Četvrtak, 20.12.2018.

11:10

Budućnost pojačava reket najboljim igračem Mege

Podgorička Budućnost biće od četvrtka jača za jednog od najboljih mladih igrača Evrope Gogu Bitadzea.

Izvor: AK

Buduænost pojaèava reket najboljim igraèem Mege IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

Čudo jedno

pre 5 godina

Aleksej ne brini se ti ništa. Vidim redovno ostavljaš neke hejterske komentare na račun Budućnosti, valjda od trauma od prošle sezone.Evo sad si krenuo da šibaš i po Crnoj Gori ,vidim. Crna Gora ima BDP preko 12 milijardi evra, a budžet Budućnosti je tričavih 5 miliona evra. Ne brini se ti ništa dušebrižniče, nego putuj igumane. Imamo veći BDP po stanovniku od Srbije i veću platu. Samo od turizma nekoliko stotina miliona preko milijarde evra smo zaradili u 2018,a na primorju imamo već rezlizovane projekte od nekoliko milijardi evra, naspram kojih je Beograd na vodi najobičnija glupost.
(OpabljatPG, 20. decembar 2018 17:29)

I pored svega toga, stanovništvo vam se i dalje doseljava u Beograd i Novi Sad iz tog Las Vegasa i raja na zemlji koji ste izgradili po krševima.

Dejan CZ

pre 5 godina

@Ogi tvrditi da ce se Buducnost prosetati ABA ligom a znati da ce morati dobiti ovakvu Zvezdu u BG u plej offu...pa ne jedu se tresnje uvek...nimalo strucan komentar vec navijacki i to onako decacki...

beogradski

pre 5 godina

Otac mu je crnogorac i Misko se tako izjasnjava.
Kakve veze ima gde je rodjen sa nacionalnom pripadnoscu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kimi, 20. decembar 2018 15:02)

misko tebi lično rekao da je crogorac??

OpabljatPG

pre 5 godina

Aleksej ne brini se ti ništa. Vidim redovno ostavljaš neke hejterske komentare na račun Budućnosti, valjda od trauma od prošle sezone.Evo sad si krenuo da šibaš i po Crnoj Gori ,vidim. Crna Gora ima BDP preko 12 milijardi evra, a budžet Budućnosti je tričavih 5 miliona evra. Ne brini se ti ništa dušebrižniče, nego putuj igumane. Imamo veći BDP po stanovniku od Srbije i veću platu. Samo od turizma nekoliko stotina miliona preko milijarde evra smo zaradili u 2018,a na primorju imamo već rezlizovane projekte od nekoliko milijardi evra, naspram kojih je Beograd na vodi najobičnija glupost.

ja

pre 5 godina

Najjace od svega sto navijaci zvezde pricaju kako je ovo sraman potez mege, a pri tome se ne secaju da je proslogodisnji najbolji igrac mege na isti nacin dosao u zvezdu :D

Hez

pre 5 godina

@ Ogi ( Ognjen ?) , korektan si u komentarima - ponekada te malo ponese lokalpatriotska euforija, ali to je valjda normalno - samo da pitam , koliki je trenutno broj igrača prvog tima(KKB) ? Polako se bližavate cifri od 20 igrača ! Treba to " napojiti" , " nahraniti " i najbitnije - uigrati (da liče na tim) .
(Guslar & košarkaš, 20. decembar 2018 15:54)

1.Dzekson
2.Ivanovic
3.Suad Sehovic
4.E.Klark
5.Barovic
6.K.Klark
7.Sead Sehovic
8.Starovlah
9.Gordic
10.Ilic
11.Omic
12.Popovic
13.D.Nikolic
+ Goga Bitadze

14 igraca od kojih Sead i Starovlah i Ilic igraju za klikere.

OGI-CG

pre 5 godina

Guslar-otisao je centar Nikolic danas u megu.Posle povrede mu treba da igra sto vise a sad to u Buducnost ne moze.A sad ce otici jos 2 igraca najvjerovatnije u Mornar jer imaju sad malu minutazu a ovih dana potpisuje stvarno dobar plej.Covjek igra trenutno u Avelino al se klub raspao i svi igraci slobodni.Saigrac je bio sa Vejdom i Lebronom u Majam8ju.Strasnu odbranu igra i vrhunski asistent.Bas to sto treba Buducnosti.I sa ovim timom bice druga prica u EL a realno prosetace se ABA ligom.

marko

pre 5 godina

Kukanje zbog ovakvih poteza Mege ne vodi nikuda. Zna se kakav je to klub i čemu služi i nikome nije u interesu da se tu nešto menja osim onih koji maštaju da ABA dostigne nešto što nije realno da dostigne. Danas je veliki problem evropske košarke što nije jasno kako stvoriti pravu sredinu za razvoj mladih igrača, i Mega bez takmičarskih ambicija je daleko od idealne sredine, ali barem pruža nešto što tradicionalni klubovi ne mogu. Mega ne može da ostvari svoju koncepciju u ligi slabijoj od ABA, a i ABA ima više koristi nego štete od takvog kluba (u svetu je uglavnom posmatraju kao čisto razvojnu ligu i jedino u tom smislu ima neki ugled). Nažalost, svelo se na to da na prostoru bivše Jugoslavije mogu postojati samo 4 kluba koji se ozbiljno takmiče, a pitanje je da li i Cedevitu treba stavljati u tu kategoriju.

A.J.

pre 5 godina

Prosle godine prodaju najboljeg igraca , Enisa, Zvezdi na polusezoni, ove godine Bitadzea Buducnosti. Stvarno jedan skroz bezveze klub, bez ikakvih takmicarskih ambicija, treba ih izbaciti iz ABA lige, razvojni tim kao da su u G League...

Kalcokera

pre 5 godina

Potezima Mege bi se neko trebao ozbiljno pozabaviti i direktno utiče na regularnost celog takmičenja.U prilici si da se boriš za visoki plasman a ti ustupaš najboljeg igrača i mesto koje vodi u Evropu direktnim konkurentima.To samo na ovim prostorima ima.
Mišković neka kaže da ga ne zanimaju trofeji pa nek igra onda treću ligu a ustupi mesto Čačku ili nekom drugom timu koji će da grize za pobede.
I pravilo da je u košarci je prelazni rok non stop otvoren treba definitivno ukinuti.
(Otac Makarije, 20. decembar 2018 13:28)

Slazem se, onda da pocnemo od Zvezde i dovođenja Enisa! Buducnost radi isto sto i Zvezda, ali samo je ok kad Zvezda to radi? :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tonconi, 20. decembar 2018 14:49)

Kad je Enis dosao mega je bila u donjem delu tabele bez ikakve Sanse za play off
Ne poredi babe i žabe
Ovo je indirektno pustanje partizana

Nick Kyrgios

pre 5 godina

Idemo GOGA je stigao jos Cobbs ili Bel i to je to lagano metle u plej ofu .. tu su Gorda,Ivanovic,Omic,BItadze,Klarci,Danilo Nikolic,Dzekson,I Bel ili Cobss to je 9 igraca sa koliko se i igra plej of !!! Buducnost se voli sa tribina

kimi

pre 5 godina

Misko je iz Kruševca, ne lupajte o Crnoj Gori
(Vladimir, 20. decembar 2018 13:31)

Otac mu je crnogorac i Misko se tako izjasnjava.
Kakve veze ima gde je rodjen sa nacionalnom pripadnoscu.

znalac

pre 5 godina

Ne radi se ovde o cifri vec o tome da bi u Buducnosti igrao Evroligu, on je Miskov igrac bez obzira da li bio u Megi ili Buducnosti tako da znate da ovde nije do para.

Aleksej

pre 5 godina

drugom timu koji će da grize za pobede. I pravilo da je u košarci je prelazni rok non stop otvoren treba definitivno ukinuti.(Otac Makarije, 20. decembar 2018 13:28)Slazem se, onda da pocnemo od Zvezde i dovođenja Enisa! Buducnost radi isto sto i Zvezda, ali samo je ok kad Zvezda to radi? :)
(tonconi, 20. decembar 2018 14:49Zvezda je dovela Enisa kad je Mega obezbedila opstanak i bila daleko od play offa,Misko je u Srbiji pod parolom razvoj srpske kosarke napravio ekipu koja je neregularna ocigledno.Nije problem sa druge strane ojacavati Zvezdu i Partizan ali je sramota ojacavati konkurenciju iz druge drzave,ako hoces tako idi s Megom igraj Crnogorsku ligu,a ne Srbija obezbedi 4 predstavnika u Aba ligi Crna Gora dva i to zbog Zvezde u Partizana a ti pokvarneo ojacavas drzavni projekat Crne Gore kad je nokdaunu iz svoje ekipe..

Aleksej

pre 5 godina

isko brine o Buducnosti srpske kosarke.ccc(Aleksej, 20. decembar 2018 11:35)Misko je crnogorac, zasto bi se brinuo za srpsku kosarku? (kimi, 20. decembar 2018 11:41)Nek onda Megu preseli u Cg a ne po Srbiji da zaradjuje..(Aleksej, 20. decembar 2018 11:43)A zasto bi?Covek je ovde rodjen, posteno radi i placa porez.Ima prava da pomaze matici.
(kimi, 20. decembar 2018 12:08)Posteno nije jer da je posteno ustupio bi Borcu da igra Aba ligu koji bi imao ambicija za rezultat.Ovako u istom mahu ustupa Partizanu play off i ojacava ekipu iz druge zemlje..

Guslar & košarkaš

pre 5 godina

@ ogicg

Ogi ( Ognjen ?) , korektan si u komentarima - ponekada te malo ponese lokalpatriotska euforija, ali to je valjda normalno - samo da pitam , koliki je trenutno broj igrača prvog tima(KKB) ? Polako se bližavate cifri od 20 igrača ! Treba to " napojiti" , " nahraniti " i najbitnije - uigrati (da liče na tim) .

mohikanac

pre 5 godina

@znalac
Verovatno igra za tanjir supe i trenerku?
Mislim stvarno svašta ima da se pročita.
On je igrač Budućnosti a ko mu je menadžer je nešto drugo. Za svoj posao prima platu i to dobru.
Da li je napravio kompromis mali oko primanja ili obeštećenja Miško to je nebitno, ali sigurno je zaradio novac na ovom transferu.
A da jeste EL izlog jeste ali moraš da plaćaš igrače niko još od 2013. i KKP ne igra badava mada legenda kaže da i sada dolaze iz ljubavi.

ok

pre 5 godina

Buducnost je drzavni projekat i zanimacija njihovog predsednika i to sve na ustrb crnogorskog naroda!
Vecina vas ce reci pa Zvezda i Partizan su drzavne mezimice ali ne kao Buducnost .
Pa njihovom glavnom spomzoru "VOLi" gazda ne placa radnicima doprinose i po godinu dana....

profa

pre 5 godina

Ne vidim u cemu je problem ,ko god ima para Ima pravo da dovodi kojeg hoce igraca .Nisam siguran da li ce se to Isplatiti buducnosti ali to je njihov problem u Jedno sam siguran a to je da ce ih I zvezda I partizan pobediti

beogradski

pre 5 godina

Pali se mašina, čekamo još jednog igrača na poziciji 1/2 a onda plessss....
(ogicg, 20. decembar 2018 11:19)

druže, dva kola pred kraj prvog dela EL, vi ste pretposlednji, sledeću gubite jer igrate protiv fenera, a onda u poslednjem kolu prvog dela gostujete bajernu, koji je daleko kvalitetnija ekipa, sa kvalitetnijim trenerom....znači, u prvih 15 kola, imaćete skor 3:12....a trenutno stvari stoje ovako: 3:10, najmanje datih koševa u ligi, 3. najlošija odbrana u ligi, najgora koš razlika u ligi....ako stvarno misliš da će se nešto promeniti u drugom delu sezone, varaš se jako....možda nećete stati na 3 pobede, možda bude 5, što će ukupno biti 8, ali top 8 je mrka kapa, a to su bile prognoze na početku, ako se sećam....slaba ti mašina, moja prognoza je borba za 14. mesto, darušafaka će ostati na začelju

Del Piero#10

pre 5 godina

Oduvek se znalo da nemaju ambicije i da će prepustiti partizanu svoje mesto u plej ofu jer bi bilo sramota i kataklizma da ne uđu u plej of Aba lige a država toliko uložila u njih.Samo stručni štab košta državu 800 000e,plus 6-7 stranaca a dovešće još najmanje dvojicu.Što se tiče Bitadzea,on će odigrati polusezonu i finale plej ofa,osvojiti drugo mesto i otići u NBA,dok je Miško dodatno uzeti kintu i od Budućnosti.
(Istina, 20. decembar 2018 13:33)

Pa da, trebali smo znati da iza svega stoji Partizan, kojeg su Asvel i Turk Telekom takođe pustili u top16 Evrokupa, jer je naš državni vrh urgirao. Isto tako je država prošle godine, u ovo vreme kupila Zvezdi tada najboljeg igrača Mege, Dilana Enisa samo da bi pomogla Partizanu da proba da uđe među četiri. Ipak tada nisu uspeli da uđu na F4, ali sada ne sme biti greške.

John Terry

pre 5 godina

I to nije sve, uskoro stize jos pojacanja. CZ i PZ nijesu vise favoritu u Aba ligu!
(SehaPG, 20. decembar 2018 11:06)

Bicete odrani 30.12.2018.

Saca

pre 5 godina

Misko je i napravio Megu za te namene, prezentacija i prodaja igraca. To sto je Partizan nesposoban ili nema para to je vec druga stvar, mada bi i Zvezdi dobro dosao. Sve mi se cini da je cifra velika.

Bodibond

pre 5 godina

Saca, 20. decembar 2018 14:23)

A Zvezda Idea nije nesposobna? Sta ce Zvezdi igraci iz drugog klubova kad iz Fmp uzima igrace i to besplatno, ili da obrnem, koja je svrha postojanja KK FMP ako ce Zvezda kupovati igrace iz drugih ekipa? Da dodju Harden i Rasel Vestbruk u Fmp i njih biste uzeli potpuno besplatno.

tonconi

pre 5 godina

Potezima Mege bi se neko trebao ozbiljno pozabaviti i direktno utiče na regularnost celog takmičenja.U prilici si da se boriš za visoki plasman a ti ustupaš najboljeg igrača i mesto koje vodi u Evropu direktnim konkurentima.To samo na ovim prostorima ima.
Mišković neka kaže da ga ne zanimaju trofeji pa nek igra onda treću ligu a ustupi mesto Čačku ili nekom drugom timu koji će da grize za pobede.
I pravilo da je u košarci je prelazni rok non stop otvoren treba definitivno ukinuti.
(Otac Makarije, 20. decembar 2018 13:28)

Slazem se, onda da pocnemo od Zvezde i dovođenja Enisa! Buducnost radi isto sto i Zvezda, ali samo je ok kad Zvezda to radi? :)

delboj

pre 5 godina

Kako sramotan potez Mege.. U trenutku kada se boris za plej pf, prodajes najboljeg igraca direktnom konkurentu... Sramota! I posle neko prica o regularnosti..
(asr, 20. decembar 2018 11:41)

Evo ti neko napisa da ti nije smetalo kada je to Zvezda radila prosle sezone sa Dilanom...
Mega je generalno tim koji je formiran da bi radio sa mladim igracima i prodavao ih za vecu sumu, tako da je ovo jedna realna situacija.

drvobradi

pre 5 godina

@Stanko
Igraci se ne prodaju NBA timovima. Oni se biraju na draftu. NBA tim moze da isplati evropskom timu neko obestecenje ali ta lova nije ni priblizno koliko menadzer zaradjuje ako igrac potpise dobar ugovor. Misko je verovatno zaradio vise na procente od Jokicevog i Pekovicevog ugovora nego od svih prodaja koje je napravio do sada.

Eksel tabela

pre 5 godina

Istina, 20. decembar 2018 13:33)
Uspeo si da povezes odlazak centra Mege u Buducnost sa 6-7 nepostojecih stranaca u Partizanu i dolazak jos dvojice.2000 za gospodina

đika

pre 5 godina

Kako sramotan potez Mege.. U trenutku kada se boris za plej pf, prodajes najboljeg igraca direktnom konkurentu... Sramota! I posle neko prica o regularnosti..
(asr, 20. decembar 2018 11:41)

Zvezda-Fmp izuzetno regularno?

Del Piero#10

pre 5 godina

Ne volim ekipe koje nemaju takmičarske ambicije. Megi je važno da razvije igrača za prodaju a trofeji ih ne interesuju, kao ni igranje na međunarodnoj sceni. Tako u finišu sezone šalju igrače na kamp u Trevizo ili usred sezone prodaju nosioca igre. Vode se time, osigurali smo opstanak, sad možemo da trgujemo. Bilo kako bilo, mom Partizanu će sada biti olakšan put ka mestu među četiri, ali ne volim kad vidim da je nekome trgovina na prvom mestu a košarka na drugom.

rale

pre 5 godina

Mega znači odustaje od borbe za vrh, i direktno ustupa mesto Partizanu. Baš sportski. Naravno ovim potezom i Zvezdi mnogo otežava, ali zato i mi moramo nekoga dovesti.

Otac Makarije

pre 5 godina

Potezima Mege bi se neko trebao ozbiljno pozabaviti i direktno utiče na regularnost celog takmičenja.U prilici si da se boriš za visoki plasman a ti ustupaš najboljeg igrača i mesto koje vodi u Evropu direktnim konkurentima.To samo na ovim prostorima ima.
Mišković neka kaže da ga ne zanimaju trofeji pa nek igra onda treću ligu a ustupi mesto Čačku ili nekom drugom timu koji će da grize za pobede.
I pravilo da je u košarci je prelazni rok non stop otvoren treba definitivno ukinuti.

Downtown

pre 5 godina

Kako sramotan potez Mege.. U trenutku kada se boris za plej pf, prodajes najboljeg igraca direktnom konkurentu... Sramota! I posle neko prica o regularnosti..
(asr, 20. decembar 2018 11:41)

A kad je Mega vama u sred sezone dala Dilana Ennisa, onda nista?

Realno

pre 5 godina

Buducnost ako ne osvoji Aba a nece oterace u stecaj Crnu Goru...
(Aleksej, 20. decembar 2018 11:18) # Link komentara

Kad nije SdCz Srbiju sa projektima Fudbalskog i Kosarkaskog kluba i utrosenim sumama koje su bar 50 puta vece nego ovaj sastav Buducnosti sto je olacen , nece ni Buducnost Crnu Goru....nista se ti ne sekiraj....

Istina

pre 5 godina

Oduvek se znalo da nemaju ambicije i da će prepustiti partizanu svoje mesto u plej ofu jer bi bilo sramota i kataklizma da ne uđu u plej of Aba lige a država toliko uložila u njih.Samo stručni štab košta državu 800 000e,plus 6-7 stranaca a dovešće još najmanje dvojicu.Što se tiče Bitadzea,on će odigrati polusezonu i finale plej ofa,osvojiti drugo mesto i otići u NBA,dok je Miško dodatno uzeti kintu i od Budućnosti.

EUFORIJA

pre 5 godina

Misko brine o Buducnosti srpske kosarke.ccc 
(Aleksej, 20. decembar 2018 11:35) 

Misko je crnogorac, zasto bi se brinuo za srpsku kosarku?
(kimi, 20. decembar 2018 11:41)

Neka onda ide u CG, kao i ostali crnogorci u BGD-u.

Rasha

pre 5 godina

Ako uzmemo u obzir transfer Marjanovica u NBA kada je Zvezda dobila 600k€/$ i transfere zvezdinih igraca u Fener kada smo dobili za Kalinica i Gudurica po 1m€/$ i racunajuci na perspektivu igraca, ovde je sigurno rec o milionskom transferu ( na ionako izuzetno jak budzet koji je buducnost do sada imala ). Zasto bi se inace Raznatovic odrekao mozda i najperspektivnijeg igraca na toj poziciji u evropi ?
Gradjane CG ce ovo zadovoljstvo kostati bar 10-ak miliona eura godisnje, sa napomenom da svi igraci koji igraju u klubu nece moci da se prodaju i vrate bar deo ulozenog. A onda kad se Milo zasiti kosarke, onda sledi kolaps ( desavalo se vec ).

ValterNBG

pre 5 godina

Cekaj bre,sta pricate,kako im dzaba?Pa odvalice nas,nemamo drugog pleja,do kraja sezone sigurno jos povreda,kao trenutno Dobric I Faje.Omic,Nikolic I Bitadze protiv Cirbesa,Odza I Ristica,uporedite.Jedino ako ih Regland sam dobije.Nama treba jos 2 pojacanja za osvajanje ABA-e.Mozda u Beogradu sa ogromnim pritiscima na sudije izvucemo titulu,ovako na fer,nemamo sanse.Budimo realni.

Toma

pre 5 godina

Na onakav način izgubiš Omića, pa ti ovoga uzmu ispred nosa, pa se posle pitaš što ne možeš da osvojiš titulu i ne igraš Evroligu... Ili je neki naš stručnjak procenio da nam ne treba... Tako smo i prošle godine cenili.

Smogovci

pre 5 godina

Goga je odličan igrač, pitanje koliko je do centra igra u Budućnosti, ali u svakom slučaju kvalitetno pojačanje. Omić Barović Nikolić drva i to kubna, ovaj momak već sada ima mnogo više šlifa nego oni zajedno. Dobiće Džikić igrača koji može da igra 1na1 u reketu i rastereti one "basketare" suludih akcija, skupljaće se malo oko njega odbrana. Mada već sada mu treba 2 ako ne i 3 lopte na terenu da svi budu zadovoljni u napadu, opet to je njegov problem i rešavaće ga u hodu ako ne doćiće neko drugi ko ume.
Ako može a mislim da NE MOŽE , Zvezda bi trebalo da napravi rotaciju Apić Ristić, ali Apić će igrati u FMP zbog opstanka u ligi a imao bi šta da pokaže jer je bolji od Odža i pomenutog Ristića, Cirbes ipak ima neko iskustvo koje ga održava taman toliko da ne potone.
Biće stvarno zanimljivo finale, realno bez ljutnje nemaju drugi šta da ponude, tj kako se ovde kaže rutiniraće ih Budućnost i Zvezda bez većih problema. Mega na žalost ili nečiju sreću ipak ovim polako izlazi iz trke.
Ovo je bio igrač koga je KKP morao da pazari, baš im treba ali dosta promašaja od početka su verovatno uslovili Ostoju da ne može da reaguje. Naučiće se i on, polako.

Hez

pre 5 godina

@Ako uzmemo u obzir transfer Marjanovica u NBA kada je Zvezda dobila 600k€/$ i transfere zvezdinih igraca u Fener kada smo dobili za Kalinica i Gudurica po 1m€/$ i racunajuci na perspektivu igraca, ovde je sigurno rec o milionskom transferu ( na ionako izuzetno jak budzet koji je buducnost do sada imala ). Zasto bi se inace Raznatovic odrekao mozda i najperspektivnijeg igraca na toj poziciji u evropi ?
Gradjane CG ce ovo zadovoljstvo kostati bar 10-ak miliona eura godisnje, sa napomenom da svi igraci koji igraju u klubu nece moci da se prodaju i vrate bar deo ulozenog. A onda kad se Milo zasiti kosarke, onda sledi kolaps ( desavalo se vec ).
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rasha, 20. decembar 2018 12:45)

Majstore, u pitanju je pozajmica do kraja sezone, kakvi milioni i kamioni...

EUFORIJA

pre 5 godina

Pali se mašina, čekamo još jednog igrača na poziciji 1/2 a onda plessss....
(ogicg, 20. decembar 2018 11:19)

Vi vec plessss od pocetka sezone!

sm

pre 5 godina

@(Rasha, 20. decembar 2018 12:45)

Kakav bre milionski transfer. Izgleda da se radi o pozajmici - Goga ce da nabija statistiku u Evroligi (Futura nije konkurentna), to ce ga podici do prve runde gde su plate vece i ugovori bolji. Misko tu dobije % a Buducnost dobrog igraca za osvajanje ABA.

Zvezdas

pre 5 godina

Pali se mašina, čekamo još jednog igrača na poziciji 1/2 a onda plessss....
(ogicg, 20. decembar 2018 11:19)

Masina ce da stane za dve nedelje prtiv Zvezde.Sada seledi poraz od Fenera pa poraz u Minhenu i poraz od Zvezde.EL se zavrsava sa samo tri pobede a ABA drugi deo pocinje sa cetiri poraza. Kako je novo pridosli centar prosao protiv Zvezde i Partizana

xy

pre 5 godina

Znaci Mega bez ambicija za top 4. Sad je vec jasno da u polufinale idu Zvezda Buducnost Cedevita i Partizan. Zvezda kao prva a ostale tri ekipe ce se boriti za plasman od drugog do cetvrtog mesta. Za Zvezdu je najbolje da Cedevita bude cetvrta a da se u drugom polufinalu sudare Buducnost i Partizan.

Srdjan

pre 5 godina

A što se vi svi ljutite na Miška? Miško je menadžer, trgovac, njemu je svaki regionalni tim isti.
Da su Zvezda ili Partizan ponudili iste pare kao Budućnost, prodao bi on Gogu nama. E sad, zašto Zvezda i Partizan ne mogu ni da sanjaju pare koje ima Budućnost, to je za drugu priču.

Gvozdje 79

pre 5 godina

VIDELI DJETICI DA TREBA DVA TIMA KAD IGRAS EVROLIGU I OPET TESKO NA VISE FRONTOVA,OSIM PAR NAJJACIH TIMOVA SVI OSTALI PLACAJU CEH BILO U DOMACEM PRVENSTVU,BILO U EVROLIGI.MALI JE DOBAR IGRAC TJ.BICE SUGURNO ODLICAN ALI FALI MU BAR GODINU,DVE U NAJJACEM TAKMICENJU PLUS MISICNE MASE A TADA CE VEC OTICI DALJE.ZIVI BILI PA VIDELI..

kimi

pre 5 godina

Misko brine o Buducnosti srpske kosarke.ccc(Aleksej, 20. decembar 2018 11:35)Misko je crnogorac, zasto bi se brinuo za srpsku kosarku?
(kimi, 20. decembar 2018 11:41)Nek onda Megu preseli u Cg a ne po Srbiji da zaradjuje..
(Aleksej, 20. decembar 2018 11:43)

A zasto bi?
Covek je ovde rodjen, posteno radi i placa porez.
Ima prava da pomaze matici.

Dejan CZ

pre 5 godina

Buducnost ima popunjen roster i svakim novim dolaskom neko ce izvisiti iz postave...u ovom slucaju Barovic moze da se pozdravi sa svojom minutazom a radi se o reprezentativcu CG...Individulni kvalitet igraca ne dolazi puno do izrazaja ako nema hemije...Primera radi,Stimac nije u Zvezdi pokazivao ni 10% od onog sto sad pokazuje...u odlucujucoj utakmici protiv partizana svojevremeno kod Radonjica cak nije ni ulazio u igru...Kuzmic u Zvezdi pored Jovica i Kuzmic u Realu i do povrede u par utakmica dva razlicita igraca,Maric u partizanu i po odlasku,nestade igrac..Bitadze u Megi sa velikom slobodom i igrackim kadrom kakav ima Mega naravno da je nebijao sebi statistiku...u Buducnosti nece to biti taj igrac u sistemu igre kakav forsira Buducnost...Zna Misko gde se pare unovcavaju,stari je to lisac u svom poslu...

Student

pre 5 godina

Je l je ovo zvanicno? Ne verujem da bi ga se Misko tek tako odrekao, moze da ga da za velike pare. Mozda na pozajmicu samo ali i to mi je tesko da poverujem...

koach

pre 5 godina

Ovim transferom su jednim potezom uradjene 2 stvari- Mega je oslabljena i time Partizanu osigurala f4 regionalne lige, i Buducnost ce sada lagano osvojiti regionalnu ligu.

kole

pre 5 godina

Kako sramotan potez Mege.. U trenutku kada se boris za plej pf, prodajes najboljeg igraca direktnom konkurentu... Sramota! I posle neko prica o regularnosti..
(asr, 20. decembar 2018 11:41)

Cuj prodali... Od kad Mega prodaje igrace drugim timovima. Jel pise nekad 'prodao' jel pise nekad cena otkupa? Pusti ih Misko gde misli da ce bolje da se razviju nekad je filovao Zvezdu najboljim igracima iz Mege sad Buducnost. Ipak su oni Evroligas. Kad ode u NBA, pretpostavljam da ce da mu uzme procenat ili tako nesto da se naplati. Ima on svoju racunicu sigurno.

laki

pre 5 godina

to nije sve, uskoro stize jos pojacanja. CZ i PZ nijesu vise favoritu u Aba ligu!
(SehaPG, 20. decembar 2018 
ma samo vi dovodite iz srbije miskove igrace, vas ne mogu da spasu ni srpska trijada jokic,bogdanovuc, vucevic!!!! prosto tako biva, budzet ce da eksplodira ako ne osvojite ABA ligu, u evroligi nema sta da trazite ocigledno, i na kraju sezone umor stize , i sva ulaganja padaju u vodu, igraci napsutaju brod i to ie tooo , moraju zavrsnicu da igraju pod pritiskom osvajanja aba lige a to je tesko jako....

Nes

pre 5 godina

Jako los potez, za Gogu. On je viđen za NBA, u Megi je bio glavni igrač, napredovao baš kako treba, a ovako rizikuje povredu u paklenom ritmu koji ga očekuje.

Aleksej

pre 5 godina

Misko brine o Buducnosti srpske kosarke.ccc(Aleksej, 20. decembar 2018 11:35)Misko je crnogorac, zasto bi se brinuo za srpsku kosarku?
(kimi, 20. decembar 2018 11:41)Nek onda Megu preseli u Cg a ne po Srbiji da zaradjuje..

ada

pre 5 godina

Ne znam zasto toliko svi forsiraju Partizan,prosle godine najbolji igrac Enis u Zvezdu ove godine Bitadze u Buducnost,sramota sve rade da Partizan osvoji...

ss

pre 5 godina

Ni on im neće pomoći ako Javor, Pukl i Kolješić ne budu u formi ...
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??


Ma nemoj nam reci... Treba da vas je sramota... O kom postenju vi pricate? Kako je nestalo 15 milliona

Aleksej

pre 5 godina

Dzaba Dzikic je los trener Buducnost nema igru nego izolacije i sut za tri poena.Kao sto Alimpije nije umeo Enisa da iskoristi..Ali videcete svi vec Zvezda je sigurno prva samo sto je razlika od prosle sezone Tomic klasa trener!!!!Zgazi ih sve..

Dream

pre 5 godina

Bice zanimljivo do kraja. Buducnost je u paklenom ritmu, utakmica svakih par dana pa ni igraci ni trener ne mogu da se povataju sami sa sobom. Mislim da trenutno nemamo dovoljno jak roster da se isprati takav ritam narocito zbog povreda nekih igraca koji su tu da odigraju kad ponestane snage prvoj petorci.

Ovaj Goga je paklen igrac i sigurno ce biti od pomoci, medjutim Buducnosti treba jos jedan plej i to sto prije!!

rs

pre 5 godina

da nam se to miloje nije malo naljutio nakon jos jednog poraza pa pusta najboljeg igraca u "najbolji tim" aba lige,al neka ni on im nece pomoci idemo da ih zgazimo sad u pioniru i obezbjedimo prvo mjesto i onda na miru da cekamo plej of

eye of the beholder

pre 5 godina

I to nije sve, uskoro stize jos pojacanja. CZ i PZ nijesu vise favoritu u Aba ligu!
(SehaPG, 20. decembar 2018 11:06)

PZ!?

Inače, rešio i Miško malo da "ošiša" Bokana i Đukanovića. Ako, ako...samo neka ih šišaju.

Doduše, ovaj "mali" vredi, uzeće (nadoknadiće) Bokan pare na njemu kad bude odlazio, to je sigurica.

Stanko

pre 5 godina

Misko ga je doveo u Megu da bi ga prodao za velike pare. Trenutno Buducnost ima buzet kakav imaju najveci evropski klubovi. Milo ne zali pare. Za Bitadzea je boje da igra Evroligu . Posle toga Misko ce ga prodati za mnogo vece pare nekom NBA timu nego ako ga bude prodavao iz Mege.

asr

pre 5 godina

Kako sramotan potez Mege.. U trenutku kada se boris za plej pf, prodajes najboljeg igraca direktnom konkurentu... Sramota! I posle neko prica o regularnosti..

Buducnost

pre 5 godina

Odlicno pojacanje, data je sansa Barovicu i Nikolicu, pokazali su da ne mogu da se nose sa pritiskom. Sad jos plej koji ce da razigrava ekipu, jer Gordic i Ivanovic ne dijele mnogo asistencija. Ajdeee

Apk

pre 5 godina

Nema razloga da neko u zvezdi bude mnogo nezadovoljan ovime. Budućnost je već bila jaka na centru sa Omićem i Nikolićem. Ali dobro, videćemo našta će sve ovo da liči.
Zvezda trenutno deluje dobro, Simanić je konačno počeo da igra i ako se priključi još neko od mlađih, neće biti nikakvih problema.
U našoj Eveoligaškoj atmosferi nemaju šanse!

Srdjan

pre 5 godina

Uh, šta bi tek bilo da Budućnost nema najmanji minimalni minijaturni EL budžet.
Inače, Miško s ovim dosta rizikuje. Goga nije navikao na ABA-EL raubovanje. Može da se povrijedi kad ne treba, da propadnu snovi o draftu...

NastyB

pre 5 godina

Bolje da su se pojačali jednim dobrim trenerom, svaka čast Džiletu, ali on nije TA klasa. Pogledajte Partizan - pre Trinkijerija kao raspuštena banda, trpao ih ko stigne, a sad kad je Andrea posložio to i svako zna šta treba da radi, to liči na drugi tim. Nemaju dovoljno dobre igrače za veće domete, ali zahvaljujući treneru igraju mnogo, mnogo bolje. Tomić je bio pomoćnik jednom Dudi Ivkoviću i još nekim odličnim trenerima. Od njih je učio sisteme igre, rotacije, podizanje i spuštanje forme, motivaciju, tako da ni najmanje ne sumnjam u veoma visoke domete Zvezde.
ALi, ono što Džikić SIGURNO neće moći da uradi, što nije mogao ni Alimpije, jeste da strance "natera" da se trude i pružaju partije kao u Evroligi. Zvezda je prošle godine imala utakmice u EL i igrala tako da bi Budućnost pregazila kao plitak potok. Ali posle silnih utakmica i ispadanja iz EL Ročesti, Feldin i ostali stranci su igrali kao od bede u ABA, jer njima to nije motivacija. Tako će i Budućnost da prođe, kad završe sa EL, Klarkovi i ostali strendžeri će biti kao izduvane lule, mislima ko zna gde i biće zaista čudo ako prođu i polufinale ABA protiv bilo koje "napaljene" ekipe. A prednost Zvezde je upravo u tome što je trener nov, ekipa nova, ako se ukaže prilika da se ode u EL - Regland, Beron, Odžo i Faje će da kidaju za tu priliku (Cirbes i Perperoglu su već oguglali na istu :). Realno gledano, jedini ko može da zaustavi Zvezdu u osvajanje nove titule ABA je Čović. A zna se kako.

Toni Stark

pre 5 godina

Ma bravo, pomažite Đukanovića da ima klub u evroligi. Koga briga za naše klubove, oni neka igraju evrokup. Sramota.
(George Costanza, 20. decembar 2018 11:40)

Pa Evrokup je drugorazredno takmičenje. Ne možete sada napraviti od Valensije Evroligaša kada to nije bila u prvom krugu.

Čemu kuknjava? Sami ste pričali da je EL magnet za igrače a ne pare...

kimi

pre 5 godina

PZ!?

Inače, rešio i Miško malo da "ošiša" Bokana i Đukanovića. Ako, ako...samo neka ih šišaju.

Doduše, ovaj "mali" vredi, uzeće (nadoknadiće) Bokan pare na njemu kad bude odlazio, to je sigurica.
(eye of the beholder, 20. decembar 2018 11:19)

Misko je crnogorac i tako se izjasnio.
Cesto je dole i u odlicnim je odnosima sa Milom i njegovom ekipom.

asr

pre 5 godina

Kako sramotan potez Mege.. U trenutku kada se boris za plej pf, prodajes najboljeg igraca direktnom konkurentu... Sramota! I posle neko prica o regularnosti..

Aleksej

pre 5 godina

Dzaba Dzikic je los trener Buducnost nema igru nego izolacije i sut za tri poena.Kao sto Alimpije nije umeo Enisa da iskoristi..Ali videcete svi vec Zvezda je sigurno prva samo sto je razlika od prosle sezone Tomic klasa trener!!!!Zgazi ih sve..

laki

pre 5 godina

to nije sve, uskoro stize jos pojacanja. CZ i PZ nijesu vise favoritu u Aba ligu!
(SehaPG, 20. decembar 2018 
ma samo vi dovodite iz srbije miskove igrace, vas ne mogu da spasu ni srpska trijada jokic,bogdanovuc, vucevic!!!! prosto tako biva, budzet ce da eksplodira ako ne osvojite ABA ligu, u evroligi nema sta da trazite ocigledno, i na kraju sezone umor stize , i sva ulaganja padaju u vodu, igraci napsutaju brod i to ie tooo , moraju zavrsnicu da igraju pod pritiskom osvajanja aba lige a to je tesko jako....

Stanko

pre 5 godina

Misko ga je doveo u Megu da bi ga prodao za velike pare. Trenutno Buducnost ima buzet kakav imaju najveci evropski klubovi. Milo ne zali pare. Za Bitadzea je boje da igra Evroligu . Posle toga Misko ce ga prodati za mnogo vece pare nekom NBA timu nego ako ga bude prodavao iz Mege.

rs

pre 5 godina

da nam se to miloje nije malo naljutio nakon jos jednog poraza pa pusta najboljeg igraca u "najbolji tim" aba lige,al neka ni on im nece pomoci idemo da ih zgazimo sad u pioniru i obezbjedimo prvo mjesto i onda na miru da cekamo plej of

Aleksej

pre 5 godina

Misko brine o Buducnosti srpske kosarke.ccc(Aleksej, 20. decembar 2018 11:35)Misko je crnogorac, zasto bi se brinuo za srpsku kosarku?
(kimi, 20. decembar 2018 11:41)Nek onda Megu preseli u Cg a ne po Srbiji da zaradjuje..

Apk

pre 5 godina

Nema razloga da neko u zvezdi bude mnogo nezadovoljan ovime. Budućnost je već bila jaka na centru sa Omićem i Nikolićem. Ali dobro, videćemo našta će sve ovo da liči.
Zvezda trenutno deluje dobro, Simanić je konačno počeo da igra i ako se priključi još neko od mlađih, neće biti nikakvih problema.
U našoj Eveoligaškoj atmosferi nemaju šanse!

ss

pre 5 godina

Ni on im neće pomoći ako Javor, Pukl i Kolješić ne budu u formi ...
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??


Ma nemoj nam reci... Treba da vas je sramota... O kom postenju vi pricate? Kako je nestalo 15 milliona

eye of the beholder

pre 5 godina

I to nije sve, uskoro stize jos pojacanja. CZ i PZ nijesu vise favoritu u Aba ligu!
(SehaPG, 20. decembar 2018 11:06)

PZ!?

Inače, rešio i Miško malo da "ošiša" Bokana i Đukanovića. Ako, ako...samo neka ih šišaju.

Doduše, ovaj "mali" vredi, uzeće (nadoknadiće) Bokan pare na njemu kad bude odlazio, to je sigurica.

Srdjan

pre 5 godina

A što se vi svi ljutite na Miška? Miško je menadžer, trgovac, njemu je svaki regionalni tim isti.
Da su Zvezda ili Partizan ponudili iste pare kao Budućnost, prodao bi on Gogu nama. E sad, zašto Zvezda i Partizan ne mogu ni da sanjaju pare koje ima Budućnost, to je za drugu priču.

kimi

pre 5 godina

PZ!?

Inače, rešio i Miško malo da "ošiša" Bokana i Đukanovića. Ako, ako...samo neka ih šišaju.

Doduše, ovaj "mali" vredi, uzeće (nadoknadiće) Bokan pare na njemu kad bude odlazio, to je sigurica.
(eye of the beholder, 20. decembar 2018 11:19)

Misko je crnogorac i tako se izjasnio.
Cesto je dole i u odlicnim je odnosima sa Milom i njegovom ekipom.

Srdjan

pre 5 godina

Uh, šta bi tek bilo da Budućnost nema najmanji minimalni minijaturni EL budžet.
Inače, Miško s ovim dosta rizikuje. Goga nije navikao na ABA-EL raubovanje. Može da se povrijedi kad ne treba, da propadnu snovi o draftu...

kole

pre 5 godina

Kako sramotan potez Mege.. U trenutku kada se boris za plej pf, prodajes najboljeg igraca direktnom konkurentu... Sramota! I posle neko prica o regularnosti..
(asr, 20. decembar 2018 11:41)

Cuj prodali... Od kad Mega prodaje igrace drugim timovima. Jel pise nekad 'prodao' jel pise nekad cena otkupa? Pusti ih Misko gde misli da ce bolje da se razviju nekad je filovao Zvezdu najboljim igracima iz Mege sad Buducnost. Ipak su oni Evroligas. Kad ode u NBA, pretpostavljam da ce da mu uzme procenat ili tako nesto da se naplati. Ima on svoju racunicu sigurno.

xy

pre 5 godina

Znaci Mega bez ambicija za top 4. Sad je vec jasno da u polufinale idu Zvezda Buducnost Cedevita i Partizan. Zvezda kao prva a ostale tri ekipe ce se boriti za plasman od drugog do cetvrtog mesta. Za Zvezdu je najbolje da Cedevita bude cetvrta a da se u drugom polufinalu sudare Buducnost i Partizan.

EUFORIJA

pre 5 godina

Misko brine o Buducnosti srpske kosarke.ccc 
(Aleksej, 20. decembar 2018 11:35) 

Misko je crnogorac, zasto bi se brinuo za srpsku kosarku?
(kimi, 20. decembar 2018 11:41)

Neka onda ide u CG, kao i ostali crnogorci u BGD-u.

Downtown

pre 5 godina

Kako sramotan potez Mege.. U trenutku kada se boris za plej pf, prodajes najboljeg igraca direktnom konkurentu... Sramota! I posle neko prica o regularnosti..
(asr, 20. decembar 2018 11:41)

A kad je Mega vama u sred sezone dala Dilana Ennisa, onda nista?

rale

pre 5 godina

Mega znači odustaje od borbe za vrh, i direktno ustupa mesto Partizanu. Baš sportski. Naravno ovim potezom i Zvezdi mnogo otežava, ali zato i mi moramo nekoga dovesti.

NastyB

pre 5 godina

Bolje da su se pojačali jednim dobrim trenerom, svaka čast Džiletu, ali on nije TA klasa. Pogledajte Partizan - pre Trinkijerija kao raspuštena banda, trpao ih ko stigne, a sad kad je Andrea posložio to i svako zna šta treba da radi, to liči na drugi tim. Nemaju dovoljno dobre igrače za veće domete, ali zahvaljujući treneru igraju mnogo, mnogo bolje. Tomić je bio pomoćnik jednom Dudi Ivkoviću i još nekim odličnim trenerima. Od njih je učio sisteme igre, rotacije, podizanje i spuštanje forme, motivaciju, tako da ni najmanje ne sumnjam u veoma visoke domete Zvezde.
ALi, ono što Džikić SIGURNO neće moći da uradi, što nije mogao ni Alimpije, jeste da strance "natera" da se trude i pružaju partije kao u Evroligi. Zvezda je prošle godine imala utakmice u EL i igrala tako da bi Budućnost pregazila kao plitak potok. Ali posle silnih utakmica i ispadanja iz EL Ročesti, Feldin i ostali stranci su igrali kao od bede u ABA, jer njima to nije motivacija. Tako će i Budućnost da prođe, kad završe sa EL, Klarkovi i ostali strendžeri će biti kao izduvane lule, mislima ko zna gde i biće zaista čudo ako prođu i polufinale ABA protiv bilo koje "napaljene" ekipe. A prednost Zvezde je upravo u tome što je trener nov, ekipa nova, ako se ukaže prilika da se ode u EL - Regland, Beron, Odžo i Faje će da kidaju za tu priliku (Cirbes i Perperoglu su već oguglali na istu :). Realno gledano, jedini ko može da zaustavi Zvezdu u osvajanje nove titule ABA je Čović. A zna se kako.

koach

pre 5 godina

Ovim transferom su jednim potezom uradjene 2 stvari- Mega je oslabljena i time Partizanu osigurala f4 regionalne lige, i Buducnost ce sada lagano osvojiti regionalnu ligu.

EUFORIJA

pre 5 godina

Pali se mašina, čekamo još jednog igrača na poziciji 1/2 a onda plessss....
(ogicg, 20. decembar 2018 11:19)

Vi vec plessss od pocetka sezone!

ValterNBG

pre 5 godina

Cekaj bre,sta pricate,kako im dzaba?Pa odvalice nas,nemamo drugog pleja,do kraja sezone sigurno jos povreda,kao trenutno Dobric I Faje.Omic,Nikolic I Bitadze protiv Cirbesa,Odza I Ristica,uporedite.Jedino ako ih Regland sam dobije.Nama treba jos 2 pojacanja za osvajanje ABA-e.Mozda u Beogradu sa ogromnim pritiscima na sudije izvucemo titulu,ovako na fer,nemamo sanse.Budimo realni.

Del Piero#10

pre 5 godina

Ne volim ekipe koje nemaju takmičarske ambicije. Megi je važno da razvije igrača za prodaju a trofeji ih ne interesuju, kao ni igranje na međunarodnoj sceni. Tako u finišu sezone šalju igrače na kamp u Trevizo ili usred sezone prodaju nosioca igre. Vode se time, osigurali smo opstanak, sad možemo da trgujemo. Bilo kako bilo, mom Partizanu će sada biti olakšan put ka mestu među četiri, ali ne volim kad vidim da je nekome trgovina na prvom mestu a košarka na drugom.

Dejan CZ

pre 5 godina

Buducnost ima popunjen roster i svakim novim dolaskom neko ce izvisiti iz postave...u ovom slucaju Barovic moze da se pozdravi sa svojom minutazom a radi se o reprezentativcu CG...Individulni kvalitet igraca ne dolazi puno do izrazaja ako nema hemije...Primera radi,Stimac nije u Zvezdi pokazivao ni 10% od onog sto sad pokazuje...u odlucujucoj utakmici protiv partizana svojevremeno kod Radonjica cak nije ni ulazio u igru...Kuzmic u Zvezdi pored Jovica i Kuzmic u Realu i do povrede u par utakmica dva razlicita igraca,Maric u partizanu i po odlasku,nestade igrac..Bitadze u Megi sa velikom slobodom i igrackim kadrom kakav ima Mega naravno da je nebijao sebi statistiku...u Buducnosti nece to biti taj igrac u sistemu igre kakav forsira Buducnost...Zna Misko gde se pare unovcavaju,stari je to lisac u svom poslu...

Zvezdas

pre 5 godina

Pali se mašina, čekamo još jednog igrača na poziciji 1/2 a onda plessss....
(ogicg, 20. decembar 2018 11:19)

Masina ce da stane za dve nedelje prtiv Zvezde.Sada seledi poraz od Fenera pa poraz u Minhenu i poraz od Zvezde.EL se zavrsava sa samo tri pobede a ABA drugi deo pocinje sa cetiri poraza. Kako je novo pridosli centar prosao protiv Zvezde i Partizana

Otac Makarije

pre 5 godina

Potezima Mege bi se neko trebao ozbiljno pozabaviti i direktno utiče na regularnost celog takmičenja.U prilici si da se boriš za visoki plasman a ti ustupaš najboljeg igrača i mesto koje vodi u Evropu direktnim konkurentima.To samo na ovim prostorima ima.
Mišković neka kaže da ga ne zanimaju trofeji pa nek igra onda treću ligu a ustupi mesto Čačku ili nekom drugom timu koji će da grize za pobede.
I pravilo da je u košarci je prelazni rok non stop otvoren treba definitivno ukinuti.

Realno

pre 5 godina

Buducnost ako ne osvoji Aba a nece oterace u stecaj Crnu Goru...
(Aleksej, 20. decembar 2018 11:18) # Link komentara

Kad nije SdCz Srbiju sa projektima Fudbalskog i Kosarkaskog kluba i utrosenim sumama koje su bar 50 puta vece nego ovaj sastav Buducnosti sto je olacen , nece ni Buducnost Crnu Goru....nista se ti ne sekiraj....

sm

pre 5 godina

@(Rasha, 20. decembar 2018 12:45)

Kakav bre milionski transfer. Izgleda da se radi o pozajmici - Goga ce da nabija statistiku u Evroligi (Futura nije konkurentna), to ce ga podici do prve runde gde su plate vece i ugovori bolji. Misko tu dobije % a Buducnost dobrog igraca za osvajanje ABA.

Buducnost

pre 5 godina

Odlicno pojacanje, data je sansa Barovicu i Nikolicu, pokazali su da ne mogu da se nose sa pritiskom. Sad jos plej koji ce da razigrava ekipu, jer Gordic i Ivanovic ne dijele mnogo asistencija. Ajdeee

đika

pre 5 godina

Kako sramotan potez Mege.. U trenutku kada se boris za plej pf, prodajes najboljeg igraca direktnom konkurentu... Sramota! I posle neko prica o regularnosti..
(asr, 20. decembar 2018 11:41)

Zvezda-Fmp izuzetno regularno?

Nes

pre 5 godina

Jako los potez, za Gogu. On je viđen za NBA, u Megi je bio glavni igrač, napredovao baš kako treba, a ovako rizikuje povredu u paklenom ritmu koji ga očekuje.

Toma

pre 5 godina

Na onakav način izgubiš Omića, pa ti ovoga uzmu ispred nosa, pa se posle pitaš što ne možeš da osvojiš titulu i ne igraš Evroligu... Ili je neki naš stručnjak procenio da nam ne treba... Tako smo i prošle godine cenili.

Dream

pre 5 godina

Bice zanimljivo do kraja. Buducnost je u paklenom ritmu, utakmica svakih par dana pa ni igraci ni trener ne mogu da se povataju sami sa sobom. Mislim da trenutno nemamo dovoljno jak roster da se isprati takav ritam narocito zbog povreda nekih igraca koji su tu da odigraju kad ponestane snage prvoj petorci.

Ovaj Goga je paklen igrac i sigurno ce biti od pomoci, medjutim Buducnosti treba jos jedan plej i to sto prije!!

kimi

pre 5 godina

Misko brine o Buducnosti srpske kosarke.ccc(Aleksej, 20. decembar 2018 11:35)Misko je crnogorac, zasto bi se brinuo za srpsku kosarku?
(kimi, 20. decembar 2018 11:41)Nek onda Megu preseli u Cg a ne po Srbiji da zaradjuje..
(Aleksej, 20. decembar 2018 11:43)

A zasto bi?
Covek je ovde rodjen, posteno radi i placa porez.
Ima prava da pomaze matici.

Toni Stark

pre 5 godina

Ma bravo, pomažite Đukanovića da ima klub u evroligi. Koga briga za naše klubove, oni neka igraju evrokup. Sramota.
(George Costanza, 20. decembar 2018 11:40)

Pa Evrokup je drugorazredno takmičenje. Ne možete sada napraviti od Valensije Evroligaša kada to nije bila u prvom krugu.

Čemu kuknjava? Sami ste pričali da je EL magnet za igrače a ne pare...

Istina

pre 5 godina

Oduvek se znalo da nemaju ambicije i da će prepustiti partizanu svoje mesto u plej ofu jer bi bilo sramota i kataklizma da ne uđu u plej of Aba lige a država toliko uložila u njih.Samo stručni štab košta državu 800 000e,plus 6-7 stranaca a dovešće još najmanje dvojicu.Što se tiče Bitadzea,on će odigrati polusezonu i finale plej ofa,osvojiti drugo mesto i otići u NBA,dok je Miško dodatno uzeti kintu i od Budućnosti.

Smogovci

pre 5 godina

Goga je odličan igrač, pitanje koliko je do centra igra u Budućnosti, ali u svakom slučaju kvalitetno pojačanje. Omić Barović Nikolić drva i to kubna, ovaj momak već sada ima mnogo više šlifa nego oni zajedno. Dobiće Džikić igrača koji može da igra 1na1 u reketu i rastereti one "basketare" suludih akcija, skupljaće se malo oko njega odbrana. Mada već sada mu treba 2 ako ne i 3 lopte na terenu da svi budu zadovoljni u napadu, opet to je njegov problem i rešavaće ga u hodu ako ne doćiće neko drugi ko ume.
Ako može a mislim da NE MOŽE , Zvezda bi trebalo da napravi rotaciju Apić Ristić, ali Apić će igrati u FMP zbog opstanka u ligi a imao bi šta da pokaže jer je bolji od Odža i pomenutog Ristića, Cirbes ipak ima neko iskustvo koje ga održava taman toliko da ne potone.
Biće stvarno zanimljivo finale, realno bez ljutnje nemaju drugi šta da ponude, tj kako se ovde kaže rutiniraće ih Budućnost i Zvezda bez većih problema. Mega na žalost ili nečiju sreću ipak ovim polako izlazi iz trke.
Ovo je bio igrač koga je KKP morao da pazari, baš im treba ali dosta promašaja od početka su verovatno uslovili Ostoju da ne može da reaguje. Naučiće se i on, polako.

ada

pre 5 godina

Ne znam zasto toliko svi forsiraju Partizan,prosle godine najbolji igrac Enis u Zvezdu ove godine Bitadze u Buducnost,sramota sve rade da Partizan osvoji...

delboj

pre 5 godina

Kako sramotan potez Mege.. U trenutku kada se boris za plej pf, prodajes najboljeg igraca direktnom konkurentu... Sramota! I posle neko prica o regularnosti..
(asr, 20. decembar 2018 11:41)

Evo ti neko napisa da ti nije smetalo kada je to Zvezda radila prosle sezone sa Dilanom...
Mega je generalno tim koji je formiran da bi radio sa mladim igracima i prodavao ih za vecu sumu, tako da je ovo jedna realna situacija.

John Terry

pre 5 godina

I to nije sve, uskoro stize jos pojacanja. CZ i PZ nijesu vise favoritu u Aba ligu!
(SehaPG, 20. decembar 2018 11:06)

Bicete odrani 30.12.2018.

ok

pre 5 godina

Buducnost je drzavni projekat i zanimacija njihovog predsednika i to sve na ustrb crnogorskog naroda!
Vecina vas ce reci pa Zvezda i Partizan su drzavne mezimice ali ne kao Buducnost .
Pa njihovom glavnom spomzoru "VOLi" gazda ne placa radnicima doprinose i po godinu dana....

Del Piero#10

pre 5 godina

Oduvek se znalo da nemaju ambicije i da će prepustiti partizanu svoje mesto u plej ofu jer bi bilo sramota i kataklizma da ne uđu u plej of Aba lige a država toliko uložila u njih.Samo stručni štab košta državu 800 000e,plus 6-7 stranaca a dovešće još najmanje dvojicu.Što se tiče Bitadzea,on će odigrati polusezonu i finale plej ofa,osvojiti drugo mesto i otići u NBA,dok je Miško dodatno uzeti kintu i od Budućnosti.
(Istina, 20. decembar 2018 13:33)

Pa da, trebali smo znati da iza svega stoji Partizan, kojeg su Asvel i Turk Telekom takođe pustili u top16 Evrokupa, jer je naš državni vrh urgirao. Isto tako je država prošle godine, u ovo vreme kupila Zvezdi tada najboljeg igrača Mege, Dilana Enisa samo da bi pomogla Partizanu da proba da uđe među četiri. Ipak tada nisu uspeli da uđu na F4, ali sada ne sme biti greške.

Saca

pre 5 godina

Misko je i napravio Megu za te namene, prezentacija i prodaja igraca. To sto je Partizan nesposoban ili nema para to je vec druga stvar, mada bi i Zvezdi dobro dosao. Sve mi se cini da je cifra velika.

tonconi

pre 5 godina

Potezima Mege bi se neko trebao ozbiljno pozabaviti i direktno utiče na regularnost celog takmičenja.U prilici si da se boriš za visoki plasman a ti ustupaš najboljeg igrača i mesto koje vodi u Evropu direktnim konkurentima.To samo na ovim prostorima ima.
Mišković neka kaže da ga ne zanimaju trofeji pa nek igra onda treću ligu a ustupi mesto Čačku ili nekom drugom timu koji će da grize za pobede.
I pravilo da je u košarci je prelazni rok non stop otvoren treba definitivno ukinuti.
(Otac Makarije, 20. decembar 2018 13:28)

Slazem se, onda da pocnemo od Zvezde i dovođenja Enisa! Buducnost radi isto sto i Zvezda, ali samo je ok kad Zvezda to radi? :)

kimi

pre 5 godina

Misko je iz Kruševca, ne lupajte o Crnoj Gori
(Vladimir, 20. decembar 2018 13:31)

Otac mu je crnogorac i Misko se tako izjasnjava.
Kakve veze ima gde je rodjen sa nacionalnom pripadnoscu.

Student

pre 5 godina

Je l je ovo zvanicno? Ne verujem da bi ga se Misko tek tako odrekao, moze da ga da za velike pare. Mozda na pozajmicu samo ali i to mi je tesko da poverujem...

Gvozdje 79

pre 5 godina

VIDELI DJETICI DA TREBA DVA TIMA KAD IGRAS EVROLIGU I OPET TESKO NA VISE FRONTOVA,OSIM PAR NAJJACIH TIMOVA SVI OSTALI PLACAJU CEH BILO U DOMACEM PRVENSTVU,BILO U EVROLIGI.MALI JE DOBAR IGRAC TJ.BICE SUGURNO ODLICAN ALI FALI MU BAR GODINU,DVE U NAJJACEM TAKMICENJU PLUS MISICNE MASE A TADA CE VEC OTICI DALJE.ZIVI BILI PA VIDELI..

Rasha

pre 5 godina

Ako uzmemo u obzir transfer Marjanovica u NBA kada je Zvezda dobila 600k€/$ i transfere zvezdinih igraca u Fener kada smo dobili za Kalinica i Gudurica po 1m€/$ i racunajuci na perspektivu igraca, ovde je sigurno rec o milionskom transferu ( na ionako izuzetno jak budzet koji je buducnost do sada imala ). Zasto bi se inace Raznatovic odrekao mozda i najperspektivnijeg igraca na toj poziciji u evropi ?
Gradjane CG ce ovo zadovoljstvo kostati bar 10-ak miliona eura godisnje, sa napomenom da svi igraci koji igraju u klubu nece moci da se prodaju i vrate bar deo ulozenog. A onda kad se Milo zasiti kosarke, onda sledi kolaps ( desavalo se vec ).

Hez

pre 5 godina

@Ako uzmemo u obzir transfer Marjanovica u NBA kada je Zvezda dobila 600k€/$ i transfere zvezdinih igraca u Fener kada smo dobili za Kalinica i Gudurica po 1m€/$ i racunajuci na perspektivu igraca, ovde je sigurno rec o milionskom transferu ( na ionako izuzetno jak budzet koji je buducnost do sada imala ). Zasto bi se inace Raznatovic odrekao mozda i najperspektivnijeg igraca na toj poziciji u evropi ?
Gradjane CG ce ovo zadovoljstvo kostati bar 10-ak miliona eura godisnje, sa napomenom da svi igraci koji igraju u klubu nece moci da se prodaju i vrate bar deo ulozenog. A onda kad se Milo zasiti kosarke, onda sledi kolaps ( desavalo se vec ).
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rasha, 20. decembar 2018 12:45)

Majstore, u pitanju je pozajmica do kraja sezone, kakvi milioni i kamioni...

beogradski

pre 5 godina

Pali se mašina, čekamo još jednog igrača na poziciji 1/2 a onda plessss....
(ogicg, 20. decembar 2018 11:19)

druže, dva kola pred kraj prvog dela EL, vi ste pretposlednji, sledeću gubite jer igrate protiv fenera, a onda u poslednjem kolu prvog dela gostujete bajernu, koji je daleko kvalitetnija ekipa, sa kvalitetnijim trenerom....znači, u prvih 15 kola, imaćete skor 3:12....a trenutno stvari stoje ovako: 3:10, najmanje datih koševa u ligi, 3. najlošija odbrana u ligi, najgora koš razlika u ligi....ako stvarno misliš da će se nešto promeniti u drugom delu sezone, varaš se jako....možda nećete stati na 3 pobede, možda bude 5, što će ukupno biti 8, ali top 8 je mrka kapa, a to su bile prognoze na početku, ako se sećam....slaba ti mašina, moja prognoza je borba za 14. mesto, darušafaka će ostati na začelju

Kalcokera

pre 5 godina

Potezima Mege bi se neko trebao ozbiljno pozabaviti i direktno utiče na regularnost celog takmičenja.U prilici si da se boriš za visoki plasman a ti ustupaš najboljeg igrača i mesto koje vodi u Evropu direktnim konkurentima.To samo na ovim prostorima ima.
Mišković neka kaže da ga ne zanimaju trofeji pa nek igra onda treću ligu a ustupi mesto Čačku ili nekom drugom timu koji će da grize za pobede.
I pravilo da je u košarci je prelazni rok non stop otvoren treba definitivno ukinuti.
(Otac Makarije, 20. decembar 2018 13:28)

Slazem se, onda da pocnemo od Zvezde i dovođenja Enisa! Buducnost radi isto sto i Zvezda, ali samo je ok kad Zvezda to radi? :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tonconi, 20. decembar 2018 14:49)

Kad je Enis dosao mega je bila u donjem delu tabele bez ikakve Sanse za play off
Ne poredi babe i žabe
Ovo je indirektno pustanje partizana

Eksel tabela

pre 5 godina

Istina, 20. decembar 2018 13:33)
Uspeo si da povezes odlazak centra Mege u Buducnost sa 6-7 nepostojecih stranaca u Partizanu i dolazak jos dvojice.2000 za gospodina

drvobradi

pre 5 godina

@Stanko
Igraci se ne prodaju NBA timovima. Oni se biraju na draftu. NBA tim moze da isplati evropskom timu neko obestecenje ali ta lova nije ni priblizno koliko menadzer zaradjuje ako igrac potpise dobar ugovor. Misko je verovatno zaradio vise na procente od Jokicevog i Pekovicevog ugovora nego od svih prodaja koje je napravio do sada.

ja

pre 5 godina

Najjace od svega sto navijaci zvezde pricaju kako je ovo sraman potez mege, a pri tome se ne secaju da je proslogodisnji najbolji igrac mege na isti nacin dosao u zvezdu :D

profa

pre 5 godina

Ne vidim u cemu je problem ,ko god ima para Ima pravo da dovodi kojeg hoce igraca .Nisam siguran da li ce se to Isplatiti buducnosti ali to je njihov problem u Jedno sam siguran a to je da ce ih I zvezda I partizan pobediti

A.J.

pre 5 godina

Prosle godine prodaju najboljeg igraca , Enisa, Zvezdi na polusezoni, ove godine Bitadzea Buducnosti. Stvarno jedan skroz bezveze klub, bez ikakvih takmicarskih ambicija, treba ih izbaciti iz ABA lige, razvojni tim kao da su u G League...

Bodibond

pre 5 godina

Saca, 20. decembar 2018 14:23)

A Zvezda Idea nije nesposobna? Sta ce Zvezdi igraci iz drugog klubova kad iz Fmp uzima igrace i to besplatno, ili da obrnem, koja je svrha postojanja KK FMP ako ce Zvezda kupovati igrace iz drugih ekipa? Da dodju Harden i Rasel Vestbruk u Fmp i njih biste uzeli potpuno besplatno.

znalac

pre 5 godina

Ne radi se ovde o cifri vec o tome da bi u Buducnosti igrao Evroligu, on je Miskov igrac bez obzira da li bio u Megi ili Buducnosti tako da znate da ovde nije do para.

OGI-CG

pre 5 godina

Guslar-otisao je centar Nikolic danas u megu.Posle povrede mu treba da igra sto vise a sad to u Buducnost ne moze.A sad ce otici jos 2 igraca najvjerovatnije u Mornar jer imaju sad malu minutazu a ovih dana potpisuje stvarno dobar plej.Covjek igra trenutno u Avelino al se klub raspao i svi igraci slobodni.Saigrac je bio sa Vejdom i Lebronom u Majam8ju.Strasnu odbranu igra i vrhunski asistent.Bas to sto treba Buducnosti.I sa ovim timom bice druga prica u EL a realno prosetace se ABA ligom.

marko

pre 5 godina

Kukanje zbog ovakvih poteza Mege ne vodi nikuda. Zna se kakav je to klub i čemu služi i nikome nije u interesu da se tu nešto menja osim onih koji maštaju da ABA dostigne nešto što nije realno da dostigne. Danas je veliki problem evropske košarke što nije jasno kako stvoriti pravu sredinu za razvoj mladih igrača, i Mega bez takmičarskih ambicija je daleko od idealne sredine, ali barem pruža nešto što tradicionalni klubovi ne mogu. Mega ne može da ostvari svoju koncepciju u ligi slabijoj od ABA, a i ABA ima više koristi nego štete od takvog kluba (u svetu je uglavnom posmatraju kao čisto razvojnu ligu i jedino u tom smislu ima neki ugled). Nažalost, svelo se na to da na prostoru bivše Jugoslavije mogu postojati samo 4 kluba koji se ozbiljno takmiče, a pitanje je da li i Cedevitu treba stavljati u tu kategoriju.

Guslar & košarkaš

pre 5 godina

@ ogicg

Ogi ( Ognjen ?) , korektan si u komentarima - ponekada te malo ponese lokalpatriotska euforija, ali to je valjda normalno - samo da pitam , koliki je trenutno broj igrača prvog tima(KKB) ? Polako se bližavate cifri od 20 igrača ! Treba to " napojiti" , " nahraniti " i najbitnije - uigrati (da liče na tim) .

Aleksej

pre 5 godina

isko brine o Buducnosti srpske kosarke.ccc(Aleksej, 20. decembar 2018 11:35)Misko je crnogorac, zasto bi se brinuo za srpsku kosarku? (kimi, 20. decembar 2018 11:41)Nek onda Megu preseli u Cg a ne po Srbiji da zaradjuje..(Aleksej, 20. decembar 2018 11:43)A zasto bi?Covek je ovde rodjen, posteno radi i placa porez.Ima prava da pomaze matici.
(kimi, 20. decembar 2018 12:08)Posteno nije jer da je posteno ustupio bi Borcu da igra Aba ligu koji bi imao ambicija za rezultat.Ovako u istom mahu ustupa Partizanu play off i ojacava ekipu iz druge zemlje..

mohikanac

pre 5 godina

@znalac
Verovatno igra za tanjir supe i trenerku?
Mislim stvarno svašta ima da se pročita.
On je igrač Budućnosti a ko mu je menadžer je nešto drugo. Za svoj posao prima platu i to dobru.
Da li je napravio kompromis mali oko primanja ili obeštećenja Miško to je nebitno, ali sigurno je zaradio novac na ovom transferu.
A da jeste EL izlog jeste ali moraš da plaćaš igrače niko još od 2013. i KKP ne igra badava mada legenda kaže da i sada dolaze iz ljubavi.

Nick Kyrgios

pre 5 godina

Idemo GOGA je stigao jos Cobbs ili Bel i to je to lagano metle u plej ofu .. tu su Gorda,Ivanovic,Omic,BItadze,Klarci,Danilo Nikolic,Dzekson,I Bel ili Cobss to je 9 igraca sa koliko se i igra plej of !!! Buducnost se voli sa tribina

Aleksej

pre 5 godina

drugom timu koji će da grize za pobede. I pravilo da je u košarci je prelazni rok non stop otvoren treba definitivno ukinuti.(Otac Makarije, 20. decembar 2018 13:28)Slazem se, onda da pocnemo od Zvezde i dovođenja Enisa! Buducnost radi isto sto i Zvezda, ali samo je ok kad Zvezda to radi? :)
(tonconi, 20. decembar 2018 14:49Zvezda je dovela Enisa kad je Mega obezbedila opstanak i bila daleko od play offa,Misko je u Srbiji pod parolom razvoj srpske kosarke napravio ekipu koja je neregularna ocigledno.Nije problem sa druge strane ojacavati Zvezdu i Partizan ali je sramota ojacavati konkurenciju iz druge drzave,ako hoces tako idi s Megom igraj Crnogorsku ligu,a ne Srbija obezbedi 4 predstavnika u Aba ligi Crna Gora dva i to zbog Zvezde u Partizana a ti pokvarneo ojacavas drzavni projekat Crne Gore kad je nokdaunu iz svoje ekipe..

OpabljatPG

pre 5 godina

Aleksej ne brini se ti ništa. Vidim redovno ostavljaš neke hejterske komentare na račun Budućnosti, valjda od trauma od prošle sezone.Evo sad si krenuo da šibaš i po Crnoj Gori ,vidim. Crna Gora ima BDP preko 12 milijardi evra, a budžet Budućnosti je tričavih 5 miliona evra. Ne brini se ti ništa dušebrižniče, nego putuj igumane. Imamo veći BDP po stanovniku od Srbije i veću platu. Samo od turizma nekoliko stotina miliona preko milijarde evra smo zaradili u 2018,a na primorju imamo već rezlizovane projekte od nekoliko milijardi evra, naspram kojih je Beograd na vodi najobičnija glupost.

Hez

pre 5 godina

@ Ogi ( Ognjen ?) , korektan si u komentarima - ponekada te malo ponese lokalpatriotska euforija, ali to je valjda normalno - samo da pitam , koliki je trenutno broj igrača prvog tima(KKB) ? Polako se bližavate cifri od 20 igrača ! Treba to " napojiti" , " nahraniti " i najbitnije - uigrati (da liče na tim) .
(Guslar & košarkaš, 20. decembar 2018 15:54)

1.Dzekson
2.Ivanovic
3.Suad Sehovic
4.E.Klark
5.Barovic
6.K.Klark
7.Sead Sehovic
8.Starovlah
9.Gordic
10.Ilic
11.Omic
12.Popovic
13.D.Nikolic
+ Goga Bitadze

14 igraca od kojih Sead i Starovlah i Ilic igraju za klikere.

beogradski

pre 5 godina

Otac mu je crnogorac i Misko se tako izjasnjava.
Kakve veze ima gde je rodjen sa nacionalnom pripadnoscu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kimi, 20. decembar 2018 15:02)

misko tebi lično rekao da je crogorac??

Dejan CZ

pre 5 godina

@Ogi tvrditi da ce se Buducnost prosetati ABA ligom a znati da ce morati dobiti ovakvu Zvezdu u BG u plej offu...pa ne jedu se tresnje uvek...nimalo strucan komentar vec navijacki i to onako decacki...

Čudo jedno

pre 5 godina

Aleksej ne brini se ti ništa. Vidim redovno ostavljaš neke hejterske komentare na račun Budućnosti, valjda od trauma od prošle sezone.Evo sad si krenuo da šibaš i po Crnoj Gori ,vidim. Crna Gora ima BDP preko 12 milijardi evra, a budžet Budućnosti je tričavih 5 miliona evra. Ne brini se ti ništa dušebrižniče, nego putuj igumane. Imamo veći BDP po stanovniku od Srbije i veću platu. Samo od turizma nekoliko stotina miliona preko milijarde evra smo zaradili u 2018,a na primorju imamo već rezlizovane projekte od nekoliko milijardi evra, naspram kojih je Beograd na vodi najobičnija glupost.
(OpabljatPG, 20. decembar 2018 17:29)

I pored svega toga, stanovništvo vam se i dalje doseljava u Beograd i Novi Sad iz tog Las Vegasa i raja na zemlji koji ste izgradili po krševima.

ss

pre 5 godina

Ni on im neće pomoći ako Javor, Pukl i Kolješić ne budu u formi ...
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??


Ma nemoj nam reci... Treba da vas je sramota... O kom postenju vi pricate? Kako je nestalo 15 milliona

Aleksej

pre 5 godina

Dzaba Dzikic je los trener Buducnost nema igru nego izolacije i sut za tri poena.Kao sto Alimpije nije umeo Enisa da iskoristi..Ali videcete svi vec Zvezda je sigurno prva samo sto je razlika od prosle sezone Tomic klasa trener!!!!Zgazi ih sve..

koach

pre 5 godina

Ovim transferom su jednim potezom uradjene 2 stvari- Mega je oslabljena i time Partizanu osigurala f4 regionalne lige, i Buducnost ce sada lagano osvojiti regionalnu ligu.

Buducnost

pre 5 godina

Odlicno pojacanje, data je sansa Barovicu i Nikolicu, pokazali su da ne mogu da se nose sa pritiskom. Sad jos plej koji ce da razigrava ekipu, jer Gordic i Ivanovic ne dijele mnogo asistencija. Ajdeee

ValterNBG

pre 5 godina

Cekaj bre,sta pricate,kako im dzaba?Pa odvalice nas,nemamo drugog pleja,do kraja sezone sigurno jos povreda,kao trenutno Dobric I Faje.Omic,Nikolic I Bitadze protiv Cirbesa,Odza I Ristica,uporedite.Jedino ako ih Regland sam dobije.Nama treba jos 2 pojacanja za osvajanje ABA-e.Mozda u Beogradu sa ogromnim pritiscima na sudije izvucemo titulu,ovako na fer,nemamo sanse.Budimo realni.

rs

pre 5 godina

da nam se to miloje nije malo naljutio nakon jos jednog poraza pa pusta najboljeg igraca u "najbolji tim" aba lige,al neka ni on im nece pomoci idemo da ih zgazimo sad u pioniru i obezbjedimo prvo mjesto i onda na miru da cekamo plej of

laki

pre 5 godina

to nije sve, uskoro stize jos pojacanja. CZ i PZ nijesu vise favoritu u Aba ligu!
(SehaPG, 20. decembar 2018 
ma samo vi dovodite iz srbije miskove igrace, vas ne mogu da spasu ni srpska trijada jokic,bogdanovuc, vucevic!!!! prosto tako biva, budzet ce da eksplodira ako ne osvojite ABA ligu, u evroligi nema sta da trazite ocigledno, i na kraju sezone umor stize , i sva ulaganja padaju u vodu, igraci napsutaju brod i to ie tooo , moraju zavrsnicu da igraju pod pritiskom osvajanja aba lige a to je tesko jako....

asr

pre 5 godina

Kako sramotan potez Mege.. U trenutku kada se boris za plej pf, prodajes najboljeg igraca direktnom konkurentu... Sramota! I posle neko prica o regularnosti..

Realno

pre 5 godina

Buducnost ako ne osvoji Aba a nece oterace u stecaj Crnu Goru...
(Aleksej, 20. decembar 2018 11:18) # Link komentara

Kad nije SdCz Srbiju sa projektima Fudbalskog i Kosarkaskog kluba i utrosenim sumama koje su bar 50 puta vece nego ovaj sastav Buducnosti sto je olacen , nece ni Buducnost Crnu Goru....nista se ti ne sekiraj....

Dream

pre 5 godina

Bice zanimljivo do kraja. Buducnost je u paklenom ritmu, utakmica svakih par dana pa ni igraci ni trener ne mogu da se povataju sami sa sobom. Mislim da trenutno nemamo dovoljno jak roster da se isprati takav ritam narocito zbog povreda nekih igraca koji su tu da odigraju kad ponestane snage prvoj petorci.

Ovaj Goga je paklen igrac i sigurno ce biti od pomoci, medjutim Buducnosti treba jos jedan plej i to sto prije!!

Apk

pre 5 godina

Nema razloga da neko u zvezdi bude mnogo nezadovoljan ovime. Budućnost je već bila jaka na centru sa Omićem i Nikolićem. Ali dobro, videćemo našta će sve ovo da liči.
Zvezda trenutno deluje dobro, Simanić je konačno počeo da igra i ako se priključi još neko od mlađih, neće biti nikakvih problema.
U našoj Eveoligaškoj atmosferi nemaju šanse!

Aleksej

pre 5 godina

Misko brine o Buducnosti srpske kosarke.ccc(Aleksej, 20. decembar 2018 11:35)Misko je crnogorac, zasto bi se brinuo za srpsku kosarku?
(kimi, 20. decembar 2018 11:41)Nek onda Megu preseli u Cg a ne po Srbiji da zaradjuje..

kimi

pre 5 godina

Misko brine o Buducnosti srpske kosarke.ccc(Aleksej, 20. decembar 2018 11:35)Misko je crnogorac, zasto bi se brinuo za srpsku kosarku?
(kimi, 20. decembar 2018 11:41)Nek onda Megu preseli u Cg a ne po Srbiji da zaradjuje..
(Aleksej, 20. decembar 2018 11:43)

A zasto bi?
Covek je ovde rodjen, posteno radi i placa porez.
Ima prava da pomaze matici.

Nes

pre 5 godina

Jako los potez, za Gogu. On je viđen za NBA, u Megi je bio glavni igrač, napredovao baš kako treba, a ovako rizikuje povredu u paklenom ritmu koji ga očekuje.

EUFORIJA

pre 5 godina

Misko brine o Buducnosti srpske kosarke.ccc 
(Aleksej, 20. decembar 2018 11:35) 

Misko je crnogorac, zasto bi se brinuo za srpsku kosarku?
(kimi, 20. decembar 2018 11:41)

Neka onda ide u CG, kao i ostali crnogorci u BGD-u.

Rasha

pre 5 godina

Ako uzmemo u obzir transfer Marjanovica u NBA kada je Zvezda dobila 600k€/$ i transfere zvezdinih igraca u Fener kada smo dobili za Kalinica i Gudurica po 1m€/$ i racunajuci na perspektivu igraca, ovde je sigurno rec o milionskom transferu ( na ionako izuzetno jak budzet koji je buducnost do sada imala ). Zasto bi se inace Raznatovic odrekao mozda i najperspektivnijeg igraca na toj poziciji u evropi ?
Gradjane CG ce ovo zadovoljstvo kostati bar 10-ak miliona eura godisnje, sa napomenom da svi igraci koji igraju u klubu nece moci da se prodaju i vrate bar deo ulozenog. A onda kad se Milo zasiti kosarke, onda sledi kolaps ( desavalo se vec ).

Istina

pre 5 godina

Oduvek se znalo da nemaju ambicije i da će prepustiti partizanu svoje mesto u plej ofu jer bi bilo sramota i kataklizma da ne uđu u plej of Aba lige a država toliko uložila u njih.Samo stručni štab košta državu 800 000e,plus 6-7 stranaca a dovešće još najmanje dvojicu.Što se tiče Bitadzea,on će odigrati polusezonu i finale plej ofa,osvojiti drugo mesto i otići u NBA,dok je Miško dodatno uzeti kintu i od Budućnosti.

ada

pre 5 godina

Ne znam zasto toliko svi forsiraju Partizan,prosle godine najbolji igrac Enis u Zvezdu ove godine Bitadze u Buducnost,sramota sve rade da Partizan osvoji...

đika

pre 5 godina

Kako sramotan potez Mege.. U trenutku kada se boris za plej pf, prodajes najboljeg igraca direktnom konkurentu... Sramota! I posle neko prica o regularnosti..
(asr, 20. decembar 2018 11:41)

Zvezda-Fmp izuzetno regularno?

Stanko

pre 5 godina

Misko ga je doveo u Megu da bi ga prodao za velike pare. Trenutno Buducnost ima buzet kakav imaju najveci evropski klubovi. Milo ne zali pare. Za Bitadzea je boje da igra Evroligu . Posle toga Misko ce ga prodati za mnogo vece pare nekom NBA timu nego ako ga bude prodavao iz Mege.

Toma

pre 5 godina

Na onakav način izgubiš Omića, pa ti ovoga uzmu ispred nosa, pa se posle pitaš što ne možeš da osvojiš titulu i ne igraš Evroligu... Ili je neki naš stručnjak procenio da nam ne treba... Tako smo i prošle godine cenili.

Toni Stark

pre 5 godina

Ma bravo, pomažite Đukanovića da ima klub u evroligi. Koga briga za naše klubove, oni neka igraju evrokup. Sramota.
(George Costanza, 20. decembar 2018 11:40)

Pa Evrokup je drugorazredno takmičenje. Ne možete sada napraviti od Valensije Evroligaša kada to nije bila u prvom krugu.

Čemu kuknjava? Sami ste pričali da je EL magnet za igrače a ne pare...

NastyB

pre 5 godina

Bolje da su se pojačali jednim dobrim trenerom, svaka čast Džiletu, ali on nije TA klasa. Pogledajte Partizan - pre Trinkijerija kao raspuštena banda, trpao ih ko stigne, a sad kad je Andrea posložio to i svako zna šta treba da radi, to liči na drugi tim. Nemaju dovoljno dobre igrače za veće domete, ali zahvaljujući treneru igraju mnogo, mnogo bolje. Tomić je bio pomoćnik jednom Dudi Ivkoviću i još nekim odličnim trenerima. Od njih je učio sisteme igre, rotacije, podizanje i spuštanje forme, motivaciju, tako da ni najmanje ne sumnjam u veoma visoke domete Zvezde.
ALi, ono što Džikić SIGURNO neće moći da uradi, što nije mogao ni Alimpije, jeste da strance "natera" da se trude i pružaju partije kao u Evroligi. Zvezda je prošle godine imala utakmice u EL i igrala tako da bi Budućnost pregazila kao plitak potok. Ali posle silnih utakmica i ispadanja iz EL Ročesti, Feldin i ostali stranci su igrali kao od bede u ABA, jer njima to nije motivacija. Tako će i Budućnost da prođe, kad završe sa EL, Klarkovi i ostali strendžeri će biti kao izduvane lule, mislima ko zna gde i biće zaista čudo ako prođu i polufinale ABA protiv bilo koje "napaljene" ekipe. A prednost Zvezde je upravo u tome što je trener nov, ekipa nova, ako se ukaže prilika da se ode u EL - Regland, Beron, Odžo i Faje će da kidaju za tu priliku (Cirbes i Perperoglu su već oguglali na istu :). Realno gledano, jedini ko može da zaustavi Zvezdu u osvajanje nove titule ABA je Čović. A zna se kako.

Smogovci

pre 5 godina

Goga je odličan igrač, pitanje koliko je do centra igra u Budućnosti, ali u svakom slučaju kvalitetno pojačanje. Omić Barović Nikolić drva i to kubna, ovaj momak već sada ima mnogo više šlifa nego oni zajedno. Dobiće Džikić igrača koji može da igra 1na1 u reketu i rastereti one "basketare" suludih akcija, skupljaće se malo oko njega odbrana. Mada već sada mu treba 2 ako ne i 3 lopte na terenu da svi budu zadovoljni u napadu, opet to je njegov problem i rešavaće ga u hodu ako ne doćiće neko drugi ko ume.
Ako može a mislim da NE MOŽE , Zvezda bi trebalo da napravi rotaciju Apić Ristić, ali Apić će igrati u FMP zbog opstanka u ligi a imao bi šta da pokaže jer je bolji od Odža i pomenutog Ristića, Cirbes ipak ima neko iskustvo koje ga održava taman toliko da ne potone.
Biće stvarno zanimljivo finale, realno bez ljutnje nemaju drugi šta da ponude, tj kako se ovde kaže rutiniraće ih Budućnost i Zvezda bez većih problema. Mega na žalost ili nečiju sreću ipak ovim polako izlazi iz trke.
Ovo je bio igrač koga je KKP morao da pazari, baš im treba ali dosta promašaja od početka su verovatno uslovili Ostoju da ne može da reaguje. Naučiće se i on, polako.

Hez

pre 5 godina

@Ako uzmemo u obzir transfer Marjanovica u NBA kada je Zvezda dobila 600k€/$ i transfere zvezdinih igraca u Fener kada smo dobili za Kalinica i Gudurica po 1m€/$ i racunajuci na perspektivu igraca, ovde je sigurno rec o milionskom transferu ( na ionako izuzetno jak budzet koji je buducnost do sada imala ). Zasto bi se inace Raznatovic odrekao mozda i najperspektivnijeg igraca na toj poziciji u evropi ?
Gradjane CG ce ovo zadovoljstvo kostati bar 10-ak miliona eura godisnje, sa napomenom da svi igraci koji igraju u klubu nece moci da se prodaju i vrate bar deo ulozenog. A onda kad se Milo zasiti kosarke, onda sledi kolaps ( desavalo se vec ).
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rasha, 20. decembar 2018 12:45)

Majstore, u pitanju je pozajmica do kraja sezone, kakvi milioni i kamioni...

Downtown

pre 5 godina

Kako sramotan potez Mege.. U trenutku kada se boris za plej pf, prodajes najboljeg igraca direktnom konkurentu... Sramota! I posle neko prica o regularnosti..
(asr, 20. decembar 2018 11:41)

A kad je Mega vama u sred sezone dala Dilana Ennisa, onda nista?

Kalcokera

pre 5 godina

Potezima Mege bi se neko trebao ozbiljno pozabaviti i direktno utiče na regularnost celog takmičenja.U prilici si da se boriš za visoki plasman a ti ustupaš najboljeg igrača i mesto koje vodi u Evropu direktnim konkurentima.To samo na ovim prostorima ima.
Mišković neka kaže da ga ne zanimaju trofeji pa nek igra onda treću ligu a ustupi mesto Čačku ili nekom drugom timu koji će da grize za pobede.
I pravilo da je u košarci je prelazni rok non stop otvoren treba definitivno ukinuti.
(Otac Makarije, 20. decembar 2018 13:28)

Slazem se, onda da pocnemo od Zvezde i dovođenja Enisa! Buducnost radi isto sto i Zvezda, ali samo je ok kad Zvezda to radi? :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tonconi, 20. decembar 2018 14:49)

Kad je Enis dosao mega je bila u donjem delu tabele bez ikakve Sanse za play off
Ne poredi babe i žabe
Ovo je indirektno pustanje partizana

rale

pre 5 godina

Mega znači odustaje od borbe za vrh, i direktno ustupa mesto Partizanu. Baš sportski. Naravno ovim potezom i Zvezdi mnogo otežava, ali zato i mi moramo nekoga dovesti.

Nick Kyrgios

pre 5 godina

Idemo GOGA je stigao jos Cobbs ili Bel i to je to lagano metle u plej ofu .. tu su Gorda,Ivanovic,Omic,BItadze,Klarci,Danilo Nikolic,Dzekson,I Bel ili Cobss to je 9 igraca sa koliko se i igra plej of !!! Buducnost se voli sa tribina

Srdjan

pre 5 godina

Uh, šta bi tek bilo da Budućnost nema najmanji minimalni minijaturni EL budžet.
Inače, Miško s ovim dosta rizikuje. Goga nije navikao na ABA-EL raubovanje. Može da se povrijedi kad ne treba, da propadnu snovi o draftu...

Zvezdas

pre 5 godina

Pali se mašina, čekamo još jednog igrača na poziciji 1/2 a onda plessss....
(ogicg, 20. decembar 2018 11:19)

Masina ce da stane za dve nedelje prtiv Zvezde.Sada seledi poraz od Fenera pa poraz u Minhenu i poraz od Zvezde.EL se zavrsava sa samo tri pobede a ABA drugi deo pocinje sa cetiri poraza. Kako je novo pridosli centar prosao protiv Zvezde i Partizana

Otac Makarije

pre 5 godina

Potezima Mege bi se neko trebao ozbiljno pozabaviti i direktno utiče na regularnost celog takmičenja.U prilici si da se boriš za visoki plasman a ti ustupaš najboljeg igrača i mesto koje vodi u Evropu direktnim konkurentima.To samo na ovim prostorima ima.
Mišković neka kaže da ga ne zanimaju trofeji pa nek igra onda treću ligu a ustupi mesto Čačku ili nekom drugom timu koji će da grize za pobede.
I pravilo da je u košarci je prelazni rok non stop otvoren treba definitivno ukinuti.

EUFORIJA

pre 5 godina

Pali se mašina, čekamo još jednog igrača na poziciji 1/2 a onda plessss....
(ogicg, 20. decembar 2018 11:19)

Vi vec plessss od pocetka sezone!

eye of the beholder

pre 5 godina

I to nije sve, uskoro stize jos pojacanja. CZ i PZ nijesu vise favoritu u Aba ligu!
(SehaPG, 20. decembar 2018 11:06)

PZ!?

Inače, rešio i Miško malo da "ošiša" Bokana i Đukanovića. Ako, ako...samo neka ih šišaju.

Doduše, ovaj "mali" vredi, uzeće (nadoknadiće) Bokan pare na njemu kad bude odlazio, to je sigurica.

Del Piero#10

pre 5 godina

Oduvek se znalo da nemaju ambicije i da će prepustiti partizanu svoje mesto u plej ofu jer bi bilo sramota i kataklizma da ne uđu u plej of Aba lige a država toliko uložila u njih.Samo stručni štab košta državu 800 000e,plus 6-7 stranaca a dovešće još najmanje dvojicu.Što se tiče Bitadzea,on će odigrati polusezonu i finale plej ofa,osvojiti drugo mesto i otići u NBA,dok je Miško dodatno uzeti kintu i od Budućnosti.
(Istina, 20. decembar 2018 13:33)

Pa da, trebali smo znati da iza svega stoji Partizan, kojeg su Asvel i Turk Telekom takođe pustili u top16 Evrokupa, jer je naš državni vrh urgirao. Isto tako je država prošle godine, u ovo vreme kupila Zvezdi tada najboljeg igrača Mege, Dilana Enisa samo da bi pomogla Partizanu da proba da uđe među četiri. Ipak tada nisu uspeli da uđu na F4, ali sada ne sme biti greške.

Srdjan

pre 5 godina

A što se vi svi ljutite na Miška? Miško je menadžer, trgovac, njemu je svaki regionalni tim isti.
Da su Zvezda ili Partizan ponudili iste pare kao Budućnost, prodao bi on Gogu nama. E sad, zašto Zvezda i Partizan ne mogu ni da sanjaju pare koje ima Budućnost, to je za drugu priču.

tonconi

pre 5 godina

Potezima Mege bi se neko trebao ozbiljno pozabaviti i direktno utiče na regularnost celog takmičenja.U prilici si da se boriš za visoki plasman a ti ustupaš najboljeg igrača i mesto koje vodi u Evropu direktnim konkurentima.To samo na ovim prostorima ima.
Mišković neka kaže da ga ne zanimaju trofeji pa nek igra onda treću ligu a ustupi mesto Čačku ili nekom drugom timu koji će da grize za pobede.
I pravilo da je u košarci je prelazni rok non stop otvoren treba definitivno ukinuti.
(Otac Makarije, 20. decembar 2018 13:28)

Slazem se, onda da pocnemo od Zvezde i dovođenja Enisa! Buducnost radi isto sto i Zvezda, ali samo je ok kad Zvezda to radi? :)

kole

pre 5 godina

Kako sramotan potez Mege.. U trenutku kada se boris za plej pf, prodajes najboljeg igraca direktnom konkurentu... Sramota! I posle neko prica o regularnosti..
(asr, 20. decembar 2018 11:41)

Cuj prodali... Od kad Mega prodaje igrace drugim timovima. Jel pise nekad 'prodao' jel pise nekad cena otkupa? Pusti ih Misko gde misli da ce bolje da se razviju nekad je filovao Zvezdu najboljim igracima iz Mege sad Buducnost. Ipak su oni Evroligas. Kad ode u NBA, pretpostavljam da ce da mu uzme procenat ili tako nesto da se naplati. Ima on svoju racunicu sigurno.

Bodibond

pre 5 godina

Saca, 20. decembar 2018 14:23)

A Zvezda Idea nije nesposobna? Sta ce Zvezdi igraci iz drugog klubova kad iz Fmp uzima igrace i to besplatno, ili da obrnem, koja je svrha postojanja KK FMP ako ce Zvezda kupovati igrace iz drugih ekipa? Da dodju Harden i Rasel Vestbruk u Fmp i njih biste uzeli potpuno besplatno.

beogradski

pre 5 godina

Pali se mašina, čekamo još jednog igrača na poziciji 1/2 a onda plessss....
(ogicg, 20. decembar 2018 11:19)

druže, dva kola pred kraj prvog dela EL, vi ste pretposlednji, sledeću gubite jer igrate protiv fenera, a onda u poslednjem kolu prvog dela gostujete bajernu, koji je daleko kvalitetnija ekipa, sa kvalitetnijim trenerom....znači, u prvih 15 kola, imaćete skor 3:12....a trenutno stvari stoje ovako: 3:10, najmanje datih koševa u ligi, 3. najlošija odbrana u ligi, najgora koš razlika u ligi....ako stvarno misliš da će se nešto promeniti u drugom delu sezone, varaš se jako....možda nećete stati na 3 pobede, možda bude 5, što će ukupno biti 8, ali top 8 je mrka kapa, a to su bile prognoze na početku, ako se sećam....slaba ti mašina, moja prognoza je borba za 14. mesto, darušafaka će ostati na začelju

Aleksej

pre 5 godina

drugom timu koji će da grize za pobede. I pravilo da je u košarci je prelazni rok non stop otvoren treba definitivno ukinuti.(Otac Makarije, 20. decembar 2018 13:28)Slazem se, onda da pocnemo od Zvezde i dovođenja Enisa! Buducnost radi isto sto i Zvezda, ali samo je ok kad Zvezda to radi? :)
(tonconi, 20. decembar 2018 14:49Zvezda je dovela Enisa kad je Mega obezbedila opstanak i bila daleko od play offa,Misko je u Srbiji pod parolom razvoj srpske kosarke napravio ekipu koja je neregularna ocigledno.Nije problem sa druge strane ojacavati Zvezdu i Partizan ali je sramota ojacavati konkurenciju iz druge drzave,ako hoces tako idi s Megom igraj Crnogorsku ligu,a ne Srbija obezbedi 4 predstavnika u Aba ligi Crna Gora dva i to zbog Zvezde u Partizana a ti pokvarneo ojacavas drzavni projekat Crne Gore kad je nokdaunu iz svoje ekipe..

Aleksej

pre 5 godina

isko brine o Buducnosti srpske kosarke.ccc(Aleksej, 20. decembar 2018 11:35)Misko je crnogorac, zasto bi se brinuo za srpsku kosarku? (kimi, 20. decembar 2018 11:41)Nek onda Megu preseli u Cg a ne po Srbiji da zaradjuje..(Aleksej, 20. decembar 2018 11:43)A zasto bi?Covek je ovde rodjen, posteno radi i placa porez.Ima prava da pomaze matici.
(kimi, 20. decembar 2018 12:08)Posteno nije jer da je posteno ustupio bi Borcu da igra Aba ligu koji bi imao ambicija za rezultat.Ovako u istom mahu ustupa Partizanu play off i ojacava ekipu iz druge zemlje..

OGI-CG

pre 5 godina

Guslar-otisao je centar Nikolic danas u megu.Posle povrede mu treba da igra sto vise a sad to u Buducnost ne moze.A sad ce otici jos 2 igraca najvjerovatnije u Mornar jer imaju sad malu minutazu a ovih dana potpisuje stvarno dobar plej.Covjek igra trenutno u Avelino al se klub raspao i svi igraci slobodni.Saigrac je bio sa Vejdom i Lebronom u Majam8ju.Strasnu odbranu igra i vrhunski asistent.Bas to sto treba Buducnosti.I sa ovim timom bice druga prica u EL a realno prosetace se ABA ligom.

Dejan CZ

pre 5 godina

Buducnost ima popunjen roster i svakim novim dolaskom neko ce izvisiti iz postave...u ovom slucaju Barovic moze da se pozdravi sa svojom minutazom a radi se o reprezentativcu CG...Individulni kvalitet igraca ne dolazi puno do izrazaja ako nema hemije...Primera radi,Stimac nije u Zvezdi pokazivao ni 10% od onog sto sad pokazuje...u odlucujucoj utakmici protiv partizana svojevremeno kod Radonjica cak nije ni ulazio u igru...Kuzmic u Zvezdi pored Jovica i Kuzmic u Realu i do povrede u par utakmica dva razlicita igraca,Maric u partizanu i po odlasku,nestade igrac..Bitadze u Megi sa velikom slobodom i igrackim kadrom kakav ima Mega naravno da je nebijao sebi statistiku...u Buducnosti nece to biti taj igrac u sistemu igre kakav forsira Buducnost...Zna Misko gde se pare unovcavaju,stari je to lisac u svom poslu...

xy

pre 5 godina

Znaci Mega bez ambicija za top 4. Sad je vec jasno da u polufinale idu Zvezda Buducnost Cedevita i Partizan. Zvezda kao prva a ostale tri ekipe ce se boriti za plasman od drugog do cetvrtog mesta. Za Zvezdu je najbolje da Cedevita bude cetvrta a da se u drugom polufinalu sudare Buducnost i Partizan.

Eksel tabela

pre 5 godina

Istina, 20. decembar 2018 13:33)
Uspeo si da povezes odlazak centra Mege u Buducnost sa 6-7 nepostojecih stranaca u Partizanu i dolazak jos dvojice.2000 za gospodina

ok

pre 5 godina

Buducnost je drzavni projekat i zanimacija njihovog predsednika i to sve na ustrb crnogorskog naroda!
Vecina vas ce reci pa Zvezda i Partizan su drzavne mezimice ali ne kao Buducnost .
Pa njihovom glavnom spomzoru "VOLi" gazda ne placa radnicima doprinose i po godinu dana....

kimi

pre 5 godina

PZ!?

Inače, rešio i Miško malo da "ošiša" Bokana i Đukanovića. Ako, ako...samo neka ih šišaju.

Doduše, ovaj "mali" vredi, uzeće (nadoknadiće) Bokan pare na njemu kad bude odlazio, to je sigurica.
(eye of the beholder, 20. decembar 2018 11:19)

Misko je crnogorac i tako se izjasnio.
Cesto je dole i u odlicnim je odnosima sa Milom i njegovom ekipom.

Gvozdje 79

pre 5 godina

VIDELI DJETICI DA TREBA DVA TIMA KAD IGRAS EVROLIGU I OPET TESKO NA VISE FRONTOVA,OSIM PAR NAJJACIH TIMOVA SVI OSTALI PLACAJU CEH BILO U DOMACEM PRVENSTVU,BILO U EVROLIGI.MALI JE DOBAR IGRAC TJ.BICE SUGURNO ODLICAN ALI FALI MU BAR GODINU,DVE U NAJJACEM TAKMICENJU PLUS MISICNE MASE A TADA CE VEC OTICI DALJE.ZIVI BILI PA VIDELI..

ja

pre 5 godina

Najjace od svega sto navijaci zvezde pricaju kako je ovo sraman potez mege, a pri tome se ne secaju da je proslogodisnji najbolji igrac mege na isti nacin dosao u zvezdu :D

Student

pre 5 godina

Je l je ovo zvanicno? Ne verujem da bi ga se Misko tek tako odrekao, moze da ga da za velike pare. Mozda na pozajmicu samo ali i to mi je tesko da poverujem...

sm

pre 5 godina

@(Rasha, 20. decembar 2018 12:45)

Kakav bre milionski transfer. Izgleda da se radi o pozajmici - Goga ce da nabija statistiku u Evroligi (Futura nije konkurentna), to ce ga podici do prve runde gde su plate vece i ugovori bolji. Misko tu dobije % a Buducnost dobrog igraca za osvajanje ABA.

Del Piero#10

pre 5 godina

Ne volim ekipe koje nemaju takmičarske ambicije. Megi je važno da razvije igrača za prodaju a trofeji ih ne interesuju, kao ni igranje na međunarodnoj sceni. Tako u finišu sezone šalju igrače na kamp u Trevizo ili usred sezone prodaju nosioca igre. Vode se time, osigurali smo opstanak, sad možemo da trgujemo. Bilo kako bilo, mom Partizanu će sada biti olakšan put ka mestu među četiri, ali ne volim kad vidim da je nekome trgovina na prvom mestu a košarka na drugom.

delboj

pre 5 godina

Kako sramotan potez Mege.. U trenutku kada se boris za plej pf, prodajes najboljeg igraca direktnom konkurentu... Sramota! I posle neko prica o regularnosti..
(asr, 20. decembar 2018 11:41)

Evo ti neko napisa da ti nije smetalo kada je to Zvezda radila prosle sezone sa Dilanom...
Mega je generalno tim koji je formiran da bi radio sa mladim igracima i prodavao ih za vecu sumu, tako da je ovo jedna realna situacija.

Hez

pre 5 godina

@ Ogi ( Ognjen ?) , korektan si u komentarima - ponekada te malo ponese lokalpatriotska euforija, ali to je valjda normalno - samo da pitam , koliki je trenutno broj igrača prvog tima(KKB) ? Polako se bližavate cifri od 20 igrača ! Treba to " napojiti" , " nahraniti " i najbitnije - uigrati (da liče na tim) .
(Guslar & košarkaš, 20. decembar 2018 15:54)

1.Dzekson
2.Ivanovic
3.Suad Sehovic
4.E.Klark
5.Barovic
6.K.Klark
7.Sead Sehovic
8.Starovlah
9.Gordic
10.Ilic
11.Omic
12.Popovic
13.D.Nikolic
+ Goga Bitadze

14 igraca od kojih Sead i Starovlah i Ilic igraju za klikere.

John Terry

pre 5 godina

I to nije sve, uskoro stize jos pojacanja. CZ i PZ nijesu vise favoritu u Aba ligu!
(SehaPG, 20. decembar 2018 11:06)

Bicete odrani 30.12.2018.

OpabljatPG

pre 5 godina

Aleksej ne brini se ti ništa. Vidim redovno ostavljaš neke hejterske komentare na račun Budućnosti, valjda od trauma od prošle sezone.Evo sad si krenuo da šibaš i po Crnoj Gori ,vidim. Crna Gora ima BDP preko 12 milijardi evra, a budžet Budućnosti je tričavih 5 miliona evra. Ne brini se ti ništa dušebrižniče, nego putuj igumane. Imamo veći BDP po stanovniku od Srbije i veću platu. Samo od turizma nekoliko stotina miliona preko milijarde evra smo zaradili u 2018,a na primorju imamo već rezlizovane projekte od nekoliko milijardi evra, naspram kojih je Beograd na vodi najobičnija glupost.

A.J.

pre 5 godina

Prosle godine prodaju najboljeg igraca , Enisa, Zvezdi na polusezoni, ove godine Bitadzea Buducnosti. Stvarno jedan skroz bezveze klub, bez ikakvih takmicarskih ambicija, treba ih izbaciti iz ABA lige, razvojni tim kao da su u G League...

mohikanac

pre 5 godina

@znalac
Verovatno igra za tanjir supe i trenerku?
Mislim stvarno svašta ima da se pročita.
On je igrač Budućnosti a ko mu je menadžer je nešto drugo. Za svoj posao prima platu i to dobru.
Da li je napravio kompromis mali oko primanja ili obeštećenja Miško to je nebitno, ali sigurno je zaradio novac na ovom transferu.
A da jeste EL izlog jeste ali moraš da plaćaš igrače niko još od 2013. i KKP ne igra badava mada legenda kaže da i sada dolaze iz ljubavi.

marko

pre 5 godina

Kukanje zbog ovakvih poteza Mege ne vodi nikuda. Zna se kakav je to klub i čemu služi i nikome nije u interesu da se tu nešto menja osim onih koji maštaju da ABA dostigne nešto što nije realno da dostigne. Danas je veliki problem evropske košarke što nije jasno kako stvoriti pravu sredinu za razvoj mladih igrača, i Mega bez takmičarskih ambicija je daleko od idealne sredine, ali barem pruža nešto što tradicionalni klubovi ne mogu. Mega ne može da ostvari svoju koncepciju u ligi slabijoj od ABA, a i ABA ima više koristi nego štete od takvog kluba (u svetu je uglavnom posmatraju kao čisto razvojnu ligu i jedino u tom smislu ima neki ugled). Nažalost, svelo se na to da na prostoru bivše Jugoslavije mogu postojati samo 4 kluba koji se ozbiljno takmiče, a pitanje je da li i Cedevitu treba stavljati u tu kategoriju.

Saca

pre 5 godina

Misko je i napravio Megu za te namene, prezentacija i prodaja igraca. To sto je Partizan nesposoban ili nema para to je vec druga stvar, mada bi i Zvezdi dobro dosao. Sve mi se cini da je cifra velika.

profa

pre 5 godina

Ne vidim u cemu je problem ,ko god ima para Ima pravo da dovodi kojeg hoce igraca .Nisam siguran da li ce se to Isplatiti buducnosti ali to je njihov problem u Jedno sam siguran a to je da ce ih I zvezda I partizan pobediti

Guslar & košarkaš

pre 5 godina

@ ogicg

Ogi ( Ognjen ?) , korektan si u komentarima - ponekada te malo ponese lokalpatriotska euforija, ali to je valjda normalno - samo da pitam , koliki je trenutno broj igrača prvog tima(KKB) ? Polako se bližavate cifri od 20 igrača ! Treba to " napojiti" , " nahraniti " i najbitnije - uigrati (da liče na tim) .

znalac

pre 5 godina

Ne radi se ovde o cifri vec o tome da bi u Buducnosti igrao Evroligu, on je Miskov igrac bez obzira da li bio u Megi ili Buducnosti tako da znate da ovde nije do para.

beogradski

pre 5 godina

Otac mu je crnogorac i Misko se tako izjasnjava.
Kakve veze ima gde je rodjen sa nacionalnom pripadnoscu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kimi, 20. decembar 2018 15:02)

misko tebi lično rekao da je crogorac??

Dejan CZ

pre 5 godina

@Ogi tvrditi da ce se Buducnost prosetati ABA ligom a znati da ce morati dobiti ovakvu Zvezdu u BG u plej offu...pa ne jedu se tresnje uvek...nimalo strucan komentar vec navijacki i to onako decacki...

drvobradi

pre 5 godina

@Stanko
Igraci se ne prodaju NBA timovima. Oni se biraju na draftu. NBA tim moze da isplati evropskom timu neko obestecenje ali ta lova nije ni priblizno koliko menadzer zaradjuje ako igrac potpise dobar ugovor. Misko je verovatno zaradio vise na procente od Jokicevog i Pekovicevog ugovora nego od svih prodaja koje je napravio do sada.

kimi

pre 5 godina

Misko je iz Kruševca, ne lupajte o Crnoj Gori
(Vladimir, 20. decembar 2018 13:31)

Otac mu je crnogorac i Misko se tako izjasnjava.
Kakve veze ima gde je rodjen sa nacionalnom pripadnoscu.

Čudo jedno

pre 5 godina

Aleksej ne brini se ti ništa. Vidim redovno ostavljaš neke hejterske komentare na račun Budućnosti, valjda od trauma od prošle sezone.Evo sad si krenuo da šibaš i po Crnoj Gori ,vidim. Crna Gora ima BDP preko 12 milijardi evra, a budžet Budućnosti je tričavih 5 miliona evra. Ne brini se ti ništa dušebrižniče, nego putuj igumane. Imamo veći BDP po stanovniku od Srbije i veću platu. Samo od turizma nekoliko stotina miliona preko milijarde evra smo zaradili u 2018,a na primorju imamo već rezlizovane projekte od nekoliko milijardi evra, naspram kojih je Beograd na vodi najobičnija glupost.
(OpabljatPG, 20. decembar 2018 17:29)

I pored svega toga, stanovništvo vam se i dalje doseljava u Beograd i Novi Sad iz tog Las Vegasa i raja na zemlji koji ste izgradili po krševima.