda ako se nadju na Kandreva+25m

nnn

pre 5 godina

Dok je Muslin bio selektor cena je samo rasla...A onda smenise Muslina i cena ode do djavola.
(One night in May, 20. decembar 2018 15:21)

Misliš da je sva ta fama oko Sergeja samo zavera protiv Muslina.

nepismeni

pre 5 godina

Pazi ti ove komentare,zna Muslin znanje,i slično.Dakle neuspeh je što će momak biti prodat za 50+ miliona evra,tj biće najskuplji Srpski igrač u istoriji?postala je bruka što će za samo 50 miliona evra da predje jer ipak ovaj pametni narod to zaradi za 6 meseci na svom poslu verovatno.

nnn

pre 5 godina

Zasto me nazivas botom? Hoces da kazes da me Muslin placa? Covek je bez tog igraca iz idealnog tima Kalca (koji sigurno pratim duze nego sto ti imas godina) odveo Srbiju sa prvog mesta na Mundijal. Vidim da si ti bas upucen u desavanja iza zatvorenih vrata. Da nisi Kezmanov bot? A oduvek je bilo igraca kojima se podizala cena ili trazio inostrani angazman preko reprezentacije.
(Nikola, 20. decembar 2018 18:57)

Nemam nikakve insajderske informacije iza zatvorenih vrata. Nisam ničiji bot. Svađe Muslina i Kežmana su se odvijale preko štampe, a takođe smo preko štampe mogli saznati i za optužbe ostalih na račun Muslina. Tako da vam savetujem da se okanete diskreditovanja onih koji podsete na prljave kombinacije Muslina čije je samo dovođenje na selektorsku funkciju pored tako loše reputacije istinska sramota.

Da li ste bot ili niste nije ni bitno,ali ono što pišete je suludo. Već vam je odgovoreno koliko je nelogično da tvrdite da je Sergeju tražen angažman preko reprezentacije pored toliko igrača koji su u svojim klubovima bili nebitni,a zauzimali su mesto u reprezentaciji.

O svemu ostalom, pa i o groznoj igri za vreme Muslina i plasmanu na SP više zahvaljujući pukom slučajnošću i kiksevima drugih nego dobroj igri Srbije, je pisano dosta, pa ne bih više.

Boxer

pre 5 godina

Ispravite me ako gresim, ali mislim da se Lacio isto ovako opekao pre par sezona sa ako se ne varam Felipe Anderson je bio u pitanji kada je Man U nudio neku ogromnu paru, Lacio trazio vise, posle ga jedva prodali za upola..

Dacha

pre 5 godina

Lacio najgluplji tim u Italiji,svojevremeno za Andersona odbili 70 miliona a ovog leta ga prodali za vise nego upola manje,sad za Sergeja odbili oko 100 miliona a do sledeceg leta nece moci ni za 50 da ga utrape. Bez obzira sto je i to ogroman novac ipak je duplo manje.

Marko

pre 5 godina

Ma nece ni 50 Miliona da bude , Sergej je najlosih igrac u istoriju Srbije

Za dve godine ce da ode za 5 Milliona u Anderlehtu

Pa za 4 godine opet u Vojvodinu

cole

pre 5 godina

da...a i ja cekam da deda mraz sidje niz dimnjak i donese mi poklon! maaa, dajte bre vise!!! ko bi za ovog nedokazanog talenta dao 50 miliona??? opet spinovanje...pa tako ste mu nabili i cenu od 100 miliona i evo kako je zavrsio. decko je na sp i u ovoj polusezoni pokazao kakav je igrac. nepouzdan, neko oko koga se nikada nece stvarati igra njegovog tima, decko koji nikada nece znati da povuce kada je potrebno niti biti neko ko ce doneti prednost na terenu. i za takvog pisete da vredi 50 mil!?! da zaista vredi toliko, a to za velike klubove nije nikakva kinta, predugovor bi vec pre nove godine imao u dzepu. ovako...samo vi spinujte, a klubovi sa kipra, malte, iz poljske, druge belgijske i druge turske lige trljaju ruke. jer ce ga kupiti za dzak krompira!

Millennium

pre 5 godina

decko ni kriv ni duzan...sve je to farsa bila od strane menadzera i ostalih celnika....verovatno je i pad forme prouzrokovan sa tom cenom koja se podizala nenormalno...SMS ni u jednom momentu nije bilo sta negativno izjavljivao i korektan momak...
(sasa, 20. decembar 2018 16:24)

To sam i ja ponovio nekoliko puta. Dečko je žrtva pohlepnog menadžera i uprave. Plus medijska histerija koja je postala uobičajena za naše "novinare", i eto ti recept da se jedan talenat upropasti.

Gago

pre 5 godina

(nepismeni, 20. decembar 2018 16:55)

Ajde ne gubi se, zna se zbog cega su ovakvi komentari, imali su prilike da uzmu oko 80m ali oni su hteli duplo, ko hoce vece izgubi iz vrece, isti slucaj kao kod Belotija, odbili 70m ponudu Milana, a sad nece moci ni 30 da dobiju.

Olimpico

pre 5 godina

@ SchOne

Gdje li si ti vidio da Imobile sjedi na klupi... On ne samo da je standardan, nego mislim da je svaku utakmicu u seriji A igrao svih 90 minuta, tj. nijednom nije zamjenjen.

Nikola

pre 5 godina

nnn, 20. decembar 2018 16:32

Zasto me nazivas botom? Sta to znaci uopste? Hoces da kazes da me Muslin placa? Covek je bez tog igraca iz idealnog tima Kalca (koji sigurno pratim duze nego sto ti imas godina) odveo Srbiju sa prvog mesta na Mundijal. Vidim da si ti bas upucen u desavanja iza zatvorenih vrata. Da nisi Kezmanov bot? A oduvek je bilo igraca kojima se podizala cena ili trazio inostrani angazman preko reprezentacije. Malo pogledaj igrace koji su prodefilovali kroz nas tim u poslednjih 20 i vise godina. A pre 1990.je vazilo pravilo koliko njih iz svake Republike. Inace ako vec zelis da se edukujes, onda pogledaj i koliko reprezentacija vrlo cesto ne pozove mozda i najbolje igrace na nekim pozicijama jer se ne uklapaju. Gle, eto primera bas sada na b92 za Belgiju. Pozdrav od botaaaa